Sukkerforum

Vi er noen her inne bosatt i Bergen som har funnet ut at vi skal ha en liten sammenkomst i byen førstkommende lørdag, 6 juni.
Så vil ville lufte ideen og høre om det var flere som var interessert i å dukke opp :-)

jeg lurer på hvorfor ingen vil skrive til meg jeg ,eller svare på mail er det andre som opplever det samme? så rart

Brått var jeg påmeldt operafesten jeg også. Er ingen stor fan av Bo, men så dem live på festival en gang og det må gjentas! Tror det blir stort med Operaen som lokasjon.
Men det jeg undres på - et spørsmål til dere som har vært på sukkerfest før - har det noen gang hendt at dere har sett snurten av en eller annen dere har fått bilde av? Noe sier meg at til større festen er, til mindre er sjansen for å finne noen av dem, og til mindre festen er til dårligere match er de man får bilde av.
En annen tanke er at de som har svart litt uvanlig på relasjonstesten risikerer vel at det ikke finnes et menneske på festen som har matchtall over 70. Hvordan arter det seg da når de skal få fotokortene? Hvis de mot formodning skulle finne en som liger på et bilde er man garantert at vedkommende ikke har en selv på sitt fotokort.

Tenk så kult å få trykket på glanset papir "Du er for spesiell. Av de 1253 tilstedeværende single er det ingen som matcher deg! Hilsen Norges største markedsplass for single.". En slikt skulle fått gullramme og hedersplass i ungkarsleiligheten :)

Poenget mitt er at jeg ikke ser nytten av fotomatchingen i den formen den ser ut til å være nå.
Et bedre alternativ hadde kanskje vært om de påmeldte noen dager i forveien fikk liste over de andre påmeldte og kunne sette en markering på de man likte. Da kunne overraskelsen på festen være om det var noen gjensidige merkinger. Kanskje en middagspremie til de som hadde merket hverandre?

Hva mener dere erfarne sukkerfestere?

Sitter i senga og leser igjennom lørdagsbabbeltråden. Det ble en hyggelig kveld ut av det, akkurat slik en lørdagskveld bør være.

Solen skinner ute og om ikke lenge blir det tur på to hjul. Tar godfølelsen etter gårdagens sukkerprat med på veien og håper vi treffes på forumet igjen senere i dag.

Jeg er av den sorten som ikke er veldig begeistret for opera, merimot synes jeg klaver kan være flott og Bo Kaspers liker jeg godt.
Opprinnelig trodde jeg at det var over en time med opera, men nå ser jeg at det bare er littegrann. Jeg har aldri vært på en opera, men bare hørt bruddstykker på radio etc. Siden staten har brukt rimelig mye peng på dette operahuset så har jeg sagt til meg selv at jeg skal gi det en sjans. Har meldt meg på festen den 27. og tenker at uansett vil Bo oppveie hvis operaen ikke faller i smak hos meg. Hva tenker dere om opera? Er det forskjellig å høre på når man er i en operasal?

Jeg skrev:
Du har puttet et gult hjerte på meg og jeg på deg.
Skal vi finne noe mer ut av det?

Han svarer:
Selvsagt...en kveld for voksne...hvordan ser neste helg ut?

Hva ville du lagt i dette,
vi har kun lest hverandres profiler/bilder etter hva jeg vet?

Etter tråden om klisjeer føler jeg for å følge på med denne:)
Jeg ser at jeg noen ganger hopper til neste profil pga nicket... hehehe.. gjelder det deg også?

Beinhard? Hva fan betyr det? Loverboy? (ok, for en times tid eller) Catsh (ja med s) Etkupp? (joda, sikkert det)
Gentleman? idiooot? (huff da) MannmstorM, Superkupp, MrBig (ååå?)

Ser dere på nicket eller er det ubetydelig?

Hvem kan med hånden på hjerte si at de ville vurdert en date med en som sitter i rullestol?

