Sukkerforum

Hei
Jeg har mye fri etter dagjobbingen og lite å gjøre på fritiden. Opplever ofte at de profilene som tiltrekker meg, har kvelds/natt jobber, arbeidsnarkomaner (dag og langt ut på kvelden), helgearbeidere og hobbyer som tar tiden når jeg har fri.
Hvordan ser dere på problemstillingen?
Er dere som meg at dere ønsker å være med kjæresten etter jobb og sove sammen om nettene. Samt være sammen i helgene og på fridagene?
Hvordan ser dere på problemstillingen?

Hvordan kan man vite at en profil er fake?? Vil tro at det finnes en del..

1. De har bestemt seg for at ingenting nytter og profilen og alt de sier preges av den holdningen
2. De søker noen som er utenfor alder- og bostedsønsker til jenta (dette skjer hele tiden, uten at det "unnskyldes eller forklares).
3. De har ikke bilde og ber om å sende på mail til jenter som har lagt ut bilde selv.
4. De har bare ett bilde, gjerne på litt avsatnd - og det er vanskelig å få noe inntrykk.
5. De har skrevet med deg før, men husker det ikke. (Joda, opplevd det flere ganger :)
6. De mener at nå er det på tide at kvinnene viser initiativ og lar være å skrive til de de liker.
7. De skriver bare: "Hei! Deg kunne jeg hatt lyst til å bli bedre kjent med... "(Det finnes ingen åpning for naturlig dialog).

Dette er ment som gode råd og ikke som klaging. Likevel spent på hvordan det blir oppfattet...

Hilsen en kvinne som ikke på noen måte har full innboks, men som av og til møter noen som gjør at jeg ikke gir opp...

Jeg er litt usikker ifht dette med aldersforskjell nedad,.. Jeg er over 40 selv og ser at menn på ca 35 er veldig ivrige på siden min. Jeg synes selvfølgelig dette er smigrende, men jeg har en liten sperre, merker jeg. Klarer liksom ikke ta dem helt seriøst på en måte. Jeg ser jo at enkelte av dem har et utseende som nesten tar pusten fra meg og da tar jeg også for gitt at jentene på 25 + allerede har kastet seg over dem her inne.
Jeg har derfor vanskelig for å tro jeg (40+)blir foretrukket fremfor flotte, veldreide unge kvinner på 25-30. Ikke for at jeg sitter her trillende rund selv, men dog.. jeg har jo gått fartstiden min,da..hehe.. Jeg mangler ikke selvtillit når det gjelder menn i "passende" alder, men når det blir for stort gap nedover i alderen, så mister jeg litt "pippen" for å si det slik..
Har noen erfaringer med dette?..

Har etter noen dater registrert at profil og virkelighet er to forskjellige ting.
Siste daten med en slank dame i ....alder viste seg og være fullstendig skivebom.
Profilen beskrev slank dame,(15 kg siden)samt at alderen i profilen var 5 år yngre en virkeligheten.
Vet at dette gjelder begge kjønn,men kan ikke se hensikten og bløffe om dette.
Man må jo være blind om dette ikke skal komme frem på en date.
Ser ikke helt hva man prøver å oppnå med dette,om man ikke bare er ute for en gratis middag eller kaffe!

Er det bare meg eller er diskusjonene her inne blitt mer og mer uforsonlige i det siste?

Skal ikke stikke under en stol at jeg også av og til kan slenge ut en setning som kanskje ikke var den mest gjennomtenkte i verden, men nå virker det som om folk går in for å provosere hverandre. Er det "tørken" på personer av det motsatte kjønn her inne i ferietiden som får det til å knyte seg litt for folk eller?

Jeg føler vi menn ikke burde skrive så mye brev til jentene . De sitter jo bare der å svarer å får ikke tid til å gjøre annet .
Kansje de også kan komme mer på banen etterhvert . Opplever ofte at man ikke får svar men skjønner det når man hører hvor mange brev jenter her inne får pr dag .
Kom ann vi er ikke så desperate vi menn ...... eller ????????

Du er på utkikk etter en kjæreste, og kommer over en profil med bilder av en person som matcher dine standarder - og vel så det. Du begynner så å lese profilteksten, og kommer over en del opplysninger du også må ta stilling til. Rangér følgende opplysninger fra verst (1- total turn-off og et uinteressant kjæresteemne) til best (10 - du liker det!).

