Sukkerforum

Hvorfor må enkelte her inne henge seg så inderlig opp i at noen skriver mere enn andre her på forumet.
At man skriver mye er ikke det samme som at man ødelegger trådene. Noen er mere engasjert enn andre.

At det da kommer enkeltpersoner med med IQ mindre enn en gyngehest og må slenge drit, skyld på dem.

Det er like ødeleggende for en tråd at de samme personen må påpeke dette i nesten hver eneste tråd her inne.

Til de som ikke takler engasjerte mennesker.. hold dere unna forumet.

Foregår disse kun i Oslo eller er det i andre byer også? Dere som har vært på de- er det fett?

Jeg savner en ting..
Man har mulighet til å sette som et absolutt krav at en person ikke røyker, at vedkommende røyker osv..

Men man har ikke mulighet til å sette som et absolutt krav at vedkommende ikke har dyr, enten alle typer eller et enkelt..

For min del kunne jeg tenkt meg å sette som et krav at vedkommende ikke har katt, da jeg er veldig allergisk mot katter.
Samtidig vil jeg ikke at dette skal utelukke alle dyrevenner der ute, jeg er en sann dyrevenn selv, og har hund.
Jeg synes også det kunne vært fint om de som ikke vil møte noen med hund ikke hadde dukket opp i lista mi, tenk dere hvor praktisk det ville vært..

Sangen begynner sånn: Litttlllleeeeeeeee chiiiiiiilddd så kommer en pause... så synger han videre: nanananan nannanana nnanananna

Det er ingen musikk før han begynner å synge. En rolig balade, mest sannsynlig et rockeband :)

Dusør utloves ;)

Matchtallet

Siste svar to. 7 jan. 2010 14:04 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym jstthe2fus

Mitt beste matchtall er med en dame på 46 år.
I gonna write to her.. Eller?

Hei alle sammen!

For noen år siden hendte det jeg var på spray... Den gangen var det masse fake profiler der. Forskjellige svindler, menn som lekte dame, osv.

Er det et problem her også? Bør jeg være skeptisk til profiler som ser for bra ut til å være sanne?

Hei! Her på Sukker.no er det mange enslige mennesker med høy utdanning som liker seg i naturen.. og hvorfor søker dere ikke på jobber i Nord-Norge? Vi her oppe trenger Leger, Tannleger, Ingeniører, Fysioterapeuter, Lærere - ja, du kan nesten velge og vrake i jobber og i hvilken av vårt lands flotte naturperle du vil bo i eller nær.... Her er også hjertevarme mennensker og masse natur og humor....til lands og til vanns.... Hvorfor forbli på stedet hvil - når du kan hive deg rundt på nye utfordringer og muligheter et helt annet sted ? Tar du utfordringen!

jeg hadde et innlegg hr som jeg skrev i går , i denne perioden var jeg leil meg å spurte derfor på om noen kunne få meg på rett kjøl , jeg har frem til nå fått mange fine svar å takker , for dette , men ser meg ikke nøt og ha det ståenes over lenger tid . det er min mening vet ikke hva dere synes , men ting er lit bedre å ville bare takke for de som har sent noe :) så meg derfor nøtt til å fjerne innlegget beklager . håper dere alle forsatt får en fin slutt på uken og en fortreffelig helg :)

Mange vanskelig temaer her på forum,mye føleser,mye god råd og mange forskjelige meninger!!!
Noe tips for å holde varmen i kulde ...?

Hva er selvsikkerhet for deg?

Selv mener jeg at en person som er selvsikker ikke har behov for å vise hele verden at vedkommende er det. Man er trygg på den man er og higer ikke etter oppmerksomhet. En selvsikker person er en god lytter.

Tror de som skal imponere andre, enten ved å fremstille seg selv som veldig bra eller som må få alle til å le, egentlig er usikre personer. Pussig nok vil en selvsikker person som følge av at vedkommende ikke higer etter opperksomheten bli oppfattet som usikker...

Har vært bruker av Sukker ein periode og har vært innom ein del profiler og lest ein god del beskrivelser. Har dermed gjort meg ein del betrakkninger rundt innholdet i beskrivelsene. Begynner å lure på om det eksisterer ein mal for beskrivelser.

