Sukkerforum

Er det noen som virkelig vil ha noen som er nærmest 100% lik en selv?

Noen mener at like barn leker best, og om man er så godt som "tvillinger" så er det nesten garantert å fungere livet ut.
Det blir jo stort sett jatting med hverandre når man er enige om absolutt allt, og det vil jo bli kjedelig over tid. Det er viktig å være like til en viss grad, men ikke fullt ut om man vil ha ett bra forhold tror jeg.

Begge kjønn tenker ofte forskjellig på relasjonstesten og svarer likt på f.eks. skala 1-10, men når man tar med med "drop down box (Viktighet)" valgene, så gjør vel det at alle blader kan bli sorte selv om man egentlig er ganske like?

Beklager om noen har tatt opp dette før...og det er mulig jeg overdriver litt.

En mulig negativ side med nettdating er at risikoen er relativt stor for at man kommer i kontakt med noen som bor langt unna. Er det barn på begge sider kan det innebære at noen av dem må skifte miljø, miste venner. Kjøre x antall mil til samværforelderen annenhver helg. Eller han/hun må dra andre veien for å besøke dem.
Hva mener dere om dette. Er det greit å ta barna med seg og flytte? Eller bør vi kun lete i nærområdet. Lettere sagt enn gjort for de som ikke bor i Osloområdet...

Hør på en myk manns sang..."
Dette er en kjent tekst av Ole Paus.

Ligger det noe i denne teksten. Noe som forteller hvordan vi menn har blitt, eller er vi bare interessert i overskriften?


Tekst av Ole Paus:
Hvorfor ligger ingen med meg? Hør på en myk manns sang: Jeg tror på (Hør: hvem er så dum og tror på) likestilling, vær så snill (kom) og sett i gang. Kjære alle undertrykte; vær så snill, bli fri! Gi en stakkars mann litt action! I can’t get no satisfaction! (Gi den mannen det han trenger. Gi den mannen en alt!) men det jeg mener å si, er: Hvorfor ligger ingen med meg? Jeg har lest (for mange) bøker, hør her: (Hør på meg nå!) Det fin’s no’n erogene soner under kvinnens tær. (Kanskje et G-punkt?) Hvorfor ligger ingen med meg? (Gap opp la meg se! Punkt) La meg få slippe til! (Kjære slipp meg inn i varmen) Jeg bare ligger her og venter, bruk nå friheten da jenter! (Hele armén skal få slippe til!) Kom til en myk mann vær så snill!)

Hei!

Vet der hva jeg legger merke til? Når noen smiler på bildet, smiler jeg og får lyst til å se på profilen:)

Så: SMIL!

Har hatt en litt heftig diskusjon på chatten og er er litt oppgitt og rister litt på hodet for meg selv.men alikevel...
Vi kom inn på dette med hvem som betaler og ikke her på sukker...og hvorfor noen betaler mer enn andre (???)

Det er visst en kjent sak at jenter ikke trenger å være betalende medlem..de får jo så mye mail..så de kan velge og vrake uansett..
Om det er sant eller usant kan jeg ei svare på..siden jeg er betalende jente selv.

MEN da kom han til den konklusjonen at jeg måtte være desperat etter et mannfolk siden jeg t.o.m var superbruker!

Er det slik dere tenker gutter??? Jenter som er superbrukere er desperate??

Er det nå man burde binde renta på studielånet?

Jeg trodde en stund at det var pga at jeg hadde blitt kresen med årene at det var vanskelig å finne "den rett" enten her inne eller ellers. Men nå vet jeg bedre, det er nemlig det at alle ANDRE er kresne som er problemet. Ja, for hadde alle andre vært fornøyd med de kjedelige og mindre pene jentene så hadde det jo vært noen igjen av de med både IQ, EQ og store pup... ehhh sjarmerende smil igjen til meg.

Tenk litt på det du!

...og høsten kommer med stormskritt :)

Har Sukkerfolket hatt en fin sommer? :))

Tut & kjør, del dine sommerminner med oss :)

I følge forskerne (ref, A Magasinet) lyver vi mennesker minst to ganger om dagen .
Noen som har noen kommentarer til dette.
Er det greit med en liten hvit løgn i ny og ne ?