Et lite utvalg av standardfraser fra ymse profiler:

- "Jeg sier aldri nei takk til en fest! Strawberry daiquiri<3<3<3"
- "Har ingen jobb akkurat nå, men er på utkikk;)"
- "Jeg har mange dårlige forhold i sekken. Altfor mange drittsekker der ute."
- "Har ADHD og er stolt av det!!!!!!"
- "Er alenemor/far til tre kjekke gutter."
- "Mistet dessverre beinet i en motorsykkelulykke for tre år siden, men er like aktiv som alle andre!"
- "Jeg har piercing på sju forskjellige steder. Elsker bodyart og kan aldri få nok."
- "Jg er en smart og veldig åppegående 28-åring med super humør."
- "Jeg har fire katter, to hunder, to hamster og mange fisker. Elsker dyr, og kan ikke leve uten dem!"
- "Vennene mine betyr alt for meg, og kødder du med dem kødder du med mg!"

Kan noen sende meg et frierbrev?

Du har beskrevet deg som muskuløs... men jeg SER ingen muskler på bildene i albumet ditt... Bare sånn en vanlig kropp liksom. Men mulig du er sterk for det :)

Er det noen som har merket at jenter mister litt interessen etter man har fortalt åssen jobb man har? Tror mange at alle ER jobben sin, og ikke driver me noe annet?

lurer på om d er flere her som deler min oppfatning at d er veldig mange useriøse folk her på sukker?????har vært her nå i snart 3 år og blir stadig vekk kjent med mange damer,men d blir bare skriving i noen dager,,,så dør det ut.....

På arbeidsplassen min er vi flere jenter som er på Sukker. En arbeidskollega har nå i flere uker vært høyt oppi skyene fordi hun har truffet en kjempehyggelig mann her. Her en dag hadde hun med et foto. Det var min ekssamboer, som jeg kastet ut for et år siden fordi han var en skikkelig drittsekk som løy, bedro meg og solgte flere av mine eiendeler bak ryggen på meg. Han bidro med ingenting, var en konstant unnasluntrer og forelskelsen som var så glødende den første tiden. sloknet fortere enn svint. Først i etterkant skjønte jeg at han utnyttet meg, både økonomisk og som menneske. Profilen hans her (visste ikke han var her engang, er ganske ny her) er så flott, der han fremhever ærlighet som noe av de viktigste, han elsker sine barn, som han også bruker mye tid på...( de har kuttet ham ut for flere år siden, jeg møtte de aldri da vi bodde sammen)...det står også andre ting der som er regelrett løgn...snakk om ulv i fåreklær.
Min arbeidskollega vet hva jeg har gått gjennom, hun har til og med trøstet meg flere ganger da jeg gråt av fortvilelse.... i fjor...
Til henne har han fortalt at HAN flyttet fordi JEG ikke hadde evne til kommunikasjon, og fordi jeg bare ville feste hele tiden (er nesten avholds!!!)...Jeg fikk nesten sjokk......
Hva ville dere gjort?

Her følger noen fine brev jeg har mottatt i løpet av helgen bare. Dette for å illustrere hvilke brev som ikke blir besvart (not a chance in hell). Skriver du dette, bør du skamme deg dypt og inderlig.

1. "du ær vaker"
2. "den er hard å klar, sitte på?;P"
3. "HEI eg er her ein mnd Hans"
4. "hei eg er ikkje bet medlem,finn seng du har"
5. "we are made for each other"
6. "HJELP, HAN HAR EN MOTORS"

Dette er faktisk hele meldinger, uten noe korrespondanse på forhånd, så hva disse personene forsøker å oppnå med disse er uvisst. Svar tas imot med takk.

Jeg har vært på en del dater med en fyr som jeg liker veldig godt, og har ikke vært inne på Sukker på en stund. Hadde inntrykk av at det var gjensidig egentlig. Logget meg på i går for å sjekke bildene hans på profilen og så til min store overraskelse at han var pålogget! Han har ikke vært inne på profilen min i det siste og har heller ikke sendt meg noe, så jeg kan ikke være grunnen til at han er her inne enda.

