Sukkerforum

Er det bare meg, eller er det plutselig veldig mange nye kjekke menn her inne som flagrer forbi på sidebanneren for tida...

Sommertørken virker ihvertfall definitivt å være over! ... ;o)

(får bare håpe det ikke er tilsvarende mange nye vakre damer her også da.. ;p )

Var nå dette noe å lage en tråd om?
Nei... måtte bare ..

Ser at ting henger seg her. Tviler vel på at sukker jobber med noe i dag. Litt irriterende at sorte hjerter henger i mange timer før de forsvinner fra profilen min. Noen andre som opplever det samme?

Hei!
Hvorfor må mange menn skryte av hvor mye penger de har, hus, båt og bil. Beklager! Det er ikke dette som impornerer meg. Kan dere ikke heller fortelle hva slags syn dere har etc, barn i tidligere forhold, interesser og jobb etc. .........
Har litt vanskelig med å tro at alle guttene/mennene opptrer sån.
Nei! Vær deg selv. Det er mitt råd.......Ha en fortsatt god fredag.....Ikveld er det kulturaften i hele Oslo..............:o)

Er det bare meg som får angst og åndenød av fjasetrådene her inne. Fy f.... for noe patetisk sosialpornografisk søppel. Kan ikke dere heller maile til hverandre eller møtes IRL. Dette er nummeret før chatten på danseband jukebox. Ser ikke bort fra at fjasemafiaen har "gramgoa låtar" i bakgrunnen når de skriver. Blæææææææææææ!!!!!!!! Er det bare meg eller er det andre som også mener dette?

Kjære Gud, vær så snill å send klær til alle de fattige damene i pappas PC….

Amen

Barn får meg til å smile mye.

Idag var jeg i en relativt stor butikk med mye åpen plass og en liten tass syklet forbi meg på en sykkel med trehjul og stort ratt. Så lagde jeg brumme lyder og ga han litt fart og han koset og lo før han kræsjet litt en eldre kar som ble rasende. Så gikk jeg bak ryggen på fyren og geipet tunge og lille karen lo kjempemasse og tråklet videre.

Jeg hadde faktisk likt å tråkle rundt på en litt større variant av en sånn sykkel selv når jeg handlet, tatt meg god tid og tittet på alle varene og hatt sånn horn jeg kunne tutet på folk med. Gjerne en liten høytaler på sykkelen som spiller Benny Hill Theme med engan jeg sykler litt fort.

Burde samfunnet bli barnsligere og voksne mennesker få være mer tullete i enkelte situasjoner? Burde knapper i heiser lage prompelyder når en trykket på de og stopp-knapper på bussen automatisk starte thriller sangen til M.J eller traffik-lys si : alle som er teite kan gå over veien når det blir grønn mann.

Jeg hadde trivdes godt i et sånt samfunn der sånt var helt normalt.

Jeg er et stor barn.

Møtte drømme dama på trikken(ja trikken!) her i vinter/våres
Hun er i et serriøst forhold fra før (noe jeg fikk vite tidlig)
Men vi fortsatte å møtes og det ene førte til det andre (ble aldri noe sex)men rent bortsett fra det.
Jeg ble vilt forelsket i henne (tror faktisk jeg elsker henne :p) og hun i meg (ga hun ihvertfall utrykk for).
Ting ble vanskelig, typen fant ut om oss. Vi fortsatte å møtes i skjul, men forholdet gikk mere over til 'bare venner' desverre (syns jeg)
Etter som tiden gikk orket jeg ikke mere (ble alt for vanskelig for meg å 'bare være venner' med en person jeg hadde så sterke følelser for, tenkte på henne natt og dag) så jeg gjorde det "slutt" . Vi sender fortsatt litt meldinger men ikke noe mere enn det.
Hun sier hun fortsatt har følser for meg osv...

