Sukkerforum

...er til å bli gaaaal av!

Jeg surfer rundt i all overfladiskhet, og BANG der er det ei superhot wilf på 38...wooohooo...la oss se på treet...BANG...rødt på barnebladene...FAEN!

Hva eeeer det som skjer'a ladies? Skal dere ha kids til dere er langt oppi 60-åra eller!?

Børrezen vil ha en ny vår for pokker...ikke nytt valpekull.

Så...hva skjer...snurr debatt...

Jeg syns det er flott å leve i 2016 der det er akseptert at en kan ha forskjellige boforhold når en er kjærester. Flere av mine venninner ,og meg selv også, syns særbo er en fin ordning så lenge en har barn boende hjemme. Av erfaring føler jeg sterkt på at det er flere menn som helst vil flytte sammen asap med dine, mine osv. Hva tenker dere om å være fullverdige kjærester, men ha særbo?

Ærlighet

Siste svar ti. 17 mai 2016 00:49 (52 svar)
Skjult ID med pseudonym Frodigdame

Hvorfor kan ikke folk være ærlige??????? Nå har jeg skrevet med en mann i nesten en mnd, også viser det seg at han ikke har ærlige hensikter i det hele tatt. Bare tull fra ende til annen..... Og dette er en godt voksen mann. Blir helt oppgitt over folk som leker med andres følelser på dn måten !!!!!

Fikk ikke lov å skrive @ i tittelen. Hva er greia med å skrive @ foran et brukernavn når man svarer på innlegg her? Vet at man skriver det på Instagram slik at den det gjelder får melding om at man har blitt tagget, men her inne? Så det er slik at man kan få melding om svar her på forum også? Skjønner at det ikke gjelder de med anonyme innlegg da.

Det er mange som har profilbildet på facebook sammen med barna sine. Etter å ha vært på date med noen av disse har jeg kommet til følgende konklusjon - de lever et liv gjennom barna og er egentlig ikke klar for et forhold, eventuelt har de et dårlig utviklet sosialt nettverk. Noen som har tenkt samme tanke, eller føler seg truffet?

Jeg lurer på hva brukerne her inne egentlig tenker? Jeg har opplevd at flere kvinner har blokkert meg midt i en samtale som er i flyt. Jeg har opplevd det samme når jeg har kommet med en feilslått bemerkning, eller når jeg har prestert å være drepende kjedelig.

Men hvordan tenker kvinner som midt i en samtale de selv tar initiativ til, blokkerer uten så mye som 'goodbye! Dette funker ikke'? Jeg finner ingen god forklalring, annet enn at de enten har problemer med seg selv, eller mener det er greit å oppføre seg annerledes online enn offline.

Kanskje har det rett og slett med egoisme å gjøre? Man bryr seg ikke om den andre parten, så lenge en selv blir mett?

Hepp hepp!
Hvordan beregnes 'Beste match' ut egentlig?
Vi alle får denne 'Du er blant hans beste matcher' også er han 80% hva du ikke søker og matchtall er under 80.
Da får jeg rett og slett vondt for han. Det er jo et hån?

Menn

Siste svar sø. 15 mai 2016 22:54 (58 svar)
Skjult ID med pseudonym Pippi

Mange menn her inne vil kun ha kos er dette rette stedet å være på da ?

Hei,

jeg har lyst til å starte en tråd men rare profiltekster som Sukker-brukerne har kommet over. Jeg sparker igang med denne

" krav til mannen i mitt liv: Han bør ha førerkort på bil, han bør ikke ha kontantkort på mobilen "

din tur!

Etikk/moral:

Siste svar sø. 15 mai 2016 22:19 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym blingbling

@Antonine: Svarer deg på din siste i tråden: 'Oppfølging: Dine tre viktigste...'

Ok - moralfilosof (etisk refleksjon/morallære) er det nærmeste du får meg. Grunnen er at moral er bare skrittvis endrende - en (moral-)norm gjelder inntil den erstattes - idyllisert. I en del tilfeller/for en del formål gjelder den videre - altså i overlapp - fordi 'noen' vil det fremdeles. Normdannelse er altså i sin natur/endringsprosess statisk/konserverende - ikke dynamisk. Og det er så mye som har vært moral (og institusjonalisert i lov) oppigjennom - fra heksebrenning til konkubinatparagraf:

https://no.m.wikipedia.org/wiki/Konkubinatparagrafen

Staten er jo suverén som norm (og moraldanner) gjennom lovgivning.

