Sukkerforum

Ser at en enkelte mennesker går rundt med en genser(gjerne pastelfarget) hengende over skuldrene.....

Er dette folk som har fått en kaldskulder.......?? eller er det noe annet som plager dem...??

Jeg har vært bort fra sukker en liten stund (fant en sukkergutt fra festen så er det slutt) , nå er jeg tilbake. Ser at de alle fleste er fortsatt her . Det er mange av oss her. På en måte, føler jeg ikke så alene. Kanskje et slik sted blir en slag soveputer for singel , men jeg er redd for å sitte fast her...

Er ei jente løs hvis du har sex på første date? ja, jeg sier jente. vi snakker mye om likestilling nå i det 21. århundre men når det kommer til sex er det fortsatt jenter som blir stempla som billige når de har ligget med mange. Sånn er det til og med i retten

Bagasje

Siste svar ti. 18 aug. 2009 23:55 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym kameleonen

Har lest noen tråder der ordet "bagasje" har blitt brukt. Eksempel single med barn. At de har bagasje, i form av barn.
Er det en "vanlig" betegnelse?

Og er dere enige, hva betyr egentlig å møte en person med bagasje?

Jeg tror jeg dør av mangel på kos! Du veit det er ille når venninnene dine stadig vekk må kile deg på ryggen og bamsen plutselig er tilbake i sengen. Kan man dø av kosesyke? Jeg begynner tro det er mulig..
Jeg vil ha kos!!!

Hun er vakker, aktiv,glad i og flink til å danse, velutdannet, smart, har bra kropp, kles/motebevisst, opptatt av at hun selv og hennes omgivelser tar seg godt ut, bruker ikke ekstremt mye sminke og er glad i både kos og erotikk.

Jau jau, lykke til med den Mister....

Jeg lurer på en ting. Jeg har fine gutter med høy match med meg, men så står det i teksten: vil ikke ha barn/vil ikke ha flere barn er ting som kan skape konflikter hos dere (dette er gutter som ikke har barn selv). Vil ikke guttene her ha barn?

Jeg har funnet ut at jeg må skifte taktikk. Har oppdaget at jeg er i ferd med å miste futten og har nesten glemt at det er noe mer enn forumet her inne. Nå og da kommer jeg på at, åja, det var noe annet man var her for.

Så nå skal jeg angripe situasjonen slik jeg gjør med f.eks jobb, trening, oppussing og sånt. Sette meg et (del-?)mål og jobbe mot det :

Jeg skal kjøpe julegave til kjæresten min i år.

Ifølge et ukeblad jeg leste for lenge siden, hjelper universet meg å oppnå dette hvis jeg klipper ut et bilde av en innpakket julegave og limer det på en papplate og henger på veggen.

Vips!
(oppdatert resultatliste følger i desember)

Hva er forskjellen på sexhibition....... og sex i dusjen.....??

Sliter litt med å svare ei dame som spurte om jeg ville være med =-o

Hei! Skal ut på en sykkeltur nå. Ganske fersk i byen, så er ikke veldig kjent. Noen gode tips til sykkelløyper? Har kikket litt på google maps, og vurderer å sykle opp til Sognsvaten. Er det fine løyper der? Hvor lang tid bruker jeg på å komme dit når jeg bor omtrent ved slottet?

Besseggen...!?

Siste svar ti. 18 aug. 2009 14:39 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Fjøsnisse

Besseggen - omtrent det eneste saliggjørende når det gjelder å beskrive seg selv som en dynamisk og ung person som er i stand til å traverssere den Norske fjellheimen.

Og det som er minst like interessant er at den geografiske spredningen av de som synes at Besseggen er det tøffeste på jord, er stort sett innenfor ring tre i vår alles kjære hovedstad.

Jeg kunne sikkert ha dratt dette ut i langdrag, men jeg lurer fært på hva det er som gjør Besseggen, og akkurat den, så ufattelig 'kuul', forsåvidt sammen med 'Birken' i en eller annen form, og da spesielt for bygda Oslo?

