Sukkerforum

Jeg vet snart ikke opp-ned på meg selv jeg.. Det går til helvete på jobb, jeg får parkeringsbøter i fleng, jeg glemmer å ta med med varene når jeg handler i butikken. Jeg kjenner ikke at det er tomt for varmtvann når jeg dusjer... Rett og slett fordi HUN er i tankene mine hele tiden :-)

Fy F så deilig å være betatt !!

Sorry, måtte bare få det ut :-) Puh.

Vi er jo alle her inne for å møte spennende personer og kanskje en man kan finne noe spesielt med. og på veien flørter man jo en hel del, dater og har kontakt med forskjellige menn. Som singel jente har jeg jo også andre single guttevenner som jeg flørter med, går på kino med og spiser ut sammen med når det passer seg slik.

Men de jeg har møtt frem til nå er jo egentlig bare gode venner som av en eller annen grunn ikke er kjærestematerial.

Når man da treffer en her inne som man begynner å skrive med. Og man merker at det blir oftere og oftere kontakt. Man går over til msn og kanskje til sms. Hva er da "regelen" . Er det da greit at man flørter og har kontakt med flere?

Jeg er jo lite opptatt av hva en gutt gjør fordi jeg ikke er en særlig sjalu person. Om han dater jenter mens han har kontakt med meg og ennå ikke møtt meg synes jeg egentlig er helt greit for dagen vi møtes og det klaffer for begge vil det jo falle seg naturlig etterhvert å avslutte kontakt med andre. Men jeg har noen ganger merket at gutter gjerne vil vite hvor mange andre gutter man har kontakt med og det synes jeg er litt rart å snakke om. Synes det er litt privat egentlig jeg.

Hvordan gjør dere dette? Kun kontakt med en og en? Eller hva er det beste tipset her egentlig? Og hva sier man til gutter som vil vite om de er de eneste? kan jo ikke lyve heller...HALLO det snør jo pene menn her inne....

Hva er greia med at jenter over 30 så å si aldri blir vist i min matchliste, når det tydelig går frem av min ekstremt veloverveide og gjennomtenkte profil at jeg definitivt er åpen for å bli kjent med en som t.o.m er gammel nok til å være min egen mor? Jeg venter spent på at "cougar"-mentaliteten tar av i Norge, da skal jeg stå oppreist og stolt og si at jeg var en av pionérene på dette området.

http://open.spotify.com/track/046ZhBbIMSnG3UXHXJD1cy

Er det egentlig det vi gjør her inne? Forhaster oss, bruker tid og energi på noe som kommer av seg selv irl uansett? Bure vi bare logge av hele gjengen, slutte å lete, så kommer det av seg selv en dag?

Var ute og tok en kaffe med min datter i går, vi snakket litt om denne nett datingen min. Hun ble litt overrasket over at jeg driver og svarer på (nesten) alt jeg får inn av henvendelser.
Hvaaa...... ? Til og med på blunk/vink/flørt og den slags?
Ja, sier jeg litt beskjemmet,.... jeg gjør det....Hjelp!
Min datter planter et bilde i hode på meg:

Se for deg at du sitter på en kafé. På borde bortenfor sitter en mann. Dere titter litt på hverandre.
Plutselig blunker mannen til deg. Du finnes ikke interessert.
Går du da bort til ham og sier: Takker for blunket, men dessverre jeg tror ikke vi passer sammen...?
Niks aldri i verden om du gjør!

Kjentes plutselig litt latterlig at jeg alltid synes jeg må gjøre det i nett verdenen.
Tror jeg er kurert!

Hvordan stiller jeg i kjærestekøen når jeg brått, plutselig og helt ekstremt uplanlagt har havnet i dette uføret?

A ONS went totally out of controll...

Nå er jeg så lei av all kikkinga (visittkort ) på profilen min, hopp ned av gjerdet og skriv en mail for svingende!!

Og ja, jeg skriver mail og sitter ikke på gjerdet. Hva skal en gjøre for å få respons?? Noen glupe forslag??

Ettersom jeg er ganske opptatt av den såkalte kyssekjemien og har høyt oppe på lista mi at en fyr må være: kissable føler jeg at jeg bare må få kysset en person om jeg er på en date og jeg føler vi ellers har god kjemi.

