Sukkerforum

Er det noen fler som har tenkt å reise til way-out-west festivalen i Gøteborg til helgen?

Vært sammen med en dame som var en tier på min skala og reaksjonen på andre mannlige når vi var ute tydet på at min vurderingsevne i så måte ikke var veldig feil. Hun var på mange måter en "diva" når hun ville det og hadde alt med seg av utseende og kropp (gud bedre meg :-)

Det var mer enn en gang noen snublet over stoler og andre gjester når vi kom. enten det var et utested eller tro det eller ei IKEA. Vi hadde aldri hatt det så morro noen gang og oppmerksomheten kom merkelig nok fra både jenter og gutter som bare måtte se to tre ganger ekstra liksom litt i smug :-).

Alle så hennes ytre og lot seg blende, meg selv inkludert, men bak den perfekte fasaden var det ikke så enkelt.

Vi hadde det veldig fint lenge, men hennes psyke var en utfordring og hadde nok et større problem enn jeg ante på forhånd så det varte ikke mer enn et til to år desverre. Bipolar :-( Stakkers jente..

Det rare er at når jeg var ute med henne så var det ikke måte på hvor stor oppmerksomhet jeg fikk fra andre jenter. Det var en utrolig merkelig følelse. Det virket som om hennes fluepapir effekt på jenter og gutter smittet over på meg? ;o)

Noen som har erfart det samme??

Uansett var mitt poeng at man skal ikke skue hunden på hårene å ta for gitt at "drømmedame" er akkurat det.
Pene jenter har ofte sluppet billig unna med det meste og dratt på seg noen unoter i prosessen. Tro det eller ei, men har falt i fellen mer enn en gang. Lærer vel aldri å satser på at man kan få i pose å sekk en vakker dag.

Samme kan sikkert sies om gutter, men der kommer min erfaring til kort ;-)

Litt lei av å være singel, så jeg tenke jeg skulle starte en tråd om hvilke fordeler det er ved å være singel for å oppmuntre meg selv:

- jeg kan jobbe overtid eller trene etter jobben og komme hjem når jeg vil, ingen som venter
- jeg bestemmer selv hva jeg skal bruke pengene mine på
- vil jeg la oppvaske stå en dag til, ja så gjør jeg det

Noen flere?

Som en videreføring av tråden om hvor mange du har hatt sex med fra sukker lurere jeg på følgende. Hva er det som gjør en mann attraktiv for dere kvinner? Sikkert veldig mange forskjellige svar,men....... Jeg tror veldig mange kvinner konkurerer om de samme mennene, og at det ofte er nettopp det som gjør dem attraktive, gjennom at de fremstår som veldig populære og blir veldig selvsikre av så mye oppmerksomhet. Er ikke nøkkelen til bred suksess her inne å utforme en profil som gir uttrykk av en er populær hos kvinnene? Dette gjelder selvsagt ikke alle kvinner og at de mest spennende kvinenne ofte er de som tør å gå sine egne veier er jo en annen sak.

Må jo finne på noe på si mens vi ser på Odd- Brann.
Her kan du båe flexe, vise trutemunn og gjerne vifte med hyllene. Og ikke minst.. .. drikke øl :)

Skulle gjerne hatt noen tips om gode sommer låter.
Trenger påfyll på Spotify'en min, som jeg hører på når jeg slacker i hengekøyen på balkongen min :)

Fra før så har jeg låter fra Jack Johnson, MGMT, Everlast, Sublime, Manu Chao, Ben Harper m.m.
Så om noen kommer med et par gode tips, så tar jeg imot dem med stor takk .

Alle de fine gutta er jo i Rogaland eller Trøndelag! Hva er galt med Oslo?

Begynner å få så metta på alle harry gutter/menn inne her med bilder av seg selv i bar overkropp...gjerne mens de flexer en eller flere muskler. Greit å ha en fin kropp, men visst det er det eneste dem har å brife med....nei takk!!!! Det er så blodharry, og ikke minst fremstiller de seg selv som hetrofile Jan Thomas-gutter spør du meg.

