Sukkerforum

Man hører ofte på forumet om jenter som er frekke eller kravstore i profilen sin. Det har jeg absolutt ikke lyst til å være, men samtidig vil jeg jo ha noen som passer til meg. Og etter en del lange og korte forhold bak meg er jeg ganske sikker på hva det er jeg vil ha. En av disse "kravene" går på høyde. Jeg er ikke spesielt høy selv, bare 163 cm, men likvel er jeg veldig lite tiltrukket av det jeg anser for å være lave menn. For å være litt mer spesifikk; hvis du er under 180 er det ganske mye som skal klaffe ellers for å tiltrekke deg meg. Og er du under 175 skal du rett og sletyt være Tom Cruise i TopGun.

Jeg har en del spesifikke krav i profilen min, men ingen av dem går på utseende, alder eller staus. Alt er personlige egenskaper. Men grunnet en særdeles høy frekvens med henvendelser fra disse "lave" mannfolka (som sikkert tror det er greit å henvende seg til meg fordi jeg er så liten selv), har jeg vurdert å ta med, "ingen menn under 180" i profilteksten min. Ikke for å være slem, men det hadde spart ca 50% av alle menn som henvender seg den anstrengelsen de måtte synes det er å skrive en mail eller sette et hjerte. Men det er vel slemt det, eller?

Før jeg blir bombardert av forumets bitre krigere og utsatt for massiv nedjekking av alle 35+ mannfolk som synes jeg er frekk som ikke vil date en alenepappa på 35 år og 170 cm.... Jeg er 24 år, såpass pen at jeg får mer enn nok av henvendelser IRL OG her, og det eneste fysiske "kravet" jeg har er en høyde og en vekt som tiltrekker meg. Er det så galt?

De fleste av oss veit at å gi hverandre oppriktige komplimenter er noe av det bedre vi kan gjøre!! Det gir så mye å kunne bidra positivt inn i hverandres liv med gode ord i en passende stund.

Overfor en kjæreste er det kanskje desto viktigere å være flink til å gi og motta komplimenter. Jeg tror det er som å vanne en plante - det gir ny næring og vekst og kan gjøre et forhold sterkere.

Hvilke komplimenter opplever du som de viktigste å få av den andre??

D handler ikke om å finne den man vil gå til sengs med,men d handler om å finne den man vil våkne med..D handler ikke om den man vil leve livet sammen med,men det handler om å finne den man ikke kan leve for uten..I en verden er du bare noen,men for noen er du hele verden..

Er det lagt inn en mekanisme i PCer som selges i Norge slik at de blir dødssyke omtrent 2 år og 1 dag etter at de ble kjøpt?

Et kjapt teknisk spørsmål:

Dersom man er superbruker, finnes det mulighet for å gå over til vip...evt en instilling som gjør at man kan hoppe frem og tilbake? Muligheten for å skjule bilder for ikke medlemmer er nemlig attraktiv.

Takker.

Er det virkelig mange gutter som finner kjærligheten her.? Jeg har vært aktiv her på sukker, men er omtrent null respons. Jeg lurer på hva som er galt? Ser på meg selv som en normal person. jeg har bilder i profilen, jeg trener, er sosial og ikke røyker jeg. Er det bare meg av gutta som syns responsen er svak her? og hvorfor er det slik?

Hehe.. Kjøpte meg bil for 5 mnd siden.. Trodde jeg hadde gjort ett røverkjøp.. Peugout 405.. 95 mod..strøken.. automat.. nesten plettfri i lakken og 1 eier siden 95.. med unntak av 5 siste mnd... Alle servicer fulgt opp...

Gikk vel 3 uker.. første runde på verksted.. ulyd.. bahh..

Så hadde jeg den inn på service ett par mnd etterpå... Like greit å følge opp! =) meeen..der var det en del småting ja. og resulterte i stor regning..

