Sukkerforum

Er det mange damer her, godt voksne damer, mener jeg som blir kalt stygge ting fordi en ikke sier ja til hjembesøk i en av de første meldingene? Dette har jeg nå opplevd flere ganger. Dette er skrevet av menn opp imot 70 år og som en skulle tro hadde lært folkeskikk. Hva feiler det enkelte menn lurer jeg på? Er dette vanlig her på Sukker? Det er ingenting i min profil som skulle trigge menn til å tro at jeg vil treffe noen hjemme hos meg på første treff. Heller ikke noe i mine svar på meldinger. Hva gjør man med slikt?

Hei folkens ...

Jeg er i 20åraog fra/bor i Sør-Trønderlag, og søker dermed etter nogenlunde kjæreste søkende seriøse jenter derfra. Dessverre må si det er meget skrant med utvalg rundt min alder. Sender somregel et gult hjerte til de som er interesange og det er svært få som gidder å see på profile min engang. De som setter hjerte tilbakke til meg sender jeg melding til, og i tilegg noen av de som i det helle tatt tar seg bryet med å see på profilen min. Kunn fått et eneste svar hittil, noe jeg synes er rart... Anser meg selv som over gjenomsnitte kjekk/veltrent, jeg er høy og "mørk" osv. Hva skjer? Er det så litte jenter på sukker i alderen 20- 28 ish?

Skal du fange interesse hos noen så må man klare å skrive mer enn "hei"
Dette var jo noe man gjorde på barneskolen.. Gikk med hendene i lomma, så ned i grusen, gikk bort til den fineste jenta/gutten i klassen, stod foran h*n og skrapa med skotuppen i sanda å stuttra fram et "hei" så snudde h*n på hæla å gikk.. Jeg blir hvertfall ikke sjarmert i senk av et brev der det kun står "hei" "hei sjøl" tenker jeg.. Et hei sier meg ingenting, man må jo skrive noe om hvorfor man tar kontakt, det er jo en grunn til at man gjør det, eller? Hvis ikke, kan det jo bare være det samme ☺️ Nå er vi blitt voksen og må tørre å si hva vi mener om hverandre, om jeg skriver til noen først.. Noe jeg ennå ikke har gjort, har ikke har funnet godbiten i twistposen, så skal ihvertfall jeg skrive hvorfor jeg tar kontakt 😉

Var han skyldig? Hva mener sukkerfolket?

Har nesten sluttet å søke, sende hjerter osv...de mennene jeg liker, liker tydeligvis ikke meg! Mange som skriver til meg, men ikke de jeg vil...:( . Noen som kjenner seg igjen og som skal på sukkerfesten....møtes live må vel være bra :)

Du matcher med en person, meldingene hagler på, dere avtaler å møtes (uten å spesifisere tidspunkt) og så blir det stille. Dødsstille...

Hva er greia? Er det så mange å sjonglere at du mister oversikten? Er det så mange å sjonglere at du glemte en av dem? Eller dukket det bare opp noe bedre?

Skal man da si fra, eller fortsette tausheten?

Kunne tenkt meg å høre om dette er noe andre opplever, eventuelt om dette er noe dere andre gjør. Og i så fall; hvorfor?

Ser at det kommer et program hvor de går vitenskaplig til verks for å finne den "rette" for damen som søker kjæreste.
Er det noen som har tru på konseptet eller den måten å finne kjærligheten?
Og i så fall kunne dere tenkt dere å vært med i et slikt program?

Premiere på torsdag på Nrk1

Kjært barn, mange navn... Jeg er hvertfall drit-trøtt etter å ha delt seng og kranglet om dyna med 5-åringen i natt. Belønningen for brus-serveringen i går kveld var at jeg våknet i natt og var jævlig kald på ryggen, for å si det sånn :( Neste gang jeg våknet var da katta beit meg i tåa, og da jeg skvatt ut av senga så sklei jeg i en hårball som katta hadde gulpa opp :( Føler for å hevne meg litt på verden, egentlig...

Er det noen fra Oslo som kunne tenkt seg å tatt en kaffe?

