Sukkerforum

Jeg har tenkt litt og kommet på en teori om hvorfor flere får lite meldinger og besøkende.

Hvis du er pålogget her selv om du ikke er inne her hele tiden, så vil du komme på toppen av online listen jevnlig og mange blir lei av de profilene som går igjen på toppen.
Det har ingenting med "deg" å gjøre, men at man vises for mye på sukker. De som betaler er mer synlige enn de som ikke betaler og det er fint i en periode, men det har nok negativ virkning over tid. Man blir sett på som fast innventar i onlinelisten, blir bladd rett fobi.

Jeg kom på dette, fordi jeg har vært borte en ukes tid fra sukker flere ganger i høst/vinter, og da har det vært 10-talls innom profilen min og jeg har fått noen meldinger hver gang. Derfor tror jeg at om man ikke er mye inne her så vil man drukne i jungelen av profiler, og bli mer interressant. :-) "Fast innventar" er dårlig reklame over tid tror jeg...

Lurer fælt når jeg ser noen profiler med alder 28-29 + og det er bilde av en jente som ser ut som hun er 20 år og tatt fra et skjønnhetsmagasin.. kan det være en fake profil ?? :)

Tråden for den som ikke gidder å snakke om match og "får ikke svar"
Fyr løs med hva du enn har på hjertet i kveld.

Noen spurte i en tråd her om når jentene kom ut av hiet...

Det finnes 3 perioder på nettsjekking hvor jentene kommer ut av hiet og tar mye kontakt med gutta.

1.) Det er like før sommeren starter (Mai/april)
2.) Når sommeren er over. (August og kanskje i september).
3.) Rett over nyåret...Romjula er desverre en tid hvor det ender opp med en del skilsmisser og brudd på forhold. Surt for de som blir single, men fint for de som allerede er single. ;)

:-)

Det spør jeg meg etter X antall tråder om hvor få som får kontakt med andre og hvor fælt og ille det er. Jeg skal ikke nagle noen her, men jeg spør meg rett og slett om nettdating egentlig er noe for alle.

Hva er egentlig nettdating? Her strides helt sikkert de lærde, men for meg er det i hvert fall ikke noe annet enn et redskap for å kunne treffe single, for de av oss som ikke har så mange arenaer der man treffer single av motsatt kjønn, for de av oss som er over middels sjenerte, for de av oss som vil prøve noe annet eller for de av oss som har helt andre grunner. Men i alle tilfelle er det er *alternativ* til tradisjonelle sjekkearenaer. Et ekstra "tilbud". Men det er akkurat som andre sjekkearenaer - det er ingen kjærestegaranti, det er ingen knullegaranti, det er ingen datinggaranti og det er ingen svargaranti (med unntak av for de som står på svargarantilista). Akkurat det er det tydeligvis ikke alle som forstår.

Når folk skriver at de blir såret, at de får svekket selvtillit, at de mister troen på menneskeheten osv. fordi de ikke lykkes, er dette da egentlig noe som blir et ekstra "tilbud" for dem, eller blir det snarere en ekstra byrde? Selv er jeg vant til å bli avvist i det virkelige livet, noe som ikke alltid er like gøy. Og det er selvsagt ikke gøy å bli avvist her heller. Men det handler nok mye om hvorvidt glasset er halvtomt eller halvfullt - ser man, på tross av avslag, på det som en ekstra opplevelse, en ekstra mulighet, eller ser man på det som en del av livets mange avslag. Om det er sistnevnte, så er jeg jaggu usikker på om nettdating egentlig er noe for dem.

Hurra, det er langhelg! :o)
Solen skinner, beina er på bordet, PC'en er i fanget, Kaffen er varm, Spotify sender vakker musikk over hjemmekinoen....
JEPPS! DET ER HELG FOLKENS! :o)

KOS DÅKKER... ;o)

Jeg skulle ønske det var et chatterom her. isteden for denne enmannschatten.. Hva sier dere andre her.. aye for chatt? Vet andre steder som har det.. det fungerer knallbra.. :)

Har sett en del om hvordan jenter/kvinner drukner i både hjerter og meldinger, og har sett en del frustrasjon blant gutter/menn som ikke føler de ikke når frem, eller får noe kontakt.

