Sukkerforum

Gi deg tid til å tenke over spørsmålet: Lar du deg lede av din høyere vilje eller av dine tilbøyeligheter? Tro ikke at du ingen vilje har. Uansett hvor dypt en uverdig vane tar brakt deg, er det allikevel en gnist av vilje tilbake. Også granskingen av ditt ønskeliv gir deg viktige oppgaver. Spør deg selv: Hva ønsker jeg av hele mitt hjerte? For hvert svar som kommer frem til deg, spør videre: Hvorfor det? Fortsett å spørre slik inntil du har kommet til den siste grunn for dine ønsker. Da vil det bli gitt deg mange oppgaver.

Skjebner her?

54 % av menn tenker daglig en gang eller mer på sex, mens 19 % av kvinner gjør det.
Kvinner har i snitt 17 prosent mer sex enn gjennomsnittsmannen.
Det var en undersøkelse ,lurer på hvor ligger damer fra sukker i dette saken?

Det er en ting som forundrer meg - menn og komplimenter. Ikke kommplimenter gitt av menn men komplimenter gitt til menn.
Om jeg ser fine bilder eller leser en tekst på en profilen pleier jeg sende en mld til profilhaveren om at jeg feks fant teksten artig el at det er flott å se på smilende bilder.
(Dette gjør jeg uten baktanke om å oppnå kontakt med vedkommende ).
Min opplevelse er at det virker som de fleste menn enten ikke bryr seg om positive tilbakemeldinger eller takler et oppriktig ment kompliment. ...
Opplever det i det virkelige livet også.
Er det noe i det , dere menn ?

Blokkering

Siste svar lø. 6 aug. 2016 08:19 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Forsiktig

Hva er så galt med å blokkere folk? Hvis du faktisk ikke ønsker kontakt, gjør du meg en tjeneste ved å blokkere meg, hva skal jeg med lister fulle av folk som ikke ønsker å høre fra meg? Uansett om vi har hatt kontakt eller ikke. Man får jo ikke vite at man er blokkert, så jeg blir ikke såret av det. Jeg blokkerer hvis jeg kjenner igjen en kollega, hvis jeg får besøk av noen fra feil landsdel, profiler jeg ser aldri kan bli noen for meg osv osv.

Spør om hva som helst. Jeg skal forklare.

skilles fra Mærta-Pærta.

Snufs :(

Nå som jeg har mottatt oppgjøret på hussalget mitt, trodde jeg at innboksen ville være smekkfull av henvendelser, men akk nei. Kanskje det ikke finnes noen overfladiske damer med en instinktiv sjette sans for menn med penger her på Sukker, hvilket kanskje er en god ting :)

Hei alle sammen .Jeg har truffet mannen i mitt liv , om en måned står jeg brud ,for første gang i mitt liv .Ingen av oss er desperate vi bare vet at vi vet det er oss .Så takk sukker :-D

Da var plutselig ferien snart over for denne gang. Innholdsrik og fin, men blir tungt å starte opp igjen på jobb.
Flere som sliter litt med jobb tanker nå på slutten av ferien?

Jeg sluttet å farge håret mitt for tre år siden. Har ikke angret ett sekund. Det burde flere damer over 40 gjøre. Anbefales på det sterkeste. Mulig det glipper litt på beundrere ibegynnelsen av 20 åra. Men det blir jammen noen komplimenter også. Ønsker alle en flott dag!

Er det mange som har unger som spiller der?

Jeg er desperat på utkikk etter en at spille tennis med. I nærheten av Fredrikstad... Anyone?

På en kort liten ferietur i Norges fine langstrakte land, og ønskene om god tur haglet når vi dro! 😉 "NYT" var noe som gikk igjen ..Så her sitter jeg nå, litt småfrøsen og verkende i alle ledd, etter natta i "sovesal" på toget til Trondheim.. Med et pittelite fleecepledd , maske og ørepropper😂 Nytelse? Laaaangt derifra 😂😂😂 men sola skinner , ungen er blid, og "Norges beste hotellfrokost" venter oss når vi kommer frem.. Sånn bortsett fra det selvfølgeligste å nyte.. Hva nyter dere? Bortsett fra morrakaffen? Jeg trenger å strekke på knæra! Det er min akutte nytelse akkurat nå !😂😁

Reiser til Kreta 20 august for fotturer på sørsiden. Krever litt bra form. Blir både vandring langs sjø og litt opp i fjellet. Bading, god mat og øl/ouzo/vin for de som ønsker det om kvelden. Blir noen med?

