Sukkerforum

Jeg skal være i regnbyen en periode og lurer på hvor bergenserne går med hundene sine? Finnes det noe tilsvarende som friområdene for hund hjemme i Oslo? Både vofsen og jeg synes det er trist å tusle alene på tur alltid :o(

Det føles som en epoke er over. Jeg har vært on/off sukker.no siden våren 2007. Dette kan fort virke som et rent og ikke minst bittert desperasjonsbrøl fra en som er i ferd med å gi opp sukker fordi han aldri fant kjærligheten her. Det kan godt være det er også, men det er primært ikke det jeg reagerer på. Jeg er helt overbevist om at det finnes både penere og smartere mennesker som har større eller mindre suksess enn hva jeg har hatt her inne. Jeg fant en jente som jeg var kjæreste med i 8-9 måneder før vi begge fant ut at det kanskje ikke oss to var helt meningen. Jeg har vært på flere dater med jenter som jeg har truffet her ”inne”. Noen veldig hyggelige. Andre ikke så morsomme. Etter hvert som ca 2,5 år har gått forbi, har jeg hatt noen pauser fra dette fora. Selvsagt grunnet dating og kjærester, men har på en måte alltid kommet tilbake igjen som et betalende bindeledd mellom mitt følelsesliv og håpet etter å finne den rette. Det er denne epoken jeg nå tror er forbi. Det har skjedd noe med menneskene som er her. Mulig det er på grunn av ”legaliseringen” av nettdating som har tiltrukket disse ufordragelige menneskene som renner over av løgn og mangel på selvinnsikt. På våren i 2007 fikk man alltid et høflig avslag hvis den ene parten mente at dette ikke var verdt å satse på. Som jeg mener seg hør og bør etter normal folkeskikk og respekt for den personen som faktisk har tenkt igjennom og skrevet noen få utvalgte ord. Sukker har til og med laget en egen jævla knapp man kan benytte for og ikke slite ut tastaturet på å skrive avslag etter avslag for de få utplukkede som måtte befinne seg Online. Kan det være at sukker.no har blitt for stort? Jeg leste på forsiden at 192 solskinnshistorier er lagt igjen av brukere som har funnet hverandre. Flott! I følge forsiktig statistikk er ca 35 % ikke lenger sammen. Vi står da igjen med 124,3 par, eller ca. 250 enkeltindivider som har kommet greit ut av dette! Leser på samme side at sukker.no har p.t. 55 000 aktive profiler. Hmm??

Er det for mye å be om at man opprettholder normal folkeskikk og høflighet, at man begrenser bikinibildene til et absolutt minimum. Viktig å få med seg at dette også gjelder gutta!

Ps 1: Jeg har ca 20 dager på jakt i norsk fjellheim denne høsten. Jeg så utrolig lite folk. Hadde regnet med å treffe minst 40 000 sukkerbrukere et eller annet sted.

Ps 2: Selv om man prøvde bodyboard på Gran Canaria i 2002, og rakk å ta et bilde av det, gjør det deg ikke til en surfer!

Kan alle menn som har suksess med damer på nettdating svare på dette her?

Hva er det som er bra bilder å ha i profilen?

Hva er det som er en bra profiltekst?

Og en viktigere. Hvordan bør man gå frem når man skriver mail til flere forskjellige kvinner?

En som er litt frustrert....

Juhuuu!!!! Langhelg er bare så deilig!
Nå er leiligheten vasket... så beina på bordet, kaffe i kruset og jeg kan gjøre hva pokker jeg vil!

Singellivet er i grunnen ikke så ille til tider! :o)

Ser at endel menn lager seg den latterlige forklaringen på manglende respons at "jentene blir nedrent av mail" og "kvinnene har all makten". Jeg vil derfor annonsere i eget innlegg et svar jeg skrev i en tråd om syting.

Det er bare bullshit at jentene blir nedrent av mail, det gjelder noen ytterst få - og sa som regel de som er ganske unge, nye og har veldig foxy bilder (been there, done that). Men for de fleste kvinner, er ikke dette tilfellet.

Grunnen til at du ikke får svar, henspeiler kun på deg selv fordi du fremstår som uattraktiv for damene du kontakter, enten ford

A) Du kun til den "priviligerte" gruppen som har snekret sammen en wonderwoman side (som godt kan være ekte, det er bare det at da må du jo vite at du stiller i kø).

