Sukkerforum

Inspirert av noen rangeringsskalaer under her, ble jeg nysgjerrig på hvordan vi i våre egne hoder rangerer en eventuell partner her inne. Jeg er ganske sikker på at denne skalaen er ulik på nett og i virkeligheten. Hvis vi tar utgangspunkt i 10 kriterier, utfra hvordan vi oppfatter profiler her inne, hvordan ville dere rangert dem? Fint om du skriver om du er kvinne eller mann.

I tilfeldig rekkefølge:

1. Et ansikt du liker
2. En kropp du liker
3. Humoristisk profiltekst
4. Utdanning/yrke
5. At profilteksten er velformulert
6. At vedkommende har samme interesser som deg
7. Matchtreet
8. Logistikk (hvor bor han eller hun)
9. Ønske om flere barn/ikke ønske om flere barn
10. At vedkommende har vist interesse for deg

Det har vært skrevet mye om fake profiler, men få er vel så åpenbare som den jeg så i dag, der teksten basically gikk ut på at kjæresten hennes hadde anbefalt henne å prøve ut nettdating. Og hun hadde krysset av for at hun søkte et langvarig forhold...

Det var en gang en søt liten ostepop.

Den levde lykkelig inne i en fin pose.
Ostepopen trivdes der sammen med alle vennene sine.
Her var det lite rasisme fordi alle ostepopene var like.
Farge og størrelse. De visste ikke annet.

Men plutselig en dag ankom en liten puddel som sniffet på posen.
En loppe så sitt snitt til å hoppe fra den koselige puddelen over på posen.
Den syntes posen så veldig interessant ut og lurte på hva det var for noe.
Loppen ville gjerne undersøke posen nærmere og ønsket å komme inn i posen.
Den lette og lette etter et hull. SÅ! DER! Et hull! "Jippi!" tenkte loppen
Den snek seg inn i posen og så hva som levde der.

Alle ostepopene lå og sov så de merket ikke den lille loppen.
Loppen fant frem til vår lille ostepop-venn som drømte søtt om andre ostepoper.
Den visste jo ikke noe annet.
Loppen satte seg på ostepopen og begynte å spise.
"Nam nam dette var godt!"
Men loppen forspiste seg og falt død om. Den stakkars ostepopen hadde nå
mistet en liten prosent av seg selv.

Etterhvert våknet ostepopene til liv igjen...og om ikke lenge merket flere at noe var galt.
Vår lille ostepop venn skjønte lite da plutselig alle pekte på ham og så stygt på ham.
"Se en fremmed!!!!!!!" ropte de.
"Inntrenger" ropte andre.
"Utlending!!!" kom det fra dypt nedi posen.
Så gyv de løs på ostepop-vennen vår og spiste ham opp.
Flere av ostepopene vokste nå i størrelse og da ble det bråk igjen, fordi
de som ikke hadde vokst seg større mente de så nye inntrengere, og spiste
dem.

Til slutt var det bare en eneste ostepop igjen i posen. Diger og
majestetisk...men ensom.

Så slik oppstod rasismen også i en pose med ostepop.

The end.

Denne serien synes jeg er helt fantastisk morsom, så jeg må dele :-)

Her er noen smakebiter:
http://www.youtube.com/watch?v=HWc3WY3fuZU
http://www.youtube.com/watch?v=YxVeMhI9Qo0
http://www.youtube.com/watch?v=aW2esYwKxiU

Kos deg!

Fikk akkurat en melding fra en fyr som kunne opplyse at et av hans vitale mål var 19 cm...

Fikk meg en god latter, om ikke annet. :-)

Nå har jeg prøvd dette med nettdating i ca ett år. Kort oppsummert har jeg vært på date med 14-15 menn, og hatt et kortere forhold til en av dem. Jeg har vært den som har avsluttet samtlige av kontaktene, bortsett fra de to som jeg har blitt betatt av.
Frem til nå så har jeg grublet litt på om jeg er for kravstor, siden det tydeligvis er flere menn som er interessert i meg enn jeg i dem.

