Sukkerforum

Sukkerbryllup

Siste svar ma. 31 aug. 2009 23:06 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym svigerinne

Tenkte jeg bare skulle komme med en liten oppmuntring om at det kan fungere... Neste helg vil 2 tidligere sukkerbrukere som selvfølgelig traff hverandre her, smies i hymens lenker:))

Denne har jeg ikke hørt på på mange år - pleide å høre på den som barn. Jammen var det nydelig å høre på den igjen!

http://www.youtube.com/watch?v=x5Lu7G3-7dE&feature=PlayList&p=F8CB256BB4DD5989&index=14

Av og til så lurer jeg virkelig på hva som er meningen med alt man gjenomgår...
Jeg har opplevd mye de siste årene som jeg aldri hadde trodd jeg skulle behøve å gå igjennom.
For noen år siden var jeg lykkelig gift. Men med et anstrengt forhold til foreldrene mine, pga en bror som er en voldelig rusmisbruker. Ting tok av for han når han var ca 14, nå er han 23 . Omtrent hver eneste instans som finnes har vært på banen, og selvfølgelig så har jeg og søskenene mine også vært der å prøvd å hjelp. Min mor har ganske så vellykket sabotert absolutt alle forsøk på å hjelpe, med å benekte at det har vært et problem. Han startet en slåskamp med meg under utdrikningslaget mitt, noe jeg også fikk skylden for. Og det har egentlig vært historien de gangene hun har "innrømt" at han har et problem. Jeg har fått skylden for det han har blitt siden jeg ikke har "vært der for han" siden jeg har reist mye i jobben min.
Noen måneder senere var jeg hos min mor for å prate ut om ting. Plutselig kommer han inn, noe som jeg senere har funnet ut var planlagt av min mor, for at vi skulle "slutte fred" Det resulterte i at han gikk til anngrep på meg igjen. Når han ikke klarte å ta meg på tørre never prøvde han å stikke meg ned med en brevåpner i stål.
Resultatet var igjen at foreldrene mine ga meg skylden, og siden den gang har jeg brutt all kontakt med de. Det er ca 3 år siden nå.
1 1/2 år senere ble jeg skilt. Det kom som et sjokk på meg. Som lyn fra klar himmel er vel det eneste uttryket som dekker det...

Mens du sov går på tv nå, og det fikk meg til å begynne å tenke på noe som jeg aller helst ikke vil tenke på...
Det er faktisk snart jul igjen... Min andre jul alene... I fjor valgte jeg å "feire" jul alene selv om begge søstrene mine ville jeg skulle være sammen med de, fordi jeg var usikker på hvordan jeg ville takle å se de sammen med ungene som en fin familie.

Nå er det snart på tide igjen. Jeg har noen veldig gode venner her jeg bor nå, som vet hva som har skjedd og jeg er redd de vil be meg feire julen sammen med de. Jeg er livredd for å gjøre det... det siste jeg vil er å sette meg selv i en situasjon der jeg ikke klarer å skjule at jeg er lei meg, og dermed legge en demper på feiringen deres...

jeg vet ikke jeg...
sorry folkens... trengte bare å få det ut.

Eksisterer det en sovesofa i denne verden som faktisk er god å ligge på? I tilfelle vil jeg gjerne ha tips.

Hei alle damer under 31 :-)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym jaaa

Kommer noen av dere til Posthallen festen 26.september?

Hei :) Jeg sliter med å holde meg våken, så jeg må bare finne på noe! Jeg kan enten fortsette i boden eller skravle litt her, tror jeg vet hva jeg foretrekker!
Sitter å venter på halv åtte hos meg så skal jeg ut å gå tur i regnet! Fra nå er det 4 treningsøkter i uka, uansett vær! Gåturer, squash eller styrketrening! Nå er det nok for denne sommerens utskeielser! :)

Hva gjør du i kveld?

Jeg er glad fordi det endelig er litt sol i hovedstaden.
- fordi jeg har to positive barn..
- fordi jeg får studere og bruke hode på det jeg allermest har lyst til..
- fordi jeg har en bijobb som både er lønnsom og morsom..
- fordi jeg får danse og trene mye mer enn før..
- fordi jeg har så utrolig mange gode venner..
- fordi jeg bor nær marka, som gør det mye enklere å bruke området..
- fordi jeg har alle tilbud innen veldig nær rekkevidde..
- fordi jeg har en familie som stiller opp uansett..
- fordi jeg vet jeg vil få bra utfordringer fremmover..
- ford jeg mer og mer innser hvor heldig jeg har vært, selv om livet ikke altid har gått i A4 format..
Kos dere i solen:)

Hva legger dere i det når dere har skrevet det på profilen??

