Sukkerforum

Er det noen som husker sitt aller første ordentlige kyss? Hvem det var med, og hvor gammel du var?

Hva er greia med å sette et hjerte gult elr rødt. Jeg fikk det her forleden, det var hyggelig det.
Skal ikke klage over det. Får ingen melding ved siden av bare hjerte. Sendte mail til personen tilbake, men ingen svar å få tilbake. Trodde vedkommende var interessert i meg siden jeg hadde fått gult hjerte. Elr blir hjerte ofte brukt som post it lapp for å finne igjen profilen?

Hva i himmelsens navn er det som gør at folk på død og liv må være på jakt etter en beste venn når de egentlig er på jakt etter en kjæreste? Som om en kjæreste ikke er bra nok? Hva skal/kan man egentlig forlange av en kjæreste?

Kontaktsøkende mennesker burde lære seg å stave INTERESSERT, INTERESSANT og INTELLIGENT!

Eksempler på bruk:
-Jeg ble interessert i å skrive med deg etter at jeg så den interessante måten du staver intelligent på!

Er det lov? I såfall reklamerer jeg litt for meg selv;)

Har hørt at det er moro:)

akkurat nå har ikke profilbilde (og av dem igjen er det bare 1 som har album). Er dette en 'trend'? Flere og flere som ikke gidder å legge opp bilder, men bare "snoker rundt"? Antallet ansiktsløse har økt jevnt og trutt på "Nye brukere" -siden den siste uka.
Det kan da ikke være SÅ mange som har yrker der det er 'farlig' å vise ansiktet sitt? Det er heller ikke fordi de har barn å ta hensyn til, for jeg har valgt å ikke se de som har barn. Uansett; hvorfor ikke ha *albumbilder* i det minste? Skal litt til at kjente skal slumpe til å komme innom profilen da?

Hva gjør man om man oppdager falske profiler egentlig?
Har vært borti et par sånne. Noen er kanskje smågutter som har det moro eller slike ting, men det er fortsatt litt plagsomt.
Jeg har til og med opplevd at noen har brukt bilder av meg fra andre nettsteder som profilbilde. Da er det fort litt mindre morsomt..

Er det noen måte å anmelde de man mistenker er falske profiler her?

Hei.
Kjeder vettet av meg og har 7 kg "overmodne" pærer....
Noen som har en "oppskrift" på hvordan få laget saft av de... ;-)

(jada, jeg vet at jeg er litt "sær"...)

Bare så det er sagt, jeg mener folk som stemmer sosialistisk enten er tilbakestående eller late.

Var på date denne uka med en herfra. Han var jo ganske koselig, men likte absolutt ikke klesstilen hans. Er det god nok grunn for ikke gå videre? Fikk også et lite inntrykk av at han var litt desperat. Men for all del, koselig kar egentlig...(han vil gjerne møtes igjen)

Er folk pålogget hele døgnet her?
Er jo Mandag og kl er 01.00 og en drøss med folk på..
Skulle tro at folk må sove får å komme seg på jobb elr er folk online dønet rund med pc`n på?

En gutt som ikke holder deg i hånda, aldri holder rundt deg, ikke holder rundt i senga, ikke kysser deg nermest, prater til deg som en venn, aldri sender natta mld, aldri kaller deg noe fint osv..er det en gutt som så absolut ikke har følelser lenger?

Det er jo både interresant og intresagnt å se alle uttalelsene om "de bitre menneskene" på trådene her.
Jeg tror kanskje jeg ble satt i kategorien "bitre mennesker på sukker" av mr spiff i går, og jeg tror Spantax mener mr spiff virker bitter, eller var det hobby?
Fellestrekket synes å være at det og anklage noen for og være (og/å?) bitter i mange tilfeller er en effetiv måte å fyre opp folk på. Det er nesten like effektivt som å anklage noen for å være naiv!

Her er det ingen grunn til å kjede seg...
Er det egentlig så mange bitre folk på sukker? ...og hva mener du egenlig med det?

