Sukkerforum

Endelig er det helg! Nyt helgen, gå tur i høstsola, ta et glass rødvin, nyt livet! :)
Vi lever bare en gang!

La oss vri litt på de daglige ordene som vi bruker. Har du noen forslag?

Piratsjåfør = fremmedkulturell kåt mann som får full norsk dame frivillig inn i bilen på nattestid

Lurendreier = smart håndtverker

Drittsekk = reisesett for personlig avtrede og hygiene

Trygdesnyter = en som flotter seg ved å snyte seg i trygdepengene

Møkkasabb = bil fra svensk fabrikk som har gått med underskudd på en million kroner per dag i mange år.

Tafatt = en som tar fatt, tiltaksfull person

Lite tak i = fra svensk, en som det er lit(t)e tak i, en med et fast håndtrykk, en solid person.

Slabbedask = en som er frempå, en som dasker damene bak

Slubbert = En med stor underleppe, slurper ved inntak av næringsmidler

Unnasluntrer = en som er flink til å navigere seg unna lediggang

Enkelte = personer på et nettsteds forum man ikke liker

Noen = resten av de man ikke liker på et nettsteds forum

Noen.. flere forslag?

Jeg har desverre ikke vært noen god husmor i det siste, så må bare innse att jeg må gå på date i kveld uten truse:( Får håpe det ikke blir noe hanky-panky så han oppdager det.

God fredagskveld til dere alle

Lurer bare på hvorfor folk ikke legger ut bildet sitt på profilen? Har de noe å skjule? Søker man "halvhjertet" etter en partner? Er de flaue over å søke en kjæreste på nettet? Er ikke nettet "tingen" i disse dager? Hm... lurer bare..... Og er oppgitt!

En annen ting. Hvorfor sier mannfolk " du er sååå fin". "flott bilde" "er interessert" ...så forsvinner de? hæ? Hva skjer?

Har noen spørsmål. Er det noen her inne som er seriøs? Eller er dette en playground for players? Hvordan kan man si at "du passer ikke for meg" uten å vite hvem mennesket er? Hva mennesket står for? Hvorfor er folk så fordomsfulle?

Hva er det egenlig som skjer når det blir helt stille på forum og samtlige tråder slutter å røre på seg?

Gutter?? Nå har mange av dere ligget her inne i opptil 3 år, hvorfor?? Er ikke noen av disse damene ok?? Å ligge her inne blir som å kikke etter bil på finn, man ser etter de som er mest perfekte og uten riper i lakken. Mens hodet til sånne damer inneholder ingen ting.
Jeg trodde menn på over 30 ønsket seg søte jenter som er reklekterte og snille.....??
Jeg opplever stadig av jeg får både rødt og gult hjerte, men de tar ikke kontakt, også sender jeg en mail og takker for hjertet, og vi mailer litt til og fra men de tar ikke iniativet til noe mer, verken møte el å spørre om meg.

Så hvorfor er dere her, bare for å surre bort litt tid, som dere kunne gjort på helt annet fornuftig.....

Etter hvor mange dater føler dere det er "trygt" å be, eventuelt bli med hjem til, noen på date - da selvsagt gitt at man ikke endte opp i senga etter første date? Jeg synes nemlig fort det blir veldig vanskelig å skape en atmosfære som er tilstrekkelig avslappet til å egentlig finne noe ut om en person, all den tid man har offentlighetens øyne rundt seg. Samtidig trår jeg veldig varsomt her, selv om det kanskje er helt meningsløst å gjøre. Derfor hadde det vært artig å høre hva folk tenker om slikt (og da tenker jeg fortsatt ikke nødvendigvis for hanky panky, men kanskje heller for å briljere med mine kokkekunnskaper og/eller se en sløv film på vidåj og ta det derfra).

