Sukkerforum

Når skal man bruke chatten.får min egen del synest jeg det er mye lettere å bli kjent med folk,ved å chatte kontra sende mail,men erfarer at det er svært få som svarer når du prøver å få igang en chatt med noen

Få silkemyke føtter med bakepulver i et fotbad....
Bakepulver har vel de fleste......:)

Jeg lurer på en ting. Det virker som at terskelen for å ta kontakt er ganske høy her inne. Jeg mener, jeg er en som godt kan begynne å snakke med fremmede folk på bussen, kafeen, puben eller hvor det skal være, og praten pleier å gå lett og uanfektet. Men her virker det nærmest som a man må ha ringen klar når man skriver en epost eller flørt, og at den som mottar eposten må være klar til å ta i mot ringen for å svare.. Jeg synes det er stas å treffe nye mennesker, og vil gjerne snakke med folk. Og er det en gnist der, er det fint, noen ganger tar det litt tid før gnisten kommer også. Men man må jo kommunisere, eller hva?

Godt nytt år! :))

Jeg ser at stort sett alle sukker fester etc arrangeres i tigerstaden (OSLO og omegn) Siden sukker svært sjelden gidder å bruke tid eller energi på oss her på vestlandet så kan vi kanskje lage et arrangement selv. Jeg går gjerne med på å arrangere en stor singelfest for om interessen er stor blandt oss flotte vestlendinger som tåler både vann og vind så kunne vi fått til en kjempefest:) Kan også ta med singelgruppen min fra facebook som begynner å bli en del om dette skulle være ønskelig.

Jeg tenkte en fest for de mellom 30 og 45 evt 50 år, er det noen som kunne være interessert i noe slikt i såfall skrik ut så skal mor se hva hun kan gjøre for å tilfredstille single fest stemte vestlendinger:)

Har vært her ca 2 mnd nå......og hatt greit med besøk og brev på min profil.
Har jo ikke peiling på hva som er ett "normalt" anntall....men ltt over 3000 har vært innom så langt.

Det jeg lurer på,eller vil frem til,er at det i det siste har blitt mye mindre besøk,og brev.
Lurer rett og slett på om "alle" mine matcer har vært innom??Jeg er liksom "brukt opp"??
Og er jeg blitt så kresen at jeg ikke finner noe interessant blandt 3000 menn da???Eller er det menna her inne som er litt tafatte......?Forventes det at jeg skal bli bergtatt av linjer som "du er deilig" eller "fine bilder"?

Og for ordens skyld....er selvfølgelig bra menn her også......noen som har vekket interesse.......men store avstander.

Har merket ganske mange med sånne hjerter for å vise min interesse overfor profilen,men har ikke fått et eneste selv.er det etter man har vert i kontakt med en profil lenge man skal bruke det eller hvordan funker det.ps er en gutt som alltid har hatt bra drag på damer og føler på ingen måte jeg har plukket ut "de flotteste"vist man kan vurdere det utifra et bilde.

er det mange som opplever at dates på sukker fører kun til one night stands

Er det noen som har tips om hvordan man skal få på mansjettknapper når man ikke er utstyrt med tre hender? Trøste og bære!

Dessuten: Enkel eller dobbel windsor? Jeg kjører dobbel, den er enklere å få symmetrisk :)

Eh.

Hvor mange sexpartnere er mange? Ev. for mange??

Hei
Da jeg fikk det for meg for lenge siden at jeg skulle ta vare på de flaskene jeg drakk. Også gjøre noe med dem. Men nå har det hopet seg opp i noen esker. Kommer ikke på noen ideer. Det snakkes om vodka flasker, vin flasker osv. Uten innhold. Har vel nå over 50 forskjellige typer. Mottar med glede tips om hvordan jeg kan gjøre noe stilig med dem. Behøver ikke bruke alle. Jeg er tom for ideer selv. Har du?

