Sukkerforum

Hvorfor er det slik at jentene hovedsakelig velger bad boys, eller de som er kav blakke eller driver med et annet tull. Hvorfor skal det være så veldig vanskelig for oss normale gutta med orden på økonomien ,hus og fast jobb. Og treffe ei trivelig jente? Hjelper vel forsåvidt ikke å være sjenert heller, tror jeg.

Godt råd?

Siste svar to. 30 juli 2009 15:27 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym lillepus

Hei der ute! Jeg skulle, for første gang lage "smilemerke" når jeg skulle svare på en henvendelse her på sukker. Tastet ;-
og da ble hele bildet på skjermen forminsket. Har noen et godt råd?

Du er min beste match
Den sier kirkeklokkene ringer
~ * ~
Dine øyne er så snille
De ser rett på mine
~ * ~
Din munn så markert og fin
Den er klar til å kysse min
~ * ~
Dine mørke krøller
De matcher mine
For noen barn vi skulle fått
jeg kunne grine
~ * ~
Du gir meg svar
De er så fine,
men ikke mine....
~ * ~
Likevel,
du er online
når jeg logger på
Jeg blir så glad hver gang jeg ser deg! :)

Jeg er i den situasjonen at det skal litt mer enn et lykkeskudd til for at jeg skal kunne bli far.
Samtidig så ser jeg jo at jeg har et ofte ganske så ildrødt blad på akkurat det med barn hos de fleste jentene som er i min aktuelle aldersgruppe (ca 25-30)

Hvor viktig er dette for dere? Ville dere ha latt vær å date en som kanskje ikke kan bli far?

Hei

Som utgangspunkt så anser jeg det som alles rett å kunne velge hvem de ønsker å stifte NÆRMERE bekjentskap.

Jeg er superbruker og får i gjennomsnitt to henvendelser daglig. Etter en titt på profil og evt. bilde er ikke alle like interessante å bruke tid på så jeg bruker da Sukkerportalens forslag til Avslag eller Avslag med åpning. I fare for å virke for kontant justerer jeg svaret og gjør det litt mer personlig og hyggelig med til slutt et ønske om god sommer etc.

Likevel har det ved noen anledninger hendt at vedkommende blir fornærmet og ønsker meg dit pepper`n gror....

Jeg undres over er de som lar seg fornærme over at førsteinntrykket (bilde og profiltekst) er det man sorteres ut fra.
Men enda mer undres jeg over at de ikke er klar over at det er noe langt mer viktigere enn "førsteinntrykk", nemlig "sisteinntrykk".
Jeg er som alle andre mennesker - står på mine meninger til noen overbeviser meg om annet.
Et dårlig sisteinntrykk skal derimot noe mere til for å motbevise....

Hilsen
"Meg"

Alder, ønsker osv

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mofasa

Et lite spørsmål her... Når man fyller ut hvilken aldersgruppe man ønsker å treffe, hvor strenge er man på disse? Er de endelige, eller tåler man litt slingringsmonn?

Eksempel: Man fyller ut at man ønsker å treffe en flørt som kan utvikle seg til noe mellom 22-26 år. Hvordan folholder folk seg til en melding fra en som er 20 eller 28 år? Det samme gjelder forsåvidt fylker hvor avstanden er stor.

Hva er korrekt? Hvitost seff. Enkelte skrullinger (som f.eks. mange hæslige innlendinger og Synnøve Fienden) skal ha det til at det heter gulost. Hørt på makan?! Har disse folka fullstendig mistet fatningen?

oppgitt

Siste svar on. 29 juli 2009 17:36 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym frøkenen

Jeg har spurt folk og fe hva den beste måten å innlede en samtale ville være.

Det er uendelig mange som sier at det er jo bare å si hei! Så går praten av seg selv om det er interessant.
De jeg har vært innom og sagt hei til svarer aldri. Ikke et avslag heller, så jeg veit ikke om de i det hele tatt faktisk er der eller om de bare blåser i meg.

