Sukkerforum

...skjer i disse tider..også selges overskuddsvarene for en slikk og ingenting etter opptelling.. Når starter salget her inne? ;-)

@Bruce
Vil du ha kontanter, eller ... ;)

PARTTYYYYYYYYYY....NÅN SOM BLIR MED OG DREKK 5 DAN!!!!!!!!!

ja ikke forumsrelatert,,,

Hva er tidenes beste julesang ??

Rocking around the Christmas tree??
All i want for christmas is you ?
White Christmas?
Last Chirstmas?
Belive ?

(jajaja , jeg vet at julen snart er ferdig , men har mer julefølelse i dag enn på lenge :o))

i mørket

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym O.lukkeøye

i mørket

kan man se ting som bare eksisterer i ens eget sinn

skyggemonstere kan være like farlige som alle andre monstre.

di gjemmer seg i mørkelagte kleshauger

de kan sluffse deg hel i en eneste slafs, og det er ikke altid vi kan gjøre noe med det

men som regel så nøyer de seg med å skremme deg.

for de lever av frykt

Virker som det er mange som har gode grunner for å finne seg kjæreste her inne!
DERFOR drar vi i gang FEST utover i de sene timer!! :))) Yeehaa!

@skippern: her kan du sjekke opp hvem du vil og når du vil!! :)

Er det flere her inne som savner en Sukker.no App til iPhone?

Mulig jeg er lite up to date, og at dette er debattert tidligere. I såfall, opplys oss uvitende! :)

Første leksjon:

Kryss-sjekk oppgitte bilder og info med andre nettsteder!

Dette er kanskje det aller viktigste og noe som burde være obligatorisk foran ethvert møte. Å sjekke opp den du møter ved et enkelt google-søk, facebook-søk eller nettby-søk kan gi deg info du helst vil vite om før du takker ja til en date. Selv har jeg vært nødt til å droppe flere etter å ha funnet album på Facebook og diverse andre steder som har gitt et litt mer virkelighetsnært bilde av vedkommende enn det som ligger ute på Sukker. Faktisk er de to siste jeg har vært i date-samtaler med, vist seg å være gigantiske - relativt sett i forhold til det som ligger ut her. De fem minutter med detektivarbeid har altså gjort at jeg kunne avbryte planene før de ble satt i livet, jeg har spart tid, jeg har spart penger og jeg har spart meg for det pinlige øyeblikket som oppstår i det du innser at du skal på date med noen du ville kastet utfor et stup om du var hevet over alle for for lov og orden.

Neste leksjon kommer senere.

Sett i lys av de mange håpløse sutretrådene her inne vil jeg takke..

...de fantastisk flotte damene her inne som jeg har kontakt med..

...de udugelige mannfolka her inne som åpenbart ikke har forstått hvordan man skal få en dames oppmerksomhet..

Jeg føler at damene her inne får alt for mye pepper, ufortjent pepper!
Fellesnevneren er at dette ofte kommer fra folk som tydeligvis mangler evnen til å fange oppmerksomheten.

Syns at jenter slipper altfor billig unna kritikk her inne på sukker.

Det virker nesten som om de er vaksinert mot å få kritkk her inne. Det er absolutt ingenting vi gutter kan si av kritiske meninger her inne til jenter, det vi sier til dem føles alltid som å prate til en dør. Men hvis man deltar i karaokeprogrammer som Idol og x-factor, ja da får man dame....

Her har jeg avtalt å levere en gave til en dame. Det er ikke fra meg, men fra en venninne av henne som jeg kjenner. Hvorfor jeg leverer er ikke viktig, men det var nå praktisk da.

Jeg ringte henne før jul og avtalte å stikke innom i dag kl 12, noe jeg gjorde. Ringte en halvtime før og sjekket at hun var hjemme og ikke hadde glemt det.