Opptar den forrige du var forelsket i tankene dine inntil du treffer en annen du blir forelsket i? Og er dette likt for kvinner og menn?

mens jeg sitter på jobben og venter på varene som aldri kommer :))

Jeg liker Sukker må jeg si. Mest sosiale og innholdsrike nettdating siden jeg har sett så langt. Ordentlig inspirerende å være her.

Virker som en koselig liten familie som holder til her og. Ludo er vel Onkel til alle, eller?

Håper å bli kjent med mange her, og håper hun som kontaktet meg sier hei igjen snart ;)

Ok, nok misbruk av jobb PC`n.

Vi snakkes folkens.

Hilsen MJ :)

Leser en masse om att viss du ikke for respons her er det bare å sikte lavere, etter jeg ble superbruker og fikk tilgang til alle som har album,oppdaget jeg at det å sikte lavere er å sikte etter noen som ikke har lagt ut profilbildet der de var mest heldig!!!!!!Ser også en masse jenter som ser kunstig vakkre ut på profilbildet men sannheten er en annen i albumet,ser det vamskelig å sikte etter en profil eller bildet om hvor attraktiv kvinnen egentlig er !!!!!!1

Jeg fikk så lyst til å si takk for året 2008, og takk for at det kommer et nytt år med 365 nye dager, og et hav av nye muligheter!

Det kan bli et år for glede, latter, nytenkning, refleksjon, vekst, utvikling, skjønnhet, godhet, kjærlighet, varme, empati, aksept, undring, nærvær, utadvendthet, nye bekjentskaper, spennende opplevelser, positivitet, optimisme, snuprosesser, nye valg, vennskap, åpenhet for livet

Det kan også bli et år med pessimisme, sorg, ensomhet, destruktivitet, vonde tanker, stagnasjon, tap, kritikk, skepsis, dårlig selvbilde, selvopptatthet, navlebeskuelse, selvmedlidenhet, lukkethet, fortvilelse, gråt, tårer

Jeg tror nok at alle vil oppleve litt av alt dette, men kanskje handler det litt om hva vi velger å fokusere på! Hva vi ønsker å bygge inn i livene våre? Jeg tror mer og mer på det bevisste valget, og at livet ofte blir et resultat av hvordan vi selv velger det.

Da handler det ikke om alt det vi går gjennom i løpet av en dag, for det kan være litt av hvert av alt dette og mer- men det handler vel om hva vi selv velger å bære med oss videre av dette, og hva vi ønsker å løfte opp og sette ord på og bringe videre til andre mennesker. Det handler vel også om hva vi velger å tenke om oss selv...

Selv har jeg hatt et år hvor jeg nok må innrømme å ha være innom alle disse tingene jeg har nevnt, og mere til... Men jeg ønsker virkelig å bringe meg selv videre til et høyere nivå i 2009

Tusen takk for at hver enkelt av dere finnes her inne, og er med og lage dette nettstedet til det det er!!
Jeg stryker hver og en av dere forsiktig på kinnet, smiler og

Ønsker dere:
GODT NYTTÅR!
Må all mulig lykke og glede ramme dere i det nye året
KLEM

Spent!

Siste svar fr. 2 jan. 2009 00:48 (68 svar)
Skjult ID med pseudonym spent!

Jeg vil bare si at jeg akkurat har kommet hit som superbruker og er veldig spent..
Håper virkelig verdens beste og mest kosete kjæreste finnes her for meg!

Lykke til alle sammen i 2009 inkludert meg selv!

Så merka dere no' til finanskrisa igår folkens?

Og vår ny funnede miljøbevisthet?

Jeg opplever meg selv som en sterk kvinne, har opplevd mye i livet mitt, men har klart meg bra til tross for det. Har opplevd et par ganger nå at menn ikke helt vet hvordan de skal håndtere dette. Blir jeg for kompleks?

Her er to av de morsommte nyttårs hilsnene jeg har fått hittil i år.
Nb: Ikke for sarte sjeler!

Godt Nytt År! Ny muligheter og nye utringninger. Får håpe at vi begge treffer den rette.... og ikke de krokete i år.

