Sukkerforum

Endelig helg,deilig å bare sette seg ned å slappe av:-)ingen planer for denne helga,bare ta d helt med ro,ikke ofte sånne helger................hva med dere der ute????

Det er ikke lett å få fram et ekte smil. Jeg ser en del som smiler så bare det, men det ser ikke helt ekte ut. Noen som har tenkt over det når de ser bilder?. Sliter med det selv... Det er liksom som med øynene når enn smiler ekte eller ikke. Enn skal jo liksom smile hele tiden, men personlig kan et bilde være like pent og sjarmerende om enn ikke smiler..om det ikke er ekte. Det beste er jo om enn virkelig har noe å smile for hele tiden da..,men hvem har det liksom..

Hvordan kan jeg finne ut om jeg selv har
-"svart litt annerledes og ser visse ting i et annet lys enn den gjennomsnittlige verdensborger"
-"svart gjennomsnittlig, og vil trolig passe til mange"
eller noe annet?

Jeg kan jo spørre dere her :-)

Player

Siste svar lø. 5 des. 2009 16:11 (70 svar)
Skjult ID med pseudonym Pisspreik

Jeg har en litt spesiell hobby som jeg tenkte å starte med. Det er å samle på ligg fra alle land i verden.
Høres det ut som en spennende hobby?

Synes det er veldig mange som har bilder med teksten "Dette er min beste venninne". Tenker dere ikke på at vi kan ta kontakt med dere for å få tilgang til venninnen deres? :-P

Jeg skal snart på en (ufrivillig) alenetur til Madrid. Noen som har noen tips om hva en bør få med seg når en først er der? Og ikke si Real Madrid, for jeg "drider" i fotball :-)

http://sinober.blogg.no/

Regine Stokke er død. 18 år gammel.
Les i bloggen og vær takknemlig for at du er frisk og har livet foran deg!

Litt sant som hun sier at man må være syk eller oppleve en ulykke for å sette pris på livet.

Jeg tenner et lys for denne jenta i kveld, og tenker på hvor heldig jeg er som har en frisk familie og har livet foran meg.

Dere skjønner .. jeg drikker lite og skjeldent, men nå i denne advedstiden så er det så mye muligheter at jeg kan ikke si nei til og .... da fant jeg ut at jeg er advendsalkis. Jeg drikker juleøl og gløgg og akevit, brrr (:
Men hva skal man ha til ribbe ellers? Kom med bedre forslag folkens, please ...

.... og h*n er den perfekte personen i dine øyne, du får sommerfugler i magen av å se han/henne, h*n gir deg et kick på alle mulige måter. Samtidig vil du gjerne at dere skal få et eller flere kjærlighetsbarn, men h*n vil ikke, hva velger du?

1. Å gå videre til en annen som kan gi deg begge deler
2. Barn er ikke viktigst, det er den jeg skal dele livet med som virkelig teller og da betyr ikke dette med barn mest.

Jeg vet ikke om tema er tatt opp før, men kom med tanker og innspill !! =)

Jeg sitter i nytt hus med full parafintank og funderer på hvordan man får liv i parafinovnen. Er det noen som har tips?

På tanken er det en stengekran. Det var av. Nå er den på.
På kaminen er det en vribryter som går fra 0 til 6. Den sto på 0, nå står den på 3
Det er også en bryter merket med AV (pil opp) og PÅ (pil ned). Bryteren kan naturlig nok skyves opp og ned, i tillegg til å trekkes ut og skyves inn. Så fort man slipper den spretter den tilbake til midten.

Jeg har hatt flere runder med fyrstikker på steder hvor det ser ut til at det burde brenne, uten at det har tatt fyr noe sted. Hva er trikset for å få liv i denne? (Den har sikkert ikke vært i bruk på lang tid.)

Du verden så alle jentene her inne sitter og venter på gjerdet. Venter på prinsen sin, som kommer ridende på sin hvite hest, med piknikkurv og champagne, så rir de avgårde til palasset hans på den franske rivieraen, der de lever bekymringsløst og i sus og dus alle sine dager... søtt.

Vi snakker nesten 100 her. Øverst på lista mi.