Ut ifrå det eg les skulle det vrimmle av single kvinner i passende alder "ute i skog og mark". Eg går ein del i fjellet og betviler att dette er tilfelle :-)

Kanskje er dei heime og "nyter god mat og drikke sammen med venner" :-)

På byen er dei ihvertfall ikkje for der er dei bare " i ny og ne" :-)

Undrer meg litt over ein annen ting: Kvinner oppgir å ha full jobb, middels inntekt og barn som bor hos seg. Samtidig oppgir dei intresser som "reiser i inn og utland, storbyweekender og reiser til eksotiske reisemål". Ser for meg dette som ein vanskelig kombinasjon som få har annledning til. Eller tar eg heilt feil?

Dette var mine betrakkninger. Dei var seriøst meint, men med ein liten smak av ironi også :-) Er litt lei av standariserte og overfladiske beskrivelser på profiler.

PS. Regner med å bli stempla som ein useriøs byggdetulling sidan eg skriv på nynorsk, men det kan eg leve med.

Kinky1986

Siste svar on. 6 jan. 2010 21:58 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Player

Sjekk profilen til Kinky1986 lol

Det er vel ingen godt bevart hemmelighet at man er mer frisk som singel, enn når man er i forhold.

Jeg synes det er helt greit å bli smittet av "hennes" forkjølelse i ett forhold, fordi jeg synes at man fortsatt burde kysse f.eks. som før.
Synes det er helt greit å bli smittet av sin kjære, eller blir han/hun "satt i karantene"? ;)

En siste krampetrekning fra en gammel traver på forumet.
Medlemsskapet mitt hadde gått ut for lengst, og jeg har ikke vært her på et drøyt halvår, men jeg kjøpte meg én vip+-måned for å komme med en siste hilsen.
Jeg ser at en del av dere som jeg møtte for første gang for mer enn to år siden er her fremdeles. Det gjør meg både glad og trist. Glad fordi det er litt som å treffe gamle kjente, men mest trist fordi det betyr at dere fremdeles er enslige. Og ut ifra det jeg ser i en del innlegg, også ensomme. Og det er ingen god følelse. Nære og gode venner hjelper, men når dynen roper er det kjipt å gå og legge seg alene kveld etter kveld. En tilfeldig flørt varmer kanskje kroppen, men ikke sjelen...
Å være ensom ekskluderer deg også fra en del arenaer. Etablerte par glemmer å invitere deg, de tror ikke du er interessert, og i noen tilfeller kan du som singel også oppfattes som en trussel mot de samme etablertes stabilitet.
Det er leit, men sånn blir det noen ganger.

Og det skal jeg passe meg for selv, nå som jeg har kommet over i deres rekker.
For "mart1s" har funnet lykken !!!
Sist sommer møtte jeg hun som jeg nå bor sammen med, hun jeg skal gifte meg med, og hun som skal bli mor til mine barn :-)))
Og dermed har jeg ikke noe mer her å gjøre.
Jeg kan bare ønske dere lykke til alle sammen, håper noen av dere snart blir like happy som meg.

Masse hilsener fra
"mart1s" for det meste, men også "branok" og en del andre navn ;-)

Endelig, tenkte jeg, endelig! Nå skulle jeg lykkes, nå har jeg kanskje funnet "the one". Dette virket å være fullklaff, beint fram flott.
Vi startet rolig, tok det pent og lærte hverandre å kjenne...trodde jeg.

Så snur det, brått. Jeg skulle "sjekkes" hele tiden. "Hvor er du? Hva gjør du? Hvorfor svarte du ikke meldingen min på to minutter? Er det noen andre?".
Stoler hun ikke på meg? Viser hun sitt sanne jeg? Spørsmålene var mange, men jeg lot de fare for en stund, dette var jo så bra.

Det ga seg ikke, og med tiden skjønte jeg at det var sånn det skulle være ja. Ok, det gidder jeg ikke. Vi prøver en rolig dumping, men det blir jo hyl, skrik, utskjelling av groveste art - fine ting. Joda, det var nok riktig å dumpe henne.

Allikevel sitter jeg med litt dårlig samvittighet. Hvorfor? Vet ikke. Kanskje fordi jeg så inderlig håpet hun var den rette?
Eller er det fordi jeg har blitt så forbanna sær og kresen? At jeg lar meg sette ut av den minste lille ting som ikke er helt klaff? Vanskelig å vite. Kanskje jeg rett og slett har dårlig samvittighet ovenfor meg selv?