Trodde ting skulle bli lettere nå etterhvert men det har det ikke..
Hun er fortsatt i tankene mine hele tida

Hva ville dere ha gjort? Kutta all kontakt? Blitt i "vennefella"?

Skal også nevnes at jeg ikke er sur på henne, veldig skuffa, men ikke sur
Synes hun er litt feig som ikke klarer å ta en sikkelig avgjørelse, men forstår henne også veldig godt ettersom situasjonen hun er i.

Jeg er en gutt som lurer på noe.

Og ærlige svar blir jeg glad for.

Som gutt setter jeg stor pris på den gode følelsen gjensidig kjemi, glede og galskap mellom to som blir kjent kan føre med seg. Jeg liker å være den som gir, passer på, beskytter og trøster.

Men om en gutt er i en tøff periode, økonomien er ekstremt hardt utsatt og en har store utfordringer forann seg, kanskje blir synlig lei seg og utstråler triste følelser. Burde en da trekke seg tilbake fra flørtemarkedet siden en ikke kan kanskje tilby superselvfølelse og glede i den grad en har kunne før, er det noe jenter skyr? gutter i tunge perioder?

Jeg føler at jeg har et utseende som passer de jentene som liker gutter som er høy, mørk og maskuline svært godt, men det er vel kanskje trygge gutter som utstråler glede jenter setter pris på og ikke nødvendigvis fysiske trekk som en ofte tror jenter liker?

Kan en som gutt være en god kjæreste for en jente om en har det relativt tøft? Eller er det best å jobbe med seg selv og bli ferdig med utfordringene før en spør om en jentehånd å holde i?

NRK planlegger nnye episoder av Tore på sporet, er dette bra for oss......jeg mener hvor mange ganger går det an å se folk blki gjenforent, eller er det hele bare fleip! Kanskje det er skuespillere som sitter i studio og griner!!

Stort sett takker jeg når jeg får et kompliment, men er rimelig lei av å stadig få de samme komplimentet gang på gang: Det går på Yttre ( utseende,kropp )...sexy, deilig, vakker.....m.m. Så kommer det gjerne mas om flere bilder. Dette får jeg uansett hva slags bilder jeg har. Viser veldig lite hud, men fasongen ser man....man får kjeft hvis man ikke viser hele fasongen og hvis man gjør det så kommer dette....:(

Har ikke dere menn større fantasi enn å kun si det?

Dette svarte jeg til en fyr nå nettopp. Andre ganger gidder jeg ikke å svare.

" Takk, men har ikke tenkt å legge ut flere bilder. Det er faktisk meg som person man bør være mer interessert i og ikke kun det yttre..."

Han svarte dette: Ok svar. Har fått huden full av andre. ( kanskje en tankekors til andre )

" det har du helt rett i. Men man blir jo helt trollbundet når man ser en så flott jente som deg "

Ser at både menn og kvinner her inne ofte reagerer på at det er så veldig mange frilufts-sportsbilder, fjellbilder og toppturbilder av folk i profilene sine, samt at de beskriver seg som veldig aktive. Noen undrer på om disse menneskene overhode har tid til noe annet enn jobb og friluftsaktiviteter, eller om det bare er skryt med lite innhold.

I dag har jeg sittet og sett på kalenderen min og tellt mine friluftsdager fra og med juni, til og med august (nope, har absolutt ikke noe bedre å foreta meg i dag ;-) )
Jeg har hatt elleve heldagsturer og fire tre-firedagers turer i denne perioden. Har ikke mange friluftsbilder i profilen, men noen, samtidig som jeg skriver at jeg er helt og fullstendig avhengig av friluftsopplevelser.

Men jeg er kanskje bare en frilufts-light-person og bør vurdere å endre på akkurat den teksten? ;-)
Hva må til for å kunne kalle seg friluftsmenneske med god samvittighet?

Hilsen "glad-i-turer-i-skog-og-mark"

Denne tråden er for øvrig ikke grønn.

