Sukkerforum

Bare for underholdningens skyld, så sjekket jeg mitt Horoskop på et nettsted i dag, og her kom svaret:

"Du er tyr, med måne i tvilling. Dine kinesiske tegn og element er rotte og metall.

Du er utrolig smart, totalt uavhengig, super sexy. Du er også veldig engasjert, veldig romantisk, klok og reflektert, veltalende, ganske modig, kreativ eller kunstnerisk.

Du lykkes best når du er nestekjærlig, idealist."

---- Kremt kremt.. mye stemmer her etter min mening.. men super sexy kan nok diskuteres... men selvbildet steg noen grader gitt....

Sjekk deres også! Men jeg kan ikke si HVOR jeg fikk dette fra, da blir det reklame ut av det...
 

Prøver å være grei og vise folkeskikk her i livet - også inne på Sukker. Men så lurer jeg da: Når jeg skal "rydde opp" i profilene som ligger øverst på matchlistene mine, det vil si ta bort dem som ikke er aktuelle, er det greit å bruke det svarte hjertet da? Hvordan tar det seg ut fra "på andre siden", det vil si for den mannen jeg gjør det med? Med andre ord: er det sånn det er ment vi skal gjøre det, og kan det gjøres uten at det virker uhøflig og sårende?

Er jo så fryktelig mange menn her, så jeg føler behov for å gjøre litt vei i vellinga og sortere bort dem jeg ser som neppe vil trives med meg - eller like mye omvendt ;o)

Hvordan gjør dere andre dette?

Fersking som tar imot råd og tips

.......så la jeg ut her på forumet om hvor heldig jeg var som muligens hadde funnet en partner for fremtiden. Men det gikk ikke som ønsket. Hun var ikke klar for et fast forhold og "kjente tidligere fotlenker" som hun sa. Hun var ærlig, og det setter jeg umåtelig pris på. Det gjør det lettere for meg også, å takle dette. Det var gjensidige følelser i bildet og alt så bra ut. Men, så kjente hun kalde gufs fra hennes fortid. De kom like bardus på henne som følelsene hennes for meg. Det er slikt som kan skje og det er synd at det skal være sånn . Vi er ihvertfall "gode venner" og det er fordi hun var ærlig mot meg og fortalte meg om sine"fotlenker" som dukket opp etter hennes følelser for meg.

VÆR ÆRLIGE, så går ting kanskje lettere enn man tror

Det betyr ihvertfall at jeg er tilbake i vante spor her på sukker. Håper jo at det ikke er for all fremtid, da.

Takk til dere som bidro med lykkeønsker( selv om de ikke hjalp denne gangen).

speider'n............speider igjen!!

Hei, hvordan gikk det med datene? Gi oss alle detaljene! :D

Hva skal til for at jeg skal treffe blink på den dama som gir meg alt hva jeg ønsker meg, ??
Der alt bare sier PANG, med en eneste gang?
Som jeg har drømt om hele livet men ikke funnet til nå?

Hvor er du jente/Qvinde som vil ha en kjekk og snill gutt....som ber deg med på middag med levende lys på bordet......godt drikke til....som ber deg opp til dans......og som virkelig får deg til å føle deg som den kvinnen du er......
....som trer støttende til når du trenger meg.....gråt gjerne en skvett du jenta mi...det er lov det...jeg er der for DEG!!!
Elsker deg jeg....for resten av mitt liv....det skal være bare du og jeg heretter....jiiippiiiiiii.....
Jeg leter og leter men finner deg ikke?

Hvor er du???

Hei,

Noen ganger får jeg svar på mitt brev nesten med en gang. Er det smartest å ta det med ro, eller svare igjen med en gang?
Hva smartes å gjøre? Svare 5-6 timer senere eller neste dag?

