Sukkerforum

Hva er ditt syn på denne påstanden ?

Mottatt |på mail:

”Blir så jævla forbanna av å lese alt det negative pisset du skriver på forumet. Vi som er litt positive av oss blir DRITSURE når vi leser sånt tull som du legger ut. Nei, ærlig talt! Først er det de vanlige dusteguttene her. De som ikke sender melding, fordi de er så føkkings dumme at de ikke skjønner at jeg er den rette for dem. Også alle superdustene, de som sender melding selv om de burde skjønne at jeg er alt for god for dem. Og så en megadust som deg, som føkker opp hele dritten.

Her om dagen for eksempel hadde jeg gått og ergret meg i en uke over noe dusterier som du hadde skrevet. Til slutt ble jeg så forbanna at jeg gikk rett ut på kjøkkenet og knuste en haug med tallerkener. Den bedritne hybelverten ville kaste meg ut og greier.

Skjønner du ikke at det fins POSITIVE folk her som vil ha noe ut av dette forpulte nettstedet. Gjør oss alle en tjeneste. Logg av en gang for alle, gå ut en mørk høstkveld, legg deg ned på motorveien og trekk et svart teppe over deg.

For vi trenger ikke mer negativitet, dette forumet er bedritent nok fra før.

Nei, føkk Sukker. Og ikke minst føkk DEG.

:((((((((((((((((((((((((((((((((”

Skulle gjerne skrevet og gratulert damen med fremragende selvinnsikt, evnt. kløktig bruk av ironi som virkemiddel, men hun hadde spandert et svart hjerte på meg i samme slengen, så det gikk ikke. Så jeg får nøye meg med et ROFL her.

hjelp - dette er jo en jungel!! hvordan finner man fram?? hvor er du?? :o)

Innboksen er ikke akkurat full... Og ikke utboksen heller. Profilteksten skremmer vel kanskje bort de fleste, men egentlig er den vel igrunn bare ærlig. Og litt humoristisk. Men alle ser vel ikke humoren, kanskje. Uansett, jeg hadde en annen tekst til å begynne med, type skrytetekst, uten at det var noen forskjell. Vel, ifølge gode venner har jeg et utseende som bare en mor kan like, så det må være der det ligger. Jaja.

Jeg tror nettet er en dårlig sjekkeplass. Medlemsskapet går ut den 9. og jeg tror det blir med det:-)

Match på 89 med en som er 14 år eldre en min maks, som (ifølge profilen) liker alle tingene jeg ikke liker, ikke liker alle tingene jeg liker, har annet verdisyn, politisk ståsted og smak innen humor, musikk og interesser. Har i tillegg det ene dyret jeg har listet som uaktuelt.

chat

Siste svar to. 6 aug. 2009 04:51 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym 2Chy

Hello, det er bare meg.,,,, er det mulig å chatte med deg....? vil bare prate litt jeg....

og alle på alle forum har nå lagt seg.

Kunne ønske jeg hadde noen å krype inntil, da hadde sikkert jeg også funnet senga for flere timer siden...

Jeg har bare vært med 3 menn i mitt liv, og to av de kan vel nesten ikke telles med da de var som svært ung. I hele mitt voksne liv har jeg kun vært med en og vi skilte oss for et par år siden. Etter 2 barn er ikke kroppen slik den en gang var, noe jeg ikke forventer og som heller ikke har plaget meg veldig....til nå. Eksmannen var tross alt med under hele utviklingen og visste hvordan jeg har sett ut tidligere.

Jeg ser på mange av profilene at gutta skriver at man må være i form, ta vare på seg selv og se bra ut. Hva betyr egentlig det?
Jeg ser helt vanlig ut vil jeg tro, når jeg er i fellesgarderober ser jeg at jeg ser ut som mange av de andre mødrene. Jeg ser også at jeg ikke ser ut som mange av de andre jentene..

