Sukkerforum

Hvor viktig mener du utseende og vekt er?
Endrer den eventuelle graden av viktighet seg jo eldre man selv blir?

Komplimenter

Siste svar sø. 22 feb. 09:04 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym truseløs

Det hender ei gang inni mellom at jeg (er jente) får et komplimet i posten, som: Du er søt/pen, nydelige øyne o.s.v.
Da skriver jeg tilbake: Takk skal du ha, eller takk i like måte e. l. og regner ikke med at det ligger noe mer bak kommentaren enn at de var i godt humør, og følte for å glede meg i hverdagen...Noe som jeg synes er koslig.

Jeg anntar at de vill fortsette å skrive til meg etter at jeg har takka for komplimentet, om det var slik at det lå noe mer bak dette.
Eller?

Noen ganger så dukker det opp mannfolk som jeg får lyst til å skrive et slikt kompliment til, men vanligvis er det gutter med ganske dårlig match, og jeg vil ikke at han skal tro det ligger noe mer bak....
Hvordan reagerer dere menn om det kommer en slik post inn hos deg?

Bad Boys

Siste svar lø. 21 feb. 22:02 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym hhmm

Leste VG fredagbilag.

Kvinner liker at mannen skal være en Bad Boy, Mer opptatt av seg selv, en den han er sammen med, og bruke lenger tid foran speilet, og veldig opptatt av sin egen kropp?

Jeg bare lurer, hva tenker jentene her inne? og vær ærlige. Hva liker du best, en som gir deg oppmerksomhet, eller en som du, til stadig på jage etter?

Hei hei :)

Vi har alle egenskaper og sider ved oss selv som er dårlige. Som vi selv og ander ikke er fornøyd med.
Når skal en forelle om dette, hvordan skal en legge det frem?
Slikt som en vet ikke helt hva en skal svare og kommentere i ulike situasjoner. En har jo slike standard spørsmål, hva synes du om klærne, ser jeg fin ut, tykk ut osv.

Noen vil lage mat til en deg, som de selv liker veldig godt, du er kresen og redd for at du ikke skal like det. Du er ikke engasjert å føler ikke du kan si, ja det ville smakt.

For dem som liker å kose, når en opplever at en gir mest og får for lite i retur. Skal en da si, gjør det mer og oftere. Gjør slikt som jeg gjør med deg. Fordi det jeg gjør med deg er slikt jeg selv ville likt det. Derfor ønsker jeg det i retur. Også iniativet, en føler det er kun en selv som tar steget. Det blir jo bra, men en kunne tenkt seg at den andre også tar skrittet.

Skal en være ærlig om sine negative sider. Jeg har vanseligheter med å snakke/ by på meg selv. Kan en forvente at den andre skal hjelpe en med å bli bedre?

Hvordan fortelle/ få frem forventningene? Å hva gjør en når de ikke blir etterfølgt (selv om en kanskje har fortalt om dem)?

Det var en herremann som kontaktet meg på chatten..
Gikk inn på profilen hans først for å sjekke litt..før jeg godtok..
Der var det ingenting, ikke bilde,3-4 setninger ikke noe mer.Jeg avslo derfor chatten.
Søkte da på nicket hans på google...Bare for gøy liksom..
Da kom jeg rett inn på en pornoside /medlemsliste for menn som søkte MEGET unge damer..
og ikke nok med det..en annen singelside med bilde.
Og der var han...avdelingssjefen( Takk gud for at det var i et annet distrikt enn meg)
Så lett er det altså....skummelt hvor enkelt det var å finne info.
Jeg har selvfølgelig satt sort hjerte..
Hva ville du gjordt videre...jeg har jo bilde i min profil og han vet godt hvem jeg er..

