Sukkerforum

http://www.youtube.com/watch?v=1AJmKkU5POA&feature=fvst

Dette er jo en herlig singelsang da! Litt deilig å gå å tenke på at en eller annen dag snart....kanskje før du aner det så skjer det....

Synes det er deilig å gå å vente på det jeg da :) Være singel, møte menn, flørte, blunke, kakaodater og engler i snøen :) Stå i kø på vei inn mot byen og smile pent til den kjekke fyren i bilen ved siden av;) Knise sammen med venninner om hvem som har fått ukas søteste sms, titte bort på alle fedre i akebakken og bare håpe på at noen av de mest morsomme pappaene også er singel og kanskje mister kontrollen nedover og ender i snøen sammen med meg... hehe

Jeg tror det er fra denne videoen jeg har fått det for meg at jeg skal møte HAN i grønnsaksdisken ;) hehe...

Det herlige er jo at man rett og slett ikke vet når og hvor lynet slår ned....

Tanken har slått meg at jeg kanskje møter han her inne også ...hoho.....

En venninne av meg sa at det florerer av single pappaer på mc.donalds på lørdager haha...

Hvor håper/tror du at du finner han/henne?

Luxusproblem!

Siste svar fr. 22 jan. 2010 17:17 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym tuppelure

Hei hei i luka i slutten av uka....
Jeg lurer igjen jeg da. Jeg har et luxusproblem... Da jeg har vært på nett date`ing , nå ca 7-8 mnd har jeg skaffet meg ett "problem" eller skal jeg kalle det det tro??.... Har hatt noen dater og noen av dem har vært veldig koselig men ikke vært i så jeg har funnet kjærligheten. Så da selv om jeg ikke har funnet kjæresten min enda er jeg jo venner med flere av di jeg har vær på date med,, spesielt er dem VENN MED MEG.... som på facebook og sms er det jo koselig å snakke med folk ...
Dem vil lissom holde kontakten med meg .... sender nuslige hilsninger og div.... jeg har jo skat i fra at det ikke vil bli noe mellom oss men det er lissom ikke nok da.... Det jeg lurer på er om det spesielt gutta som vil holde slik kontakt eller er jenter å slik.... håååååper vel på at jeg skal snu eller noe, jeg vet ikke. Jeg vet at jeg er ei lett jente å prate med og har vel forstått etter hvert at jeg er liten søt og blid , lett å bli gald i men.... jeg blir litt fortvillet også...... har jo masse gode venner jeg trenger jo ikke så utrolig mange gutte venner ikke slike....bare i dag har jeg fått 7 sms om "finne på noe i helga" hmmmmmm får vondt av gutta jeg da sukk!!

Den siste tiden har det vært en økende tendens til lettkledde kvinner blandt de nye profilene. Må si at dette er svært etterlengtet og en særdeles god nyhet for oss menn på sukker. Kreative profilnavn som pinkjoan5659 osv. lyser opp en ellers helgrå hverdag. Hipp hurra for våre nye fristerinner, endelig er det mulig å få full tenning.

Synes da de falske profilene burde skrive skikkelig engelsk. Så nettopp denne:

"I like to walk on wood, because the purest air!!!"

Og, ja, hun er svensk og har østlandsdialekt. Og rapportert.

Jeg finnes ikke forelska. Jeg har ikke møtt den rette. Jeg har ikke møtt jenta som får det til å boble i blodet, som er best på å kysse, som gjør at jeg vil forlate sukker.

Så da må dere leve med meg litt til her inne, suckers ;)

Alder i fokus

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Filosofia

Kommentar til Emmeline

Jeg er en kvinne og er 49 år, og foretrekker en partner, en mann som holder samme tempo som meg selv. Alder er vanskelig å bestemme, men det er jo helt klart at 20-åringer IKKE er å foretrekke, eller ei de altfor gamle. Men så må man tenke utfra hva slags partner man ønsker da.. ønsker man kun et uforpliktet forhold, der man bare hygger seg sammen, der sjarm og kommunikasjon er mest i fokus, da er alder kanskje ikke så viktig?? ... eller vil man leve i et forpliktende langvarig forhold, der man fokuserer på sjansene på å "overleve" live sammen osv., der stor aldersforskjell ikke er noen fordel?..

