Sukkerforum

Man må være et en sjarmerende drittsekk for å få seg dame, alle sutrehuene har helt rett...
I min omgangskrets er det alltid rasshøllene som stikker av med damene. Kan ikke damer bare innrømme det? Jeg er ikke en sutrer, men jeg ler bare over sannheten, for det er helt sant.

Og jeg kan gjerne nevne navn på noen kjente rasshøll:

Petter Pilgaard
Aune Sand
Tommy Lee
Bruce Willis
Gene Simmons( bassisten i Kiss)
Hugh Hefner
Pete Doherty
+ mfl

Så ikke kom her å si at det lønner seg å være hyggelig, man må være badboy, dominerende, sterk osv..
Sånn er det!

Jeg lurer på en ting. Jeg ser så mange søte damer online som matcher meg greit. Eneste som ikke passer helt er alderen. Jeg er 31 og mange av dem er 23-24 år. Er jeg en gammal kæll for dem da? Er det noe vits å sende en melding i det hele tatt?

Egentlig vært litt skeptisk til sånne sider som dette, man hører så mye rart liksom. Men hørte om dette stedet med sine relasjonsprofiler og allt, og da prøver man ut :-).. Og etter prossesen med å lage profil og allt, dukket tanken opp i hodet, hva gjør jeg nå? Chatten virker ustabil, folk titter en del på profilen, men anser de som ikke skriver noe som uintereserte. Det hjertesystemet virker litt akward. Flørtemeldingene er direkte kleine. Tar egentlig ikke opp så mye tid å skrive med de jeg skriver med her, tross allt ikke så mange fra aktuelle steder i landet jeg har sånn høy treffprosent med.. Fortsatt ganske fersk her forresten, vært her snart en uke..

Så bortsett fra diskusjonsforumet, hva bruker dere tiden her inne på her inne? Am I missing something?

Mormoren min som skulle si hvilket program hun likte best å se på tv:P Men hun sa litt feil da, hehe:P

Jeg var på millionær audition nettopp forresten og jeg tror jeg faktisk kommer videre. Flere som har vært der?

Jeg er en gutt på 23 år som vurderer å kvitte meg mitt mest kjente varemerke, nemlig at jeg har et digert mellomrom mellom fortennene. Mange av kompisene mine syns det er kult at jeg har det, men jeg vurderer sterkt å få tannregulering.

Føler ikke at jeg blir tatt seriøst og da av spesielt jenter som syns jeg ser barnslig ut eller ikke spesielt tiltrekkende. Jeg tror nemlig dette er en av grunnene til at jeg ikke har draget på så mange kvinner....

Hva mener dere?

Nå har vi vel ikke lov til å nevne andre nettdatingsteder her, men jeg må si det er en viss tjeneste jeg blir litt oppgitt over. Her om dagen tenkte jeg bare å sjekke en tjeneste jeg har brukt tidligere og se om det var noe liv der - men, suprise, den var overtatt av nettdatingens Rimi - det firmaet som kjøper opp alle andre og legger dem ned for å gi et dårligere tilbud til en høyere pris.

Håper virkelig ikke Sukker lar seg kjøpe opp...

Gjerdet

Siste svar sø. 6 des. 2009 22:39 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Hvor er dette berømmelige gjerdet jeg leser at alle damene sitter på? Kunne nemlig tenke meg å oppsøke det for å hjelpe noen ned...

Lykke 2

Siste svar sø. 6 des. 2009 19:54 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym lurifax

Lykke er når jeg oppdaget at TV Norge starter å vise Hotell i særklasse kl 1930 i dag.

Og når man ser hva slags ekteskap Basil Fawlty lever i, er det vanskelig å forstå at noen ønsker seg noe annet enn singeltilværelsen, hehe

Får ikke til å plasere meg på kartet.
Uansett hvor jeg stiller meg i norge ender jeg opp i Bergen?
Noen andre som har lignende problem.

Jeg er 33 år og er vekter. Har jeg tapt da?
Hver gang jeg skriver med en jente er dette det kritiske punktet.
Ofte får jeg aldri noe svar etter at jeg nevner jobben min.

