Sukkerforum

Endelig, tenkte jeg, endelig! Nå skulle jeg lykkes, nå har jeg kanskje funnet "the one". Dette virket å være fullklaff, beint fram flott.
Vi startet rolig, tok det pent og lærte hverandre å kjenne...trodde jeg.

Så snur det, brått. Jeg skulle "sjekkes" hele tiden. "Hvor er du? Hva gjør du? Hvorfor svarte du ikke meldingen min på to minutter? Er det noen andre?".
Stoler hun ikke på meg? Viser hun sitt sanne jeg? Spørsmålene var mange, men jeg lot de fare for en stund, dette var jo så bra.

Det ga seg ikke, og med tiden skjønte jeg at det var sånn det skulle være ja. Ok, det gidder jeg ikke. Vi prøver en rolig dumping, men det blir jo hyl, skrik, utskjelling av groveste art - fine ting. Joda, det var nok riktig å dumpe henne.

Allikevel sitter jeg med litt dårlig samvittighet. Hvorfor? Vet ikke. Kanskje fordi jeg så inderlig håpet hun var den rette?
Eller er det fordi jeg har blitt så forbanna sær og kresen? At jeg lar meg sette ut av den minste lille ting som ikke er helt klaff? Vanskelig å vite. Kanskje jeg rett og slett har dårlig samvittighet ovenfor meg selv?

Hva var det han ville, kallen som ikke kunne gå? Gifta seg i 27 år gammel brønn og langhåret sto ikke til å redde.Gratulerer. Skjortene hans gjorde ham nervøs og det var ikke mye som skulle til før han fikk sin "monkeysuit" av. Lovlig å prøve...

Han så på bildet, engelsken hørtes høyt. Jeg kunne valgt hvem som helst, men det ble Olivia.

Hva skal man si til sånt?

"Nå er den verste bølgen over", sier helsemyndighetene om svineinfluensaen - mens legemiddelprodusentene ler hele veien til banken. Totalt sett har det omkommet betydelig færre mennesker i Norge hittill i vinter av influensa enn snittet de siste ti årene.
For en del år siden var det fugleinfluensa som skulle utrydde jordens befolkning. Og noen av dere husker sikkert også blødersykdommen Ebola som noen stakkars italienske nonner dro med seg fra jungelen et sted i Afrika. I følge forståsegpåere den gang, var det den nye Svartedauen.
Ha-ha..........
Mennesker har alltid blitt syke, vi lever på en planet med masse liv i alle mulige former. Har vi glemt det?
Vi reiser stadig mer, og møter flere mennesker. Vi blir smittet.
Samtidig har det generelle helsevernet aldri vært bedre. Kloden overbefolkes av gamle og senile.

Og de fleste vet sikkert også at etter våpenindustrien er leggemidler verdens nest største handelsvare målt i verdi.

I rest my case.
Hva tror dere?

Jeg hadde en sjokkerende opplevelse på nært hold i jobben idag, fordi vi måtte levere alternativ medisin i hui og hast til ei jente på 11 år slik at hun forhåpentligvis vil leve lenger etter å ha fått kreft. Jeg ble sjokkert når jeg kom hjem til de og snakket med faren hennes, og han sa blant annet at datteren hadde blitt sendt hjem fra sykehuset fordi de mente at det ikke var noe håp for hun. Han var helt oppgitt over hvordan de ble behandlet av sykehuset, og han gjorde allt han kunne for å prøve å helbrede hun med andre løsninger. Selv om sjansen er veldig liten, så ville han holde liv i hun lengst mulig og hvem ville ikke gjort det samme som han? Jeg ble litt satt ut der, og tenker på dette enda. Jeg snakker ofte med mennesker som klager på både det ene og andre enda de har helsa si i god behold. Vi må være fornøyde med det vi har, og tenke på de som ikke får opplevd stort i livet. Det er noen som ikke engang får oppleve å ha en kjæreste før de forlater denne verden.