B) Du har en dårlig profil og enda dårligere nese for hvem du kan passe med.
Jeg ser forbausende mange menn som har veldig lite flatterende profilbilder; ser sure ut - smale øyne, ikkenoe smil (forsøk på mandig?), har solbriller på, grelt lys, grimaser (what's the point med å geipe?), flekser muskler.

Spør deg selv: Hvor mange av de med score over 90 har du mailet? 10%? Mener du selv at du er blant de 10% mest attraktive?
Kan det hende du er midt på treet, og derfor bør melde en jente som du selv faktisk synes er "bare" mist på treet?
Prøv å se profilen din utenfra - hvordan ser egentlig han typen (altså deg) ut som du har bilde av? Du stykrer oddsen for sva med en ordentlig og fin profil med et vennlig ansikt. Rådene kan kanskje gjelde noen damer også, men de luller seg ikke inn i forklaringer om at "han svarer ikke fordi han får femti mail for dagen".

Så dere menn som lever i illusjonen: Slutt å klage på at mailene velter inn hos damene, det er IKKE sant, og IKKE grunnen til at du ikke får svar, det er faktisk stor sjanse for at det er din tilnærming det er noe i veien med! Den gode nyheten: DU KAN GJØRE NOE MED DET.

Jeg har vært medlem på sukker ganske lenge. Snart ett år tror jeg. Har brukt siden mye og møtt flere her inne. Jeg har ikke brukt forumet før nå i dag. Det som slår meg er- hvorfor er det nesten bare negativ syting og klaging i trådene? Hvorfor handler alt om hva andre gjør galt- hele tiden? Jeg fatter det ikke hvordan folk orker å være så kjipe mot seg selv og andre. Det slår jo bare tilbake på dere selv. ??

jadettrorjeg

Har merket meg at så mange av gutta her har problemer med å beskrive drømmedama! Dere skriver slikt som "tja, det viktigste er vel at det er kjemi" eller "Hun må være blid og kjemien må stemme". Enig at det må være noe "uforklarlig" der som gir en gnist, men det er jo selvsagt! Tror de fleste jenter har en lang liste over ting de ser etter hos en mann, og det er ikke fordi vi er kravstore, men fordi vi har tenkt oss godt om! Har dere virkelig ingen klarere idé av hva dere ser etter? Voksen menn!?

...send heller brev om det er noe dere lurer på ;ppp

Dette høres kanskje helt absurd ut for mange, men jeg mener jeg kan ofte se på ansiktene til Nordmenn hvor de er ifra i Norge.

Opplever ofte at jenter fra Nord-Norge ser slik og slik ut, den type trekk mens jenter fra møre og romsdal ofte er slående like osv.

Jeg kan også kjenne igjen svenske jenter uten å vite at de er svenske.

Er det noen som er enig?

Lille ****** edderkopp
På engelsk: Not south, but *****
*indianerlyd*, minus "h"

Hint: "kor va' dæm hen?"

Mye rart som skrives her, men også mye veldig reflektert og interessant. Jeg tenker i første omgang på innlegg som omhandler hvordan vi oppfører oss her inne. Endel utrykker større eller mindre frustrasjon over svar, eller kanskje oftere, mangel på sådant når man tar initiativ og sender en melding.

Jeg kan sånt sett forstå innlegg som f.eks. med tittelen "ikke akkurat Don Juan". Dette er etter min oppfatning et typisk eksempel som mange velger å svare seriøst på. Dette er bra og interessant lesning, honnør til dere som faktisk gir interessante, og sikkert også mange ganger, hjelpende innspill/tips :). Et annet eksempel jeg kan nevne er et tidligere innlegg inkl. svar kalt "unaturlig attraksjon". Skal man driste seg til å trekke en liten konklusjon av akkurat nevnte eksempler, så må det være at gir man opp, har man tapt, eller, ta Sukker for det det er. Søk for øvrig på nevnte innlegg å les selv.

Jeg har selv vurdert å trekke meg ut herfra, ikke som følge av manglende svar (har knapt sendt melding her inne), men pga mange useriøse (av begge kjønn), samt profiler som tenderer mer til ønsket fasade enn hverdagslig virkelighet. Det "enkleste" er kanskje det beste ... her også? Profiler med personer som utbroderer om egne interesser og åpenbare forhold man fortstår personen vil være opptatt av, kan illustrere dette. Man bør være mer oppmerksom på at ord blir sterkere på trykk og at enkelte formuleringer og setninger fort kan gi fare for misforståelser og feiltolkninger. F. eks., hvem har ikke mottatt sms der det viser seg i ettertid at man har missforstått budskapet. Flere bør reflektere mer over hvorvidt mottaker forstår budskapet som blir sendt, slik sender ønsker eller håper.

