Sukkerforum

Lurer på om det er vanelig å bestemme seg på første date om man passer sammen eller ikke?

Noen ganger så, ja, da kan man merke sånt med en gang, men som regel tar det litt tid å bli kjent.
Det kan gjerne ta to dater(hvis ikke flere) … men om jeg ber en jeg er usikker på om en date nr to, bør man si at man er usikker. Sånn at han ikke tror det er kjærlighet(litt overdrevet , men ) selv det blir en date til??
Opplever det er ofte folk bestemmer seg med litt for fort uten å gi noen en sjanse …
Har vel kanskje gjort det selv også, men prøver på en eller annen måte å vite hva jeg takker nei til. Har angret meg en gang, men da var det for sent …

Noen som har vært på date i det siste? Og er du fornøyd? :)

Jippi det er helg :)

Jeg får besøk av ei venninne i helga!
Vi skal være hekser å gå på jakt :) Det MÅ bli bra! :)

Ha ei god helg :)

Dere kan lese the Game og diverse bøker, og til og med gå på kurs (!) for å bli flinkere til å vekke interesse hos damer, har jeg skjønt. Urettferdig!

Men hva med å gi damer noen råtips? hva skal til for å få draget på deg? og helst ikke bare for en kveld. Og her snakker vi altså lettkjøpte tips...

Hva er en perfekt første-date? Hva skal til, med tanke på sted og setting rundt det.
Må ha litt lærdom fra de mer erfarne nett-daterne til det blir min tur :)

Det er snart helg igjen!
Jeg syns tiden går så utrolig fort!

Ha en god natt og en fin torsdag :)

Jeg har ikke satt meg så mye inn i dette med hjerter og andre finesser, men jeg har i alle fall fått vite hvordan jeg kan utelukke noen som måtte oppføre seg kvalmende. Så, mitt spørsmål er... når jeg setter sort hjerte på en person, vil vedkommende kunne se at jeg har vært inne på profilen hans/hennes igjen etter jeg har satt det sorte hjerte?

Tusen takk for seriøse svar om noen vet :)

Mange snakker om mensatesten i tråden under her, og det slår meg plutselig at ingen menn har spurt meg om verken mensatest eller mens-attest før en date. Det burde jo være et naturlig spørsmål, eller hur? Har du dokumentasjon på at du er intelligent nok (les: ikke intelligent nok) til å hoppe til sengs med meg på første date? Har du dokumentasjon på at du faktisk kan hoppe til sengs med meg på første date? Egentlig burde en Aids-attest eller kvittering på svineinfluensavaksine og vært vel så viktig, man vil vel ikke ha noen svin på skogen, eller noen krabber i salaten :-)

I går tok jeg med meg min største ekstrapute til sengs fordi jeg hadde lyst til å holde rundt! Wacko? Eller er flere som meg?

Hvorfor har egentlig min bil ALLTID rim på frontruta på denne tiden, mens nabobilen aldri har det?

Når du går forbi f.eks Celina Middelfart på gata, kan du få tanker som sier: fiser hun høyt i stua sammen med kjæresten sin mon tro?

Er det flere enn meg som synes det er søt design, og som smiler når dere ser hjertet strategisk plassert foran på libresse-bindene?

Dette er tråden der ingenting er dumt å skrive.......men jeg blir glad om du pludrer litt med meg her jeg ligger syk på sofaen :-)

.... og har forsøkt å implementere systemet?

Fant en veldig søt jente som virket som et interessant prospekt for meg, så jeg satte et gult hjerte på profilen hennes. Tok ikke direkte kontakt da, for jeg ville avvente litt for å se om hun (mot alle odds) skulle gi en slags motreaksjon. Det skjedde overraskende nok, og hun satte et rødt hjerte på meg. Jeg valgte da å sende en melding, som jeg fikk et hyggelig svar på. Sendte så en melding til med noen enkle og helt uskyldige spørsmål relatert til hennes profil. Dette har hun aldri svart på. Jeg står fortsatt med rødt hjerte i profilen hennes, men hun gidder altså ikke å sende meldinger med meg.

Hva er egentlig greia med dette? Er dette normalt her inne?

Jeg er ganske fersk så har egentlig ingen tidligere erfaringer med gjensidig "hjerting".