Moralisme vil da være å forfekte tidligere erstattede normer - eller å irrasjonelt forfekte endring av gjeldende som trenger endring/fornyelse.

Det er denne sementeringen som er innebygd i (moral-)normeringen jeg er begrunnet skeptisk til.

Med eksemplene gitt ovenfor er det innlysende lett å se i ettertid at de måtte fornyes. Når en står midt i (moral-/)legalnormen i dag er det vesentlig vanskeligere.

Etisk refleksjon (moralfilosofi) er i kontinuitet.

Siterer Eva Joly: "Du behøver ikke like tiden du lever i - men det er farlig å ikke forstå den."

Etikk:

http://filosofi.no/etikk/

Filosofi:

http://filosofi.no/hva-er-filosofi/

Moral/moralisme (inkl. illustrerende eksempler/paradokser av moral):

http://www.minervanett.no/hva-er-moralisme/

PS - trivielt: for mange er f.eks. kommunereform umoralsk (fordi man forandrer det bestående). Hensikten er imidlertid å forbedre ved å bytte ut noe tilpasset en annen tidsalder (og kanskje passet/presterte det ikke dengang engang) - 'forandre for å forbedre'. Å motarbeide er pr. def. moralisme - og det er ikke engang subjektivt.

For vel hundre år siden het det seg at: 'Hesten er kommet for å bli' (vi vet at for fjordingens del er det snarere blitt et eksistensielt genetisk tvilstilfelle) - og byenes fremste miljøproblem var ikke inversjon/eksoslokk vinterstid, men et berg av hestemøkk (og bare hest og kjerre å kjøre den bort med = catch22)

Følelsen 😂

Jeg lurer ofte på hvorfor noen folk ikke legger ut bilde? Etter min mening er det ikke så mye annet å gå på i starten når man skal nettdate. Er folk enig eller? Jeg blir stadig kontaktet av folk uten bilde og merker jeg blir skeptisk med en gang. Men fikk en morsom melding av en uten bilde og tenkte; ja ja kan jo ikke skade å svare, men plutselig så brukte han unnskyldningen om at det var såååå mange damer som tok kontak og at det var slitsomt også begynte han å spørre om hvor jeg bodde etc uten å gi noe tilbake. Creepy altså. Blokkerte selvfølgelig, men merker jeg blir litt for forbanna over at folk. Skjønner kanskje folk som er skeptisk av natur eller misfornøyd med eget utseende, men da er kanskje ikke dette stedet å være eller?? Igår fikk jeg følgende melding av en uten bilde: "vil du være min ventepenis?".. ..seriøst! Hva er greia? Skulle ønske det var en måte å ekskludere de fra denne siden annet enn å rapportere!!

En del av gamet her er å vrake og å bli vraket. Og i dag var det min tur til å bli vraket.

En mann jeg har hatt kontakt med lenge og vært på tre vellykkede dater med, skrev i dag at han samtidig hadde datet en annen, og at han valgte å gå videre med henne. Han sa at valget hadde vært vanskelig.

Jeg har ingenting å bebreide ham. Han har vært ryddig og ærlig, ikke lovet noe han ikke kunne holde, men det har samtidig vært såpass langt mellom meldingene innimellom, at jeg innerst inne skjønte at dette ikke var en mann som var forelsket.

Men det svir likevel, for jeg likte ham veldig, veldig godt, og var veldig betatt av ham. Alt passet. Han var høy og kjekk, morsom, noen få år eldre enn meg, glitrende på kommunikasjon, og velutdannet, med et nydelig språk og han bodde ti minutter unna. Og han var enda mer glad i å reise enn meg...

Sukk. Akkurat nå føles det tungt. Jeg vet ikke hvor jeg skal ta motivasjon fra til å begynne å date igjen. Jeg har takket pent nei til alle i to måneder.

Hvordan går dere andre videre etter et avslag? Det har bare skjedd meg en gang før her at jeg ble følelsesmessig involvert - faktisk skikkelig forelsket - og den opplevelsen er antagelig grunnen til at jeg ikke våget å slippe følelsene helt løs nå. Og takk for det. Det er simpelthen for smertefullt å blottstille seg sånn. Jeg hadde det vondt i ukesvis etterpå.

Jeg føler meg ganske nedblåst nå, men det hadde vært godt å se hvordan andre takler avslagene.

Jeg klarte å skrive et lett og humoristisk svar til ham - jeg ville ikke at han skulle vite hvor vondt det gjorde, og vi har blitt enig om å fortsatt være venner. Men akkurat nå er det py.

