Sukkerforum

Hei vi oppfordrer alle som er interessert i å ta en felles skitur til å organisere turen denne i denne tråden. Tid og sted bestemmer dere! :)

Gettin any?

Siste svar ma. 22 feb. 2010 21:18 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Kompleks

Dette er paradoksalt. Det er et billedgalleri. Som jeg har sagt før det røsker sunn fornuft fra rota! Hva er vitsen med å ha profil her da, alle disse barbie dukkene som man ser som vises online, alle de som vises å være tilgengelig på chat, bullsh... det er ikke tilfelle, dette er et kjøttmarked og du er ikke en del av det dersom du ikke er KEN eller BARBIE.

Ne-Yo konsert?

Siste svar ma. 22 feb. 2010 18:17 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym finfindame

Er det noen som vil gå på Ne-Yo konsert med meg neste helg? Er ikke helt kompatibel med mine venninners musikksmak. De liker best Neil Young , Dylan og Cohen.

Musikkelskere #2

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym eplegutt

Litt kortere tråd :)

Pray for rain fra nye skiva til Massive Attack, Heligoland

http://www.youtube.com/watch?v=HS8J_Oky5cw
http://open.spotify.com/track/2ttOFglLynQA0J1B7RhlgX

En tråd for de som digger musikk.

http://www.side2.no/livsstil/article2837755.ece

Jeg også sitter å tenker masse på hva som er galt med meg som er alene? Alle mine venner er sammen med noen, og jeg er langt ifra usosial? Er det for vanskelig å få kontakt med noen i disse dager? Jeg er veldig ny her inne og kanskje tar jeg veldig feil, men kaster ballen litt ut til dere for å få noen råd:)

NB: Superbrukere får i gjennomsnitt 6 ganger så mange meldinger siden de kan motta fra alle brukerne!
Står det på en av sidene, men det stemmer ikke på min profil, er det bare hos meg det eller?

Hvem her er med på en slik konkurranse? ;-)

http://www.vgtv.no/?id=28602

Tre til nå så har 600 stykker klart å forville seg inn på profilen min. Tenk deg hvis det hadde vært like mange brev i postkasse. Eller kanskje halvparten, det hadde vært noe... Eller det er vel egentlig et brev som holder fra den rette!

Jeg har planer om ferie i midten av april og sitter og grubler på hvor jeg skal dra. Kravet er at det skal være varmere enn en middels sommerdag her i Norge og at det er rimelig sikkert med sol og nærhet til sjøen. Da tenker jeg kortest mulig reiseavstand. Orker ikke langtur med fly nå...

Har tenkt litt på Egypt men usikker på om dette er et egnet sted for å dra alene. Redd for at alle damer går i burka og at det ikke går an å sette seg ned på en bar for en drink...

Noen som har noen tips?

Av ulike årsaker har jeg inntil videre valgt å tømme profilen min. Men det er jaggu ikke lett å ikke klikke på alle de flotte bildene jeg ser og dermed fremstå som en profilløs stalker... :-)

Nå begynner jeg virkelig å bli drittlei profiler uten bile og ingen utfyllende tekst..

Hva er greia? En føler seg som et dyr i en zoologisk hage .. En føler det som om en er på utstilling..
Og ja,jeg vet at det finnes tidligere tråder.. Men måtte få ut litt frustrasjon...

Flott å se at sola har dukka opp og snøen lagt seg litt godt i ro på bakken.... Skulle gjerne ha vært ute med snøfreser'n og skia en tur, men får slite ned sofa'n litt i stedet! :)

Ha en fin søndag og nyt dagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De fleste av oss mener vi selv er ok. Vi er søte/kjekke/morsomme/friske/snille osv. osv. osv.

Men samtidig er vi jo enslige (som min mor sier), så hva er gærnt med oss?
Hvilken dårlige sider er det du har som kanskje står i veien for deg og evig lykke i armene til h*n?

ganske så ny på dette opplegget her,var litt skeptisk til dette men blei da med og noe jeg ikke angrer på,men syntes det er nesten umulig å få kontakt med jenter/damer her inne,er man på chatten så svarer det ingen og skriver man i innboksen så får man ikke svar stort sett....visst man får svar så er det ett sånn standard svar,er ingen modell men ser helt normal ut...som de fleste andre,men skal det være så vanskelig å komme i kontakt med jenter her inne???