Hva var det han ville, kallen som ikke kunne gå? Gifta seg i 27 år gammel brønn og langhåret sto ikke til å redde.Gratulerer. Skjortene hans gjorde ham nervøs og det var ikke mye som skulle til før han fikk sin "monkeysuit" av. Lovlig å prøve...

Han så på bildet, engelsken hørtes høyt. Jeg kunne valgt hvem som helst, men det ble Olivia.

Hva skal man si til sånt?

"Nå er den verste bølgen over", sier helsemyndighetene om svineinfluensaen - mens legemiddelprodusentene ler hele veien til banken. Totalt sett har det omkommet betydelig færre mennesker i Norge hittill i vinter av influensa enn snittet de siste ti årene.
For en del år siden var det fugleinfluensa som skulle utrydde jordens befolkning. Og noen av dere husker sikkert også blødersykdommen Ebola som noen stakkars italienske nonner dro med seg fra jungelen et sted i Afrika. I følge forståsegpåere den gang, var det den nye Svartedauen.
Ha-ha..........
Mennesker har alltid blitt syke, vi lever på en planet med masse liv i alle mulige former. Har vi glemt det?
Vi reiser stadig mer, og møter flere mennesker. Vi blir smittet.
Samtidig har det generelle helsevernet aldri vært bedre. Kloden overbefolkes av gamle og senile.

Og de fleste vet sikkert også at etter våpenindustrien er leggemidler verdens nest største handelsvare målt i verdi.

I rest my case.
Hva tror dere?

Jeg hadde en sjokkerende opplevelse på nært hold i jobben idag, fordi vi måtte levere alternativ medisin i hui og hast til ei jente på 11 år slik at hun forhåpentligvis vil leve lenger etter å ha fått kreft. Jeg ble sjokkert når jeg kom hjem til de og snakket med faren hennes, og han sa blant annet at datteren hadde blitt sendt hjem fra sykehuset fordi de mente at det ikke var noe håp for hun. Han var helt oppgitt over hvordan de ble behandlet av sykehuset, og han gjorde allt han kunne for å prøve å helbrede hun med andre løsninger. Selv om sjansen er veldig liten, så ville han holde liv i hun lengst mulig og hvem ville ikke gjort det samme som han? Jeg ble litt satt ut der, og tenker på dette enda. Jeg snakker ofte med mennesker som klager på både det ene og andre enda de har helsa si i god behold. Vi må være fornøyde med det vi har, og tenke på de som ikke får opplevd stort i livet. Det er noen som ikke engang får oppleve å ha en kjæreste før de forlater denne verden.

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=581294

Det er det jeg alltid har sagt. Jeg skal printe ut denne artikkelen og alltid ha den på innerlomma, slik at jeg har noe å slå i bordet med neste gang en jente klager på min retningssans der nede. Victory!

Hår isolerer. Veldig kjekt i disse dager. Nå viser det seg at dette vedhenget som noen av oss er toppet med har uante egenskaper.

Med jakkekragen godt over nesa var jeg i kveld på vei hjem da hengegenskapene brått glimret med sin tilstedeværelse - håret hadde fryst fast i glidelåsen! Av alle varmegjenvinningsanlegg som er oppfunnet er dette definitivt det mest personlige. God isolasjon, god tetning, ingen fare for at nesetippen skulle få en rød skjebne, og ikke minst selvmonterende!

Det fins sikkert mange oppfatninger og definisjoner på flørting. Men en ting er vel sikkert - de fleste har flørta en eller flere ganger før livet er omme!!

Opplever du det å flørte som:
a) en kraftanstrengelse du jobber dødsseriøst med i den hensikt å vinne hjertet til helten/ heltinnen?
b) en naturlig del av livet som å spise, drikke, sove, gå, klatre, løpe... ?
c) noe du kan gjøre med de fleste du treffer på - selv nabokjerringa på 80?

Er med andre ord flørt et annet ord for å erte, tulle, leke med en annen person uten at det ligger så mye mer i det?