Er det så nedverdigende som jeg innbiller meg å si at jeg er vekter?

Kommer lykkelig og uvitende hjem fra jobb og skal sette meg ned i sofaen og zappe på tv, men hva finner jeg.... Jo ingen ting. Min vakre og hyperaktive elskede har igjen ominnredet. Nå som jeg endelig har vendt til meg hvordan ting er plasert i stuen. Tv'en står på en helt annen vegg en den gjorde. Sofaene er snudd. Hvilken av dem skal jeg velge nå? Bordet står ikke der det gjorde, hvor skal jeg sette glasset mitt? Hvor er fjernkontrollen ? Når jeg endelig har klart å velge sofa og fått skrudd på tv'en på kanal 7 så er ikke Two and a half men på den kanalen som den alltid har vært. I min frustrasjon zapper jeg vilt etter å finne programet. Når jeg endelig finner programet, noen minutter for sent selvfølgelig, så må jeg si at humoren er ikke som den skal. Alt er jo annerledes.
Etter en lang og frustrerende kveld skal jeg gå legge meg med min vakre fru, men tror du ikke hun har byttet gardiner også. Selv ikke på soverommet skal jeg få ha min vante trygge omgivelse......

Noen flere som savner de irriterende hverdagslige tingen ved å være to..............................................

Hva sier jentene til en som liker å drikke mer Clausthaler fremfor brus i hverdagen? Blir han sett på som "alkoholiker" bare fordi det er øl? Er mange brune flasker skremmende? ;-)

Jeg spør fordi jeg kjenner en som drikker mye alkoholfritt øl, men er mer eller mindre avholds.

Det er flere som sitter år etter år for å finne den som klaffer på allt fra topp til tå, men også innvollene.. ;)

Når den dagen kommer og at du faktisk har klart å finne denne personen, hvordan kan du være så sikker på at den perfekte vil ha DEG? ;-)

Jeg oppdaget det i dette sekund: Jeg føler jeg har forandret meg!

Den siste uken har jeg svart opptil flere hyggelige meldinger med kjølighet, lite gjennomtenkthet, distanse og tidvis uhøflighet.

Hva skjer? Er jeg i ferd med å bli en kynisk nettmenneske? Jeg tar meg i å være på en måte som jeg synes er lite sympatisk selv!
Har nett-dating gjort noe med meg på tross av at jeg er bevisst på å bevare varmen min? Har jeg blitt avstumpet? Nonchalant?

Er det bare jeg som tar meg i å ikke like den jeg til tider kan finne på å utgi meg som på nett? Andre som føler "nettfenomenet"?

Ser det har vært svært mange innlegg her fra ulykkelige og frustrerte mannfolk som klager og sutrer over manglende respons. Og grunnen til at jeg skriver dette er fordi jeg har vært i denne håpløse situasjonen selv. Og det er ikke noe gøy, det føles som hele verden er imot deg. Og jeg har gått fra å være helt håpløs, til relativ ganske god med kvinner.

Likevel så virker som mange av kvinnene her inne er vant til å få det akkurat som de vil, de vil ha det beste ut av menn, de vil ha feilfrie menn. Og det virker som om det er helt forbudt å kritisere kvinner her inne for noe som helst. Det virker som kvinner her inne er feilfrie roboter. Men som sagt dette er ikke sånn jeg tenker om kvinner nå, men det er er sånn jeg tenkte før. Men kanskje jeg snakker for mange andre menn her inne, som syns dating er utrolig urettferdig?

Jeg lurer på hvorfor så mange menn har profiler uten bilder? Er dere allerede i et forhold eller er dere redd noen skal kjenne dere igjen?
Jeg vet jo ikke om damene gjør det samme, men uansett synes jeg på mange måter det er vanskelig å ikke kunne forholde seg til et ansikt når man feks. prater sammen. Vil bare poengtere at jeg ikke er spesielt opphengt i utseende.

Tidenes norske idrettsprestasjon?

Jeg er ikke i tvil. Vebjørn Rodal, Atlanta 1996.

