Sukkerforum

Lurer på hvorfor alle dere er single? Dere er jo flotte og pene fleste av dere her inne.
Er dagens kvinner for kravstore? Eller venter dem på den perfekte mann?
Finnes det, nei dessverre , så gjør det ikke det:( Alle har sine feil...

Vi som har vært her en stund trenger kanskje noen ny innspill til hvordan datingen bør gjennomføres. Her er en mulighet:
http://www.youtube.com/watch?v=PJk0FHnmqzA

Har vært her en stund og sett mange tilfeller der det er tråder eller folk som klager eller snakker stygt om sukker. Kan vi ikke heller bare takke dem for at siden finns, at de som lagde siden finns : ) Om du er enig eller ej bryr meg ikke, men i mine øyne fortjener de en stor takk for alt de gjør for oss her inne ! Kom igjen gutter og jenter : ) Vær litt bløte for en gangs skyld : P Så får vi håpe at sukker.no setter pris på takknemeligheten. Selvom sukker ikke har funket for deg enda, så takk likevel ! For at stedet finns.

Noen ganger

Siste svar to. 3 sep. 2009 13:34 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Niggurath

...kan du gråte til det ikke lenger finnes noe bløtt i deg. Du kan skrike og banne helt til strupen din slår sprekker og blør. Du kan be, alt du orker, til enhver "gud" du tror vil lytte. Og likevel spiller det ingen rolle.

Det fortsetter, helt uten noen tegn om det kommer til å slippe taket. Og du vet at om det noensinne skulle slutte, så vil det ikke være fordi det bryr seg.

Jeg bryter ut gjennom det lokket.

Jeg når over stjernene.

Lurer sånn seriøst om noen har lyst på en date...

Noen?

Tar kontakt med dere hvis dere skriver her:)

Jeg er ei vanlig dame. Helt vanlig. Noenogtredve år. Ikke spesielt pen eller stygg. Mange syns jeg er søt. Noen kilo for mye, etter normen. Det er det mange som ikke liker, og det har jeg heller ikke noe problem med. Kiloene kan jeg trene vekk. Bare jeg gidder.

Det som plager meg, er dere menns forventninger til kroppen min. Jeg har født to barn. Det har satt spor på kroppen min, spor jeg ikke kan trene eller operere vekk. Du som er mann over 30, vil du droppe meg fordi jeg ikke er like fast i fisken som da jeg var ung? Hva tenker du om strekkmerkene mine? Hva tenker du om at puppene har ammet to barn, og er litt slappere enn de du ser i magasiner og på film?

Jeg vet at jeg er god nok - inni meg. Men utenpå vet jeg ikke om jeg duger.

Er det håp for oss vanlige jenter, som har brukt kroppen vår til det den er laget for?

Gå ut på fredag eller lördag =))
Jag är sugen på att festa i helgen. Är det fler som känner så blir det kanon =))

Skal vi babble litt, kjede mæ!
E det nån som e på møteplassen? Syns dåkker det e meir action der eller?
Det som e farlig med forumet her e jo at æ glømme at æ e på ei sjekkesida... hehe :)

Fin dag?

Noen som har erfaring med å ta utdanning fulltid og samtidig ha huslån, barn å forsørge, regninger å betale osv?
Hvor mye kan man få i stipend/lån?
Hvor mye kan man tjene?

Traff en jente ute på fredags kvelden som jeg likte ganske godt. Og virket som hun likte meg også. Hun fikk mobil nr'et mitt. Og forsvant sammen med sin vennine når utestedet stengte på natten.

Fikk så en melding når hun hadde kommet hjem om at hun ønsket at jeg hadde vert hos henne nå, men at hun ikke ville ødelegge muligheten for noe mere med en one night stand. Og det var forsåvidt greit for meg, da jeg var ganske full. Og jeg syntes hun var søt, og kunne tenkt meg å blitt litt bedere kjent med henne. Så jeg sendte en melding tilbake litt senere om at jeg også kunne tenke meg å bli kjent med henne osv.

Nå er det tirsdag og jeg har ikke hørt noe ifra henne i det hele tatt.