Når jeg derimot sier noe ledende eller dumt får jeg oftere respons. Om jeg så er slem mot folk får jeg til og med oftere respons.
Hvorfor kan ikke de snille ålreite si hei tilbake? Hvorfor må man lage sirkus av dette?

skuffet..

Jeg opplever noe som jeg ikke forstår og håper at noen (les: menn) kan gi noen perspektiver på det følgende:

1) Jeg så på profilen til en mann fordi jeg syntes han så sjarmerende ut på bildet. han hadde imidlertid skrevet veldig lite i profilen, så det var vanskelig å få noe inntrykk. Jeg skrev derfor en melding der jeg skrev at jeg syntes han så sjarmrende ut og at det hadde vært fint om han kunne se på min profil og si hva han syntes (det står mye i min profil). Det gjorde han og skrev tilbake at han ikke trodde vi passet sammen. Ok, tenkte jeg, det er greit. MEN, så har han vært innom profilen min igjen flere ganger etterpå - hva er det??

2) Jeg satte gult hjerte på en jeg syntes var interessant for en god stund siden, så har han vært innom min profil en del ganger over lang tid, men tar ikke kontakt - hva er det? Bør jeg ta kontakt? (Jeg lurer på om jeg ikke skrev en kort melding også uten å få svar, men det er så lenge siden at jeg ikke husker det, og den er i så tilfelle slettet fra utboksen, så jeg kan ikke sjekke heller).

Jeg blir veldig glad hvis noen vil si hva de tror om dette : ) Hvis disse mennene av en eller annen grunn har ombestemt seg, så kan de vel bare skrive og si det?

Her kommer et spm til de erfarne sukkerbrukere:
Jeg har lurt litt på det å delta på et arrangement..... Men så tenker jeg at det kanskje vil kjennes litt rart fordi det kan bli litt sterk fesjå-stemning... og kanskje er det noen der som her en topp match med meg, men som jeg tenker jeg helst ikke vil prate med? ...... eller kanskje er det til og med 2-3 som jeg synes er attraktive og kanskje til å med har mailet med ... ........ og håkken ska-n go-blonke te da, lissom? ..... Den enkleste løsningen ville kanskje vært å sitte å prate med Elikapeka og det tror jeg heldivis hadde vært supert, men det kan jo hende det er fler som ville snakke med henne da?

Noen innspill, erfaringer eller råd?

Spamfilter?

Siste svar on. 29 juli 2009 00:53 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym mannigata

Kan den eller de som fjerner alle besøkende til profilen min slutte?
Skulle nesten tro det ikke var et menneske på sukker for tiden, men her på forumet ser jeg jo de samme folka hver dag, så det er ihvertfall 3-4 stykker her ;-p

Har to flotte menn jeg ønsker å bli kjent med, men er det "feil" å date flere så lenge man ikke har blitt sammen med noen?

Det slår meg hver gang jeg logger på, DÆVEN det er mange søte jenter her! Det kryr og det kommer stadig nye til! Rett og slett herlig!

Hva sier damene, oppleves det på samme måte for dere?

Nå har jeg oppdaget et nytt fenomen her, i tidligere tråder har man forundret seg over at noen ikke leser mailene man sender ut.
Frustrerende og bli satt svart hjerte på uten at han/hun har lest meldingen eller å se at vedkommende har besøkt profilen din men ikke åpnet mailen??

Her kommer svaret: Jeg tastet med drømmemannen ( håper det da ) i går og i den ene mailen spør han meg hvordan jeg kan svare på meldingene hans uten at jeg har lest de....?
Joda svaret er at jeg hadde profilen hans oppe og svarte han fra mailfanen der .....!
Da står tydeligvis mailen som ulest hos avsender selv om jeg da HAR lest den!
Svarer man fra samme sted så står fortsatt meldingen som ikke besvart i innboks også......

