Sukkerforum

jeg vil nå takke for meg her inne :-) jeg har truffet en fantastisk mann 3 ganger nå,:-)

det tok meg 4mnd ,så viktig å bruke tiden til hjelp ;) jeg har nå avsluttet mitt medlemskap her å blir ikke å se her fremover :-) jeg vil kun ha fokus på denne mannen nå fremover,så får man se om dette ender i full kjærlighet ;) utgangspunktet pr dags dato ser det lovende ut ;) vi møttes 3 dager i strekk , etter første daten ville begge to møtes allerede igjen dagen etter,å det gjorde vi og så ble det jaggu dagen etter der også pga vi begge følte dette er så rett ;:)

så husk alle sammen gi ikke opp selv om det ikke klaffer på første eller andre daten,plutselig dukker han/hun opp helt uventet ;)

ønsker dere alle sammen en flott vår og sommer,å håper jeg ikke trenger inn her på sukker igjen ;)

klem cleopatra :-)

Hver gang jeg får en invitasjon som omfatter "plus one" pleier jeg vanligvis å kvele et stille sukk. Det er ikke så gøy, når man ikke har noen plus one.

Men nå har jeg fått biletter til Verven-festivalen i Horten! Artistene på plakaten er blant annet Admiral P, Arif, Donkeyboy, Dumdum Boys, Marit Larsen, OnklP & De Fjerne Slektningene, Astrid S, Black Debbath, Jonas Alaska, Razika, Slutface og Susie & the Spuds. Dette skjer 17. og 18. juni.

Jeg trenger litt fortgang i sakene her, takk! Musikkinteressert kjæreste - eller i alle fall en som kan tenkes å bli det.

Senere skaffer vi oss billetter til Kongsberg Jazzfestival. Kanskje Molde også. Og hvorfor ikke Madame Butterfly på Oscarsborg? Når det gjelder musikk er jeg ganske altetende - så fremt du ikke tar meg med på Titanofestivalen. Der går grensen.

Ferie

Siste svar fr. 8 april 2016 22:57 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Har singelfolket noen ferieplaner? Kanskje vi alle bare drar sammen? :D

Hei. Synes det er alt for mange som ikke skriver noe om seg selv på profilen sin. Et bilde holder ikke for meg. Bra bilder og litt info om deg selv takk. Noen har jo ikke bilde en gang, det er jo helt idiotisk.
Noen Enige/uenige?

Må leve opp til ryktet jeg har fått (fått fra laxen) om at jeg bare driver og snakker ned menn her inne, så her kommer en til:

Synes det er overraskende mange menn som ser gamle ut på bildene sine, ihvertfall mye eldre enn oppgitt alder skulle tilsi. Er det veldig utbredt å lyve på alderen? Jeg blir bare litt skeptisk når jeg ser 49-åringer som ser ut som om de var 10 - 15 år eldre...

Er det likedan hos damene? Ser damer også påfallende mye eldre ut enn alderen viser?

Hvem ga kvinner selvtilliten , til å ta livet av all selvtilliten til menn , Kjør debatt :-D

Vår!

Siste svar to. 7 april 2016 17:24 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym kvitre

Ja, nå er det jammen meg vår, dere! Jeg hører fuglene synge for fult utenfor. Det er deilig. Jeg våknet forresten av at de kvitret! Jeg begynte å drømme om fugler som sang. Plutselig våknet jeg opp av drømmen ved å lytte til at det faktisk var rett utenfor soveromsvinduet mitt! Herlig! 😊 God morgen alle sammen, nå er det jammen meg, vår!

.. nå oppdaterer jeg diskusjonsforum istedet, hva skjer?

Jeg har heller ikke oppdatert facebookstatusen min på en uke..
Har jeg havnet på feil sti her i livet?

Hei! Jeg lurte på hvordan man skal komme i kontakt med en Dominant Kvinne?

Har skjedd en feil og er oppført at jeg søker etter feil kjønn! Hva gjør jeg? Jeg er ikke noe god på dette. Klarer ikke engang og finne hvor jeg sletter profilen😂😂😂 Men vil egentlig ikke det heller nå som jeg har brukt så lang tid på og lage den. Har prøvd skrive til support. Men ingenting skjer😣 Hjelp??

Bør man som ny på forumet søke igjennom alle tråder før man skriver noe her...?
Så ikke man lager en tråd som har vært tema tidligere....

Blir noen galne da? Eller blir vi tilgitt fordi vi er nye??