Noen andre som kjeder seg såpass at de ser på grand prix?

Dere har kanskje hørt om de "magiske" 36 spørsmålene som man skal kunne stille til hverandre og angivelig bli forelsket med en gang.
(If not, Google it!).
En strategi er vist å bake diss e spørsmålene inn i en vanlig date, mens en annen er å bare spørre rett ut om daten din vil være med på å prøve det.
Så til det jeg lurer på: Hvordan tror dere dere ville reagert om en dere datet enten prøvde å lure disse spørsmålene inn, eller rett og slet spurte om du ville være med å prøve? Hva ville du foretrukket å bruke? Skult eller åpent, og hva hadde du foretrukket å bli "utsatt for"?
Har noen av dere noen erfaring med å bruke disse spørsmålene? (Hvis det virket hadde dere ikke vert her fortsatt).
Sånn til slutt, Dette er kun av akademisk interesse, jeg har ingen planer om å prøve å lure noen. (dessuten, hvis det virker så "lurer" man seg selv også, for det virker visstnok på begge samtidig)

....ser en del søker etter en som er "trygg på seg selv"....
Jeg vet hvem jeg er, og hva jeg vil, min grenser og begrensninger....i tillegg er jeg bevisst på hvor mine moralske grenser går....
For meg er det litt uklart mht hva som ligger i det....noen syn på det ?

Når du laster opp profilbilde står det
"Ditt portrett
Hensikten med portrettet er å vise ansiktet slik at du er gjenkjennelig. Det skal også brukes på mobilutgaven der bildet vises mye mindre så kravene er blitt strengere."

Altså, jenter som lager seg nytt ansikt med sminke: Da er dere ikke lett gjenkjennelige. Profilbildet skal i følge regeltolkningen være med minimal maskering og helst fra dette århundret. I albumet er det for meg helt innafor å dolle seg opp, så man ser potensialet.

Grunnen til at jeg plutselig ble politisk korrekt vegetarianer nå er fordi jeg skvatt og mistet rullingsen i linoleumsgulvet og fikk karskflekker på helsetrøya da jeg så dette:

http://celebritytoob.toobnetwork.com/wp-content/uploads/sites/5/2013/04/Celebrities_Without_Makeup_12-537x470.jpg

hei. er det lov til å offentliggjøre navn på falske profiler her? opplever fra tid til annen at noen synes det er gøy, eller gudene veit, å ta kontakt, sende hjerter o.l og senere viser det seg at profilene er falske... noen gjør det igjen og igjen.. bare noen få endringer i navn etc. tenkte det kunne virke preventivt å offentligjøre navnene dems på forum feks. ikke vet jeg om det ville hatt en effekt da men.. og bare av nysgjerrighet. hva er vitsen?

We had a nice meetup with people who post on the forums in Oslo.. If we have enough interests maybe we could arrange another meet up again in April / May?

Jeg er 38 år gammel og har vært her på Sukker siden februar i et (så langt) fåfengt forsøk på å få en (kvinnelig) kjæreste. Jeg er nok ikke helt A4, hverken som person eller utseendemessig, så jeg hadde forventet at det kunne bli litt vanskelig å få kontakt med noen. Jeg har prøvd å være flink (er det riktig ord?) å gi hjerter, brukt looks, og har sendt melding til gode matcher jeg har likt. Men nå som det har gått fire måneder uten noen slags form for fremgang, lurer jeg på om jeg forventer for mye for tidlig eller om jeg skal gi opp hele greia. Det hører med til historien at jeg bor ganske langt nord i landet, så det har nok en del å si, selv om jeg kan flytte på meg.

Hva slags erfaringer har andre menn her? Hvor lang tid har det tatt dere å få kontakt med noen?

Og til damene sør for polarsirkelen, er dere redde for nordlendinger 😉?

Enkelte later til å være svært bekymret for at folk skal bruke for gamle bilder - og særlig gutta er livredde at hun skal være for tykk. Jeg er derfor pinlig nøye med å datere alle bildene mine, og å legge ut ferske bilder med jevne mellomrom, så ser de hva de går til. Profilbildet mitt er 6 timer gammelt :-)

Hvor gamle er deres bilder, og er det viktig for dere at andres er helt ferske?