Hva er det med henne/han søm legger ut..
sitt "konfirmasjonsbilde" fra +-20 års alder,
og kanskje et bilde ved omtrent 28-30 års alder i album,
og når du møter henne på 33-37 så er hun en små-sliten 34 åring mildt sagt.

hingsty tok denne dabatten med en frøken på 34 etter noen besøk og at "den røde negisjeen hadde kommet til sin rett"

Og hvisket pent du er skjempe elegant og en behagelig feminin kvinne (sånn i den duren)..
Hvorfor er du så opptatt av dine bilder på den tiden..
sånnt blir ikke helt positivt mottatt for å si det sånn.

ønsker virkelig kvinner å se på seg selv 15 år tilbake i tid,
for så å fremstå som et lite gufs i speilet for seg selv..

Vi herrer er da virkelig ikke så forfengelige at vi ikke tåler et bilde fra idag,

For hingsty er det iallefall et tilbakeslag om ei berte ikke kjennes igjen.

og det er ikke skjedd en gang.. sikkert 5 eller flere..

hvorfor driver dere sånn vakre damer.. de fleste av dere har da en behagelig sjarm,
uansett alder og årstider,

Å merke dere lyver er en mye større nedtur enn de bitte små-feil dere ellers drasser på,
Eller tråkker hingsty litt i en betent salatåker her nå??

Og de som er feilfrie-kan bare elegant se bort fra tråden kanskje..

Ja jeg er der jeg også, i stedet for ENDELØS mailing, kan man bare treffes å se om ting skjer? Jeg mener, det er jo bortkasting av tid å sende 20 mailer før det i hele tatt er snakk om å treffes.

Vi alle er her for èn ting. Det er vel for å finne noen? Jeg er iallefall det - og er ikke ute etter et nettforhold. Det eneste måten å oppnå dette på er jo å treffes, for så å se om ting skjer..

Verre er det ikke..

Date er moro det.

Hvilke ord eller andre elementer gjør at dere fort blar videre, og hvorfor gjør dere det?

Jeg antar at det er symmetri her, så hvis en skriver mann så trenger ikke alle påpeke at damene ikke er noe bedre.

Ungdommelig: OK, du har noen venninner som er mer kjerring enn deg.

Målbevisst: OK, jeg skal tjene masse penger som du skal bruke.

Halla i natten! Interessante poeng fra både gutter og jenter her inne faktisk ang sjekking.

Mange lurer på om det er mye \"halvhjertethet\" ute og går her osv. Folk som sier de er interessert også forsvinner de eller at det må bli 20-30 mails før man tar det videre eller drøyer det så mye at magien forsvinner.

Det har blitt ganske sært igrunn, dette med at nettdating har blitt så utbredt og snart like vanlig som å gå på byen igrunn.

Folk har igrunn fått et så avslappa forhold til dette. Liten interesse eller tafatthet trenges ikke å skyldes på kresenhet akkurat, Men i mange tilfeller så tror jeg det gir en del folk en viss \"ro\" når de vet inne seg at de faktisk deltar i alle sosiale arena for sjekking, slik om det drøyer eller ikke blir noe napp så kan man alltid unnskylde til seg selv at man har jo tross alt hatt alle dører åpne hele tiden. Ergo er det altså ingen stress siden det alltid er en ny mulighet ved neste innlogging.

Kan ikke det for bli litt for mye å holde styr på tilslutt??

Det er ingen ting gærnt med de som jakter på "Brad Pitt" her inne og ikke svarer på mail osv. Har du 20000 besøkende på profilen og brev fra 15 personer per dag blir du kresen. Det hadde vi alle blitt i en sånn situasjon. Problemet er alle menn som sender "skyter mail med hagle" slik at noen får langt større oppmerksomhet enn IRL. Vi menn burde faktisk bli langt mer kresne på hvem vi tar kontakt med. Dette vet jeg ut fra kvinner jeg har mailet med eller datet/møtt IRL

Min sortering i tilfeldig rekkefølge er som følger:

1. Utseende må tiltale meg, kan like godt være ærlig om det.
2. Ingen profiltekst = ingen interesse
3. Ikke bilder i album = skeptisk
4. Litt for mye tjo og hei, reiser, Besseggen og ekstremsport. Skeptisk
5. Bilder som jeg vet tiltrekker seg 100 menn per dag. kansje ikke vært bryet.