Bare veldig nysgjerrig :)))

Liker menn sterke kvinner som klarer seg selv og er selvstendige.
Skifter dekk, maler hus, skifter planker på terrasse og hus, skrur opp lamper, fikser bredbånd......osv
Jeg har truffet menn som ikke takler at jeg er selvstendig og sterk og ordner det meste selv. Etter å ha vært alene i mange år er det en god følelse og slippe å spørre andre etter hjelp :-)

Er det ok å date/"ha seg noe" med flere i samme periode/samtidig?

Hvor langt kan man gå med hver enkelt person (date/klining/til køys) og allikevel gjøre det samme med en annen (ri flere hester) innenfor samme periode?

Så lenge man ikke e sammen? Hva er i så fall definisjonen på det?

Så lenge man ikke har datet mer en enn viss antal ganger/uker/mnd? Hvor går så denne grensen?

Hvor akseptert er det i dagens samfunn at man dater/har seg med noen innenfor samme periode (basert på venners meninger/erfaringer)?

Bør man ha gjort ferdig tidligere forhold/"lekevenner" før man dater andre? Eller er det greit å ha backup?

hvordan kan jeg endre hva jeg søker etter? Ser ut til at jeg søker etter kvinner, men ønsker d skal være menn ..:)!

Hva synes dere om kvinner som drar til "Storken" og får barn på den måten? Forskjell på lukket og åpen donor? Kunne du tenke deg å være donor? Hva med å adoptere barnet til en dame du møter som ikke har en far, i motsetning til å være "stefar"?

Mange av oss har lett for å havne/være i en komfortsone. Man vet ka man har og ka man får. Men også ka man vil og ka man ikkje får. Allikevel forblir man i boblen og lever livet ut med å hele tiden sitte inne med mye energi/ideer/den virkelige "jeg".

Hva syns du er vanskelig å ta steget videre fra/til? Hvorfor tar du ikkje et tigersprang/hva hindrer deg? Ka mener du må til i praksis for at du skal ta de små stegene (som for deg e store, men for andre/og i realiteten egentlig e små)?

Noen som har erfart å være i en boble og klart å komme seg videre i livet? Hva med å dele erfaringer?

Andre som faktisk aldri har hatt problemer med å "være seg sjøl" og gjøre/søke det man ønsker? Tips?

Jeg har en rimelig shallow ting jeg har lurt veldig på en stund her. Jeg ser nemlig at mange menn har innmari lange skjegg for tiden ( alt fra flere centimetere og opp mot 40 cm), og at det muligens er moderne. Men er ikke det litt ubehagelig å dra på masse stivt hår i ansiktet sitt...? Og er det noe fint, egentlig, jenter? :P (Woops, mulig det lyser litt igjennom hva jeg syntes her....). Og hvordan er det å kysse noen med masse skjegg? .....Jeg har ikke villet prøve.

BillMrk "Svarer ikke de med langt skjegg, men håper å bli overbevist" / "3-dagers ftw!".

Er dere klar over at puppene blir mindre????? Nei til trening, ja til pupper!!!!!

Alle her inne skriver under pseudonym, men noen har i tillegg et alias for pseudonymet sitt. Litt sånn spionthriller'ish...Mission Impossible på kjærestefronten (i dobbel forstand;-))

Det spiller ingen rolle for meg om folk bruker et ekstra alias eller ikke, og jeg kunne ikke brydd meg mindre om hvem som står bak navnene - men jeg er nysgjerrig på årsaken til dette behovet for ekstra anonymitet.

Hvorfor ønsker mange å være ekstra anonyme i et forum på en datingtjeneste, hvor man i utgangspunktet faktisk betaler for å markedsføre seg selv - og forhåpentligvis treffe "the one"?

Er det noe jeg ikke har tenkt på her jeg blottstiller meg selv totalt med bare ett alias?

Vi ruller i dag ut en større oppdatering for meldinger her på Sukker. Som dere sikkert ser så har vi lagt om til et mer moderne oppsett, samt lagt inn gif via Giphy, og ryddet bort en del mindre elegante flørter :-) Emoji er også lagt inn.

Det ligge mye arbeid bak å få dette så bra som mulig, men det kan fortsatt dukke opp feil eller problemer. Fint om dere sender tilbakemelding direkte til support@sukker.no. Ta gjerne med info om OS, nettleser og annen relevant informasjon. Skjermbilder setter vi pris på!

Tenker alt skal være klart ca 10:00.

PS: Dere vil nå få raskere beskjed om nye meldinger. Appen og mobil.sukker.no vil få tilsvarende oppdateringer snart.

