Sukkerforum

Elimineringsmetoden

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym bra

Kom akkurat på den geniale metoden for å finne den rette her på sukker. Man eliminerer(blokkerer) 50 stk hver dag, helt til du sitter igjen med en person. Så sender du brevet. Faaaen hvis hun ikke svarer:p

Hvor mye mer ærlig er man med alkohol i blodet (Jeg svarer tilogmed ærlig når jeg bli edru)
INGEN er helt ærlige uansett mener jeg. Stemmer dette !

Ting har ikke startet for fult ennå ganske stille. Alle sitter og venter i spenning. For de som er her og ikke har funnet dame eller gutt kan komme sine opplevelse. Blir sukker sitt svar på Twitter. Lykke til idag til alle.

Yay eller nay?

.. til de som skal på Sukker festen, .......................SMIL......................................ha en fin kveld:)

Jeg fikser meg i evigheter før jeg ankommer sukkerfesten i håp om og se bedre ut noe ingen kommer til og se uansett, så når jeg kommer vil jeg den første timen være veldig tilbakeholden og sto for meg selv der ingen ser meg, så kommer jeg til og drekke en del, selvtiliten blir hakket bedre, men feil, og kommer til og prøve meg på gutta som er langt over den hylla jeg er på, så kommer jeg til og bli avvist hele kvelden, og jeg går hjem like tomhendt..

Ser her at jeg plutselig er blitt 40 år!! Jeg er ikke førti, men 39!! Sukker skremmer meg, vil ha meg gammel! Gulp..
Og der fikk jeg starta en tråd...ehh..

Legger merke til at Møteplassen reklamerer stort på VG - med menn! Som markedsføringsutdannet så må jeg nesten le. Regel nummer en er å bruke bilde av damer for å trekke av menn OG damer. Det eneste jeg kan tyde ut fra dette er at de er rimelig desperate etter yngre damer. Men hvem vil vel ligge side om side med bestemoren sin? Moaahhhh!

Det er mange flotte jenter her inne! Og jeg avviser mange av dem!

De blir borte i mengden, har ikke tid til å gi dem den sjansen de fortjener når de kontakter meg. Jeg leser meldingen og kaster et blikk på bildene deres. Bildene er nok viktigere enn jeg tør innrømme. Er det ingenting ved bildene som virkelig trigger meg, så går det fort mot sletteknappen.. Eller et litt uinspirert svar.

MEN! Hadde jeg møtt dere i virkeligheten, ville jeg nok falt for så mange flere av dere! Det er fenomenet med nett-dating, og jeg beklager det.

Er det noen jenter under 30 som skal på sukkerfest da?

Hvem er med?

Det blir på Oscar Braathen http://www.vertshuset-oskarbraaten.no/d4WySMdvS29.6.idium bare to kvartaler fra selve sukkerfesten, samme trikkestopp som man må gå av for soria moria.

Vi har booket fra kl 17, de som vil spise noe spiser, de andre bare drikker;)

http://www.youtube.com/watch?v=y0A77rohcyg
http://www.youtube.com/watch?v=_sMFN69l_ZY

Klamydia

Siste svar lø. 6 feb. 2010 09:07 (65 svar)
Skjult ID med pseudonym klammy

Hva er det med sukkermenn? For 3 gang har jeg nå fått klamydia av en mann fra sukker, er de alle infiserte?

Hva med betrakte seg selv i stillheten å erkjenne at det kanskje er ikke feil med andre enn seg selv...!?!?

Hva ønsker DU å forbedre deg på?

I samtale med en kompis her inne ble jeg opplyst om at han gikk inn på profiler til damer han hadde et spesielt godt øye til og lagret albumbildene deres i egne mapper. Jeg har tenkt en del på det i etterkant og jeg må innrømme at jeg ikke liker tanken på at vi alle kan lagre hverandres bilder. Da har vi jo ingen kontroll i forhold til hva de bildene i etterkant kan bli brukt til. Hmmm.....hva tenker andre om lagringsmulighetene her?

