Sukkerforum

http://www.youtube.com/watch?v=6T-dA1jH8QQ

Jeg synes det kan være vanskelig å lese folk når man møtes som dette, spesielt noen eksempler:

Om man skriver flere meldinger om dagen med noen og kontakten er god (de svarer raskt osv), så blir det plutselig bare helt stille. Hva skjer? Går vel an å si fra om man har møtt noen andre mer interessante eller om det er noe annet, men synes det er litt dårlig å bare forsvinne sånn...

Noen jeg skriver med svarer på meldingene etter et døgn eller tre hver gang, ennå jeg ser de er pålogget så godt som hele dagen og at mine meldinger blir lest nesten med en gang. Betyr det at jeg bare holdes på gress i tilfelle og at de egentlig ikke er så keen?

Hvis du som jente eller gutt møter noen, blir forelsket, eller venner først og så forelsket, og motparten sier de vil vente med sex.

Hva gjør du da? Sier det er ok eller snur og går din vei. Årsaken til å vente med sex kan være mange. Noen har hatt dårlige erfaringer med sex og forhold og vil vente med sex før man er et stykke inn i forholdet. Noen er jomfru og er ukomfortabel med å ha sex med en person de ikke kjenner. Noen er religiøse og vil vente til de er gift.

Uansett grunn, ville du avbrutt forholdet bare fordi partneren din vil vente med samleie? Eller ville du respektert denne personen og ventet?

Hilsen Gutt30

Hei
Er det slikt at du vil at utseende på din kommende kjæreste skal være finere enn dine venners kjæreste? Og at kjæresten skal være den fineste av dens venner?
Alle stygge h*n'er har fine h*n venner

Hva er galt med å bare være ærlig, si at man liker eller ikke liker noen, fortelle hva man føler (selvølgelig ikke i overdreven grad), og å drite i alle disse spillereglene med korrekt fremgangsmåte for dater?
Nå er jeg singel for første gang på veldig mange år, og blir helt matt av at dette amerikanske datehysteriet har inntatt Norge også.
Hva med å bare holde det naturlig, og når man møter noen så er det dere frem til man finner ut om det har en fremtid.
Finner det merkelig at man skal date flere samtidig og å få svaret "nei, vi er ikke sammen, vi bare dater".

Skal jeg kanskje skylde på Loreal fro at dagens kvinner "lever i tiden og forventer effektivitet"?
Lite romantisk...

Jeg er jente (+ - 40).
Av mine 50 beste matcher er det i dag bare 4 mannlige superbrukere.... !
Vel, vet ikke om jeg skal synes det er dumt eller bra....
Det er på en måte bra for meg - for de får jo ikke lest profilen eller skrevet til de fleste av mine rivaliserende medsøstre... Og ettter sigende er det enda færre superbrukere blant jentene. Eller er det kanskje ikke så bra? For jeg skjønner det ikke! Hva gjør de her? Og hvorfor vil de ha så lite utvalg? Hvor gøy er det å være her og ikke kunne lese mer enn et par profiltekster?

En og annen tar seg sikkert en pause, og en og annen er sikkert bare registrert for å ha mulighet til å gå fest osv. Men det sender meg likevel noen signaler om at det ikke er så mange som er på aktivt jakt etter sitt livs kjærliget. Da ville de nok spandert den lille ekstrakostnaden, tenker jeg...

Inntrykket blir lettere useriøst, med så mange som er avhengig av at jeg og noen få andre jenter tar kontakt med dem...

Noen fler som får ferie blues? Har gledet meg til feire en stund, men synes alltid det er vanskelig å finne ut hvordan jeg skal bruke den og så ender jeg med at jeg blir litt nedfor.

burde ikke Sukker ta initsiativ til å forbedre tilbudet sitt?

lage interaktive funksjoner for brukerne som kortspill, brettspill, interesse chat osv.

i tillegg er det sikkert en mengde andre funksjoner som kan utvikles for å tilfredsstille det behovet. som feks virituelle blinddates.

resultatet ville da kanskje bli et nettsamfun for single fult av trivelige aktiviteter og morro :-)

ville du brukt et slikt nettsamfunn?

