Sukkerforum

Har vært på noen dater nå det siste året (og takk til Sukker for de fleste av dem, ellers hadde det vel bare vært én, tror jeg). Det er også en del som har vært innom profilen, noen mange ganger, og noen har satt hjerte og/eller sendt melding(er). I profilen min har jeg en god del bilder av meg, også noen som ikke er så flatterende, og dette har jeg gjort med vilje fordi jeg ikke vil møte noen og de skal få 'sjokk' over at jeg ser annerledes ut enn de hadde forestilt seg.
Men jenter har altså kontaktet meg, og jeg har vært på dater. Så jeg kan ikke være helt forferdelig utseendemessig, og hvis disse også har lest hele den velutfylte profilen min er det tydeligvis ikke så mye galt med meg når det gjelder interesser etc. heller.

Men... jeg sitter nå her alene allikevel da.

Og det som irriterer, er at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre for å "bli bedre". Når en date ender med at man etterpå får vite at "kjemien var ikke der" (selv om daten har vært kjempehyggelig), så sier ikke det meg noenting. Det vil si; jeg lurer på hva som ligger bak ordet 'kjemi'. Jeg skjønner jo hva det betyr, men det må da være en *grunn* til at kjemien ikke var der (for dem).

Føler ikke at jeg kommer noe videre når jeg ikke aner hva jeg kan gjøre for å forbedre meg. Det er som å ha vært i et jobbintervju og få vite at man ikke har nok groompsh. "Jaha - jeg har ikke nok groompsh nei. Den er grei".

Hadde det vært "Beklager, men du hadde ikke et utseende som tiltaler meg allikevel viste det seg", eller "Beklager, men du har en stemme jeg ikke orker", eller "Beklager, men du har ikke nok utdannelse", eller "Beklager, men du har ikke bra nok jobb", eller "Beklager, men du har ikke fin nok kropp"..... osv osv. Da hadde jeg ihvertfall hatt en knagg å henge problemet på.

Men det er jo en uskreven regel at man ikke sier sånne ting.

Til og med min beste venninne, som jeg kan snakke med om ALT, kan jeg ikke spørre. Dersom jeg gjør det, får jeg bare vite at jeg er 'kjekk, og snill, har mange gode egenskaper og vil være et funn for den som blir sammen med meg'. OK - hvorfor er jeg singel da? Og vi snakker singel i MANGE år her.

For all del: jeg vet om flere ting jeg kunne "forbedre". Men når jeg har vært på date med jenter som vet om disse tingene og sier det ikke har noe å si for dem, og det allikevel ikke blir noe mer fordi 'kjemien ikke er der', da føler jeg meg litt maktesløs.

Er det sånn at folk MÅ bli 'forelska' på første date? Er det DET som er 'greia' med 'kjem

Det er kanskje ikke så veldig sjokkerende at mennesker er forskjellige. Vi har forskjellig bakgrunn og tar forskjellige valg.
Jeg har derfor lyst til å generalisere litt ut i fra mine inntrykk og erfaring.

Mennesker som jobber/studere innenfor helsevesenet er til å stole på, de er omtenksomme og gjør ikke så veldig mye ut av seg.
Mennesker som jobber/studerer innenfor markedsføring/reklame er ganske overfladiske og er opptatt av detaljer. De er også generelt mer opptatt av hvordan de selv ser ut, og er verdensvante.
Mennesker som jobber/studerer innenfor industri er (tror de er) temmelig tøffe, er relativt uflidd og er ikke så opptatt av sin egen helse. De er derimot veldig ærlige og rett på sak.
Mennesker som jobber innenfor primærnæringene (særlig bønder) er generelt litt sosialt tilbakestående, forsiktige, jordnære, men til å stole på.

Er det flere som vil generalisere?

Lager en ny tråd der oss damer kan høre fra dere mannfolka hva som er sexy hos kvinner.

Jeg møtte en fyr for noen dager siden, og for min del må jeg si det var full klaff! Denne karen traff jeg på et annet nettsted.