Og denne:

Skattemyndighetene har fått tips om at du utfører 69% av sine samleier bakfra. Derfor har man bestemt at du skal betale hundeskatt fra år 2009. Godt Nytt År!

Noen flere bidrag?

Har lyst å komme på sukkerfesten, men er ny i gamet. For dere som har vært med en stund.....er det folk i alle aldre? &00 er mye folk, pleier det å være opp i mot fullt. Hvordan har stemningen vært på tidligere treff?

utståling?

Siste svar to. 1 jan. 2009 14:35 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym christine

Det er en ting jeg lurer på.. dette er ikke for å klage eller virke deppa, er superfornøyd med livet mitt:)
Men er det tilfeldigheter som gjør at mennesker finner hverandre? eller er det skjebnen? eller noe annet...?
Er nå snart 24 år,(veit at det ikke er mye), aldri blitt snakket til av en gutt som ikke har vært interessert i noe annet en one nighter.. har ikke telling på hvor mange fester eller andre tilstelninger der venninne mine har blitt skjekket opp en etter en og jeg har sittet der aleine i hjørnet og bare sett på og vært jakke og veskepasser.. for det er faktisk kjedelig å danse og sånn alene.. men jeg klarer da det og hehe:) Flere ganger har jeg prøvd å være\"in\" å vært den som har tatt det første skrittet.. men ikke særlig vellykket nei..
Nå er jeg den eneste i vennegjengen som er singel, men for all del, vennene mine og dems kjærester er veldig flinke til å ta meg med på ting, men det blir igrunn litt kjedelig når de begynner å prate om huskjøp, barn, bryllup og andre ting de må være to for å gjøre.. ender som regel opp med at jeg drar hjem.. føler at de tar meg med fordi de må..
Må jo innrømme at jeg ikke er av de peneste her på jord..

Det jeg lurer på er om noen mennesker bare har en positiv utstråling og er veldig populære? og noen har en negativ utstråling og dømt til å være aleine...?

I don`t beleave in love

Etter et laaangt besøk av noen av mine aller beste venner, befinner jeg meg nok en gang i en tilstand av takknemlighet. Takknemlighet for at jeg har mennesker i livet mitt som kan gi meg så mye, kun i kraft av å være seg selv. Når "kveldsmaten" blir ryddet av bordet rett før halv tre om natten, ingen vil bryte opp før klokken nærmer seg 05 og det er konsumert nok te, gløgg og kaffe for en bataljon med mennesker, så vet man at man har hatt det hyggelig. Nyttårsaften de siste årene har, for meg, vært preget av mer ettertanke og takknemlighet, enn av fest og moro. Nok en gang opplever jeg at jeg har så mye å være takknemlig for - fremfor å fokusere på det negative.

Når oppvasken er tatt og alt er ryddet vekk, sitter jeg igjen med en del tanker. Her inne er det tidvis en del negative tråder, i form av "jeg får ikke svar på meldingene mine" eller "menn/kvinner krever for mye" eller tråder i den kategorien. Dere vet alle hva jeg mener. Vi er med på det, alle sammen, inkludert meg selv. Idag synes jeg vi skal fokusere på det som er bra. Vi har alle mennesker/livssituasjoner/venner/familie vi kan prise oss lykkelige for at vi har. Vi lever i et land hvor det meste fungerer godt - ja, vi kan finne forbedringspotensiale overalt, men grunnlaget vårt er godt - og vi lever på lykkesiden av verden. Det er på tide å se det, verdsette det og å være takknemlig for det.

Jeg er så heldig at jeg har et stort antall venner som lever i velfungerende forhold. De er tilfredse med hvor de er, de lever et godt liv og de har barn som er både flotte og glade. Jeg er en av de få som er igjen som singel og barnløs - men jeg lever et liv med alle disse menneskene rundt meg. Jeg har glade barn på besøk, jeg har venner som setter meg høyt, jeg har familie jeg er glad i og jeg har en ro i meg selv. Ja, også uten kjæreste.