Deretter kom sprengkulden.. og bilen starta med ett hyl av en annen verden.. åpna og sjekka servooljen.. (fikk mistanke da den ikke var særlig styrevillig) og joda.. tykkt som grøt!!! sukk.. Inn på verksted..sjekket for lekasjer... skylte systemet og fikk beskjed om at det måtte ha vært kondens og systemet var helt og fint..

to dager etter var lekasjen ett faktum!! Og oljen renner bokstavelig talt ut av kjærra... sukk.. Nå er den på verksted for 4 gang på 5 mnd.. Er det mulig.. man får igjen for å kjøpe bruktbil! hehe..

Så nå håper jeg at jeg finner en mann som er fulgt opp på servicer.. ikke dyr i drift.. hvor jeg ikke får slike overaskelser 3 uker etter "kjøp" ..hehe.. Men flott om du er av en litt eldre modell enn bilen min! Så lenge du ikke lekker:P

Ett lite mandagsukk fra meg!

I anledning av teateroppsetningen av "Sangen om den røde rubin", som jeg gjerne skulle ha sett.. , fant jeg fram boken min igjen.. Må bare få sitere Mykle, en onsdags morgen i 2010:

"Vil fremtidens ungdommer dyrke jorden?
Vi er ikke forenet i lengselen efter døde planeter.
Vi er forenet i lengselen efter hendenes innside." (A.Mykle 1956)

Vi lever i teknologiens og vitenskapens tidsalder.. men jeg påstår at Mykle forsto alt med disse vakre ord, skrevet for over 50 år siden.

Hva tenker dere?

Jeg begynner å bli lei av alle disse useriøse brukerene. Dem søker etter noe, men det skal mye til at det hele tatt blir et møte utenfor nettet. Jeg trur det ofte har ved dårlig selvtillit.

Jeg har en følelse at flere av dem har vert inne her i årevis. Hvorfor i det hele tatt svare, når man ser at personen som skriver ønsker en flørt/forhold og ikke kun nett venner?

Ikke bruk nettet når man har dårlig selvtillit til nettdate. Kan heller finne en ny hobby eller noe for å møte din framtidige kjærlighet. Ikke her.

Irritert i dag.

There is a definite catch with all indefinite catches.

Jeg lurer på hva menn syns er et greit og høflig avslag på en mail? Jeg er en voksen og pent oppdratt dame på 45 år og har prøvd etter beste evne å svare de fleste jeg får henvendelser fra, men det sier seg jo selv at alle passer jo ikke for meg. Dette har jeg da gitt beskjed om, men opplever å få noen sure "oppstøt" fra enkelte. Hvordan skal man da svare uten å få sure tilbakemeldinger? Dette har ført til at jeg har latt være å svare fordi det er så lite hyggelig å åpne post som er utrivelig.....

Igår var jeg ute på byen og møtte noen av jentene jeg går på skole med. Det ble den samme historien som alltid, blikk og flørting fra deres side, men med en gang jeg responderer på det så trekker de seg unna. For eksempel: En av dem sier at hun er så provosert av holdningene mine (på skolen), men likevel flørter hun på byen og på fest.... Jeg prakker ikke meningene mine på folk, men legger heller ikke fingrene imellom dersom jeg blir spurt om noe. Hvorfor snakker de til meg i det hele tatt, når de bare er ute etter å få bekreftelse på sitt selvbedrag, samtidig som de _vet_ at det får de ikke av meg?

Ja, jeg vet dette høres ut som en sytetråd, men begynner å gå lei av dette nå!

Jeg har hørt fra mange venninner her inne at de får post fra gutter, og deretter drittslenging fordi de enten ikke har lyst, eller tid til å svare. De blir kalt overlegne, bitcher, gjerne over flere meldinger. Er det så mange smålige gutter her inne som ikke tåler at folk ikke har lyst til å svare dem? Tøff på avstand, eller bare et råttent selvbilde som må lesses over på andre for at man skal kunne kave rundt i runkerullene hjemme på hybelen uten å føle seg mest ubrukelig i hele verden?

Takk for at dere er med å å ødelegge hverdagen til alle andre her inne.

Mange har nevnt det før, men vi tar det nok en gang for å gi hverandre mange gode idéer!!!!!!!! :)

Nevn en av dine beste og mest originale måter å date på og hvordan du tilnærmer deg???

