Sukkerforum

Jeg liker best profiler med jenter som er godt antrukket oventil på profilbildet! Noen som har synspunkter på dette? :)

Jeg har oppdaget en profil her inne og flere andre steder, som tilhører en venn av en venn. Denne karen er samboer og har barn, men fronter seg selv her inne som singel, og på jakt etter den "rette". Vet også om en annen her som tilstadighet dukker opp, men som ikke er singel. Dette vet jeg fordi jeg har truffet han (han har lurt meg), for en tid tilbake. Han er fortsatt i et forhold.

Hvordan ville DU håndtrert situasjoner som dette? Jeg har holdt kjeft, selv om jeg blir veldig provosert......

Til dere menn (jeg kikker ikke på kvinnelige profiler) som har profilbilde i bar overkropp:
Jeg har ingeting imot en stilig mann i bar overkropp......alt til sin tid. Jeg er glad i sex, nærhet og nakenhet.
Likevel er det rett og slett ekkelt å se fremmede menn meske seg i bar overkropp i profilbildene sine.
Det er ikke noe fint i det hele tatt og er direkte frastøtende i 98% av tilfellene. De øvrige 2 % som ikke er frastøtende, blir jeg skeptisk til, for at de kler seg halvnakne i profilene sine.
bare et lite apropos........selvom noen menn skulle ønske vi kvinner stilte i bare BH en i våre profiler, betyr det ikke nødvendigvis at vi ønsker å se dere halvnakne.

Mer spesifikt at de skriver poster, siden jeg ikke kan anta hvor mange som leser i stillhet. Andelen postere, som ikke er anonyme, ser ut til å ligge fra 35 og opp, med noen få unntak. Jeg tror ikke grunnen er at det er så mange over 35 kontra under, her på Sukker.

Først vil jeg kritisere Sukker, siden vi mangler subfora. Diskusjoner her synes jeg blir fort uoversiktlige og tror at med noen designendringer og litt flere funksjoner/"features" ville vi kunne ha en annen kultur her.

Det tar meg til punkt to, og det er at det ser ut til å ha dannet seg en kultur der det stort sett er negative temaer som tas opp. Ironisk nok bidrar jeg selv her akkurat nå :-p Da blir det lite lystbetont å besøke foraet, og jeg kjenner jeg selv blir svært demotivert til å prøve så snart jeg vender snuten innom her: "Alle kvinnfolk er grådige latsabber som kun godtar en ikke eksisterende drøm" og "alle mannfolk er griser som skremmer vekk de ordentlige jentene". Jeg føler jeg blir hjernevasket.

Samtidig ser jeg ispedd håp og oppløftende kommentarer. Den siste jeg la godt merke til, var under tråden til "blæh" der SteinR delte sin erfaring med jenter som etterlyser snille menn og følger det opp, samt en artig og så definitivt sann sammenligning angående selvtillit med Jack Russel Terriere :-D

Jeg vil avslutte med å etterlyse deres tanker, ønske alle en god kveld og håper dere har hatt en god søndag/morsdag/valentin/nyttår.

Hei alle sukkerklumpene her inne ;)

Da har det seg slik at mitt medlemskap her går ut på dato :P
Ser heller ingen grunn til å være her inne lenger da den store Sukkerfesten virket som den skulle for mitt vedkommende ;)

Vil takke for mitt opphold her og ønsker alle kjente og ukjente forumfjasere av seriøse og useriøse slag lykke til videre i jakten;)
Håper jeg aldri trenger å vise meg her inne igjen... og regner med at det er et gjensidig ønske fra opptil mange av dere...hehe:P

Klem til alle fra Hofingen ;)

Videoen er gammel (fra 2 år siden), men det er sikkert mange som ikke har sett den :)

http://www.ted.com/talks/the_raspyni_brothers_juggle_and_jest.html

blokkering

Siste svar ma. 15 feb. 2010 20:10 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym ryddesjau

Nå har jeg hatt ryddesjau, og blokkert i vilden sky ;) Men hvorfor vises de jeg har blokkert, i Online nå!-lista likevel??

Hei temaet har vært oppe flere ganger om hva slags format man bør ha på den første meldingen.
Jeg har prøvd alle å fine noe i profilen å skrive om, Si litt om meg og bare å si hei.
Resultatet er ganske klart alle er like inneffektive så det er bare å si hei så vi de som syns du er inntresant svare. Ikke noen vitenskaplig dette men verdt å legge merke til.