Nei, nå beveger jeg meg utenfor det jeg egenlig skulle skrive noen ord om, nemlig innledningen. Derfor til slutt, Interessant diskusjonforum lesning holder meg foreløpig inne, og dessuten, så finnes det nok sikkert mange hyggelige og seriøse her også og disse er nok i flertall :)

Æ lure på kor du e min etterlengtede drømmemann?
Æ finn han vel kanskje ikke her!

Alle er trofaste ærlige og liker seg i skog og mark .......????????
Hm merkelige greier.................
LIker meg best på sofaen jeg foran tv`n å se sport
Trur mange her inne er uærlige................................
Hilsen ei sportsinterisert dame

Jeg trenger julegavetips til voksen dame på 65. Min mor.
Seriøse og fantasifulle bidrag mottas med takk :o)

Huff... folk har jo "alt" nå... og når skal de fatte at det aldri nytter å ønske seg snille barn?!

Hei ser at det nesten kun er menn som legger ut ”annonser” på oppslags tavla og lurer på hvorfor det er slikt.
Er det vi menn er mer desperat :) en dere kvinner.
Har selv lagt inn en ”annonse” uten noen respons.

Hvor mange her merker profiler de synes er interessante med hjerte?

Hvor mange er det vanlig at dere merker av?

Hvor mange har merket av dere?

Er bare nysgjerrig jeg:)

Har vært på sukker i ca 3 mnd og har i løpet av den tiden lest mange innlegg her på diskusjonsforumet.
Det som slår meg, er all den sytingen som menn presterer å utbrodere.
- Damer eier sjekkemarkedet!
- Dagens damer stiller altfor høye krav!
- Damer anno 2009 er sure og arrogante!
- Damer vil bare ha rike og kjekke menn!

Jeg kunne sikkert skrevet en avhandling om emnet.
Er det bare meg, eller er det mulig at dagens mann bør få ut fingern? Om jeg skyter nabokjerringa, så kan jeg da for faen ikke skylde på andre enn med selv.

La oss starte med litt selvinnsikt, så går alt mye bedre.....

1. En eldre kvinne er billigere å "date". En yngre kvinne koster minst 12 øl, mens en eldre kvinne vil ligge med deg allerede etter en kopp urtete og et kakestykke.

2. Eldre kvinner har en bra jobb og god pensjonsforsikring.

3. En eldre kvinne kommer aldri å anklage deg for at du "utnytter henne". Hun utnytter deg!

4. En eldre kvinne vekker deg ikke kl 2 på natten for å få ditt synspunkt på en sak. Hun stoler såpass på seg selv at hun kan gi faen i hva du syns.

5. En eldre kvinne har alltid en kondom i vesken. Yngre kvinner håper at du har en i din lommebok for det er jo så flaut å kjøpe dem selv.

6. Desto eldre kvinnen blir, desto større seksuell appetitt får hun. Jo eldre menn blir, desto mindre seksuell appetitt. Da er det jo naturlig at eldre kvinner velger yngre menn og yngre kvinner gamle gubber.

7. Du trenger ikke å betale taxien til en eldre kvinne. Eldre kvinner kan springe raskere og gå lengre da de bruker så "gode" sko. Ellers så betaler de faktisk taxien selv.

8. Man kan ha "one-night-stands" med en eldre kvinne. Eldre kvinner er allerede involvert med noen, så du trenger ikke å gå rundt å ha angst for at du må innlede et forhold. Det siste hun vil ha i livet er enda en klengete og sutrete mann.

9. Eldre kvinner er mer ærlige. Eldre kvinner kommer for å si til deg at du er et svin om du oppfører deg som et. En yngre kvinne sier ingenting, for tenk om du skulle gjøre det slutt med henne for at hun sier feil ting.

10. Eldre kvinner tar ikke over dine venner og dine interesser. De har egne venner og interesser.

11. En eldre kvinne kommer når hun vil. Du trenger ikke å bekymre deg for hvordan du skal tilfredsstille henne for hun klarer det garantert selv med eller uten din hjelp.

12. Eldre kvinner tar saken i egne hender. En eldre kvinne ringer deg og spør om du vil bli med ut en tur. Yngre kvinner sitter ved telefonen og venter på at du skal ringe.

13. Eldre kvinner kan lage fantastiske matretter av ekte råvarer. Yngre kvinner kan bestille pizza, men du får gå og hente den.