Men jeg lurer litt på hvor mye respons en "typisk" gutt/mann får her inne?

Hvor ofte dere opplever...
... interessert-hjerter?
... nyskjerrig-hjerter?
... jente tar kontakt?
... jente svarer på meldig fra deg?

Gi gjerne lyd om du har noe inntrykk, enten du er jente eller gutt.

Ville bare ønske alle sammen en god aften!

Rein Alexander, Hanne Krogh og 3 tenorer, Sissel og Odd, Rune Larsen, Bettan, Anita Skorgan.......lista er uendelig lang.

Disse utøverne drar snart ut på veiene for å synge julesanger i drøssevis av kirker rundt om i Norges land.
Mange mener det ikke blir jul uten disse storbesøkene, mens mange er grinete på forsøplingen dette gjør med juletradisjonene våre.

Mens lokale arrangører og musikere sliter med å få publikum til egne konserter, tjener tilreisende stort sett årslønna si i desember.

Er det bra at by og bygd får besøk av kjente utøvere, eller burde lokalsamfunnet støttes ved å la små og store gledes ved å opptre?

Hva synes du?

Jeg var å så på raske menn på cristiania teater tidligere i høst, jeg syns de hadde mye bra, men likevel så syns jeg det blir for mye likt og litt for barnslig. Jeg syns det er for lang tid mellom høydepunktene, så jeg syns ikke det var så kjempeartig akkurat. Det er andre komikere i Norge som jeg syns er mye bedre.

Er det noen andre her som har sett på raske menn?

Mange mener Stoltenberg er ute å kjøre nå for sin dobbeltmoral vedr biodrifstoff,,Det jeg lurer på er om han muligens har kommet seg frem litt for mye pga sin sjarm ovenfor damene her i landet, han er glad i å sette avgifter på det meste her,,noe vi kanskje egentlig har nok av fra før av,,,hva mener damene ? med tilgang for herrenes meninger også,,,lykke til,,,,,

profiler med svargaranti som ikke svarer, hva er vitsen?

browser dere kvinner profiler eller bare venter dere på at menn gjør den jobben og tar første kontakt? Jeg ser lite kvinner som legger ut noe på diskusjonsforumet.. Jeg ønsker at kvinner selv skal svare her.. vær så snill Dette er ikke et så ømt tema at dere trenger å bruke skjult id :)

Dokument 2

Siste svar to. 26 nov. 2009 12:43 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Smily:o)

Er det noen som ser på ?
Tror dere på de ,Moland og French?? Der de sitter å griner og påstår sin uskyld....hmmm ... skeptisk ...

Er det mange av dere som søker en spesiell h*n, men egentlig kan ikke beskrive denne spesielle?

desto større er sjansen for å finne drømmepartneren.....
For dem som tror at livet først starter når en partner er hanket inn, blir mest skuffet over kjærlighetslivet.

Ja, det har jeg lest på nettet... og slikt skal man tro på! :o)

Så dere... vær lykkelig som singel - det er nemlig lov! :o)
....og lurt!

På Dagbladet.no leste jeg dette:

Forskning viser at menn foretrekker kvinner som er lavere enn dem selv, og omvendt. Britiske forskere tok i 2002 utgangspunkt i sivilstatusen til 10000 menn og kvinner født i 1958. De fant ut at jo høyere enn mann var, jo mer sannsynlig var det at han hadde partner og barn. Det samme gjaldt for kvinner, bare med motsatt fortegn. Vinnerne var menn over gjennomsnittlige 1,77 meter, og kvinner under 1,62 meter.

Forskerne forklarte dette med at lave kvinner er mer fruktbare enn sine høye medsøstre, som også har et snevrere utvalg menn å ta av. For det er ingen tvil om at menn flest foretrekker å rage høyest. Det gjør igjen at høye menn har større utvalg.

Forsker Adam Eyre-Walker ved University of Sussex, Brighton, mente imidlertid at funnene måtte forklares kulturelt. For ingenting tyder på at høye menn er mer fruktbare, hemmeligheten ligger i at de psyker ut sine konkurrenter. Høye menn kommer seg rett og slett oftere opp og fram, de har mer makt og mer penger. Og dét er kvinner opptatt av, skal vi tro forskningen.

