Sukkerforum

Lagrede søk

Ingen svar
(mann 41 år fra Akershus) Privat melding

Et tips, for de som ikke har oppdaget det selv. Om du har glemt hva søket ditt egentlig gikk ut på, eller vil endre det, kan du gjøre som følger:
1. Kjør søket.
2. Trykk på "Klikk her for avansert søk".
3. Se på kriteriene og gjør endringer.
4. Kjør nytt søk.
5. Velg "Lagre søk". Du må lagre det med nytt navn.
6. Slett det gamle.

Tips til sukker: Gjør det mulig å endre lagrede søk. Og er det ikke på tide med en forbedring av forumet? En inndeling i kategorier hadde gjort mye.

Frimurer

Siste svar sø. 26 april 10:11 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym Frihånd

Som mann er jeg nysgjerrig på hva sukkerjentene synes om frimurere. Forundrer meg over hvilket syns både menn og kvinner har i noen tilfeller, ut i fra noen "tråder" på nettet.
Er dette en negativ ting og bruke tiden sin på dette, eller kan det være positivt...?
I såfall hva er negativt eller positivt.....?

Jeg må fortelle at jeg mange ganger har vært i norges 7. mest romantiske sted. Og det er ikke gæli at jeg har fått lov til å være der så mange ganger. Nå har det heldigvis ikke vært helt uten romantikk der for min del heller da.

Det jeg lurte på. Hva er ditt mest romantiske sted? Her er det ikke lov å si sengen eller kjøkkenet eller oppå vaskemaskinen mens den er igang. Dette er en tråd for romantiske steder vi andre kan få tips til. Altså et sted for oss å invitere dama eller karen vi vil bli bedre kjent med. Kanskje vi vil imponere litt ekstra og skape en god stemning for å skape en atmosfære slik at vi kanskje kaprer den utkårede. Kanskje et sted å ta med sukkerdaten? Kanskje er det kroa på hjørnet, eller Dahab i Egypt. Fortell om ditt mest romantsike sted. Har du en historie til stedet som du har lyst til å dele, gjør gjerne de, så kan vi som ikke får noe romantikk for tiden drømme oss litt bort.

Hvis det kommer inn mange gode forslag skal jeg som en gulrot (eller positiv forsterkning som fagpersonene i meg ville sagt), fortelle til slutt hvor Norges 7. mest romantiske sted er. Kanskje du kan ta med deg daten din dit en gang.

Notabene: Hvis noen har lest den samme artikkelen som meg, ikke avslør resultatet og gulrot min please.

La oss håpe det er noen romantikere her!

Jeg trenger sårt et lynkurs i forkortelser:)
Det florerer av ulike forkortelser her på Forumet, og det er ikke alltid jeg henger med........
kan noen av dere ta meg et lynkurs?
Hva betyr alle forkortelsene dere bruker?? Virker ikke alltid til å være noen logikk i denne moderne språk/utrykksformen.

...er som regel røde eller dyprøde når jeg er på vandring i matchtreskogen. Hvorfor blir det sånn ? Tror ikke jeg er noen av delene så da må det jo være "De andre". Er det hipt å være materialist??

Hvorfor persenterer endel menn (kankje også kvinner) bilder av seg selv med et glass alkohol i hånda? Er det for å vise at de er glade i alkohol, for å vise at de har vært på fest, for å vise at de er morsomme når de drikker??? Jeg synes bare det er litt spesilt, i tillegg til fjellbestigning da :))
Hva slags bilder er gode profilbilder?

Halla, har lagt dette innlegget ut på oppslagstavlen, og tenkte jeg også kunne legge det ut i forum for å nå flere :P Sitter allerede på en liste med flere interesserte hehehe.....

************************************************************************

Heisann, har noen av dere lyst å være med og spille Rollebladehockey i sommer? Jenter som gutter!? :D

Tenkte kanskje å starte mot slutten av april......

Er selv innflytter fra Stavanger, der jeg spillte rollerbladehockey hver helg, og det er fantastisk morsomt!! Står du på Rollerblades, men tør ikke helt, join og finn ut hvor MORO det egentlig er :D

Hadde vært lurt å finne et sted med bra asfalt, ofte er parkeringshus ikke så dumme, men de må jo være passe tomme. I Stavanger kunne vi spille på søndagene på parkeringsplassene til de store kjøpesentrene... kanskje noen har tips om plassering i Oslo?