Det var en tråd her i dag tidlig med tittelen "Alder". Den er nå borte, men jeg kan ikke skjønne hvorfor. Får ta opp igjen noe av temaet her da.

Jeg er i den situasjonen at jeg har blitt singel med barn. Ingen krise tenker noen. Krisen kommer når alderen blir offentlig. Da blir det vanskelig.
I hvilken alder har man barn i småskolen og når har man barn som har flyttet ut? Her er nemlig "krisen". Jeg er i begynnelsen av 50-årene og søker partner, men kvinner helt i slutten av 40-årene og starten av 50-årene har på en eller annen måte voksne barn. De er ferdige med småbarnstadiet og ønsker ikke en partner med små barn. Da blir alternativet en kvinne i slutten av 30-årene eller i begynnelsen av 40-årene. De har ofte barn i alder som kan passe med min livssituasjon (småskolen) og er vant med dette. Jeg blir, om ikke alltid, ofte avvist da de ikke vil ha "gamle" menn.
Jeg er ærlig, så jeg vil ikke lyve på alderen. Det er det ingen som tjener på. Kanskje noe av dilemmaet på nett er at man blir veldig selektiv og lite tolerant for stor aldersforskjell (Jeg er enig i at det ikke skal være et kjøttmarked der eldre menn peser etter yngre damer). Men hvor stor aldersforskjell er for mye? Det er det jo ingen fasitsvar på, men jeg opplever ofte at 49 er veldig greit, men 50 er helt uaktuelt. 51 og over er uhørt. Nå er det liksom slik at jeg er i den berømte situasjonen "mellom barken og veden"

Føler jeg det vanskelig å komme videre da det ikke finnes noen for meg. Tør ikke å ta kontakt fordi men blir avvist mer eller mindre hele tiden.
Noen som har et "fasitsvar" her?

Jeg liker i utgangspunktet å dele og å hjelpe folk, men nå hadde jeg en pussig opplevelse.

En mann hadde tittet på profilen min, og jeg trykket meg inn på siden hans. Jeg ble litt satt ut da jeg så at han har tatt seg friheten til å kopiert det jeg har skrevet om meg selv, mine kvaliteter og mine ønsker, når han skal beskrive seg selv.

Er dette "innafor", og er det andre som har opplevd dette?

Håper alle her inne har hatt en fin mandag ;)

i reprise!
Da er seff tråden med mitt jæ...la..lange innlegg slettet. Flott!! Tusen takk for den. Da forbeholder eg meg retten til å få lov å få ytre meg og nå frem til mottaker her, i en EGEN tråd. Og du som slettet... du kan i alle fall glemme å få respons fra undertegnede i fremtiden. Hensyn og respekt går begge veier champ!

Har dere først opprettet og deltatt og diskutert med undertegnede i en tråd håper eg ingen har noe i mot at alle får sagt sitt ferdig, inkl meg., I tilfelle burde dere ha tenkt på det før dere oppretter eller deltar i tråder, mener eg.
Det opprettes og slettes tråder over en lav sko for tiden,hva er greia? Er det kun @ts sin tråd..? når ts knapt deltar vil eg ikke si det nei...det blir fort alle sin tråd, alle har bidratt og blir involvert i diskusjoner og underdiskusjoner. Da er det ikke kun hensyn til @ts som teller lenger. Slutt å be folk om kommentarer, råd og what not hvis du har tenkt å slette før det er ferdig snakka! Det er egosentrisk, dårlig debattstil og til slutt vil det gå ut over motivasjon og engasjement i forumet.

Eg gidder iallefall ikke det her tullet mer. Det blir siste gang eg engasjerer meg på den her måten for det er vitterlig lite interessant å bruke mye tid, skrive lange engasjerte innlegg, bli angrepet og misforstått for så ikke få muligheten til å respondere.
Eg poster derfor mitt grundige og lange svar som var hovedsaklig til deg @apache her, men andre som fulgte debatten må mer enn gjerne lese. For at det skal gi mening må eg nesten ta med noe av forløpet, men regner med de involverte fremdeles kan og vil stå for det de hadde skrevet ..også i denne spinn-off tråden.
På forhånd takk.

Aprilsnarr

Siste svar ma. 4 april 2016 17:41 (78 svar)
Skjult ID med pseudonym blingbling

Trengs hevet stemning visstnok.

Her kan du formidle alle typer aprilspøk du har konstatert i dag.

Et bryggeri på Voss har planer om å lansere øl med helium..

Arrangørene av sykkel-VM i Bergen vil rive stadsporten siden den er veien for rittet - og selge som souvenirer..