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=581294

Det er det jeg alltid har sagt. Jeg skal printe ut denne artikkelen og alltid ha den på innerlomma, slik at jeg har noe å slå i bordet med neste gang en jente klager på min retningssans der nede. Victory!

Hår isolerer. Veldig kjekt i disse dager. Nå viser det seg at dette vedhenget som noen av oss er toppet med har uante egenskaper.

Med jakkekragen godt over nesa var jeg i kveld på vei hjem da hengegenskapene brått glimret med sin tilstedeværelse - håret hadde fryst fast i glidelåsen! Av alle varmegjenvinningsanlegg som er oppfunnet er dette definitivt det mest personlige. God isolasjon, god tetning, ingen fare for at nesetippen skulle få en rød skjebne, og ikke minst selvmonterende!

Det fins sikkert mange oppfatninger og definisjoner på flørting. Men en ting er vel sikkert - de fleste har flørta en eller flere ganger før livet er omme!!

Opplever du det å flørte som:
a) en kraftanstrengelse du jobber dødsseriøst med i den hensikt å vinne hjertet til helten/ heltinnen?
b) en naturlig del av livet som å spise, drikke, sove, gå, klatre, løpe... ?
c) noe du kan gjøre med de fleste du treffer på - selv nabokjerringa på 80?

Er med andre ord flørt et annet ord for å erte, tulle, leke med en annen person uten at det ligger så mye mer i det?

Alle (mange, de fleste , noen? :-) som har albumbilder, men ikke profilbilder. Hvorfor det egentlig?
Redd profilbilde skal skremme noen fra å få en "nærkontakt" med profilen?
Spille på den sedvanlige nysgjerrigheten å lokke flere inn i varmen, smart eller? ;o)

Nytt år, nye muligheter. Nylig knust hjerte, nylig tilbake på nett. Sjelden å møte noen som fenger. Veksler mellom trist, sint og frustrert. Blid? Ikke ennå. Prøver å se det positive i å ha nye muligheter, men ser bare skyer. Har lyst til å bli blid igjen. Folk er vanskelige. Hvorfor er de sånn? Hvorfor klarer alle de slaskene som er der ute finne noen, men ikke jeg? Selv om jeg til stadig får påpekt min attraktivitet? Hvorfor skal ikke jeg kunne være litt kresen jeg også? Så lenge det ikke er urimelig, jeg er da et oppegående menneske. Føler meg følelsesmessig voldtatt. Har mest lyst til å grave meg ned eller være bevisstløs en periode og våkne til solskinn. Noe må hvertfall endre seg. A call for change. Skal jeg endre meg? Hvorfor kan ikke dere endre dere? Hvorfor er alle så stabeister og har så ensporede syn? Det er jo "bare" å¨gå på nett igjen hvis noe skurrer litt. Skulle ønske jeg selv hadde startet dette nettstedet. God business. Vel, jeg har endret meg. Er en erfaring rikere. Mer bevisst. Nå venter jeg bare på at resten av kroppen skal våkne. Men aller helst skulle jeg ønske jeg kunne sove ordentlig en natt. Frykter å gå på en smell snart, selv om det nettopp har vært ferie. Har mest lyst til å slå i stykker noe, rope "faaaaaen". Men jeg kan ikke knuse noe her hjemme. Finnes det ikke noen som tilbyr dette et sted? Kanskje enda bedre business enn Sukker. Men jeg lever i håpet. At en dag skal jeg finne den følelsen igjen. Den som får meg til å springe ut og rope til hele verden. Men før det må jeg komme meg tilbake. Litt mer erfaren, litt klokere, litt blidere, litt mer vågal, litt endret. I call for change.

Mye sukker er som kjent helseskadelig. Ifølge Helsedirektoratet bør: "inntaket av tilsatt sukker begrenses til 10 energiprosent for å sikre inntaket av livsnødvendige næringsstoffer og minske risikoen for tannråte og overvekt."

Det er vel derfor lurt å komme seg vekk fra dette stedet før man får varige mén og ikke fungerer normalt igjen i hverdagen.

