Sukkerforum

...og lurer på om jeg må endre til "noen kilo extra" innen julen er omme! hehe

Fikk en usynlig tenketankerynke her nå. Den ser sånn ut:

For dere som ikke har barn fra før, la oss si i alderen 25-40....

-Virker det skremmende at h_n i profilen du klikket deg inn på har barn fra før?

Isåfall såpass "farlig" evnt. at selv om alt annet i profilen er tiltalende nok til at personen bak virker rimelig spennende, men kontakt droppes allikevel pga <har barn..........>?

Er det noen som muligens ser at nær kontakt med kjærestens barn kan virke kompletterende og selvutviklende, når redselen og også kanskje en fordom eller 2 er visket vekk ved hjelp av nettopp disse barna? Når det er ufarliggjort.

Selvsagt er barn fra et tidligere forhold et faktor som er avgjørende for om den mailen sendes eller ikke, men i hvor stor grad?
-Er det forskjell i tilnærmingen her for de uten barn kontra de som selv har barn fra før?

Dette har jeg jaggu tenkt endel på i det siste....

Hei

Jeg har lenge benyttet et helt vanlig bildet med meg på der jeg har solbriller. Sommerbilder kommer ofte med solbriller.Det har tydeligvis irritert Sukker admin. For det er sletter sikkert 10 ganger, men stae meg legger det inn igjen hver gang, sukker sletter med begrunnelse at det er imot regelverket.??
Ok med det, synes og det er gret med en viss standard her inne, men de tillater slike bilder som Babe82, 30 år, Oslo å legges ut?

Skjønn det den som kan?

Får vel ta bildet av eg selv i en Tanga og bar overkropp neste gang

Jeg ser mange mennesker som kan betegnes som en nerd både i nyhetsbildet og virkeligheten. I media har man jo han astrofysikeren, Røed Ødegaard eller hva han heter.

Og jeg ser det også på mange av profilene her inne, at det er mange jenter som forteller om en helt spesiell interesse de ønsker å dele med andre. Og nerd trenger ikke være noe negativt, men å være opptatt av en bittebitteliten ting i hverdagen, og hvis man bare tenker på den spesielle tingen så kan resten de andre mer viktige tingene bare gå til dundas.

Så det virker på meg som det er mange som syns det er in å være nerd. Eller?

Om 5 år

Siste svar on. 25 nov. 2009 10:57 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Kokosøster

Gjort meg noen tanker her jeg har skummet meg gjennom diverse tråder.
Som noen har vært inne på, virker som tidene har endret seg også her på Sukker.
Ikke vært her lenge nok til å bedømme selv, men de fleste kjenner noen som kjenner noen som fant lykken på nett for "noen år siden"...

Nettdating er old news, folk blir kyniske og flere og flere blir lei før de kommer halvveis igang?
Samfunnet generelt er i moralsk forfall etter gjeldende metafysiske standarder? Eller.no (digresjon)
Var lettere før, når ikke "alle" var single på nett?
Og hva betyr det isåfall hvis det bare blir vanskeligere og vanskeligere, blir vi mer og mer banna bein eller gir vi raskere opp?

Kommer dette "mediet" sakte men sikkert til å dø ut i likhet med f.eks. ... eh... Tamagotchi?
(mente jeg kom på en haug med relevante eksempler men jeg var visst litt trøtt likevel)

Hva tror dere... er det bare en konjunktursvingning som tilpasser seg... eller er det bare innbilt alt sammen... eller skal jeg ta til vett og sove litt og fortsette å satse på at DET ÅRNAR SEJ

PS: "ånei ikke enda en klagetråd"... jeg klager ikke. Bare filosoferer litt sånn midt på natta. (genfeil, kan ikke for det)

Livssyn?

Siste svar on. 25 nov. 2009 06:06 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym mr.serious

Hvor viktig synes du at det er med livssyn når man er i ett forhold? Er det noen som har noen erfaringer med det? Når en er kristen og en ikke er det. Blir det noen problemer ut av det så lenge partene respekterer hverandre?