Ringer på nede, og en strålende hyggelig stemme spør om hun skal komme ned eller jeg ta heisen opp. Snill som man er tar tilbyr man seg å kjøre heis. Så åpnes heisdøra og en vakker blid jente på min alder står og venter i gangen i pusetøfler og noe annet julekoselig jeg ikke klarer å beskrive, for jeg ble jo helt satt ut. Dama var jo smellvakker, selv uten sminke. Og såååå blid og glad.

Jeg klarer å stotre frem et eller annet om vær og føreforhold og klarer å huske at hun skal på julebesøk til noen. Derav tidspunktet for min visitt. Hun sier sikkert et eller annet, for de nydelige leppene rørte masse på seg, men hørselen var midertidig avslått så hva hun sa må fåglarna vite. Så jeg spør om jeg kan kjøre henne dit hun skal , når jeg først er ute og kjører. Bare en sånn teit setning får meg til å ønske frem spaden for å grave meg ned. Hun sier det var veldig snilt tenkt, men det er jo først om 2 timer, så det er litt for tidlig. Så vi klarer å snakke i 30 sekunder om gaven, som begge vet hva er, og om venninnen den er fra. Alt sammen ting vi har dekket behørlig i vår første telefonsamtale før jul. Hele tiden smiler hun og er like fordømt nydelig. Jeg klarer til og med å legge merke til at hun lekte litt med fingrene i håret. Så sier jeg takk for meg eller noe annet banalt hjernedødt, presterer å komme meg baklengs inn i heisen på bare to forsøk og peller meg ut i bilen og raser av gårde med hjertet i halsen og leamus i øyet.

Halveis hjemme har jeg hjerneaktivititet til å skjønne hva jeg skulle svart når hun sa det var for tidlig å reise for henne: "Så flott, da har vi jo akkurat tid til en kopp kaffe på kafeen rundt hjørnet først da!" Jeg er altså 10 minutter for treg i hodet til å få meg dame.

Nå må jeg gå ut en tur. Skal spørre naboungene om de trenger snøballblink noen timer.

Leste akkurat på nettet at en kvinne ble funnet nedsnødd i natt, vær det deg pusen?

@Bruce
@gråtass
@Hofingen

meget dårlig gjort, dere inviterer stakkaren hjem til dere og så lar dere å overnatte ute i det stygge søværet, med rulator og alt.

Skjærp dere guta, sånn behandler man ikke kvinner !

På forsiden kan du gå inn å lese julebrevet fra sukker ...
Noe morsom lesing, med en dråpe ”humor og optimisme”…. Eller er det ironi?

Det står: De aller fleste som er realistiske vil lykkes hvis de ikke gir seg….
Hva med de som ikke lykkes? Er vi ikke realistiske nok? Hva er å være realistisk når det kommer til kjærlighet ? Er det snakk om å ikke sikte ”for” høyt … ikke forlange rosa skyer og sommerfugler i magen ?

”…hvis de ikke gir seg ”.. hvor lenge skal vi holde på ? evig ?

Sukker

Siste svar lø. 26 des. 2009 15:24 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Vandraaren

Blir det noe sukker på baguetten da folkens?

!!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym rofl

noen som skal ut i trondheim nyttårsaften da ?

Hvor mange av dere får abstinenser hvis dere ikke har tilgang til sukker og forumet her minst én gang daglig?

Jeg har dessverre sett avhengigheten komme snikende hos meg sjøl... Wææææææhhhh!! :)

Kommuniserer med ei dame som er helt drøyt treig til å svare på alle meldinger. Jeg kan se at meldingen jeg sendte er lest (og hun er jo pålogget daglig), og man tenker jo bare at samtalen er over, men ut fra det blå kommer det et koselig og åpent svar etter fem-sju dager. Denne historien har nå gjentatt seg over en måned og vi har jo naturlig nok ikke kommet noen vei. Det vil man heller aldri gjøre når noen er så treig til å svare.

