Sukkerforum

Hvorfor skal alle damer jeg treffer for tiden bare ha rå, hard sex? Greit nok å stemple henne oppover veggen av og til, men hva hendte med øm og kjærlig. latter og kos, lang rolig nytelse? Har jentene blitt så overlikestilte nå at dette må til for at de skal føle seg som ekte, småundertrykte kvinner igjen?

Hvordan få sove i varmen??

I Oslo er det en bar eller noe i den duren som heter Mao. Innimellom er moten også litt Mao-inspirert, og vi snakker gjerne om ham som om det var en tidligere nabo.
Mange går med t-shirts med motiv av Che Guevara. I manges øyne var han en folkets helt.
Stalin er også en kar vi stort sett trekker på skuldrene av.

Hvis jeg anla en liten sort bart, la håret sleiket over til den ene siden, og kalte meg Adolf, hadde antagelig mora mi fått hjerteslag. Hvis jeg i tillegg åpnet en café som het "Hitler's Home", hadde jeg sikkert blitt kastet i fengsel.

Hvorfor er de andre kule, mens AH er fobundet med pest og fordervelse?

Hvis alkohol hadde vært oppfunnet i dag, hadde det trolig blitt klassifisert som det farligste dopet som eksisterte. Cannabis er til sammenligning relativt ufarlig i seg selv.

Hvorfor blir det ene sett på som en sosial ingrediens, mens det andre blir betraktet som svartedauen?

KAN JEG IKKE FÅ BESTEMME SELV ???

fikk et gult hjerte av en kar her. siden jeg tilhører aldersgruppen kvinne over 36, ramler det ikke akkurat inn gule hjerter til meg, så jeg er en av dem som sjekker alle de komplimenter jeg får. bildene var helt ok. profilen begynte helt ok.men så står det: "jeg har nok en menneskelig innlevelses evne som ligger langt over gjennomsnittet"....hmmmm. da tenker jeg litt slik; hjelp, hvem er du for en. man kan da ikke skrive det om seg selv uten at det er ironi? jeg bare spør.tror ikke det var ironi. kanskje jeg burde spørre den det gjeder. eller er jeg bare litt kravstor, mon tro?

Mer humor coming up ! Det ble så god fart på den forje, da tar vi en til null-mening tråd ! I feel crazy today! Denne blir nok vrien... knus drømmen til personen over deg. Personen over deg skal få tingen han ønsker, men på en annen måte en han trodde!

Eksempler:

Person 1 skriver:
Jeg ønsker meg lilla hår.

Person 2 skriver:
Du får et lilla hår, men du fikk sår hodebunn etter alle fargestiftene du måtte bruke.
Jeg ønsker meg en kjæreste.

Person 3 skriver:
Det skal du få, men det blir en blå med hatt og nese på.

Osv, osv, og så videre... nå var disse eksemplene tørr humor, så finn på bedre !

...ønsker å kaste bort tiden sin på å lese meldinger av typen "God profil, men du er nok ikke helt min type, lykke til videre." Og hvem gidder å skrive dem?

Trenger folk å gjøre meg oppmerksom på at de ikke synes jeg er noe særlig?

Da er det bedre med en svart liten avskjedsgave..............

Alldri lurt på hvor mange svar det er plass med på en tråd? Finn det ut da vel! Skriv noe! Og første mann til siste ordet, sant??

Er i den alderen der de fleste har hjemmeboende barn, enten som hoved- eller samværsforeldre. Meg inkludert.
Å finne noen match i nærheten av der jeg bor kan jeg glemme. Å finne en på en annen kant av landet, som kan flytte på seg, er som å vinne i Lotto. Etter ett år her på Sukker har jeg ikke vært i nærheten av gevinst.

Interessant å høre hvordan dere ser på dette. Hvordan kan det løses...

Da prøver jeg meg her på sukker for å se hvilke mennesker jeg kan treffe :-) Men jeg syntes at det ikke er så lett å forstå seg på dette match-greiene....... hvor er alle sammen??????????? Håper ikke at jeg har en så sær profil at ingen liker meg..... Jeg har planer om å få lagt inn bilde etter hvert, men det går ikke særlig fort...(er ikke noen pc-fantast) HÅPER DET ER NOEN DER UTE SOM VIL TA KONTAKT MED MEG;-)

Da er det St. Hans, og i sørnorge har sommeren kommet. Det er mange ulike lokale tradisjoner for markering og feiring rundt om i landet - hva slags feiring og tradisjoner opprettholder dere?