Bare lurer på hva folk legger i dette begrepet?

hei forum

synes folk generelt her inne er dårlige på å takke for kompliment.......får man et kompliment, så takker man, enten man liker den man får det fra eller ikke,

Ønsker å oppfordre Sukker-ledelsen til å introdusere en "Code of Conduct" her på forumet. Har observert gjentatte ganger at en del folk her inne er ute etter å ødelegge for andre. Under ingen omstendigheter er det greit å mobbe et annet menneske for sine meninger. Vi er alle betalende kunder og fortjener bedre enn dette. Fjern skjult ID fra forumet og monitor debattene Sukker! Det fins en håndfulle som ødelegger for resten. Ikke la dem være i stand til å gjemme seg bak pseudonum.

Skriv under her om dere ønsker mer tilsyn her på forumet.

PS1: orker ikke noe negativt rettet mot meg i dag derfor skriver jeg under pseudonum
PS2: Sleng så mye dritt dere vil, det vil bare bevise mitt poeng!

Hopp i det folkens! Si hva dere tenker vedr mitt undrende spørsmål om uklare intensjoner her på sukker.

Tirsdagskveld...

Ingen svar
(mann 46 år fra Oslo) Privat melding

Herreavdelingen med Ingrid Bjørnov som gjest... og såkalt kvinnelig alibi. Herlig.

Hva er grunnen til at noen (jenter, i mitt tilfelle) slutter å svare, uten noen åpenbar grunn? Jeg overlever det, for all del, men stusser litt når man har hatt en god tone og så blir det plutselig helt stille.

Jeg ser at det er fler som klager over mangel på svar. Jeg svarer nesten alle som skriver til meg, her er grunnene til at jeg eventuellt velger å ikke svare:

-bemerkninger om at jeg har et fint smil når jeg ikke smiler på bildet mitt
-når du har skrevet kun ett ord (du har vel tid til en hel setning?)
-når du er langt utenfor hva jeg skriver at jeg søker etter (alt for ung, alt for gammel, bor i gokk)
-når du helt tydelig ikke har lest profilen min
-når det er helt tydelig at du har skrevet én mail, som du sender til alle (copy-paste er dårlig romantikk)
-når du sutrer før jeg har lest ferdig første mail
-slibrigheter og generell ufinhet (trenger vel ikke egentlig nevnes...eller?)

Ellers syns jeg sukker er et fint sted og er så glad for å ha funnet en side med så mange normale single! Lykke til på jakten!

får jeg endret rekkefølgen på bildene under album? eller må alle slettes og legge i ønsket rekkefølge?

I morgen skal jeg ta en ofisiell mensatest. Jeg er så usikker på om jeg skal fortelle noen om det. Jeg synes det er så mange fordommer ute å går. Jeg vet jeg ligger der og vaker i området for å bli tatt opp som medlem. Jeg er bare så usikker på om jeg skal fortelle det til noen.

Ny uke folkens... og nye mennesker.
Håper på sol og klar luft, fine høstfarger og lite vind! ...relasjonsmessig!

Gi gass! :o)

Hvor mange ganger skal en si dette her : Det har INGENTING med hva du skriver på din profil her inne. ALT går KUN PÅ BILDER...... Er ingen vits å skrive side opp & side ned f.eks.... Alle ser KUN på bildene her inne om det så gjelder jente eller gutt...
Blir så lei denne klaginga her inne om att ingen får svar... Hvorfor får du ikke svar da tror du ?????????????????? Hallo ?????
Skjerp dere........

Den mest brukte setningen i sukkerprofiler. Dere har alle sett den.

Så jeg sublet over en ganske så søt jente, blond selvsagt, som hadde omtrent bare den setningen i profilen. Jeg vrengte skallen og klarte å finne på noe å spørre om utfra bildene. Hva fikk jeg til svar? "Hvorfor lurer du?"! Finnes det noen blondere? Noen bedre søndagslatter på bekostning av andre kan man vel neppe få. Herlig!

