Sukkerforum

Litt rare spørsmål, men jeg tenker mye på det for tida.
Når er man liksom kjæreste? Når starter forholdet? Åssen veit man at forholdet har startet?

Jeg traff en her inne for noen uker siden etter å ha vært medlem i 5dager, superbruker i 2dager =)
Vi har vært på et par dater og han har vært på besøk hos meg noen ganger nå (ettersom jeg har barn fra tidl. kommer han etter at barnet er lagt). Kjemien og tonen er fantastisk, jeg har blitt fullstendig forelsket. Når vi snakker så prater vi som om det er oss, hva vi skal finne på en annen gang. Vi planlegger litt sånn underbevist, samtidig som vi er enige om å ikke gå fort frem.

Men over til greia.. Får spørsmål om vi er sammen, da veit jeg egentlig ikke hva jeg skal svare.. Føler at med han er det riktig, men det har liksom ikke blitt "sagt/bestemt" at nå er vi sammen.. Han er drømmemannen jeg ikke trodde fantes..

Ble knotete dette her... jaja

Dette må være det minst viktige spørsmålet (nest etter om det heter hvitost eller gulost) som har kommet opp på lang tid her. Men likevel: jeg funderer stadig på det når jeg skal sende avgårde en melding, så derfor spør jeg:

Hva foretrekker du at det står i en melding eller i en SMS som du får;

1. Hadde vært hyggelig å møtes!

2. Hadde vært hyggelig å treffes!

3. Hadde vært hyggelig å sees!

Eller er det ingen nyanseforskjell her i det hele tatt?

6 ganger fler henvendelser - not...

Jeg har selv møtt foreldrene til motpart etter bare ett par uker, men også etter 2 måneder første gang.

Dette vil variere fra person til person, men det er vel allikevel anbefalt ei minstegrense for når man bør treffe foreldrene til hverandre? Hvor lenge bør man kjenne hverandre før man treffer foreldrene til motpart?

Gud så Kjedelig

Ingen svar
(mann 35 år fra Rogaland) Privat melding

Så satt jeg her da midt ute på havet og alle på msn-lista mi er enten på fylla eller så sover dem...

Jeg blir så "sur". Har mange fine bilder, men de er over 3MB. Får ikke lagt de inn her. Kan noen fortelle meg hva jeg skal gjøre ?

Madonna

Siste svar lø. 1 aug. 2009 21:54 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym mann40

Fryktelig lei for at jeg ikke er på Madonna-konsert nå, ja... :-)

Hvorfor er det sånn at mange gutter/menn ikke vil ha noe seriøst? Eller de vil kanskje ha det, men klarer ikke helt og holder kanskje på med flere likevel..?
Eller har jeg bare støtt på helt feil mennesker...?

Kan noen hjelpe meg med dette:

På siden med siste som beøkte din profil, står det at x antall har vært innom profilen min. La oss si at 100 har vært innom, og at siste er en som heter "Kvinn1". Neste gang jeg sjekker, står det at 110 har vært innom profilen min. Det betyr at 10 stykker har vært innom etter Kvinn1.Da burde det stå 10 navn før hennes på listen - men så står det bare tre?

Betyr det

a) at 7 stykker med match under 70 har vært inne og sett på profilen min eller

b) at de tre som har vært inne etter Kvinn1 har vært inne tilsammen 10 ganger?

Lurer jeg, siden dette har noe med interesse å gjøre...

Hæ?

Siste svar lø. 1 aug. 2009 20:40 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym sidonia

Hvordan kan jeg få meldinger fra folk som - ifølge besøkslisteoversikten - ikke har vært innom profilen min...? Er det en funksjon et sted her jeg har gått glipp av?

Blitt oppgitt og funnet det uinteressant når jeg får meldinger som:
- Hei hei, har du en fin sommer?
-Hallå sexy, åssen i alle dager kan noen som deg være singel?
- Heisann, fin profil. Hva driver denne frøkna med da?

Men så fant jeg en jeg ville skrive til og skrek nesten høyt når jeg så at jeg skrev: Hei, likte profilen din..
Hva i alle dager skal man skrive? Man vil jo skille seg ut og vise personlighet, men det står heeeelt stille for meg. Det var visst ikke så lett som jeg trodde hehe ;)

Hva slags meldinger reagerer dere negativt/ positivt på? Eller er det kun bildet som teller?