Problemstillingen er som følger: man finner en profil til en jente som man får lyst til å kontakte. Hva er da en god åpningsreplikk? Eller er det slik at åpningreplikken ikke spiller noen rolle, fordi den jeg sender melding til uasett vil lese beskreivelsen i profilen min og svare dersom hun synes denne er spennede?

ha en som spør meg hvordan dagen har vært
ha en å krype inntil om natta
ha en som har sett meg på mine verre dager, som kjenner meg og likevel synes jeg er best!
ha en som jeg kjenner ut og inn og fortsatt synes er best!
ha en hånd å holde i når livet er tungt
ha en å dele gleden med når livet er topp
kjenne en annens pust i nakken når jeg våkner om morgenen
ha en å ligge på sofaen med på søndager
ha en som jeg vet er der for meg
ha en som jeg vet elsker meg like mye som jeg elsker han

Jeg og en venn satt og pratet i i går og temaet kjærledyr kom opp. Samtalen dreide over på kjærledyr og død, samtalen var helt vanlig med histroier, meninger og eksempler helt til jeg kom til å nevne at jeg en gang smalt hodet av katta til storesøstra mi.

Helt plutselig så var samtalen over. Jeg fikk en lang leksjon over hvilket udyre jeg var og hvor syk denne verden var som tillot meg å ha våpen. Dette var en god venn som jeg har hatt i mange år.

Nå sitter jeg her som et spørsmålstegn. Er det så ille å eie våpen? Er det uetisk å skyte dyr?

Kan legge til at denne vennen har selv vært i forsvaret.

En dame skrev om savnet etter en mann. Resirkulerer mitt eget svar her:

”Men når du klikker deg inn på profilene her, sorterer du vekk de fleste fordi de ikke er pene nok for deg, eller fordi de ikke liker det samme fotballaget som du, eller fordi ett eller annet blad er litt for rødt, eller fordi de er litt for unge eller gamle. Eller av en hvilken som helst annen grunn som plutselig faller deg inn.

Hvis de overlever den første ”lakmustesten”, og det blir noen kommunikasjon mellom dere, sorterer du ut enda flere fordi de svarer for fort eller for langsomt, fordi de ikke svarer akkurat slik du vil (hendte meg nylig – det var en som ble illsint fordi jeg ikke straks svarte på alt hun spurte om), eller fordi de er litt for opptatt av utringningen din (blås i at den fyller 80-90 % av profilbildet ditt) eller fordi det viser seg at de ikke har fingransket profilteksten din til siste semikolon. Eller av en hvilken som helst annen grunn som plutselig faller deg inn.

Hvis du kommer så langt til å møte dem ”live,” faller enda flere fra fordi stemmen, latteren eller kroppsspråket deres ikke er akkurat slik du trodde, fordi de ikke åpner døren for deg (hvis du er opphengt i tradisjonelle kjønnsroller), eller fordi de åpner døren for deg (hvis du hater tradisjonelle kjønnsroller). Eller av en hvilken som helst grunn som plutselig faller deg inn.

For de som ”overlever” første date lurer flere fallgruber. De blir frasortert p.g.a. alt fra at de ikke sletter profilen sin umiddelbart etter første eller andre date til at han har hatt andre damer tidligere, og at han til og med våger å sammenligne deg med dem (akk o ve!). Romantikken visner når de daglige blomsterbukettene (som han aldri har lovet deg) uteblir, gutteturene blir et problem når du sitter ensom og sjalu i sofaen....

Eller en hvilken som helst annen grunn som plutselig faller deg inn.

Så er du tilbake på forumet: ”Hvorfor finner jeg ingen som er bra nok?”

Eller enda bedre:

”Hvorfor vil ingen ha meg?”