Jeg skal ta vaksinen! Hvem flere?

hva skal man si når man får en melding fra en 58 år gammel mann som går som følger:

"Er ute etter sex, hvem er ikke det! Prøvde å få kontakt på chatten, men du svarte ikke. Sex med deg ... Ja gjerne "

og når jeg spør han hva er dette?

får jeg til
svar

du er nok ikek den jeg søker...

da fikk jeg meg en god latter,,,, mannen har jammen selvinnsikt,,,,,,,

The Streets – Blinded By The Lights:

http://open.spotify.com/track/0EnkM13ebHKdzmY9sTNuHW
http://www.youtube.com/watch?v=4A8T4lVu074

Post no bra musikk du vil dele :)

Har ikke barn selv, men er veldig opptatt av barns beste og synes det er supert og kunne få jobbe med barn. Så derfor spør jeg dere, hvis dere ikke hadde behøvd og tenke økonomi, når synes dere barne burde starte i barnehage??

Har lenge ønsket å lære å danse. Har danset svært lite tidligere, men tror så absolutt jeg skal få fartpå min 30år gamle kropp. Min første (og kanskje største) utfordring blir å slippe meg løs, unngå å bli "stiv av skrekk".

Siden jeg sliter en del med "sceneskrekk" har jeg sterkt vurdert å ta noen privattimer i starten. Tror det er letere for meg å slippe meg løs med en instruktør, enn blant mange ukjente. Jeg ønsker å melde meg på kurs for om mulig å treffe flere (gjerne single) danseløver, men ønsker å vente med det til jeg har fått igang dansefoten.

Hvilken stilart bør jeg satse på? Salsa er vel mest inn for tiden, men hvilken stilart innen det er mest anvendelig å kunne? Swing er jo veldig fint å kunne, men tror det kan vente til et kurs. Privattimene trenger jeg vel ikke å bruke på det. Swing kommer nok bare man klarer å slå seg løs.

Noen som erfaringer med privattimer?

Noen som har anbefalinger om gode danseskoler i kjøreavstand fra Sandvika?

http://www.youtube.com/watch?v=CbnE7ljHxIE
Hvem ville ikke tatt en tur med en av disse ?

seriøst...

Forventningene til medlemskapet på Sukker er tydeligvis variert, og det er interessant å se hva dere forventer dere.

Om du stikker fingeren i jorda - hva tror du at du medlemskapet her har ført til før julenissen banker på pipespjeldet?

1 - En date
2 - Mer enn 1 date
3 - En kort flørt
4 - En sexpartner
5 - En kjæreste
6 - Ingenting

Til alle girlsa her , Rune Rudberg har blitt singel hehehehe ..

Ville du vært skeptisk til at en du dater har en elsker, da mener jeg før man møtes? Det er jo en selvfølge at man kutter disse når man dater noen for å se om det kan bli noe seriøst, men er det okei å ha noen mens man leter?

Vil man se på noen som mindre seriøse av den grunn? Eller er det for mye å forvente at single skal gå rundt hele året uten noen form for nærkontakt.

Har du en elsker og tror du at det hindrer deg i å møte noen andre?
Har du følelser for elskeren din, eller er det fullt mulig å holde dette på et vennskapelig nivå?

Kan elskere falle forhverandre etterhvert, det har jeg hørt har skjedd? Hva mener dere?

Personen jeg skulle møte, dukket ikke opp på daten, er så drit lei det, folk er så hypp på og møtes også ditcher de på den måten, er det mulig, ikke noe svar og få heller, ingenting..
Flere som har opplevd det?

Jippi! Endelig ferdig med puberteten. ;-)

Chroming Rose... min lille bursdagsang de siste 20 årene. ;-) Hør på hele, fordi den skifter takt 3 ganger. hehe
http://www.youtube.com/watch?v=0PaJdGeYGpk

Feiringen starter 14:00 idag og varer til i morgen en gang, så jeg tyvstarter tråden siden det er lørdag.

Pablo Picasso, Georges Bizet og Johann Strauss kunne ikke komme av naturlige årsaker, og Glenn Tipton fyller også idag, men vrenger noen strenger med Judas Priest denne helga og feirer 38 års jubileum for bandet. ;)

*** Ha en strålende dag sukker folket! :-) ***

* WARNING: Husk å stille klokka tilbake en time i natt... Vintertid.. *

Sitter og hører på litt musikk med litt knitring på peisen.

Spotify - http://open.spotify.com/track/1yOtofsWWjtOruZBG0xa6q

Youtube - http://www.youtube.com/watch?v=z5K0wsdil_I

Tenkte jeg skulle dele litt god musikk med dere :)

Hvorfor er det så få som har svargaranti, lista er kun knappe 3 sider lang....et antall på litt mer enn 100 personer.
Dette er dårlig, dere som ikke er på lista, SKJERP DERE!!!!!

