Sukkerforum

Ny tråd, nye muligheter. Under 3 uker til forumbartreff.

Det blir jo litt rart, å gå rundt på bar og snakke til hverandre. Jeg ser for meg en og annen komisk passiar;

”Bra med deg, E47?”
”Ta en til deg selv også MeTwo”
”Neimen oooh-yeah da, mener du det?”
”Kan jeg låne barkrakken din Odysse1967?”
”Næmen er det ikke Hemmelig hane, da?”
”Et glass til på Klippekort eller?”
”Så hyggelig å møte deg, ThisOne”

Joda. Det blir fint. My og Tinka kommer som nevnt nakne i crushlakk og burpels. Dere andre må i det minste være pene i undertøyet. Det er det eneste som teller.

Hei på dere.
Er det lov være litt kresen på leit etter den rette?

Hei folkens.. trenger ikke være anonym for å si dette.. Er det meg det er noe galt med, eller hva skjer? Er det flere som har samme erfaring? Jeg har vært her i 2 uker..og det er sikkert ikke lenge for noen, men er overrasket over hvor lite respons det er å få. Jeg har sendt melding til flere, og et par har kommet med koselige innlegg, for plutselig å bli borte. Andre gidder ikke si hei engang.. Faktisk så er det veldig unge menn som har tatt mest kontakt..mens jeg ønsker utfra profilen at min eventuelle utvalgte bør være mer voksen. Hva slags erfaring har andre?

Jeg vil dele denne vakre sangen med dere. "Du fortenar ein som meg" med Daniel Kvammen
(https://open.spotify.com/track/5hchDR7T3AwFfTe89Lh9O5)
Ha en fin dag alle sammen <3

Gjett hvilken reklame denne sangen er hentet fra: https://m.youtube.com/watch?v=ZPxQYhGpdvg

Personen som gjetter riktig må legge ut en ny sang som har vært brukt i en reklame.

Avstand er jo en gjentagende utfordring her på Sukker og nettdating generelt. Vi får ofte lett kontakt med mennesker som bor et stykke (langt) unna. Hva er din geografiske grense for at du gidder å prøve ut et forhold?
I utgangspunktet kunne jeg hatt hele landet som nedslagsfelt. Men jeg må da skyve en del av jobben over på den andre part.
Slik livet mitt er nå er jeg stedsbunden pga at jeg har sønnen min annenhver uke og ikke kan flytte på meg. Skulle det bli aktuelt å flytte hvis jeg traff den rette så blir det uansett i nærheten pga min sønn.
Derfor måtte den jeg traff -hvis hun bor et stykke unna - ha mulighet og være villig til - på sikt å kunne flytte. Dvs at hun enten ikke har barn, har voksne barn eller er eneforsørger og har mulighet å flytte med barn.
I dag er vi jo blitt stedsbundne både med og uten barn, og spesielt når man har nådd en viss alder er man lite villig til å flytte på seg. Så det mest realistiske er jo å finne en i umiddelbar nærhet. Men så er det den kjærligheten da. Den kjenner dessverre ikke alltid til avstander og geografi. Det blir jo som Harald Heide Steens russiske ubåtkaptein sa: "man kan jo ikke se den grense under vann". Noen ganger rekker amors piler over lange avstander... og så prøver man å få det til. Jeg kjenner jo folk som har fått det til. Flyttet over store avstander. Selv med barn. Så en umulighet er det jo ikke. Men man øker sjansen for å lykkes hvis man finner noen i geografisk nærhet, tror jeg.

Hvis man ser på et begynnende kjæresteforhold så ser jeg for meg at jeg fint kan klare en times avstand med bil. Da har man mulighet til å ta spontane besøk og ikke måtte bare planlegge for helger frem i tid.

Hva er din grense? evt din erfaring med avstandsforhold?

Fikk mail av sukker idag om at fornyelsen av medlemskapet mitt ikke kunne gjennomføres grunnet feil i bank, manglende dekning eller bytte av kort.

Panisk ber jeg elevene om å sitte stille mens jeg febrilsk åpner opp sukker på mobilen.