Betyr det at dere godt flytter 10-100 mil??
Eller betyr det at dere godt kan flytte til annen leilighet/hus i samme nabolag??

Noen som har avvist en potensiell partner pga dårlig hygiene?

Lurer på en ting. Hvorfor er det slik at når det står i en profil..."spør om du lurer på mer, så får du svar", også sender man en hyggelig melding men får aldri svar.....
Dette gjelder sikkert begge kjønn.
Er mye man ikke skal forstå seg på i denne verden....hehe

Påtide å få en statistikk på dette!

Jeg er ikke bare kikker, jeg har møtt en fra sukker!

Hva med deg? Kikker du eller dater du?

Hvorfor har du ikke møtt noen fra sukker?
Jeg har ikke rukket møte flere, pluss at jeg er nok litt feig og trenger litt tid på å bli varm i trøya!

Etter å ha lest et innlegg i Dagbladets Magasin i dag om nettflørting., ble jeg faktisk litt flau på mitt kjønns vegne .Det var tragisk å lese om hvor overfladiske enkelte av kvinnene på disse sidene er.
Nettsjekking er dagens kjøttmarked der det måles og veies døgnet rundt. Særlig måler hun han. Hun er kresen og smart og vet hva hun ser etter. Stiller smarte testspørsmål og ber kjapt om foto. . Stygge menn siles ut. Kvinnen forventer effektivitet. Etter en rask lunch er det nok for å få han krysset ut eller inn.
Det hevdes at enkelte kvinner aldri egentlig har hatt til hensikt å møte mennene de chatter med.
Nettmannfolk er ren terapi.
Forøvrig stod det at nordmenn ligger på verdenstoppen i nettflørting, blandt annet på Sukker og Møteplassen.

Jeg håper ikke dette er representativt for de fleste kvinner her inne. ?

Nå er jeg vel så langt fra en moteløve som man kan komme og bryr meg egentlig veldig lite om det. Men når jeg leser at skulderputer er på vei inn igjen, tenker jeg HJELP!!! Hva blir det neste? Pastellfarger, hockeysveis og Ball-gensere?

http://minmote.no/index.php/2009/08/ukens-trendsetter-sats-pa-skulderputer-i-h%C3%B8st/

Blir seriøst sprø av småfluene i leiligheten min!!!
Skulle aldri kjøpt den hvitløksranken!!!
Har funnet ut at mine adidas-slippers gjør nytta når de sitter på vinduet. Har knærta en del nå! Wooohooo!!
Men hva med de siste jævlene?
Noen som har noen gode råd??

Gjort noe kult i helgen?dette er ikke en seriøs tråd så bare å kjøre på:)

Hei og god lørdag!

Har dere det fint? Noen planer for kvelden!?
Jeg skal bare være hjemme, har kjøpt noen greier på Ikea, så vi får se om det blir noe rydding i boden i dag, det utgikk i går! :)

Her kan man stadig lese at folk er singel. Singel! Ikke rart livet har falt i grus for noen når importordene har kommet ut av kontroll.

noen gode forslag om noe spennende som skjer denne helgen,,,kjeder meg akurat nå??

Ok... det er kanskje ikke det dere venter... det er ikke de bitre... eller sure... eller naive.... (fyll ut) folkene her.
................... det er at markøren STADIG hopper når jeg.... (F!!!!!!! der gjorde den det igjen!) skriver innlegg.
Hva er dette? Det skjer, i reglen, minst en gang pr innlegg.
Hvis jeg er sur på forum så er det som regel pga hvordan pcen min oppfører seg sin skyld : )
Kjøpte en lenovo i januar.... Hva er dette?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det har aldri skjedd når jeg ser på skjermen mens jeg skriver...

I banken her hvor jeg bor jobber det stort sett bare flotte damer. Det er særlig en av dem jeg er betatt av. Og da mener jeg seriøst betatt. Jeg har snakket litt med henne, og noen ganger har det virket som om hun er litt interessert. Jeg har vært i den banken ganske ofte, og noen ganger har jeg lagt merke til at hun har sendt ganske lange blikk etter meg. Uansett så er hun veldig hyggelig, og jeg ville kastet meg over henne hvis jeg hadde vært rimelig sikekr på at hun var interessert i meg.