"hi there guys i am jenny 23f from london but i am here in oslo for hook up party for sex orgy. i am here alone and bored i need some naughty fun here. catch me at M.S.N curejenny23@hotmail.com and hot_sweetjess1986@yahoo.com

hei der folkens jeg er Jenny 23F fra London, men jeg er her i Oslo for å hekte fest for sex orgie. Jeg er her alene og kjeder jeg trenger litt uskikkelig moro her. catch me at MSN curejenny23@hotmail.com og hot_sweetjess1986@yahoo.com"

Sykt digg er hun også. Skulle ønske alle jenter var like enkle å få på kroken. Gleder meg stort til å hekte fest med denne jenta.

Det slår meg at når kjedsomhetssyndromet melder seg så jeg logger jeg meg inn på sukker for å "slå ihjel" tid her på Forumet.

Hvordan vil det da bli hvis/når man finner seg en livspartner og man, av normal seriøsitetsetikk, logger seg av her og lukker kontoen.... vil man da få abstinenser? Og vil nysgjerrigheten rive i årene og få deg til å ta deg selv i å klore på "log inn" knappen?

Antall barn

Siste svar fr. 4 des. 2009 10:06 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym jordnær1

Mange har barn ...
Ikke noe unaturlig med det, tvert imot, barn er flott. Selv har jeg ikke barn, men er glad i barn. Barn er et stort og viktig ansvar. Jeg kunne gjerne innvolvert meg med en jente med ett barn, men har hun 2. eller flere barn blir jeg mer usikker. Kanskje det er blitt slik fordi jeg har lyst på en selv.

Derfor ... burde man ikke helt naturlig nevne i profilen antallet barn man har? Tross alt, så må dette fungere godt i et forhold også. Hva mener dere her?

Det skjer oss alle hele tiden, folk titter innom profilen din, uten å legge igjen noe annet spor enn besøket selv. Hva legger folk egentlig i dette?

Synes de du virket interesant, kikket på profilen og utelukket deg av en eller annen grunn? Er de nysgjerrige på deg, men tør ikke ta kontakt eller vise interesse selv? Er de bare ute etter mest mulig oppmerksomhet? Er de nysgjerrige på deg, men føler at du ikke ønsker å bli kontaktet av de? Kanskje fasinerer du de, men de ønsker ikke å risikere avvisning ved å vise interesse selv?

Hva tror du, hva er din grunner til å besøke folks profiler? :-)

Bilde

Siste svar fr. 4 des. 2009 00:35 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym link1

Har kommet i kontakt med ei dame, og sent noen mail frem og tilbake.
Men da eg spurte ho om det var muligt å få eit bilde av henne, blei det plutselig slutt på mailene fra henne.
Er det noen som har vert ute for dette før?
Hva er grunnen tror dere?

Jeg hører noen synes det å sette hjerter er turn-off og bare tafatt. At om man er interessert får man saktens klare å skrive en melding.
Er hjerter tafatt og turn-off? JA, eller NEI......? :)
(...med fare for at dette tema er tatt opp før)

Hva????

Siste svar to. 3 des. 2009 22:18 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann 27

Har ikke vært pålogget på noen uker,sjekket innboksen og hehe måtte begynne å le:-) høyt:-).
1 mail trivelig ifra en dame,for deretter og sende flere mail hvor hun krangler med seg selv hehe tydeligvis.Siden profilen min HAR STÅTT I PÅLOGGET 1 UKE.....2 UKER OSV. Til slutt fikk jeg tydeligvis svart hjerte hahaha, News flash jeg aner ikke hvem du er,kan ikke se deg og nei hehe tror ikke vi matcher:-).

Har registrerte meg i dag og lurer på hvordan skal man være aktiv her inne?
Har sendt flørt til en jeg har høy match med og likte bilde og profilteksten.
Han kikket på profilen min, men svarte ikke.
Er det vanlig oppførsel ?
Hilsen go

kan man finne ut om man er blitt blokka?

