Sukkerforum

Jeg er en mann på 28år, men dette gjelder nok for begge kjønn

Har du blitt tiltrekt av et skikkelig fint profilbilde og noen tvilsomt bra albumsbilder, snakket drømmende i timesvis for så å møte en person du ikke gjenkjenner fra bildene i det hele tatt.
Vel det har jeg og jeg har blitt så skuffet at jeg nesten har lagt meg ned for å gråte, men jeg fullfører ihvertfall en date uten dårlige unnskyldninger eller avvisning bare så det er sagt.

Det er noen ting som går igjen på de fleste profiler, det er liker å trene, familieliv, venner, reising, mat, vin, øl, liker barn bla bla.
Og alle har enten Normal, muskuløs eller en slank kroppsbygning.

Hvordan skal man da skille de ekte fra de falske og unngå bommerter?

1. Ting som ike er utfylt: dette er ikke bra, er det ikke utfylt kroppsbyggning, så er de feite.

2. Uten bilde: ikke undervurder dette, mange pene som rett og slett ikke har digitale bilder som de klarer å laste opp, men kan også være mindre pene, spør hvorfor de ikke har bilde, be om bilde. (ellers se punkt 1)

3. Profilbilde: det eneste du kan se her er om de definitivt ikke er noe for deg, hvis du tror de er pene så må du minst se 5-6 andre bilder, uklare bilder og bilder fra avstand tells ikke. Photoshop, sminke og lys kan gjøre utrolige ting med bilder.
Har du en drink i hånda på hvert bilde så vet du hva du får, og kan like gjerne finne 100 sånne på byen.
Er ikke kroppen med på noen av bildene så vær skeptisk, og husk at trikset med å holde inn magen, stramme musklene eller tildekking er brukt på TV-shop i tiår allerede

4. Kroppsbyggning: står det slank så er de neppe feite, står det normal så kan de være hva som helst, står de par kilo for mye så er de feite siden par kilo for mye er normalt for de fleste.

5. Trening: Liker å trene: hvem faen liker å trene, skal du trene så er det blod svette og tårer til du spyr, de som virkelig trener liker at de akkurat har trent. Har treningskort på elexia: Ja det har de, men de bruker det faen ikke. Prøver å trene: de skulle ønske de hadde trent, tenker på det, men trener ikke

6. Fritidsinteresser: Liker å gå turer: neppe. Venner: ja hvem har ikke det?. Reise: De fleste bare drømmer om å reise, få som virkelig gjør det. Og har du bilde fra du var i Ibiza som 19åring så tells ikke det.

7. Forhold: Flørt som kan utvikle seg: de er kun ute etter sex, men ikke noe forhold.

8. Beskrivelse av drømmepartner: JA nettopp DRØMMEpartner.
Da får jeg ikke skrevet mer :P

Oslo

Siste svar sø. 5 juli 2009 20:06 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym danserose

Hei , lurer på om det er noen som kan komme med noen tips til hva man kan finne på i Oslo , med barn , når det regner ?

Skal på hotell-tur med barn til oslo til uken , men det er jo spådd regn alle dagene ...
Tenkte å ta en tur til Tusenfryd ,men det frister ikke når været er så dårlig.

Jeg føler meg som verdens mest uheldige...................!

Var ute med noen kompiser i kveld og der møtte vi tre jenter. Problemet var at hun jeg hadde et godt øye til valgte en av mine kompiser.

Vel............man kan vel si at sånt skjer. Men faktum er at jeg ikke har noen problemer med å skaffe meg damer, men bare de jeg er interessert i.

Det er vel ikke så masse å gjøre egentig. Bare håper at det klaffer for meg en gang................!

Svært mange jenter her inne har ønske om at mannen må være det de kaller 'trygg på seg selv'.
Min første assosiasjon er American Psycho, en selvsikker overlegen klyse (for å sette det på spissen), men jeg skjønner jo at det må være noen annet.
Så jenter, hva legger dere i dette uttrykket og hvorfor er det viktig for dere at mannen er i den kategorien?

