Sukkerforum

Jul

Siste svar to. 24 des. 2009 17:29 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym snuppa

Vil bare ønske dere alle en fin julefeiring.

Håper alle her inne får det (ehh DEN) de ønsker seg når nissen kommer.... :-)

Stemmer det? Er vi mer ensomme rundt juletiden? Hva har vi selv bidratt med vedr denne ensomhenten? Vi ser etter en perfekt partner, men er vi perfekte? Hvorfor leter man etter kjærlighet når man ikke vet selv hva kjærlighet er? Kan vi virkelig definere det? Lojalitet, trofasthet, raushet, å dele tanker med en partner, å være glad i en person uten betingelse, å ta vare på en partner når sykdom inntreffes, å gi av segselv, å være klippe for en annen? Eller er det slik at vi vil ha goder uten å gi noe tilbake? Opptatt av utseende, sex, et menneske er et objekt?

Ser ut som om vi diskuterer stadigvekk temaer som berører sex på første date, hvor mye sex vi har/skal ha, å blokkere folk uten å uten å tenke på det som avvisning. Hva har blitt av basic menneskebehov for å bli akseptert? Hvilket samfunn lever vi i og hvordan påvirker dette oss? Bare noen undringer her folkens...........så ikke bit av huet mitt nå! For min del er det viktig å vende blikket innover, se selv hva mitt bidrag gjør med utfallet av livet mitt på generelle grunnlag.

Må dere ha en flott julefeiring! Jeg gleder meg til å tilbringe noen fine dager med min familie! God jul og godt nytt år folkens!

Jeg vil klage, på at det er mange som kikker på meg ofte, som som aldri sender meg mail. Hva vil dere egentlig? Har dere glemt dere har kikka flere ganger allt? (kan ikke skylde på profilbildet mitt, har ikke byttet på en lang stund)

Jeg vil klage, på alle idiostiske spørsmål som: har du funnet det du leter etter da? (hadde vel for pokker ikke vært her da) hva er du ute etter da? (det står i profilteksten min, ganske bra forklart også) mails av typen: du er digg, hva har du på deg?, jeg betaler taxi om du kommer og leker kama sutra med meg, etc

På høy tid at jenter klager litt også, og selvfølgelig tenker vi at alle menn er slik.

Sist men ikke minst, jeg har vært her lenge nå, det er selvfølgelig de mennene som er her sin skyld, de stikker jo av med jenter som er langt finere enn meg

Merk dere, jeg har ikke haket av at jeg ønsker at denne tråden skal være seriøs

kan by på mange gode innlegg! Lyst til å bidra og fjase i vei om jula, livet og alt mulig!

Foreslår også at vi har en liten karaokebar borti hjørnet... Noen som har lyst til å synge av full hals her i kveld?! Jeg kan jo starte med denne:
Vil du værra' me' mæ'
hjem i natt,
ska vi sov' i samme seng
i natt
æ' kainn' gi dæ' alt du træng'
i natt- hvis du tør!

Rock'n roll!

Jeg har forresten litt vin og corona å by på her i kveld!! Nam, nam...

Litt juleprat:)

Er dere klar for julefeiring?

Dette er en stille tråd, for ettertanke og forbudt å synge i ;)

Tror jeg kommer til å passere 6000 besøkende i løpet av bittelillejulaftenkvelden, og fortsatt singel. Men ikke ukysset heldigvis!!!!!

Har tenkt oss ut 1. juledag - helst på grunerløkka - noen som har tips til hvor vi bør gå??

Hva er det med jentene her? Det er ingen som svarer på noen meldinger *grine litt* selv om det er mange innom profilen min. Jeg er perfekt, så hva er galt med jentene? Huffameg altså. ;)

For meg er SUKKER et stor fat med julekaker og andre godter hvor man strekker hånda og vil ta, men vet egentlig ikke hva man skal ta først og da hopper man over den man hadde lyst på og går videre til den andre fordi "gresset er vel grønnere .." og så kommer de nye sorter med nye smakker og større pupper eller mere hår på brystet...
Ja, hva er deres menning da ???

God jul og ett godt nytt sjekke år til alle dere single her på sukker :-) Håper ingen er single til neste Jul. Hadde ikke det vært en fin julepresang?