Store tid nå er det mye rart som dukker opp på listen min du... Anser meg selv til å være passe godt til å tippe alder på folk. Og nå tror jeg det er særdeles mange som lyver fælt på alderen sin. Er DET noen vits??? Burde en ikke holde seg for god til å lyve dersom en ønsker å få en fresh start med blanke ark og farvestifter til???

Nå har jeg vært medlem her i over 2 år, lest mange profiler , min oppfatning er at mange menn har så store forventninger / krav til hvordan evt, partner skal være: Bra selvtillit, trygg på seg selv, kunnskapsrik, sporty , pen, velformet kropp osv, osv.......... Hvor mange kvinner greier å være så perfekte hele tiden, særlig om en også har barn å stelle for, og jobb. Ikke rart det er mange single ...........

Hva skjedde på den aller dårligste daten du noen sinne har vært på?

Hva gikk galt? Møttes dere igjen?

Er det noen som har lyst å møtes i oslo i morgen ??
Vi er hitill tre jenter som skal ta turen ut ...
Alle er velkommen til å bli med uansett alder og kjønn ... bare send meg en melding :o))

Hei, jeg har nå vært "her" en tid... det jeg savner er en chatside der "alle" bare ¨kan gå inn å chatte. Jeg har tidl vært medlem på MP, og jeg må si at chattefunksjonen der er mye bedre. Veldig bra å kunne chatte med mange samtidig, det er i hvertfall min mening....

Siden jeg har blitt oppdratt til å være ærlig, er det noen av disse spørsmålene jeg sliter med.

Enkleste er å bruke ett konkret eksempel, men jeg er vell ikke alene om å ha det slik med noen av spørsmålene.

Jeg har lav formell utdannelse, men henger definitivt ikke tilbake mot folk med det formelle i orden. Svarer en lavt, for en feil matchtall med de jeg ønsker å treffe. Svarer en høyt, blir det feil premisser.

Selvfølgelig legger man verken for mye i tallene, eller å ta en liten hvit en.

Men hva mener egentlig forumet om temaet?

Jeg er av de som dessverre i denne sammenheng ikke er så fotogen. Jeg aner ikke hvor mange bilder jeg må ta for å finne et som er brukbart ifht hvordan jeg ser ut i virkeligheten. Etter å ha tatt så mange udugelige bilder, begynner jeg virkelig å lure på om det virkelig er så ille som de viser... og at de jeg har valgt ut til min profil er bedre enn jeg ser ut...

Jeg har heldigvis fått tilbakemeldinger etter noen dater at bildene mine IKKE yter meg rettferdighet og at jeg burde legge inn andre bilder... Jeg tror heller jeg skal la mitt utseende bli en positiv overraskelse enn det motsatte...

Noen fler som sliter litt med dette å finne bilder som samsvarer med virkeligheten?...

Temaet har sikkert vært diskutert før, men jeg er ganske ny på forum, så jeg har ikke vært med på moroa :)

Er det noen som syns det er stas med bilder av gutter med sneipen i kjeften? Røykskyen som utydeliggjør ansiktstrekkene? Røyken er for meg utrolig usjarmerende, og slike bilder er totalt turn off. Greit nok at mange røyker, og at det er vanskelig å slutte, jeg kunne godt falt for en gutt selv om han røyker. Men å være så stolt av det at han lar sigaretten være hovedmotiv på alle bildene sine, nei takk!

Hva syns dere andre? Er det også vanlig at jenter har røyken i munnviken på profilbildet (og på minst halvparten av albumbildene)?

Hei er det en jente eller noen som har lyst til og treffe en mann i Oslo i kveld ?
Ta noe og drikke og hygge seg spasere litt og prate.
Alle venner er på ferie og tv en frister ikke.

YEAH!! :)) 10.000 har vært inne på profilen min!!

Hm... Hvorfor jubler jeg? er jo her ennå og fortsatt singel.......:(

Noen ganger får jeg avslag uten at profilen min blir lest.
Er dette vanlig?