Jeg er velstelt, sminker meg daglig, har pene klær, vokser der det vokses bør ;-)
Men når det kommer til kroppen har jeg blitt kjempeusikker på meg selv og gruer meg til å skulle vise den til noen. Med klær over ser jeg slank og fin ut, men pupper og rompe har flyttet fra Lillehammer til Hamar, cellulittene er ankommet og magen er full av strekkmerker(bleknede riktignok). Den ser greit flat ut når jeg står, men om jeg står på alle fire henger den ned som et dauskinn (her er det desverre ingen overdrivelse, barna var veldig store og huden er strukket og ødelagt). Når jeg ser meg i speilet føler jeg meg mer som 45 enn 25 :-(

Hva tenker gutta om sånt? Forventer dere at damene er flotte eller skjønner dere at sjansene for dette er der når dere møter noen med barn? Klarer dere å tenne på sånt når man daglig bombarderes av Megan Fox bilder på nett? Kan gutter på mi alder leve med sånt?
Jeg er så livende redd for å se skuffelse eller avsky i ansiktet på en mann når han får se meg naken for første gang! Jeg er en veldig lyset på, se hverandre og seksuelt leken person, men nå frister mørket med dyna over mer. Er redd jeg bare kommer til å tenke på hvilke stillinger ting henger mest uflatterende på...

Til jentene: hva har dere følt rundt dette, hvilke opplevelser har dere hatt?

Fjaseabstinensene begynner å melde seg...

Mama`s boys

Siste svar on. 5 aug. 2009 23:21 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Smily:o)

Så et nytt reality-show i kveld .. og jeg ler så jeg får vondt i magen.
Det er et program som er helt skrudd i hode .... Men det tar opp et morsomt spørsmål:

Hvilken kvinne er mest viktig i en manns liv ? Hans mor eller kjæresten?

Ville du ,som mann, droppet dama om hun ikke kom overens med din mor?

Ville du ,som dame, holdt ut med en svigermor som brydde seg i alt ?

Det er en myte som sier at trøndere er trege, og det virker som om trønderjentene her inne gjør sitt ytterste til å holde denne myten i beste velgående.

Vet ikke om oss trøndergutta er stort bedre her inne, men trønderjenter: Det er på tide å våkne opp fra sommerdvalen!!

Hva skjer a?

Siste svar on. 5 aug. 2009 22:54 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Misseriøs

Jeg undrer meg jeg... Hva skjer på Sukker? Hele nett konseptet syntes jeg er helt strålende - men selvsagt tiltrekkes alle mulige folkeslag, og inne på Sukker syntes jeg det er vel overfladisk (mann uten pannelugg, med pondus - 48 år, søker kvinner på 28-36) men men - sånn er det. Men i de siste dagene har jeg blitt kontakt av menn som fyrer rett på sex, og at de er hotte og kåte.. Fadderullan - det finnes jo egne nettsteder for de som bare ser etter dynekos. Jeg ser etter kjæreste og har ikke noen hint til bingen i min profil.. Fler som undrer? ps. dette er karer som "starter fint" - ønsker kæreste og mye kos osv...

Ville bare dele utdrag av denne teksten med dere.

Heaven knows it's high time
I've been waiting on my own, too long
When you hold me like you do
It feels so right
Start to forget how my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feelin' like I can't go on.

If you love me got to know for sure
Cuz' it takes something more this time
Then sweet, sweet lies
Before I open up my arms and fall losing all control
Every dream inside my soul
When you kiss me on that midnight street
Sweep me off my feet

Cuz' whose to worry if our hearts get torn
When that hurt gets thrown
Don't you notice life goes on
Won't you kiss me on that midnight street
Sweep me off my feet
Singin' ain't this life so sweet