- Høye kvinner er attraktive, særlig blant lave menn. Det gir dem status, sies det.

- Status? Hvordan da?

"Når man ser en lav fyr med en høy kjæreste, tenker man at denne karen ikke kan ha dratt dama på fysikken. Ergo må han være stinn av penger eller ha mye makt" (Sitat).

Hvor avgjørende er høyden til en mulig kjæreste for deg?

"Du lærer ikke å elske ved å finne den perfekte personen, men ved å se en ikke-perfekt person klart og tydelig!"

Virker som nesten ingen har interesse for dikt eller koslige innlegg. Så bare tester litt for å se her.. Jeg tror disse respektive forum floreres av umodne folk . Som bare kverrulerer og klager :) Og de som "syter" mest er de med skjult id stort sett. Jeg skulle gjerne sett noen som kunne legge frem noen fine dikt eller solskinnshistorier her. Men er nok redd for at dette er så uvanlig at folk ikke vil komentere disse. Jeg tror at grunnen til dette er at mange kanskje har det vanskelig eller får for lite oppmerksomhet hehe.. Kan nesten minne litt om de gratischattene som finnes hehe..!
Fint om folk kunne ta seg sammen litt.. Det er kanskje ikke så rart at man ikke får napp :D Rofl..

Sexmas

Siste svar on. 25 nov. 2009 21:52 (53 svar)
Skjult ID med pseudonym Smurfie

Vekslet noen få meldinger med ei jente, før hun ba om min msn-adresse. Hun fikk min msn-adresse, og omtrent fem minutter etterpå ville hun avtale et rent sex-treff. Sex er ikke først og fremst det jeg er her for, så jeg var litt lunken til det hele - selv om jeg forsåvidt stilte meg positiv til tanken. Er tross alt en veldig pen jente.

Uansett. To dager etterpå så jeg at profilen hennes var fjernet fra Sukker. Spurte henne hvorfor hun hadde slettet, og hun kunne fortelle meg at hun var lei av at alle her inne var så ekstremt sexfikserte, så hun bestemte seg for å logge ut for siste gang.

Selv begynner jeg å lure på HVOR sexfikserte dere andre gutter egentlig er, når dere greier å få denne jenta til å bli lei av sexmas allerede på to dager!? Jeg føler meg tacky om jeg så mye som insinuerer at en jente her er digg, men det er tydeligvis bare peanuts i forhold til hva andre menn holder på med.

Vi har hatt mange tråder her som har gått på den dummeste/rareste/merkeligste meldingen vi har mottatt. Nå vil jeg vite hva som er den drøyeste meldingen du har SENDT til noen. I denne tråden er det helt ok å poste anonymt.

...og lurer på om jeg må endre til "noen kilo extra" innen julen er omme! hehe

Fikk en usynlig tenketankerynke her nå. Den ser sånn ut:

For dere som ikke har barn fra før, la oss si i alderen 25-40....

-Virker det skremmende at h_n i profilen du klikket deg inn på har barn fra før?

Isåfall såpass "farlig" evnt. at selv om alt annet i profilen er tiltalende nok til at personen bak virker rimelig spennende, men kontakt droppes allikevel pga <har barn..........>?

Er det noen som muligens ser at nær kontakt med kjærestens barn kan virke kompletterende og selvutviklende, når redselen og også kanskje en fordom eller 2 er visket vekk ved hjelp av nettopp disse barna? Når det er ufarliggjort.

Selvsagt er barn fra et tidligere forhold et faktor som er avgjørende for om den mailen sendes eller ikke, men i hvor stor grad?
-Er det forskjell i tilnærmingen her for de uten barn kontra de som selv har barn fra før?

Dette har jeg jaggu tenkt endel på i det siste....

Hei

Jeg har lenge benyttet et helt vanlig bildet med meg på der jeg har solbriller. Sommerbilder kommer ofte med solbriller.Det har tydeligvis irritert Sukker admin. For det er sletter sikkert 10 ganger, men stae meg legger det inn igjen hver gang, sukker sletter med begrunnelse at det er imot regelverket.??
Ok med det, synes og det er gret med en viss standard her inne, men de tillater slike bilder som Babe82, 30 år, Oslo å legges ut?

Skjønn det den som kan?

