Sukkerforum

Jeg tror jeg har vært en ganske så grå mus det siste halvannet året uten å egentlig bry meg så alt for mye om å se bra ut.
Jeg har lagt på den vanlige hverdagssminken min uten særlig motivasjon og uten å helt vite om det egentlig passer for meg. Og jeg har pleiet mitt bittelitt gråsprengte hår, og tenkt at håret er i hvertfall sunt, siden det er mange år siden sist jeg lot en frisør farge det ;-)

Men dette forandret seg kraftig etter jeg endelig begynte å trene regelmessig igjen.

Kroppen føltes endelig sterk og sprek ut igjen, og jeg kjente motivasjonen komme for å prøve å se ut som mitt beste også!
Siden tidligere frisøropplevelser har vært så ymse, så sørget jeg for å ordne håret mitt på en dyr, men anerkjent frisørsalong. Jeg har fått fransk manekyr på neglene mine, og har begynt å gjøre det selv med fint resultat. Jeg har planer om å bestelle en time hos noen for å få tips og veiledning i hvordan legge en hverdagssminke som funker for mine farger og alderen min, og jeg kommer til å bleke tennene mine samtidig som jeg tar min siste sigarett ( da skaper det også en ganske naturlig røykesluttdato)
:-)
Og jeg skulle inderlig ønske at jeg hadde en økonomi som var bra nok til at at jeg kunne handle inn akkurat de klærne jeg kunne tenke meg... men her strander det litt...

Hvor forfengelige er dere andre kvinner her inne?
Dere menn også, selvsagt, dersom dere ønsker å slenge dere på.
:-)

Skulle inne i mellom vært en bruk og kast person, men det er ikke meg...
Noen som uoppfordret kommer med dyp innsikt i hvordan en skal løse dette - om man må...

Kjeder meg....

Siste svar ma. 2 nov. 2009 21:09 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym bollemkrem

Skriv noe helt uintressangt, klag, gi ros eller fortell en vits. Up to you, bare skriv noe=) Tråden skal absolutt ikke være seriøs.

Jeg har sett dvd`n med bananer i pysjamas sikkert 50 ganger i den siste mnd.. Litt lei bananer nå kan du si. Jeg trodde jeg var forelsket i en herfra, men var visst ikke det alikevel som jeg skjønner etter det ble avgjort det ikke ble noe uansett. Det snør her i dag, eller slappser er vel rette ordet. Gleder meg til jul, men kjipt å ikke ha noen type å få gave av. Skal jeg fortelle en vits? katta med slips, hahahaha så dårlig att jeg måtte bare..

Her er en typisk sukker situasjon: Jeg brevveksler med noen jenter jeg er sånn passe interessert i. De er helt okay, men vekker ikke noen store følelser, iallefall ikke på profilstadiet. SÅ ramler det inn en mail fra en skikkelig hottie, woohoo! Vi brevveksler og utveksler MSN og jeg får nr og vi snakker om å møtes. Hun sletter profilen sin og blir borte uten å gi lyd fra seg. Jaja, typisk det skjer ganske ofte.

Men her er greia: Jeg overså meldingene fra disse andre jentene som igrunn, om jeg skal være helt ærlig, er mer på mitt nivå enn hun som tok meg med storm. Så hennes inblanding, som jeg mistenker var fyrt opp av ren kjedsomhet og oppmerksomhetsjag, ødela litt for de andre potensielle datene mine. Altså, jeg var hunden som prøvde å ta det store flotte beinet som reflektertes i dammen og mista mitt eget.

Jeg tenkte da i ettertid, hva med de gangene jeg svarer jenter jeg egentlig veit at jeg ikke er så keen på? Blir de da så opptatte av meg at de dropper kontakten med menn som kanskje passer bedre for dem? Hadde det vært bedre å ikke svart? Eller å gi en klar beskjed med en gang om at de ikke passer meg?

For, jeg tror det er mange av oss som sitter og svarer høflig på meldinger fra folk man egentlig ikke er keene på. Får dette ringvirkninger som påvirker flere?

Der er jo litt fint å se gamle kjente i sesongavsluttning av ER i dag.

Ja, jeg pisser i motvind nå. Men hvorfor tror dere at det er så mye skjekke tips for oss gutta. Det er faen meg dere som sitter med makta jenter. Beklager og måtte si det, men det er så utrolig mange her inne som er vanvittig dårlig på og svare på meldinger. Kan ikke klandre oss da for og prøve og finne måter for hvordan vi skal få oppmerksomheten deres. Dere går jo så jævlig rundt grøten og elsker og være kostbare.