*Seriøs, men også med et snev av fjasetråd*

Det er ikke fritt for meldinger a la dette: "Spør hvis det er noe du lurer på! Jeg forresten gidder ikke å svare på dumme spørsmål og standard høflighetsfraser. HVIS DU IKKE HAR BEDRE FANTASI SÅ GÅ VIDERE!!". Dette er gjerne det eneste som står i hele profilen.

Felles for de jentene som har disse meldingene, er at de som regel ikke er de aller mest attraktive Sukker kan by på, og definitivt av typen som ikke får mye oppmerksomhet utenfor nettets fibertråder. På nett får de derimot leve det livet de skulle ønske de hadde, og kan tilogmed tillate seg å avvise folk før de i det hele tatt har tatt kontakt.

Er ikke dette litt sørgelig? I starten tenkte jeg det bare var morsomt. Etterhvert ble jeg bare flau, mens nå er jeg mest trist. Hvorfor fungerer gutter og jenter så dårlige sammen, egentlig? Hadde menn hatt livmor, ville jeg definitivt vært homo.

Interessant

Siste svar on. 27 jan. 2010 11:19 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Lille my

http://www.klikk.no/foreldre/gravid/article538878.ece

"Studien viser at oralsex og det å svelge sperm henger sammen med færre tilfeller av preeklampsi", skriver forskerne i sin rapport

Trenger jeg og si noe:)

Mark Gungor - Men's Brain Women's Brain
http://www.youtube.com/watch?v=GuMZ73mT5zM

Fikke chatte forespørsel i går og godtok forespørselen. Men vi fikk begge beskjed om at den andre var opptatt, eller logget av.
Jeg er superbruker og han er det ikke. Er det derfor?

Lette i hjelpe sidene på sukker, men synes ikke jeg ble klok av det, der står det:

"Bare superbrukere kan kontakte alle via meldinger eller chat" Nå har jeg blitt kontaktet av flere som ikke er superbrukere via mail, så det utsagne stemmer ikke. Har forstått at så lenge en er superbruker så går det greit.

Spørsmålet er altså: Må begge være superbrukere for å kunne chatte, eller gjorde vi noe feil, andre forslag?
På forhånd takk for hjelpsomme svar.

Jobb

Siste svar ti. 26 jan. 2010 22:31 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym Diablo

Hei

Jeg er borte mye pga av jobben, vanligvis en slags turnus på 2 uker borte og 2 uker hjemme. I perioder kan det være lengre.

Har ofte blitt avvist pga av dette og syns egentlig det er litt urettferdig. Jeg brenner for jobben og kunne aldri ha tenkt meg slutte.
Jeg ser ikke problemet med å være borte i perioder og er tross alt hjemme 24/7 når jeg har fri. I et vanlig fohold hvor begge parter er i jobb, hvor mange timer i uken har man kvalitetstid?

Dette er egentlig et spm til kvinnene her på forumet. Hva mener dere om saken? Erfaringer, fordeler og ulemper?

Nå i det siste har det vært lite napp på søte damer, må en bytte bilder hele tiden eller? Søt ,seriøs sindig,og "solid" jente søkes av denne karen......

Hva mener eller hva legger ALLE dere gutta i når dere skriver i profil "jeg er leken" osv ??
Å hva legger VI damer i samme utrop??

Søker etter ei allright jente :) ta kontakt da vel..biter ikke..

Kom over denne:

http://www.vg.no/nyheter/vaer/artikkel.php?artid=591102

Den handler om frostskader, og han som er intervjuet heter Frostad. Det fikk meg til å tenke på andre gode navn:

Brannmester Lae Brenne
Dyrlege Bjørn Løwe
Ligningssjef Slemmén
Kiropraktor Trykkerud

Noen som har noen andre festlige navn å by på?

Har vært inne og skummet litt rundt på profiler her, og det virker som noen jenter tror det holder med fine bilder i albumet? Blanke profiler uten tekst, og bare et halv-porno bilde med sugelepper og et tomt smil? Mulig det funker for noen, men ikke noe stas med sånne profiler asså.