Får vel ta bildet av eg selv i en Tanga og bar overkropp neste gang

Jeg ser mange mennesker som kan betegnes som en nerd både i nyhetsbildet og virkeligheten. I media har man jo han astrofysikeren, Røed Ødegaard eller hva han heter.

Og jeg ser det også på mange av profilene her inne, at det er mange jenter som forteller om en helt spesiell interesse de ønsker å dele med andre. Og nerd trenger ikke være noe negativt, men å være opptatt av en bittebitteliten ting i hverdagen, og hvis man bare tenker på den spesielle tingen så kan resten de andre mer viktige tingene bare gå til dundas.

Så det virker på meg som det er mange som syns det er in å være nerd. Eller?

Om 5 år

Siste svar on. 25 nov. 2009 10:57 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Kokosøster

Gjort meg noen tanker her jeg har skummet meg gjennom diverse tråder.
Som noen har vært inne på, virker som tidene har endret seg også her på Sukker.
Ikke vært her lenge nok til å bedømme selv, men de fleste kjenner noen som kjenner noen som fant lykken på nett for "noen år siden"...

Nettdating er old news, folk blir kyniske og flere og flere blir lei før de kommer halvveis igang?
Samfunnet generelt er i moralsk forfall etter gjeldende metafysiske standarder? Eller.no (digresjon)
Var lettere før, når ikke "alle" var single på nett?
Og hva betyr det isåfall hvis det bare blir vanskeligere og vanskeligere, blir vi mer og mer banna bein eller gir vi raskere opp?

Kommer dette "mediet" sakte men sikkert til å dø ut i likhet med f.eks. ... eh... Tamagotchi?
(mente jeg kom på en haug med relevante eksempler men jeg var visst litt trøtt likevel)

Hva tror dere... er det bare en konjunktursvingning som tilpasser seg... eller er det bare innbilt alt sammen... eller skal jeg ta til vett og sove litt og fortsette å satse på at DET ÅRNAR SEJ

PS: "ånei ikke enda en klagetråd"... jeg klager ikke. Bare filosoferer litt sånn midt på natta. (genfeil, kan ikke for det)

Livssyn?

Siste svar on. 25 nov. 2009 06:06 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym mr.serious

Hvor viktig synes du at det er med livssyn når man er i ett forhold? Er det noen som har noen erfaringer med det? Når en er kristen og en ikke er det. Blir det noen problemer ut av det så lenge partene respekterer hverandre?

Bare lurer på hva folk legger i dette begrepet?

hei forum

synes folk generelt her inne er dårlige på å takke for kompliment.......får man et kompliment, så takker man, enten man liker den man får det fra eller ikke,

Ønsker å oppfordre Sukker-ledelsen til å introdusere en "Code of Conduct" her på forumet. Har observert gjentatte ganger at en del folk her inne er ute etter å ødelegge for andre. Under ingen omstendigheter er det greit å mobbe et annet menneske for sine meninger. Vi er alle betalende kunder og fortjener bedre enn dette. Fjern skjult ID fra forumet og monitor debattene Sukker! Det fins en håndfulle som ødelegger for resten. Ikke la dem være i stand til å gjemme seg bak pseudonum.

Skriv under her om dere ønsker mer tilsyn her på forumet.

PS1: orker ikke noe negativt rettet mot meg i dag derfor skriver jeg under pseudonum
PS2: Sleng så mye dritt dere vil, det vil bare bevise mitt poeng!

Hopp i det folkens! Si hva dere tenker vedr mitt undrende spørsmål om uklare intensjoner her på sukker.

Tirsdagskveld...

Ingen svar
(mann 46 år fra Oslo) Privat melding

Herreavdelingen med Ingrid Bjørnov som gjest... og såkalt kvinnelig alibi. Herlig.

Hva er grunnen til at noen (jenter, i mitt tilfelle) slutter å svare, uten noen åpenbar grunn? Jeg overlever det, for all del, men stusser litt når man har hatt en god tone og så blir det plutselig helt stille.

