Sukkerforum

Bare lurer, jeg. Liker nemlig å være så eksklusiv som mulig, men jeg har en vag anelse om at man ikke alltid er det...

Et kjapt spørsmål til dere alle sammen fra en gutt på 31.....

Jeg har i min tid her inne skrevet noen få mail til jenter. Ingen svarer. Og det er greit, for det er jeg vant til, og skal ikke syte over det, det har mange gjort før meg allerede.

MEN;
Den siste tiden har en god del jenter sendt både røde og gule hjerter til meg. De liker profilen min. Kan faktisk ha noe med at jeg har gått ned 14 kg etter beinhard trening (Jeg var meget godt trent før, så er helt normal), og lagt ut nye bilder. Ja, jeg er penere slank:)

Men et par av disse har jeg da sagt hei til, de satte jo hjerter på meg, og jeg likte profilene deres også. Det dreier seg om to jenter. Og etter to mail, der ingenting galt kan ha blitt sagt og ingenting kan ha blitt misforstått, ser jeg at på min tredje mail så leser de den, men svarer altså ikke. Og dette er mail alla: "Hvordan blir julefeiringa i år da, skal du ha fri, eller bare jobbe?" Da har jeg som regel svart på et spørsmål først, jeg svarer når noen spør, og jeg svarer pent:)

Hvorfor i alle verdens dager sender dere hjerte når dere egentlig ikke mener det? Og hvordan kan dere, i så tilfelle, bestemme at det absolutt ikke er noen fremtid her etter tre mail? For dere mener jo det, dere svarer jo ikke.....

Er dette vanlig?

Beklager, spm ble litt lengere enn beregnet:)

...og barnlige lyst, vi ønsker deg alle velkommen!

Så hvem er de lystige damene her inne?

....

Siste svar to. 10 des. 2009 16:13 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym She

Start wasting my time.. please!

En mann fem år eldre enn meg hadde satt rødt hjerte på meg, og var innom profilen min med jevne mellomrom.
Han er ute etter langvarig forhold, barn og hele pakken.

Han så hyggelig ut, så etter litt tid
- sendte jeg en liten melding, med hyggelig kommentar om profilen hans og et spørsmål for å få dialogen i gang.
- han svarer raskt tilbake. Med to halve setninger, og spørsmålet i retur.
- jeg svarer med noen linjer, og forfølger hans knappe svar for "å komme videre"
- han svarer kort på det. Og spør om vi skal treffes for en kaffe samme dag
*begynner jeg å fornemme at han gir veldig lite. Ser jeg nærmere på profilen er den knappe stilen gjennomført*
- jeg svarer tja, gjerne kaffe på et tidspunk, men at jeg trenger å kommunsere litt mer med noen først men at han kanksje er en mann av få ord?
*thow me a freakni' bone for God's sake!*
- han svarer at han godt kan kommunisere litt først
*The end*

Hvordan kan en mann passert 40, med ønsker om langvarig forhold og familie, som setter rødt hjerte på en dame og stadig er innom profilen, og til slutt oppnår positiv kontakt, bruke sjansen så dårlig?

Flere jenter som opplever liknende?

Jeg tenker at det må være noen menn som bare mangler drivet i DNAet. En mental impotens.
Nå som partnervalg er opp til egeninnsats (her i vesten), vil de sannsynligvis i stor grad dø ut, men ikke tidsnok for vår generasjon.

Er det noen her som har sett uforklarlige fenomener på natthimmelen i løpet av sitt liv?

jeg har selv ikke sett noe som helst. Så en gang en svart måke fly over parken en vinternatt som jeg trodde var alien:)

Jenter: Hva er den dårligste og den beste "henvendelsen" dere har fått her?

....

Siste svar on. 9 des. 2009 22:40 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym She

hva betyr egentlig en :))))) smiley? har den hauger av dobbelthaker? veldig glad?
sett mange som skriver det..

På sukker.no kan man sammenligne søket etter kjærligheten med en jobbsøknad

Her følger en del tips for dere der ute,

Profilen bør innholde følgende:

--Nøkkelkompetanse,
Dette er valgfritt punkt på profilen, men kan være lurt å ta med hvis du mener du har en viktig kompetanse som passer spesielt godt i et forhold. Her trekker du frem det som er mest relevant av erfaring og personlige egenskaper.