Jeg har oppleved flere ganger at ikke alle svarer jeg er rask i svingene. Spesielt når damen er vakker ;)

Hørte nettopp på radioen at menneskekroppen er bygd for å kunne fungere opptil en måned uten mat, var langt intervju med en ernæringsekspert.. Hva er det lengste dere har gått uten å spise? Hvor lenge på bare luft og kjærlighet? :D

Sagging er videreutviklet og vi vil i år se flere buksekanter under rumpe enn noen gang før. I alle fall om vi skal tro trendsetteren i nesten brisen tilstand, på t-banen, en fredag, kl 14. Årets trend er rosa boxer dratt opp til navlehøyde, hvit-under-lang i rørleggersprekkhøyde, blå treningsbukse hengt over det man måtte å henge den på slik at strikken kan gi en effektiv push-up på rumpeballene, og til slutt en lårhøy ekstra treningsbukse som hjelper å holde beina paralelle, f.eks. kl 14 på en fredag.

Hvem sa moteklær ikke kunne være praktiske?

529

Siste svar sø. 24 jan. 2010 15:39 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym enHerre

Har vært medlem her i ca ett år nå og har hatt 529 besøkende på min profil. Har ok bilder og ok tekst. Er det mye, lite eller passe besøkende for å være en mann? Føler jeg tar passelig kontakt med de jeg synes virker interessante men får sjelden uoppfordret brev inn til meg. Syntes ikke selv det var så dårlig med besøk helt til jeg besøkte ei venninne som har vært her i ca tre måneder og har flere tusen treff. Er det normalt med ca 500 treff for en mann på ca ett år?

Hvilke sanger setter igang gode følelser hos dere?

Lørdagsfjas er tillatt. :)

Hei gutter og jenter noe jeg lurer på siden jeg ikke har sjekket jenter på godt over ti år da jeg har vært gift. Kanskje litt dumt å stå frem med bilde og profil navn i denne type tråd men jeg har ikke noe å gjemme.
I går sendt jeg ut en del meldinger til 11 damer som jeg syns hadde en hyggelig profil. Jeg sendte ikke noen veldig personlig melding men sa jeg syns de virket hyggelig og ønsket å bli bedre kjent. Av de 11 har 10 lest melding og en har gitt beskjed at de ikke var interessert. Tidligere så har jeg tilpasset meldingene til å være personlig med like dårlig resultat.

Nå er ikke dette en klage melding at ikke flere svarer men jeg lurer på hva både gutter og jenter ville gjort hvis en fremmed i den virkelige verden kom bort på til deg og sa at de syns de virket hyggelig eller penn og måtte bare si det.
Personlig så hadde jeg blitt smigret og begynte å snakke med denne personen.

Nå har ikke jeg mye erfaring med sjekking etter over ti år i et forhold så det er hyggelig med tilbakemelding.
Forhåpentligvis så stemmer teorien min får i hvert fall prøvd den på sukker festen :)

Jeg er en dame som har bikket 50 og som har vært her ca en uke, helt ny i nettdating. Hva skal jeg legge i hjertene som en del menn setter på profilen min? Betyr de egentlig noe dersom jeg ikke får melding også? Ønsker de å si noe, eller er det egentlig bare noe tull? Dere med erfaring, opplys meg :)

Jeg ser at det er mange forskjellige meninger ute og går når det kommer til hvor viktig bilde er på profilen.
For meg betyr ikke utseendet mest, da det indre er mer viktig. Men utseendet har klart noe å si. Spesielt dersom personen ikke finnes tiltrekkende rent fysisk i det hele tatt i mine øyne. Han kan likevel sikkert være både varm og god, og kunne sikkert blitt en god venn.
Men for mange her inne, så er det å finne kjærligheten viktig.
Hvis du tar en liten test for deg selv.
Gå igjennom de med bilde du har høyest match med her inne :) Hvor stor prosent-andel av disse ville det vært uaktuelt å kontakte dersom du kun ser på bildet? (utelukk alder og andre ting, se kun på utseendet)
Hvor stor andel av dem ser "kyssbare" ut etter din "smak"?

Nå ser jo ofte mange annerledes ut når man treffer dem i virkeligheten. Og da får man jo med personlighet også, slik at utseendet kan endre seg til det "bedre" eller til det "verre".

Men jeg tror de aller fleste hvis de skal være ærlige med seg selv, går forbi enkelte profiler pga utseendet på bildet. Og at de ville gjort det samme om de først hadde blitt "kjent" med personen gjennom brev og fått bildet i etterkant. Eller da ikke gått forbi, for det er jo for sent. Men takket for seg på en høflig og minst mulig sårende måte. Og da er det vel bedre å ha sett bildet i forkant?

