Sukkerforum

Som vanlig er dette tråden for fjas og morro!

Hva skal vi idag da?
Skal vi på påskeferie?
Finnes det alternative after-ski arrangementer innenfor ringen?
Er det noen som påtar seg å arrangere felles påskefrokost?

La oss slå ut håret å være ufornuftige avslappede medmennesker mens vi venter på våren!!!

Hva syns du?

Besøkende

Siste svar lø. 4 april 2009 00:49 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym jente 30

Hvis du ser at noen har besøkt siden din, men ikke sendt hjerte eller mail, betyr det at de ikke er interesert? Skjønner at det ikke fins noen fasit på dette, men bare lurer på hva folk tenker om det?

Tapet og lim er kjøpt inn, men Handymannen har ikkje kommet enda, hvor er han??

Han har en muskuløs, solbrun kropp, smurt inn i olje men slitt dongeribukse og en singlet han tar av når han kommer inn døren og en drill i handen han ikkje har bruk for men tok den med alikevel fordi det ser HOT ut ;)

Penisbilder

Siste svar fr. 3 april 2009 21:25 (79 svar)
Skjult ID med pseudonym analkløe

Finnes det noen kvinne/jente her som _aldri_ har opplevd å, uten å ha spurt om det, få bilde av en penis?

Hei,

Noen som har sette denne? Har en ekstra billett om noen som har lyst å bli med meg ;) Skal ditt den lørdag 25. april :)

I kveld dumpet jeg rett inn i programmet "Sannhetens øyeblikk" på tv.

En ting er å stille opp i realityproduksjoner av ulike slag. Men når frivillige velger å sette seg i en stol og bekrefte eller avkrefte mer eller mindre ubehagelige hendelser i både andres og eget liv på tv - hva er motivasjonen bak det å melde seg på? Ville du gjort det?

Jeg spør samtidig: Hvor mange mennesker føler du at du virkelig stoler på?

Cred!

Siste svar fr. 3 april 2009 10:29 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym 1 real kar

Vil med dette gi en god dose cred til Sukker.no

Har vært medlem både her og der, uten at det har vært noen forskjell på dem hva innovatet (innovativ, innovatet...? samma det) angår. Ble anbefalt sukker.no av en kompis, og naturlig nok var jeg skeptisk. Men jeg vippa inn de 250 kronene eller hva det var for 1 mnd medlemskap... Veldig bra opplegg, underholdene og effektivt! :-) Artig med matchtre, selv om det like gjerne kunne vært en vissen blomst i noen tilfeller :p Men igjen, tommel opp for Sukker.no eller hur!?

Er Sukker et sted for å finne seg kjæreste eller finne seg elsker? Det ene utelukker selvfølgelig ikke det andre. Men hva vil vi HELST at Sukker skal være??

I det siste har det vært en voldsom økning i personer som ER i forhold, som tar kontakt. Noen sier fra med en gang hva de er ute etter, andre røper det etter hvert. Og så er det en del som ikke røper det direkte, men hvor dette er veldig tydelig å lese mellom linjene. Er det flere som har merket det samme? (Selv har jeg markert at jeg er ute etter et langvarig forhold, og jeg har ingen utfordrende/halvnakne bilder i albumet.)
I systemet her er det mulig å krysse av for at man ønsker en elsker/elskerinne. Oppleves det som en aksept for at man er på jakt etter noen å være utro med? Eller er det bare en fordel med en slik mulighet fordi det tross alt er bedre at folk er tydelige på hensiktene sine? (Mindre skuffelse i etterkant...).
En måte å tydeliggjøre hensiktene ytterligere på, vil være å kreve at folk for å opprette profil, krysser av på sivil satus - gift, skilt, samboer.... Ville heller ikke gitt noen sannhets-garanti, men ville gjort det vanskeligere for mange å lyve. Hadde det vært bra med en slik ordning?

Hvilke erfaringer har dere med at folk dere møter her, er i åpne/skjulte forhold? Hva tenker dere om dette og mulighetene for å "regulere markedet"?

Skjønner ikke menn at det er turn-off med altfor lang chatte-tid??? Uten å møtes i virkeligheten? Ser ut til å være gjenganger...

Hva gjør dere andre når dere begynner å gå lei - forslag?