Opp gjennom historien har folk forfalsket sin død, plutselig forsvunnet, rett og slett forlatt livet de har i dag for å starte på nytt med blanke ark. Hvordan fungerer det i dagens samfunn med alle de digitale sporene vi etterlater oss. Er det mulig å starte et nytt liv uten å måtte ty til en øde hytte som bare elgen er i stand til å oppdage?
Her er en interesant artikkel om temaet for de som måtte ha interesse av slikt - enten de ønsker å forsvinne eller har en interesse av moderne personvern.
http://www.wired.com/vanish/2009/11/ff_vanish2/

Siden jeg ikke kan unngå å legge merke til at en og annen kvinne sliter med å finne drømmeprinsen sin vil jeg gjerne komme med ett og annet godt råd. I sukker-lykkepille-rødvinståka har dere kansje glemt at .........................drømmeprinsen leter også etter drømmedama!

- Krav. Jeg faller voldsomt som kvinner prøver å selge seg selv som en herskesyk primadonna. Det er jo det ALLE menn drømmer om!
- Smil. De færreste av oss er tannleger og har derfor ikke noen særlig interesse av å studere tennene dine SÅ nøye. Husk å smil med øynene også. Falske smil har vi sett før.
- Reising. Flott! Pass på at du har nok penger SELV. Ganske viktig at ikke armen til ex-en kommer med på bildet fra Aya Napa
- Språk. Mange menn søker etter yngre jenter. Men den seksuelle lavalderen er 16 så gjentatt bruk av ord som "liksom", "altså","åsså"...... Pass på, pass på.
- Trening. Du trener på SATS ...... det treningsprogrammet bør revurderes, effekten ser ut til å utebli.
- Skog og mark. Besseggen.............. tror ikke du møtte Lars Monsen der akkurat
- Humor. Fint! Ikke skriv en profiltekst som får meg til å sovne da!

Mulig du får 10 ganger så mange brev som meg som en vanlig mann. Du tror kansje det er fordi du er veldig attraktiv. Feil! Det er utelukkende fordi at det er stort sett er menn som sjekker og menn som er superbrukere. Siden dere sitter sitter å venter på drømmemannen blir kansje en og annen mann litt utholmodig. Setter seg ned ved PC,en drikker seg til mot, kaster all selvrespekt over bord og mailer noen som er langt under sitt eget nivå. Drøm søtt! Plutselig er du selv 55 og må ta til takke med , gud forby,,,,,,,, menn over 50!

Ps. Jeg har ingen hvit hest men en jævlig stygg bil som du ville ha vært flau over å vise til veninna di!

Noe av det jeg synes er litt problematisk med denne måten å møte potensielle kjærester på, er at det lett blir sånn at man gir hverandre temmelig kort tid på å vise hvem man er. Man må liksom skynde seg å gi et godt inntrykk på første møte, og lykkes man ikke med det (ikke så lett å være avslappet og vise hvem man er på 2 timer bare) så kan løpet være kjørt. Man får ikke - som på andre arenaer som f.eks. jobb, studiested - vist i små porsjoner over tid hvem man er i en "naturlig" setting.
Selv pleier jeg som regel å treffe folk gang nummer to om jeg er i tvil om jeg kan like vedkommende. Om jeg ikke føler meg betatt da, så pleier jeg å hoppe videre. Men jeg lurer på om jeg kan ha gått glipp av noen fine menn ved å ikke for eksempel treffe dem gang nr tre og fire, om jeg er i tvil. For jeg vet jo at på mer naturlige arenaer så har man lang tid på å se hvem den andre er, og det kan gå litt tid før man "oppdager" hverandre romantisk. Hvordan gjør dere det? Avgjør dere som regel etter første møte?

Hva gjør at jeg kan være passende som elskerinne men ikke kjæreste? Jeg ønsker meg en kjæreste....

Jeg er litt ny her, og har alt fått mailer fra noen menn som jeg ikke finner tiltrekkende og derfor ikke ser poenget med å maile med. Men de ser jo forsåvidt snille og greie ut og det er jo hyggelig at de har sendt meg mail, så jeg føler jeg kanskej burde si ifra på en ordentlig måte. Problemet er bare at det virker så slemt å sende tilbake at "hei, takk for mail men jeg er ikke interessert". Er det egentlig det beste bare å droppe å svare? Eller bør jeg sende et par mailer med de før jeg bryter kontakten..? Jeg må innrømme at hvis jeg hadde sendt en mail til en fyr og fått tilbake at "sorry, jeg er ikke interessert", så ville jeg blitt mer lei meg enn om han ikke hadde svart i hele tatt.