Dears,

Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.

Sincerely,
God

Er det flere som går ut i skogen på natten?
Som føler en hvis spenning av å gå hjem midt på natten?
Som sitter oppe med dørene åpen og kjenner natteluften krype inn gjennom vinduet.
Som kan legge seg ute for å våkne av at solen varmer kroppen?

Jeg vet du finnes, men har ikke møtt deg på lenge.

Bare så vi ikke kupper en annen tråd :-)

Hva liker dere kort og konsis eller masse info?
Hva syens du om å legge ut personlig informasjon tilgjengelig for alle som klikker på deg?

Vil nå tro bildet setter visse assosiasjoner som ikke er min hensikt.

Men målet helliger middelet...Hvordan skal en ta en dame?
Det er så mye vi trenger å lære. Så mye vi tror vi kan...

Vil nå tro overskriften setter visse assosiasjoner som ikke er min hensikt.
Men målet helliger middelet...

Med det mener jeg selvfølgelig;
Hvordan skal vi menn oppføre og håndtere oss for at dere skal oppfatte oss som den dere ønsker.

Ikke kom med "kjemi", "gentleman" osv, da det er for vagt.

Fortell hva som virkelig skal til for at dere skal bli mo i knærne, i den korrekte betydning.
Hva er det dere leter etter, når dere begynner å undersøke oss på atomnivå?
Når dere bruker deres innstingt og deres kvinnelist til å overmanne ethvert forsøk på å la oss forstå dere, hva skal vi da forsøke på?

Og; Ingen kofferttanker her nå ;)

Hvor langt rekker egentlig beskrivelsen "et par kilo for mye"? Ganske langt virker det som etter å ha kikket innom en del profiler...

Norge er kanskje fortsatt det eneste landet i verden som har ananas på pizza, og ødelegger helheten. ;)

VG har minst 2 ganger hatt det som hovedoppslag på forsiden og de er enige med meg.. NEI til ananas..Hvorfor skal det være ananas på Norske pizzaer? Alle jeg kjenner skal ha ananas på pizza tror jeg..

Er det bare jeg og VG som er enige om dette?

strieskjorte og havrelefse..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym safran

idag har jeg landet i hverdagen. etter en superfin sommer. har hatt en heftig sommerflørt, som jeg hadde håpet ville vare, men ser det skal mye til...fordi han bor i utlandet og ikke er norsk. det blir nok for lite sol her, for å si det slik. men han var her hele juli, det var som å treffe en gammel venn. traff han ute. jeg ble sjekket opp juhu..
vet ikke om nettet funker helt for meg. men betalte optimistisk en mnd superbruk igjen her på sukker. om ikke annet for å henge på forumet. og for å glemme han jeg tenker på. burde kanskje ikke engang vært her inne..men,men.
sukk..trenger vel egentlig bare litt moralsk støtte nå.kjenner jeg meg selv rett så stuper jeg vel uti noe neste gang en kjekk og sjarmerende mann blunker til meg og sier noen smigrende ord. er det flere som har det slik eller? at de blir fort betatt. hører som oftest om det motsatte nemlig...

Har diskutert dette med noen venninner og det var påfallende så like opplevelser vi hadde med våre ekser. Derfor lufter jeg det her... (Ja dere skjønner, lufting trengs når dere hører hva det er... ;-)

Altså: Disse mennene hadde alle til felles at de var nøye med en rekke ting i huset. Flinke til det meste. Og ekstra gode til å kritisere ting som glemte kaffekopper, åpne skapdører, smuler og hybelkaniner...

Men doskålen? Den så ikke ut når de forlot den. Og da lurer jeg virkelig... Er ikke det noe av det verste en kan slurve med i huset? Selv ville jeg vært flau om det ringte på og ikke DET var gjort. Smulene på benken fikk heller være om det ringte på. Men slik var det ingen av disse mennene som ville prioritert. De tok rett og slett aldri en runde med do-børsten. Og virket ikke flaue engang når det ble påpekt. Er dette vanlig? Og hva skyldes dette i så fall? Noen menn eller kvinner somkjenner seg igjen?

