Sukkerforum

Må innrømme at jeg er dritt lei å fly på byen hver helg så lurte på om det var noen som hadde noen ideer å komme med på noe spennende å gjøre....
Tar imot alle bidrag med åpene armer....:)

heisann dere.jeg er en mann på 30 og...har vært i noen år og opplevd mye her.....men lurer veldig på det her med røde og gule hjerter......har fått en del av hver men ikke fullt så mange røde,,,kanskje 5-10....og de er gjensidig......så har jeg jo da venta litt for å se om d har dukket opp noen mld,,,,men nei,,så har jeg tatt initiativet og skrivd noen ord,men aldri fått svar...ser de har blitt lest ,,,men thats it.......noen som har opplevd d samme??eller kan gi meg et svar,på hvorfor det er sånn???har det noe med de sukkerfestene å gjøre og den matchinga som skjer på festene???..................

Skål!!

Siste svar to. 16 juli 2009 22:34 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym CattaMi

Det er jo så at førsteinntrykket er viktig. Før en møtes er det jo bildene og chat`n en har å gå etter og som gir en liten pekepinne.
Ser at svært mange av bildene som mennene legger ut, er med alkohol på bildet eller naken overkropp. For meg er det ikke no profil jeg gidder å se på engang. Det gir meg ikke no godt inntrykk. Ett spm. om de går på byen hver helg kommer opp.
Nå er jeg ikke imot alkohol, absolutt ikke, men jeg har ett sunt forhol til det.
Og en ting til gutter, ikke legg ut fem bilder med solbrillene på på alle.

Hva med en tur på Harry Potter og Halvblodsprinsen nå til helgen i Oslo. Passer vel best med fredagen, hva med Saga 1 kl. 2030? Også ta en tur ut etterpå...

Mvh. Espen.

Avstand?

Siste svar to. 16 juli 2009 19:04 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Kokosøster

Har krysset av for litt flere fylker enn bare de nærmeste. Når jeg så har blitt litt kjent med en som kanskje kan bli noe... virker det plutselig vanskelig - man ringer jo ikke flyttebilen sånn med en gang heller, så det må jo unektelig bli en ganske lang periode med kompliserte "treff".

Har dere erfaring med dette?

Lurer på å kjøpe billett og fly nedover.. men kjekt å få bli kjent med noen først... liker overhode ikkje å komme alene.... og kanskje kan jeg finne meg overnating før jeg drar....

Er ny her og bare må spørre..

Hvorfor skriver dere med skjult ID?
For slik jeg tenker så hvis det er en spesiell logisk grunn, så kanskje jeg også burde gjøre det..

Hei, jeg har et spørsmål til andre gutter (kanskje noen damer kan svare også) her på sukker. Jeg har fått kontakt av en del damer og vært på et par dater. Jeg ville sagt at jeg er middels aktiv her. Men en ting forundrer meg!! Jeg får nesten aldri svar fra de damene JEG sender melding til. Men jeg får mail fra damer som jeg ikke har oppsøkt selv (de er like fine som de jeg tar kontakt med). Dette er litt forvirrende!!?!

Er det noen andre gutter som opplever det samme? Meldingene jeg sender er helt greie (hverken distrig eller upersonlig). Er det slik at damene får så mye oppmersomhet at de lar seg sjeldent friste til å svare? Ut i fra min erfaring er det bare å la jentene ta kontakt, det funker best..

Jeg begynner egentlig å bli litt lei hele letingen.... Og lurer på hva jeg gjør galt??

Er ikkje akkurat så aktiv at det gjør noe men jeg finner alikevel ikkje han jeg vil ha som også vil ha meg...

Hva må til og hva skal jeg gjøre annerledes, noen gode råd og tips?? (nå er jo alle her inne single, så ikkje sikkert det rette stede å spørre)

Tja............jeg har passert 30 og har etterhvert fått litt viker, noe jeg ikke synes er så veldig kult. I det siste har jeg klippet håret militærkort. Føler kanskje det er det beste.

Noen andre tips eller råd?

Hva synes jentene er best å gjøre om man får viker?