Og riktig som de skrev i mailen, jeg er nå nedgradert til medlem uten alle fordelene (som å skrive i forum)

Svetten har rent av meg gjennom hele dagen, skjelven takket jeg elevene ut.
Litt kaffe og nødvendig snakk før jeg fikk logget meg på PC.

MEN så! det var bare at jeg har byttet kort!

Rabatten fikk jeg også beholde! så takk sukker for akkurat det!

Nei, nå har det vært slapt her på forum noen dager. Må få opp stemningen. Ute er det blitt skikkelig høst. På med ullteppe, fyr i peisen og nakkemassasje. Onsdag er jo den dagen etter julaften hvor man skal flørte mest.
Må jobbe litt her hjemme utover kvelden...men stikk gjerne innom og gi meg en kos, et kyss i nakken eller en skuldermassasje. Har alltids tid til en liten pause innimellom... Og etterpå skal vi kutla og kose oss under pleddet mens vi ser på Californication på Netflix.

Vil du ha et seriøst forhold eller vil du bare ha en flørt?

God morgen sukkerunger 😊
Ønsker alle en fin dag. Både de som skriver jevnlig og dere som bare leser her inne 😊

Jeg er på tur til Trondheim på møte fra morgenen. Hender det er et par fine damer der og, men vi flørter ikke på prosjekteringsmøter 😄

Jeg har problemer med å få lastet opp bilde. Får beskjed om at det er for dårlig kvalitet, men syns da mine bilder ser ut til å ha like god kvalitet som mange andre her inne...? What to do?

Det er mange bra menn her inne. Ingen tvil om det!:) Dette er ingen sutre melding, men mer en slags refleksjon. Og dette kan gå på tvers av begge kjønnene. Men når noen skriver på egne barn: Nei.
Er man litt naiv vis man tror at folk svarer ærlig på om man har barn eller ikke?

For all del ingen er ikke perfekt og ærlig om alt, man lager seg jo gjerne et slags bilde av det man liker å framsto. Men barn, det er jo noe man strengt tatt er ærlig om. I alle fall i mitt hodet, og i alle fall før man avtaler å møtes. Har hørt og nettopp erfart selv at menn, og helt sikkert damer også, skriver at de ikke har barn for å bli mer sett blant andre, for å få mer sannsynlighet for å treffe noen. At siden folk noen ganger ikke vil date folk med barn, så skriver de eller sier at de ikke har. Det å date en person med barn gir jo noen helt andre forutsetninger enn å date noen barnløse. På grunn av egne tidligere erfaringer skjønner jeg at noen barnløse reserverer seg mot å treffe aleneforeldre. Men barn gir glede, og det å date mennesker med barn har sine gleder det og. Det er ikke bare negativt. Men som sagt, det er under noen helt andre forbehold. Er det vanlig i date verden? Andre som har opplevd at menn eller damer lyver, la være å si noe, tilbakeholder osv? Hva tenker folk?

Jeg har hatt en del kommunikasjon med menn uten profilbilde eller album, det kan jo være interessant, spesielt fordi jeg ønsker å få en fornuftig dialog og gå litt i dybden før første møte. Men etter å ha meldt en stund, er det kanskje på tide å gi et lite innspill på hvem man er og bilder sier som sagt mer enn tusen ord, i hvertfall øynene. Jeg forstår hvis disse bildeløse mennene er veldig profilerte i jobben og ikke ønsker å være synlige, men min erfaring er at de færreste har slike grunner. Min oppfatning er at de fleste har en skjult agenda.....?

Akkurat nå hadde det vært skikkelig koselig med deg i armkroken min på sofaen og Darling West på platespilleren ... sukk ... :)

Som liker politisk engasjerte menn fremfor sjarmerende menn? Syns at sjarmerende menn får unødvendig stor del av kaka. Er det ikke på tide at kvinnene får opp øya for menn som virkelig engasjerer seg for noe?

Jo eg var ute og fiska i helga og fikk et par 1000 hummer ( husk), men gu så galt med sprudlevann og nakenbading har eg lenge siden eg he Totland meg it i. Fikk napp på litlekaren og ei gjedda. Det hørtes mer vondt en det gjorde, men lånte mor sitt synkron og fikk på plass de edlere delene, men ingenting slår hummer med eller uten gjedda.,, :-)

Ok !
Bluegrassaften på Buckleys i kveld fra 21.00. Er selv der fra 20.00'ish ...