Alle (mange, de fleste , noen? :-) som har albumbilder, men ikke profilbilder. Hvorfor det egentlig?
Redd profilbilde skal skremme noen fra å få en "nærkontakt" med profilen?
Spille på den sedvanlige nysgjerrigheten å lokke flere inn i varmen, smart eller? ;o)

Nytt år, nye muligheter. Nylig knust hjerte, nylig tilbake på nett. Sjelden å møte noen som fenger. Veksler mellom trist, sint og frustrert. Blid? Ikke ennå. Prøver å se det positive i å ha nye muligheter, men ser bare skyer. Har lyst til å bli blid igjen. Folk er vanskelige. Hvorfor er de sånn? Hvorfor klarer alle de slaskene som er der ute finne noen, men ikke jeg? Selv om jeg til stadig får påpekt min attraktivitet? Hvorfor skal ikke jeg kunne være litt kresen jeg også? Så lenge det ikke er urimelig, jeg er da et oppegående menneske. Føler meg følelsesmessig voldtatt. Har mest lyst til å grave meg ned eller være bevisstløs en periode og våkne til solskinn. Noe må hvertfall endre seg. A call for change. Skal jeg endre meg? Hvorfor kan ikke dere endre dere? Hvorfor er alle så stabeister og har så ensporede syn? Det er jo "bare" å¨gå på nett igjen hvis noe skurrer litt. Skulle ønske jeg selv hadde startet dette nettstedet. God business. Vel, jeg har endret meg. Er en erfaring rikere. Mer bevisst. Nå venter jeg bare på at resten av kroppen skal våkne. Men aller helst skulle jeg ønske jeg kunne sove ordentlig en natt. Frykter å gå på en smell snart, selv om det nettopp har vært ferie. Har mest lyst til å slå i stykker noe, rope "faaaaaen". Men jeg kan ikke knuse noe her hjemme. Finnes det ikke noen som tilbyr dette et sted? Kanskje enda bedre business enn Sukker. Men jeg lever i håpet. At en dag skal jeg finne den følelsen igjen. Den som får meg til å springe ut og rope til hele verden. Men før det må jeg komme meg tilbake. Litt mer erfaren, litt klokere, litt blidere, litt mer vågal, litt endret. I call for change.

Mye sukker er som kjent helseskadelig. Ifølge Helsedirektoratet bør: "inntaket av tilsatt sukker begrenses til 10 energiprosent for å sikre inntaket av livsnødvendige næringsstoffer og minske risikoen for tannråte og overvekt."

Det er vel derfor lurt å komme seg vekk fra dette stedet før man får varige mén og ikke fungerer normalt igjen i hverdagen.

Noen som kan gi noen antydning om hva som er normal tidsperiode før man er varig avhengig av sukkeret her inne? Er jo folk som har vært her inne i flere år - har ikke planer om det uansett utfall for min del! :)

Bekjenn deres synder og annet tull.. ;-)

Hilsen Sukkerpresten

Noen som har noe morsomt å dele, en sang, en vits, eller hva som helst?!

Etter å ha sett på de samme fjesene i tre måneder, bestemte jeg meg for å ta en rydderazzia under menyen "Jeg søker". Det kommer omtrent aldri noen nye fjes der, men alle som har vært oppe til visning - er av diverse grunner ikke interessante eller aktuelle. Tenkte jo at det er bedre å logge inn og se at det ikke er noen folk her, enn å konsekvent se folk jeg ikke liker. Da er det jo også lettere å holde oversikten om noe nytt skulle dukke opp.

Vel, kort tid etter at jeg har gjort dette, begynner en haug av nye fjes å dukke opp. Tonnevis av supersøte jenter, midt i mitt sjikte. Bare på noen få dager etter siste ryddesjau, har jeg nå fått flere nye fjes enn jeg har fått totalt tidligere på fire måneder. Er det slik at Sukker holder litt tilbake, sånn at vi ikke skal drukne i mengden? Slik at når jeg nå fjernet 30 profiler - plukker de 30 nye opp av hatten slik at min kjøttdisk alltid er like full - uansett? Ja, jeg har en liten mistanke om det.

Anbefaler alle gutter å blokke alle jenter dere har på lista deres, så skal dere se ting begynner å skje. Jentene skal bare ha det som det er i dag.