Fant et interessant menneske her inne på sukker.Ble en del mailer ,minst en pr.dag.Ja dette var jo litt for utrolig til å være sant,og det er det nok også.Har ikke fått noen mail på over en uke,så da lurer jeg på om det er noen vits i å vente eller fortsette jakten på kjærligheten?

Vet ikke hvordan jeg svarer på innlegg jeg, dette er mitt første av den sorten... I forhold til matchtall så tror jeg det er vilkårlig hva som kommer opp. Vet jeg har fylt ut en relasjonsprofil, men når denne sammenlignes med en annen, så tror jeg ikke det dermed er sagt at score 96 eller 97 er bortimot perfekt. Det kan nok like godt være en vel så fantastisk person som skjuler seg bak matchtall 87 eller 88... eller 80 også, for den del, som er mye mer behagelig å prate med, og som viser interesse på en måte som jeg liker mye bedre.

Hvordan kan for eksempel en som ikke har fylt ut noe som helst i profilen sin, som ikke har lastet opp bilder, eller ikke forteller om interesser eller hva han er ute etter, kunne "matche" med langt over 90%? Mulig det er denne relasjonsprofilen som er fylt ut, og at den legger grunnlaget, men jeg synes det er litt merkelig.

Tenkte at jeg måtte lage en tråd med dette emnet. Jeg åpner meg mer og mer for hver dag som går. Men... mitt spørsmål er: Hvem klarer å stå forran et speil å si til seg selv at man elsker seg selv? Vi burde jo elske oss selv. Hvis ikke, så tviler jeg på at vi klarer å elske andre.

Vi har alle våre gode og dårlige sider. Men tenk å godta seg selv for det man er... Er ikke det flott da? Ikke det at man skal stå å digge seg selv, men for å se skjønnheten i sin egen kropp og sjel. Tenk å gi seg selv fred. Det å elske er jo det fineste som finnes her på jord. Jeg sier til meg selv (og snakker høyt... høres sikkert gal ut) at jeg er glad i meg selv og at jeg fortjener det beste. Gjør vi ikke det da?

Er mye jeg kunne tenke meg å skrive, men får heller supplere senere i denne tråden. Håper at de fleste tar denne tråden seriøst, men selvsagt er det også moro med humor:-)

Hmm siden jeg ikke er den mest erfarene sukker-bruker.. hvis man feks er innom en profil, og setter et gult hjerte, og denne personen er innom din profil etterpå, uten å sette et hjerte, så tenker jeg at da er det ikke noe poeng i å sende en melding?

Kan noen forklare meg bruken, for jeg har ikke helt skjønt det :)

Ingen mail, ingen ser på profilen min. Ingen respons på innleggene mine på forumet.

Om ingen respondere på denne har jeg blitt bannlyst av sukker og gitt en "profil" skyggenes dal der ingen vet at jeg finnes eller ser hva jeg driver med. ;-) Gjelder det flere mon tro?

Jeg sitter og ser på TV3, reklamens beskytter, og har funnet ut at jeg vil reklamere for meg selv..harry og fint..:)

Skjera?

lønningspils på meg i kveld, det blir bra:P

Hva synes dere jenter om gutter som har lite hår på hodet?? Faller det fra endel kandidater da??

OL

Siste svar lø. 20 feb. 2010 03:57 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Ørnen

Noen damer som har lyst å hente en øl til meg i kjøleskapet?

Dette er motstykke til forrig tråd hva er din beste side.
Oppfordrer alle til å skrive med bilde.
Er Lojal , Snill og viktigst en god far.

Hardstyle DNA

Ingen svar
(mann 46 år fra Oslo) Privat melding

Er det noen her i Oslo el. omegn som har en ekstra billett til Hardstyle DNA på Ballroom i morgen så kjøper jeg den. Send meg melding.

Tenkte på det med matchtall, hvor mye er det i det?