Han logget seg på MSN dagen etter og sa han mer enn gjerne ville møte meg igjen, men at han vil vente til en kveld da dattera ikke er hjemme. Jeg synes det er litt vanskelig å finne på noe å prate om for jeg er sjenert, og etterhvert sa jeg derfor at jeg måtte gå. Etter det har han ikke vært på MSN. Og jeg blir gal. Jeg vil møte han igjen. Og selv om jeg vet det er tidlig, så tror jeg dette kan utvikle seg i en veldig god retning. Men hva nå? Skal jeg tørre å sende han en SMS? Hva kan jeg skrive i den? Jeg er redd og sjenert, men jeg vil møte han igjen og er redd han tror jeg ikke er interessert!

Det har vel blitt torsdag nå, la oss besudle denne ellers så uskyldige nye dagen med tullball!

Som trådtittel spør om, er det galt å date flere, eller å sende litt mer personlige mailer her inne med flere en en stk?
Jeg har spurt gutta jeg sender med, men de sier at det ikke har noe å si, juger de?

Altså, han er gode venner med minst 2 av xene sine, og tilbringer mye av tiden hos de, han har også endel kontakt med noen av jentene som han bare har hatt sex med.. for meg virker det som om han har de i "reserve"?

Jeg har ikke lyst til å bli såret, og å innlede et forhold eller en romanse med en slik fyr (selv om han er fantastisk på alle mulige områder) synes jeg blir for skummelt =(

Det er kanskje litt tabubelagt å lage en tråd om politikk på et sjekkested, gjør det alikevel sånn at de som tør å stå fram med meningene sine kan diskutere litt.

Vil vurdere å slette tråden hvis det blir altfor mange som ikke står frem med sin identitet.

Jeg er en mann som kun foretrekker brunetter og syns det er litt rart at en svarmelding som; "dessverre, jeg er ikke interessert i blondiner, men lykke til i jakten" genererer så mye misnøye blant de avviste blondiner. Avvisning på grunn av hårfarge burde jo egentlig sidestilles med avvisning av lignende årsaker, som f.eks. geografisk avstand osv. Dette er slett ikke personlig ment!

Kan noen gi meg noen innspill på dette?

Lager denne tråden på nytt jeg, kan noen fortelle meg om det går an å merke profiler for at du har kikka på de?

Hører på nyhetene at det nå fins en nettside som samler informajon fra andre nettsider som facebook, msn og lignende. Web siden har nå uten at det var meninga begynt å fungere som en portal for kjeltringer. De kan gå igjennom informasjon om folk som ikke er hjemme for eksempel, dermed kan ditt hus havne på lista til tyver!

1.mai i Hemsedal

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Elise

Finnes det andre der ute som også skal til Hemsedal avslutningshelgen ?? Hvis det ,rop ut !!

Jeg vil gjerne vite hvor mange som kan tenke seg klovnebuksene til de norske curlingherrene i OL.

La oss rekke opp hånda og så telle opp. Deretter tar vi klovnedating om kun kort tid. Masse hotte dater med sukkerfolk et sted sentralt i Norge.

Noen som melder seg?

Er det bare meg, eller? Når jeg ser en profil jeg liker og vi ikke matcher på attraktiv tenker jeg at jeg må sjekke hvorfor. Jeg har svart midt på treet på attraktiv fordi jeg selv mener at jeg ser helt vanlig ut og kunne ikke tenke meg å sett høyt på dette (selv om jeg får kommentarer om at jeg er pen). Når jeg ser profiler som har svart høyt på attraktiv tenker jeg alltid at dette er skikkelig turn-off. Jeg er ikke interessert i en mann som har så høye tanker om seg selv, som på en måte setter seg over gjennomsnittet. Hvorfor tror han selv at han er så attraktiv? De som har svart dette ser jo som oftest helt alminnelige ut (ihvertfall de som kom frem hos meg - jeg tok nettopp en sjekk). Hva er grunnen til at noen setter høyt på dette? Skjønner at det er noen få som er veldig pene og som ønsker å matche andre som er pene. Men hva med alle de som ser helt alminnelige ut? Hvorfor har de satt høyt på dette? Er det fordi de selv mener at de er veldig attraktive, for å tiltrekke seg en attraktiv partner, eller? Noen synspunkter?

er lei av snøøø,og har lyst på en sydentur:)vil du være med?skriv til meg:)så kan vi se...hehe

Jeg er den heldige eier av opptil flere epletrær og andre frukttrær. Etter fjorårets innhøsting har hovedvekten av eplene dessverre blitt liggende i kjelleren å råtne. Under middag med mine foreldre foreslo derfor min far at jeg kanskje kunne søke etter ei som er god til å lage eplemost og andre moster.