Hei

Jeg har rett og slett et problem med dette, jeg vet ikke hva jeg skal kjøpe..
Det har seg slik at jeg har en god venninne som i dag er å regne som en av mine beste venner, og jeg skal kjøpe en julegave til henne fordi jeg føler at hun fortjener det.

Og da kommer problemet mitt..

Vi har tidligere hatt en annen relasjon enn å være venner, både i en positiv retning og i en kjip retning fra vennskap..
Jeg er veldig glad i denne jenta, og hun er absolutt en av de viktigste personene i livet mitt.
Samtidig er det ikke aktuelt å gi noe som er for fint til å gi til en god venn, samtidig som det skal være noe en god venn setter pris på og føler seg verdsatt av..

Så, noen gode tips til en julegave til ei urban jente på 25 år med ellers normale interesser?

Ja,jeg vet det er teit å spørre her, men jeg har gått en del runder med meg selv allerede.

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede.Det står og skinner for seg selv, og oss som er tilstede.

Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede. De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede. Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede.

Så tenner vi tre lys i kveld, for lengsel, håp og glede. De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede. Så tenner vi tre lys i kveld, for lengsel, håp og glede.

Vi tenner fire lys i kveld og lar dem brenne ned for lengsel, glede, håp og fred, men mest allikevel for fred på denne lille jord der menneskene bor.

Tenner et lys for de som er gått bort, som savnes ekstra mye nå i julehøytiden.

Jeg tenkte å sende ut førjulsgaver til alle snille jenter og søte gutter der ute i kveld!! Alle skal få!!

Bare å sende inn gaveønsker til grånissen ved havet! :)

Grånissen ønsker seg nye startkabler til gråtassen - er så fryktelig vanskelig å starte opp i kulda her...brrrr!!

Ville bare si at fjordlands juletalerken var overraskende god.

Her er det skikkelig juleferie nå. Null respons jo. Bli ferdig med å pønte julegrana nå jenter.

Grandis

Siste svar on. 23 des. 2009 15:26 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Player

Jeg må bare spørre. Er det noen som spiser grandis på julaften? lol

Jenter: Hvor vanlig er det at dere har sex på første date?

drit og dra med hele gjengen!! merry f....... christmas

Hvordan skal dere med hund feire nyttårsaften?

Jeg vurderer å stikke på ei hytte jeg disponerer i østmarka, men er usikker på hva det blir i år, hard festing blir det helt klart ikke.
Kanskje jeg burde invitert med ei søt dame herfra..

Kan en aketur fra Fløyen bli en romantisk date?

Jeg har vært betalende superbruker på sukker i ca 9 måneder fordelt på snart 2 år (altså ofte 3 måneder her og 3 måneder der). Jeg er en mann i tidlig 30 årene - slutten av 20 årene. Jeg har flere lange og seriøse forhold bak meg og meldte meg på sukker for å finne en kjæreste. Jeg har hatt ingen problemer med å date kvinner her på sukker. Jeg har vært på over 10 + dater med forskjellige kvinner og blir både kontaktet og får svare på mailer. Av disse 10 + kvinnene jeg har truffet har mange bare vært engangs dater. Mye pågrunn av kjemi. Men det er 6 jenter jeg har datet flere ganger, ofte og seriøst (altså, jeg har aldri datet flere kvinner samtidig). Men det som har vært en gjenganger med disse jentene jeg har likt og truffet mange ganger er at nesten alle bare vil ha seksuelle forhold. La meg forklare.

