Sukkerforum

Er det noen trivelige jenter som skal ut og ta en pils eller to i Drammen idag? Vi er to kjekke sukkerkarer som skal ut og ta noen øl ;)

Det er litt kjedelig at tråder ofte blir ødelagt av hva dere synes om meg som person. På denne tråden kan dere boltre dere fritt!

Lurer på hvordan jeg skal overleve høsten og vinteren alene... Nytt for meg det der, og ser ikke helt hvordan det skal gå for seg... Samtidig som høstmørket og kulden kom ute nå, så kom virkelig det store savnet etter noen å ligge inntil... Tar imot gode råd og tips med stor takk:)

så var det fredag da... endelig... god tur til alle hyttefarere=)

http://www.youtube.com/watch?v=ecW3d0qt2DI&feature=related

Nå har jeg opplevd for andre gang at noen har klart å sende melding til meg uten å dukke opp på besøkslista. Hvordan klarer de det? Profilene har hatt matchtall >70.

Jeg synes meta nivå er interesant (+ noen Ser og evt - Ner).
Vi som er er er en broket gruppe folk her (ref: ymse tråder).

Jeg vil tenke at andre enn jeg reflekterer omkring hva som skjer i debatter. Ser misforståelser oppstå i kampens hete, ser noen reagere med overdreven krenkbarhet fordi teperaturen er høy eller av andre grunner.

Jeg "hang ut" noen fordi jeg opplever å kjenne dem litt (det er nok bare sant i mitt hode) og fordi jeg er så trygg på at jeg liker dem, at jeg ikke var redd for å ta det opp.

Men jeg synes jo at noe som dette forumet an brukes til, er refleksjoner omkring hvordan vi fremstår. Jeg synes noen virker kloke, noen generøse, noen naive, noen bitre, noen sinte og noen sleske. Mange vil nok få assosiasjoner til bestemte nick når jeg bruker disse adjektivene. Noen kjenner seg nok også truffet.

Er det ikke i denne settingen interessant å reflektere over hvordan vi oppleve hverandre og det som foregår?

MINIGRIS?

Siste svar fr. 2 okt. 2009 21:23 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym nettfeber

Mange skriver at de har, men er det noe sjekketriks da? Konkurrere med en svart sjalu galte er ikke noe jeg gjør frivillig ;-)

Det er en ting jeg har tenkt på en del i det siste, og hver gang jeg leser om noen her som "klager" på manglende svar eller har et kriterie som MÅ oppfylles for at de skal være interessert ol. så blir jeg nesten bare mer og mer overbevist om at det er forumet sin skyld!:-)

Ikke misforstå, for jeg liker forumet kjempegodt, og det er vel (desverre) hovedgrunnen til at jeg tilbringer så mye tid her inne som jeg gjør!
Nå har jeg vært medlem på Sukker en god stund, litt "on and off" men alikevel en god stund. Samtidig har jeg vært medlem på en del andre nettsamfunn samtidig. Både sjekkerelaterte og mer "vanlige" sider. Stort sett med de samme bildene og den samme profilteksten. Det som slår meg er at svarprosenten på de andre stedene er ikke langt unna omvendt proporsjonal med Sukker..

Om jeg får svar på 20% av meldingene jeg sender her inne, så får jeg svar på 80% av meldingene jeg sender andre steder. Tonen i meldingene er den samme, alltid tilpasset det hun skriver om seg selv. Og mest ironisk, en del av de jeg får svar fra eller som kontakter meg først, er jenter som her inne ikke har tatt seg bryet med å gå innom profilen min engang etter at jeg har sendt de melding, men som gjerne vil ha kontakt når vi er på andre steder på nettet!:-)

Grunnen til at jeg derfor lurer på om det er forumet sin skyld er rett og slett om vi er så motagelige for "gruppepress" her inne?:-)
Det virker på meg som om jo flere tråder som kommer om jenter eller gutter som ikke svarer, sære krav for at man skal svare osv... Jo vankeligere blir det å få svar her inne...
Blir vi formet av det vi leser på forumet til den grad at vi tar andres holdninger og meninger for at slik skal det være?
Selv så føler jeg at det kan virke som om mange her inne ubevist reagerer utifra disse trådene.

Hva synes dere? Er det noen andre som har tenkt slik, eller er jeg helt på feil jorde?:-o)

Tusen takk, Spantax.