Hei, jeg fant ut at jeg har ei på match 98.. da står det kommentar fra Sukker: "Usannsynlig høy score, har du fusket?:)" men hva står om man har match 99 eller 100?

Bare litt nysgjerrig.. ;)

Er det for mye å forvente at det skal være gnister mellom to personer ?

Jeg har vært på mange dater og det er skjelden jeg føler noe på en date.
Jeg er en av de personene som kan fort bli betatt av noen. Det holder noen ganger med en date ; hvor jeg da blir litt ekstra nysgjerrig på mannen jeg møter. Men dette skjer veldig skjelden.
Av de datene jeg har hvert på er det bare 2-3 ganger hvor jeg har blitt betatt og en gang hvor jeg falt hodestup inn.
Har hørt at de fleste forhold som varer starter som et vennskap og utvikler seg ... Er det sånn at man er venner uten å føle noe spenning ...og så kommer den etterhvert?
Jeg er på utkikk etter den som får blodet til å bruse men det er tydelig vis langt mellom de. Men jeg vet de finnes , det er vel derfor jeg ikke gir opp. Lenge leve håpet ... Kanskje man kan leve i håpet livet ut kanskje?

Gratulere så masse med dagen!

Ha en flott søndag :)

Høres ikke dette ut som et fantatisk TV-konsept?

Homo, hetero elleropptat? (Gay, Straight or Taken?) Amerikansk realityshow. En kvinne møter tre menn. En av dem er i et heteroseksuelt forhold, en annen er i et homofilt forhold, mens en av dem er singel og hetero. Om hun kan plukke ut den single, vinner de en reise for to. Jenner jobber innen eiendomsmekling og liker sport, barn og menn med tatoveringer. Hun drømmer om en mann med god sans for humor som får henne til å le. Han må også like moren hennes. Luciano, Mike og Christopher kan alle være både Jenners og svigermors drøm. Men bare én av dem er singel og straight. Kan Jenner plukke ut den rette?

Føler virkelig for å benke meg foran TV3 for å se dette i dag...

what do a girl haft to do ...........

Er livredd for og ikke ha noenting og snakke om, at han jeg møter ikke vil synes jeg er pen nok, at jeg gjør noe feil, redd han vil synes jeg er kjedelig, redd for alt..
Vil så på date, men tør liksom ikke.
Noen andre som har det sånn, og noen som har noen tips?

Sats Hellerud

Ingen svar
(mann 31 år fra Oslo) Privat melding

Hei alle forumsbrukere, er det mange her som trener på S.A.T.S Hellerud?

Skriver deler av en tekst nedefor, så er det bare å finne ut hvilken artist det er og hva sangen heter.
Den som gjetter rett stiller neste spørsmål. :)

De dansa bort natta åsså byn de å spa
Å når vi dansa, dansa vi, vi dansa som faan
De tråppa opp på trappa, men de får ikke svar
Førr når de kåmmer dansa vi å ropa
Laiiiiroooo.....

... bare bare babbelbabbel.

Hørte på nyhetene tidligere at arbeidsgiver siden i arbeidslivet ønsker en ny model for sykefravær.
Forslaget som ble presentert gikk utpå at sykefravær skulle avtales mellom arbeidstaker og arbeidsgiver, ikke mellom arbeidstaker og lege.
Er ikke dette en lite troverdig måte a ta seg av sykefravær på, og hvem skal i tilfelle sykemelde arbeidsgiveren?

Velkommen...

Siste svar lø. 24 okt. 2009 17:17 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym hurragutt

ta meg med
bli med til vår by
for det er her vi bor
og deg vi har kommet for
og ta med oss ned til metropolis

Dere som er her dag ut og dag inn. Begynner ikke dere å bli rimelig dritt lei hehe. Jeg er driiiit lei etter 3 mnd. Utrolig bra at dere holder ut og satser da:)

Er det bare noe jeg innbiller meg, eller ser alle som kaller seg "glad", "blid" osv. i nicket sitt ut som de har solgt smør uten å få betaling?

Hei :)

Det er lørdag og helg! Nyt den!

Siden jeg er utenfor målgruppen kom jeg til at det var best å ta det her....
(og jeg vil ikke sende mail for å risikere å bli misforstått :p)

Mange flotte bilder, og en del ganske morsomme :D
Kveldens (dagens?) en ny høydare hehehehe

Dette er ikke ment som reklame :S ville vel bare si: Keep up the good work.