(er det rart jeg er anonym her)

Noen som kan fortelle meg forskjell på desse to? langvarig forhold vs flørt som kan utvikle seg?? Hvordan skal et langvarig forhold starte om ikke med en flørt?? hmmmm

hei!

prøvet dette med dating snart et år...siden jeg ble lei av at alle gutte jag møte på byen var useriøse og bare gjorde at jeg fikk vondt i hjertet etter en lang kveld med dem som ikke ledde til mer.

men føler etter og tatt en del match test og peronlighets test at jeg vel ikke helt scoorer på folk som passer meg. snakket med noen gutter der jeg fant ut at jeg nok var for sosial og aktiv for dem,
så de fant andre damer på nette.
eller så føler jeg at mange som kommer opp på min match er svært sporty og jeg er jo lite sporty men ikke sån aktiv med neon sport eller på fjelle hver helg hele vinteren. så blir liksom slitt bare av og lese deres profil om all sport de bruker fritiden på .

og ut over de er de guttene som svarer som jeg fort finner ut er for ososiale og mye rolige. ikke byliv nesten i det heletatt, bare film, tv og mat og hjemme kos.

så hva er feil?
er jeg for kresen? som vil ha en fyr fra bergen, som ikke liker mc og som ikke bruker all fritid på sport/frilufts liv.
som liker og være hjemme og lage mat men også kan ta seg en tur på byen i ny og ned.? som ser sosial og umgjengling?

Skulle ønska det var en felleschat her. Arbeides det med det mon tro?

Haha...bra typo

Ingen svar
(mann 46 år fra Oslo) Privat melding

Fikk reklamemail fra Sukker nå, hvor de skriver følgende:

"1000 single gjester i fantastiske Posthallen 28. mars"
og
"For å få en kul start på festen i Posthallen så skal vi ha en konkurranse litt før kl.22 der vi deler ut 5 plasser til hotellweekenden på Rauland den 17-19 mars."

Gratis tidsreise inkludert :P

Av mine 200 beste matcher har kun 101 av dem profilbilde. Altså kun +/- 50% med profilbilde.
Morsomt å høre hvordan fordelingen er for andre, og om det er markant forskjell mellom kvinner og menn...

Tittel sier alt, 1-2-5-10? Mener da aktiv brevutveksling, ikke bare førstemeldinger som det sikkert kan bli endel av.

En musikkvideo som setter fingeren på et viktig faktum. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Gaid72fqzNE

Hvorfor sette et rødt hjerte på en profil som man ikke kan se engang? Hvorfor?

Fotoalbum

Siste svar fr. 20 feb. 12:40 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Meg :)

Et spørsmål til gutter....

Jeg har hatt en del kontakt med en søt gutt via sukker, mail og msn. Nærmer seg tid for date og nå har jeg plutselig, etter å ha lest om alle som er misfornøyd med hvordan dama så ut, fått litt angst for at han skal bli skuffet.
Har prøvd å gi han et ærlig inntrykk, og har sendt noen bilder via mail (selvsagt noen bilder jeg var rimelig fornøyd med selv).
Har en del bilder liggende på spacet mitt på msn....mitt spørsmål er derfor...ville du som gutt ha oppdaget dette og sett på de bildene?

Endelig tirsdag, og offisiell fjasedag..
Her er det ulltruser, vitenskapelige eksperimenter, og lippgloss som hersker...

Jeg lurer litt på dette temaet. Jeg drikker ikke alkohol selv. Men ser ofte i flere profiler at damene ønsker å kose seg med vin. Så jeg sliter jo litt der. Jeg har også opplevd å få avslag fordi jeg ikke drikker vin hehe. En venninne av meg tror at det kan komme at at siden jeg ikke drikker alkohol selv blir 'partneren' litt skeptisk til meg og tror jeg kan lage trøbbel ut av det. Kanskje litt fordomsaktig.. Jeg er jo ikke motstander. Hva synes dere om dette. Hvor viktig er den vinen, og er det så farlig om jeg ikke drikker vin men noe annet i steden? Er ikke kosen den samme? Er ikke selskapet den samme? Bare lufter denne :)

Jeg legger til, jeg har drukket i tidligere alder men sluttet etter hvert og lærte sette pris på en alkofri livstil. Så jeg har testet ut vin kosen :) Altså ingen spesielle årsaker eller noe, bare ble slik. I dag er det utenkelig :)

Når jeg er rundt og snoker på gutters profiler, så ser jeg at det er mange herrer som har lue eller annet hodeplagg på seg på profilbildet, når jeg så kikker på albumbildene, og finner ut at de er veldig tynne i håret, eller mer eller mindre skalla så føler jeg meg skkkelig snytt!!......De er jo for såvidt ærlige nok og legger ut bilder av sin skalle i albumet da, men likevel kan jeg ikke unngå å føle det sånn...

Hva gjør at du føler deg snytt?

Hvorfor kommer dette svaret så j.... ofte?? Mann 35!