Fikk opp en profil (bildeløs) med høy score, og syns den var interessant helt til forstod at vedkommende har samme kjønn som meg selv. Understreker at det overhodet ikke er noe problem med denne profilen. Men det får meg til å lure - har Sukker "match-mulighet" for de homo- og/bi-seksuelle? Utover den som jeg tror er for oss hetro? Evt hvorfor ikke?

Hei!

Jeg er ny her og kom over den svargarantifunksjonen. Det jeg synes er litt vanskelig det er å svare på alle meldinger uansett. Jeg svarer på de jeg får, men noen ganger så får du kanskje to nye meldinger fra samme person, skal man da svare på begge disse? Og hva gjør man når man har sendt et høflig avslag og får et hyggelig svar tilbake? Skal man svare på det igjen da?

Den kan umulig være idiotsikker. Jeg nærmer meg 40, og jeg har match med jenter helt ned i 17 år. Samtidig er det jenter rundt min egen alder jeg ikke har match med.

Jeg vil tro jeg hadde passet bedre med en 35-åring med ulike interesser og egenskaper enn meg, enn en 17-åring som matcher meg på spørreskjemaet?

Hva er du minst fornøyd med?

.. og hvorfor?

Eller er alle her stort sett perfekte ;-)

Jeg fikk en stor kjøttetende plante av jobben igår, og den må henge under tak...PS: Den har allerede spist en flue..hehe

Er det noen som har peiling på hva man bør gjøre for at den skal overleve? Vil den overleve Norsk vinter? ;-)

Hør nu !
hvis du ikke har noe å tilføre de enkelte trådene som kommer med konkrete spørsmål, så la vær.
Frustrasjonen kan man bli kvitt på andre steder eller mere passende tråder..
Ha en flott kveld alle sukkerklumper :)

Utseende

Siste svar sø. 1 nov. 2009 19:45 (72 svar)
Skjult ID med pseudonym kameleonen

Hva er du mest fornøyd med?

Hvem betaler på datene dere har vært?
Jeg mener at det er den som inviterer til date som skal betale.
Da mener jeg ikke bare på dyre restauranter, men f.eks en kopp kaffe hvis det er det det inviteres til.
Men det er jo alltid hyggelig om gutten foreslår å betale, hvis det er ei jente som inviterer.
Hvis den som inviterer har dårlig råd, så kan man jo bare invitere til en markatur eller hjem til seg?

Hva mener dere? Alltid interessant dette :O)

Nå synes jeg mange av trådene har vært negative og noen av dem bare rent sex prat. Tenkte kanskje å starte litt annen tråd.

Har dere noen favoritt sitater, uttrykk eller kloke ord?

Her er et av mine:
"There's only one corner of the universe you can be certain of improving and thats your own." - Aldous Huxley

Ser at både TCM og TVNorge velger å sende The Shining på Halloween (mens TV2 velger Borat...). Dæven, uansett hvor mange ganger jeg ser filmen, så slutter den ikke å være skummel. Dama på rom 237, tvillingene, redrum osv... Det må jo være tidenes skumleste film.

Er også veldig imponert over guttungen i filmen - han skjønte ikke at det var en skrekkfilm før han så den mange år senere...

Ganske så mange rundt omkring her hevder interesse for foto og greier gjerne ut i profilen om hvor ofte de tarbilder og hvor glad de er i 'speilrefleksen' sin.

Hva er det da som gjør at profilbildet er tatt en mørk kveld med webkameraet i lokket på laptop'en og albumet gjerne er tomt?
Er det slik at albumet er forbeholdt ansiktsbilder?
Hva slags bilder ønsker folk å se i albumet.
Er det galt med profilbilder som viser et snev av fotografisk innsikt eller bilder tatt av noen som kan det?

Tror dere at vi som er inne akkurat nå kan ha det hyggelig sammen og kan lage en fin virtuell fest ?
Uten svin og greker, uten bekymringer og spydigge kommentarer? Bare hyggelig altså ?
Skal vi kose oss sammen i kveld ?

Hvorfor finnes det bare to muligheter når man skriver her på forumet: være veldig synlig med bilde, der man kan klikke seg inn på profilen, eller bare skrive et nick. Hva med å kunne skrive med nick, uten bilde, men mulighet til å klikke seg inn på profilen? Det hadde vært spennende, synes jeg. Blir alltid nysgjerrig på hvem som skriver :-) Tror kanskje forumet ville bli mer seriøst dersom man har mulighet til å være autentisk, uten at de store bildene ødelegger for sakenes innhold.

http://www.costumekingdom.com/c-453-adult-costumes.aspx?sections=,640,

Mye snasent her ;-)

Jeg vil kommentere det jeg hører og sette det i en versus modus i forhold til det jeg ser.

Svært ofte hører jeg norske jenter si at de synes syd-europeiske menn er sleske griser, playere og usikre bavianer som de aldri kunne tenkt seg å ha noen som helst form for kontakt med.

