Sukkerforum

fake

Siste svar on. 16 des. 2009 15:46 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym julenisse

hvorfor har enkelte damer begynt å legge fake bilder på profil og album? For noe tull.....ta for eks "miomia"....Bildene er til en mykporno skuespillerinne fra England. Det blir så useriøst......

"Endre dine søke valg her", "SMS tjenester". Dette er noe for AMO! :-)

Hvem er hundeeier og/eller kan tenke seg en date på tur i skogen med bål og kaffe?

Jeg ser alltid langt etter kjekke, barske karer uten hår (på hodet)! (Du kan gjerne ha hår på brystet siden det er så mykt og godt å hvile på). Siden andre har hatt etterlysningstråder med stort hell prøver jeg også!

Jeg kjeder meg! Livet er urettferdig. Greit at jeg skal møte forskjellige søte jenter både på onsdag, torsdag og på lørdag, og kanskje søndag også. Og greit at jeg kan forvente meg litt hanky panky fra i alle fall en av dem, og kanskje alle tre. Men hun jeg skulle møte i kveld har blitt syk og nå sitter jeg ensom og rastløs foran datamaskinen. Hva hjelper det at jeg vil få det gøy senere i uka når jeg kjeder meg i dag! Livet er skikkelig urettferdig... :(

Er det flere som synes at livet er urettferdig og kjipt?

Hei!

Skjønner det er mye debatt om hvor viktige disse matchtallene er. Men de er nå her, og gir, i mine øyne, en veldig rask og enkel kompatibilitetsscore. Spørsmålet mitt er egentlig hva er en bra score, og hvor går grensen for hva dere synes er en dårlig score?

For min del er beste match et par damer med matchtall 97, men jeg synes trærne blir litt for høstaktige når jeg kikker på de under 90.

Noen tanker?

Jeg leser det stadig i profiler, at mannen må ha humor.. men det finnes da vel virkelig ingen som ikke har humor vel? Hva sier dere? Har du humor? Har du opplevd folk blottet for humoristisk sans? (Noe som i og for seg er ganske morsomt )

på et par ting.

Jeg er 22 år og har en aldersgrense på 30. Hvorfor får jeg fremdeles post av menn på 40 år, ja, helt opp i 60 år? Kan ikke mannen på 60 fortså at jeg ikke er interessert?

Jeg har dyr og de betyr mye for meg, det står det også i profilen min. Allikevel blir jeg kontaktet av menn som ikke ønsker dyr eller som er så allergiske at de ikke kunne vært på besøk hos meg engang? Forventer de at jeg skal kvitte meg med dyrene mine?

Jeg har fått noen brev i det siste med en litt annen tone enn før. Det som går igjen er bemerkninger som : "Vi passer sammen derfor blir jeg svært skuffet over deg hvis du ikke svarer", "jeg ser på det som en selvfølge at du svarer meg", "jeg forventer svar innen 24 timer ellers blokkerer jeg deg" og "hvis du ikke svarer skjønner jeg INGENTING, for jeg har det som trengs".
Hva har skjedd i det siste? Er det noe jeg ikke har fått med meg?

En siste ting: Når jeg svarer og gir et høflig avslag får jeg ofte krasse og ubehagelige meldinger tilbake. Det er ikke veldig koselig, er det bedre å bare la vær å svare?

Sist vil jeg bare si at jeg IKKE drukner i meldinger, men de siste ukene har det bare vært den type menn som nevnt ovenfor som har kontaktet meg. Noen som har noen svar?

God kjemi

Siste svar ma. 14 des. 2009 23:21 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Spardame

Mange her er ganske opptatt av god kjemi, hva legger dere i det ?