"..jeg beklager.. men jeg synes du er en veldig hyggelig fyr og vi har jo hatt det fint og sånn i kveld, men jeg tror nok vi passer best som venner"
"jeg blir nesten litt lei meg for å si det, for du var jo veldig snill og ordentlig, men jeg får ikke sommerfugler i magen. Jeg pleier mest å falle for litt bøllete gutter."

etc.

Hørt på date med damer fra sukker.

Er det virkelig så trangt marked for hyggelige folk, man skulle jo tro at mange jenter ville være interessert i en safe fyr som ikke finner på en masse kødd.

Etter å ha lest endel profiler, så kan man kanskje dele kvinnelige profiler (grovt) inn i følgende: de før fylte 40 og de etter fylte 40.

Kvinnelige profiler før 40:
Her er det ofte ikke måte på aktiviteter/interesser de er opptatt av, trening, reisevirksomhet (pust pes), venner, "krav" som blir stilt den de ønsker å møte og interesser denne personen bør ha etc.
.
Kvinnelige profiler etter fylte 40:
Her er profilene betydelig nedtonet tl ønske om å f.eks. treffe en stabil, trofast, seriøs og ryddig mann med ordnet økonomi som er til å stole på.

Er jeg inne på noe?

For noen år siden var jeg ung og dum. Dum er jeg nok fremdeles, men jeg håper jeg har blitt litt voksnere. Jeg skal fortelle hvordan jeg ble voksnere.

Jeg har vært forelsket mange ganger i mitt liv, men det er bare en gang jeg har vært glad i noen. Den ene rett osv.
Eller?

Det hele begynte med at jeg fikk ei utrolig go' venninne. Vi snakket sammen om alt. Vi gikk i klasse sammen og fant på masse på fritiden i tillegg. Etter et halvt års tid, var vi ekstremt mye sammen. Vi var sammen 5-6 timer på skolen, 3-4 timer på kafe og sms og tlf utenom dette. Hver dag i et par måneders tid. Ting gikk som de gikk, og jeg ble dødsforelsket. Til slutt orket jeg ikke preset lenger og jeg måtte si til henne. Jeg dro hjem til henne midt på natten. Hun var våken, det hadde jeg forsikret meg om på forhånd. Jeg sa det som det var, og hun ble kjempeusikker. hun sa at hun ikke følte det slik og at det var veldig tråkig at det hadde blitt som det her. Jeg dro hjem med forettet sak. Case Closed. Det var helt jævlig. Vi gikk jo i klasse sammen og ting var kjemperare de neste ukene oss imellom. Eller uansett egentlig. Gikk rundt i koma. Til slutt ble jeg forelsket i en annen. Da dette skjedde, ble ting mellom oss mer normale igjen. Helt til det kom fram, husker ikke helt hvordan. Fra den dagen ble ting megarare igjen. Hun snakket ikke med meg. Jeg trodde jeg var glad i denne nye jenta. Men jeg har jo skjønt i ettertid at dette var en trøstepute (Sorry frøken). Da hun sluttet å snakke med meg, ble jeg mer og mer frustrert. Jeg prøvde å presse svar ut av henne. Hun nektet å snakke med meg. Da jeg spurte når hun ville snakke med meg igjen, sa hun vet ikke, ikke mas. Jeg maste og til slutt maste jeg såpass mye at hun kuttet meg helt ut. Både på skolen og ellers. Det var et helvete i klassen, og når skoleåret var slutt, sluttet hun i klassen.

Etter det har hun ikke snakket med meg. Hun har helt kuttet meg ut. Hvis vi har sett hverandre på gaten har det innimellom kommet et nikk eller hei.
Hun damen jeg var forelsket i der, ble det selvfølgelig slutt med fort. I de neste tre årene har det stoppet seg hver gang jeg har tenkt litt på en jente. Denne damen har kommet i veien hver gang. Jeg har ikke klart å komme over henne.
Jeg har nå fått henne mer på avstand, og jeg tror jeg er klar for nye forsøk på å finne den rette. Men jeg tenker på henne mange ganger hver dag fortsatt. Det er ingen andre som har truffet meg hardere enn henne.