Jeg er ikke akuratt en racer på dette dating greiene. Så spørsmålet er vell simpelt, er hun interesert eller har hun fått kalde føtter? For er dere jenter litt sene på å svare tilbake? Eller venter dere på at vi skal ringe eller sende en melding igjenn?

Vill ikke virke masete heller.

JT

http://www.tv2underholdning.no/moro/slik-blogger-en-svensk-blondine-2874332.html

Sjekk denne folkens... Vet ikke om jeg skal le eller grine :S

http://www.youtube.com/watch?v=jVC6nm0bLxY

http://www.youtube.com/watch?v=wXT6K4en8nk

Selv har jeg 203 besøkende på cirka seks uker. Det i seg selv er ikke et tall jeg har reagert verken positivt eller negativt på, men så ser jeg i en annen tråd at en helt gjennomsnittlig jente, verken babe eller berte, har hatt 20 000 besøkende! Da begynner da så smått å gå opp for meg hvor enormt forskjellige forutsetninger man har for å lykkes - alt etter hvilket kjønn man har. Jeg har i mitt litt naive sinn trodd at dette var et overvurdert fenomen, men det er virkelig ingen tvil om hvem det er som sitter med makta på Sukker. Enhver jente her er som dronninga i sin helt egen lille bikube, mens vi gutta er de nyttige idiotene som flyver rundt fra blomst til blomst i et desperat forsøk på å en dag kunne innynde seg hos en av disse dronningene.

Jeg merker at jeg har mistet litt av motet. Dette er ikke et spillebrett som favoriserer oss som er litt kresne på hvem vi tar kontakt med.

sex

Siste svar on. 2 sep. 2009 21:11 (58 svar)
Skjult ID med pseudonym kaleida

fikk bare en plutselig inpuls her til å lage en tråd...

Men jeg lurer altså virkelig på noe... hvorfor er det så få menn som lar kvinnen være den som først "overfaller" mannen og hvorfor er det så få menn som lar kvinnen være den første som ønsker å ha herlig sex?
De fleste av oss kvinner er treigere enn dere menn, mange av oss trenger å bli seksuelt påtent flere ganger før vi er klare til å ha sex med noen vi nesten ikke kjenner.

Mine absulutt beste opplevelser har vært når mannen har giddet å vente til jeg har blitt så klar at jeg ikke helt har visst hvor jeg skulle gjøre av meg mens jeg har vært sammen med han. De opplevelsene har vært særdeles få.
Som singel kvinne opplever jeg svært sjeldent at jeg kan være den som lengter etter sexuell kontakt, fordi mannen kommer meg alltid i forkjøpet.... fordi jeg trenger mer tid (og flere romantiske dater) før jeg er klar, mens menn tydeligvis er klar alltid og uansett situasjon.

Jeg har ikke tall på alle dater jeg i etterkant har avlyst fremtidige dater på, fordi de har vært for pågående seksuelt. Mange av mine tidligere dater kunne kanskje ha vært en mr. right, men jeg plasserte dem i søppeldunken fordi jeg ikke orket å forholde meg til deres sexbehov før jeg selv var klar...

Og jeg lurer på, er dere menn klar over at noen av oss kvinner trenger litt lenger tid på oss før vi tenner sexuelt på en av dere?
Er det lov å bli betatt av en av dere på første daten uten å måtte "bevise" det i form av sex? Det ville vært ganske fint i så fall.

Eller er mange av dere så opptatt av å ikke havne i vennefella at dere må sex så fort som overhode mulig?

Jeg vil jo bare ha en mann som ser bra ut, kler seg bra, er høy, er muskuløs og godt trent, god i senga (til å tilfredstille meg), har en godt betalt jobb, kjører en fin bil, spandabel, kan om aktuelt flytte til der jeg bor, kan lytte, forguder meg som jeg er... Sa jeg at han måtte se bra ut? Er det for mye å forlange?

Heisann!
Nå har jeg akkurat vært på date nr. 2 med en mann herfra. Det var OK. Men heller ikke mer. Vi snakket hyggelig, ga hverandre en rask klem og sa snakkes! Fikk vel inntrykk av at det var det, uten at noen har sagt noe som helst.

