Sukkerforum

Gjelder sikker under også men dere under 40 har et annet forhold til dette, så dette gjelder primert dem som har levd en stund lenger.

Syns faktisk det er litt synd at noen her inne velger å ikke svare på hendvenelser fra personer som tar seg tid til å lese og sende hendvenelser til de som søker etter en annen person å dele livet med. Jepp, aksepter at ikke alle passer alle, men går det ikke å si det da! Vi er vel så gammle nå at vi kan vise hverandre den veridheten det er at å si takk eller nei takk når noen viser oss oppmerksomhet! Jeg er ikke sur, er ikke bitter, men blir bare litt skuffa over mine medmennesker som ser ut som noen utrolige trivelige personer med masse godt humør, ærlighet og omtanke for andre og så viser det seg å ikke stemme helt. Jeg må faktisk si at min far hadde et utrykk som viser seg å stemme mer og mer og det er som følger: "Til mer jeg lærer mennesker å kjenne jo gladere blir jeg i dyra". Dette er et hjerte sukk fra en som snart ikke gidder å skrive til profiler mer.

Godt Nytt år.

Terje

Godt nyttår folkens :)
Regner med at det er få folk som sitter her i morgen så sier det i dag :)
2009 har vært det verste året i mitt liv, og jeg kjenner på meg at 2010 kommer til å bli et knallår :)
Jeg gleder meg!

Hva skal dere gjøre i morgen folkens? Og hvilke drømmer har dere for nyåret?

Jeg er en helt vanlig 23 åring. Ikke akkurat stygg og en som er ganske høy og mørk. Jeg har alltid vært høflig mot kvinner,åpner alltid dører for dem, gir dem gaver, komplimenter osv.

Men jeg føler at jeg alltid faller i den fornuftige fella, mr.nice guy, han som veldig sjelden kommer med sine egne meninger osv. Men damer vanligvis faller for menn som de aldri vet hvor de har, som plutselig bare fordufter, som er en spiller osv.
Er det så ille å være fornuftig?

Jeg vil bare benytte anledningen til å ønske alle "sukkerister"

ET RIKTIG GODT NYTT ÅR!

Håpet er vel at jeg ikke ser så mange flotte jenter her, men
måtte dere alle ha lykke med å finne den rette i det nye året.

Hilsen
speider'n...............speider videre

Ville bare å ønske ALLE en riktig fin kveld og ett Godt Nytt År!

Jeg får bare ikke sove… Og det er ikke forventningene til det nye året som er årsaken.
Nei da, Samtlige brøytemannskaper i Oslo har visst bestemt seg for å ha nachtspiel i gata mi i kveld, så her er det action, og syke som de bråker!
Hadde det i det minste vært NM i kosing som foregikk rett under vinduet mitt så hadde jeg tolerert det altså, men med det antallet av traktorer, lastebiler og hjullastere- så langt som bare øyet kan se, kunne en nesten tro at Noregs Bygdelag hadde lagt julebordet sitt til gata mi i kveld…

De som kjører disse maskinene er sikker ”hunk” så det holder, så her har dere sjansen jenter! I det minste kan det bli stille en time eller to mens dere distraherer disse ”Dozerene”…. :-)

DET hadde vært et godt nytt år:-)

Heisann!

Jeg tenkte vi kunne ha en idé- og inspirasjonsdugnad for hvordan vi på hver vår måte kan bli mer attraktive her inne.

Jeg kan starte:

Jeg tar sikkert ikke skade av å bli litt mer feminin, og har begynt å sminke meg litt hver dag. Det er helt nytt.
Jeg jobber også med å bli flinkere til å lytte og spørre mer om andre i stedet for å prate selv.

Hva bør DU jobbe med for å bli mer attraktiv her, tror du?

Årets nest siste dag(penultimate)...Er det noen som kan den Skotsk ord for Nytt års aften ...???Det plager meg at jeg har glemt
den og det plager meg at etter 25 år i Norge at jeg er nesten like dårlig til snakke Engelsk som jeg er til å snakke Norsk ..Heldigvis i in this never ending søk for a partner,there are other methods to impress the opposite sex...som lest på en fridge magnet (I kiss better than I cook)!!(Well maybe I kiss better than I talk and certainly kiss a lot better than I dance...)
V i kan ikke være flink til alt men hva er det som dere prioritere,hva vil dere sette mest pris på om du kunne velge...??
Godt nytt år

Etikk

Siste svar on. 30 des. 2009 19:43 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym NyBruker

Hei:)

Jeg er ganske ny her, og må si at jeg er veldig imponert av brukermassen! Dette er over all forventning i forhold til hva jeg hadde sett for meg:)

Men det er en ting jeg lurer på, jeg hadde først litt kontakt med ei jente som jeg kontaktet selv, også har jeg blitt kontaktet av noen andre som jeg synes virker veldig hyggelige.. Nå er skal jeg snart hjem fra juleferie, og jeg anser det som ganske så sannsynlig at jeg kommer til å møte de fleste av jentene..