De jeg har truffet flere ganger, gir jeg klart uttrykk for at jeg liker de og at jeg vil treffe de mer fordi jeg vil se om man kan finne tonen sammen med tanken på noe seriøst. Etter hvert så utvikler datingen seg til å omfatte seksuelle omgang. En helt naturlig progresjon og det føles naturlig etter mange dater og man tross alt har blitt litt kjent med hverandre og det er en gjensidig tiltrekking. Sex et tross alt en viktig del av et forhold (eller mulig forhold). Sexen har til nå alltid funket meget bra. Så etter noen uker eller måneder (har variert med de forskjellige kvinnene) så gir kvinnen uttrykk for at hun A: Ikke er/kan bli forelsket i meg B: Ikke er klar for noe forhold. Men de vil forsatt gjerne ha et seksuelt forhold til meg (les: De vil komme og ha sex). Av disse 6 jentene er det 4 som har gitt dette uttrykket. Siden jeg er en mann, tross alt savner nærhet og sex så har jeg sagt OK. Men etter noen uker eller måneder så har jeg måtte satt strekk enten fordi jeg synes det blir sårt eller fordi jeg har startet å date en ny kvinne. I starten syntes jeg dette var en ny erfaring men når såpass mange kvinner faller i dette modus blir jeg frustrert. Så jeg prøvde å la vær å ha sex med 2 kvinner etter endel dater med begrunnelsen av å likte de og ville vente litt med sexen. Da fikk jeg etterhvert beskjed om at de ikke kunne treffe meg mer pågrunn av svar A eller B. Så bare date seriøst funker heller ikke.

Jeg lurer derfor på hva jeg gjør galt. Kvinnene har alle vært i alderen 25 til 29, har jobb og er sosialt oppegående. De er alle godt over gjennomsnittet i utseende (de er pene). Tom for plass, mer følger under

Leeenge siden sist....fjasing på lavt plan. ;)

Wake up sleepy heads! Skål! (med julebrus:)

Sukker Got Talent

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym go

Er det noen som meldt seg ?

Har akkurat kommet hjem fra kino og sett "Luftslottet som sprengtes"! Det var en ganske bra film etter min smak, men må jo si at Lisbeth Salander er filmen. Hu er jo helt rå den dama der!! Er det noen Salander her inne tru?? ;))

Noen som skal se no bra film/ krim i jula eller lese en god krim???

Gråtassen elsker gode filmer og bøker :)

Jeg har god cyberkontakt med en mann her inne. Han viser interesse og vi er stadig i dialog, - en lett blanding av flørt og "bli-kjent"-samtaler. Vi har hatt det slik noen uker nå.
Men når jeg bringer opp spørsmålet om en date, så blir han reservert og trekker seg litt unna. Dagen etter kan han være like "tilstede" i dialogen igjen.
Hvordan skal jeg tolke ham da? Interessert men veldig redd? Eller ikke interessert? Eller litt interessert, men sitter på gjerdet og venter på at det skal dukke opp noe enda mer spennende? Noen innspill? Noen råd om hvordan jeg skal få overbevist ham om at RL-treff er det eneste som kan løse gåten om vi har god virkeligheteskjemi eller ikke.

I dag er den mørkeste dagen i året og nå går det mot lysere tider.....;) Hva tenker dere om det ?

kan man vel aldri bli om man har unger sammen? Man kan vel også være ferdig med tidligere forhold selv om man fortsetter som venner..... eller ?

Hva er det med menn som skal sjekke damer? Tror dere virkelig at dere har mer draget hvis dere tar et bilde foran speilet e.lign. i bar BAR OVERKROPP??? Det er faktisk helt motsatt! Slutt med det og vent og se!

Vil ønske alle sammen ei riktig god og fredfylt jul:)
Tenker på alle dere som også synes at jula er ei vond tid.

Kan vi ikke øke temopet litt her inne:)
Det finnes faktisk noen litt utålmodige sjeler her inne (eller hvertfall meg)!!!

Det kan ve ikke være noen som helst tvil om at å opptre her på Sukker eller en hviken som helst annen nettside med kontaktakt søk som hovedformål best kan sammenlignes med en la oss si bruktbilforretning-
Men i motsettning til hva man opplever i forretningen hvor man kan gjøre et kupp til en fornuftig pris,vil jeg vel påstå at det er ganske mange damer her som må sies å være overpriset..

noen damer som spiller wow her inne ;-)

Mange har valgt disse ordene som en livsinnstilling i profilen sin. Men er dette et ordtak som er sant? Stemmer egentlig dette?

:-)

berikende eller begrensende i jula?

Selv skal jeg feire min første jul som singel, og kan ikke si at det plager meg. Barna skal være litt hos meg, og litt hos eksen - og jeg kan ta hensyn bare til meg selv......