14. Eldre kvinner er synske. Du trenger aldri å komme og si at du har gjort noe galt. Det vet de allerede.

15. Eldre kvinner har ofte en interessant kolleksjon av undertøy de har fått av ulike beundrere opp gjennom tidene. Yngre kvinner har ofte intet undertøy og passer på at du aldri får den "stripteasen" du vil ha.

16. Eldre kvinner vet hva "knipeøvelser" er og har dessuten lært å bruke de

Hvorfor legges d ut gamle bilder på profilene t folk her på sukker ?
Jeg sitter og ser på en del herremenn her inne som viser bilder på profilen men om jeg titter i albummet virke d nesten som om personene er noen helt andre..........
Hva skjer a ?

Ta kontakt da du som er t å stole på slik vi kan utveksle et bilde og noen ord...................

Det sies at livet er som en komode,bare skuff på skuff,men når det er sagt er det vel lettere å orientere seg i komodens skuffer enn livets skuffelser-

Hva i alle dager er forskjellen på en mandarin og en klementin?

Jeg stusser litt over Profilbildepolitikken til sukker.
Selv har jeg fått slettet profilbilde 2 ganger. For langt unna og for nærme!
Ok, greit nok, men dog ikke!

Profilbildet er vel ment som en ”lokkemat” for at man skal få trafikk og besøk på profilen sin.
Hva er da galt med å legge ut et bilde som man selv synes man kunne tenke seg å ha som ”åte”?
Selvsagt skal man ikke godta pornografisk eller støtende bilder, men om man er har et kreativt utsnitt eller har et kult image-bilde…!? Det er jo deg det er bilde av uansett!

Og de fleste som åpner en profil vil vel kjapt klikke seg inn på album… hvor det jo gjerne ligger mer informative bilder!
Jeg tok en runde på sukkers profiler og tittet litt på bildene som ligger ute. Veeel, det er maaaange som pr. definisjon ikke er ihht krav. Men det er jo jenter da. Mulig vi gutta er underlagt et mer markant regime!?
Det er da ikke Passbilde avdelingen vi er innlogget på!

Vel, mulig jeg er kritisk uten å klare se helheten og visjonene til sukekr vedr. profilbilde, men jeg stusser på at dette ikke engang er gjennomført restriktivt. Og har problemer med se logikken. Trodde jo at sukker var interessert i høy trafikk mellom profiler.

Hva synest leserene om tanken min ang og få meg en elsker da forholdet jeg lever i bare er noe dritt.........
Livet kan da ikke være over når en bare er 45 år vel???

Jeg ønsker meg en litt eldre mann med livserfaring. Det er ikke alltid alderen sier meg mye om en mann, men generelt ser litt eldre menn ofte annerledes på ting og kan lære meg mye om livet som jeg kan få god nytte av. I tillegg blir det sagt at litt eldre menn er bedre i senga enn sine yngre brødre.

Sitter her å tenker på hvorfor jeg ikke har en stødig og kjekk mann v min side !
Oppegående og kjekk dame i sin beste alder !
Har møtt noen av de i d siste men jaggu har de hvert gift eller samboere alle mann
Ja verden e forunderlig blitt........
Må vel finnes noen mannfolk der ute en kan stole på vel?

Jeg savner å ha en kjæreste.
Herregud som jeg savner å ha en kjæreste.
Er det mulig å savne så intenst å ha en kjæreste.

Jeg blir gal... åååååååååååååÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Var nylig i utlandet, og da jeg ventet på bagasjen på flyplassen så jeg ei jente jeg syntes virket litt kjent, tett omslynget med en fyr. Etter litt hjernevirksomhet gikk det opp for meg - dæven, hun var en veldig aktiv på forumet for en tid tilbake. Et kjapt søk, og, neida, hun er her ikke lenger. Så kanskje det er håp for oss andre også?

Uvanlig positiv i dag...