Og så leser jeg dette, sakset ut fra en av Preben M sine innsiktsfulle og opplysende tekster:

"Du møter en mann. En flott mann som selfølgelig stiller krav. Han, som de fleste menn og kvinner, er ute etter en partner. Han leter etter den rette, som deg. Men i motsetning til deg så har han en lavere terskel for hvem han går til sengs med, uten å ville noe mer, enn deg. Mens dere står og snakker sammen, eller på andre måter blir kjent, kan du gradvis diskvalifisere i hans øyne, men du vil ikke merke det på ham så lenge han vil «noe» med deg. Ikke før du fullstendig diskvalifiserer og han går sin vei, vil du oppdage dette".

Nå tror jeg at samtlige av disse mennene sikkert hadde dumpet meg først hadde de bare fått sjansen! Jeg skjønte det bare ikke.
Og min nye konklusjon ut fra min "sukker-karriere" tolket gjennom Preben Møller sine teorier, er ca sånn: Jeg ser bra nok ut til at de aller fleste menn vil ha sex med meg, men har en såpass kjiip personlighet at ingen syns jeg funker som kjæreste.

Preben, du gjør meg paranoid! Er det flere som får makk av alle disse bøkene og teoriene om dating og relger, og hvordan nedlegge damer og hvordan spille kostbar og alfakvinner og hvordan skjønne at han faktisk ikke er interessert?? kan man ikke bare møte noen og se om det føles bra eller ikke? Jeg lengter tilbake til gamledager.....

Jeg er en kvinne som har levd noen år (men er under 40), og fått litt erfaring med ulike typer elskere. De første elskerene mine gikk det dårlig med. Bodde til og med sammen med en fyr tidlig i 20-årene som jeg aldri fikk en eneste orgasme med. Det var ikke bare hans feil selvfølgelig. Min største og beste elsker giftet jeg meg faktisk med, han hadde mer erfaring, og skjønte at kvinner trenger tid, masse kos, bli trygg, bruke fingre, tunge osv før han stappa'n inn... he he... Det ble andre boller, og jeg ble så forelsket at jeg trodde jeg skulle gå fra konseptene.

Så møtte jeg en mann som var helt talentløs. Han tok ikke på meg, aldri oralsex, bare la seg over og peisa på, ferdig etter fem minutter, og da var kosen over. Jeg prøvde å ta opp mitt lille problem, men det var han ikke enig i sa han, ingen damer hadde klagd på han før, og han var jo riktig så godt utstyrt. Jeg ga opp!

Så møtte jeg en sexgud. Etter at han visste at jeg var blitt trygg på han, fant han på både det ene og det andre, og jeg fant ut at jeg likte alt han gjorde. Ikke noe skam, ingen hemninger. Men dessverre hadde vi bare sexen, og vi delte absolutt ingen andre interesser. Kunne ikke snakke sammen over en romantisk middag. Måtte gi opp han også.

Så møtte jeg mannen over alle menn. En fantastisk erotisk og deilig mann, som jeg også kunne le med, kose med, snakke med, føle meg beskyttet av, som jeg ble forelsket i og som også ble forelsket i meg. Men han var amerikansk, og måtte flytte tilbake, slik vi begge visste at han måtte etter et år.

Etter dette har jeg møtt noen helt ok elskere, som jeg har det bra sammen med, men jeg har ikke lyktes i å forelske meg i dem. Det mangler alltid noe.

Men det som overrasker meg litt, er forskjellen på menn, og hvor utrolig godt noen passer til meg, og hvor dårlig andre passer. Er det bare meg? Er det sånn at jeg er vanskelig i sengen, eller er dette et vanlig fenomen blant både kvinner og menn?

Hei, er det flere der ute som begynner å bli lei av å se "Høy og mørk" i beskrivelse av drømmepartner? :)
Helt sikkert tatt opp før i forumet.