Jeg har heldigvis en evne til å se og føle på en lykke som ikke er min, i tillegg til å se min egen - jeg har forstått at ikke alle har det. Jeg ønsker at du også skal se det. Idag er det viktig for meg at du forstår hva jeg mener. Tenk på hva du har å være takknemlig for og fortell det i denne tråden :-)

Jeg kjenner deg ikke, men jeg ønsker deg et fantastisk nytt år. Et 2009 du aldri vil glemme og som vil tilføre deg det du ønsker. Jeg håper med dette at du kan tenke over det som er godt, positivt, deilig, fantastisk eller bare fint i det livet du allerede har. Så ønsker jeg deg på toppen av det en kjæreste :-)

Godt nyttår til deg...:-)

Jeg vil bare ønske allesammen et riktig godt nytt år!! Jeg får ønske at alle som vil ha seg en kjæreste får det i 2009! Vi får kalle det mulighetens år:-)

GOOOODT NYTTÅR!!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Prior

GOOOOOOODDDDTTTT NYYYYYYYYYTTTTTÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!

Bestemor foreslo at jeg skulle svare på en annonse i et ukeblad der jenter ville treffe menn via sms. Kun 49 kr pr melding.

Mor forelso at jeg burde begynne i sangkor (Har bare sangstemme etter 5-6 øl)

Noen andre som noenlunde uoppfordret har fått gode råd angående sin singeltilværelse i jula?

Jeg faller innenfor den kategorien av mange heldige som har god selvtillit(hurra for oss)

Men jeg faller og desverre innenfor kategorien av oss gutter/men som fungerer litt som roboter når det gjelder personligheter fra det motsatte kjønn.

Stort sett så fortoner det seg litt som dette..

"syntax error--^^--"
"does not compute--^^--"
"system shutting down"

Total streik og total vranglås fra den så ellers gode selvtilliten.

Hva i alle dager gjør man med sånt?

Jeg ser en del søte jenter/damer her inne som jeg mere enn gjerne ville tatt kontakt med, men som sagt.."syntax error".
Stort sett så har jeg sett at det blir sagt "du må bare go for it.. hopp i det"

Sorry, men det er ikke slik det funker alltid.
i mitt tilfelle handler det mere om at, JA jeg vet jeg har god selvtillit, så det er ikke der feilen ligger.. men god selvtillit kan ta en smell når man etter 30 år(i mitt tilfelle) har gjort det som blir annbefalt...Go for it.. og man gjør det og det ender med total fiasko.

Har nå kommet til det stedet hvor jeg har veldig lyst til å gi opp noen form for søken, ønske eller drøm om å finne "den ene"

Hvordan fortoner dette seg hos dere andre som har selvtilliten i orden men som ender opp med "system shutting down"?

Om du skulle være så heldig at du fant "drømme partneren", men det viser seg at han/hun er alergisk mot dine dyr....hvem får da bli? Din kjære trofaste venn, som du har valgt å ta ansvar for?...eller den nye kjæresten?

Råd fra mor

Ingen svar
(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Min mor sa ingenting, men fortalte høyt til hele familien at opptil flere av mine nylig skilte fettere nå hadde funnet seg dame -- på nettet! Kanskje jeg burde fortelle at jeg også nylig har slengt meg på leken?

begynner å bli lei av alle de som bare er ute etter en ting her!
bare prate sex, og ute etter one night stands!!!

Fikk med meg en slåsskamp ute i helgen ( så på , var ikke med )
To menn (ca i tidlig 30 årene) i hanekamp over et kvinnemenneske .... Hun sto bare å så på ,og gjorde ikke noe forsøk på å hindre det som skjedde. I tillegg forsvant hun med "vinneren" etterpå.
Er det sånn som i naturen at kvinner tenner på en real hanekamp? Trodde dette bare var urinstinkt og at vi mennesker hadde utviklet oss siden oldtiden.

http://www.youtube.com/watch?v=yfAFP7oTL3M

Peace out folkens!!