Det var i går. Ingen kontakt siden. Begge har vært pålogget i hele dag, tilgjengelig for chat osv.

Jeg føler at jeg alltid er de som tar ansvar og oppsummerer; sier at det var hyggelig, men kanskje ikke det helt store ... osv. Jeg synes liksom det er ryddigere enn å bare lete videre og la det fare etter to dater. Eller hva vet jeg? Kanskje han vil treffes igjen ? Da burde en takk for i går være på sin plass... så jeg tviler... Men jeg begynner å bli veldig lei av å alltid være den som tar initiativ til å gjøre opp status.

Er det bare jeg som har behov for få en avklaring på status?

Noen her som liker å more seg med musikalske duppeditter?

Guitar Hero x
Rock Band
Lips
Singstar

Jeg lurer på om all stråling og eksosforgiftning gjør oss mindre engasjerte over tid? En ting er å røyke, men jaggu drar man i seg mye dritt i f.eks. bysentrum på en aktiv dag, og ikke minst all stråling. ;-)

Noen som har tenkt på at slik kan dempe følelser over tid og at vi blir like tamme som duer i fremtiden? ;-)

Hva i all verden er glimt i øyet..

Minst halvparten av kvinnene vil gjerne ha en mann med glimt i øyet.. og jeg må vite hva det er.. for mangler jeg det skal jeg prøve så godt jeg kan å skaffe.. må jo være et skikkelig konkurransefortrinn.

Hadde det vært mulig å operert en diamant i øyet ville en jo helt klart fått et glimt i øyet mange kvinner ville falt for.. men er litt usikker på om det er behagelig.. og jeg er litt redd for at røde øyne vil være en bivirkning som opphever virkningen av glimtet.

Har det noe med sex å gjøre.. for jeg har jo hørt om folk som sier at ting skjedde før jeg var et glimt i øyet til faren min... altså at glimt i øyet har noe med en manns evne til å tenne seksuelt

Har også lurt litt på om det er en mann som kan vise medfølelse.. og at glimtet kommer av tårene han feller sammen med kvinnen han lytter til

Opplys meg kvinner!

Hvorfor skal akkurat du bli lagt merke til i denne jungelen?
Hva er det du har, som fremhever deg ovenfor andre?

Låne barn?

Siste svar on. 2 sep. 2009 10:31 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym Løsbart

Etter å ha avspassert en halv dag her om dagen og tatt en tur over Grünerløkka sånn i tolvtida, vet jeg i hvert fall hva jeg skal gjøre om jeg fortsatt er singel til våren. Da skal jeg låne et barn (har et i nær familie) og ta ham med på Løkka en solfylt vårdag. Og når jeg sitter på kaffebaren omgitt av barneskrik skal jeg si "Så flink du er som har bæsja" og så umiddelbart utbasunere for alle at han ikke er min, og samtidig komme med en skrøne om at mora sliter jo så mye med ansvaret, så det er bare rett og rimelig at jeg stiller opp for henne.

Når det ikke er en eneste mann blant barnevogntrillerne, må jo det bety at det i hvert fall er noen alenemødre der...

For øvrig ser jeg gjerne at denne tråden blir useriøs og full av småprat og korte svar.

Hadde satt pris på dette, med tilskudd av andre små gode innspill i fra resten av hurven her ute...

(ikke ufint ment ;) )

Er jeg virkelig den eneste som tenker at det å la fingrene spille piano med hverandre, mens en studerer hverandres sjel, hvirkelig er noe som skal settes pris på?
(kanskje litt dypt...)

I morgen har jeg avtalt en date, men jeg begynner å kjenne klassiske forkjøelsessymptomer (nei, ikke svineinfluensa) og trenger derfor noen kjerringråd slik at jeg faktisk kan gjennomføre daten.

Ta en titt på denne linken: http://researchnews.osu.edu/archive/chainspix.htm

Her har forskere kartlagt hvordan romantiske/seksuelle relasjoner har utviklet seg over en periode på 6 mnd på en anonymisert high school.