Jeg vil først si at i løpet av den tiden jeg har vært her har jeg kommet i kontakt med svært mange søte,hyggelige og pene jenter;) Og jeg har hatt mange interessante samtaler/diskusjoner med dem og det har gått veldig fint. Jeg syns mange av jentene her inne er meget reflekterte og oppegående;)

Men så kommer jo noe av det vanskeligste med nettdating. Man vil jo selvfølgelig føre samtalen eller kontakten et steg videre, hvis man føler samtalen har gått bra da;) Men nesten hver gang jeg har foreslått om å møtes til en sammekomst, utveksle hverandres nummer, eller adding på facebook eller lig. så unnskylder mange av jentene jeg har pratet med at de ikke vil gi personlig informasjon til folk til de ikke kjenner. De sier som regel: Sorry, jeg gir ikke nummeret mitt til folk jeg ikke kjenner:(

Greit jeg kan forstå at folk er skeptiske til nettdating, forfi man møter totalt ukjente folk. Men da er vel litt av poenget borte med å være medlem her inne eller? Man prøver vel ikke nettdating for treffe de samme gamle bekjente som har gått i klassen på ungdomskolen og vgs? Man er vel her inne for å treffe nye folk og en potensiell partner?
Jeg er bare litt oppgitt egentlig, det virker nesten som de fleste jentene har glemt hvorfor de er her inne.....

BARE FOR Å FÅ SAGT DET! DETTE ER IKKE ET NYTT SUTREINNLEGG!

Anorakker, fjelltopper, fiskestenger, klatreutstyr, hunder, katter, unger, båter, den kinesiske mur, vinglass og solbriller.

Hvorfor er det så viktig for folk på Sukker å kun vise sine reiselystne, naturelskende, sosiale og festglade sider? Er det virkelig nødvendig å la fire av fem bilder være i en nedsnødd anorakk på en eller annen fjelltopp på vestlandet?

Noen gode tips til hva enn kan ha som snack til juleøl utenom chips? Tenker da hjemme lett å lage og ikke tar noe lang tid å lage

Jeg fant nylig igjen denne teksten. Den var en låt jeg lagde når jeg var ca. 20 år. Fin melodi, intro, fingerspill, mellomspill og greier, husker jeg:-) Har ikke spilt eller sunget den siden dengang, men jeg ser på teksten at jeg prøvde å leve opp til mine helter på den tiden, Jokke og Raga. Men det var sikkert fryktelig langt fram, hehe. Men jeg var ganske god til å rime, ser jeg:-)

Men teksten har jo en viss relevans på et sted som dette, selv om internett knapt var påtenkt på begynnelsen av 90-tallet.

Døm selv, er dette skrevet av en 20-åring det kunne bli folk av?;-) Den heter "Det er deilig å våkne opp aleine":

et langt og fuktig vorspiel gjør meg fylt med velbehag
og det jeg ser i speilet nå det spiller på mitt lag
så nå drar jeg ut på by'n, for i morra den dag
så vil jeg ikke våkne opp aleine

jeg så meg ut et offer som satt der for seg selv
og jeg følte i hele meg at dette var min kveld
men jeg må ha sagt no' gæærnt, for så gikk jeg på en smell
og hele opplegget, det reiste seg og gikk

veien hjem er lang for et sårt og ensomt sinn
jeg snubler og jeg sjangler opp en masse trappetrinn
og jeg juger for meg selv like før jeg sovner inn;
det skal bli deilig å våkne opp aleine

og når du våkner opp om morran, så er hue fullt av bly
tømmermenna bråker som et middels bombefly
og når du kryper ut på dassen for å fylle den med spy
så er det deilig å ha våkna opp aleine

Sporty?

Siste svar on. 2 des. 2009 22:38 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym multe

Ser flere profiler søker etter en partner som er "sporty".

Kan noen være vennlig å definere hva dette er for en som kanskje er litt uvitende?

Merker at omtrent halvparten av de profilene jeg forsøker å klikke meg inn på fra dette forumet har blokkert meg. Jeg blir like fornærmet hver gang. Det gjør meg langt mer opprørt enn jeg blir ekstatisk når noen har satt rødt hjerte.

Hvordan tar du det når du ser at noen har blokkert deg?

Jeg tenkte det ville være interessant om noen av damene her kunne poste anonymiserte, ekte eksempler på førstemeldinger som fungerte; altså førstemeldingen som gjorde at du tok kontakt tilbake.

Altså ikke *forslag* eller *ønsker* til / om hva en førstemelding bør inneholde denne gang, men ekte eksempler på hva som faktisk fungerte for deg.