Så har det seg sånn at det også er en annen der som i og for seg er ganske flott, uten at jeg har noen dypere interesse for henne. Hun har flotte, frodige former, og jeg føler meg ganske "biologisk" når jeg ser henne. det virker som om hun har lagt merke til det. Men det er altså ikke noe som jeg ønsker å gå videre med.

Nå er jeg redd for at hun jeg egentlig er interessert i skal ha fått inntrykk av at jeg er en slags player (mulig at de snakker sammen om sånne ting.) Det er jo bare en av dem jeg virkelig er svak for, men jeg vet uansett ikke hvordan jeg skal gå fram i forhold til henne. Det er vanskelig å være romantisk når man kommer med en giro.:)

(Skulle gjerne ha vært litt mindre anonym her, men siden jeg er på kart her så ville nok noen funnet ut hvilken bank det er rimelig fort.)

Vikar

Siste svar lø. 29 aug. 2009 14:45 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym blomst

Jeg har de siste 2årene gått på vikarkontrakter (midlertidige kontrakter) mot samme kunde. Trivs veldig godt hos kunden, men blir ikke ansatt. Har ikke økt i lønnen siden start. Er ikke mulig å organisere seg. Dersom jeg ikke kan fakturere så får en ikke lønn, som vil si tannlegebesøk, lege osv. Dem holder seg på det laveste av det laveste, samt skikkelig grådige. Får ingen kurs eller noe sponset av dem. Dem kunne dekke studiematerial men da ble det demmes eiendom. Takket ja og ga dem en regning på noen bøker, da dekket dem de plutselig ikke.
Hvordan kan jeg gå opp i lønn uten at dem priser meg ut hos kunden slikt at noen andre tar min "vikarstilling"?
Kan jeg forlange studiemateriell/kurs fra arbeidsgiver?
Vil ikke slutte, for jeg trivs veldig godt hos kunden. Har søkt masse på nett om råd og lover, men finner ingenting relevant.

Hei på dere i sukker Ønsker med dette innlegget å spør om det bgår an å bli slettet fra sukker i sdet jeg har funnet kjerligheten, som jeg har funnet gjennom sukker som er et ypperlig sted for vi som er på utkikk etter en å dele livet med,. for meg ser det ut til å klaffe perfekt vennlig hilsen KulaSSE.

Et godt seksuelt forhold er essensielt i et samliv, sammen med alt annet som skal klaffe.
Jeg regner med at det er flere enn jeg der ute som liker andre typer sex enn bare myk sex, og da er må jo en eventuell kjæreste være med på leken.

Hvordan tar dere opp deres seksuelle preferanser?

Prøver med dette å finne ut stemningen for et Hafjelltreff for single helgen 11-13 september.
Det vil forhåpentligvis kun koste 1000,- pr pers med eget rom.

Kanskje vi får til en speeddating ;)
Golf
Fiske
Basseng
Pianobar

Single på tur... en morsom helg på Hafjell??

Hei.
Er ny her. Er det noen som skal på Posthallen 26 sep?
Ser dei venter rundt 1000stk. Blir det virkelig så mange som melder seg på, eller er det bare skryt ? :)

Hører at det er flere som har vært her inne i 3 år uten å ha funnet den de er på utkikk etter. Hvor stor sjanse er det for at man finner mannen i sitt liv her inne? Er det med en man har matchtall 97 med, eller skal man ikke bry seg så hardt om det med matchtall? Hva tror dere? Jeg blir her 1 mnd til, siste sjanse........ :)

Er det mulig å få 100 %?
Min høyeste er forøvrig 97.

Klarer du å hoste opp en link med øredobber av merket "girls insulting"?

Massevis av ære og berømmelse til den som klarer det!

Flytte??

Siste svar lø. 29 aug. 2009 04:47 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym snupp79

Har fått jobb tilbud i Oslo og vurderer, men pga X og barn blir det veldig vanskelig, hadde jeg hatt bare meg selv hadde jeg ikkje trengt å vurdere det en gang......

Hva hadde dere gjort om dere fikk jobb tilbud på andre siden av landet? hadde dere vurdert det? hva hadde dere tenkt på?? tenker da på dere med barn og 50/50 deling...

Eventuelt hvor hadde dere som er kjent i Oslo valgt å bo? jobben er i Nydalen.

Hei Hei!

Hva skjer i kveld? Jeg har planer om å gjøre om lilleboden min til walkin-closet og tenkte ta meg et glass rødvin samtidig! :)

Hva med dere? Være hjemme i kveld?