Snodig

Siste svar sø. 22 nov. 2009 18:37 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym krakra

At en fyr har skrevet et langt svar til meg, fortalt mye om seg selv, stilt mange spørsmål og bedt om bilde. Samtidig har han satt svart hjerte på meg, så jeg får ikke svart ham. Hva kan det bety?

Hva skal en da diskutere her inne?
Går det i det hele tatt å føre en god samtale eller diskusjon på Sukker lenger, eller har dette blitt en sånn "Du er så søt og pen" side?

Før var jeg slik at jeg sendte meldinger der jeg gikk ut ifra at jente ville bli kjent via søk etter mulig kjemi og samtale, for de fleste gutter er det uinteressant til en bestemt grad siden jenter ikke er spesielt morsomme men mer den samme politisk korrekte suppen med de samme reisebildene fra de sammen stedene og blabla.

Det ble date og det ble med det, jentas makt avgjorde hvor jeg kom på hennes stige da hun har høy verdi og etterspørsel.

Men nå går jeg rett på sak, ja og nei spørsmål og småfrekke forslag og jeg har hatt en økning på 100% i kvinnelig bekjentskap, spesielt de profilene som presiserer at de ikke vil ha slike forslag reagerer veldig positivt.

Burde gutter gå på date og utsette seg det en date medfører? Jeg føler at jeg er en pen, hyggelig og intelligent gutt men jeg kommer aldri i mitt liv til å utsette meg for en date igjen, ikke om at jeg hadde fått penger for det.

Jeg mener nei, det er for stor etterspørsel etter jenter og det er vel hele en eneste stor ubehagelig oppelvelse når en har så lite å stille opp med...sure en kan være selvsikker, arrogant og en kynisk faen men alikevel kan det ikke stille opp mot jentas friere av kø....og en kan heller få jenta til å gå med ens egen premisser, nemlig ja og nei spørsmål.

Dans, dans, dans oppå booordet...:-/

Here I am, come as U are. I'm still around looking

Noe jeg fortsatt ikke forstår her på sukker er alle som ikke bruker eget kalle navn.
Jeg har nevnt dette før men nå forstår jeg ingen ting. Mange av de som klager på dårlig respons bruker ikke eget kalle navn hvordan forventer de at folk skal ta kontakt.
Alle innlegg som man legger inn er jo egen reklame side folk ønsker å vite om man her meninger.
Er jo morsomt med en som er penn men jeg personlig orker ikke å kaste bort tiden på folk som ikke bidra mentalt. Foretrekker heller noen som er mindre penn men som kan bidra med samtaler.

Elixia

Siste svar lø. 21 nov. 2009 22:29 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym nysgjerrig

Flere enn meg som trener på Elixia her? På hvilket senter trener du? :)

Jeg har fått nok sukker! Sukker er ikke bra folkens! Høy GI! ;p

Simultankontaktarena. Det er hva sukker egentlig er. Alle her inne skriver med minst 6-7 stykker. Da er det lett å "dumpe" noen for noen andre.

Joa....jeg er lei nettdating.

Nå skal jeg ut på byen! ;p

Så sitter jeg her denne lørdagskvelden også!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ska lag meg noe godt å spise her jeg sitter me lysene tent i stuen og håper at den beste måtte vinne dansefinalen......
Hadde da vært kos å hatt en sjarmør v min side da,,!! men men tiden får vise hva sukker kan fikse og trikse.....Go helg !

Skal man tro denne artikkelen, i hvert fall...

http://www.singellivet.no/site/sjekking/nettfloert_leder_til_sex

www.youtube.com/watch?v=f27P6_DB1vw

Jeg har akkurat kommet i kontakt med en jente her på sukker.

Og og det virker som hun har alt en mann kan ønske seg. Hun er slående vakker, intelligent og morsom. En du bare blir glad i å se på. Men jeg er redd for at jeg har begynt å få et slags følesesmessig forhold til henne, liksom at jeg bare går rundt og tenker på henne hele tiden. Jeg har blitt forelska i en jente jeg ikke kjenner engang.