Noen som kan gi noen antydning om hva som er normal tidsperiode før man er varig avhengig av sukkeret her inne? Er jo folk som har vært her inne i flere år - har ikke planer om det uansett utfall for min del! :)

Bekjenn deres synder og annet tull.. ;-)

Hilsen Sukkerpresten

Noen som har noe morsomt å dele, en sang, en vits, eller hva som helst?!

Etter å ha sett på de samme fjesene i tre måneder, bestemte jeg meg for å ta en rydderazzia under menyen "Jeg søker". Det kommer omtrent aldri noen nye fjes der, men alle som har vært oppe til visning - er av diverse grunner ikke interessante eller aktuelle. Tenkte jo at det er bedre å logge inn og se at det ikke er noen folk her, enn å konsekvent se folk jeg ikke liker. Da er det jo også lettere å holde oversikten om noe nytt skulle dukke opp.

Vel, kort tid etter at jeg har gjort dette, begynner en haug av nye fjes å dukke opp. Tonnevis av supersøte jenter, midt i mitt sjikte. Bare på noen få dager etter siste ryddesjau, har jeg nå fått flere nye fjes enn jeg har fått totalt tidligere på fire måneder. Er det slik at Sukker holder litt tilbake, sånn at vi ikke skal drukne i mengden? Slik at når jeg nå fjernet 30 profiler - plukker de 30 nye opp av hatten slik at min kjøttdisk alltid er like full - uansett? Ja, jeg har en liten mistanke om det.

Anbefaler alle gutter å blokke alle jenter dere har på lista deres, så skal dere se ting begynner å skje. Jentene skal bare ha det som det er i dag.

Jeg har tidligere skrytt av hvor flinke damene her er til å skrive meldinger, men jeg lurer på om jeg har brukt de opp. Jeg har slengt ut en del meldinger i det siste, seriøse i form og innhold, og ikke veldig ulike de jeg ofte fikk svar fra tidligere. Men når jeg får beskjed om at jeg har nye meldinger, ja, da er de jammen meg bare fra ymse karer på forumet som, no offense, ikke akkurat er min type...

Tror nesten jeg snart må nedjustere anslaget mitt over hvor stor andel som svarer fra 1/3 til 1/4...

Mistenkelig

Siste svar ti. 5 jan. 2010 18:37 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Vandraaren

Det er en del jenteprofiler her som har nøyaktig samme tekst. Dem utgir seg for å være fra usa, og bor i oslo. Msn og alt info står der. De skriver at dem har veldig stor apetitt for sex og leter etter noe spenning. De ser MEGET pene ut.

Er dette et forsøk på å selge sex? Se på Joansam7 f.eks

Av og til føler jeg meg innmari ensom til tross for at jeg har hatt en fin kveld sammen med venner. Det betyr ikke at jeg gjør noe feil, og det betyr ikke at jeg ikke er i stand til å føle nærhet sammen med venner... det betyr bare det at av og til så gjør fraværet av en kjæreste bittelitt vondt, ganske enkelt.

Blir sikkert litt bedre i morgen...
:-)

Er det lov å poste linker til bra sanger her?
Jeg prøver meg ihvertfall! Denne gjør meg glad.

http://www.youtube.com/watch?v=uovQlEOYB30

Når 'mann søker kvinne' og 'kvinne søker mann' kommer det ofte opp assosiasjoner i hodet på de fleste; enten må jeg jakte eller jeg må sitte klar og vente til jegeren kommer med børsa!! Et annet alternativ er selvfølgelig at begge parter jakter intenst på hverandre med børsa klar hele tida og skyter hemningsløst og i blinde!

Min erfaring er at kjønnsrollene fortsatt er slik på sjekking at jenter ønsker å bli jakta på - jenter vil ha en mann som har guts til å tråkke rett inn i stua og si på en vennlig, liketil og barsk måte: Hello! DER er du jo - kvinnen i mitt liv!! (litt karikert skrevet kanskje..)

