Sukkerforum

ledig plass

Siste svar to. 8 jan. 16:08 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym cbastian

Dette er jo helt krise. Jeg aner ikke hvor mye ledig plass jeg har i innboksen min.
Kan de flotte damene på sukker sende meg meldinger slik at jeg får sjekket hvor mye plass jeg har igjen ? :)

Sukkerfest

Siste svar to. 8 jan. 14:06 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym Tante

Er folk slitne etter nyttårs aften eller er det mange som har tenkt seg på sukker festen 10 jan??

Etter å ha flagget "nei" til mamma'er en god stund, snudde jeg på flisa nå for litt siden.
Og gud hjelpe meg så mange flotte mamma'er det finnes her på Sukker !!!
Måtte bare si det....;-)))))

Jeg lurer på en liten ting..
Hvis noen av mine tidligere dater også kommer på festen lørdag, kan jeg da risikere at de smiler mot meg fra fotokortet som jeg får?
Det synes jeg i såfall er å kaste bort plass på kortet mitt. Vi har jo allerede kommet til at vi ikke passer helt bra sammen og ønsket lykke til videre i jakten.

Er det noen måte å unngå dette på?

Jeg har truffet en dame på nettet som jeg synes er veldig intressant, og hun syns det samme. Tror vi har en veldig bra kjemi, men problemet er jo at det er sukkerfest på lørdag, som jeg har tenkt å dra på. Hun skal ikke:\
Men liker jo godt denne jenta, og hvis jeg kanskje treffer en på sukker som ikke varer, vil jeg angre på at jeg ikke prøvde meg mer med hun her. Og det samme er motsatt, hvis jeg prøver meg her, og ikke det varer, vil jeg angre at jeg ikke prøvde å få meg en på sukkerfesten.
Noen som skjønner dilemma her?
hehe
Noen råd, noen som har erfaring hva som er best?

morsom

Siste svar on. 7 jan. 17:44 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym O

http://content2.totallycrap.com/audio/dumped/

Jeg var på date med en sukker herremann for snart to mnd siden. Syns selv at daten gikk fint, praten satt løst og vi hadde flere ting til felles. På den annen side så ble det kanskje litt vel mye seriøs info på kort tid. Noe som ikke gav meg mulighet til å vise min flotte humor;-) Hadde bare to timer til rådighet. Spurte om han ville treffe meg igjen og det ville han.

Men etter litt meldinger fram og tilbake stoppet det plutselig en dag. Han hadde ikke tid ene uken og så ble det liksom ikke noe mer. OK, så jeg ble "dumpet", helt greit det:) Skulle bare ønske at han sa det rett ut istedenfor å bare svinne hen....Mitt problem er bare det at jeg ikke klarer å slutte å tenke på ham... Hva gjør man da?? Noen visdomsord å komme med?

Hallo gutter/menn!
Eg har sett igjennom ein god del profiler mens eg har vore her på sukker, og det er ein ting eg har lurt på gang på gang..
Er de klar over kor enormt mange det er som har bilde av seg sjølv sittende i førersetet på bilen.....? Med sikkerhetsbeltet på (heldigvis..hehe..), og dei fleste med solbriller på også.. :-D

Er dette ei "mannegreie"? Eller er det mange av oss damer også som har bilder innenfra bilen?
Eg trur ikkje eg tar for hardt i hvis eg sier at meir enn kvar tredje profil har eit slik bilde. Ihvertfall blant dei eg har vore inne på, med alder rundt 30-45.