Mens dere andre diskuterer fiktive kattemord sitter jeg å undrer over følgende: Jeg regner meg som en rimelig attraktiv mann utfra den responsen jeg får her inne, på dater og ellers i livet. Er også i 30-årene, har vært gift og på ingen måte uerfaren med kvinner. Mener derfor bestemt å vite om noen liker meg eller ikke. Treffer med jevne mellomrom kvinner som helt åpenbart liker meg som person og er tiltrukket av meg: har hatt noen hyggelige stunder med disse, men om jeg gir uttrykk for at jeg liker dem blir de usikre. Da er det plutselig kjemi som liksom ikke er helt på plass eller så har de egentlig ikke tid til et forhold, eller gud vet hva......... Helt ok om de ikke hadde likt meg, men det står jo skrevet i panna at de gjør det. Jeg får også høre om tidligere dårlige forhold og hvor såret de har blitt. Ja så hvorfor i all verden ikke satse på en orntlig fyr da som dere faktisk liker og er tiltrukket av. Er det skremmende å møte noen faktisk har hode og hjerte på rett plass og i tillegg ser bra ut. Blir fallhøyden for stor?
Vet at temaet har vært berørt før på enkelte tråder så jeg er nok ikke den eneste i samme situasjon. Er bare litt redd for at denne tendensen skal fortsette og at jeg får et kyhisk forhold til dem jeg møter. Så hjelp meg med å forstå dette folkens!

Ja, da har jeg nok en gang anlagt en måneds medlemsskap på Sukker. Ikke nødvendigvis i håp om at drømmedama skal snuble over profilen min og slep meg ut av "elendigheten" som ungkar, men fordi det bare blir litt enklere på det viset. Man må vel nesten vise fram teksten sin for at andre skal fatte interesse. Spesielt siden jeg ikke er spesielt "aggressiv" på denne fronte, hverken IRL eller på nett - rett og slett fordi det ikke føles naturlig. Jeg liker når ting faller på plass av seg selv, for det pleier det å gjøre. Gjør det meg til en treig trønder? Sannsynligvis. Men bedre som treig trønder enn som overivrig idiot - eller hur?

Skulle jeg spørre om noe? Sjølsagt itj. Skulle bare få litt ekstra oppmerksomhet. :P

Nå er det desverre snart valg igjen og det er jo like ubehaglig hver gang.
Men ettersom jeg aldri går av veien for å mene noe her på forum, synes jeg ikke jeg kan la være å mene noe ved valget.

Så: Hva skal du stemme?, Hvorfor? ....og kunne du valgt din utkårede uavhenig av politisk standpunkt?

Heee

Siste svar ti. 4 aug. 2009 23:53 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym KongHarald

Noen som kan forklare hvorfor datingsider ofte er stappa av kvinner i høyre alder med barn og som ser "minst 10år yngre ut enn dem virkelig er" - og selvsagt må dem finn seg en mann som matcher demmes ungdommelige utseende....

Og virkelig på bildene fra tiden før digitalkamera ser dem 10 år yngre ut...

Er jeg den eneste som stadig får jackpot eller har jeg bare uflaks å møte slanke athletiske females med en rubenesk kropp?

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=556214

Jeg bare nevner det. Ta det til etteretning karer.

For å slippe alt den gnålinga på ulike tråder her inne, oppretter jeg herved Klagetråden, fritt for å komme fram med alt som er dritt, leit og trist!
Hva skal jeg klage på? Jo, jeg er i bakrus, jeg fikk 4 egg av påskeharen inatt (og likte ikke innholdet), jeg brukte for mye penger på byen og fant ingen å kline med!!!

Komme i gang!

Siste svar ti. 4 aug. 2009 21:36 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Nybegynner

Hei!

Jeg er rimelig fersk på dette med nettdating, og lurer på om noen har noen gode tips til å komme igang...?

Bør jeg forvente å få hjerter slengt etter meg fra begynnelsen av, eller er dette noe jeg må jobbe hardt for? Er jenter like aktive som gutter på å ta kontakt?