Men det er vel også slik at vi menn også ønsker å bli jakta på - at vi ikke alltid vil være jegeren, selvom det er hva urmannen i oss forteller på dypet! :)

Alle ønsker vel å være jakttrofeét, men er det jevnt over forventa at det er vi gutta som skal jakte og ta initiativet?

Nå er det bare 1 måned til neste sukkerfest, og hvor mange her har planer om å komme dit?

Er du aktivt søkende etter en livspartner her eller holder du bare døra på gløtt i tilfelle det dukker opp noe helt eksepsjonelt?

Jeg vet denne tanken har vært tenkt før. Men nå presser den seg liksom på igjen....

Hva med forsøke å dele Sukkerforumet i to: Ett for felles-chatting, babbel, vafler og annet fjas og moro,
og ett for de som litt seriøst ønsker å dele noe, fra erfaringer med kjærlighetssorg, til dikt og sanger, til å diskutere aktuelle temaer. Rett og slett slik diskusjonsforumet har vært med unntak av alle chattetrådene.

Grønn tråd var et fint tiltak, men det fungerer ikke helt etter hensikten, så vidt jeg kan bedømme. Jeg stemmer derfor for en to-deling!

Busted!

Siste svar ti. 5 jan. 2010 00:12 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

5000 kastet ut fra beautifulpeople.com fordi de har lagt på seg.

http://www.dagbladet.no/2010/01/04/nyheter/utenriks/nettdating/9772844/

Finnes det tilsvarende sanksjoner her? :-P

Det er ikke ofte jeg blir forelsket. Men så traff jeg en dame, vakker, utsråling, meget elegant. En slik elegant dame som ser på skoene til mannen først.
Vi datet noen månder, overnatting, mye gøy ,men så bang. Ting kom i vegen. Og slutt. Jeg datt litt sammen, og tinga gjorde det ikke betre når jeg jobber med henne. I en jobb der vi ser hverande hele tiden, huff;). Og hun er fortsatt singel. Har det bra hjemme, men likte ikke å jobbe.

Så hva gjorde jeg får å få mer selvtillit? Fulgte Preben her på sukker. Han skrev at det beste var å treffe mange damer. Har truffet 8 damer nå på 8 uker. Noen her og noen på gratis nettdate sider. Og nå føler jeg at selvtilliten for å finne noe er på veg opp igjen. Det hører til historien at 2 av dem likte jeg godt. En sa nei mens en annen sa kanskje.

Jeg har det bra nå, liker å jobbe igjen.

Så er jeg slem nå, ikke bra å gjøre sånn?

Hei

Bare en advarsel, fikk en mail før jul, fra Easylizy, skjønte fort det var noen.
Svarte kort og ba "henne" sende mail til en konto som ikke brukes til daglig, dette var svaret.

Hallo.

     Jeg må si im veldig glad for å ha sett din e post på nettstedet, ja det et stort skritt å kjenne hverandre bedre, og jeg må si at jeg elsker din profil på nettstedet, og det gjør mitt hjerte smelte leser gjennom bildetekst din. vel la meg si er du velkommen igjen

Først av alt må jeg si jeg virkelig ønsker er du min type mann, fordi jeg trenger en mann med gode kvaliteter. han skulle være Gud i frykt og må forstå hva som trengs for å være i et forhold, en mann som er klar til å prøve ut noe nytt og må være en mann som vet hva han ønsker og når han ønsker det.

Videre, jeg trenger en mann med høy intelligens, og noen som har de kvaliteter en perfekt mild mann, kan noen jeg stoler på og som virkelig har behov for et forhold, så vel, jeg mener noen med et godt hjerte som forstår hvordan du skal behandle en dame og noen som er klar for et forhold.

Im en fin dame med et godt hjerte, så derfor jeg ikke vil min lidenskap å bli dratt inn i Mudd av en mann som ikke er verdt det, en mann som respekterer følelsen av en dame, og som alltid vil være klar til høre meg ut. noen som jeg kan stole på og som kan stole på meg også.