....

Siste svar lø. 6 feb. 2010 00:10 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Frago

Kilroy was here.

Jeg har vært på sukker en stund nå.. og er mer enn en smule oppgitt over mange av profilene her inne..! Jeg kan finne en gutt/mann med bra match og et sjarmerende ytre -og bli turned off av profilteksten! Ærlig talt.. jeg har kommet over ting som "jeg liker og vil ha tynne damer" og "du må være glad i å trene og ta godt vare på kroppen din".. Er det virkelig nødvendig å skrive slikt? Jeg er alt annet enn tykk, men når en gutt skriver slikt så vil jeg ikke vurdere å sende han en mail en gang.. for selv så skal jeg innrømme at det ytre teller (ja, klart det gjør), men da går det på hele pakken.. om karen er litt for tynn eller har noen kg ekstra er meg fullstendig likegyldig så lenge jeg finner han attraktiv ellers. Og uansett.. det er vel ikke nødvendig å skrive hvordan en jente må se ut når vi har bilder??

Hilsen en som ikke har beskrevet drømmemannen utifra kroppsfasong.

Det virker som alt handler om den stor sukker fest i morgen kveld...
Er dette virkelig det viktigst happening siden Obama var på besøk...og
er jeg det eneste som har ikke meldt meg på...!Tror det er plass...?

Jeg har et litt pussig prosjekt. Jeg har akkuratt oppdaget at jeg ikke har kysset på noen andre enn eksen siden før jeg var 30. - og det er faktisk noen år siden nå. Så da tenkte jeg at det er et rimlig mål å kysse litt på noen i morgen, men likevel ikke ta med noen hjem... Det er ikke å bruke folk det vel? men det er kanskje ikke en sjekkereplikk heller?

Jeg vurderer å gå, men har ingen venninner som kan bli med. Jeg er i midten av 40-årene men regner meg selv som sprek, utadvendt og oppegående. Har ikke vært på sukkerfest før, så er ganske spent på opplegget.

Pst. Jeg er ikke lesbisk, hadde bare vært hyggelig å hatt følge med noen, gjerne flere - så kan vi være kuule og sjekke ut gutta sammen og så står vi ikke alene å henger hvis noen av oss (forhåpentligvis) blir bedt opp til dans. :-) Det er jo ett sjansespill å annonsere etter følge så nærme festen, men prøver likevel. Forutsetter nok at vi finner tonen og helst også treffes først på vorspiel - kanskje ikke på Oscar Braaten - der tror jeg det blir ganske fullt.

Livet

Siste svar fr. 5 feb. 2010 18:40 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym mamma

Jeg skulle faktisk blitt mamma i disse dager. Det er rart å tenke på hvor annerledes livet mitt kunne vært om ikke ting ble som de ble. Der er litt trist, samtidig som jeg er fornøyd sånn som det har blitt. Tenk hvor annerledes mitt liv hadde vært i dag, alle opplevelsene jeg hadde vært foruten, men samtig, så fantastisk det hadde vært å ha en liten en i armene nå. Så lite det skal til for å endre livet totalt, at livet tar en helt annen rettning.

Har et spørsmål til dere damer..

Jeg er en seriøs fyr, profilen min her inne får mange klikk og brevene strømmer inn fra søte hyggelige damer.. men jeg er bundet med hensyn til bosted, og har ikke de beste erfaringer med avstandsforhold.. så da tar det lenger tid å finne den jeg vil ha. Satser på å finne den store kjærligheten, og helgesjekking på byen er uaktuelt.

Men mens jeg venter på at lynet slår ned kunne jeg tenke meg å ha en veninne/elskerinne, kan jeg tørre å sette dette i profilteksten, eller skremmer jeg unna de seriøse da? Vil jo ikke ødelegge mitt tydeligvis brukbare image, men kunne godt tenke meg litt kos i ventetiden! :-)

Hva tror dere?