Jeg har hatt noen mailkorrespondanser (hvor jeg har tatt kontakt) og det har for såvidt vert hyggelig, men det har stort sett kun vert jeg som spør om ting...og det blir litt ensformig i lengden.

Tar med glede i mot tips og generelle kommentarer!

Jeg skal ikke generalisere og kan kun snakke for meg selv og de jentene jeg har snakket med om dette, men:
Det er kjempesjakktriks å

- åpne døren, ta jakken osv

- gi komplimenter! Ikke bare de generelle som "så fin du er idag", men de som viser at du virkelig ser oss som "så fine øredobber du har" eller "det er så søtt at du rynker nesa når du ler".

- spør om hva vi mener og føler om gitte saker, og hør etter hva vi faktisk svarer

- gjør noe ekstra for oss. Å be oss hjem på middag hvor du har laget mat, pyntet opp litt med lys og lagt litt sjel i det imponerer MYE mer en å ta oss med på en dyr restaurant.

- husk på hverdagsromantikken! En post-it på speilet om at jeg er søt når jeg sover er 1000 ganger bedre enn en enorm blomsterbukett på valentines day.

Vis at dere ser oss som kvinner, setter pris på oss og liker å varte oss opp litt. Så skal dere se at dere nok for mye tilbake for det :-D

Nå er min tid innen nettdating over , 5 dager igjen:) Så da er det på sin plass å ønske alle andre som er her inne lykke til og håpe alle finner lykken!
Selv om jeg ikke har funnet noen her inne så har jeg trua! Og det bør alle andre også ha :) Så skriv hyggelige mailer til hverandre, og håp på det beste. Et avslag er ikke" The end of the world" Det holder med et ja :)

kjenner paret i hjertet på forsiden av sukker? Bare for å være nysgjerrig.

Bang!

Siste svar ti. 4 aug. 2009 19:37 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym

Hvis naboen min spiller kjempehøy musikk til alle døgnets tider, røyker så mye inne at lukten siver opp og inn på soverommet mitt, forsøpler på fellesarealene og jeg har advart han om konsekvenser flere ganger uten noen forbedring fra hans side, er det greit at jeg tar han med rifla mi da?

Noen setninger jeg leste i går; de kan kanskje passe her inne?

"I vår verden, hvor det hver dag dukker opp stadig flere ansikter som ligner hverandre stadig mer, har ikke mennesket noen lett oppgave hvis det vil bekrefte originaliteten i sitt jeg og klare å overbevise seg selv om hvor uforlignelig enestående det er. Det finnes to metoder for å dyrke det enestående ved jeget: den additive metode og den subtraktive. [Person A] subtraherer fra sitt jeg alt som er utvendig og lånt, og slik nærmer hun seg sin rene essens (og utsetter seg samtidig for risikoen for å ende opp ved null, etter disse suksessive substraksjonene). [Person B]'s metode er den stikk motsatte: For å gjøre jeget sitt synligere og lettere å gripe, for å gi det mer substans, tilfører hun det ustanselig nye attributter, som hun forsøker å identifisere seg med (og dermed utsetter hun seg for risikoen for å miste jegets essens, under alle disse tilføyde attributtene."

(Milan Kundera, "Udødeligheten")

Jeg går for den subtraktive metoden - noen flere?

Vil bare si farvel til alle og alt på denne nettsiden kalt Sukker.

Jeg kom hit for å møte en jente jeg kunne bli kjent med og kanskje bli kjæreste med. Håpet var å få noen dates og møte denne jenta, eller bare få litt erfaring på dating. (Har vært på to dates i mitt liv).

Abonnementet mitt går ut nå,, og jeg føler jeg har brukt nok penger på ingenting. Når jeg ikke en gang klarer å få en eneste date, eller holde samtalen igang med noen (med unntak av ei koselig jente jeg snakker med på msn som venn) så blir det håpløst.