Flink

Siste svar on. 18 nov. 2009 06:16 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym jadaså

Herregud hvor flink du er med både armer og ben, det er søren meg genialt hvordan du kombinerer det
Herregud hvor flink du er til å dusje og kle på deg selv, nå har du jaggu meg stått opp og er våken helt til det blir kveld
Ja du er flink flink flink flink flink flink flink flink flink. Ja du er flink flink flink flink flink flink flink flink flink. Herregud du er så flink og spesiell
Herregud hvor flink du er til å spise ristet brød, og du klarer å steke bacon helt til den blir sprø.
Herregud hvor flink du er til å si hei og hadet til folk, nå har du faen meg rukket å spørre hva de gjør i sin nye jobb.
Ja du er flink flink flink flink flink flink flink flink flink. Ja du er flink flink flink flink flink flink flink flink flink. Herregud du er så flink og spesiell
Ja du er søren meg flink, for deg er allting mulig. Du kan lage ting, 100% naturlig. Du er selveste mennesket, for deg går allting ann. Du er så god til å tenke, du kan legge en plan. Har du lagt en plan, har du lagt en plan. Du må legge en plan.
Herregud du er så flink, til å være menneske og ikke dyr. Ja du kan sette i en kontakt, du kan trykke på en knapp på masse dyrt utstyr. Fy faen å flink du er trossallt og like vel. Etter alle disse år på jord så klarer du å ligne på deg selv.
Ja du er flink flink flink flink flink flink flink flink flink. Ja du er flink flink flink flink flink flink flink flink flink. Herregud du er så...Ja du er flink flink flink flink flink flink flink flink flink. Ja du er flink flink flink flink flink flink flink flink flink. Herregud du er så flink og spesiell.

Jeg bare lurer?
Hvordan bruker folk sukker?

Mann35

I det siste har jeg gjort om på mine egne krav. Av de postene jeg har fått har jeg svart på de jeg i utgangspunktet ikke ble så interessert i, men etter å ha snakket litt må jeg si at jeg er veldig sjarmert.

Så det er bare en oppfordring, det er mange flotte karer der ute (kvinner også) hvis man bare gir de en sjanse :)

Hjelp! Jeg tror jeg har møtt drømmesukkerbiten! Må/bør jeg sitte på gjerdet og vente, være kostbar? Hvordan komme videre til date 3? Liker gutta at vi jenter sier hva vi mener (og mener hva vi sier)? Datingkunnskapene er litt rustne pga manglende praksis....

Jeg er vel neppe den eneste som har trappet opp på date og møtt en helt annen vare enn den jeg ble forespeilet gjennom noen nøye utvalgte bilder på Sukker. Burde det være påbudt med helprofilbilder i alle album, slik at man slapp disse bomturene? Det er jo både irriterende, tidkrevende og demoraliserende.

Mulig det gir dere mer oppmerksomhet når dere i profilen skriver at dere "er slank og trener ofte", men en dag vil jo sannheten komme for en dag - og hvor langt har dere da kommet?

Har vært her på sukker et års tid, har vært på en date og chatta en stund med ei annen dame, vært trivelig det, men etter det er det helt rolig (har besøkt ganske mange profiler og sendt en del brev). hva skal egentelig til for å få flere svar og hva er det egentelig de fleste jenter(25-35) intesserer seg for.?Jeg har orden på økonomien , eget hus, gård , hva er egentelig koden?

Å fysjameg. Nå kommer Sukker til å gå konk.

http://tpn.vg.no/intervju/index.php?Inr=2098

Dedikert til Pusen. :)

hei jeg er ny her og lurer på hvordan komme i gang er nytt for meg det her,men veit vi som er her er jo ute etter mye av det samme men tørr liksom ikke helt for det..noen som har litt erfaring her som kan gi noen hint??

er ikke så veldig gale å være hjemme syk,når judge judy og annet er på tv en:-)
hun er en kul dame:-)

Er det flere enn meg som begynner å bli en smule lei av disse frasene i mange dame-profiler her inne? Det som også slår meg er at det oftest er de peneste hunkjønnene som har dette i profilen...
Min teori er som følger: Disse jentene/damene er ikke vant til å by særlig på seg selv (fordi de ikke trenger det), og er derfor avhengig av å at mannen er "morsom" og kan underholde.
Dette stemmer også bra med de 20 rundt datene jeg selv har hatt her de siste to årene. De aller peneste sitter og venter på at man skal si noe morsomt og være "sirkusdirektør",mens de som ikke er fullt så billedskjønne ofte både er morsomme og ironiske. Og ikke minst; de byr gjerne på seg selv på en positiv og humoristisk måte.