Nå skal jeg snart gå å lage middag. Man finner jo sine favoritter som singel, selv om det ofte er det hyggligere og like billig å lage mat til to. Men her på sukker er det sikkert mange som har laget seg oppskrifer som er :
1) fort gjort 2) har få eller billige ingredienser og 3) er godt. Noen tips til kokeboka mi?
Jeg har en gjedde i frysern ??? : )

Hva er det med at mange jenter/kvinner som paserer 30 årene blir så nærtagende og tar seg selv så høytydelige. Jeg mener at du kan være inne i en god taste samtale også pluttselig så sier man eller utrykker man seg med noe som de tar seg
veldig narr av.
Er det slik at de har opparbeidet seg mange komplekser i oppveksen. Eller eier de ikke noe sans for humor lenger. Det er jo slik at enkelte ganger så treffer ikke humoren helt, men man forstår vel at det ikke er et forsøk på å fornærme.

Ihvertfall så bør de tenke seg om på nytt når de skriver i profilen sin søker så veldig en som ikke tar seg selv for høytydelig og at man må kunne le av seg selv.

Da er jeg heller ikke vulgar, frekk eller utfordrende til snuske prat med de jeg taster med bare så det er helt klart:)

Når jeg forsøker å fornye får jeg melding om at jeg ikke kan fornye før det gamle medlemskapet er løpt ut. Det låter rart? Dessuten er siden som viser nødvendig betalingsinformasjon borte.

Noen som kan hjelpe? Sukker kanskje?

Her er noe jeg tenker litt over og kunne trenge innspill på:
Jeg har hatt et forhold til en hyggelig fyr i 2-3 år. Vi har alltid visst vi ikke skal til alters, men så har det liksom vært for fint og beleilig til at vi har avrundet det og så har han jo blitt en god venn.
Nå vet han at jeg er i ferd med å begynne nett-dating og synes det er helt greit, men at han vil vite det om jeg forelsker meg eller går til sengs med noen. Dertil legger han til at om folk jeg treffer ikke godtar at man kan ha slike snurrige forhold som vi har, så er vel personen trolig ikke er en god match for meg.
Hvor sært er dette på en skala fra 1-10? Dette er jo et forum der folk treffer andre inntil man finner noen man liker godt nok. På den annen siden... hva svarer man om noen på en date spør når du sist hadde kjæreste?

Trenger visst (mer) hjelp med profilen, og tar sjansen på å starte egen tråd.

Bruker jeg noe kodeord jeg ikke er klar over?

Eller tolkes noe feil?

Hvor mange promille må damer ha innenbords for at jeg skal bli pen nok?

Tips?

Traff en dame ifjor høst /vinter noen ganger og skjønte vel fot at hun er ikke noe jeg søker og sa "hade det orker jeg ikke " not my kind of woman

Tja..etter flere månder med mas med henne på mobil og mail så dukker vel opp den 3de eller 4de profil fra henne her og og hun begynner å skrive til meg , men en merker fort hvem som skjuler seg bak profilen og så er det bare setter en sort hjerte... men vips noen dager senere nytt profil litt annerledes skrevet og samme om igjen.
Høy utdannet og tjener bra men søren ikke særlig god i hode og det beste hadde vel vært en legesjakk for henne ( finnes sikker menn som er like " påtrengende en jeg har problemet med en dame ...
Flere som har opplevt det etter en har truffet noen ?..

Gode råd

Siste svar ti. 14 juli 2009 21:43 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym lillepus

Jeg er temmelig ny i dette gamet. Jeg har fått noen få henvendelser på e-post, og de har jeg selvfølgelig svart på. Jeg har sjekket profilen til de som har gitt meg gule hjerter, og gitt tilbake der det kan være av interesse å få mer kontakt. Men hva gjør man med de som sender "standard flørte tegn"? Jeg setter pris på om noen har gode råd her.

Hva synes dere jenter om gutter som skriver erotisk litteratur? La oss gå ut ifra at "forfatteren" er ok på kvalitet og han skriver ikke om skikkelig syke ting. Er det en turn on eller blir man stemplet som pervo gris?

Hvor er det best å reise om man skal være der i 14 dager?
Severdigheter, prisnivå, shopping, fine strender, god mat, uteliv.........osv.

Trenger enkelt og greit tips til hvor jeg bør dra.

Fyr løs!

Kun sex ?

