Sukkerforum

Merker at omtrent halvparten av de profilene jeg forsøker å klikke meg inn på fra dette forumet har blokkert meg. Jeg blir like fornærmet hver gang. Det gjør meg langt mer opprørt enn jeg blir ekstatisk når noen har satt rødt hjerte.

Hvordan tar du det når du ser at noen har blokkert deg?

Jeg tenkte det ville være interessant om noen av damene her kunne poste anonymiserte, ekte eksempler på førstemeldinger som fungerte; altså førstemeldingen som gjorde at du tok kontakt tilbake.

Altså ikke *forslag* eller *ønsker* til / om hva en førstemelding bør inneholde denne gang, men ekte eksempler på hva som faktisk fungerte for deg.

Så... dette er en anmodning om dét. Kanskje vanskelig å grave fram den første meldingen man fikk fra forrige dater, men om noen kunne gjøre et seriøst forsøk, eller klarer å huske ganske nøyaktig hvordan den var, hadde det vært interessant å se.

Sukker minner om, slik som vi har gjort tidligere, at vi ikke kan tillate at brukerne å arrangere egne treff i Oslo. I høst så sa vi det var greit å arrangere en tur til fjellet ettersom vi p.g.a. svineinfluensaen ikke tok sjansen på å holde en hotellweekend. Det å arrangere sammenkomster i Oslo mellom våre egne Sukkerfester er derimot ikke helt problemfritt. Vi ser nemlig at at når det går to måneder mellom hvert treff så kommer det over dobbelt så mange som når det går en måned. Ettersom store fester er mest populært så leier vi steder som har kapasitet til å huse alle sammen. Alle singelfesters mor i Soria Moria bygget blir en stor herlig fest og det store antallet gjester er et klart tegn på at dette verdsettes.

Hvis vi skal tillate brukere å fritt arrangere arrangementer innimellom våre egne så ville dette bli problematisk på flere måter.
Først og fremst fordi det vil påvirke våre egne fester og dette er noe vi lever av, men også fordi det er en slags sukkertreff som vi ikke arrangerer og kan kvalitetssikre.
Tidligere har det blitt noe ramaskrik når vi har begrenset egne arrangementsinitiativer, men når man tenker seg om så forsto de fleste at det ville bli store problemer for oss (som proffesjonelle festarrangører) hvis alle skulle få lov til å arrangere det de vil ved bruk av vårt forum. Vi håper at dette blir akseptert :)

Det slo meg plutselig at de samme (få) jentene dukker opp på siden her hele tiden... og grunnen er åpenbar:

1. Det er kun superbrukere som kommer med
2. Det er veldig få kvinnelige superbrukere!

...så, hvis flere kjøper seg medlemsskap får dere mer oppmerksomhet (og vi gutta får litt mer variasjon ;)

//FF81

[Disclaimer: FF81 is not now, or have been previously, employed by sukker.no in any way]

Det har vært klaging tidligere på forum om at sukker.no er bare for Oslofolk.
Men nå ser det ut som det er i ferd med å spre seg..
Av de 50 nyeste profiler er det bare 10 fra Oslo, dvs.1/5… Av de hundre øverst på online listen min er det 30 fra Oslo altså ca 1/3.. 7 fra Hordaland
7 fra Rogaland
13 fra Østfold
7 fra øst/vest-agder
7 fra Trondheim/ Møre
Resten er div. andre fylker.

… må bare si at disse har kommet nå siste to mnd .. det vet jeg for det er to mnd siden jeg var inne å ga svarte hjerter til alle som bor for langt unna. :o)

Nå er det kanskje på tide å prøve å arrangere noe i andre byer..ikke at jeg egentlig klager .. men ...:o)))

Sliter litt med å finne bra bilder av meg selv som jeg kan legge ut.... de eneste bildene som er bra er bilder som eksen min har tatt.

Hva tenker folk om å legge ut bilder som man har fra tidligere forhold? (selvfølgelig bare med seg selv som motiv)

Sier fippskjegg, smultring eller annen frisert skjeggvekst noe om en fyr?
Man kan jo finne det også hos sportsfreaker, men assosierer det litt mermed enten litt kunstner/frie-yrker-typer eller litt harrytyper (som gjerne er helt forskjellige grupper).

jeg skjønner at menn ikke har så mye å spille på og kanskje liker å forandre uttrykk innimellom... men selv er jeg ikke begeistret.
Jeg synes det virker litt utstudert jålete - særlig fippskjegg - og som regel bare "forstyrrende" i ansiktet.

