Sukkerforum

Hei alle sammen .Jeg har truffet mannen i mitt liv , om en måned står jeg brud ,for første gang i mitt liv .Ingen av oss er desperate vi bare vet at vi vet det er oss .Så takk sukker :-D

Da var plutselig ferien snart over for denne gang. Innholdsrik og fin, men blir tungt å starte opp igjen på jobb.
Flere som sliter litt med jobb tanker nå på slutten av ferien?

Jeg sluttet å farge håret mitt for tre år siden. Har ikke angret ett sekund. Det burde flere damer over 40 gjøre. Anbefales på det sterkeste. Mulig det glipper litt på beundrere ibegynnelsen av 20 åra. Men det blir jammen noen komplimenter også. Ønsker alle en flott dag!

Er det mange som har unger som spiller der?

Jeg er desperat på utkikk etter en at spille tennis med. I nærheten av Fredrikstad... Anyone?

På en kort liten ferietur i Norges fine langstrakte land, og ønskene om god tur haglet når vi dro! 😉 "NYT" var noe som gikk igjen ..Så her sitter jeg nå, litt småfrøsen og verkende i alle ledd, etter natta i "sovesal" på toget til Trondheim.. Med et pittelite fleecepledd , maske og ørepropper😂 Nytelse? Laaaangt derifra 😂😂😂 men sola skinner , ungen er blid, og "Norges beste hotellfrokost" venter oss når vi kommer frem.. Sånn bortsett fra det selvfølgeligste å nyte.. Hva nyter dere? Bortsett fra morrakaffen? Jeg trenger å strekke på knæra! Det er min akutte nytelse akkurat nå !😂😁

Reiser til Kreta 20 august for fotturer på sørsiden. Krever litt bra form. Blir både vandring langs sjø og litt opp i fjellet. Bading, god mat og øl/ouzo/vin for de som ønsker det om kvelden. Blir noen med?

Forelsker du deg fort eller sakte?

Jeg er av den trege typen. Synes derfor det fort blir litt mye om den andre blir veldig forelsket fort. Kjenner meg igjen i de filmene der en man sier "I love you" for første gang og kvinnen svarer "thank you" 😂

Besøk

Siste svar on. 3 aug. 2016 18:24 (72 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Jeg får stadig besøk av noen menn, etter at det er bestemt at det ikke blir noe mellom oss. Er det et slags håp om gjenopptagelse i den handlingen?

Jeg tror nesten jeg punkterte på tur i dag. Er det noen som har lappesaker

:o

Greit, jeg kaster meg ut i det: Etter mer enn to år i fritt forfall og diverse rimelig resultatløse forsøk på ulike treningsopplegg, spør jeg like så godt forumets kloke hoder om erfaring hva gjelder styrketrening og forskjellige kondisjonsfremmende aktiviterer. Del av erfaring, både hva som fungerer og hva som IKKE gjør det. Kostholdstips mottas også med takk. Jeg har et sisyfosartet mål om å gå ned 8-10 kilo i overskuelig framtid, og alt som kan motivere til innsats belønnes med et skulderklapp.
God sommer, forresten.

Vil dere hjelpe meg å vurdere bildene på profilene min og si hvem dere liker best? :)

Har hatt så griseflaks at jeg har funnet tonen med den første jeg tok kontakt med her på Sukker, det er ca 2 mnd siden idag. Siden den dagen har det bare gått en vei og jeg ser pdd ingen grunn til å være på sukker lenger. Føler meg egentlig kraftig naiv som er så betatt etter kort tid, men fuck it, det er i det minste gjensidig.

Sletter brukeren min i nærmeste fremtid, ønsker lykke til videre til alle andre her inne.

Inspirert av HerrFekts tråd om trenings- og kostholdstips, tenkte jeg at vi kunne ha en egen tråd for å motivere hverandre til mer trening og aktivitet.

Her er det lov til å skryte uhemmet av egen innsats, uansett om man trener til triatlon eller synes det er stress å gå til postkassen.
Og: det er helt innafor å lukte svette i denne tråden 😆

Bring it on!