På den måten kan du vise kvinnen tydelig at du har de kvalifikasjonene som kreves for nettopp dette forholdet. Presenter det i stikkordsform, og ikke bruk mer enn noen få linjer på dette punktet.

--Utdanning og arbeidserfaring,
Her er det viktig og få med hvor mange forhold du har hatt tidligere. Ikke overdriv på dette punktet da det fremviser deg som en player. Du kan i tillegg skrive i stikkordsform hvilke oppgaver du hadde. Det er ikke nødvendig å ta med alle småjobbene du hadde i forholdene dersom dette ikke er relevant for forholdet.

Få med:

* Livets skole, forhold og varighet.
* Hvilken status du oppnådde i forhold
* Når og hvor

--Kurs,
Ta med relevante kurs for forholdet du søker. Tillitsverv viser at du tar ansvar.

--Språk og andre kunnskaper,
Under dette punktet skriver du hvilke språk du kan, og på hvilket nivå du er muntlig og skriftlig i et forhold. Da tenkes det særlig på hvordan en uttrykker følelser i et forhold. Under kunnskaper kan du score høyt hvis du kan gjøre flere ting om gangen.
I tillegg kan du fortelle om eventuelle fritidsinteresser som du mener kan gi et bilde av deg som person. Viktig og være et fritidsmenneske, like å gå på cafe, være sunn, flink med barn og ikke minst en tøffel.

--Referanser,
De fleste velger å ta med en eller flere referanser i profilen, og mange kvinner setter pris på det.
Sørg imidlertid for å spørre referansene på forhånd. Hvis det er lenge siden du var i forhold hos vedkommende, bør du stille noen løse spørsmål, så du vet at vedkommende husker deg.
Velg dessuten referanse med omhu. Det er lite gunstig å føre opp en referanse du ikke hadde spesielt god kontakt med.

--Bilde
Noen velger å legge med bilde i profilen. Hvis man da velger og legge med bilde må man tenke på følgende; Riktige klær og positur. Tenk og på bakgrunnen da dette ofte kan gi feil signal.

Forsettelse følger.....

Jeg lurer på en ting:
Er det riktig at de svarte hjertene man slenger ut faktisk kommer til syne etterat man har deaktivert profilen sin?
Jeg klikka meg inn på en gammel mail og fant at han hadde deaktivert sin profil - samtidig fikk jeg vite at jeg var merket som ikke-interessant.
Hva er dette for noe?

Jeg tok litt etter an annen tråd her hvor det ble spurt om beste/ dårligste henvendelser til damene.. Så jeg tenkte jeg skulle vri det til hva slags henvendelser gjør damene for å få kontakt hehe... Jeg har ikke fått noen henvendelse fra noen piker her så derfor lurer jeg på dette. Hvordan vil damer sjarmere en mannlig profil :D
NB: ikke gjem dere bak skjult id plz...

Finnes det ærlig og seriøs jente/dame her - så vis dere fram med bilde her, så kan jo vi herrene plukke ut hun vi liker best. Heldighvis er smaken forskjellig. Vil bare ha en kvinne som er spesiell for meg og som vil ha et forhold. Dette er en unik sjangse for dere seriøse kvinner, dere viser bilde og setter dere på det berømmelige gjerdet og venter på kontakt. Fint, ikke sant??

friluftsliv:-))

Siste svar on. 9 des. 2009 21:08 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym hallaballa

Lurer på om alle her inne er frilufts mennesker..........ikke misforstå.......ikke imot d,,men utrolig mye spreke karer her;-))))

- Du kan sette deg på ramma med en laptop på fanget og en tacowrap i hånda, og bli sittende der i en time uten at noen forteller deg hvor ekkel du er.

mmmMMMmmmm!!

Fyll på!

.

Siste svar on. 9 des. 2009 02:53 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym mhm

Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift! Thats why it is called the present! And be aware, spooning may lead to forking.... ;)

jul

Siste svar ti. 8 des. 2009 23:05 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym She

om 2 uker er det jul. hva syns vi egentlig om jula?