Snakket med naboen og han nevnte at i kveld blir den siste sommerkvelden. Jeg håper at det ikke stemmer, men har dratt med meg pc'n ut i tilfelle og skal nå prøve og nyte den :))
Lys og røkelse tent, pledd funnet frem. Savner bare noen å snakke/kose med ;)

Noen som har noen koselige/festlige planer for kvelden eller helgen?

Gikk det som i eventyret tro og derfor har vi ikke sett noe til dem?
- eller sitter de i med sjegget i hver sin postkasse?

Er det sånn at absolutt alle jenter ser seg om etter en tynn liten flis av en mann eller en mann såkalt veltrent mann i disse dager?

Er det overhodet ikke lov å være litt kraftig lengre? Jeg har jo brukt mange år på å bygge denne kroppen....

Greia er at jeg går under kategorien kraftig, småtjukk, smålubben eller hva man nå kaller det. Jeg kaller det mann!
Jeg trener fire-fem ganger i uka, er faktisk godt trent, men har gener som gjør at jeg aldri kan bli en tynning.

Jeg er ikke akkurat tilbake holden med å vise dette i profilen min, hverken i bilder eller der man legger inn for kropps bygning. Selvom jeg har gjort dette også med bilder av særs ny dato, har jeg nå opplevd tre ganger å bli dumpa på grunn av dette.

Snakker med noen her, det blir litt chating før utveksling av mobilnr før vi snakker og avtaler et møte fordi begge virker int i å se om det kan være noe.. Alt bra. God tone og alt ser bra ut.
Går ut, møter jenta og opplever kald skulder tidlig. Holder ut litt, drar hver for oss, også plutselig får jeg en melding eller mail ala "Takk for treffen, men du var nok litt for stor for meg".

Da skjønner jeg ikke alltid veldig mye. Her har jeg lagt ut bilder i hel profil, krysset for at jeg ikke er en tynn flise mann også blir jenta tydeligvis overraska når dem møter meg.

Andre som har opplevd det samme? Har som sagt skjedd meg tre ganger nå, og blir litt oppgitt.

Jeg har lite problemer med å forstå om det er kjemi eller at jeg ikke er tiltrekkende for den personen, men går det for alle jenter kun på hvordan kroppen min er? Og, er det vanlig å være så rett fram om det? Jeg ble overrasket førstegang for å si det sånn.

Kontaktsøkende mennesker burde lære seg litt fleksibilitet....

Ok, at sukker er et sjekkested er det liten tvil om. Det er visstnok her single møter andre single for å finne alt fra elsker til ektemann/kone.
Registrerer at det er fler på forumet som vil ha råd ang et forhold de er. For selv om de nå endelig har fått seg kjæreste så kan de ikke logge av sukker! Å nei, da kan jeg ikke bruke forumet! Isjameien da, så trist!
Og er det ikke et lite paradoks at man velger å spørre de single om råd ang. forhold? Hallo? Vi er single, vi har føkka opp forholdene våre. Er det virkelig ikke andre nettsamfunn og forum dere kan bruke? Evt starte deres eget?
(Og ja, jeg er kjempebitter og såra over at dere har kjæreste og ikke jeg...)

Ved flere tilfeller så spør en fyr hvorfor etter at jeg har sagt at vi enten ikke har så bra match eller at han ikke er helt det jeg søker. Vil da ha en enda mer utfyllende avvisning. Det er ikke morro å utdybe hvorfor man ikke ble interessert i personen. Jeg hadde aldri bedt om dette selv til en fyr som kanskje ikke likte meg, man tar avvisning også går man videre.

Hva gjør dere andre? Velger dere å si sannheten eller pakke det pent inn. Eller det siste å ikke svare. Stort sett har jeg da pakket det pent inn, men har også av og til hvis de har sendt mange meldinger valgt å ikke svare. Når man har sagt en gang at man faktisk ikke er interessert så burde jo det holde...eller hva synes dere?

Nå har jeg vært her inne ei god stund og sett mange profiler. Selvsagt ser man på bilde og om de tiltrekker deg nok for at du gidder å kontakte dem.. de som sier noe annet lyver. MEN.... Hvorfor i #"@%&* er det så få pene gutter fra sørlandet her inne??? De som er noe å se på bor jo milevis unna.. og dere fra sørlandet, hvorfor har mange av dere ikke bilde?? så mye skjule..
Og dere andre som heller ikke har bilde, hva gjør dere egentlig her? jeg for min del svarer aldri noen som ikke har bilde. Kall meg overfladisk men jeg tror ikke jeg er den eneste.