Jeg er en kvinne som er veldig opptatt å holde kroppen hårløs fra øyenbryna og ned til tærne. Synes det er mer hygienisk og kroppen blir dessuten mye glattere, finere og mer behagelig for den mannen som evt skal ha nærkontakt med meg.
Dessuten tror jeg dere alle er enig i at en kvinne som har langt hår under armene, har masse hår rundt bikinilinja, har bart og hårete legger er avstøtende.
Men jeg har også en formening om menn og hår.
Om jeg skulle hoppe til køys med en kar og legge meg inn i armkroken til noe som kjennes ut som en ape eller som en diger bunt med stålull så får jeg totalt turn off, da klarer jeg hverken å ligge i den armkroken mer eller å stryke på denne karen mer. Dette dreier seg spesielt om ryggen og kjønnshårene men det er ingenting i veien for at en mann vokser seg på brystet også slik at evt muskler blir mer synlig. Og om et bryst ikke er trent og til og med kanskje er litt kvapsete så ser det alikevel unektelig mye bedre ut uten enn med hår.
Hvorfor er det slik at det forventes fra oss damer at vi skal barbere oss på alle tenkelige og utenkelige steder (noe de fleste av oss kvinner faktisk selv også foretrekker), mens når vi spør en mann om han kan ta bort litt av det 20 cm lange håret i skrittet, stusse det han har under armene en smule, fjerne håret på ryggen og om mulig gjerne det han har på brystet så blir det totalt hysteri??
Vi har kommet til år 2008 og kommer snart inn i år 2009 og fremdeles så ser en del menn ut som missing links ( det manglende mellomleddet mellom apen og menneske for de som ikke visste det).
I dagens samfunn så kan man forandre på alt man vil og mange kvinner legger seg under kniven for å feks forstørre brystene, mange ganger da etter mannens ønske... Men for en mann og legge seg under en liten laser og fjerne litt hårvekst på rygg og på bryst er visst nesten umulig... jeg ønsker å høre andre folks meninger om dette og håper å få noen svar.

Hva er det med dere karer nå til dags ?
Etter å ha tittet på profiler oppdager jeg at veldig mange liker å koooooose seg, nyyyyyte livet !
Det lages mat med rare navn over en lav sko, og nyyyyyyytes god vin.
Alt dette er jo forsåvidt greit ,men det er da så mye av det ! Hvor ble det av å kunne stå i det når ting ikke er så greit ?
Utholdenhet på livets kronglete vei ?
Eller er det noen som ikke nevnes i profilen ? Er det en kvalitet som har gått ut på dato ?
Jeg ønsker meg ikke en mann som skal kooooose seg de neste 40åra...... Det er jo aldeles urealistisk og heller ikke ønskelig, eller er det ?

Det var kveldens lille frustrasjons utblåsing.

Hei!

Jeg tror vi til enhver tid har forestillinger om hvordan vår livssituasjon burde være for oss, med tanke på jobb, bo, kjærlighet og f.eks. sosialiseringstid. Forestillingen kan gjerne avhenge av livsfase. I det vi innser at et mønster er usunt eller ikke er rett for oss, endrer vi trolig de forestillingene og innrømmer at 'vi har tatt feil'. Vi har blitt 'klokere'.

På samme måten tror jeg at alle vi, akkurat her og nå, har bestemte forestillinger om hvordan vår kjæreste burde være. Og vi har til enhver tid 'rett' :-) Jeg stiller meg selv spørsmålene: hvor kommer våre forestillinger om en riktig kjæreste for oss i fra? Og hvor stor grad av realisme er det bak disse forestillingene?

Er god selvinnsikt vårt eneste egentlige verktøy for å finne en god kjæreste, for oss?

Støl

Siste svar ti. 6 jan. 23:36 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Marte

Jeg har et spørsmål her til de som kan en del om trening, og utifra profilene er det mange:)
Har akkurat begynt å trene igjen og er superstøl. Blir vel enda værre i morgen. Er det da noe poeng å trene i morgen, eller bør jeg vente til torsdag?