Send meg et vink hvis du har lyst å joine! Og husk, du trenger ikke være en dritflink rollerblader for å spille hockey, det der kommer seg etter hvert hehehe :)

Hilsen Vanni :)

Er det flere som irriterer seg over skrivefeil her på sukker? Siden vi ikke har kroppspråk å gå etter, blir alle aspekter ved tekstlig kommunikasjon viktig. Mulig det er litt flisespikkeri, men jeg synes det er utrolig usexy med åpenbare orddelingsfeil. I tillegg er det en del her som staver ord konsekvent feil, gang på gang.

Jeg kan da ikke være den eneste pinlig korrekte akademikeren her :)

Dette er et forsøk på å blåse liv i de "gode gamle" fjasetrådene.
De trådene som er åpent for alt og alle og som har en positiv "spinn"... ;-)

Ordet er fritt, fyr løs...

Hva er planene for helgen da folkens...?

Hva synes du om dette "fenomenet"?

De to neste helgene er de mest aktive helgene i vårsesongen....
Skal du på loppemarked, og i så tilfelle hvorfor/hvorfor ikke?

Er det noe du syns mangler på loppemarkedene?

Hører gjerne fra deg som har gode eller dårlige historier også!
Fyr løs og gjerne i vilden sky!!!

Om man har lagt ned lite tid, och skrivit en genuin profil, lagt ut lite bilder, och skrivit nagorlunda personligt pa sin profil om vad man letar efter, hur man ar som person, etc etc, sa ar det inte sa kul att kvinnor med noll bilde roch noll text gar in och tittar. Kan man sparra det pa nagot vis? Kanns lite som att nagon i Burkha star och tittar pa en...

Hva synes dere gutter egentlig, normale hverdagspupper eller silikon?
Jeg er glad i puppene mine når jeg er oppreist, men i vanrett stilling blir de litt beskjedne kan man si....

Har et seriøst problem her...fullstendig tørke i innboksen!!

Noen gode råd? Bytte ut profilbildet med et bilde av Brad Pitt?? Endre teksten til noe som faktisk gir mening?? Lyve som fa..? Si jeg er rik, vakker og til de grader friluftsmenneske??

Full innboks

Siste svar fr. 24 april 08:07 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukkergutt

Jeg er så heldig å få masse brev av flotte Sukkerjenter. Er jo kjempehyggelig!

Men denne meldingen er til Sukker. Er litt irriterende at man kun kan ha 450 brev i innboksen. (De som er lagret)
Ønsker jeg å se eldre lagrede meldinger må jeg altså slette blant de 450 som tilenhver tid vises - og det vil jeg ikke.

Fikser dere den?

Er det bare jeg som synes det er blitt vanskeligere å skjønne prisene på abonnement her på Sukker? Informasjon om hva tjenestene (hhv. gratis, super og vip) gir av rettigheter det framkommer, men hva de koster (systemet for priser) nei det finner jeg ikke eller er veldig uoversiktlig. Det synes jeg burde bli bedre. Ha en fin dag.. :)

I godt voksen alder har mine mor nå funnet ut at hun vil gå fra min far.
Og jeg blir på en måte stående mellom dem, føler meg litt påtvunget mekler rollen....men jeg vet ikke hva jeg skal si til dem....
Så hva gjør man for å få liv i et 30 år gammelt forhold? Min mors grunnlag for å ønske å bryte opp er at det er bedre å føle seg ensom alene, enn å føle seg ensom i ett forhold....at de ikke prater sammen, men hva gjør man for å få liv i praten etter å ha vært sammen i 30 år....

Hvorfor er det slik at jenter skal alltid ha det siste ordet i en diskusjon? Hvorfor blir jeg svett i øra når jeg deler seng med en jente som skal prate når jeg vil sove? Kanskje det er en grunn til at Adam ble skapt først, så han skulle få en sjanse til å komme til ordet?

Leser du egentlig det som står på profilen? får så mange henvendelser som jeg ikke finner videre interessant.
Om jeg søker kjæreste så vil det ikke bety at jeg vil ha en elsker.. Hadde jeg ville hatt en elsker hadde jeg ikke vært her inne.
Er bare så utrolig lei..