(Eller blir ikke lesingen registrert?)

Er det litteratur verdt å bruke tid på, egentlig?

Har hørt mye bra om den og den skal liksom revolusjonere oss gutters syn på ting og tang, men nøyaktig HVA er det å hente?

Noen som vet hvordan man kan søke på høy årslønn her inne??

Hvorfor er det slik at jentene hovedsakelig velger bad boys, eller de som er kav blakke eller driver med et annet tull. Hvorfor skal det være så veldig vanskelig for oss normale gutta med orden på økonomien ,hus og fast jobb. Og treffe ei trivelig jente? Hjelper vel forsåvidt ikke å være sjenert heller, tror jeg.

Godt råd?

Siste svar to. 30 juli 2009 15:27 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym lillepus

Hei der ute! Jeg skulle, for første gang lage "smilemerke" når jeg skulle svare på en henvendelse her på sukker. Tastet ;-
og da ble hele bildet på skjermen forminsket. Har noen et godt råd?

Du er min beste match
Den sier kirkeklokkene ringer
~ * ~
Dine øyne er så snille
De ser rett på mine
~ * ~
Din munn så markert og fin
Den er klar til å kysse min
~ * ~
Dine mørke krøller
De matcher mine
For noen barn vi skulle fått
jeg kunne grine
~ * ~
Du gir meg svar
De er så fine,
men ikke mine....
~ * ~
Likevel,
du er online
når jeg logger på
Jeg blir så glad hver gang jeg ser deg! :)

Jeg er i den situasjonen at det skal litt mer enn et lykkeskudd til for at jeg skal kunne bli far.
Samtidig så ser jeg jo at jeg har et ofte ganske så ildrødt blad på akkurat det med barn hos de fleste jentene som er i min aktuelle aldersgruppe (ca 25-30)

Hvor viktig er dette for dere? Ville dere ha latt vær å date en som kanskje ikke kan bli far?

Hei

Som utgangspunkt så anser jeg det som alles rett å kunne velge hvem de ønsker å stifte NÆRMERE bekjentskap.

Jeg er superbruker og får i gjennomsnitt to henvendelser daglig. Etter en titt på profil og evt. bilde er ikke alle like interessante å bruke tid på så jeg bruker da Sukkerportalens forslag til Avslag eller Avslag med åpning. I fare for å virke for kontant justerer jeg svaret og gjør det litt mer personlig og hyggelig med til slutt et ønske om god sommer etc.

Likevel har det ved noen anledninger hendt at vedkommende blir fornærmet og ønsker meg dit pepper`n gror....

Jeg undres over er de som lar seg fornærme over at førsteinntrykket (bilde og profiltekst) er det man sorteres ut fra.
Men enda mer undres jeg over at de ikke er klar over at det er noe langt mer viktigere enn "førsteinntrykk", nemlig "sisteinntrykk".
Jeg er som alle andre mennesker - står på mine meninger til noen overbeviser meg om annet.
Et dårlig sisteinntrykk skal derimot noe mere til for å motbevise....

Hilsen
"Meg"

Alder, ønsker osv

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mofasa

Et lite spørsmål her... Når man fyller ut hvilken aldersgruppe man ønsker å treffe, hvor strenge er man på disse? Er de endelige, eller tåler man litt slingringsmonn?

Eksempel: Man fyller ut at man ønsker å treffe en flørt som kan utvikle seg til noe mellom 22-26 år. Hvordan folholder folk seg til en melding fra en som er 20 eller 28 år? Det samme gjelder forsåvidt fylker hvor avstanden er stor.

Hva er korrekt? Hvitost seff. Enkelte skrullinger (som f.eks. mange hæslige innlendinger og Synnøve Fienden) skal ha det til at det heter gulost. Hørt på makan?! Har disse folka fullstendig mistet fatningen?

oppgitt

Siste svar on. 29 juli 2009 17:36 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym frøkenen

Jeg har spurt folk og fe hva den beste måten å innlede en samtale ville være.