Book of love

Siste svar ti. 6 jan. 23:33 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Waveman

Syns Fleetwood Mac sier det godt jeg:

Oh, tell me who wrote the book of love
Was it somebody from above
Surely he must know all the rules
Knowledge not meant for mortal fools

Etter et år på sukker og liknende sider så skjønner i hvertfall ikke jeg noe - virker som hankjønn og hunkjønn ikke har en dritt til felles bortsett fra at alle bare sitter på gjerdet og håper den rette skal dukke opp i innboksen en vakker dag. Og fyrer man avgårde en melding så virker det som den havner i det store intet, ikke så mye som et ekko en gang. Skal ikke kaste stein i glasshus har jeg hørt, er i grunn ikke så mye bedre enn alle andre jeg heller - venter også på den rette. Virker som terskelen for å ta kontakt og eventuelt svare er skyhøy, og tar man først kontakt så skal det helst være en hel avhandlig om en intetsigende profil man akkurat har besøkt - er gjerne bare et flott bilde som trigger interessen. Hva er det som er så galt med en kort liten melding for å vise at man fattet interesse for vedommende? Kan heller komme tilbake med en mer innholdsrik historie når vedkommende har tilkjennegitt sin gjensidige interesse, og skulle interessen ikke være der kan man enkelt og greit lime inn et høflig avslag - ett trykk er alt som skal til.

Så har du lest boka og vet oppskriften så er jeg - og sikkert mange andre - takknemlige for et hint eller ti :)

jupp, jeg er sukkerholiker...

Hvem vil bli kjæresten min?

Er det noen som har tips til hvordan jeg kan komme meg igjen etter å ha blitt dumpa etter å ha vært på date? Er ikke akkurat knust, men har en kjip følelse inni meg. Vil gjerne "riste" den av meg.

Kult program!!
5 menn fra forskjellige deler av verden skal kurtisere ei svensk jente i London...
Spennenede.

sukkeravhengighet

Siste svar ti. 6 jan. 19:11 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym avhengig?

Åssen er det med sukkeravhengigheten til folk? Tar meg sjøl for altfor ofte å være på sukker bare for å se hva som skjer....

Blir en smule skeptisk jeg når noen som er online HELE F... TIDEN kontakter meg. Tenker det er playere. Og - hvis jeg har fått tett og flørtete kontakt med noen - og jeg underveis oppdager at de er online HELE F... TIDEN så blir jeg turned off. Tror dessverre ikke de alltid venter på mail fra meg...

Er det jeg som har misforstått noe, eller er det berettiget å være kritisk?
Eller noen som er mye online, selv om de har tett kontakt med noen på sukker, som kan forklare hvorfor?

Hjerter

Siste svar ti. 6 jan. 14:41 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym ?

Når en person gir deg rødt hjerte,men ikke har bilde eller sender brev....-Hva forventer de da egentlig????Grrrrr

Alpintreff!

Ingen svar
(kvinne 54 år fra Østfold) Privat melding

Hei :)
Vi møtes nå førstkommende onsdag 7. januar kl 18.00 for første treff. Det blir Tryvann anlegget.
Kontakt meg i postkassen for nærmere forklaring om møtested. Kan du ikke denne gangen så gi beskjed om det også. Det kommer flere muligheter :))

Noen som har lyst til å treffes for å stå alpint i Oslo området? Har snakket med det medlem her på Sukker som er tidligere lanslagstrener i Freestyle. Han blir med... Hva med deg, har du lyst til å være med?

Akkurat vært hos tannlegen, det ble rett under 1000-lappen takk. "Og forresten så må du nok ha en rotkanalfylling til ca 5000".
Godt nytt år ja...

Skulle tydeligvis blitt tannlge... På den andre siden, dårlig ånde dagen lang og råtne tenner rett under nesa di hele tiden... Grøss.

Mann midtveis i 30årene som verdsetter modne damer og her er grunnen..

Ei moden dame har levd livet og vet at ikke alt bare er lek. Mange modne damer har forståelse for at verden ikke bare er en dans på de røde rosene og skjønner at vi mennesker har ups and downs her i livet. Derfor er det lettere å etablere kontakt med litt eldre kvinner.

Jeg registrerer her inne på sukker at nesten alle "yngre damer", la oss si fra 29 til 35 søker etter en mann som er morsom og latteren sitter løst, selvsikker og trygg på seg selv.

