Sukkerforum

Jeg trenger deres syn her...

Jeg har hatt kontakt med en flott mann og møtt ham en gang. Vi snakket om å møtes igjen. Nå har han slettet profilen. Jeg lurer på om det kan ha vært en misforståelse et sted mellom oss og vil gjerne få klarhet i det. Jeg har ikke fått telefonnummeret, men fornavn og lite sted holder lenge på gule sider. Er det dumt/frekt å sende SMS med spørsmål om vi kan ringes til en man ikke har fått telefonnummeret av? Eller er det OK å vise at man har funnet nummeret, (så lenge jeg er overbevist om at han i alle fall ikke har noe i mot meg)?

Nå har jeg sendt flørt til en og fikk beskjed nettopp at man bare kan sende 1 flørt hver 12 time. *himlermedøynene*

I alle dager? HAHA...jaja jeg må da stoppe med flørtingen... i alle fall med den personen de neste 12 timene...godt jeg snart skal legge meg... haha

Dessuten...er det bare jeg som synes de flørtemeldingene er lite romantiske? Herregud: Liker du torsk? Og bildene da? En hund som stikker ansiktet opp i rumpa til naboen?

Sukker kan vi få noen søte flørter.... kanskje litt jentete??? Og så savner jeg flørter basert på at man har møtt hverandre. Tips: Du kysser bra... eller... likte deg godt...skal vi møtes for en klinerunde snart...

Bare tips altså.. fra klineeksperten pike :)

huff, går å lurer så på hva jeg skal ha på meg på singel festen på soria moria til helgen...
er like vanskelig hver gang- vil ikke være for stiv pynta enn de andre og vil ik skille meg ut heller da... at det blir for hverdags lig... som jeg spurte de på sukker her, de sa pynte meg litt mer enn på by'n, pynter meg ik så mye for å dra på byn heller jeg..... da er det ei tøff olabukse med topp... hehe.:p

Sukkerfest matchkort.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sasha

Hvordan blir disse delt ut??

Noen her?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Gunda

Heia- Noen her i natten?

Anbefales!

Her kommer en liten oppfordring til gutta.

Det er relativt få menn det er skikkelig tak i når det gjelder det å avtale en date. Føler at jeg må være den som blir konkret hele tiden. Jada, de vil møte meg.... men tidspunkt? Ja, nei... Uff... Sted, ja... Må vi ha det og? :-)

Når jeg ber dem foreslå hvor og når får jeg ofte tilbake: " Det tenkte jeg du kunne få bestemme". Eller: "Du er vel best kjent, så bare si et sted, du." Eller: "Nei, si det. Kan vi ikke bare se an og se om vi finner på noe?" Eller: "Jeg er fleksibel, jeg!"

Er ikke så glad i akkurat det der, men sist det skjedde tok jeg ansvar, lette etter avis-kritikker, sendte lenke til tre spisesteder og forklarte litt om de forskjellige stedene. Vi skulle møtes kl. 18 etter jobb så jeg regnet med at vi skulle spise noe. Fikk tilbake: Nei, jeg skal spise hjemme. Jeg tenkte mer på en kopp te! Da var vel egentlig løpet kjørt! :-)

Føler snart jeg må bestemme om de bør ta hisbiscus eller earl grey... hehe

Så gutter: Våg å velge! Våg å være konkrete! Heller et dårlig valg enn unnvikenhet, sier jeg... Sier du mc Donalds - og jeg har bedt deg velge, ja da stiller jeg der! :-) En sjarmerende mann er nemlig sjarmerende også på mc Donalds.... Selvtillitt er noe nesten alle kvinner tenner på. Så hvorfor gi dere selv et handicap i startgropen ved å ikke tørre å foreslå noe?

Jeg er ganske ny her på siden og jeg har kjøpt meg et suberbruker-medlemskap.
Spørsmålet mitt er: Må man gi respons dersom personer setter en som interessant og dette kanskje ikke er gjensidig?
Er det da akseptabelt å forholde seg passiv til dette?
Ønsker bare ikke å bryte med normen og være uhøflig mot noen..

