Sukkerforum

Jeg har lovet å dra en kar på sykkel ned en bakke før snøen kommer. Valget har falt på førstkommende lørdag i 11-12 tida. Om noen vil henge på er det bare å slenge seg med.

Planen er å ta banen opp til midtstuen, sykle til frognerseteren og Tryvasstårnet, ned til Tryvannet som en ferdighetstest, opp igjen og ned Wyllerløypa, inn sørkedalen, rundt kikut og til hammeren eller songsvann.

Jeg har aldri sykla med ham før, og har en anelse om at han vært litt typisk aksjemegler - talt i litt for store ord. Derfor kan testbakken være nok utfordring og hovedutfordringen droppes til fordel for litt flatere stisykling.

Som skrevet, det er bare å slenge seg med om noen skulle føle trangen. Å ha en sykkel med bremser er en fordel. (Derfor er min reservesykkel ikke til utlån denne gangen)

Nå skal man visstnok ikke diskutere andre datingsider her, men jeg håper det aksepteres så lenge man ikke nevner navn.

Uansett så verserer det to tråder her nå der én fellesnevner handler om den dårlige responsen på Sukker sammenlignet med andre tilsvarende tjenester. Jeg lurer for så vidt også på hvorfor, men kanskje først og fremst hvordan. Jeg registrerte meg nylig på en annen tjeneste som har fått en del skryt, og fikk nå nettopp en melding på denne, men da jeg skulle lese den, fikk jeg beskjed om at jeg måtte betale for å lese den - altså må begge parter være betalende for at man skal kunne kommunisere, og jeg ser ingen måte man kan søke etter betalende brukere på. Slik forstår jeg det er de fleste andre steder enn Sukker. Med andre ord - det burde da være mye lettere å få svar på meldinger her?

Hva er folks erfaringer?

Hei,

De fleste er vel her inne for å finne seg en kjæreste. Men mens vi venter på å møte den rette, hvor mange av dere er egentlig litt er veldig interessert i et lite sukkereventyr eller en pulevenn?;-)

Hei! Får en del besøk og beskjeder på min profil. Synest dette er kjekt! Problemet er bare at mange (ca halvparten) ikke har bilde. Er det den norske nysgjerrigheten og feigheten som råder her? Vil gjerne høre andres meninger om dette.

Hvordan fanger dere den andres interesse her inne? Mulig jeg ikke er særlig oppfinnsom, men det virker som om allemnnhetens og virklighetens regler i samfunnet ellers ikke virker her inne.

Jeg leser en profil - blir kjempesjarmert - sier det - får ikkke noe svar - gang på gang. Hva er dette? Er det jeg som ikke har forstått spillereglene? Så to spørsmål. Hvordan fanger du interessen til en annen her inne. Og kan noen forklare meg spillereglene?

@ Lettere indignert :)

Utrolig mange gaske så spennede frøkner på +-35,
som ofte bærer preg av at de har levd ut en vinternatt før,
og ikke lenger akkurat fremstår som de er 25 lenger i sin middels vedlikeholdte innpakning.
(noen bærer jo også preg av å ha jo levet ut litt mer selvfølgelig)

Finnes det virkelig mengder av håpefulle guttunger på 24-34
som ønsker å fange de håpefulle i den gruppen,
eller er de rett og slett på jakt etter korte" UNGDOMMELIGE EVENTYR"i vidt begrep.

Ville ikke Aya-Napa og tilsvarende lenger øst være et mere egnet sted isåfall eller,

Er overrasket over at det ikke var en tråd på dette fra før.. De fleste har vel fått med seg det nye freshe designet og funksjonaliteten.

Så hva syns vi?

Jeg syns det var fresht og utvilsomt penere. Men syns ikke noe om at jeg ikke kan bruke resten av sukker når jeg f.eks er inne på en profil. Jeg fikk akkurat en bug på posting også, 1. setningen havnet utenfor bildet, 2-3 ord var borte, ble riktig når jeg posta den riktignok, men greit å se hva man skriver :-)

Liker oppsettet til meldinger veldig godt, lett å skille på hvem som har skrevet hva, mye mer oversiktelig.

Men, som den multi-taskende mann jeg er, irriterer det meg som sagt at jeg ikke kan drive med flere ting samtidig, f.eks sjekke etter nye poster mens jeg skriver en annen kanskje lengre post osv osv..

