Sukkerforum

funnet hverandre på forumet? :)

Det er en mann her inne som har bilde av båtmotoren sin !

Tidsfrist...?

Siste svar sø. 12 juli 2009 14:18 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym jeezlouise

Hvor kjapt venter man seg egentlig svar på meldinger her inne? Er det for mange sånn at folk helst bør svare med en gang ellers forsvinner interessen, eller klarer man å vente noen timer på svar?

Jeg er innom innboksen min gjerne en gang i løpet av dagen og leser, men har ikke sjangs til å svare før jeg setter meg ned med dataen på kvelden. I går f.eks, fikk jeg n relativt lang melding av en fyr som hadde satt hjerte på meg. Jeg leste meldinga og tenkte jeg skulle svare i kveld. Når jeg så svarer, får jeg beskjed om at fyren har merket meg som uinteressant. Gråter meg ikke i søvn akkurat, men det får meg jo til å lure litt.

Blir folk fornærmet når de ikke får svar straksens?

"Blotting"

Siste svar sø. 12 juli 2009 11:26 (53 svar)
Skjult ID med pseudonym sweetypai

Hva er det med menn og deres trang til å vise utstyret på mms eller msn???

Kan ikke de få av oss som enda ikke har gått i feriedvale lage en tråd uten mål og mening. En anti -problem tråd.
Kom igjen. Det er sommer selv om det regner de fleste steder i landet.

For de som synes det er kjedelig på sukker for tiden.............!

Da drar man heller ut på byen. ;p

....vi blir gretne av at vi ikke finner drømmepartneren innen x antall dager her inne.

Hei!
Takk for positive tilbakemeldinger og gode råd. Det er sannelig ikke lett å \"markedsføre\" seg selv. Skulle dette resultere i en date, vil jeg vel bli helt skjelven. 41 år siden sist! God helg!

Sort

Siste svar lø. 11 juli 2009 15:45 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym ensiferrum

Hvis jeg gir en person svart hjerte, blir alle meldinger jeg har sendt henne sletta da?

Hallo alle "sukker-unger"! Jeg har meldt meg inn nylig, og har en del spørsmål til dere med mer erfaring med dette. Jeg har skrevet mye om meg selv, og om hva jeg søker, i min profil. Er det dumt? Burde jeg nevne at jeg har vært enke i over fire år? At jeg før det var gift med samme mann i 37 år? At jeg har hatt det tøft - min mann var syk i mange år, og at jeg har mistet ett barnebarn og en sønn? Jeg har ikke lagt ut bilde av meg, men det er fordi jeg ikke har noe nytt. Jeg har kamera, men kan ikke ta bilde av meg selv. Vil ikke gå ut blant kjente for å be de gjøre det heller! Jeg vet ikke hvordan jeg legger det ut på nettet, og den jeg der kan få hjelp av er et barnebarn. Det passer seg ikke, synes jeg. Gode råd mottas med takk. En riktig god sommer til dere alle der ute!

Jeg fikk en litt uvant problemstilling denne sommeren. Vanligvis reiser jeg på ferie med kjæreste eller single venner. Men denne sommeren har jeg klart kunststykke å ikke fått koordinert ferien med mine single venner. Å reise med bare par, er ikke aktuelt, femte hjul på vogna er ikke min stil. Antall single venner går også ned med årene. Og siden jeg akkuratt har passert 30, regner jeg ikke med dette blir siste gang jeg får dette problemet.

Så mitt spørsmål er, hva gjør alle dere andre i ferien? Har alle klart å koordinere ferie med venner uten å bli femte hjul på vogna? Eller reiser dere alene eller med barn? Evt. noen som har anbefalinger til reisemål for single?

Er det andre i samme situasjon, setter jeg stor pris på reisefølge. En eller flere, kjønn er uviktig. Har ferie i august.

Hei!