Er det noe poeng å skrive til samme dame en gang til flere uker etterpå, når du ikke får svar? Eller etter hun plusselig slutter å skrive til deg?
Noen ganger har damen svaret like etterpå jeg har skrevet, og brevene går fortløpende, bare forsiktig koseprat, ikke spørmål om msn eller date. Men, så neste dag........... ingen ting og det blir helt stille.

Jeg er ny her, vet ikke om det er noen uskrevne nettregeler.

Jeg trenger deres syn her...

Jeg har hatt kontakt med en flott mann og møtt ham en gang. Vi snakket om å møtes igjen. Nå har han slettet profilen. Jeg lurer på om det kan ha vært en misforståelse et sted mellom oss og vil gjerne få klarhet i det. Jeg har ikke fått telefonnummeret, men fornavn og lite sted holder lenge på gule sider. Er det dumt/frekt å sende SMS med spørsmål om vi kan ringes til en man ikke har fått telefonnummeret av? Eller er det OK å vise at man har funnet nummeret, (så lenge jeg er overbevist om at han i alle fall ikke har noe i mot meg)?

Nå har jeg sendt flørt til en og fikk beskjed nettopp at man bare kan sende 1 flørt hver 12 time. *himlermedøynene*

I alle dager? HAHA...jaja jeg må da stoppe med flørtingen... i alle fall med den personen de neste 12 timene...godt jeg snart skal legge meg... haha

Dessuten...er det bare jeg som synes de flørtemeldingene er lite romantiske? Herregud: Liker du torsk? Og bildene da? En hund som stikker ansiktet opp i rumpa til naboen?

Sukker kan vi få noen søte flørter.... kanskje litt jentete??? Og så savner jeg flørter basert på at man har møtt hverandre. Tips: Du kysser bra... eller... likte deg godt...skal vi møtes for en klinerunde snart...

Bare tips altså.. fra klineeksperten pike :)

huff, går å lurer så på hva jeg skal ha på meg på singel festen på soria moria til helgen...
er like vanskelig hver gang- vil ikke være for stiv pynta enn de andre og vil ik skille meg ut heller da... at det blir for hverdags lig... som jeg spurte de på sukker her, de sa pynte meg litt mer enn på by'n, pynter meg ik så mye for å dra på byn heller jeg..... da er det ei tøff olabukse med topp... hehe.:p

Sukkerfest matchkort.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sasha

Hvordan blir disse delt ut??

Noen her?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Gunda

Heia- Noen her i natten?

Anbefales!

Her kommer en liten oppfordring til gutta.

Det er relativt få menn det er skikkelig tak i når det gjelder det å avtale en date. Føler at jeg må være den som blir konkret hele tiden. Jada, de vil møte meg.... men tidspunkt? Ja, nei... Uff... Sted, ja... Må vi ha det og? :-)

Når jeg ber dem foreslå hvor og når får jeg ofte tilbake: " Det tenkte jeg du kunne få bestemme". Eller: "Du er vel best kjent, så bare si et sted, du." Eller: "Nei, si det. Kan vi ikke bare se an og se om vi finner på noe?" Eller: "Jeg er fleksibel, jeg!"

Er ikke så glad i akkurat det der, men sist det skjedde tok jeg ansvar, lette etter avis-kritikker, sendte lenke til tre spisesteder og forklarte litt om de forskjellige stedene. Vi skulle møtes kl. 18 etter jobb så jeg regnet med at vi skulle spise noe. Fikk tilbake: Nei, jeg skal spise hjemme. Jeg tenkte mer på en kopp te! Da var vel egentlig løpet kjørt! :-)

Føler snart jeg må bestemme om de bør ta hisbiscus eller earl grey... hehe

Så gutter: Våg å velge! Våg å være konkrete! Heller et dårlig valg enn unnvikenhet, sier jeg... Sier du mc Donalds - og jeg har bedt deg velge, ja da stiller jeg der! :-) En sjarmerende mann er nemlig sjarmerende også på mc Donalds.... Selvtillitt er noe nesten alle kvinner tenner på. Så hvorfor gi dere selv et handicap i startgropen ved å ikke tørre å foreslå noe?