Du har ikke markert noen som uinteressant. Gjør det og du vil få mer ut av tjenesten!

Ko får e ut tå det då...?

Det nærmer seg sakte vår og sommer, og forhåpentligvis godvær.
Er det da på tide å sette inn giret for "bikini og shorts sesongen", eller skal en godta at en er litt eldre i år enn i fjor?

Hva synes dere jenter og gutter om dette?

Sånn utover det at slike spørsmål ikke akkurat signaliserer respekt og kan få jenter til å blokkere den kontaktsøkende og noe klossete mannen umiddelbart, hva er det egentlig menn tenker når de spør om slikt?

Går det an å slippe å få opp profilbildet sitt når man skriver innlegg her, uten at man må være anonym? Synes liksom det ser så teit ut med nesten plakatformat på bildet i innleggene mine.

Leser i en artikkel fra Dagbladet om mange små pusekatter som ble beslaglagt på Svinesund.
Dyrebeskyttelsen har midlertidig tatt seg av dem, men de trenger hjelp for omplassering ellers blir de avlivet.

Kanskje du kunne tenkt deg en liten pelskledd kamerat?
Eller ihvertfall spre budskapet til dine venner og kjente?

http://www.dagbladet.no/2010/01/22/nyheter/smugling/tollvesenet/10055091/

Dyrebeskyttelsen kan kontaktes på telefon 23 13 92 50.

http://www.dyrebeskyttelsen.no/nyheter/smuglerdyr-i-nod-trenger-din-hjelp

Sitter å ser på filmen ,"What women want"...
Et talent om å kun høre hva jenter tenker..
En nyttig verktøy som Mel Gibson bruker for fullt...
Personlig vil jeg helst ikke vite hva jenter tenker:)
Noen andre talenter som folk kun ha ønsket??

Ja ikke vet jeg. Har vært på to dønn kjedelige kaffedater. Damene ville møte meg igjen. Har vært på fire knalldater der vi skravlet, lo og ble småbrisne sammen i timesvis. Ende med heftig klining eller sengekos. Resultat kommer på mail etter x antall dager. Jeg liker deg veldig godt, men......... Hva i helvete er det dere vil ha!!!!! Logikken min sier at har man det fint sammen hadde det vært hyggelig å møtes igjen. Har man det kjipt gjør man det ikke? Kvinnesinnet er merkelig, dette forstår jeg ikke. Så kjære kvinner jeg trenger hjelp! Andre menn som opplever det samme?

Til dere MENN:

Hva skal stå i en profil for at DERE blir interessert i ei dame? Nevn noen punkter som dere synes er viktige.
Hvordan bør hun er avbildet f.eks.

Det er mange kvinner som har mest kikkere på siden, og lite svar..eller tar jeg feil? Hva mener mine medsøstre?

Kanskje noen kan justere sine profiler, for å få mer oppmerksomhet og interesserte til å ta seriøst kontakt.

Dette har vært en uhyre spennende og småfrekk måned som "superbruker". Jeg anser imidlertid dette sosiale eksperimentet som 98% avsluttet, men de av dere som av uvisse grunner har vært trege på avtrekkeren, og de av dere som har begått den bommerten det er å ikke sjekke ut min legendariske "Aldersforskjell"-tråd, bes om å møte opp hos rektors kontor for en kort redegjørelse om min person og mine mange meritter. Jeg har bl.a. nådd nirvana og returnert til vanlig, skjødelig tilstand på under ett minutt. Slå den!

Godtfolk, dere har 12-14 timer på dere. Overskrides tidsfristen kan sjansen til å kontakte det nærmeste man kommer en Elvis Presley/Frank Sinatra/Sylvester Stallone-figur på denne nettsiden, som går under tilnavnet "Sukker.no", gå tapt for alltid. Derfor anbefaler jeg alle som brenner inne med spørsmål om å kline til, ettersom sanden i timeglasset er i ferd med å renne ut.

Jeg takker for oppmerksomheten, og ønsker alle en trivelig Olsok.