Er ny her og synes hele denne sukkersiden virker helt ekstremt knotete og uoversiktelig, men det er vel bare fordi jeg har retningssans som en svimmel padde. Jeg prøvde å spørre i en annen tråd, men fikk ikke svar der - så prøver igjen; hvordan finner jeg brukere med lavere matchingpoeng enn 70? Det hadde vært morsomt å finne ut hvem Sukker mener passer meg aller minst av alle jentene omtrent på min alder her. Jeg tror vi to har et par høner å plukke med hverandre.

-bangalter

Lurer på en ting: er store muskler på en mann turn off for dere jenter? Jeg elsker å trene og har gjort det hele mitt liv men opplever oftere i voksen alder at mange jenter synes det blir for mye muskler. Tingen er at jeg har jo samme personlighet nå som jeg hadde da jeg var mindre men mange damer gidder ikke engang å bli kjent. Man blir satt i bås som en mann med muskler men uten hjerne. Er det bare å innse at slik er det?...og så begynne å slanke meg ned for å kunne ha et større utvalg jenter å søke i/etter!?!?

Jeg ser det er mange jenter som sier at mannen må ha selvtillit og være barsk og sånn......de er sikkert ute etter de typiske klysete macho-gutta. Betyr det at vi som er sjenerte og litt tilbakeholdne ikke er spesielt ettetraktet?

Kaffe

Siste svar fr. 10 juli 2009 19:31 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym ensiferrum

Merker jeg blir veldig lettsindig og glad av kaffe :)

Noen fler som blir det?

Nå er det jo ikke lenger særlig uvanlig eller oppsiktsvekkende med tatoveringer på begge kjønn. Kom i kontakt med en hyggelig fyr i går og han lurte på hva jeg mente med at drømmepartner burde ha sansen for tatoveringer. Jeg sa som sant er at jeg har noen selv, som forsåvidt er ganske synlige på bildene mine, og at jeg er i gang med et middels stort prosjekt på armen. Da ville han plutselig ikke mer, for jeg var visst ikke en dame han evnt kunne ta med hjem til mor som han sa.
Er det sånn at man velger partner utifra hvem man kan ta med hjem til mor? Og er det at jeg tatoverer hele underarmen noe jeg burde opplyse om? Jeg mener at det som kommer frem av profilen min burde være holde, har jo synlige tatoveringer på bildene..

Prøver å tenke litt på hva er ærlig nok??

Sånn som ting er idag med krise her og krise der, vold,krig ovs ovs ovs, hvor ærlig skal man være når man legger ut en profil eller snakker med noen om sin egen tilstand/sin mening om verdens tilstand.

Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg har i det siste møtt på personer som skygger banen litt grunnet min egen tilstand(som vi ikke går inn på her, les profil) og tydelighvis ikke ment at jeg var bra nok.

Jeg er alltid ærlig når jeg møter nye mennesker og sier ting som det er, ser ingen grunn til å utelate noe eller ta en "hvit" en for å dekke opp noe de kommer til å finne ut av samme hva litt senere.

Hva er det beste ved å være medlem her?

Hvordan får jeg bort en smoothieflekk som har rent nedover veggen og laget en deilig stripe jeg ikke får bort med verken Jif eller noe annet? Krise!

Starta i ny jobb for noen månder tilbake.
Der møtte jeg den herligste jenta jeg noen gang har møtt
Fra første gang jeg så henne viste jeg at dette var kvinnen i mitt liv
Vi hadde pratet endel sammen før jeg fikk vite at hun var forlovet.
Men klarte ikke holde meg unna, så jeg tok mot til meg å sa hva jeg følte til henne.
Fikk vite at hun og hadde stærke følelser for meg.
Så vi beggynte å snike oss rundt sammen og datet i skjul (jeg vet; vi fortjente smekk på fingern og fy i ansiktet! pga den egentlige typen)
Alt gikk "fint" en god stund. Hun sa b.a. at hun skulle ønske jeg var typen flere ganger
Jeg utvikla veldig stærke følser for henne og hun for meg. (aldri i nærheten følt noe lignende for noen noen gang)
Men så endag ble vi "busta" av typen. (ble masse styr, orker ikke ta det her)
Hun sa hun fortsatt hadde veldig stærke følser for meg, men at hun ikke klarte la forloveden gå (noe jeg skjønner godt)