For meg blir det å svi pølser på bålet på stranda og klaske knott mens jeg hyler hysterisk at nå må Pøbelaspiranten komme seg opp av vannet. Bøllespira kommer selvsagt til å nekte hardnakket på å fryse uansett hvor blåfrossen han er, og svidde bålpølser kommer til å gå i ham som gudsord i hedninger.

(Alt som gjentas blir automatisk tradisjon ;-D)

Hei alle! Hvordan i all verden fungerer chatten her (husk jeg er ny,,,) vil gjerne prate/chatte med noen jeg . kan jeg?

Så skjedde det noe som ikke har hendt meg før!
Jeg har plutselig blitt barnefri på en mandag og fri fra jobben i morgen!
Pleier ikke å ha vanskeligheter med å finne noe å gjøre,men ble litt satt ut her.Er det greit at jeg spretter en flaske god vin og tar en tur på byen etterpå?Alene,sånn på en mandag?
Eller sitte å surre på Sukker som vanlig?

Lurer bare på om det er vanlig å ta med en liten ting til 'partneren' på første date? Ikke noe gullsmykke eller noe sånt, men en liten gave?
Joda, jeg har hatt noen dater(!), men har vel som regel ikke hatt med noe annet enn meg selv. Forrige gang hadde jeg med en liten morsom ting (nei, ikke tenk grovt nå...), og det fungerte jo greit. Vel - ikke så greit at jeg ikke er her fortsatt(!), men isolert sett...

Så... hvordan er det med dere (menn hovedsakelig): Tar dere med en liten gave på første date?

Hei alle sammen :)
Jeg opplever at begge kjønn ønsker at en skal ha en del felles interesser. Men ar det også er veldig viktig at en har individuelle interesser.
Hva gjør du på fritiden som du ønsker at din kommende kjæreste også vil være med på?
Og hva ønsker du å gjøre på fritiden din uten kjæresten?

Roskilde?

Ingen svar
(mann 39 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Heihei! Bare lurte på om noen her inne skulle på roskilde i år? Ikke mange dagene igjen;)

Hvor mye hår synes gutta at jentene skal ha "der nede"? Jeg har opplevd noen gutter som sier at de synes det er ekkelt hvis det er for lite (de får assosiasjon til et barn), mens andre igjen synes at less is more... Meninger om saken?

Hei! Er det noen som skal ut på byen/livet i Oslo i kveld?

Ja, som sagt så skal jet ut i RL og tenkte meg gi dere noe råd som avskjedsgave. Først tenkte å skrive hva slags tekst var best å ha i profilen og hva for bildet som vekket mest interesse. Men så ombestemte jeg meg.
Sånne råd skal ikke frelse noen og ikke hjelpe heller å bli mere populær. Men det er noe jeg vil si : DET VIKTIGSTE ER Å VÆRE SEG SELV. Ærligheten både varer lengst og er meget lønnsomt på sikt.
Ha en fin sommer alle sammen og flott fest i Opera :) Lykke til til absolutt ALLE :)
Klem fra tante O;-

Er det andre som føler at man etter en håndfull nettdates føler at det hele er blitt rutine? Var på en date som det ikke ble noe mer ut av her om dagen, og jeg var ikke engang nervøs eller spent. Hun, derimot, som var på sin andre nettdate, var like spent som jeg var på de første jeg traff fra gode, gamle SprayDate for 5-6 år siden. Skal ikke si det var derfor det ikke ble noe, men det slo meg da jeg satt på banen ned til byen og merket at de gamle sommerfuglene i magen minst hadde gått i dvale.

tia som superbruker går ut om 2 dager.....
hvordan var det igjen...??Om jeg ikke fornyer så kan jeg ikke svare de som er superbrukere,bare de som ikke er....eller??

Hvor og hvordan var ditt beste første møte med en fra sukker?