Kanskje det hjølp å logge ut?

1 måned på ei øde øy, kun det du klarer å fange/finne som mat.
Verste er at jeg er ørlite fristet ;-)

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=586564

Kjekt å ha sak, for noen og enhver... *smiler*

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=586605

Er det noen single her inne som skal gå Birken i mars? Hvordan ligger dere an drøye 2 måneder før startskuddet går? Noen som har noen erfaringer eller pussige opplevelser å dele fra tidligere renn?

Hilsen en som skal delta for tredje gang

Det kiler i magen, pulsen slår litt ekstra fort.... jeg står på bade nydusjet å klar for å legge siste finish på looken før jeg skal på date . Jeg har slike varme hårruller som gir ett langt hår litt ekstrå volum og blank look.... mm jo da ser da bra ut! smiler til meg seg i speil bilde mitt og gir meg selv ett sleng kyss..... du verden! Selvtiliten er på høygir når man skal på date.... musikken er på høy guffen i stua og jeg danser litt rund meg selv for finne meg noen klær .... ja som jeg selv sagt har tenkt igjenom for mange timer siden.... Drar på meg min "kule" i mine øyne jeans.... smetter på en sexy bh... tar en litt ettersittende topp , og lett løs bluse over ....
ahhhsukk..... jo jeg jeg gleder meg... litt sminke , en dæsj parfyme..... , pause i stue og leser en meld, en slurk pepsimax... så ut den store verden.... av sted på date ..... på to stilge støvletter og smil om munne!!! Er ikke dette litt godt da ....VENNER??? :) :)

Like komplisert som jakten på kjærligheten :)

Real Group - Den makalösa manicken
http://www.youtube.com/watch?v=b5vKp7pQKbw&feature=related

Ha en fin uke :)

Det går dager mellom hver gang jeg kanskje får en melding eller et hjerte fra en mann, men de fleste mennene som henvender seg til meg, skriver fra bildeløse profiler og virker ikke seriøse. Jeg forstår ikke hvordan andre jenter her inne kan si de strømmer over med meldinger når jeg ikke får så mange. Hva er galt? Er jeg for gammel, stygg eller er det det at jeg er alenemor? Jeg har prøvd å endre på tekst og bilde uten at det har hjulpet nevneverdig.

Da har jeg fått avdekket et sentralt element som også funker på sukker. En eller annen foreslo å presentere kløfta på profilen. Det ble gjort, og en liten markedsføringskampanje på forumet avstedkom formidabel økning av besøk på profilen.

Easy, effektivt og oppløftende for selvbildet :)

ble litt revet med....lol.. og synes det var på tide jeg og fikk en tråd:))

Hva gjør folket på en søndag ettermiddag/kveld?
Her er dagen utrolig lat. Burde selvsagt mobilisere litt viljestyrke og komme meg en tur ut, men akkurat nå er det bare nydelig å ligge under et pledd og se på stafett, surfe og muligens innta middagen i stabilt sideleie. Ikke stort å skryte av. Noen bedre?

Vet det ikke er sundt, men har ikke klart å få motivasjon nok til å slutte.
Alle har vi våre laster, og da jeg ikke drikker meg full hver uke, har jeg i hvertfall ikke den lasten.
Har det nå blitt slik at røykere er helt uinteressante, for jeg kan ikke se mange profiler som, hverken her eller andre steder, som folk innrømmer og røyke på.
Det stemmer ikke helt med statistikken over røykere på landsbasis.
Bare lurer.

Etter å ha skrevet med en del her inne undrer jeg meg på om folk i det hele tatt leser profilbeskrivelsene. Virker som om mange klikker rundt og bare er opptatt av bilder og faktisk ikke leser hva som står i profilene.

Bare for underholdningens skyld, så sjekket jeg mitt Horoskop på et nettsted i dag, og her kom svaret:

"Du er tyr, med måne i tvilling. Dine kinesiske tegn og element er rotte og metall.

Du er utrolig smart, totalt uavhengig, super sexy. Du er også veldig engasjert, veldig romantisk, klok og reflektert, veltalende, ganske modig, kreativ eller kunstnerisk.