Flatskjerm

Siste svar to. 2 april 2009 20:47 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym analkløe

Fikk flatsjerm forrige uke, og nå føler jeg meg mye bedre......
....for alle ser mye feitere ut på flatskjerm ;-)

Chatte

Siste svar to. 2 april 2009 16:50 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym tira

Hei!

Jeg har blitt kontaktet via chatten og prøvd å starte chat selv, men det fungerer ikke.
Får bare feilmelding, eller beskjed tilbake fra den jeg tar kontakt med at det ikke fungerer.

Noen forslag??

Hei
For de av dere som ikke jobber i allmenn kjent (Som f.eks butikk, helse og sosial, vaktmester, vekter, frisør, lærer, etc.) jobber.
Som foreksempel, programmerer, forsker, tekniske, teknologiske jobber.

Er det ikke kjedelig å ikke kunne snakke om hverdagen din?
Ingen sjønner hva du sier og hva du snakker om?
De andre jobber i allmenn jobber, som alle kan reflektere seg til å snakke om og i tillegg dem kan enkelt snakke om sin dag.
Hva er trikset? Prater dere om noen helt andre opplevelser gjennom arbeidsdagen?
Det er normalt å prate om de 8 timene en er jo på jobb.
Er det kanskje slikt at dere har konkludert med at her må en bare gi opp og heller snakke med allmennfaglige arbeidere?
Jeg har en slikt jobb ingen kjenner til :( Og trivs i den :)

Vært her inne en stund nå, og begynner å kjenne igjen type personligheter i form av hvor samtalen ender (eller ikke ender..)
(Ikke ment å være støtende, men ta utg.pkt i at dama har en seriøs profil med fine bilder:)

1. Typen som har lyst, men tør ikke: "hey sexy..."(og ikke mer i mld.) : Her hører du aldri mer igjen, med mindre han vedlegger
mailadresse og ønske om å chatte på privat msn..
2. Typen som skal reddes: "...jeg liker å hjelpe mennesker som ikke har det så godt...": Seriøse og dype samtaler, men så blir
han plutselig borte - og kommer han tilbake igjen, så blir han definitivt borte etter 2.forsøk
3. Typen som elsker oppmerksomhet, men har ikke blitt tørr bak øra: "..oki......" (mange meldinger frem og tilbake, muligens
ingen komplimenter fra ham, men han viser tydelig interesse av at du har interesse for ham, svarer alltid på meldingene dine):
Tar aldri hint eller forstår ikke tilrettelegging, svarer halv-kjipt tilbake hvis ikke meldingene er i hans favør, og svarer
positivt på å møte deg for så å dumpe avtalen etterpå
4. Typen som er romantiker, men som er redd sin egen mykhet: "...hva ville damen si til en invitasjon...lage litt pasta med god vin,
hjemmelaget limoncello.." (seriøs og elskelig melding): svarer man henrykt, eller bare med en tydelig åpning for at ingen
umulighet..."oj, det kom visst litt brått på..."e.l., og så hører du aldri noe fra ham igjen
5. Type.....Noen forslag...?

Er jeg slem som skriver dette, eller har jeg bare vært ofte uheldig? Naiv? for åpen, for leken, for positivt innstilt?
uh, "sårbar situasjon" i vår single-tilværelse.....

Hvorfor er det så mange som bare blir tause og etter hvert forsvinner. Etter mange hyggelig meldinger og chat-samtaler burde det være mulig avslutte en kontakt på en mer voksen måte. Det virker som om flere kanskje er på sukker for å bare ha kontakt med folk og at når det kommer til spørsmål om å møtes blir det for mye? Vet det er noe som heter "kalde føtter", men dog allikevel en liten hyggelig melding for å avslutte kontakten er vel riktig? Noen med samme erfaring eller kommentarer?

Jeg tror de fleste har ulike krav til hvem de offisielt vil være kjæreste med, og hvem de vil treffe for hygge og sex over noen uker. Det skulle bare mangle. Men jeg tror denne forskjellen er mye større for gutter enn for jenter. Og at vi jenter i blant ikke forstår hvordan vi kan være så bra til det ene bruket i ukesvis, men totalt uaktuelle til det andre... Vi venner oss jo stadig til å se hvem vi har draget på. Og så nedjusterer vi forventningene noe når det kommer til kjæreste. Men kanskje vi ikke nedjusterer nok? Nettopp fordi forskjellen mellom de vi ville hatt som fast date i noen uker (snakker ikke om en ONS i fylla) og de vi kunne tenke oss som kjærester ikke er så stor?