Jeg lurer derimot på hvorfor man gjør det på dette viset? Om hun ikke har noen interesse av å prate med meg, er jo terskelen lav for å bare holde kjeft når det uansett har gått fem dager. Men likevel må hun altså med lange meldomrom sende meg melding. Er det for å opprettholde beilerlista i tilfelle hennes plan a, b, c, d, e og f går til helvete - eller er dette en slags avansert måte å sjekke opp andre på? Spille hard to get, og alt det tullet der?

Og ikke kom med regla om at hun ikke er interessert og at hun dermed bare kaster bort min tid. Om hun ikke hadde vært interessert på noe vis, ser jeg ingen som helst grunn til at hun skal bla seg bakover i innboksen og svare på mine gamle meldinger. Det virker bare merkelig.

Og la det bare være sagt, at jeg ikke er spesielt interessert i henne selv, så ingenting står og faller på henne. Blir bare så forundret når det gang på gang dukker opp melding flere dager etter at den jeg sendte ble lest.

Her en dag var jeg på en juleavslutning. Hadde en vanlig samtale, avslappende stemning osv.
Da min sidemann (plutselig?) snur seg mot meg og gir meg ett kompliment.
Det var jo hyggelig, er min første tanke.
Samtidig kjenner jeg at jeg rødmer noe fryktelig.
Må være flere år siden sist, lurer på hvorfor det skjedde!
Trodde jeg hadde kontroll jeg....

Hva får deg til å rødme?
Tenker vi positivt om de som rødmer?

hei

jeg er en av de flotte mannfolka her. og jeg ble i et svakt øyeblikk overbevist om å bruke noen hundrelapper på tilgang som "superbruker". det ser ut som det er bortkasta penger.

jeg har ingen problemer med å finne jenter i "rl" og flørte med dem og det som verre er.. ;)
men jeg finner det frustrerende å ikke få svar på de få målrettede meldingene som jeg sender de mest aktuelle og fine jentene som jeg synes om. dette resulterer i at også jeg må ty til en forflating av meldingene, sende ut til flest mulig og tynne ut budskapet.. jeg blir irritert av tåpelig tidsbruk.

av erfaring fra tidligere (hadde en falsk jenteprofil, for å lære), lærte jeg at populære jenters innbokser blir fylt opp med masse piss og serie-utsendte henvendelser - dette ødelegger for oss som skreddersyr et budskap, leser profilteksten og finner noen nøkkelopplysninger til å bygge en melding på..

hva sier dere jenter til dette? hadde det ikke vært en idé med et filter for korte meldinger, filter for useriøse meldinger som kan luke fram de interessante og gode meldingene - fra oss kvalitetsgutter?
(regner med sukker.no sine administratorer noterer dette?)

og ja - jeg har prøvd denne "garantert tilbakemelding"-lista, der er det jo ingenting interessant for meg (lista er en vits!), knapt noen i mitt fylke!

mvh

-Jeg fikk "Dating for dummies" som (en "glimt i øyet") julegave, og har akkurat tatt en titt! :D

Det 'geniale' er at helt i starten av boka, der det står hvor man bør møtes og hvor man ikke bør møtes, så står disse punktene oppført som steder man *ikke* bør møtes:

Online:
"Online is about fantasy. It's the illusion of intimacy while still being at arm's length. When you do meet face to face, there is all that expectation. It's okay to chat, but online is the ultimate long distance relationship. You'll think you know much more than you really know, and that's really tricky."

Single dances:
"The air of desperation is palpable, but if you can go and have fun, you'll probably do okay, 'cause you'll stand out as the only person really having a good time."

Single weekends:
"These weekends mean too much stress and too high expectations. You're better off spending the same money and taking a cruise; at least that way you can feel your money is well spent even if you don't fall in love."

Ja - hva sier man til dette da? :D

Men det var ingen pakke under treet med dame i :( Snufs

Noen flere som har opplevd det samme på julekvelden? Begynnner å bli rimelig klar nåå!!!!

Her kommer en skikkelig klissete takketråd som egentlig inneholder bare skryt.