"Du kan skrive hva du vil så lenge det ikke inneholder reklame eller støter andre. Ved misbruk risikerer du å miste ditt medlemskap."

Du hadde aldri reist på jordomseiling uten kart og kompass?
Hvorfor følger det ingen bruksanvisning med hvordan man kan få et forhold til å fungere over tid?

Hva tror du er fallgruvene i et forhold?
Hva skal til for å få et forhold til å blomstre?

Martha

Siste svar fr. 23 okt. 2009 23:44 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym TomTom;-)

Tja.. Martha var på førstesiden i VG igjen idag, og nå har hun visstnok helbredende krefter også. ;-)

Flere triste? kan vi lage en trist tråd sammen? :) jeg føler at flørten min her inne på Sukker sier en ting, men gjør noe annet. vært med på den før? vi skulle egentlig på date idag, men istedet er det utsatt igjen , bare med et lite smil " vi sees " .

Tror nok at disse pengene som forsvant ut av min baklomme og inn i hendene til sukker ledelsen, burde vært bedre brukt et annet sted.
Men jeg kan jo ikke skylde på noen andre enn meg selv, og kjenner jeg meg sjøl rett så hadde nok de pengene flyti bort i det store intet uansett

Her har de så langt ikke gjort mye godt for seg iallefall.
Å da er det jo også viktig å påpeke fra min side....=op at jeg ikke er en av disse jentene som sitter på sidelinjen å venter på bli kontakten. Neida jeg har hoppet uti dette store dating bassenget med begge beina, hiver ut røde og gule hjerter om hverandre og kontaktet en haug med folk via chatten her. Desverre er det ikke så mye respons tilbake,

Jeg skal ikke sitte å sutre over "spilt milk."....neida det skal jeg ikke, men når dette abonnemanget er over så kommer jeg nok ikke tilbake nei. Jjeg kommer heller desverre ikke til å anbefale dette til noen.

Håper det er en flokk mennesker der ute som har mye mye bedre lykke enn meg og at jeg er en av den sjeldene vare

Det slår meg at det er vanskeligere å ha ett "normalt" forhold i 2009......men nå har samfunnet tatt det ett skritt lenger!

Ett rekord stort antall australiere undertegner førektesapelige avtaler som krever at partneren skal oppfylle visse krav og betingelser som har med livsstil å gjøre, melder en avis i sydney (Sunday Telegraph)
Førekteskapelige avtaler er kontrakter som i klartekst angir hvordan par skal fordele eiendelene sine hvis de skulle bli skilt eller gå ifra hverandre. Vi har har noe som ligner som vi kaller for særskilt samboer avtale for de som ikke er gifte.

(Og her kommer den nye)
Mange avtaler spesifiserer nå hva slags livsstil partnere må ha for at ekteskapet eller samboeskapet skal fortsette. Klausuler kan fastsette hvem som kan lage mat, hvem som skal gjøre rent, eller hvem som skal kjøre bilen, om man kan ha kjæledyr, hvor mye hver av ektefellene KAN VEIE (fedme), hvem som skal gå tur med hunden, og hvem som skal ta ut søppelet.
En kvinnelig advokat (Christine Jeffress) sier at folk "ikke har særlig høye forventninger om at forholdet skal vare"

Jeg er nå opptatt av Deres syn på denne saken og utvikkling......
Epyx by Portero

ORDLISTE 2

Siste svar fr. 23 okt. 2009 20:06 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Skippern49

Del 2. Se nedover for del 1.....
Ordliste for livets glade gutter og noen andre......

Ytterklær: Tøy du ikke har plass til i din egen garderobe, og derfor har plassert i garderoben til nær samtlige av byens utesteder...

Ytring: Kommunikasjon utført ved hjelp av hevet langfinger rettet mot medbilister som ikke kjører minst 15 km over fartsgrensen, dørvakter som bare slipper inn sine eksdamer på ca 18 år og gamle klassekompiser, parkeringsvakter i sin helhet og greske strandløver med godt smør i håret, møkk i hodet og hittil uoppdagede sykdommer på snurrebassen.....

Yoga: Stillingen du våkner opp fullt påkledd i etter en helaften på byen og påfølgende romanse med en toseters sofa på gjesterommet til en perifer kompis...

Ynkelig: Tilstanden til den delen av menns hjerne som stadig vekk regner ut at siden du ikke har fått deg dame de siste 76 lørdagene, må det bare klaffe ikveld...

Ynkeligere: Tilstanden til den delen av menns hjerne som har regnet ut at det er helt greit å bruke 155 239 kroner på 76 lørdagskvelder på byen, bare du får deg dame den 77........