Jeg begynte å kjede meg litt her i forrige uke. Det ganske stille i innboksen om dagen, og begynte å bli lei av å se de samme 50 menneskene på online lista mi hver dag, så jeg tenkte jeg skulle gjøre et eksperiment.

Jeg fjernet feltet for 'har du barn' i relasjonsprofilen, og kjørte ny match. Nå fikk jeg opp veldig mange nye fjes på lista. Jeg gikk vel fra ca 6000 til over 9000 profiler med match over 70.

Jeg er klar over at vi barneforeldre ikke er spesielt ettertraktet blant de yngre, og at kvinner helst foretrekker menn uten tidligere historie. Det som overrasket meg var hvor mange kvinner over 30 som overhodet ikke kan se for seg et forhold med noen som har barn fra før, og at mange av disse hadde egne barn selv.

Så dere kvinner som er i denne kategorien. Ser dere for dere at drømmemannen er 35år+, uten barn og lengre forhold bak seg? Dvs kapre den "evige ungkaren", og få han til å slå rot. Eller håper dere egentlig på å treffe noen som er en del år yngre enn dere, som ikke har all bagasjen?

Som mann er det liksom litt utopisk å utelukke kvinner over 30 med barn, for da er det ikke så mange igjen, men dere har kanskje større valgmuligheter og har råd til å være selektive...

1: Svarer dere alltid alle?
2: Hva svarer dere om dere ikke er interessert uten å virke uhøffelig?

Hvorfor er det så mange menn inne på Sukker som ikke har bilde av seg selv. Enkelte skriver at de er attraktive...men bilde mangler. Det må vel bli opp til oss å bedømme om de er attaktive. Hvilke menn gidder å skrive med kvinner uten bilde?

Har noen av dere noe hobby som grenser til lidenskap ???

Er det mange som er ute etter one night stands?

Er det bare meg eller er det også andre som har det den siste tiden blitt veldig mange leger/legestudiner her inne? Selvsagt har svært få av dem bilde eller noe særlig tekst i profilen sin.

Er dette en test/et forsøk? Blir jo småparanoid når det kryr av leger rundt meg...

Jeg snakker ikke om kampen om kvinner, men kvinner som strever hardt for likestilling. Hørte litt om dette på P1 idag, og jeg synes det var litt interessant. Det ble sagt der at kvinner var så opptatt av likestilling at de stillte mye høyere krav til menn enn noengang tidligere. En kvinne mente at kvinner burde fokusere mer på likeverd fremfor likestilling for å få en bedre holdning til hverandre. Likestillingen gjør at det blir vanskeligere og vanskeligere å få til ett godt forhold, og hun mente også at kvinner ofte forhastet seg når de fant seg noen, og ikke ga menn den sjansen de fortjener.

Dette er ikke mine tanker, men noe jeg hørte på radio idag.

Hva mener dere kvinner om likeverd vs likestilling i forhold?

Mange her inne drømmer om en kjæreste(drømmeprinsen går igjen her). Mange har hatt lange forhold bak seg, men er her for å finne en ny kjæreste. Noen av oss nyter kanskje også det å være singel , eller skal vi kalle det fri og frank.
Er særboerskap en god løsning på et forhold ?

Det finnes i hovedsak to typer innlegg her inne, menn som sutrer og kvinner som klager over at menn sutrer. Allikvel finnes det stort sett like mange single kvinner som menn................. Hvorfor?
Se for deg følgende situasjon. Ved bardisken står en singel normalt pen hyggelig jente hun blir forsøkt sjekket opp 20 ganger i løpet av en tur på byen. Hun rusler imilertid hjem alene fornøyd. Hvorfor? Jo fordi hun vet at hun ikke trenger å være singel om hun ikke vil. Det er hennes valg. Ved siden av henne står en godt over gjennomsnittlig flott fyr, men som sliter med å ta kontakt med ukjente kvinner. Vi alle vet at han blir stående der til likbilen henter han eller en av damene fra Pondus sjekker han opp. Legger han seg fornøyd, nei. Denne mannen var meg for 10 år siden (20+) nå har jeg mer livserfaring og en helt annen selvtillitt. (likbilen kom ikke men Pondus-damene, huff og huff........) Joda jenter sjekker de også. De sender korte blikk og spiller ballen over til mannen..........