Tankerekkja . Sjekka på byen er som å kaste pil med bind for auga. Nettdating er for tørt og kjedelig synest eg. Sukkerfestene er i Os(lo) . Kva med resten av landet? Fleste her på min alder har familie og tigerstaden blir feil for min del. Men du så mykje trivligere det hadde vore å om mange kunne samlast i anna setting? Gjerne ei heil helg eller over tid. Friluftsgruppe i sukker? Alt fra rolige dagsturer, kanotur med telt og lavo, til snøtur på ski og primus i kuldegropa? Eller melde seg som frivillige til neste tv-aksjon. Bli enige om ein festival å treffast på. Seiltur med skute?

Dette med tur kan innebera litt planlegging dar ein kanskje også må møtast.?

Smwhr og Kit ser ut til å ha planlagt en live-fjas i tråden "Bedre måter å treffes på?"
http://www.sukker.no/dating-forum/224335-Bedre+m%E5ter+%E5+treffes+p%E5%3F.html

Stedet er Sir Winston, dagen er torsdag (i dag faktisk) og klokkeslettet har ingen nevnt. Skal vi si kl 19?

Jeg tenkte å henge meg på for å passe på at de ikke forveksler dette med en date. Håper det kommer flere. :)

Noen som tittelen sier kjeder seg, skal vi heve oss rundt og treffes et sted i byen ikveld?

Oki. Da kommer jeg til å deaktivere profilen min. Får ikke noe utav medlemsskapet mitt her og gidder ikke å bruker flere penger på dette.

Hva mener dere, er en person dannet bare fordi hun/han er høflig??

Noen som meg, som irriterer seg over personer som sender en flørte melding, for så å ikke gidde å svare når en tar seg tid til å besvare henvendelsen? Hva er vitsen med det da? Hvis en ikke har intensjon om å bli noe mere kjent med personen, hvorfor sende en flørte melding da? Er det noen som bygger seg opp lister på aktuelle her for å prøve å få dem til å gå å gresse mens de sjekker ut de andre på menyen?

Finner noen seg kjærester her på dette nettstedet?.Jeg er litt nyssgjerrig på om nettet oppnår den effekten,eller om det har utviklet seg til hjemmesittene-nettsurfere,som bare titter og leker seg,uten gevinst?

hei du som spør hva slags erfaring menn uten barn har med barn, for min del hadde min mor familiebarnehage hjemme, å da jeg var rundt 9 måtte hun i butikken å jeg måtte passe 5 unger fra 3-6år å jeg fremdeles elsker små unger. de er så søte å snille, imotsetning til mange voksne, å jeg har passa på mange unger igjennom tia, teller det på erfaring??????? klem

Hva slags erfaringer har menn uten egne barn i forhold med kvinner som har barn fra før?

Jeg vil helst ha svar fra de mannlige..

Jeg snakker med så mange mennesker hver dag via jobb bl.a., at jeg også får spørsmålet hver uke om hvordan en som meg kan være singel når det er så mange flotte damer der ute.
Må si at jeg er litt lei av å høre dette, fordi det høres ut som om det bare er å gå rundt neste hjørne for å finne noen.
Finnes det ett tre der ute hvor man bare kan plukke det beste "eplet"? ;-)

Er ikke disse oppdatert på hvordan sjekking i denne tidsalderen er, eller er de der den typen som går for den første og beste sosialt?
Det er nok flere her som opplever det samme og hva synes dere?

Flere som blir så slitne av å jobbe at de ikke orker å date?

gammeldags rommatikk? !

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym pike

En førstedate:
http://www.youtube.com/watch?v=sf1Ig7382Ho&feature=related

...type Gerard Butler i "P.S. I love you" her, så tar jeg han - usett!
Sukk!

høner

Siste svar fr. 9 okt. 2009 22:27 (58 svar)
Skjult ID med pseudonym 1966

Vi er som høner alle sammen, sitter på vaggelet å venter...................