Som litt gammeldags pike tar jeg selv aldri initiativ men sørger for å bite meg litt i underleppa eller vise andre skråsikre tegn på at jeg gjerne vil bli kysset. Og får som regel et kyss da;)

Men nå leser jeg litt i forumet her og hører det er personer som ikke kysser på første date og kanskje heller ikke på andre date?

Er jeg en skikkelig slut her som bare mååå kysse om kjemien er tilstede? Eller gjør dere andre det også? Burde jeg vente neste gang til date nummer to eller what?

Hilsen Pike

Hvor mange er det som har snubla, tryna eller gjort noe klønete i 2010.. Har du kanskje sklidd i snøen og ramla over den du gikk på date med?
Fortell gjerne en kort historie eller en liten hverdagsanekdote fra eget liv! :)

Medlemskap

Siste svar to. 21 jan. 2010 16:49 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym filofax

Siden jeg har månedlig trekk aner jeg ikke hva 1 måned, 3 måneder, 6 måneder osv koster. Noen som vet? Mulig jeg er blind, men fant det ikke under "medlemskap".....

Hei alle sukkerklumper!

Sikkert mange her inne som har tenkt seg på sukkerfest om noen uker. Det har i en del tidligere tråder blitt spurt om:
hvilke folk kommer, hvor gammel, er det greit å komme aleine, er det vorspiel før festen osv..

Sjøl har jeg vært på en fest. Kom aleine, blei kjent med noen hyggelige folk og gikk sånn passe brisen hjem igjen - aleine! :) Jeg la merke til at en god del fant hverandre utover kvelden. Noen satt og pratet intenst, andre klinte i kriker og kroker, andre rocka seg svette på dansegulvet........

Hvilke forventninger har du til lørdag 6. februar - hva håper du skal skje for din egen del i løpet av kvelden?

Fortell dine innerste fantasier om en optimal kveld på festen!!!!!!!!!!!!!! :P

Jeg har funnet drømmedamen !! Hun er koselig, snill, omtenksom, søt og litt sprø (altså morsom å være sammen med.) Hun tenner meg og det finnes ikke et vondt ben i henne.
Vi har det veldig bra når vi er sammen, og vi har de samme interessene.
Vi er også ganske enige om fremtidsplaner, både nær fremtid og litt lengre unna.
MEN jeg er ikke ”forelsket” .. det er bare noen av de siste følelsene som mangler. Hva kommer dette av? Vi har en god kjemi sammen.

Hva gjør jeg? Er dette noe å satse på?
Vet at denne såkalte ”forelsket”-følelsen forsvinner med tiden allikevel, når hverdagen kommer. Vet hun er en omsorgsperson og en flink mamma. Jeg tror jeg kan få det bra med henne, men er det nok?

El-bilen har vært på markedet en stund. Det er 14 år siden jeg var på prøvetur med el-bilen til det lokale el-verket. Teknologien har gjort stormskritt siden den gang, men hva har skjedd på el-bil fronten? Tilsynelatende ingenting! El-bilen er fortsatt en liten kubisk plastboks med plass til en person og en koffert. Den er en smule raskere enn en utrimmet moped og en rekkevidde som holder til en handletur i nabobyen, men ikke hjem igjen.
Så kom Tesla. El-bilen som knuser Sjarifs bensin-porche i dragrace. Bortsett fra at Tusla ikke har plass til noen bærepose hadde den holdt fint til en handletur. Porche på sin side begynte med el-biler for 120 år siden, og jeg undres kan det virkelig fortsatt være slik at Porche er de eneste som har lagd en el-bil som kan brukes til noe?

Noen av dere

Ingen svar
(kvinne 39 år fra Akershus) Privat melding

På noen av trådene her skall folk ha det til å være så ille beklager altså men det tror jeg ikke :)

Har noen tenk på hvor vanskelig vi synes det er med den så kalte "ryggsekken" vi har med oss i livet. Spesielt når vi da kanskje har vært gift eller sambo og med barn i bilde.... vi synes det tung å vanskleig ofte å få hverdagen til å funger med en eks i kulisene +at vi skal inn i nytt forhold... ja iallfal ønsker vi oss det....
Så er vi jo så kritisk til andres ryggsekk , det vil lissom bli bører som ikke alltid er like greit å takle.
Men vi må vel og bør vel takle dem.... det kalles vel livet ærfaring...
NOEN TANKER......