Jeg er ganske ny her på siden og jeg har kjøpt meg et suberbruker-medlemskap.
Spørsmålet mitt er: Må man gi respons dersom personer setter en som interessant og dette kanskje ikke er gjensidig?
Er det da akseptabelt å forholde seg passiv til dette?
Ønsker bare ikke å bryte med normen og være uhøflig mot noen..

Møtte en fyr her inne, og han var en tur innom meg for noen dager siden. Vi drakk kaffe og hadde det kjempehyggelig. Fikk "natta-sms" etter han hadde kommet seg hjem, og etter det har det "rast" på med meldinger hver dag. Jeg har ikke logget meg på Sukker siden den gang (er en liten tur innom nå), men får høre av venner av meg som også har profil her, at han er logget på veldig ofte. Før han møtte meg var han ikke logget på så veldig ofte. Så hvorfor er han pålogget oftere nå? Og hva er reglene for når man tar seg en lite pause fra Sukker, eller logge seg på mindre hyppig? Jeg tror ikke akkurat at vi er gift etter ett møte, men mener at siden vi nå skal forsøke å bli bedre kjent, og siden han virker veldig interessert, så gidder jeg ikke å bli kjent med andre menn her inne samtidig. En av gangen holder for meg. Synes i allefall at man bør slutte å logge seg på etter at man har vært på date med samme person en 2-3 ganger og gjerne vil fortsette å møtes. Hva mener dere boys and girls?

Jeg synes en presentasjonsvideo er mye bedre enn mange ord. Så bare ta kontakt om du har lyst og er ei passende jente:

http://www.youtube.com/watch?v=cCKG5BsspUs

Kontakt; tormedhammern69@hotmail.com

Vet ikke om dette "tipset" er så nyttig, men satt og kjedet meg litt på jobb og oppdaget en ting. Har du sendt et brev og angrer på formuleringen eller det du har skrevet eller så? Tanken slår deg: Å, nei! Tenk om hun/han leser det og får helt feil inntrykk!
Det er ikke for sent, "krisen" kan reddes! Står brevet som ulest, er det nemmelig ikke for sent å angre! Det er bare å klikke på "slett" i utboksen og det forsvinner ikke bare fra utboksen din, men hos mottageren også!

Før dere begynner å lure på og kommer med kommentarer på hvordan brev jeg hadde sendt før jeg testet ut dette, så var det et helt uskyldig "hei" brev som jeg tok en kopi av og sendte på nytt..

Mulig det finns en million der ute, men hvor har du gjemt deg? ;-)

Must be a million girls in this great big city
I know that one of them is just right for me
I've looked uptown, downtown, all around searchin'
I know she's out there waiting for me

Somewhere, somebody, lookin', longin'
Somewhere, somebody, waitin' for me
Somewhere, somebody, searchin', prayin'
Tell me where in the world can this girl be

You know street lights shine
In those passin' faces
I keep tryin' to catch somebody's eye
But all the shoulda been's, the woulda been's,
The mighta been's and the coulda been's
Slippin' away and just walk right on by

Somewhere, somebody, lookin', longin'
Somewhere, somebody, waitin' for me
Somewhere, somebody, searchin', prayin'
Tell me where in the world can this girl be

I walk in the rain that's fallin'
Some voice in the distance callin', why
I run to the empty doorway waitin' for
The sun to shine
When will love be mine

Somewhere, somebody, searchin', prayin'
Tell me where in the world
Somewhere, somebody, searchin', prayin'
Tell me where in the world

Must be a million girls in this great big city
I know you're out there waiting for me

Om det er vanskelig, eller umulig å oppnå orgasme, enten ved egen eller andres hjelp er dette kanskje noe å kikke nærmere på:

http://www.orgasmeakademiet.dk/

Noen som har erfaring med problemet, og vet hvordan det kan løses?