Man ser jo ofte at det klages på lite svar her, så kom jeg til å tenke, er det noe vi menn gjør som virkelig irriterer dere jenter / kvinner.
Hva ville vært den beste måten å ta kontakt med dere på?
Hvor kort tid før dere er klare for å ta en øl / vin / brus ;P
Hva er de verste blunderne vi menn gjør? ( på sukker fronten;)

Den ultimate date, what would it be?

Hei :)

Sitter og hører på musikk, smaker på litt rødvin i dag også!
Får vel besøk av en venninne i kveld, så da blir det nok en tur ut! :)

Har dere det bra? :)

Ser at den øst-europeiske spam-brigaden er tilbake igjen. 4 nye profiler (med mistenkelig like profilbilder) dukket akkurat opp. Men norsken er litt bedre enn før da... Øvelse gjør tydeligvis mester...

Frister det?

Spesifisert bosted, 3248,- inkl frokost, 18 august og en uke!

Gammel fiskelandsby fra 600 år f Kristus. Bor folk der hele året! Helt utrolig billig der!
Her lever man som en konge!

Høres det gøy ut?

Har hatt en del tilfeller hvor noen jenter har gitt meg hjerter eller tatt kontakt
men når vi mailer med hverandre er det kun jeg som spør og forteller ting.
De svarer på det jeg spør om men med veldig få ord...
Føler det blir håpløst å føre en samtale når det er sånn.
hva gjør jeg?

Nå er det slik at jeg skal i bryllup i helga og bli rørt til tårer og hele den greia :) (Jada, jeg har huska vannfast mascara og Klenex)

Men nå sitter jeg og lurer på hva jeg skal skrive på kortet, og da på engelsk, siden piken er fra Brasil.
Noen som kan hjelpe meg med en fin tekst, et søtt rim, et lite dikt?

Supertakknemlig om noen kan hjelpe meg :)

Sett at en kvinne har 10-15 kg. for mye...
Kan det tenkes du hadde latt være å svare melding av den grunn?
Altså selv om hun ellers var søt og passet med dine kriterier/interesser?

Er virkelig nysgjerrig og håper på ærlige svar!

Må opp 10 år her inne for å få draget kontra IRL , flere som har det sånn ?

Skal til Tromsø til helgen og en ukes tid fremover, trenger tips til noen gode utesteder. Også der en kanskje får danset litt sving.

Hvordan gikk det, var den vellykket?

Litt inspirert av hva jenter gjør feil under flørten, har jeg ett spørsmål til dere:

Nå har jeg vært på en del dater. Og ett av gjenganger-spørsmålene fra gutta er: Har du møtt mange fra Sukker?
Vil dere virkelig vite det? Er det bare for å konversere, på linje med: Har du kontakt med noen fra klassen? som man gjerne sier når man treffer gamle skolevenner? Eller skal dere finne ut hvordan type jente jeg er? Er det fordi dere ikke er interessert og har allerede lagt an kompis-tonen? Hvorfor spør dere egentlig om dette?

Det er med glede jeg ser det er et forum her, MEN, går det ann å få det inndelt i forskjellige temaer?
Går det ann at man bare ser hva tråden handler om, uten å se all teksen under?
Jeg syns det virker rotete og forvirrende!

Hva med å lage forskjellige temaer: samliv, seksualitet, ferie og fritid, dating, relasjoner og diverse feks?

Da blir det mer oversiktig! :)
Vet ikke om dette er blitt diskutert før!?

Har merket meg at samme person har vært inne på profilen min etter at jeg har sendt mail til dem, men at de ikke har lest mailen etterpå. Den blir stående som ulest. Er det vanlig å sjekke profilen uten å lese mailen? Det har skjedd flere ganger nå?

Motsatt skjer og, at de leser mailen og svarer uten å ha vært inne på profilen? (positivt svar) Jeg både leser all mail jeg får og sjekker ut profilen deres. Er det mulig og sjekke en profil uten at en legger igjen visittkortet sitt??

Synes dette er eiendommelig, noen andre som har det sånn?