Min arbeidsgiver skal gå over til kjøttfri kantine. Unntaket er at viltpåkjørsler serveres etthvert som de tilfeldig kommer inn..

Bedriftsidrettslaget mitt sliter økonomisk, og har fått lov til å kreve inn kr. 5 i bompenger. Trekkes rett fra kantinekontoen på nøkkelkortet hver gang en passerer sikkerhets-sluse/-dør mellom åpen og lukket sine (avdeling - jada...)

Selvsagt er dette en seriøs 1. april tråd.

Har du en tatoo, uansett hvor og hva, er det ut for deg, beklager...
Klarer ikke å tenne på kvinnfolk som har tatovert seg/ødelagt kroppen sin.

Har dere noengang blitt medlem her pga en profil kun..., )?
Altså vært inne som ikke medlem,men bli medlem pga en spesiell profil.., )?

Kom igjen ,Nå synes jeg det er nok .humor på denne tråden .La oss alle forene oss og krangle så busta fyker .Her skal det ikke skrives et hyggelig ord .Så av med silkehansker .....

Nettvett

Siste svar sø. 3 april 2016 20:27 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Haakon

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oekonomisk-kriminalitet/209-norske-nettdatere-ble-svindlet-for-280-millioner-kroner/a/23639670/

Hva om jeg sa til deg, at M.J., faktisk er i live, han er her på sukker!

Du er et kort steg fra å få en date med MR. M.TO.THE.J girl!

Tar du en date med MJ, da har du noe å si til jentene på neste kaffeslaberas!

Leste nettopp en bitte liten små artig artikkel på sol.no, Jada, jada vet at dette ikke er en seriøs artikkel/side basert på forskning ;) Ha, ha bare føre var her :)

Men hvor mange tror dere faktisk blir gift hvis disse spørsmålene blir stilt og avklart ;)

1. Hvorfor vil du tilbringe resten av livet sammen med meg?
(og det holder ikke med svaret "fordi jeg elsker deg")

2. Er du «all in» uansett hva som skjer?
(Arbeidsledighet, sykdom, eller hvis man ikke kan bli gravid)

3. Hva er dere villig til å ofre?

4, Skal vi ha barn?
(muligens den letteste å svare på...)

5. Hvor mange «samboerkilo» er for mye?

6. Er min gjeld din gjeld?

https://www.sol.no/helse/2016_04_01_83094_vil-du-gifte-deg-dette-bor-du-sporre-partneren-om-forst.html

Vi har vel alle vært på en date som skilte seg ut fra "normalen", eller opplevd ting i datingsammenheng som var litt utafor det vanlige. Jeg har UTALLIGE slike historier fra min forrige "singelperiode" som man ikke kan annet enn å gapskratte av i ettertid (skal ta noen av dem senere i tråden).

Har du vært utfor noe eller noen, som i ettertid har blitt en god historie?

Har begynt med båt-pussen og ser frem imot en herlig sommer. Sjøsetter i løpet av april :-) Er det noen damer som savner båtlivet?

Nå ja, får bidra med et innlegg på denne siden..:

Undres en smule på hvorfor jenter/kvinner legger ut så mange fotos av kjæledyr, naturfotografier og annet. Vel.., sikkert et uttrykk for å formidle interesse for natur og kultur, kjærlighet til dyr og livet i sin alminnelighet mm., men det burde dere vel greie godt nok å formidle i profilteksten?

For å sette det litt mer på spissen: jeg oppfatter at kvinner er veldig dyktige til å legge ut fordelaktige fotos av seg selv - og dét er selvsagt bra! Men som en litt naiv, romantisk fyr, blir jeg noen ganger litt "lurt" (sikkert min "feil"), - delvis pga disse natur- og estetiske fotoene, av hvem jeg eg. kommuniserer med. Ingen "stor sak", da..
God kveld til dere alle!
Runar

Ønsker alle her inne på sukker en fin lørdag og søndag?

Ønsker god helg og husk å ta vare på deg selv

Hvilken pub anbefales å gå innom? Hvorfor akkurat denne? Eventuelt til hvilken tid bør man være der?
PS! La oss si man skal ut å jabbe fra 17 og utover (begge kjønn/evt kameratgjeng/venninner), med mulig utfall til stenging nattestid.

Alt for masse fjas her inne. På tide med en viktig tråd. All natural eller med sjokolade? Andre ting??