Jeg kan ikke fatte og begripe hva det er med meg som får menn til å tro at jeg er en hore. Er det utssende mitt eller utstrålinga eller hva? Jeg vet det ikke er klærne, for jeg kler meg ikke noe mer utfordrene en andre. Så hva er det som får menn til å tro at den: er du ute etter litt morro så betaler jeg godt, eller jeg er gift men søker ei som er diskret på si. Er 100% til å stole på og betaler veldig bra! Hva f**n!!

hei alle der ute.

jeg kjøpte et medlemskap for en mnd. Min pc hang seg opp og pluttselig hadde jeg kjøpt tre mnd i tillegg. Noen som vet om jeg kan anullere det siste kjøpet og få pengene tilbake? Har sendt mail til sukker, men får jo selvfølgelig ikke svar..

Satt og bladde litt i Dagsavisen i dag, og på s. 14 legger jeg plutselig merke til et bilde som viser en tysk jente på en ølfestival, tatt av scanpix / reuters. Det samme bildet har jeg sett her på Sukker, bare at da var ølglasset og de andre jentene klippet bort. Dette er til og med en jente som har tatt seg bryet med å fylle ut profilen sin og skrive litt om seg selv. Står det virkelig så dårlig til med selvtillitten til enkelte her inne? Er det andre som har opplevd det samme?

Ettersom jeg studerte fra jeg var 20 til jeg var 30 har jeg fått for vane å tenke i semester.
Det gode med det er at da kan man oppdatere forsettene minst to ganger i året! Det er august og nye muligheter står for døren : ) Dette semesteret skal jeg gjøre alt bedre og grundigere og morsommere og mer effektivt og mer avslappet og mer målrettet.
Når det har blitt jul kommer alt til å være perfekt og jeg kommer til å være en sånn dame som jogger smilende i kuling...
Noen håp og mål for det neste semesteret folkens?

Søker dame

Siste svar ma. 17 aug. 2009 00:48 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym Sofagris

Overvektig sofagris søker slank og sprek dame som trener hvær dag..

spøk til side, jeg sliter skikkelig med at jeg bare liker slanke damer, og dem blir det jo stadig færre av? Selv er jeg veltrent, men det er jo ikke så mange damer som gidder å ta vare på seg selv..

Er det mange som liker det? Bedre enn at man er ærlig og sier hvordan man føler?
Heller leke litt "hard to get" liksom?

Hei, ser svært mange jenter er ute etter gutter med humor, men jeg føler meg aldeles ikke spesielt morsom og vet liksom ikke heller helt hva som kvalifiserer som morsomt hos jenter, er heller ikke god på å snakke med jenter generelt og føler alt blir feil å si. Hvordan kan jeg bli bedre? Tips til hva jeg bør si, hvordan man får dem til å le? Forstår ikke :(

dans

Siste svar sø. 16 aug. 2009 16:24 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym wazzup

hva slags dans er din favoritt og hvorfor?

Hva legger dere egentlig i dette uttrykket?
Er man da egentlig på utkikk etter noe seriøst, men man holder "litt" tilbake for å holde alle muligheter åpne? Eller søker man i utgangspunktet en uforpliktende flørt, men dersom dama/fyren er VIRKELIG bra kan man vurdere å bli seriøs? Starter ikke alle forhold som en flørt? Hm.... Usedvanlig intelligent spørsmål, men bare noe jeg lurte på lissom.....! ;o)

I perioder er jeg for lat til å gå på date. Jeg har mer lyst til å holde på med mitt eget liv. Men det dukker jo opp hyggelige folk som viser interesse på mail, da også. Noen andre som har erfart det og hva gjør dere i så fall i sånne perioder?