Jeg har tatt imot mye konstrultiv kritikk på min profil og har forsøkt mye for å forbedre den og øke interessen. Det eneste som hadde noen effekt var et bilde av meg der jeg ikke ser ut som meg selv, noe som resluterte i stor økning i antall besøkende.

Jeg har forsøkt å føre en dialog med mennesker jeg kontakter og vise respekt samtidig som jeg har humor, men jeg ser jeg mangler nødvnedig erfaring for å skjønne spillereglene.

Jeg hadde lyst å prøve internettdating, men jeg står nå her 10 måneder etterpå og vet fortsatt ikke hva internettdating er, annet enn at det finnes nettsider og forumer man kan benytte seg av.

Kanskje har jeg bedre hell der ute, selv om jeg kom hit fordi det ikke var slik.

Det er mange ting man kan gå glipp av i livet og jeg har erfart at mye er verdt å ta vare på.

Det er mange ting jeg ikke har erfart ennå , men jeg tror det eneste jeg hadde virkelig angret på er å ikke få oppleve hva kjærlighet mellom to mennesker er. Derfor lever håpet om å møte noen ennå.

Jeg vil bare si til dere som opplever slike ting ofte, og ser det på som kanskje en triviell ting. Ta godt vare på de menneskene dere treffer.

Husk at dere er heldige, og ikke kast bort det dere har. Det er noen av oss som bare kan forestille oss hvordan det er, og av og til føler jeg meg litt snytt når jeg ser så mange mennesker kaste bort det de har.

Vær glad for at du har noen. Ikke ta det for gitt, og gi av hele deg selv.

Takk for meg

Kent Olaf Steinhaug

Jeg skal ikke generalisere og kan kun snakke for meg selv og de guttene jeg har snakket med om dette, men:
Det er kjempesjakktriks å

- ta opp de brukte sokkene og trusene vi slenger fra oss.

- gi komplimenter! Ikke si det generelle som "så fin du er idag", men det som viser at du virkelig ser oss som menn
"Så fin og nyvasket bilen er idag", "TV'n du kjøpte er virkelig bra!"

- ikke spør om hva vi mener og føler om gitte saker, vi svarer feil likevel.

- gjør noe ekstra for oss. Ikke mas om å dra på dyre restauranter. Lag en god pizza hjemme, server oss øl når vi ser fotball.
Det er de små enkle tingene som gjør oss glade.

- husk på hverdagsromantikken! En post-it på speilet om at jeg er tøff når jeg snorker, eller slipper en fis.

Vis at dere ser oss som Menn, setter pris på oss og liker å varte oss opp litt. Så skal dere se at dere nok for mye tilbake for det.

Hm sommeren snart på hell og det har ikke akkurat vært en tørr sådan. Nå snakker jeg om været da ;)
På det området man er her inne for har det jo vært rimelig tørke.....
Tenkte tanken på forsommeren at jeg skulle unne meg en sommerflørt eller to ( helst en iallefall ) men akk det ble med tanken...

Nå tenkte jeg at jeg skulle høre med dere om dere hadde i det minste en liten spennende/ solskinns historie ( eller en heftig tilfeldighet ) som dere hadde lyst til å dele med oss andre mere "uttørkede" som gjerne skulle vært i deres sko ......??

Det er jo en ren nytelse å lese innleggene til "Spent" og "Forelska".
Følelsene de beskriver gir resonnans i magen og minner om noe frydefult-fårete-kriblende-skrekkblandet-magisk.
(og tilsynelatende gjensidig ?!!!) som jeg husker. Å være voksen og likevel være 14!
Bonussporet som forhåpentligvis innleder et livslangt forhold! Varer ikke, men guuud hvor smertefult og deilig mens det står på...

Når var du sist så forelsket av du ble dum?

Ok, jeg har møtt ei jente. Ikke gjennom Sukker, men like fullt.