Høflighet

Siste svar ti. 25 aug. 2009 07:13 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Marihøne

Hva er grunnen til at folk ikke kan avslutte dater på en ordentlig måte? Har akkurat datet en fyr en periode og nå har han uten et ord bare blokkert meg. Skjønner jo at han ikke er interessert, men blir forbanna når folk ikke kan oppføre seg normalt. Såpass fortjener man faktisk.

Ikke meningen å være negativ på forumet, men måtte bare få ut litt frustrasjon. Fra nå av skal jeg bare lete etter høflige, søte sukker-gutter ;)

Om vi krysser av på usynlig på onlinelisten, kan noen se vi er pålogga da???

Hvordan bør den første daten være for å være mest mulig vellykket?

Hva tenker du om senarioene. Når dumper/avviser du? Og når går det greit? En kort begrunnelse hadde vært fint.
For da hadde en fått litt frem hva sukkerfolket tenker om temaene.

1) #En har ønske om å etablere seg med hus sammen med kommende kjærest (h*n en ikke har møtt) Samt ut å reise, konserter og slikt som koster pengr.
¤Så får en kontakt med h*n som har 7år igjen med studier (studielån, litt stipende og hva er det 100k i året maks i bi jobb).
Somregel må en være to for å få seg noe brukbart. Jeg vil ihvertfall ikke bo meg ihel og jeg vil ihvertfall ha litt økonomisk frihet.

2) #En har ønske om å etablere seg med hus sammen med kommende kjærest (h*n en ikke har møtt) Samt ut å reise, konserter og slikt som koster pengr.
¤Så får en kontakt med h*n som har en jobb hvor en tjener minimalt. Si at en selv får lån på 2mill og vil ha noe på 4mil. Mens h*n får kun 1mill.
Somregel må en være to for å få seg noe brukbart. Jeg vil ihvertfall ikke bo meg ihel og jeg vil ihvertfall ha litt økonomisk frihet.

3) #En har mye fritid etter jobb (ettermiddag og helg) og vil ha en kjæreste som en kan være med på store deler av fritiden.
¤Så møter en h*n som jobber kveld, natt og helg

4) #En vil være sammen med h*n som er x cm
¤Så møter en h*n som er x for lav eller for høy

5) #En vil være sammen med h*n som har bmi x (for å ilustrere "størrelse")
¤Så møter en h*n som er mbi x for lav eller for høy (for å ilustrere "størrelse)

6) #En vil være sammen med h*n stor/store kroppsdel/kroppsdeler
¤Så møter en h*n som ha lite/små kroppsdel/kroppsdeler (på de motsatte områdene som en liker)

Husk damer; dere kunne ramla over han her...

http://melodymaker.posterous.com/the-reason-some-girls-stay-single-very-funny

Alle bilmekanikere har veldig stor sjans på meg nå....

Ønsker at tråden skal være useriøs med masse småprat og korte svar

Nå kjenner jeg at jeg må lage en tråd for dette er noe jeg har stusset over flere ganger når det kommer mer eller mindre velmenende råd på forum. Folk sier:

Hjerte uten mail: ikke interessert
Svarer ikke på 1. mail samme dag: ------- " ---------
Bruker en standard 1. melding: ---------"----------
Svarer ikke umiddelbart etter at man har mailet litt: ikke interessert

Interessert i hva? villa, volvo og voffse? Forlovelse? date? bli bedre kjent?
Kan man ikke være halvinteressert og bli mer interessert, da? Eller kan man ikke være tålig interessert men tenke at hvis dette er viktig så går det vel ikke bort av seg selv. Eller tenke: han virka jo som en topp fyr, men denne uka er det faktisk andre ting jeg vil prioritere og det er sikkert fler fisker i havet.

Nå håper jeg for guds skyld jeg har stavet dette ordet riktig : )
Men dette må dere faktisk mene noe om.