Forelsker du deg fort eller sakte?

Jeg er av den trege typen. Synes derfor det fort blir litt mye om den andre blir veldig forelsket fort. Kjenner meg igjen i de filmene der en man sier "I love you" for første gang og kvinnen svarer "thank you" 😂

Besøk

Siste svar on. 3 aug. 2016 18:24 (72 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Jeg får stadig besøk av noen menn, etter at det er bestemt at det ikke blir noe mellom oss. Er det et slags håp om gjenopptagelse i den handlingen?

Jeg tror nesten jeg punkterte på tur i dag. Er det noen som har lappesaker

:o

Greit, jeg kaster meg ut i det: Etter mer enn to år i fritt forfall og diverse rimelig resultatløse forsøk på ulike treningsopplegg, spør jeg like så godt forumets kloke hoder om erfaring hva gjelder styrketrening og forskjellige kondisjonsfremmende aktiviterer. Del av erfaring, både hva som fungerer og hva som IKKE gjør det. Kostholdstips mottas også med takk. Jeg har et sisyfosartet mål om å gå ned 8-10 kilo i overskuelig framtid, og alt som kan motivere til innsats belønnes med et skulderklapp.
God sommer, forresten.

Vil dere hjelpe meg å vurdere bildene på profilene min og si hvem dere liker best? :)

Har hatt så griseflaks at jeg har funnet tonen med den første jeg tok kontakt med her på Sukker, det er ca 2 mnd siden idag. Siden den dagen har det bare gått en vei og jeg ser pdd ingen grunn til å være på sukker lenger. Føler meg egentlig kraftig naiv som er så betatt etter kort tid, men fuck it, det er i det minste gjensidig.

Sletter brukeren min i nærmeste fremtid, ønsker lykke til videre til alle andre her inne.

Inspirert av HerrFekts tråd om trenings- og kostholdstips, tenkte jeg at vi kunne ha en egen tråd for å motivere hverandre til mer trening og aktivitet.

Her er det lov til å skryte uhemmet av egen innsats, uansett om man trener til triatlon eller synes det er stress å gå til postkassen.
Og: det er helt innafor å lukte svette i denne tråden 😆

Bring it on!

Enslige mødre

Siste svar ti. 2 aug. 2016 16:10 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym fjellper68

Hei har Vært på Sukker i mange år, fortsatt ungkar på 48 år, fjellvant kar som savner ei dame å prate med. Opplevelser sammen. Ei å Være god mot. Stryke ho på håret. Gi gode kommentarer til. Ærlig og snill kar. Friluftsliv og allsidig interesser. Var 6.7 Førde Urfolkets musikk festivalen. Kjempe fin musikk opplevelser og aktiviteter og berikende for kropp og sjel. Arbeider med maling og oppussing og praktisk arbeid. Damene i Molde er kravstore, har ikke så godt betalt yrke og men klarer meg selv. Har opplevd noen romanser I livet mitt. Kjærleiken er ikke lett å finne. Å ha barn kreves så mye. God økonomi og mye ansvar. De skal følges opp med forskjellig, skole og fritidsinteresser, er glad i barn og er Onkel. Men tror ikke jeg skal ha barn. Vel, jeg får se hva som skjer. Kamerat av meg har barn. Ser hvor mye styr det er med barn. To viltre gutter og ei jente. En gutt som har ADHD og. . Kan møte ei dame med et barn. Men 2 blir for mye føler jeg. Har slekt og venner i Molde. Friluftsliv og annet som er kjekt. Hyttetur i helga. God helg.

På fjellet er det en trend å gå med farget lue som viser om du er singel eller opptatt.
Grønn farge for singel.
Det har vært en slik trend på en festival i Telemark også.
Kan vi få til en slik trend i byen også?
Treffer en del kjekke Menn på gatene,men vet ikke om de er single eller opptatte.
Noen forslag til ny trend med kles/fargekode for single i byen?

Sovet godt? I gang med jobb?

Selv skal jeg hente en hund, gå en tur og jobbe. Sovet godt og er klar for en ny deilig uke!