Jeg har tidligere skrytt av hvor flinke damene her er til å skrive meldinger, men jeg lurer på om jeg har brukt de opp. Jeg har slengt ut en del meldinger i det siste, seriøse i form og innhold, og ikke veldig ulike de jeg ofte fikk svar fra tidligere. Men når jeg får beskjed om at jeg har nye meldinger, ja, da er de jammen meg bare fra ymse karer på forumet som, no offense, ikke akkurat er min type...

Tror nesten jeg snart må nedjustere anslaget mitt over hvor stor andel som svarer fra 1/3 til 1/4...

Mistenkelig

Siste svar ti. 5 jan. 2010 18:37 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Vandraaren

Det er en del jenteprofiler her som har nøyaktig samme tekst. Dem utgir seg for å være fra usa, og bor i oslo. Msn og alt info står der. De skriver at dem har veldig stor apetitt for sex og leter etter noe spenning. De ser MEGET pene ut.

Er dette et forsøk på å selge sex? Se på Joansam7 f.eks

Av og til føler jeg meg innmari ensom til tross for at jeg har hatt en fin kveld sammen med venner. Det betyr ikke at jeg gjør noe feil, og det betyr ikke at jeg ikke er i stand til å føle nærhet sammen med venner... det betyr bare det at av og til så gjør fraværet av en kjæreste bittelitt vondt, ganske enkelt.

Blir sikkert litt bedre i morgen...
:-)

Er det lov å poste linker til bra sanger her?
Jeg prøver meg ihvertfall! Denne gjør meg glad.

http://www.youtube.com/watch?v=uovQlEOYB30

Når 'mann søker kvinne' og 'kvinne søker mann' kommer det ofte opp assosiasjoner i hodet på de fleste; enten må jeg jakte eller jeg må sitte klar og vente til jegeren kommer med børsa!! Et annet alternativ er selvfølgelig at begge parter jakter intenst på hverandre med børsa klar hele tida og skyter hemningsløst og i blinde!

Min erfaring er at kjønnsrollene fortsatt er slik på sjekking at jenter ønsker å bli jakta på - jenter vil ha en mann som har guts til å tråkke rett inn i stua og si på en vennlig, liketil og barsk måte: Hello! DER er du jo - kvinnen i mitt liv!! (litt karikert skrevet kanskje..)

Men det er vel også slik at vi menn også ønsker å bli jakta på - at vi ikke alltid vil være jegeren, selvom det er hva urmannen i oss forteller på dypet! :)

Alle ønsker vel å være jakttrofeét, men er det jevnt over forventa at det er vi gutta som skal jakte og ta initiativet?

Nå er det bare 1 måned til neste sukkerfest, og hvor mange her har planer om å komme dit?

Er du aktivt søkende etter en livspartner her eller holder du bare døra på gløtt i tilfelle det dukker opp noe helt eksepsjonelt?

Jeg vet denne tanken har vært tenkt før. Men nå presser den seg liksom på igjen....

Hva med forsøke å dele Sukkerforumet i to: Ett for felles-chatting, babbel, vafler og annet fjas og moro,
og ett for de som litt seriøst ønsker å dele noe, fra erfaringer med kjærlighetssorg, til dikt og sanger, til å diskutere aktuelle temaer. Rett og slett slik diskusjonsforumet har vært med unntak av alle chattetrådene.

Grønn tråd var et fint tiltak, men det fungerer ikke helt etter hensikten, så vidt jeg kan bedømme. Jeg stemmer derfor for en to-deling!

Busted!

Siste svar ti. 5 jan. 2010 00:12 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

5000 kastet ut fra beautifulpeople.com fordi de har lagt på seg.

http://www.dagbladet.no/2010/01/04/nyheter/utenriks/nettdating/9772844/

Finnes det tilsvarende sanksjoner her? :-P

Det er ikke ofte jeg blir forelsket. Men så traff jeg en dame, vakker, utsråling, meget elegant. En slik elegant dame som ser på skoene til mannen først.
Vi datet noen månder, overnatting, mye gøy ,men så bang. Ting kom i vegen. Og slutt. Jeg datt litt sammen, og tinga gjorde det ikke betre når jeg jobber med henne. I en jobb der vi ser hverande hele tiden, huff;). Og hun er fortsatt singel. Har det bra hjemme, men likte ikke å jobbe.