Kjeder meg, skal vi bable litt?
Hva gjør dere?
Bare skit på tv! :)

men etter 2 mnd på sukker har jeg begynt å lure på om jeg er skikkelig utiltrekkende...
Har ikke hatt problemer med manglende oppmerksomhet på byen, men det er jo nettopp på byen og ikke noe som betyr noe. Jeg vil ha noe seriøst, og meldte meg inn her. Har satt mange hjerter og sendt en del meldinger, men får svært lite respons.
Som en test tok jeg en så godt som identisk profiltekst som en venninne her inne som får vanvittig mye respons. Ingen endring. Trodde jeg så helt ok ut jeg, men må visst revurdere :o(

Hvordanog når starter man den usexye når-testet-du-deg-sist,er-du-frisk-og-har-du-vært-med-noen-etter-det samtalen?

Et tema som stadig går igjen her på forum er om menn/damer er for kravstore med hensyn til hvor attraktiv patner de ønkser seg. Kanskje man ikke bare skal sikte på de vakreste med heller gå for noen som er ca like pen/stygg som en selv er, sies det.

Fant et innlegg på en tråd her som jeg fikk lov å klippe litt fra:
" En annen ting er at menn gjerne setter seg selv på et høyere attratktivitetstrinn enn de egentlige burde, mens kvinner gjerne undervurdere seg selv? (Dette er vel egentlig ikke et ukjent fenomen, verken i dateverden eller i jobbverden) Har møtt flere som mener de er svært attraktive og gjør stor poeng av å poengtere det, mens de kanskje bare er litt over midten totalt sett, men så lenge de mener selv de er en tier, vil de uansett "dumpe " en jente de mener er under seg selv. Dette kan også gjelde noen kvinner selvsagt....men tror vi er flinkere til å rakke ned på oss selv. Realitycheck kunne vært greit for mange, av begge kjønn."

Hvordan gjør man egentlig en slik reality-check tro?
Vil ikke attraktivitet dessuten variere med alder, dagsform, søvnmangel og SELVFØLELSE?
Nøykatig hvor attraktiv mener du, du er?

men når æ trykka på mailknappen fikk æ denne beskjeden: Personen vil ikke ta imot meldinger fra deg siden vedkommene synes din profil er uinteressant

Æ trudde profilan blei usynlig om en trykka på sort hjerte, æ har gjort det når æ har sett kjentfolk o.l. i den tru at æ da blei usynlig.
Det va en litt kjip melding å få midt i tryne også, det ska vær sagt...

Andre som har opplevd det?

Lurer

Siste svar fr. 7 aug. 2009 18:39 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym UngMann

Har et problem. Jeg sendte en hyggelig melding til en dame her, og fikk et hyggelig og greit svar tilbake. Ingen hjerter eller noe, men hun svarte nokså kjapt. Så sendte jeg en melding til. Den var ganske kort og uskyldig, nærmest bare "hyggelig å høre fra deg.". Men hun leste den ikke, slik jeg forsto det. I ettertid har jeg lurt på om hun syntes det var påtrengende at jeg svarte på det jhun skrev.

Har satt svart hjerte på henne, siden hun virket ganske lunefull og manipulativ i akkurat den settingen, og sannsynligvis ødelagt alt i forhold til henne. Men lurer fortsatt.

Det er igrunn altfor skjelden at vi fremhever vår egen fortrefflighet!

Akkurat nå er jeg rimlig fornøyd med meg selv. Jeg har laget kjempefine, passlig stekte, passlig store kjøttboller med parmasan, estragon og revet sitronskall. De ligger å nikoser seg i en tomatsaus, og kommer snart til å bli servert som en nærmest autentisk laydy og landstrykeren middag. Det er vel å merke ingen som har ryddet på kjøkkenet enda, men det er ikke så farlig for det er bare ei som kan komme til å bli sur for at det er rotete der, og hu er jeg ikke noe redd for. Dessuten synes jeg jeg er rimelig flink som har min første røykfrie dag i dag, og synes det går relativt bra.