Først og fremmst elsker forumet her,derfor jeg er her noen ganger ennå..men til saken, er sammen med en kar, og har ett lite problem.
Han hører aldri på meg når jeg vil snakke seriøst, jeg trenger og snakke, han snakker om sine problemer og hans alvorlige saker, og da lytter jeg noe han klart forventer, men han har null intreresse og høre på mine problemer.
Greia er at jeg sliter veldig mye, jeg sliter litt med angst, deprisjoner, og er paranoid, jeg sliter meg selv helt ut noen ganger.
Og hver gang jeg har prøvd og komme inn på ting med meg, vrir han det til at han igjen kan snakke om seg selv,
Det er litt vondt, jeg kunne ønske han brydde seg mer.

Noen som har vært borti det samme, eller noe med gode tips?

Jeg ser at det er veldig mange av damene her som i profilen under drømmepartner sier at partnerene bør ha god jobb, god økonomi osv. Nå passer jeg selv i den kategorien, men det gjør meg skeptisk til personen bak disse profilene. Hva er det damen "egentlig" søker, og hva skjer den dagen en god jobb eventuelt forsvinner, man ønsker å ta en eller annen form for risiko ved å starte opp for seg selv, som ofte tar flere år å få til å gå bra økonomisk, man blir syk el. Jeg blir selv umiddelbart skeptisk, og mitt førsteinntrykk av disse profilene er at her er det en overfladisk materialist som kanskje ikke er til å stole på i en vanskelig situasjon.

Jeg skjønner selvfølgelig at man kanskje forsøker å unngå en med spillegalskap el, som jeg har truffet flere herfra som har hatt problemer med, samt vold og annet (jeg blir faktisk litt overasket over hvor stor andel av kvinner jeg treffer som har hatt en eller flere veldig kjipe opplevelser, forhold), men det går jo an å formulere seg bedre i så tilfelle.

En annen jeg legger merke til at jeg omtrent får en opplevelse av at beskrivelsen av drømmepartner skriker til meg, du skal være SÅNN, og SÅNN, og SÅNN!!! Jeg har vært heldig selv og truffet mange veldig bra damer herfra (over flere år, har blitt noen lengre relasjoner av det også), enten til en kaffe eller noe mer, og heldigvis bare en ordentlig nutcase. Dessverre var nutcasen ikke mulig å avsløre ut fra profilen og mailingen.

Hvilke røde flagg ser dere etter i profilene?

Jeg blir så lei av å se hvor usikre dere gutter virker, når så og si HVER eneste har denne profilen, eller deler av den:

Gutts beskrivelse av seg selv
Å beskrive seg selv er vanskelig, jeg ikke noe god på det. Jeg må oppleves! Går ikke an å beskrives. Vil du vite noe mer så er det bare til å ta kontakt, jeg biter ikke, hehe.

Gutts beskrivelse av sin drømmepartner
Jeg har funnet ut at drømmedama er en utopi, og det går ikke an å beskrive henne før jeg har møtt henne. Hun kan gjerne være aktiv, men hun kan også være lat. Det hadde vært morsomt om hun deler noen av mine interesser, men det kan også være fint om hun har helt andre interesser. Like barn leker best, men motsetninger tiltrekker hverandre. Jeg setter pris på om hun er pen, men det er jo ikke utseende som teller, derfor kan hun også være stygg.

Gutts beskrivelse av sin jobb og interesser
Jeg bruker mye tid på jobben min. Han mange forskjellige interesser, liker både det ene og andre. Du får vite mer hvis du spør!

Album: soloppgang, solnedgang, bikkje, egne bein ved bålet, tilfeldig bygning i en storby

Går det an å være LITT rundere i kantene, eller? Jeg blir helt oppgitt om jeg får melding fra en gutt med denne profilteksten. Totalt intetsigende. Helgardering på beskrivelse av drømmedame. Styrk deg selv da, mann! Si hvem du er, ikke bruk mange linjer på å fortelle hvor vanskelig dette er!