Og jeg vet jo akkurat hvordan jeg kan risikere å miste kontakten med henne. Ved å sende henne masse mld, klage over at hun ikke svarer og egentlig bare venter på at hun plutselig sender en mld eller ringer en dag. Noe som er veldig usannsynlig til at det kommer til å skje. For jeg vet akkurat hvordan det er, å havne i den følelsesmessige fella . Og det er jævlig kjipt. Jeg vil selvfølgelig ikke at det skal skje igjen

Jeg føler at jeg allerede sitter med et bein nede i den fella allerede. Og det beinet er godt planta. Nå vet jeg faktisk ikke hva jeg skal gjøre..

Det er fræddan og her sitter vi! hehe

Jeg tok en runde på byen i sta... mye folk, men det er rart gitt... det frister ikke! Så jeg dro hjem igjen :o)

Sitter og hører på dette (fant det ved en tilfeldighet) og er både fascinert og nesten litt redd... For noen harmonier (og dissonanser)!

http://open.spotify.com/track/1ZxXilvLms1nQCfQcJC2Yd

...Noen særere?

Jeg lurer på noe og det er for meg et svært alvorlig spørsmål.

Jeg har to mannlige bekjente, de har normalt utseende og gjennomsnittlig karisma og utstråling.

Men de er begge ekstremt ubehagelige mot jenter og de er ganske like på det området når det gjelder resultater. de er enormt populære og jeg har tatt meg selv i å glede meg til å bli bedt på vors/fest til hver av dem siden leiligheten(e) er proppet med jenter som ofte er så billedskjønne at jeg tar meg selv i å bare stirre. De forteller meg hvordan de liker å klappe jentene litt småhardt i fjeset når de har sex med dem eller hvordan de ofte er fysisk ubehagelige og truende ganske tidlig i bekjentskapet med jenter og spesielt han ene skryter av at han aldri har sagt noe fint til en jente men at hans facebook wall har såkalte "bitch-fights" der jenter krangler om han....noe jeg også kan se.

Selv har jeg alltid vært gentleman eller snillmann på norsk, oppriktig, glad,beskyttende, selvsikker og behagelig og stort sett alltid alene er det jeg befinner meg når mørket senker seg over naiv-super landet.

Mitt spørsmål er : Er det verdt å gå igjennom livet som snill og få en klapp på skulderen med trøsten at "hun kommer engang" og du er en god gutt...bli en gutt som lever alene og som folk sier at de respekterer og bryr seg om men sannheten er at de ikke egentlig gjør det..

Eller ha sex med vanvittig pene studinner flere ganger i uken og legge moral og samvittighet til side og være litt småhissig, jævlig og litt voldelig? klappe dem litt i fjeset og disse dem på utesteder og bokstaveligtalt oversvømme i sex, kos, lek og forhold?

Dear [____rejectee`s name here_____],
I regret to inform you that you have been eliminated from further contention as Mr. Right. As you are probably aware, the competition was exceedingly tough and dozens of well-qualified candidates such as yourself also failed to make the final cut.

I will, however, keep your name on file should an opening become available. So that you may find better success in your future romantic endeavors, please allow me to offer the following reason(s) you were disqualified from the competition:
[Check all those that apply]
___ Your breasts are bigger than mine.
___ Your last name is objectionable. I can`t imagine taking it, hyphenating it, or subjecting my children to it.
___ The fact that our finest dining experience to date has been at McDonald`s reveals a thriftiness that I find unappealing.
___ Your inadvertent admission that you "buy condoms by the truckload" indicates that you may be interested in me for something other than my personality.
___ You failed the 20 Question Rule, i.e., I asked you 20 questions about yourself before you asked me one.
___ Your legs are skinnier than mine. If you can FIT into my pants, then you can`t GET into my pants.
___ Your "Putting on a few, aren`t you babe?" comment, given the 9-months pregnant size of your beer gut, was inappropriate.
___ You failed the credit check.
___ I find your inability to fix my car extraordinarily unappealing.
___ The fact that your apartment has been condemned reveals an inherent slovenliness that I fear is unbreakable.
___ The phrase "My Mother" has popped up far too often in conversation.
___ You still live with your parents.
___ You mention your ex-girlfriend`s name more than you mention mine.
___ Three words: Size does matter.