Jeg mener, bestemt, at Snåsamannen er en bløff. Det ville koste den mannen uendelig lite å få bekreftet vitenskapelig at han har "overnaturlige" evner til å helbrede. Det eneste han trenger å gjøre er å tippe 4 vilkårlige kort fra en kortstokk med et vitenskapelig panel som kontrollerer forholdene. Altså slik som Cato "gjorde" med kun ett kort dog uten briller.. ;). Hvis sannsynligheten er mindre enn 3 av en million så regnes det som vitenskapelig bevist. Det å tippe fire kort riktig etter hverandre skjer tilfeldig kun 1,4 ganger per 10 millioner.

Hvorfor skulle ikke Snåsamannen få bekreftet dette vitenskapelig? I såfall kunne han jo helbrede masse mennesker fra langt viktigere ting enn knær som knirker. Han kunne reddet masse mennesker fra å dø!

Hvorfor vil han vitenskapen så vondt forresten? Takket være vitenskapelighet så har vi alt fra pc'er, telefoner, kjøleskap, elektrisitet, transportmidler, ja nær alt sammen. Hvorfor står vi ikke vitenskapeligheten i takknemlighetsgjeld? Hvorfor finner healerne alltid frem dette ene argumentet om at hvis de skal bli kontrollert så går det ikke? Det må da være en av de ca 1 mill helbrederne gjennom tidenen som ikke får prestasjonsangst? Finnes det ikke en eneste en promikuøs healer?

Ja, jeg vet at dette er placebo og maredsføring satt i system. Og det fungerer faktisk på mange pasienter ettersom svært mange sykdommer og smerter jo er muskulært og psykosimatisk betinget. Det er ikke humbug. Grunnen til at Snåsamannen ikke vil avsløre at han ikke har overnaturlige evner er jo nettopp det faktum at han da mister muligheten til å helbrede dem som egentlig helbreder seg selv ved å tro på ham.

Ok, det er greit. Når jeg ser i bladet Kapital at Snåsamannen og forfatteren selger bøker for 5 mill og har Snåsamannen tippet på forhånd at han sikkert ville selge 100.000 bøker, ja da forstår vi også at de ikke vil gjøre noe så enkelt som å tippe fire kort.

Jeg er opptatt av at man ikke tror at disse gutta har satt vitenskapen en eneste millimeter tilbake. For der går grensen av hva jeg kan godta av frekkhet. Eller den får man dra lenger ut på landet med..

Noen spørsmål til det å ta kontakt.

1. Hvor mange går inn på album dersom profilbildet ikke øyeblikkelig gir inntrykk av søt/pen/kjekk ?
2. Hvor viktig er det at personen er søt/pen/kjekk for at dere skal ta kontakt
3. Unngår du kontakt dersom personen er FOR pen/søt/kjekk?
4. Svarer dere ikke dersom dere ikke er interessert i det hele tatt
5. Hvor viktig er høydeforskjellen? Må alle gutter være over 180...må alle jenter være under 165 ?
6. Hvorfor må kravet til å ta kontakt ABSOLUTT resultere i en kjæreste....tenk på hvor mange evnt gode snakkekamerater dere går glipp av, tenker noen på dette her inne?
7. Si at matchpoeng er over 95, hva skal til for at du ikke tar kontakt selv?
8. Hvor lenge må du sitte her inne uten å få brev før du evnt går ut og sender brev selv?

Du kan velge å svare på alle, eller de du måtte ønske, bare husk å sett et tall foran svaret ditt.

Gaaale menn

Siste svar ti. 30 des. 2008 18:59 (194 svar)
Skjult ID med pseudonym lilletrill

...og litt smågale kvinnfolk?

Vært på byen nå.
En rimelig ung mann, tippet i førsten av 20 åra. Pen. Brune øyne. Krøller. Hadde blikket for noen dager siden. Fortsatte nå. Flørtet hele kvelden. På slutten var det litt tvinning av fingre i forbifarten.