Tygg litt på den og si din mening

.....men vet ikke helt om jeg skal le eller gråte!

En god venninne av min svigerinne er kreftsyk og hun skal snart dø. Hun ringte min svigerinne og sa at hun måtte love å spleise meg og mannen hennes når hun er død, fordi hun synes jeg er et fantastisk menneske og vil passe godt sammen med han og barna deres!!!!!

hmmmm om ikke annet føler jeg meg ganske flott akkurat nå.

En fyr som lytter og deler
Som spiller gitar, og holder det han lover
Som duger med hammer og spiker
Som aldri streber og dine venner liker
Er i kontakt med seg selv
Og kan trives hjemme en lørdagskveld

eller

En kar som klatrer over fjell
Og reiser over store hav
Et postmoderne menneske
I et selvrealiserende jag
En som sier, å tro er ikke å vite
Men ikke vet hvem han ser i speilet
Og overlater vonde ting til andre

Ja da dro jeg kortet på sukker for en måne til, forumet er gøy når en kjeder seg:) Så ja?

Følger opp en tråd med samme tittel:) Men drister meg til å spørre kvinner og menn på forumet:

.........."på en skala fra 1 til 10, (der 1 er svært lite attraktiv og 10 er svært attraktiv), hvor attraktiv vurderer du deg selv til å være;)???"

Kun for moro skyld:))

Da var jeg tilbake. Etter et års dating-pause (som egentlig har vært veldig deilig) er tiden inne for å gjøre seg tilgjengelig igjen.

I den forbindelse har jeg tenkt en del på forhånd. Denne gangen har jeg ikke tenkt å sende mailer til alle jeg synes virker interessante. Jeg har erfart at det påvirker meg på en uheldig måte når de ofte ikke gidder å svare. Nå skal jeg bare sitte her på gjerdet og være synlig. NOEN må da være interessert i å treffe en ganske vanlig, ikke alt for pen, smart og snill jente?

I løpet av min forrige Sukker-periode registrerte jeg noe jeg fant litt forstemmende. Nokså mange menn i 40- og 50-årene var allerede opptatt på annet hold. Nei - ikke betydningen at de var gift eller samboende (selv om det finnes noen av dem også) men fordi de allerede var forelsket i "drømmedama". Henne har de ikke møtt, men de har et klart bilde av henne likevel. Hun er som regel ca 17 til 20 år yngre enn dem selv, slank, blond, morsom og sexglad. Jeg lurer på hvor mange av disse gutta som har tatt en reality-check i det siste. For hvor stor er egentlig sjansen for å treffe nettopp henne - drømmedama - og deretter holde på henne over tid? Problemet er jo at vanlige jenter ikke tåler sammenligning med henne de har sett for seg. Så går de rundt og blir frustrerte fordi de aldri finner henne, samtidig som en haug flotte damer er ledige.

Selv går jeg i store buer rundt de over-selvsikre og modellpene kjekkasene med stor båt og sportsbil i garasjen. Jeg har tenkt meg en helt vanlig, snill og stabil fyr med bakkekontakt. Han må gjerne ha noe i topplokket, selvfølgelig. Like barn leker best, ikke sant? ;-) Jeg tror man gjør lurt i å være realist.

I lys av en ganske lang rad av klinelåter på slutten av Sukkerfesten...

Hva er din klare favoritt?

Har egentlig lurt på hvorfor enkelte mennesker legger inn en side på møteplasser som dette, når de er livende redde for å svare på en enkel henvendelse??? En kan da ikke bli kjent om en bare skal dømme etter hva sukker kan gi av informasjon?? Jeg skjønner at det kan pirre interessen å være på en sånn plass... men jaggu er det ikke flere som faktisk er i forhold også. Det må vel være mer en missforstått??? Håper i alle fall at dette innlegget kan få NOEN tilå tenke seg litt om i alle fall :-)

Når jeg leser profiler dukker det stadig opp klisjeer jeg synes er oppbrukt , intetsigende og utdaterte. Hadde vært morsomt å samle flere erfaringer fra dere andre. Hva slags uttrykk reagerer du på med et laaaangt gjesp :-0?