Har alltid lurt på hvordan enkelte kan være pålogget men ikke være nysgjerrig på å lese mail?! Vel nå vet jeg det! :)

Ha en solrik dag sukkerklumper ! :)

Hvis jeg kommer i gjennom hele listen her på Sukker uten å finne noen det fungerer med, skal jeg sannelig la meg selv fryse ned og bestille vekking om tre-fire hundre år. Dette blir bra. Priser og tilbud er allerede i ferd med å bli innhentet fra the Cryonics Institute og the American Cryonics Society. Jeg gleder meg som en unge som skal inn i godtebutikken med lommene fylt med penger!

http://www.side2.no/mote/article2674966.ece

Hmmm, lurer på om jeg får ta med meg noen ting inn i fryserommet, slik at jeg har noe jeg kan selge som antikviteter når jeg våkner? Sånn at jeg blir rik og suksessfull fra dag én? Kanskje noen dyre- eller insektarter som holder på å dø ut og som sikkert er utryddet i fremtiden? Gamle mynter? Eller noen dippedupper? Får høre hva fryseboksfolkene svarer.

Hva foretrekker dere gutta at vi jenter skal ha på hodet? Veldig langt, halvlangt, kort hår? Er nok mange forskjellige synspunkt, men bare litt gøy å høre hva dere tenker ;)

Fant en ganske interessant dokumentar på NRK ang. dating.
Her fokuseres også en del på nettdating. se og lær :-)

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/482878

Jentene blir bare penere og penere!
Visstnok ikke så farlig hvordan vi gutta ser ut... Heldigvis... :)

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=564873

Hvordan ser en "mannemann" ut jenter.....noen spesifikasjoner??......noe spesielt en dame er ute etter når hun nevner at hun vil ha en mannemann????........................

Jeg omtaler eg selv som gutt og blir omtalt som søt av de rundt meg.

Hvis jeg begynner å omtale meg som mann, blir jeg da omtalt som kjekk av de rundt meg?

.. selv vil jeg bare være tøff..

1. Åpne nytt tekstdokument.
2. Tenk på gjøremål.
3. Begynn å skrive gjøremålslista.
4. Se at lista blir diger.
5. Bli overveldet.
6. Få panikk.
7. Begynn å gjøre ting (som ikke er tingene du egentlig skulle gjøre) for å unngå å gjøre de tingene du prøver å gjøre.
8. Få angst.
9. Fortsett med gjøremålslista.
10. Føy til stadig mer umulige ting.
11. Tenk på alle tingene du ønsket å gjøre i livet ditt, men ikke har gjort. Innse at livet ditt er bortkastet og at du ikke engang greier å gjennomføre selv de enkleste mål.
12. Bli fylt med skam.
13. Frik ut.
14. Bruk så mye tid på gjøremålslista at du ikke får gjennomført noe.
15. Gi opp.
16. Gå ut en tur. Det er en fin dag. Livet er kort.

Får vel starte en liten babbeltråd! Er jo ingenting på tv...

Flere som kjeder seg?

Hei! Nå trenger jeg råd fra dere!

Altså: Har møtt en fantastisk mann her inne. Hjertet dunker for første gang på leenge. Hatt to treff og på det siste var det ekstra hett og hyggelig... kremt. Nå vil jeg så gjerne at det skal bli mer enn disse treffene da jeg kan virkelig se for meg at dette kan være drømmemannen.

Så mitt spørsmål er: Hva slags tone bør jeg nå legge i meldingene? Flørtete med sexuelle undertoner og hentydniger for å vise at jeg tenker på ham på den måten (og holde ham "varm")? Eller snille og hyggelige for å vise at jeg er en ordentlig jente han kan satse på...

Tips?

Lurer på en ting: Hvis dere har sett på en profil og bare går videre uten å skrive eller merke profilen som interessant, betyr det da at dere har avskrevet personen, og ikke er interessert?