Eller en tur i parken om vær å tempen sier så
Ligge prate å slappe av på teppe

Heisan, er det noen som driver med 3d modellering her inne? Jeg har starta en gruppe på facebook for nordmenn med interesse for blender.
Er det noen her inne som bruker programmet eller er interessert selvom man ikke bruker det selv?
Bli medlem i gruppa, jeg linker den slik at de som er interessert kan gå dit å be om medlemskap.

https://www.facebook.com/groups/1031691546919613/

Nå har vi diskutert penisen i det lange og breie.... Lurer på noe i samme området;- hvor mange av dere menn liker å slikke kvinner - ja netopp der nede?? Jeg har ikke vært noen stor tilhenger av dette - føler ikke noe for det. (Men jeg er flink med andre deler av kroppen..... ikke minst like jenta mine varme hender...) Hva er normalt gutter/menn - slikker der ved ethvert samleie?? Og dere jenter - liker dere å bli slikket/sugd?? Kom igjen nå og vær ærlig..... Ja vi kan da ta med andre veien også : Er det normalt for dere jenter å suge partneren??

Har tidenes største kjekule! Sitter her uten jobb, sykemeldt med en kropp som fjusker, sliten og tung. Ingen å lene seg på, nærmest helt alene. Hadde bare helsa blitt bra skulle jeg nok ha kloret meg over kulen, da jeg egentlig er en jævel til å stå på.

Det er muligens 40 års krisa,,, er det noen her som har vært skikkelig på bånn å kommet seg opp igjen ? :)

Jeg skulle gjerne hatt noen solskinnshistorier til inspirasjon :)

Hva vil du bli husket for ? Kommer du til å bli husket for heltedåder, kverulering eller verdens beste kanelboller ?

Leste denne eldgamle bloggposten i dag. Den var så fin at at jeg vil dele den med dere (selv om jeg ikke lenger er på datingjakt.) Noen som kjenner seg igjen? Tipper de fleste menn vil skryte på seg å være i den aller siste kategorien. Jeg også. Dilemmaet jeg tror ligger til grunn her er at i dagens politisk korrekte samfunn har dere temmet flertallet av menn til å havne i kategori 1. Og så sliter mange av dere med at menn ikke er så frempå som dere kunne ønske. Det er kanskje derfor dere har havnet her? Guess what; dere kan som oftest ikke få både i pose og sekk, kjære jenter. Kos dere denne helgen, da. Og gå litt bananas på puben heller! Man lever jo bare en eneste gang ;-)

Fra 9 år gammel bloggpost:

I datingverden fins det i grunnen bare to typer menn; de kjedelige mennene og de spennende mennene. Kjedelige menn liker meg. Jeg liker spennende menn.

De kjedelige mennene
De kjedelige mennene har snille øyne bak brilleglass. De har lang utdannelse og en trygg jobb og kan føre intelligente og reflekterte samtaler om arkitektur og politikk. De kjedelige mennene gir deg to glass vin – ikke mer – før de i høyden kysser deg dydig god natt på kinnet. De kjedelige mennene er til å stole på, og hvis de liker deg så blir ikke følelsene deres borte over natten. Men hvis du sier til dem at du ikke er interessert så er de borte før du får sukk for deg, for en kjedelig mann er aldri en pågående beiler.

...................teksten er for lang så den fortsetter i neste post....

sukker

Siste svar sø. 28 aug. 2016 03:04 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann28Oslo

Vet ikke hva jenter egentlig liker på sukker ? Dikt er vist ikke så interessant :(

Mange menn som har vært innom min profil har ikke svart på politikk og religion i "faktalisten" på egen profil.
Jeg tolker det som at de (sikkert av ulike grunner) ikke vil si noe om det på profilen (steik, jeg Er skarp?). Fordi de ikke vil eksponere meninger og tro - for det er så personlig? Eller?
Jeg vil gjerne vite litt, bittelitt om hvor folk står på de områdene, men det er ikke så lett å gå rett på, når personen i utgangspunktet har unngått å si noe om det. Antar det er én av grunnene til at disse punktene faktisk er på fakta-listen hos Sukker :-)
En annen mulig tolkning er selvsagt at de ser på politikk og religion som Totalt Uvesentlig.
Hvordan forstår dere dette?

Kjempe flott arrangement..nettopp hørt på CC cowboys og det var dødsrå....mener dødsbra hehe :)

Scammere

Siste svar lø. 27 aug. 2016 09:34 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym Skrivekløe

Dette handler om da jeg var ny på Sukker og fullstendig uvitende om falske profiler og bilder. Jeg fikk kontakt med en sjarmerende fyr, som påsto han bodde i London, og han var full av gode ord og fantastiske meldinger. Etter ca et år, var jeg så dum å låne han penger. Ingen kjempestor sum, men mer enn nok. Skulle selvfølgelig få dem igjen! Har jeg fått dem igjen, og har jeg hørt mer fra denne sjarmøren? Nix! Nå er jeg blitt god til å kjenne igjen scammere, og jeg har avslørt flere. Så pass på, det er ikke bare trivelige mennesker på Sukker! Ønsker dere alle en trivelig og flott helg, og husk at størst av alt er kjærligheten! Og vær positiv!