Pfff ! Bare tull , det eksisterer ikke. I løpet av mine 35 år har jeg aldri opplevd det eller sett noe bevis på at det finnes.
Har vært forelsket noen ganger og har opplevd at noen er forelsket i meg, men at det skal klaffe begge veier ... det går ikke.
Man prøver jo, for man vil så gjerne. Men det blir aldri noe ut av det.
Altoppslukende kjærlighet finnes bare på film og i kjærlighetssanger. Så da er det vel bare å ta det nest beste .
Finne den man kan leve med uten for mye konflikter. En FGF som man bor sammen med. Som man vet man aldri blir forelsket i.

Jeg er 35, og får innimellom mail fra karer fra 45 til 53 år som gjerne vil ha kontakt. Tydeligvis mange menn som gjerne tar en dame som er en del yngre enn seg.... det er jo kjent. De sier alle sammen, nesten uten unntak, at jeg ikke må tenke på alderen deres som noe problem, for de er unge både mentalt og fysisk og føler seg mye yngre enn de faktisk er.
Jeg pleier å tenke at 45 år er maks-alder for meg m.h.t. menn. Jeg tenker at det er kjedelig å ha en mann som er for mye eldre enn meg når det er gått noen år, og jeg fortsatt er "ung" mens de begynner å bli "litt eldre". Samt at jeg føler det blir FOR stor aldersforskjell sånn rent mentalt når jeg er 35 og mannen nærmer seg 50.
Noen som tenker annerledes? :-)

Kanskje man kunne gjøre unntak for visse regler å la folk tulle å tøyse litt en gang i blant?
"Ulovlig" profilbilde har gitt meg ca 60 treff på noen timer... OG noen mail... ;o) Jaja kanskje noen tror at jeg er useriøs, men humor kan ofte forveksler med det ;-)

God natt på tide med seriøs soving...

Svindel og bedrag

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Tor

Obs, det finnes fortsatt nigeriasvindlere som jakter på naive nordmenn.

De er vakre, skriver de på engelsk, bor f.eks. i Europa, skal til Nigeria,Benin, etc. for å hente hjem større pengebeløp. Da bør varselslampene lyse!

"The con artist approaches the victim on an online dating service, an Instant messenger (like Yahoo IM), or a social networking site. The scammer claims an interest in the victim, and posts pictures posted of an attractive person (not themselves). The scammer uses this communication to gain confidence, then asks for money. The con artist may claim to be interested in meeting the victim, but needs cash to book a plane, hotel room, or other expenses. In other cases, they claim they're trapped in a foreign country and need assistance to return, to escape imprisonment by corrupt local officials, to pay for medical expenses due to an illness contracted abroad, and so on. The scammer may also use the confidence gained by the romance angle to introduce some variant of the original Nigerian Letter scheme, such as saying they need to get money or valuables out of the country and offer to share the wealth, making the request for help in leaving the country even more attractive to the victim."

Les forøvrig:
http://en.wikipedia.org/wiki/Advance-fee_fraud#Romance_angle
http://en.wikipedia.org/wiki/Romance_scam

-Tor

Litt musikk til helga, for oss som var unge på 80-tallet, ha god helg :)

Yamelo.com
Genial side for og finne musikk.

Rose Laurens - Africa
http://www.youtube.com/watch?v=FnQJEPT4riE&NR=1

GERARD JOLING - Ticket To The Tropics
http://www.youtube.com/watch?v=asfwADW1xL4

Self Control By Laura Branigan
http://www.youtube.com/watch?v=Y0b_zo3puzc

Danger Zone
http://www.youtube.com/watch?v=Y1a_ikfUico

Rockwell - Somebody's Watching Me
http://www.youtube.com/watch?v=7YvAYIJSSZY&feature=fvst

Sting - Englishman In New York
http://www.youtube.com/watch?v=0Vq0FRUjSbA

One Night in Bangkok (CHESS) Murray Head
http://www.youtube.com/watch?v=mnqj31VPNoE

hei alle sammen.er klar for en fredags pils nå først kommene er det fler så kunne tenke seg det