Menn med fippskjegg, hvorfor har du det og betyr det mye for din identitiet?

Hva synes andre jenter om fippskjegg, smultring eller annen frisert hårvekst på haken?

Må innrømme at jeg føler det er vanskelig å få til date om det er på nett eller "in the real world" pga barn.. Jeg er ganske pratsom, med andre ord liker å få igang samtaler, tar ofte initiativ til ting osv, men ingen skravlekopp.
Jeg er ikke noen mindre atraktiv mann, forholdsvis trent osv. men føler at så fort jeg nevner at jeg har barn så flykter alle jenter.
- Tok en liten test en stund tilbake hvor jeg fjernet at jeg hadde barn, da fikk jeg plutselig svar på profilen min, men følte at det var veldig misledende og valgte å få dette på plass igjen.
Tror de fleste menn syns det er greit å møte kvinner med barn og det ser man jo på en måte, for dere skriver jo det i profilen osv og enda får svar, men virker ikke som om det funger sånn omvendt.. eller er det bare meg....?!?!

En annen ting er at i veldig mange profiler så står det nesten alltid(utennom høy mørk og veltrent) Må ha humor.. på mange måter virker det som om dere vil ha komikere.. vanskelig for oss normale å leve opp til.. selv om vi har humor, kan le og komme med en liten komentar i nyåne og kansje ha det som treng for akkurat 'deg'

er det noen som kan hjelpe meg forstå??!!

Er det mange damer som ønsker en "kort flørt/flørt" med litt yngre gutter/menn?

Etter å ha vært på sukker et par måneder, så har jeg to ting jeg tenker mye på, som jeg også har diskutert med venninner som har profiler her inne.

1. Er alle her inne på leting etter en kjæreste, eller vil mange bare ha oppmerksomhet? Kjekt med mange klikk og meldinger, men gidder ikke svare på så mange og har ikke til hensikt å møte noen. Evt tar aldri kontakt med noen først?

2. Føler dere som meg at man blir mer overfladisk av nettdating? Jeg kan lett se ut i fra en profil om det er en gutt jeg vil møte eller ikke. Dvs hvis jeg tror det er en jeg aldri ville fallt for, så velger jeg å ikke ta kontakt, eller å ikke svare på meldinger. Hadde jeg truffet vedkommende på et vorspiel ville jeg mest sannsynlig pratet med personen. Det er gjennom samtale man ser om man får kontakt. Men på nettet må man "screene" på en eller annen måte. Da tror jeg at det er lett å plukke seg ut helt feile personer og ikke gi de "rette" en sjanse. På den måten blir det mer overfladisk. Man dømmer ut i fra et bilde og et par personlige opplysninger.

Nå vil jeg gjerne høre meningene deres, mine medbrukere ;).

Er ei 23 år gammel jente som har vært på sukker i nokre mnd no.

Det eg merker er at mannfolkene her inne er veldig ute etter bilder,eg har bilde og mener eg ser normal ut. Men dem setter hjerte å så får eg en mail i ny og ne,men kun korte svar tilbake,
Kanskje eg skriver noe dumt,men føler ikke det!

Andre som irriterer seg over menn her?

leste i en annen tråd ang. dette. hva har menn i 30-40-50-årsalderen til felles med ei jente på 16 år? Er det kun for det seksuelle?
De er jo lovlige seksuelt når de er 16 år, men likevel....

Autotekst

Siste svar ti. 1 des. 2009 21:52 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Forskjeller i krenkbarhet, røyk, samfunnsinteressert, sosialiseringsgrad, emosjonell intelligens og utseende, utstråling og fremtoning (attraktivitet) er egenskaper som kan skape problemer for dere.
[Profilnavn] er ikke så opptatt av at du macther på røyk.

Finn én feil...

Veltrente menn

Siste svar ti. 1 des. 2009 18:49 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym Dame 41 år

Jeg lurer på en ting, hva legger dere menn i at dere er veltrente??