Jeg har tenkt meg på høyfjellshotell nyttårsaften sammen med et vennepar. Det blir koselig med vakre omgivelser, svømmebasseng, god mat, god drikke og hyggelige mennesker. Men jeg skulle gjerne hatt en date! En hyggelig og oppegående mann som jeg kunne vært avslappet sammen med, pratet med, ledd med og skålt med .... Men jeg har ikke falt for noen her inne ennå. Noen forslag til hvordan man skal gå fram for å få til en slik uforpliktende og vennskapelig date for gjensidig glede når vi skriver 13. desember og jeg ennå ikke har truffet noen som passer?? :-)

Er det noen som vet hvor man får tak i små elektriske vinsjer?
Driver å planlegger oppussing og har lyst til å plassere en pcskjerm på et stativ montert inni skråtaket slik at den kan vippes inn bak panelen når den ikke er i bruk. Mekanikken for å få det til er omtrent klar (på tegnebordet) men jeg trenger en form for vinsj som kan holde det hele i posisjon.

Den må være av et slag som står stille når strømmen forsvinner
Totalt belastning blir 10kg.

et par ting jeg ønsker andres meninger om :)

Har datet nå en jente i 2-3 måneder, og vi har det veldig trivlig ... det har blitt noe klinings men vi har ikke hoppet til sengs ennå.
Jeg tror hun ser på meg som en kjærestetype, og jeg henne. Jeg er vanligvis en player som har hatt endel one night stands, men med denne jenta er det litt annerledes. De gangene vi møtes har det heller aldri vært noe alkohol i bildet, kanskje det forklarer at det ikke har blitt noe sex ennå. Jeg har tenkt at jeg vil teste hun for å se hvor interessert hun er, og har derfor ikke tatt særlig initiativ til noe mer. Vi har ikke tatt noe "prat" ennå om hvor vi vil dette skal ende, og hva hensikten med datene er, men jeg bør vel ta det opp snart. Synes det begynner å dra seg litt ut i tid, jeg mener, 3 måneder og fremdeles ingen action i sengen. Så da er mine spørsmål:

1. Hvor lang tid er det "vanlig" å date en dame før det blir sex? (vil selvfølgelig være varierende fra person til person, og omstendighetene, ser den. Jeg har forøvrig lite kjæreste/dateerfaring, nesten bare ONS)
2. Er det vanlig å ha litt alkohol innabords når man har sex med "kjærestepotensiell"? Vet jeg ville ha vært mer avslappet ihvertfall

Mitt spørsmål er rett og slett:

Har du noen gang blitt såret av noe eller noen i forbindelse med nettdating?

...som meg her inne, og ikke sutrer om andre her inne ikke gjør og tenker som jeg kunne ønske...eller tar Sukker for det det er...ett sted en kan få førstekontakt med det motsatte kjønn uten å overanalysere eller bli furten over manglende respons.

Er det kun sukkerfester i Oslo???? ellr har det vært ellr kan bli i trøndelag??

Hei!

Er det noen som har erfaring med å finne en kjæreste som matcher stjernetegnet en har.

Selv er jeg skorpion og skal visst passe best sammen med en kreps..

Har dessverre (?) ikke fått testet dette i praksis, (altså en kreps..), kanskje det er derfor jeg fortsatt er singel :) ?

Kjærlighet ved første blikk? Sjelvenner?