Here is the Washington Post's Mensa Invitational which once again
asked readers to take any word from the dictionary, alter it by adding, subtracting, or changing one letter, and supply a new
definition. Here are the winners:

1. Cashtration (n.): The act of buying a house, which renders the subject financially impotent for an indefinite period of time.
2. Ignoranus: A person who's both stupid and an asshole.
3. Intaxication: Euphoria at getting a tax refund, which lasts until you realize it was your money to start with.
4. Reintarnation: Coming back to life as a hillbilly.
5. Bozone ( n.): The substance surrounding stupid people that stops bright ideas from penetrating. The bozone layer, unfortunately, shows little sign of breaking down in the near future.
6. Foreploy: Any misrepresentation about yourself for the purpose of getting laid.
7. Giraffiti: Vandalism spray-painted very, very high.
8. Sarchasm: The gulf between the author of sarcastic wit and the Person who doesn't get it.
9. Inoculatte: To take coffee intravenously when you are running late.
10. Osteopornosis: A degenerate disease. (This one got extra credit.)
11. Karmageddon: It's like, when everybody is sending off all these really bad vibes, right? And then, like, the Earth explodes and it's like, a serious bummer.
12. Decafalon (n.): The gruelling event of getting through the day consuming only things that are good for you.
13. Glibido: All talk and no action.
14. Dopeler Effect: The tendency of stupid ideas to seem smarter when they come at you rapidly.
15. Arachnoleptic Fit (n.): The frantic dance performed just after you've accidentally walked through a spider web.
16. Beelzebug (n.): Satan in the form of a mosquito, that gets into your bedroom at three in the morning and cannot be cast out.
17. Caterpallor ( n.): The color you turn after finding half a worm in the fruit you're eating.

The Washington Post has also published the winning submissions to its yearly contest, in which readers are asked to supply alternate meanings for common words. And the winners are:
1. Coffee, n. The person upon whom one coughs.
2. Flabbergasted, adj. Appalled by discovering how much weight one has gained.
3. Abdicate, v. To give up all hope of ever having a flat stomach.
4. Esplanade, v. To attempt an explanation while drunk.
5. Willy-nilly, adj. Impotent.
6. Negligent, adj. Absentmindedly answering the door when wearing only a nightgown
mer følger...

jul

Ingen svar
Skjult ID

Å hvor jeg gleder meg til å reise t Ålesund å synge julen inn i år.........
Gitt hvem som skal synge...????? Jo SØLVGUTTENE fra Molde................................

Utro?

Siste svar ma. 16 nov. 2009 20:25 (148 svar)
Skjult ID med pseudonym poppi

Nå som julebordsesongen er på vei så står det mye om utroskap i media.

Og jeg bare lurte... har du vært utro noen gang? Og hvorfor det i så fall?

Skriver oppgave om inkludering av minoritetsbarn i barnehage, lurer derfor hva dere mener om dette. Hvordan kan man best inkludere barn i barnehagen og hvordan få minoritets foreldre til og forstå at dette er viktig for barna??

Ikke for å være stygg eller slem noe sånt, men jeg er en som er lei av få mld fra jenter som jeg ikke ønsker å ha kontakt med eller som jeg syns er mindre pene. Det er nærmest for meg å komme i kontakt med disse superdeilige damene med korte skjørt og med voldsomme utringninger. Altså disse damene som sikkert får en drøss av mld hver eneste dag.

Altså jeg er ikke ute etter en perfekt dame, men jeg er ganske kresen. Utseendet teller veldig mye for meg. Men jeg klarer ikke å skrive eller noe som virkelig fanger disse damenes interesse. Er egentlig jenter her inne bare fordi de nyter interessen og populariteten de får fra menn?
At de egentlig ikke er på utkikk etter noe?
Jeg vet selvfølgelig at dette emnet har blitt diskutert drøssevis av mange ganger før men.....er det riktig som jeg sier?

Sukkerfesten

Siste svar ma. 16 nov. 2009 15:54 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym carmina02

Var det en vellykket aften ?

Hvorfor er det slik at man står som pålogget kjempelenge etter at man har logget seg av sukker?

Ser på ITavisen i dag at enkelte datingtjenester i USA (hvor ellers?) nå har begynt å samarbeide med sveitsiske Genepartner.com om å tilby DNA-analyser av deg selv og eventuell potensiell partner for å vurdere match. Disse kan antakelig ikke ha sett Gattaca..

Den dagen sukker eller andre norske innfører noe slikt, kommer jeg mest sannsynlig til å levere inn lånekortet i livets bibliotek på permanent basis. :P

Det er jo en kjennsgjerning at jenter (i hvertfall med bra profilbilde) blir bombardert med meldinger fra oss gutta. Hadde vært interessant å forstå hva som skjer med disse meldingene.

Gutter: Hvor mange av førstemeldingene deres får dere svar på?
Jenter: Hvor mange svarer dere på? Noen som svarer til alle?