Så nå sitter jeg her alene tilbake og ting er rett og slett utholdelig. Alt har rakna, måtte si opp jobben(klarer ikke se henne mere når jeg vet at det aldri kan bli oss) klarer ikke værken være med venner(bare tenker på henne), klarer ikke se etter andre damer (føler aldri jeg kommer til å finne noen som er i nærheten)
Alltid blitt sett på som en fysisk og sykisk sterk person; men nå bryter jeg sammen hele tida. Har hatt kjærlighetsorg for men det var som å vinne i lotto iforhold til dette... Trodde ting skulle bli bedre med tida, men jo mere det går opp for meg at det ikke blir oss jo mere vill jeg ha henne

Noen som har noen tips eller støttende ord?

Puh...

Siste svar fr. 10 juli 2009 00:13 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Løsbart

Når jeg ser enkelte profiler her, lurer jeg på hvor mange timer døgnet har for enkelte. Når en og samme jente er i full jobb, trener på Sats tre ganger i uka, lufter bikkja, går på konserter, sitter på cafe, reiser på lange utenlandsturer (hmm - hvem passer på bikkja da?), synger i kor, trener kickboksing, ser på TV og så videre - hvordan i all verden skal hun få tid til en kjæreste???

Når jeg leser på profilene til jenter her og på andre nettsteder, ser jeg at et overveldende flertall velger å skrive at de trener på treningsstudio. Som om at dette er en slags x-faktor som gjør en mye mer interessant for andre. Problemet er bare at når jeg går på treningsstudio, så ser jeg dem ikke. En skulle jo tro det var en lang kø av treningsnarkomane jenter i alle farger og fasonger utenfor der.

Jeg har et spørsmål til alle jenter som har oppført at dere trener i profilen deres;
Hvor ofte er dere egentlig på SATS o.l? Er det noe dere skriver for å gjøre dere mer attraktive? Har dere i det hele tatt medlemsskap på et treningsstudio?

Dette er en halvvitenskapelig undersøkelse jeg kjører for å få svar på ett av livets mange mysterier. Oppfordrer selvfølgelig de ærlige av dere til å svare anonymt ;)

hei hei godt folk. lurer på om noen hvet hvordan jeg kan blokkere folk fra og se min profil. takker for svar....

regler

Siste svar to. 9 juli 2009 22:41 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Jenta

Er det regler på hva og hvor mange tråder man kan skrive?

Ferie!

Siste svar to. 9 juli 2009 20:50 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Jenta

Vil dere dra på sydenferien med kjærsten eller heller kompis/venninne tur?

Hvordan stiller dere jenter dere til menn som jomfru?

Er i begynnelsen av 20-årene, og har ennå til godte å få "gjort det". Er ikke det at jeg sitter og griner meg til søvns om kveldene for at jeg ennå er jomfru, men er vel mer bekymret for at jenter skal tenke mindre om meg pga av min totale mangel på seksuelle erfaringer.

Er det en berettiget redsel, eller er jeg bare paranoid?

Ja, Jackson er død. Men er nok nå... Dette blåses jo opp i media noe så vannvittig, plutselig er det forsider overalt, og radio / tv show om han. Finnes verre ting her i verden enn at et kadaver av et menneske, uten integritet og prinsipper dør. Menmen, plateselvskapet tjener fett på mediahysteri og medlidenhet. Everything dies, get over it.

Det er ganske morsomt å bruke funksjonen matchsøk. F.eks - damer med lavt pengeforbruk, men med høy score på "materialist". Er dere ute etter private sponsorer? Lite sjarmerende i grunnen...