Jeg kan le, jeg er til tider trygg på meg selv og alt det der, men utifra profilteksten tolker jeg det slik at de fleste av de yngre kvinnene vil ha en komiker som kommer leende inn gjennom dørene og at de muntre fortellinger sitter løst. Jovisst kan jeg også le, men hverdagen min preges av de dårlige nyheter fra hele verden og akkurat nå påvirkes jeg av palestinakonflikten osv... Jeg er heller ikke særlig tilfreds med at jeg midtveis i trettiårene enda ikke har funnet meg til rette med familie. Så hvordan skal jeg greie å være munter hele tiden da?

Grunnen til at jeg tar opp dette er at jeg registrerer at damer med flere år på baken godtar at man er seriøs og til tider alvorlig sålenge man er snill og rettferdig og alt det der..

Er det en så dårlig egenskap å være preget av stundens alvor, når verden holder på å gå i oppløsning av krig og folk rundt om stort sett meler for sin egen kake?

Hadde vært interessant å fått tilbakemeldinger på dette!

Ellers ønsker jeg alle Godt Nytt År med håp om en fredeligere verden...

Hvor viktig er kvinnens orgasme for deg?
Jeg fikk aldri orgamse med min første kjæreste. Ble opphisset, men nådde aldri klimaks. Vi hadde det ålreit, men han hadde en tendens til å bare gjøre det samme med eksen, og når det ikke virket prøvde han det samme hardere og fortere.
Da det ble slutt etter noen år, slengte han i meg at jeg var så kald. Og noe om at jeg i det minste kunne "latt som".
Hadde så en mer tålmodig kjæreste som mente vi ville få det til emd tiden, men dette røk av andre grunner (flytting).
I det neste forholdet - et dateforhold som aldri ble noe ordentlig ut av, og der jeg tror dette var en vesentlig årsak - at han aldri fikk følelsen av å være konge fordi jeg aldri nådde klimaks. (Han slet opplagt med selvtilliten - som et banalt eksempel; serverte jeg egg, spurte han om jeg ikke var fornøyd med presasjonene da egg liksom hadde rykte på seg for å være bra for potensen)

Det medførte at jeg føler et sterkt press for å få orgasme, for at fyren ikke skal bli såret, men da slapper man jo ikke av i det hele tatt. Og når man ikke klarer å slappe av, blir det enda vanskeligere. Og over tid blir fyren sur og får komplekser.
Det får meg til å lure hvorfor menn vil at kvinner skal ha orgasme; for at hun skal ha det godt eller for at de skal føle seg som konger?

Så siden har jeg faket med alle menn.

nachspiel lørdag?

Siste svar ti. 6 jan. 01:06 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym fyrverkeri

er det noen som kunne tenke seg nachspiel lørdag, alla cat for eksempel....

Er det dress eller byklær. Kanksje jeg skal kjøre jogge bukse. Da blir jeg lagt merke til, i tillegg til at jeg blir unik:)
Hmm kanskje smoking:P

Sukkerfest

Siste svar ti. 6 jan. 00:44 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym teka

Hva slags alder blir det mest av på Circus egentlig? Er det noen 20 åringer der og sånn?

Må man "kysse " mange sukkerfrosker for å finne prinsen?

Trodde dette diskusjonsforumet kanskje kunne hjelpe oss å få opp øynene for andre som vi kanskje ikke har "sett" før?
Skjønner at det ikke er sånn det ment å skulle fungere...man lærer etterhvert...ikke så dreven som de fleste andre her inne skjønner jeg... :-)))

Bare to dager igjen, og vi er inne i 2009. Nytt år, og kanskje mye spennende som kommer til å skje..
Men er det noen av sukkerfolket som har noen nyttårsforsett? Eller er dette gått litt av mote?
Selv så har jeg bestemt meg for å fortsette akkurat som før, kanskje bare trene litt mer..