Sincerely,
[Your name here]

Profilbilde Del 2

Ingen svar
(mann 55 år fra Telemark) Privat melding

Hehehehe.. jeg kunne ikke dy meg. Men bare måtte legge ut et nytt profilbilde i natt. Et collage av mitt eldrende ansikt....
Vel det ble slettet før jeg rakk å stå opp i morges *ler*

Og grunnlaget for sletting? Det var ikke i farver. Fotomanipulert eller lagt til grafiske elementer kalte de det!!!
Altså... det var 4 bilder satt sammen til ett bilde... men ene delen viste ansiktet helt klart og tydelig...
Så nå havnet det på albumet... et album hvor man ikke engang kan endre visningsrekkefølgen på bilder....

Og nå gidder de ikke engang svare på mailene mine *ler mer*

Og henvendelsen var da ikke slem den:
Det er helt utrolig at dere i 2009 prøver å få en sjekke/dating side til å fremstå som en passfoto sentral mens dere i virkeligheten ikke klarer holde en gjennomført linje.
Selv har jeg sett flere profiler som har profilbilde som totalt bryter med retningslinjene.... og de har fått stå ...de var der når jeg opprettet kontoen og de er der fremdeles.

La oss brukere få lov å presentere oss som vi ønsker og slå ned på pornografisk eller annet støtende bilder.
Om vi ønsker presentere oss med et bilde som ikke faller i smak av de andre brukerne så går det kun ut over oss selv.
Mens i motsatt fall så genererer vi faktisk større trafikk og i neste omgang flere betalende brukere til sukker.no.

Så det er både profitt- og profilvennlig å begynne tenke litt mer 2009 og fremover.
*SLUTT*

Jaja.. tror ikke jeg gidder bruke mer energi på dette, men det er da morsomt med et politi som passer på at vi brukere ikke tar ossfor bra ut! hehehehe

Jeg tror jeg aldri har vært mer ensom enn det jeg er akkurat nå.

Hvor er du?

et sted der ute

Ingen svar
(mann 36 år fra Hordaland) Privat melding

Et sted der ute er Jenten min
Jeg vet ikke hvem hun er, eller hvor hun bor
men en gang skal jeg treffe henne, og det gleder jeg meg til.
Det er fint å ikke vite hva morgendagen bringer
det er fint å bli overrasket, tatt av stjernene, ruset på kjærlighet
flyte på en sky
Har trodd at jeg har funnet deg flere ganger
men det var ei deg
eller var det
Kanskje i morgen finner jeg det ut
kanskje i morgen

Jeg skal være i regnbyen en periode og lurer på hvor bergenserne går med hundene sine? Finnes det noe tilsvarende som friområdene for hund hjemme i Oslo? Både vofsen og jeg synes det er trist å tusle alene på tur alltid :o(

Det føles som en epoke er over. Jeg har vært on/off sukker.no siden våren 2007. Dette kan fort virke som et rent og ikke minst bittert desperasjonsbrøl fra en som er i ferd med å gi opp sukker fordi han aldri fant kjærligheten her. Det kan godt være det er også, men det er primært ikke det jeg reagerer på. Jeg er helt overbevist om at det finnes både penere og smartere mennesker som har større eller mindre suksess enn hva jeg har hatt her inne. Jeg fant en jente som jeg var kjæreste med i 8-9 måneder før vi begge fant ut at det kanskje ikke oss to var helt meningen. Jeg har vært på flere dater med jenter som jeg har truffet her ”inne”. Noen veldig hyggelige. Andre ikke så morsomme. Etter hvert som ca 2,5 år har gått forbi, har jeg hatt noen pauser fra dette fora. Selvsagt grunnet dating og kjærester, men har på en måte alltid kommet tilbake igjen som et betalende bindeledd mellom mitt følelsesliv og håpet etter å finne den rette. Det er denne epoken jeg nå tror er forbi. Det har skjedd noe med menneskene som er her. Mulig det er på grunn av ”legaliseringen” av nettdating som har tiltrukket disse ufordragelige menneskene som renner over av løgn og mangel på selvinnsikt. På våren i 2007 fikk man alltid et høflig avslag hvis den ene parten mente at dette ikke var verdt å satse på. Som jeg mener seg hør og bør etter normal folkeskikk og respekt for den personen som faktisk har tenkt igjennom og skrevet noen få utvalgte ord. Sukker har til og med laget en egen jævla knapp man kan benytte for og ikke slite ut tastaturet på å skrive avslag etter avslag for de få utplukkede som måtte befinne seg Online. Kan det være at sukker.no har blitt for stort? Jeg leste på forsiden at 192 solskinnshistorier er lagt igjen av brukere som har funnet hverandre. Flott! I følge forsiktig statistikk er ca 35 % ikke lenger sammen. Vi står da igjen med 124,3 par, eller ca. 250 enkeltindivider som har kommet greit ut av dette! Leser på samme side at sukker.no har p.t. 55 000 aktive profiler. Hmm??