Så hva gjorde jeg får å få mer selvtillit? Fulgte Preben her på sukker. Han skrev at det beste var å treffe mange damer. Har truffet 8 damer nå på 8 uker. Noen her og noen på gratis nettdate sider. Og nå føler jeg at selvtilliten for å finne noe er på veg opp igjen. Det hører til historien at 2 av dem likte jeg godt. En sa nei mens en annen sa kanskje.

Jeg har det bra nå, liker å jobbe igjen.

Så er jeg slem nå, ikke bra å gjøre sånn?

Hei

Bare en advarsel, fikk en mail før jul, fra Easylizy, skjønte fort det var noen.
Svarte kort og ba "henne" sende mail til en konto som ikke brukes til daglig, dette var svaret.

Hallo.

     Jeg må si im veldig glad for å ha sett din e post på nettstedet, ja det et stort skritt å kjenne hverandre bedre, og jeg må si at jeg elsker din profil på nettstedet, og det gjør mitt hjerte smelte leser gjennom bildetekst din. vel la meg si er du velkommen igjen

Først av alt må jeg si jeg virkelig ønsker er du min type mann, fordi jeg trenger en mann med gode kvaliteter. han skulle være Gud i frykt og må forstå hva som trengs for å være i et forhold, en mann som er klar til å prøve ut noe nytt og må være en mann som vet hva han ønsker og når han ønsker det.

Videre, jeg trenger en mann med høy intelligens, og noen som har de kvaliteter en perfekt mild mann, kan noen jeg stoler på og som virkelig har behov for et forhold, så vel, jeg mener noen med et godt hjerte som forstår hvordan du skal behandle en dame og noen som er klar for et forhold.

Im en fin dame med et godt hjerte, så derfor jeg ikke vil min lidenskap å bli dratt inn i Mudd av en mann som ikke er verdt det, en mann som respekterer følelsen av en dame, og som alltid vil være klar til høre meg ut. noen som jeg kan stole på og som kan stole på meg også.

Jeg verne et forhold antagelig på grunn av at jeg kjenner sødme bak å ha og beholde en slik på grunn av dette, jeg trenger virkelig en mann som er på leting etter en slik lidenskap. Jeg trenger også noen som kunne være moro å være med i armer som kan gi meg et hyggelig kyss i morgen og vil alltid sette pris på varme tallerkener jeg kan fikse for ham enten til frokost eller middag, faktisk en romantisk mann .

Vel la meg ikke snakke mye på det likevel, men jeg ville virkelig elske å spørre deg noen få spørsmål som er som følger.

1 ...... hva er navnet ditt i sin helhet
2 ...... hvor mange dager gammel er du på datoen nettstedet
3 ....... hva er dine erfaringer på internett dating
4 ...... du har barn
5 ...... har du noen gang vært gift
6 ..... er du romantisk
7 ....... hva gjør du for en levende
8 ....... Har du prøvd en lang avstand forhold
9 ....... hva er det du leter etter i datingside
10 ...... hvordan omsorg er du når det kommer til damen din
11 ...... hvor mange e-postadresser kan du dele med damen din
12 ...... har du noen gang vært i noe forhold
13 ...... Tror du på internett dating
14 ......

Når pokker ble egentlig "leken" synonymet til elskerinne??

... som ikke ble så bratt likevel

Sant?

Har du satt igang med å innfri noen forsetter? Hvordan går det så langt?

Jeg hadde bestemt meg for å senke skuldrene og surfe litt på livets bølger (ref tråd fra ifjor), og av en eller annen grunn går det lettere enn jeg trodde. Que sera, sera. Om det er resultat av nøye planlagt ta-livet-mindre-seriøst- innstilling eller bare ren skjær dumskap eller at jeg rett og slett har fått bekymringsoverdose og resignert overfor skjebnens luner, vet jeg ikke. Men jeg har en tendens til å lande på alle fire som katten, det meste ordner seg som regel. Kan jo hende jeg lander med smørsida ned men, pytt. Mer interessant krydder på veien.

Akkurat nå er det faktisk viktigere å skynde seg til sommeren, fint om dere alle hjelper til med å dytte på klokker og kalendere. Takk for dugnadsånd! Åååååå HEI ! ....ååååå HEI ! .....åååå HEI ! Se der ja.. to minutter allerede

PS denne tråden har eksepsjonelt lite grønnskjær.