Hva mener dere er den ultimate gaven en mann kan gi en kvinne.

Tenker da ikke på svaret Zlatan hadde svart😉

Artig å se forskjellene på hva menn tenker og hva kvinnen vil ha

Brevvenn

Siste svar fr. 26 aug. 2016 21:53 (114 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvor er den mannen på 40+ i Oslo-området som ønsker å treffes og innlede et forhold hvis kjemien stemmer, og ikke bare bli "brevvenn" med meg?

Lenge leve god kommunikasjon og åpenhet, men jeg har en lei tendens til å oppnå kontakt og bruke masse tid menn som tydeligvis bare ønsker noen å skravle med. På nett...

Heisann!
Har hatt et møte i Oslo i dag og tar like gjerne helgen her også når jeg først er i byen. Har sett at det innimellom er tråder her inne for å samle dem som har tid og lyst på et par uformelle glass en plass i sentrum. Er det noen som kunne tenke seg å bli med nå i kveld, fredag 26? Legg gjerne igjen en kommentar her i tråden, og send PM for telefonnummer. Hadde vært gøy å treffe på noen morsomme mennesker i kveld 😊
Hilsen C.

Kjemi!

Siste svar fr. 26 aug. 2016 00:08 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Janbanan

Jeg har truffet noen jenter her inne, men har ikke truffet den rette ennå. To ganger etter å ha vært på date har jeg fått vite at kjemien ikke er der.
Det som jeg har lagt merke til er at de som har sagt det har store problemer med sine ekser. Jeg tenker at disse kanskje tar sine valg kun basert på om en mann er sjarmerende, "sier de rette tingene" Osv. Dermed ender de ofte opp med trøbbel for de bruker ikke hodet i prosesse med å treffe en ny kjæreste. For min del tenker jeg at kjemi er noe som kan komme litt etter hvert. Hva mener dere andre?

Hei,

Jeg er tilbake her igjen. Lurer på om jeg bør endre min profil.

Hva syns dere om bilder og tekst. Ønsker ærlige svar. :)

Jeg er 17år og tenner på damer i 30-49 år alderen (cougar). Jeg vill gjerne finne meg en som jeg kan ha det morsomt med. Problemet er at jeg vet ikke hvordan jeg skal finne damer i den alderen som er villig :/ noen tips?

På do...

Siste svar to. 25 aug. 2016 23:15 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Vi har diskutert hva vi synes om bilder tatt på badet. Nå har det dukket opp en ny "trend"; bilder tatt på do, med doruller og det hele i bakgrunnen.

Jeg håper doen bare er brukt som stol, og at buksa er på mens bildet blir tatt...

Det er jo en kjent sak at Microsoft, google og Apple med flere samler inn informasjon om deg og bruker dette i reklame sammenheng. Men nå har jaggu altibox også begynt med dette. En gang i mnd får kundene tilgang til CA tre filmer gratis. Og denne gangen var en av de "how to be singel" så er spørsmålet burde jeg se den?

Inntil nå har jeg vurdert meg selv til å være en 7 av 10, bl.a. basert på guttevenners hjelpende innspill. Men når jeg tenker tilbake, har jeg hatt sjans på 9 av 10 gutter i omgangskretsen, og den siste har jeg kunnet få til lek og moro, om enn ikke som kjæreste. I praksis har jeg nok vært en 9'er. Når jeg møter folk jeg ikke kjenner på date tror jeg førsteinntrykket av meg er ca 7. Er det sånn at man blir mere attraktiv hos de som kjenner en? Noen andre som har lignende erfaringer? Og hva baserer du attraktivitetstallet ditt på? Noen tips? :)

Hjelp og tips..