Heisan. :)

Har flyttet for ikke veldig lenge siden og har en jobb som gjør at jeg ikke treffer nye personer via jobben.
lurte på om noen kansje noen bra tips på kjekke aktivitetere hvor man gjerne treffer nye folk.
Tenker da selvsagt ikke på fotball og sportslige aktiviteter som stort sett innebærer at man bare treffer folk av samme kjønn.
Nå tenker du kansje at "er det ikke derfor du er på sukker da?". Men jeg er ikke så flink til å ta kontakt med folk her. Kansje jeg er litt gammeldags men jeg synst noe av sjarmen ligger i å treffe folk ansikt til ansikt å kansje snakke med noen som ikke har vinter å vår på å tenke ut svarene sine. Føler det blir litt mere ærlig.

No er det jo fredag. Kansje tar jeg meg en tur til byn for å finne noen av fra det motsatte kjønn å prate med. :)
Det var jo litt ut av settingen, Men selv om jeg går en del til byn siden jeg er singel så har jeg fortsatt ikke funnet noen bra plass hvor det faktisk går ann å prate litt uten å stå å skrike noen i øret. Kansje noen kan anbefale en "behagelig" uteplass i Bergen og?

Finn.no

Siste svar fr. 9 okt. 2009 19:46 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym lurifaks

Denne siden er skremmende lik Finn.no.

Man blar i annonser, finner de man synes ser interessante ut og sender ut henvendelser.

Folk har markedsført det de har så godt de kan. Noen ganger er objektet allerede solgt, eller det er veldig mange interessenter, så det er vanskelig å få tilslaget.

Iblant går man på visning(date), og i 19 av 20 tilfeller er det en skuffelse.

Jeg følger en del tråder her og skjønner at folk er skeptiske. Diskusjonene omfatter stadig mennesker som forteller usannheter om seg selv. Hvorfor skriver man unsannheter da tro? Jeg finner det vanskelig å tro at dersom man ønsker å finne seg en partner for real så lyver man med vilje !!! Hva slags utgangspunkt vi dette da være? Jeg er her for å treffe en seriøs mann, så langt har jeg ikke truffet noen. Har vært her nå i ca 6 uker. Tror folk at jeg også lyver om megselv og omstendigheter rundt meg irl? Da blir jeg skuffet. Jeg håper likevel at det er noen seriøse menn her. Jeg strever imidlertig litt med kontakten, får mange blunk og søte kommentarer, så blir det stille. Er det andre her som har det på samme måte?

Det fleipes jo mye med dette blant gutter, at det er ingenting som drar damer enklere enn barn. Det er selvfølgelig mest på tull, men min oppfatning er ikke bare at dette ikke stemmer særlig bra - men at det er tvers gjennom motsatt. Selv kvier jeg meg for å fortelle at jeg er alenepappa, fordi dette ser ut til å fungere som piggtrå og miner i enhver "sjekkesituasjon" med jenter.

Hvordan stiller jenter i tjueåra seg til en gutt på min alder som har forsørgeransvaret for ei jente som nærmer seg tosifret antall år? Er dette noe dere vil styre unna eller er det ok? Hva slags problemer tenker dere at dette har potensiale til å medføre? Finnes det i det hele tatt noen som ser på dette som noe positivt, eller kan myten om at jenter tiltrekkes alenefedre avlives 100%?

Selv ble jeg far i ung alder og jenta mi har vært en del av hele mitt voksne liv og kan aldri se for meg et liv uten at hun skal være en viktig del av min hverdag. Iallefall ikke på en god del år enda. Den jenta som ikke kan leve med det er overhodet ikke interessant for meg, og jeg føler at jeg med det har redusert mitt marked noe helt enormt. Synd, men sant.