Så... dette er en anmodning om dét. Kanskje vanskelig å grave fram den første meldingen man fikk fra forrige dater, men om noen kunne gjøre et seriøst forsøk, eller klarer å huske ganske nøyaktig hvordan den var, hadde det vært interessant å se.

Sukker minner om, slik som vi har gjort tidligere, at vi ikke kan tillate at brukerne å arrangere egne treff i Oslo. I høst så sa vi det var greit å arrangere en tur til fjellet ettersom vi p.g.a. svineinfluensaen ikke tok sjansen på å holde en hotellweekend. Det å arrangere sammenkomster i Oslo mellom våre egne Sukkerfester er derimot ikke helt problemfritt. Vi ser nemlig at at når det går to måneder mellom hvert treff så kommer det over dobbelt så mange som når det går en måned. Ettersom store fester er mest populært så leier vi steder som har kapasitet til å huse alle sammen. Alle singelfesters mor i Soria Moria bygget blir en stor herlig fest og det store antallet gjester er et klart tegn på at dette verdsettes.

Hvis vi skal tillate brukere å fritt arrangere arrangementer innimellom våre egne så ville dette bli problematisk på flere måter.
Først og fremst fordi det vil påvirke våre egne fester og dette er noe vi lever av, men også fordi det er en slags sukkertreff som vi ikke arrangerer og kan kvalitetssikre.
Tidligere har det blitt noe ramaskrik når vi har begrenset egne arrangementsinitiativer, men når man tenker seg om så forsto de fleste at det ville bli store problemer for oss (som proffesjonelle festarrangører) hvis alle skulle få lov til å arrangere det de vil ved bruk av vårt forum. Vi håper at dette blir akseptert :)

Det slo meg plutselig at de samme (få) jentene dukker opp på siden her hele tiden... og grunnen er åpenbar:

1. Det er kun superbrukere som kommer med
2. Det er veldig få kvinnelige superbrukere!

...så, hvis flere kjøper seg medlemsskap får dere mer oppmerksomhet (og vi gutta får litt mer variasjon ;)

//FF81

[Disclaimer: FF81 is not now, or have been previously, employed by sukker.no in any way]

Det har vært klaging tidligere på forum om at sukker.no er bare for Oslofolk.
Men nå ser det ut som det er i ferd med å spre seg..
Av de 50 nyeste profiler er det bare 10 fra Oslo, dvs.1/5… Av de hundre øverst på online listen min er det 30 fra Oslo altså ca 1/3.. 7 fra Hordaland
7 fra Rogaland
13 fra Østfold
7 fra øst/vest-agder
7 fra Trondheim/ Møre
Resten er div. andre fylker.

… må bare si at disse har kommet nå siste to mnd .. det vet jeg for det er to mnd siden jeg var inne å ga svarte hjerter til alle som bor for langt unna. :o)

Nå er det kanskje på tide å prøve å arrangere noe i andre byer..ikke at jeg egentlig klager .. men ...:o)))

Sliter litt med å finne bra bilder av meg selv som jeg kan legge ut.... de eneste bildene som er bra er bilder som eksen min har tatt.

Hva tenker folk om å legge ut bilder som man har fra tidligere forhold? (selvfølgelig bare med seg selv som motiv)

Sier fippskjegg, smultring eller annen frisert skjeggvekst noe om en fyr?
Man kan jo finne det også hos sportsfreaker, men assosierer det litt mermed enten litt kunstner/frie-yrker-typer eller litt harrytyper (som gjerne er helt forskjellige grupper).

jeg skjønner at menn ikke har så mye å spille på og kanskje liker å forandre uttrykk innimellom... men selv er jeg ikke begeistret.
Jeg synes det virker litt utstudert jålete - særlig fippskjegg - og som regel bare "forstyrrende" i ansiktet.

Menn med fippskjegg, hvorfor har du det og betyr det mye for din identitiet?

Hva synes andre jenter om fippskjegg, smultring eller annen frisert hårvekst på haken?

