Sukkerforum

Hvis jeg ikke logger meg helt inn, ser jeg menn som når jeg er innlogget med høy match, som jeg aldri har sett før ?De kommer ikke opp i min matchliste !

Jeg har nylig avsluttet et forhold til en jente jeg traff her på sukker. Vi hadde begge barn og jobber som krevde litt overtidsarbeid/reising innimellom. I begynnelsen var vi jo alltid glade fo å ha mulighet til å være sammen, men etterhvert ble det litt tiltak å pakke en bag for å reise på overnattingsbesøk. Avstanden oss imellom var ikke stor, men det ble litt pes allikevel. Når jeg hadde vært på jobbreise ventet hun ofte på at jeg skulle komme til henne direkte fra flyplassen. Normalt vil jeg si at det er hyggelig å ha noen å komme hjem til, men i økende grad syntes jeg dette ble slitsomt. Jeg hadde i økende grad lyst til å bare reise hjem og slappe av. Selv om hun hadde ett veldig hyggelig hjem og var kjempeflink til å lage mat osv. var det fortsatt ikke hjemme for meg. Det var også en praktisk ulempe med dette. Jeg har barn annenhver uke og hvis jeg var på jobbreise eller hos kjæresten i barnefri uken fikk jeg aldri tid til å vaske klær, husarbeid og div praktiske ting den uken. Grunnen til at jeg var mest hos henne var at hun hadde barn mer enn 50% og derfor ikke hadde barnefri så ofte.

Nå er jeg veldig i tenkeboksen iforhold til hvordan forhold jeg ønsker meg for fremtiden. Kanskje har jeg bare tid til kjæreste i helgene. Er det noen jenter som kunne tenke seg det? Innbiller meg at jeg vil skremme bort de fleste om jeg skriver det i profilen min:)

Sosial IQ ?

Siste svar to. 7 mai 2009 21:30 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Grubler

Jeg legger merke til at jeg matcher dårlig med ganske mange jenter/damer når det kommer til punktet "Sosial IQ", og dette synes jeg er "urettferdig". Grunnen til det, er måten teksten til dette punktet er utformet i matchtesten.

På den ene enden av skalaen (1), står det "Trives best med tydelige venner som er lette å forstå", og i den andre enden (10) står det "Jeg elsker sosiale spill og nyanser".

Vel - jeg kan se det positive i begge ender av skalaen, for slik JEG oppfatter dette, betyr den første teksten at man liker at folk sier det de mener og er åpne, slik at man stort sett slipper å 'tolke' dem og leke tankeleser, mens den andre teksten virker forlokkende fordi - vel, hvem vil vel klikke nei til å være opptatt av nyanser og det sosiale (sam)spillet?

Men siden jeg 'kræsjer' med en del jenter/damer her, tror jeg det må komme av en 'misforståelse'. Når jeg tenker på 'Sosial IQ', så setter jeg det i sammenheng med å være 'våken', ha 'antenner', vite hvordan man ter seg i det offentlige rom, og ha en viss evne til å se seg selv fra utsiden. Men det ser ikke ut til at det er dét dette punktet dekker, selv om det altså heter 'Sosial IQ'.

Da er det kjipt at dette punktet blir rødt på matchtreet med en del.

Hvem vil vel ikke ha venner som er tydelige og lette å forstå? Så jeg tror grunnen til at mange jenter klikker i den andre enden av skalaen må være at de tenker som så at "Jo, jeg har da sosial IQ, så jeg klikker på 10-tallet", og synes det høres bra ut at de er 'nyanserte'.

Mener forresten Sukker at dersom man klikker på 10 på dette punktet, så anser en at en har høy sosial IQ? For i så fall blir jeg 'tvunget' til å forandre, og klikke nærmere 10 selv. Men jeg liker altså klare, tydelige venner... Og jeg misliker å spille 'spill'. Men jeg ser ikke helt hva det å spille spill har med Sosial IQ å gjøre, slik jeg oppfatter frasen.

Jeg vet ikke om jeg helt klarer å få frem det jeg vil her, men håper dere skjønner. Det er forøvrig flere punkter i testen som er lignende problematiske; jeg kan egentlig klikke i begge ender av skalaen på flere av dem av lignende årsaker. Så jeg skulle vel ønske at de punktene kunne vært klarere. Men det er mulig det er jeg som mangler.... sosial IQ! :-)

Er det ikke et litt sykt paradoks at hun Monsen-dama blir hetset så fælt fordi hun mener noe ?
Jeg trodde den Fritt Ord-prisen var til for de som turde å si hva de mente, kanskje litt på tvers av den almenne oppfatning.
Men det er vel ikke helt bra å ha politisk ukorrekte holdninger. Så i stedet for å berømme henne for å våge og ytre en upopulær mening, prøver ekstreme krefter å kneble henne.
Drit i hva saken i utgangspunktet gjelder, det er ikke poenget her. Men det er i mine øyne en veldig viktig prinsipiell sak i forhold til det demokratiet vi i alle andre sammenhenger forsvarer så inderlig. Eller enda mer; de menneskerettighetene vi har krav på.
Fytte f.... så lite tolerante vi er !!!!