Enslige mødre

Siste svar ti. 2 aug. 2016 16:10 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym fjellper68

Hei har Vært på Sukker i mange år, fortsatt ungkar på 48 år, fjellvant kar som savner ei dame å prate med. Opplevelser sammen. Ei å Være god mot. Stryke ho på håret. Gi gode kommentarer til. Ærlig og snill kar. Friluftsliv og allsidig interesser. Var 6.7 Førde Urfolkets musikk festivalen. Kjempe fin musikk opplevelser og aktiviteter og berikende for kropp og sjel. Arbeider med maling og oppussing og praktisk arbeid. Damene i Molde er kravstore, har ikke så godt betalt yrke og men klarer meg selv. Har opplevd noen romanser I livet mitt. Kjærleiken er ikke lett å finne. Å ha barn kreves så mye. God økonomi og mye ansvar. De skal følges opp med forskjellig, skole og fritidsinteresser, er glad i barn og er Onkel. Men tror ikke jeg skal ha barn. Vel, jeg får se hva som skjer. Kamerat av meg har barn. Ser hvor mye styr det er med barn. To viltre gutter og ei jente. En gutt som har ADHD og. . Kan møte ei dame med et barn. Men 2 blir for mye føler jeg. Har slekt og venner i Molde. Friluftsliv og annet som er kjekt. Hyttetur i helga. God helg.

På fjellet er det en trend å gå med farget lue som viser om du er singel eller opptatt.
Grønn farge for singel.
Det har vært en slik trend på en festival i Telemark også.
Kan vi få til en slik trend i byen også?
Treffer en del kjekke Menn på gatene,men vet ikke om de er single eller opptatte.
Noen forslag til ny trend med kles/fargekode for single i byen?

Sovet godt? I gang med jobb?

Selv skal jeg hente en hund, gå en tur og jobbe. Sovet godt og er klar for en ny deilig uke!

Blunker til alle de søte jentene her inne. Føler meg ekstra flørtete i dag :o

Mann 63 Østfold

Siste svar ma. 1 aug. 2016 18:20 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann 63 ø

Det er enkelte kvinnfolk her som tror at mannfolka bare er ute etter en ting uansett hva du skriver så klarer dem og misforstå. Prøvde bare og være ærlig. Hadde ikke noe andre hensikter enn og finne en kjæreste som jeg kan dele resten av mitt liv med. Og da skriver jeg litt om meg selv etter noen meldinger. Og så blir det litt ordveksling på meldingene hvor jeg beklager men du har misforstått meg totalt. Det er jo noe med det at en skal bort for og høre hvordan en har det hjemme så slenger hun av seg en masse dritt og blokkerer meg .Det synes jeg er lite voksent gjort.

Hva er den lureste strategien; massedating eller selektiv dating?

Jeg har i en periode vært veldig selektiv og hatt masse kontakt før en date, men jeg har nå i det siste møtt noen nesten rett etter at kontakt er oppnådd.

Hva er deres preferanser? Hva funker best? Kjør debatt!

Noe å tenke på på en søndag,og jeg er ikke tilhenger av laaange innlegg 😂 but still:
Jeg anser meg selv for å være relativt oppegående, åpen og med evne til å lese folk ( joda, selvfølgelig bommer jeg også). Jeg har ved flere anledninger fått melding i boksen, med "korrex" på ting jeg har skrevet, når meningene har vært noe opphetet. Noen føler til tide behov for å fortelle meg at jeg er dum, tar feil og bør skifte mening. Feigt, spør du meg.
Men så dukker det opp advarsler , som IKKE går på voldsbruk, overgreps-problematikk eller problematisk psyke i forhold til potensiell date.. Det går på avvikende( fra mitt) livssyn og personlighet. Jeg synes sånt blir å gå over streken,- det grenser til/er baksnakking og sladder. Og da spesielt når det kommer fra folk man ikke engang kjenner, lurer man jo på hva som er agendaen. Har man egne interesser i den man advarer mot, or what..?
Hva synes dere? Det dreier seg som sagt IKKE om dømte overgripere ol. For det synes jeg vil være innafor...

Trøtt type her... Ikke fodi jeg var ute men jeg våknet så alt for tidlig. Kan noen vekke meg opp.. :o

Min plan i dag er å sløve en runde på gymmen, passe en bastard av en hund, dra å fiske i Akerselva (vet ikke om det er fisk der men det er ikke så nøye) og forhåpentligvis ha energi til å jobbe litt mot kvelden...

Ka du gjør på?? :) Hilsen tt

Matchtreet

Siste svar sø. 31 juli 2016 13:58 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurerpå

Hvor mye vektlegger dere det?? Kjenner jeg blir usikker når det er eks er 78, og eller det står at det er "noe adekvat match" "litt lav" osv..Har noen "testet" dette? Har forsåvidt datet de over 90 og ikke vært bra "match" Håper dere skjønner hva jeg mener..merker jeg er forvirret!

Har med forundring sett at noen "aldri" vises online, de er kun Pålogget denne uken....som i praksis betyr at de er online, men ikke vil vises. Ikke noe galt i det, for all del, men lurer på hvorfor?
På onlinelisten er det stortsett de samme som går igjen, uke etter uke. Gjorde et søk her forleden og krysset av for Sist pålogget...kom opp masse snasent jeg aldri har sett online.
Sendte melding til en å fikk jaggu svar. Men....han mente det var godt gjort at jeg fant han siden han aldri var online😳
Er det sånn at de som vil finne selv skjuler seg på onlinelisten og vi som vil bli funnet "alltid" er online?