OL-finale på 800m. 7 naturbarn med afrikansk opprinnelse, og en fra Berkåk.

OG SÅ VINNER HAN FRA BERKÅK!!!!

Noen som mener noe annet?:-)

Nå nærmer julen seg, og med den også nyttårsaften. Jeg må innrømme at som voksen singel synes jeg nyttårsaften av og til er en vanskelig dag. Mine venner har partner og barn og søker naturlig til andre familier med barn på en slik dag. Mange har faste tradisjoner. Selv henger jeg litt i luften etter at jeg ble alene i en alder av 40 år. Er det flere som har det som meg? Hva kan man finne på som singel på nyttårsaften (når man ikke har single venner være sammen med?) Noen forslag? :-)

Heisann,

Jeg er vært medlem på sukker i ca. en uke og sendt melding til flere jenter med svak svarprosent.. Mange jeg omgåes med mener jeg ser veldig bra ut, og tror ikke jeg skremmer bort noen ved det jeg har skrevet i profilen.

Er det slik at mange skriver i profilen at de gjerne treffer menn med barn men når alt kommer til alt så er det likevel ikke så aktuelt? Jeg tenker som så at normal høflighet uansett ville være å svare når en mottar en melding eller kompliment.
Hva mener dere?

Er det unaturlig å kontakte folk på chatten som en ikke tidligere har oppnådd en viss kontakt med, altså første kontakt via chatt?

Dersom man først har sendt en ”flørt”, kompliment eller melding uten å få svar er det vell lite vits i å kontakte via chatten? Slik jeg har oppfattet poenget med ”Sukker” er det vell liten vits i å ”spille kostbar” i en innledende fase om en skulle se noe av interesse hos motparten.

Mange spørsmål, men håper på noen svar,

Vil understrekke at jeg absolutt ikke er bitter og har det bra men jeg undrer meg noe over ”spillereglene”

Rastløs....skal pakke julegaver :))

Leser her på forumet at det ikke er så mange kvinnelige superbrukere her på Sukker. (Vet ikke hvor godt det stemmer.)
Selv har jeg vekslet mellom å være gratis-passasjer og VIP-medlem her en stund. Sist jeg skulle kjøpe medlemskap, vurderte jeg å kjøpe superbrukermedlemskap. For da er det jo mye flere som kan kontakte meg, samt at jeg heller ikke bryr meg særlig om prisforskjellen på VIP og super. Men så landet jeg altså på VIP-medlemskap, da jeg tenkte at jeg ville virke "for ivrig" om jeg ble superbruker, det er liksom mer kvinnelig å bare være VIP-medlem, om man skal være betalende medlem i det hele tatt. Synes det er litt dumt at jeg tenker sånn! Noen flere jenter som har tenkt slik, da?

ØL i DRammen i kveld.

Ingen svar
(mann 59 år fra Buskerud) Privat melding

Noen som vil ut å ta en øl i Drammen ikveld, ikke mer en 10 stk eller så sttoppe sukker tråden ;-)))

Når jeg sitter og kikker på dame profiler her inne så finner jeg drøssevis med damer som jeg kunne gitt en mulighet.

Men så har vi dette med at vi menn og dere kvinner tenker og komuniserer forskjellig og der sitter jeg igjen med svarte per og er offer for dette fenomen, uten at jeg i hele tatt har startet å komunisere med noen av disse flotte damene.
Bare til ettertanke ;-)

Endelig helg,deilig å bare sette seg ned å slappe av:-)ingen planer for denne helga,bare ta d helt med ro,ikke ofte sånne helger................hva med dere der ute????

Det er ikke lett å få fram et ekte smil. Jeg ser en del som smiler så bare det, men det ser ikke helt ekte ut. Noen som har tenkt over det når de ser bilder?. Sliter med det selv... Det er liksom som med øynene når enn smiler ekte eller ikke. Enn skal jo liksom smile hele tiden, men personlig kan et bilde være like pent og sjarmerende om enn ikke smiler..om det ikke er ekte. Det beste er jo om enn virkelig har noe å smile for hele tiden da..,men hvem har det liksom..