Det blir derfor ikke så mange mail jeg sender lenger. Jeg vet den rette for meg vil dukke opp før eller siden og jeg vil at hun skal være en som jeg virkelig er interessert i. Ikke hun som tilfeldigvis svarte på mailen jeg "spammet" til 100 andre.

Jeg elsker dere damer. Er såååå mye fint her inne.

Det begynner å bli ganske mange år siden min første nettdate, en date som vanskelig kan beskrives som annet enn en fiasko. Men jeg er jaggu usikker på om jeg egentlig har lært så mye mer om nettdating på de årene - kanskje annet enn at en ikke bør ha spesielt store illusjoner.

Noen som har lært noe mer, eller?

Tida går fort! :)

Bable i vei! :)

Hurtigdate?

Siste svar on. 16 sep. 2009 20:35 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym wintermute

Før helgen satte jeg personlig rekord for tiden det tok fra jeg mottok den første meldingen, frem til jeg møtte personen på date. I første meldingen skrev hun at hun likte profilen min, og at hun hadde lyst til å treffes på cafe en dag. Det stod ikke så mye på profilen, og hun hadde kun lagt ut ett bilde i album. Hun var kjempenydelig! Vanligvis pleier jeg å være kjempe skeptisk til slike direkte henvendelser, det er jo ikke akkurat mangel på "fotomodeller" fra østblokkland som prøver å scamme dumme, single menn, men hun her virket oppriktig.

Jeg svarte at det kunne jo vært hyggelig, og hun sendte meg telefonnummeret sitt i neste melding. Jeg ringte henne, og hun virket veldig blid og hyggelig. Hun fortalte at dette var første gangen hun prøvde seg på nettdating, så hun var ikke helt sikker på hvordan alt fungerte. Hun repeterte at hun kunne ha lyst til å treffe meg, og jeg sa da at vi godt kunne avtale en dag. Til min store overraskelse foreslo hun samme kveld. Siden jeg synes det var spennende med noen som var så direkte, og jeg ikke hadde annet å gjøre den kvelden, så takket jeg ja.

Uansett, vi møttes, hadde en kjempehyggelig kveld (det ble til og med litt kyssing), og vi har avtalt ny date de nærmeste dagene.

Er det noen andre med liknende erfaringer? Jeg tenker da ikke på tilfeldige møter, kun for one-night-stands, men seriøse treff.

Vanligvis pleier jeg maile med jenter i ukevis, og forteller nærmest hele livshistorien min før det en gang blir snakk om treff, så det var veldig friskt å oppleve en så direkte fremgangsmåte. Er det virkelig så skummelt å møte fremmede, uten å ha behov for å føle seg 100% trygg på personen i forkant?

Jeg har dessuten kun gode erfaringer med jenter som tar kontakt med meg først, da de virker oppriktig interessert i meg, og "fader" ikke ut over tid, som ofte er tilfellet når jeg tar kontakten. Jeg tror jenter har alt å tjene på å være aktive i en slik setting, hvor mennene er i overtall.

Nå har jeg sett ferdig den tredje sesongen, og gleder meg til den fjerde kommer på tv, eller på sone 2... Hva er vel bedre enn den paranoide følelsen av å ha en indre fiende på et romskip, samtidig som de jager deg utenfra også. Vidunderlig serie som bare må anbefales på det sterkeste!!!

Det er helg, rødvinen er innkjøpt og skal nytes senere i dag.

Hvor mye drikker dere pr uke? (av alkohol)
Syntes noen at de selv drikker for mye..? Hva er egentlig normalt...?
Hvor mye drikker dere pr uke?
Har det mye å si hvor mye en eventuell partner konsumerer?