Noen som gruer seg til en jul i ensomhet?

Hvorfor lengter så mange etter kjærlighet? Søker det men orker likevel ikke satse? Hvor mange % her på sukker, gifter seg? Har et samboende forhold? Sett i lyset av de flere tusen som søker noen her

Jeg tror jeg ligger greit an med en av de korteste.. Tror det var ca 15 sekunder.

tips

Siste svar ma. 21 des. 2009 18:59 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym fredrik78

Hei

noen som har supre tips på julegaver,,alder 7-50 :)

Jeg har hatt kontakt med en mann et par måneder- fra et annet forum (ikke datingforum) Han bor et stykke unna og har unger. Vi er single begge to men, jeg er barnløs. Jeg synes selv vi hadde fin kontakt på sms og chat, men så plutselig hører jeg ikke mer. Sånt er vanskelig å tolke synes jeg for han virket ivrig når han først var på "tråden"? Nå føler jeg meg litt snurt for jeg likte han godt.

Respekt

Siste svar ma. 21 des. 2009 16:21 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym gråtass

Etter ei stund her inne på forumet har jeg fått med meg at folk her inne er nesten som folk i real life (RL). Mange hyggelige og trivelige folk, noen som sutrer og er i dårlig humør og atter andre som er helt på det jevne!

Det jeg har reagert sterkest på er enkelte innlegg hvor folk er arrogante, lite hensynsfulle, viser lite imøtekommenhet og hvor man jevnt over er mest opptatt av å forsvare egne synspunkter. Dette gjelder både menn og kvinner her inne!

I et forhold til andre: kollega, venn, kjæreste osv. er for meg respekt for den andre og selvrespekt helt grunnleggende. Derfor syns jeg det er litt rart at noen framstår så lite respektfulle av og til! Det gjelder vel her inne som ellers å vurdere/ tenke gjennom før man poster noe - før følelsene tar helt overhånd?! Kanskje enda mer - siden jeg ikke kjenner deg på andre sida og veit hvordan du vil reagere.

Regner med at også andre som ønsker å finne noen her inne, viser samme respekt som man forventer å bli møtt med selv??

Jeg forutsetter at du som vil skrive i denne tråden gjør det med en respektfull holdning! :)

Jeg har vært singel i flere år og hver eneste dag tenker jeg at jeg skulle ønske jeg hadde en kjæreste. Det mangler for å gjøre livet komplett og tanken på å ha en jeg kunne våkne opp sammen med hver eneste morgen gjør at det kribler litt inni meg. Det er noe jeg ønsker sterkt.

Men så er det jo en gang slik at man må komme seg gjennom en prosess før man kommer dit. Denne prosessen er delt inn i flere faser, og det er i denne prosessen jeg blir som ren reneste Dr Jeckyll & Mr Hyde. Man skal bli kjent med en jente, man skal flørte med en jente, man skal bli intim med en jente på ett eller annet nivå. Kommer man seg gjennom disse fasene uten for store komplikasjoner, ligger veien åpen for et forhold.

Selv kan jeg veldig enkelt bli betatt av jenter. Det kan være slik at vi meldes og tekstes i en liten periode, og at jeg er inne og sjekker telefonen og mailboksen hele tiden for å se om jeg har fått noe nytt. Det hele er på et kriblestadie og det er noe som gjør meg glad og optimistisk. Flørtingen går ofte veldig bra og jeg merker at det ikke bare er jeg som trives med kontakten. Men så kommer vi til det som alltid blir et vendepunkt i kontakten mellom meg og jenter. Så snart de så mye som insinuerer at de er interessert i noe seriøst, blir jeg brått mye mer tilbakeholden. Jeg begynner å lete etter feil på jentene og leter med lykt og lupe etter gode grunner til å ikke innlede noe mer med dem. Det ender med at jeg blir veldig reservert og til slutt svarer jeg ikke engang på meldinger. Da har jeg i mitt stille sinn funnet så mye å utsette på vedkommende at jeg aldri ville tatt henne med hjem til mora mi (det er den evige benchmark). Jentene blir åpenbart ofte skuffet over min plutselige helomvending, og jeg får tilbakemeldinger om at jeg "bare er ute etter én ting".