Noen som skal sykkle birken til helga?????

sier man at resten er mindre pen en en rompe eller fremhever man en atributt?

kunne man like gjerne sagt... du har vakre pupper?

eller, du har en deilig kropp?

eller bør en heller kommentere andre sider?

jeg er litt nysgjerrig for hår og rompe er faktisk det første jeg fester blikket på

Har altså fått høre at "jeg er ikke sikker på om jeg vil date, for jeg har blitt så såra av eksene mine" (lett omskrevet)

Er det rart av meg å lure på hva de da egentlig gjør på et sted som dette?

Og nei, det var ikke bare en sleip måte å bli kvitt meg, for vi har fortsatt kommunikasjon.

Hvordan tenker egentlig folk som "pålegger" nye bekjentskaper mulige egenskaper de har opplevd før og vil unngå i fremtiden? Er det min oppgave å gjøre opp for de tabbene eksen gjorde? Jeg er ikke en dårlig person, og jeg skjønner at man må bli kjent for å finne ut at det stemmer. Men bare et tips til dere som har det sånn; det er _ikke_ et sjakktrekk å vise hvor skeptisk man er og dra frem alt man er redd for KAN vise seg å være galt med andre hvis man er riktig uheldig... Synd at du har opplevd noe vondt, men hvis du på forhånd antar at jeg er ute etter å være slem mot deg, så gjør det ikke at jeg får lyst til å leke din reddende engel (hvis det er det du vil da). Det gjør meg bare usikker, på om jeg kan være meg selv uten å hele tiden være redd for at du skal reagere negativt på alt jeg sier og gjør...

Var bare det jeg ville si.

Dette er ikke den vanlige sytingen over at damene her inne er bortskjemte og aldri svare, men en ny vri for meg.

Dama sender melding, jeg svarer hyggelig. Så er det total taushet. Go figure...

Jeg er jo på leting etter drømmemannen, problemet er bare at forelskelsene mine går fort over FORDI, drømmemannen min er egentlig faren til barnet mitt, tenker ofte på han, han ga meg aldri en sjanse til og virkelig bli kjennt med meg, vi er prikk like på mange måter,men det vet han ikke..

Men greia er,når jeg henta barnet våres idag, så tok han toppen min plutselig over bh stroppen, og sa -hehe bare irriterte meg litt, han vet godt at jeg har følelser for han ennå, hvorfor gjør han sånnt?

Hei,
jeg var på en kjempefin date med en veldig søt jente i helgen. Vi skulle bare ta en kaffe på dagen, men vi ble sittende og prate så lenge at det ble middagstid. Vi spiste og koste oss og drakk et par øl.

Hun fulgte meg til tbanen på majorstua (hun bodde like i nærheten og hadde sykla). Vi klemte litt og prata, og avtalte å møtes igjen.

Jeg holdt sykkelen hennes for henne da hun skulle fiske opp telefonen sin som ringte, desverre sklei bakhjulet ned fra perrongen og jeg klarte å dunke pedalen i leggen slik at hele sykkelen seilte ned på skinnene. Det var ikke tid til å hoppe ned det kom en tbane ganske raskt og hele sykkelen ble totalt ødelagt.

Hun ble kjempelei seg og gikk uten å si et ord.

Jeg kjøpte en sykkel (mye dyrere enn den jeg mista!) til henne og ringte henne. Hun ville ikke ha noe mer med meg å gjøre og ville ikke ha sykkelen heller. Hun ville ha penger siden hun sparte til en Model 594B-01 motorsykkel.

Så jeg lurte på om det var noen som ville kjøpe en veldig lett brukt damesykkel...

Jeg klikker aldri på profilen til noen som har besøkt meg uten at jeg finner profilbildet attraktivt. Når jeg har besøkt noen og disse så har vært innom meg skal jeg da tolke det som en mulig interesse. Er litt lei av å skrive brev (får ofte hyggelige svar) og vil forholde meg litt mer passiv. Kan man betrakte dette som øyeflørting.......... Jeg er mann og lurer litt på om jeg er helt på jordet

Pokkers søndager, verste dagen å være singel og litt småensom på.... Noen som er enige? :o)
Vel, har igjen fem dager som superbruker, så kanskje det er håp for neste søndag? Hehe.... :o)

Var med ei jente i over 1 år. Slått opp for lenge siden.
Var ganske seriøst og var samboere. Funket ikke for hun ikke jobbet og jeg hadde ikke økonomi for å bo med 1 ekstra.