Jeg vil bare skrive med én mann om gangen, og synes det er dumt at jeg fremstår som "ledig" når jeg, som nå, er i kontakt med en.

Prøver å svare de andre som sender hjerter eller meldinger imens, men det blir jo bare avslag, og det er ikke særlig oppbyggelig verken for dem eller meg.

Er det noen som har råd om hvordan man på en enkel måte kan få signalisert at man er "opptatt" for øyeblikket?

Igjen er det onsdag og lillelørdag.... Hva betyr det?? JO - oppvarming til lørdagsfest på Soria Moria Weeeeeeeeeee :P

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=597412

Er det slik at nordlendinger er den virkelige verdens Jedi-riddere? Foreldrene mine er natural born northlendings, så nå forstår jeg bedre denne dragningen jeg har mot fart og spenning. Hva sier dere? Er nordlendinger tøffere enn femigutta sørfra? Er det nordlendinger vi tenner mest på? Ikke den sorten som drikker seg under bordet på Scotsman, men den ekte, som slåss med flykaprere, plukker kongekrabber med bare hendene og flår reinsdyr og samer før frokost!

Sitter og myser på TVNorge med "4-stjerners middag" hvor Sandra Lyng Haugen disker opp med hjemmelagd pizza... Snasen pizza :P Hovedinnholdet på pizza'n er et lass med ost. Hadde beregna 400 gram ost pr. person.. Mmmm!! Hørte jeg konemateriale... :)

Små nervøs for at jeg blir stående som en idiot uten at noen sjekker meg opp, og når noen først gjør det at jeg skal drite meg totalt ut:S

Hvorfor er det ikke flere som tar et massasjekurs? Det er så mye bedre å være sammen med en som har litt peiling på hva det vil si å røre en kropp, enn en som er helt nybegynner... Det behøver jo ikke bare å være seksuell erfaring som gir deg evnen til å "ta på kroppen" på den riktige måten. Er bare litt lei av å "lære opp" nye...

Legger ut denne fine sangen, sånn på tampen av dagen.

http://www.youtube.com/watch?v=assqQXjWe9U

Det er bra med hurtigsvar spesielt for de som får mange henvendelser uten at jeg kan skryte av å ligge i den kategorien. Det som likevel blir helt håpløst er når man sender en kort intromelding så kommer denne tilbake:

"Jeg tror dessverre ikke at vi passer helt sammen. Lykke til videre! "

Excuse me? Hvordan kan man vite det uten å engang ha gjort et forsøk på å bli kjent med vedkommende?? Det som hadde vært mye bedre var om det ene alternativet som ligger der i dag i tillegg til ovennevnte var det eneste. Dette fordi alle med mer enn to hjerneceller skjønner at dette er høflig måte å si nei på. Det som står over formelig provoserer folk til å skrive skit tilbake rett og slett fordi det mottakeren egentlig sier er at han/hun ikke engang gidder å bli kjent med deg. Jeg snakker av erfaring JA og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke løper etter fotomodellene her inne men ser etter en jente på min egen hylle. Men om det er verd pengene å sende ut x antall mail i ulike variasjoner for så å få svar på kanskje en promille? - Døm selv!

Lei.

Lurer..

Siste svar on. 3 feb. 2010 08:28 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym maria

Har utseendet mye og si på sukkerfest?

Håper på mange ærlige svar..

Hei!

Jeg rota meg borti ei dame på jobb som har type. Det hele begynte med at hun kom bort til meg en dag på jobb og begynte å snakke med meg. Det viste jo seg at hun hadde type da. Men det fant jeg ikke ut før noen måneder siden.

Det har seg sånn at typen hennes bor 3 timer fra der jeg bor og det virker som hun er på jakt etter noe spennende!