Agurknytt

Siste svar lø. 4 juli 2009 21:14 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Kokosøster

Merker godt at det er sommer nå. Ramler plutselig inn besøk av matcher på 70- og 80-tallet. Er det slik å forstå at man beveger seg nedover på lista i ren desperasjon for å finne noen nye fjes i denne TØRKETIDA? :o)

Nei, det er egentlig ikke jeg som spør meg selv dette; ikke enda ihvertfall.

Inspirert av 'for rask til å dømme?'-tråden tenkte jeg på dette:

De som har vært her inne en god stund og har datet mange og fortsatt er single; spør dere dere selv om det kan være noe galt med dere selv, eller "børster dere støvet av klærne" og går på med godt mot hver gang det ikke skjer noe mer, og tenker som så at "ja ja - det var visst ingen match det heller"?

Jeg har vel tenkt sånn så langt, men jeg vet ikke...

Jeg har ikke vært her så lenge, men har da vært på noen få dater, ingen av dem ble til et ordentlig forhold. Så det kan jo tenkes at jeg etterhvert vil spørre meg selv dette spørsmålet også.

FOR... jeg tenkte på det her, at når det gjelder omgangskretsen min og alle jeg kjenner som ikke driver med nettdating (de fleste), så har jo de funnet sin partner nesten uten unntak på fest/byen, eller på jobb. De har altså bare levd et normalt liv, truffet en eller annen som det klikket med på flørter'n, og så har det blitt et forhold. Ingen 'matching' på forhånd, eller peiling på interesser og hobbyer og jobb og utdanning.

Så - - er det noe 'galt' med oss nettdatere? Som sagt; inspirert av 'lett for å dømme'-tråden; er det sånn at vi nettdatere krever mer? At vi er ute etter 'drømmepartneren' i større grad enn de som ikke bruker nettdating? At vi føler vi lett kan gå videre til "neste på listen", noe andre folk ikke føler at de kan (og dermed prøver litt hardere når de først treffer noen)?

Eller er det bare sånn at alle disse andre bare har hatt griseflaks og kommet på akkurat dén festen, dén baren, eller jobbet med akkurat de kollegaene, der 'drømmepartneren' tilfeldigvis var?

Plutselig slår det meg at min eneste date-erfaring er noen dårlige blinddates i alder av atten og en svært mislykka date i reptilparken da jeg var tjue. Det er 10 år uten en date det. Har vært i noen forhold, hatt noen elskere på min vei men den date greia har jeg aldri helt fått til. Jeg er egentlig bare hypp på å møte på date uten for mye prat i forkant, er så mye som kan feiltolkes i skrift.
Ikke er jeg så veldig god på å åpne meg for fremmede på nettet med en gang heller. Kunne vel tenke meg å bare møte en fyr til kaffe kl 10 på en lørdag, funker det ikke så har jeg hele lørdagen. Funker det har vi hele lørdagen.
Hva sier dere, tør dere stille opp om en dere ikke har prata med inviterer på tidlig kaffedate?

I en av de siste trådene skriver en mann at det er noen som får sååååååå mange meldinger at de klarer ikke å svare. Er det bl.a. deg? Selv får jeg ca. 18 - 26 mailer og jeg svarer alle

asilf åp unS

Siste svar lø. 4 juli 2009 13:05 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym fali d ^-^

Etter så mye prat om uhøflighet og slikt....

Her er scenarioet;

DU har hatt besøk på din profil, det første du tenker er:Oi, skulle ønske H*N sendte meg en melding.

Men dere er begge lei av å ikke få svar, så ingen av dere gjør akkurat det.......

Hvordan formidles denne interessen mellom 2 personer som kanskje er litt for tilbakeholdne???

Glem hjerter og bikkjer som lukter hverandre i rom.. :p det er enten for useriøst eller for farlig hehehe

(noen som skjønner hva jeg spør om her??)