Jeg har nå vært på to dater med to forskjellige menn, hvor begge to hadde i profilen sin at de var veltrente

Date 1: Han var ganske enkelt tynn og ikke noe faste veltrente hverken lår eller rumpe der nei.

Date 2: Han hadde mage, men var jo forsåvidt ok ellers.

Jeg tenker at en veltrent mann ikke bare nødvendigvis har god kondisjon, men at han også har en velproposjonert kropp, jeg mener ikke kroppsbygger kropp, men en kropp der du ser at den er brukt litt tid på.

ELLER ER JEG HELT PÅ JORDET :-)

I don't have the kind of problem like the uncle of my father had
I'm in the seat neatly behind the wheel
I don't have the problems that the father of my father had
I'm not afraid to hug and touch and feel

The circle must be broken
so take this as a tolken
the circle must be broken

My mother wants me to be happy
but how can I be happy when she cries herself to sleep
and papa I want for us to have a pint
and talk about the stuff that is running
way way deep
way way deep

A bla di bla di bla di bla bla...
A bla di bla di bla di bla bla...

I'm not one for breaking the fracture that's been healed
I'm not into rifleshots on any open field
who among us can be happy every single day?
The circle is a prison
where you shouldn't stay

The circle must be broken
so take this as a tolken
the circle must be broken

I know that I can be a bit too much
for the ones who won't hug or touch
I can be a bit too much
But i hope to be accepted as I am
It's important for a man
like the quintessence
like the quintessence

I see my Constance beaming in June
under the sunshine, longing for the moon
I see my Constance beaming in June
under the sunshine longing for the moon
my baby she's longing for the moon

Hei! Mitt spørsmål til dere. Hva ser dere etter i det motsatte kjønn her inne? Hva skal til for at det rykker i foten. Hva skal til for at du får lyst til å svare på en mail.

Ser dere på bildene? Hva trigger dere ved et bilde? Ser dere på hvordan personens drømmekjæreste er? Eller om personen springer i skog og mark. Hva...

:)

Jeg kunne tenke meg at de ti første damene mellom 40 og 48 år som henvender seg her vil være med på et opplegg på høyfjellet ala Bonderomantikk opplegget på tv2. TVN vil filme og dere må sette av ei lang helg i januar 2010 fra torsd 14 Januar til søndag 17Januar.

Interesserte bes melde seg her.

Med utgangspunkt i en del tråder her, og for så vidt også egne opplevelser en og annen gang innimellom, tror jeg at jeg vil foreslå at Sukker føyer et nytt valg til "søker"-feltet, nemlig "selvbekreftelse". Bare folk hadde vært ærlige nok...

Dette er noe jeg har forundret meg over mang en gang. Selv er jeg verken lesbisk eller bifil, men hva med de som er det? Såvidt jeg kan se er det jo ingen muligheter for å krysse av på at man er interessert i samme kjønn. Er ikke det litt synd og ikke minst diskriminerende? Bare noen tanker på en lørdags formiddag..

Er det så få som liker sex (av jenter) her?

Byttet litt på relasjonsprofilen og poff! 7 online og ikke 50++

Absolutt krav på tidsbruk og lyst og plutselig var det nesten ingen igjen :S

Er vel unormalt keen på et forhold med masse sex jeg da..

Bare lurer på om det er noen som svarer på personer som er på 70 tallet? Virker som enten ikke enn bryr seg om desse match talla eller så gidder enn vel ikke svare på match under minimum 80 eller hva gjør dere?

Da er barna i seng og jeg sitter å venter på at klokka skal bli hentetid for en kamerat som er på julebord....
Med andre ord, noen som vil bli med på å gjøre kvelden litt mindre "kjedelig"? :)))
Var jo ikke noe særlig på TV'n heller :(

Lutfesk:
Lutfesk det e nu en underli rætt. Korsn i fan kan du ete dæ mætt?
Skjælven og gul ligg han på fat, e det normalt å servere sånn mat?
Æ syns at maten ska ligge i ro, då ser den bra ut, då e den go.
De som et lutfesk drekk akkevitt, æsj førr et breinnvin det smake jo dritt.
Jo meire de drekk, jo lettar går praten, nu slurpe de i sæ den sjælvanes maten.
Fy fan førr et skue, nu sett de å rapa, meir akkevitt, ja sjå kor de gapa.
Nu e de mett og passeli full, ete slik mat e jo reinspikka tull.