Møtte en fyr her inne, og han var en tur innom meg for noen dager siden. Vi drakk kaffe og hadde det kjempehyggelig. Fikk "natta-sms" etter han hadde kommet seg hjem, og etter det har det "rast" på med meldinger hver dag. Jeg har ikke logget meg på Sukker siden den gang (er en liten tur innom nå), men får høre av venner av meg som også har profil her, at han er logget på veldig ofte. Før han møtte meg var han ikke logget på så veldig ofte. Så hvorfor er han pålogget oftere nå? Og hva er reglene for når man tar seg en lite pause fra Sukker, eller logge seg på mindre hyppig? Jeg tror ikke akkurat at vi er gift etter ett møte, men mener at siden vi nå skal forsøke å bli bedre kjent, og siden han virker veldig interessert, så gidder jeg ikke å bli kjent med andre menn her inne samtidig. En av gangen holder for meg. Synes i allefall at man bør slutte å logge seg på etter at man har vært på date med samme person en 2-3 ganger og gjerne vil fortsette å møtes. Hva mener dere boys and girls?

Jeg synes en presentasjonsvideo er mye bedre enn mange ord. Så bare ta kontakt om du har lyst og er ei passende jente:

http://www.youtube.com/watch?v=cCKG5BsspUs

Kontakt; tormedhammern69@hotmail.com

Vet ikke om dette "tipset" er så nyttig, men satt og kjedet meg litt på jobb og oppdaget en ting. Har du sendt et brev og angrer på formuleringen eller det du har skrevet eller så? Tanken slår deg: Å, nei! Tenk om hun/han leser det og får helt feil inntrykk!
Det er ikke for sent, "krisen" kan reddes! Står brevet som ulest, er det nemmelig ikke for sent å angre! Det er bare å klikke på "slett" i utboksen og det forsvinner ikke bare fra utboksen din, men hos mottageren også!

Før dere begynner å lure på og kommer med kommentarer på hvordan brev jeg hadde sendt før jeg testet ut dette, så var det et helt uskyldig "hei" brev som jeg tok en kopi av og sendte på nytt..

Mulig det finns en million der ute, men hvor har du gjemt deg? ;-)

Must be a million girls in this great big city
I know that one of them is just right for me
I've looked uptown, downtown, all around searchin'
I know she's out there waiting for me

Somewhere, somebody, lookin', longin'
Somewhere, somebody, waitin' for me
Somewhere, somebody, searchin', prayin'
Tell me where in the world can this girl be

You know street lights shine
In those passin' faces
I keep tryin' to catch somebody's eye
But all the shoulda been's, the woulda been's,
The mighta been's and the coulda been's
Slippin' away and just walk right on by

Somewhere, somebody, lookin', longin'
Somewhere, somebody, waitin' for me
Somewhere, somebody, searchin', prayin'
Tell me where in the world can this girl be

I walk in the rain that's fallin'
Some voice in the distance callin', why
I run to the empty doorway waitin' for
The sun to shine
When will love be mine

Somewhere, somebody, searchin', prayin'
Tell me where in the world
Somewhere, somebody, searchin', prayin'
Tell me where in the world

Must be a million girls in this great big city
I know you're out there waiting for me

Om det er vanskelig, eller umulig å oppnå orgasme, enten ved egen eller andres hjelp er dette kanskje noe å kikke nærmere på:

http://www.orgasmeakademiet.dk/

Noen som har erfaring med problemet, og vet hvordan det kan løses?

Jeg vil bare skrive med én mann om gangen, og synes det er dumt at jeg fremstår som "ledig" når jeg, som nå, er i kontakt med en.

Prøver å svare de andre som sender hjerter eller meldinger imens, men det blir jo bare avslag, og det er ikke særlig oppbyggelig verken for dem eller meg.

Er det noen som har råd om hvordan man på en enkel måte kan få signalisert at man er "opptatt" for øyeblikket?

Igjen er det onsdag og lillelørdag.... Hva betyr det?? JO - oppvarming til lørdagsfest på Soria Moria Weeeeeeeeeee :P

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=597412

Er det slik at nordlendinger er den virkelige verdens Jedi-riddere? Foreldrene mine er natural born northlendings, så nå forstår jeg bedre denne dragningen jeg har mot fart og spenning. Hva sier dere? Er nordlendinger tøffere enn femigutta sørfra? Er det nordlendinger vi tenner mest på? Ikke den sorten som drikker seg under bordet på Scotsman, men den ekte, som slåss med flykaprere, plukker kongekrabber med bare hendene og flår reinsdyr og samer før frokost!