Så det jeg da lurer på, er det greit å date flere samtidig, altså møte dem? Og for ordens skyld, jeg tenker ikke på å ha sex med flere samtidig, det er uansett en lang vei å gå dit:p

HEY!!!

Noen som skal bli snillere osv til neste år da :)

Alle har vi vel noe vil forandre på ?

får dere ha godt nytt år alle !!

Kommet meg hjem igjen etter litt juleferie sydover.. Så nå er jeg klar for fjas igjen

Det er få områder her i samfunnet det kvinner fortsatt har full likestilling selv om vi snart går over i 2010! Men her på sukker har jenter / damer alle fordeler!

Uansett sett hvordan du ser ut eller hva du skriver i profilen din er damer garantert å få x-antall flere svar enn menn..Hvorfor det?

Jo for menn er de aktive her på sukker, de fleste jeg har møtt (ca. 40) har aldri tatt kontakt selv, men sittet på gjerdet og velget og vraket i alle svarene de har fått. Og det skyldes at menn sender x-antall brev til forskjellige damer for å i det hele tatt få ett svar eller opprettholde selvtilliten. I tillegg sikter vi mye lavere enn i det virkeliget livet, i hvertfall etter å ha erfart at svar sitter langt inn..

Så det hadde kanskje vært lurt av menn og holde litt i igjen og ikke skrive til absolutt alle av det motsatte kjønn, som på sikt gir dem en kanskje litt for stor grad av tror på seg selv og sitt ego.. og som igjen at de sikter alt for høyt... Om kvinner fikk litt færre svar, måtte de kanskje ta litt initiativ selv også, noe som hadde vært sunt her på sukker!

Godt nyttår alle sammen! personlig synes jeg det er direkte uhøflig å ikke svare noen (selv om det selvsagt ikke er lett om vi menn sender deg 50 brev om dagen,-)

litt bitter ja, men gir ikke opp fordi!!

...ved første blikk er den mest utbredte øyesykdommen som finnes...

Brrr...

Siste svar on. 30 des. 2009 03:46 (150 svar)
Skjult ID med pseudonym msMillions

Her er det 29- grader ute nå, glad jeg har vedfyring

Hvor kaldt er det hos dere?

hva vil være for seint er vel heller det jeg er ute etter :)

Av div grunner, så poster jeg ikke noe nick på denne :)

Man velger ikke hvem man elsker, men man kan velge hvilket kjønn og i hvilken kroppsåpning man har sex

eller hva?

Emigrere

Siste svar ti. 29 des. 2009 22:10 (67 svar)
Skjult ID med pseudonym sunshine

Er det fler enn meg som kan tenke seg å bo i et annet land en periode? Varmere klima, mer åpen og avslappet kultur hadde vært noe!

Er det stille på Sukker i romjula? Eller er det bare meg?

Dem få meldingene jeg har skreve i des har svar prosenten blitt lavere og lavere. Jeg har selv vert dårlig/sen å svare tilbake.

Jeg har brukt Sukker lite i desember og jula. Mest fordi jeg har ikke hatt tid til å ta Sukker seriøst. Vise meg selv og alt det der ;) på meldingene jeg skriver til damene her. Blitt mest tid til korte svar eller bare lese breva.

Hilsen fra
Manni30årene

Det er mye nye damer her inne nå. Har alle blitt dumpa før julaften så de sparte penger på julegaven lol

Damer er bra, men meloner er best!

Tunng!

Siste svar ti. 29 des. 2009 18:29 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym PikenVell

Green hills and enemies
These things they make us sentimental inside
Your words are gelignite
Or just another sentimental aside

Hoppuka

Siste svar ti. 29 des. 2009 18:14 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Noen som har noen god ide til en begrunnelse for å utsette Østerrike for en idrettsboikott?