Jeg fikk et gult hjerte fra en veldig kjekk mann, så jeg svarte med en melding og nå har vi en fin samtale på gang :-) På bilde ligner han på en nerdete versjon av vokalisten i weezer, men jeg tror ikke han spiller i band :-D Kanskje det er min tur å finne kjærligheten, kanskje ikke.

Noen flere som er ekstra håpefulle for tiden? :-)

Noen som skal på bootcamp 13 april? 💪💪💪

Andre som er oppe å suller?

Joda, sykkelen tok meg opp dit og jeg fikk spist en salat på kafeen. Den var faktisk veldig god!

Sånn. Nå kan dere herse med meg, gi meg kjærleik, spytte på meg og stryke meg varsomt over kinnet.

Dette er tråden for de sterke følelsene.

It's on! :)

Sånn. Da er det gjort. Men vennligst ikke komme med kritikk!
Profilen trenger ingen oppgradering.
Blir så dårlig stemning av sånt...

Vi er veldig ulike mennesker her. Noen skriver langt, noen er selvutleverende, noen fjaser, noen tar sex-hentydninger hele tiden, noen er selvmedlidende, noen synes agurker er høyden av humor, noen er for akademiske, noen må skrive bæsj og tiss i annethvert innlegg, noen er impulsive, noen kan ikke norsk og noen har ikke hørt om tegnsetting.

Og noen klarer ikke å la være å være ondskapsfulle, eller henge ut andre eller fortelle dem hvor kjedelige, dumme eller uinteressante innleggene deres er.

De i den andre kategoriene har jeg lite sans for, men når det gjelder de første kunne jeg tenke meg litt mer raushet og toleranse. Det er mange av de i første kategori som irriterer meg, men jeg har ikke tenkt til å bruke livet mitt på å løpe etter dem og fortelle dem det. Kan du ikke skrive riktig norsk? Ikke mitt problem. Skriver du langt? Det kan jeg hoppe over på et sekund, eller kose meg over hvis det er godt skrevet. Er du selvmedlidende? Jeg kan hoppe over, eller gi sympati. Koser du deg over agurker. OK. Ikke min humor, men det som kjeder meg vil sikkert more mange andre. Og det gjelder de fleste innlegg. Live and let live.

Man skal ikke plage andre, man skal være god og snill, og forøvrig kan man gjøre som man vil. Jeg tror vi trenger litt god gammel kardemommelov her.

For min del flørter jeg såpass heftig om dagen, at jeg i hvert fall ikke har tenkt til å bruke tid og energi på å tyne andre. Gå ut i livet, flørt, elsk, gå på date! Det er vår! Og neste gang du får lyst til å si noe som vil såre andre så skriv en førstemelding med sus i i stedet. Det er faktisk dating vi er her for.

....før man blir autoutlogget her inne? Altså på telefon og pc/mac/whatever? Noen som vet?

http://www.oppfinnerkontoret.no/ipub/media/sytemeldingsskjema-2014-copyright-oppfinnerkontoret-no.pdf

For alle syterne er det nå laget eget sytemeldingssskjema.
Eget skjema for humøravklaringspenger.

Bruk de rette kanaler og spar oss her på sukker for fortsatt syting :-D

Hvis man deaktiverer kontoen og starter den opp igjen før 6 mnd, vil man da måtte betale full pris igjen?

Hei

Jeg er relativt ny her inne og lurer på hva folk flest liker... å sjekke opp eller bli sjekket?

Det er vel her som ellers i livet at gutter/menn er mer "på" enn det jenter/kvinner er. Men jeg vet også at mange jenter/kvinner liker å sjekke opp... Det er jo både spennende og gøy å ta initiativ, men hva en gjør er vel litt personlig avhengig.

Selv kjenner jeg mange jenter/kvinner som liker gutter/menn som er litt kostbare og hvor det er gode muligheter for jentene å ta initiativ...

Så jeg lurer egentlig på hvordan det fungerer her inne... Hvem liker å sjekke opp og hvem liker å bli sjekket?

Og er det sånn at de som liker å sjekke ikke svarer på andres initiativ og meldinger?

PS; Mulig det her vært mange tråder om dette tidligere, det har jeg ikke "sjekket" opp i...

Av og til ser jeg en venn eller bekjent i jobb-sammenheng som jeg ikke ønsker å se eller dele sukker-info med.

Hvis jeg trykker inn på denne profilen og blokkerer, vil da denne personen se meg under "besøkte profiler"? Vil de kunne se at jeg trykket blokkert?

http://www.dagbladet.no/2016/03/31/nyheter/utenriks/sverige/43704994/

Noen her som har vært borti lignende smell(ert)er som dette? ;-)