Ja, så er også jeg kommet inn her, i de såredes rekker... Blond og blåøyd så det rekker... Trodde på ærlighet... Trodde jeg var våken og ville klare å fange opp hvis noe skurret...

Har skrevet masse med en mann som tok kontakt og som jeg hadde så utrolig mye til felles med; alvor, holdninger, tanker og humor. Meldingene har føket på kryss og tvers, og gleden har boblet i meg. Håpet også: hadde jeg endelig funnet Mannen?

I gledesrusen ville jeg vite mest mulig om ham, lete etter flere bilder. Jeg søker på nettet: og HVA FINNER JEG? Jo, en RYKENDE FERSK FØDSELSANNONSE som sier at lykkelige mamma ditt og pappa Drømmemann har blitt foreldre midt i vår intense mailveksling. Er det mulig??? Det er da man blir lammet i vantro. Leser om og om igjen, sjekker navn og andre data på ny og på ny: alt stemmer, men det kan jo bare ikke være riktig!!

Men riktig var det, og når den lammende bedøvelsen nå sakte forsvinner, kommer smerten og tårene. Vi hadde vanvittig mye felles, ja, men ikke ærligheten...

Og om jeg synes synd på meg selv, synes jeg enda mer synd på kjæresten hans, hun den nybakte mor...

Er Valentin dagen sår for oss single?
Eg har sjølv lite problemer med denne dagen. Har ein føling at det er handelsstanden som har bestemt kva dag vi menn skal vise vår kjærligheit til dama. Eller damer viser kjærleiken mot menn sjølvsakt;)

Betre å visa vår kjærleik på ein heilt vanlig dag syntes eg.

Rufsen

Hei.

I dag avslutter vi uken med en begivenhetsrik dag.
Det har vært morsdag (og jeg har besøkt min mor), Valentine's Day (kanskje ikke min store favoritt - man kan sette pris på sin kjære uten å kommersalisere det) og til slutt så er det også kinesisk nytt år.
Så for de som er i Tigerens år, er det vel kanskje gode muligheter fremover, selv er jeg dessverre Drage og må "tråkke litt forsiktig". MEN... Gratulerer med dagen alle mødre, kvinner og asiatere (med kinesisk tidsregning).

Har vært her inne en liten periode nå og ser at det bør finnes noen for enhver her.
Selv er jeg her fordi en god venn synes jeg skulle gi det en sjanse, noe jeg også gjør. (Respekt for andre mennesker er viktig)
Og i min ærlighet, må jeg si at det finnes noen her inne som faktisk klarer å pirre min nysgjerrighet så mye at jeg kjenner det i magen :)
Men selv om jeg er et snilt og godt menneske, vil jeg nok anbefale de fleste om å legge ut i hvertfall ETT bilde av seg selv.
Kan nok med sikkerhet si at det øker sjansene for å få treff - tror de fleste ønsker å 'matche' så riktig som mulig, og ja utseende teller uansett hvor på skalaen man plasserer seg selv eller andre.

Ønsker alle en riktig god natt.

S

...og vedkommende har blokkert meg så jeg får ikke svart han. Men dette beviser jo min teori om anonyme profiler. Han har ikke en gang fått med seg at jeg ikke bor i Oslo :)

Merkelig at man blir ludder av å IKKE være interessert i en mann forresten ;)

Mottatt fra ****:14/02/2010 kl 19:28
desverre ble mange av bildene mine ødelagt da jeg hadde de på et nettalbum.
og jeg kunne sendt deg noen, men etter måten du skriver på så er slike som deg lite interessant for meg. dere småludderne der nede i Oslogata er ikke for skikkelige mannfolk.

Ikke gå i sukkerfellen!

Etter ca. 3 år på sukker vil jeg dele min hardt opparbeidede kunnskap og erfaringer om sukker og lignende sider,-)

Det første som slår en hvor uendelig mye det er å velge mellom og alle byr seg fram ved sine beste sider. Dette blir nesten for enkelt tenker man og begynner å forsyne seg fra godteskålen. O ja for i begynnelsen er jo interessen der også, til og med for mannfolk. Alle kaster seg over nye medlemmer, fordi alle begynner å bli lei av de gamle som stadig vender tilbake, for så å ta en liten pause igjen... hva skjer egentlig?