For endel år tilbake ble det strømløst i New York en kald vinterdag. Dette førte til at fødselsraten steg i været 9 mnd senere. Dersom dette stemmer og teorien holder litt vann ville det jo være naturlig at mange single også fant hverandre på slike dager. Nå er det jo meldt bitende kaldt noen dager fremover, kanskje vi single og kjærligheten har gode utsikter fremover....? :-))

Hva tenker andre her om å eventuelt treffe noen som har et veldig godt forhold til sin eks? Jeg tenker at et godt forhold til sin eks, ikke minst pga felles barn er et gode dersom alternativet er å være fiender, men når de to fraskilte har stående regel om å feire alle høytidsdager, helligdager, bursdager og merkedager sammen, hva tenker andre om dette?

Selv tenker jeg at det blir helt feil for meg å eventuelt feire noe som helst med en eks av en eventuell kjæreste, men hva sier dere andre?

De fleste er vel mer eller mindre diskré ang dette, så man hører ikke så mye om det.
Spesielt ikke her..hvor de fleste lever i sølibat eller er så snille at de ikke så mye som ser på det andre kjønn engang..
Bortsett fra å være "kikkere" inne her..

Mange som har hemmeligheter og vil at det skal forbli det...Problemet er jo om en finner seg en potensiell kjæreste..Da må du slutte med disse hemmelighetene dine...usj den sliter..

Er du faktisk så snill å god som det står i profilen din? ..tviler.. jeg er ikke...

Jeg kom opp med en ny genial ide. Hva om alle hadde offentlige karrakter? Hadde vært interresant :) Fra 1 til 6 liksom

Kan se ut som at Sukker.no reagerer på negative kategorier, så vi lager en snillere versjon. Kanskje det får stå i fred da.

Årets hyggeligste:
Årets kjekkeste gutt:
Årets søteste jente:
Årets morsomste:
Årets drømmekjæreste:
Årets debattant:

Åpen klasse:

Stemmelokalet stenger på julaften!

Som den o store grubler jeg er, lurer jeg på hvilke argumenter folk har for å gå inn i et forhold istedenfor å bare forbli singel en stund til? Godt å ha en å betro seg til, komme hjem til osv...

Men hvis du tenker deg virkelig om - har du én ultimat grunn du bare kan peke på og si DERFOR ønsker jeg meg kjæreste??

det er noe galt med? Jeg er en idiotmagnet! Når jeg treffer noen jeg liker leker de med meg og følelsene mine, er opptatt, bor langt borte eller andre årsaker som gjør at noe seriøst er utelukket. Hva er galt med meg?

Dersom kvinner hadde vært "mann" for en dag, og menn kunne ha vært "kvinne" for en dag... hva ville de da ha gjort? Her finner du svaret.

10 ting kvinner ville ha gjort hvis de fikk ha penis for en dag:

•Gjort seg en rask karriere i forretningslivet.
•Fått seg en avsugning.
•Funnet ut hva som er så fascinerende med å runke.
•Tisset stående og snakket med de andre gutta ved urinalen, og forsøkt å bortforklare hvorfor hun bommer på urinalen hele tiden.
•Funnet ut hvor moro det er å tisse navnet sitt i snøen.
•Funnet ut hvordan det er å være sammen med en som kan få orgasmer flere ganger på rad.
•Hoppe opp og ned naken med ereksjon, for å se om det føles like teit som det ser ut.
•Klø seg på balla ute på gata, som om det er den naturligste ting i verden.
•Forsøkt å forstå det vitenskapelige fenomenet med lysbrytningen fra en linjal, som gjør den målte lengde fem centimeter lengre enn den aktuelle lengden.
•Gjenta punkt 2.

10 ting menn ville ha gjort hvis de fikk ha vagina for en dag:

•Løpt i butikken og kjøpt en stooooooor agurk.
•Barbert musa.
•Forsøkt å gå i spagaten over et speil.
•Undersøkt om det virkelig er mulig å skyte ut en bordtennisball 10 meter.
•Legge det ene beinet over det andre uten å skvise noe.
•Bli plukket opp på en bar, på under 10 minutter... før stengetid.
•Fått flere orgasmer på rad, og ha lyst på mer uten å måtte sove først.
•Tatt en gynekologisk undersøkelse og bedt om å få det filmet på video.
•Knelt ved fotenden av sengen og bedt til Gud om å få bryster også.
•Gjort et seriøst forsøk på å finne det helvetes G-punktet.

Noen som har erfaring med det?

Hva slags dans passer i så fall best?
- Swing
- Tango
- Salsa
...