Det er uendelig mange som sier at det er jo bare å si hei! Så går praten av seg selv om det er interessant.
De jeg har vært innom og sagt hei til svarer aldri. Ikke et avslag heller, så jeg veit ikke om de i det hele tatt faktisk er der eller om de bare blåser i meg.

Når jeg derimot sier noe ledende eller dumt får jeg oftere respons. Om jeg så er slem mot folk får jeg til og med oftere respons.
Hvorfor kan ikke de snille ålreite si hei tilbake? Hvorfor må man lage sirkus av dette?

skuffet..

Jeg opplever noe som jeg ikke forstår og håper at noen (les: menn) kan gi noen perspektiver på det følgende:

1) Jeg så på profilen til en mann fordi jeg syntes han så sjarmerende ut på bildet. han hadde imidlertid skrevet veldig lite i profilen, så det var vanskelig å få noe inntrykk. Jeg skrev derfor en melding der jeg skrev at jeg syntes han så sjarmrende ut og at det hadde vært fint om han kunne se på min profil og si hva han syntes (det står mye i min profil). Det gjorde han og skrev tilbake at han ikke trodde vi passet sammen. Ok, tenkte jeg, det er greit. MEN, så har han vært innom profilen min igjen flere ganger etterpå - hva er det??

2) Jeg satte gult hjerte på en jeg syntes var interessant for en god stund siden, så har han vært innom min profil en del ganger over lang tid, men tar ikke kontakt - hva er det? Bør jeg ta kontakt? (Jeg lurer på om jeg ikke skrev en kort melding også uten å få svar, men det er så lenge siden at jeg ikke husker det, og den er i så tilfelle slettet fra utboksen, så jeg kan ikke sjekke heller).

Jeg blir veldig glad hvis noen vil si hva de tror om dette : ) Hvis disse mennene av en eller annen grunn har ombestemt seg, så kan de vel bare skrive og si det?

Her kommer et spm til de erfarne sukkerbrukere:
Jeg har lurt litt på det å delta på et arrangement..... Men så tenker jeg at det kanskje vil kjennes litt rart fordi det kan bli litt sterk fesjå-stemning... og kanskje er det noen der som her en topp match med meg, men som jeg tenker jeg helst ikke vil prate med? ...... eller kanskje er det til og med 2-3 som jeg synes er attraktive og kanskje til å med har mailet med ... ........ og håkken ska-n go-blonke te da, lissom? ..... Den enkleste løsningen ville kanskje vært å sitte å prate med Elikapeka og det tror jeg heldivis hadde vært supert, men det kan jo hende det er fler som ville snakke med henne da?

Noen innspill, erfaringer eller råd?

Spamfilter?

Siste svar on. 29 juli 2009 00:53 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym mannigata

Kan den eller de som fjerner alle besøkende til profilen min slutte?
Skulle nesten tro det ikke var et menneske på sukker for tiden, men her på forumet ser jeg jo de samme folka hver dag, så det er ihvertfall 3-4 stykker her ;-p

Har to flotte menn jeg ønsker å bli kjent med, men er det "feil" å date flere så lenge man ikke har blitt sammen med noen?

Det slår meg hver gang jeg logger på, DÆVEN det er mange søte jenter her! Det kryr og det kommer stadig nye til! Rett og slett herlig!

Hva sier damene, oppleves det på samme måte for dere?

Nå har jeg oppdaget et nytt fenomen her, i tidligere tråder har man forundret seg over at noen ikke leser mailene man sender ut.
Frustrerende og bli satt svart hjerte på uten at han/hun har lest meldingen eller å se at vedkommende har besøkt profilen din men ikke åpnet mailen??

Her kommer svaret: Jeg tastet med drømmemannen ( håper det da ) i går og i den ene mailen spør han meg hvordan jeg kan svare på meldingene hans uten at jeg har lest de....?
Joda svaret er at jeg hadde profilen hans oppe og svarte han fra mailfanen der .....!
Da står tydeligvis mailen som ulest hos avsender selv om jeg da HAR lest den!
Svarer man fra samme sted så står fortsatt meldingen som ikke besvart i innboks også......