Florence + The Machine - Drumming Song
http://www.youtube.com/watch?v=boo2Zm69fhY

Frightened Rabbit - Swim Until You Cant See Land
http://www.youtube.com/watch?v=SzjERZU3wbY

Arctic Monkeys - 'Cornerstone' (Official Video)
http://www.youtube.com/watch?v=LIQz6zZi7R0

Yeah Yeah Yeahs - Zero
http://www.youtube.com/watch?v=pmGNo8RL5kM

Wolfmother - Cosmic Egg
http://www.youtube.com/watch?v=UQK8_1lCi3o

Lady Gaga - Poker Face
http://www.youtube.com/watch?v=bESGLojNYSo

La Roux - Bulletproof
http://www.youtube.com/watch?v=EUsbpmQ9-mc

Sash - Stay
http://www.youtube.com/watch?v=XUpeD2r6wDI

E-Type - Angel's Crying
http://www.youtube.com/watch?v=oSnIX69Rb48

Ace of Base - Travel to Romantis
http://www.youtube.com/watch?v=C-diUJq2MM4&feature=PlayList&p=52569B4581F062F7&index=19

Aqua - Cartoon Heroes
http://www.youtube.com/watch?v=-E8qEC26NeM

2 Unlimited - Tribal Dance
http://www.youtube.com/watch?v=yjMt8qH9EpU

Sitt her nå å har det bare bra...ell kji..sit å les ko andre
ha å stri me..ha det vel bra sånn sett..men ..har ein følelese tå å vara einsom....
æ helg...ok..du ha vænna men det e kji det det går på....pokker...

..når du skal ha din første date med ei dame du elsker å kommunisere med, og som du liker så godt, men som IKKE liker det du liker best, nemlig å DANSE? Hun liker ikke å danse, men du ELSKER det? Blir det et problem for deg som mann?

Det er enda en ting til, du ELSKER å kysse offentlig, noe hun HATER!! Hva gjør du?

Kan være at hun er sjenert, men det er hennes personlighet.. hun er jo SÅÅ søt og du er stup forelsket..men slokner det????

Dette kan synes å være bagateller for utenforstående, men det er TO ting du bare ELSKER, og det er å kysse offentlig, for å vise hele verden at du spiser henne.. ÆH--liker å kysse dama, og at du er GAL etter å danse... men hun blånekter!!!! Men hun er helt toppers ellers..

Forslag til gode løsninger? Eller velger du et brudd med henne?

Ser det har vært ulike forslag her på forumet om hvor og hvordan man kan møtes. Her er mitt forslag: Hva med et teaterbesøk? Bor dere nær Oslo kan dere til og med få gratis billetter av meg!

Av og til blir ikke alt slik man har tenkt...

Men kanskje kan likevel noen få glede av billettene som er kjøpt til KJÆRLEIKEN OVERRASKAR IGJEN på det Norske teater i morgen, lørdag 23. klokka 17.30. Har én vanlig billett og én med studentmoderasjon. Hadde vært hyggelig om noen kunne gjøre seg nytte av dem :o)

"I denne sjarmerande komedien er det kjærleikens uranskelege natur som står i fokus. To naboar har bestemt seg for å stengje kjærleiken ute på livstid men den magiske forelskinga grip om seg i takt med mange morosame, såre og opprivande intrigar."

Praktfull kjærlighet, spilt så det er en fryd - Dagbladet
Ypperlige prestasjoner - Aftenposten

Si fra viss dette skulle være noe for deg eller dere :o)

MGP

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym wildberry

Because My heart is yours, I'll never leave you.... nydelig MGP sang! Er det noen andre som følger med på MGP?

Sitter nå å leser ett svar her fra Preben og div andre ang emnet alenemødre.. og nå ble jeg faktisk litt usikker på om det er noe poeng i at jeg er her i hele tatt? Er det slik at single menn holder seg unna alenemødre? Og føler de alltid kommer til å være second best?? Dette stemmer jo overhodet ikke! Kjenner jeg ble litt motløs nå.... Snakk om å båsette oss..

Men men.. Noen tanker fra meg bare..sent lørdagsnatt!

Heisann!