Men jeg kan jo ikke ha det på meg at jeg ikke er generøs, så her er en egen tråd der du kan briljere med din vidd og kunnskap.

I tilfelle fin men tatt i juks Holdup eller in, løslepper eller vipper? What ever ;.-) .... Ufin mener man stygg/ikke særlig pen? Slem ikke snill spanderte ikke maten eller ølet ditt?

Hva skjer med de stakkars dømte profilene. Samles de opp i en svarteliste på serveren eller er det en variant av sort hjerte eller skal det brukes i en eller annen form for statistikk..

Bare lurer...

Bruker dere sukker til kun forum, eller er dere på sjekkeren også?

Musikk....

Siste svar fr. 2 okt. 2009 00:15 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym hurragutt

Deftones :

Yay or nay?

Hvor mange

Siste svar to. 1 okt. 2009 22:16 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym kameleonen

profiler har dere vært innom? Over hvor lang tid?

Ser at det er mest folk sørfra, og sentrert rundt Oslo-området som er med her... Jeg selv er fra nord.

Hva mener dere damer som bor sørpå. når dere blir kontaktet av noen nordfra? Har kontaktet noen damer, og de få gangene jeg får svar er det at jeg bor for langt unna. Dere søker kjærligheten men kun hvis han bor i gangavstand unna??

...er vel en ganske spesiell type? Jeg ser ikke helt for meg at hun er den skarpeste nåla i høystakken...

Det finnes

Siste svar to. 1 okt. 2009 17:39 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym kameleonen

Push up
Hold in
Stay up`s m. mer...... Noen som har blitt overrasket/skuffet over å "åpne" pakken?

Hva hører du på når du er trist, savner kjæreste eller har kjærlighetssorg? Jeg savner en nå, da går det kun i sippesanger

http://www.youtube.com/watch?v=21ka4nAyKVY&feature=related

Det var så mye rart som frista
Når du merka at det brista
Og du bynte å gå lei
Vi hølt sammen hele tia
Og det var så lenge sia
Det var spennende og nytt

Da du var så betatt ta meg
Da je enda var spennende for deg

Jeg oppfatter matchtreet som en veiviser, eller et verktøy for å få et inntrykk av en person. Jeg synes ikke man skal henge seg for mye opp i selve matchTALLET, men det er ofte egenskaper på treet som jeg er opptatt av.

Det første jeg ser på er varighet. Ettersom jeg selv er ute etter et langvarig forhold, ønsker jeg at en person jeg eventuelt skal date skal ha samme ønske. Om det blir langvarig eller ikke, kan jo ingen forutse, men jeg synes det er viktig at jeg har omtrent de samme holdningene på dette feltet som mannen. Hvis bladet er oransje, er det helt ok, men hvis det er rødt, skygger jeg banen.

Videre ser jeg ofte på emosjonell, krenkbarhet, sosial intelligens og empatisk. Hvis det lyser noen røde blader her, sier det ganske mye om den som har fylt ut testen. Hvis en person f.eks har krysset av at han er empatisk i liten grad, er det helt uaktuelt for meg å treffe denne personen.

Når det gjelder krenkbarhet, er det å lett føle seg krenket et tegn på lav selvtillit og usikkerhet. Det er vanskelig å leve i et forhold der den ene parten til stadighet føler seg krenket, og ikke kan bære sine egne vonde følelser på egen kappe, men vil beskylde den andre parten for å ha krenket dem. Selvfølgelig er det naturlig å føle seg krenket dersom man faktisk har blitt krenket. Men hvis man krysser av på spørsmål som indikerer at man er lett krenkbar, da er jo tendensen helt klart der.

Hvis det lyser rødt på emosjonell, vil jeg tenke at den andre parten er ufølsom, rigid, og ikke er i stand til å føle noe særlig. Jeg tror testen har stilt spørsmål i forhold til hva vi faktisk føler, og ikke hva vi er i stand til å uttrykke, da dette er to vidt forskjellige ting. Jeg kan ikke gå inn i et forhold der jeg mistenker mannen for å være en kald fisk....

Heldigvis er det svært sjeldent at disse egenskapene, som jeg setter høyt, dersom de ligger i riktig ende av skalaen, matcher dårlig. Men av og til lyser det rødt, og da får jeg en dårlig magefølelse. Ofte blir denne magefølelsen bekreftet av profiltekst, og bilder. Dersom alle disse egenskapene viser seg gjennom fire oransje blader, da blir jeg litt skeptisk.