Det som irriterer meg er at jeg prøver å snakke med henne om hva jeg føler for henne, men hun nekter å snakke om det. Jeg sa hva jeg følte for henne og at jeg måtte bare kunne henne ut siden hun har type, så når hun svarte meg, så svarte hun på noe helt annet og vridde seg vekk fra det jeg spurte/sa til henne.

Det som irriterer meg enda mer er at jeg var på samme fest som hun for noen helger siden, så tenkte jeg at jeg måtte bare komme meg vekk så fort som mulig så når hun gikk på do, fikk jeg kompisen min til å kjøre meg på en annen fest. Det hadde ikke gått ett kvarter og jeg hadde fått 20 meldinger på mobilen. Iløpet av en time hadde jeg fått 5 telefoner og godt over 60 meldinger fra henne.

HJELP

Hei på dere.

Begynner å bli litt små frustrert her jeg... Har vært medlem her i snart et år, i begynnelsen så var det på et "lavt nivå", men i vinter så ordna jeg meg Superbruker, har etter det prøvd å komme i kontakt med jenter som jeg finner interssante og kunne tenke meg å bli bedre kjent med.. Men det er ikke så lett som man kan få inntrykk av når man leser litt rundt på forumet.
Jeg har prøvd ganske mange forskjellige framgangs måter, med tanke på hvordan jeg skriver den første meldinga.. samt de hurtig flørtene som noen hater som pesten.. :)
Men i 90 til 95% av gangene jeg sender en melding, så er det stille som i graven fra mottakeren...
Så jeg lurer jo litt på hva jeg gjør "feil" kan man si... Vil vel beskrive med selv som en ganske normal person, med tanke på utseende, kropp osv...

Noen som har noen tips.. :)

Hei

Jeg skal kjøre inn til Oslo på lørdag, og visst det er noen som kunne tenke seg å sitte på innover som bor langs strekningen Porsgrunn - Oslo så send meg gjerne en mail.
Dette gjelder igrunn alle, det er kun det sosiale aspektet ved det som gjør at jeg spør! :)

lars

Kunn sikkert brukt oppslagstavlen her inne, men føler det er større sjangs for å få noe respons på det her.

Snøkaos

Siste svar ti. 2 feb. 2010 19:16 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym blondine

på Sørlandet.

Så jeg lar bilen stå, fyrer opp i peisen, tenner noen stearinlys, setter på litt fn musikk og legger meg i badekaret med et godt glass vin.

Noen som har andre måter å mestre uværet på.

Jeg har en god venn som jobber med salg av undertøy til dagligvare og han kommer hele tiden med innspill på hvor bra undertøyet hans er etc. Jeg kjøper aldri mitt undertøy på Rema og kom i en stor diskusjon med han da han påsto at over 80% av norges kvinner virkelig kjøper undertøyet sitt på dagligvarebutikken.

Jeg er fast bruker av et annet nettsted hvor det er 99% jenter ( mammaer) i alderen 20-50 år og jeg fant ut at jeg skulle spørre dem. Spørsmålet var: matcher du bh og truse ( noe jeg alltid gjør) og kjøper du undertøyet ditt på feks Rema?

Forbausende mange matcher ALDRI undertøyet....de bare river en truse ut av skapet på morgenen og tar en tilfeldig bh og smekker på seg... OG handler undertøy på dagligvare!!!

Vi fikk over 200 svar på tråden hvor kun 4 matchet undertøy og IKKE kom i nærheten av dagligvare når det skulle shoppes til edlere deler....

Men så slo det meg... de er jo alle sammen gifte elelr samboende... kanskje det er derfor. Lurer derfor på hva dere jenter gjør her jeg? Ut på byen er jo en selvfølge..men til daglig?

Og gutta? Please si dere har boksere... gjerne sort/hvit nå på vinteren og knallfarger på vår sommer???
En mann uten helsort/helhvit bokser på vinteren er turnoff for meg altså... hehe...

Jaja får kanskje litt pes nå men shit... god lørdag til alle :)