Det nærmet seg slutt og han påstod at han holdt på å bli "lurt", hadde aldri møtt noen som meg.
Selvsagt ble jeg smigret.
Men var ærlig. Ikke bli med meg, det kommer ikke til å bli noe. Jeg har aldri sex første natt...
Spilte ingen rolle for han. Bare han var med meg...

Etter eks antallforsøk. Mye lek og moro i senga gir han liksom "opp". Ikke vær overrasket sier jeg. Jeg sa ifra. La oss kalle en spade for en spade.

Ja, jeg vet hva du sa...
Han hadde tydeligvis ikke opplevd avvisning på kroppen.

Selvsagt hadde jeg lyst selv. Og jeg vet jeg kunne bare lekt med. Men nei. OG jeg sa IFRA..

Gjorde jeg noe feil da?
Er det min skyld at han dro fra leiligheten rimelig dritt sur. Med et stort, såret ego...???

Nå trenger vi litt entusiasme og pågangsmot her kjenner jeg.....

Hva skal det være, Barbert nede eller ikke? Gjelder både kvinner og menn?????
Hva mener dere?

Hva teller mest.

Utseende eller personligheten til vedkommede?

Når man leser forumet her så får man inntrykk over at folk skal skjule seg hele tiden.

Leser tråder som "Hvordan treffe den rette" og "Hvorfor sender ingen meg melding" og så er det fra en som er anonym.... ja det vil nok hjelpe å poste anonymt om det! Generelt sett så er alle poster her anonyme...jeg trodde dere ville treffe folk jeg og ikke skjule dere bak enda et alias på internett?

Skru av pseudonum og la heller de som leter se deg mer, større sjanse for å treffe den rette :-)

Legger merke til at det er enkelte her som aktiverer og deaktiverer profilen sin i et rasende tempo.
"Heisan, der var du tilbake,nei nå forsvant du, jammen der er du igjen,hvor ble du av, come-back girl"...................

Forklaring;Tror at hver date er innertier og superoptimist,men neida. On-off, on-off,on-off med ex'n el bare ambivalens, "dette er ikke noe for meg,jo kanskje,nei ikke faen, njaaaa"?

Artig obeservasjon. Lurer på hva rekorden på antall aktivering,deaktivering over et kort tidsrom er?

JA USERIØS TRÅD!

Da kan du kanskje hjelpe meg:-)
Hvordan får man med en dame på date her inne?
Har noen erfaring/tips til hvordan man går frem for ikke å skremme folk bort eller være for pushy?
Hilsen en som trenger det:-)

Hei, har vært her inne en stund. Fourmet har vært en viktig grunn til at jeg fortsatt holder en knapp på dette systemet og ikke har gått over til andre.

Har dog lagt merke til en tendens den siste tiden: Forumet går i flokk og "hakker" gjerne på samme person. Mønsteret er typisk at noen få melder seg på og påstår at vedkommende er "way off" med sine meninger. Og hva skjer så? Jo de neste x antall innlegg fordømmer personens meninger i kor!

Tror ikke jeg er alene om å merke dette. Jeg mener forumet skal være et sted der man kan melde det meste, innenfor rimeligheten grenser selvfølgelig.

Oppfordringen min blir da å være mer åpne overfor andres innlegg selv om du ikke er 100% enig, være konstruktive i tilbakemeldingene og heller oppmuntre enn fordømme.

Takk.

men dere tar litt av noen av dere, på¨beskrivelsen av drømmepartneren deres. Dette er ment litt som spøk, så ikke gå amok.

Her er en typisk kvinneprofil med beskrivelse av drømmepartner:

Ja det finnes vel ikke en drømmepartner, og jeg ser han vel egentlig ikke for meg, men.... han må ihvertfall være litt kjekk, oppegående, ha selvtillit, ikke ta seg selv høytidelig, ha mål i livet, være ferdig med one night stands og klar for noe mer seriøst. Han må kunne få meg til å le, og ha et glimt i øyet. Smilet er viktig. Han kan gjerne være romantisk, ønske å rose meg med vakre ord..........and on and on and on and on.