Succubus

Siste svar ma. 28 des. 2009 12:56 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Vandraaren

"Hun tar klærne av meg, sjelen fra meg
Og hvert bit av mitt hjerte hun får
Jeg tar regnet for a, holder om a
Og har ingenting igjen... når hun går "

Noen som har opplevd dette?

hva var det igjen??

De fleste her inne vil jeg tro er ute etter et seriøst langvarig forhold. Som en vesentlig ingrediens i dette har vi som alle vet: sex!

Jeg undres om det kan ha positive effekter på intelligens og elskeregenskaper å ha et sølibatår (friår) hvert 4. år. Det er vel som med alt annet her i livet at man kan gå seg inn i et spor og trenger avkobling og savne litt før man er på hugget igjen!

Tror du dette kan ha noe for seg??

Lurer litt på det, hva som er normalt.. Gjerne skriv hvor lenge du har vært medlem også. Selv har jeg 18, og aner ikke om det er mye eller lite. Har vært medlem i fire måneder, ca.

Julegaver

Siste svar ma. 28 des. 2009 01:58 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Noen fordeler har vi da som single.

Jeg snakket med en kompis i dag som hadde fått et speilreflekskamera av dama i julegave, deres første jul som par, han hadde kjøpt sokker til henne...

Du har fått øye på en virkelig lekkerbit, og nå vil du gjerne ha både fingrene og tennene i han. Men hvordan griper du egentlig an et slikt prosjekt? Det første skrittet på veien er i hvert fall å få han til å legge merke til deg. Men hvordan?

Tipper jeg hadde fått meldinger fra karer her inne hvis jeg hadde kledd meg ut som dame lol Hadde vært kult å prøvd og møtt opp på date haha.

Hvordan var det?

Hvorfor vil ikke noen gå videre til tlf eller å møtes etter at en har mailvelkslet en stund fram og tilbake? Hva er ditt motiv hvis du bare ønsker å forts å maile? Hva er da poenget med å være på sukker, hvis en ikke er interessert i å utforske videre? Trodde det det var for å finne seg en kjæreste en var her jeg.. Er ikke her for å få meg en mailvenn altså..

hvor gammel var du første gangen du ble forelsket?

jeg var 9år og var så heldig at hun jeg likte også likte meg. så vi ble kjærester, men ingen av oss viste hva det ville si. hun dumpet meg etter en uke, for jeg var en elendig kjæreste. dette var også første gangen jeg fikk erfare kjerlighetssorg:-(

En ansvarlig far setter seg ned med sin sønn en dag og spør om han har hørt om "blomsten og bien".
"Det vil jeg ikke vite!" sier sønnen.
"Lov meg at du ikke sier noe om det!" trygler gutten, mens tårene triller nedover kinnet hans.

Faren blir svært forundret, og spør gutten hva som er galt.

Åh, pappa!

Når jeg fylte 6 fortalte du at påskeharen ikke var virkelig.

Når jeg var 7 ble jeg fortalt at julenissen ikke fantes.

Og når jeg var 8 sa du at tannfeen bare var oppspinn...........

Hvis du nå skal fortelle meg at voksne ikke puler - har jeg virkelig ingenting å leve for"

...skjer i disse tider..også selges overskuddsvarene for en slikk og ingenting etter opptelling.. Når starter salget her inne? ;-)

@Bruce
Vil du ha kontanter, eller ... ;)

PARTTYYYYYYYYYY....NÅN SOM BLIR MED OG DREKK 5 DAN!!!!!!!!!

ja ikke forumsrelatert,,,

Hva er tidenes beste julesang ??

Rocking around the Christmas tree??
All i want for christmas is you ?
White Christmas?
Last Chirstmas?
Belive ?

(jajaja , jeg vet at julen snart er ferdig , men har mer julefølelse i dag enn på lenge :o))

i mørket

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym O.lukkeøye

i mørket

kan man se ting som bare eksisterer i ens eget sinn

skyggemonstere kan være like farlige som alle andre monstre.

di gjemmer seg i mørkelagte kleshauger

de kan sluffse deg hel i en eneste slafs, og det er ikke altid vi kan gjøre noe med det

men som regel så nøyer de seg med å skremme deg.

for de lever av frykt

Virker som det er mange som har gode grunner for å finne seg kjæreste her inne!
DERFOR drar vi i gang FEST utover i de sene timer!! :))) Yeehaa!

@skippern: her kan du sjekke opp hvem du vil og når du vil!! :)

Er det flere her inne som savner en Sukker.no App til iPhone?

Mulig jeg er lite up to date, og at dette er debattert tidligere. I såfall, opplys oss uvitende! :)