Dette er ikke noe forsøk på noen ny polarisering mellom menn og kvinner. Men jeg kom over noe jeg fant interessant nå.
På en annen singelportal var det oppgitt statistkk over hvem som i løpet av de siste tre døgn hadde sendt brev til hvem. Det viste seg at menn hadde sendt 21% av alle brev og kvinner 79%.

Forskjellen er jo enorm! Nå vet jeg ikke hvordan kjønnsfordelingen er på den siden, og det er neppe en sånn fordeling på Sukker, men likevel: Myten om at menn står for all kontakten, og kvinnene bare sitter på gjerde og velger og vraker, og aldri sender brev, er i alle fall en beskrivelse jeg ikke kjenner meg i gjen i. Og kanskje det ikke noe som helst mer enn en myte?

Litt fjas er på sin plass under valgvaken..

Hva slags digg er best?
Nå gofler jeg sørlandschips og sagnomsuste biter med smil. Mmmmmmmmmmmmm :-)

Når jeg titter inn på Chat så er det mange det, men når jeg trykket på chat med dem, så svarer de ikke, hvor er de da ?
HVOR ER DERE DA ? ser på TV, kanskje, eller er REDD å ta imot chatten fra en ulkjent...
Det er bare gøy å chate, tro meg ...

mht punktet drømmepartner? Tør du lime inn din?

Beskriv sin drømmepartner, enter kjærste, venn, ektemann/kvinne eller hva det kan være ...
Alle drømmer tas imot med stor takk !!

Hej!
Jag kan dess värre inte gå till posthallen den 26 september säljer därför 2 st biljetter till halva priset 175 kr. Hör av dig till ebrius@hotmail.com om du är intresserad av att köpa biljetterna. :-)

Hvorfor stemmer du som du gjør?

Er litt oppgitt over at noen har rotet så mye på kjøkkenet mitt uten å rydde etter seg, men det var værre før.

Er det ikke pussig hvordan det er de samme rundene en må gå med seg selv igjen og igjen? Men det er endel ting jeg har fått til av endringer på ganske grunnleggende nivå og jeg har satt noen kryss i taket for hver av dem. Etter å ha tapt enhver skidag på grunnskolen har f.eks. begynt å like å stå på ski, og var det ingen liten ting. Jeg har også generelt blitt flinkere til å våge meg ut på ting jeg ikke har kjenskap til fra før.

Har du gjort en eller fler grunnleggende endringer som du er litt stolt av?

Har det vært en bra helg?

Etter 33 års arbeid, var en eldre bygningssnekker klar for pensjonstilværelsen. Han fortalte den arbeidsgiveren han hadde hatt alle disse årene at han ønsket å slutte og leve et roligere liv sammen med sin kone, og den etter hvert store familien de hadde fått. Han ville savne lønningsposen, men han kjente et behov for å trappe ned. De skulle klare seg.

Entreprenøren var lei seg for å miste en så dyktig fagmann og spurte han om han ikke, som en personlig tjeneste, kunne bygge bare ett hus til. Snekkeren gikk med på det, men det viste seg snart at han var lite motivert. Han sjusket og brukte dårlige materialer. Det var egentlig en nedslående måte å avslutte en yrkeskarriere som til da hadde vært preget av flid, nøyaktighet og yrkesstolthet.

Da huset var ferdig, kom hans gamle venn og arbeidsgiver for å inspisere det. Han ga snekkeren nøkkelen til hoveddøren og sa: «Dette er ditt hus. Min takk, og avskjedsgave.» Snekkeren fikk sjokk. For en skam! Hadde han bare visst at huset skulle bli hans, hadde han gjort det meste annerledes.

Slik er det med oss alle. Vi bygger våre liv, dag for dag, uten å gjøre vårt beste. Så – med et sjokk, innser vi at vi må leve i huset vi har bygd. Kunne vi gjøre alt på ny, hadde vi gjort det meste helt annerledes. Du er lik snekkeren. Hver dag slår du i en spiker, monterer en dør eller reiser en vegg. Livet er et «gjør-det selvprosjekt,» har noen sagt. Din flid og nøyaktighet og de valg du tar i dag, bygger den tilværelsen, det «huset» om du vil, som du skal leve i resten av dine dager.