God avdent!

Jeg var inne å tittet litt på svargaranti-listen, men det er overraskende få som har valgt å garantere for svar. Jeg må innrømme at jeg er litt skeptisk selv. Men etter å ha tenkt litt over det, synes jeg det er veldig rart at flertallet ikke vil gi svargaranti. En har jo en hel uke på å svare, og det kan jo ikke ta så lang tid å klikke på "automatisk-svar-knappen". Hvorfor har den gjennomsnittlige nettdateren/nettdaterinnen så vanskelig for å forplikte seg til noe så enkelt? Kan dette være noe av grunnen til at såpass mange aldri finner den de leter etter på via nettdating?

Når dere ser på en profil, hvor mye betyr egentlig klærne vedkommende er kledd i? Og hva foretrekker dere?

Hvor mye bruker dere chaten?
Det er ikke veldig ofte jeg blir kontaktet på chat. og de få gangene jeg kontakter noen, er det få som svarer. Andre som har erfaringer med dette? Den ene eller andre veien....

Jeg tror jeg trenger en grundig analyse av markedsverdi sammenlignet med oppfattet virkelig verdi. Den er ikke sammenfallende, og det gjelder å finne ut hvorfor. Det hjelper jo ikke å være en sutrepave ;o)

Det man sier til markedet bør helst være sammenfallende med underliggende strategi og utvikling, både faktisk og forventet. Jeg er ute etter en langsiktig investor i kjærlighetslivet, og da er det dumt å si at du er i overnight-markedet ;o) Jeg vil jo slett ikke treffe rett investor om budskapet ikke sammenfaller med strategi og mål....

Det sies jo alltid når adventstiden begynner at denne tiden symboliserer ventetiden til jul.

Hva skal vi kalle tiden vi bruker her inne på å finne den store drømmepartneren. Gode forslag ?

Jeg ser MYE på tv om høsten! Om sommeren ser jeg knapt på tv! Bare skit og repriser.
Hva liker du å se på?

Jeg ser på Jamie Oliver, Greys Anatomi, Jakten på Kjærligheten, Xfaktor, Luksusfellen, Robinsson, Åndenes Makt,
Himmelblå, Cæsar, Two and a half man, Alle elsker Raymond, Home and Away og Kongen av Queens.

Kanskje jeg burde slå av tven og begynne å date istedet?? hehehe

Sitter og blar i bilder som de fleste andre her inne. Vært her en liten stund og merker at jeg er blitt så utrolig overfladisk. Blar i bildene og tenker: Nei hun hadde for stor nese, hun var vel litt for høy, etc. etc.
Er det sånn man blir her inne og stort sett ser på det ytre mer enn det som ligger bak???

Mens NRK2 i går sendte Jernbaneverkets årlige toglinje-inspeksjon, hadde NRK1 en 'live' konsert med Leonard Cohen.

Konserten ble naturligvis foreviget på GET-boksen :)

...skulle egentlig vært på fest nå - men sjelden har et glass whiskey passet så godt som nå! God stemning!

Flere av oss her inne har vært i forhold tidligere.
Som ikke har gått bra, av ulike årsaker.
Hva har vi tatt med oss videre av disse erfaringene?
Positive altså :-)

Bare så dere er advart... Alt dere leser her brukes på eget ansvar, jeg tar null ansvar for sterilitet via ballespark eller blåveiser og annen bonus dette kan føre til

Nå som advarselen er ute av veien, ikke at noen kommer til og høre på den uansett... Dette er sjekketriks for de som mener og ha prøvd alle andre uten hell, du bør være mere enn erfaren i gamet skal du ha nubbesjans til og komme fra dette uten skader...