Jeg verne et forhold antagelig på grunn av at jeg kjenner sødme bak å ha og beholde en slik på grunn av dette, jeg trenger virkelig en mann som er på leting etter en slik lidenskap. Jeg trenger også noen som kunne være moro å være med i armer som kan gi meg et hyggelig kyss i morgen og vil alltid sette pris på varme tallerkener jeg kan fikse for ham enten til frokost eller middag, faktisk en romantisk mann .

Vel la meg ikke snakke mye på det likevel, men jeg ville virkelig elske å spørre deg noen få spørsmål som er som følger.

1 ...... hva er navnet ditt i sin helhet
2 ...... hvor mange dager gammel er du på datoen nettstedet
3 ....... hva er dine erfaringer på internett dating
4 ...... du har barn
5 ...... har du noen gang vært gift
6 ..... er du romantisk
7 ....... hva gjør du for en levende
8 ....... Har du prøvd en lang avstand forhold
9 ....... hva er det du leter etter i datingside
10 ...... hvordan omsorg er du når det kommer til damen din
11 ...... hvor mange e-postadresser kan du dele med damen din
12 ...... har du noen gang vært i noe forhold
13 ...... Tror du på internett dating
14 ......

Når pokker ble egentlig "leken" synonymet til elskerinne??

... som ikke ble så bratt likevel

Sant?

Har du satt igang med å innfri noen forsetter? Hvordan går det så langt?

Jeg hadde bestemt meg for å senke skuldrene og surfe litt på livets bølger (ref tråd fra ifjor), og av en eller annen grunn går det lettere enn jeg trodde. Que sera, sera. Om det er resultat av nøye planlagt ta-livet-mindre-seriøst- innstilling eller bare ren skjær dumskap eller at jeg rett og slett har fått bekymringsoverdose og resignert overfor skjebnens luner, vet jeg ikke. Men jeg har en tendens til å lande på alle fire som katten, det meste ordner seg som regel. Kan jo hende jeg lander med smørsida ned men, pytt. Mer interessant krydder på veien.

Akkurat nå er det faktisk viktigere å skynde seg til sommeren, fint om dere alle hjelper til med å dytte på klokker og kalendere. Takk for dugnadsånd! Åååååå HEI ! ....ååååå HEI ! .....åååå HEI ! Se der ja.. to minutter allerede

PS denne tråden har eksepsjonelt lite grønnskjær.

Døgnet er snudd opp ned og jeg må jo uansett opp klokken 07 i morgen, så hjææælp! Romjul og hjemmekontor er fett det, men her kommer hverdagen... Jadasåneida... Noen sovetips eller?

Hudsykdom

Siste svar ma. 4 jan. 2010 17:58 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym MrMister

Psoriasis, ekstrem eksem, etc....

Har selv psoriasis på kroppen og litt i hodebunn. Er forsåvidt "heldig" (uheldig?) at jeg ikke har psoriasis som ikke er synlig uten at man tar av litt klær...dvs på mage og litt på arm og bittelitt på bena.

Det jeg lurer på er om man bør skrive om dette i profilen sin eller om man bør fortelle om det først når man har fått følelser for noen, eller de for deg. Det jeg mener er at jeg vil tro mange skyr unna om de leser at noen har evnt en slik sykdom.

For de som ikke vet hva psoriasis er så er det en sykdom som gjør at jeg produserer for mye hud på diverse steder på kroppen. Dette resulterer enten i et "åpent" sår (ser ut som eksem) eller veldig tørr hud med hvitaktig skorpe (som etter et skrubbsår).
Det er ikke farlig og det smitter ikke. Det finnes noen tilbud til oss som "lindrer" eller hjelper sårene i perioder, men det finnes ingen kur.

Hva burde jeg gjøre? Fortsette som nå og ikke fortelle noe til evnt følelsene kommer eller bør det stå åpent med en gang.
Jeg har ikke lyst å føle at jeg "skjuler" noe forferdelig. Selv har jeg møtt et par jenter her inne og de har sagt at det ikke har betydd noe for dem.