Få høre litt nå om hvor deilige og gilde andre folk er !?!

Det er sikkert mange og gode grunner til å la være å legge ut bilder av seg selv på nettet. Jeg har et yrke som gjør at jeg har vært betenkt rundt det å eksponere meg, men som en annen sa her på forum for en tid siden;

MAN GÅR IKKE UT PÅ BYEN MED POSE OVER HODET, OM MAN PRØVER Å BLI KJENT MED NOEN??????

Poenget er at det er utrolig mange uten bilder som tar kontakt, og de forventer at jeg skal gi ut mailadressen for å få ettersendt et bilde jeg i utgangspunktet ikke har spurt om.
Jeg har av og til gjort det fordi profilen har virket interessant, men det er en rimelig klam opplevelse å avvise de i etterkant fordi jeg vet at jeg ikke kan bli tiltrukket av vedkommende. Jeg tenker ikke å diskutere preferanser og utseende/kropp som florerer her, jeg må tiltrekkes av et eller annet for å fortsette. Brutalt sagt, jeg er ikke her for å få brevvenner, selv om jeg har noen av disse også ;o)

Jeg liker ikke å avvise mennesker, det gir meg også en dårlig opplevelse!
Derfor vil jeg skyve ansvaret over på de billedløse, dere er ikke interessante i utgangspunktet! Så enkelt, så greit!! Jeg ønsker ikke å gi ut min mailadresse for å få en dårlig opplevelse av det i etterkant.
Så har du ikke bilde, ikke klag fordi du ikke får svar ;o)

Jeg er ikke sint, bare veldig, veldig skuffet!

;o))

Har opplevet å få sensurert et bilde av meg rimelig omgående. Årsak "firkant som sensurerte min datter var ikke pen". Bildet av meg var greit nok spør du meg ??
Neivel okai ? Jeg leste reglene for profibildet mer gjennomgående å fant ut at dette ikke var lov:
-Uskarpe bilder
-bilde av flere personer
-for lang avstand
-ikke hele ansiktet
-delvis skulte ansikt
-solbriller
-porno
-hvite sider dvs feil format
-tegninger eller datamodifiserte bilder tegninger
-Mørke bilder der vedkommende knapt synes

Siden jeg er mann og ikke sjekker ut mennenes profilbilder kan jeg ikke gå god før øvrige mannlige profilbilder MEN

Har lenge irritert meg over at jenter, kanskje så mye som 10-20% til enhvertid og over så langt tid har brudt med mange av disse reglene at jeg lurer på om de har andre regler på Sukkerenn gutta?

Er det bevisst fra jentene at de liksom viser litt og overlater resten til fantasien? Tåler de ikke dagens lys egentlig eller ??

Kort sagt liker å se de jeg velger som mulige kandidater og synes vel at Sukker med M&M godt kunne tatt en revisjon av svært mange profilbilder . Vil ikke ramse opp, men dere kan vel ikke være uenige her eller hva gutta boys?

Uææh

Siste svar fr. 7 aug. 2009 13:57 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym gigamini

Første sukkerdate i morgen og jeg er nervøs!
Noen fine safe samtaleemner å foreslå som jeg kan ha i bakhode om alt skulle gå i stå?
Livredd jeg skal begynne å snakke om været i desperasjon hehe ;)

Jeg er 40 år. Nå vurderer jeg seriøst å kontakte en dame jeg kjenner som er halvparten så gammel som meg, for å prøve å sjekke henne opp. Rett og slett.

Og nå sitter hele sukkergjengen her og tror at jeg er en gammel, patetisk gris. Sannheten er at denne damen er hyggelig og snill, hun setter pris på meg, er imponert over noe av det jeg kan og gjør, har sagt jeg er søt (vet ikke hvor mye jeg skal legge i det) og vi har noe av de samme interessene.