På nettet stiller man alle mulige krav, umulig å oppfylle eller ikke. Så begynner man å date. Hun var ikke så verst, men det må jo finnes noe bedre...til slutt er ingen bra nok, for vi vil vel ha det det beste egenskapene fra hver enkelt vi har møtt (mer eller mindre bevisst).

Så spørsmålet klarer vi slutte og satse på noen eller biter vi oss i halen hele tiden i halen+ eller er jakten på den rette, veien til målet viktigere og når vi først når målet, så er ikke nærmeste topp langt unna.

Det skal helst skje en ulykke før vi mennesker våkner opp og klarer å sette pris på det man faktisk har. Kanskje burde vi alle slutte å jage det uoppnåelige og heller sette pris det og den vi har. kanskje verdt et forsøk?

Was I chasing after rainbows?
One thing for sure - you never answered when I called.
And I wiped away the water from my face
To look through the eyes of a stranger...

Ha en fin Valentine alle sammen ,-) og sett pris på det du har ( i det minste gjør et forsøk).

Jeg har avtale i aften. Dama hadde tid i dag. så vi møtes. men..... , jeg har ikke tenkt på at det er en spesiell dag.

Når jeg går på date for første gang, er det ofte meget uformeldt. kaffe eller noe. Og vi deler på rekningen.

Litt anneldes i dag?
Hun er mor også;)

Olav

Er det planlagt noen ny sukkerfest i år?

Fikk ikke vært på den som var nylig. Var det en bra fest?

Er han en hypnotisør? Om han er på sukker aner jeg ikke, men i så fall er dere (damer) advart ;-)

http://www.abcnyheter.no/nyheter/100214/styrte-harem-med-17-kvinner-og-37-barn

Hehe..folk kan si hva de vil om valentinesday og morsdag osv... Men det er ikke til å komme unna at det er kjempekoslig å få en oppmerksomhet!! =) Fikk roser på døren.. Hilsen en som var glad i meg.. kjeeeeempespennende! hehe..håper bare den som sendte rosene gir seg til kjenne etterhvert:P

Måtte bare dele denne positive saken med dere=) Ha en suuuuuuuuuuuper valentinesday! =)

We belong together
Like the open seas and shores
Wedded by the planet force
We've both been spoken for

...har vært det lenge nå.

Riktignok har jeg ingen å dele den med, men nå har vi en fantastisk himmel her oppe, fantastisk utsikt og flott musikk ;)

Jeg vil bare ha en mann, som forstår
og aksepterer at jeg
dropper jobben for å studere et halvår

Jeg vil bare ha en mann, som alltid stiller opp
som alltid er der, når jeg trenger han
og hans kropp

Jeg vil bare ha en mann
som tjener bra, og er omtenksom
og vet hva en kvinne vil ha

Jeg vil bare ha en mann
som setter blodet mitt i brann
som skaper vin av vann
Jeg vil bare ha en mann

Jeg vil bare ha en mann, som setter pris på min mor
og bor like ved der jeg bor
Jeg vil bare ha en mann
ikke en gutt
som gråter om jeg gjør det slutt

by:larm

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym jupp

Noen som skal? og hva?

Morsdag!

Siste svar sø. 14 feb. 2010 16:30 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym lillemjau

Husk morsdag idag, jenter og gutter!!! ...og til alle mamma'ne der ute: gratulerer ;)

Lurer på, er det flere som meg her? Har hatt kontakt med ganske mange her nå på sukker. Men merker at jeg ikke blir interessert..får ingen sommerfugler i magen! Kanskje er ikke nettdating noe for meg?? Skal jeg melde meg ut eller ikke hmmm...Merker jeg bare svarer i ren høflighet når noen tar kontakt.. Men om jeg treffer jenter på byen eller f.eks jobb bruser hjertet i hundre med en gang det blir flørt...Flere som har det slik???:) Eller får dere følelser for folk her inne, selv om dere ikke har møtt de "live"?

Nå har jeg vært på sukker noen uker. Har fått lite respons på de meldingene jeg har sendt til damer jeg har syntes vært interessant. Jeg har sendt noen flørtebeskjeder. Men er de bare teite disse flørtebeskjedene? Hva synes dere?