Jeg har hatt det slik i sikkert fem år nå. Jeg har hatt en mengde anledninger til å gjøre ting ganske seriøst med jenter, og ved et par ganger har det gått så langt at jeg har stått der med ballen to meter foran et åpent mål - men har likevel med viten og vilje drylt ballen førti meter over - for så å angre meg en stund etterpå, når jeg ser tilbake på hvor fantastisk jenta egentlig var.

I det øyeblikket jeg får "dumpet" kandidaten er jeg bare lettet over at jeg kan gå videre og se på andre jenter. Jeg føler noen ganger at det å ligge i senga en søndagsmorgen og savne en kjæreste å våkne opp sammen med, har blitt mitt lodd i livet. Hva er egentlig galt med meg?

I oppsummeringen av året har det flere steder vært nevnt at noen faktisk har lyktes på Sukker eller i den virkelige verden i år. Skorpio og Sinner1 er nevnt, og Olewi forlot oss nylig med et virtuelt smil om munnen. Noen andre?

hvor du du min lille due :) min framtidige...

Ensom?

Siste svar ma. 21 des. 2009 01:13 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Obi-wan

Er det mange som virkelig er ensomme i Jula???(Spør fordi jeg sitter og spiser Fjordlands pinnekjøtt m/vosssakorv kl.02.00 omnatten???

Satt her og surfet rundt da jeg plutselig kom over en profil med et kjent fjes, nemlig dama mi! Ja, dama skriver faktisk på dette forumet, men jeg kommer meg ikke inn på profilen fordi hun har sperret for personer med unde 70 i match. Jeg har alltid visst at hun har vært på Nettby, men den profilen har alltid vært åpen og jeg vet at den er helt uskyldig, men dette er jo et SJEKKESTED så hvorfor i alle dager er hun her???

Jeg kan ikke fortelle henne at jeg har sett henne på Sukker for da finner hun ut at jeg er her og da blir det bare masse mas. Den flørtingen jeg har med andre her inne er helt uskyldig, men jeg vet ikke om dama sine intensjoner er like rene. Jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal gjøre nå. Litt fortvilet, kan man vel si.

Kan jo gi en liten melding her, siden dama tilsynelatende er av de mer aktive som skriver med bilde her og sikkert også leser denne: Jeg vet hva du driver med!!

Når jeg bestemmer meg for å ta en ferie herfra så strømmer damene til lol. opplevde det samme fra en annen datingside,, hmm Men jeg tar ferie likevel.
@Lashes du er nydelig @pusen du er sexy @ Smily du er deilig @tuppeline hærlig jente.. Dere gutta er like fine om jeg kan si det før sutr,, blander seg inn :) @sutre skjult id osv.. ønsker dere lykke til og mv God Jul og alt det der

På en skala fra 1-10?

Nå er det påskeferie for fullt, folkens :)

For å få opp stemninga, så er vi jo bare nødt til å sette på musikk og svinge stussen til fete låter og sensuelle rytmer :)
Kom med deres bidrag :)) Ønsker alle som en ei fin påske med det samme :)

http://www.youtube.com/watch?v=fw9i-sM1BbI

http://www.youtube.com/watch?v=h5ciJrff7Bo

Kjør på! :)

Jeg får ofte svar på meldingene mine, men det er sjelden noen nye spørsmål, hun bare svarer på det jeg spør om. Er personen innteresert da? Vanskelig å holde samtalen i gang uten nye spørsmål syns jeg.

Vi minner om at det straks går mot lysere tider og dette håper vi også vil spre seg til forumet :)
En kunst er å påpeke det som er bra - som en kontrast til det å kritisere. Og det å kritisere det å kritisere (!).
Det er stort sett slik her i livet at den som er optimistisk og ikke gir seg, vinner til slutt og oppnår det som ønskes oppnådd.
Men aldri uten mange skuffelser!
Vi i Sukker kjenner personlig for mange som har lykkes i å finne sin kjæreste på Sukker til at vi kan la pessimismen få en dominerende tone her på forumet. Vi bare minner om det. Og kom ikke å fortell at de ikke opplevde å bli skuffet de også.
Fatt mot! Det er snart hvit jul og pakker å få :)