Elskovslivets farer

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym zoid77

Noen er mer uheldige enn andre...

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3412463.ece

Hva med å kjøpe inn en baufil i nærmeste fremtid?

Hvorfor er ikke de på Sukker?

Vi trenger å shape opp litt her!

Har noen her på forum vært i Fortaleza i Brasil? Har lest litt på nettet om byen. Lurer veldig på å reise dit i trolig i mars 2010, 2-3 uker. Din erfaring fra stedet er interessant å vite om.

va blir egentlig gjort me dem... blir den ip adr sperra her da... satt og så på nye brukere.. to profiler, men me samme bilder,helt klart en fake profil. eller blir dem profilene bare sletta og ikke noe mer??

Jeg har en bror som er mye flinkere med damer enn meg selv. Ikke er han mer pratsom enn meg og vi er ganske like utseendemessig, men likevel så virker det som om han er det lille ekstra da når det kommer til damer. X-factor, eller at han er populær og rølpete, litt småfrekk osv. Jeg har hørt at desto fler eldre brødre man, desto mindre suksess har man med damer. Håper ikke det er realiteten med meg...

Og han ønsker heller ikke å forklare det hvordan han har drag på damene. Det irriterer meg...

En venn av meg på facebook hadde status der det sto at han bæder! En kort stund ploppa det opp 9- 0 personer som likte de statusen. Jeg forstår ikke hva det vil si å bæde. Er det noe som kan forklare meg det? Jeg skjønner ikke hva som er så himla morsomt med det....

Og sånn forresten... hva betyr bah?

IRL

Siste svar ti. 8 des. 2009 09:00 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym lur

Hvor lenge venter dere med å foreslå å møtes IRL? Avhenger selvfølgelig av situasjonen, noen ganger kommer det vel bare naturlig i samtalen etc... Noen ganger tekster man jo bare litt om løst og fast før det dabber av, mens andre ganger vil man jo bare vite mer og mer, og ikke minst møte vedkommende... Men hvor raskt er for raskt og når er det for seint? ;o)
Moro å høre andres meninger..... (Har sikkert vært tatt opp tidligere men...)

Jeg vet ikke om noe mere patetisk måte å si at man ikke er interessert i noen på. Jeg fikk det fra en jente nå nettopp, men kan hun si hvorfor hun mener ikke jeg er hennes type. Neida! Det er hun for god til!

Jeg har vært på en håndfull første-dater, og føler jeg behersker det relativt godt. Hva man gjør - og hvor man gjør det - kan jo alle finne ut av.

Det jeg likevel bruker like mye tid på hver gang, er den mentale forberedelsen: Å minne seg selv på hvordan man ønsker å fremstå, og å hele veien legge til rette for at jenta har det hyggelig og avslappet.

Så da går spørsmålet til kvinnene: Hvordan forbereder dere til en første date? Hva tenker dere?

Wintermute trakk opp noe interessant i tråden om "første date". Jeg er også av den typen som gjerne har en 3-4 dater med jenter før det plutselig stagnerer, type først møtes til en kaffe, så ta en tur ut i skauen, så spandere på middag hjemme hos en. Men hva i neste omgang? Hva når man har "brukt opp" arenaene? Jeg synes ofte det er der problemene oppstår, noe jeg gjerne kunne tenke meg å høre noen synspunkter på - hva gjør dete når dere har kommet så langt?

Det har vært noen interessante uker her på sukkerforumet...
Mye moro og litt alvor.. akkurat slik som livet skal være :o)

Men nå har det seg slik at jeg har truffet ei "lokal" jente utenfor sukker og vi har fått såpass god kjemi at jeg føler det er riktig av meg å lukke kontoen min her inne.

Og til de som påstår at man ikke kan være lykkelig som singel og likevel finne drømmedama... Ædda bæda!!! *ler*

PS! Jeg håper dere aldri ser meg igjen her inne! hehehehe

Hvor godt forhold har du til din egen kropp og seksualitet?

Hvor viktig er sex for deg?

Hei!