Fins det noen søte syltetøydamer der ute som vil hjelpe meg?

Nok ei midtuke og jeg går nesten helt surr i hvilken ukedag det er. Veldig fint at vi har mulighet til å lage en tråd for hver dag dahhhhhhhhhhh.....

Guten Vormittag Freunde!!! :-) *og nei - dette er ikke en tråd som skal bables på tysk!! ;)*

Har et lite dillemma. Var på date med ei flott dame, og vi fant tonen. Skal treffes igjen for vi begge syns dette er noe å gå videre med. Så oppdager jeg at hun har lyvd på alderen her på sukker, ikke mere enn med to-tre år, men alikevel.

Kan ikke tro det er tastefeil, for fødselsdatoen er jo noe som er innprentet i hukommelsen. Fant dette ut når jeg googlet henne. Vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem her, for jeg vil nødig si at jeg har sjekket henne opp på nettet, selv om de fleste gjør det.
Har brent meg på løgner og usannheter før, så derfor sjekker jeg litt opp rundt den personen jeg treffer.

Lurer på om jeg rett å slett bare skal gi slipp på henne pga dette, eller vente til en anledning å få oppklart dette.

Hei!

Jeg vil bare oppfordre dere alle "slitere" her inne som ikke får så stor pågang på deres mailer eller profiler til å bytte ut bildene deres, ta nye, kanskje litt "gale" bilder.. og vær mer bastant i profilen!!

Jeg opplever nesten at ALLE jentene jeg tar kontakt med nå svarer, og vi finner tonen.. og jeg får til og med jenter som smeller på gule og røde hjerter ! :D

For en ny start ! :)

jeg selv er en smule skeptisk da både oddbjørn og sunby ikke akkurat har imponert iår!

KOM IGJEN NORTHUG ! :D

Hei vi oppfordrer alle som er interessert i å ta en felles skitur til å organisere turen denne i denne tråden. Tid og sted bestemmer dere! :)

Denne historien finner sted på et annet nettsted, som jeg ikke kan nevne ved navn her. Jeg har så vidt vært innom og laget meg en profil. Den har ikke bilde, ingen beskrivelse av meg overhodet, bare kjønn, alder høyde, kroppsbygning og hvor jeg bor. Dere skjønner pakka. Umiddelbart begynner det å renne inn meldinger - altså en helt annen stil enn her på Sukker. Her inne svarer jeg på alt, men på dette stedet skjønner jeg kjapt at det kan jeg bare glemme; det er alt for mye.

Uansett, jeg får plutselig et LANGT brev. Det er såpasse langt og gjennomtenkt at jeg med 99,99% sikkerhet kan si at det er et standardbrev som ikke er forfattet spesielt til meg. Og hvorfor skulle det være det? Jeg er jo en "nobody" uten tekst og bilde. Det kommer fra en pen mann på min egen alder som sitter i rullestol og som presenterer dette som en utfordrin, som det jo kan være.

Jeg tenker at jeg ikke vil være en av de sikkert mange som ikke gidder å svare på dette lange brevet hans, så jeg skriver et langt svar tilbake hvor jeg er helt åpen og ærlig om at det at han ikke kan gå er en utfordring for meg, spesielt med tanke på mine kjæreste fritidsaktiviteter av ymse slag - turer i skogen, vanskelig tilgjengelige hytter osv. Jeg avslutter med å si at jeg gjerne skriver mer, men at jeg er skeptisk.

Og så får jeg svar (gjengitt nedenfor) fulgt av at han blokkerer meg, og jeg lurer bare på - hvem er det som er fordomsfull her? Jeg er skikkelig opprørt og lei meg, men får jo ikke svart ham, så velger å lufte frustrasjonen her istedet.

Høres ut som noe en 14-åring kunne ha sagt, men fortell om dine erfaringer. :)
Gjerne i formen:

Hva man skal gjøre:

Hva man ikke skal gjøre:

Skoleuniform

Siste svar on. 24 feb. 2010 19:20 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym nycticorax

skulle ønske man hadde skoleuniformer i norge også... damer i england lærer jaffal å kle seg skikkelig...