For min del er det ikke så farlig om de er noen få år gamle, sålenge de fortsatt ligner. Jeg har opplevd et par ganger at folk ser dramatisk anderledes eller svært mye eldre enn på bildet, og det har vært litt ugreit, men litt variasjon synes jeg vi må tåle :-)

Hvor synes du det er best å møte noen fra Sukker første gang, og hva liker du å gjøre på den første daten? -Hvis man kaller det første møtet for en date, da.

Jeg har fått invitasjoner til både hjemmebesøk, kafétur, gåtur og middag...

Når man ikke har lyst til å møte noen på listen med match over 90, så er det kanskje på tide å logge av for godt?? 🙈😱 Og nei, det har ikke bare med utseendet å gjøre.

Hei dere!
Jeg fikk i dag beskjed om at de som skriver melding til meg får melding om at min profil er innrapportert som falsk. Er det da kun en person eller flere som skal til for å få til dette?
Jeg sverger på at jeg har vært snill og ryddig her inne, men må innrømme at jeg har vært litt sløv med å svare alle 😇

er for tiden utilgjengelig.

Har han blokkert meg, eller deaktivert profilen sin? Nysgjerrig, jeg

Her i ettermiddag kom leieboeren løpende inn. Stakkars mann,hadde vært å fisketur. Ingen fisk, men beste opplevelse på lenge. Mannes kone bor to timer med fly unna, og de sees fire ganger i året. vel i ettermiddag fikk han føle ekstra på savent av kroppskontakt, for der han satte seg ned for å fiske oppdaget han at ti meter unna holdt en fotograf og to "glamourmodeller" på og tok bilder. Damene stort sett i nettoen. Morsomt men frustrerende for en som ikke har sett ektefellen på fire måneder...

Jeg ligger her og leser på forumet og jeg lurer på hva gjør vi her egentlig?
Mange er ute etter bare sex, ja vel det er lov men kjekt at alle sier i fra med en gang.
Mange bruker dette som tidsfordriving og det er også en aktivitet som er helt lovlig men det er ingen som innrømmer dette.
Hva med kjærligheten ? Er det mulig å finne den her? Det har vart mye frem og tilbake for meg her på sukker. Ute og inne hele tiden. Det virker som en del av gutter ( har ikke erfaring med jenter) blir ikke kjent ordentlig med jenter for de ikke gidder å svare mer.
Man blir ikke kjent med andre gjennom 5 meldinger. Det fungerer ikke slik. Men noen av dere ser etter en miss Norway som kan lage mat er sosial flink i senga og vil bli venn med venner deres. Hmm... Hvordan kan man vite hvem den andre person er uten å treffes og oppleves hverandre ?
Hva med å bli bedre kjent med hverandre og ikke bedømme andre så rask. Vi må bare vare ærlig å ta noen sjanser.
Og hva med dere som alt har en partner men en er for lite, er dere ærlig mot de som er her?

Noen forslag til åpningsreplikk?
Jeg har prøvd å åpne med å spørre om de har lyst å chatte litt - noen som kunne tenke seg noe annet?

Inspirert av en annen tråd :)

Jeg er i 40-åra og føler faktisk at jeg aldri har vært bedre 😊. Føler meg bedre nå enn da jeg var yngre både fysisk, utseendemessig, seksuelt og på de fleste andre områder. 40-åra er definitiv mine glansdager 😃.

Og mannfolkene er flottest etter 40 de også 👍

Hvilken alder mener dere er best?

noen deilige milf som vill kose

Må spørre. Jeg har vært singel en god stund. Var i en flørt for 2 år siden som skremte vannet av meg.
Så ikke hvor galskap det var før venner og familie snudde ryggen.
Mulig jeg er var naiv og stokk dum som vi sier på godt norsk!
Uten om den flørten så har jeg vært alene i 8 år. Selvfølgelig savner jeg en og kalle min. Det gjør vi vel alle sammen. Det er vel derfor vi er her inne.
Det jeg syns er vanskelig er og få kontakt. Har prøvd og skrive til en god del gjennom tiden. Og blir avvist gang på gang. Mulig jeg er litt for direkte og har noen kg for ekstra. Eller for og om formulere det så er jeg fluffy. Hehe.
Hva er det dere her inne egentlig ser etter? Mange sier at ansiktet eller kropp er det første dere ser etter. Er der litt selv. Når det er sagt så er ikke det avgjørende. For det som trigger meg en en person som kjenner seg selv og vet hvor henne vil i livet. Fortid hører fortiden
Til. Personlighet er alfa og omega. Det er sexy. Skal slutte og skrive nå. Ha en god dag alle sammen

.....det sitrer ekstra i kroppen, smilet sitter løst, humla suser og jeg har sååååå lyst å flørte, men har ingen å flørte med😳
Men han kommer, han kommer....er ukuelig optimist😊
Hva gjør en sånn dag som dette(gjelder i allefall Østlandet), eller selve årstiden, med dere?
Fyr løs!!