Siste svar ma. 13 juli 2009 23:38 (90 svar)
Skjult ID med pseudonym danserose

Jeg har datet mye det siste året, uten å finne noen som jeg kan ha noe som ligner et seriøst forhold med.
Har møtt mye "rart" , men også noen som fanget min interesse.
Men mange av de jeg kommer i kontakt med er ute etter kortere flørter ... noe jeg ikke vil ha.
Grunnen til at jeg ikke vil ha det er for at jeg vil ikke åpne meg selv for en som ikke vil være her over lengre tid. Å da bli stående igjen i en dam av tårer med et knust hjerte.
Jeg har blitt flink til å luke ut ugressene.. men det hender jeg blir overrasket , som på min siste date:

Begynte å snakke her inne og hadde en veldig god tone , tok ikke lang tid før vi ble enige om en date.
Ble overrasket da han på daten så å si "kastet seg over meg" og ville ha meg til sengs. Jeg sa nei, ikke før vi har blitt bedre kjent. Men hørte ikke mer fra han...før 14 dager senere. Jeg sa det som det var jeg ikke var intressert i kun sex.
Da ble han sint...
Hvorfor var det galt av ham og ønske sex ? likte jeg ikke sex kanskje?

Det er jo ikke det at jeg ikke liker det .. jeg vil ha sex , masse sex ..... Men jeg vil ha mer !
Jeg vil ha romantikk, vennskap, gjensidige følelser..... er det for mye?

Er bare så turn off......

Er det flere som har det slik?
At etter en fuktig kveld på byen blir trangen til å ha en armkrok enda større?

Ok, jeg har et lite spørsmåjl jeg har lurt på kjempelenge. I mange profiler ser jeg at det viktigste folk søker etter er noen som "ikke tar seg selv for høytidelig". Dette tror jeg, med hånden på hjertet, er den frasen jeg oftest ser i profiler. Han trenger ikke være snill, eller smart, eller trofast, eller et godt menneske, så lenge man "ikke tar seg selv høytidelig". Hva i all dager? Er ikke dette litt merkelig? Hva betyr det? Jeg mistenker at det har noe med janteloven å gjøre....har jeg rett?

:-)

Min kandidat:
"Bare vær deg selv!"

Noen verre?

Alenemødre

Siste svar ma. 13 juli 2009 14:34 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Carmina02

Hei.
Hør på radioen NÅ på P1
TYips til ferie for dere som er aleneforeldre

Jeg liker sukker jeg , vi er alle yngre enn vi egentlig er !

Du sender et brev til en du finner interessant. Kort og greit, sjarmerende og humoristisk(det er da avsenderen sin mening med brevet). Ikke noe vulgært. Brukeren har lest mailen, men verken svarer eller titter innom profilen. Greit, du er ikke interessant for denne personen, men hva med å si det da? Hvorfor stille og rolig logge seg av og late som du aldri har fått brev? Er det mye å be om?
For min del svarer jeg alltid!

...da var jeg kommet forbi 30-åra og har tatt steget inn i 40! :) Og det føles veldig bra! :) Hadde en strålende dag igår og har vært "lettere redusert" idag....hehe :) Ha en herlig kveld, folkens! :)

Svært mange kvinner her inne kommer med bagasje. Det er selvsagt helt ok at man har barn fra før. Derimot er det ikke helt korrekt å si at man er deltidsmamma. Deltid? Er man virkelig det?

Meg bekjent er det sjelden menn får innvilget mer samværsrett en 1 dag i uken pluss annenhver helg. Dette enten de vill eller ei. Med andre ord er kvinnene her inne fulltidsmødre. Dette burde gjenspeiles i profilen, for deltid og fulltid er to ganske forskjellige ting. Når man er fulltidsmor går nesten all tiden med til dette hvis man ikke skal forsømme sitt barn. Dette burde også nevnes i profilene.

Nei, fjern dette tullet med deltidsmamma. For menn er det ok å si deltidspappa da de aldri får lov til å se barnet mye likevel.

Nattmat

Siste svar sø. 12 juli 2009 16:39 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym NattmatMan

Ja, folkens, hva ble det til nattmat (de som fikk annet enn mat trenger ikke å brife med det) ?

For min egen del ble det rødvins-snabb (!), skagen baguette salat, synnøve gulost og akurk, fint dandert mellom to grove brødskiver :-)

funnet hverandre på forumet? :)

Det er en mann her inne som har bilde av båtmotoren sin !

Tidsfrist...?