Ynkeligst: Feite mannfolk på 50-60+ med luksusyacht og champagne, som tror de to halvnakne modelldamene synes hengemager er så sexy, at de ville vært med på tur selv om båten var 14 fot og glassene ble fyllt med hjemmebrent og eplemost...

X-dame: Individ hvis all gjøren og laden er like interessant som å se våt maling tørke.....

Whisky: Drikk som er ustyrtelig morsom på kvelden-- og ubeskrivelig kjedelig morgenen etter...

Western: Filmer som speiler virkeligheten--- skralt med damer, bacon til frokost og følelsen av å være skutt hver søndag morgen..

WC: Samlingsplass på utesteder for menn hvis lodd i livet er å se surt opptjente penger bokstavelig talt renne vekk, få en lusing av en krakilsk vestlending på dop, eller be til Porsgrunn Porselen etter 36 tyrkershot på styrten.....

Watt: Enhet som er det eneste som teller når kvalitet på høytalere skal avgjøres..

Walkover: Skjelden situasjon som inntreffer når damene ankommer vorspielet Fulle...........

Neste del vil komme etterhvert...

Jeg hadde en lengre kjøretur med en godt gift venninde og fortalte litt om sukker verdnen. Hun spurte et betimlige spørsmålet om hvorvidt folk leter etter patnere som er anderledes en ekskjærstene? Siden eks innebærer at det ikke virket helt, burde man jo kanskje tenke nytt? møte folk som virker tilstrekklig attraktive men ellers ikke har de kvalitetenen du vanligvis ser etter?
Morsom ide. Jeg sa jeg skulle lage en tråd av den.

Så .... noen tanker?

ORDLISTE

Siste svar fr. 23 okt. 2009 16:17 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Skippern

Ordliste for Livets Glade Gutter og..

Åtsel: Ekstremt beruset kvinne krøket sammen i en sofa på nachtspiel, uten å vite om hun er i barndåp eller på Titano-festivalen på Vinstra.

Åpenbar: Uttales alltid i to ord. Etterfølges av jubel, forventning og en rekke av de ordene vi skal ta for oss her..

Øl-angst: Svettelignende tilstand som inntreffer når du står med en sixpack i neven i køen på REMA 1000 klokken 19.57 fredag ettermiddag, og en gammel skrukk foran deg forlanger å betale med småmynt- selv om han ikke ser forskjell på en 50-øring og en honnørbillett på bussen..

Øl-briller: Synshemmende glasur som legger seg over øynene i perioden fra fire-fem halvlitere og utover. Forvandler selv den hesligste, propanfeite øgle til attråverdig fotomodell. Kan motvirkes ved å blinke ut lokalets minst attraktive kvinne i et tidlig stadium av festen. Når øgla begynner å bli pen, er det på tide å gå hjem.. ALENE......

Øl-frakk: Usynlig lag av varme som legger seg rundt kroppen etter inntak av 7-8 halvlitere. Motstår selv den verste vinterstorm. Gir deg muligheten til å passere en hvilken som helst drosjekø med et fårete smil om munnen. Kan også forklare hvorfor menn til alle tider har tatt av seg på overkroppen når dyp uenighet skal avgjøres med knoker utenfor bygdas festlokale..

Øl-gument: Argument etter godt og vel 10 halvlitere. Fortoner seg gjerne som en usammenhengende, innskutt setning med forklarende sikling. Punktum settes ved å klaske glasset i bordet eller velte det over sidemannen. Siste kan føre til et par lusinger og hodepine..

Ære: Å få siste ord i ethvert munnhuggeri.. Eks: God kveld, skjønne kvinne. Har du lyst til å danse?
Nei. Jaha, du er kanskje litt kresen idag??
Ja. Ja, jeg tenkte jeg skulle være litt kresen selv, men så tenkte jeg det var like godt å gi faen og gå bort til deg....

Ærlighet: Tilstand som forsvinner i det dørvakten spør om formen er bra. Lurer på hva man skal svare på slikt spørsmål....
"Formen er helt ræva, men jeg tenkte jeg skulle snike meg forbi den feite overkroppen din og spy i pengekassa, for vise hva jeg mener om cover-charge og åger-prisene i baren her"....

Zappe: Evne til å skifte kanal så fort at du til enhver tid har oversikt over hva 36 kanaler sender, men så sakte at du umiddelbart oppdager en bikini som er i ferd med å gi slipp på innholdet..

Fortsettelse følger......