Smeller igang med en ny lek: Hvilken filmkarakter eller skuespiller ligner personen over deg, mest på?

Jeg kjeder meg!!!!!!!!!!!!!!

Kilo

Siste svar lø. 19 sep. 2009 01:57 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym smurfen

Når det gjelder kilo jenter, så er noen av dere veldig beskjedne :-)

Endelig er det helg! Nyt helgen, gå tur i høstsola, ta et glass rødvin, nyt livet! :)
Vi lever bare en gang!

La oss vri litt på de daglige ordene som vi bruker. Har du noen forslag?

Piratsjåfør = fremmedkulturell kåt mann som får full norsk dame frivillig inn i bilen på nattestid

Lurendreier = smart håndtverker

Drittsekk = reisesett for personlig avtrede og hygiene

Trygdesnyter = en som flotter seg ved å snyte seg i trygdepengene

Møkkasabb = bil fra svensk fabrikk som har gått med underskudd på en million kroner per dag i mange år.

Tafatt = en som tar fatt, tiltaksfull person

Lite tak i = fra svensk, en som det er lit(t)e tak i, en med et fast håndtrykk, en solid person.

Slabbedask = en som er frempå, en som dasker damene bak

Slubbert = En med stor underleppe, slurper ved inntak av næringsmidler

Unnasluntrer = en som er flink til å navigere seg unna lediggang

Enkelte = personer på et nettsteds forum man ikke liker

Noen = resten av de man ikke liker på et nettsteds forum

Noen.. flere forslag?

Jeg har desverre ikke vært noen god husmor i det siste, så må bare innse att jeg må gå på date i kveld uten truse:( Får håpe det ikke blir noe hanky-panky så han oppdager det.

God fredagskveld til dere alle

Lurer bare på hvorfor folk ikke legger ut bildet sitt på profilen? Har de noe å skjule? Søker man "halvhjertet" etter en partner? Er de flaue over å søke en kjæreste på nettet? Er ikke nettet "tingen" i disse dager? Hm... lurer bare..... Og er oppgitt!

En annen ting. Hvorfor sier mannfolk " du er sååå fin". "flott bilde" "er interessert" ...så forsvinner de? hæ? Hva skjer?

Har noen spørsmål. Er det noen her inne som er seriøs? Eller er dette en playground for players? Hvordan kan man si at "du passer ikke for meg" uten å vite hvem mennesket er? Hva mennesket står for? Hvorfor er folk så fordomsfulle?

Hva er det egenlig som skjer når det blir helt stille på forum og samtlige tråder slutter å røre på seg?

Gutter?? Nå har mange av dere ligget her inne i opptil 3 år, hvorfor?? Er ikke noen av disse damene ok?? Å ligge her inne blir som å kikke etter bil på finn, man ser etter de som er mest perfekte og uten riper i lakken. Mens hodet til sånne damer inneholder ingen ting.
Jeg trodde menn på over 30 ønsket seg søte jenter som er reklekterte og snille.....??
Jeg opplever stadig av jeg får både rødt og gult hjerte, men de tar ikke kontakt, også sender jeg en mail og takker for hjertet, og vi mailer litt til og fra men de tar ikke iniativet til noe mer, verken møte el å spørre om meg.

Så hvorfor er dere her, bare for å surre bort litt tid, som dere kunne gjort på helt annet fornuftig.....

Etter hvor mange dater føler dere det er "trygt" å be, eventuelt bli med hjem til, noen på date - da selvsagt gitt at man ikke endte opp i senga etter første date? Jeg synes nemlig fort det blir veldig vanskelig å skape en atmosfære som er tilstrekkelig avslappet til å egentlig finne noe ut om en person, all den tid man har offentlighetens øyne rundt seg. Samtidig trår jeg veldig varsomt her, selv om det kanskje er helt meningsløst å gjøre. Derfor hadde det vært artig å høre hva folk tenker om slikt (og da tenker jeg fortsatt ikke nødvendigvis for hanky panky, men kanskje heller for å briljere med mine kokkekunnskaper og/eller se en sløv film på vidåj og ta det derfra).