Noen mennesker jobber for å vise andre hvem de egentlig er.
Noen mennesker jobber intenst for å skjule for andre hvem de er.

Jeg lurer på hvorfor det er sånn. Hva er det som preger dette bevisste eller ubevisste valget hos hver enkelt av oss?

The Best Relationship

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Templo

http://www.youtube.com/watch?v=iGO1M6a3op4

Et tørt stykke brød i ro og fred er bedre enn festmåltid med trette i huset.

Si du har et barn eller en ungdom 10år + som begynner å røyke, hvilke konsekvenser ville barnet fått hos deg? og hvordan ville du taklet situasjonen?
I hvilken alder ville du tillat ditt barn å røyke/drikke?

Sær mat

Siste svar to. 23 april 22:32 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Lewis

Så mye som folk reiser i verden nå til dags har vi sikkert alle prøvd litt morsom mat rundt omkring.. Hva er det særeste du har prøvd?

Selv har jeg akkurat vært ute og kost med med en nydelig middag her i sør-Kina, bestående av blandt annet en rett med slange (som jeg forøvrig hilste pent på i buret sitt på vei inn til restauranten). Her var både skilpadder, levende fiskerog forskjellige vanndyr i alle fasonger, skorpioner, duer, ender og forskjellige slanger pent stilt ut på vei inn i restauranten. Så var det bare og velge den og den og den. Ferskere mat er vel vanskelig å få.. :-)

Top 5 sanger man liker i forskjellige Sjangere..

1. Listepop/dagens låter
2. Gamle Slagere/oldies
3. Fineste sangen du har hørt
4. Sangen som du bare må spille flere ganger om dagen
5. Sangen som vekker gode/dårlige minner

Mine 5.

1. Right Round / Flo Rida
2. Good Golly Miss Molly / CCR
3. Last Drop Falls / Sonata Arctica
4. I Always Wanna Be With You / Volbeat
5. Shelalalalalala / Shaggy Gode minner :)

Slanker'n

Siste svar to. 23 april 02:30 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym ID 14457

Nå har jeg vært på slanker'n i over en måned, og det går forsåvidt fremover, men jeg blir frustrert.......for det første som forsvinner er jo puppene, den eneste plassen jeg er veldig fornøyd med å ha litt for mye fett.... :(

Hadde en diskusjon i dag jeg finner veldig interessant. De aller fleste vet hva som skal til for å være en gentleman.. sende blomster, åpne dører, dra frem stolen, kle seg riktig til anledningen, alltid lar damene gå først, kjører på statoil kl. 3 på natta for å kjøpe sjokolade som hans fru akutt fikk lyst på osv..

MEN

her kommer spørsmålet, hvis du er en mann som VET disse tingene og GJØR de, er du da automatisk en gentleman??

Eller er en gentleman en som genuint setter kjæresten sin foran seg selv som en selvfølge uten å faktisk tenke over at han gjør det, som oppriktig har LYST å gjøre alle disse tingene, han lytter med oppriktig interesse, ikke bare fordi han vet han må gjøre det og egentlig sitter og tenker på hva han skal si selv.

Eller er det nok at han faktisk gjør det, uavhengig om han egentlig er sånn?

Spørsmål2, er en gentleman også en generell oppførsel ovenfor andre? f.eks kelnere, venninner, familie o.l.

For noen dager siden skrev jeg et lite kort innlegg her om at jeg var veldig frustrert fordi at ikke alle menn svarer på et hyggelig brev. Men skulle du ha sett på maken, allerede dagen etter fikk jeg flere brev!!! Dette er kjempehyggelig. Så alle koselige menn, Fortsett å skriv til meg :-)

http://www.cultureu nplugged. com/play/ 1081/Chicken- a-la-Carte

http://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPah-o

Dette er en liten og uhøytidelig undersøkelse over de som skriver eller leser i forumet :)

Røyker du? Svar JA eller NEI

Altså mulig jeg har et lite blondt øyeblikk her:P Men, uansett hvor ofte jeg trykker start chat så skjer det ikke en drit.
Og ja jeg er superbruker:p

I dag tenkte jeg å gi flørt en sjanse IRL. Været var fint og jeg gikk til Grunerløkka og spaserte rundt, satte meg litt på cafeer, og forsøkte å møte noens blikk, forsøkte å smile til verden, og da helst noen gutter, men egentlig til alle.