Men jeg fant ut at hun var på ny date etter 4 dager vi slo opp. Hun hervder hun ikke så noen mens vi var sammen men har mine tvil.

Men uansett hva synes dere? Hvor lang tid er normalt? Er jo forskjellig fra person til person selvfølgelig.

Vi sitter på venner og venter... ;-)
Noen som skal være med...?

En hører mange ganger på menn som klager. Når du tar noen søk og finner drømmemannen. Han som har utseende du vil ha og profilen tilsier at han er som drømmenannen. Da tar du kontakt. Hva sier du? Og hva gjør du når han leser meldingen, besøker siden din også hører du ikke fra ham? Vi snakker øverst på drømmelisten din nå. Hva er forskjellen ifra en jentes første melding og guttens?

Finnes den fortsatt?? I såfall, noen som vurderer ta den eller har tatt den?

Når to stykker ligger på en sofa eller lignende, infiltrert i hverandres armer og bein....
Da er det alltid minst en arm som blir litt til "overs".. og blir på en måte umulig å plasere...

Er dette en diagnose som kan kalles utlagt-arm..... eller finnes det en hurtigkur for slike tilfeller....??

Hva er et bra bildet ??

Vi har nå diskutert opp og ned hva som passer seg på bilde .. ikke pupper /kløft .. Ikke bar overkropp.... ikke baderoms bilder ..
Ikke for langt unna og ikke solbriller/lue ... osv .. osv ...

Det vi kan være enig om er at et bra bilde er det bilde som får oppmerksomhet.

Jeg hadde da et helt vanelig bilde som profilbilde , men det var ikke bra nok fikk jeg høre ...

.. Så nå ,som et lite ekspiment , legger jeg ut dette (tatt i fjor sommer)så får jeg se hva som skjer .... ;oP

Eller er det ikke noe poeng å være hyggelig, når en ønsker og gå videre til neste?

Innimellom skulle jeg ønske det gikk an å bare hoppe bukk over alle disse dating-greiene. Jeg er ikke god på det. Jeg skulle ønske det gikk an å bare -bestille- en mann. Jeg hadde trolig tatt den første og beste. Jeg er ikke så kravstor. Alt jeg ønsker meg er en passe lite selvhøytidlig fyr med humoristisk sans og ca 185 cm eller mer over havet. Hvor vanskelig kan det være?

*sukk*

Jeg tror det er på tide med litt selvinnsikt: Grunnen til at jeg er single, er at jeg rett og slett ikke ORKER å date.

Noen som vil være med på kino i morgen? :-)

hmmmmmmmmmm

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym jaja

hva gjør ¨å godtfolk her ikveld da:)???? sitter her å slapper av alene litt kjipern,,,hadde vert bedre å delt tiden med ei dame:):):)

Sukkersyke

Siste svar sø. 23 aug. 2009 01:52 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym Kokosøster

Begynner å få symptomer på Sukkersyke.
Den kommer sikkert i mange varianter men den jeg snakker om gjelder nå-gidder-jeg-ikke-mer.
Er i ferd med å utvikle aversjon mot dating, hver gang det normalt skulle krible av nysgjerrighet så kjenner jeg at jeg får lyst til å ta den lettvinte utveien og legge hele greia på is. Gidder knapt å svare på sukkermail lengre... ikke moro.

Hva gjør man. Droppe Sukker og være singel "med vilje" en stund? Eller fortsette som før mens man venter på at det skal gå over? Går det over?

Åndelige ting interesserer meg i stadig større grad. Det er ikke lett for meg å vite helt hva kan spørre dere om helt konkret, men er interessert i generell viten om såkalte åndelige eller ikke-forklarlige/ikke-beviselige ting som det kalles i vår vestlige verden.