Jeg skulle ønske at det var en søkefunksjon som gav mulighet til å finne hva det motsatte kjønn var ute etter når det gjelder alder. Jeg er 52, og synes det er bortkastet å søke opp kvinner på f.eks 46 år som søker etter menn på max. 48 år. Alle har vi antakeligvis noe slingringsmonn mht. alder, men jeg synes en sånn funksjjon hadde vært nyttig.
Fler som synes det samme ?

Hei godtfolk. Det er nå to år siden jeg var her sist. Det var ingen suksess men forumet ga meg litt avledning og latter så jeg kaster meg inn i det og tester en måned for å se. Jeg vil jo helst møte noen seriøse, men blir gjerne venn også.

Jeg føler vel at dette er en tidstyv så jeg forsøker begrense tiden her inne, men jeg blir veldig glad for meldinger. Mange sender hjerter og viser interesse men uten å sende eller svare på meldinger - det er jo en uting (gjør det kanskje selv av og til.... :o) vel jeg skal bli flinkere.

Ha en fin lørdag. Håper ikke hangoveren fra i går er alt for ille ;)

Jeg setter pris på og er ikke minst takknemlig for de små ting i hverdagen.
Alt fra en gåtur med hunden min i skogen til tilfeldig møte med barndomsvenner. Hvilke ting gjør din hverdag gladere?

Helg! God morgen! Starter litt funky? Hva med the Creeps Now dig this!
https://open.spotify.com/track/1oM1sGzn2m01TGNxI9FFcf

https://open.spotify.com/track/2DOFyeIdzdiqUiwZLiqcmP

Ha en strålende helg! Hva m Depress og Bøyen Beng i Horten i kveld, på verdens minste pønkefestival?? 😁🤘🏻😎

Søker fjellgeit 25-40 :=)

På radio sier de det er den store date-dagen idag? Andre enn jordbær som har vært på, eller avtalt date idag?

Heia Frøkner! Er noen her som er gla i friluft, fiske og finne fine ting i naturen?

Eg e singel og egentlig interessert i å møte noen i samme situasjon alderen 32-35

Jeg foreslår at Sukker deler oss opp i 3 kategorier; 1) medlemmer med bilde, 2) medlemmer uten bilde, og 3): De som bare er interessert i å flørte.

Alle har en leken side, noen skjuler den siden alt for godt...Men jeg lurer på hva som et ditt favoritt leketøy?

Frognerparken...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym maryandthe

...noen flere enn jeg som skal dit i kveld? I så fall ha en super konsert!

Hvordan er egentlig folks syn på partneres alder her inne?
Selv mener jeg at alder bare er ett tall. Jeg er en mann som selv lener meg mot kvinner som er eldre enn megselv. Noen synes dette er "rart" og unaturlig, for det forventes liksom at fordi jeg skal være mann må jeg ta meg en yngre jente.
Andre menn liker yngre jenter: plutselig er de stemplet som rovdyr. Noen jenter er ikke interessert i menn på sin egen alder. Noen vil ha eldre menn, disse får fort stempel som "jenter med daddy issues" mens andre liker yngre menn . Disse er Cougars. Alle, på en måte blir mobbet om de går utenfor sin aldersgruppe. Noen synes 5 år er mye, noen 10 år... selv heller jeg opp til 15 år eldre enn meg, og jeg er i 30 åra. Gjør dette meg til ett utskudd?
Jeg vet at folks preferanser er forskjellige, og jeg VIL IKKE at denne tråden utviklet seg til en skittkastingstråd. Synes du at det er forferdelig at en person har en 10 år yngre partner, hold det saklig er du snill. Du trenger ikke utdype HVOR kvalmende du ev synes det er siden folk berørt ofte føler seg stigmatisert og opplever det som litt tabu:)

Tur til Hellas

Siste svar to. 28 juli 2016 00:30 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Jordbæret

Noen som joiner tur i slutten av august/starten av september?

Grøss... har en overfølsom mobilskjermen å havner av en eller annen grunn inne på de samme profiler hele tiden. De tror vel jeg er en stalker og er livredd meg snart. Gode råd søkes.

Jeg hørte på P4 i dag. Den 27.7 er visst den største nettdate-dagen. Ble gjort en kort sms-avstemming/undersøkelse. Skulle svare ja/nei om du hadde lykkes i å finne kjærligheten på nett. 82% hadde gjort det. Wow! Da er det håp da, eller? Folk hadde vært kjærester i lange tider, barn +++
Kanskje gjennom de årene har ting endret seg? At det er mer utfordrende nå? Bare lurer...