Jeg har en venninne her inne. Hun har i sin match valgt at hun "svært viktig" ønsker seg barn.
Jeg er da en mann. Selv har jeg satt absolutt krav på ingen flere barn eller når barn.

Skulle ikke hun da bli ekskludert fra den synlige "pålogget nå, mine ønsker" lista mi?
Er ikke det hva match lista er til for? Vi har også mange uenigheter og 4 store absolutt blader. Men alikevel en match på 90.

Jeg vet at denne matchen har vært diskutert mange ganger, men dette er i alle fall fakta ettersom vi har sammenlignet.
Noen andre meninger om dette?

Da har jeg vært medlem her i noen år, med varierende utbytte. Dvs. har datet en del, men er fremdeles singel. Gjennom denne tiden har jeg kommet med flere observasjoner av sukker.nos medlemmer. Siden jeg ligger syk hjemme, føler jeg meg berettiget til å klage og være grinete idag.

Bilder:
- x-kjærester bør helst ikke være med på bildene. Beskjær eller bruk noen andre bilder, ikke prøv å fargelegg personen i Paint! Det er klart det også kan være en god kompis eller en i familien, men jeg føler meg sjelden lysten til å ta kontakt med personer som har albumet fullt av andre potensielle "konkurrenter".
- Barn kan være søte, jeg forstår at de er en viktig del av livet ditt, men jeg vil helst bli kjent med deg først. 20 bilder av ungen og 1 av deg er litt skjev fordeling. Det samme gjelder også tantebarna/gudbarn/hunden/katten/fuglen din. (Og nei, jeg sammenligner og sidestiller ikke barn med dyr nå)
- Det er flott at du er aktiv og stolt av hjemstedet ditt eller ferieturen din, men å ha fullt av landskapsbilder hvor du ikke er med i bildet selv, blir kjedelig etter 3. bildet.
-Har du noen kroppslige fordeler, f.eks flotte pupper, gratulerer, men jeg tar ikke personene seriøst hvis bildene fokuserer på akkurat det. Det kan være fint å se på, men når man vet at personen antakelig får 100 mailer om dagen med kommentarer på akkurat det, er sjansen stor for at den ene seriøse henvendelsen forsvinner i mengden.

Forumbruk:
- Ja, det hender folk ikke svarer, og nei, det er ikke noe galt med deg. Klager på manglende svar/avvisning osv er en gjenganger . Hvis du absolutt skal ha svar kan du sende melding til dem i svargarantilisten. Hvis ingen ser bryet i å finne ut mer om hvem du er, så er det deres tap.

Hjerter og respons:
- Setter man et hjerte på en profil er det rimelig høl i hue å ikke svare når personen takker og vil vite mer om hvem du er. Hvis du egentlig ikke er interessert, drit i å hinte om det med hjerter!
- At man ikke svarer på førstegangshenvendelser er en ting, men å leke kostbar og bruke flere dager på å svare, når du allerede har vært innlogget flere ganger daglig og har lest brevet, er bare dumt. Når jeg går lei av å kaste bort tid på at du er kostbar, er det bare enda dummere å klage på at jeg gikk lei.
- Å gi utrykk for at du flørter med 40 stk samtidig er jeg ikke interessert i å vite. Har du vært på 5 dater denne uken, bra for deg, men da mister jeg interessen. Store tvekamper om din gunst, funker bare på film

Noen en

hvorfor er kvinner overlegne og tror at de kan få hvilken mann som helst ,bare fordi dem tror at vi menn er ute etter det dem ,,,,,,,, ja!!!!!!!!!!!!!!

Denne er vel helt fantastisk - Marie Bergman er i det hele tatt en stor kunstner innenfor sitt felt:

http://www.youtube.com/watch?v=8tARNy7bqyA&NR=1

Får dere jenter så sinnsykt med meldinger at dere ikke har tid til å svare eller?
Merkelig at svært få gidder å svare på seriøse meldinger. Burde vært normal folkeskikk og svare, om ikke annet kort at en ikke er interessert eller lign,

En annen ting. Det jo merkelig hvor mange jenter som er "atletisk" i kroppsform?

Om dere er tynne betyr jo ikke at dere er atletisk. Tror en god del har misforstått dette.
Skal en beskrive seg selv som atletisk bør en være i temmelig bra form og ha bortimot markerte muskler.
Kan ikke fatte at alle jente profilene er såpas veltrent.