Er det ikke normalt at man dropper Sukker når man møter noen, selv om det er i startfasen og man vet ikke om det vil bli noe mer seriøst av det eller ikke, eller er det helt normalt at man fortsatt henger her inne? Bør jeg bare drite i dette, eller bør varsellampene lyse om at han ikke egentlig ønsker å date meg og driver og fisker etter flere damer her inne?

Jeg blir så usikker...

AKkurat nå kom jeg fra Oppslagstavelen, og noterte meg at de felste som skrev der var menn.
Hva sier dette om menn, og hva sier dette om kvinner?
Samtidig leser vi at kvinnene er i flertall på festene.

Kjære medhannkjønn! Kom dere på festene! Jeg har hatt lenge lyst til å dra på festene, men dessverre har det ikke passet helt, spesielt fordi jeg tross alt må bevege meg tvers over landet. Ja, nå har det vel vært arrangert fester nærmere også, men...

Hva er grunnen til at dere ikke drar? Ett svar vil nok være at de fleste av oss dessverre ikke kan underholde eller imponere kvinnene fordi kvinnene, eller jentene, som heldigvis flere og flere kaller seg, er så velutdannet at man vanskelig kan tilfredsstille underholdningsnivået som forventes.

Men morsom kan man være uten å ha toppkarakterer fra universiteter, her må man bare spille på det man er god på og se om ikke noen faktisk har sansen for det man tilbyr.

Fra Darwinistisk synspunkt har vel kvinnene faktisk bare gått "Back to nature" der det uten unntak er slik at hunnkjønnet velger den sterkeste, mest imponerende hannen. Gradvis fra Steinalderen har utviklingen vært slik. Så kanskje mannen skal ta seg selv i nakken og komme på likenivå med kvinnen.

Hva er kvinnens mening om at så mange menn er alene? Høer vi ikke nok på dere til å bli slik dere ønsker? Får vi være oss selv? SOm en følge av "den beste til meg" betyr jo egentlig at det er underskudd på "rette" menn. :-p

Når menn skriver de er både attraktive, kjekke og kule, og ikke har bilde, da er det noe som ikke stemmer. Det er opp til oss kvinner her inne og bedømme om de virkelig er attraktive, kjekke eller kule! Eller hva sier dere kvinner?

date

Siste svar lø. 18 juli 2009 13:41 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym date

noen som kan i meg et svar på hvor lang tid man bør skrive med hverandre,,før man treffer noen ....live?????

Dette gjelder ikke dating, men bare om livet generelt. Har du noen gang følt at du visste hvor du var på vei, at du er bestemt, vet hva du vil, og jobber med å komme dit? Uten å føle at du en gang nærmer deg målet...? Frustrerende, det er sikkert og visst! Plutselig en dag, når du føler at du nesten står ved stupet, i ferd med å gi opp, så finner du en løsning... Noe du aldri har tenkt på før som kan gi nye muligheter på vei mot målet. En god løsning som kan gi nye bekjentskaper, åpne nye dører og som gir ny motivasjon. Det er befriende! Det kaller jeg frihet. :)

Hjelp!

Plutselig dukket det opp en mann i den matchlista mi. Vi har 94 i match!

Det meste jeg har i matchpoeng med jenter er 95..

.. og jeg som trodde jeg var sikker på min fil..

Ordentlig turn-off alle de profil bildene på dere jenter med svære ølglass eller champagne glass i hånden. Vet ikke men det virker så ludder og billig ut. Nesten like ille som jenter med røyken i hånden.

Vi er vel alle enige om at det er den berømte kjemien som styrer mye av det som skjer når to fremmede møtes for første gang. Men jeg har også erfart at små, i utgangspunktet ubetydelige faktorer som dårlig dagsform, en litt nølende innledningsreplikk ev. et noe uheldig valg av møtested etc. kan velte hele greia. Jeg tror vi altfor ofte tror at det må gnistre skikkelig og at samtalen må flyte fullkomment fra første sekund for at det skal være noe å teste ut videre.... vi er da ikke maskiner? Hva mener dere?

Det er flere her som er usikre på om de har en bra profil eller ikke, men det er ikke mulig å lage en som tiltrekker seg alle.
Poenget med tråden er å komme med forslag, ris og ros til profilene til hverandre.