Jeg følte meg som luft hele dagen. Det var bare solbriller og flettede hender så langt øye rakk.

Kom hjem og følte meg ensom. Flere som har hatt den følelsen på Løkka eller andre steder?

Jeg så bilder av en demonstrasjon på en nyhetsside idag, der var flertallet jenter som demonstrerte utenfor UDI.

Jeg har 2 gode venninner jeg har hatt siden ungdomsskolen, de er blonde og normalt pene og norske.

De har fortalt meg mange ganger at de aldri får gå ifred i Oslo, spesielt i sentrum. Flere ganger har jeg opplevd at innvandrer menn tar tak i dem, truer dem eller roper ekle ting etter dem.

Jeg har også vært sammen med en jente som jeg fulgte stort sett overalt, siden det rett og slett ikke gikk for henne å gå hjem alene fra byen og fester osv..det var ALLTID en eller annen kar fra et annet land med kvinnesyn fra helvete som skulle markere seg, og desverre fysisk.

Jeg vet også av erfaring, observasjoner og via andre kameraterskjærester at dette skjer ofte, det er dagligdags.

Hvorfor er det ingen jenter som demonstrerer mot det? Hvorfor sier ikke SV noe der?

Jeg har vokst opp med stort sett flest innvandrer kamerater i OsloØst, og vet at det varierer veldig..men vet at mange grupperinger lærer ting om norske jenter som er helt forkastelige.

Samtidig så har jeg også sett nok av norske gutter ikke forsvare kjærestene sine når slike ting skjer, de bare står der helt molefonk...hva er det for noe? for meg er det mye mer usivilisert å overse medmennesker i smerte enn å faktisk slåss for noe du tror på.

2 hypoteser:

1. Uvitenhet trigger unødvendige spørsmål - derfor er ting enklere enn man tror.

2. Jo mer man setter seg inn i et tema, jo mer innfløkt ser man at temaet er - derfor er ting vanskeligere enn man tror.

Dette har jeg lurt på mange ganger og brukt mye tid til å tenke over. Hvilken hypotese støtter du?
Tilbakemeldinger ønskes. Ikke vær redd for å tenke høyt, alt mottas med takk.

Mange skriver at de ikke får svar på mailer de sender, og blir skuffet over manglende respons.
Plutselig en dag er man heldig og skriver bra med et menneske! Håpet stiger. Etterhvert møtes man. Endelig! Er det min tur nå? :-)

Så kommer nedturen?
Jeg leser i forumet at folk blir lurt av profiler som ikke er korrekte og at folk ikke utgir seg for å være den de er.
Jeg leser om folk som må stålsette seg gjennom en date fordi den ikke ble som man forventet på forhånd og skuffelsen lyser.
Man puster lettet ut når man kan takke for seg og komme seg på sukker på let etter en ny potensiell å finne tonen med.

Men si meg: Hvordan ORKER dere dette om ting ser så mørkt ut? Hvor finner dere motivasjon til å holde på?

Og ikke minst: Hva kan gjøres for å se på tingenes påståtte tilstand i et litt varmere og gladere sommerlys?

Jeg synes det er så mange her inne som klager og klager over manglende svar, og mislykka dater osv osv....
Hvorfor klage i det hele tatt?
Hvis du er en person som klager her inne, og folk SER at du klager, så er det jo ikke rart at man ikke får svar på sine brev heller. For hvem vil ha en person til partner, som klager og klager... Vær positiv isteden, så blir du kanskje overrasket. Vis at du faktisk har interesse for den personen du prøver å få kontakt med, les profilen og hvis du finner noe interessant, noe dere har til felles så kan du skrive om det.
F.eks: hvis ei/en er interessert i matlaging og du er det samme, så har dere noe til felles allerede, kan være mye å snakke om da, og matlaging ilag kan være romantisk og sensuelt, ren og skjær nytelse...
Jeg er bare så lei av å lese om folk som klager om diverse her inne, og folk legger merke til hvem som er klagete, det er sikkert.
Positivitet sprer positivitet. Og en annen ting som kan hjelpe, det er å la være å være så frampå, vær heller deg selv og bli kjent før man begynner med f.eks sexmeldinger. Jeg tror ikke noen som er interessert i å finne den rette, finner denne med å henvise til sex i første brev liksom...
Vær positive og hyggelige, vær deg selv, åpen og ærlig.
Og ikke undervurder hvem du kan skrive til eller ikke... Ikke undervurder folk, selv om de har utseendet med seg eller ikke. Kan jo bli vennskap av det for det. Og mennesker kan være vakre uansett åssen de ser ut, fotomodeller eller ikke ;)