Men etter mange år i forskjellige posisjoner hos reiselivsaktører har jeg sett det direkte motsatte, og med de samme jentene som bannlyser disse mennene. Og det gjelder spesielt Hellas og Grekere, jeg har bevitnet solbrune strandbajaser som forsvåidt ikke eier hverken penger eller utdanning bruke få minutter på sjarmere modellpene jenter fra frogner som norske gutter må ha svært ordnet økonomi for å skulle stifte noe som helst bekjentskap.

Hva er det egentlig disse guttene har som ikke norske gutter har? Er det en fandenivoldsk selvtilitt av stål fra helvete, eller de bare penere eller hva er det egentlig, hva er greia?

Noen damer som er klar for en tur på byen i kveld:)

Skal vi ta Märtha på alvor? Jeg må innrømme at jeg har litt problemer med å ta folk med såpass fokus på alternative ting alvorlig.
Er jeg for skeptisk?

Det har vært et par tråder i det siste som har omtalt det å endre seg. Jeg har gjort vareopptelleing i helgen og ser at det er det er endel jeg ønkser å endre, på flere livsområder. Jeg vil helst gjøre alt på en gang, men vet at det ikke er det en oftest blir rådet til. Derfor lurer jeg på hvilke erfaringer folk her har med å endre seg. Har dere gjort en ting av gangen, mye på hver gang, har dere lest bøker, gått på kurs, hentet støtte fra venner, har dere planlagt i forkant elller skjedde det av seg selv?

Det gjør ikke melk heller..

kommer til å vise vellykkede sukkerklumper

GODNATT -TRÅD

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym trøøtttttt

Sov godt sukkerfolket

Hvorfor er det bare de samme som er her over tid?...

I kveld... noen fler?

Siden jeg følte at jeg trengte litt oppmerksomhet, så slenger jeg ut denne i håp om at det funker :D Hvis ikke, så har jeg i alle fall prøvd :P Nå er det snart helg !! Woho...! Klem osv til de som føler at de vil ha :)

Hei!

Dette blir nok veldig fra sak til sak og veldig individuelt. Det skjønner jeg. Men jeg spør dere som individer:

Hvor lang tid/mange dater med en person anser dere som vanig å ha før man begynner å ta opp det med å slette profilene?
Jeg har møtt en person to ganger (litt romantikk begge ganger). Har lyst til å si: Nå satser vi. Skal vi slette profilene?
Men jeg skjønner at det antakelig skremmer vekk så tidlig.... Hva tenker dere? Og hva er deres erfaringer? Er det rart å ha møtt hverandre f.eks. 10 ganger uten å ta det opp (hvis det går litt i retning av å bygge opp et forhold)?

Er sjansen størst for at du ville reagert positivt eller negativt på spørsmål om å satse etter 3 koselige treff?

Er det en standard her inne at man svarer på innlegg som anonym?

Jeg har ikke sjekket mange innlegg, men noen og det ser jaggu sånn ut!!

Lurer på om det er vanelig å bestemme seg på første date om man passer sammen eller ikke?

Noen ganger så, ja, da kan man merke sånt med en gang, men som regel tar det litt tid å bli kjent.
Det kan gjerne ta to dater(hvis ikke flere) … men om jeg ber en jeg er usikker på om en date nr to, bør man si at man er usikker. Sånn at han ikke tror det er kjærlighet(litt overdrevet , men ) selv det blir en date til??
Opplever det er ofte folk bestemmer seg med litt for fort uten å gi noen en sjanse …
Har vel kanskje gjort det selv også, men prøver på en eller annen måte å vite hva jeg takker nei til. Har angret meg en gang, men da var det for sent …

Noen som har vært på date i det siste? Og er du fornøyd? :)

Jippi det er helg :)

Jeg får besøk av ei venninne i helga!
Vi skal være hekser å gå på jakt :) Det MÅ bli bra! :)

Ha ei god helg :)

Dere kan lese the Game og diverse bøker, og til og med gå på kurs (!) for å bli flinkere til å vekke interesse hos damer, har jeg skjønt. Urettferdig!

Men hva med å gi damer noen råtips? hva skal til for å få draget på deg? og helst ikke bare for en kveld. Og her snakker vi altså lettkjøpte tips...

Hva er en perfekt første-date? Hva skal til, med tanke på sted og setting rundt det.
Må ha litt lærdom fra de mer erfarne nett-daterne til det blir min tur :)

Det er snart helg igjen!
Jeg syns tiden går så utrolig fort!