Tråd om følgende innlegg i datingmagasinet: http://www.sukker.no/datingmagasin/2009/05/skrubbsar-pa-hjertet/

Jeg leste dette innlegget, og jeg må nok si meg enig i mye av det Preben svarer jenta som kom med spm, både ut i fra mine egne erfaringer samt min egene tanker og ider rundt dette med psykologien bak det hun opplevede.

Hva syns du? Hvilken erfaringer har du rundt det denne jenta har opplevd? Jeg har jo da også lagt inn et lite svar i selve datingmagasinet om dette. Dog har den vært lite kommentert, og jeg er litt nysgjerrig på hva dere andre mener rundt dette. Så da tenkte jeg å se om noen har egne erfaringer som de ønsker og lufte her på forumet i stedet.

Er

Siste svar on. 3 juni 2009 19:49 (53 svar)
Skjult ID med pseudonym Elise

det noen som i det hele tatt bryr seg om at de får et gult eller rødt hjerte ?

Inspirert av vekttråden tenkte jeg jeg skulle benytte meg av det "faktum" at annenhver bruker her inne trener jevnlig;-)

Noen som har noen treningstips å komme med? Jeg har ikke tilgang til styrkerom/treningssenter, så jeg trenger "hjemmeøvelser".

Har gått mye ned i vekt de siste to åra, beveger meg mye på jobb og på fritiden. Spiser sunt, sukkerfritt og magert. Det jeg trenger er å få stramma opp problemområder som mage, lår og rumpe, men blir også glad for tips for muskelbygging i overkroppen. På et eller annet vis har muskelmassen i overkroppen minsket før fettreservene på rumpe/lår. Æsj, egentlig trenger jeg personlig trener, for her har jeg null snøring!

Ser at mange menn her har hunder eller katt, men jeg kan ikke klare noen av delene, så da undrer jeg over ,skal jeg lå vær å svare på mail fra dem? eller be en stille bønn om at de kvitter seg med dyret senere om kjemien skulle stemme?:-)

Jeg bare lurte litt:-)

Andre som elsker Zeromancer her? Selv elsker jeg Seigmen og Zeromancer, er helt forelsket i det nye albumet til Zeromancer, Sinners International! Sounds like love, (but it looks like sex) og my little tragedy, sinners international og doppeltgänger i love you! <3

Journalist Agnes Ravatn i vekeavisa Dag og Tid har ein spenstig serie kalla "Snarvegar", der ho "forbetrar livet sitt på lettvinte måtar". I førre nummer var temaet nettdating - og Sukker (og denne veka er det plastisk kirurgi). Ho skriv godt, Ravatn, og nokre av betraktningane kan vere vel verd å merkje seg. Kva meiner de om refleksjonane hennar? Her er nokre utdrag:

"Eg har ingen problem med å forstå at nettdating er utbreidd. I staden for å reke langs gatene og barane, i rakna strømpebukse, på utkikk etter ein partnar, kan ein sitje og velje og vrake blant titusenvis av menn på internett, like einsame og desperate etter kjærleik som du sjølv."

"Når folk skal skildre seg sjølve, oppstår noko forbløffande: Sjølv om ingen av dei mannlege brukarane har tilgang til profilane til dei andre mennene, er presentasjonane deira nesten identiske."

"Det er uklart om gutane skriv det som dei trur jenter vil like å lese, eller om dei skriv det dei verkeleg meiner er treffande skildringar av seg sjølve, eller om dei to er samanfallande."

"Dei fleste gutane har bilete av seg sjølv anten i berr overkropp på stranda, på fest med øl i handa eller i dress, i det som ser ut til å vere konfirmasjon. Det er frigjerande når mennene ein sjeldan gong berre ser litt vanlege ut. Eg vil nødig leve eit liv der eg heile tida må veksle mellom bikini og bunad."

"Etter nokre dagar har eg utvikla ei kald og umenneskeleg sorteringstenking: Sidan det ikkje er eitt menneske som presenterer seg sjølv på ein litt original måte, har det blitt slik at utsjånaden betyr alt."