Lille grensen, Oslo !

It's a date ? :)

Ikke la dere lure av normale profiler som tar kontakt. Opplevde en ny type nettopp. De snakker med deg, og de skriver godt norsk, men ikke veldig godt norsk. Jeg svarte først tilbake, for jeg trodde det var en ok jente, Men hun skulle ha meg på mail, og da lyste de røde lampene mine. Jeg lokket vedkommende videre, og til slutt sluttet vedkommende å svare meg.

Fra spøk til alvor jenter!

Er det noen vakre jenter her som kan digge denne låta:

youtube: "percy & them - shake it"

Eg lurer litt på..hvorfor spør vi ikke hverandre oftere og tidligere i prosessen om det som virkelig er viktig for oss når vi leter etter våre utkårede?
Med fare for å virke sutrete er eg oppriktig litt lei (uengasjert) av spm om "vær og vind" og annet uinteressant eller mindre relevant snikksnakk ...må da være flere som kjenner det slik også?? :)

Hva er dine viktig(st)e spørsmål om du måtte velge kun tre?

Kanskje vi kan hjelpe hverandre med å bli litt mer kreative og interessante på spørsmålsfronten? Både seriøse og mindre seriøse spm er lov her, del for all det gjerne ditt morsomste (drømme)spm! :)

Eg ville velge f.eks:
Hva er viktig i en relasjon, hva er limet slik du ser det? Hva trenger du (på daglig basis) for å være glad og fornøyd i en relasjon og hva virker motsatt? vil du vite hva eg trenger? ;-)

og til slutt: spørsmålet vi alle lurer på, men som vi ikke spør om:
Hva er egentlig galt med deg?? hvorfor gikk din eks fra deg eller visa versa, ærlig versjon takk? hehe..hadde vært nice å få svar på ofte:)

Hvis noen hadde truffet DEG på en date , hvordan tror du den personen hadde opplevd deg da? Hva hadde du hatt på deg? Hvilken duft hadde diskret truffet nesa? Er du framover-eller tilbakelent ? Nervøs eller rolig? Klem eller håndtrykk ? Hva tror du den andre ville funnet sjarmerende ved deg? Og hvordan ville du evnt vist at du følte tiltrekning mot den andre?

Spesielt hvis de er unge..ei venninne fortalte at svigerfar til dattera døde i natt, 52 år gamnel.. Hva venter vi på? Tiden flyr, og vi sitter v hver vår pc og velger bort den ene etter den andre.. Vi tar ingen sjangser og veeeenter bort tiden? Istedet for å leve, treffe, oppleve og nyte nye vennskap, flørter og kjærligheter.. Litt klisje-aktig, men.. Skjemt og alvor, Hånd-i-hånd.. Tanker??

Har fått en skikkelig hang på flyvertinner.....! Kanskje fordi jeg er litt engstelig for å fly? Men fins det noen kjekke flyvertinner her inne, eller er de kanskje ikke på sukker?

Inspirert av Mona2821 sitt innlegg i en annen tråd, så spør jeg dere (og deg, min fremtidige elsker, bestevenn, partner, kjæreste): Hvordan viser du din kjærlighet? Hvordan kommer den til uttrykk i det daglige? MÅ det komme til utrykk i det daglige?

God kveld :)
Når jeg sender melding til ei dame som jeg synes er flott, har jeg da allrede tapt?
Jeg kan se at meldingen er lest, jeg kan se at vedkommende har besøkt profilen min, men mange svarer ikke.
Jeg skriver aldri stygge og ekle ting til noen, jeg oppfører meg her, akkurat som jeg gjør i det daglige liv.
Det som skremmer meg litt er at disse damene er slik i virkeligheten!!!
Jada, det finnes alt for mange menn som mangler alt av sosiale antenner, men ikke ALLE menn.
Det er kanskje helt normalt å overse mennesker som tar kontakt både her og i hverdagslivet, men beklageligvis ikke for meg.
Jeg tåler å få beskjed om at jeg ikke er helt den man leter etter, og helst på en høflig måte.
Og skulle jeg finne en profil jeg liker godt, så kan jeg godt gi et kompliment uten at jeg prøver å sjekke opp noen. Det er bare en liten glede i hverdagen :)
Jeg velger å tro at det er meg og profilen min som er problemet her.
Sjekk den ut, og gi meg en tilbakemelding.