Jeg synes personlig at menn i 30-åra er best på kommunikasjon, er fleksible og får meg til å blomstre som en moden kvinne. For de som ikke ser på meg som en "mamma" da:-). Faren ved altfor stor aldersfoksjell, der mannen er mange år eldre enn kvinnen, kan kanskje kvinnen oppleve å bli til en ny "datter" for sin partner (erfaring fra det)..

hei hei alle sammen ja fredag i dag hva gjør vi hvem pub

Alder i fokus

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Filosofia

Kommentar til Emmeline

Man kan vel si dem av kvinner og menn som fokuserer på alder og kommer med slike utspill, ønsker å holde seg selv unge, og kanskje vi vil ha en bekreftelse på at man ser yngre ut, og ER ung til sinns og følger med tiden. Noen har kanskje mer panikk enn andre, men selv tror det handler mye om å få en bekreftelse for at man ikke er gammel og umoderne.

Alder er egentlig bare et tall, og folk er så forskjellige. Men har hørt av andre kvinner som nærmer seg 50 og over det, har problemer med å finne en mann på deres egen alder, da disse mennene jakter på kvinner som er mnage år yngre. Og noen vil ha barn på nytt atpåtil. Og mange kvinner foretrekker å ha yngre menn, og det er vel sikkert av lignende grunn som mennene ser på det å ha en yngre kvinne, vil jeg tro.

Eller tar jeg feil?

Så har jeg truffet mannen med stor M, gutten med stor G, sjarmøren med stor S, ja, du skjønner hvor jeg vil!

Han gir meg den gode følelsen som jeg ikke har kjent på så lenge, han er snill og søt og fryktelig god. Han er den beste til å kysse og har de søteste øyne du kan tenke deg. Så selv om vi ikke er helt i mål ennå, vi er ikke sammen, så føler jeg at det er på tide å takke for meg, og håpe at jeg ikke kommer tilbake!

Jeg fant han på sukker, blant et utvalg av flotte menn og kvinner. Jeg hoppet i det og møtte han! Nå håper jeg dere gjør det samme!
Masse lykke til videre!

Snart er det helg etter nok ei fin vinteruke... Er det ikke fantastisk med snø og vinterlandskap?! Da er det bare å dra ut skjæret og fresen og flyte bortover nysnøen... :) Mye å glede og more seg over selv om det er vinter, kjære sukkerklumper!! :0)

Stå på ski, skuffe snø, lage engler i snøen, dynke ungene i snøen, lage snømann på 2 meter, få snø i sokken.... Alt dette er sjarmerende og morsomt på sitt vis.. Kanskje du kommer på mer å gjøre?!

Men akkurat nå kjenner gråtassen seg slik: "Han var så svak at han ikke orket å synge på siste verset."

Hva er det med menn, som så fort de får sjangsen sender bilde av sin erigerte penis på mms? Hva er poenget, skal jeg liksom bli imponert? Bryte ut i ekstase? Har ikke tall på hvor mange penis-mms jeg har fått i løpet av min sukkerperiode, gir snart opp jeg

Jeg vet snart ikke opp-ned på meg selv jeg.. Det går til helvete på jobb, jeg får parkeringsbøter i fleng, jeg glemmer å ta med med varene når jeg handler i butikken. Jeg kjenner ikke at det er tomt for varmtvann når jeg dusjer... Rett og slett fordi HUN er i tankene mine hele tiden :-)

Fy F så deilig å være betatt !!

Sorry, måtte bare få det ut :-) Puh.

Vi er jo alle her inne for å møte spennende personer og kanskje en man kan finne noe spesielt med. og på veien flørter man jo en hel del, dater og har kontakt med forskjellige menn. Som singel jente har jeg jo også andre single guttevenner som jeg flørter med, går på kino med og spiser ut sammen med når det passer seg slik.