Som jeg har gitt uttrykk for i flere tråder, står jeg politisk et godt stykke til venstre. Men det slår meg hvor mange av de kvinnene jeg synes tar seg best ut oppgir at de er borgerlige eller konservative, og gjerne relativt bevisste på det også. Greit, dette er gjerne også folk som trener 4-5 ganger i uka og ellers har interesser jeg ikke tenner på (og som selvsagt har både fjelltoppbilde og festbilde fra Troppan), men likevel, er det bare tilfeldigheter, eller?

Heisann, jeg har meldt meg på kurs neste helg, men for at det skal bli noe av må det være flere påmeldte.. det er visst 3ledige plasser.. noen som vil?

http://www.kitekurs.no/index.php/pamelding-kitekurs/sletteroyene/kitekurs-sletteroyene-05-06-september.html

For all del, her gjelder det jo å finne den rette - og da har jeg full forståelse for at man ønsker å treffe alle/mange/flere kandidater.
Det gjelder så klart for meg også.

Alle her skriver at kjemi er viktig, forventer man å forelske seg ved første møte? De gangene jeg har falt for noen ved første blikk har som regel gnisten blitt borte kjapt. Men, når jeg har møtt noen over tid, feks en venn av venner som man møter flere ganger og begynner å like, da blir det spennende :)

Poenget mitt er kanskje dårlig, men det virker på meg som om utvalget er for "stort", og at gresset fort kan virke grønnere på den andre siden, før man en gang har tatt seg tid til å ta en titt på det man har på "sin" side.

Noen synspunkter?

Jeg må inrømme at hummøret ike ær helt på topp når jeg har bretta ut sjela mi i ei melling å prøvd og gi noe av megsell å ike fått noe respons fra damer såm ser søte ut. å som jeg virkeli hadde hatt lyst til og bli kjent me fordi dem gjenom profilteksten virker kjempegreie å flåtte å som jeg helt sikkert hadde hatt mye tilfelles me.
Da ær det jo lett å komme me en litt småsur melling til litt provoserene folk hær som av å til ikke tenker seg så godt åm før dem skriver.

tror det kan være en samenheng hær får andre åsså kansje ?

Folkens, kan ikke alle gjøre seg selv og andre en tjeneste her på forumet?

Om man tar valget om å vise at man er språkmektig og skal briefe med engelske ord og uttrykk, er det ikke da greit at man faktisk klarer å skrive de korrekt?

Så en i en annen tråd her som stod "a pour dresser".
En sjenkende påkleder?
Skulle det vært "poor" kanskje?

Bare en tanke i natten :)

Bare så det er sagt: Jeg mener at folk som stemmer FRP enten må være litt dumme eller litt slemme!

Totalt har xxxx sett profilen min, er det xxxx forskjellige, eller flere gjengangere, som jeg ikke får sett? Står det noe sted?

Toveis-kommunikasjon på sukker er visst ikke alltid planke-kjøring.

Hingsty har så langt det lar seg gjøre vært erlig og oppriktig i sin profil,
Og har krysset av på ”har minigris”.. trodde ikke det var på mote å drasse på sånne i bånd jeg da…
Den håpefulle må jo ha litt samme interesser som dyret, på flest mulig områder i alle fall.
For en tid tilbake fikk dyret noen søte meldinger fra en håpefull,
En del relevante interesser går jo frem av profilen og hingsty fikk følgende spørsmål…

Hvordan har minigrisen din det forresten??..
Hingsty tenkte.. og tenkte..og med skjult kommunikasjon svarte dyret..
Den kjeder seg bittelitt for tiden og drømmer litt om å møte en nysjerrig make som vet å nyte når det er rett og på sin plass…. i gjerne i nær fremtid..
Vips borte ble både hun og hennes minigris, eller kanskje hun ikke hadde noen minigris..
Hingsty står ribbet tilbake og funderer over de små søte fall-gruver i denne nettverden..

Gidder ikke stå på kjøkkenet og lage middag til bare meg hver dag. Har nå spist meg gjennom menyen hos den nærmeste lokale kafeen.
Trenger derfor forslag til hvor kan man spise en grei, helst litt sunn og smakfull middag i Oslo. Helst nord eller østkanten.
Gjerne et sted uten for hvite, stive duker og høye glasser.
Mulighet for adgang i arbeidsklær og parkering i nærheten..

Forslag mottas med takk..

Forresten, hvis noen vil være med er det fint.. Kjedelig å spise alene alltid...