På Sukker "møter" jeg damer som teoretisk burde passe mye bedre sammen med meg (alder etc.) Men når jeg "møter" dem, møter jeg også en vegg av krav om at jeg må like/ønske/gjøre ditt og datt. Skriver jeg til dem, får jeg et kaldt svar, eller ikke noe svar i det hele tatt. De venter vel på at noen som er penere eller bedre skal dukke opp. Etterpå kommer de her på forumet og vræler om alle de stygge og dumme mennene som våger å skrive til dem, selv om de (mennene altså) burde vite at de ikke har en sjangs.

Disse sukkerdamene er faktisk ganske ufyselige med selvgodheten sin. Det ser ut som om arrogansen vokser proporsjonalt med antall brev de får. At de selv er ganske bortskjemte med mannlig oppmerksomhet, og at det er ganske frekt og arrogant å ta den oppmerksomheten for gitt, nei det faller dem ikke inn.

Jeg vet at hun jeg kjenner i virkelighetens verden (den unge damen over) faktisk respekterer meg. Hva hun enn gjør, kommer hun ikke til å møte meg med et skred av vrælende krav om ditt og datt. Hun ser meg som den jeg er, ikke som en rekke kryss på en sjekkliste.

Og poenget: Er det en egen type kalde, kravstore mennesker som søker seg til steder som dette. Folk som egentlig bare ønsker å bruse med fjøra og onanere egoet sitt med masse respons som de ikke behøver å svare på. Eller er det nettet som gjør at folk blir slik?

Jeg vet ikke. Men jeg vet hvem eller hva jeg ville satset på.

En fugl i hånden og så videre.

Jeg bare sier dette- jeg respekterer de guttene som sender avslag MYE mer enn de som ikke svare på mailer jeg sender. Og man kan se om mailene er lest... Hva mener folk her inne om det?

Da vil jeg si takk for meg.

Jeg har funnet drømmedamen min her inne på Sukker!

Har ikke vært lett. (Ingen må tro at det er det) - men reisen har vært opplevelsesrik og jeg er blitt kjent med masse flotte jenter underveis. Noen skuffelser har det vært underveis men det er jo en del av "spillet"

Men nå føles alt bare supert og jeg er super lykkelig :) !!!

Jeg har litt tid igjen av medlemskapet så det kan nok hende jeg tar en tur innom dere på forumet en stund til.

Ville bare spre det glade budskap :)

Har vore i kontakt med fleire jenter her inne på sukker. En ting som slår meg er når desse jentene skriver i sin profil at det er kjemien som teller, sammen med dei indre kvalitetane og at dei ikkje ser så mykje på utseende. Når eg då sender ei hyggelig mld til desse og dei sender eit "høflig" avslag til meg uten å gå inn på profilen, då begynner eg å lure. Eg har pr. dags dato aldri skremt nokken med utseendet mitt, men er jo tydelig at desse jentene kun er på utkikk etter metroseksuelle gutter som har utseende til dei grader med seg. Synspunkt?

Etter å ha lest gjennom en del av innleggene i forumet har jeg i hvertfall fått bekreftet at det er flere ensomme mennesker enn man skulle tro :)

Jeg har lite finne på denne helga så hvis det er noen andre ute som har lyst til å finne på noe så ta gjerne kontakt ;)

Stedet er Trondheim.

Bilder

Siste svar to. 6 aug. 2009 22:06 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym justme

Mange som har veldig små bilder i albumet her.. ikke lette å se.

En ting som går igjen som irritere mæ litt! Koffer skrive at man e atletisk eller veltrent når det ikkje e sant?
E det ikkje litt kjipt å møte opp på date med den pondusen når man har sagt man e nåkka helt anna?

Æ har ingenting imot menn med pondus, men æ syns det e uærlig å skrøne så i profilan sine!

Æ veit at jenter også har gamle bilder av seg selv! Hvorfor ikke vise seg selv som man er, så er det hvertfall ingen som føler seg lurt!?