Takker for alle samtaler og hygge i forum.
Drømmedama er møtt og det skjedde på sukker.......hadde jeg aldrig trodd:-).
Så ikveld er mann27 siste kveld her inne.
Håper jeg ikke får se dere her inne igjen......:-)
Takker for alle samtaler og gleder meg stort over fremtiden,nå logger jeg av for siste gang og takker og bukker for latter og frustrasjoner hehehehe natta :-)

For ikke å ødelegge tråden til lettåhuske...

Uansett, frøkna skriver der noe jeg kjenner meg veeeeeldig godt igjen i. Jeg har vanligvis ikke problemer med å finne meg en date, men hvordan i all verden skal man ta det videre?

Forslag mottas med anerkjennende nikk og to virtuelle tomler opp.

zzznoork

Siste svar ti. 19 jan. 2010 17:05 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Horten

ÅÅHH Nå kom jeg på en fin historie!! Jeg bare MÅ fortelle!!

Jeg har vært snorkeoperert. Og operasjonen virket , i ca 10 dager. Turde jo ikke snorke for det gjorde VONDT. :)

Skal IKKE dra noen flere detaljer rundt det der sånn bortsett fra å nevne at den gangen jeg var inne for å undersøkes (noen år siden da) så satte de på meg fin hvit plastledning inn gjennom nesa og halveis ned i halsen og en annen dings med hvit plastleding under munnen for å sjekke om det kom luft der. Alt sammen ledsaget av lekker hvit sykehusteip. Hver ledning gikk langs kinnet og OVER øra før den forsvant ned under snippen der den var koblet til en kostbart-utseende greie i metall og glass. En sånn diskret liten sak på størrelse med en liters kartong med melk. Den var jo OGSÅ selfølgelig teipet fast etter alle kunstens regler midt på brøstet for jeg skulle jo SOVE med alt dette utstyret på da og da de hadde fått på plass alt var klokka vel sånn 1730 tror jeg. Truru jeg var bærre lækker med alt det utstyret på eller? Hadde booket meg inn på et hotell i drammen så dro dit for å prøve å få meg litt søvn innimelleom alt avlesningsutstyret.

Nuhvel

Den kvelden var det landskamp i fotball mellom norge og england!

For den uinvidde betryr dette at offentlig puber og hoteller er STAPPFULL av tildels fulle nordmenn eller engelskmenn som enten er på gråten, eller ekstatiske.

Så dar vasser man da inn. Og må gå GJENNOM tv stuen, FORAN tvn i et rum FULLT av de før nevnte mannfolk i varierende faser av ekstase siden norge ledet..

Det ble HELT TYST!! Den berømmelige knappenålen kunne hatt gjesteopptreden!

Så delte den før så ekstatiske mengden seg i to, og som Moses gikk jeg verdig gjennom en full sal full av måpende menn med skjerf og ølglass... Og åpnet heisdøren (takk GUDENE for at den var nede!!) og forsvant oppover til de øvre gemakker....

jaja. :) Bare noe jeg kom til å huske på nå da... :9

Har ved flere anledninger skrevet tilbake til jenter/damer etter at de har funnet min profil intressang.

Takk for henvendelsen men jeg skriver/treffer en annen. Skulle det derimot vise seg at dette ikke fører til noe kan vi selvfølgelig mailes evt ta opp kontakten igjen.

Med hyggelig hilsen R....................................................

Som takk for at jeg er ærlig og svarer høflig har jeg mottatt følgende svar:

Du skulle bare visst hva du har gått glipp av ..............................