Jeg har vært gjennom endel sjekkesteder på nettet, være seg match.com møteplassen osv osv.
Men de kan jo bare legge seg i forhold til sukker, mere ryddig, oversiktlig og genialt sjekkested på nett skal man leite lenge etter!
Og diskusjonsforumet kommer jo som en bonus, kjeder man seg er det jo sjeldent kjedelig på forumet, her finner man alt fra sutring om dårlig respons til gladprat om folk som har fått det til her inne.
Selv så tilhører jeg den siste kategorien.

Nå er jeg en mann på 25 år, har vært medlem i bare 2 uker, sendt en håndfull mail fått svar på alle sammen, og tilogmed fått mail fra ymse jenter. dette er ikke noe det er overflod av på andre sjekkesteder.
Første sukker date på gang i romjulen, kjempefornøyd!

Og for å ikke glemme

- Utrolig mye fine jenter/profiler der ute! Keep em coming!

Ha en fin julekveld alle sammen!

Sikkert flere enn meg som blir helt alene i kveld?

er DU fremdeles singel? hva er det DU ikke finner her på sukker blandt tusenvis damer/menn?

Jul

Siste svar to. 24 des. 2009 17:29 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym snuppa

Vil bare ønske dere alle en fin julefeiring.

Håper alle her inne får det (ehh DEN) de ønsker seg når nissen kommer.... :-)

Stemmer det? Er vi mer ensomme rundt juletiden? Hva har vi selv bidratt med vedr denne ensomhenten? Vi ser etter en perfekt partner, men er vi perfekte? Hvorfor leter man etter kjærlighet når man ikke vet selv hva kjærlighet er? Kan vi virkelig definere det? Lojalitet, trofasthet, raushet, å dele tanker med en partner, å være glad i en person uten betingelse, å ta vare på en partner når sykdom inntreffes, å gi av segselv, å være klippe for en annen? Eller er det slik at vi vil ha goder uten å gi noe tilbake? Opptatt av utseende, sex, et menneske er et objekt?

Ser ut som om vi diskuterer stadigvekk temaer som berører sex på første date, hvor mye sex vi har/skal ha, å blokkere folk uten å uten å tenke på det som avvisning. Hva har blitt av basic menneskebehov for å bli akseptert? Hvilket samfunn lever vi i og hvordan påvirker dette oss? Bare noen undringer her folkens...........så ikke bit av huet mitt nå! For min del er det viktig å vende blikket innover, se selv hva mitt bidrag gjør med utfallet av livet mitt på generelle grunnlag.

Må dere ha en flott julefeiring! Jeg gleder meg til å tilbringe noen fine dager med min familie! God jul og godt nytt år folkens!

Jeg vil klage, på at det er mange som kikker på meg ofte, som som aldri sender meg mail. Hva vil dere egentlig? Har dere glemt dere har kikka flere ganger allt? (kan ikke skylde på profilbildet mitt, har ikke byttet på en lang stund)

Jeg vil klage, på alle idiostiske spørsmål som: har du funnet det du leter etter da? (hadde vel for pokker ikke vært her da) hva er du ute etter da? (det står i profilteksten min, ganske bra forklart også) mails av typen: du er digg, hva har du på deg?, jeg betaler taxi om du kommer og leker kama sutra med meg, etc

På høy tid at jenter klager litt også, og selvfølgelig tenker vi at alle menn er slik.

Sist men ikke minst, jeg har vært her lenge nå, det er selvfølgelig de mennene som er her sin skyld, de stikker jo av med jenter som er langt finere enn meg

Merk dere, jeg har ikke haket av at jeg ønsker at denne tråden skal være seriøs

kan by på mange gode innlegg! Lyst til å bidra og fjase i vei om jula, livet og alt mulig!

Foreslår også at vi har en liten karaokebar borti hjørnet... Noen som har lyst til å synge av full hals her i kveld?! Jeg kan jo starte med denne:
Vil du værra' me' mæ'
hjem i natt,
ska vi sov' i samme seng
i natt
æ' kainn' gi dæ' alt du træng'
i natt- hvis du tør!