Er interessert i alt fra energibaner i kroppen og blokkeringer av disse, chakra og kontakt med disse, varme hender, healing og selvhealing, englenes funksjon, jordingsøvelser, øvelser for å åpne opp, meditasjonsøvelser og eventuelle erfaringer rundt øvelser som tibetanske riter. Hvordan kan jeg utvikle eget sinn til å bli mer følsomt for slike påvirkninger eller berikelser?

Det er så mye jeg ikke kan noe om og vil gjerne lære. Psykologi og neurolingvistisk programmering er jeg også interessert i.

Hvis det er noen som har informasjon og tips ang. bokanbefalinger/kursanbefalinger/nettsider blir jeg takknemlig.

Har nå vært av og på her de siste to årene og har faktisk til gode å få et hjerte. Har gitt ut endel men strør ikke om meg med de heller. Er dette normalt? Hvor mange hjerter har dere andre menn fått?

Jeg skrev et innlegg til en tråd som ble slettet ganske kjapt her, så jeg starter like godt en egen tråd:-)

Til tider så får jeg inntrykk av at nesten annenhver tråd her inne handler om at folk er skuffet, eller at noen har for høye og urealistiske krav, og i langt de fleste tilfeller så er TS for disse trådene en mann.

Jeg tror ikke dette handler om kjønn i det hele tatt, men om personlighet. Hadde det blitt gjort en nøytral undersøkelse så ville mest sansynlig resultatet blitt at både menn og kvinner er like "vanskelige" å ha med å gjøre bår det gjelder hva vi ser etter i en fremtidig partener. På enkelte av de felten er vel kanskje menn tilogmed enda verre enn kvinner.

Kanskje grunnen til at det her inne på sukker kan virke som om det "bare" er kvinnene som er kravstore, er at vi menn muligens er litt flinkere til å syte over det? Mulig at kvinner er flinkere til å innse at han ikke er interesert / interesang (skrev jeg det riktig nå? eller havner jeg i trøbbel?) og så gå videre med livet sitt.

Vi har alle forskjellige ønsker og krav til en partner, og jeg tror enkelte her inne blir litt såret når de ser en eller ei som de synes er nydelig, og så når de leser profilen innser de at de ikke har sjans til å møte de ønskene og kravene som den personen har til en fremtidig partner. Da er det bare å gå videre da. Man gjør seg hvertfall ikke mer attraktiv for den det er snakk om hvis man klager over de kraven h*n stiller.
Da fremstår man bare som bitter! (så fikk vi det inn i denne tråden også;-p)

Jeg var på Byggmax i dag og der så jeg jaggu en diger van med Sukker-logo og blå blomster malt på sidene. Hva i all verden bruker de den til?

Hvorfor har det seg sånn at menn kan klatre laaangt oppover med sjarm og karisma? Man kan se beinstygge karer og modelldamene, eksempelvis Hank vonHelvete og modellkona, men er det noen gang motsatt? Er det noen kvinnelige utgaver av Aksel som har kapret den mannlige Tone?

Hørte på radioen her om dagen at for hver hundrelapp en mann tjener, så tjener nå en kvinne åttifem kroner.

Det jeg lurer på når det gjelder sånne tall, er om de da bare legger sammen alt alle menn tjener og alt alle kvinner tjener, og sammenligner? Eller sammenligner de yrke for yrke, utdanning for utdanning, ansiennitet for ansiennitet osv.?

Hvis det førstnevnte blir det jo for dumt, men hvis det sistnevnte synes jeg det er drøyt at vi ikke er kommet lenger? Er det virkelig så ille at dersom en mann og en kvinne har samme yrke, samme utdanning, samme ansiennitet, samme evner etc., så tjener altså kvinnen en del dårligere enn denne mannen, øyensynlig fordi hun er kvinne?

(Egentlig et apropos til en annen tråd om håpløst kravstore jenter - og gutter)

Altså. Før i tiden, da våre foreldre og besteforeldre levde og elskert og formerte seg... Tviler sterkt på at de opererte med en endeløs smørbrødliste som det skulle krysses av på. Og iallefall ikke FØR de møttes! Det må vel kanskje ha vært litt sånn: Jobb: ok, Inntekt: grei nok, Kjemi: check. Kan leve sammen, elsker hverandre, har økonomi til å holde liv i barna og beholde huset = det som trengs. Også levde de, og mange av dem levde gode liv også! Gode liv - sammen. Alenetilværelsen var vel nærmest unaturlig inntil for ikke så veeeldig mange tiår siden.