- av ukjent forfatter -

Hvorfor har jeg bare draget på damer som er like gammel som meg eller eldre her inne når det ikke er sånn IRL , kanskje jeg burde juge på alderen her , ka du tru ? og er det flere som har det sånn ??

Svøp kappen din om skuldrene
og ta din vandringsstav
så søker vi de gamle, glemte stier
som hvisker mellom steiner,
under kratt og lyng og lav,
og kanskje kan vi høre hva de sier:

- Vi skaptes til å søke, vi fødes til å gå,
mot mål som vi kan ane, men aldri helt forstå,
- og stien må vi alle gå alene -

Men ennå lever drømmen om et fjernt
og hellig sted
langt bakom svarte berg og svidde sletter,
der hjertet kan få visdom og hver sjel
kan finne fred
og lønn for våre hvileløse netter.

Nå dages det i dalen, det tindrer over tind.
Det går en pilegrimssti igjennom hvert et menneskesinn
og stien må vi alle gå alene.

- Erik Bye -

1. Jeg var på date med en hyggelig jente (ikke fra sukker.no) og tok et par pils tidligere i uken.
2. Hun sier hun hadde det hyggelig og at hun vil treffes igjen. Søndag passet fint.
3. Sendte et par SMS fram og tilbake, men etter at jeg fredag spurte om vi skulle treffes igjen på søndag har det vært tyst.

Så da sitter jeg her da.. og funderer over hvor kynisk verden er, mens jeg venter på at vaskemaskinen skal bli ferdig..

Det er med en viss skepsis og spenning jeg benker meg for å få skolesituasjonen til 8 (?) ungdommer inn i stua. Det er et tema jeg finner interessant og for min del blir det nok mye jeg kan kjenne meg igjen. Selv avsluttet jeg grunnskolen på et prosjekt, en alternativ ungdomsskole. Det var en god opplevelse for meg, jeg gikk ut derfra med rak rygg og mer i hodet, noe jeg ikke tror ville skjedd på min opprinnelige skole. Det jeg er skeptisk til er underholdningsbiten, hvordan det blir vinklet. Når jeg tenker på den lille gjengen jeg delte skolehverdagen vet jeg ikke helt om hvor mye vi hadde villet ha det på tv. Men det er et viktig tema å ta opp for det gjelder mange.

For moro skyld kjørte jeg en ny match der jeg krysset av at det var greit med barneforeldre. Plutselig fikk jeg opp flere treff på damer jeg har sett for bare få måneder siden, men som nå plutselig har barn. Joda, jeg ser at det kan skje, men er ikke en graviditet noe man burde opplyse om i profilen sin også før ungen ramler ut?

hei, lurer på hvordan vin som passer til kreps og reker.. noen som har ett godt forslag.. takker for svar.

Hei! Hyggelig hvis du tar veien innom her. Hvor lenge skal man være her ute før man treffer en OK gutt/mann som er interessert i et seriøst forhold? Jeg bare undres.Hva skal man skrive i profilen sin? Hjelp! Trenger noen gode råd på vegen... Mvh hilsen en som er positiv:o)

Da var det lørdag... Endelig! Sove lenge osv.

Prøver å snakke med folk her inne eller komme i kontakt med folk....det er ikke så enkelt som man skulle tro. Søker noen å snakke med av det motsatte kjønn. Har dere noen tips på hvordan det kan gjøres??

Hei alle sammen.
Skal ikke ødelegge alle trådene her inne med usaklige sinner1. Her kan man fritt kommentere....Og lese...:)

@sinner1.... Bring it on.....Jeg er klar....Kom med ditt beste skudd da....PINGLE...

Tenkte jeg kunne slenge meg på å lage et spill jeg også!