Snakk om å "fiske" i en liten dam... ;-)

Noen som er gira på Sukkerfest 26.sept?

Er dette en sannhet? Flere menn jeg kjenner kommer til konklusjonen at dem har gitt opp de aller peneste damene. Nettopp fordi dem er skokk dumme og tror dem er verdens peneste og helligste. På tide å snu på bryteren før det faller en sten over dem som sier ifra at dem er lite interessante som sjekkeobjekter.
Jeg har datet en del damer gjennom tiden. De aller peneste er faktisk det største marerittet å møte nettopp fordi dem er de vanskeligste å komme innpå. Dem gir nemlig lite av seg selv personlig på en date. Slike damer vet man det ikke vil fungere godt med. Alltså lite tiltrekkende.

Så jo penere du er jo mere håpløs er du å bli kjent med. Noe sier meg at slike damer skal man holde seg borte ifra fordi forholdet vil vare kortvarig. Det sier seg selv at de som er litt mindre penere blir bare vakrere jo mere man blir kjent med dem.

Så babe, damer, jenter som kommer på sjekkeforum med de allr peneste bildene. Vær litt obs på at det er personligheten som teller og ikke antall oppmerksomhet du får deg til å tro jo penere du er jo større er sjekkemarkedet. Der har dere trolig tatt feil.

Så ja takk til damer som ikke er så perfekte på utseendet. Det er ofte disse damene som blir de mest interessante over tid som man stifter bekjentskaper med. Nettopp fordi dem ikke spiller på utseendet.

Så vis oss heller personligheten din og det sanne jeg som du består av så kan man bedømme deg ganske fort.

Denne tråden er ikke skrevet pga avslag. Greit det, men av erfaring er de aller peneste komplett dumme uten at dem vet det selv. Så det handler om åf inne seg selv litt også og ikke være så overfladisk. Det er alltså ikke så spennende med damer som egner seg som forside på Vi menn.

Og hva gjør at du kan miste følelser for en person?

..fra all den åndsforlatte skravlingen (ikke minst min egen), fra det verbale språkets fattige evne til å fange inn virkelighetens innerste vesen, legger jeg ut dette. Noen minutter av evighet midt i tidens malstrøm, minutter fylt av et lys fra en høyere verden:

http://www.youtube.com/watch?v=XPFlCcn98DA&feature=related

Sukkerbryllup

Siste svar ma. 31 aug. 2009 23:06 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym svigerinne

Tenkte jeg bare skulle komme med en liten oppmuntring om at det kan fungere... Neste helg vil 2 tidligere sukkerbrukere som selvfølgelig traff hverandre her, smies i hymens lenker:))

Denne har jeg ikke hørt på på mange år - pleide å høre på den som barn. Jammen var det nydelig å høre på den igjen!

http://www.youtube.com/watch?v=x5Lu7G3-7dE&feature=PlayList&p=F8CB256BB4DD5989&index=14

Av og til så lurer jeg virkelig på hva som er meningen med alt man gjenomgår...
Jeg har opplevd mye de siste årene som jeg aldri hadde trodd jeg skulle behøve å gå igjennom.
For noen år siden var jeg lykkelig gift. Men med et anstrengt forhold til foreldrene mine, pga en bror som er en voldelig rusmisbruker. Ting tok av for han når han var ca 14, nå er han 23 . Omtrent hver eneste instans som finnes har vært på banen, og selvfølgelig så har jeg og søskenene mine også vært der å prøvd å hjelp. Min mor har ganske så vellykket sabotert absolutt alle forsøk på å hjelpe, med å benekte at det har vært et problem. Han startet en slåskamp med meg under utdrikningslaget mitt, noe jeg også fikk skylden for. Og det har egentlig vært historien de gangene hun har "innrømt" at han har et problem. Jeg har fått skylden for det han har blitt siden jeg ikke har "vært der for han" siden jeg har reist mye i jobben min.
Noen måneder senere var jeg hos min mor for å prate ut om ting. Plutselig kommer han inn, noe som jeg senere har funnet ut var planlagt av min mor, for at vi skulle "slutte fred" Det resulterte i at han gikk til anngrep på meg igjen. Når han ikke klarte å ta meg på tørre never prøvde han å stikke meg ned med en brevåpner i stål.
Resultatet var igjen at foreldrene mine ga meg skylden, og siden den gang har jeg brutt all kontakt med de. Det er ca 3 år siden nå.
1 1/2 år senere ble jeg skilt. Det kom som et sjokk på meg. Som lyn fra klar himmel er vel det eneste uttryket som dekker det...