Når det så skal sies så er psoriasis en av de største utfordringene jeg har som hindrer selvtilliten. Jeg er 25 og jeg har ALDRI tatt av meg på overkroppen utendørs bortsett fra når jeg er i syden. Det er også ekkelt på treningsstudio i garderrobene etterpå å dusje ved at folk slenger et ekstra blikk på sårene før de snur seg vekk igjen.

Hva mener folk flest om saken her inne? Begge kjønn kan svare.

USA

Siste svar ma. 4 jan. 2010 17:44 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Er jeg den eneste på Sukker som ikke har vært i USA (og lagt ut bilde derfra på profilen), og som heller ikke har noe brennende ønske om å reise dit?

Når kan en kalles for desperat, i stedet for "kjærlighetssulten"?
Går grensen på et antall dates i måneden/ uka, eller er det lengden av medlemskapet her inne som har betydning?

Har nå vært til å fra her i ett års tid, og føler vel at det ikke har gitt for mye enda, da jeg nå gikk på en ny periode.

Føler vel ikke at jeg faller i boksen "desperat" enda, men er også redd for å havne der.

Er det noen som har noen dypere tanker rundt sukker og sjelevenner, eller rundt problematikken desperat?

Får et brev fra en mann og han sier han har lest profilen min. Hvordan går det til uten at jeg kan se at han har vært inne å tittet på meg?

Hiv og håy!

Fant ut at jeg er skikkelig bad på å lage profil!

Hjeelp meg a..!???

Ris og ros, alt tas i mot med takk.

Noen som har hatt det? øl er historie ......

Hei.
Jeg er ny på nettdate.

Jeg lurer på hva som er "lov" eller smart vist man går på mange date på en kort tidsperiode.
I begynnelsen på sukker, måtte jeg stokke om timeplanen på datingen . Jeg skrev mange brev og noen ble til et møte. Jeg sier ikke at det var mange. Men plusselig så falt ting på plass på ein kort tidsperiode. Det gikk ikke så bra diverre, dem eg synest var interessante, likte ikke meg, og omvendt.
Har litt kontakt enda, blir neppe noe mer, så slapper av.

Jeg har helt på nå i 2 måneder, møtt 6 damer. Lurer på om dette er noe for meg.

Ja, det er dere :)

Siden jeg registrerte meg har jeg fått kontakt med så mange herlige gutter/menn. De er høflige, smarte, virker snille, har masse fint å snakke om også er de så søte/pene/kjekke. Jeg gleder meg til å se hva som skjer videre, og tror virkelig jeg finner kjærlighet her inne.

Takk til alle dere flotte gutter/menn!

En profil som bare har profilbilde og album, eller bare tekst og ingen bilder?

JAAAAAAA !!!

Siste svar sø. 3 jan. 2010 20:13 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Crastinus

Godt nytt aor adle samen !!!! LEEEEEEEEEEEEEEDS JA JAJAJAJAJJAJJAJJAJAJJAJAA !!! :D :D :D

Har fått gult hjerte fra det ukjente, (fra noen med match under 70), og det er jo hyggelig nok det, men hadde jo vert fint å kunne se hvem det er. Er eneste mulighet at jeg endrer relasjonsprofilen til jeg kommer over 70, eller at vedkommende sender melding?
:-/

Håper 2010 blir et flott og innholdtsrikt år! Orker ikke mer krig, sult og faen! Håper heller ikke at jeg forblir singel i 2010!

Karantene?

Siste svar sø. 3 jan. 2010 13:37 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym frostrøyk

Har akkurat sett ei pen dame fortelle sukker generelt at hun skal trekke seg ut. Hvorfor: jo, hun opprettet profil rett før nyttår og tre (3) dager senere hadde hun hatt "nærmere 1500 besøkende, 100 meldinger i innboksen og en vannvittig mengde av hjerter og flørter" - hun er overveldet og syns det er for mye.