Jeg ser at det er fler som klager over mangel på svar. Jeg svarer nesten alle som skriver til meg, her er grunnene til at jeg eventuellt velger å ikke svare:

-bemerkninger om at jeg har et fint smil når jeg ikke smiler på bildet mitt
-når du har skrevet kun ett ord (du har vel tid til en hel setning?)
-når du er langt utenfor hva jeg skriver at jeg søker etter (alt for ung, alt for gammel, bor i gokk)
-når du helt tydelig ikke har lest profilen min
-når det er helt tydelig at du har skrevet én mail, som du sender til alle (copy-paste er dårlig romantikk)
-når du sutrer før jeg har lest ferdig første mail
-slibrigheter og generell ufinhet (trenger vel ikke egentlig nevnes...eller?)

Ellers syns jeg sukker er et fint sted og er så glad for å ha funnet en side med så mange normale single! Lykke til på jakten!

får jeg endret rekkefølgen på bildene under album? eller må alle slettes og legge i ønsket rekkefølge?

I morgen skal jeg ta en ofisiell mensatest. Jeg er så usikker på om jeg skal fortelle noen om det. Jeg synes det er så mange fordommer ute å går. Jeg vet jeg ligger der og vaker i området for å bli tatt opp som medlem. Jeg er bare så usikker på om jeg skal fortelle det til noen.

Ny uke folkens... og nye mennesker.
Håper på sol og klar luft, fine høstfarger og lite vind! ...relasjonsmessig!

Gi gass! :o)

Hvor mange ganger skal en si dette her : Det har INGENTING med hva du skriver på din profil her inne. ALT går KUN PÅ BILDER...... Er ingen vits å skrive side opp & side ned f.eks.... Alle ser KUN på bildene her inne om det så gjelder jente eller gutt...
Blir så lei denne klaginga her inne om att ingen får svar... Hvorfor får du ikke svar da tror du ?????????????????? Hallo ?????
Skjerp dere........

Den mest brukte setningen i sukkerprofiler. Dere har alle sett den.

Så jeg sublet over en ganske så søt jente, blond selvsagt, som hadde omtrent bare den setningen i profilen. Jeg vrengte skallen og klarte å finne på noe å spørre om utfra bildene. Hva fikk jeg til svar? "Hvorfor lurer du?"! Finnes det noen blondere? Noen bedre søndagslatter på bekostning av andre kan man vel neppe få. Herlig!

Opp gjennom historien har folk forfalsket sin død, plutselig forsvunnet, rett og slett forlatt livet de har i dag for å starte på nytt med blanke ark. Hvordan fungerer det i dagens samfunn med alle de digitale sporene vi etterlater oss. Er det mulig å starte et nytt liv uten å måtte ty til en øde hytte som bare elgen er i stand til å oppdage?
Her er en interesant artikkel om temaet for de som måtte ha interesse av slikt - enten de ønsker å forsvinne eller har en interesse av moderne personvern.
http://www.wired.com/vanish/2009/11/ff_vanish2/

Siden jeg ikke kan unngå å legge merke til at en og annen kvinne sliter med å finne drømmeprinsen sin vil jeg gjerne komme med ett og annet godt råd. I sukker-lykkepille-rødvinståka har dere kansje glemt at .........................drømmeprinsen leter også etter drømmedama!

- Krav. Jeg faller voldsomt som kvinner prøver å selge seg selv som en herskesyk primadonna. Det er jo det ALLE menn drømmer om!
- Smil. De færreste av oss er tannleger og har derfor ikke noen særlig interesse av å studere tennene dine SÅ nøye. Husk å smil med øynene også. Falske smil har vi sett før.
- Reising. Flott! Pass på at du har nok penger SELV. Ganske viktig at ikke armen til ex-en kommer med på bildet fra Aya Napa
- Språk. Mange menn søker etter yngre jenter. Men den seksuelle lavalderen er 16 så gjentatt bruk av ord som "liksom", "altså","åsså"...... Pass på, pass på.
- Trening. Du trener på SATS ...... det treningsprogrammet bør revurderes, effekten ser ut til å utebli.
- Skog og mark. Besseggen.............. tror ikke du møtte Lars Monsen der akkurat
- Humor. Fint! Ikke skriv en profiltekst som får meg til å sovne da!