Det at folk e uærlig gjør nettsjekking useriøst!
Bynne også å bli lei av denne oppramsinga av flotte egenskapa, koffer kan man ikkje få de negative også, så veit man med engang ka man kan leve med eller ikkje?? hehehe...

Trur æ e blidd litt påvirka av de negative trådan her inne... sorry klaginga, men måtte bære få det ut! ;)

Trener selv mma og ser rimelig mye på det :P eneste sporten jeg virkelig liker

..at noen med matchtall 60 kommer opp på online-listen min?

Ikke at det gjør noe, men jeg lurer litt på hva systemet driver på med...

Hva er ditt syn på denne påstanden ?

Mottatt |på mail:

”Blir så jævla forbanna av å lese alt det negative pisset du skriver på forumet. Vi som er litt positive av oss blir DRITSURE når vi leser sånt tull som du legger ut. Nei, ærlig talt! Først er det de vanlige dusteguttene her. De som ikke sender melding, fordi de er så føkkings dumme at de ikke skjønner at jeg er den rette for dem. Også alle superdustene, de som sender melding selv om de burde skjønne at jeg er alt for god for dem. Og så en megadust som deg, som føkker opp hele dritten.

Her om dagen for eksempel hadde jeg gått og ergret meg i en uke over noe dusterier som du hadde skrevet. Til slutt ble jeg så forbanna at jeg gikk rett ut på kjøkkenet og knuste en haug med tallerkener. Den bedritne hybelverten ville kaste meg ut og greier.

Skjønner du ikke at det fins POSITIVE folk her som vil ha noe ut av dette forpulte nettstedet. Gjør oss alle en tjeneste. Logg av en gang for alle, gå ut en mørk høstkveld, legg deg ned på motorveien og trekk et svart teppe over deg.

For vi trenger ikke mer negativitet, dette forumet er bedritent nok fra før.

Nei, føkk Sukker. Og ikke minst føkk DEG.

:((((((((((((((((((((((((((((((((”

Skulle gjerne skrevet og gratulert damen med fremragende selvinnsikt, evnt. kløktig bruk av ironi som virkemiddel, men hun hadde spandert et svart hjerte på meg i samme slengen, så det gikk ikke. Så jeg får nøye meg med et ROFL her.

hjelp - dette er jo en jungel!! hvordan finner man fram?? hvor er du?? :o)

Innboksen er ikke akkurat full... Og ikke utboksen heller. Profilteksten skremmer vel kanskje bort de fleste, men egentlig er den vel igrunn bare ærlig. Og litt humoristisk. Men alle ser vel ikke humoren, kanskje. Uansett, jeg hadde en annen tekst til å begynne med, type skrytetekst, uten at det var noen forskjell. Vel, ifølge gode venner har jeg et utseende som bare en mor kan like, så det må være der det ligger. Jaja.

Jeg tror nettet er en dårlig sjekkeplass. Medlemsskapet går ut den 9. og jeg tror det blir med det:-)

Match på 89 med en som er 14 år eldre en min maks, som (ifølge profilen) liker alle tingene jeg ikke liker, ikke liker alle tingene jeg liker, har annet verdisyn, politisk ståsted og smak innen humor, musikk og interesser. Har i tillegg det ene dyret jeg har listet som uaktuelt.

chat

Siste svar to. 6 aug. 2009 04:51 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym 2Chy

Hello, det er bare meg.,,,, er det mulig å chatte med deg....? vil bare prate litt jeg....

og alle på alle forum har nå lagt seg.

Kunne ønske jeg hadde noen å krype inntil, da hadde sikkert jeg også funnet senga for flere timer siden...

Jeg har bare vært med 3 menn i mitt liv, og to av de kan vel nesten ikke telles med da de var som svært ung. I hele mitt voksne liv har jeg kun vært med en og vi skilte oss for et par år siden. Etter 2 barn er ikke kroppen slik den en gang var, noe jeg ikke forventer og som heller ikke har plaget meg veldig....til nå. Eksmannen var tross alt med under hele utviklingen og visste hvordan jeg har sett ut tidligere.