Noen av dere gutter som har kommet borti disse jentene, ikke fjortis på alder, men mentalt?

Jeg er en sporty kar som søker SLANK jente.
Jeg er en SJARMERENDE og KJEKK kar.
Du må IKKE RØYKE.
Du må være GOD i å lage mat.
Jeg er ALLTID i godt humør.
Du MÅ LIKE NATUR som meg.
Jeg søker KVINNER mellom 25 og 32 år. Hilsen mann 44.

Hvor mye vekt legger dere på slike utsagn? Jeg logger ut av profiler uten å lese videre og lurer jeg på hva dere gjør.

Dagens blip news

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Blip

Det er vel ikke akkurat romantisk, men..

http://mellqvist.wordpress.com/2009/08/19/peak-oil-og/

Synspunkt?

Han er faktisk ikke interessert.
Så får vi se om jeg blir noe klokere da....

Ca antall menn og kvinner?
hadde vært artig å vist:-) Tipper at det er mange flere menn her inne enn kvinner!!!

Begynner å bli desp nå..trenger sårt en jente å varme meg med til høsten..:) hun er gjerne mellom 20 og 40
Liker kos, og liker meg:)

Jeg fikk melding fra en bildeløs profil, og etterlyste bilde... Fikk til svar:

"Jeg har ikke tilgang til å legge ut bilder på det internettet jeg har for tiden, men jeg får vel finne på noe lurt etterhvert" Har fått noe lignende før også.

Jeg spurte hva slags internett han hadde som ikke tillot slikt, men har ikke fått svar så langt.
Er det bare en elendig unnskyldning fordi han tror jeg er datateknisk evneveik? Eller er jeg datateknisk evneveik? :-)

Jeg regner med at de fleste, som meg, opererer under flere alias. Et for hvert kjønn, en når man skal være extra frekk osv.
Kankjse vi egentlig bare er en 10-12 stykker som sitter her.

Hvor høy er din dateterskel, må det være full klaff på profil, melde og chatte mye eller lite først, eller hoppe rett på date?

Om det er stor avstand, eine part reise til den andre, eller møtes halvveis?

Virker ikke som sukker vil legge det fram, men har inntrykk at kjønnsfordelingen her er ganske høy på det mannlige

Satt og pratet med en dame forrige gang og etter en stund skulle hun en tur ut og lufte seg og sa.. sitt jeg kommer tilbake.
Som den litt utolmodige jeg er satt jeg omtrent 10 minutter og gikk litt rundt.
Hun kom aldri tuilbake.
Jenter, skulle jeg ventet en time eller var 10 minutter akseptabelt da toget muligens hadde.. nettopp..

.

Hvor pleier dere å gå ut i Oslo?
Hva slags steder liker dere?

Jeg tenker at vi tar live-fjase kommentarene her...
Smwhr, eller noen av de andre som ville være med, noen tanker om når og hvor?

Hei jeg må ha litt hjelp av dere som er litt "erfarne" med nettdating.

Har fått et svar ifra en jente jeg liker godt her inne. Men har 0 erfaring med nettdating, og det er typ 8 år siden jeg var på en date sist. Så alt har gått i glemme boken.

Har fått svar at hun er interesert i å bli kjent med meg. Men sliter litt med å skrive en melding nr 2 til henne. Hva skal jeg skrive og skal jeg spørre om ting, og eventuelt hva skal jeg spørre om.

Får en form for writers block når jeg prøver å skrive noe. Har vell redigert det jeg skulle skrive 5 ganger alt. Men klarer ikke å skrive noe bra. Har ikke lyst til å miste kontakten med henne ved å skrive noe jeg ikke burde skrive.

Så tenkte da et jeg kunne spørre her inne. Da det er ganske mange menesker her inne med mye bra svar.

Og til dere som er useriøse, la vær og svar er dere greie.

TJ

Hvorfor er det så sjelden at det klaffer for noen?