Sitter og myser på TVNorge med "4-stjerners middag" hvor Sandra Lyng Haugen disker opp med hjemmelagd pizza... Snasen pizza :P Hovedinnholdet på pizza'n er et lass med ost. Hadde beregna 400 gram ost pr. person.. Mmmm!! Hørte jeg konemateriale... :)

Små nervøs for at jeg blir stående som en idiot uten at noen sjekker meg opp, og når noen først gjør det at jeg skal drite meg totalt ut:S

Hvorfor er det ikke flere som tar et massasjekurs? Det er så mye bedre å være sammen med en som har litt peiling på hva det vil si å røre en kropp, enn en som er helt nybegynner... Det behøver jo ikke bare å være seksuell erfaring som gir deg evnen til å "ta på kroppen" på den riktige måten. Er bare litt lei av å "lære opp" nye...

Legger ut denne fine sangen, sånn på tampen av dagen.

http://www.youtube.com/watch?v=assqQXjWe9U

Det er bra med hurtigsvar spesielt for de som får mange henvendelser uten at jeg kan skryte av å ligge i den kategorien. Det som likevel blir helt håpløst er når man sender en kort intromelding så kommer denne tilbake:

"Jeg tror dessverre ikke at vi passer helt sammen. Lykke til videre! "

Excuse me? Hvordan kan man vite det uten å engang ha gjort et forsøk på å bli kjent med vedkommende?? Det som hadde vært mye bedre var om det ene alternativet som ligger der i dag i tillegg til ovennevnte var det eneste. Dette fordi alle med mer enn to hjerneceller skjønner at dette er høflig måte å si nei på. Det som står over formelig provoserer folk til å skrive skit tilbake rett og slett fordi det mottakeren egentlig sier er at han/hun ikke engang gidder å bli kjent med deg. Jeg snakker av erfaring JA og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke løper etter fotomodellene her inne men ser etter en jente på min egen hylle. Men om det er verd pengene å sende ut x antall mail i ulike variasjoner for så å få svar på kanskje en promille? - Døm selv!

Lei.

Lurer..

Siste svar on. 3 feb. 2010 08:28 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym maria

Har utseendet mye og si på sukkerfest?

Håper på mange ærlige svar..

Hei!

Jeg rota meg borti ei dame på jobb som har type. Det hele begynte med at hun kom bort til meg en dag på jobb og begynte å snakke med meg. Det viste jo seg at hun hadde type da. Men det fant jeg ikke ut før noen måneder siden.

Det har seg sånn at typen hennes bor 3 timer fra der jeg bor og det virker som hun er på jakt etter noe spennende!

Det som irriterer meg er at jeg prøver å snakke med henne om hva jeg føler for henne, men hun nekter å snakke om det. Jeg sa hva jeg følte for henne og at jeg måtte bare kunne henne ut siden hun har type, så når hun svarte meg, så svarte hun på noe helt annet og vridde seg vekk fra det jeg spurte/sa til henne.

Det som irriterer meg enda mer er at jeg var på samme fest som hun for noen helger siden, så tenkte jeg at jeg måtte bare komme meg vekk så fort som mulig så når hun gikk på do, fikk jeg kompisen min til å kjøre meg på en annen fest. Det hadde ikke gått ett kvarter og jeg hadde fått 20 meldinger på mobilen. Iløpet av en time hadde jeg fått 5 telefoner og godt over 60 meldinger fra henne.

HJELP

Hei på dere.

Begynner å bli litt små frustrert her jeg... Har vært medlem her i snart et år, i begynnelsen så var det på et "lavt nivå", men i vinter så ordna jeg meg Superbruker, har etter det prøvd å komme i kontakt med jenter som jeg finner interssante og kunne tenke meg å bli bedre kjent med.. Men det er ikke så lett som man kan få inntrykk av når man leser litt rundt på forumet.
Jeg har prøvd ganske mange forskjellige framgangs måter, med tanke på hvordan jeg skriver den første meldinga.. samt de hurtig flørtene som noen hater som pesten.. :)
Men i 90 til 95% av gangene jeg sender en melding, så er det stille som i graven fra mottakeren...
Så jeg lurer jo litt på hva jeg gjør "feil" kan man si... Vil vel beskrive med selv som en ganske normal person, med tanke på utseende, kropp osv...