Det er noe som jeg vet
Om bensin og kjærlighet
At det går fort tomt
Når du har for høy hastighet

Det er en ting jeg har lurt på en stund, og som jeg gjerne skulle hatt svar på:
Hva er greia med at dere menn tar med dere diverse lektyre på toalettet å blir sittende der inne i vinter og votter??

Når jeg selv, og de fleste andre damer jeg kjenner må "bummelumme" går vi inn, gjør det vi skal, vasker hendene, og så er vi ferdige! Mens menn ser ut til å gjøre det til en liten lese-fest??

Whats up with that?

Sommertid

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym molla

Mange som drar på Hawaii-party i sommer? Sett opptil flere menn med solbriller, singlet og Hawaii-krans rundt halsen på profilbildet sitt. Nesten så jeg trodde det var samme person, helt til jeg så dem samtidig på online-lista! :)

er det seriøst ingen jenter som svarer når de får mail.
denne sia virker ikke så seriøs som man skal ha det til...

Hva foretrekker dere gutter? Kjør debatt!! Dette blir jo nesten som ruglete eller glatte pomme frites:-)

Sånn, da har jeg vært gratismedlem her en god stund, og må prøve som "ordentlig" medlem også før jeg gir opp. Er dette alt som skal til for å finne drømmemannen, eller? =D

Reagerte på disse uttalelsene i Dating Magasinet:

"De normalt attraktive jentene, men som feilvurderer (feilerfarer) totalt sin attraktivtet som potensiell samboer/ektefelle. Et typisk kvinnelig fenomen siden helt normale jenter kan få masse oppmerksomhet og i utgangspunktet så mye sex de vil, også med attraktive menn. Men det betyr ikke at vi vil ha dere som samboere/ektefelle."

"...En nokså kjip konsekvens av dette er at kvinner gjerne får urealistiske forventinger til hvem de kan få som kjæreste. For når disse «drømmegutta» slutter å dele på godene og binder seg til en, står flere kvinner igjen og lurer på hvorfor menn ikke vil binde seg. Sagt på en annen måte. Kvinner kan ha sex med menn av en annen «kvalitet»...enn hvem de kan bli kjæreste og gifte seg med."

Skal man seriøst måtte godta å ha en partner man ikke tenner helt på eller er skikkelig forelska i? Ble helt redd jeg nå, hva om jeg er en av de kvinnene med "urealistiske forventninger" til egen partners attraktivitet?
Jeg er på ingen måte opptatt av hvordan en mann blir oppfattet som av andre, men i mine øyne skal da kjæresten min være den beste?!
Er jeg dømt til å leve alene om jeg har for god smak i forhold til eget utseende?
Hva skjedde med personlig match?

Noen her som liker trance/techno?
type:
Ronski Speed ft Mque - Are You(Sun Decade Mix)
http://www.youtube.com/watch?v=GRNzB53yz_w&feature=channel_page

James Wood pres Wandii - Kinetic Caper
http://www.youtube.com/watch?v=q015F-qtwGQ&feature=channel_page

Ashley Wallbridge & Andy Moor feat Meighan Nealon - Faces
http://www.youtube.com/watch?v=KuVFODl_Q5s

Gjerne legg til noen sanger (i samme sjanger) om du vil.
Vet dette ikke er noe musikk forum men kjeder meg vilt :P

http://www.youtube.com/watch?v=6T-dA1jH8QQ

Jeg synes det kan være vanskelig å lese folk når man møtes som dette, spesielt noen eksempler:

Om man skriver flere meldinger om dagen med noen og kontakten er god (de svarer raskt osv), så blir det plutselig bare helt stille. Hva skjer? Går vel an å si fra om man har møtt noen andre mer interessante eller om det er noe annet, men synes det er litt dårlig å bare forsvinne sånn...

Noen jeg skriver med svarer på meldingene etter et døgn eller tre hver gang, ennå jeg ser de er pålogget så godt som hele dagen og at mine meldinger blir lest nesten med en gang. Betyr det at jeg bare holdes på gress i tilfelle og at de egentlig ikke er så keen?

Hvis du som jente eller gutt møter noen, blir forelsket, eller venner først og så forelsket, og motparten sier de vil vente med sex.