Hvordan kan jeg finne ut om jeg selv har
-"svart litt annerledes og ser visse ting i et annet lys enn den gjennomsnittlige verdensborger"
-"svart gjennomsnittlig, og vil trolig passe til mange"
eller noe annet?

Jeg kan jo spørre dere her :-)

Player

Siste svar lø. 5 des. 2009 16:11 (70 svar)
Skjult ID med pseudonym Pisspreik

Jeg har en litt spesiell hobby som jeg tenkte å starte med. Det er å samle på ligg fra alle land i verden.
Høres det ut som en spennende hobby?

Synes det er veldig mange som har bilder med teksten "Dette er min beste venninne". Tenker dere ikke på at vi kan ta kontakt med dere for å få tilgang til venninnen deres? :-P

Jeg skal snart på en (ufrivillig) alenetur til Madrid. Noen som har noen tips om hva en bør få med seg når en først er der? Og ikke si Real Madrid, for jeg "drider" i fotball :-)

http://sinober.blogg.no/

Regine Stokke er død. 18 år gammel.
Les i bloggen og vær takknemlig for at du er frisk og har livet foran deg!

Litt sant som hun sier at man må være syk eller oppleve en ulykke for å sette pris på livet.

Jeg tenner et lys for denne jenta i kveld, og tenker på hvor heldig jeg er som har en frisk familie og har livet foran meg.

Dere skjønner .. jeg drikker lite og skjeldent, men nå i denne advedstiden så er det så mye muligheter at jeg kan ikke si nei til og .... da fant jeg ut at jeg er advendsalkis. Jeg drikker juleøl og gløgg og akevit, brrr (:
Men hva skal man ha til ribbe ellers? Kom med bedre forslag folkens, please ...

.... og h*n er den perfekte personen i dine øyne, du får sommerfugler i magen av å se han/henne, h*n gir deg et kick på alle mulige måter. Samtidig vil du gjerne at dere skal få et eller flere kjærlighetsbarn, men h*n vil ikke, hva velger du?

1. Å gå videre til en annen som kan gi deg begge deler
2. Barn er ikke viktigst, det er den jeg skal dele livet med som virkelig teller og da betyr ikke dette med barn mest.

Jeg vet ikke om tema er tatt opp før, men kom med tanker og innspill !! =)

Jeg sitter i nytt hus med full parafintank og funderer på hvordan man får liv i parafinovnen. Er det noen som har tips?

På tanken er det en stengekran. Det var av. Nå er den på.
På kaminen er det en vribryter som går fra 0 til 6. Den sto på 0, nå står den på 3
Det er også en bryter merket med AV (pil opp) og PÅ (pil ned). Bryteren kan naturlig nok skyves opp og ned, i tillegg til å trekkes ut og skyves inn. Så fort man slipper den spretter den tilbake til midten.

Jeg har hatt flere runder med fyrstikker på steder hvor det ser ut til at det burde brenne, uten at det har tatt fyr noe sted. Hva er trikset for å få liv i denne? (Den har sikkert ikke vært i bruk på lang tid.)

Du verden så alle jentene her inne sitter og venter på gjerdet. Venter på prinsen sin, som kommer ridende på sin hvite hest, med piknikkurv og champagne, så rir de avgårde til palasset hans på den franske rivieraen, der de lever bekymringsløst og i sus og dus alle sine dager... søtt.

Vi snakker nesten 100 her. Øverst på lista mi.

"hi there guys i am jenny 23f from london but i am here in oslo for hook up party for sex orgy. i am here alone and bored i need some naughty fun here. catch me at M.S.N curejenny23@hotmail.com and hot_sweetjess1986@yahoo.com

hei der folkens jeg er Jenny 23F fra London, men jeg er her i Oslo for å hekte fest for sex orgie. Jeg er her alene og kjeder jeg trenger litt uskikkelig moro her. catch me at MSN curejenny23@hotmail.com og hot_sweetjess1986@yahoo.com"

Sykt digg er hun også. Skulle ønske alle jenter var like enkle å få på kroken. Gleder meg stort til å hekte fest med denne jenta.