Jo .. ja ... forrige forsøk blev jo en stormsuksess, så da prøver jag igjen ! :-)

Limited time offer :

Vil du:

#1 - Sitte i en nesten helt ny IKEA sofa å høre på musikk ?
#2 - Spise kjeks & ost & kaffe/te ? (alkoholholdige drikker på bestilling)
#3 - Bli holdt rundt av en musikalsk sacosekk med lange apearmer ?
#4 - Bli med på eksklusiv konsert med et av den musikalske sacosekken sine favorittband den 17 desember ? <--- !!!! *
#5 - Høre på nevnte sacosekk spille gitar, banjo, dobro og bass og kanskje til og med synge ?

*) Her er det et A/B valg ... Har ikke bestemt meg enda om jag skal:
A : Dra på nevnte konsert
B : Stille som gjesteartist/-klovn på banjo og dobro på julekonsert med et skikkelig supertøft skranglekøntriband i Drammen ... hmmm ...

Send søknad der du med noen ord forteller meg hvorfor akkurat du fortjener den ene, eksklusive og luksuriøse plassen så blir du med på trekninga av ... øøø ... jaa ...
Og så kan du jo også nevne om du velger alternativ A eller B på punkt #3

F**** ! er jag fortstatt så desperat ??? ja ... :-)

Det må bli resten av den uuutrolig gode eplekaka jeg lagde igår .. Skal flytte en stabel paller i dag, så det er vel likevel innafor 😂
Hva er deres?

Så et intervju med henne på Jimmy Fallon Show i går. Hun har kommet ut med en samlivsbok som heter;

"If someone says; You complete me; run!"

Hun utdyper:
Hvis noen trenger deg for å føle seg hel vil det si at h*n blir avhengig av deg. En person du vil ha som partner bør føle seg hel og fullbyrdet på egen hånd og ikke være avhengig av deg for å få det bra.

Vi vil ha en person som er uavhengig og trygg på seg selv, ikke en usikker person som henger i buksene på deg.

Er det slik det burde være? Eller er det ok at vi er avhengig av hverandre? Andre kommentarer til temaet?

Hola!

Er det bare meg som ikke får chat til å fungere? Står bare "Chatten starter" uten at det skjer noe mer....

Et tema som jeg har tenkt mye på, og som jeg har diskutert med en nylig singel kompis.
Gir vi rett og slett opp litt for lett i et forhold syntes dere?
De fleste av oss er jo singel etter et forhold.
Kunne det blitt reddet med litt mer jobb?
Blir vi påvirket av TV og det til tider glamorøse livet vi ser der?
Meninger?

Sukker arrangerer visst et treff/sopptur den 19 Oktober.
Kunne jo vært hyggelig. Sopp er godt, men sjelden jeg plukker de.
Men en tur med mange andre er fint :)

Jeg skrev endel dikt før, men er ikke like flink til å gjøre det nå. Jeg er også glad i gode ordtak, både på norsk og engelsk.

Kom over den gamle diktboka mi i oppryddingen i dag, og der står det mye rart.

Er det noen flere skrivelystne her? Lyst til å dele?

Det er høst og et herlig vær ute. Høstfargene ute er nydelige, og bladene daler fredfullt ned på bakken. Mørket kommer snikende tidligere og tidligere om kveldene, og vi kryper inn i varmen til romantiske kvelder i sofaen under ullpledd med stearinlys blafrende i rommet. Men samtidig er det da savnet etter en kjæreste er sterkest for mange.

De fleste som er her inne vil jo gjerne finne seg en kjæreste som de kan dele sine dager med. Men for å få til dette må vi først møte h*n. Da må vi også gjøre noe aktivt for å få dette til. Så i denne tråden oppfordrer jeg deg til å invitere noen på date, så kan det være at den rette personen leser dette.