"Den store feilen med nettdating er ganske enkelt at alle ein "møter", er rivne ut av sin eigen kontekst, og dei har full kontroll over si eiga sjølvframstilling."

"Den franske litteraturkritikaren og filosofen René Girard lanserte ein teori han kalla 'det mimiske begjær': Kort fortalt går teorien ut på at ein ikkje forelskar seg i, eller begjærer, nokon, før ein har fått ein garanti for at objektet verkeleg er åttråverdig - ein garanti ein først får dersom objektet er begjært av andre i tillegg til ein sjølv."

"Dersom dei er ekstra hyggjelege, blir eg straks mistenksam: Kva har me her? Eit desperat ulykkeleg menneske, mobba gjennom eit heilt liv? Derfor er arroganse den beste strategien, for arrogant blir ein berre av å vere umåteleg populær hos det motsette kjønn."

Sender en stor hilsen til alle deltagerene som var på Sukker festen den 30 Mai.
Dette var en utrolig gøy fest.
Jeg hadde det utrolig gøy, å snakket med mange hyggelige personer.
Og mojitoen (drinken for å ikke lage noen misforståelser) var vannvittig god hilsen NUE

Hvorfor i all verden er alle kvinnfolka på Sukker så betatt av dette bandet? Det er jo snart flere som nevner dem enn at de liker peiskos og en tur i skog og mark, jo...

har fått en jente på telefonen nå..

hva skal til for å få samtalen til å gå som smurt?

skulle ønske vi hadde hatt en i trondheim ;)

med dette systemet med å si at en profil er interessant? Har gjort det på ganske mange profiler, men har ikke fått mye respons på det, gitt. Er det slik at de som har gratisprofiler ikke kan svare på dette, eller?
I det hele tatt, ikke mye action her inne, gett..

Hvis en jente sier at en gutt er søt, blir han ofte fornærmet. Det er det ingen mening i. For det er bare godt ment, Og det betyr slett ikke at dere er pusekatter uten sex-appeal. Søt beskriver en sjarmerende personlighet som også svært maskuline gutter kan ha.

Første gang jeg hørte nordlendinger snakke om kjerringa si hjemme, trodde jeg det var nedsettende omtale. Nå vet jeg at hva som ligger i "kjerring" i ulike landsdeler kan variere. Det er ikke alltid mottaker oppfatter det samme som avsender. Sånn tror jeg det er med ordet søt også.

Poenget er: Søt er bra, når en jente sier det om eller til en gutt. Så da vet dere det! :-)

Mytene om at damer ikke blir tiltrukket av hyggelige fyrer, men at de foretrekker rasshølene/drittsekkkene har vel irritert mang en mann, men jeg kan si at det ikke er sant.

Det går ikke på forskjellen mellom snille og slemme fyrer. Det går på forskjellen mellom svake og sterke. Kvinne blir tiltrukket av menn som viser styrke, ikke nødvendigvis fysisk styrke, men evnen til å få dem til å føle seg trygge.

Hyggelige fyrer kan altså ikke bare være hyggelige, men sterke.
Mange fyrer som definerer seg som" veldig hyggelige", oppfører seg hyggelig bare fordi de gjerne vil at alle skal like dem, og at ikke noen skal synes ille om dem.

Så til alle dere "hyggelige" menn. Hvis dette er deg, kom deg ned av din hyggelige høye gest. Å være engstelig og ettergivende kan ikke forveksles med å være hyggelig.

Skrivefeil i Operaprogrammet!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi oppdaget pluteselig at det sto en litt kritisk feil i Operaprogrammet. Det står at etter pausen 21.05 blir den en pause med to påfølgende intense timer . Men først kl kvart over ti går Bo Kaspers på scenen. Dette er feil.

Det er kun ett rent klavernummer, og kun to korte klaver og operaarier sammen, deretter. Dette er ferdig allerede kl 21 så vi nå har kanskje folk sett for seg over en time med opera.. Det er jo Bo Kaspers som skal spille i to intense timer og dette kom veldig dårlig fram av teksten dessverre. Klaver og Operaen er jo mer som en oppvarming å regne så hovedvekten er altså Bo Kaspers..