Dumpa

Siste svar ma. 20 april 21:19 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Dumpa

Det er frustrerende å ha langvarig kontakt med noen på mail og chatt, også bare \"forsvinner\" de! Fler som har opplevd det? Jeg synes det ville være greit med en avsluttende melding, hvor man sier noe om at tror ikke du er riktig for meg, eller snakker med noen andre som er mer interessante. Kan man forvente det? Det bygges noen forventninger ved langvarig kontakt, også renner det bare ut i sanden.. Skal man bare gå til neste? Uffa- liker ikke dette-

Refererer til en tilsvarendre tråd,- "menn og mote"

Hvordan liker dere gutta at vi kvinner er kledd da? Betyr det noe i det hele tatt? Eller tar dere det dere får, uten å tenke over innpakningen?

Dette utsagnet tror jeg går igjen på omtrent alle profiler jeg er innom. Hva legger dere i dette? Jeg tenker at hvis man ikke er i stand til å ta vare på seg selv så er man vel helst omringet av folk som kan gjøre det for deg - gjerne med polstrede celler og med fine hvite frakker med lange armer til utlån.

Eller er dette en dårlig skjult hentydning til at "alle" jenter (iallfall i 25-35-årsalderen med høy match med meg virker det som) egentlig er veldig opptatt av at typen skal være temmelig atletisk?

Fikk match på 86..med en ny bruker her.... Men har jeg krysset av for at jeg søker damer med skjegg og bart jeg da.....??!!!

Hvor er det spørsmålet hen ;-)..?

Jeg ser det er en lignende tråd som tar opp noe av det jeg også undrer meg over.
HAR FOLK MANGLENDE SELVINNSIKT? Eller er det faktisk slik at folk skriver at de trener, tar vare på seg selv, er opptatt av helse og livsstil,er sexy osv,- BARE for å lokke folk til å bli interesserte?
Har møtt flere menn som ikke samsvarer med beskrivelsen i det hele tatt. Eller de har sendt bilder som viser at beskrivelsen ikke stemmer.
Har dette med selvinnsikt å gjøre? Eller betyr veltrent for meg noe annet for andre? Slik at de har skrevet det i god tro?Altså de mener de er veltrente, sexy osv., men jeg ser noe annet.

Uansett så bør man være ærlig i beskrivelsen av seg selv:)

Hvorfor får jeg fler og fler antall treff på min profil, samtidig som siste treff er den samme personen? Altså det samme bilde i siste treff,samtidig som for eksempel antallet har økt fra 100-106?

Jeg vet hva jeg ønsker meg. En kjæreste for livet! Lett å svare på, men samtidig litt vanskelig. For jeg lurer på om punktet med varighet kanskje skremmer vekk noen? Og er det mulig at noen tenker: Hvis vi kliner på første date, tror hun sikkert vi skal gifte oss til sommeren, så det er nok best å la det være?

Hvordan tenker dere andre? Blir dere skremt av de som har gult eller rødt blad på varighet? Er det noen her som egentlig er ute etter varig forhold, men som toner ned varigheten for å ikke skremme bort noen?

Som mange frustrerte her inne uttrykker om manglende tilbakemeldinger.
Mange er nok berettiget av ulike årsaker som manglende bilde og lignende men.
hingsty har nok en formening om at forholdsvis mange her inne har et stort behov
for å kuppe individer ala sexy stjerner.(som for øvrig finnes i fåtal her inne, noe annet ville være utenkelig)

Mange suser rundt bærenede med på grensen til tvangstanker, i alle fall i underbevisstheten hos flertallet:

For kvinnenes del,
Min neste børvære feilfri, med den utstrålende sjarmen, helst en Brad Pit med bedre egenskaper enn Pit selv der kjendisen ikke er perfect , Jobb, sosialt, sex-appel, gentlemann og akkurat sånn naugty som jeg ønsker,
alleovernevnte egenskaper er en selvfølge.