Rock'n roll!

Jeg har forresten litt vin og corona å by på her i kveld!! Nam, nam...

Litt juleprat:)

Er dere klar for julefeiring?

Dette er en stille tråd, for ettertanke og forbudt å synge i ;)

Tror jeg kommer til å passere 6000 besøkende i løpet av bittelillejulaftenkvelden, og fortsatt singel. Men ikke ukysset heldigvis!!!!!

Har tenkt oss ut 1. juledag - helst på grunerløkka - noen som har tips til hvor vi bør gå??

Hva er det med jentene her? Det er ingen som svarer på noen meldinger *grine litt* selv om det er mange innom profilen min. Jeg er perfekt, så hva er galt med jentene? Huffameg altså. ;)

For meg er SUKKER et stor fat med julekaker og andre godter hvor man strekker hånda og vil ta, men vet egentlig ikke hva man skal ta først og da hopper man over den man hadde lyst på og går videre til den andre fordi "gresset er vel grønnere .." og så kommer de nye sorter med nye smakker og større pupper eller mere hår på brystet...
Ja, hva er deres menning da ???

God jul og ett godt nytt sjekke år til alle dere single her på sukker :-) Håper ingen er single til neste Jul. Hadde ikke det vært en fin julepresang?

Hei

Jeg har rett og slett et problem med dette, jeg vet ikke hva jeg skal kjøpe..
Det har seg slik at jeg har en god venninne som i dag er å regne som en av mine beste venner, og jeg skal kjøpe en julegave til henne fordi jeg føler at hun fortjener det.

Og da kommer problemet mitt..

Vi har tidligere hatt en annen relasjon enn å være venner, både i en positiv retning og i en kjip retning fra vennskap..
Jeg er veldig glad i denne jenta, og hun er absolutt en av de viktigste personene i livet mitt.
Samtidig er det ikke aktuelt å gi noe som er for fint til å gi til en god venn, samtidig som det skal være noe en god venn setter pris på og føler seg verdsatt av..

Så, noen gode tips til en julegave til ei urban jente på 25 år med ellers normale interesser?

Ja,jeg vet det er teit å spørre her, men jeg har gått en del runder med meg selv allerede.

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede.Det står og skinner for seg selv, og oss som er tilstede.

Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede. De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede. Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede.

Så tenner vi tre lys i kveld, for lengsel, håp og glede. De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede. Så tenner vi tre lys i kveld, for lengsel, håp og glede.

Vi tenner fire lys i kveld og lar dem brenne ned for lengsel, glede, håp og fred, men mest allikevel for fred på denne lille jord der menneskene bor.

Tenner et lys for de som er gått bort, som savnes ekstra mye nå i julehøytiden.

Jeg tenkte å sende ut førjulsgaver til alle snille jenter og søte gutter der ute i kveld!! Alle skal få!!

Bare å sende inn gaveønsker til grånissen ved havet! :)

Grånissen ønsker seg nye startkabler til gråtassen - er så fryktelig vanskelig å starte opp i kulda her...brrrr!!

Ville bare si at fjordlands juletalerken var overraskende god.

Her er det skikkelig juleferie nå. Null respons jo. Bli ferdig med å pønte julegrana nå jenter.

Grandis

Siste svar on. 23 des. 2009 15:26 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Player

Jeg må bare spørre. Er det noen som spiser grandis på julaften? lol

Jenter: Hvor vanlig er det at dere har sex på første date?

drit og dra med hele gjengen!! merry f....... christmas

Hvordan skal dere med hund feire nyttårsaften?

Jeg vurderer å stikke på ei hytte jeg disponerer i østmarka, men er usikker på hva det blir i år, hard festing blir det helt klart ikke.
Kanskje jeg burde invitert med ei søt dame herfra..

Kan en aketur fra Fløyen bli en romantisk date?