Vi jenter har en del fantasier og ønsker om hvordan en date skal være,men nå kunne jeg faktisk tenkt meg å høre hvordan dere gutter ønsker at en første date skal være? Så vet vi jenter litt mer hvor liste bør ligge ;)

xox

Og til dere som har vært her i flere år, ville det være en fordel å oppdatere bildene deres;-) Litt kjedelig med en date, der man tror man skal møte en person man har sett bilde av her, men som man ikke kan kjenne igjen fordi bildet ble tatt for flere år siden:-) Det gjelder å ikke lure seg selv - og andre:-) Da blir det sukess!!!

pils

Ingen svar
(mann 58 år fra Oslo) Privat melding

ja blir vi mange tro

Hei, en oppfordring til dere som ikke har bilde av dere selv, og dere MENN (ettersom jeg er kvinne), sett inn bilde av dere selv, av dere som ikke har det. Mye lettere å svare på en henvendelse fra en som har bilder og tør å vise seg frem:-)

Ha bilde i profilen din!!

Artig :-)

Siste svar fr. 22 jan. 2010 17:39 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Nettfeber

http://www.photofunia.com/ Enkelt å lage morsomme ulovlige profilbilder eller helt lovlige album bilder ... Synes jeg ble ekstra kjekk som T skjorte motiv på Angelina Joulie mmmm ;o))

http://www.youtube.com/watch?v=1AJmKkU5POA&feature=fvst

Dette er jo en herlig singelsang da! Litt deilig å gå å tenke på at en eller annen dag snart....kanskje før du aner det så skjer det....

Synes det er deilig å gå å vente på det jeg da :) Være singel, møte menn, flørte, blunke, kakaodater og engler i snøen :) Stå i kø på vei inn mot byen og smile pent til den kjekke fyren i bilen ved siden av;) Knise sammen med venninner om hvem som har fått ukas søteste sms, titte bort på alle fedre i akebakken og bare håpe på at noen av de mest morsomme pappaene også er singel og kanskje mister kontrollen nedover og ender i snøen sammen med meg... hehe

Jeg tror det er fra denne videoen jeg har fått det for meg at jeg skal møte HAN i grønnsaksdisken ;) hehe...

Det herlige er jo at man rett og slett ikke vet når og hvor lynet slår ned....

Tanken har slått meg at jeg kanskje møter han her inne også ...hoho.....

En venninne av meg sa at det florerer av single pappaer på mc.donalds på lørdager haha...

Hvor håper/tror du at du finner han/henne?

Luxusproblem!

Siste svar fr. 22 jan. 2010 17:17 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym tuppelure

Hei hei i luka i slutten av uka....
Jeg lurer igjen jeg da. Jeg har et luxusproblem... Da jeg har vært på nett date`ing , nå ca 7-8 mnd har jeg skaffet meg ett "problem" eller skal jeg kalle det det tro??.... Har hatt noen dater og noen av dem har vært veldig koselig men ikke vært i så jeg har funnet kjærligheten. Så da selv om jeg ikke har funnet kjæresten min enda er jeg jo venner med flere av di jeg har vær på date med,, spesielt er dem VENN MED MEG.... som på facebook og sms er det jo koselig å snakke med folk ...
Dem vil lissom holde kontakten med meg .... sender nuslige hilsninger og div.... jeg har jo skat i fra at det ikke vil bli noe mellom oss men det er lissom ikke nok da.... Det jeg lurer på er om det spesielt gutta som vil holde slik kontakt eller er jenter å slik.... håååååper vel på at jeg skal snu eller noe, jeg vet ikke. Jeg vet at jeg er ei lett jente å prate med og har vel forstått etter hvert at jeg er liten søt og blid , lett å bli gald i men.... jeg blir litt fortvillet også...... har jo masse gode venner jeg trenger jo ikke så utrolig mange gutte venner ikke slike....bare i dag har jeg fått 7 sms om "finne på noe i helga" hmmmmmm får vondt av gutta jeg da sukk!!

Den siste tiden har det vært en økende tendens til lettkledde kvinner blandt de nye profilene. Må si at dette er svært etterlengtet og en særdeles god nyhet for oss menn på sukker. Kreative profilnavn som pinkjoan5659 osv. lyser opp en ellers helgrå hverdag. Hipp hurra for våre nye fristerinner, endelig er det mulig å få full tenning.