Ha en god natt og en fin torsdag :)

Jeg har ikke satt meg så mye inn i dette med hjerter og andre finesser, men jeg har i alle fall fått vite hvordan jeg kan utelukke noen som måtte oppføre seg kvalmende. Så, mitt spørsmål er... når jeg setter sort hjerte på en person, vil vedkommende kunne se at jeg har vært inne på profilen hans/hennes igjen etter jeg har satt det sorte hjerte?

Tusen takk for seriøse svar om noen vet :)

Mange snakker om mensatesten i tråden under her, og det slår meg plutselig at ingen menn har spurt meg om verken mensatest eller mens-attest før en date. Det burde jo være et naturlig spørsmål, eller hur? Har du dokumentasjon på at du er intelligent nok (les: ikke intelligent nok) til å hoppe til sengs med meg på første date? Har du dokumentasjon på at du faktisk kan hoppe til sengs med meg på første date? Egentlig burde en Aids-attest eller kvittering på svineinfluensavaksine og vært vel så viktig, man vil vel ikke ha noen svin på skogen, eller noen krabber i salaten :-)

I går tok jeg med meg min største ekstrapute til sengs fordi jeg hadde lyst til å holde rundt! Wacko? Eller er flere som meg?

Hvorfor har egentlig min bil ALLTID rim på frontruta på denne tiden, mens nabobilen aldri har det?

Når du går forbi f.eks Celina Middelfart på gata, kan du få tanker som sier: fiser hun høyt i stua sammen med kjæresten sin mon tro?

Er det flere enn meg som synes det er søt design, og som smiler når dere ser hjertet strategisk plassert foran på libresse-bindene?

Dette er tråden der ingenting er dumt å skrive.......men jeg blir glad om du pludrer litt med meg her jeg ligger syk på sofaen :-)

.... og har forsøkt å implementere systemet?

Fant en veldig søt jente som virket som et interessant prospekt for meg, så jeg satte et gult hjerte på profilen hennes. Tok ikke direkte kontakt da, for jeg ville avvente litt for å se om hun (mot alle odds) skulle gi en slags motreaksjon. Det skjedde overraskende nok, og hun satte et rødt hjerte på meg. Jeg valgte da å sende en melding, som jeg fikk et hyggelig svar på. Sendte så en melding til med noen enkle og helt uskyldige spørsmål relatert til hennes profil. Dette har hun aldri svart på. Jeg står fortsatt med rødt hjerte i profilen hennes, men hun gidder altså ikke å sende meldinger med meg.

Hva er egentlig greia med dette? Er dette normalt her inne?

Jeg er ganske fersk så har egentlig ingen tidligere erfaringer med gjensidig "hjerting".

Jeg skal ta vaksinen! Hvem flere?

hva skal man si når man får en melding fra en 58 år gammel mann som går som følger:

"Er ute etter sex, hvem er ikke det! Prøvde å få kontakt på chatten, men du svarte ikke. Sex med deg ... Ja gjerne "

og når jeg spør han hva er dette?

får jeg til
svar

du er nok ikek den jeg søker...

da fikk jeg meg en god latter,,,, mannen har jammen selvinnsikt,,,,,,,

The Streets – Blinded By The Lights:

http://open.spotify.com/track/0EnkM13ebHKdzmY9sTNuHW
http://www.youtube.com/watch?v=4A8T4lVu074

Post no bra musikk du vil dele :)

Har ikke barn selv, men er veldig opptatt av barns beste og synes det er supert og kunne få jobbe med barn. Så derfor spør jeg dere, hvis dere ikke hadde behøvd og tenke økonomi, når synes dere barne burde starte i barnehage??

Har lenge ønsket å lære å danse. Har danset svært lite tidligere, men tror så absolutt jeg skal få fartpå min 30år gamle kropp. Min første (og kanskje største) utfordring blir å slippe meg løs, unngå å bli "stiv av skrekk".

Siden jeg sliter en del med "sceneskrekk" har jeg sterkt vurdert å ta noen privattimer i starten. Tror det er letere for meg å slippe meg løs med en instruktør, enn blant mange ukjente. Jeg ønsker å melde meg på kurs for om mulig å treffe flere (gjerne single) danseløver, men ønsker å vente med det til jeg har fått igang dansefoten.

Hvilken stilart bør jeg satse på? Salsa er vel mest inn for tiden, men hvilken stilart innen det er mest anvendelig å kunne? Swing er jo veldig fint å kunne, men tror det kan vente til et kurs. Privattimene trenger jeg vel ikke å bruke på det. Swing kommer nok bare man klarer å slå seg løs.

Noen som erfaringer med privattimer?

Noen som har anbefalinger om gode danseskoler i kjøreavstand fra Sandvika?

http://www.youtube.com/watch?v=CbnE7ljHxIE
Hvem ville ikke tatt en tur med en av disse ?