... det tusendels sekundet der hun og jeg kommer helt på likt!

For å sjarmere en mann/kvinne pleier du å oppføre deg naturlig eller prøver du å ligne på det han/hun liker...?

Flørting

Siste svar sø. 8 mai 2016 12:56 (54 svar)
Skjult ID med pseudonym Feeder

Hvordan vet jeg når en kvinne på jobben flørter med meg?

Okei. Jeg har datet - og kysset - et kvalifisert antall damer sånn rundt 40+-.

Greia er, damer: mange av dere er ekstremt talentløse til å kysse. Dere sier på forhånd, at Guuuud hvor mye dere digger å kysse. Og at mannen bare måååå være god på å kysse.... Så leverer dere helt ELENDIG på gjennomføring.

Hva skjedde med dere? Hvor mistet dere "det"? Dere kan virkelig ikke kysse, mange av dere. Seriøst.

Jeg vet hva jeg snakker om. Har vært borti et fåtall som VIRKELIG kan kysse. Jeeeeeesuzzz....hvor bra det er når man treffer en dame som KAN kysse (ofte er hun bra på - øh - "andre" ting også....sammenheng...?).

Dere andre: tror nesten dere må ØVE litt. Dette må ikke tolkes som kritikk (jo, litt), men mer et konstruktivt innspill om å "gi seg litt hen" når man kysser. Leke litt. Være så lidenskapelige som dere sier at dere er....i profilteksten.

En dame som kysser "hoppetau" er sjukt turn-off. Og tilsvarende turn-on er de (få) damene som HERJER på dette.

Hvorfor jeg skriver dette? Sitter og øller litt, og filosoferer over gårsdagens date. Ikke bra kyssing. Tommel ned.

For the record: jeg KAN kysse!!

Hva er de tre viktigste egenskapene DINE, som din fremtidige kjæreste kan sette pris på hos deg?

Kyssing

Siste svar fr. 6 mai 2016 23:16 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Frodigdame

Lurer på hvordan du vet du kan kysse .?

Andre som skal delta på den store utholdenhetsprøven over Grønland på lørdag?

Jeg har ikke gjort det selv da jeg må bli involvert på mange plan. Men har møtt en eks. på jobb og nå lurer jeg på om han onanerte og jeg helt uvitende om det der han gikk med en hemmelighet.:)

Er ikke sikker på hvordan jeg hadde tatt det om han gjorde det og jeg visste om det. Mistet interessen kanskje...

Har sett at menn etter å ha snakket med meg el. andre retter på stellet sitt av og til. Er det tilfeldig el. er det signal på at noe livnet til der?

Går noen med sånne mistanker om en kollega at han har vært og kost seg på toalettet pga kvinnelige kolleger? Står menn i kø på do for dette?

Jeg ser det fra en kvinnes ståsted, men artikkelen skriver også om kvinner selv om det er flere menn som gjør det.

Her er en artikkel i KK om onani på jobb.

 http://www.kk.no/helse-kosthold-trening/mange-onanerer-p%C3%A5-jobb-38432

"Jeg har møtt klienter som har sagt at de har onanert på jobb, og det kan ha forskjellige årsaker, forteller sexolog Ulla Aasland. 

Det er vanskelig å si noe om hvor vanlig dette er, men helt sært er det nok ikke, og det kan væreflere grunner til at folk onanerer på jobb. 

- Det kan handle om å slappe av, og det kan handle om spenning. For eksempel kan det være at man er interessert i noen på jobb, eller at det er et tenningsmønster man har, sier Aasland.  

Altså kan det handle om nettopp det at man er på jobb – et litt forbudt sted, og med fare for å bli oppdaget." 

Ganske kinkig og ikke noe gøy når naboen plutselig sender mer enn 10 mld per dag. Naboen er godt gift og jeg er ikke interessert i å ha han som meldevenn. What to do? 😝

Hva er de tre viktigste egenskapene din fremtidige kjæreste bør ha?