Men de jeg har møtt frem til nå er jo egentlig bare gode venner som av en eller annen grunn ikke er kjærestematerial.

Når man da treffer en her inne som man begynner å skrive med. Og man merker at det blir oftere og oftere kontakt. Man går over til msn og kanskje til sms. Hva er da "regelen" . Er det da greit at man flørter og har kontakt med flere?

Jeg er jo lite opptatt av hva en gutt gjør fordi jeg ikke er en særlig sjalu person. Om han dater jenter mens han har kontakt med meg og ennå ikke møtt meg synes jeg egentlig er helt greit for dagen vi møtes og det klaffer for begge vil det jo falle seg naturlig etterhvert å avslutte kontakt med andre. Men jeg har noen ganger merket at gutter gjerne vil vite hvor mange andre gutter man har kontakt med og det synes jeg er litt rart å snakke om. Synes det er litt privat egentlig jeg.

Hvordan gjør dere dette? Kun kontakt med en og en? Eller hva er det beste tipset her egentlig? Og hva sier man til gutter som vil vite om de er de eneste? kan jo ikke lyve heller...HALLO det snør jo pene menn her inne....

Hva er greia med at jenter over 30 så å si aldri blir vist i min matchliste, når det tydelig går frem av min ekstremt veloverveide og gjennomtenkte profil at jeg definitivt er åpen for å bli kjent med en som t.o.m er gammel nok til å være min egen mor? Jeg venter spent på at "cougar"-mentaliteten tar av i Norge, da skal jeg stå oppreist og stolt og si at jeg var en av pionérene på dette området.

http://open.spotify.com/track/046ZhBbIMSnG3UXHXJD1cy

Er det egentlig det vi gjør her inne? Forhaster oss, bruker tid og energi på noe som kommer av seg selv irl uansett? Bure vi bare logge av hele gjengen, slutte å lete, så kommer det av seg selv en dag?

Var ute og tok en kaffe med min datter i går, vi snakket litt om denne nett datingen min. Hun ble litt overrasket over at jeg driver og svarer på (nesten) alt jeg får inn av henvendelser.
Hvaaa...... ? Til og med på blunk/vink/flørt og den slags?
Ja, sier jeg litt beskjemmet,.... jeg gjør det....Hjelp!
Min datter planter et bilde i hode på meg:

Se for deg at du sitter på en kafé. På borde bortenfor sitter en mann. Dere titter litt på hverandre.
Plutselig blunker mannen til deg. Du finnes ikke interessert.
Går du da bort til ham og sier: Takker for blunket, men dessverre jeg tror ikke vi passer sammen...?
Niks aldri i verden om du gjør!

Kjentes plutselig litt latterlig at jeg alltid synes jeg må gjøre det i nett verdenen.
Tror jeg er kurert!

Hvordan stiller jeg i kjærestekøen når jeg brått, plutselig og helt ekstremt uplanlagt har havnet i dette uføret?

A ONS went totally out of controll...

Nå er jeg så lei av all kikkinga (visittkort ) på profilen min, hopp ned av gjerdet og skriv en mail for svingende!!

Og ja, jeg skriver mail og sitter ikke på gjerdet. Hva skal en gjøre for å få respons?? Noen glupe forslag??

Ettersom jeg er ganske opptatt av den såkalte kyssekjemien og har høyt oppe på lista mi at en fyr må være: kissable føler jeg at jeg bare må få kysset en person om jeg er på en date og jeg føler vi ellers har god kjemi.

Som litt gammeldags pike tar jeg selv aldri initiativ men sørger for å bite meg litt i underleppa eller vise andre skråsikre tegn på at jeg gjerne vil bli kysset. Og får som regel et kyss da;)

Men nå leser jeg litt i forumet her og hører det er personer som ikke kysser på første date og kanskje heller ikke på andre date?

Er jeg en skikkelig slut her som bare mååå kysse om kjemien er tilstede? Eller gjør dere andre det også? Burde jeg vente neste gang til date nummer to eller what?