Vil starte tirsdagen med å ønske alle en god natt! :)

hei. lurer på om det er noen i 20 åra som er på sukker fest.? har aldri vært på det. virker litt spendene.. ha en god dag videre folkens.. :)

Singelfest

Siste svar ti. 6 okt. 2009 16:00 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym nillit

Er ny på sukker,og vet ikke helt hva disse singel festene er, derfor tenkte jeg å høre om hvilke inntrykk de som har vært på disse festene har, og evt om de anbefales?
Er det mange som skal ta turen 14November?

Som sikkert alle som har vært her inne en liten stund er klar over, så finnes det usannsynlig mange kjedelige profiltekster. Jeg vil grovt klassifisere profiltekstene her inne som følgende
a. Ingen tekst
b. Veldig plain tekst med mye klisjeer
c. Tekst som helt klart får frem personligheten til vedkommende
d. Tekst med litt prosoverende påstander eller elementer som lett kan bygges videre på

Min erfaring er som følger: Svarprosent fra dere jenter avhenger i betydelig mindre grad av hvor attraktive dere er på Sukker (les: pene) men heller hvilken type profiltekst dere har. Problemet er nemlig som følger: Dere ønsker alle en litt personlig og helst morsom melding som viser at gutten er smart/morsom/har karisma. Men med mindre dere har en tekst av typen d (noenganger holder c) skal det veldig mye til for at svarmulighetene blir gode nok til at dere klarer å skille han morsomme og "skrivekyndige" fra den gemene hop. Resultatet er at dere (og spesielt dem som har attraktive bilder) blir bombardert med kjedelige meldinger.

Så da vet dere det neste gang dere sliter dere gjennom en kjedelig melding i innboksen;-)

Fikk nesten brus ut av nesa...

"Hellu,bebe... Åssen vil du ha egga dine? Befruktet?

AS ?

Siste svar ma. 5 okt. 2009 21:40 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym nesten ;)

Er vi blitt as` er alle sammer og behøver ikke kjærlighet og sex lenger ?
Jeg fant ut at viktigere er kos enn sex, hva med dere andre ?

Irriterer det dere at noen her på Sukker krysser av på "Ønsker venn av motsatt kjønn"?

Ja, dette er en datingside, men hvorfor er denne avkrysningsmuligheten da til stede om dette ikke skal være lov? Jeg får så det holder av folk jeg overhode ikke aner hvem er om at jeg bare er her for å samle inn komplimenter og bli høy på meg selv. Og at jeg må virkelig ha lite venner som ønsker meg flere etc. At jeg har krysset av for denne type ønsket forhold er jo personlige grunner til, og kanskje et signal om at jeg i utgangspunktet ønsker meg folk som er så kjærlighetssyke at de MÅ ha kjæreste nå. Kanskje jeg prøver å tiltrekke meg folk som tar dette like avslappet som meg, de ønsker først og fremst å bli kjent som venner for så at det utvikler seg til noe mer? Og en annen ting, merker også mange tolker "Venn av motsatt kjønn" som at jeg er ute etter fucking good friends, men da er jo "Kortvarig forhold" og "Elsker" en mer passende valgmulighet?

Oppdaget at jeg kan ta ut en uke ferie i romjula i år og er veldig i tenkeboksen på hva man kan finne på

sommerferien i år ble kort og ikke ble det mye varme heller så jeg søker tips om hvor man nesten er garantert

gode varme dager på denne årstiden

ønsker ikke å lang flytur
må passe med og uten barn
ikke være dyrt

og hvis det perfekte stedet dukker opp, er det noen flere som har tenkt på å reise bort i denne perioden?

hmmm hvorfor

Siste svar ma. 5 okt. 2009 00:45 (297 svar)
Skjult ID med pseudonym jantore78

hvorfor er det så veldig vanskelig å finne noen å dele livet med. ikke virker det på byen og responsen her er ganske laber :(

kan det vere at jeg bare har et bilde, og at jeg ikke er så veldig fotogen, eller er det kanskje noe annet :(

har fått høre at meldingene jeg sender er bra, men skjer det noe, neida :(

hva skjer egentlig?

nå skal det sies at jeg er full nå etter enda en nyttesløs tur på byen :(

nei nå skal jeg legge meg og synes synd på meg selv :P vell kanskje ikke, for det hjelper egentlig ikke, for det kommer ikke noe søt brunette løpendes for å trøste meg uansett :(

nei så god natt

eheh.... ;-)

En litt mer alvorlig tråd! Jeg har vært rimelig opptatt i sommer og har ikke fått med meg alt denne saken handler om, men disse to norske mennene er dømt til døen i Kongo!