Siste svar sø. 12 juli 2009 14:18 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym jeezlouise

Hvor kjapt venter man seg egentlig svar på meldinger her inne? Er det for mange sånn at folk helst bør svare med en gang ellers forsvinner interessen, eller klarer man å vente noen timer på svar?

Jeg er innom innboksen min gjerne en gang i løpet av dagen og leser, men har ikke sjangs til å svare før jeg setter meg ned med dataen på kvelden. I går f.eks, fikk jeg n relativt lang melding av en fyr som hadde satt hjerte på meg. Jeg leste meldinga og tenkte jeg skulle svare i kveld. Når jeg så svarer, får jeg beskjed om at fyren har merket meg som uinteressant. Gråter meg ikke i søvn akkurat, men det får meg jo til å lure litt.

Blir folk fornærmet når de ikke får svar straksens?

"Blotting"

Siste svar sø. 12 juli 2009 11:26 (53 svar)
Skjult ID med pseudonym sweetypai

Hva er det med menn og deres trang til å vise utstyret på mms eller msn???

Kan ikke de få av oss som enda ikke har gått i feriedvale lage en tråd uten mål og mening. En anti -problem tråd.
Kom igjen. Det er sommer selv om det regner de fleste steder i landet.

For de som synes det er kjedelig på sukker for tiden.............!

Da drar man heller ut på byen. ;p

....vi blir gretne av at vi ikke finner drømmepartneren innen x antall dager her inne.

Hei!
Takk for positive tilbakemeldinger og gode råd. Det er sannelig ikke lett å \"markedsføre\" seg selv. Skulle dette resultere i en date, vil jeg vel bli helt skjelven. 41 år siden sist! God helg!

Sort

Siste svar lø. 11 juli 2009 15:45 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym ensiferrum

Hvis jeg gir en person svart hjerte, blir alle meldinger jeg har sendt henne sletta da?

Hallo alle "sukker-unger"! Jeg har meldt meg inn nylig, og har en del spørsmål til dere med mer erfaring med dette. Jeg har skrevet mye om meg selv, og om hva jeg søker, i min profil. Er det dumt? Burde jeg nevne at jeg har vært enke i over fire år? At jeg før det var gift med samme mann i 37 år? At jeg har hatt det tøft - min mann var syk i mange år, og at jeg har mistet ett barnebarn og en sønn? Jeg har ikke lagt ut bilde av meg, men det er fordi jeg ikke har noe nytt. Jeg har kamera, men kan ikke ta bilde av meg selv. Vil ikke gå ut blant kjente for å be de gjøre det heller! Jeg vet ikke hvordan jeg legger det ut på nettet, og den jeg der kan få hjelp av er et barnebarn. Det passer seg ikke, synes jeg. Gode råd mottas med takk. En riktig god sommer til dere alle der ute!

Jeg fikk en litt uvant problemstilling denne sommeren. Vanligvis reiser jeg på ferie med kjæreste eller single venner. Men denne sommeren har jeg klart kunststykke å ikke fått koordinert ferien med mine single venner. Å reise med bare par, er ikke aktuelt, femte hjul på vogna er ikke min stil. Antall single venner går også ned med årene. Og siden jeg akkuratt har passert 30, regner jeg ikke med dette blir siste gang jeg får dette problemet.

Så mitt spørsmål er, hva gjør alle dere andre i ferien? Har alle klart å koordinere ferie med venner uten å bli femte hjul på vogna? Eller reiser dere alene eller med barn? Evt. noen som har anbefalinger til reisemål for single?

Er det andre i samme situasjon, setter jeg stor pris på reisefølge. En eller flere, kjønn er uviktig. Har ferie i august.

Hei!

Er ny her og synes hele denne sukkersiden virker helt ekstremt knotete og uoversiktelig, men det er vel bare fordi jeg har retningssans som en svimmel padde. Jeg prøvde å spørre i en annen tråd, men fikk ikke svar der - så prøver igjen; hvordan finner jeg brukere med lavere matchingpoeng enn 70? Det hadde vært morsomt å finne ut hvem Sukker mener passer meg aller minst av alle jentene omtrent på min alder her. Jeg tror vi to har et par høner å plukke med hverandre.