Vi er jo her, vi er avlet av den generasjonen. Hva er det egentlig som skjer?? Hvorfor lever så mange alene? Er kravene for astronomiske? Hvorfor er det ikke naturlig å jenke seg lenger? Blir vi født med større egoer enn før??

Nå er jeg ganske fersk her, og av den skeptiske sorten... Men jeg synes dette er god underholdning, og det er moro å "snakke" med folk. Jeg nøler med å treffe noen - men det er vel fordi jeg synes det blir kunstig og litt unaturlig å begynne i den gale enden; det skal jo begynne med kjemien lissom. Det sies at underbevisstheten bare bruker få sekunder å å gjøre seg opp en mening om et annet menneske, og hvorvidt det mennesket er tiltrekkende og interessant. De mennene som har vært mine har jeg uten unntak truffet ute - og hatt kjemi med fra første sekund. Har jeg bare vært heldig?

Men igjen - jeg er jo her, og det er det en grunn til. Hadde vært stilig å være to igjen!
Så - fint om noen kan dra noen historier, overbevise meg om at dette rare møterommet her funker... Fjerne litt skepsis - sånne ting :)

Uansett har jeg sansen for dette diskusjonsforumet! Mye herlig vissvass ;)

Fredag kveld!

Siste svar lø. 22 aug. 2009 11:35 (71 svar)
Skjult ID med pseudonym *NOT*Pingu

Heisann, fredag kveld og null planer. Ikke bra...
Hva har dere tenkt dere da? Trenger litt inspirasjon=)

Er det noen som husker sitt aller første ordentlige kyss? Hvem det var med, og hvor gammel du var?

Hva er greia med å sette et hjerte gult elr rødt. Jeg fikk det her forleden, det var hyggelig det.
Skal ikke klage over det. Får ingen melding ved siden av bare hjerte. Sendte mail til personen tilbake, men ingen svar å få tilbake. Trodde vedkommende var interessert i meg siden jeg hadde fått gult hjerte. Elr blir hjerte ofte brukt som post it lapp for å finne igjen profilen?

Hva i himmelsens navn er det som gør at folk på død og liv må være på jakt etter en beste venn når de egentlig er på jakt etter en kjæreste? Som om en kjæreste ikke er bra nok? Hva skal/kan man egentlig forlange av en kjæreste?

Kontaktsøkende mennesker burde lære seg å stave INTERESSERT, INTERESSANT og INTELLIGENT!

Eksempler på bruk:
-Jeg ble interessert i å skrive med deg etter at jeg så den interessante måten du staver intelligent på!

Er det lov? I såfall reklamerer jeg litt for meg selv;)

Har hørt at det er moro:)

akkurat nå har ikke profilbilde (og av dem igjen er det bare 1 som har album). Er dette en 'trend'? Flere og flere som ikke gidder å legge opp bilder, men bare "snoker rundt"? Antallet ansiktsløse har økt jevnt og trutt på "Nye brukere" -siden den siste uka.
Det kan da ikke være SÅ mange som har yrker der det er 'farlig' å vise ansiktet sitt? Det er heller ikke fordi de har barn å ta hensyn til, for jeg har valgt å ikke se de som har barn. Uansett; hvorfor ikke ha *albumbilder* i det minste? Skal litt til at kjente skal slumpe til å komme innom profilen da?

Hva gjør man om man oppdager falske profiler egentlig?
Har vært borti et par sånne. Noen er kanskje smågutter som har det moro eller slike ting, men det er fortsatt litt plagsomt.
Jeg har til og med opplevd at noen har brukt bilder av meg fra andre nettsteder som profilbilde. Da er det fort litt mindre morsomt..

Er det noen måte å anmelde de man mistenker er falske profiler her?