Spørsmålet her er: Er dette justismord eller har de gjort det dem er beskyldt for?
(Drap og spionasje=

Er det ok, eller er det irriterende? Gir du henne tid til å bli trygg, eller stikker du så fort du kan?

Spor

Siste svar sø. 4 okt. 2009 21:26 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Musvit

Ta-ta-taaaaa-taa; straks klart for en ny runde med min favorittsporhund TORE!!
Andre som nesten ikke kan vente?!

Menn med barn..

Siste svar sø. 4 okt. 2009 21:22 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym lille frø

Jeg er ei jente på snart 35 år, søker som så mange andre etter en mann og dele resten av livet mitt med, og ønsker meg egne barn.
Jeg har ingenting imot at mannen har barn fra før, men det kommer jo an på hvor mange barn han har og evt hvor gamle barna er. Og hvis han ikke ønsker flere barn så er det ikke den rette for meg.
Noen synspunkter på dette, er jeg utrolig sær eller??

Jeg spiste kindersjokolade. Ikke den rundt egget, men de små sjokoladene.

Hva skal dere ha til middag idag?

Jeg synes sukker fungerer veldig bra, men det er bare plass til 3000 tegn i hver melding.
Har mange ganger hatt behov for plass til 9-15.000 tegn i en melding, men det blir ikke alltid helt det samme å sende 3-4 proppfyllte meldinger frem og tilbake. Det er selvsagt fordeler og ulemper på begge måter, men det er jo fint å få plass til allt i en melding synes jeg.

Er det flere her som har plassproblemer i en melding?
Er det noen som har prøvd å få sukker til å øke begrensingen til 10.000 tegn f.eks.?

Jakt !!

Siste svar sø. 4 okt. 2009 19:01 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym "Dyrene"

Nå er det tiden for jakt...
Hva er det for deg? En spennende hobby eller er det drap av uskylige dyr?
For min del kan jeg ikke skjønne moroa med å stirre et dyr inn i øynene før man skyter.
Hva om man ikke treffer ordentlig ….ikke dreper ved første skudd?? Er det en maktfølelse å se dyret lide? De husdyr som vi spiser her i Norge blir drept på en human måte, men kan man love det samme når man er på jakt? Hvis det er naturopplevelsen kan man jo bytte ut geværet med et kamra. Skjønner ikke hvor gleden ligger på det å ha drept det man spiser.
Er ikke vegetarianer, men dyreelsker.
Kan skjønne at det blir for mye hjort og lignende når vi fjerner rovdyrene fra skogene.
Men det burde vært løst på en helt annen måte.

Inspirert av meta-tråden til mandu, og tidligere jarle-leker, her kommer en ny lek: Hvilket intrykk har du fått av foruminnleggene til personen over deg?

Yes! Endelig fikk jeg bekrefta at det ikke er bare jeg som har slike indre, tullete stemmer! Og nei, jeg er IKKE psykotisk, har bare masse rare diskusjoner med diverse folk inni hodet mitt, spesielt med dem jeg er sint på eller frustrert over! Takk!!

En ting jeg er veldig usikker på er hvem som skal betale regningen på første date. I min mening burde mannen betale på første date hvis man f.eks kun har tatt en kaffe. På neste date er det mer naturlig at man deler på regningen. Jeg er dame, og har ingen problemer med å betale selv. Synes bare det er sjarmenede hvis en mann insisterer på å betale første gang . Dette blir helt sikkert galt i et likestillingsperspektiv, men jeg er kanskje litt gammeldags. Hva tenker folk om dette?

Burde de heller sittet på passasjersiden, eller hva mener dere? :-)

Useriøs tråd!

Lørdag da, datens dag... ;P=)

Noen som skal på date i dag??

Nesten alle menn har et bilde i profilen sin som inneholder:
seg selv med en fisk, eller gjerne et knippe med fisk
seg selv foran bilen, motorsykkelen, hytta eller båten sin
seg selv med kamuflasjebukser foran et bål
seg selv på ski med slalombriller
seg selv med en rype i høyre hånd
seg selv på joggetur
seg selv bak eller på en sykkel
seg selv på prekestolen, ved den kinesiske mur eller på en kjent fjelltopp
seg selv med et fryktinngytende dyr
seg selv med bar overkropp (gjerne med et gevær)
seg selv hamrende på et nytt hus
seg selv i bilen, med solbriller, tatt med mobilkamera

Hvor har det blitt av mitt drømmebilde?
Seg selv i nærbilde, med hvit lett oppknappet skjorte, over en brun kropp, lett hengslengt ved et bål, på en strand med rødvinsglasset i den ene hånden, som smiler flørtende inn i kameraet med et blikk som sier: dette går du glipp av! ??