Jeg blir svett jeg :) Kan dere ikke bare skrive "trofast og snill og god". Klarer de fleste gutta her de tre tingene der, så har dere bøtter og spann med menn å velge i :) Jeg vet ihvertfall hva drømmedama til så og si alle gutta er. "Fin og oppegående". Men det var ikke det smarteste hodet som tok den avgjørelsen. Å neida ;)

NB! Sier ikke at noen er kravstore. Alt som står i profilene er forståelig og egentlig en selvfølge. Men fint at dere sier ifra da. Noen "dudes" må ha en påminnelse en gang iblant (smisk smisk)

Husk å kjøp kyllingfilet imorgen!

Har akkurat googlet nicket mitt, og fikk frem hundrevis av de damene som er her inne. De var i alle aldre og fasonger, og jeg måtte spørre meg selv; Hva i all verden har alle disse her inne å gjøre?

De burde jo ikke ha problemer med å finne seg en kjæreste IRL.

Lever vi så mye av livet foran skjermene våre at vi ikke har tid til å gå ut og lete?

Men dette er jo helt håpløst av dere, tenk å sitte å diskutere og klage på andre brukere at man ikke får svar. Hvem gidder å bruke tid på å svare når man ser at man aldri kommer til å møte denne personen. hva er vitsen? så til alle dere som ikke får svar, et ikkesvar vel igrunn et svar i seg selv.

prøv å gjør noe med det dere KAN gjøre noe med, smil bredere :) hehe

Dette er en useriøs tråd for latter ,idioti og annet "humbug" på en søndag ... Og vil bli slettet i morgen . ;o))

Jeg hadde det kjempe morsomt på byen i går. Jeg var ute med endl av de som befinner seg under nickene her inne og andre sukker -bekjente.
Midt i blandt gjengen var også Felix( for dere som har vært her så lenge at dere husker han ) og hans dame som han da har blitt kjent med igjenom sukker . De blir nå samboere .

Tror vi alle hadde en fin kveld etter det jeg fikk med meg og det frister for en gjentagelse:o)))

Hadde to jenter jeg kom godt overens med her inne. Hun ene har jeg aldri sett på som en potensiell partner. Rålekker, way over my league, som det heter, men veldig hyggelig å preike med. Har hatt flere fine samtaler her inne. Plutselig en dag var profilen deaktivert. Aner jo ikke om hun har svartelistet meg eller rett og slett logget av for godt, men håper da inderlig på sistnevnte...

Den andre var mer en jeg kunne fått (eller allerede har fått?) følelser for. Hun har fjernet profilbildet sitt, og har ikke vært innpå på en god stund, tror jeg (har nesten ikke vært pålogget selv heller i julen).

Så her sitter jeg, ensom og forlatt for meg selv på en søndagskveld ;) Hehe, tar det ikke så veldig tungt, men det var da kjipt at de to eneste jeg føler jeg har hatt en form for interessant kontakt med plutselig forlater meg - begge to!

Nei, jeg får vel logge meg av selv også, og se til å treffe nye folk =)

Godt nyttår, folkens!

Jeg sitter og leser mange profiler og får inntrykk av damer er dverger her inne. De fleste er ifra 157 cm til 169 cm. Selv liker jeg ganske små jenter i høyde 160 til 169 cm.
Med unntak får jeg opp profiler der jenter er over 170 til 178 cm

Hva er deres favoritthøyde på en partner?

Om man er veldig, veldig snill..

Gjør det noe om man er litt tjukk da?

Match

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Lemen

Kjørte en match, og fikk bl.a. følgende som svar:

"Samfunnsinteressert kan definitivt bli problematisk for dere. [...] XXX er ikke så opptatt av at du er macther på røyk, samfunnsinteressert og leseglad."

Så hva stemmer, matcher denne kvinnen, for anledningen anonymisert, eller gjør hun det ikke?

Jeg sitter igjen (så langt) med en forstua tå, og skjønner ennå ikke helt hvordan det kan være mulig...

Andre? ;)