1: Dikt... Den poetiske linjen kan fungere på enkelte, men for fuck's sake. Velg diktet med omhu... Noe fra kjente Irske eller andre diktere kan fungere, prøv ikke med "Roser er røde, fioler er blå. Jeg er dritings men har alikevel st*" Dette diktet bør bare prøves av selvmordskandidater eller andre som gir jevnt faen

2: Spandere en pils... Dette er en fin måte, drikker de ikke pils drikker de sikkert drinker eller vin. Drikker de ikke i det hele tatt så finn en annen måte... Pass litt på hvor mye du spanderer om du har amorøse baktanker, 20 pils er ikke værd det da det ender med at den andre parten har en seriøs samtale med vårherre i den store hvite telefonen

3: Jokkemetoden... Denne frarådes på det sterkeste, leser du Pondus så overse alle sjekketriks der. Om du absolutt vil prøve de så gjør det på ei feit ugle, de springer seinere enn deg så du kan berge livet om ikke noe annet

4: Middag... Dette er en fin måte og begynne på... Men ta ikke med den andre part på byens dyreste resturant om du venter at den andre parten skal betale, jeg kan garantere at du da går alene hjem. Jeg har gjort det en gang og det var dårlige greier

5: Hva du enn gjør så la ALDRI den andre se deg spise kebab eller supersize burgere i beruset tilstand, en bulldog som spiser majones er mere romantisk enn det...

6: Begrens ditt eget alkoholinntak... Om du ender opp med å danse naken på bordet er det ingen vits å ringe dagen etter for å forklare deg

7: Sikt ikke for høyt... Ser du ut som ett takras er Jennifer Lopez way out of your leauge, hold deg til de du kan få. Det sparer deg masse penger og du unngår hyllatter og døra i trynet

8: Sørg for å ha dusjet iløpet av den siste uka

9: Møt ikke opp i gubbens traktor, gubbens diarebrune Morris Marina er og bannlyst

10: Gjør du alt som jeg har nevnt over her på en date er det bare en ting og gjøre. Få med deg ræva di inn i nærmeste kloster, da er det intet håp

10 forskjellige profiler med jenter som ser helt normale ut har sendt meg melding på to dager, de skriver en blanding av dansk, engelsk og norsk i profilen sin og etter korte samtaler på msn ber de om kredittkort nr slik at de kan strippe og etterpå komme over til deg.

Er det lov'?

Hvorfor er det så mange som viser barna sine på profilen? Jeg syns at det er litt upassende... man vet jo aldri. Dessuten så har vel aldri barna godkjent at de er avbildet på en sukker profil.

Har alle damene her gått i dvale!!

Jeg har tenkt litt og kommet på en teori om hvorfor flere får lite meldinger og besøkende.

Hvis du er pålogget her selv om du ikke er inne her hele tiden, så vil du komme på toppen av online listen jevnlig og mange blir lei av de profilene som går igjen på toppen.
Det har ingenting med "deg" å gjøre, men at man vises for mye på sukker. De som betaler er mer synlige enn de som ikke betaler og det er fint i en periode, men det har nok negativ virkning over tid. Man blir sett på som fast innventar i onlinelisten, blir bladd rett fobi.

Jeg kom på dette, fordi jeg har vært borte en ukes tid fra sukker flere ganger i høst/vinter, og da har det vært 10-talls innom profilen min og jeg har fått noen meldinger hver gang. Derfor tror jeg at om man ikke er mye inne her så vil man drukne i jungelen av profiler, og bli mer interressant. :-) "Fast innventar" er dårlig reklame over tid tror jeg...

Lurer fælt når jeg ser noen profiler med alder 28-29 + og det er bilde av en jente som ser ut som hun er 20 år og tatt fra et skjønnhetsmagasin.. kan det være en fake profil ?? :)

Tråden for den som ikke gidder å snakke om match og "får ikke svar"
Fyr løs med hva du enn har på hjertet i kveld.

Noen spurte i en tråd her om når jentene kom ut av hiet...

Det finnes 3 perioder på nettsjekking hvor jentene kommer ut av hiet og tar mye kontakt med gutta.

1.) Det er like før sommeren starter (Mai/april)
2.) Når sommeren er over. (August og kanskje i september).
3.) Rett over nyåret...Romjula er desverre en tid hvor det ender opp med en del skilsmisser og brudd på forhold. Surt for de som blir single, men fint for de som allerede er single. ;)

:-)

Det spør jeg meg etter X antall tråder om hvor få som får kontakt med andre og hvor fælt og ille det er. Jeg skal ikke nagle noen her, men jeg spør meg rett og slett om nettdating egentlig er noe for alle.