Jeg vil at dere skal skrive følgende i et innlegg her:
Hva vil du si om deg selv? Hvilke egenskaper har du?
Hva ser du etter hos en potensiell drømmepartner?
Hva ønsker du deg i et forhold?
Hva kunne du tenke deg å gjøre på en date?
(Spørsmålene er kun veiledende, du kan skrive hva du vil)

Du må først skrive et seriøst innlegg hvor du legger inn invitasjon før du får lov til å fjase i denne tråden. Men etter det er det bare å fjase ivei. (Tråden er bittelitt inspirert av gitarmannen vår, ;-))

Lykke til, jeg håper dere får en date i helgen. :-)

Det har aldri vært større fokus på det å forbedre seg selv i disse dager. Både på jenter og gutter. Man skal være spennende, kunne by på seg selv og helst sjarmere det motsatte kjønn.

Det blir påstått at den utgaven man jobber for å bli er den man er. Man er ikke GUD FORBY litt kjedelig, har middels selvtillit og ikke veldig sosial.

Dere som kan sjarmere kvinner dere later jo ikke som noe dere ikke er påstår dere. Hvis det da ikke er fake hvorfor er dere da ikke født sånn?

Dette er bare fjas..men satt å tenkte her i går...hadde det ikke vært greit å ta første date på FaceTime? Så hadde vi sluppet å bruke tid og energi på å stæsje seg og møtes på en klein kaffe-date? Da hadde man fått en pekepinn på om vi skal treffes på en ordentlig date eller ikke🙈

Syns det er så mange som klager på diverse, profiler, ufine dater osv. Jeg har vært på noen dater med virkelig flotte menn de siste månedene. Det at det ikke har blitt noe mer enn date er at hjertet ikke har sagt ja, men herlighet for noen kjekke menn!
Har mao ord tro på at jeg kommer til å møte den ene!

For de som lurer - jeg har ikke profil med bilde og har hatt kontakt med andre bildeløse. Jammen er det mange flotte menn som skjuler seg bak noen av disse profilene!

Dagens må altså bli: det er så mange flotte mennesker her som bare har ærlige hensikter og er ganske enkelt på let etter en som får hjerte til å banke litt ekstra!!!

Etter rådføring med ledelsen i går, avklarte vi at man kunne legge ut invitasjoner så lenge det ikke dreide seg om reklame og annonsering av noe slag.

Dermed la jeg ut en invitasjon i går, som jeg burde kanskje heller ha kalt forespørsel, på generell basis om reisepartner/ -date for en liten cruise-tur. Den ble visst fjernet ila kvelden en gang uten forvarsel.

Leste i reglene om bruk av forumet for kontaktannonser bør unngås, og det er helt greit, fordi det er diskusjonsforum og vi hadde Oppslagstavla til alle andre ting.

Men nå som den er borte, hva skal vi brukerne gjøre da? Hvordan ellers skal vi komme i kontakt med andre brukere når det er konkrete ting som skjer og vi ønsker selskap?

Helt ærlig syns jeg det var tabbe å fjerne Oppslagstavla. Så enten bør den legges tilbake, eller forumreglene endres slik at man kan legge ut forespørsler og info om ting som skjer (ikke konkurrerende med Sukker).

Hva mener dere? Dere som fikk med invitasjonen min i går, var den saklig og seriøs, eller var det riktig at den ble fjernet? Hva bør alternativene i så fall være?

Dette er ren diskusjon, så håper vi kan være saklig uten mye avsporinger.

Etter en stund som single har man gjerne "glemt" hvordan det er å være to:) Hva savner DU og hva synes du er det fineste ved å ha en kjæreste? Her er det lov å ta fram store og små drømmer, sukke litt lengtende og rosemale:)

Spør dere alle sammen... Hva er bra på en første date og hva er IKKE lov?

Da var de tilgjengelige igjen, noe jeg ikke er spesielt fan av. Jeg mener at slike lister burde forbys og jeg registrerer at det er blitt mindre snoking etter at det ble bestemt at man kan se hvem som har søkt på dine inntekstall. Jeg har kun søkt på en person, nemlig meg selv. Der var de ingen overraskelser.

Hva mener sukkerfolket om dette? Burde slike lister forbys?