Hva gjør du da? Sier det er ok eller snur og går din vei. Årsaken til å vente med sex kan være mange. Noen har hatt dårlige erfaringer med sex og forhold og vil vente med sex før man er et stykke inn i forholdet. Noen er jomfru og er ukomfortabel med å ha sex med en person de ikke kjenner. Noen er religiøse og vil vente til de er gift.

Uansett grunn, ville du avbrutt forholdet bare fordi partneren din vil vente med samleie? Eller ville du respektert denne personen og ventet?

Hilsen Gutt30

Hei
Er det slikt at du vil at utseende på din kommende kjæreste skal være finere enn dine venners kjæreste? Og at kjæresten skal være den fineste av dens venner?
Alle stygge h*n'er har fine h*n venner

Hva er galt med å bare være ærlig, si at man liker eller ikke liker noen, fortelle hva man føler (selvølgelig ikke i overdreven grad), og å drite i alle disse spillereglene med korrekt fremgangsmåte for dater?
Nå er jeg singel for første gang på veldig mange år, og blir helt matt av at dette amerikanske datehysteriet har inntatt Norge også.
Hva med å bare holde det naturlig, og når man møter noen så er det dere frem til man finner ut om det har en fremtid.
Finner det merkelig at man skal date flere samtidig og å få svaret "nei, vi er ikke sammen, vi bare dater".

Skal jeg kanskje skylde på Loreal fro at dagens kvinner "lever i tiden og forventer effektivitet"?
Lite romantisk...

Jeg er jente (+ - 40).
Av mine 50 beste matcher er det i dag bare 4 mannlige superbrukere.... !
Vel, vet ikke om jeg skal synes det er dumt eller bra....
Det er på en måte bra for meg - for de får jo ikke lest profilen eller skrevet til de fleste av mine rivaliserende medsøstre... Og ettter sigende er det enda færre superbrukere blant jentene. Eller er det kanskje ikke så bra? For jeg skjønner det ikke! Hva gjør de her? Og hvorfor vil de ha så lite utvalg? Hvor gøy er det å være her og ikke kunne lese mer enn et par profiltekster?

En og annen tar seg sikkert en pause, og en og annen er sikkert bare registrert for å ha mulighet til å gå fest osv. Men det sender meg likevel noen signaler om at det ikke er så mange som er på aktivt jakt etter sitt livs kjærliget. Da ville de nok spandert den lille ekstrakostnaden, tenker jeg...

Inntrykket blir lettere useriøst, med så mange som er avhengig av at jeg og noen få andre jenter tar kontakt med dem...

Noen fler som får ferie blues? Har gledet meg til feire en stund, men synes alltid det er vanskelig å finne ut hvordan jeg skal bruke den og så ender jeg med at jeg blir litt nedfor.

burde ikke Sukker ta initsiativ til å forbedre tilbudet sitt?

lage interaktive funksjoner for brukerne som kortspill, brettspill, interesse chat osv.

i tillegg er det sikkert en mengde andre funksjoner som kan utvikles for å tilfredsstille det behovet. som feks virituelle blinddates.

resultatet ville da kanskje bli et nettsamfun for single fult av trivelige aktiviteter og morro :-)

ville du brukt et slikt nettsamfunn?

Store tid nå er det mye rart som dukker opp på listen min du... Anser meg selv til å være passe godt til å tippe alder på folk. Og nå tror jeg det er særdeles mange som lyver fælt på alderen sin. Er DET noen vits??? Burde en ikke holde seg for god til å lyve dersom en ønsker å få en fresh start med blanke ark og farvestifter til???

Nå har jeg vært medlem her i over 2 år, lest mange profiler , min oppfatning er at mange menn har så store forventninger / krav til hvordan evt, partner skal være: Bra selvtillit, trygg på seg selv, kunnskapsrik, sporty , pen, velformet kropp osv, osv.......... Hvor mange kvinner greier å være så perfekte hele tiden, særlig om en også har barn å stelle for, og jobb. Ikke rart det er mange single ...........

Hva skjedde på den aller dårligste daten du noen sinne har vært på?

Hva gikk galt? Møttes dere igjen?

Er det noen som har lyst å møtes i oslo i morgen ??
Vi er hitill tre jenter som skal ta turen ut ...
Alle er velkommen til å bli med uansett alder og kjønn ... bare send meg en melding :o))

Hei, jeg har nå vært "her" en tid... det jeg savner er en chatside der "alle" bare ¨kan gå inn å chatte. Jeg har tidl vært medlem på MP, og jeg må si at chattefunksjonen der er mye bedre. Veldig bra å kunne chatte med mange samtidig, det er i hvertfall min mening....