Etter å ha vært på sukker lenge og vel er jeg litt fortvilet over den dårlige matchen jeg har med damene på seksualitet her inne. De aller fleste som jeg har bra match med, har jeg masssse og store gule hjerter på roller og sex.

Jeg tror dette handler om at damene som er her inne er mer frigide og løsslupne enn hva jeg hadde sett for meg. Når jeg som mann får gult hjerte på sexlysten med ei dame, så er vel ikke jeg som mann normal da. Vi menn har vel generelt mer lyst på sex enn dere kvinner eller hva??

Hei vi oppfordrer alle som er interessert i å ta en felles skitur til å organisere turen denne i denne tråden. Tid og sted bestemmer dere! :)

Jeg er nok en av de, og selv om jeg føler meg litt skyldig som ikke sier dette.. så må jeg jo på noen måte prøve å legge henne bak meg..

Jeg har vært igjennom alle fasene av sorg, og til og med hatt en god del ONS, og flørterier, men det føles ut som den delen av hjertet som jeg hadde reservert til henne har for evig blitt tatt vekk fra meg :).

Bruddet er over et år gammelt, men jeg tenker på henne ofte hver dag..

Hva tenker egentlig de som skriver en førstemelding bestående av følgende fire bokstaver: "date"
Det er ikke engang spandert stor bokstav, og langt mindre spørsmåsltegn etterpå. Det står rett og slett bare "date". Er det seriøst meningen at jeg skal bruke tid på å forfatte en form for svar?

Jeg prøver å svare alle, men denne vet jeg jammen hva jeg skal gjøre med.. :)

Nå starter om få timer et nytt vinter-OL i Vancouver. De 21. vinterlekene i historien og jeg gleder meg som et lite barn til å følge med og la følelsene ta overhånd.

La oss feire og gråte sammen her inne for de store og små bragder!! La dette bli en tråd som følger lekene fra idag 13. februar til 28. februar..

Kanskje kan vi som har match på vintersport finne hverandre i denne tråden her!! :D

Kanskje litt langt men jeg syntes ihvertfall det var interessant.

http://blog.okcupid.com/index.php/2010/02/16/the-case-for-an-older-woman/

http://blog.okcupid.com/index.php/2009/10/05/your-race-affects-whether-people-write-you-back/

Sikkert ikke representativt for sukker da det er fra usa og kjønnsfordelingen på sukker er ganske skjeiv (har jeg hørt) :P

Ingenting er som å sette solsengen på stua foran en storskjerm med travel channel... Fjernkontrollen i den ene hånda, og solo i den andre. En solariumslampe på hvert hjørne, og flere terrassevarmere inne på stua. Fremtidens sydentur? Strømforbruket koster vel det samme som en ekte tur, men hvem bryr seg om det hvis man slipper å forlate hjemmet på en uke og samtidig bli brun? Borte bra, men hjemme best?. ;)

Hei vi oppfordrer alle som er interessert i å ta en felles skitur til å organisere turen denne i denne tråden. Tid og sted bestemmer dere! :)

Noen av oss har litt problemer med å date andre her inne. For meg som har store problemer med å lage mat selv kunne jeg godt tenke meg et utall forskjellige dater på kjøkkenet. Gjerne noen artige og kreative uten grandiosa og fiskepinner. Gjerne med noen saftige desserter.

Kom med forslag til ulike typer twist på en kjøkkendate og hvordan den kan gjennomføres? Dette innebærer selvfølgelig mer enn bare kokkeleringen - stil og flørt er en vesentlig ingrediens som daten må krydres med.

til dere gutter som legger ut bilde av dere selv i bar overkropp... det er IKKE det vi jenter ser etter.ser bare dumt ut spør du meg.ta heller på en vanlig trøye og la litt være igjen til fantasien....

Tur bergen!