Er det mange som lyver på alder her inne? Syns liksom ikke at bilde og alder går helt hånd i hånd på enkelte?😁
Lurer egentlig også på om hvilke andre ting folk pynter på?

Vel ja ... litt "sutring" må det vel være lov med en torsdag kveld ?
Leste dette heromdagen :
-
Single is not a status, it is a word that describes a person who is strong enough to live and enjoy life without depending on others
-
Beskrivelsen hadde passet meg før ti år siden ... men nu er tanken tom og batteriet flatt ... Føler meg ikke sterk i det hele tatt ... Nyter ikke livet så mye/ofte heller ... og, som jag nevnte i en an tråd, det verste er vel at jag sjeldent klarer å glede meg over andres lykke ....
musikken/andre hobbyer er mer som et dop som får tankene over på noe ant enn ensomheten ... o.s.v ... :-/

Så denn definisjonen på 'Singel' passer ikke meg i det hele tatt ... hva skal man kalle seg da ? Ensom ? Enslig ?

Og når blev det så "hipt" å være singel ?? Det skal vistnokk være så tøft og fritt !!
Tror ikke di som står bak disse tekstene har vært single i noe lengre perioder selv ?

Huff ... sutring sutring ... :-/

Beklager ... :)

Fra førstkommende fredag har jeg tenkt å date intens dvs å tørre å utsette meg selv for påkjenningen det er å velge en fremtidig kjæreste .

Jeg har dårlig tid men det haster ikke og siden jeg har et sosialt nettverk hvor det finnes flere interessante damer vil jeg bruke den flittig .Føler at jeg har endret meg mye i det siste og brukt god tid på å avslutte et tidligere forhold , ingenting dramatisk som ikke kunne kureres med "tiden og tankens balsam" .og Har ikke vært så målbevist på oppgaven tidligere . Tidligere valg ble fattet på forelskelser og "behov" og noe mer men det viste seg å ikke tåle tidens tann .
Det er en utrolig deilig følerse å kjenne friheten ved å avslutte en vei , dreie og begynne på nytt og jeg må innrømme å ha gjort meg flere tanker om at kanskje det er min bane å finne mange veier og dreie mange ganger før jeg faller til ro en eller annen gang et eller annet sted sammen med en vakker personlighet . Personlighet fordi at jeg tror at en vakker personlighet gjør et mennenske vakker .......

Det är svårt att vara singel efter ett 19 års äktenskap! Det är svårt att släppa taget, gå vidare och framförallt, släppa en ny person in på livet igen! Men jag vill verkligen leva i tvåsamhet och i kärlek. Hur går den ekvationen ihop? Våga, vinn, finns det ett uttryck som heter! Ok bara att släppa taget och hoppa ut i det! Tjohooo här kommer jag!

Hadde et besøk på profilen min for tre dager siden :-)

Vi snakker om kjemi ( det må vi ha -det skal slå gnister! M en gang!), alder (fordi man vil ha barn, eller ikke?) og gudforby om man ikke er aktiv.. Men energi .. Hvis jeg skal ut av singel-greia mi, så må jeg møte en som gir meg påfyll av energi ( og sef vise-versa) Da mener jeg ikke en trekkopp-mann som er høyt og lavt, eller en potetsekk i sofaen.. De kan forsåvidt være begge deler. Noen har energi som du føler du må ha litt av, noen suger deg helt tørr, og andres suger balle... Hva slags energi trenger dere, og hvilken føler dere selv at dere besitter? ( nei, jeg har ikke tent røkelse..) 😊 seriøst tull, tant og fjas.. Refleksjoner på flere nivåer er heeelt innafor! 😁😊😉

Noen som er glad I å lage mat som kan gi en kokk nye utfordringer?

Denne gangen går jeg for Funeral for a Friend/Love Llies Bleeding med Sir Elton John.

https://www.youtube.com/watch?v=3p_xAToFzck

Hvorfor smaker det så py, når det lukter så sinnssykt godt ?? Er nok en kaffesniffer,- blir aldri voksen😄

Hei.Nå har jeg prøvd det meste...er det noen som vet hvordan jeg får snudd bildene fotoalbumet her inn riktig vei? Sikkert kjempe enkelt men ikke for meg tydeligvis :-P