Noen som har noen tips.. :)

Hei

Jeg skal kjøre inn til Oslo på lørdag, og visst det er noen som kunne tenke seg å sitte på innover som bor langs strekningen Porsgrunn - Oslo så send meg gjerne en mail.
Dette gjelder igrunn alle, det er kun det sosiale aspektet ved det som gjør at jeg spør! :)

lars

Kunn sikkert brukt oppslagstavlen her inne, men føler det er større sjangs for å få noe respons på det her.

Snøkaos

Siste svar ti. 2 feb. 2010 19:16 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym blondine

på Sørlandet.

Så jeg lar bilen stå, fyrer opp i peisen, tenner noen stearinlys, setter på litt fn musikk og legger meg i badekaret med et godt glass vin.

Noen som har andre måter å mestre uværet på.

Jeg har en god venn som jobber med salg av undertøy til dagligvare og han kommer hele tiden med innspill på hvor bra undertøyet hans er etc. Jeg kjøper aldri mitt undertøy på Rema og kom i en stor diskusjon med han da han påsto at over 80% av norges kvinner virkelig kjøper undertøyet sitt på dagligvarebutikken.

Jeg er fast bruker av et annet nettsted hvor det er 99% jenter ( mammaer) i alderen 20-50 år og jeg fant ut at jeg skulle spørre dem. Spørsmålet var: matcher du bh og truse ( noe jeg alltid gjør) og kjøper du undertøyet ditt på feks Rema?

Forbausende mange matcher ALDRI undertøyet....de bare river en truse ut av skapet på morgenen og tar en tilfeldig bh og smekker på seg... OG handler undertøy på dagligvare!!!

Vi fikk over 200 svar på tråden hvor kun 4 matchet undertøy og IKKE kom i nærheten av dagligvare når det skulle shoppes til edlere deler....

Men så slo det meg... de er jo alle sammen gifte elelr samboende... kanskje det er derfor. Lurer derfor på hva dere jenter gjør her jeg? Ut på byen er jo en selvfølge..men til daglig?

Og gutta? Please si dere har boksere... gjerne sort/hvit nå på vinteren og knallfarger på vår sommer???
En mann uten helsort/helhvit bokser på vinteren er turnoff for meg altså... hehe...

Jaja får kanskje litt pes nå men shit... god lørdag til alle :)

Til helga er det sukkerfest? Det blir min første sukkerfest

Hvordan er disse festene? Funker opplegget bra med sånn type matching med kort etc?

:)

alder

Siste svar ti. 2 feb. 2010 16:43 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym undrer

Jeg er 33 år, og har skrevet i profilen at jeg ønsker en flørt som kan utvikle seg med en mann fra 30 til 38 år. Likevel får jeg masse henvendelser fra menn på 40 og helt opp til 55. Leser de ikke profilen, eller tenker de at de er såpass attraktive at jeg kommer til å falle pladask uansett ....? Jeg er ikke veldig opphengt i alder, men jeg faller sjelden for menn som er mye eldre enn meg, og en som er ti år eldre enn meg eller mer er helt uaktuell. Hvorfor respekterer ikke menn dette? Selv om jeg får mange mailer og flørter fra menn som er en del yngre enn meg, driver jeg ikke selv og egler meg innpå disse, da ville jeg bare følt meg dum (i tillegg til at jeg har mest tro på at det kan bli noe seriøst med en som er mer lik meg i alder).

Flere jenter (eller gutter) som opplever tilsvarende?

Nå får jeg vel høre at jeg er sur (klassisk respons fra menn når man ikke er interessert i dem) og at jeg må ta det som et kompliment, men beklager, det gjør jeg ikke, og dessuten kaster de jo bare bort tida si, kan de ikke heller ta kontakt med noen som sier at de er interessert i menn på deres alder?

Quiz!!

Siste svar ti. 2 feb. 2010 15:30 (65 svar)
Skjult ID med pseudonym fysen:-)

Jeg kjeder meg litt før jeg skal ta kvelden her så da tenkte jeg vi kunne ta en aldri så liten mandagsquiz..

Veldig enkle og greie regler.. Den første med riktig svar på spørsmål setter igang med ett nytt spørsmål. Jeg starter med 2 slik at vi med litt flaks få rdet til å rulle...

Fint om vi ikke googler alt fortløpende, er jo morsomt å bruke hodet litt..

Spørsmål 1: Hvor høyt er verdens høyeste tre?