Hva er det med henne/han søm legger ut..
sitt "konfirmasjonsbilde" fra +-20 års alder,
og kanskje et bilde ved omtrent 28-30 års alder i album,
og når du møter henne på 33-37 så er hun en små-sliten 34 åring mildt sagt.

hingsty tok denne dabatten med en frøken på 34 etter noen besøk og at "den røde negisjeen hadde kommet til sin rett"

Og hvisket pent du er skjempe elegant og en behagelig feminin kvinne (sånn i den duren)..
Hvorfor er du så opptatt av dine bilder på den tiden..
sånnt blir ikke helt positivt mottatt for å si det sånn.

ønsker virkelig kvinner å se på seg selv 15 år tilbake i tid,
for så å fremstå som et lite gufs i speilet for seg selv..

Vi herrer er da virkelig ikke så forfengelige at vi ikke tåler et bilde fra idag,

For hingsty er det iallefall et tilbakeslag om ei berte ikke kjennes igjen.

og det er ikke skjedd en gang.. sikkert 5 eller flere..

hvorfor driver dere sånn vakre damer.. de fleste av dere har da en behagelig sjarm,
uansett alder og årstider,

Å merke dere lyver er en mye større nedtur enn de bitte små-feil dere ellers drasser på,
Eller tråkker hingsty litt i en betent salatåker her nå??

Og de som er feilfrie-kan bare elegant se bort fra tråden kanskje..

Ja jeg er der jeg også, i stedet for ENDELØS mailing, kan man bare treffes å se om ting skjer? Jeg mener, det er jo bortkasting av tid å sende 20 mailer før det i hele tatt er snakk om å treffes.

Vi alle er her for èn ting. Det er vel for å finne noen? Jeg er iallefall det - og er ikke ute etter et nettforhold. Det eneste måten å oppnå dette på er jo å treffes, for så å se om ting skjer..

Verre er det ikke..

Date er moro det.

Hvilke ord eller andre elementer gjør at dere fort blar videre, og hvorfor gjør dere det?

Jeg antar at det er symmetri her, så hvis en skriver mann så trenger ikke alle påpeke at damene ikke er noe bedre.

Ungdommelig: OK, du har noen venninner som er mer kjerring enn deg.

Målbevisst: OK, jeg skal tjene masse penger som du skal bruke.

Halla i natten! Interessante poeng fra både gutter og jenter her inne faktisk ang sjekking.

Mange lurer på om det er mye \"halvhjertethet\" ute og går her osv. Folk som sier de er interessert også forsvinner de eller at det må bli 20-30 mails før man tar det videre eller drøyer det så mye at magien forsvinner.

Det har blitt ganske sært igrunn, dette med at nettdating har blitt så utbredt og snart like vanlig som å gå på byen igrunn.

Folk har igrunn fått et så avslappa forhold til dette. Liten interesse eller tafatthet trenges ikke å skyldes på kresenhet akkurat, Men i mange tilfeller så tror jeg det gir en del folk en viss \"ro\" når de vet inne seg at de faktisk deltar i alle sosiale arena for sjekking, slik om det drøyer eller ikke blir noe napp så kan man alltid unnskylde til seg selv at man har jo tross alt hatt alle dører åpne hele tiden. Ergo er det altså ingen stress siden det alltid er en ny mulighet ved neste innlogging.

Kan ikke det for bli litt for mye å holde styr på tilslutt??