Blunker til alle de søte jentene her inne. Føler meg ekstra flørtete i dag :o

Mann 63 Østfold

Siste svar ma. 1 aug. 2016 18:20 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann 63 ø

Det er enkelte kvinnfolk her som tror at mannfolka bare er ute etter en ting uansett hva du skriver så klarer dem og misforstå. Prøvde bare og være ærlig. Hadde ikke noe andre hensikter enn og finne en kjæreste som jeg kan dele resten av mitt liv med. Og da skriver jeg litt om meg selv etter noen meldinger. Og så blir det litt ordveksling på meldingene hvor jeg beklager men du har misforstått meg totalt. Det er jo noe med det at en skal bort for og høre hvordan en har det hjemme så slenger hun av seg en masse dritt og blokkerer meg .Det synes jeg er lite voksent gjort.

Hva er den lureste strategien; massedating eller selektiv dating?

Jeg har i en periode vært veldig selektiv og hatt masse kontakt før en date, men jeg har nå i det siste møtt noen nesten rett etter at kontakt er oppnådd.

Hva er deres preferanser? Hva funker best? Kjør debatt!

Noe å tenke på på en søndag,og jeg er ikke tilhenger av laaange innlegg 😂 but still:
Jeg anser meg selv for å være relativt oppegående, åpen og med evne til å lese folk ( joda, selvfølgelig bommer jeg også). Jeg har ved flere anledninger fått melding i boksen, med "korrex" på ting jeg har skrevet, når meningene har vært noe opphetet. Noen føler til tide behov for å fortelle meg at jeg er dum, tar feil og bør skifte mening. Feigt, spør du meg.
Men så dukker det opp advarsler , som IKKE går på voldsbruk, overgreps-problematikk eller problematisk psyke i forhold til potensiell date.. Det går på avvikende( fra mitt) livssyn og personlighet. Jeg synes sånt blir å gå over streken,- det grenser til/er baksnakking og sladder. Og da spesielt når det kommer fra folk man ikke engang kjenner, lurer man jo på hva som er agendaen. Har man egne interesser i den man advarer mot, or what..?
Hva synes dere? Det dreier seg som sagt IKKE om dømte overgripere ol. For det synes jeg vil være innafor...

Trøtt type her... Ikke fodi jeg var ute men jeg våknet så alt for tidlig. Kan noen vekke meg opp.. :o

Min plan i dag er å sløve en runde på gymmen, passe en bastard av en hund, dra å fiske i Akerselva (vet ikke om det er fisk der men det er ikke så nøye) og forhåpentligvis ha energi til å jobbe litt mot kvelden...

Ka du gjør på?? :) Hilsen tt

Matchtreet

Siste svar sø. 31 juli 2016 13:58 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurerpå

Hvor mye vektlegger dere det?? Kjenner jeg blir usikker når det er eks er 78, og eller det står at det er "noe adekvat match" "litt lav" osv..Har noen "testet" dette? Har forsåvidt datet de over 90 og ikke vært bra "match" Håper dere skjønner hva jeg mener..merker jeg er forvirret!

Har med forundring sett at noen "aldri" vises online, de er kun Pålogget denne uken....som i praksis betyr at de er online, men ikke vil vises. Ikke noe galt i det, for all del, men lurer på hvorfor?
På onlinelisten er det stortsett de samme som går igjen, uke etter uke. Gjorde et søk her forleden og krysset av for Sist pålogget...kom opp masse snasent jeg aldri har sett online.
Sendte melding til en å fikk jaggu svar. Men....han mente det var godt gjort at jeg fant han siden han aldri var online😳
Er det sånn at de som vil finne selv skjuler seg på onlinelisten og vi som vil bli funnet "alltid" er online?

Jeg skulle ønske at det var en søkefunksjon som gav mulighet til å finne hva det motsatte kjønn var ute etter når det gjelder alder. Jeg er 52, og synes det er bortkastet å søke opp kvinner på f.eks 46 år som søker etter menn på max. 48 år. Alle har vi antakeligvis noe slingringsmonn mht. alder, men jeg synes en sånn funksjjon hadde vært nyttig.
Fler som synes det samme ?

Hei godtfolk. Det er nå to år siden jeg var her sist. Det var ingen suksess men forumet ga meg litt avledning og latter så jeg kaster meg inn i det og tester en måned for å se. Jeg vil jo helst møte noen seriøse, men blir gjerne venn også.