Siden jeg har blitt oppdratt til å være ærlig, er det noen av disse spørsmålene jeg sliter med.

Enkleste er å bruke ett konkret eksempel, men jeg er vell ikke alene om å ha det slik med noen av spørsmålene.

Jeg har lav formell utdannelse, men henger definitivt ikke tilbake mot folk med det formelle i orden. Svarer en lavt, for en feil matchtall med de jeg ønsker å treffe. Svarer en høyt, blir det feil premisser.

Selvfølgelig legger man verken for mye i tallene, eller å ta en liten hvit en.

Men hva mener egentlig forumet om temaet?

Jeg er av de som dessverre i denne sammenheng ikke er så fotogen. Jeg aner ikke hvor mange bilder jeg må ta for å finne et som er brukbart ifht hvordan jeg ser ut i virkeligheten. Etter å ha tatt så mange udugelige bilder, begynner jeg virkelig å lure på om det virkelig er så ille som de viser... og at de jeg har valgt ut til min profil er bedre enn jeg ser ut...

Jeg har heldigvis fått tilbakemeldinger etter noen dater at bildene mine IKKE yter meg rettferdighet og at jeg burde legge inn andre bilder... Jeg tror heller jeg skal la mitt utseende bli en positiv overraskelse enn det motsatte...

Noen fler som sliter litt med dette å finne bilder som samsvarer med virkeligheten?...

Temaet har sikkert vært diskutert før, men jeg er ganske ny på forum, så jeg har ikke vært med på moroa :)

Er det noen som syns det er stas med bilder av gutter med sneipen i kjeften? Røykskyen som utydeliggjør ansiktstrekkene? Røyken er for meg utrolig usjarmerende, og slike bilder er totalt turn off. Greit nok at mange røyker, og at det er vanskelig å slutte, jeg kunne godt falt for en gutt selv om han røyker. Men å være så stolt av det at han lar sigaretten være hovedmotiv på alle bildene sine, nei takk!

Hva syns dere andre? Er det også vanlig at jenter har røyken i munnviken på profilbildet (og på minst halvparten av albumbildene)?

Hei er det en jente eller noen som har lyst til og treffe en mann i Oslo i kveld ?
Ta noe og drikke og hygge seg spasere litt og prate.
Alle venner er på ferie og tv en frister ikke.

YEAH!! :)) 10.000 har vært inne på profilen min!!

Hm... Hvorfor jubler jeg? er jo her ennå og fortsatt singel.......:(

Noen ganger får jeg avslag uten at profilen min blir lest.
Er dette vanlig?

(Eller blir ikke lesingen registrert?)

Er det litteratur verdt å bruke tid på, egentlig?

Har hørt mye bra om den og den skal liksom revolusjonere oss gutters syn på ting og tang, men nøyaktig HVA er det å hente?

Noen som vet hvordan man kan søke på høy årslønn her inne??

Hvorfor er det slik at jentene hovedsakelig velger bad boys, eller de som er kav blakke eller driver med et annet tull. Hvorfor skal det være så veldig vanskelig for oss normale gutta med orden på økonomien ,hus og fast jobb. Og treffe ei trivelig jente? Hjelper vel forsåvidt ikke å være sjenert heller, tror jeg.

Godt råd?

Siste svar to. 30 juli 2009 15:27 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym lillepus

Hei der ute! Jeg skulle, for første gang lage "smilemerke" når jeg skulle svare på en henvendelse her på sukker. Tastet ;-
og da ble hele bildet på skjermen forminsket. Har noen et godt råd?

Du er min beste match
Den sier kirkeklokkene ringer
~ * ~
Dine øyne er så snille
De ser rett på mine
~ * ~
Din munn så markert og fin
Den er klar til å kysse min
~ * ~
Dine mørke krøller
De matcher mine
For noen barn vi skulle fått
jeg kunne grine
~ * ~
Du gir meg svar
De er så fine,
men ikke mine....
~ * ~
Likevel,
du er online
når jeg logger på
Jeg blir så glad hver gang jeg ser deg! :)

Jeg er i den situasjonen at det skal litt mer enn et lykkeskudd til for at jeg skal kunne bli far.
Samtidig så ser jeg jo at jeg har et ofte ganske så ildrødt blad på akkurat det med barn hos de fleste jentene som er i min aktuelle aldersgruppe (ca 25-30)

Hvor viktig er dette for dere? Ville dere ha latt vær å date en som kanskje ikke kan bli far?