Når det gjelder personlighetstester og relasjonstester, skal man alltid bruke disse som et redskap og ikke som noen fasit. De kan brukes som et verktøy, som kan være utgangspunkt for spørsmål eller samtale. Likevel er det bred enighet om at slike tester faktisk ofte gir et relativt godt bilde av oss som mennesker.

Finner jeg ikke kjærligheten nå så kan det bare være.....har blitt VIP+, hehe!

Stor pågang på mail tyder på at mange trenger en å krype inntil for å holde varmen. Sukkerdamene tar sats før snøen legger seg virker det som ;-)

Urk

Siste svar to. 1 okt. 2009 09:01 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Musvit

Nå melder de blonde bertene på TV2 SNØ og nattfrost... Akk, en ny vinter som singel??
Har både lester og peis, men også rom for to; og gaaanske trekkfulle vinduer.
Klyynk.. what to do?!

Hei hei. Cork er et nytt utested på Frogner med veldig god service og hyggelige priser på torsdager. Jeg jobber ikke der ;) I morgen blir det gøy. Hvis det blir for mange folk, så finnes det jo alltid Champagneria eller Hammertsen... ;)

See if you recognize me from the profiles ;) Man under 35 :)

Velkommen tilbake til Torsdagskonseptet på CORK hver torsdag med det beste innen loungemusikk.

Det blir som vanlig den deilige musikken god drikke, følese av intimitet samt alle godfolk..

Ta med deg vennegjengen å møt opp på Cork!!

ID:20+

Åpningstider: Mandag- Søndag 10.00- 03.30 (Torsdagskonseptet begyner kl. 20.00)

Cork ligger sentralt på Frogner (Frognerveien)med en varierende mat og vin meny. alt fra omelett, tapas til indrefilet og utsøkte desserter.

Hei! Jeg trenger å lade batteriene og vil dra på ferie for å hente krefter. Liker å dra på SPA. Er det noen som har gode tips på steder å dra? Skandinavia er veldig dyrt. Bra steder ved Middelhavet ville være fint å få tips om. Noen som har dratt alene?

Sølibat?

Siste svar on. 30 sep. 2009 18:39 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym kameleonen

Vi er jo single. Ofte i uker, måneder og kanskje år.
Og ingen av oss hopper til køys med den første og beste....
Vi ønsker å vente til vi møter den rette.
Hva er det lengste du har ventet? Med sex :-)

Litt åpenhet rundt sex er alltid en fordel...synest vi er for lite flinke tl dette....Jeg selv har ingen tabuer..bare de jeg har blitt fortalt at jeg skal ha ;)

Folk skriver jo bare om sex i dag! Kjære unntak, kom hit!

Inspirert av tråden "Hun har barn!"...
-trådtittel kan også omskrives til "Han har IKKE barn!", dersom dette er relevant for deg å skrive om. :-)

Er det greit å IKKE ha barn...når man har passert en viss alder?
Hva er evt den "magiske grense", og hvorfor?

(Er fullstendig klar over at det kan være et ømt tema for flere, men tenker at det kan være interessant å ta opp dette også i et singelforum)
:-)

Eller hva mener dere?
Funker det å prøve en ny vri på det hele?

Fikk akkurat et brev fra en fyr som jeg hadde rødt blad på varighet med på matchtreet vårt. Jeg svarte, takket for hyggelig mail, men at det var dumt at vi hadde litt ulike forventninger til varighet på forhold. Jeg fikk svar tilbake om hvorfor i alle dager jeg trodde det, og svarte at det sto på rødt blad på treet, og siden jeg ligger på 7 eller noe rundt der i "varighetsskalaen", regnet jeg med at det var han som ikke søkte langvarige forhold. Fikk svar tilbake: Da tror du vel på julenissen da! Og spurte hva han mente med det. Jo, siden jeg trodde på det som sto på en matchtre, da trodde jeg vel på horoskop også da!

Jeg svarte at det faktisk var han som hadde fylt ut den informasjonen selv, og at han måtte ta konsekvensene av det, og ha forståelse for at mennesker kanskje oppfatter han som en person som søker korte forhold. Har ikke fått noe svar enda. Jeg hadde selvfølgelig endret oppfatning dersom han eventuelt hadde forklart meg at dette kan variere, og tatt mitt spørsmål på alvor, men måten han svarte på fikk meg til å føle meg dum.... Hva mener dere?