Jeg føler vel at dette er en tidstyv så jeg forsøker begrense tiden her inne, men jeg blir veldig glad for meldinger. Mange sender hjerter og viser interesse men uten å sende eller svare på meldinger - det er jo en uting (gjør det kanskje selv av og til.... :o) vel jeg skal bli flinkere.

Ha en fin lørdag. Håper ikke hangoveren fra i går er alt for ille ;)

Jeg setter pris på og er ikke minst takknemlig for de små ting i hverdagen.
Alt fra en gåtur med hunden min i skogen til tilfeldig møte med barndomsvenner. Hvilke ting gjør din hverdag gladere?

Helg! God morgen! Starter litt funky? Hva med the Creeps Now dig this!
https://open.spotify.com/track/1oM1sGzn2m01TGNxI9FFcf

https://open.spotify.com/track/2DOFyeIdzdiqUiwZLiqcmP

Ha en strålende helg! Hva m Depress og Bøyen Beng i Horten i kveld, på verdens minste pønkefestival?? 😁🤘🏻😎

Søker fjellgeit 25-40 :=)

På radio sier de det er den store date-dagen idag? Andre enn jordbær som har vært på, eller avtalt date idag?

Heia Frøkner! Er noen her som er gla i friluft, fiske og finne fine ting i naturen?

Eg e singel og egentlig interessert i å møte noen i samme situasjon alderen 32-35

Jeg foreslår at Sukker deler oss opp i 3 kategorier; 1) medlemmer med bilde, 2) medlemmer uten bilde, og 3): De som bare er interessert i å flørte.

Alle har en leken side, noen skjuler den siden alt for godt...Men jeg lurer på hva som et ditt favoritt leketøy?

Frognerparken...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym maryandthe

...noen flere enn jeg som skal dit i kveld? I så fall ha en super konsert!

Hvordan er egentlig folks syn på partneres alder her inne?
Selv mener jeg at alder bare er ett tall. Jeg er en mann som selv lener meg mot kvinner som er eldre enn megselv. Noen synes dette er "rart" og unaturlig, for det forventes liksom at fordi jeg skal være mann må jeg ta meg en yngre jente.
Andre menn liker yngre jenter: plutselig er de stemplet som rovdyr. Noen jenter er ikke interessert i menn på sin egen alder. Noen vil ha eldre menn, disse får fort stempel som "jenter med daddy issues" mens andre liker yngre menn . Disse er Cougars. Alle, på en måte blir mobbet om de går utenfor sin aldersgruppe. Noen synes 5 år er mye, noen 10 år... selv heller jeg opp til 15 år eldre enn meg, og jeg er i 30 åra. Gjør dette meg til ett utskudd?
Jeg vet at folks preferanser er forskjellige, og jeg VIL IKKE at denne tråden utviklet seg til en skittkastingstråd. Synes du at det er forferdelig at en person har en 10 år yngre partner, hold det saklig er du snill. Du trenger ikke utdype HVOR kvalmende du ev synes det er siden folk berørt ofte føler seg stigmatisert og opplever det som litt tabu:)

Tur til Hellas

Siste svar to. 28 juli 2016 00:30 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Jordbæret

Noen som joiner tur i slutten av august/starten av september?

Grøss... har en overfølsom mobilskjermen å havner av en eller annen grunn inne på de samme profiler hele tiden. De tror vel jeg er en stalker og er livredd meg snart. Gode råd søkes.

Jeg hørte på P4 i dag. Den 27.7 er visst den største nettdate-dagen. Ble gjort en kort sms-avstemming/undersøkelse. Skulle svare ja/nei om du hadde lykkes i å finne kjærligheten på nett. 82% hadde gjort det. Wow! Da er det håp da, eller? Folk hadde vært kjærester i lange tider, barn +++
Kanskje gjennom de årene har ting endret seg? At det er mer utfordrende nå? Bare lurer...

Ser det er flere menn som har Duckface bilder. Det gir meg en god latter, men lurer jo på om noen virkelig synest det er pent? 😉

Noen som vil møtes for en kaffe og skravling?

har sommerferie 3 uker til , og kunne tenkt meg en padletur, gjerne med 1,2 eller flere damer. Rett å slett lage en liten Singeltur. Jeg er 50+, men også 50- ..... Hehe, det hadde vært gøy 😊