Hva gjør sukker folkene. Er det chatting eller er det bare å kikke på hverandre.????????

Eller er du en sær fan som står på ditt, skal ha alt på din måte, og hevder din rett høylydt og ofte?
Har du evnen til å tilpasse deg andre og respektere deres synspunkter?

Har du evnen til å gå inn i deg selv, endre deg så man kommer overens med andre eller er holdningen: de får ta meg som jeg er eller la vær?

Vet du at du er sær? Og at det mest sannsynlig er grunnen til at du er singel?

To Dukkefjes små.
Den ene smiler, den andre gir ett usikkert tomt blikk.

To Dukkefjes små, i en og samme person.
Den ene skjuler sitt jeg.
Den andre utrykker sitt sanne ansikt.

Jeg trenger noen råd og oppmuntrende ord : ) I morgen skal jeg på date. Det begynte med at han sendte meg et hjerte, som jeg gjengjeldte og sendte en kort melding om at vi gjerne kunne bli litt bedre kjent. Vi har ikke sendt mer enn 2 meldinger hver og han har ikke svart på den siste meldigen jeg sendte for over en uke siden, bare sendt sms'er. Når jeg spurte på sms om han kunne være så snill å svare på meldingen, fikk jeg svar om at han ikke likte krav før man hadde møttes... Er det mye å kreve at man svarer på en melding? Jeg har i mellomtiden hatt en litt dårlig erfaring med en som var veldig ulik meg og jeg tror egentlig at han jeg skal treffe i morgen også er veldig ulik meg.. Jeg har imidlertid ikke lyst til å avlyse, men kjenner at jeg ikke har særlig overskudd.. Noen gode ideer om hva jeg bør gjøre, folkens??

Jeg har truffet en make i jobb-sammenheng som gir gjensidig avslappede behagelige følelser rundt ting og tang i et land med middels(moderne) praktiserende islam men i utgangspunktet er det jo en plikt for henne å følge denne(for familiens ære).

Til de mer opplyste rundt temaet for og imot islam opp mot kristendom ønsker jeg positive og negative konsekvenser rundt mitt problem.

Jeg håper at flest mulige opåstander kan referere til lenker for troverdighet.

Selv er jeg ute av stand til å tenke for tiden og har mer enn nok med hypnotiserende sms og vise versa.

Help meg med over og mot-bevisninger for konvertering.
Hilsen RÅDVILL

Hei, er 19 år og lurer på noe. På profilen til mange av de jentene som er i alderen jeg ønsker (18-22) så virker det som de sjelden tar med 18 i ønsket alder, men starter på 20 eller 22. Ønsker selv ikke ha noen som er ferdig med videregående eller ikke har mer enn et år igjen der.

Kan jeg kontakte de som søker over 20?

Avslørt

Siste svar on. 26 aug. 2009 18:24 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Løsbart

Gutter, vi kan bare pakke sammen - vi er avslørt!

http://torhild.vgb.no/2009/08/25/steaven-og-andre-suksessrike-nettdatere/

Nå er jeg ny her på Sukker, så langt en positiv opplevelse, MEN; det er virkelig noe jeg lurer på.
Jeg får stadig flørtemeldinger med invitasjon til en hyggelig middag, eller en kopp kaffe. Altså uten hjerte, mail eller noen form for kontakt i forkant. Dette er da absolutt helt ukjente mennesker (les: menn).
Betyr dette at jeg ser sulten eller tørst ut på bildene jeg har lagt ut? Burde jeg finne andre bilder?

Er himmelblått bedre enn mursteinsrødt på badet?

Vil at denne tråden skal være forbannet seriøs og dyptpløyende, med bare ekstremt korte, men samtidig ekstremt velbegrunnede svar.

Er det noen som virkelig vil ha noen som er nærmest 100% lik en selv?

Noen mener at like barn leker best, og om man er så godt som "tvillinger" så er det nesten garantert å fungere livet ut.
Det blir jo stort sett jatting med hverandre når man er enige om absolutt allt, og det vil jo bli kjedelig over tid. Det er viktig å være like til en viss grad, men ikke fullt ut om man vil ha ett bra forhold tror jeg.

Begge kjønn tenker ofte forskjellig på relasjonstesten og svarer likt på f.eks. skala 1-10, men når man tar med med "drop down box (Viktighet)" valgene, så gjør vel det at alle blader kan bli sorte selv om man egentlig er ganske like?

Beklager om noen har tatt opp dette før...og det er mulig jeg overdriver litt.