Her er mine:
- Jeg er både (whatever) og (whatever), men er (whatever) når det trengs!
Eller en litt artig vri:
- Jeg er både (whatever) og (whatever), men er (whatever) når det er påkrevet!
- Jeg har både bortoverski og nederoverski
- (whatever) skog og mark. (Hva er skog og hva er mark, hvorfor ikke bare si skogen eller i naturen, eller i marka?)
- (whatever) en armkrok å ligge i/å tilby. (Kan levende forestille meg: - Vil du sitte i armkroken min jenta mi? NOT! Ingen jeg kjenner bruker det uttrykket hvertfall :-)))
- Jeg er en oppegående mann/kvinne (selvfølgelig er du det, og hadde du ikke vært det, ville du sikkert ha skrevet det likevel)
- Jeg liker å ferdes både til lands og til vanns... (er du med i norske folkeeventyr eller?)
- Jeg er en oppegående gutt på 44 (Du er da MANN når du er 44?? Eller?)
- Jeg liker å holde kroppen i form, men er ingen fanatiker (Nei, hvorfor skulle jeg tro det, sannsynligvis ville det i så fall ha vist seg på bildene dine)
- Jeg liker en romantisk middag med rødvin og stearinlys (Nææææhhhh!!!!!!)
- Jeg trives i mitt egen selskap, men savner en å dele hverdagen med (Call your Mama!)
- Jeg har både leilighet, båt og bil (jeg leser: Jeg har et sted å bo (nææææh?), kjører bil, og har en daycruiser i indre Arnevik) Uansett, helt uinteressant.....

osv...har sikkert mange fler som jeg kan komme på etterhvert. Men flere som opplever at dere henger dere opp i ord og uttrykk som dere har lest alt for mange ganger? Dette er ikke ment som kritikk, det er faktisk ganske vanlig at mennesker skriver profiltekster med slike uttrykk, men poenget mitt med dette innlegget er å reflektere rundt hva som er klisjeer og intetsigende setninger som ikke forteller noe om en person. Kanskje vi kan lære noe av dette alle sammen?

Synes det er masse flotte jenter her inne på Sukker, men litt for mye "gjøre seg kostbar" hehe:) Er kanskje å kaste tennveske på grillen dette, men slik er det jo. Ett tips er å svare på seriøse henvendelser.......og ja, jeg er ikke desperat.....

man når en gutt/jente er "out-of-your-league" ?

Ser at det har vært diskutert i tidligere tråder,med tanke på det å ta kontakt ...

I noen profiler står det "er en vanlig jente", "er en helt normal jente", "har helt vanlige interesser", eller litt forskjellige formuleringer som i esens betyr det samme. Det vekker ikke akkurat den store interessen for personen, men hva er egentlig et normalt menneske eller vanlige interesser?

Hvis du kommer før henne, hva gjør du da?

Hei
Opplever ofte at både jenter og gutter. Jepp begge kjønn for det er jo dem som er sammen :p
Har vært i forhold som er på mange mange år. Ja snakker da om 3-4, 7-8 og 10+

Det jeg ikke har spurt om er hvorfor det ble slutt..
Jeg synes det er litt rart. Fordi på de årene der burde en kjenne vedkommende og en bør ha opplevd oppturer og nedturer med vedkommende. Så liksom hva går galt?
Forståelig de gangene en krysser grensen. Da er en bare tulling uansett, da fortjener en å være singel.

Alt var så mye bedre før. Er vi inne i en tid hvor vi ser på bonderomantikk, ungkaren, og alle programmene, samt leser i alle sladder blad. Slikt er ekte kjærlighet, sjekklisten for om alt er bra, jente/guttekveldene hvor en sammenligner forhold, bøker, media, internett ja alt.
Er det så normalt nå med å skille seg, ha barn å slep at en bør se for seg at et forhold blir ikke maks 10år?
Slikt som før så hadde en samme jobb fra en var 15 til 60. (Forhold livet ut) Nå bytter en ca 5-8 ganger på den perioden ("korte" forhold)?

Er det slik at kvinner holder seg bedre enn menn? Er kvinnene mer ungdommelige enn menn?
For meg så virker det sånn, -når vi bikker 40 og nærmer oss middagshøyden:)
I tilfelle det er slik.............Hvorfor??