Kan det være noe i det?

Jeg er ofte å reiser ute i Norge og har ofte lurt på hva som er det best utestedet i Norge.
Fritt å definere hva som er bra med stedet.
Min favoritt er Femte I Andre - Varg Veums bar .
Og nei jeg er ikke fra Bergen;)

Hei alle sammen.
Skal vi samle sammen aprilspøkene vi finner, hører om og opplever gjennom dagen?
Det kan bli mye morsom lesing vil jeg tro dersom alle bidrar :-)

OK, jeg er ny her, og har et par spørsmål.

- Dersom jeg finner en person jeg synes er interessant, og derfor setter et gult eller rødt hjerte på profilen, og vedkommende etter en stund har vært innom min profil men IKKE satt noe hjerte på meg, skal jeg da gå ut ifra at det ikke er noen interesse å hente der, og dermed liten vits i å sende en mail?

Jeg regner vel med at svaret er 'Ja', men vil gjerne høre andres tanker/erfaringer. :)

- Så lurer jeg også litt på om det generelt er sånn at damene 'sitter og venter', mens mennene må stå for mesteparten av meldingene? Eller er det ganske likt jevnt over?

utrolig bra :-)

Hørte en sa 90 % eller var det kanskje mer, av bekymringenne våres bare er tull, små ting vi egentlig ikke trenger og tenke noe serlig på egentlig. Høres jo ikke usannsynelig ut det spørr man meg! vi bekymmrer oss for ting vi ikke kan gjøre noe med, og utallige små ting, hvorfor gidde og legge av en tanke en gang?

Bli med og slutte og bekymre seg for mye eller? Komm igjenn a, så gir vi faen i hele skiten og nakenbader ett sted, eller hopper falskjerm eller noe............

Har ofte lyst til å delta i forumet, men føler jeg er litt " ut" da jeg er over 60...............noen som føler det samme ??

Dagen derpaa, fyllesyg
Min Cabel har blivet ganske myg
Der tyktes meg at være slik
at ingen værdens Læskedrik
i denne Stund giver Vand i Mund...

...Morgenstund er Sludder og Visvas, igrund!

=/

Nå i disse tider når det kun er noen småpinlige forskjeller i lønn for lik utdanning som gjennstår før vi har denne likestillingen komplett. (og ja jeg drister meg til å skrive slik om kvinnelønn... jeg er en av dem som jobber for kvinnelønn... så det så) Så venter jeg egentlig bare på at forventningen til at det skal være vårt ansvar å ta kontakt med jenter... f.eks. ute på pub eller for den saks skyld over alt...

Tenk så bra om vi kunne snudd det litt på hodet og hatt et par år der vi gutter kunne gå ut på byn som små kjøttstykker, smile og polere glimtet i øyet... bli spandert øl på... og administrert køen av jenter som tar kontakt... :) *drømmer her*

Jo det hadde vært noe... Skal vi starte opp den nå???

Jeg er klar...

Ja folkens ..... Hva skjedde ?
Er det noen veldig fornøyde sukkerbrukere i dag ?
Er det noen som har noe konstruktiv kritikk.?
Eller noen som har noe positiv tilbakemending om selve festen ?

Til Sukker :
Siden Rauland er avlyst blir det lenge til neste sukker arrangement ....
Nå er det vel ikke noe som skjer før i slutten av mai og det er jo ikke avklart enda ...
Så et forslag er å ha en mindre fest i mellomtiden ...i slutten av april . ?
Kanskje på Stratos . ???

Fornøyd med skatten i år da folkens??

ser at det er mange som er uhøflige her. hva skjer med det??

Det er jo sånn at en til stadighet hører at like barn leker best, men kan to mennesker rett og slett bli for like? Har opplevd å treffe n som var så lik meg at det hele ble litt rart. (jeg snakker ikke om utseende her, mer bakgrunn, tanker, meninger, gester o.l.)

Det er mulig at det er noen bakfulle kjemiske prosesser som gjør at jeg oppretter denne tråden, men bær over med meg... ;-)

Jeg satt og mimra litt i musikksamlingen min og kom plutselig over noen artister/låter dom jeg hadde "glemt"...
Spilte noen av dem og fant ut at jeg skulle dele litt med dere...