Selv om det er lengre siden jeg meldte meg inn, er det vel snart to år siden jeg begynte å bruke Sukker. Det har blitt en håndfull dater og to personer jeg har forsøkt å gå videre med, dog uten å lykkes. Men jeg ser jo at jeg ikke er alene - det er fortsatt i stor grad de samme ansiktene jeg får opp på matchsøk, noe som vel ikke akkurat tyder på at de har lyktes heller. Men det får meg til å tenke på hvor mange som faktisk finner lykken på Sukker eller tilsvarende tjenester.

Joda, jeg har lest "skrytelista" til Sukker, og det kan være at jeg får match med "feil" kvinner. Og selv kommer jeg vel egentlig kun på én person jeg kjenner som har funnet noe mer enn en flyktig flørt online, og selvsagt da også samboeren hennes, som jeg også har blitt kjent med. Hvordan er det med andre? Hvor mange lykkelige Sukker- eller tilsvarende historier har dere i deres omgangskrets?

Bo Kaspers på P1 nå

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Carmina02

Bare til orientering for de som likte konserten i operaen

Hingsty er en snartur innom, og har etter to uker utenlands et par minner han ikke vil glemme med det første,

ikke alle egner seg muligens på trykk men hingsty på rivieran fikk seg en positiv ?? overaskelse her forleden.

Dyret lå å slikket sol passe intetanende med sine venner rett ved et par spennede "kvinnelige skapninger".

Den ene toppløse francøsen hadde iført en bikini av det litt mindre slaget, der huun snudde og vendte seg for å bli gyllen.

plutselig var den lille stringen noget ute av drift og den nybarberte skapningen skinnte jo rett mot hingsty en stund..

den små-siklende uskyldige hingste-mulen nøt jo rivieranen og situasjonen som hingster jo hør og bør.

helt til kvinnen ble avbrutt av sin venninne og ble ganske så lyse-rød.

Hingsty har jo sett slikt før men det ble jo kanskje litt spesielt til en offentlig strand å være

På tide med en ny null-mening tråd... litt moro må det vel være lov å ha. Hva vil du si om bilde over deg? Med andre ord det bilde som ligger lengst ned i tråden. Svar med bilde. Bruk skala fra 1-10.

Tenker på en ting...

Jeg har sikkert datet nok i mitt liv, eller, jeg har iallefall fått en del erfaring på det området. Når jeg treffer en person, vet jeg i løpet av 2 sekunder om dette er et menneske det kan bli noe mer med. Det har aldri slått feil, bortsett fra engang, som får meg til å stusse.

Jeg var på date med en jeg ikke følte noen kjemi med, jeg syntes ikke han var attraktiv i mine øyne. Det ble med den ene daten, men har truffet han flere ganger helt tilfeldig etter det. På en måte synes jeg han har blitt mye mer tiltrekkende nå. Dette har aldri skjedd før. Man sier jo at man kan bli forelsket i venner etterhvert som man blir kjent med de osv, men sånn fungerer ikke jeg tydeligvis.

Jeg er nok ganske rask til å dømme, eller til å bestemme meg for at det ikke vil kunne fungere. Er jeg for kresen og kjapp i mine valg? De gangene jeg prøver å "holde ut", blir det bare helt feil,og jeg får en dårlig følelse. Jeg vil jo ikke ha det heller...

Hva nå?

Siste svar to. 2 juli 2009 14:41 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym sommerfri

Hva gjør jeg nå som jeg har sagt hei til jentene her jeg finner intressante (ca 15 stk) og det ikke hart ført til noe?

Føler sukker har gått tom nå.

Hvor mange her er det som faktisk ser på det matchtreet og tar avgjørelse om de vil ta kontakt/opprettholde kontakt basert på det. Er klar over at det avgjør hvem som kommer øverst på listen osv, men hvor mange er det som ser på det og tenker "oi, den personen matcher ikke meg på "kosete/varm"(for eksempel). Kan ikke bli sammen med slike folk"?