Spørsmål 2: Hvilket dyr er verdens eldste nålevende dyr?

hmm jeg er en stor tilhenger av logikk egentlig, og må innrømme at jeg noen ganger sliter litt med å se andre prøve og tenke logiskt og..

har sitti og lest litt på forumet her inne nå, og du å du hvor mye spennende man kan finne :P

spesielt i kategorien mann med pseudonym som hverken får svar på meldinger eller får seg et engangsligg via sukker...

det beste er de som klager over at ingen tar kontakt med de, og at de ikke gidder mer snart..

( nei det er ikke meningen å rakke ned på noen i denne posten)

men så var det denne logikken da..

har DU prøvd å ta kontakt med noen? ikke? kanskje ikke så rart at ingen tar kontakt med deg heller..

Vil du knulle en eller annen random? er det nødvendigvis beste måten å fikse det på og spørre rett ut til jenter du aldri har snakket med før?

Sliter du å få svar på meldinger? gjør deg selv spennende for de, få de nysgjerrige på DEG! alle har noe unikt med seg selv, hva det er er opp til deg å få frem i profilen din, og i meldingene dine ( hvis det unike med deg er at du liker å barbere sauer mens du jodler i lærtights bør du kanskje vurdere å tie om det :p )

my point is, ikke gi opp, dating kan i seg selv for noen være et helvette, hvorfor skulle det være noe enklere her inne?

Veeet at en stor del av jentene her inne bare er ute etter en ting...pikk..
Hvordan går man da frem for å sile ut de som er det..
Enten man bare er keen på en å knulle på, eller en som ikke er så løs..
La oss si at jeg går inn på sukker for å få meg et ligg en kveld jeg kjeder meg..
Hvordan i alle dager ordner man det. Ikke at det er noe å strebe etter, men jeg pleide å se på kvinnen som et smart vesen.

Kanskje jeg er homo, for alle skryter av hvor mange de møter fra sukker hver uke, og jeg er stuckd med høyrehånden...

Både gutter og jenter en velkomne til å svare :)

Hei,

Jeg er ferdig med et 12 år langt forhold !

Hvordan ville dere menn reagere på å få servert på første daten at forholdet er over, men vi bor fortsatt sammen, men i hver sin ende av huset og vi deler hverken bad eller soverom.

Han har startet sitt "nye liv" for mange måneder siden. Jeg har vært avventende til dette da jeg har ment at det formelle må være
på plass først, seperasjon, skifte og flytte fra hverandre...

Er det ok å date i en slik sitasjon eller ikke ?

Takknemlig for svar :))

Monolog :(

Siste svar ma. 1 feb. 2010 22:44 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym HvorErDere

Har sendt flere komplimenter og brev til jenter her inne, men har fortsatt til gode å få noe svar tilbake.. Hvorfor svarer dere meg aldri, dere søte jenter? : O

I dag fikk jeg en tekstmelding fra en jeg var opp over ørene forelsket i for 9 mnd siden. DA hadde vi noen fantastiske måneder sammen...MEN så plutselig en dag sa han at han hadde møtt jenta i sitt liv. OG at det dessverre ikke var meg... :(

Jeg var lei meg i flere uker. Men kom meg jo over dette da. :)

I dag hadde han sett meg i byen. Jeg hadde et viktig møte på jobb og hadde kledd meg i skjørt, dressjakke og høye heler. Og teksten han sendte var: Hei søta, jeg trodde ikke mine egne øyne da jeg så deg ved xxx i dag. Du stråler for tiden! Har tenkt masse på deg. Bli med meg ut en kveld da. D

Da jeg leste sms gjorde hjertet mitt et hopp og kjente jeg forelskelsen fra den tiden og sommerfuglene i magen,men så tenkte jeg på hva han gjorde og vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal si eller gjøre.

Men må jo svare på meldingen men hva skal jeg si?

Egentlig har jeg jo veldig lyst å treffe han igjen men samtidig har jeg lite lyst å være den han kontakter når han ikke har noen andre.

Hjelp meg litt her da....

1. hva hadde du svart om du IKKE ville ha noe kontakt mer?
2. hva hadde du svart om du ville ha kontakt?

Hei noe jeg lurer på etter å ha vært på sukker i tre måneder.
Det virker det om veldig mange kjenner hverandre ganske godt.
Er det fordi sukker har blitt en livsstil for mange som bruker forumet og vært på mange fester eller kjenner dere hverandre i den virkelige verden før sukker?

Hola alle sukkerklumper har dere en fin søndag?