Tror de fleste menn med noen unntak lettere kan overse følgende:

Hennes kurver var ikke like perfecte som de beste kvinnene jeg har cruiset med,
Hennes underliv var verken like duftende eller figurmessig på langt nær de beste jeg har stelt.
Hennes tegn til rynker var mer markert enn de beste damene mine på samme alder.
Hennes barn var noen bortskjemte små-håvne fjolls som helst vil andre vondt.
Hennes krav til perfekt klesstil, sex nor det passer henne, utflukter og rutiner var nok på grensen til litt vel overdreven selvopptatthet.
Hennes bestemte holding til hvor skapet skal stå var nok ikke like avslappende som det behagelige samarbeidet jeg har opplevd i lange perioder..
So on, so on.

Om ikke vi menn (som hingsty ofte gjør spesielt ute i det virkelige)
overser mange negative trekk vi godt kunne ta med i ballasten som damene,
ville jo helge-sex i mørket (som tidligere nevnt om munkene og nonnene i en annen tråd)
Med bismak om munenen når man våkner og umulig dagligliv, i dagslys
bare øke de neste år i vårt samfunn.

Eller er hingsty litt på hæla her nå.

- Å gi en trøstende skulder er ok, men klarer hun seg ikke uten deg, er det lett å føle seg kvalt. Jenter med egen personlighet, økonomi og orden på følelsene er lettere å ha med å gjøre.
- Bimboer taper seg fort, så styr unna. En dame som stadig overrasker deg er godt å ha.
- En perfekt kjæreste er seksuelt kompatibel. Det betyr at et forhold med en rosa plysjdame kan bli komplisert hvis du liker best lakk, lær og pisk.
- En super kjæreste er en som tiltaler deg, og tar seg godt ut. Dette betyr ikke at hun må være supermodell, men at hun er perfekt i dine øyne.
- Hun lytter til hva du sier, selv om hun ikke nødvendigvis er enig. Hun lager ikke scener eller henger deg ut foran venner eller familie.
- Alarmklokkene bør ringe hvis hun allerede tidlig i forholdet prøver å tvinge i deg sin slankemat til frokost eller få deg til å droppe guttekveldene. Etter hvert vil du bare hate henne for det.
- I en perfekt verden maser ikke kjæresten på deg. I den virkelige verden gjelder det å finne en dame som velger sine slag, slik at ikke hver dag går med til krangling.
- En perfekt kjæreste kommer over ens med dine foreldre, hjelper til og tar utfordringen med et smil. Hun har også empati med kamerater som har blitt dumpet og foreslår at gjengen må ta seg ekstra godt av dem.
- En kvinne som elsker deg for den du er bør du holde på. Du ser det i blikket hennes, og merker det på hvordan hun behandler deg.
- En mann som har funnet en perfekt kjæreste eller kone vil ha den følelsen – det kalles kjærlighet.

Det er helt latterlig hvor mange blondiser som lager trutemunn og "poser" som om de var Paris Hilton på bildene sine her ! Skjønner dere ikke at det vitner om lavere iq enn en brødskuff?

Hvor har alle de normale menneskene gjemt seg?,...

Noen flere som savner en felleschat her inne?

Hello hello =)

Jeg trenger så sårt noe inspirasjon nå, så lurte på om noen av dere hadde noe tips til musikk?? Kan være hva som helst egentlig, men må ærlig si at jeg ikke er så spesielt fan av "dunkadunka" =P Lytter veldig på tekster, gjerne noen skikkelige klisselåter :) Driver og skriver låter om dagen, så da hjelper det alltid på med litt nye innspill :)

Kenneth

Kaffebar

Siste svar sø. 19 april 13:26 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym april

Hva er det viktigste for deg når du velger deg en kaffebar ? God kaffe, hyggelig miljø,maten, eller personalet?

Beskriv gjerne hvordan du ville ha gjort om du skulle starte en kaffebar.

Utfordre

Siste svar sø. 19 april 13:24 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym jadda så..

Hei
Er ei helt normal jente som får napp på byen, er humørfyllt, sprudlende og blid. Hva gjør dere gutter der ute, online hele tiden men tar ikke kontakt, er dere såååå slappe og bare venter på at damene skal ta kontakt eller har dere bare veldig dårlig sevtilitt??

Og noen skriver at man liker å bli utfordra, hva mener dere med det??

Ønsker iallefall alle sammen masse lykke til..klem