- Hvis du er redd for å vise hvem du er, så betyr ikke meningen din noe i denne tråden. Husk også på at det er en sjanse for å finne den rette via forumet, så ikke vær anonym om du vil ha muligheten til å bli kontaktet av andre her.

*HUSK* at sukker sletter tråden om dere poster nicknames til sukker brukere som ikke er i tråden.

hmmmmmmm

Ingen svar
Skjult ID

hvorfor er ca 90 % av inleggene her negative HALLO se lyst på livet da,VI lever tross alt bare en eneste gang :):): nyt det som det er:):) og smil:):)

Jeg har ikke vært på sukker så veldig lenge, men har likevel fått et inntrykk av at mange ikke dater noe særlig.

Nå må man jo være to for date, og jeg lurer egentlig på hvor keene vi som er her på sukker er på date?

Legger vi for mye i hva en date er? Så mye at vi faktisk treffer langt færre enn vi kunne, og dermed også går glipp av potensielle kjærester. Mennesker vi ikke klarer å lese godt nok her inne i den virtuelle verden?

Er det ikke bare hyggelig da å kunne treffe en potensiell partner en ettermiddag/kveld?

Det trenger jo ikke være verdens undergang hvis det ikke klaffer?

Hvor mange gule, eventuelt røde hjerter har du fått? Skriv antall og kjønn

Lykke til :)

fin sommer:):)

Ingen svar
(mann 35 år fra Telemark) Privat melding

herlig å feire at fredagen er her å vite at man har fri:):): og at det åpnes en iskal en og sommeren nytes:) og masse god musikk spilles høyt fra anlegget:):)god helg alle sammen :):) god sommer:):)

Bare et kjapt spørsmål....dersom jeg ser på en tilfeldig profil og den viser et matchtall på f.eks 92....vil vedkommende se meg også som 92, dvs samme nummer alltid?

chat

Siste svar fr. 17 juli 2009 23:46 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym chatt

Hei jeg og en vil chatte, men vi får ikke det til, Jeg er super medlem så det burde jo gå, men vi finner ikke hverandre på "chat"
Noen som har noen forslag? jeg har bare chattet en gang før, så er litt nybegynner på det hmm.

Dere har skrevet meldinger frem og tilbake over tid, du har sendt den siste og alt hviler på h*n, meldingen blir ikke lest før du logger av, når du logger på neste gang er den fortsatt ikke lest, men så er du innom og sjekker og meldingen er lest. Jippi tenker du...

Men hvor blir svaret av??

Hva tenker dere da? er det slutt på komunikasjonen eler sender du en ny melding?

På tide å starte fredagsfjasen

Har nå åpnet den første fredagsplisen etter tre ukers jobbing uten noe som helst fri
Pilsen nytes med god gammel rockemusikk selvfølgelig

Noen kjekke ting som skjer i Bergens uteliv i kveld da?

Hei dere der ute :-)
Jeg har forståelse for at man ikke får lagt inn et bilde sånn med en gang man legger seg inn her. Men, jeg synes alle burde vise seg frem. Hvorfor i all verden skal man ikke det ? Er man her for å få kontakt eller hvilke hensikter har disse gråe personene her inne ? Selvfølgelig vet man ikke om det man ser er hva man tror.... Men likevel, altså, maks 1 uke uten bilde - og så ut, synes jeg.
Huff

Heisann
Sitter her i solen og tankene spinner rundt dette å være en singel og søkende kvinne i min beste alder..40+
Jeg går vel for å være en attraktiv kvinne og mangler slett ikke tilbud og oppmerksomhet hverken på nett eller utenfor. Jeg har 2 lange fohold bak meg og et par kortere forhold uten at jeg har følt at det har vært noe å satse fremtiden på. Noe mangler...men hva?.......
Flotte, sympatiske menn har kommet og gått uten at jeg faller.. Jeg har virkelig troen på menn, selv om jeg har fått min del av skuffelser opp gjennom livet.
Når det gjelder nettet som treffsted for single, begynner jeg imidlertid å bli skeptisk.. For hva skjer her?.. Jo, vi sitter som hauker og leter etter den rette og blikket mitt fester seg gang på gang på menn som har dette "blikket" på profilbildene sine.. Dette "kom hit"-blikket... Forbasket også..for det er jo denne feilen jeg gjør gang på gang.. Jeg faller for blikket.. Som så mange andre jenter gjør.. Det er jo sikkert "kø" hos dem her inne..
Men på den andre siden så er det jo det samme utenfor nettet også..(men jeg har nok samme blikket selv også innimellom, om jeg skal være dønn ærlig her..)