Har alltid lurt på hvordan enkelte kan være pålogget men ikke være nysgjerrig på å lese mail?! Vel nå vet jeg det! :)

Ha en solrik dag sukkerklumper ! :)

Hvis jeg kommer i gjennom hele listen her på Sukker uten å finne noen det fungerer med, skal jeg sannelig la meg selv fryse ned og bestille vekking om tre-fire hundre år. Dette blir bra. Priser og tilbud er allerede i ferd med å bli innhentet fra the Cryonics Institute og the American Cryonics Society. Jeg gleder meg som en unge som skal inn i godtebutikken med lommene fylt med penger!

http://www.side2.no/mote/article2674966.ece

Hmmm, lurer på om jeg får ta med meg noen ting inn i fryserommet, slik at jeg har noe jeg kan selge som antikviteter når jeg våkner? Sånn at jeg blir rik og suksessfull fra dag én? Kanskje noen dyre- eller insektarter som holder på å dø ut og som sikkert er utryddet i fremtiden? Gamle mynter? Eller noen dippedupper? Får høre hva fryseboksfolkene svarer.

Hva foretrekker dere gutta at vi jenter skal ha på hodet? Veldig langt, halvlangt, kort hår? Er nok mange forskjellige synspunkt, men bare litt gøy å høre hva dere tenker ;)

Fant en ganske interessant dokumentar på NRK ang. dating.
Her fokuseres også en del på nettdating. se og lær :-)

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/482878

Jentene blir bare penere og penere!
Visstnok ikke så farlig hvordan vi gutta ser ut... Heldigvis... :)

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=564873

Hvordan ser en "mannemann" ut jenter.....noen spesifikasjoner??......noe spesielt en dame er ute etter når hun nevner at hun vil ha en mannemann????........................

Jeg omtaler eg selv som gutt og blir omtalt som søt av de rundt meg.

Hvis jeg begynner å omtale meg som mann, blir jeg da omtalt som kjekk av de rundt meg?

.. selv vil jeg bare være tøff..

1. Åpne nytt tekstdokument.
2. Tenk på gjøremål.
3. Begynn å skrive gjøremålslista.
4. Se at lista blir diger.
5. Bli overveldet.
6. Få panikk.
7. Begynn å gjøre ting (som ikke er tingene du egentlig skulle gjøre) for å unngå å gjøre de tingene du prøver å gjøre.
8. Få angst.
9. Fortsett med gjøremålslista.
10. Føy til stadig mer umulige ting.
11. Tenk på alle tingene du ønsket å gjøre i livet ditt, men ikke har gjort. Innse at livet ditt er bortkastet og at du ikke engang greier å gjennomføre selv de enkleste mål.
12. Bli fylt med skam.
13. Frik ut.
14. Bruk så mye tid på gjøremålslista at du ikke får gjennomført noe.
15. Gi opp.
16. Gå ut en tur. Det er en fin dag. Livet er kort.

Får vel starte en liten babbeltråd! Er jo ingenting på tv...

Flere som kjeder seg?

Hei! Nå trenger jeg råd fra dere!

Altså: Har møtt en fantastisk mann her inne. Hjertet dunker for første gang på leenge. Hatt to treff og på det siste var det ekstra hett og hyggelig... kremt. Nå vil jeg så gjerne at det skal bli mer enn disse treffene da jeg kan virkelig se for meg at dette kan være drømmemannen.

Så mitt spørsmål er: Hva slags tone bør jeg nå legge i meldingene? Flørtete med sexuelle undertoner og hentydniger for å vise at jeg tenker på ham på den måten (og holde ham "varm")? Eller snille og hyggelige for å vise at jeg er en ordentlig jente han kan satse på...

Tips?

Lurer på en ting: Hvis dere har sett på en profil og bare går videre uten å skrive eller merke profilen som interessant, betyr det da at dere har avskrevet personen, og ikke er interessert?

Vil gjerne vite om jeg like gjerne kan slette alle under siste besøkende - hvis de ikke har gitt lyd fra seg, utover at de har vært inne på profilen min...