Hei

Jeg er ny her på sukker, jeg opplever litt slik ut ifra hva jeg leser i forumet osv, at det ikke er så mange jenter/kvinner som ønsker å svare på meldinger, bare som en form for sosialisering i første runde... Mulig jeg har oppfattet dette feil, men de aller fleste mennesker vet at et vennskap eller noe mer, ikke starter med et bilde eller et "matchtre" :-)

Har jeg oppfattet dette feil, eller det litt sånn?

Jeg ønsker å bruke sukker som en måte å få noen nye bekjentskaper i alle fall, og hvem vet hva som skjer på sikt?

Lagde en fiktiv konto på sukker for å prøve å finne ut om hvorfor det er så lite jenter som tar initiativ og kontakter menn.

Valgte et profilbilde av ei jente som var midt på treet i forhold til utseende. Ikke noen fotomodell men heller ikke stygg. Hun var forøvrig 21 år.

I løpet av 5 minutter hadde det kommet minst 20 forespørsler fra menn. I løpet av en enkel dag telte jeg over 50 forespørsler, alt fra chat til møte til flatterende chatting.
Etter ei uke så hadde jeg mottatt rundt 200 forespørsler. Flertallet var menn i 20 og 30-årene men det var også innslag av menn i 40 og 50-årene.

Så jeg forstår jenter litt nå. De drukner rett og slett i tilbud. De kan velge å vrake i partner og de trenger ikke å aktivt ta kontakt med andre menn. Så her har dere kanskje en forklaring hvorfor de fleste jenter ikke lager superkonto, eller tar kontakt.

Til slutt vil jeg si at jeg ikke svarte noen tilbake, tok ikke vare på noen logg over meldinger uansett innhold. Dette var kun et eksperiment over hvordan trafikken flyter på datingsider som sukker. Profilen jeg lagde er slettet så hun eksisterer ikke mer.

Kan dere vare så snille å slutte å sette bilder i profil med disse svære slanger....? please, seriøs....bare i dag har jeg vært bort i tre stykker ...hva er så attraktiv med det forstår jeg ikke...

Hva har skjedd her inne? For et halvt år siden var det mange sm deltok med vidd og viten, humor og alvor. Enkelttråder fikk flere hundre kommentarer og man hadde inntrykket av at folk lo seg kvekk i hjel selv om de selv ikke deltok.

På en regnværssøndag som denne burde det da være mange som har annet å gjøre enn å gåtur, være i familietrragedier eller på dater. En burde da delta i sukkerforum? Jeg så ikke med glede frem til å være avhengig av å lete på nytt, men jeg så frem til å ha noe i sukker forumet å gjøre igjen, men her var trist folkens. Like trist som regnet ute.

Hva har skjedd? Har alle "fått seg noe" og viler. Skjerpings, dette er ikke et sjekkested verdig. Her burde da praten gå like livlig som i en middels kjøttmarkedsbar en lørdag kveld.

For dette er vel ikke "noen som passer for meg" i dagbladet, den spalten ble velnedlagt da internett kom?

Nå har jeg aldri tid til å drive med noe så luksuriøst som dating, og enda mindre til å sitte på kafé og slappe av. Her går det i 100 med oppussing og skal snart i gang med bygging av terrasse.

Så har det seg slik at påfallende mange menn på min matchliste er håndverkere innen bygg og anlegg. Kunne vi tatt en date hvor vi bygget noe sammen (på min tomt ;) eller? :p

Synes dere også at sukker bør skaffe seg et fornuftig forum etter hvert?
Med sitat-funksjon osv.! You name it...

Dette her er helt outdated og håpløst. Det finnes sikkert mye godt å lese men jeg orker jo så godt som aldri fordi det er så vanskelig å beholde oversikten.

Finnes det fortsatt? I så fall, vet noen noe om når og hvor - og har noen testet dette?

Etter å ha vært her en stund er det en ting som jeg funderer over. Det er hvorfor så mange menn forventer at du skal sette inn bilde med en gang de får kontakt. Er utseende til oss kvinner det eneste som betyr noe? Mange menn skriver tilogmed i profilen sin at de ønsker svar fra kvinner som er vakre, feminine med høyhælte sko og dertil tilbehør. Har vi ikke kommet lengre? Jeg føler et gufs fra fortiden den gang kvinner skulle stå ved kjøkkenbenken med middagen klar og være velstelt og taus når mannen talte. Det betyr nok ingenting hvor godt en kan komme utav det med hverandre ellers så lenge det ytre ikke er på plass. Er det noen menn der ute som tør å svare og som har et fornuftig svar å komme med?