Mulig du får 10 ganger så mange brev som meg som en vanlig mann. Du tror kansje det er fordi du er veldig attraktiv. Feil! Det er utelukkende fordi at det er stort sett er menn som sjekker og menn som er superbrukere. Siden dere sitter sitter å venter på drømmemannen blir kansje en og annen mann litt utholmodig. Setter seg ned ved PC,en drikker seg til mot, kaster all selvrespekt over bord og mailer noen som er langt under sitt eget nivå. Drøm søtt! Plutselig er du selv 55 og må ta til takke med , gud forby,,,,,,,, menn over 50!

Ps. Jeg har ingen hvit hest men en jævlig stygg bil som du ville ha vært flau over å vise til veninna di!

Noe av det jeg synes er litt problematisk med denne måten å møte potensielle kjærester på, er at det lett blir sånn at man gir hverandre temmelig kort tid på å vise hvem man er. Man må liksom skynde seg å gi et godt inntrykk på første møte, og lykkes man ikke med det (ikke så lett å være avslappet og vise hvem man er på 2 timer bare) så kan løpet være kjørt. Man får ikke - som på andre arenaer som f.eks. jobb, studiested - vist i små porsjoner over tid hvem man er i en "naturlig" setting.
Selv pleier jeg som regel å treffe folk gang nummer to om jeg er i tvil om jeg kan like vedkommende. Om jeg ikke føler meg betatt da, så pleier jeg å hoppe videre. Men jeg lurer på om jeg kan ha gått glipp av noen fine menn ved å ikke for eksempel treffe dem gang nr tre og fire, om jeg er i tvil. For jeg vet jo at på mer naturlige arenaer så har man lang tid på å se hvem den andre er, og det kan gå litt tid før man "oppdager" hverandre romantisk. Hvordan gjør dere det? Avgjør dere som regel etter første møte?

Hva gjør at jeg kan være passende som elskerinne men ikke kjæreste? Jeg ønsker meg en kjæreste....

Jeg er litt ny her, og har alt fått mailer fra noen menn som jeg ikke finner tiltrekkende og derfor ikke ser poenget med å maile med. Men de ser jo forsåvidt snille og greie ut og det er jo hyggelig at de har sendt meg mail, så jeg føler jeg kanskej burde si ifra på en ordentlig måte. Problemet er bare at det virker så slemt å sende tilbake at "hei, takk for mail men jeg er ikke interessert". Er det egentlig det beste bare å droppe å svare? Eller bør jeg sende et par mailer med de før jeg bryter kontakten..? Jeg må innrømme at hvis jeg hadde sendt en mail til en fyr og fått tilbake at "sorry, jeg er ikke interessert", så ville jeg blitt mer lei meg enn om han ikke hadde svart i hele tatt.

"..jeg beklager.. men jeg synes du er en veldig hyggelig fyr og vi har jo hatt det fint og sånn i kveld, men jeg tror nok vi passer best som venner"
"jeg blir nesten litt lei meg for å si det, for du var jo veldig snill og ordentlig, men jeg får ikke sommerfugler i magen. Jeg pleier mest å falle for litt bøllete gutter."

etc.

Hørt på date med damer fra sukker.

Er det virkelig så trangt marked for hyggelige folk, man skulle jo tro at mange jenter ville være interessert i en safe fyr som ikke finner på en masse kødd.

Etter å ha lest endel profiler, så kan man kanskje dele kvinnelige profiler (grovt) inn i følgende: de før fylte 40 og de etter fylte 40.

Kvinnelige profiler før 40:
Her er det ofte ikke måte på aktiviteter/interesser de er opptatt av, trening, reisevirksomhet (pust pes), venner, "krav" som blir stilt den de ønsker å møte og interesser denne personen bør ha etc.
.
Kvinnelige profiler etter fylte 40:
Her er profilene betydelig nedtonet tl ønske om å f.eks. treffe en stabil, trofast, seriøs og ryddig mann med ordnet økonomi som er til å stole på.

Er jeg inne på noe?

For noen år siden var jeg ung og dum. Dum er jeg nok fremdeles, men jeg håper jeg har blitt litt voksnere. Jeg skal fortelle hvordan jeg ble voksnere.

Jeg har vært forelsket mange ganger i mitt liv, men det er bare en gang jeg har vært glad i noen. Den ene rett osv.
Eller?