Håper i ikke dette skuffer for mange. Samtidig så kan det jo da være at noen som er redd for Opera likevel tør driste seg med :)

Noen som skal?

Hva er vitsen med dette?? Trodde det var for å komme i kontakt med andre jeg? Har jeg missforstått noe?? Hvorfor svarer ikke folk? Finnes det ikke normal høflighet her? Har prøvd å sende noen mailer, men ikke mye svar. Et kort nei hadde holdt fint det!
Jeg føler meg veldig på utrygg grunn her med bilde og prøver å være så ærlig som mulig..... men nei ikke noe! Alle er nok ikke her med ærlige hensikter.... Jeg tror ikke noe på at alle er det, så kan ikke alle være så snille å skrive et bitte lite svar! Jeg føler meg veldig sårbar i denne settingen. Og tror nok mange er det. Det sitter mennesker på den andre siden!

Litt spent på hvor mange som kjenner seg litt igjen i denne teksten:

http://www.youtube.com/watch?v=AKioF1FOEpE

Jeg fikk en mail fra ei jente, og svarte på den. Så går det en stund uten svar, noe som jo ikke er så merkelig. Men så går jeg inn på innboksen min, og der står det "Nei" under "Svart?". Altså så det ut som jeg ikke hadde sendt noe svar. Men svarmeldingen lå i utboksen, som "Ikke lest". Jeg tenkte først at det kunne hende det sto at jeg ikke hadde svart før vedkommende hadde lest svarmeldingen, men sånn er det jo ikke.

Så jeg endte opp med å slette meldingen som lå i utboksen, og sende den på nytt. NÅ står meldingen jeg fikk, oppført som besvart.

Så... Fikk denne jenta nå den samme mailen to ganger, eller var den faktisk ikke sendt første gang?

Flere som har hatt det samme?

Å sitte i skyggen under et tre og lese en god bok, det er digg det!
boka "Øya" av Victoria Hislop kan hermed anbefales både for de som skal til hellas og de som ikke skal. Men men men nå er jeg ferdig med denne supre boka, hva skal jeg lese da? Tar gjerne imot forslag (er stort sett altlesende)

Detter er da selvfølgelig ikke en offisiell tråd, jeg er ikke på noen måte tilknyttet Sukker.no!!!
Men det er jo en del "informasjon" som svirrer rundt i de forskjellige trådene her, og jeg tenkte kanskje at det kunne være greit å "samle" noe av informasjonen i denne tråden... ;-)

fritt sakset fra nettet:

jeg mener mye av dette er reelt, ha synes dere?

1. Du klamrer deg til venninnene
En av de fremste flørtetabbene er at kvinner har det med å støtte seg til venninnene sine når de liker en mann. Uten å være klar over det klamrer de seg til jentegjengen for ikke å gjøre seg sårbare, men det er faktisk veldig vanskelig for ham å infiltrere seg i en slik klikk.
2. Du flørter med alle andre
Motsatt flørting er typisk kvinner. Dette vil si at de flørter med absolutt alle andre enn ham de er interessert i. Kanskje ikke så rart at han blir litt forvirret og kanskje oppfører seg litt overlegent tilbake?
3. Du gir ham råd
For å sitere John Gray fra boken Menn er fra mars, kvinner er fra Venus: «Å uoppfordret gi en mann velmente råd er det samme som å anta at han ikke selv vet hva han bør gjøre eller hvordan han skal løse et problem. »Ikke prøv å være snill med andre ord..
4. Du lukker deg inne
Mange kvinner gjemmer seg bak en «mur» når de er interessert i en mann for å unngå å bli såret. Men alle opplever å bli avvist på et tidspunkt og nervøse signaler kan bli feiltolket som at man er totalt uinteressert. Prøv i stedet å vise diskret med kroppsspråket ditt at du er mottagelig for flørtingen hans, og du skal se at det blir fortgang i sakene.
5. Du spiller kostbar
En av de klassiske flørtetabbene kvinner gjør er at de ignorerer ham de er forelsket i. I stedet for å gi nettopp ham litt ekstra oppmerksomhet, så overser de ham av frykt for å gå på en smell. Dette fungerer sjelden, skriver Top Flirting Tips.com

Hei dere alle her inne!