Eller hur?

jeg hadde det hverfall veldig hyggelig i går.

woww... Sa mange gutter som virkelige kan danse...!!!

kjempegøy!

nysgjerrig

Siste svar on. 18 feb. 22:03 (54 svar)
Skjult ID med pseudonym BareMeg

Pleier jenter også å gå inn på profiler og skrive til gutter eller forventer de å bli kontaktet først? (ja ,jeg vet at det er noen men vil bare høre litt rundt)

Det er vel kanskje slik at jenter får så mye respons på profilen at de kan velge og vrake?

Jeg har hatt endel jenter som har vært inne på profilen, men aldri opplevd at noen kontakter meg først.

Nå må jeg bare bruke dette til å få blåse ut litt frustrasjon . :)

Dette er til alle menn som blir så sure når jeg sier jeg ikke vil treffe noen som bor langt unna.
Det er flere grunner til dette, for det første er det ikke praktisk .. Man får ikke tilbringe masse tid sammen i begynnelsen som trengs for å bli kjent. Så akkurat denne delen tar mye lengre tid enn vanelig.
Men det er også mer et personelig valg da jeg har mye dårlig erfaring med avstandsforhold.
Jeg takler det rett og slett ikke psykisk.... Jeg blir innersluttet, deprimert og asosial . Jeg har et sterkt behov med å være nær den jeg er glad i ... altså på en sånn måte at jeg har muligheten til å treffe han når jeg/han ønsker det ... Og det å da gå i lengre tid å savne denne personen tar fulstendig knekken på meg. Det holder ikke å sende meld og snakke på tlf... eller msn med camra.
Så derfor vil jeg ikke utsette meg selv for dette ved å falle for noen som bor langt unna.
Trenger ikke noen som bor i naboblokka selvsagt , men sånn innen ca 5-10 mil er greit.

Så vær så snill ..om dere ikke forstår , så respekter vaget jeg har tatt ..

Når man skal på date, og så har den andre lyst på sex, første daten (det er jente som har lyst på). Hvis man sier nei og har lyst til å vente til neste date. Blir det teit? eller respekterer man det? eller tenker dere sånn, er jeg ikke pen nok for han, eller attraktiv nok?

I dag spiller AC/DC i Norge for første gang på 7 år.. Noen som skal ?? Jeg skal og gleder meg som en unge på julaften... Dette blir stort :)

Må høres....

Siste svar on. 18 feb. 01:23 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Ærligheten

Sjekk ut denne balladen:-) Fantastisk.

http://www.youtube.com/watch?v=pcpWQC9prm0

Gutter - porno

Siste svar ti. 17 feb. 23:59 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym truseløs

Om du finner deg en kjærest,og du finner en mnds tid inn i det nye forholdet ut at hun ikke kan utstå porno, hva gjør du da?

Kan du leve uten pornoen?

Gjør du et forsøk i å skjule din bruk av porno?

Respekt

Siste svar ti. 17 feb. 22:29 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym :-)

Hva betyr selve ordet for deg, og hvordan viser du respekt for dine medmennesker?

Har du like mye respekt for kjæresten din som for din beste venn eller venninne?

Rambo

Siste svar ti. 17 feb. 22:00 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym AssCobra

Noen andre som...eh...så First Blood på NRK ikveld og som synes den er like bra hver gang ? :-)

http://www.youtube.com/watch?v=MQ_Zjo8XDsM&feature=related

"
'Cause the road is long yeah
Each step is only the beginning
No breaks just heartaches
Oh man is anybody winning
"

Og så smiler vi litt da, alle sammen. Kom igjen, stooort smil.. haha :-)

Ser forresten at Sukker krever "Titel" for nye innlegg, ikke "Tittel"..sånn bare for å få sagt det også.

Msn

Siste svar ti. 17 feb. 20:51 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym mille

Skjønner ikke helt greien der jeg tror jeg. Er msn en kontaktmåte som ikke tilsier at man må avslutte på normalt vis? Si hadet foreksempel? Gjelder forøvrig både gutter og jenter, poff, så er de vekke. Synes folk kunne sagt hadet til meg altså, høhø..

Hvor mye bør man tjene før man kan si at man tjener bra?

http://www.youtube.com/watch?v=SCIDyTOFm84

Sjekk resten på samme kanalen denne videoen ligger på.