Suzi Quatro:
Hun var/er en av de som gjorde stort inntrykk på meg i "ung" alder...
Her er to linker som faktisk gir litt artig info om dama:
http://www.youtube.com/watch?v=AzHLAYdFqps&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=vJZsFbFTiBw

Noen andre som har noen de ønsker å dele?

Man kan da ikke tillate seg å kle seg i et slikt plagg

Interessant å lese A magasinet i dag. Der står det om nordmenns frykt for uenighet, kontroverser og dissens. Ref Knut Olav Åmås; om hårsårhet overfor kritikk, lav takhøyde for du fritt diskusjonsklima der folk kan bli harde, saklige uvenner. Det var som en beskrivelse av forumet her. Alle brikker falt på plass og jeg innser at her har jeg ikke noe å gjøre. Janteloven ruler, man har ikke lov til å utfordre, kalle en spade en spade hvis det er ubehagelig, antyde at mennesker er forskjellige, forvente at folk tåler å bli motsagt, og i alle fall ikke gi inntrykk av å være selvsikker eller vite noe.

Ja hvem blir her og underholder dei som ikkje skal på festen??

På meg så virker det veldig som om dei fleste her inne driver vindu's shopping på sukker...

Er dette tilfelle? Går dere inn på bare dei profilene som har eit bilde som tiltrekker dere?

Her er enda en fredagstråd.... forhåpentligvis så fylles den med godsinnet fjas og alskens avsporinger! ;-)

Hvordan er formen folkens, er alle klare for en ny og flott helg?

Virker som dei allerfleste bor i hovedstaden eller rundt omkring der, men er det virkelig slik at man må bo der for å finne seg noen å dele livet med??

Iallefall her på sukker?? Jeg kan foreløpig ikke flytte over lengre avstander men muligheten er der selvfølgelig om jeg finner en jeg vil dele livet med og vedkommende på ingen måte kan flytte.

Jeg reiser villig på tur for en eventuell date eller tar gjerne imot besøk, utgiftene for reisen kan lett deles på to, man kan ikke sette en pris på ektekjærlighet om man er så heldig å finne den ved å måtte reise.

Hva tenker dere i forhold til å reise på en date?

Har vært på sukker en mnd nå, og har skrevet til jenter nesten daglig men får sjeldent svar.
Begynner å tro at det jeg skriver til jentene er grunnen til at jeg ikke får noe svar.

Har dere noe tips på hva jeg kan gjøre for å få svar?

Shadow of an illusjon???

Hvor godt stemmer egentlig matchtallet sukker kommer frem til kontra "match" (egentlig kjemi) i det virkelige?
(Vet det er drøssevis med innlegg om dette matchingtallet, men prøver på en ny en... :-))

Jeg har vært så utrolig "heldig" å møte en dame her på sukker. I forhold til hvordan vi har vektet viktighet o.l. på spørsmålene og svart på matchingen her, er matchtallet "vårt" 89. Vi sendte post, riktig nok ganske mye post, frem og tilbake til hverandre i to dager før jeg lot det stå til og sendte henne "Du virker ikke alt for syk i hodet, så jeg tar sjansen på at du ikke kommer til å terrorisere meg. Bruk det om du vil, eller dropp det, her har du nummeret mitt: 9xxxxxxx :-)" i slutten på et brev før jeg logget av den andre kvelden. (Jeg hadde selvfølgelig en viss føling på at denne unge damen ville ta godt imot det og at hun hadde skjønt at jeg ikke var typen som ville terrorisere henne med slibrie meldinger og mms av meg og "mitt".) EN uke tok det før vi møttes første gangen eller MANGE meldinger og LANGE samtaler, så vi hadde en viss følelse av at kjemien var der, men det får man aldri svaret på før man virkelig møtes "øye til øye". For en KLAFF det var! Nå har det gått en uke siden vi traff hverandre første gangen og vi har vært sammen fra onsdag til i ettermiddag! Etter å ha pratet om alt mulig, bl.a. fra hva man ønsker i et forhold til hvor man virkelig er i livet, er et matchtall på 89 helt feil! Vi er kanskje ikke 100% match i forhold til sukker sitt system, men vi er definitivt langt nærmere 100 enn 89. Kjemien vi har er fantastisk herlig (så langt) og jeg kan kan ikke annet enn å glede meg til hva tiden vil bringe og hva som venter (forhåpentligvis)!