Ingen svar
(mann 38 år fra Vestfold) Privat melding

Jeg er en veldig hyggelig, morsomt, kjekk og snill mann fra England som har bodde i Norge i 9år jeg er mellom 30 og 37, jeg har akkurat flyttet til en nye by (Vestfold) pga jobb og syns det er veldig vanskelig å komme i kontakt med ny venner, jeg har vært singel 4 år og syns det er også vanskelig å finne ei jente til å gå på Date med og bli mer kjent med.. Aldri hatt et problem med dette før til jeg flyttet.. Jeg har prøvd Tinder (bort kaste tid) og Okcupid (masse falske profiler der)..Så prøve jeg sukker. Der er vanskelig å møte folk i realiteten også hehe. Så er det ei Snill, hyggelig og morsom jente i Vestfold området som har lyst til å bli kjent med en Engelsk gentleman for vennskap eller mer?? :)

Som kvinne får jeg vissen blomst på matchtreet hvis mannen er bare 5 år yngre, men hvis mannen er hele 9 år eldre står blomsten rank og fin. Sett i lyset av likestillingen ellers, er det ikke på tide at vi utvider horisonten litt her på sukker også? Slutt å la blomstene visne med yngre menn og eldre kvinner. 9 år burde være like greit/ugreit uansett om det er mannen eller kvinnen som er eldst. Man velger jo selv til syvende og sist, men la nå ikke diskrimineringen være systematisk fra sukker sin side. Uansett tradisjon. Gi oss også litt flere yngre menn på matchforslagene, ikke bare eldre og jevnaldrende. Med andre ord: slutt å forskjellsbehandle når det er helt unødvendig. Det er jo ikke rart at de yngre gutta er frustrerte over at det er vanskelig å finne eldre kvinner, når funksjonene "looks" og "match" utelukker dem helt fra kvinnenes synsfelt. Ikke alle som gidder å bruke den avanserte søkefunksjonen når de andre mulighetene er enklere. Jeg får en del henvendelser fra yngre menn også, men jeg liker å kunne se og velge selv. Det er vel naturlig? Han MÅ ikke være yngre, men hvorfor utelukke halvparten av de aktuelle kandidatene, bare fordi de er yngre?

Godt man har internett, her finner man løsninger på problem man ikke visste eksisterte engang. Er jammen meg mange fallgruver innen kurtiseringsritualene :D

https://youtu.be/8SWo2hOcCeA

Laydees, innspill?

Jeg hevder ofte at menn flest ikke egentlig håndterer så bra at damer tar initiativ. De sier de liker det, men i praksis har jeg opplevd at det ikke alltid fungerer slik. Dette handler ikke om at jeg har gammeldagse holdninger, og er en dame som sitter med lommetørkle og luktesalt i en krok og venter på en ridder. Det handler heller ikke om at jeg ikke tåler å bli avvist, og derfor er furt og irritert på menn. Det handler ikke om at jeg inviterer alle menn til å prøve seg på meg, uavhengig av hvilke signaler jeg gir. Det handler ikke om at jeg ikke kommer til å ta initiativ i en datingprosess som er i gang. Det bare er min erfaring.

En del menn og kvinner blir provosert når jeg sier eller skriver det, og ofte så sitter jeg igjen med en opplevelse av at vi ikke alltid snakker om samme sak. Mange tenker at inititativ, er å skrive førstemelding her på sukker. Jeg tenker i helt andre perspektiver enn det.

Hva mener du med initiativ? Hva betyr det at man liker at den andre tar initiativ? Når er det greit, og når er det ikke greit? Er det noen menn som prinsipielt ikke tar initiativ fordi det protesterer mot den gamle kjønnsrollene?

..what's on the other side?

For min egen del har jeg siste året igjen som 30-åring.

Hva vil/ville du ha gjort det siste året av "ditt beste tiår"?
Evt hva har du gjort? Hva er/var planen de neste tiår?

Noen "Must"?

Se vekk i fra at dere ikke har tenkt de tanker, ikke har noen problemer med å begynne et nytt tiår, ikke ser noen mening med denne tråden eller at jeg tråkker på noens tær :-P

Framsnakking

Siste svar ti. 23 aug. 2016 03:17 (148 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Jeg tenkte vi kanskje kunne starte en tråd hvor vi framsnakker hverandre. Trekk frem positive ting som du har lagt merke til ved de forskjellige forumskribentene, enten de er synlige eller anonyme! :-)

skravle litt?

Ingen svar
(mann 41 år fra Oslo) Privat melding

Slå på tråden

...ikke må ha barn eller flytte sammen på flekken?
Jeg vil rett og slett ha en kjæreste jeg kan treffe noen dager/kvelder/netter i uken/helgen, prate med, gjøre ting med, drikke vin med, ha sex med, men ikke flytte sammen.

Har vi noen gamere blant damene her? :) Kanskje ikke det store kjærelighets-poenget, men noen av hobbyene enkelte av oss gutta har, er det mulig hyggelig å drive sammen med kjæresten/vennen med. Tenkte vi alle kan poste komentarer på gaming og mulig finne en venn eller partner med interessen her. :)

gaming (league of legends)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gamer

Lurte på om det var noen unge kvinner som spilller LoL.
det ville vært interessant å møte/snakke med noen som også likte gaming.