-bangalter

Lurer på en ting: er store muskler på en mann turn off for dere jenter? Jeg elsker å trene og har gjort det hele mitt liv men opplever oftere i voksen alder at mange jenter synes det blir for mye muskler. Tingen er at jeg har jo samme personlighet nå som jeg hadde da jeg var mindre men mange damer gidder ikke engang å bli kjent. Man blir satt i bås som en mann med muskler men uten hjerne. Er det bare å innse at slik er det?...og så begynne å slanke meg ned for å kunne ha et større utvalg jenter å søke i/etter!?!?

Jeg ser det er mange jenter som sier at mannen må ha selvtillit og være barsk og sånn......de er sikkert ute etter de typiske klysete macho-gutta. Betyr det at vi som er sjenerte og litt tilbakeholdne ikke er spesielt ettetraktet?

Kaffe

Siste svar fr. 10 juli 2009 19:31 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym ensiferrum

Merker jeg blir veldig lettsindig og glad av kaffe :)

Noen fler som blir det?

Nå er det jo ikke lenger særlig uvanlig eller oppsiktsvekkende med tatoveringer på begge kjønn. Kom i kontakt med en hyggelig fyr i går og han lurte på hva jeg mente med at drømmepartner burde ha sansen for tatoveringer. Jeg sa som sant er at jeg har noen selv, som forsåvidt er ganske synlige på bildene mine, og at jeg er i gang med et middels stort prosjekt på armen. Da ville han plutselig ikke mer, for jeg var visst ikke en dame han evnt kunne ta med hjem til mor som han sa.
Er det sånn at man velger partner utifra hvem man kan ta med hjem til mor? Og er det at jeg tatoverer hele underarmen noe jeg burde opplyse om? Jeg mener at det som kommer frem av profilen min burde være holde, har jo synlige tatoveringer på bildene..

Prøver å tenke litt på hva er ærlig nok??

Sånn som ting er idag med krise her og krise der, vold,krig ovs ovs ovs, hvor ærlig skal man være når man legger ut en profil eller snakker med noen om sin egen tilstand/sin mening om verdens tilstand.

Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg har i det siste møtt på personer som skygger banen litt grunnet min egen tilstand(som vi ikke går inn på her, les profil) og tydelighvis ikke ment at jeg var bra nok.

Jeg er alltid ærlig når jeg møter nye mennesker og sier ting som det er, ser ingen grunn til å utelate noe eller ta en "hvit" en for å dekke opp noe de kommer til å finne ut av samme hva litt senere.

Hva er det beste ved å være medlem her?

Hvordan får jeg bort en smoothieflekk som har rent nedover veggen og laget en deilig stripe jeg ikke får bort med verken Jif eller noe annet? Krise!

Starta i ny jobb for noen månder tilbake.
Der møtte jeg den herligste jenta jeg noen gang har møtt
Fra første gang jeg så henne viste jeg at dette var kvinnen i mitt liv
Vi hadde pratet endel sammen før jeg fikk vite at hun var forlovet.
Men klarte ikke holde meg unna, så jeg tok mot til meg å sa hva jeg følte til henne.
Fikk vite at hun og hadde stærke følelser for meg.
Så vi beggynte å snike oss rundt sammen og datet i skjul (jeg vet; vi fortjente smekk på fingern og fy i ansiktet! pga den egentlige typen)
Alt gikk "fint" en god stund. Hun sa b.a. at hun skulle ønske jeg var typen flere ganger
Jeg utvikla veldig stærke følser for henne og hun for meg. (aldri i nærheten følt noe lignende for noen noen gang)
Men så endag ble vi "busta" av typen. (ble masse styr, orker ikke ta det her)
Hun sa hun fortsatt hadde veldig stærke følser for meg, men at hun ikke klarte la forloveden gå (noe jeg skjønner godt)

Så nå sitter jeg her alene tilbake og ting er rett og slett utholdelig. Alt har rakna, måtte si opp jobben(klarer ikke se henne mere når jeg vet at det aldri kan bli oss) klarer ikke værken være med venner(bare tenker på henne), klarer ikke se etter andre damer (føler aldri jeg kommer til å finne noen som er i nærheten)
Alltid blitt sett på som en fysisk og sykisk sterk person; men nå bryter jeg sammen hele tida. Har hatt kjærlighetsorg for men det var som å vinne i lotto iforhold til dette... Trodde ting skulle bli bedre med tida, men jo mere det går opp for meg at det ikke blir oss jo mere vill jeg ha henne

Noen som har noen tips eller støttende ord?