Så fint da, håper du får hyssingen i bånn og at hun er noe for deg og ........................................(det var bare 3 høflige linjer jeg sendte i retur da)

Og den beste da :-) .....ja da håper jeg at du viser tydelig at du bryr deg, du skulle bare visst hvor mange jeg har skrevet til.......er ikke seriøs for ei krone og,.... faens menn altså..........hvis du skulle ombestemme deg er jeg fortsatt tilgjengelig da jeg syns du virket kos og kjekk og det er derfor.................og på 8ende linje står det så kjekt : hvis jeg kan skryte litt er jeg litt av en gymnast i sengen og har hørt at jeg er litt gææ´rn av meg osv-osv .......

HALLOO !!!!!!!! Er e mulig???? Noen som har vært borti tilsvarende????

Er det slik å forstå at enkelte er veldig desperate her inne og/eller ikke skjønner et høflig avslag ?

Hilsen fra kjekk gutt på 45:-)

Synd at all fjas og babling skal ta slutt på denne måten ..
Alle som er for at "pus" skal få lov til å vise sitt vakre fjes her på sukker igjen kan si det her :o))

PS : Kos deles ut til alle i dag , da jeg fyller år .. hehehehe ;o))

Hei, noen ganger når jeg tenker på sex kan jeg komme til å nyse. Noen ganger til og med 2-3 ganger. Er ikke alltid det skjer, men en god del ganger. Søkte litt og fant ut - til min store overraskelse - at jeg tydeligvis ikke var alene: http://www.klikk.no/samliv/sex/article388120.ece

Så er det noen andre her som opplever dette? Noen situasjoner hvor dere har tenkt at årsaken til at en person nyser er fordi han/hun tenker på sex, eller dere har blitt flau fordi dere har tenkt at andre må tenke dette om dere el.? Hva tenker dere hvis noen nyser i senga? ...

Jeg har ikke hatt sex med noen, så har ikke opplevd dette i den sammenhengen..

Ble nysgjerrig...

Og det er manda' morra blues,
manda' morra blues.
Klunker litt på kaffen,
tar en pris med snus
og nynner manda' morra blues.

Lurer jeg... er det lov?? Hva bør den første daten inneholde? Jeg som kvinne synes det ikke er så veldig ok med "blomster" første daten, synes det passer bedre på andre daten lissom..... Å hva er mest vanlig og kosligst å gjøre.... Moro å høre hva andre tenker om dette :D

Det har jeg lest. Så til dere jenter, stemmer dettte ?

Hilsen en med skjegg:D

Tror jeg har møtt mannen over alle menn her inne. Var så heldig at jeg kommuniserte litt med han.

Det startet med at han sendte en melding hvor han sa at nok visste hvordan han skulle sjarmere meg. Vel, det funka ikke, så jeg svarte ikke. Så ba han meg skjerpe meg.

Da spurte jeg hva det gikk i. Da lurte han på om jeg var dum, siden både jeg og han visste at jeg kunne sjarmere han om jeg ville. Her begynte interessen for han virkelig å nå nye høyder.
Jeg spurte han om han var sur og bitter for at jeg ikke svarte første gang.

Da sendte han til slutt avgårde nådestøtet som gjorde at jeg virkelig fikk lyst på han.
"hvis man pulte 28 herfra i fjor og 3 i år så er man kanskje ikke bitter?
hehe "

før han fulgte opp med:

"og husk at din biologiske klikke tikker hva gjelder barn...tenke meg foreldra dine peser deg litt på det der..
lykke til, frustrerte frue:O)

ps! du hadde kun vært enda et nr i rekka.
ikke fortvil."

Deretter blokkerte han meg for videre kommunikasjon. Det var jo virkelig leit, for jeg hadde jo så veldig lyst å snakke mer med han, tror jeg har funnet drømmemannen...

Burde jeg legge ut brukernavnet hans her til advarsel for andre jenter han kommer over?

Hjelp eller hurra, jeg begynner å bli grått i håret.
Hva synes dere, damer, er det på tide å fordjupe meg i hårfargemiddel eller bare la det være, hehe :)

Skjønner jo at sukker gjerne vil ha flest mulig på sukkerfestene så tidlig på kvelden som mulig... Men jeg og et par venninner tenkte kanskje vi skulle stikke innom soria moria litt utpå kvelden, som et alternativ til de stedene vi vanligvis går ut i helgene. Hvis det er mulig å kjøpe billett i døra i eleve-tolv-tiden, og denne ikke koster så alt for mye... Noen som vet? Noe av sukkerfolket velger sikkert å gi seg før midnatt, og da må det jo være fint med litt påfyll av folk eller hva?