Vil gjerne vite om jeg like gjerne kan slette alle under siste besøkende - hvis de ikke har gitt lyd fra seg, utover at de har vært inne på profilen min...

Sitter som vanlig og ser på noen damer som - i hvert fall utseendemessig - fremstår som overflatisk attraktive, og dermed uoppnåelige. Men så kommer jeg til å tenke på en ting: Det er en vesentlig forskjell på det man på kort sikt finner tiltrekkende, og dte man har godt av på lang sikt.

En nyttig analogi kan f. eks. være dette: Sjokolade og alkohol kan være svært så tiltrekkende for mange av oss (selv har jeg til tider hatt et litt uheldig forhold til en av disse tingene) men på lang sikt har man ingen glede av dem.

Ord til ettertanke, siden de fleste her ser ut til å stirre seg blinde på bildene...:)

Først...

Siste svar ma. 27 juli 2009 14:32 (53 svar)
Skjult ID med pseudonym Kanskje.

...skal hun like profilbildet ditt, mer enn de andres.

Så skal matchen helst være over 90.

Så skal hun like resten av bildene i albumet ditt.

Så skal hun like matchtreet.

Så skal hun like høyden din, jobb, utdannelse og interesser.

Så skal du skrive til henne først.

Så skal hun like det du skriver i første melding.

Så skal du følge opp med å være morsom, men ikke *for* tøysete, flørtete, men ikke over streken (og den streken er jo individuell).

Så skal du be henne ut på date.

Så skal hun like måten du planlegger og gjennomfører daten på (evt. så skal du 'vite' at hun *hater* planlagte dater...).

Så skal hun like hva du sier iløpet av daten.

Så skal du ikke si noe dumt eller keitete, selv om du er smånervøs.

Så skal du ikke ha misforstått humoren hennes, og spøke om noe hun ikke liker.

Så skal du / evt. skal du *ikke* spandere måltidet; her må du bare 'vite' hva hun ønsker uten å ha spurt.

Så skal du / evt. skal du *ikke* kysse henne farvel, og hun skal like måten du kysser på (hvis hun vil bli kysset).

Så skal hun sitte igjen med et positivt førsteinntrykk av deg som 'drømmemannen'.

Så skal det dates igjen; disse må 'toppe' den første daten i gjennomføring og planlegging (med mindre hun altså hater planlagte ting... men det vet du jo nå).

Så skal du invitere hjem på et glass rødvin og en bedre middag du har laget fra skratch.

Så skal hun like maten og vinen du har valgt.

Så skal hun like leiligheten din.

Så skal du forføre henne.

Så skal hun like måten du forfører henne på.

Så skal hun like kroppen din.

Så skal hun like hvordan du *bruker* kroppen din.

Så skal hun like hvor godt du kjenner hennes kropp (individuelt, men du skal 'vite' hvordan *hun* liker det).

Så skal hun få godkjent-stempel på deg fra venninnene.

Så skal hun bestemme om det er aktuelt å bli offisielt sammen.

Så skal du gjennomføre mesteparten av den ovenstående listen minst hver uke ut resten av forholdet.

Hvert trinn er en mulig 'deal breaker'.

- Utrolig at noen i det hele tatt blir par! :o :D

(ment som en spøk dette her, men det er vel noe sant i det; kan ihvertfall *føles* sånn av og til. :D )

Hva syns vi mannolk om sånne innlegg som dette her?

http://www.kk.no/819003/101-ting-menn-kan-brukes-til

Etter å ha hørt om diverse grisemeldinger fra menn til dere damer, så vil jeg skryte litt av dere damer:-) Har bare vært i kontakt med å blitt kontaktet av superhyggelig damer her:-)

Håper andre deler den erfaringen??

Ps!! Når jeg først er her, har noen et godt forslag til middag i morgen??