Hva liker du meg ikke??

http://www.youtube.com/watch?v=qiKiAU3562g
Og gleder meg sånn til Operaen:-)

Er du her oppriktig for å finne noen?? eller bare enklere tilgang på et ligg??

Hvorfor er akkurat du her inne?

Så trenger dere ikke bry dere med oss som ikke alltid svarer:)

Er det mange som har møtt den dere har fått kontakt med inne her? Hvordan var møtet?

Hjerter

Siste svar on. 6 mai 2009 18:53 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Skrivekløe

Etter å ha vært her inne en stund,har jeg fått en del hjerter fra gutter,men jeg må tilstå at det gjør ikke noe inntrykk på meg.
Mener de som sender meg hjerter,at nå er det min tur til å ta kontakt? For det gjør jeg aldri.
Jeg skjønner ikke hvorfor de ikke heller sender en mail?
Har aldri gitt noen et hjerte,og kommer heller aldri til å gjøre det.
De som jeg finner interessante,sender jeg en mail,og håper jeg får en igjen.
Hva mener dere egentlig med å sende hjerter?

Er irriterende...! fortell meg heller at jeg er fæl!:)

Er forholdsvis ganske ny her inne, men har sett en god del kjekke menn her allerede.

Ser jeg en jeg liker, og som har høy match, sender jeg som regel en flørte melding.
Kommer det noe i retur??? Neida!!

Trodde de aller fleste likte å flørte litt ?

Jeg skal pusse opp badet mitt, men har bare 90 000, kan man flislegge oppå gamle fliser med varmekabler tro? Og på veggene? Noen som kjenner noen håndverkere som er eh..hva skal man si....sesongarbeidere... he he...for å si det sånn?

blinddate?!

Siste svar on. 6 mai 2009 00:09 (63 svar)
Skjult ID med pseudonym nysgjerrig

Fikk en melding i innboksen i dag fra en profil uten bilde og uten profiltekst, om jeg var gira på å treffe vedkommende... Kan jo ikke si annet enn at jeg ble ekstremt nysgjerrig.

Henvendelsen var seriøs nok den, så jeg vurderer det faktisk. Er jo litt spennende å prøve noe nytt. Vilkårene var imidlertid klare; jeg får ikke vite noe utenom navnet hennes på forhånd. Hun vet jo alt som står i profilen min (uten at det er ekstremt givende) samt at hun har sett bilder av meg.

Ser jo for meg at det kan bli litt kleint om jeg finner henne totalt uinteressant eller oppdager at hun ikke ser ut i måneskinn... Hva tenker dere? Opplevd lignende henvendelser her inne?

"Hei…jeg er en ung kjekk gutt fra Oslo (studerer i Bergen) med et kanskje litt uvanlig ønske:) La meg prøve å forklare kort. Jeg har kjæreste og vi har vært samme i tre år…forholdet er kjempe. Men jeg har alltid hatt en fantasi. Jeg ønsker å treffe en totalt ukjent jente for helt uforpliktende treff, du skjønner hva jeg mener:) Jeg har tenkt på det leeeenge, og fantasien kommer ikke til å forsvinne… derfor har jeg bestemt meg for å gjøre dette. Du ser ut som en pen og nydelig jente, så er du interessert så vær snill og la meg vite:) Selvfølgelig vil jeg vise mer av meg selv hvis du kunne tenke deg dette, men i starten ønsker jeg naturligvis å holde en litt lav profil."

Hva legger man egentlig i det utrykket ?

Må bare dra av en rant her.. og beklager om den støter noen.

Hvorfor MÅ jenter på død og fuckings liv lage trutmunn på alle bildene?
Hvorfor må de pose sånn? Eneste forskjellen fra bilde til bilde er klær og omgivelser for pokker!

Naturlige bilder vil alltid være best!
Dø trutmunn, DØ!

Det er lett å finne ulemper med det å være singel. Men hva er det dere LIKER ved singellivet?