Hei

Som utgangspunkt så anser jeg det som alles rett å kunne velge hvem de ønsker å stifte NÆRMERE bekjentskap.

Jeg er superbruker og får i gjennomsnitt to henvendelser daglig. Etter en titt på profil og evt. bilde er ikke alle like interessante å bruke tid på så jeg bruker da Sukkerportalens forslag til Avslag eller Avslag med åpning. I fare for å virke for kontant justerer jeg svaret og gjør det litt mer personlig og hyggelig med til slutt et ønske om god sommer etc.

Likevel har det ved noen anledninger hendt at vedkommende blir fornærmet og ønsker meg dit pepper`n gror....

Jeg undres over er de som lar seg fornærme over at førsteinntrykket (bilde og profiltekst) er det man sorteres ut fra.
Men enda mer undres jeg over at de ikke er klar over at det er noe langt mer viktigere enn "førsteinntrykk", nemlig "sisteinntrykk".
Jeg er som alle andre mennesker - står på mine meninger til noen overbeviser meg om annet.
Et dårlig sisteinntrykk skal derimot noe mere til for å motbevise....

Hilsen
"Meg"

Alder, ønsker osv

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mofasa

Et lite spørsmål her... Når man fyller ut hvilken aldersgruppe man ønsker å treffe, hvor strenge er man på disse? Er de endelige, eller tåler man litt slingringsmonn?

Eksempel: Man fyller ut at man ønsker å treffe en flørt som kan utvikle seg til noe mellom 22-26 år. Hvordan folholder folk seg til en melding fra en som er 20 eller 28 år? Det samme gjelder forsåvidt fylker hvor avstanden er stor.

Hva er korrekt? Hvitost seff. Enkelte skrullinger (som f.eks. mange hæslige innlendinger og Synnøve Fienden) skal ha det til at det heter gulost. Hørt på makan?! Har disse folka fullstendig mistet fatningen?

oppgitt

Siste svar on. 29 juli 2009 17:36 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym frøkenen

Jeg har spurt folk og fe hva den beste måten å innlede en samtale ville være.

Det er uendelig mange som sier at det er jo bare å si hei! Så går praten av seg selv om det er interessant.
De jeg har vært innom og sagt hei til svarer aldri. Ikke et avslag heller, så jeg veit ikke om de i det hele tatt faktisk er der eller om de bare blåser i meg.

Når jeg derimot sier noe ledende eller dumt får jeg oftere respons. Om jeg så er slem mot folk får jeg til og med oftere respons.
Hvorfor kan ikke de snille ålreite si hei tilbake? Hvorfor må man lage sirkus av dette?

skuffet..

Jeg opplever noe som jeg ikke forstår og håper at noen (les: menn) kan gi noen perspektiver på det følgende:

1) Jeg så på profilen til en mann fordi jeg syntes han så sjarmerende ut på bildet. han hadde imidlertid skrevet veldig lite i profilen, så det var vanskelig å få noe inntrykk. Jeg skrev derfor en melding der jeg skrev at jeg syntes han så sjarmrende ut og at det hadde vært fint om han kunne se på min profil og si hva han syntes (det står mye i min profil). Det gjorde han og skrev tilbake at han ikke trodde vi passet sammen. Ok, tenkte jeg, det er greit. MEN, så har han vært innom profilen min igjen flere ganger etterpå - hva er det??

2) Jeg satte gult hjerte på en jeg syntes var interessant for en god stund siden, så har han vært innom min profil en del ganger over lang tid, men tar ikke kontakt - hva er det? Bør jeg ta kontakt? (Jeg lurer på om jeg ikke skrev en kort melding også uten å få svar, men det er så lenge siden at jeg ikke husker det, og den er i så tilfelle slettet fra utboksen, så jeg kan ikke sjekke heller).

Jeg blir veldig glad hvis noen vil si hva de tror om dette : ) Hvis disse mennene av en eller annen grunn har ombestemt seg, så kan de vel bare skrive og si det?