Kunne vært artig med et ekspriment: Sende forespørseltil alle minst 90% av de som er på topp 50 lista og se hva resultatet blei.

Er det noen som synes det er litt på kanten så si gjerne ifra...hvis ikke, er det noen som vil være med?

I mine øyne er fredag den klare vinneren blandt ukedagene. Selv om fredagen ofte kan være en hektisk dag med tanke på jobb, så er det liksom en egen stemning på jobb, og så fort arbeidsdagen er over, så har man en helt ubrukt helg forran seg :) Selv om man liksom har fri på lørdag og søndag, hele dagen, så vinner fredag selv om man må på jobb, i mine øyne. Nettopp fordi helgen ennå er ubrukt :)

Hvis man vil ta seg et glass for mye, er fredagen også den beste dagen å gjøre det på, fordi man uansett vil ha en fridag med normalt god form, altså søndag.

Dette betyr i praksis at jeg er i veldig godt humør i dag! fordi det er FREDAG! :) God helg til alle sammen

Ny tråd med musikk (!) som topic.

Finnes det mange fans av "hjerne-kirurgi-musikk" (progressive rock/metal) her på sukker da?

Har vært morsomt å sett hva folk hører på (spesielt hvis du hører på artister som ikke er så kjente).

Begynner med denne: http://www.youtube.com/watch?v=Nir2P6LC9Zo

Og det er kanskje ikke så rart, det skjer sikkert oftere her inne enn IRL, lettere å gjøre det anonymt.

Jeg svarte en som tok kontakt her og det gikk noen meldinger fram og tilbake. Han var veldig høflig og hyggelig i starten, men så dreide det etterhvert mer over på sex, jeg skjønte lunta og sa at jeg ikke var interessert. Da fikk jeg til svar at jeg, som har rukket å være gift to ganger og i tillegg har hatt et kjæresteforhold i mitt 51 årige liv, bare var ei tøyte og ikke noe å ha kontakt med. Deretter ble jeg blokkert...

Egentlig ganske morsomt synes jeg, har ristet litt på hodet og moret meg over det. Men fyren har kanskje et problem??

Var nettopp innom en profil der det fremkom hvor viktig det var at den fremtidige kjæresten hadde begge beina på jorda. Litt ironisk da at 2/3 av bildene i albumet var av henne i lufta... :-)

Jeg søker en jordnær kvinne/dame som jeg kan dele hverdagen med.
Prøver på denne måten å sette søkelyset på meg blant alle profilene.

Sukkerskitur i Stavanger snart!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Hei vi oppfordrer alle som er interessert i å ta en felles skitur til å organisere turen denne i denne tråden. Tid og sted bestemmer dere! :)

Hadde en prat med eksen i går. Hun har nå hatt 3-4 korte forhold til ulike menn på litt under ett år. Jeg har hatt noen ONS, men er like forbanna singel samtidig som hun bare kan velge å vrake. Jeg er flere år yngre enn henne og høy og mørk, Høy utdannelse og meget bra jobb har jeg også. Jeg er over eksen, men synes det er absurd at jeg skal slite med å finne en kjæreste når jeg strengt tatt har mye mer å tilby enn henne. Merker jeg blir jævlig provosert over hvor lett dere kvinner har det. Dere sutrer og klager over at mennene som sender dere mail er for gamle eller ikke har bilde. Eller at de har bilder i bar overkropp..... Ta for svarte og skjerp dere!!!!

Ser at det ikke lenger er nboen babbletråd for tullprat lenger, er den blitt stoppa av sukker eller noe?

Har opplevd at flesteparten av de som kontakter meg her på sukker har enten vannmann eller vær som stjernetegn (soltegn)
Lurer på om dette er en tendens som bare gjelder dem som da sender mail til akkurat meg. SÅ et lite eksperiment for å finne ut av hvilke stjernetegn som frekventerer mest på sukker - hvilket stjernetegn er DU?

wtf

Siste svar to. 18 feb. 2010 23:34 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym pepsi

Dette er å dra den langt, eller? Helt sykt å se på, kvalmt!

http://www.youtube.com/watch?v=_RydtRflQFA

http://www.aftenposten.no/kul_und/article2696385.ece

Jeg har sett for meg Sukkeradministrasjonen som en blanding av Vår Herre og tidligere tiders damer på telefonsentralen. Det vil si at de ser og holder oversikt over alt hva vi små sukkerbarn måtte finne på.