Siste svar ti. 23 feb. 2010 18:30 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym nusseliten

Vi er to jenter i våres beste alder som skal ta en snabbtur til bergen en helg fredag 2 april, som er meget keene på 2 lekkre mannfolkben av noen smukke gutter, vi håper på deg med bein det riktige stedet, lommebok i ekte kinn og ett blendene blærete smil, du er nødt og vite hvordan du spiller spillet, og du er nødt til og ha en fin fresh bil, gjærne volvo 240. med høl i eksospotta.
Vi tenkte og dra i gang ett lite vorse, gjærne på et classy sted som en parkeringsplass eller bunkers.
Og tenkte med det at vi kunne sitte og lese litt i allers og kk mens vi kjørte i gang med litt boller og mus for så og senere dra ut på byen og se hva nattenstimer tilbyr..
Drosje og andre utgifter betaler dere såklart.
Snakkes vi?

Hvorfor er det slik at man tenner på de som er urealistiske, mens de som man burde ha alle muligheter til å funke med ikke klarer å vekke følelser???

*sukk*

Hei vi oppfordrer alle som er interessert i å ta en felles skitur til å organisere turen denne i denne tråden. Tid og sted bestemmer dere! :)

Gettin any?

Siste svar ma. 22 feb. 2010 21:18 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Kompleks

Dette er paradoksalt. Det er et billedgalleri. Som jeg har sagt før det røsker sunn fornuft fra rota! Hva er vitsen med å ha profil her da, alle disse barbie dukkene som man ser som vises online, alle de som vises å være tilgengelig på chat, bullsh... det er ikke tilfelle, dette er et kjøttmarked og du er ikke en del av det dersom du ikke er KEN eller BARBIE.

Ne-Yo konsert?

Siste svar ma. 22 feb. 2010 18:17 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym finfindame

Er det noen som vil gå på Ne-Yo konsert med meg neste helg? Er ikke helt kompatibel med mine venninners musikksmak. De liker best Neil Young , Dylan og Cohen.

Musikkelskere #2

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym eplegutt

Litt kortere tråd :)

Pray for rain fra nye skiva til Massive Attack, Heligoland

http://www.youtube.com/watch?v=HS8J_Oky5cw
http://open.spotify.com/track/2ttOFglLynQA0J1B7RhlgX

En tråd for de som digger musikk.

http://www.side2.no/livsstil/article2837755.ece

Jeg også sitter å tenker masse på hva som er galt med meg som er alene? Alle mine venner er sammen med noen, og jeg er langt ifra usosial? Er det for vanskelig å få kontakt med noen i disse dager? Jeg er veldig ny her inne og kanskje tar jeg veldig feil, men kaster ballen litt ut til dere for å få noen råd:)

NB: Superbrukere får i gjennomsnitt 6 ganger så mange meldinger siden de kan motta fra alle brukerne!
Står det på en av sidene, men det stemmer ikke på min profil, er det bare hos meg det eller?

Hvem her er med på en slik konkurranse? ;-)

http://www.vgtv.no/?id=28602

Tre til nå så har 600 stykker klart å forville seg inn på profilen min. Tenk deg hvis det hadde vært like mange brev i postkasse. Eller kanskje halvparten, det hadde vært noe... Eller det er vel egentlig et brev som holder fra den rette!

Jeg har planer om ferie i midten av april og sitter og grubler på hvor jeg skal dra. Kravet er at det skal være varmere enn en middels sommerdag her i Norge og at det er rimelig sikkert med sol og nærhet til sjøen. Da tenker jeg kortest mulig reiseavstand. Orker ikke langtur med fly nå...

Har tenkt litt på Egypt men usikker på om dette er et egnet sted for å dra alene. Redd for at alle damer går i burka og at det ikke går an å sette seg ned på en bar for en drink...

Noen som har noen tips?

Av ulike årsaker har jeg inntil videre valgt å tømme profilen min. Men det er jaggu ikke lett å ikke klikke på alle de flotte bildene jeg ser og dermed fremstå som en profilløs stalker... :-)

Nå begynner jeg virkelig å bli drittlei profiler uten bile og ingen utfyllende tekst..

Hva er greia? En føler seg som et dyr i en zoologisk hage .. En føler det som om en er på utstilling..
Og ja,jeg vet at det finnes tidligere tråder.. Men måtte få ut litt frustrasjon...

Flott å se at sola har dukka opp og snøen lagt seg litt godt i ro på bakken.... Skulle gjerne ha vært ute med snøfreser'n og skia en tur, men får slite ned sofa'n litt i stedet! :)

Ha en fin søndag og nyt dagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!