Jeg har våknet fra de døde føles det som .... vært snufsete og syk i 2-3 dager men etter 13 timer søvn tror jeg at jeg skal våge meg ut i kulda ;) Hvem blir med?

Søndag er kosedag nummer 1... ... i alle fall om man har vært på byen dagen før... hehe

Er søndag den verste dagen i uka å være singel på? Hva synes du?

Pike - som skal ut å leke.... ;)

Skal på Soria Moria den 6, og lurer da om man må ha med seg legitimasjon?
Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg er en kløpper til og miste ting, og synes det er greit og bare ha noen kontanter på seg, og ikke kort osv.
Noen som vet?

Noen som har funnet kjærligheten:)

http://filter.start.no/humor/5301

Har dere som ikke har barn fra før, men gjerne dater noen med barn egentlig tenkt over hva det innebærer? At den som har barn ikke kan eller vil være med på allt. At den helgen man har barn kan man godt finne på noe sammen, men på kveldstid etter ungen/e har lagt seg, den første tiden hvertfall, og det må skje hjemme hos den parten som har barn?

Jeg merker veldig godt nå på mine single venner, at de ikke helt skjønner greia med at annenhver helg, så må jeg være hjemme med min sønn (seff om det skjer noe "stort" kan jeg skaffe barnevakt) men jeg vil jo faktisk være hjemme med han den ene helgen jeg kan også, det er jo da vi virkelig har tid sammen. I uken så er det jo jobb og bhg.

Dette er kortsiktig tenkning, jeg tenker ikke på det at man etterhvert kanskje skal introduseres for barnet/a eller kanskje flytte sammen med det ansvarer det innebærer. Det virker bare som de fleste single uten barn ikke helt forstår greia med at man VIL/MÅ være hjemme, ei heller vil introdusere noen for tidlig. Shoot me if I`m wrong...

Haha, ikke akkurat noen reklamefor meg selv, men det er jo fakta;)

De som skal dit kan vel rope ut, uten og være anonym;)

Sukker

Siste svar ma. 1 feb. 2010 19:12 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym pike

Sitter på jobb og leser i ei bok...

Sukker - befordrer kremdannelse ved pisking og røring.

Er det rart at jeg ikke klarer å konsentrere meg på jobb når jeg leser slikt?

Hvilken kremdannelse er det snakk om her??? Pisking......hvem pisker hvem??? røring...sukk ...jeg som var så klinesyk fra før... blir ikke mindre for å si det slik...

halloo jeg takk Pusen for en KANON helg...... dette skal jeg aldrig glemme... takker alle deltager på turen for det gode humør

i mars traff jeg en fyr fra nettet to ganger i våres. en fyr jeg ikke så som en jeg kunne bli forelsket i. men en jeg fint kunne ha som elsker intill noe annet dukket opp. noe annet dukket opp en periode.
for noen uker siden kontaktet herr nettdate meg igjen, og vi ble enige om et nytt treff.

jeg avlyste, og argumenterte med at jeg ikke trodde jeg orket å ha kun sex, men akkurat da trengte en som bare kunne holde rundt meg pga litt kjipe ting med min xmann, så fikk jeg svar hvor han sa at vi trengte ikke ha sex, vi kunne drikke rødvin og prate i sofaen,det var fint det og.

det takket jeg ja til. var spent hadde jo ikke sett ham på 8 mndr. og tilogmed den dagen før han kom tenkte jeg at det er så greit med elskere man vet man ikke blir forelsket i.ukomplisert.

han kom.og både kommunikasjon og sex (haha for det ble jo det, men godt å ikke kjenne at det var noe press)var helt fantastisk. jeg ble litt slått i bakken. forventet jo ikke det. og merker at jeg har lyst til å se ham masse igjen. endel av meg vil spørre om det er totalt uaktuelt å se at dette på sikt kan utvikle seg til noe mer. en annen del tar det helt easy og ser for seg en uforpliktende relasjon med max sexuelt utbytte.han har sendt meg sms hvor han sier at han også syns det var utrolig bra kjemi. faktisk skrev han dette"vi har så bra kjemi at vi bare må møtest ofte. det bare må vi"

igår fortalte at han skal på ferie en mnd etter et intenst jobb år. har så lyst til å spørre ham om hva han tenker om vårt møte. men skal virkelig ikke gjøre det. gi det litt tid. men tenker på alle datetips som sier at sex tidlig er en no go.stemmer det alltid?

når jeg vet om jeg er kun aktuell til elskerinnestatus, eller om han og ser en åpning til noe mer, ja da vet jeg hva jeg har å forholde meg til. og kan ta stilling etter det.

tror nok jeg vil treffe ham kun for sex og, for det var virkelig bra. men på veien må jeg jo beskytte mitt lille akk så overfølsomme hjertet også....

nå har jeg så usigelig lyst til å ringe ham å prate. eller skrive en mail og spørre ham om hva han vil. men jeg vet jo at det kan være ett dårlig sjakktrekk...

hva mener folk?