Jeg bare lurer. Er det sant at det ikke er mulig å finne en en mann med akademisk bakgrunn, som også er interessert i sex? Har diskutert dette endel med mennesker rundt meg, og det synes å herske en oppfatning om at det ikke finnes seksuelle akademikere..:)

Ja da er det ikke lenge igjen til Jul :) Ville Bare slenge inn en Julehilsen til alle sammen. Selv om Jeg er i voksen alder, gleder jeg meg som før til å se hva jeg får i gave i år. Selfølgelig gleder jeg meg mest til reaksjonene av de som får av meg hehe. Litt artig å se om man har truffet rett. ;) Noen flere som gleder seg?????

"Bad guy".. De bryr seg lite om andres følelser, og de får holdningen deretter. De liker ikke å vise følelser for å beholde imaget?
"Good guy".. De bryr seg for mye om andre fordi de har altfor mye empati.

Hva mener dere om dette?

Slem eller Snill

Siste svar ma. 7 des. 2009 18:43 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Undrendema

Håper noen kvinner kan forklare dette.
Sikkert mange som vil reager på at jeg generaliserer her men det får bare være.

Jeg er vel den type mann som kanskje er litt for snille og etter 5 år + ble det slutt med x-en. Før meg så hadde de fleste som hun vært sammen med ikke vært så veldig snille mot henne noen hadde til og med slått i sine.
Nå ser jeg på facebook at hun begynner å få nye mannlig venner som ikke ser ut som at de kanskje er de snilleste men litt ”bad”. Til dere som river i håret fordi jeg generaliserer så har dere rett mann kan ikke se det av et bilde. Men noen av facebook profilene er typiske sjekke profiler hvor en mann har 100 + kontakter med bare damer.

Her kommer spørsmålet
Liker dere jenter gutter som er litt ”slemme” og på kanten til det som er vanlig folkeskikk. Hvis ja hvorfor.
Gidder dere virkelig å bli facebook venner med noen som bare har andre damen og hvor profil bildet hans er uten skjorte?

Det virker som om nettavisene noen ganger er skrevet av ungdommer som jobber med skoleavisa. Det er så uproft journalistikk at jeg ler av måten artiklene blir skrevet på. Mye skrivefeil er det også. Har dere lagt merke til hvor mye sex og sladder som henger på VG.no? jeg har en lillebror på 10år som leser nettavisene daglig, og faen heller om jeg vil at han skal se hvordan en kvinne får orgasme ved å puste, og artikkelen om hun svenske fjøsa som onanerer på youtube. De vil ikke ta imot klagene heller.

Ja, nå har jeg bladd igjennom profilen din og jeg må si du er en skikkelig gladjente, som alltid har et smil på lur;)
Og det e jo flott det!;)

Nå er jo jeg ganske håpløs på geografi, men jeg fikk jo med meg at du kommer fra ….., jeg er ikke kjent der, men jeg har kjørt forbi …. , hvis det ligger i ….. da;) Jeg veit ikke jeg, jeg pleier alltid å komme med sånne dumme svar:p

Nå rekker jeg ikke å skrive så veldig mye, begynner å bli sent og dessuten skal jeg på audition i morra og det ser jeg frem til...
Men jeg kan jo si at jeg er en ekte telemarksgutt som har forvilla meg her inntil hovedstaden. Og hva gjør jeg i Oslo? Jo du kan vel egentlig kalle meg en altmuligmann. Jeg tar de jobbene jeg kan få og jeg er fryktelig glad i å reise, men har ennå ikke vært i USA:( Det må jeg få gjort noe med, før det blir for seint...

Til høsten regner jeg med at det blir skolebenken igjen, jeg har lyst til å studere noe innenfor media og underholdning, så jeg håper jeg får ønsket mitt oppfylt;) Det er mange muligheter i Norges land;)

Det hadde vært skikkelig hyggelig å møttes til en sammenkomst, tatt en kaffe eller gjort noe annet spennende sammen?
Nå er det jo kanskje litt vanskelig for deg siden du bor et stykke fra Oslo, men jeg mener det hadde vært skikkelig kult å fått det til en dag;)

Nå må jeg nesten legge meg, har en stor dag i morra, men vi snakkes;)

Beste hilsener Mitt navn…

Denne mailen fikk ikke jeg noe svar på. Jeg sendte den til en gøyal og pen jente som jeg mente jeg hadde mye til felles med. Men jeg fikk som kjent ikke noe respons, så jeg lurer på hva jeg gjør feil....Selger jeg meg for mye? Prøver jeg å være for mye hyggelig? Hva er det som er gærent med denne mailen??