FRUSTRASJON!

Siste svar to. 9 juli 2009 09:35 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym unggutten

Er så møkklei av å vere sjuk. Enten er det skade eller så er det infeksjon eller så er det salig miks av alt. Denne gangen er det bihulebetennelse, også midt på sommeren også. F***

Sorry, bare måtte få d ut. Skal forsvinne nå.

Noen som kjenner seg litt igjen etter en lengre stund her inne? :-P
http://www.dagbladet.no/tegneserie/nemi/?1247004000

Jeg registrerte meg nyligt og så lenge utforsker systemet.
Ser at det er noe hjerte-greier her. Jeg vil ha hjerter gutter, gi meg hjerter, takk :)

fake profil

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym eelo

JulieCJ
har 5 bilder av 5 forskjellige folk på profilen..
bildene er fra type de ikke så barnevenlige 'exgirlfriend' sider :P

online?

Siste svar to. 9 juli 2009 02:31 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Jenta

Hvor ofte er du pålogget på sukker?

Er det noen som kan fortelle meg hvordan jeg skifter slange på sykkelen?

Akt 1 - bakhjulet er flatt
Akt 2 - sykkelreparatøren i nabolaget har ingen reparatører på jobb eller plass på lageret
Akt 3 - hullet til ventilen i felgen er for trangt slik at jeg må utvide det ved hjelp av metallbor
Akt 4 - når jeg endelig får dekket utenpå slangen viser det seg at ventilen til den nye slangen er kaputt

Er dette en konspirasjon fra bilfabrikantene og oljeselskapene???

Er det uhøflig å ikke svare når noen tar kontakt?

Hvor lenge altså må man vente på drømmepartner her på sukker ?

Og jeg går bare rundt med et fårete smil i fjeset!!

Ville bare ønske alle en riktig god sommer - og lykke til, nå vet jeg at det er mulig for alle!!!!

En kjempeklem til alle forumskrivere som har fått meg til å le, stønne, rive meg i håret og dette av stolen når jeg skrattlo av forskjellige innlegg!!

Deaktiverer profilen min - for nå trenger jeg ikke Sukker lenger - selv om jeg kommer til å savne forumet!!!

har du møtt fra sukker?
Hvordan gikk det?

Snur litt på flisa med tanke på tråden "Driftige jenter, og engstelige gutter..HJELP!"
Har lånt teksten uten tillatese fra Femina :-)

For nå lurer jeg veldig her...

Jeg er en gutt som er trygg på meg selv og lever livet til det fulle. :-) Føler jeg kan det siden jeg ikke har barn og er singel, men vet jo at livet endrer seg over tid.
De som kjenner meg godt vet at jeg elsker utfordringer, er ikke redd for å prøve nye ting og tar på ansvar når det kreves.
Er nok hva de fleste vil kalle aktiv gutt med flere bøtter av interesser, og som trives best med gutteaktiviteter.

Nå har jeg sendt noen hilsener til jentene her inne, og får ikke fullt så ofte tilbakemeldinger. Jeg skal ikke klage på responsen, for den kunne ha vært verre.

...MEN...
Skremmer profilen min jentene?
Hadde virkelig satt pris på tilbakemelding på hvilket inntrykk den gir. Det er jo meg, på godt og vondt. Og alle kan jo ikke like alle, men jeg lurer litt på dette.

Kanskje jeg peiler ut "feil" jenter?

Venter i spenning på "dommen". :-D

Kommer med et lite ønske om at fler blir flinkere med å legge ut bilder av seg. Selv om jeg faktisk sender hilsen til de uten bilde om profilen er bra nok, men det er ikke å skjule at de med bilde får lettere svar og kontakt.

Så folkens... Finn frem kamera og ta et sommerbilde av deg selv om du ikke har noe fra før. :-D

Ser frem til å se DEG!