Tro det eller ei, jeg har forstått noe. Om jenter! En bitte liten bit. Deres hjertelige frustrasjon!

Har overbevist en venninne om at hun burde lage profil på sukker. Hun har kommet igjennom relasjonstesten og mens vi sitter å snakker om hva hun bør skrive i profilteksten dukker det opp en mail om at noen har merket henne som intresant. Hun har altså en profil uten bilde, uten tekst, kun et tre og hurtigfakta.
Hvem er så denne Don Juan? Han har en profil uten tekst, uten bilde og bare delvis utfyllt hurtigfakta. Og matchtall? 78!

Tenk om vi gutter hadde hatt det så lett for å vekke damenes interesse.... Eller er det bare meg som ikke er så populær? Ville jeg blitt mer tiltrekkende av å fjerne bildet? Kanskje også teksten? Litt mer mystisk og spennende kanskje? Hva mener dere, dere jenter som ikke trenger å være bekymra for å ta fra meg motet?

Flere fra sukker som skal på Konserten eller? Gleder meg såååå!!! :))
ha en fortsatt fin mandag og nyt fineværet :))

unger

Siste svar ma. 15 juni 2009 09:48 (55 svar)
Skjult ID med pseudonym nina

Si meg en eneste ting!
Er det bare jeg som syns det er patetisk - ser at så mange menn setter inn bilde av seg selv sammen med englebarna sine ! Tror de at de blir mer attraktive for oss damene eller?? HÆ?? Hva mener andre om dette?

Ja, hvorfor er jeg her? Ønsker jeg meg egentlig en kjæreste?
Eller er slik at jeg synes at jeg burde ha en kjæreste fordi jeg tror at jeg da blir sosialt akseptert?
Har jeg tatt grep i livet mitt med å melde meg inn på Sukker?
Nå har jeg meldt meg inn så nå har jeg gjort mitt?
Er det sexen jeg savner?
Noen som går i veien når jeg skal lage mat?
Trenger jeg noen å krangle med?

Synspunkter? ;-))

Still dere i kø jenter!! Båten er på vannet, og den som er tidlig ute kan få en gratis rotur. Trebåt selvsagt. Kan love svanesafari og hjemmelaget hvitvin:))

O dere orakler ut i kjærlighetens bratte og kronglete stier, her trenger jeg hjelp til å gjøre det rette. Eller snarere, gjøre det på den rette måten. Og problemet er altså helt motsatt av hva dette stedet handler om, her er oppgaven altså at vi miste noen.

Traff henne for et par uker siden, hos en felles venninne. Vi endte opp med å tilbringe helgen sammen, og har truffet hverandre et par ganger etterpå. Hun er verdens snilleste og beste jente, det føles allerede veldig naturlig å være sammen med henne og vi har det veldig hyggelig. Hun har vært singel en god stund, veldig klar for å treffe en. Jeg merker at hun er i ferd med å bli knyttet til meg allerede, men jeg kjenner at dette ikke er riktig. Og da har jeg ikke lyst til å la det gå videre, selv om jeg absolutt synes det er herlig med både kos og sex igjen etter noen måneder alene.

Sånt bør jo egentlig sies ansikt til ansikt. Pga avstand og at begge har barn, er det imidlertid ikke så enkelt å treffes, og det blir kanskje en uke eller to mellom. Blir liksom feil å avtale møte, la henne glede seg i flere dager, for så å dukke opp med et sånt budskap. Som menn flest er jeg ikke veldig flink til å uttrykke slikt, er redd for å mygge ut (ja, jeg vet jeg er feig...) på telefon eller ansikt til ansikt.

Så egentlig har jeg mest lyst til å skrive en hyggelig e-post, så jeg kan formulere meg på så ok måte som mulig. Jeg hadde foretrukket det selv også, for jeg da ville være alene med reaksjonen min. Men et problem er jo selvsagt at jeg ikke vet hvilken situasjon hun er i når hun leser den. Jeg tror ikke hun leser mail på jobb, men hun kan jo ha barna rundt seg.

Hva synes dere andre er det mest hensynsfulle og ok måten å gjøre dette på? Det blir jo ikke hyggelig uansett, men jeg ønsker å såre henne minst mulig.