Det slår meg at når kjedsomhetssyndromet melder seg så jeg logger jeg meg inn på sukker for å "slå ihjel" tid her på Forumet.

Hvordan vil det da bli hvis/når man finner seg en livspartner og man, av normal seriøsitetsetikk, logger seg av her og lukker kontoen.... vil man da få abstinenser? Og vil nysgjerrigheten rive i årene og få deg til å ta deg selv i å klore på "log inn" knappen?

Antall barn

Siste svar fr. 4 des. 2009 10:06 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym jordnær1

Mange har barn ...
Ikke noe unaturlig med det, tvert imot, barn er flott. Selv har jeg ikke barn, men er glad i barn. Barn er et stort og viktig ansvar. Jeg kunne gjerne innvolvert meg med en jente med ett barn, men har hun 2. eller flere barn blir jeg mer usikker. Kanskje det er blitt slik fordi jeg har lyst på en selv.

Derfor ... burde man ikke helt naturlig nevne i profilen antallet barn man har? Tross alt, så må dette fungere godt i et forhold også. Hva mener dere her?

Det skjer oss alle hele tiden, folk titter innom profilen din, uten å legge igjen noe annet spor enn besøket selv. Hva legger folk egentlig i dette?

Synes de du virket interesant, kikket på profilen og utelukket deg av en eller annen grunn? Er de nysgjerrige på deg, men tør ikke ta kontakt eller vise interesse selv? Er de bare ute etter mest mulig oppmerksomhet? Er de nysgjerrige på deg, men føler at du ikke ønsker å bli kontaktet av de? Kanskje fasinerer du de, men de ønsker ikke å risikere avvisning ved å vise interesse selv?

Hva tror du, hva er din grunner til å besøke folks profiler? :-)

Bilde

Siste svar fr. 4 des. 2009 00:35 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym link1

Har kommet i kontakt med ei dame, og sent noen mail frem og tilbake.
Men da eg spurte ho om det var muligt å få eit bilde av henne, blei det plutselig slutt på mailene fra henne.
Er det noen som har vert ute for dette før?
Hva er grunnen tror dere?

Jeg hører noen synes det å sette hjerter er turn-off og bare tafatt. At om man er interessert får man saktens klare å skrive en melding.
Er hjerter tafatt og turn-off? JA, eller NEI......? :)
(...med fare for at dette tema er tatt opp før)

Hva????

Siste svar to. 3 des. 2009 22:18 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann 27

Har ikke vært pålogget på noen uker,sjekket innboksen og hehe måtte begynne å le:-) høyt:-).
1 mail trivelig ifra en dame,for deretter og sende flere mail hvor hun krangler med seg selv hehe tydeligvis.Siden profilen min HAR STÅTT I PÅLOGGET 1 UKE.....2 UKER OSV. Til slutt fikk jeg tydeligvis svart hjerte hahaha, News flash jeg aner ikke hvem du er,kan ikke se deg og nei hehe tror ikke vi matcher:-).

Har registrerte meg i dag og lurer på hvordan skal man være aktiv her inne?
Har sendt flørt til en jeg har høy match med og likte bilde og profilteksten.
Han kikket på profilen min, men svarte ikke.
Er det vanlig oppførsel ?
Hilsen go

kan man finne ut om man er blitt blokka?

Jeg vil først si at i løpet av den tiden jeg har vært her har jeg kommet i kontakt med svært mange søte,hyggelige og pene jenter;) Og jeg har hatt mange interessante samtaler/diskusjoner med dem og det har gått veldig fint. Jeg syns mange av jentene her inne er meget reflekterte og oppegående;)

Men så kommer jo noe av det vanskeligste med nettdating. Man vil jo selvfølgelig føre samtalen eller kontakten et steg videre, hvis man føler samtalen har gått bra da;) Men nesten hver gang jeg har foreslått om å møtes til en sammekomst, utveksle hverandres nummer, eller adding på facebook eller lig. så unnskylder mange av jentene jeg har pratet med at de ikke vil gi personlig informasjon til folk til de ikke kjenner. De sier som regel: Sorry, jeg gir ikke nummeret mitt til folk jeg ikke kjenner:(

Greit jeg kan forstå at folk er skeptiske til nettdating, forfi man møter totalt ukjente folk. Men da er vel litt av poenget borte med å være medlem her inne eller? Man prøver vel ikke nettdating for treffe de samme gamle bekjente som har gått i klassen på ungdomskolen og vgs? Man er vel her inne for å treffe nye folk og en potensiell partner?
Jeg er bare litt oppgitt egentlig, det virker nesten som de fleste jentene har glemt hvorfor de er her inne.....