Mens du sov går på tv nå, og det fikk meg til å begynne å tenke på noe som jeg aller helst ikke vil tenke på...
Det er faktisk snart jul igjen... Min andre jul alene... I fjor valgte jeg å "feire" jul alene selv om begge søstrene mine ville jeg skulle være sammen med de, fordi jeg var usikker på hvordan jeg ville takle å se de sammen med ungene som en fin familie.

Nå er det snart på tide igjen. Jeg har noen veldig gode venner her jeg bor nå, som vet hva som har skjedd og jeg er redd de vil be meg feire julen sammen med de. Jeg er livredd for å gjøre det... det siste jeg vil er å sette meg selv i en situasjon der jeg ikke klarer å skjule at jeg er lei meg, og dermed legge en demper på feiringen deres...

jeg vet ikke jeg...
sorry folkens... trengte bare å få det ut.

Eksisterer det en sovesofa i denne verden som faktisk er god å ligge på? I tilfelle vil jeg gjerne ha tips.

Hei alle damer under 31 :-)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym jaaa

Kommer noen av dere til Posthallen festen 26.september?

Hei :) Jeg sliter med å holde meg våken, så jeg må bare finne på noe! Jeg kan enten fortsette i boden eller skravle litt her, tror jeg vet hva jeg foretrekker!
Sitter å venter på halv åtte hos meg så skal jeg ut å gå tur i regnet! Fra nå er det 4 treningsøkter i uka, uansett vær! Gåturer, squash eller styrketrening! Nå er det nok for denne sommerens utskeielser! :)

Hva gjør du i kveld?

Jeg er glad fordi det endelig er litt sol i hovedstaden.
- fordi jeg har to positive barn..
- fordi jeg får studere og bruke hode på det jeg allermest har lyst til..
- fordi jeg har en bijobb som både er lønnsom og morsom..
- fordi jeg får danse og trene mye mer enn før..
- fordi jeg har så utrolig mange gode venner..
- fordi jeg bor nær marka, som gør det mye enklere å bruke området..
- fordi jeg har alle tilbud innen veldig nær rekkevidde..
- fordi jeg har en familie som stiller opp uansett..
- fordi jeg vet jeg vil få bra utfordringer fremmover..
- ford jeg mer og mer innser hvor heldig jeg har vært, selv om livet ikke altid har gått i A4 format..
Kos dere i solen:)

Hva legger dere i det når dere har skrevet det på profilen??

Betyr det at dere godt flytter 10-100 mil??
Eller betyr det at dere godt kan flytte til annen leilighet/hus i samme nabolag??

Noen som har avvist en potensiell partner pga dårlig hygiene?

Lurer på en ting. Hvorfor er det slik at når det står i en profil..."spør om du lurer på mer, så får du svar", også sender man en hyggelig melding men får aldri svar.....
Dette gjelder sikkert begge kjønn.
Er mye man ikke skal forstå seg på i denne verden....hehe

Påtide å få en statistikk på dette!

Jeg er ikke bare kikker, jeg har møtt en fra sukker!

Hva med deg? Kikker du eller dater du?

Hvorfor har du ikke møtt noen fra sukker?
Jeg har ikke rukket møte flere, pluss at jeg er nok litt feig og trenger litt tid på å bli varm i trøya!