Prøver meg på en ny tråd! Tenkte å skrive uten pseudonom, men det passer seg liksom ikke for denne tråden : )

Hva er det du virkelig gruer for å avsløre for en fremtidig partner og som du for øyeblikket har unnlatt og skrive med store bokstaver i profilen din? Jeg vil helst ikke avsløre at det ser ut som en dypt psykotisk person har bodd i huset mitt over lang tid.

Hmmm....på profilen min står det hvilken alder jeg foretrekker på de som tar kontakt. Men gang på gang blir jeg kontaktet av mannfolk som er godt over den alderen. Opptil 20 år eldre. Leseproblemer, kanskje? I don't know...:-)

godmornings nattranglere!

Jeg kan vel starte med å si at jeg har 2 venninner som vil hit og ha sex ikveld, hun ene har jeg hatt med før og er ff venn.. hun andre har jeg møtt igjennom nettet og flørta med..problemet ligger i at jeg flørter med ei anna på nettet som jeg liker veldig godt, selv om jeg ikke har møtt a. hva skal jeg gjøre?? ja luksusproblem kan folk si, men det er jo et reelt problem,

har jeg "lov" til å ha sex om folk skjønner? og bør jeg droppe nr 2 ?

Tro om noen kan svare meg på om det er noen ulemper med å bruke voks på ny nubuck?

Jeg har fått god kontakt med ei jente på nettet, og vi har snakket sammen ei god stund, der jeg har spurt om veldig mye egentlig, men jeg føler jeg vil vite mye mer om henne enda, men er helt tom for spørsmål.. =/

Kan noen hjelpe til?=)

Jeg sier bare, fy flate så mange useriøse menn det finnes her og på flere andre datingsider...........
Jeg hadde vel trodd no bedre med "sukkermenn". Iallefall syns jeg Sukker er godt organisert, men............

...men det er ikke jenter/kvinner.

http://www.youtube.com/watch?v=Lyldfq0kQOc

1:30 inn.

Ehem... ;-) :p

Det skjer så lite på forum nå. Kjedelig for noen som fortsatt er litt hekta og vente på at det kommer tikkene inn et innlegg hvert 5 minutt. Forsøker meg derfor på en ny tråd for å se om det kan lokke folk ut.

Det er kjente steriotyper at menner ikke kan snakke om følelser og at damer bare vil snakke om følelser. Eller for den saks skyld at damer er tikkende bomber som kommer uten bruksanvisning -og at kara surmuler og må gå i fjellet når de blir fornærmet.
Kjenner dere, dere eller tidlgere patnere igjen i dette?
Hvordan og hvor mye ønskser dere å samtale med patneren om hvordan ting er, og hva dere trenger fra den andre?

Kjør debatt!

Borteseier?

Siste svar sø. 26 juli 2009 14:15 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym unggutten

Når man klikker på hvilke fylker man ønsker at partneren skal komme fra, hvor viktig er egentlig dette? Kommer selv fra et fylke i vest, og ser at det er mange jenter(spesielt rundt hovedstaden) som kun vil ha fylker som er nær seg(Oslo, Akershus, Vest og Østfold). Kan forstå det at de dermed ikke er så veldig flyttevillige på seg, men dersom JEG er villig til å flytte til Østlandet, er jeg da fremdeles "ekskludert"?

dating på dere eller??

Hvorfor

Siste svar sø. 26 juli 2009 13:15 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym Løsbart

Hvorfor sitter DU på Sukker natt til søndag?

Selv gjør jeg det fordi alle vennene mine er på ferie... :-(

Noe som slår meg av og til. Hver gang det dukker opp en klagetråd med variasjoner av "svarer ikke", "kjip date", "overfladiske damer", "slemme menn", "gale sukkerfolk" osv. så kommer det før eller senere frem at vedkommende har opplevd én eller evt. en liten håndfull situasjoner, som så fremprovoserer en voldsom frustrasjon og nærmest sjokk som de så føler behov for å tømme ut her inne.

Har det noen gang ramlet dere inn at det er tusenvis av mennesker her?