Synes det er litt merkelig at damer som jeg ser på som ikke akkurat attraktive sjekker meg opp her. Er det sånn at de damene som er 3-4 ere . Forlanger 7-8 ere her inne?
For meg virker det sånn. Da vil vel de som er fra 6 og oppover ha kun 10ere. Jeg tror mange damer her inne( jeg mener ikke alle) blir ekstremt kresne og lever litt i en virkelighetsfjern verden. Drømmer om Mr hunk:)
Men det er jo lov da

Hei,
Eg lurer på kvifor eg får så få svar her på Sukker. Eg har vore medlem her ein gong før, og då var det same greia. Er det fordi dei fleste jentene her er byjenter eller partyjenter som helst vil sitje på cafe, og difor ikkje ser poenget i å svare nokon som bur i Sogn og Fjordane, eller er profilen min heilt bak mål?

Eg lurer også på kvifor profilen min får så få besøk. Må eg ha brylkrem i håret og fortelje om at eg likar motosyklar og samstundes jobbar i utanriksdepartementet eller noko slikt?

Det er jo slik at eg føler det ville vore vekk-kasta å melde seg på ein sånn sukker-fest, fordi eg ville berre støte på jenter frå ein annan galakse. Kan nokon hjelpe meg?

Mads

"Du må være opptat av å ta vare på deg selv".... Dette går igjen i mange profiler som krav til kvinner. (kanskje for menn og?)

Hva betyr det? Betyr det: Å holde kroppen, huden, håret slik at det SER pent og sundt ut? (slik at alle mulige botox-varianter og fettsuging, farginger og tannblekinger er helt ok?) Eller betyr det å ta vare på seg selv at det man ser faktisk ER sunt (fritt for kjemikalier, tilført mye frisk luft osv... )

Jeg tror liksom det er det første som menes..... At det er en omskriving av å se bra ut. Men jeg vet ikke. Hva legger du i det?

Til sukker

Siste svar to. 8 okt. 2009 13:25 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym KåreBob

Takker for at dere hørte på mitt innspill ang eget vindu til meldinger/profil.

Nå har jeg enda en forespørsel, hadde det vært mulig å hatt 1 til meldinger og 1 til profil e.l? =) Gjorde akkurat den tabben å trykke på profilen når jeg var midt i en lengre melding.. borte bø ble den.. Er ofte greit å ha begge deler oppe når man svarer oså.

takk

Inspirert av det siste innlegget i datingmagasinet.

Likestillingen og selvstendigheten i Norge har tatt helt av.

Har hun det altfor godt alene til at hun trenger en mann i sitt liv?
Er det slik at alfakvinnen letter etter alfahannen?

Jeg har lovet å dra en kar på sykkel ned en bakke før snøen kommer. Valget har falt på førstkommende lørdag i 11-12 tida. Om noen vil henge på er det bare å slenge seg med.

Planen er å ta banen opp til midtstuen, sykle til frognerseteren og Tryvasstårnet, ned til Tryvannet som en ferdighetstest, opp igjen og ned Wyllerløypa, inn sørkedalen, rundt kikut og til hammeren eller songsvann.

Jeg har aldri sykla med ham før, og har en anelse om at han vært litt typisk aksjemegler - talt i litt for store ord. Derfor kan testbakken være nok utfordring og hovedutfordringen droppes til fordel for litt flatere stisykling.

Som skrevet, det er bare å slenge seg med om noen skulle føle trangen. Å ha en sykkel med bremser er en fordel. (Derfor er min reservesykkel ikke til utlån denne gangen)

Nå skal man visstnok ikke diskutere andre datingsider her, men jeg håper det aksepteres så lenge man ikke nevner navn.

Uansett så verserer det to tråder her nå der én fellesnevner handler om den dårlige responsen på Sukker sammenlignet med andre tilsvarende tjenester. Jeg lurer for så vidt også på hvorfor, men kanskje først og fremst hvordan. Jeg registrerte meg nylig på en annen tjeneste som har fått en del skryt, og fikk nå nettopp en melding på denne, men da jeg skulle lese den, fikk jeg beskjed om at jeg måtte betale for å lese den - altså må begge parter være betalende for at man skal kunne kommunisere, og jeg ser ingen måte man kan søke etter betalende brukere på. Slik forstår jeg det er de fleste andre steder enn Sukker. Med andre ord - det burde da være mye lettere å få svar på meldinger her?