Jeg ser på mange av profilene at gutta skriver at man må være i form, ta vare på seg selv og se bra ut. Hva betyr egentlig det?
Jeg ser helt vanlig ut vil jeg tro, når jeg er i fellesgarderober ser jeg at jeg ser ut som mange av de andre mødrene. Jeg ser også at jeg ikke ser ut som mange av de andre jentene..

Jeg er velstelt, sminker meg daglig, har pene klær, vokser der det vokses bør ;-)
Men når det kommer til kroppen har jeg blitt kjempeusikker på meg selv og gruer meg til å skulle vise den til noen. Med klær over ser jeg slank og fin ut, men pupper og rompe har flyttet fra Lillehammer til Hamar, cellulittene er ankommet og magen er full av strekkmerker(bleknede riktignok). Den ser greit flat ut når jeg står, men om jeg står på alle fire henger den ned som et dauskinn (her er det desverre ingen overdrivelse, barna var veldig store og huden er strukket og ødelagt). Når jeg ser meg i speilet føler jeg meg mer som 45 enn 25 :-(

Hva tenker gutta om sånt? Forventer dere at damene er flotte eller skjønner dere at sjansene for dette er der når dere møter noen med barn? Klarer dere å tenne på sånt når man daglig bombarderes av Megan Fox bilder på nett? Kan gutter på mi alder leve med sånt?
Jeg er så livende redd for å se skuffelse eller avsky i ansiktet på en mann når han får se meg naken for første gang! Jeg er en veldig lyset på, se hverandre og seksuelt leken person, men nå frister mørket med dyna over mer. Er redd jeg bare kommer til å tenke på hvilke stillinger ting henger mest uflatterende på...

Til jentene: hva har dere følt rundt dette, hvilke opplevelser har dere hatt?

Fjaseabstinensene begynner å melde seg...

Mama`s boys

Siste svar on. 5 aug. 2009 23:21 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Smily:o)

Så et nytt reality-show i kveld .. og jeg ler så jeg får vondt i magen.
Det er et program som er helt skrudd i hode .... Men det tar opp et morsomt spørsmål:

Hvilken kvinne er mest viktig i en manns liv ? Hans mor eller kjæresten?

Ville du ,som mann, droppet dama om hun ikke kom overens med din mor?

Ville du ,som dame, holdt ut med en svigermor som brydde seg i alt ?

Det er en myte som sier at trøndere er trege, og det virker som om trønderjentene her inne gjør sitt ytterste til å holde denne myten i beste velgående.

Vet ikke om oss trøndergutta er stort bedre her inne, men trønderjenter: Det er på tide å våkne opp fra sommerdvalen!!

Hva skjer a?

Siste svar on. 5 aug. 2009 22:54 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Misseriøs

Jeg undrer meg jeg... Hva skjer på Sukker? Hele nett konseptet syntes jeg er helt strålende - men selvsagt tiltrekkes alle mulige folkeslag, og inne på Sukker syntes jeg det er vel overfladisk (mann uten pannelugg, med pondus - 48 år, søker kvinner på 28-36) men men - sånn er det. Men i de siste dagene har jeg blitt kontakt av menn som fyrer rett på sex, og at de er hotte og kåte.. Fadderullan - det finnes jo egne nettsteder for de som bare ser etter dynekos. Jeg ser etter kjæreste og har ikke noen hint til bingen i min profil.. Fler som undrer? ps. dette er karer som "starter fint" - ønsker kæreste og mye kos osv...

Ville bare dele utdrag av denne teksten med dere.

Heaven knows it's high time
I've been waiting on my own, too long
When you hold me like you do
It feels so right
Start to forget how my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feelin' like I can't go on.