Må innrømme at jeg føler det er vanskelig å få til date om det er på nett eller "in the real world" pga barn.. Jeg er ganske pratsom, med andre ord liker å få igang samtaler, tar ofte initiativ til ting osv, men ingen skravlekopp.
Jeg er ikke noen mindre atraktiv mann, forholdsvis trent osv. men føler at så fort jeg nevner at jeg har barn så flykter alle jenter.
- Tok en liten test en stund tilbake hvor jeg fjernet at jeg hadde barn, da fikk jeg plutselig svar på profilen min, men følte at det var veldig misledende og valgte å få dette på plass igjen.
Tror de fleste menn syns det er greit å møte kvinner med barn og det ser man jo på en måte, for dere skriver jo det i profilen osv og enda får svar, men virker ikke som om det funger sånn omvendt.. eller er det bare meg....?!?!

En annen ting er at i veldig mange profiler så står det nesten alltid(utennom høy mørk og veltrent) Må ha humor.. på mange måter virker det som om dere vil ha komikere.. vanskelig for oss normale å leve opp til.. selv om vi har humor, kan le og komme med en liten komentar i nyåne og kansje ha det som treng for akkurat 'deg'

er det noen som kan hjelpe meg forstå??!!

Er det mange damer som ønsker en "kort flørt/flørt" med litt yngre gutter/menn?

Etter å ha vært på sukker et par måneder, så har jeg to ting jeg tenker mye på, som jeg også har diskutert med venninner som har profiler her inne.

1. Er alle her inne på leting etter en kjæreste, eller vil mange bare ha oppmerksomhet? Kjekt med mange klikk og meldinger, men gidder ikke svare på så mange og har ikke til hensikt å møte noen. Evt tar aldri kontakt med noen først?

2. Føler dere som meg at man blir mer overfladisk av nettdating? Jeg kan lett se ut i fra en profil om det er en gutt jeg vil møte eller ikke. Dvs hvis jeg tror det er en jeg aldri ville fallt for, så velger jeg å ikke ta kontakt, eller å ikke svare på meldinger. Hadde jeg truffet vedkommende på et vorspiel ville jeg mest sannsynlig pratet med personen. Det er gjennom samtale man ser om man får kontakt. Men på nettet må man "screene" på en eller annen måte. Da tror jeg at det er lett å plukke seg ut helt feile personer og ikke gi de "rette" en sjanse. På den måten blir det mer overfladisk. Man dømmer ut i fra et bilde og et par personlige opplysninger.

Nå vil jeg gjerne høre meningene deres, mine medbrukere ;).

Er ei 23 år gammel jente som har vært på sukker i nokre mnd no.

Det eg merker er at mannfolkene her inne er veldig ute etter bilder,eg har bilde og mener eg ser normal ut. Men dem setter hjerte å så får eg en mail i ny og ne,men kun korte svar tilbake,
Kanskje eg skriver noe dumt,men føler ikke det!

Andre som irriterer seg over menn her?

leste i en annen tråd ang. dette. hva har menn i 30-40-50-årsalderen til felles med ei jente på 16 år? Er det kun for det seksuelle?
De er jo lovlige seksuelt når de er 16 år, men likevel....

Autotekst

Siste svar ti. 1 des. 2009 21:52 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym zoid77

Forskjeller i krenkbarhet, røyk, samfunnsinteressert, sosialiseringsgrad, emosjonell intelligens og utseende, utstråling og fremtoning (attraktivitet) er egenskaper som kan skape problemer for dere.
[Profilnavn] er ikke så opptatt av at du macther på røyk.

Finn én feil...

Veltrente menn

Siste svar ti. 1 des. 2009 18:49 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym Dame 41 år

Jeg lurer på en ting, hva legger dere menn i at dere er veltrente??

Jeg har nå vært på to dater med to forskjellige menn, hvor begge to hadde i profilen sin at de var veltrente

Date 1: Han var ganske enkelt tynn og ikke noe faste veltrente hverken lår eller rumpe der nei.

Date 2: Han hadde mage, men var jo forsåvidt ok ellers.

Jeg tenker at en veltrent mann ikke bare nødvendigvis har god kondisjon, men at han også har en velproposjonert kropp, jeg mener ikke kroppsbygger kropp, men en kropp der du ser at den er brukt litt tid på.

ELLER ER JEG HELT PÅ JORDET :-)

I don't have the kind of problem like the uncle of my father had
I'm in the seat neatly behind the wheel
I don't have the problems that the father of my father had
I'm not afraid to hug and touch and feel

The circle must be broken
so take this as a tolken
the circle must be broken

My mother wants me to be happy
but how can I be happy when she cries herself to sleep
and papa I want for us to have a pint
and talk about the stuff that is running
way way deep
way way deep

A bla di bla di bla di bla bla...
A bla di bla di bla di bla bla...