Hilsen Pike

Hvor mange er det som har snubla, tryna eller gjort noe klønete i 2010.. Har du kanskje sklidd i snøen og ramla over den du gikk på date med?
Fortell gjerne en kort historie eller en liten hverdagsanekdote fra eget liv! :)

Medlemskap

Siste svar to. 21 jan. 2010 16:49 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym filofax

Siden jeg har månedlig trekk aner jeg ikke hva 1 måned, 3 måneder, 6 måneder osv koster. Noen som vet? Mulig jeg er blind, men fant det ikke under "medlemskap".....

Hei alle sukkerklumper!

Sikkert mange her inne som har tenkt seg på sukkerfest om noen uker. Det har i en del tidligere tråder blitt spurt om:
hvilke folk kommer, hvor gammel, er det greit å komme aleine, er det vorspiel før festen osv..

Sjøl har jeg vært på en fest. Kom aleine, blei kjent med noen hyggelige folk og gikk sånn passe brisen hjem igjen - aleine! :) Jeg la merke til at en god del fant hverandre utover kvelden. Noen satt og pratet intenst, andre klinte i kriker og kroker, andre rocka seg svette på dansegulvet........

Hvilke forventninger har du til lørdag 6. februar - hva håper du skal skje for din egen del i løpet av kvelden?

Fortell dine innerste fantasier om en optimal kveld på festen!!!!!!!!!!!!!! :P

Jeg har funnet drømmedamen !! Hun er koselig, snill, omtenksom, søt og litt sprø (altså morsom å være sammen med.) Hun tenner meg og det finnes ikke et vondt ben i henne.
Vi har det veldig bra når vi er sammen, og vi har de samme interessene.
Vi er også ganske enige om fremtidsplaner, både nær fremtid og litt lengre unna.
MEN jeg er ikke ”forelsket” .. det er bare noen av de siste følelsene som mangler. Hva kommer dette av? Vi har en god kjemi sammen.

Hva gjør jeg? Er dette noe å satse på?
Vet at denne såkalte ”forelsket”-følelsen forsvinner med tiden allikevel, når hverdagen kommer. Vet hun er en omsorgsperson og en flink mamma. Jeg tror jeg kan få det bra med henne, men er det nok?

El-bilen har vært på markedet en stund. Det er 14 år siden jeg var på prøvetur med el-bilen til det lokale el-verket. Teknologien har gjort stormskritt siden den gang, men hva har skjedd på el-bil fronten? Tilsynelatende ingenting! El-bilen er fortsatt en liten kubisk plastboks med plass til en person og en koffert. Den er en smule raskere enn en utrimmet moped og en rekkevidde som holder til en handletur i nabobyen, men ikke hjem igjen.
Så kom Tesla. El-bilen som knuser Sjarifs bensin-porche i dragrace. Bortsett fra at Tusla ikke har plass til noen bærepose hadde den holdt fint til en handletur. Porche på sin side begynte med el-biler for 120 år siden, og jeg undres kan det virkelig fortsatt være slik at Porche er de eneste som har lagd en el-bil som kan brukes til noe?

Noen av dere

Ingen svar
(kvinne 38 år fra Akershus) Privat melding

På noen av trådene her skall folk ha det til å være så ille beklager altså men det tror jeg ikke :)

Har noen tenk på hvor vanskelig vi synes det er med den så kalte "ryggsekken" vi har med oss i livet. Spesielt når vi da kanskje har vært gift eller sambo og med barn i bilde.... vi synes det tung å vanskleig ofte å få hverdagen til å funger med en eks i kulisene +at vi skal inn i nytt forhold... ja iallfal ønsker vi oss det....
Så er vi jo så kritisk til andres ryggsekk , det vil lissom bli bører som ikke alltid er like greit å takle.
Men vi må vel og bør vel takle dem.... det kalles vel livet ærfaring...
NOEN TANKER......