1. Han ringer uten å ha noen særlig grunn. Hvis en mann virkelig liker deg så venter han ikke fem dager med å ringe, men er emosjonelt tilgjengelig for deg. Han ringer akkurat når han føler for det, selv om det bare er for å si hei eller høre hvordan dagen din har vært.
2. Han søker ditt selskap aktivt. En mann som virkelig liker deg vil dessuten gjøre en innsats for å se deg regelmessig. Han ønsker å tilbringe tid med deg uavhengig av hva dere skal gjøre sammen. Så hvis daten din inviterer deg til bare å komme over å se film, ta en kaffe etter jobb eller ber om selskap mens hans skal vaske klær, så er dette et positivt signal på at han virkelig liker deg.
3. Han setter av tid til deg. Selv i om han har et travelt og overbooket liv så gjør en mann tid for deg i livet sitt, hvis han virkelig liker deg. Så hvis han drar av gårde på en forretningstur men ønsker å se deg før han drar, snakke med deg når han er borte eller ønsker å lage planer med deg straks han er tilbake, så er det signaler på at han virkelig liker deg.
4. Hans venner har hørt om deg. Kanskje du har datet menn som har gitt deg masse oppmerksomhet, blomster og gaver men aldri introduserer deg for menneskene i livet hans? Slik oppførsel kan være forvirrende, men sannheten at en mann som virkelig liker deg vil inkludere deg i hele livet sitt. Det betyr at vennene hans vil vite om deg og etter en stund vil han også introdusere deg for dem og gjøre deg til en del av hans indre sirkel.
5. Han tar seg tid til å bli kjent med vennene dine. Han deler ikke bare sine venner med deg han ønsker også å bli kjent med og verdsetter dine venner, uten å flørte med venninnene dine.
6. Han ser deg i øyene. Et sterkt signal på at han virkelig liker deg er evne til å være komfortabel med mye øyenkontakt. Hvis en mann har vikarierende motiver er han ikke interessert i hvem du virkelig er og vil ikke bry seg om å se deg i øynene.
7. Han lener seg framover mot deg når dere snakker. Ikke bare øynene men også kroppsspråket snakker. Hvis han lener seg fram når han snakker, holder øyekontakt, ikke krysser armer og ben og snur kroppen sin mot deg, viser han at han er emosjonelt tilgjengelig og interessert gjennom kroppsspråket sitt.
8. Han lytter til deg. Hvor godt han lytter og responderer på det du sier er det et signal på om han virkelig liker deg. Spør han spørsmål, ønsker han å få vite din mening og er genuint interessert i hva du har å si? Når en mann virkelig l

Finnes det ærlig og seriøs mann/menn her - så vis dere fram med bilde her, så kan jo vi damene plukke ut han vi liker best. Heldighvis er smaken forskjellig. Vil bare ha en mann som er spesiell for meg og som vil ha et forhold. Dette er en unik sjangse for dere seriøse menn, dere viser bilde og setter dere på det berømmelige gjerdet og venter på kontakt. Fint, ikke sant??

Hva liker dere best ved dere selv? Både inni og utenpå.

Report: Teenlovelive.com..

Det er en "dama" på sukker.no som utgir seg for å være en amerikaner.
Hun vil prøve å overtaler deg til å besøk www.teenlovelive.com.

Jeg surfet litt om siden, og fant ut masse interresante ting om siden. De er ute etter å tomme kontoen din.

Les dette her:
http://www.ripoffreport.com/Dating-services/Teenlovelive-com-Mar/teenlovelive-com-maria-sandov-PCC4F.htm

http://www.complaintsboard.com/complaints/teenlovelivecom-c123654.html

http://www.youtube.com/watch?v=CMr52bCXNdU

om man svarer på en mail er man da automatisk drikksekk om man ikke svarer på neste? er det bedre å bare ikke svare i det hele tatt?

Ja, hvordan forholder dere dere single til dette ?
La oss diskutere seriøst, siden det er viktig sak særlig kanskje ved singelliv, eller hva synes dere?

jeg som trodde folk tenkte seg om når de la ut bilder?? Alle kan jo bli tatt dårlige bilder, men tenk å legge de ut her?? Ikke rart noen mangler tilbakemeldinger.. Tenk å legge ut bilder av truttmunn??? Trodde det var forbudt jeg?? Om det ikke er det så er det det fra NÅ.. :) Alt folk tørr ...

...den du akkurat har klina med forteller deg at h*n har klamydia i halsen?

Er jeg sær eller er det andre menn som synes dette er litt digg, moro, spennende? :-)
Og hva mener jentene om dette?

Skeptiskt?

Er selv 34 og vil definere meg som relativt godt trent. Må vel legge til at dette er ikke noe jeg bedriver i tide og utide.

Denne helgen er det stor sjanse for å se stjerneskudd, og dem som ser det får lov til å ønske deg noe helt spesielt:) Kanskje ønsker du som meg, å treffe den rette;)

Hva med en date? En tur under en klar stjernehimmel, med mange stjerneskudd. Kan det bli bedre;)

Les mer her: http://www.romsenter.no/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=51368

Humor

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym O

Hva syns dere jenter er morsomt? Hva ler dere av? Og nå tenker jeg ikke bare her inne på sukker, men sånn generelt hva dere syns er gøyalt å se på tv etc etc.