Her inne kan man ha en vanvittig god kjemi og man snakker i det vide og det brede inntil man møtes.. men så.. hva skjer?.. hvor ble det av den gnistrende kjemien?.. humoren og flørten?... og hvem er han som sitter foran meg?..han ligner knapt på bildene han sendte..... Brått er magien brutt og man går litt skuffet og forvirret hver til sitt.. Noen dagers pause fra nettet.. Så er det på`n igjen..samme leksa.. Hvorfor i all verden holder vi på på denne måten??.......

Kresen eller pingle?.. begynner å lure litt på meg selv... Noen ganger føler jeg at jeg leter etter feil for å "slippe unna"..

Er jeg ensom?... litt innimellom, kanskje?.. men jeg savner virkelig en kjæreste......han som har et "kom-hit" blikk som bare er for mine øyne...;-))

Sommersukk fra meg som egentlig har det veldig ok i solen akkurat nå..:-)

er det rart enkelte har problemer med responsen her inne,om det er slike koselige meldinger han sender ut...
fikk en mld i dag,aldri snakket med fyren...

>hvorfor er du så opptatt av å finne den rette. Han finnes ikke. Man må faktisk jobbe litt i parforhold for at det skal fungere, og siden du er 31 og sikkert har "vært litt rundt", så skulle man tro du hadde selvinnsikt nok til å innse det. Den gang ei :)

Menn ønsker barn med kvinner, og klokka tikker vel bokstavelig talt..>>

nice eller?
han klarte faktisk å lire ut et par mld til, før han svarthjertet/ slettet profilen

Gjetter på at det er mange av damene som kjenner seg igjen her? ;)

http://www.youtube.com/watch?v=jRapCTGIlJA

Hvorfor er det så mye syting om hvorfor man ikke får svar, kritisering av profiler, type bilder o.l.?
Kan man ikke bare godta det, uten å irritere seg eller måtte diskutere det i det vide og det brede?

Har en oppfatning av at vi gutter/menn forventer at jentene/dame skal svare på "simple" hilsner og vi har en lavere terskel for å sende en melding. Hadde jeg vært dame, hadde ikke jeg heller giddet å svare alle, selvom "har man tid til å lese meldingen, har man tid til å svare" som er gjenntatt x-antall ganger her inne på forumet. Å ikke få svar, sier vel det samme som at man ikke er interessert? Eller er det sånn at dere må få det skriftlig for å forstå det?

Det er kanskje en grunn til at de samme som syter og syter fortsatt er single? Godta at ikke alle svarer og se heller det positive i det dersom du får svar.

"Vær litt mer positive a"

Må innrømme at jeg er dritt lei å fly på byen hver helg så lurte på om det var noen som hadde noen ideer å komme med på noe spennende å gjøre....
Tar imot alle bidrag med åpene armer....:)

heisann dere.jeg er en mann på 30 og...har vært i noen år og opplevd mye her.....men lurer veldig på det her med røde og gule hjerter......har fått en del av hver men ikke fullt så mange røde,,,kanskje 5-10....og de er gjensidig......så har jeg jo da venta litt for å se om d har dukket opp noen mld,,,,men nei,,så har jeg tatt initiativet og skrivd noen ord,men aldri fått svar...ser de har blitt lest ,,,men thats it.......noen som har opplevd d samme??eller kan gi meg et svar,på hvorfor det er sånn???har det noe med de sukkerfestene å gjøre og den matchinga som skjer på festene???..................

Skål!!

Siste svar to. 16 juli 2009 22:34 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym CattaMi

Det er jo så at førsteinntrykket er viktig. Før en møtes er det jo bildene og chat`n en har å gå etter og som gir en liten pekepinne.
Ser at svært mange av bildene som mennene legger ut, er med alkohol på bildet eller naken overkropp. For meg er det ikke no profil jeg gidder å se på engang. Det gir meg ikke no godt inntrykk. Ett spm. om de går på byen hver helg kommer opp.
Nå er jeg ikke imot alkohol, absolutt ikke, men jeg har ett sunt forhol til det.
Og en ting til gutter, ikke legg ut fem bilder med solbrillene på på alle.