Vis bilde ditt her! Tråden hvor vi ser alle bildene av oss som bruker forumet :)
Syns det er gøy å se fjesene fra i går, og kanskje knytte dem opp til nick!

Hei. Dette er for alle søte damene der ute.

Jeg har vært her på ca. 2 mnd nå og har skrevet hyggelige og ærlige ting til de damene som jeg synes kanskje passer godt til sammen med meg. Jeg mener at jeg er en kjekk kar med humor, intelligens og høflighet. Er det sånn at dere jenter får så mye rart fra gutter at dere ikke gidder å svare? Er det sånn at det er kun bildene dere ser på? Altså, Sukker er jo bare et par bilder, tekst, og et elektronisk derivert ”Matchtre”. Dere må jo MØTE en man som virker snill og morsom for å få et menneskelig inntrykk av han. I vært fall si at du ikke er interessert og hvorfor da. Tror mannfolk flest klarer å ta imot kritikk. I så fall jeg. Jeg ønsker det, egentlig. Jeg tenkte på en ting i går . Jeg satt på Facebook og så på bilder av mine venners kjærester som jeg har alltid synes var attraktive (fysisk og mentalt). Sen så tenkte jeg, ”Hva om denne damen var på Sukker med kun to eller tre bilder og litt tekst om seg selv? Hadde JEG gått for henne?” Da begynte alt å se litt annerledes ut…

And yes, I am a Swede, so my apologies if my Norwegian wording might seem a bit off ;)

Ønsker alle dere søte, smarte, morsomme og hyggelige damer der ute en fantastisk fin dag, uke og måned!

Det hadde vært fint å ha mer aktivitet i sukker fest...
forslag til nest fest: dans, musikk , morsom lek...
Eller ha en maske-fest, folk skal bruke maske under hele festen, maske er et par, så de skal lette etter andre, ....
Etter de har funnet hverandre, så skal de gjør ferdig en oppgave sammen...
Så det blir mer kommunikasjon ,bedre samtale og bedre samarbeidet mellom paret .
Det vil bli en bonus hvis folk har god kjemi og liker hverandres utseendet i tillegg....
Det er bare et forslag!

Noen har funnet opp en smart innretning - garasjelys med bevegelsesensor! Når man nærmer seg garasjen for et eller annet ærend går lyset på automagisk. Magisk!
En smarting på motsatt side av Paddehavet fant ut at jo, dette kan ha utvidet bruksområde. Man kan bruke et ekstra kraftig lys og monteres bevegelsessensor på båthuset. Da kommer lyset på så fort man nærmer seg brygga - IKKE like genialt! I kveld blåser det litt. Det er bølger på sjøen, båten ligger ikke stille. Resultatet er at jeg har et flomlys som lyser ned i vannet og reflekteres som diskolys av bølgene opp på min sukkerskjerm. Utrolig plagsomt å lese andres klager i dette lyset!

*Samme damene som før
*Samme antall treff som før
*Samme forumfolk som før
*Samme diskusjoner som før
*Samme engasjement som før
*Samme hysterisk morsomme tråder som før, synd "Hva er det med dere menn" nettopp forsvant

Men det er allikevel en vesentlig forskjell fra <før>........-for før er før, nå er nå!

I'm in, again!

Jippi !!! Jeg er så glad, jeg er så glad ,jeg er så glad...

Ååhååååhåååååååå.........................ROOOOOOOOOOOOOOOOSENBORG!!!!!!!!!!!!!!

Dere damer fra trøndelag er bare fantastisk fine og mye fart i. Flytter snart nord over jeg ;)

Ser du noen reklamer på TV som ergrer deg, som du synes er teit, fordummende, uriktig eller villedende?

Noen forslag til reklamer du synes er teit?

Under følger min tolkning av VitaePros reklame for sine piller... ;)

----------------

"Jeg er brannmann og røydykker til daglig, og jeg trenger derfor litt ekstra energi for å stå på også på hjemmefronten!"

..Blant annet til å snurre klønete på liten en dum umbrakonøkkel på en jævla Ikea-hylle jeg har brukt hele faens lørdagen på..