Noen ganger lurer jeg på matchingen. Jeg får nemlig beskjed i autoteksten om at jeg har en ganske høy match med ei, men:

Antall år utdannelse inkl. videregående kan definitivt bli problematisk for dere. Forskjeller i bestemthet, motebevisst, orden og ryddighet, røyk, trening, leseglad, kunnskap, kreativ, filosofisk og undrende, matglad/matfokus, nysgjerrig og interessert, samfunnsinteressert, naturvitenskaplig, faktaorientering, beslutningsevne, selvrespekt/integritet, sjalusi, ambisjoner, uteliv, ansvarsfølelse, frigjorthet, seksuelltleken, selvrealisering, selvhevdelse og åpenhet er egenskaper som kan skape problemer for dere.

Så hvor er det egentlig vi matcher???

Lurer litt, hvor mye innvirkning kamerater har på dere?

Helgefjas på både høgt og lavt plan.. ;-D

Hva har du gjort den siste uka som faktisk kan beskrives som "godt"?
Godtar også hyggelig etc. ;-p

I nesten to år var jeg blant dem på Sukker som tok kontakt uten å få svar, og som sikkert kunne vært en del av klagemuren her om jeg hadde giddet. Men så, på forsommeren, foretok jeg en ansiktsløftning på profilen, med profilbilde og hva jeg søker. Og resultatet lot ikke vente på seg, og hvis man regner med daten jeg har til uka har jeg siden juni hatt date med like mange som jeg hadde i løpet av nesten to år før det. I tillegg er det ei annen som har sagt hun vil treffes, men som er på ferie nå. Og samtidig er jeg i samtale med to andre, og det er nesten slik at jeg må tvære ut dialogen for at det ikke skal bli dater med for mange samtidig.

Så, gutter, det hjelper faktisk å pusse opp profilen. Joda, jeg har også tatt kontakt med jenter som ikke en gang har giddet å sjekke profilen min, men jeg tror faktisk det er noe i det.

Samtidig gir det meg et lite problem - har nemlig sett i hvert fall to deltakere på forum som er mindre anonyme enn meg, samt flere andre som jeg tilfeldigvis har gått inn på profilen til, som jeg mer enn gjerne ville tatt kontakt med - hadde det ikke vært for at jeg allerede sjonglerer nok...

Det begynner vel å bli veldokumentert at sukker kan være avhengighetsdannede. Trolig er det individuelle variasjoner mht hvor lett man blir hekta, slik som det er med feks alkohol og nikotinavhengighet.
Selv kjenner jeg at jeg blir dorsk og lei av for mye sukker. Dermed bestemmer jeg meg for at det er på tide å redusere sukkerinntaket betydelig. Nå skal en sunnere og mer aktiv livsstil dominere, tenker jeg
-men etter kort tid kjenner jeg sukkerbehovet igjen og på nytt ender jeg i sofaen tilbake i kjente uvaner.

Noen som har erfaringer mht hvordan man kommer ut av denne sirkelen? Går det ann å få til et moderat forbruk eller må man rett å slett gå for totalavhold?

Jeg har minst 10stk som har lagt meg til med gult hjerte, men disse har ikke bilde? ikke et eneste et i album heller, hvorfor?
Er folk redde for å vise utseendet sitt?
Jeg hadde aldri turt å gå på "date" med noen som jeg ikke ANER hvordan ser ut..

Hva mener dere? Noen der ute som gjemmer seg uten bilde som vil svare?

Det snakkes hele tiden om høyden til mannen. Han skal jo være høy, mørk med muskler, badboy, handy, sexy, stemmen, etc. Når det er opprettet en tråd om mannens høyde og dens betydning. Blir denne tråden opprettet.
Selv vil jeg ha høye jenter. Lei av å bøye rygg, nakke og knær, ligge en meter alene, se ut som det er ei liten jente jeg er ute med. Og ja hun skal ha store og velformet pupper, ikke stor bh, slank men ikke tynn, ha former men ikke bilringer, stram hud ikke strekk/appelsinhud, etc.