Døgnet er snudd opp ned og jeg må jo uansett opp klokken 07 i morgen, så hjææælp! Romjul og hjemmekontor er fett det, men her kommer hverdagen... Jadasåneida... Noen sovetips eller?

Hudsykdom

Siste svar ma. 4 jan. 2010 17:58 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym MrMister

Psoriasis, ekstrem eksem, etc....

Har selv psoriasis på kroppen og litt i hodebunn. Er forsåvidt "heldig" (uheldig?) at jeg ikke har psoriasis som ikke er synlig uten at man tar av litt klær...dvs på mage og litt på arm og bittelitt på bena.

Det jeg lurer på er om man bør skrive om dette i profilen sin eller om man bør fortelle om det først når man har fått følelser for noen, eller de for deg. Det jeg mener er at jeg vil tro mange skyr unna om de leser at noen har evnt en slik sykdom.

For de som ikke vet hva psoriasis er så er det en sykdom som gjør at jeg produserer for mye hud på diverse steder på kroppen. Dette resulterer enten i et "åpent" sår (ser ut som eksem) eller veldig tørr hud med hvitaktig skorpe (som etter et skrubbsår).
Det er ikke farlig og det smitter ikke. Det finnes noen tilbud til oss som "lindrer" eller hjelper sårene i perioder, men det finnes ingen kur.

Hva burde jeg gjøre? Fortsette som nå og ikke fortelle noe til evnt følelsene kommer eller bør det stå åpent med en gang.
Jeg har ikke lyst å føle at jeg "skjuler" noe forferdelig. Selv har jeg møtt et par jenter her inne og de har sagt at det ikke har betydd noe for dem.

Når det så skal sies så er psoriasis en av de største utfordringene jeg har som hindrer selvtilliten. Jeg er 25 og jeg har ALDRI tatt av meg på overkroppen utendørs bortsett fra når jeg er i syden. Det er også ekkelt på treningsstudio i garderrobene etterpå å dusje ved at folk slenger et ekstra blikk på sårene før de snur seg vekk igjen.

Hva mener folk flest om saken her inne? Begge kjønn kan svare.

USA

Siste svar ma. 4 jan. 2010 17:44 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Er jeg den eneste på Sukker som ikke har vært i USA (og lagt ut bilde derfra på profilen), og som heller ikke har noe brennende ønske om å reise dit?

Når kan en kalles for desperat, i stedet for "kjærlighetssulten"?
Går grensen på et antall dates i måneden/ uka, eller er det lengden av medlemskapet her inne som har betydning?

Har nå vært til å fra her i ett års tid, og føler vel at det ikke har gitt for mye enda, da jeg nå gikk på en ny periode.

Føler vel ikke at jeg faller i boksen "desperat" enda, men er også redd for å havne der.

Er det noen som har noen dypere tanker rundt sukker og sjelevenner, eller rundt problematikken desperat?

Får et brev fra en mann og han sier han har lest profilen min. Hvordan går det til uten at jeg kan se at han har vært inne å tittet på meg?

Hiv og håy!

Fant ut at jeg er skikkelig bad på å lage profil!

Hjeelp meg a..!???

Ris og ros, alt tas i mot med takk.

Noen som har hatt det? øl er historie ......

Hei.
Jeg er ny på nettdate.

Jeg lurer på hva som er "lov" eller smart vist man går på mange date på en kort tidsperiode.
I begynnelsen på sukker, måtte jeg stokke om timeplanen på datingen . Jeg skrev mange brev og noen ble til et møte. Jeg sier ikke at det var mange. Men plusselig så falt ting på plass på ein kort tidsperiode. Det gikk ikke så bra diverre, dem eg synest var interessante, likte ikke meg, og omvendt.
Har litt kontakt enda, blir neppe noe mer, så slapper av.

Jeg har helt på nå i 2 måneder, møtt 6 damer. Lurer på om dette er noe for meg.

Ja, det er dere :)

Siden jeg registrerte meg har jeg fått kontakt med så mange herlige gutter/menn. De er høflige, smarte, virker snille, har masse fint å snakke om også er de så søte/pene/kjekke. Jeg gleder meg til å se hva som skjer videre, og tror virkelig jeg finner kjærlighet her inne.

Takk til alle dere flotte gutter/menn!