Hva er egentlig nettdating? Her strides helt sikkert de lærde, men for meg er det i hvert fall ikke noe annet enn et redskap for å kunne treffe single, for de av oss som ikke har så mange arenaer der man treffer single av motsatt kjønn, for de av oss som er over middels sjenerte, for de av oss som vil prøve noe annet eller for de av oss som har helt andre grunner. Men i alle tilfelle er det er *alternativ* til tradisjonelle sjekkearenaer. Et ekstra "tilbud". Men det er akkurat som andre sjekkearenaer - det er ingen kjærestegaranti, det er ingen knullegaranti, det er ingen datinggaranti og det er ingen svargaranti (med unntak av for de som står på svargarantilista). Akkurat det er det tydeligvis ikke alle som forstår.

Når folk skriver at de blir såret, at de får svekket selvtillit, at de mister troen på menneskeheten osv. fordi de ikke lykkes, er dette da egentlig noe som blir et ekstra "tilbud" for dem, eller blir det snarere en ekstra byrde? Selv er jeg vant til å bli avvist i det virkelige livet, noe som ikke alltid er like gøy. Og det er selvsagt ikke gøy å bli avvist her heller. Men det handler nok mye om hvorvidt glasset er halvtomt eller halvfullt - ser man, på tross av avslag, på det som en ekstra opplevelse, en ekstra mulighet, eller ser man på det som en del av livets mange avslag. Om det er sistnevnte, så er jeg jaggu usikker på om nettdating egentlig er noe for dem.

Hurra, det er langhelg! :o)
Solen skinner, beina er på bordet, PC'en er i fanget, Kaffen er varm, Spotify sender vakker musikk over hjemmekinoen....
JEPPS! DET ER HELG FOLKENS! :o)

KOS DÅKKER... ;o)

Jeg skulle ønske det var et chatterom her. isteden for denne enmannschatten.. Hva sier dere andre her.. aye for chatt? Vet andre steder som har det.. det fungerer knallbra.. :)

Har sett en del om hvordan jenter/kvinner drukner i både hjerter og meldinger, og har sett en del frustrasjon blant gutter/menn som ikke føler de ikke når frem, eller får noe kontakt.

Men jeg lurer litt på hvor mye respons en "typisk" gutt/mann får her inne?

Hvor ofte dere opplever...
... interessert-hjerter?
... nyskjerrig-hjerter?
... jente tar kontakt?
... jente svarer på meldig fra deg?

Gi gjerne lyd om du har noe inntrykk, enten du er jente eller gutt.

Ville bare ønske alle sammen en god aften!

Rein Alexander, Hanne Krogh og 3 tenorer, Sissel og Odd, Rune Larsen, Bettan, Anita Skorgan.......lista er uendelig lang.

Disse utøverne drar snart ut på veiene for å synge julesanger i drøssevis av kirker rundt om i Norges land.
Mange mener det ikke blir jul uten disse storbesøkene, mens mange er grinete på forsøplingen dette gjør med juletradisjonene våre.

Mens lokale arrangører og musikere sliter med å få publikum til egne konserter, tjener tilreisende stort sett årslønna si i desember.

Er det bra at by og bygd får besøk av kjente utøvere, eller burde lokalsamfunnet støttes ved å la små og store gledes ved å opptre?

Hva synes du?

Jeg var å så på raske menn på cristiania teater tidligere i høst, jeg syns de hadde mye bra, men likevel så syns jeg det blir for mye likt og litt for barnslig. Jeg syns det er for lang tid mellom høydepunktene, så jeg syns ikke det var så kjempeartig akkurat. Det er andre komikere i Norge som jeg syns er mye bedre.

Er det noen andre her som har sett på raske menn?

Mange mener Stoltenberg er ute å kjøre nå for sin dobbeltmoral vedr biodrifstoff,,Det jeg lurer på er om han muligens har kommet seg frem litt for mye pga sin sjarm ovenfor damene her i landet, han er glad i å sette avgifter på det meste her,,noe vi kanskje egentlig har nok av fra før av,,,hva mener damene ? med tilgang for herrenes meninger også,,,lykke til,,,,,

profiler med svargaranti som ikke svarer, hva er vitsen?

browser dere kvinner profiler eller bare venter dere på at menn gjør den jobben og tar første kontakt? Jeg ser lite kvinner som legger ut noe på diskusjonsforumet.. Jeg ønsker at kvinner selv skal svare her.. vær så snill Dette er ikke et så ømt tema at dere trenger å bruke skjult id :)