Jeg er ganske ny her, men ut i fra jeg har lest virker det som om vi menn må ha alt?
Stor penis, ikke nok med det man må ha en bra utholdenhet. Høy, mørk, noe morsomt å si, helst ha kropp som Brad Pitt. Må være den som tar intiativet for å få dame.
Velge ord med omhue. Skirve lange tekster, for å få respons?
Skulle jeg ønske jeg var dame på dette området? Tja, hva tror du?

En dame= kan velge hvem hun vil ha, trenger ikke å ha en junior som må opp (kan jo bare spre beina:P), så slipper jo viagra, hvis det er noen som sliter med det. Kan sitte og vente til noen tar kontakt med henne. Har lov til¨å være kresen.
Er jeg helt på bær tur nå el?

Jeg innser at de fleste her inne er ute etter å finne den store kjærligheten. Det er egentlig jeg også.

Men mens vi venter på denne er det jo syng og skam og ikke ha det litt morsomt på veien. Vi kan vel alle få med oss noen på byen, men det blir som regel både kleint og i beste fall passe bra. Men med så mange single her inne burde det være plenty av muligheter for å finne seg en sengevenn. Hvor mange her inne kunne egentlig tenkt seg en fast og ukomlisert avtale?

Til dere jenter

Siste svar ma. 5 jan. 20:21 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Skjer'a

Bare lurte på, når dere har lesten en melding, hvorfor venter dere med å svare, når man har skrevet flere enn 2 meldinger da så klart? Er det for å vise at dere har andre ting å gjøre? Bare lurer. For plutselig svarer dere, å så veit jeg liksom ikke helt hvor jeg er i løypa, for noen ganger får jeg et veldig posetivt svar, men synes det er en litt rar fremgangsmåte da. Så veit liksom ikke om den som sender er interissert eller ikke. Går da ann å være litt mere direkte? hehe

...Oslo er ihvertfall overrepresentert i forholt til folketallet i resten av landet. Bor det ikke kjekke gutter i Oslo eller??

Hilsen en fra vestlandet som lurer ;)

Hei.

Når jeg går gjennom bilder av jentene her inne er det ganske mange som stikker seg ut med tanke på alder og utseende.
Jeg har sett en del hunkjønn her inne som ser ut som at de er alt fra 5-20 år eldre enn bildene viser.
Er dette tilfelle. Lyger dere på alderen, eller bare ser dere mye eldre ut enn det dere er?

Jeg er vel en av de få som er heldig og har fri på denne iskalde Mandagen.

Noen logger seg vel på Sukker fra jobb PC`n snart :)

Håper ihvertfall alle får en bra start på uken.

Jeg startet ihvertfall dagen med å betale over halve lønna mi i regninger :))

Takk lov jeg jobber i en butikk hvor jeg får gratis brød og melk :)

Dokker må ha ein knakanes god dag!!

Bilder og sånt

Siste svar ma. 5 jan. 09:09 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym oppgitt

Er passe lei av alle naturbildene enkelte velger å eksponere ifm sin profil! Vøringsfossen her og fjellene i Nepal der.... Naturbilder uten hovedpersonen er da overhodet ikke interessant i dette fora?

agurk

Siste svar ma. 5 jan. 07:38 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym she

Er det bare hos meg det har blitt utrolig stiiiiiiile ?

Dans

Siste svar ma. 5 jan. 04:09 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym Rufsa

Siden dette er et tema som kom opp i en annen tråd, syntes jeg det er på sin plass at det får en egen tråd :)

@ Charmy

SIden du har danset så lenge som du har gjort, er det klart at du tar ting lettere enn de som ikke har gjort det. Selv er jeg lett lært innen dans, og mestrer det meste, selv om jeg begynte å danse relativt sent :) Er også enig i det du sier om at det også ligger i gener. Nordmenn beveger seg ofte som noen tømmerstokker i motsetning til de fra sydligere strøk. Å vrikke på rompa er noe man oftere blir mobbet for enn beundret for her til lands, og det igjen gjør til at vi prøver hardt å ikke vise at vi har et ledd mellom knea og nakken :) Men om du skulle tatt en vanlig mann/dame fra gata (med rytmesans), så ville du ha brukt lang tid på å lære dem trinnene til MJ teknisk og utførelses messig riktig.