Er ikke dette et problem? Vi (mennene her inne mener jeg) har altså klart å drive ei (ut i fra bildet) pen ung kvinne vekk ved rett og slett oversvømme henne...
Hadde det vært en ide av sukker å ikke la noen kontakte en ny bruker før denne brukern har "gått ut" av ny-bruker lista? Det tar jo ikke så endorm lang tid - maks ei uke ut i fra det jeg har sett...

Har vært her i 2 måneder, ikke vært på en eneste date. Er en helt vanlig jente med vanlig profil. Normalt?

Det er igjen duket for sukkerfest. Jeg deltok en gang i sommer, og har ikke tenkt å gå igjen. Problemet er alderssammensettingen.

Jeg er 29 år, og er interessert i jenter ned til sånn rundt 24. På sukkerfesten jeg var på var det maksimalt 15 jenter under 30, og da konkurrerte jeg med en hærskare av menn opp til 35. Tyngdepunktet på festen for både menn og kvinner lå mellom 35 og 45. Kunne sukker kanskje arrangere en fest for de litt "yngre" en gang? Det hadde vært interessant.

Nyttårsaften med alle løfter og forsetter er over. Hva skal dere bruke første søndag til i år?

Selv har jeg tenkt å sove lenge, kose meg med god frokost og kaffe. Etterpå har jeg tenkt å ikle meg boblebukse og alt det varme tøyet jeg kan finne for å gå ut. Gå en lang tur i passe tempo til å holde varmen. Lage engler i snøen i hagen før jeg går inn igjen og fyrer mer i ovnen. Andre forslag til koselige og morsomme ting man kan gjøre søndagsformiddager?

jeg starter året med ett "råd" til alle menn: ikke bruk følgende ord:
nuss, suss og klemz!! please!! skikkelig turnoff.. eller er det bare meg?hehe

Jeg ville satt pris på om bildeløse profiler ikke får adgang til min profil, fordi jeg anser disse som kikkere på en nudiststrand.

Snakkes

Siste svar lø. 2 jan. 2010 17:26 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Hva betyr egentlig "snakkes"? Jeg har alltid, i min naivitet, trodd at det, i motsetning til f.eks. "Ha det bra" betyr et ønske om å sees igjen, jeg...

- Er ny her jeg skjønner du..
- Får bare til å vise bilder på msn..
- Åssen kommer jeg i kontakt med deg..
- Drikker du kaffe..med fløte..
- Er du streng..
- bla..bla...bla........

Takker for alle kreative måter å be om sex på i året som gikk...:D
Noen som kjenner seg igjen ?

Det slår meg. Hvorfor spør folk om råd her. Og så får man svar fra single, ukjente, anonyme mennesker i samlivsspørsmål.

Burde man ikke funnet en side for de som nettopp har feiret gullbryllup, og spørre der?

her inne er en ting jeg aldri har skjønt..eller forsåvidt men jeg skjønner ikke meningen med det.
Gikk gjennom det her en dag..mine potensielle altså..merka meg at alderen på dem spente fra 4 år yngre til 10 år eldre.
Det er forsåvidt greit..men er folk her inne så opptatt av dette systemet at dem følger det slavisk?

Har jeg haka for at jeg røyker og den andre ikke så matcher vi ikke? hva om vi gjør det da..er enkelte ting man faktisk kan overse om man treffer den riktige..Her setter man jo folk i bås på en måte...dere liker ikke det samme derfor passer dere ikke sammen..

tror vel ikke så mange har funnet hverandre her som siden vil ha det til..men kan jo ta feil.

tallet skjønner jeg heller ikke...98 %..giftemål :-) 70 % 0 sjans... hva om MIN er av den siste kategorien?
Jeg svarer på spørsmål, hva jeg liker og gjør..men er en ting dem ikke får med seg...min PERSONLIGHET..

hva har dette systemet for seg..hva er dine erfaringer?

Nå er det bare å fortsette og se postitivt på livet og håpe at det året her vil bli det beste noensinne.:)

Godt nytt år alle sammen:)