Vi er jo alle opptatt av og ta oss godt ut på bildene og i det vi skriver om oss selv i profilen vår..... Hva er egentlig en god "KJÆRLIGHETS C.V. Hva bør den innholde??? Og hva er skikkelig turn off å ha med ?? :)

Hva er det med disse match Norge som skriver og roper i reklamen at de er størst i Norge??
I skrivende stund så er har det vært 5691 inne på Sukker siste timen, mens når vi summerer opp de tilsvarende listene til Match så er det bare 3047. Og det på tross av at de bruker ca. 20 ganger så mye reklame. Det lukter jo nærmest trykksverte av de single man finner der!

Vil ikke folk bo i Oslo, eller? Synes det er veldig mange som skriver at de har forvillet seg til Tigerstaden...

nå er jeg lei av å sitte her inne å sende uendelig m meldinger uten å få svar fra selvpptatte sære kvinnfolk.....vært medlem i over 2 år uten respons...

send nå for hælvete et høflig svar på mld å si du ikke er interresert.. kvinnfolk og tomflasker grrrr

Er EN som stadig forandrer navnet sitt inne her og skriver ekkle brev når han ikke får svar.... hva skal man gjøre med slik... flere med den ærfaringen her??? ... huff blir kald på ryggen jeg...brr!

Jeg har en teori om at valg av bilder i albumet ikke alltid gjenspeiler interesser.

- Hvis du er reiseglad legger du ikke ut bilder foran Eiffeltårnet eller pyramidene
- Hvis du liker deg på fjellet legger du ikke ut bilder fra Besseggen
- Hvis du liker deg på byen legger du ikke ut cosmo-bilder
- osv.

Husker i hvert fall ei jeg hadde en liten håndfull dater med før jul. Hun var veldig glad i friluftsliv, og nesten hver gang jeg sendte en SMS skrev hun at hun var eller var på vei til et eller annet sted i Oslo-marka. Og det gikk ikke frem av profilen, ingen reklamebilder for Stormberg og bare de vanlige glosene om at det er ålreit med en tur ut i skauen.

Det er et eller annet med at det som er dagligdags for deg kanskje ikke er det du vil skryte mest av?

Er det noen som vet hvorfor folk inne her har så ekkel holding i forum??.... Tror det er mange som er slitene inne her jeg! Vi skal jo lissom være hyggelige mot hverandre.... Trist! Lei meg på dem "sure og ekkles vegne"

Hva gjør dere som er hjemme ikveld?

Hos meg blir det iallefall et glass vin og litt surfing på nettet:)

Jeg trodde jeg skulle digge det stooort å få ny PC, men i steden for hater jeg den stoooort fordi den er så veldig annerledes enn den gamle reservePC-en jeg har brukt i et halvår nå, og som jeg fikk av en kamerat av ei venninne fordi jeg hadde ødelagt min egen dyre...

Men jeg har et spørsmål... får man ikke med gjenopprettingsCD-er når man kjøper PC-er lenger? Det ble slik at jeg kjøpte en utstillingsmodell fordi de ikke hadde fler på lager. Greit for meg for det ble kr. 1000 i avslag... men har de glemt å legge inn gjenopprettings-CD-er til meg?
Hva skjer i så fall dersom jeg får et virus som ikke lar seg fjernes uten at jeg reinstallerer alt på nytt?

hei!

er det mange som skal på den singel festen eller??pleier det å være gøy på sånne fester?(regner med det:-))

Jeg er så lei meg akkurat nå, en kamerat har akkurat kalt meg for player.
Bare fordi jeg skulle ut en tur i kveld, og at mannfolkene liker å svinse rundt meg når jeg er ute.
Er det min feil at mannfolk er kåte? Er jeg player når det er dem som er det?
Hvordan vet man hvem det er oss som player den andre? Jeg vil jo finne kjærligheten i mitt liv.
Kanskje ikke sex på byen er måten? Jeg er dypt indignert.