Send LETTLURT til 2007 så får du et tomåneders sett med lykkepiller uten dokumentert effekt rett i postkassen din. Send LETTLURT til 2007 eller gå inn på www.lettlurt.no og bestill nå!"

;-)

Ble nettopp oppringt av Norsk Gallup. Dataprogrammet fyren satt med var oversendt fra NAV. Han hadde alle mine personopplysninger og ringte meg FORDI mitt navn er opplistet som stønadsmottaker fra NAV. Han oppga at de der inne var flere hundre personer med tilgang på disse opplysningene.

Dette MÅ være brudd på personvern?
Jeg ønsker å få stoppet dette umiddelbart! Noen her inne som kan fortelle meg hvordan jeg best går frem? Har aldri vært utsatt for noe slikt tidligere. Telefon til politiet gjorde meg ikke klokere. Ringer jeg datatilsynet? Hva gjør jeg?

I neste tråd kommer det noen setninger. Tenkte å ikke lage så mye plass her på hovedsiden ;)

"Hun lar armen gli over det tomme lakenet ved siden av seg: Kroppen hans skulle ha vært her. Et mykt, varmt legeme skulle omslutte hele henne, en menneskelig lukt forskjellig fra hennes egen, umerkelig, fordi hun var vant til den. Hun skulle ha rett til å kjæletegne denne kroppen, gni huden sin mot hans og begynne ritualet på nytt hver kveld. Hun kom aldri til å bli trett av det. Hun drømte om gjentakelse sammen med ham: å være sikker på at han kom til å ligge der neste kveld."

Dette er skrevet av Céline Curiol, men ordene føltes riktig for meg ;)

Matchkort

Siste svar ma. 28 sep. 2009 17:21 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym TomTom;-)

Hadde dere noen kjente fra forumet på matchkortene deres?

Vi må vel ha den obligatoriske tråden om erfaringer fra festen (hvor ble det av de obligatoriske syterne?).

Som vanlig så var det mange hyggelige og imøtekommende folk og jeg vil tro det var en del som også "fant" hverandre i løpet av kvelden. Skulle bare mangle med så mange single på et sted.

Men jeg kan ikke bare rose opplegget. Jeg håper til neste fest at Sukker ordner skikkelig "disco" igjen. En fest uten dansemusikk/dansegulv er ikke en ekte fest etter min lærebok...

Da er søndagen her, noen av oss har vært på jobb å kunne ikke delta på sukker festen i posthallen :(

Men bable i vei :)

Jeg satt i går og lurte på om jeg skulle ta turen til sukkerfesten. MEN, jeg fant jo forleden ut at jeg nesten ikke har single venner igjen, og de få som er single skulle på Superfamily konserten.

Så til slutt så endte det opp med at jeg ikke dro (kall det noe annet hvis du vil) og sitter igjen med spørsmålet: Hvor mange er det som drar dit alene?

Noen ærlige tanker?

"Du er ikke min type ...... du er singel." - James Bond

Jeg ser mange skriver til stadighet at de har noe på gang eller at de elsker noen andre.
Samtidig er det stadig tema at det er mye titting her inne, lite brevskriving og nesten ingen dating.

Har dette en sammenheng? Er dere ikke ferdig med tidligere forhold, eller tilhører hjertet deres noen andre?
Kan dette være årsaken til at folk ikke går på date?

Klarer man å gi av seg selv om man fortsatt sitter og tenker på eksen sin?

Kan noen forklare hvorfor ikke alle damene går med svarte blanke tights?
Finnes det et eneste mannfolk som vil si at det ikke er greit?

Elektrisk på Posthallen forøvrig... ;o)

Når du er på en date og ser ei du har vært på date med tidligere komme inn i lokalet, betyr det at du har vært på litt for mange dater?

matchkort ..

Siste svar sø. 27 sep. 2009 20:39 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym madeforyou

Hei.

Er det noen av dere jenter som hadde match med meg på matchkortet ??
Har vært på sukkerfesten noen ganger før der jeg har opplev at de som har meg på kortet ikke har tatt kontakt.
Er det noe galt med meg el ?? Men det er sikkert mange som har opplev det samme..

Har lurt lenge på hvor mye dere jenter synes en bør koste
Skjønner at det er veldig individuelt men hvor mange % av en månedslønn er vanelig?
Og nei har desverre ingen jente å kjøpe en til :P