Hvor går grensen mellom lav, middels og høy årslønn? Har lagt merke til at mange skriver høy årslønn og lurer derfor på om de % i Norge som tjener over snittet i stor grad befinner seg på sukker....

Jeg er litt forundret over at endel menn som over 40 virker utrolig trege her på nettet.

De kikker på profil, setter hjerte, melder en søt intromail, og svarer når jeg skriver tilbake, men tempoet er veldig lavt - det går flere dager mellom hver gang, de gir fra seg veldig lite "personlig informasjon", og innen de kommer dit at de spør om et treff har i alle fall jeg funnet ut at de har altfor lite drive for meg. Dette er menn som har krysset av at de vil ha barn, og et ute etter langvarig forhold. Man skulle jo tro de da hadde motivasjonen i orden og ikke har allverdens tid. Hadde jeg vært i deres sko, hadde jeg vært mye mer "på" og jeger. (Det er jeg jo nesten allerede, og jeg er mange år yngre).

Er de desillusjonerte og derfor halvhjertet, eller bare veldig veldig trege? Og er det kanskje derfor de er single og barnløse; de er egentlig ikke så motiverte eller de har ikke drive nok?

Kan jo hende jeg ikke har er representativt utvalg, men jeg nevnte det for en venninne som har vært på nettet en lengre periode, og hun hadde akurat samme erfaring, så hun peilet seg heller inn på menn under 40 de over som var uten barn (og ergo uten påviselig erfaring fra forhold) var blitt for sære og trege og "lost case". Det er jo litt brualt da, men jeg begynner å skjønne hvorfor. Selv åpner jeg for de med barn også.

Men hadde vært interessant å høre fra noen av de mennene som er over 40 og har vært lenge på nettet, men som trenger uker eller måender for å avtale en kaffe.

Gjentatte ganger hører jeg fra Oslo-gutta at jeg bor alt for langt borte. Jeg har for lengst avfunnet meg med det, og protesterer overhodet ikke. Men stusse har jeg jo lov til å gjøre. For jeg bruker temmelig nøyaktig en time fra min egen dørstokk til Bjørvika, men den andre veien har jeg forstått er omtrent en dagsreise. Det er en lengre ekspedisjon som må planlegges nøye. Man bør pakke det nødvendige, deriblant nødrasjoner og førstehjelpsutstyr. I tillegg kan det være lurt å ta med seg tolk, slik at man kan gjøre seg forstått overfor urbefolkningen her nede i bushen. Alternativt kommer man langt med en lommeparlør.

By the way: Hvor lang tid tar det omtrent å kjøre fra den ene ytterkanten av Oslo til den andre?

(PS: Jeg bor i Horten.)

huff..får ikke sove og må opp klokken 4:30...ajajaj trenger litt moralsk støtte her nå altså. det er jammen meg....

Jeg leste et sted at de fleste menn foretrekker jenter med "vanlige" yrker - lærer, sekretær, regnskapsfører - framfor de som driver med noe litt mer uvanlig. Selv anser jeg at jobben min er nokså uvanlig, men stemmer det virkelig at mange hannkjønn lar seg skremme av det? I så fall: Hvorfor er det slik?

Helt topp kveld ! Hilser til alle de hyggelige jeg traff . Sukker har gjort en super innsats. Takk og takk

Opera fest

Ingen svar
(mann 73 år fra Oslo) Privat melding

Hei. Takk for en herlig kveld i Oslos storstue Operaen.
Jeg søker den flinke dansepartner som fra Ski ( Fredrikstad) ga meg en veranda leppe i premie.
Håper du vil ta kontakt.

Dette har sikkert vært diskutert før, men jeg synes nyansene er litt uklare. Selv har jeg krysset av for "langvarig forhold", men det er jo vanskelig uten først å være gjennom en "flørt som kan føre til noe". Så jeg lurer vel først og fremst på hva folk mener med "flørt som kan føre til noe".

Noen ganger blir jeg tørr i munnen og stiv som en stokk. Det skjer særlig når en vakker kvinne viser meg oppmerksomhet. Hvorfor er det slik i en alder av snart 50 år?