Blind Date

Siste svar ma. 5 jan. 00:31 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Gutt33

Synes det burde være en mulighet for å kunne søke på evt blind date. Hadde vært morro og testa det ut.
Så hvis du er jente rundt 30 på østlandet og synes dette er noe så hiv deg på:-)

hei. har aldri vært på sukker fest før, er det noen i 20 årene som er der?? eller er det den eldre garde som gjelder;)

Er det mulig å få vite hvem som er på matchkortene før festen?

I disse miljøtider hvor alt skal resirkuleres. Er det ok å bruke på nytt de kallenavnene man hadde på tidligere kjærester når man får ny kjæreste?

Jeg kalte min forrige for snuppa og bølla, med litt søtere ting innimellom.. :)

Jeg sliter med en del tanker og føler meg ureal.. Jeg driver på med ei dame som er forelsket i meg, samtidig som jeg er på flørten med ei anna dame! Jeg har også knust et hjerte i året som gikk og dette året ser jeg for meg flere knuste hjerter! Jeg er nok ikke lenger monogam av meg. Føler meg kjip, men vet også med meg selv at dette er vanlig atferd både blant kvinner og menn! Det er synd at vi ikke finner hverandre og klarer å ende opp med en person. Snøballen begynte å rulle etter at jeg selv mistet dama jeg engang elsket og ble utsatt for masse løgner! En fordervet sjel kaster seg så ut i dette tøvete livet. Det gir meg en del fysisk deilig sex. Men innvendig råtner jeg opp etterhvert som jeg sårer de som forelsker seg i meg.....

Er det flere som har det slik?

Noen som har erfaring med rasen Eurasier?

Dette har slått meg flere ganger:

Hvorfor dukker det opp mange potensielle profiler som bor (veldig) langt unna? Sukker har presentert og presenterer drøssevis av høytrangerte profiler (93 og opp) fra alle mulige steder, eks Hordaland, Vest Agder, Trondheim, Troms og Finnmark for å nevne noen. Jeg bor til orientering rett utenfor Oslo og ønsker ikke å flytte over avstander. Paradokset er jo komplett når så og si ingen av damene heller ønsker å flytte på seg!

Mener Sukker virkelig at disse damene er aktuelle for meg?

Andre som opplever dette også?

Avstandsforhold

Siste svar sø. 4 jan. 15:58 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Langtborte

Hei
Det er nok flere som opplever at dem finner "drømme partnere" som ikke bor hvor en selv bor, her inne på sukker. Er det noen gylden regel en bør se etter, slikt som. Dersom vedkommende ikke nevner ditt fylke, har status vil ikke flytte. Er det en blindvei uansett hvor seriøst det virker som?

Og hvordan blir et avstandsforhold. Kom med det positive. Har tenkt meg ut alt om det negative ;) Det koster jo f. eks å ta fly, båt, tog og lange bil turer. Tar vi oss råd til det? Er det slikt at en spleiser på reisene (dersom det blir slutt så var det ikke den ene som satt med alle utgiftene)? Hvor ofte møtes en normalt (si at en må ha en overnatting)?

Er det mange her som drar uten å kjenne noen? Føler at alle skal ha med ei vennine eller en venn. Er jo litt håpløst, hvis man kommer der, og bare dasser rundt, da gir du liksom bra førsteinntrykk til resten av forsamlingen. Noen som skjønner hva jeg mener? noen som har erfaring? er jo ikke ute etter å bli full.

Tips!

Siste svar sø. 4 jan. 11:37 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym bare lurer

Hei!
jeg er ganke ny her, og lurer litt..
jeg leser at jenter får så masse henvendelser, men jeg får det ikke selv om jeg er jente!

Jeg vet at jeg har utseende med meg, så kan ikke være det..noen som opplever det samme, eventuelt har noen tips??