Jeg har vært betalende superbruker på sukker i ca 9 måneder fordelt på snart 2 år (altså ofte 3 måneder her og 3 måneder der). Jeg er en mann i tidlig 30 årene - slutten av 20 årene. Jeg har flere lange og seriøse forhold bak meg og meldte meg på sukker for å finne en kjæreste. Jeg har hatt ingen problemer med å date kvinner her på sukker. Jeg har vært på over 10 + dater med forskjellige kvinner og blir både kontaktet og får svare på mailer. Av disse 10 + kvinnene jeg har truffet har mange bare vært engangs dater. Mye pågrunn av kjemi. Men det er 6 jenter jeg har datet flere ganger, ofte og seriøst (altså, jeg har aldri datet flere kvinner samtidig). Men det som har vært en gjenganger med disse jentene jeg har likt og truffet mange ganger er at nesten alle bare vil ha seksuelle forhold. La meg forklare.

De jeg har truffet flere ganger, gir jeg klart uttrykk for at jeg liker de og at jeg vil treffe de mer fordi jeg vil se om man kan finne tonen sammen med tanken på noe seriøst. Etter hvert så utvikler datingen seg til å omfatte seksuelle omgang. En helt naturlig progresjon og det føles naturlig etter mange dater og man tross alt har blitt litt kjent med hverandre og det er en gjensidig tiltrekking. Sex et tross alt en viktig del av et forhold (eller mulig forhold). Sexen har til nå alltid funket meget bra. Så etter noen uker eller måneder (har variert med de forskjellige kvinnene) så gir kvinnen uttrykk for at hun A: Ikke er/kan bli forelsket i meg B: Ikke er klar for noe forhold. Men de vil forsatt gjerne ha et seksuelt forhold til meg (les: De vil komme og ha sex). Av disse 6 jentene er det 4 som har gitt dette uttrykket. Siden jeg er en mann, tross alt savner nærhet og sex så har jeg sagt OK. Men etter noen uker eller måneder så har jeg måtte satt strekk enten fordi jeg synes det blir sårt eller fordi jeg har startet å date en ny kvinne. I starten syntes jeg dette var en ny erfaring men når såpass mange kvinner faller i dette modus blir jeg frustrert. Så jeg prøvde å la vær å ha sex med 2 kvinner etter endel dater med begrunnelsen av å likte de og ville vente litt med sexen. Da fikk jeg etterhvert beskjed om at de ikke kunne treffe meg mer pågrunn av svar A eller B. Så bare date seriøst funker heller ikke.

Jeg lurer derfor på hva jeg gjør galt. Kvinnene har alle vært i alderen 25 til 29, har jobb og er sosialt oppegående. De er alle godt over gjennomsnittet i utseende (de er pene). Tom for plass, mer følger under

Leeenge siden sist....fjasing på lavt plan. ;)

Wake up sleepy heads! Skål! (med julebrus:)

Sukker Got Talent

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym go

Er det noen som meldt seg ?

Har akkurat kommet hjem fra kino og sett "Luftslottet som sprengtes"! Det var en ganske bra film etter min smak, men må jo si at Lisbeth Salander er filmen. Hu er jo helt rå den dama der!! Er det noen Salander her inne tru?? ;))

Noen som skal se no bra film/ krim i jula eller lese en god krim???

Gråtassen elsker gode filmer og bøker :)

Jeg har god cyberkontakt med en mann her inne. Han viser interesse og vi er stadig i dialog, - en lett blanding av flørt og "bli-kjent"-samtaler. Vi har hatt det slik noen uker nå.
Men når jeg bringer opp spørsmålet om en date, så blir han reservert og trekker seg litt unna. Dagen etter kan han være like "tilstede" i dialogen igjen.
Hvordan skal jeg tolke ham da? Interessert men veldig redd? Eller ikke interessert? Eller litt interessert, men sitter på gjerdet og venter på at det skal dukke opp noe enda mer spennende? Noen innspill? Noen råd om hvordan jeg skal få overbevist ham om at RL-treff er det eneste som kan løse gåten om vi har god virkeligheteskjemi eller ikke.