Er det flere med samme erfaring, både i positiv og negativ rettning?

Happy Hour - 2 for prisen av 1!

Det blir mange i morgen og for å få gjestene til å komme tidlig (for å unngå stor kø) har vi Happy Hour fra 19.00 til 20.00 med 2 for prisen av 1. En annen grunn til å komme tidlig er at det er overgang til Sommertid lørdag og derfor stenger lokalene kl.02 etter vinterklokken. Da må man jo ha festet fra seg, og med full fart fra kl.19 så skal det går bra :-)

Konkurransereglene, vi kjører Badminton!

For å få en kick start på kvelden skal vi ha en konkurranse med litt fart i. Badmintonutstyr er kjøpt inn og vi kommer til å danne to lag med 10 personer på hvert lag. Reglene er som følger:
Det er to spillere om gangen på hver side av nettet, resten av laget venter på siden. Når ett av lagene feiler så må de foreta et bytte og den som har stått lengst av de to går ut. Laget har så blitt en spiller mindre. På denne måten forsvinner flere og flere på lagene og de som står til slutt er vinnerne. Enkelt og greit. Alle på vinnerlaget får en billett hver til Sommernattfesten i Operaen med Bo Kaspers orkester!
Lagene får øve i 10 minutter på forhånd slik at de er litt varme i trøya. Lagene velges tilfeldig fra gjestene som har ankommet mellom kl 19 og 20 :-)

Påmelding

Er du ikke allerede påmeldt så er det forsatt mulighet. Du kan betale på sidene våre under 'Arrangementer' eller i døren lørdag. Prisen i døren er 300kr så det er litt billigere å kjøpe på nettet. Hvis man kommer senere enn kl 23.00, og det er ledige plass (hvilket vi tror det er), så selger vi billetter til noe rimligere pris. Husk at da at du går glipp av matching. En del er nok også litt opptatt...
Normal inngangstid er ellers fra 19.00 til 21.15.
Vi gleder oss til i lørdag til en superfest i superdeilige lokaler!

Et halvårs tid siden jeg var innom forumet her sist,godt å registrere at bermen samles om å kneble de som er annerledes om de våger seg frempå men noe utenom mainstream!

For det bekrefter at det enda finnes personligheter som står på sitt fremfor å føye seg i folden,herlig!

Stå på,uansett sak!

Siden det tidvis er mye bitterhet og irritasjon ute og går, tenkte jeg at jeg ville benytte anledningen til å komme med min frustrasjon.

Ja jeg er en bitter gammel mann, derfor skal jeg nå bruke litt tid på å fortelle om alle disse tingene som irriterer meg og har gjort meg til denne bitre gamle mannen som kun mangler en stokk:

* Folk som peker på håndleddet når de spør hva klokken er; Jeg VET hvor klokken MIN er, hvor i svarte er DIN? Det er jo ikke som om jeg peker på skrittet når jeg spør hvor toalettet er?

* Når folk sier: "den er alltid på det siste stedet du leter!".... Selvfølgelig er den det. Hvorfor skulle jeg fortsette å lete når jeg allerede har funnet den? Gjør folk sånt? Og i såfall hvem er disse folkene og hvor kan jeg finne de?

* Når folk på kino sier: "så du det?!"... Nei selvfølgelig så jeg ikke det, jeg betaler 100 kroner for å gå på kino og stirre i gulvet hele forbanna tiden

* Folk som spør "kan jeg stille deg et spørsmål?"... Du gav meg ikke mye valg gjorde du vel, solstråle?

* Når ting er "ny og forbedret"... Velg 1 - en -... Enten er den ny eller så er den forbedret. Er den ny betyr det at det ikke har vært en tidligere. Forbedret vil jo si at det har eksistert en tidligere, og da er den vel ikke ny?

* Folk som sier livet er kort. Altså... Livet er det lengste folk "gjør"...noensinne...Hva kan man gjøre som er lenger enn livet?

* Når jeg venter på bussen og noen kommer og spør om bussen har gått. Vel... ville jeg stått her om den hadde kommet?