Så sender jeg i min uskyldstro i vei ikke én, men i to omganger noen få spørsmål for å få svar fra disse oraklene. Men enser de meg? Nei, ikke så mye som en blafring i øyevippen er å se.

Hmm.. Er mine spørsmål for enkle, les:dumme, til at de fortjener respons? Burde jeg funnet svarene skrevet ett eller annet sted på sidene viss jeg bare hadde lett enda bedre?
ELLER, slo det meg her, besitter ikke disse unge mennene de samme ferdighetene som kvinnfolka på sentralen, enn si Vår Herre: Kan de ikke se at det er lille meg som er avsender når jeg bare underskriver med kallenavn? Må jeg huske å skrive fullt navn eller e-postadresse for å bli verdiget oppmerksomhet her nede på det kjærlighetssøkende grasrotnivået??

Endelig et brev i dag,så har sukker utestengt bruker..........hehe min flaks:-))))Ha en fin kveld:-)

Min gode venninne ble skilt for noen år siden. Hun kjøpte seg leilighet i nærheten av sin eks og barna ble fordelt 50/50. Etter noen måneder flytter eksmannen fra fylket og kjøper seg inn i huset til ny kjæreste. Barnefordelingen blir da hver andre helg. Min venninne flyttet til stedet pga tilknytningen til eksen, men nå vil hun flytte til Oslo som er hjemme for henne. Men eksen legger press på henne og vil at hun skal fortsette å være på samme sted pga barna og samvær... Han vil sågar at hun skal flytte inn i deres tidligere felles bolig, og at de burde vurdere å gjennoppta samlivet.

De har selvfølgelig vært til mekling, både ved samlivsbrudd og nå. Hun fikk ikke informasjon på forhånd om eksen sine flytteplaner og hadde således ingen påvirkningsrett. Jeg kjenner jeg blir ilter over at eksen får medhold hos det lokale meklingskontoret, og at hun skal tvinges til å oppholde seg et sted hun ikke føler tilknytning til.

Noen andre som har erfaringer på området ?

Ja tittelen sier vel sitt! Rekk opp handa! Så kommer vi tilbake til dato og plass etterthvert! =) Men forslaget som er kommet er 2 etasjen på three lions! Hadde vært gøy med en fest for oss i Trøndelag og!

Jeg stiller ihvertfall med godt humør!!! =)

ok dette er en kliskje,
men begynner å bli frustrerende. Kan ikke www.sukker.no gjøre noe med dette?

Jeg leser profilen til damene. Og tar opp ting i brevet som viser at jeg har lest deres profil. Sier aldri noe om bildene deres.
Jeg pleier å skriv fra 5-12 linjer første gang.

Men i de siste ukene har jeg sendt 8 brev, ja, 8 brev. Ikke svar fra noen. Jeg sendte brev nr 9 i dag. Får sikkert ikke svar der heller.
Damene er også rundt min alder 28-38. Jeg er 35. Ser yngre ut en 35.

Venner sier at min profil er fin. Jeg er tynn, har litt muskler. Helt normale. Er høg.

Er dette vanlig at man får så få svar? Jeg vet ikke om jeg har lyst å fortsette med dette. Blir mer og mer oppgitt over hele nettdate.

Vegard

Jeg har problemer å få dama til Date 2. Sender som oftest en sms noen timer etter daten. Så ringer jeg å avtaler noen dager senere.
Men skeptisk, har ikke funket her. Funket når jeg har møtt dama kun IRL.

Jeg har aldri brydd meg om dette spillet, men man skal vel kanskje vere mer forsiktig med ein person du møter først kunn på nett. Ikke avtale en ny date, eller snakke om en ny date med en gang?

Ove

Det var en tråd her i går fra ei som nylig hadde mistet far sin. Jeg så at den tråden sklei ut slik at det måtte bli ekstra vondt for TS, men tråden ble slettet før jeg fikk svart.