Takker for alle samtaler og hygge i forum.
Drømmedama er møtt og det skjedde på sukker.......hadde jeg aldrig trodd:-).
Så ikveld er mann27 siste kveld her inne.
Håper jeg ikke får se dere her inne igjen......:-)
Takker for alle samtaler og gleder meg stort over fremtiden,nå logger jeg av for siste gang og takker og bukker for latter og frustrasjoner hehehehe natta :-)

For ikke å ødelegge tråden til lettåhuske...

Uansett, frøkna skriver der noe jeg kjenner meg veeeeeldig godt igjen i. Jeg har vanligvis ikke problemer med å finne meg en date, men hvordan i all verden skal man ta det videre?

Forslag mottas med anerkjennende nikk og to virtuelle tomler opp.

zzznoork

Siste svar ti. 19 jan. 2010 17:05 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Horten

ÅÅHH Nå kom jeg på en fin historie!! Jeg bare MÅ fortelle!!

Jeg har vært snorkeoperert. Og operasjonen virket , i ca 10 dager. Turde jo ikke snorke for det gjorde VONDT. :)

Skal IKKE dra noen flere detaljer rundt det der sånn bortsett fra å nevne at den gangen jeg var inne for å undersøkes (noen år siden da) så satte de på meg fin hvit plastledning inn gjennom nesa og halveis ned i halsen og en annen dings med hvit plastleding under munnen for å sjekke om det kom luft der. Alt sammen ledsaget av lekker hvit sykehusteip. Hver ledning gikk langs kinnet og OVER øra før den forsvant ned under snippen der den var koblet til en kostbart-utseende greie i metall og glass. En sånn diskret liten sak på størrelse med en liters kartong med melk. Den var jo OGSÅ selfølgelig teipet fast etter alle kunstens regler midt på brøstet for jeg skulle jo SOVE med alt dette utstyret på da og da de hadde fått på plass alt var klokka vel sånn 1730 tror jeg. Truru jeg var bærre lækker med alt det utstyret på eller? Hadde booket meg inn på et hotell i drammen så dro dit for å prøve å få meg litt søvn innimelleom alt avlesningsutstyret.

Nuhvel

Den kvelden var det landskamp i fotball mellom norge og england!

For den uinvidde betryr dette at offentlig puber og hoteller er STAPPFULL av tildels fulle nordmenn eller engelskmenn som enten er på gråten, eller ekstatiske.

Så dar vasser man da inn. Og må gå GJENNOM tv stuen, FORAN tvn i et rum FULLT av de før nevnte mannfolk i varierende faser av ekstase siden norge ledet..

Det ble HELT TYST!! Den berømmelige knappenålen kunne hatt gjesteopptreden!

Så delte den før så ekstatiske mengden seg i to, og som Moses gikk jeg verdig gjennom en full sal full av måpende menn med skjerf og ølglass... Og åpnet heisdøren (takk GUDENE for at den var nede!!) og forsvant oppover til de øvre gemakker....

jaja. :) Bare noe jeg kom til å huske på nå da... :9

Har ved flere anledninger skrevet tilbake til jenter/damer etter at de har funnet min profil intressang.

Takk for henvendelsen men jeg skriver/treffer en annen. Skulle det derimot vise seg at dette ikke fører til noe kan vi selvfølgelig mailes evt ta opp kontakten igjen.

Med hyggelig hilsen R....................................................

Som takk for at jeg er ærlig og svarer høflig har jeg mottatt følgende svar:

Du skulle bare visst hva du har gått glipp av ..............................

Så fint da, håper du får hyssingen i bånn og at hun er noe for deg og ........................................(det var bare 3 høflige linjer jeg sendte i retur da)

Og den beste da :-) .....ja da håper jeg at du viser tydelig at du bryr deg, du skulle bare visst hvor mange jeg har skrevet til.......er ikke seriøs for ei krone og,.... faens menn altså..........hvis du skulle ombestemme deg er jeg fortsatt tilgjengelig da jeg syns du virket kos og kjekk og det er derfor.................og på 8ende linje står det så kjekt : hvis jeg kan skryte litt er jeg litt av en gymnast i sengen og har hørt at jeg er litt gææ´rn av meg osv-osv .......