Synes da de falske profilene burde skrive skikkelig engelsk. Så nettopp denne:

"I like to walk on wood, because the purest air!!!"

Og, ja, hun er svensk og har østlandsdialekt. Og rapportert.

Jeg finnes ikke forelska. Jeg har ikke møtt den rette. Jeg har ikke møtt jenta som får det til å boble i blodet, som er best på å kysse, som gjør at jeg vil forlate sukker.

Så da må dere leve med meg litt til her inne, suckers ;)

Alder i fokus

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Filosofia

Kommentar til Emmeline

Jeg er en kvinne og er 49 år, og foretrekker en partner, en mann som holder samme tempo som meg selv. Alder er vanskelig å bestemme, men det er jo helt klart at 20-åringer IKKE er å foretrekke, eller ei de altfor gamle. Men så må man tenke utfra hva slags partner man ønsker da.. ønsker man kun et uforpliktet forhold, der man bare hygger seg sammen, der sjarm og kommunikasjon er mest i fokus, da er alder kanskje ikke så viktig?? ... eller vil man leve i et forpliktende langvarig forhold, der man fokuserer på sjansene på å "overleve" live sammen osv., der stor aldersforskjell ikke er noen fordel?..

Jeg synes personlig at menn i 30-åra er best på kommunikasjon, er fleksible og får meg til å blomstre som en moden kvinne. For de som ikke ser på meg som en "mamma" da:-). Faren ved altfor stor aldersfoksjell, der mannen er mange år eldre enn kvinnen, kan kanskje kvinnen oppleve å bli til en ny "datter" for sin partner (erfaring fra det)..

hei hei alle sammen ja fredag i dag hva gjør vi hvem pub

Alder i fokus

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Filosofia

Kommentar til Emmeline

Man kan vel si dem av kvinner og menn som fokuserer på alder og kommer med slike utspill, ønsker å holde seg selv unge, og kanskje vi vil ha en bekreftelse på at man ser yngre ut, og ER ung til sinns og følger med tiden. Noen har kanskje mer panikk enn andre, men selv tror det handler mye om å få en bekreftelse for at man ikke er gammel og umoderne.

Alder er egentlig bare et tall, og folk er så forskjellige. Men har hørt av andre kvinner som nærmer seg 50 og over det, har problemer med å finne en mann på deres egen alder, da disse mennene jakter på kvinner som er mnage år yngre. Og noen vil ha barn på nytt atpåtil. Og mange kvinner foretrekker å ha yngre menn, og det er vel sikkert av lignende grunn som mennene ser på det å ha en yngre kvinne, vil jeg tro.

Eller tar jeg feil?

Så har jeg truffet mannen med stor M, gutten med stor G, sjarmøren med stor S, ja, du skjønner hvor jeg vil!

Han gir meg den gode følelsen som jeg ikke har kjent på så lenge, han er snill og søt og fryktelig god. Han er den beste til å kysse og har de søteste øyne du kan tenke deg. Så selv om vi ikke er helt i mål ennå, vi er ikke sammen, så føler jeg at det er på tide å takke for meg, og håpe at jeg ikke kommer tilbake!

Jeg fant han på sukker, blant et utvalg av flotte menn og kvinner. Jeg hoppet i det og møtte han! Nå håper jeg dere gjør det samme!
Masse lykke til videre!

Snart er det helg etter nok ei fin vinteruke... Er det ikke fantastisk med snø og vinterlandskap?! Da er det bare å dra ut skjæret og fresen og flyte bortover nysnøen... :) Mye å glede og more seg over selv om det er vinter, kjære sukkerklumper!! :0)

Stå på ski, skuffe snø, lage engler i snøen, dynke ungene i snøen, lage snømann på 2 meter, få snø i sokken.... Alt dette er sjarmerende og morsomt på sitt vis.. Kanskje du kommer på mer å gjøre?!

Men akkurat nå kjenner gråtassen seg slik: "Han var så svak at han ikke orket å synge på siste verset."