Du lykkes best når du er nestekjærlig, idealist."

---- Kremt kremt.. mye stemmer her etter min mening.. men super sexy kan nok diskuteres... men selvbildet steg noen grader gitt....

Sjekk deres også! Men jeg kan ikke si HVOR jeg fikk dette fra, da blir det reklame ut av det...
 

Prøver å være grei og vise folkeskikk her i livet - også inne på Sukker. Men så lurer jeg da: Når jeg skal "rydde opp" i profilene som ligger øverst på matchlistene mine, det vil si ta bort dem som ikke er aktuelle, er det greit å bruke det svarte hjertet da? Hvordan tar det seg ut fra "på andre siden", det vil si for den mannen jeg gjør det med? Med andre ord: er det sånn det er ment vi skal gjøre det, og kan det gjøres uten at det virker uhøflig og sårende?

Er jo så fryktelig mange menn her, så jeg føler behov for å gjøre litt vei i vellinga og sortere bort dem jeg ser som neppe vil trives med meg - eller like mye omvendt ;o)

Hvordan gjør dere andre dette?

Fersking som tar imot råd og tips

.......så la jeg ut her på forumet om hvor heldig jeg var som muligens hadde funnet en partner for fremtiden. Men det gikk ikke som ønsket. Hun var ikke klar for et fast forhold og "kjente tidligere fotlenker" som hun sa. Hun var ærlig, og det setter jeg umåtelig pris på. Det gjør det lettere for meg også, å takle dette. Det var gjensidige følelser i bildet og alt så bra ut. Men, så kjente hun kalde gufs fra hennes fortid. De kom like bardus på henne som følelsene hennes for meg. Det er slikt som kan skje og det er synd at det skal være sånn . Vi er ihvertfall "gode venner" og det er fordi hun var ærlig mot meg og fortalte meg om sine"fotlenker" som dukket opp etter hennes følelser for meg.

VÆR ÆRLIGE, så går ting kanskje lettere enn man tror

Det betyr ihvertfall at jeg er tilbake i vante spor her på sukker. Håper jo at det ikke er for all fremtid, da.

Takk til dere som bidro med lykkeønsker( selv om de ikke hjalp denne gangen).

speider'n............speider igjen!!

Hei, hvordan gikk det med datene? Gi oss alle detaljene! :D

Hva skal til for at jeg skal treffe blink på den dama som gir meg alt hva jeg ønsker meg, ??
Der alt bare sier PANG, med en eneste gang?
Som jeg har drømt om hele livet men ikke funnet til nå?

Hvor er du jente/Qvinde som vil ha en kjekk og snill gutt....som ber deg med på middag med levende lys på bordet......godt drikke til....som ber deg opp til dans......og som virkelig får deg til å føle deg som den kvinnen du er......
....som trer støttende til når du trenger meg.....gråt gjerne en skvett du jenta mi...det er lov det...jeg er der for DEG!!!
Elsker deg jeg....for resten av mitt liv....det skal være bare du og jeg heretter....jiiippiiiiiii.....
Jeg leter og leter men finner deg ikke?

Hvor er du???

Hei,

Noen ganger får jeg svar på mitt brev nesten med en gang. Er det smartest å ta det med ro, eller svare igjen med en gang?
Hva smartes å gjøre? Svare 5-6 timer senere eller neste dag?

Jeg har oppleved flere ganger at ikke alle svarer jeg er rask i svingene. Spesielt når damen er vakker ;)

Hørte nettopp på radioen at menneskekroppen er bygd for å kunne fungere opptil en måned uten mat, var langt intervju med en ernæringsekspert.. Hva er det lengste dere har gått uten å spise? Hvor lenge på bare luft og kjærlighet? :D

Sagging er videreutviklet og vi vil i år se flere buksekanter under rumpe enn noen gang før. I alle fall om vi skal tro trendsetteren i nesten brisen tilstand, på t-banen, en fredag, kl 14. Årets trend er rosa boxer dratt opp til navlehøyde, hvit-under-lang i rørleggersprekkhøyde, blå treningsbukse hengt over det man måtte å henge den på slik at strikken kan gi en effektiv push-up på rumpeballene, og til slutt en lårhøy ekstra treningsbukse som hjelper å holde beina paralelle, f.eks. kl 14 på en fredag.