Sitter som vanlig og ser på noen damer som - i hvert fall utseendemessig - fremstår som overflatisk attraktive, og dermed uoppnåelige. Men så kommer jeg til å tenke på en ting: Det er en vesentlig forskjell på det man på kort sikt finner tiltrekkende, og dte man har godt av på lang sikt.

En nyttig analogi kan f. eks. være dette: Sjokolade og alkohol kan være svært så tiltrekkende for mange av oss (selv har jeg til tider hatt et litt uheldig forhold til en av disse tingene) men på lang sikt har man ingen glede av dem.

Ord til ettertanke, siden de fleste her ser ut til å stirre seg blinde på bildene...:)

Først...

Siste svar ma. 27 juli 2009 14:32 (53 svar)
Skjult ID med pseudonym Kanskje.

...skal hun like profilbildet ditt, mer enn de andres.

Så skal matchen helst være over 90.

Så skal hun like resten av bildene i albumet ditt.

Så skal hun like matchtreet.

Så skal hun like høyden din, jobb, utdannelse og interesser.

Så skal du skrive til henne først.

Så skal hun like det du skriver i første melding.

Så skal du følge opp med å være morsom, men ikke *for* tøysete, flørtete, men ikke over streken (og den streken er jo individuell).

Så skal du be henne ut på date.

Så skal hun like måten du planlegger og gjennomfører daten på (evt. så skal du 'vite' at hun *hater* planlagte dater...).

Så skal hun like hva du sier iløpet av daten.

Så skal du ikke si noe dumt eller keitete, selv om du er smånervøs.

Så skal du ikke ha misforstått humoren hennes, og spøke om noe hun ikke liker.

Så skal du / evt. skal du *ikke* spandere måltidet; her må du bare 'vite' hva hun ønsker uten å ha spurt.

Så skal du / evt. skal du *ikke* kysse henne farvel, og hun skal like måten du kysser på (hvis hun vil bli kysset).

Så skal hun sitte igjen med et positivt førsteinntrykk av deg som 'drømmemannen'.

Så skal det dates igjen; disse må 'toppe' den første daten i gjennomføring og planlegging (med mindre hun altså hater planlagte ting... men det vet du jo nå).

Så skal du invitere hjem på et glass rødvin og en bedre middag du har laget fra skratch.

Så skal hun like maten og vinen du har valgt.

Så skal hun like leiligheten din.

Så skal du forføre henne.

Så skal hun like måten du forfører henne på.

Så skal hun like kroppen din.

Så skal hun like hvordan du *bruker* kroppen din.

Så skal hun like hvor godt du kjenner hennes kropp (individuelt, men du skal 'vite' hvordan *hun* liker det).

Så skal hun få godkjent-stempel på deg fra venninnene.

Så skal hun bestemme om det er aktuelt å bli offisielt sammen.

Så skal du gjennomføre mesteparten av den ovenstående listen minst hver uke ut resten av forholdet.

Hvert trinn er en mulig 'deal breaker'.

- Utrolig at noen i det hele tatt blir par! :o :D

(ment som en spøk dette her, men det er vel noe sant i det; kan ihvertfall *føles* sånn av og til. :D )

Hva syns vi mannolk om sånne innlegg som dette her?

http://www.kk.no/819003/101-ting-menn-kan-brukes-til

Etter å ha hørt om diverse grisemeldinger fra menn til dere damer, så vil jeg skryte litt av dere damer:-) Har bare vært i kontakt med å blitt kontaktet av superhyggelig damer her:-)

Håper andre deler den erfaringen??

Ps!! Når jeg først er her, har noen et godt forslag til middag i morgen??

Prøver meg på en ny tråd! Tenkte å skrive uten pseudonom, men det passer seg liksom ikke for denne tråden : )

Hva er det du virkelig gruer for å avsløre for en fremtidig partner og som du for øyeblikket har unnlatt og skrive med store bokstaver i profilen din? Jeg vil helst ikke avsløre at det ser ut som en dypt psykotisk person har bodd i huset mitt over lang tid.