Jeg bor for tiden i Bergen og er ikke så godt kjent i området rundt her.
har møtt en utrulig herlig og voksen jente her inne på sukker.
det er første daten for oss begge på mange år etter lange forhold for oss begge.
så målet til oss begge er egentlig bare å møtes i en uformell setting hvor vi kan prate og bli kjent med hverandre uten at det legges for mye press på at daten skal være optimal eller ikke.

Så det jeg spør dere her inne om er litt råd om hvor man evt. kan dra på piknikk i bergensområdet!?
hvor man kan nyte utsikten, spise litt medbrakt mat og nyte en ellers herlig solskinnsdag (ja de fins på vestlandet)

Håper virkelig på en snar tilbakemelding fra dere alle :D

Luringer

Siste svar sø. 31 mai 2009 14:24 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym Kokosøster

Bare lurer på en ting. Er det mange luringer her inne som gir inntrykk av at de søker etter noen å ha et seriøst forhold med, selv om de egentlig bare er her for å "teste farvannet"? Som attpåtil gidder å innlede et forhold IRL for så å plutselig "finne ut" at man kanskje ikke var klar for et nytt forhold likevel?

Eller er jeg bare blitt servert en lettvint måte å bli kvitt noen man ikke vil ha likevel. Det er så usselt gjort, kan man ikke bare isåfall si det som det er istedet for å ombestemme seg frem og tilbake mens man lar jenta gå rundt og lure..

Hvordan kan menn være så kalde og flinke til å spille snille og gode uten å ha respekt for at det faktisk er mennesker man har med å gjøre... du sier ikke du er glad i noen og kjører full gass på forholdet uten at du har følelser for dem vel? Hva er da poenget?

Nei det var ikke en typisk sleazy player men en helt normal voksen mann trodde jeg.. så hmm hvorfor :(

Lurer på en ting. Er det den samme typen menndere kvinner kommer i kontakt med IRL som her inne:

Min erfaring:
For å bli populær på sukker er det førstog fremst utseende som teller. Selvsagt. Da får du flere som gidder å lese profilen din|. Har du noe vettug og komme med der og skriver bra så får du mye kontakt. IRL er det først og fremst selvsikkerhet og pågangsmot som teller.......... IRL har jeg slitt med å være sjenert, her er ikke det noe problem. Dette er faktisk positivt for en del menn. Er det sånn at en del av "brøleapene" rykker bakover i køen her........... Da er det ihvertfall noe positivt med sukker for mange!

En liten tråd for alle oss som ikke er på sukkerfest! Kom gjerne med positive innspill:-)

Hva har gjort deg glad i dag? Vet du om ord som gjør deg glad bare fordi de høres morsomme ut? Og hva i all verden skal man bruke en skikkelig overtrøtt lørdagskveld til?

Hei på dere alle som er på Sukker av en eller annen grunn og vil legge inn kommentar/beskjed eller diskutere, kose seg meg småprat osv.... komm igjen folkens, GOD HELG !

HALLO I LUKEN.

Er det noen 48 pluss som skal på festen i kveld. Er ikke morro å bli sittende alene. :0))
MVH. DAME PÅ 50

Så bra at mange har klikka på den. Før hadde jeg bare en side, nå kom jeg ut av tellinga !! Nå kan jo vi som er seriøse og som har folkeskikk holde oss på de sidene, så kan de som ikke svarer på " uinteressante" profiler (for dem) holde seg på onlinen. Mitt syn er at alle som skriver skal få et svar, uansett om jeg er interessert eller ikke. Nå kan vi kanskje slippe gjenganger trådene som tar opp mangel på svar, kjempebra. Keep it up !