Ser det er flere menn som har Duckface bilder. Det gir meg en god latter, men lurer jo på om noen virkelig synest det er pent? 😉

Noen som vil møtes for en kaffe og skravling?

har sommerferie 3 uker til , og kunne tenkt meg en padletur, gjerne med 1,2 eller flere damer. Rett å slett lage en liten Singeltur. Jeg er 50+, men også 50- ..... Hehe, det hadde vært gøy 😊

Jeg har merket at det er lite liv etter klokka 24 på forum. Er det virkelig så få B-mennesker der ute? Også nå i fellesferien? Eller er det som en venn mente at man får mer napp om man er aktiv tidlig på kvelden istedenfor natta. Virker man mer seriøs om man ikke er "våken" etter midnatt? I så fall dårlig nytt for meg som ser på klokka 24 som da tidsregningen for egentid begynner.

Skal muligens på date med en fin dame i begynnelsen av august. Med litt flaks. Hun sa hun er på ferie nå men vi kan møtes når hun er tilbake. Hun svarer ikke særlig på meldinger, så jeg har valgt å holde kjeft inntil videre, selv om jeg ser henne online ofte. Vil jo ikke mase på henne og hun er jo på ferie. Men jeg lot henne vite at jeg har virkelig lyst å bli kjent med henne. Håper bare hun mener det hun sier og gir lyd fra seg når hun er i Norge igjen. Hun er virkelig fin, så jeg er spent her. Det er vanskelig å slappe av. Har opplevd så ofte at man plutselig og uten grunn ikke hører noe mer fra vedkommende og det er jo sårende hver gang. Det slår meg hvor mistroisk jeg har blitt på grunn av det. Det er vanskelig å stole på noe(n). Hvorfor skriver jeg alt det? Vet ikke, kanskje noen kjenner seg igjen i situasjonen. Uansett, takk og lykke til videre.

Hei,

Jeg prøver å finne treningsbilder på Instagram - er det noen som kan hjelpe med det?

lurer på,hva foretrekker kvinner her ved menn,for å møte noen?
utseende eller prat?

Noen som har begynt å bake?? Bare 5 måneder til jul jo..Tjooohoooo 😊👍

Sex og dating

Siste svar ti. 26 juli 2016 17:38 (149 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Det er så mange som skriver de kun er ute etter sex og spenning. Både her, match.com og tinder. Jeg har vært singel såpass lenge nå, så jeg vet at jeg ønsker dating og noe som er litt mer varig. Mange bruker kanskje sex som en port til noe som kan bli litt mer varig? Da jeg svarer at jo, jeg ser nok etter noe som kanskje kan bli litt mer varig på sikt etter litt dating osv, så får jeg ofte til svar at ja, men man vet jo aldri osv...Hva gjør dere andre? Folk som er så åpne om sex og spenning osv, treffer dere noen gang noen av , og tenker at tja, kanskje han snur etterhvert? Eller holder dere dere langt unna? Er jeg helt gått ut på dato før jeg har fylt 40 år? :O

To begreper som ofte går hånd i hånd, men like ofte ender katastrofalt.....både for den ene og den andre.
Hva er det som skjer med oss når vi blir forelsket? Vi ender ofte opp som fjollete fjortiser, sier og gjør ting vi ellers ikke ville sagt eller gjort! Dummer oss ut gjør vi også....uansett alder!
Å være forelsket kan også for noen være det samme som å være betatt...følelsene er et kaos uten sidestykke uansett.
Å hva skal til for å bli betatt/forelsket?
Å når går disse kaotiske følelsene over til "ekte" kjærlighet?

Jeg blir ofte betatt. Jeg kan bli betatt av en serie bilder, men ikke forelsket. Jeg kan bli betatt av lange morsomme meldinger, men ikke forelsket. Forelskelsen kommer først når vi møtes fysisk, hvis den kommer.
IRL kan jeg bli betatt av flørtete blikk, smigrende oppmerksomhet og humoristiske kommentarer.
Ekte kjærlighet har jeg bare opplevd en gang. Første gang jeg sa "Jeg elsker deg" kjente jeg noe jeg aldri hadde kjent før....den samme følelsen kjente jeg igjen da jeg så barna mine for første gang.
Å den følelsen, følelsen av ekte kjærlighet, er i grunnen det største savnet jeg har for øyeblikket❤️

En annen tråd her inne handler om kjekke gutter / eldre jenter.
Det får meg til å undres; hva er sosialt akseptabel aldersforskjell mellom kjønnene når kvinnen er den eldste?

Har en følelse av at vi aksepterer mye lettere at mannen er 10 - 15 år eldre enn kvinnen enn motsatt......