BARE FOR Å FÅ SAGT DET! DETTE ER IKKE ET NYTT SUTREINNLEGG!

Anorakker, fjelltopper, fiskestenger, klatreutstyr, hunder, katter, unger, båter, den kinesiske mur, vinglass og solbriller.

Hvorfor er det så viktig for folk på Sukker å kun vise sine reiselystne, naturelskende, sosiale og festglade sider? Er det virkelig nødvendig å la fire av fem bilder være i en nedsnødd anorakk på en eller annen fjelltopp på vestlandet?

Noen gode tips til hva enn kan ha som snack til juleøl utenom chips? Tenker da hjemme lett å lage og ikke tar noe lang tid å lage

Jeg fant nylig igjen denne teksten. Den var en låt jeg lagde når jeg var ca. 20 år. Fin melodi, intro, fingerspill, mellomspill og greier, husker jeg:-) Har ikke spilt eller sunget den siden dengang, men jeg ser på teksten at jeg prøvde å leve opp til mine helter på den tiden, Jokke og Raga. Men det var sikkert fryktelig langt fram, hehe. Men jeg var ganske god til å rime, ser jeg:-)

Men teksten har jo en viss relevans på et sted som dette, selv om internett knapt var påtenkt på begynnelsen av 90-tallet.

Døm selv, er dette skrevet av en 20-åring det kunne bli folk av?;-) Den heter "Det er deilig å våkne opp aleine":

et langt og fuktig vorspiel gjør meg fylt med velbehag
og det jeg ser i speilet nå det spiller på mitt lag
så nå drar jeg ut på by'n, for i morra den dag
så vil jeg ikke våkne opp aleine

jeg så meg ut et offer som satt der for seg selv
og jeg følte i hele meg at dette var min kveld
men jeg må ha sagt no' gæærnt, for så gikk jeg på en smell
og hele opplegget, det reiste seg og gikk

veien hjem er lang for et sårt og ensomt sinn
jeg snubler og jeg sjangler opp en masse trappetrinn
og jeg juger for meg selv like før jeg sovner inn;
det skal bli deilig å våkne opp aleine

og når du våkner opp om morran, så er hue fullt av bly
tømmermenna bråker som et middels bombefly
og når du kryper ut på dassen for å fylle den med spy
så er det deilig å ha våkna opp aleine

Sporty?

Siste svar on. 2 des. 2009 22:38 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym multe

Ser flere profiler søker etter en partner som er "sporty".

Kan noen være vennlig å definere hva dette er for en som kanskje er litt uvitende?

Merker at omtrent halvparten av de profilene jeg forsøker å klikke meg inn på fra dette forumet har blokkert meg. Jeg blir like fornærmet hver gang. Det gjør meg langt mer opprørt enn jeg blir ekstatisk når noen har satt rødt hjerte.

Hvordan tar du det når du ser at noen har blokkert deg?

Jeg tenkte det ville være interessant om noen av damene her kunne poste anonymiserte, ekte eksempler på førstemeldinger som fungerte; altså førstemeldingen som gjorde at du tok kontakt tilbake.

Altså ikke *forslag* eller *ønsker* til / om hva en førstemelding bør inneholde denne gang, men ekte eksempler på hva som faktisk fungerte for deg.

Så... dette er en anmodning om dét. Kanskje vanskelig å grave fram den første meldingen man fikk fra forrige dater, men om noen kunne gjøre et seriøst forsøk, eller klarer å huske ganske nøyaktig hvordan den var, hadde det vært interessant å se.