Og har du først fått bilde, så skriv litt utfyllende om deg selv også... ;-) Det er jo så hyggelig å lese. :-D

:-D

Hadde vært så deilig å dratt på en "date"! Spist middag, delt en vin, gått videre til en rolig bar eller cafe, pratet og hatt hverandres selskap. Rett og slett bare hatt en hyggelig kveld, sammen med en jente i alderen 26-36/37.

Har inntrykk av at alle er på treningstudio , ja eller så er de på tur i fjellet el , så hvordan rekker dere å være her inne ? mellom middag og og dessert kanskje ?? uansett så tror jeg det flux med medlemmer som juger på seg det å være i god form m.m ....

Dikt trenger ikke å være så dølle som dem vi måtte analysere på skolen. Her er et som passer på Sukker. Eller gjør det det?

LIVET ER EI FLOTT JENTE

Livet er ei flott jente. Men ho vil ikkje noko med deg.
Ho ser fyrig på deg, ser du er viril. Så går ho.

Finn Øglænd: Poesi for desperados (2001)

Noen som har noen interessante forslag til sommermusikk?

Selv liker jeg "Sommernatt ved fjorden" - den er like kjølig og vemodig vakker som den norske sommeren.

Klassisk er den også - en av de gode, gamle, norske romansene. Så gammel at jeg bare var ti år gammel da den ble skrevet...:)

Vinteren i norge er laaaaang, Sommeren alt for kort. Hele vinteren drømmer vi om sol og varmt vær.
Er det lov å klage nå ?

Selv plages jeg litt om dagen. Orker ikke gjøre noe fornuftig. Sover dårlig, ikke matlyst og orker ikke tenke på sex.

Hva med dere andre her ?

Nå lurer jeg veldig her...

Jeg er ei jente som er trygg på meg selv og lever livet til det fulle. :-) Føler jeg kan det siden jeg ikke har barn og er singel, men vet jo at livet endrer seg over tid.
De som kjenner meg godt vet at jeg elsker utfordringer, og er ikke redd for å prøve nye ting.
Er nok hva de fleste vil kalle en feminin guttejente, som trives best med "gutteaktiviteter"..Men som er opptatt av å være jente.:-)

Nå har jeg sendt noen hilsener her inne til gutta, og får titt og ofte tilbakemelding om at jeg har en spennende profil osv...MEN...
Skremmer profilen min gutta??
Hadde virkelig satt pris på tilbakemelding på hvilket inntrykk den gir. Det er jo meg..hehe..Sikkert på godt og vondt.. Og alle kan jo ikke like alle, men jeg grubler litt på dette altså.. :-P

Kanskje jeg peiler ut "feil" karer? ;-)

Venter i spenning på "dommen". :-D

Leter etter musikk for sjelen og ikke rocke-foten, om du skjønner hva jeg mener?? Alle anbefalinger mottas med TAKK :))

Noen gode på hingste-massasje her inne??

Hingsty nyter etter å ha unnagjordt to behagelige uker lett blandet med forpliktende sol-slikking og en lenghelg
i sitt stenbrudd med hardt fysisk arbeid for å pynte terrenget med sten,
'ganske fornøyd men sitter her ganske positiv med lettere "smerter ala hekse-skudd" bak på ryggen.

Nå behøver selv hingsty noen trøstens ord eller gode "hopperåd" for å lindre og forebygge sin små-lidende rygg.

Noen som vil trøste hingsty litt den vakre sommer-kvelden.

Sitter og fundere på noe etter å ha lest mange profiler, ventet på svar fra fra mange profiler, ikke fått repons på egen profil, hvem er dere alle sammen eller mer spesifikt, hvorfor er dere her?? Og da kommer jeg i tanke av, er vi her på sukker (vi litt opp i alder 30 og over) er vi dem som ble forlatt i vårt forhold eller er vi dem som forlot vår partner?? Noen som har noen tanker om dette??