Hysterisk!

Da er det fredag igjen og helgen kaller.
Ønsker en riktig god helg til alle her inne!

En profil uten bilde er som en heteroseksuell mann på lesbetreff !!! - uten en sjanse!

Syns det er innmari vanskelig å bare klikke på noen og spørre om vedkommende vil prate. Noen som har gode råd?
kansje du har lyst til å invitere meg?

Dette burde de hatt på sukker....

En egen side for speed-dating. Folk går inn på en side for speed-dating. Man blir da satt i en samtale med en man matcher med. Man ser da profilen til denne personen. En samtale kan da vare i 2-3 minutter, med en liten nedtellingsklokke. Så kan man markere hverandre med "Ønsker å prate mer med denne personen"... eller motsatt.. hvis begge ønsker å prate lenger så prater man lenger, hvis ikke så får man en ny person å prate med. Hvis en person da ikke ønsker å prate mer med den andre blir man satt på vent til en ny speed-date.

Hva synes dere om denne idéen gutter og jenter?

Hei.

Jeg lurer på om folk tenker på hvordan de skriver. Først litt om mitt skriftspråk. Jeg kan vel ikke akkurat si at jeg var så god i Norsk skriftlig da jeg gikk på skole. Men jeg har "vokst" og har absolutt blitt bedre... Jeg prøver å forme språket best mulig.

Men... Jeg har fått en del mailer (ikke så mye her, men et annet sted på nettet) og når neste steg er msn blir jeg litt forundret.
Jeg skal ikke klage på setningsoppbygning, men noe annet.

Hvordan står det egentlig til med skrifspråket i vårt fedreland? Jeg må si at det jeg opplever er ganske så nedslående. Mange skriver som små barn. Vanlige feil som "g" i aldri forekommer ofte... (aldrig...hm). Det er mange som bommer fælt på dobble konsonanter. Dette er jo bare noen få eksempler på feil, men jeg tror dere skjønner tegningen.

Kan ikke folk bruke ordbok da? Jeg gjør det! I alle fall når ordet jeg skriver ser veldig feil ut:-)

For meg blir det total "turn off" når feil er mer vanlig enn riktig språk.

Hva med dere? Er jeg en snobb?

Hei

Jeg er ganske ny her, men har allerede støtt på mitt første problem.
En jente har satt "interessant" på meg, men hun dukker opp som "under 70 matchtall" hos meg - og har tydeligvis merket av for at hun ikke skal vises for dem som har under 70.
Hvordan får jeg da sett profilen og/eller sendt en melding til henne?
Vil jo ikke at hun skal tro jeg er uhøflig heller...

Hei

Er det bare meg...
De aller aller fleste gangene jeg ser et bilde av et kjæreste par.
Så er det liksom mannen som skal holde rundt henne, gi henne en klem og vise at han er glad i henne...
Mens damen på en måte utrykker se på meg og se hvor glad menn er i meg (hint han på siden av meg).
Hvorfor er det så få bilder der det en bytter rolle?
Eller det beste hadde vel vært om det kunne se ut som begge er like glad i hverandre...
Dette gjenspeiler seg også i dagliglivet..
Hvorfor er det slikt?

Mange lurer på dette med antall matcher, hvor mye respons som er vanlig og hva de skal gjøre for å få mer fart på sakene. Vi kan dele opp i tre grupper som alle har forskjellige utfordringer:

1) Den sære (eller spesielle) som filtrerer bort de fleste:
Noen vet eksakt hva de vil ha. De bruker absolutte krav i profilen sin og svarer litt ekstremt på profilspørsmålene for å finne en kjæreste som ikke er ”main stream”. Dette resulterer fort i at man går fra 20.000 aktive potensielle kandidater og ned til et par tusen eller færre. Når man i tillegg skal finne noen som bor i nærheten så blir utvalget lite. I tillegg du vil normalt få lave matchtall med de fleste. Fordelen med å svare sært er at du får bonuspoeng (som øker matchtallet) med de du faktisk matcher med. Dette skiller "klinten fra hveten" for den spesielle.