;)

Jeg behøver ikke å holde opprydning i innboksen min! Nå har jeg begynt å lure på om det skyldes at jeg har krysset av på "noen få kilo for mye". Jeg betegner meg selv som fyldig, men ikke tykk. Dette gjør kanskje at alle menn skygger banen. At de unge guttene tenker sånn kan jeg til en viss grad forstå, men ikke når det gjelder menn på min egen alder. Når man blir 40-50 har man ikke da livserfaring nok til å forstå at ikke utseende er det som teller mest -i lengden. Forhold basert på tiltrekning av et ytre og lidenskap varer ikke lenge (mener jeg forskerne har sagt).
Når jeg kikker på profiler kan jeg se at det er en god del menn som har oppgitt at de har noen kilo for mye. Tenker de på det når de søker en partner tro? Og, hva betyr det egentlig å ha "for mye"?
Jeg syns ikke det er rart at så mange er og blir single jeg. Vi er jo så overfladiske -eller?

Det nærmer seg påske, og hva trengs for god påskeunderholdning? Jo, brettspill! Så nå lurer jeg på hva som er deres favorittspill, enten det er familiespill eller spill som passer best med venner og pils!

For min egen del må jeg si Scrabble eller Monopol med familien, og Risk eller BloodBowl med venner og pils:-) Liker også å spille Diplomacy med venner, men det funker ikke så godt med øl...for mange intriger;-)

Innledningsvis er det vel på sin plass å plante noen staur;

-du som er i tvil om du er kresen mangler bevissthet; fuck off-du burde vite bedre.
-du som hadde grepet på det motsatte kjønn når du var yngre-og tenker mye på det nå; du er definitivt ute.
-du som lot et prinsipper falle,kun for å få nærheten du søkte-du får finne ditt rette jeg i bakgården.

NB!

Husk årsmøtet i velforeningen fredag kl. 2015.

Mvh.
Holmenkollen Aktivitetsenter
Sekretæren
sign.

Jeg har kjøpt billetten for to uker siden, og har gledet meg stort til den. Nå kan hende at jeg ikke drar likevel, er det mulig at jeg gir bort billetten min til noen andre sukker medlemer?

Det er det bare de mest iherdige damer som i det hele tatt finner på å la streife av tanken,det er skremmende uansett.

Det er heller ikke kos eller noen "genistrek" å sette venninna på jobben med å kompensere for svart hjerte. Det er direkte ufint og 100% bortkastet tid og prioritering,synes jeg.

Det er hundrevis av andre maur i tua-gå for dem-go for it!

Men husk,er det sort-så er det en grunn for det.

Hei! Har vært på Sukker et par uker. Det har vært ganske kaotisk og stort sett tull og bom. Men også interessant, har fått mye skryt og flørt og det er jo veldig hyggelig. Har pekt meg ut én jente i trettiårene som bare er helt super (vel, altså profilen, da...)Topp match score! Hun har ikke svart på min henvendelse, men den er jo lest. Er det lov å sende en ny? Eller er det brudd på de uskrevne reglene. Honey I'm still free. Take a chance on me.

Vi er noen kompiser som skal til Posthallen. Er det mange damer som skal?

Si noe om personen under deg, avkreftes eller bekreftes av denne personen.

Personen under meg har hoppa over lunsj i dag.

Dette svaret har jeg fått veldig mye i det siste. Ettersom jeg en stund opplevde manglende svar, la jeg litt mer arbeid i førstemeldingen. Det resulterte i mer svar. Problemet er bare at de sier de er opptatt... Hvordan er det egentlig? Er det standard-svaret for å ikke såre (m.a.o ikke helt sant) ? Eller hvorfor deaktiverer dere ikke profiler dersom dere faktisk er opptatt? Det burde vel minimum stått noe om det i profilen om man kke lenger på markedet? Tid og krefter kastes bort. Dessuten lurer man jo på om man skal ta sjansen på å kontakte dem i gjen senere og høre hvordan det ligger an da. Hvis det ikke er sant, synes jeg det er en for lettvint måte å svare på. Nei, gi meg et realt avslag eller slett profilen din (evt. skriv det i profilen din) om du er opptatt!

Rauland - AVLYST?!?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Butterfly

Hvordan er det mulig da???

Trodde dette var en ypperlig anledning til å bli bedre kjent, enn hva en har mulighet til på festene... - Jeg var derav sikker på at Rauland skulle bli utrolig populær tur, og meldte meg på tidlig. - Hvor feil man kan ta...

Rare greier, synes nå jeg!

Skuffet og enda mer enn skuffet...

-Butterfly-