Her inne på sukker treffer du alle type mennesker og man kan godt sammenligne det med en skoleklasse.
Man har skolelyset, de kule eller sossene om du vil, idrettsfolkene(mange av dem med et gigantisk ego), gærningene( de som aldri blir voksne), nerdene, også har man de vanlige da, sånn som meg.

Men jeg hadde egentlig ønsket meg å vært en blanding av alle sammen. Men det er jo det som gjør oss så forskjellige.

Forumet er bra å ha, men jeg skulle ønske det var en "slette" knapp hvor man kunne fjerne alle de jævla innleggene og starte på nytt

Det har en tendens for meg ihvertfall til å bli mange. Også møtes man og det er absolutt ingen"klikk". Er vi så redde for å møtes fysisk.

Og hva bedriver dere tiden med da på en fredagskveld?
Sier jeg som er i full gang med oppussing......

Hva er greia med Rybak? hvor PR kåt er det muulig å være?

I won’t come near you again
You can bet your life
I can’t come that close again
I wont go near you, I don’t think I
Even want to see you

Noen som har forslag til sofa med høy justerbar rygg?

Hvis dere er ute etter en perfekt mann, skriv det i profilen.

Hvis dere ikke vil ha kontakt med stygge menn, skriv det i profilen.

Hvis dere er manipulerende og liker og utnytte andre skriv ned det også.

Ikke skriv at dere er søte og snille, mens dere egentlig bare er jævlig manipulerende og falske.
Til alle dere jenter som faktisk er søte og hyggelige. Gratulererer til dere!
Ha en fin kveld!

Om fire dager går superbrukerstatusen min ut etter mine forhåndsbetalte 30 dager. Håper jeg aldri fornyer den.

Dette er andre gang jeg er medlem på sukker, og de første ukene var jeg veldig lite imponert over nettdating-konseptet. Etter å ha hatt kontakt med en del jenter, syntes få eller ingen av dem å være veldig interessante. Var det i det hele tatt mulig å finne noen her inne som kunne passe for meg?

Så, for omlag 3 uker siden begynte jeg å skrive med en veldig koselig jente. Hun viste seg selv fullt og helt for den hun var - og jeg gjorde det samme. Veldig raskt begynte jeg å glede meg til å lese neste (lange) melding fra henne. Etter en stund utvekslet vi telefonnummere, og avtalte så å møtes. Inntrykket av henne fra brevene stemte 100%.

Nå har vi unnagjort to dates, og jeg er fortsatt veldig begeistret. Vi prater hver dag, og jeg håper og tror dette kan være starten på noe fruktbart.

Så med dette takker jeg for meg, og ønsker alle lykke til videre. Måtte vi aldri sees igjen ;-)

Stor takk også til Sukker for en god tjeneste :-)

Det skrives en del om menn uten drifter her. Da mener dere initiativ til å "leve".
Jeg vil ta opp tema sex.
Mange som er alene lenge mister sex-drifter også. Hva synes dere om det?
Kanskje det er på tiden å endre trenden og slå seg sammen 2 og 2 ?
Ser ut at Sukker er ikke særlig flink å spleise folk(?)

Hei :)
Sitter med hårfarge i håret og kjeder meg...
Tenkte lage en babbeltråd vi kan ha litt fremover!
Har fått lånt jenta som lekte med ilden så den skal jeg se i kveld :) Gleder meg!

Dæ æ jaddi me rart koss det kan gå te.
Tenk at du går i lag med meg.
Og om det blæs kalt, æ eg varm og heit,
for du æ den finast eg veit.

Obama lander snart på Gardermoen.
100 millioner kroner vil det koste landet vårt å dele ut en fredspris. Dette er penger som kunne blitt brukt til fredsbevarende arbeid.
Fly etter fly med bl.a. krigshelikopter, væpnet sikkerhetspoliti i gatene og stengt luftrom er noen få av konsekvensene rundt et besøk.
Er det fint at Norge betaler disse kronene i fredens tegn, eller kunne denne prisen blitt utdelt på alternative måter?