Hun er rett og slett nydelig og jeg har tryna som jeg aldri har tryna før. Møttes i forbindelse med et arrangement og vi hang sammen hele dagen, kvelden og til tidlig morgen. Prata om alt og alle og hadde en kjempetone. Vi snakka om ting jeg aldri ville snakket med en "ukjent" om, og av og til virket det litt som hun "testet" meg på enkelte temaer, siden hun har litt "bagasje" med seg i form av to barn. Hun er også noen år eldre enn meg.
Snakka med venninna hennes noen dager etterpå (felles bekjent) og hun sa "du og XX fikk ganske god tone, eller hva?". Her snakker vi en av XX sine beste venner. Hun hadde vel aldri sagt noe sånt om hun og XX ikke hadde snakket litt sammen, eller er jeg på viddene her?

Vi møttes på en lørdag, og traff hverandre så litt dagen etter og sendte noen meldinger søndag kveld. Det skjedde aldri noe denne helgen, ikke klining, ikke i seng sammen.

Onsdagen etter mannet jeg meg opp og ringte hun, og da ble vi sittende og prate i halvannen time, igjen med en helt fantastisk tone. Skjebnen ville ha det til at hun nå har vært i utlandet en uke, så kontakten har vært så som så. Vet hun kom hjem i kveld, og har tenkt å ta kontakt igjen over helgen.

Poenget er at jeg har så lyst å si hva jeg føler for henne, at jeg har tryna helt og bare MÅ treffe hun igjen så snart som mulig. Hun bor også ganske langt unna meg. Det er jo en og ikke et problem, tenker jeg, men en utfordring. Samme som med barna hennes.

Men, nå begynner det å bli en syv-åtte år siden jeg var skikkelig forelska, så jeg er utrolig usikker på hvordan jeg skal te meg framover. Skal jeg være åpen om følelsene mine hele veien, eller skal jeg holde litt igjen og se hva som skjer?

Har vondt i magen, på en god måte, hver gang jeg tankene flyr til denne skjønnheten. Og, de flyr ganske ofte:)
Samtidig blir jeg litt usikker siden det er jeg som har tatt kontakt de tre siste gangene. Er det liksom sånn at jeg som mann må ta kontakt hver gang? Gir hun signaler om at hun ikke er så interessert som hun har gitt inntrykk av, eller hva er greia?

Håper noen har ett og annet innspill til meg i alle fall, om ikke annet for å bli litt beroliget :)

På forhånd takk!

skjer a folkens?:)

Jeg reagerer noen ganger her på forum på at endel damer synes å bli så lett provosert over det som skrives.
Det blir litt kjærringfære. Da tenker jeg at uff hu der er for sint til at jeg ville være gift med hu!
Ka ni trur?

Åhh.. helt utrolig! Jeg har vært på sikkert 6-7 dater her inne, og alle jeg har datet har vært flotte snille og pene jenter, men hadde ikke fått noe gnist for å dra det videre. så var jeg på date nå nettopp og herregud, jeg ble så ekstremt betatt.

Både utseende og personligheta var HELT HELT utrolig unik og fantastisk, nesten at jeg kan si at jeg ble forelska vetu..

nå er jeg livredd for å drite meg ut å miste henne videre i datinga ( typ alle "reglene" som ble listet opp her om dagen.
hun likte meg også virket det som, og vi kysset på date 1.

hvordan går jeg videre? altså vi skal ut på date nr 2 nå snart, men er så utrolig spent! tok meg faktisk fri fra jobb for å ikke virke helt utslitt på daten:P

vi sender litt sms, om veldig generelle ting, kanskje 2-4 sms om dagen, jeg er veldig vant til få mye sms fra jenter som liker meg, men dette er ikke tilfelle nå. bør jeg være laidback og la henne "jakte>" meg ? redd for at det ska kjølne for hennes del da, og det vil jeg jo ikke!

forresten jeg bor i oslo, og lure på nå spennende forslag å gjøre på div dater?

og du finner personens ytre tiltrekkende, hva er det verste h*n kan gjøre som bare gir deg total avtenning igjen?