Rammstein på torsdag

Ingen svar
(mann 48 år fra Hordaland) Privat melding

Hei

Skal på Rammstein førstkommende torsdag.
Reiser over fra Bergen på formidagen og tilbake på fredagen en eller annen gang....
Fler som skal?
Har en billett til overs og som eg vurderer å kvite meg med ;)

Fortvil ikkje på selveste valentinesday.Eg trur de finnes en til oss alle.

...uten profilbilde, har som regel noe å skjule. Right or wrong?

Jeg blir ekstremt ærlig når jeg har intatt mengder med alkohol. Og jeg beundrer meg selv siden jeg har så få skrive feil.
Men hva ser dere jenter i en gutt. Drit i alt han tror han er og lyver om. Hva VIL dere ha ?

Jeg svarer ærlig hva jeg er om jeg får spørsmål om det. Selvom jeg blir edru etter at dettte er skrevet, Jeg er dritt lei av avå fortelle små hvite løgner. To gain somethinng, you must sacrifce something of equal value. Og når du forteller de hvite løgnene kommer de løpende og sparker deg i tryne som en fuckings sint okse under okseløpet i spania Xd

come on, noen som skal være med ut? Jeg vil på fylla..

noen som skal ut i Oslo i kveld (fortrinnsvis jenter mellom 25 og 35:))?

Chat

Siste svar lø. 13 feb. 2010 18:16 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym mann30

Er litt ny her, så jeg undres litt.
Er det noen som bruker chat modulen her ?
Hvordan funker det ?

Jeg undrer meg over hvor vanskeligt det egentlig er å finne en som passer her på sukker..og irl forøvrigt...

Til deg
Til deg som alltid er der

Til deg som liker meg

Til deg som elsker meg

Til deg jeg trenger så sårt

Til min venn og kjæreste

Til deg rett og slett

Avstand
Du er kanskje langt unna

Mer enn jeg kan klare å gå

Mer enn jeg kan klare å springe

Mer enn hundre mil

Men hver gang vi snakker

Føles det ut som du sitter

ved siden av meg

og sier at du elsker meg

Så utrolig nær

at jeg kunne

kysset deg

Run
Run with me

to an unknown place

to our paradise

just you and me

nothing more

cause you are all i need

Run with me

I can't get you...

I can't get you out of my mind

I can't get you out of my heart

I can't get you out of me

Maybe you are supposed to be

here?

You
Your eyes are like two stars

Your smile is so beautyful

Your heart is like gold

I love all things about you

Finn på noe morro og ikke vær så himla "seriøs"? Lov å tulle om seg selv og andre... En god latter er bra for helsa ;o)

Dessuten er det så mye lettere å være seg selv om humøret er på topp og alle ambisjoner om et snarlig "ekteskap" legges på hylla innimellom ..

På sukker i snart 3 måneder nå.
Har vert på noen dater, ikke funnet den rette enda. Men har ikke vert så aktiv heller.
Fordi jeg synest det er et herk med alle disse brevene fram og tilbake. Bruker mye energi på å skrive når jeg har problem med dysleksi. Noen ganger har jeg brukt 20-30 min på å skrive noe.

Enklest for meg å bare skrive noen få ganger så møtes. Vist ikke daten funker, ok, greit.
Men virker som det ikke er lov her. Ofte brev vekslingen stopper fort opp da.

Så hva anbefaler dere? Skal jeg sitte her på sukker å bruke mye energi på disse brevene, eller bare kome meg ut fra denne nettdatingen og finne den rette en annen plass?

H.
Vetle

PS. Jeg brukte 20 min på dette forresten;). Hadde for mye spørsmål, kom ikke til poenget.

Følte denne var relevant for dette forumet og måtte dele den med dere.
Fantastisk artig "kontaktannonse", er du den rette for Tor?

http://www.youtube.com/watch?v=cCKG5BsspUs&feature=player_embedded

"Her har vi arbeidsbenken da"

Thank god its friday!

Legger med en "komme i form" låt :)

http://www.youtube.com/watch?v=Um7ySTHsCf0

- At Nauru er verdens eneste land uten hovedstad

Hvorfor setter dere til stadighet hjerter på meg, eller sender meg mail, når jeg har skrevet i profilen min at jeg ikke er interessert i dere?? Kan noen av dere svare meg på det??