Det er ikke alltid like lett å finne på hva man skal gjøre i helga så hvorfor ikke få forslag...

Hva burde personen over deg gjøre i helgen!

Det må da være noen her inne som er for meg ! eller kanskje ikke...............

Hei!
Her deler vi kostholdstips, oppskrifter, slanke og treningstips!

Her motiverer vi hverandre! :)

Mitt mål er 7 kg til 1 april! Det burde gå supert! Jeg har lavt stoffskite så orker ikke sette meg idiotiske mål! Jeg har planer om å leve normalt, spiser rimelig sunt fra før, men må og skal øke treningsmengden til 4 økter pr uke! To av disse skal være Squash, fordi da forbrenner man masse, og de 2 andre skal være gåturer ute, har ei treningsvenninne og pr nå går vi nesten hver dag. Jeg syns det er deilig med frisk luft og liker høsten!

Så 4 treningsøkter fremover!

Noen som vil være med å få en sunnere livsstil? 4 økter i uka?
Jeg skal ikke kutte ut karbo eller gjøre noe spesielt, bare spise mindre av det som jeg vet ikke bør være i et sunt kosthold, og trimme! :) Slankekurer er ut, livsstilsendring er in! :)

Var jo litt gøy da:)

Enkelt emmne.

Hva er den over deg utdannet som?

Jeg laget meg en profil her inne i går/natt, men føler at jeg ikke er 100% fornøyd med den.

Det jeg lurer på er hva slags inntrykk de som leser den sitter igjen med? Da tenker jeg ikke på om jeg er interessant som person, eventuell match og lignende. Men hvordan hvordan profilen oppfattes fra et generelt syn. Er den for kort, for lang? Får den frem nok om meg som person eller burde den vært mer detaljer? Er det for krass? For blass...?

Gå inn på profilen til personen over dere i tråden og gi en konstruktiv tilbakemelding. Kom gjerne med forslag til forandring, vær ærlig, men seriøs og ikke krenkende. Målet at profilinnehaveren kan få tips om forbedringer eller få bekreftet at han/hun gir det inntrykket man er ute etter.

Hvilken seksuell legning har personen over- og under deg??

Hah! Jeg kom pusen i forkjøpet! :-P

Noen som er fortsatt glad i sin exe ( snakker venn her nå ) eller skriver alle i profilen at de er venner med exen så det ser ikke så "bitchy" ut ?

Jeg for min del digger min ex , kul flott dame men ikke kjøresteevne

Innom en fredag morgen og ønsker samtlige en flott helg :)
Sola skinner og malinga tørker sent på nattestid, men ellers er alt heeelt greit :)
Nå skal jeg bruke dagen til å se malinga tørke (og litt shopping) ;)

Har DU store planer for helga da? :)

Har du satt på varmen?
Hva har du å varme deg på i høst? Jeg har jo flyttet i ny leilighet etter at jeg ble singel og har gasspeis, som jeg gleder meg å bruke i høst. Den varmer så deilig, og det er ikke kaldt nok enda til å begynne å fyre :)

Ellers har jeg strikket et ullteppe som skal varme meg.

Ellers så håper jeg vel å få en mann å varme meg på!
Enn du?

Er det bare meg som finner "bole-ole" ekkel, og som ikke har behov for selvdiggende sjekk-ut-bicepsa-mine-bilder?
Men det kan jo skjule seg en herlig gutt langt inni der..

Er skummelt hvor mye utseende har å si her merker jeg.
Jeg synes Sivert Høyem er Norges desidert mest sexy mann, men om jeg hadde sett bilde av han her hadde jeg antakeligvis ikke gått inn på profilen engang. Uten å ha sett hvordan har fører seg, den guttete sjenertheten blandet med god selvtillit og ha hørt stemmen og latteren hans hadde jeg kanskje i farta bare syntes han hadde stor nese og så nerd ut..

Tenk så lett det er å gå glipp av skikkelig gull her!