HALLOO !!!!!!!! Er e mulig???? Noen som har vært borti tilsvarende????

Er det slik å forstå at enkelte er veldig desperate her inne og/eller ikke skjønner et høflig avslag ?

Hilsen fra kjekk gutt på 45:-)

Synd at all fjas og babling skal ta slutt på denne måten ..
Alle som er for at "pus" skal få lov til å vise sitt vakre fjes her på sukker igjen kan si det her :o))

PS : Kos deles ut til alle i dag , da jeg fyller år .. hehehehe ;o))

Hei, noen ganger når jeg tenker på sex kan jeg komme til å nyse. Noen ganger til og med 2-3 ganger. Er ikke alltid det skjer, men en god del ganger. Søkte litt og fant ut - til min store overraskelse - at jeg tydeligvis ikke var alene: http://www.klikk.no/samliv/sex/article388120.ece

Så er det noen andre her som opplever dette? Noen situasjoner hvor dere har tenkt at årsaken til at en person nyser er fordi han/hun tenker på sex, eller dere har blitt flau fordi dere har tenkt at andre må tenke dette om dere el.? Hva tenker dere hvis noen nyser i senga? ...

Jeg har ikke hatt sex med noen, så har ikke opplevd dette i den sammenhengen..

Ble nysgjerrig...

Og det er manda' morra blues,
manda' morra blues.
Klunker litt på kaffen,
tar en pris med snus
og nynner manda' morra blues.

Lurer jeg... er det lov?? Hva bør den første daten inneholde? Jeg som kvinne synes det ikke er så veldig ok med "blomster" første daten, synes det passer bedre på andre daten lissom..... Å hva er mest vanlig og kosligst å gjøre.... Moro å høre hva andre tenker om dette :D

Det har jeg lest. Så til dere jenter, stemmer dettte ?

Hilsen en med skjegg:D

Tror jeg har møtt mannen over alle menn her inne. Var så heldig at jeg kommuniserte litt med han.

Det startet med at han sendte en melding hvor han sa at nok visste hvordan han skulle sjarmere meg. Vel, det funka ikke, så jeg svarte ikke. Så ba han meg skjerpe meg.

Da spurte jeg hva det gikk i. Da lurte han på om jeg var dum, siden både jeg og han visste at jeg kunne sjarmere han om jeg ville. Her begynte interessen for han virkelig å nå nye høyder.
Jeg spurte han om han var sur og bitter for at jeg ikke svarte første gang.

Da sendte han til slutt avgårde nådestøtet som gjorde at jeg virkelig fikk lyst på han.
"hvis man pulte 28 herfra i fjor og 3 i år så er man kanskje ikke bitter?
hehe "

før han fulgte opp med:

"og husk at din biologiske klikke tikker hva gjelder barn...tenke meg foreldra dine peser deg litt på det der..
lykke til, frustrerte frue:O)

ps! du hadde kun vært enda et nr i rekka.
ikke fortvil."

Deretter blokkerte han meg for videre kommunikasjon. Det var jo virkelig leit, for jeg hadde jo så veldig lyst å snakke mer med han, tror jeg har funnet drømmemannen...

Burde jeg legge ut brukernavnet hans her til advarsel for andre jenter han kommer over?

Hjelp eller hurra, jeg begynner å bli grått i håret.
Hva synes dere, damer, er det på tide å fordjupe meg i hårfargemiddel eller bare la det være, hehe :)

Skjønner jo at sukker gjerne vil ha flest mulig på sukkerfestene så tidlig på kvelden som mulig... Men jeg og et par venninner tenkte kanskje vi skulle stikke innom soria moria litt utpå kvelden, som et alternativ til de stedene vi vanligvis går ut i helgene. Hvis det er mulig å kjøpe billett i døra i eleve-tolv-tiden, og denne ikke koster så alt for mye... Noen som vet? Noe av sukkerfolket velger sikkert å gi seg før midnatt, og da må det jo være fint med litt påfyll av folk eller hva?