Det er ingen ting gærnt med de som jakter på "Brad Pitt" her inne og ikke svarer på mail osv. Har du 20000 besøkende på profilen og brev fra 15 personer per dag blir du kresen. Det hadde vi alle blitt i en sånn situasjon. Problemet er alle menn som sender "skyter mail med hagle" slik at noen får langt større oppmerksomhet enn IRL. Vi menn burde faktisk bli langt mer kresne på hvem vi tar kontakt med. Dette vet jeg ut fra kvinner jeg har mailet med eller datet/møtt IRL

Min sortering i tilfeldig rekkefølge er som følger:

1. Utseende må tiltale meg, kan like godt være ærlig om det.
2. Ingen profiltekst = ingen interesse
3. Ikke bilder i album = skeptisk
4. Litt for mye tjo og hei, reiser, Besseggen og ekstremsport. Skeptisk
5. Bilder som jeg vet tiltrekker seg 100 menn per dag. kansje ikke vært bryet.

Det blir derfor ikke så mange mail jeg sender lenger. Jeg vet den rette for meg vil dukke opp før eller siden og jeg vil at hun skal være en som jeg virkelig er interessert i. Ikke hun som tilfeldigvis svarte på mailen jeg "spammet" til 100 andre.

Jeg elsker dere damer. Er såååå mye fint her inne.

Det begynner å bli ganske mange år siden min første nettdate, en date som vanskelig kan beskrives som annet enn en fiasko. Men jeg er jaggu usikker på om jeg egentlig har lært så mye mer om nettdating på de årene - kanskje annet enn at en ikke bør ha spesielt store illusjoner.

Noen som har lært noe mer, eller?

Tida går fort! :)

Bable i vei! :)

Hurtigdate?

Siste svar on. 16 sep. 2009 20:35 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym wintermute

Før helgen satte jeg personlig rekord for tiden det tok fra jeg mottok den første meldingen, frem til jeg møtte personen på date. I første meldingen skrev hun at hun likte profilen min, og at hun hadde lyst til å treffes på cafe en dag. Det stod ikke så mye på profilen, og hun hadde kun lagt ut ett bilde i album. Hun var kjempenydelig! Vanligvis pleier jeg å være kjempe skeptisk til slike direkte henvendelser, det er jo ikke akkurat mangel på "fotomodeller" fra østblokkland som prøver å scamme dumme, single menn, men hun her virket oppriktig.

Jeg svarte at det kunne jo vært hyggelig, og hun sendte meg telefonnummeret sitt i neste melding. Jeg ringte henne, og hun virket veldig blid og hyggelig. Hun fortalte at dette var første gangen hun prøvde seg på nettdating, så hun var ikke helt sikker på hvordan alt fungerte. Hun repeterte at hun kunne ha lyst til å treffe meg, og jeg sa da at vi godt kunne avtale en dag. Til min store overraskelse foreslo hun samme kveld. Siden jeg synes det var spennende med noen som var så direkte, og jeg ikke hadde annet å gjøre den kvelden, så takket jeg ja.

Uansett, vi møttes, hadde en kjempehyggelig kveld (det ble til og med litt kyssing), og vi har avtalt ny date de nærmeste dagene.

Er det noen andre med liknende erfaringer? Jeg tenker da ikke på tilfeldige møter, kun for one-night-stands, men seriøse treff.

Vanligvis pleier jeg maile med jenter i ukevis, og forteller nærmest hele livshistorien min før det en gang blir snakk om treff, så det var veldig friskt å oppleve en så direkte fremgangsmåte. Er det virkelig så skummelt å møte fremmede, uten å ha behov for å føle seg 100% trygg på personen i forkant?

Jeg har dessuten kun gode erfaringer med jenter som tar kontakt med meg først, da de virker oppriktig interessert i meg, og "fader" ikke ut over tid, som ofte er tilfellet når jeg tar kontakten. Jeg tror jenter har alt å tjene på å være aktive i en slik setting, hvor mennene er i overtall.

Nå har jeg sett ferdig den tredje sesongen, og gleder meg til den fjerde kommer på tv, eller på sone 2... Hva er vel bedre enn den paranoide følelsen av å ha en indre fiende på et romskip, samtidig som de jager deg utenfra også. Vidunderlig serie som bare må anbefales på det sterkeste!!!