I'm not one for breaking the fracture that's been healed
I'm not into rifleshots on any open field
who among us can be happy every single day?
The circle is a prison
where you shouldn't stay

The circle must be broken
so take this as a tolken
the circle must be broken

I know that I can be a bit too much
for the ones who won't hug or touch
I can be a bit too much
But i hope to be accepted as I am
It's important for a man
like the quintessence
like the quintessence

I see my Constance beaming in June
under the sunshine, longing for the moon
I see my Constance beaming in June
under the sunshine longing for the moon
my baby she's longing for the moon

Hei! Mitt spørsmål til dere. Hva ser dere etter i det motsatte kjønn her inne? Hva skal til for at det rykker i foten. Hva skal til for at du får lyst til å svare på en mail.

Ser dere på bildene? Hva trigger dere ved et bilde? Ser dere på hvordan personens drømmekjæreste er? Eller om personen springer i skog og mark. Hva...

:)

Jeg kunne tenke meg at de ti første damene mellom 40 og 48 år som henvender seg her vil være med på et opplegg på høyfjellet ala Bonderomantikk opplegget på tv2. TVN vil filme og dere må sette av ei lang helg i januar 2010 fra torsd 14 Januar til søndag 17Januar.

Interesserte bes melde seg her.

Med utgangspunkt i en del tråder her, og for så vidt også egne opplevelser en og annen gang innimellom, tror jeg at jeg vil foreslå at Sukker føyer et nytt valg til "søker"-feltet, nemlig "selvbekreftelse". Bare folk hadde vært ærlige nok...

Dette er noe jeg har forundret meg over mang en gang. Selv er jeg verken lesbisk eller bifil, men hva med de som er det? Såvidt jeg kan se er det jo ingen muligheter for å krysse av på at man er interessert i samme kjønn. Er ikke det litt synd og ikke minst diskriminerende? Bare noen tanker på en lørdags formiddag..

Er det så få som liker sex (av jenter) her?

Byttet litt på relasjonsprofilen og poff! 7 online og ikke 50++

Absolutt krav på tidsbruk og lyst og plutselig var det nesten ingen igjen :S

Er vel unormalt keen på et forhold med masse sex jeg da..

Bare lurer på om det er noen som svarer på personer som er på 70 tallet? Virker som enten ikke enn bryr seg om desse match talla eller så gidder enn vel ikke svare på match under minimum 80 eller hva gjør dere?

Da er barna i seng og jeg sitter å venter på at klokka skal bli hentetid for en kamerat som er på julebord....
Med andre ord, noen som vil bli med på å gjøre kvelden litt mindre "kjedelig"? :)))
Var jo ikke noe særlig på TV'n heller :(

Lutfesk:
Lutfesk det e nu en underli rætt. Korsn i fan kan du ete dæ mætt?
Skjælven og gul ligg han på fat, e det normalt å servere sånn mat?
Æ syns at maten ska ligge i ro, då ser den bra ut, då e den go.
De som et lutfesk drekk akkevitt, æsj førr et breinnvin det smake jo dritt.
Jo meire de drekk, jo lettar går praten, nu slurpe de i sæ den sjælvanes maten.
Fy fan førr et skue, nu sett de å rapa, meir akkevitt, ja sjå kor de gapa.
Nu e de mett og passeli full, ete slik mat e jo reinspikka tull.

God avdent!

Jeg var inne å tittet litt på svargaranti-listen, men det er overraskende få som har valgt å garantere for svar. Jeg må innrømme at jeg er litt skeptisk selv. Men etter å ha tenkt litt over det, synes jeg det er veldig rart at flertallet ikke vil gi svargaranti. En har jo en hel uke på å svare, og det kan jo ikke ta så lang tid å klikke på "automatisk-svar-knappen". Hvorfor har den gjennomsnittlige nettdateren/nettdaterinnen så vanskelig for å forplikte seg til noe så enkelt? Kan dette være noe av grunnen til at såpass mange aldri finner den de leter etter på via nettdating?

Når dere ser på en profil, hvor mye betyr egentlig klærne vedkommende er kledd i? Og hva foretrekker dere?