Hva tenker dere _egentlig_ er oddsen for at dette skal skje hele tiden, ettersom dere konstant avskriver "alle" som håpløse?

Har dere egentlig noe på en datingside å gjøre i så fall?

Bare undrer.

Så at noen savnet nye tråder her ;)

Størrelse

Siste svar lø. 25 juli 2009 20:38 (83 svar)
Skjult ID med pseudonym skeptisk

Heisann folkens,,,her hadde det vært interessant og få høre mange meninger av jentene her på forumet,men selfølgelig må mannfolka og svare.......:)........har det mye å si på størrelsen på et mannlig kjønnsorgan??med tanke på forhold??
eller er det om og gjøre og finne seg den kjekkeste mannen,med det største kjønsorganet??
eller har det ingenting og si,så lenge man kan bruke utstyret sitt??

fyr løs........

..noen nye tråder snart??:D

Hingsty deiset bort i en meget intressant påstant der dyret satt i kø og tilfeldigvis begynnte å lese et kvinne-blad for noen dager siden..

Der poppet en intressant studie opp, utført av ledende forskere i sverige riktignok men..
hingsty stoler på de,, de kom jo på trykk i det kjente bladet så..

Det var om kjønnsorganer...

hingsty holder seg til herre-forskningen...

Det ble testet sannsynligheter for 17 cm sredskap opp mot en 8 cm" grønnsak"...

og om dere vil eller ei..

en kraftig ideel bygd fyr på 190c m hadde en meget større sannsynlighet for å stille med en junior
under gjennomsnittet altså under 12,5 cm. enn en herremann på 160... (unntakene får dere slåss om jenter)

hingsty ganske på gjennomsnittet mellom 160 og 190, og er på rett side av statistikken..

noe dyret har regnet med hele tiden...livet er herlig dere......

lesestoffet var jo bare sååå behagelig for gjennomsnittsfiguren ala hingsty...like it or not..

Ser i mange profiler at de ønsker seg en sporty partner,men hva menes egentlig med det?? Sportsfantom? Ikke redd for å prøve nye ting? På fjellet i tide og utide? Springe rundt med "grilldressen" så alle naboer ser hvilken sporty partner man har? Ut å jogge etter ti timer på jobb,etter at man har hentet barn hos dagmamma,og gjort lekser,og laget middag??
Så hva er det med ordet sporty,og meningen bak det...?

Hvordan ligger det an med spille interessen hos jentene? Vi gutter liker jo gjerne litt lek og spill - sånne litt barsnlige ting - PC spill etc. Er det noen jenter her som liker å spille World of Warcraft for eksempel?

Gutter/menn over 7 år bør ikke ha speedo badebukser på stranden ! Bare en observasjon fra min side n!

Hvorfor skal man være så grov i munnen når man har sex? Har vært utfor det noen ganger og det er for meg et skikkeig turn off. Men det er kanskje bare meg som er gammeldags?

Spurte i en annen tråd,men fikk ikke noe særlig svar.Men jeg lurer virkelig!

Ja... så har jeg altså blit gammel nok til at jeg tenker jeg vil finne den store kjærligheten!
På sikt betyr nok det å bli samboer. Laaange deilige frokoster, gode samtaler med den man elsker, eller bare effektivt samarbeid i hverdagen.
Ettersom jeg ikke har bodd med noen siden -99 er det nok endel jeg vil savne. Ungkarsnykkene!
F.eks. det å ha 2 dyner når det er kaldt på sovrommet. Spise det jeg selv vil til middag. Innrede slik jeg liker. Kunne gjøre akkuratt som jeg vil når jeg kommer hjem fra jobb. Bli betatt av noen og være nysgjerrig på om flørten vil utvikle seg ...
Akk...noen tanker om hva dere vil savvne eller slikt?

med folk bare for å si til dem at de er ikke noe for deg? eller at du ikke liker utseendet deres? osv?

Er det bare jeg som synes dette er en merkelig ting å gjøre?