Gutt og jente avtaler en kaffedate. De sitter og snakker noen timer til den ene må gå til en viktig avtale. Så skilles de:

J: Kanskje vi møtes igjen?
G: Ja, det ville vært trivelig. Det var så at du reiser bort noen dager nå?
J: Joda, det stemmer.
G: Da kan vi kanskje meldes når du er tilbake, da?
J: Det kan vi gjerne.

Gutt trodde dette betydde at jente ville treffe gutt igjen, jeg, men så feil kan man visst ta...

Slapp av

Siste svar ma. 3 aug. 2009 16:25 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym YogSothoth

Ingen er ute etter deg.
Big business vil ha pengene dine, men de passer på deg også.

Se litt på TV. Det er ikke bortkastet tid.
Du kan stole på mediene.

Ozonlaget, havene og atmosfæren har det alle helt fint. Miljøfolkene juger, ikke tro på de.
Staten tar vare på deg. De sier ifra om alvorlige problemer. De bryr seg om deg.

Alle kan bli lykkelige.

Kjæresten din har ikke andre forhold. Vennene dine ler ikke bak ryggen din.

Livet er ikke meningsløst.
Det er et liv etter døden, og det er mye bedre enn dette.

Slapp av.

Uff , siste dagen av ferien og så dårlig vær som det har vært ....
Det var flott føste uken i juli .....
Og så er det søndag ..den dagen man savner en kjæreste mest.

Men det er vel bare å brette opp armene og ønske høsten velkommen .... skjer noen spennende ting da også..
Målet for året som kommer må være å ikke være singel til neste sommer ..... For da har ikke været noe å si .. da kan man tulle seg inn i et teppe og kose seg sammen... ;o)

Hvor lenge blir dere sittende, hvordan avslutter dere, hva sier dere?
Er så redd for å bli "sittende fast" om det er tragedie, og hvordan å takle om den andre vil møtes igjen og ikke jeg....

Solstikk

Siste svar ma. 3 aug. 2009 00:38 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Løsbart

Hva har skjedd med kvinnfolka her i sommer? Jeg har jo fått flere henvendelser de siste to ukene enn de foregående nesten to årene til sammen på Sukker. Har damene fått solstikk, eller? Tidligere har bekymringen her vært å få folk i tale, nå er den hvordan jeg skal håndtere de ulike henvendelsene jeg får og dialogene jeg er involvert i - og det er jo heller ikke lett...

BT konkludere at kvinner har makta.

Etter lest på forumet her stemmer vel det ikke alltid...

http://www.bt.no/forbruker/samliv/Kvinner-har-makten-blant-nettsjekkere-899976.html

Heia ODD!

Siste svar sø. 2 aug. 2009 22:40 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym *NOT*Pingu

1 - 0 etter fantastisk mål av Bentley. Dette liker vi =)

Måker

Siste svar sø. 2 aug. 2009 22:21 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym ensiferrum

De tåler rottegift. Hvorfor det? Hva kan man knerte måker med?

Jeg har altfor mange måker som holder meg våken om natta... Er sterkt plaget av det.

før det er "greit" å ha sex?

Eller vis a versa ;-)
Tok meg friheten til å kopiere over et svar jeg ga i en annen tråd. Følte kanskje at den fortjente en ny.
Lett å skylde på M&M og forlange at Sukker skal løse knuten, men er ikke brukerne her inne til syvende å sist ansvarlig for "klima" som skapes mellom "oss" ?