Jepp, da har BaoWoW fått susen på sukker

Kan noen rate profilen min å fortelle hva de syns? Gjerne feedback

God helg

jeg kunne godt tenkt meg en sommerflørt med ei søt jente her i kristiansand!

hva er andres håp å planer for sommer da?

Og da mener jeg; hva er det som gjør at du får et godt øye til denne personen??
Hår, smil, øyne, klær, væremåte, stemmen, blikk, bil, rumpe, etc.......?
Er bare nysgjerrig:-))

Hva gleder du deg til?
Hvor bor dere?
Hva band skal du se?

Skulle gjerne ha "deffet" vekk litt underhudsfett før ferien om noen uker, Bare for å føle meg mer vel i bikinien:)) Antar at det er mange i samme båt!!
Det går greit å spise sunt og passe mye, helt til kvelden kommer......................:(

Gode, effektive råd til kosthold ønskes. Jeg trener mange ganger pr uke, men er det spesiell trening som trengs for å nå målet mon tro??

Slutt med det! La folk få en sjanse til å svare!
Ikke alle har anledning til å svare med en gang meldingen er lest, og kan lese meldingene for å senere sette seg ned å svare på de! :)

Dere må ikke være så utolmodig.
Men det er jo bare en gang jeg har blitt skjelt ut for ikke ha å ha svart en på to dager. To dager hvor jeg ikke en gang var pålogget.

Jeg liker Bo Kaspers - men jeg har aldri hørt dem live.
Jeg liker operabygget - det må da være tidenes location for en bra sommernatt?
Jeg liker mennesker - hit kommer det så mange at man kan velge å gjemme seg litt i mengden eller bli kjent med en hel drøss.

For første gang vurderer jeg å gå på en ekte sukkerfest! Flere som tenker som meg, eller? Noen som allerede vet at de skal? :-)

http://www.youtube.com/watch?v=Q4JzTSIbmmY&feature=related

vann

Siste svar lø. 27 juni 2009 20:46 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym seriøs

Hva jeg drikker ? Vann selvfølgelig......fordi vann er sundt og fordi det er den beste tørstedrikken i varmen.
GOD SOMMER.....

og jeg bruker den til å vaske leiligheten.. flytter ut imorgen.

trøste meg med taco og film =)

Skriver dere med flere samtidig som dere er interesserte i?

Er enig med deg Det er alt for mange menn som har kone eller kjæreste.
Lite seriøst syntes jeg....er jeg gammeldags eller bare gammel......

ang kjærlighet

Ingen svar
(kvinne 76 år fra Oslo) Privat melding

Til Valentino.
Du har ikke truffet den rette damen da forstår du.

Har hele 5 uker ferie og aner ikke hva jeg skal ta meg til. Noen som har noen tips til ei singel jente på 32 uten barn?

Hvorfor skal alle damer jeg treffer for tiden bare ha rå, hard sex? Greit nok å stemple henne oppover veggen av og til, men hva hendte med øm og kjærlig. latter og kos, lang rolig nytelse? Har jentene blitt så overlikestilte nå at dette må til for at de skal føle seg som ekte, småundertrykte kvinner igjen?

Hvordan få sove i varmen??

I Oslo er det en bar eller noe i den duren som heter Mao. Innimellom er moten også litt Mao-inspirert, og vi snakker gjerne om ham som om det var en tidligere nabo.
Mange går med t-shirts med motiv av Che Guevara. I manges øyne var han en folkets helt.
Stalin er også en kar vi stort sett trekker på skuldrene av.

Hvis jeg anla en liten sort bart, la håret sleiket over til den ene siden, og kalte meg Adolf, hadde antagelig mora mi fått hjerteslag. Hvis jeg i tillegg åpnet en café som het "Hitler's Home", hadde jeg sikkert blitt kastet i fengsel.

Hvorfor er de andre kule, mens AH er fobundet med pest og fordervelse?