If you love me got to know for sure
Cuz' it takes something more this time
Then sweet, sweet lies
Before I open up my arms and fall losing all control
Every dream inside my soul
When you kiss me on that midnight street
Sweep me off my feet

Cuz' whose to worry if our hearts get torn
When that hurt gets thrown
Don't you notice life goes on
Won't you kiss me on that midnight street
Sweep me off my feet
Singin' ain't this life so sweet

Mens dere andre diskuterer fiktive kattemord sitter jeg å undrer over følgende: Jeg regner meg som en rimelig attraktiv mann utfra den responsen jeg får her inne, på dater og ellers i livet. Er også i 30-årene, har vært gift og på ingen måte uerfaren med kvinner. Mener derfor bestemt å vite om noen liker meg eller ikke. Treffer med jevne mellomrom kvinner som helt åpenbart liker meg som person og er tiltrukket av meg: har hatt noen hyggelige stunder med disse, men om jeg gir uttrykk for at jeg liker dem blir de usikre. Da er det plutselig kjemi som liksom ikke er helt på plass eller så har de egentlig ikke tid til et forhold, eller gud vet hva......... Helt ok om de ikke hadde likt meg, men det står jo skrevet i panna at de gjør det. Jeg får også høre om tidligere dårlige forhold og hvor såret de har blitt. Ja så hvorfor i all verden ikke satse på en orntlig fyr da som dere faktisk liker og er tiltrukket av. Er det skremmende å møte noen faktisk har hode og hjerte på rett plass og i tillegg ser bra ut. Blir fallhøyden for stor?
Vet at temaet har vært berørt før på enkelte tråder så jeg er nok ikke den eneste i samme situasjon. Er bare litt redd for at denne tendensen skal fortsette og at jeg får et kyhisk forhold til dem jeg møter. Så hjelp meg med å forstå dette folkens!

Ja, da har jeg nok en gang anlagt en måneds medlemsskap på Sukker. Ikke nødvendigvis i håp om at drømmedama skal snuble over profilen min og slep meg ut av "elendigheten" som ungkar, men fordi det bare blir litt enklere på det viset. Man må vel nesten vise fram teksten sin for at andre skal fatte interesse. Spesielt siden jeg ikke er spesielt "aggressiv" på denne fronte, hverken IRL eller på nett - rett og slett fordi det ikke føles naturlig. Jeg liker når ting faller på plass av seg selv, for det pleier det å gjøre. Gjør det meg til en treig trønder? Sannsynligvis. Men bedre som treig trønder enn som overivrig idiot - eller hur?

Skulle jeg spørre om noe? Sjølsagt itj. Skulle bare få litt ekstra oppmerksomhet. :P

Nå er det desverre snart valg igjen og det er jo like ubehaglig hver gang.
Men ettersom jeg aldri går av veien for å mene noe her på forum, synes jeg ikke jeg kan la være å mene noe ved valget.

Så: Hva skal du stemme?, Hvorfor? ....og kunne du valgt din utkårede uavhenig av politisk standpunkt?

Heee

Siste svar ti. 4 aug. 2009 23:53 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym KongHarald

Noen som kan forklare hvorfor datingsider ofte er stappa av kvinner i høyre alder med barn og som ser "minst 10år yngre ut enn dem virkelig er" - og selvsagt må dem finn seg en mann som matcher demmes ungdommelige utseende....

Og virkelig på bildene fra tiden før digitalkamera ser dem 10 år yngre ut...

Er jeg den eneste som stadig får jackpot eller har jeg bare uflaks å møte slanke athletiske females med en rubenesk kropp?

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=556214

Jeg bare nevner det. Ta det til etteretning karer.

For å slippe alt den gnålinga på ulike tråder her inne, oppretter jeg herved Klagetråden, fritt for å komme fram med alt som er dritt, leit og trist!
Hva skal jeg klage på? Jo, jeg er i bakrus, jeg fikk 4 egg av påskeharen inatt (og likte ikke innholdet), jeg brukte for mye penger på byen og fant ingen å kline med!!!