Man må være et en sjarmerende drittsekk for å få seg dame, alle sutrehuene har helt rett...
I min omgangskrets er det alltid rasshøllene som stikker av med damene. Kan ikke damer bare innrømme det? Jeg er ikke en sutrer, men jeg ler bare over sannheten, for det er helt sant.

Og jeg kan gjerne nevne navn på noen kjente rasshøll:

Petter Pilgaard
Aune Sand
Tommy Lee
Bruce Willis
Gene Simmons( bassisten i Kiss)
Hugh Hefner
Pete Doherty
+ mfl

Så ikke kom her å si at det lønner seg å være hyggelig, man må være badboy, dominerende, sterk osv..
Sånn er det!

Jeg lurer på en ting. Jeg ser så mange søte damer online som matcher meg greit. Eneste som ikke passer helt er alderen. Jeg er 31 og mange av dem er 23-24 år. Er jeg en gammal kæll for dem da? Er det noe vits å sende en melding i det hele tatt?

Egentlig vært litt skeptisk til sånne sider som dette, man hører så mye rart liksom. Men hørte om dette stedet med sine relasjonsprofiler og allt, og da prøver man ut :-).. Og etter prossesen med å lage profil og allt, dukket tanken opp i hodet, hva gjør jeg nå? Chatten virker ustabil, folk titter en del på profilen, men anser de som ikke skriver noe som uintereserte. Det hjertesystemet virker litt akward. Flørtemeldingene er direkte kleine. Tar egentlig ikke opp så mye tid å skrive med de jeg skriver med her, tross allt ikke så mange fra aktuelle steder i landet jeg har sånn høy treffprosent med.. Fortsatt ganske fersk her forresten, vært her snart en uke..

Så bortsett fra diskusjonsforumet, hva bruker dere tiden her inne på her inne? Am I missing something?

Mormoren min som skulle si hvilket program hun likte best å se på tv:P Men hun sa litt feil da, hehe:P

Jeg var på millionær audition nettopp forresten og jeg tror jeg faktisk kommer videre. Flere som har vært der?

Jeg er en gutt på 23 år som vurderer å kvitte meg mitt mest kjente varemerke, nemlig at jeg har et digert mellomrom mellom fortennene. Mange av kompisene mine syns det er kult at jeg har det, men jeg vurderer sterkt å få tannregulering.

Føler ikke at jeg blir tatt seriøst og da av spesielt jenter som syns jeg ser barnslig ut eller ikke spesielt tiltrekkende. Jeg tror nemlig dette er en av grunnene til at jeg ikke har draget på så mange kvinner....

Hva mener dere?

Nå har vi vel ikke lov til å nevne andre nettdatingsteder her, men jeg må si det er en viss tjeneste jeg blir litt oppgitt over. Her om dagen tenkte jeg bare å sjekke en tjeneste jeg har brukt tidligere og se om det var noe liv der - men, suprise, den var overtatt av nettdatingens Rimi - det firmaet som kjøper opp alle andre og legger dem ned for å gi et dårligere tilbud til en høyere pris.

Håper virkelig ikke Sukker lar seg kjøpe opp...

Gjerdet

Siste svar sø. 6 des. 2009 22:39 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Hvor er dette berømmelige gjerdet jeg leser at alle damene sitter på? Kunne nemlig tenke meg å oppsøke det for å hjelpe noen ned...

Lykke 2

Siste svar sø. 6 des. 2009 19:54 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym lurifax

Lykke er når jeg oppdaget at TV Norge starter å vise Hotell i særklasse kl 1930 i dag.

Og når man ser hva slags ekteskap Basil Fawlty lever i, er det vanskelig å forstå at noen ønsker seg noe annet enn singeltilværelsen, hehe

Får ikke til å plasere meg på kartet.
Uansett hvor jeg stiller meg i norge ender jeg opp i Bergen?
Noen andre som har lignende problem.