Hvis alkohol hadde vært oppfunnet i dag, hadde det trolig blitt klassifisert som det farligste dopet som eksisterte. Cannabis er til sammenligning relativt ufarlig i seg selv.

Hvorfor blir det ene sett på som en sosial ingrediens, mens det andre blir betraktet som svartedauen?

KAN JEG IKKE FÅ BESTEMME SELV ???

fikk et gult hjerte av en kar her. siden jeg tilhører aldersgruppen kvinne over 36, ramler det ikke akkurat inn gule hjerter til meg, så jeg er en av dem som sjekker alle de komplimenter jeg får. bildene var helt ok. profilen begynte helt ok.men så står det: "jeg har nok en menneskelig innlevelses evne som ligger langt over gjennomsnittet"....hmmmm. da tenker jeg litt slik; hjelp, hvem er du for en. man kan da ikke skrive det om seg selv uten at det er ironi? jeg bare spør.tror ikke det var ironi. kanskje jeg burde spørre den det gjeder. eller er jeg bare litt kravstor, mon tro?

Mer humor coming up ! Det ble så god fart på den forje, da tar vi en til null-mening tråd ! I feel crazy today! Denne blir nok vrien... knus drømmen til personen over deg. Personen over deg skal få tingen han ønsker, men på en annen måte en han trodde!

Eksempler:

Person 1 skriver:
Jeg ønsker meg lilla hår.

Person 2 skriver:
Du får et lilla hår, men du fikk sår hodebunn etter alle fargestiftene du måtte bruke.
Jeg ønsker meg en kjæreste.

Person 3 skriver:
Det skal du få, men det blir en blå med hatt og nese på.

Osv, osv, og så videre... nå var disse eksemplene tørr humor, så finn på bedre !

...ønsker å kaste bort tiden sin på å lese meldinger av typen "God profil, men du er nok ikke helt min type, lykke til videre." Og hvem gidder å skrive dem?

Trenger folk å gjøre meg oppmerksom på at de ikke synes jeg er noe særlig?

Da er det bedre med en svart liten avskjedsgave..............

Alldri lurt på hvor mange svar det er plass med på en tråd? Finn det ut da vel! Skriv noe! Og første mann til siste ordet, sant??

Er i den alderen der de fleste har hjemmeboende barn, enten som hoved- eller samværsforeldre. Meg inkludert.
Å finne noen match i nærheten av der jeg bor kan jeg glemme. Å finne en på en annen kant av landet, som kan flytte på seg, er som å vinne i Lotto. Etter ett år her på Sukker har jeg ikke vært i nærheten av gevinst.

Interessant å høre hvordan dere ser på dette. Hvordan kan det løses...

Da prøver jeg meg her på sukker for å se hvilke mennesker jeg kan treffe :-) Men jeg syntes at det ikke er så lett å forstå seg på dette match-greiene....... hvor er alle sammen??????????? Håper ikke at jeg har en så sær profil at ingen liker meg..... Jeg har planer om å få lagt inn bilde etter hvert, men det går ikke særlig fort...(er ikke noen pc-fantast) HÅPER DET ER NOEN DER UTE SOM VIL TA KONTAKT MED MEG;-)

Da er det St. Hans, og i sørnorge har sommeren kommet. Det er mange ulike lokale tradisjoner for markering og feiring rundt om i landet - hva slags feiring og tradisjoner opprettholder dere?

For meg blir det å svi pølser på bålet på stranda og klaske knott mens jeg hyler hysterisk at nå må Pøbelaspiranten komme seg opp av vannet. Bøllespira kommer selvsagt til å nekte hardnakket på å fryse uansett hvor blåfrossen han er, og svidde bålpølser kommer til å gå i ham som gudsord i hedninger.

(Alt som gjentas blir automatisk tradisjon ;-D)

Hei alle! Hvordan i all verden fungerer chatten her (husk jeg er ny,,,) vil gjerne prate/chatte med noen jeg . kan jeg?