5 tegn

Siste svar sø. 21 aug. 2016 22:51 (61 svar)
Skjult ID med pseudonym på date

Til sukkermenn:
Nevn 5 tegn eller mer, som viser oss damer at dere ikke er ute etter et kortvarig forhold.

Tegn kan være ord, handling, oppførsel, intensitet på beiling etc.
Kom gjerne med egne eksempler på fremgangsmåten deres.

Vi snakker titt og ofte om hva vi ser etter i en partner, men hva kan du tilby din blivende kjæreste?

Hvorfor er du en h*n bør satse på?

Spørsmål til damene: Menn i rosa klær? Rosa skjorte eller genser for eksempel. Greit eller ikke greit? Feminint eller mandig? Jålete? Eller kan det være fint? Jeg spør fordi jeg har en rosa skjorte som jeg synes er fin, men som jeg aldri bruker.

Pretty in pink? 😊

Føler du deg krenket av de ordene?
Har du en offerrolle i livet ditt?
Tror du at dine følelser er mer verdt når det gjelder bekymringer, fremtiden, angst, usikkerhet, døden...?

Kjenner noen til Jordan Maxwell?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym på date

Liker dere å lytte til folk som snakker om ords opprinnelse? Synes Jordan Maxwell er veldig interessant å lytte til.

For eksempel: Word med en s foran blir sword, ord kan drepe osv....
For dem som er nysgjerrige er det mye å lære av denne mannen.

https://www.youtube.com/watch?v=pAc2aRe1rWM

Lurte på hva dere damer her inne har av meninger om hvor fort man kan forelså å møtes? Jeg hinter til det litt ganske tidlig hvis jeg føler at dama er hyggelig å en jeg kunne tenkte meg å møte.

Men føler at det blir nada med komunikasjon etter det. Kan være etter første dagen man prates.

Er ikke snakk om konkrete "la oss treffes imorra whoop whoop" men mere.. håper vi kan treffes o.l

Jeg er godt vant med å bli hudflettet her inne. Etter en kveld hvor jeg har forsøkt holde meg rolig, skal dere få høre!

Hvor stakkarslig er det mulig å bli? Enten handler det om å være enig oppå den andre, eller så skal man slå hverandre ihjel med en "vittighet" som overgår den forrige! Jeg har aldri kjedet meg så mye som jeg gjorde i kveld - er dette hva det handler om? Ikke ett menneske (nesten) kom med noe som lignet på opptakten til en frisk diskusjon! Har dere ikke meninger? Er dere så jævla inngrodd i gørr at dette er hva dere takler? Har dere psykiske problemer hele hurven? Overgå hverandre i en ubetydelig porno-allegori? Skam dere! Normale mennesker er, og er interessert i, å diskutere relevante problemstillinger! Jeg må ærlig innrømme det er befriende å være mislikt av dette forumet!

1) skaff dere en mening!
2) stå for den!

Konsekvensen er at livene deres vil bli mye mer spennende!...bare prøv!

Så, korsfest meg!

Nå blir det snart burger og øl til fotballkampen klokka 4 på en ettermiddag. Livet er ganske greit iblant. 😆

Hei damer! Jeg leser over alt at de fleste damer ikke mener at størrelsen har så mye å si. Opprett gjerne et pseudonym og kom med ærlige svar nå!
Hvor mye har størrelsen på penis å si for dere? Og hvor liten (eller stor) skal den være for at dere bestemmer dere for at dere ikke gidder det der? Og hvis dere har blitt godt kjent med mannen før dere ser den, spiller størrelsen da mindre rolle?

Hei. Etter å ha lest på forumet virker det som damene blir nedlesset i henvendelser.

Min løsning har vært å sende et gult hjerte. Ved Interresse har jeg fått hjerte tilbake og vi har startet chat som har resultert i hyggelig date. Noen har svart med melding direkte.

Bra for begge parter 😉

Så får du et hjerte og synes avsender er interresant: send hjerte tilbake eller send ei melding. 😊

Date

Siste svar lø. 20 aug. 2016 15:57 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Noen kvinnfolk som vil bli med på en date?

Sammenligner du nye bekjentskaper/dater med eksen(e)?

Hadde h*n egenskaper du ønsker å finne i din nye partner? Hvilke?

.....får meg til å bli litt skremt. Jeg tenker at enten prøver de for hardt å selge seg inn på markedet,eller så har de ett litt for voldsomt selvbilde.Jeg syns ikke det er så sexy.