Jeg er 33 år og er vekter. Har jeg tapt da?
Hver gang jeg skriver med en jente er dette det kritiske punktet.
Ofte får jeg aldri noe svar etter at jeg nevner jobben min.

Er det så nedverdigende som jeg innbiller meg å si at jeg er vekter?

Kommer lykkelig og uvitende hjem fra jobb og skal sette meg ned i sofaen og zappe på tv, men hva finner jeg.... Jo ingen ting. Min vakre og hyperaktive elskede har igjen ominnredet. Nå som jeg endelig har vendt til meg hvordan ting er plasert i stuen. Tv'en står på en helt annen vegg en den gjorde. Sofaene er snudd. Hvilken av dem skal jeg velge nå? Bordet står ikke der det gjorde, hvor skal jeg sette glasset mitt? Hvor er fjernkontrollen ? Når jeg endelig har klart å velge sofa og fått skrudd på tv'en på kanal 7 så er ikke Two and a half men på den kanalen som den alltid har vært. I min frustrasjon zapper jeg vilt etter å finne programet. Når jeg endelig finner programet, noen minutter for sent selvfølgelig, så må jeg si at humoren er ikke som den skal. Alt er jo annerledes.
Etter en lang og frustrerende kveld skal jeg gå legge meg med min vakre fru, men tror du ikke hun har byttet gardiner også. Selv ikke på soverommet skal jeg få ha min vante trygge omgivelse......

Noen flere som savner de irriterende hverdagslige tingen ved å være to..............................................

Hva sier jentene til en som liker å drikke mer Clausthaler fremfor brus i hverdagen? Blir han sett på som "alkoholiker" bare fordi det er øl? Er mange brune flasker skremmende? ;-)

Jeg spør fordi jeg kjenner en som drikker mye alkoholfritt øl, men er mer eller mindre avholds.

Det er flere som sitter år etter år for å finne den som klaffer på allt fra topp til tå, men også innvollene.. ;)

Når den dagen kommer og at du faktisk har klart å finne denne personen, hvordan kan du være så sikker på at den perfekte vil ha DEG? ;-)

Jeg oppdaget det i dette sekund: Jeg føler jeg har forandret meg!

Den siste uken har jeg svart opptil flere hyggelige meldinger med kjølighet, lite gjennomtenkthet, distanse og tidvis uhøflighet.

Hva skjer? Er jeg i ferd med å bli en kynisk nettmenneske? Jeg tar meg i å være på en måte som jeg synes er lite sympatisk selv!
Har nett-dating gjort noe med meg på tross av at jeg er bevisst på å bevare varmen min? Har jeg blitt avstumpet? Nonchalant?

Er det bare jeg som tar meg i å ikke like den jeg til tider kan finne på å utgi meg som på nett? Andre som føler "nettfenomenet"?

Ser det har vært svært mange innlegg her fra ulykkelige og frustrerte mannfolk som klager og sutrer over manglende respons. Og grunnen til at jeg skriver dette er fordi jeg har vært i denne håpløse situasjonen selv. Og det er ikke noe gøy, det føles som hele verden er imot deg. Og jeg har gått fra å være helt håpløs, til relativ ganske god med kvinner.

Likevel så virker som mange av kvinnene her inne er vant til å få det akkurat som de vil, de vil ha det beste ut av menn, de vil ha feilfrie menn. Og det virker som om det er helt forbudt å kritisere kvinner her inne for noe som helst. Det virker som kvinner her inne er feilfrie roboter. Men som sagt dette er ikke sånn jeg tenker om kvinner nå, men det er er sånn jeg tenkte før. Men kanskje jeg snakker for mange andre menn her inne, som syns dating er utrolig urettferdig?

Jeg lurer på hvorfor så mange menn har profiler uten bilder? Er dere allerede i et forhold eller er dere redd noen skal kjenne dere igjen?
Jeg vet jo ikke om damene gjør det samme, men uansett synes jeg på mange måter det er vanskelig å ikke kunne forholde seg til et ansikt når man feks. prater sammen. Vil bare poengtere at jeg ikke er spesielt opphengt i utseende.