Til sammenligning, hvis jeg ville fremheve min kvinnelighet gjennom bilder som ikke hadde vært lettkledde kunne jeg jo alltids tatt bilde av:

meg selv på vaskerommet med en skitten barnehagedress i den ene hånden
meg selv på kjøkkenet over spaghettigryta
meg selv på syklubb
meg selv stelle små babiser
meg selv handlende på Meny med en liten trille
meg selv sitte sladrende i telefonen med ymse venninner
meg selv vaske gulv
meg selv lese kjærlighetshoroskop
meg selv foran tv'en mens jeg ser ungkaren, eller paradise hotel, mens jeg spiser potetgull
meg selv foran mitt favorittkjøretøy: barnevognen (de har faktisk bremser, men mangler gass da...)

....skjønner dere eller gutter? Det er DERE vi vil se, ikke HVOR dere er :-)

Hva synes single damer uten barn om menn som har barn fra før? Vil dere starte egen familie fra børjan?
Fordeler/bakdeler?

Så har det skjedd igjen, sex med x'en på fredag etter en super middag og velkomst..... På lørdag er han utenfor rekkevidde (hvem vet kanskje på sukkerfest....... )Jeg sitter hjemme og kjenner på sjalusi, føler med billig og dum.
Jeg er ikke skrudd sammen på den måten at sex ikke betyr noe.... Jeg elsker kun med Mannen ikke menn generellt....

Hvor blond går det an å bli, spørr jeg meg selv.....

Jeg vet jo at han søker nye markeder siden vi ikke klarte å kommunisere.....

Men hvordan tenker dere menn om dette????

Hvorfor forføre en kvinne fredag og fortelle en kvinne at du elsker henne for så å date andre lørdag????

Denne utrolige historien sendes på tv2 akkurat nå.
Cecilie Skog forteller historien, der hun mistet sin mann Rolf Bae i den første norske ekspedisjonen til verdens farligste fjell...K2.

Hysterisk

Siste svar lø. 3 okt. 2009 14:49 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym nettfeber

http://www.youtube.com/watch?v=6ynfNfCqLlo Vært noe dette litt sent på kvelden?

Hei
Vi i Sukker vil oppfordre alle til å ikke komme med bebreidende, dømmende eller provoserende innlegg på forumet. Det eskalerer dessverre så lett og selv om dette kan øke temperaturen og engasjementet i en tråd, så resulterer det bare i at den enkelte sitter igjen med en følelse av at verden er i mot en og med masse negative følelser. Det er ikke sundt! :)

Vi må huske at det bygger oss selv opp som mennesker når vi får felles forståeøse av ting. Det gir en varig og god følelse når man har deltatt i en tråd der man får diskutert, belyst og kommet til en enighet om hvordan ting henger sammen og hvor man er uenige. Ofte er det greit å gi seg når man har konstatert at man er uenige, men det som gjør at man ofte ikke klarer å gi seg der er at man vil at sin mening skal være den rådene og rettningsgivende for resten av dem som lester forumet.

Husk at det viktigste er å sitte igjen med en god følelse når man logger seg av, og vi vil dermed oppfordre alle til å være så positive overfor de andre debattantene som mulig :)

Hva syns dere gutta om jenter som snuser?

Er det noen trivelige jenter som skal ut og ta en pils eller to i Drammen idag? Vi er to kjekke sukkerkarer som skal ut og ta noen øl ;)

Det er litt kjedelig at tråder ofte blir ødelagt av hva dere synes om meg som person. På denne tråden kan dere boltre dere fritt!

Lurer på hvordan jeg skal overleve høsten og vinteren alene... Nytt for meg det der, og ser ikke helt hvordan det skal gå for seg... Samtidig som høstmørket og kulden kom ute nå, så kom virkelig det store savnet etter noen å ligge inntil... Tar imot gode råd og tips med stor takk:)

så var det fredag da... endelig... god tur til alle hyttefarere=)

http://www.youtube.com/watch?v=ecW3d0qt2DI&feature=related

Nå har jeg opplevd for andre gang at noen har klart å sende melding til meg uten å dukke opp på besøkslista. Hvordan klarer de det? Profilene har hatt matchtall >70.