Vil bare si at jeg føler med deg - og samtidig beklage på vegne av oss forumbrukere at tråden sklei ut på en sånn uhørt måte.

Varm klem til deg viss du skulle lese dette.

Hilsen Marikåpa

Jeg skriver denne tråden først og fremst fordi jeg i tråden angående IQ nok en gang leser at nordmenn er dårlige på ting som andre lands innbyggere klarer bedre, tydeligvis...
Og jeg har sett mange lignende holdinger tidligere i tråder her.

Er det virkelig slik? Selv har jeg bare bodd i et annet land enn Norge, i Sveits... den tysktalende delen av Sveits.

Jeg tar meg faktisk nær av at så mange mener at vi nordmenn mangler så mye!
Jeg har ei i omgangskretsen som virkelig engasjerer stort i sin opplevelse av at svensker ansatt i Norge yter mye bedre service enn norske på samme arbeidsplass. Alle mener jo det, så det stemmer sikkert. Men jeg skjønner ikke helt hvordan hun selv ser på seg selv som nordmann siden hun mener det med et slikt engasjemang?
Hvis jeg skal ta henne helt seriøst, så mener hun jo at hun selv ikke ville ytt samme service dersom hun var i samme jobb, siden hun er nordmann? Dersom jeg skal tolke henne, så antar jeg at hun mener hun selv ville tilhørt den" lille promillen" av nordmenn som også ville ytt maksimalt i samme type jobb? Siden hun blir så irritert på nordmenn som ikke yter den riktige formen for service, lissom? De fleste av oss liker jo ikke å trekke fram de dårlige sidene vi har?

Jeg tenker at i lengden blir det jo slitsomt å se på seg selv som mangelfull, som en som ikke er i stand til å gi andre mennesker den respekten de fortjener, som en som er uhøflig, som en som ikke har peiling på å gi god service eller ikke gidder å gjøre det, som en som ikke klarer å løsne på snippen uten å første drikke seg snydens for å få mot, som en som støtt og stadig må temme sitt eget jantelov-dyr, som en som tar seg en sykedag så fort man har bittelitt vondt i hodet, som en som ikke klarer å flørte eller ivareta spenningen mellom menn og kvinner, som en som ikke verdsetter annerledeshet og intelligens, fordi her i Norge skal vi alle være like.

Og jeg lurer på... de som kommer med slike ytringer om nordmenn, føler de at de selv er hemmet av samme type dårlige egenskap, eller føler de at akkurat dem selv ikke har denne dårlige egenskapen?
:p

Når jeg logger inn så får jeg frem de med høyest score som meg som er pålogget.
Jeg er ikke så lenge pålogget hver gang, men blir SÅ lei av å se de samme profilene øverst hver eneste gang jeg logger meg inn, og jeg har for lengst vurdert de som helt uaktuelle for meg. Jeg går så inn og blokkerer profilen, slik at de ikke lenger kommer opp. Er det slemt? Burde jeg si fra hvorfor jeg gjør det? Eller er det noen andre måte å skjule de på? Det er noen gjengangere, og når jeg gjør det sånn så blir det mer variasjon i hvem som er pålogget og har best match med meg. Jeg er ihvertfall fornøyd med å gjøre det sånn...

En "god gammel en" til å begynne med

http://www.youtube.com/watch?v=-scESgTnoUM
http://open.spotify.com/track/6vrUTGn5p8IrfTZ0J6sIVM

Ser at det dukker opp nye medlemmer ganske ofte nå med utfordrende profilbilder og typisk google translate norsk, samt en hotmailadresse som tilsynelatende tilhører en jente med et engelskklingende navn. Tviler ganske sterkt på at shirley med halve puppestellet ute bor i Sør-Trøndelag når hun skriver at hun vil treffe en mann som gir mye "love og hugs" og refererer til hotmailadressa si.

Jeg vil oppfordre alle til å rapportere disse som uekte, slik at noen som ikke tenker seg om slipper å bli lurt. Man leser jo av og til om godtroende mennn som tror de har møtt drømmedama.

Bare en oppfordring,