Hva er folks erfaringer?

Hei,

De fleste er vel her inne for å finne seg en kjæreste. Men mens vi venter på å møte den rette, hvor mange av dere er egentlig litt er veldig interessert i et lite sukkereventyr eller en pulevenn?;-)

Hei! Får en del besøk og beskjeder på min profil. Synest dette er kjekt! Problemet er bare at mange (ca halvparten) ikke har bilde. Er det den norske nysgjerrigheten og feigheten som råder her? Vil gjerne høre andres meninger om dette.

Hvordan fanger dere den andres interesse her inne? Mulig jeg ikke er særlig oppfinnsom, men det virker som om allemnnhetens og virklighetens regler i samfunnet ellers ikke virker her inne.

Jeg leser en profil - blir kjempesjarmert - sier det - får ikkke noe svar - gang på gang. Hva er dette? Er det jeg som ikke har forstått spillereglene? Så to spørsmål. Hvordan fanger du interessen til en annen her inne. Og kan noen forklare meg spillereglene?

@ Lettere indignert :)

Utrolig mange gaske så spennede frøkner på +-35,
som ofte bærer preg av at de har levd ut en vinternatt før,
og ikke lenger akkurat fremstår som de er 25 lenger i sin middels vedlikeholdte innpakning.
(noen bærer jo også preg av å ha jo levet ut litt mer selvfølgelig)

Finnes det virkelig mengder av håpefulle guttunger på 24-34
som ønsker å fange de håpefulle i den gruppen,
eller er de rett og slett på jakt etter korte" UNGDOMMELIGE EVENTYR"i vidt begrep.

Ville ikke Aya-Napa og tilsvarende lenger øst være et mere egnet sted isåfall eller,

Er overrasket over at det ikke var en tråd på dette fra før.. De fleste har vel fått med seg det nye freshe designet og funksjonaliteten.

Så hva syns vi?

Jeg syns det var fresht og utvilsomt penere. Men syns ikke noe om at jeg ikke kan bruke resten av sukker når jeg f.eks er inne på en profil. Jeg fikk akkurat en bug på posting også, 1. setningen havnet utenfor bildet, 2-3 ord var borte, ble riktig når jeg posta den riktignok, men greit å se hva man skriver :-)

Liker oppsettet til meldinger veldig godt, lett å skille på hvem som har skrevet hva, mye mer oversiktelig.

Men, som den multi-taskende mann jeg er, irriterer det meg som sagt at jeg ikke kan drive med flere ting samtidig, f.eks sjekke etter nye poster mens jeg skriver en annen kanskje lengre post osv osv..

Vil starte tirsdagen med å ønske alle en god natt! :)

hei. lurer på om det er noen i 20 åra som er på sukker fest.? har aldri vært på det. virker litt spendene.. ha en god dag videre folkens.. :)

Singelfest

Siste svar ti. 6 okt. 2009 16:00 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym nillit

Er ny på sukker,og vet ikke helt hva disse singel festene er, derfor tenkte jeg å høre om hvilke inntrykk de som har vært på disse festene har, og evt om de anbefales?
Er det mange som skal ta turen 14November?