Jeg synes meta nivå er interesant (+ noen Ser og evt - Ner).
Vi som er er er en broket gruppe folk her (ref: ymse tråder).

Jeg vil tenke at andre enn jeg reflekterer omkring hva som skjer i debatter. Ser misforståelser oppstå i kampens hete, ser noen reagere med overdreven krenkbarhet fordi teperaturen er høy eller av andre grunner.

Jeg "hang ut" noen fordi jeg opplever å kjenne dem litt (det er nok bare sant i mitt hode) og fordi jeg er så trygg på at jeg liker dem, at jeg ikke var redd for å ta det opp.

Men jeg synes jo at noe som dette forumet an brukes til, er refleksjoner omkring hvordan vi fremstår. Jeg synes noen virker kloke, noen generøse, noen naive, noen bitre, noen sinte og noen sleske. Mange vil nok få assosiasjoner til bestemte nick når jeg bruker disse adjektivene. Noen kjenner seg nok også truffet.

Er det ikke i denne settingen interessant å reflektere over hvordan vi oppleve hverandre og det som foregår?

MINIGRIS?

Siste svar fr. 2 okt. 2009 21:23 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym nettfeber

Mange skriver at de har, men er det noe sjekketriks da? Konkurrere med en svart sjalu galte er ikke noe jeg gjør frivillig ;-)

Det er en ting jeg har tenkt på en del i det siste, og hver gang jeg leser om noen her som "klager" på manglende svar eller har et kriterie som MÅ oppfylles for at de skal være interessert ol. så blir jeg nesten bare mer og mer overbevist om at det er forumet sin skyld!:-)

Ikke misforstå, for jeg liker forumet kjempegodt, og det er vel (desverre) hovedgrunnen til at jeg tilbringer så mye tid her inne som jeg gjør!
Nå har jeg vært medlem på Sukker en god stund, litt "on and off" men alikevel en god stund. Samtidig har jeg vært medlem på en del andre nettsamfunn samtidig. Både sjekkerelaterte og mer "vanlige" sider. Stort sett med de samme bildene og den samme profilteksten. Det som slår meg er at svarprosenten på de andre stedene er ikke langt unna omvendt proporsjonal med Sukker..

Om jeg får svar på 20% av meldingene jeg sender her inne, så får jeg svar på 80% av meldingene jeg sender andre steder. Tonen i meldingene er den samme, alltid tilpasset det hun skriver om seg selv. Og mest ironisk, en del av de jeg får svar fra eller som kontakter meg først, er jenter som her inne ikke har tatt seg bryet med å gå innom profilen min engang etter at jeg har sendt de melding, men som gjerne vil ha kontakt når vi er på andre steder på nettet!:-)

Grunnen til at jeg derfor lurer på om det er forumet sin skyld er rett og slett om vi er så motagelige for "gruppepress" her inne?:-)
Det virker på meg som om jo flere tråder som kommer om jenter eller gutter som ikke svarer, sære krav for at man skal svare osv... Jo vankeligere blir det å få svar her inne...
Blir vi formet av det vi leser på forumet til den grad at vi tar andres holdninger og meninger for at slik skal det være?
Selv så føler jeg at det kan virke som om mange her inne ubevist reagerer utifra disse trådene.

Hva synes dere? Er det noen andre som har tenkt slik, eller er jeg helt på feil jorde?:-o)

Tusen takk, Spantax.

Men jeg kan jo ikke ha det på meg at jeg ikke er generøs, så her er en egen tråd der du kan briljere med din vidd og kunnskap.

I tilfelle fin men tatt i juks Holdup eller in, løslepper eller vipper? What ever ;.-) .... Ufin mener man stygg/ikke særlig pen? Slem ikke snill spanderte ikke maten eller ølet ditt?

Hva skjer med de stakkars dømte profilene. Samles de opp i en svarteliste på serveren eller er det en variant av sort hjerte eller skal det brukes i en eller annen form for statistikk..

Bare lurer...

Bruker dere sukker til kun forum, eller er dere på sjekkeren også?

Musikk....

Siste svar fr. 2 okt. 2009 00:15 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym hurragutt

Deftones :

Yay or nay?

Hvor mange

Siste svar to. 1 okt. 2009 22:16 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym kameleonen

profiler har dere vært innom? Over hvor lang tid?