Er det for mye å be om at man opprettholder normal folkeskikk og høflighet, at man begrenser bikinibildene til et absolutt minimum. Viktig å få med seg at dette også gjelder gutta!

Ps 1: Jeg har ca 20 dager på jakt i norsk fjellheim denne høsten. Jeg så utrolig lite folk. Hadde regnet med å treffe minst 40 000 sukkerbrukere et eller annet sted.

Ps 2: Selv om man prøvde bodyboard på Gran Canaria i 2002, og rakk å ta et bilde av det, gjør det deg ikke til en surfer!

Kan alle menn som har suksess med damer på nettdating svare på dette her?

Hva er det som er bra bilder å ha i profilen?

Hva er det som er en bra profiltekst?

Og en viktigere. Hvordan bør man gå frem når man skriver mail til flere forskjellige kvinner?

En som er litt frustrert....

Juhuuu!!!! Langhelg er bare så deilig!
Nå er leiligheten vasket... så beina på bordet, kaffe i kruset og jeg kan gjøre hva pokker jeg vil!

Singellivet er i grunnen ikke så ille til tider! :o)

Ser at endel menn lager seg den latterlige forklaringen på manglende respons at "jentene blir nedrent av mail" og "kvinnene har all makten". Jeg vil derfor annonsere i eget innlegg et svar jeg skrev i en tråd om syting.

Det er bare bullshit at jentene blir nedrent av mail, det gjelder noen ytterst få - og sa som regel de som er ganske unge, nye og har veldig foxy bilder (been there, done that). Men for de fleste kvinner, er ikke dette tilfellet.

Grunnen til at du ikke får svar, henspeiler kun på deg selv fordi du fremstår som uattraktiv for damene du kontakter, enten ford

A) Du kun til den "priviligerte" gruppen som har snekret sammen en wonderwoman side (som godt kan være ekte, det er bare det at da må du jo vite at du stiller i kø).

B) Du har en dårlig profil og enda dårligere nese for hvem du kan passe med.
Jeg ser forbausende mange menn som har veldig lite flatterende profilbilder; ser sure ut - smale øyne, ikkenoe smil (forsøk på mandig?), har solbriller på, grelt lys, grimaser (what's the point med å geipe?), flekser muskler.

Spør deg selv: Hvor mange av de med score over 90 har du mailet? 10%? Mener du selv at du er blant de 10% mest attraktive?
Kan det hende du er midt på treet, og derfor bør melde en jente som du selv faktisk synes er "bare" mist på treet?
Prøv å se profilen din utenfra - hvordan ser egentlig han typen (altså deg) ut som du har bilde av? Du stykrer oddsen for sva med en ordentlig og fin profil med et vennlig ansikt. Rådene kan kanskje gjelde noen damer også, men de luller seg ikke inn i forklaringer om at "han svarer ikke fordi han får femti mail for dagen".

Så dere menn som lever i illusjonen: Slutt å klage på at mailene velter inn hos damene, det er IKKE sant, og IKKE grunnen til at du ikke får svar, det er faktisk stor sjanse for at det er din tilnærming det er noe i veien med! Den gode nyheten: DU KAN GJØRE NOE MED DET.

Jeg har vært medlem på sukker ganske lenge. Snart ett år tror jeg. Har brukt siden mye og møtt flere her inne. Jeg har ikke brukt forumet før nå i dag. Det som slår meg er- hvorfor er det nesten bare negativ syting og klaging i trådene? Hvorfor handler alt om hva andre gjør galt- hele tiden? Jeg fatter det ikke hvordan folk orker å være så kjipe mot seg selv og andre. Det slår jo bare tilbake på dere selv. ??