Jeg regner egentlig med at dette er lagt ut maaange ganger her inne.. men alikevel..så undrer jeg.. hvorfor i all verden kan ikke folk sende en mld og ihvertfall bekrefte at de har mottat mld og ikke er interessert? Jeg har vel sendt rundt 10 mailer de siste 2-3 dagene... noen svarer selfølgelig..men hva med de som ikke lar høre fra seg? Det er en ærlig sak å ikke være interessert, men da går det vel an å skrive det da? Syns det er det minste man kan "forlange" på en datingside! Uansett hvor uinteressant og lite aktuell en mann er for meg så svarer jeg! Og alltid i en hyggelig tone. Man trenger ikke nødvendigvis si sannheten en gang..Det er lov å pynte på ting så fremt det er for å være grei mot den andre.. Og av og til kan det jo faktisk hjelpe den andre å være ærlig (.f.eks ang bilder, tekst osv) til å oppnå lykke senere...

Jeg forstår det ikke..er det så mange umodne mannfolk her inne???

Det er vel bare høfflighet å svare på en mail? Kan forstå at det vil ta litt tid om man mottar over 20 mail per dag.. men hvor mange her inne gjør egentlig det?

Og møtt kanskje 12 stk på tre år.....hmmmmmmmmm creepy!

8 av dem møtte jeg bare en gang.....

Er jeg den enste som ikke har vært i syden og ikke har ønske om det? ....Jeg trenger ikke ha det øverst på lista for å trives på ferie. Turer er koselig både i Norge og Land ellers... Er jeg unormal?? Dame 39 år ;O)

Har du noen morsomme klipp , del den med oss på sukker.no , ha en latterlig god lørdagskveld:)

http://www.youtube.com/watch?v=Wwfh9icSJgY

Hei jeg er et spøsmal til jenter og dammer.jeg er nye her men jeg lurer på det er bare for singls?eller gylder for discrasjon(secret relationship?

takk skal dere ha

Forvandlet til en fnisende fjortis på en to tre... Hmm Et godt eller dårlig tegn?? Anyone ;-))

Mange av jentene under 30 har i det siste kalt seg eller skrevet XoXo eller XOxo eller XOxO i profilene sine.

Hva betyr det? På slutten av 90tallet forsvant helt personlighet som et trekk ved den siste generasjon og alle gjør bare det de skal gjøre for å vise at de er med - Snowboard, salsa, klatring, SV osv osv...men hva er den XOXO som siste del av personlighetutrydding? what is it.

JObber nattevakt i natt og lite som skjer..Så nå sitter jeg nå her og leser på diskusjonsforumet. Mange morsomme innlegg! Men to ting slår meg..hva er greia med "frekketonen" mange har her? og hvorfor har så og si alle skjult id?

Det har vært en rekke tråder som klager over bilder som brukes på profilene. Enten så har man for mange bilder av fjell eller så er katta eller hunden uinteressant. Menn står i bar overkropp og tar bilde på badet, mens noen damer viser for mye kløft osv....osv

Det er ingen som har sagt hva som er bra bilder i hverken profil eller album. Hvor mange bilder bør det være med som et minimum? Er kleskoder som blir vist viktig? Bør de vise litt mer hvem du er utenom bare det rene utseendet?

Siden jeg er en av de useriøse uten bilder i profilen tenkte jeg kanskje at jeg skulle tørke støvet av det engangskameraet som jeg kjøpte på super'n på 80 tallet og gjøre en innsats. Da hadde det vært greit med litt tips, kanskje for noen andre også. Det er fint om dere skriver kjønn og ca alder for å se om det er noen forskjell i meninger rundt dette.

På forhånd takk

Hei, eg skriver både på nynorsk og bokmål. Men min profil er på bokmål. Har det noe å sei på kva språk det er på?

Har hatt tanken at noken damer bare kutter ut å lese profilen min vist det hadde stått på nynorsk. Er noken som er einig med meg her?

H.
Olav

Er det noen der ute som har vært på arrangementer i regi av sukker? Hva med 6 februar, skal du dit?