Jeg mister på ingen måte søvn over dette, lurer bare hva dere tenker på?

..det og vise meg som ett bedre menneske enn jeg er, jeg smiler, ler og viser meg alltid fra beste side, men fy faen jeg er drit lei det, jeg føler meg helt tom innvendig og uansett hvor jeg er har jeg bare lyst til og legge meg ned og hyle og grine.
Jeg lar alt passere her i livet, sier aldri ifra om den minste ting, ikke til en som sniker i en kø en gang, jeg bare tenker jaja la det gå.
Jeg bare gleder meg til kvelden når barnet er i seng og jeg kan sette meg ned, da sitter jeg der, føler meg helt jævlig, vil gråte men da for jeg det ikke til.
Kjennes ut som hjertet bare blir til en stor klump av smerte.
Ikke klarer jeg og snakke om det til noen, jeg later som alt er bra jeg.
Jeg føler meg så såra av så mye.
Og jeg er så drit lei det, herregud..

Fredagspils

Siste svar to. 11 feb. 2010 23:58 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Øltørst

Hvor pilser vi i morgen?

Nå er det så lenge siden jeg har deltatt på forumet at jeg velger å ikke fornye super-statusen. Benytter herved anledningen til å takke alle som både fjaser og byr på seg selv her på sukker. Takk for meg for en stund og lykke til alle sammen:-).

Jeg er pappa til en gutt på snart 5 år. Jeg har ingen problemer med å komme i kontakt med jenter/damer IRL, og opp gjennom årene har jeg fått plenty med tilbakemeldinger på at jeg er en sjarmerende og kjekk gutt. Men så inne her på sukker.no ...jeg har besøkt mange, mange profiler her inne, jeg har satt mange, mange hjerter, og sendt mange mange mail. Og da har jeg kun sendt mail til de som har krysset av for at de synes det er ok å treffe aleneforeldre. Men jeg har en misstanke om at veldig mange, uten at jeg kan si noen prosentandel, ikke egentlig har tenkt gjennom akkurat det å treffe folk med barn, forså bare å avvise de som tar kontakt og som har barn. Dette er en liten oppfordring til alle dere. Dere burde være helt sikre på at dere har lyst til å treffe folk med barn, for ellers kan dere bare drite i å krysse av på at dere også vil treffe aleneforeldre....når dere egentlig ikke mener det...begynner å bli ganske lei av at dere ikke svarer. Jeg har fått flere mailer og hjerter fra jenter som har barn, så jeg er ganske sikker på at det ikke er profilen min det er noe galt med.

Veddemål

Siste svar to. 11 feb. 2010 23:27 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym TropaElite

Hva tro DU er mest sannsynlig: at det på søndag (14 februar, Valentinesdagen) kommer til å være fullt her inne, eller at det omtrent kommer til å være tomt her inne?

Er vi desperate eller deppa?

Takk og farvel for min del.

Jeg skal til å kjøpe ny mobil, men spørsmålet er bare hva slags. Noen som har noen tips?

Jeg vi ikke ha touch, det må vare greit kamera, og aller helst nokia.

Hovden

Siste svar to. 11 feb. 2010 19:32 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Frago

I helga blir det tur til Hovden med skiståing og annen morro.
Noen andre som skal dit i helga?

Hei jenter!
Jeg har nettopp vært på en lunsj date og det gikk veldig fint!!. Liker å ta en uformell første date for å kjenne på kjemien...
Men hva så videre? Middag eller pubrunde først? kino? Når skal man gi det første kysset?
Kom med forslag og ideer!!!!!!!!!

så lurer jeg nå på hva som skal til for å logge av sukker for godt. Jeg har lurt på om jeg skal sette opp visse kriterier for meg selv, så jeg ikke går i den evinnelige sukkerfella og blir dritlei av sukkertøy:

Kriterie 1: finne meg ei super jente *denne er jo opplagt, men lite sannsynlig at skjer med det første*
Kriterie 2: oppnådd 1000 besøk på profilen uten videre resultater *nærmer seg styggfort*
Kriterie 3: blitt kjent med minst 30 andre forumsfjasere som jeg kan fjase med på andre arenaer

Noen som kan hjelpe meg å sortere - eventuelt komme med andre gode kriterier som gjør min videre vei litt enklere... ??