Hvem sa moteklær ikke kunne være praktiske?

529

Siste svar sø. 24 jan. 2010 15:39 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym enHerre

Har vært medlem her i ca ett år nå og har hatt 529 besøkende på min profil. Har ok bilder og ok tekst. Er det mye, lite eller passe besøkende for å være en mann? Føler jeg tar passelig kontakt med de jeg synes virker interessante men får sjelden uoppfordret brev inn til meg. Syntes ikke selv det var så dårlig med besøk helt til jeg besøkte ei venninne som har vært her i ca tre måneder og har flere tusen treff. Er det normalt med ca 500 treff for en mann på ca ett år?

Hvilke sanger setter igang gode følelser hos dere?

Lørdagsfjas er tillatt. :)

Hei gutter og jenter noe jeg lurer på siden jeg ikke har sjekket jenter på godt over ti år da jeg har vært gift. Kanskje litt dumt å stå frem med bilde og profil navn i denne type tråd men jeg har ikke noe å gjemme.
I går sendt jeg ut en del meldinger til 11 damer som jeg syns hadde en hyggelig profil. Jeg sendte ikke noen veldig personlig melding men sa jeg syns de virket hyggelig og ønsket å bli bedre kjent. Av de 11 har 10 lest melding og en har gitt beskjed at de ikke var interessert. Tidligere så har jeg tilpasset meldingene til å være personlig med like dårlig resultat.

Nå er ikke dette en klage melding at ikke flere svarer men jeg lurer på hva både gutter og jenter ville gjort hvis en fremmed i den virkelige verden kom bort på til deg og sa at de syns de virket hyggelig eller penn og måtte bare si det.
Personlig så hadde jeg blitt smigret og begynte å snakke med denne personen.

Nå har ikke jeg mye erfaring med sjekking etter over ti år i et forhold så det er hyggelig med tilbakemelding.
Forhåpentligvis så stemmer teorien min får i hvert fall prøvd den på sukker festen :)

Jeg er en dame som har bikket 50 og som har vært her ca en uke, helt ny i nettdating. Hva skal jeg legge i hjertene som en del menn setter på profilen min? Betyr de egentlig noe dersom jeg ikke får melding også? Ønsker de å si noe, eller er det egentlig bare noe tull? Dere med erfaring, opplys meg :)

Jeg ser at det er mange forskjellige meninger ute og går når det kommer til hvor viktig bilde er på profilen.
For meg betyr ikke utseendet mest, da det indre er mer viktig. Men utseendet har klart noe å si. Spesielt dersom personen ikke finnes tiltrekkende rent fysisk i det hele tatt i mine øyne. Han kan likevel sikkert være både varm og god, og kunne sikkert blitt en god venn.
Men for mange her inne, så er det å finne kjærligheten viktig.
Hvis du tar en liten test for deg selv.
Gå igjennom de med bilde du har høyest match med her inne :) Hvor stor prosent-andel av disse ville det vært uaktuelt å kontakte dersom du kun ser på bildet? (utelukk alder og andre ting, se kun på utseendet)
Hvor stor andel av dem ser "kyssbare" ut etter din "smak"?

Nå ser jo ofte mange annerledes ut når man treffer dem i virkeligheten. Og da får man jo med personlighet også, slik at utseendet kan endre seg til det "bedre" eller til det "verre".

Men jeg tror de aller fleste hvis de skal være ærlige med seg selv, går forbi enkelte profiler pga utseendet på bildet. Og at de ville gjort det samme om de først hadde blitt "kjent" med personen gjennom brev og fått bildet i etterkant. Eller da ikke gått forbi, for det er jo for sent. Men takket for seg på en høflig og minst mulig sårende måte. Og da er det vel bedre å ha sett bildet i forkant?

Du har ikke markert noen som uinteressant. Gjør det og du vil få mer ut av tjenesten!

Ko får e ut tå det då...?