Det hele begynte med at jeg fikk ei utrolig go' venninne. Vi snakket sammen om alt. Vi gikk i klasse sammen og fant på masse på fritiden i tillegg. Etter et halvt års tid, var vi ekstremt mye sammen. Vi var sammen 5-6 timer på skolen, 3-4 timer på kafe og sms og tlf utenom dette. Hver dag i et par måneders tid. Ting gikk som de gikk, og jeg ble dødsforelsket. Til slutt orket jeg ikke preset lenger og jeg måtte si til henne. Jeg dro hjem til henne midt på natten. Hun var våken, det hadde jeg forsikret meg om på forhånd. Jeg sa det som det var, og hun ble kjempeusikker. hun sa at hun ikke følte det slik og at det var veldig tråkig at det hadde blitt som det her. Jeg dro hjem med forettet sak. Case Closed. Det var helt jævlig. Vi gikk jo i klasse sammen og ting var kjemperare de neste ukene oss imellom. Eller uansett egentlig. Gikk rundt i koma. Til slutt ble jeg forelsket i en annen. Da dette skjedde, ble ting mellom oss mer normale igjen. Helt til det kom fram, husker ikke helt hvordan. Fra den dagen ble ting megarare igjen. Hun snakket ikke med meg. Jeg trodde jeg var glad i denne nye jenta. Men jeg har jo skjønt i ettertid at dette var en trøstepute (Sorry frøken). Da hun sluttet å snakke med meg, ble jeg mer og mer frustrert. Jeg prøvde å presse svar ut av henne. Hun nektet å snakke med meg. Da jeg spurte når hun ville snakke med meg igjen, sa hun vet ikke, ikke mas. Jeg maste og til slutt maste jeg såpass mye at hun kuttet meg helt ut. Både på skolen og ellers. Det var et helvete i klassen, og når skoleåret var slutt, sluttet hun i klassen.

Etter det har hun ikke snakket med meg. Hun har helt kuttet meg ut. Hvis vi har sett hverandre på gaten har det innimellom kommet et nikk eller hei.
Hun damen jeg var forelsket i der, ble det selvfølgelig slutt med fort. I de neste tre årene har det stoppet seg hver gang jeg har tenkt litt på en jente. Denne damen har kommet i veien hver gang. Jeg har ikke klart å komme over henne.
Jeg har nå fått henne mer på avstand, og jeg tror jeg er klar for nye forsøk på å finne den rette. Men jeg tenker på henne mange ganger hver dag fortsatt. Det er ingen andre som har truffet meg hardere enn henne.

Snodig

Siste svar sø. 22 nov. 2009 18:37 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym krakra

At en fyr har skrevet et langt svar til meg, fortalt mye om seg selv, stilt mange spørsmål og bedt om bilde. Samtidig har han satt svart hjerte på meg, så jeg får ikke svart ham. Hva kan det bety?

Hva skal en da diskutere her inne?
Går det i det hele tatt å føre en god samtale eller diskusjon på Sukker lenger, eller har dette blitt en sånn "Du er så søt og pen" side?

Før var jeg slik at jeg sendte meldinger der jeg gikk ut ifra at jente ville bli kjent via søk etter mulig kjemi og samtale, for de fleste gutter er det uinteressant til en bestemt grad siden jenter ikke er spesielt morsomme men mer den samme politisk korrekte suppen med de samme reisebildene fra de sammen stedene og blabla.

Det ble date og det ble med det, jentas makt avgjorde hvor jeg kom på hennes stige da hun har høy verdi og etterspørsel.

Men nå går jeg rett på sak, ja og nei spørsmål og småfrekke forslag og jeg har hatt en økning på 100% i kvinnelig bekjentskap, spesielt de profilene som presiserer at de ikke vil ha slike forslag reagerer veldig positivt.

Burde gutter gå på date og utsette seg det en date medfører? Jeg føler at jeg er en pen, hyggelig og intelligent gutt men jeg kommer aldri i mitt liv til å utsette meg for en date igjen, ikke om at jeg hadde fått penger for det.

Jeg mener nei, det er for stor etterspørsel etter jenter og det er vel hele en eneste stor ubehagelig oppelvelse når en har så lite å stille opp med...sure en kan være selvsikker, arrogant og en kynisk faen men alikevel kan det ikke stille opp mot jentas friere av kø....og en kan heller få jenta til å gå med ens egen premisser, nemlig ja og nei spørsmål.