Det vært en gang at en perfekt kvinne møtt en perfekt mann. De bli fort glad i hverandre og etter et par mnd. som kjærester giftet de seg og levde lykkelig sammen. Det skjedde i juletiden. Den perfekte kvinne vil handle gaver og tok med seg sin perfekt ektemann på shopingtur. De kjørte bil og plutselig så de en julenise stående ved veikanten med stor sekk med gaver. De stoppet og tok med seg julenissen i bilen sin og kjørte sammen rundt og leverte gaver. Plutselig kom det snøstorm og en brøytenil kjørte på dem og to av dem døde på stedet. Bare en av dem overlevde.
HVEM ?

Bare lurer, jeg. Liker nemlig å være så eksklusiv som mulig, men jeg har en vag anelse om at man ikke alltid er det...

Et kjapt spørsmål til dere alle sammen fra en gutt på 31.....

Jeg har i min tid her inne skrevet noen få mail til jenter. Ingen svarer. Og det er greit, for det er jeg vant til, og skal ikke syte over det, det har mange gjort før meg allerede.

MEN;
Den siste tiden har en god del jenter sendt både røde og gule hjerter til meg. De liker profilen min. Kan faktisk ha noe med at jeg har gått ned 14 kg etter beinhard trening (Jeg var meget godt trent før, så er helt normal), og lagt ut nye bilder. Ja, jeg er penere slank:)

Men et par av disse har jeg da sagt hei til, de satte jo hjerter på meg, og jeg likte profilene deres også. Det dreier seg om to jenter. Og etter to mail, der ingenting galt kan ha blitt sagt og ingenting kan ha blitt misforstått, ser jeg at på min tredje mail så leser de den, men svarer altså ikke. Og dette er mail alla: "Hvordan blir julefeiringa i år da, skal du ha fri, eller bare jobbe?" Da har jeg som regel svart på et spørsmål først, jeg svarer når noen spør, og jeg svarer pent:)

Hvorfor i alle verdens dager sender dere hjerte når dere egentlig ikke mener det? Og hvordan kan dere, i så tilfelle, bestemme at det absolutt ikke er noen fremtid her etter tre mail? For dere mener jo det, dere svarer jo ikke.....

Er dette vanlig?

Beklager, spm ble litt lengere enn beregnet:)

...og barnlige lyst, vi ønsker deg alle velkommen!

Så hvem er de lystige damene her inne?

....

Siste svar to. 10 des. 2009 16:13 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym She

Start wasting my time.. please!

En mann fem år eldre enn meg hadde satt rødt hjerte på meg, og var innom profilen min med jevne mellomrom.
Han er ute etter langvarig forhold, barn og hele pakken.

Han så hyggelig ut, så etter litt tid
- sendte jeg en liten melding, med hyggelig kommentar om profilen hans og et spørsmål for å få dialogen i gang.
- han svarer raskt tilbake. Med to halve setninger, og spørsmålet i retur.
- jeg svarer med noen linjer, og forfølger hans knappe svar for "å komme videre"
- han svarer kort på det. Og spør om vi skal treffes for en kaffe samme dag
*begynner jeg å fornemme at han gir veldig lite. Ser jeg nærmere på profilen er den knappe stilen gjennomført*
- jeg svarer tja, gjerne kaffe på et tidspunk, men at jeg trenger å kommunsere litt mer med noen først men at han kanksje er en mann av få ord?
*thow me a freakni' bone for God's sake!*
- han svarer at han godt kan kommunisere litt først
*The end*

Hvordan kan en mann passert 40, med ønsker om langvarig forhold og familie, som setter rødt hjerte på en dame og stadig er innom profilen, og til slutt oppnår positiv kontakt, bruke sjansen så dårlig?

Flere jenter som opplever liknende?

Jeg tenker at det må være noen menn som bare mangler drivet i DNAet. En mental impotens.
Nå som partnervalg er opp til egeninnsats (her i vesten), vil de sannsynligvis i stor grad dø ut, men ikke tidsnok for vår generasjon.

Er det noen her som har sett uforklarlige fenomener på natthimmelen i løpet av sitt liv?

jeg har selv ikke sett noe som helst. Så en gang en svart måke fly over parken en vinternatt som jeg trodde var alien:)

Jenter: Hva er den dårligste og den beste "henvendelsen" dere har fått her?