Jeg har merket meg ved flere anledninger at menn som er eldre enn meg, gjerne ca 35-45 år gamle er ekstremt mer selvopptatte enn gutter på min egen alder (20-opptil 35). Gutta på min alder spør gjerne mye, forteller litt selv, men har virkelig skjønt at en dame gjerne vil snakke og ikke sitte og høre på lange avhandlinger om han, han, han (...i begynnelsen altså). De eldre gutta 35+++ forteller stortsett kun om seg selv og sitt. Dette gjelder da mest i sukker-setting da det er her jeg har hatt mest kontakt med denne aldersgruppen. Det er usjarmerende og virker helt tåpelig at menn som har levd såpass lenge og burde ha catchet opp at å legge ut om seg selv i det vide og det brede uten å komme med noe spørsmål tilbake er særdeles upopulært. Men det er vel kanskje derfor de er single? Er det bare jeg som har opplevd det, eller er det flere om det?

La det svinge..

Ingen svar
(mann 52 år fra Vestfold) Privat melding

Hei alle. Ny bruker her. Noen som kan anbefale disse datingfestene?

Viktig spm!

Siste svar ma. 1 feb. 2010 01:38 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym allesgutt

Skal på Soria Moria den 6, og lurer da om man må ha med seg legitimasjon?
Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg er en kløpper til og miste ting, og synes det er greit og bare ha noen kontater på seg, og ikke kort osv.
Noen som vet?

er

Siste svar ma. 1 feb. 2010 00:50 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym berta

det mange gutter/menn her inne som rett og slett sitter og tenker..nei hun var for pen og får sikkert maaange brev,derfor gidder ikke JEG og skrive?!? det føles sånn på meg ivertfall.. er ikke det litt merkelig tankegang da? jeg får mange brev men hva betyr det egentlig? såvidt jeg vet så er dette ikke noen konkuranse i og få mest komplimenter og brev sendt til seg.. skjerpings gutter,ser dere en jente dere finner atraktiv så send for guds skyld et brev og spør om hun er interesert i og prate mer med dere.. !

Jeg liker (å se på) menn med muskler. Det hevdes at kvinner som liker menn med store muskler kan sammenlignes med menn som liker kvinner med store pupper osv. Kan vi tro at denne påstanden er korrekt? Hvor går grensen for hva som er for store muskler, for menn og damer?

Sannsynligheten for å lykkes på nettet er i følge en undersøkelse som ble presentert i Dagbladet (utført på en gruppe på ca 1000 personer): 50% finner seg en kjæreste og 50% av disse igjen finner livsledsageren der. Det er ikke så verst, synes vi. Det betyr at så mange som 100.000 han ha fått seg en kjæreste på Sukker, for en kortere eller lengre periode.

Dessverre så betyr dette også at 50% har gitt opp uten å lykkes. Det vi har sett gang å gang, i årevis, er at noen av disse har et behov for å trekke andre med seg når de gir opp og ikke vil være her lenger. Klagetrådene kjenner vi igjen i alle deres drakter. Motivet for å skrive dem er både menneskelig og forståelig, men like fullt litt ufint. Man burde jo ha oppfordret andre til å forsøke å lykkes, men det er selvsagt ikke så lett i dette rotteracet til Darwin.

Det man skal huske på er at det stort sett er like mange av det motsatte kjønn som heller ikke lykkes så fort, og så godt, som de skulle ønske. Det har altså å gjøre med å akseptere visse ting og kanskje bli bevisst på det at et forhold er så mye mer enn det man fantaserer om når man sitter der å titter på godbitene.

Det vi likevel vil minne om, fordi postmann Sukker er Norges desidert største katalysator for kjærlighetsforhold, er Shakespeares kjente linje: Don't shoot the messanger!