Det er helg, rødvinen er innkjøpt og skal nytes senere i dag.

Hvor mye drikker dere pr uke? (av alkohol)
Syntes noen at de selv drikker for mye..? Hva er egentlig normalt...?
Hvor mye drikker dere pr uke?
Har det mye å si hvor mye en eventuell partner konsumerer?

Dette er ikke noe forsøk på noen ny polarisering mellom menn og kvinner. Men jeg kom over noe jeg fant interessant nå.
På en annen singelportal var det oppgitt statistkk over hvem som i løpet av de siste tre døgn hadde sendt brev til hvem. Det viste seg at menn hadde sendt 21% av alle brev og kvinner 79%.

Forskjellen er jo enorm! Nå vet jeg ikke hvordan kjønnsfordelingen er på den siden, og det er neppe en sånn fordeling på Sukker, men likevel: Myten om at menn står for all kontakten, og kvinnene bare sitter på gjerde og velger og vraker, og aldri sender brev, er i alle fall en beskrivelse jeg ikke kjenner meg i gjen i. Og kanskje det ikke noe som helst mer enn en myte?

Litt fjas er på sin plass under valgvaken..

Hva slags digg er best?
Nå gofler jeg sørlandschips og sagnomsuste biter med smil. Mmmmmmmmmmmmm :-)

Når jeg titter inn på Chat så er det mange det, men når jeg trykket på chat med dem, så svarer de ikke, hvor er de da ?
HVOR ER DERE DA ? ser på TV, kanskje, eller er REDD å ta imot chatten fra en ulkjent...
Det er bare gøy å chate, tro meg ...

mht punktet drømmepartner? Tør du lime inn din?

Beskriv sin drømmepartner, enter kjærste, venn, ektemann/kvinne eller hva det kan være ...
Alle drømmer tas imot med stor takk !!

Hej!
Jag kan dess värre inte gå till posthallen den 26 september säljer därför 2 st biljetter till halva priset 175 kr. Hör av dig till ebrius@hotmail.com om du är intresserad av att köpa biljetterna. :-)

Hvorfor stemmer du som du gjør?

Er litt oppgitt over at noen har rotet så mye på kjøkkenet mitt uten å rydde etter seg, men det var værre før.

Er det ikke pussig hvordan det er de samme rundene en må gå med seg selv igjen og igjen? Men det er endel ting jeg har fått til av endringer på ganske grunnleggende nivå og jeg har satt noen kryss i taket for hver av dem. Etter å ha tapt enhver skidag på grunnskolen har f.eks. begynt å like å stå på ski, og var det ingen liten ting. Jeg har også generelt blitt flinkere til å våge meg ut på ting jeg ikke har kjenskap til fra før.

Har du gjort en eller fler grunnleggende endringer som du er litt stolt av?

Har det vært en bra helg?

Etter 33 års arbeid, var en eldre bygningssnekker klar for pensjonstilværelsen. Han fortalte den arbeidsgiveren han hadde hatt alle disse årene at han ønsket å slutte og leve et roligere liv sammen med sin kone, og den etter hvert store familien de hadde fått. Han ville savne lønningsposen, men han kjente et behov for å trappe ned. De skulle klare seg.

Entreprenøren var lei seg for å miste en så dyktig fagmann og spurte han om han ikke, som en personlig tjeneste, kunne bygge bare ett hus til. Snekkeren gikk med på det, men det viste seg snart at han var lite motivert. Han sjusket og brukte dårlige materialer. Det var egentlig en nedslående måte å avslutte en yrkeskarriere som til da hadde vært preget av flid, nøyaktighet og yrkesstolthet.