Vi er jo alle opptatt av og ta oss godt ut på bildene og i det vi skriver om oss selv i profilen vår..... Hva er egentlig en god "KJÆRLIGHETS C.V. Hva bør den innholde??? Og hva er skikkelig turn off å ha med ?? :)

Hva er det med disse match Norge som skriver og roper i reklamen at de er størst i Norge??
I skrivende stund så er har det vært 5691 inne på Sukker siste timen, mens når vi summerer opp de tilsvarende listene til Match så er det bare 3047. Og det på tross av at de bruker ca. 20 ganger så mye reklame. Det lukter jo nærmest trykksverte av de single man finner der!

Vil ikke folk bo i Oslo, eller? Synes det er veldig mange som skriver at de har forvillet seg til Tigerstaden...

nå er jeg lei av å sitte her inne å sende uendelig m meldinger uten å få svar fra selvpptatte sære kvinnfolk.....vært medlem i over 2 år uten respons...

send nå for hælvete et høflig svar på mld å si du ikke er interresert.. kvinnfolk og tomflasker grrrr

Er EN som stadig forandrer navnet sitt inne her og skriver ekkle brev når han ikke får svar.... hva skal man gjøre med slik... flere med den ærfaringen her??? ... huff blir kald på ryggen jeg...brr!

Jeg har en teori om at valg av bilder i albumet ikke alltid gjenspeiler interesser.

- Hvis du er reiseglad legger du ikke ut bilder foran Eiffeltårnet eller pyramidene
- Hvis du liker deg på fjellet legger du ikke ut bilder fra Besseggen
- Hvis du liker deg på byen legger du ikke ut cosmo-bilder
- osv.

Husker i hvert fall ei jeg hadde en liten håndfull dater med før jul. Hun var veldig glad i friluftsliv, og nesten hver gang jeg sendte en SMS skrev hun at hun var eller var på vei til et eller annet sted i Oslo-marka. Og det gikk ikke frem av profilen, ingen reklamebilder for Stormberg og bare de vanlige glosene om at det er ålreit med en tur ut i skauen.

Det er et eller annet med at det som er dagligdags for deg kanskje ikke er det du vil skryte mest av?

Er det noen som vet hvorfor folk inne her har så ekkel holding i forum??.... Tror det er mange som er slitene inne her jeg! Vi skal jo lissom være hyggelige mot hverandre.... Trist! Lei meg på dem "sure og ekkles vegne"

Hva gjør dere som er hjemme ikveld?

Hos meg blir det iallefall et glass vin og litt surfing på nettet:)

Jeg trodde jeg skulle digge det stooort å få ny PC, men i steden for hater jeg den stoooort fordi den er så veldig annerledes enn den gamle reservePC-en jeg har brukt i et halvår nå, og som jeg fikk av en kamerat av ei venninne fordi jeg hadde ødelagt min egen dyre...

Men jeg har et spørsmål... får man ikke med gjenopprettingsCD-er når man kjøper PC-er lenger? Det ble slik at jeg kjøpte en utstillingsmodell fordi de ikke hadde fler på lager. Greit for meg for det ble kr. 1000 i avslag... men har de glemt å legge inn gjenopprettings-CD-er til meg?
Hva skjer i så fall dersom jeg får et virus som ikke lar seg fjernes uten at jeg reinstallerer alt på nytt?

hei!

er det mange som skal på den singel festen eller??pleier det å være gøy på sånne fester?(regner med det:-))

Jeg er så lei meg akkurat nå, en kamerat har akkurat kalt meg for player.
Bare fordi jeg skulle ut en tur i kveld, og at mannfolkene liker å svinse rundt meg når jeg er ute.
Er det min feil at mannfolk er kåte? Er jeg player når det er dem som er det?
Hvordan vet man hvem det er oss som player den andre? Jeg vil jo finne kjærligheten i mitt liv.
Kanskje ikke sex på byen er måten? Jeg er dypt indignert.