Etter å ha lest et innlegg i Dagbladets Magasin i dag om nettflørting., ble jeg faktisk litt flau på mitt kjønns vegne .Det var tragisk å lese om hvor overfladiske enkelte av kvinnene på disse sidene er.
Nettsjekking er dagens kjøttmarked der det måles og veies døgnet rundt. Særlig måler hun han. Hun er kresen og smart og vet hva hun ser etter. Stiller smarte testspørsmål og ber kjapt om foto. . Stygge menn siles ut. Kvinnen forventer effektivitet. Etter en rask lunch er det nok for å få han krysset ut eller inn.
Det hevdes at enkelte kvinner aldri egentlig har hatt til hensikt å møte mennene de chatter med.
Nettmannfolk er ren terapi.
Forøvrig stod det at nordmenn ligger på verdenstoppen i nettflørting, blandt annet på Sukker og Møteplassen.

Jeg håper ikke dette er representativt for de fleste kvinner her inne. ?

Nå er jeg vel så langt fra en moteløve som man kan komme og bryr meg egentlig veldig lite om det. Men når jeg leser at skulderputer er på vei inn igjen, tenker jeg HJELP!!! Hva blir det neste? Pastellfarger, hockeysveis og Ball-gensere?

http://minmote.no/index.php/2009/08/ukens-trendsetter-sats-pa-skulderputer-i-h%C3%B8st/

Blir seriøst sprø av småfluene i leiligheten min!!!
Skulle aldri kjøpt den hvitløksranken!!!
Har funnet ut at mine adidas-slippers gjør nytta når de sitter på vinduet. Har knærta en del nå! Wooohooo!!
Men hva med de siste jævlene?
Noen som har noen gode råd??

Gjort noe kult i helgen?dette er ikke en seriøs tråd så bare å kjøre på:)

Hei og god lørdag!

Har dere det fint? Noen planer for kvelden!?
Jeg skal bare være hjemme, har kjøpt noen greier på Ikea, så vi får se om det blir noe rydding i boden i dag, det utgikk i går! :)

Her kan man stadig lese at folk er singel. Singel! Ikke rart livet har falt i grus for noen når importordene har kommet ut av kontroll.

noen gode forslag om noe spennende som skjer denne helgen,,,kjeder meg akurat nå??

Ok... det er kanskje ikke det dere venter... det er ikke de bitre... eller sure... eller naive.... (fyll ut) folkene her.
................... det er at markøren STADIG hopper når jeg.... (F!!!!!!! der gjorde den det igjen!) skriver innlegg.
Hva er dette? Det skjer, i reglen, minst en gang pr innlegg.
Hvis jeg er sur på forum så er det som regel pga hvordan pcen min oppfører seg sin skyld : )
Kjøpte en lenovo i januar.... Hva er dette?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det har aldri skjedd når jeg ser på skjermen mens jeg skriver...

I banken her hvor jeg bor jobber det stort sett bare flotte damer. Det er særlig en av dem jeg er betatt av. Og da mener jeg seriøst betatt. Jeg har snakket litt med henne, og noen ganger har det virket som om hun er litt interessert. Jeg har vært i den banken ganske ofte, og noen ganger har jeg lagt merke til at hun har sendt ganske lange blikk etter meg. Uansett så er hun veldig hyggelig, og jeg ville kastet meg over henne hvis jeg hadde vært rimelig sikekr på at hun var interessert i meg.

Så har det seg sånn at det også er en annen der som i og for seg er ganske flott, uten at jeg har noen dypere interesse for henne. Hun har flotte, frodige former, og jeg føler meg ganske "biologisk" når jeg ser henne. det virker som om hun har lagt merke til det. Men det er altså ikke noe som jeg ønsker å gå videre med.

Nå er jeg redd for at hun jeg egentlig er interessert i skal ha fått inntrykk av at jeg er en slags player (mulig at de snakker sammen om sånne ting.) Det er jo bare en av dem jeg virkelig er svak for, men jeg vet uansett ikke hvordan jeg skal gå fram i forhold til henne. Det er vanskelig å være romantisk når man kommer med en giro.:)

(Skulle gjerne ha vært litt mindre anonym her, men siden jeg er på kart her så ville nok noen funnet ut hvilken bank det er rimelig fort.)