Hva med en tur på Harry Potter og Halvblodsprinsen nå til helgen i Oslo. Passer vel best med fredagen, hva med Saga 1 kl. 2030? Også ta en tur ut etterpå...

Mvh. Espen.

Avstand?

Siste svar to. 16 juli 2009 19:04 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Kokosøster

Har krysset av for litt flere fylker enn bare de nærmeste. Når jeg så har blitt litt kjent med en som kanskje kan bli noe... virker det plutselig vanskelig - man ringer jo ikke flyttebilen sånn med en gang heller, så det må jo unektelig bli en ganske lang periode med kompliserte "treff".

Har dere erfaring med dette?

Lurer på å kjøpe billett og fly nedover.. men kjekt å få bli kjent med noen først... liker overhode ikkje å komme alene.... og kanskje kan jeg finne meg overnating før jeg drar....

Er ny her og bare må spørre..

Hvorfor skriver dere med skjult ID?
For slik jeg tenker så hvis det er en spesiell logisk grunn, så kanskje jeg også burde gjøre det..

Hei, jeg har et spørsmål til andre gutter (kanskje noen damer kan svare også) her på sukker. Jeg har fått kontakt av en del damer og vært på et par dater. Jeg ville sagt at jeg er middels aktiv her. Men en ting forundrer meg!! Jeg får nesten aldri svar fra de damene JEG sender melding til. Men jeg får mail fra damer som jeg ikke har oppsøkt selv (de er like fine som de jeg tar kontakt med). Dette er litt forvirrende!!?!

Er det noen andre gutter som opplever det samme? Meldingene jeg sender er helt greie (hverken distrig eller upersonlig). Er det slik at damene får så mye oppmersomhet at de lar seg sjeldent friste til å svare? Ut i fra min erfaring er det bare å la jentene ta kontakt, det funker best..

Jeg begynner egentlig å bli litt lei hele letingen.... Og lurer på hva jeg gjør galt??

Er ikkje akkurat så aktiv at det gjør noe men jeg finner alikevel ikkje han jeg vil ha som også vil ha meg...

Hva må til og hva skal jeg gjøre annerledes, noen gode råd og tips?? (nå er jo alle her inne single, så ikkje sikkert det rette stede å spørre)

Tja............jeg har passert 30 og har etterhvert fått litt viker, noe jeg ikke synes er så veldig kult. I det siste har jeg klippet håret militærkort. Føler kanskje det er det beste.

Noen andre tips eller råd?

Hva synes jentene er best å gjøre om man får viker?

Nå skal jeg snart gå å lage middag. Man finner jo sine favoritter som singel, selv om det ofte er det hyggligere og like billig å lage mat til to. Men her på sukker er det sikkert mange som har laget seg oppskrifer som er :
1) fort gjort 2) har få eller billige ingredienser og 3) er godt. Noen tips til kokeboka mi?
Jeg har en gjedde i frysern ??? : )

Hva er det med at mange jenter/kvinner som paserer 30 årene blir så nærtagende og tar seg selv så høytydelige. Jeg mener at du kan være inne i en god taste samtale også pluttselig så sier man eller utrykker man seg med noe som de tar seg
veldig narr av.
Er det slik at de har opparbeidet seg mange komplekser i oppveksen. Eller eier de ikke noe sans for humor lenger. Det er jo slik at enkelte ganger så treffer ikke humoren helt, men man forstår vel at det ikke er et forsøk på å fornærme.

Ihvertfall så bør de tenke seg om på nytt når de skriver i profilen sin søker så veldig en som ikke tar seg selv for høytydelig og at man må kunne le av seg selv.

Da er jeg heller ikke vulgar, frekk eller utfordrende til snuske prat med de jeg taster med bare så det er helt klart:)

Når jeg forsøker å fornye får jeg melding om at jeg ikke kan fornye før det gamle medlemskapet er løpt ut. Det låter rart? Dessuten er siden som viser nødvendig betalingsinformasjon borte.

Noen som kan hjelpe? Sukker kanskje?