Som sikkert alle som har vært her inne en liten stund er klar over, så finnes det usannsynlig mange kjedelige profiltekster. Jeg vil grovt klassifisere profiltekstene her inne som følgende
a. Ingen tekst
b. Veldig plain tekst med mye klisjeer
c. Tekst som helt klart får frem personligheten til vedkommende
d. Tekst med litt prosoverende påstander eller elementer som lett kan bygges videre på

Min erfaring er som følger: Svarprosent fra dere jenter avhenger i betydelig mindre grad av hvor attraktive dere er på Sukker (les: pene) men heller hvilken type profiltekst dere har. Problemet er nemlig som følger: Dere ønsker alle en litt personlig og helst morsom melding som viser at gutten er smart/morsom/har karisma. Men med mindre dere har en tekst av typen d (noenganger holder c) skal det veldig mye til for at svarmulighetene blir gode nok til at dere klarer å skille han morsomme og "skrivekyndige" fra den gemene hop. Resultatet er at dere (og spesielt dem som har attraktive bilder) blir bombardert med kjedelige meldinger.

Så da vet dere det neste gang dere sliter dere gjennom en kjedelig melding i innboksen;-)

Fikk nesten brus ut av nesa...

"Hellu,bebe... Åssen vil du ha egga dine? Befruktet?

AS ?

Siste svar ma. 5 okt. 2009 21:40 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym nesten ;)

Er vi blitt as` er alle sammer og behøver ikke kjærlighet og sex lenger ?
Jeg fant ut at viktigere er kos enn sex, hva med dere andre ?

Irriterer det dere at noen her på Sukker krysser av på "Ønsker venn av motsatt kjønn"?

Ja, dette er en datingside, men hvorfor er denne avkrysningsmuligheten da til stede om dette ikke skal være lov? Jeg får så det holder av folk jeg overhode ikke aner hvem er om at jeg bare er her for å samle inn komplimenter og bli høy på meg selv. Og at jeg må virkelig ha lite venner som ønsker meg flere etc. At jeg har krysset av for denne type ønsket forhold er jo personlige grunner til, og kanskje et signal om at jeg i utgangspunktet ønsker meg folk som er så kjærlighetssyke at de MÅ ha kjæreste nå. Kanskje jeg prøver å tiltrekke meg folk som tar dette like avslappet som meg, de ønsker først og fremst å bli kjent som venner for så at det utvikler seg til noe mer? Og en annen ting, merker også mange tolker "Venn av motsatt kjønn" som at jeg er ute etter fucking good friends, men da er jo "Kortvarig forhold" og "Elsker" en mer passende valgmulighet?

Oppdaget at jeg kan ta ut en uke ferie i romjula i år og er veldig i tenkeboksen på hva man kan finne på

sommerferien i år ble kort og ikke ble det mye varme heller så jeg søker tips om hvor man nesten er garantert

gode varme dager på denne årstiden

ønsker ikke å lang flytur
må passe med og uten barn
ikke være dyrt

og hvis det perfekte stedet dukker opp, er det noen flere som har tenkt på å reise bort i denne perioden?

hmmm hvorfor

Siste svar ma. 5 okt. 2009 00:45 (297 svar)
Skjult ID med pseudonym jantore78

hvorfor er det så veldig vanskelig å finne noen å dele livet med. ikke virker det på byen og responsen her er ganske laber :(

kan det vere at jeg bare har et bilde, og at jeg ikke er så veldig fotogen, eller er det kanskje noe annet :(

har fått høre at meldingene jeg sender er bra, men skjer det noe, neida :(

hva skjer egentlig?

nå skal det sies at jeg er full nå etter enda en nyttesløs tur på byen :(

nei nå skal jeg legge meg og synes synd på meg selv :P vell kanskje ikke, for det hjelper egentlig ikke, for det kommer ikke noe søt brunette løpendes for å trøste meg uansett :(

nei så god natt

eheh.... ;-)

En litt mer alvorlig tråd! Jeg har vært rimelig opptatt i sommer og har ikke fått med meg alt denne saken handler om, men disse to norske mennene er dømt til døen i Kongo!

Spørsmålet her er: Er dette justismord eller har de gjort det dem er beskyldt for?
(Drap og spionasje=

Er det ok, eller er det irriterende? Gir du henne tid til å bli trygg, eller stikker du så fort du kan?