Hva er det med behover for å utrykke seg egentlig? Samt nysgjerrigheten?
Hva hører du på?
Hva gjør du på?
Klærne/oppførsel - for det er så deilig følelse når h*n ser på meg, snakker om meg, plystrer, kommenterer.
Bilde kommentarer - se så sexy jeg er, er ikke jeg fin, ups viser hud igjen :p
Sukker - hvor mange besøk har du? Hvor mange melding har du fått/sendt? Hvor mange hjerter har du fått/gitt?
Msn statuser - kjeder meg, har vært på besøk, kjøpt ny bukse?
Facebook - fulle bilder, bilder, flere bilder, lese hva andre gjør og har det?
Blogg - her spiser jeg, dette er bilde av det jeg spiser, nå har jeg vært på besøk, her sitter vi å spiser snop?

Kommer en profil med advarsel her, ingen har kommentert den?

Damer

Siste svar lø. 15 aug. 2009 17:52 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym rulleben

Til informasjon: han høye og mørke er opptatt!

Sorry titelen, men nå begynner jeg og bli lei.

Alle forhold jeg har, og da mener jeg alle, går rett i dass.

Di gjør det slutt, jeg sitter der igjen alene.

Jeg føler at det må være meg, men for jo aldri høre virkelig hvorfor di gjør det slutt. Bare den der 'funker bare ikke' osv.

Forholdene mine er veldig! korte, så det går ikke lang tid før di er lei meg.

Jeg anser jo meg selv som en veldig grei jente.

Langt fra verdens peneste, men med en grei personlighet.

Er veldig kjær av meg, forståelsefull, trygg, snill, osv osv.. det som liksom 'alle' leter etter, jeg har det, det vil jeg si. men alikevel, så finner ingen meg god nok, alltid noen penere og se på kanskje..

Jeg sitter på kveldene og føler meg så ensom, jeg vet jeg ikke er den eneste men..når skal man finne den rette?

Jeg legger merke til alle par i byen og andre steder, for så vondt inni meg, jeg gleder meg på dems vegne, men samtidig misunner jeg dem.

Jeg er ikke perfekt, men hvem er det, ikke de jeg har vært sammen med heller var det..

Fikk ikke sove, for jeg erger meg så over og være singel, igjen!

Når skal noen si til meg at di er glad i meg og virkelig mene det enn bare noen få uker?

Jeg er nok desverre blitt slik med årene (eller heldigvis) at jeg setter utrolig pris på overstående.
Om dette betyr at jeg er mindre mann enn da det var "jentete" å føle slik, vet jeg ikke, men sannheten er at livet har lært meg å nyte varmen fra andre.

Det å kunne gi og motta en stor klem eller omfavnelse synes jeg gir så mye.

Det og til tider bare og kunne sitte inntil hverandre og kjenne på stillheten - kanskje føre små samtaler - mener jeg er en god energikilde til lykke.

Er jeg helt på tur, eller er dette noe dere andre er uenige i?

Hei! Jeg flyttet nettopp til Oslo, og kjenner ikke så mange her. Har lyst til å treffe nye folk, men er litt usikker på hvordan jeg skal gå frem... Liker egentlig ikke Sukker så veldig godt - det faller ikke så naturlig for meg, men sliter litt med å finne gode alternativer.

Har alltid hatt mange gode venenr, og har fått de helt naturlig, så dette er en helt ny og litt frustrerende situasjon...

Noen gode tips til hvordan man kan treffe hyggelige likesinnede?

Vill gjerne ha noen tips på åssen gave jeg kan gi til en arbeids kollega av meg som blir 30 år.
Han er gift og har barn.

Ettersom det er mye negativitet og folk som er misfornøyde rundt omkring her, så tenkte jeg å gjøre et forsøk på å muntre dere alle opp. Hvordan? Vise at det er andre folk som har det værre enn dere. Mens du leser dette kan du le, gråte og føle deg flau på andres vegne. Kos dere=)

http://www.fmylife.com/

Grrrrr.......

307 personer har besøkt siden min, men den er vist 694 ganger. Noen som har vært innom veldig mange ganger da regner jeg med, hadde vært interessant å vite hvem det var...