Kan ikke se noen annen løsning enn at både jenter og gutter må ta en sjanse her. Date en dame eller mann som ikke passer 100% og se hva som skjer? Hva har man å tape, en time eller to på en cafe over en kopp te eller kaffe? Tipper de aller fleste single "kaster bort" adskillig flere timer på å ignorere de som ikke er 100% på nett..
Å svare noen er ikke det samme som å gifte seg å leve ulykkelig alle sine dager. Det må man ikke etter en date heller ;-)

Noen ganger er det desverre bare slik at avstanden er for stor, men da kan man jo sende et takk, men nei takk å vise såpass respekt for vedkommende at verdigheten består ;-)

Det alle burde lære så fort som F.. her inne er at man ikke kan kreve oppmerksomhet og at man ikke kan se på et avslag eller manglende respons som mer enn det er. Et ukjent menneske har av en eller annen grunn annet å gjøre enn å date "deg".
Kanskje har de andre på gang og ser an litt, kanskje er de på ferie eller bare "litt" trege med å svare.. Uansett er det ingen grunn til å ta det personlig all den tid de avviser en profil uten å vite hvem som egentlig ligger bak den ;-)

Å skjelle ut noen fører intet godt med seg, tvert i mot...

Tenk om det bak en litt uproff profil med dårlige bilder skjuler seg en svært så spenstig, spennende og morsom mann/dame som er nettopp det du trodde du så etter i utgangspunktet.

Eller har andre noen bedre forslag her inne?

--------------------------------------------------------------------------------

Hvordan gjør man det om man ikke vet kallenavnet?
Jeg har ganske liten tro på matchtall da motsetninger kan tiltrekke også, er det noen måte å gå rundt dette systemet?
Ba en venn gå inn å tite på en profil jeg fant interessant, men det gikk ikke. Personen fikk opp at nicket ikke fantes eller hadde for lav match. Hvorfor det?

Kanskje teit å spørre om dette på forumet da, siden kvinnene på forumet vel er mer aktive brukere enn de som ikke har peiling på at det finnes et forum her(!), men jeg spør nå allikevel...

I min ikke så voldsomt store erfaring etter å ha snakket med et par kvinnelige brukere av Sukker (som ikke bruker forumet, og ikke visste at det fantes før jeg nevnte det), så var fremgangsmåten deres omtrent som følger:

Opprette profil (ikke-betalende, selvsagt), legge ut et profilbilde men ikke gidde å legge noe særlig i albumet, svare ganske gjennomsnittlig på matchingen for å bli fort ferding med den kjedelige greia, skrive kjapt, kort og greit om egne interesser.

Og logge av.

"Agnet" er lagt ut, og dermed glemmer de hele Sukker for en stund. Helt til de får e-poster som sier de har fått meldinger. Så når de får tid / gidder går de inn på profilen sin, sletter de som ikke ser interessante ut, og svarer på den/de få som er interessante (kjekke).

Så logger de av igjen.

Er dette vanlig blant jenter/kvinner her tror dere?

I motsetning har jeg inntrykk av at mange av mennene legger mer i det enn som så; de sitter gjerne lenge på Sukker og oppfrisker Online-lista, de tråler igjennom profiler for å finne noen interessante, de foretar matchsøk, de graver litt nedover i lista for å se på de med ikke så bra match, de skriver meldinger, de setter hjerter, de bruker forumet og oppslagstavla, osv. osv.

Jeg har INGEN data som viser det ovenstående; kun det lille jeg har hørt fra et par jenter jeg kjenner som har profil her, det jeg kan innbille meg selv, og egne erfaringer.

Så jeg vet ikke; er det noe i dette tror dere? Eller er det mer jevnt fordelt enn som så? Hadde vært artig med statistikk på dette.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3197374.ece

Endret innstillingen på "sexlyst" og "porno." Tidligere har jeg hatt svar midt på treet (5) på begge disse, og fått mange røde blader på matchene. Nå endret jeg til 9 på begge - dvs veldig sexlysten og klar for porno -og fikk plutselig knallgrønne blader på de fleste profilene.

Er det sånn at damer faktisk er ganske hemningsløse, eller er det bare tilfeldig?

Barn ikke barn har vært diskutert. Muligens like greit å si ikke?

http://www.youtube.com/watch?v=-JvtlB_NzI8