2) Den kravstore som overvurerer sin profils attraktivitet:
Noen vet/tror at de har draget og regner med at det er nok å knipse et tilfeldig bilde av seg. De tar seg ikke bryet med å smile og har lagt lite arbeid i profilteksten sin. Samtidig så kikker de bare på de mest attraktive og sender ut kjappe meldinger. De glemmer at mottakerne har fått inn kanskje 100 meldinger den dagen og skanner over bildene fra avsenderne i håp om å finne noen som virker morsomme, blide, attraktive og seriøse. Hvis du faktisk er mer attraktiv enn det responsen skulle tilsi så jobb med profilen og bildene. Få hjelp av ærlige venner,gjerne av motsatt kjønn til å gå igjennom.

3) Den som blir oversett i konkurransen
Hvis man ikke er blant de mest attraktive så er det lett å bli oversett. For disse er det ekstra viktig å få fram det som er bra gjennom profilteksten, men det er fortsatt viktig å få til gode bilder. Et ansikt består av to ting: Masken og uttrykket. I uttrykket kommer personen bak frem og her der det mye å hente i venner som kan vurdere bildene. Kanskje er det også på tide å bli kjent med personene bak de profilene som ikke virker mest smaching i første øyekast? Husk at livet er kort og at det er vel så mye godt å hente hos dem som ikke går cat walk i gata.

Åpnet lista med nye brukere. 32 av 50 profiler er uten bilde og album. What gives?

har så jævla lyst på dame her inne at jeg holder på å dævve......

men samme hva jeg skriver til dem så blir jeg sett på som desperat. Er så jævla lei av å bli avvist..
Lurer på hva jeg skal gjøre.....

Det med økonomien er en mangeårig observasjon over nøyaktig når en date takker for seg. Min største svakhet er manglende finansielle muskler, og det er etter at dette punktet er avklart at daten takker for seg og forsvinner ut i natten. Da blir det _veldig_ tungt å utelukkende finne profiler som legger opp til en livsstil med meget høyt forbruk. Det vil si profiler med "Elsker å reise!", "Vil gjerne oppleve hele verden", "Elsker å seile!", "Elsker å være på (luksus)hytta mi!", "Reiser på fjellet hver eneste helg om vinteren og bor ved vannkanten om sommeren der jeg fiske fra båten og flikker litt på landstedet", "Vil ha en ambisiøs mann# (les: en mann med solid inntekt.) osv...

Så, når sluttet evnen til å bry seg om sin partner å bety noe? Når sluttet det å være en god far å bety noe? Når sluttet det å være flink i sin jobb å bety noe? Når sluttet det å ha evne til å elske fullt og helt å bety noe? Når sluttet det å være prinsippfast (på tross av det betyr lavere inntekt) å bety noe? Kort og godt, når forsvant de myke og indre verdier sin betydning?

Jo flere profiler jeg leser her inne, jo mer jeg dater, jo mer mister jeg troen på at det å være et godt menneske faktisk har en verdi. Jeg føler meg mer målt etter fysiske verdier enn etter hvem jeg er som person.

Sånn tilfelle noen lurer: Jeg vasker meg hver dag, jeg pusser tenner to ganger til dagen, jeg klipper håret en gang i måneden, jeg går ikke med fillete og utslitte klær, jeg bruker deoderant og jeg smiler til folk rundt meg.

Når en har vært innom profilen din, men ikke lest meldingen din. Blir meldingen registret som lest hvis man sletter meldingen før man leser den? Synes det bare var litt rart at noen er innom profilen din uten å lese meldingen man har sendt. Hadde det vært motsatt så hadde jeg skjønt det. Hmm dette var et mysterium.

Og tror ikke at det alltid registrerer at noen har vært innom profilen din selv om personen har det.

Kunne du tenkt deg ett forhold med en partener som har barn fra før?
Hvorfor/hvorfor ikke?

Og dere som har kryssa av for at dere også vil møte mennesker med barn fra før, har dere tenkt igjennom hva dere egentlig begir dere ut på dersom dere skulle havne i ett forhold hvor det blir flere enn dere to som er involvert?

Selv ser jeg på det som ett stort pluss dersom en eventuell partner har barn, men det er ikke ett absolutt krav.
Dette kan selvsagt ha mye med å gjøre at jeg selv har en sønn.

Hva hører du på når du er på sukker.no? Eller har du det stille rundt deg? Jeg liker å ha på litt musikk når jeg er på nettet.

Akkurat nå hører jeg på Sting: Fields of Gold.