Da huset var ferdig, kom hans gamle venn og arbeidsgiver for å inspisere det. Han ga snekkeren nøkkelen til hoveddøren og sa: «Dette er ditt hus. Min takk, og avskjedsgave.» Snekkeren fikk sjokk. For en skam! Hadde han bare visst at huset skulle bli hans, hadde han gjort det meste annerledes.

Slik er det med oss alle. Vi bygger våre liv, dag for dag, uten å gjøre vårt beste. Så – med et sjokk, innser vi at vi må leve i huset vi har bygd. Kunne vi gjøre alt på ny, hadde vi gjort det meste helt annerledes. Du er lik snekkeren. Hver dag slår du i en spiker, monterer en dør eller reiser en vegg. Livet er et «gjør-det selvprosjekt,» har noen sagt. Din flid og nøyaktighet og de valg du tar i dag, bygger den tilværelsen, det «huset» om du vil, som du skal leve i resten av dine dager.

- av ukjent forfatter -

Hvorfor har jeg bare draget på damer som er like gammel som meg eller eldre her inne når det ikke er sånn IRL , kanskje jeg burde juge på alderen her , ka du tru ? og er det flere som har det sånn ??

Svøp kappen din om skuldrene
og ta din vandringsstav
så søker vi de gamle, glemte stier
som hvisker mellom steiner,
under kratt og lyng og lav,
og kanskje kan vi høre hva de sier:

- Vi skaptes til å søke, vi fødes til å gå,
mot mål som vi kan ane, men aldri helt forstå,
- og stien må vi alle gå alene -

Men ennå lever drømmen om et fjernt
og hellig sted
langt bakom svarte berg og svidde sletter,
der hjertet kan få visdom og hver sjel
kan finne fred
og lønn for våre hvileløse netter.

Nå dages det i dalen, det tindrer over tind.
Det går en pilegrimssti igjennom hvert et menneskesinn
og stien må vi alle gå alene.

- Erik Bye -

1. Jeg var på date med en hyggelig jente (ikke fra sukker.no) og tok et par pils tidligere i uken.
2. Hun sier hun hadde det hyggelig og at hun vil treffes igjen. Søndag passet fint.
3. Sendte et par SMS fram og tilbake, men etter at jeg fredag spurte om vi skulle treffes igjen på søndag har det vært tyst.

Så da sitter jeg her da.. og funderer over hvor kynisk verden er, mens jeg venter på at vaskemaskinen skal bli ferdig..

Det er med en viss skepsis og spenning jeg benker meg for å få skolesituasjonen til 8 (?) ungdommer inn i stua. Det er et tema jeg finner interessant og for min del blir det nok mye jeg kan kjenne meg igjen. Selv avsluttet jeg grunnskolen på et prosjekt, en alternativ ungdomsskole. Det var en god opplevelse for meg, jeg gikk ut derfra med rak rygg og mer i hodet, noe jeg ikke tror ville skjedd på min opprinnelige skole. Det jeg er skeptisk til er underholdningsbiten, hvordan det blir vinklet. Når jeg tenker på den lille gjengen jeg delte skolehverdagen vet jeg ikke helt om hvor mye vi hadde villet ha det på tv. Men det er et viktig tema å ta opp for det gjelder mange.

For moro skyld kjørte jeg en ny match der jeg krysset av at det var greit med barneforeldre. Plutselig fikk jeg opp flere treff på damer jeg har sett for bare få måneder siden, men som nå plutselig har barn. Joda, jeg ser at det kan skje, men er ikke en graviditet noe man burde opplyse om i profilen sin også før ungen ramler ut?

hei, lurer på hvordan vin som passer til kreps og reker.. noen som har ett godt forslag.. takker for svar.

Hei! Hyggelig hvis du tar veien innom her. Hvor lenge skal man være her ute før man treffer en OK gutt/mann som er interessert i et seriøst forhold? Jeg bare undres.Hva skal man skrive i profilen sin? Hjelp! Trenger noen gode råd på vegen... Mvh hilsen en som er positiv:o)