Svar: Det har stort sett ikke så mye med være så kravstor selv om det kan føles slik, men fordi man venter på "DET".. Man venter på det man ikke kan sette ord på. Det kan kalles for en god klaff, eller god tenning fra begge sider.

De som har datet "for mye" kan også desverre bli "blinde" etterhvert, og ikke kjenne om den rette er foran seg på første date.
Ellers så er det nok mange som avfeier den rette før man i det hele tatt treffes, fordi man gir feil inntrykk i både profil, bilde og meldinger.
Det største problemet er mange kvier seg for å gi noen en sjanse og venter heller på noen andre som gir enda bedre førsteinntrykk på meldinger.

Internett er virkelighetsfjernt, og det må man bare akseptere. :-) Er man med på "leken", så må man tåle streken. :-)

Jeg har blitt søster igjen, følte for å dele det med dere her på forumet:)

Hun var 3600kg og 52cm lang:)

har du en glad melding og dele?

Mambo no. 5

Siste svar on. 19 aug. 2009 13:06 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Løsbart

A little bit of Monica in my life
A little bit of Erica by my side
A little bit of Rita is all I need
A little bit of Tina is what I see
A little bit of Sandra in the sun
A little bit of Mary all night long
A little bit of Jessica here I am
A little bit of you makes me your man

Hvor langt er dere kommet på denne lista?

Ser at en enkelte mennesker går rundt med en genser(gjerne pastelfarget) hengende over skuldrene.....

Er dette folk som har fått en kaldskulder.......?? eller er det noe annet som plager dem...??

Jeg har vært bort fra sukker en liten stund (fant en sukkergutt fra festen så er det slutt) , nå er jeg tilbake. Ser at de alle fleste er fortsatt her . Det er mange av oss her. På en måte, føler jeg ikke så alene. Kanskje et slik sted blir en slag soveputer for singel , men jeg er redd for å sitte fast her...

Er ei jente løs hvis du har sex på første date? ja, jeg sier jente. vi snakker mye om likestilling nå i det 21. århundre men når det kommer til sex er det fortsatt jenter som blir stempla som billige når de har ligget med mange. Sånn er det til og med i retten

Bagasje

Siste svar ti. 18 aug. 2009 23:55 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym kameleonen

Har lest noen tråder der ordet "bagasje" har blitt brukt. Eksempel single med barn. At de har bagasje, i form av barn.
Er det en "vanlig" betegnelse?

Og er dere enige, hva betyr egentlig å møte en person med bagasje?

Jeg tror jeg dør av mangel på kos! Du veit det er ille når venninnene dine stadig vekk må kile deg på ryggen og bamsen plutselig er tilbake i sengen. Kan man dø av kosesyke? Jeg begynner tro det er mulig..
Jeg vil ha kos!!!

Hun er vakker, aktiv,glad i og flink til å danse, velutdannet, smart, har bra kropp, kles/motebevisst, opptatt av at hun selv og hennes omgivelser tar seg godt ut, bruker ikke ekstremt mye sminke og er glad i både kos og erotikk.

Jau jau, lykke til med den Mister....

Jeg lurer på en ting. Jeg har fine gutter med høy match med meg, men så står det i teksten: vil ikke ha barn/vil ikke ha flere barn er ting som kan skape konflikter hos dere (dette er gutter som ikke har barn selv). Vil ikke guttene her ha barn?

Jeg har funnet ut at jeg må skifte taktikk. Har oppdaget at jeg er i ferd med å miste futten og har nesten glemt at det er noe mer enn forumet her inne. Nå og da kommer jeg på at, åja, det var noe annet man var her for.

Så nå skal jeg angripe situasjonen slik jeg gjør med f.eks jobb, trening, oppussing og sånt. Sette meg et (del-?)mål og jobbe mot det :

Jeg skal kjøpe julegave til kjæresten min i år.

Ifølge et ukeblad jeg leste for lenge siden, hjelper universet meg å oppnå dette hvis jeg klipper ut et bilde av en innpakket julegave og limer det på en papplate og henger på veggen.

Vips!
(oppdatert resultatliste følger i desember)

Hva er forskjellen på sexhibition....... og sex i dusjen.....??

Sliter litt med å svare ei dame som spurte om jeg ville være med =-o