Sender i dag ut en nabovarsel grunnet adresseforandring og innflyttning på forumet en stund fremover.
Jeg vil med dette advare dere mot høyt forbruk av mitt nick på forumet i en tid framover.Dette grunnet helsemessige årsaker.
De som etter en stund vil være lei av å se meg, eventuelt lese mine innlegg i alle tråder jeg finner og eventuelt lager selv, er herved advart .
Denne tråden kan brukes til alt.
Fjas og tull.
Personlige samtaler mellom gamle og nye bekjente.
Til å spre glede.
Er du sur? Kom med litt av det også...eller finn en annen tråd.

Jeg har tittet innom her og skrevet litt en stund her nå, men føler jeg faller litt utenfor. Noen flere enn meg over 50 her inne ? Mann eller kvinne.

...er det lett å glemme å få med seg hjertet i farta.

Og nå sitter jeg her. Med en sorg så stor at jeg ikke vet hvordan jeg skal komme meg igjennom. Og med fullstendig visshet om at jeg gjorde rett. Og at jeg hadde gjort det samme igjen.
Men når hjertet skriker at jeg gjorde feil...

Å bli var til slutt ikke et alternativ. Å gå viste seg også å være feil...
Hvordan i all verden finner jeg veien ut av mitt eget skapte moment 22?

Undrer ...

Siste svar ma. 4 mai 2009 20:02 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym påleit

Jeg har en stund undret meg litt over dere menn som sier dere skriver haugevis med mail, men får svært få svar. Jeg luer litt på hvem dere sender disse mailen til. Min postkasse er temmelig tom.. Kan det være sånn at også dere gutta går etter de samme jentene?

Hei, jeg er ikke så veldig vant med dating og slikt, så er nok litt sky for å ta kontakt. Noen som har noen gode råd på hvordan jeg skal ta kontakt med dem jeg syntes virker interresange her inne? Jeg er super bruker så kan chatte med de på chatten, men hvet liksom ikke helt hva jeg skal si.

Hjerter

Siste svar ma. 4 mai 2009 16:57 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Carrie

synes dere er ekstremt opptatt av dette med hjertene..
Er du opphengt i det?

Her er det bare å spørre. Ikke noe praktisk spørsmål er for dumt for .... "HANDYMAN" !!!!
(NB: "HANDYMAN" er dessverre veldig opptatt, så her er det åpent for alle å svare på praktiske spørsmål).

Har du noen gang blitt kjent igjen, f.eks på byen eller lignende?
Der det kommer bort noen og sier: har ikke jeg sett deg på Sukker?
Hvordan reagerer du på det? Blir du litt flau eller sier du, hm ja kanskje det?

Det er spørsmålet..
Vel egentlig ikke men kravene til de fleste.
Hvordan er det da at

Hei på deg :)
Hvordan holder du motet oppe?
Hva er din løsning?
Hvorfor gir du ikke opp?

Skulle tru att det vart enklere med alle de spm p[ sukker. Da mener jeg det med aa finne noen, men det er jo ikke det heller. Trur jeg har funnet to stk som ikke det blir mye konflikter eller gaar 99 prosent overens med paa papiret hehe...

Hvorfor har det seg at vi blir betatt/små forelsket i noen og ikke i andre ... ?
Hva er de avgjørende faktorene?

Jeg har nå møtt en flott mann ...
Men det at jeg liker han kom litt overaskende på meg. Han er ikke sånn , rent utseende messig , som det jeg vaneligvis faller for. Men vi har en veldig god kontakt og lik måte å tenke/tolke ting på. Har veldig høy match her inne. Har det veldig hyggelig sammen og jeg kjenner at han er noen jeg kan se meg selv sammen med.
Men hvorfor han .. ?
Det er ikke noe problem .. hehehehe .. men bare nygjerrig om det er noen teorier der ute...
Hvordan er det dette med hvem man blir betatt av kan komme så uventet på oss noen ganger ?

Har alltid trodd at det er utseende man faller for føst og så kommer det indre etterpå... men nå har jeg blitt bevist at det kan gå andre veien også. :o)

Svinepelsviruset kjem og tek oss!

Er dere forberedt?

Kyssing blir trolig forbudt og obligatorisk lovpålagt intimsone blir 2 meter.

Alt i følge våre temmelig etterettelige aviser :)

Er det noen som har noen steder det anbefales å reise i sommer?

Si litt om hvor du/dere var, når omtrent det var, hva dere gjorde, hva som anbefales på stedet, severdigheter, mat, restauranter, butikker......osv.
Og det er ingen begrensninger på steder. Det kan være i Norge, en festival, på fjellet, syden eller en by i Europa eller andre steder.

Kjekt med noen tips.

Bortsett fra tits and ass?
Kvinner liker ofte hender, underarmer, overarmer, bryst, hårene nederst på magen, fingre, smilehullene nederst på ryggen til en mann osv.
Har menn sånne tanker?

Jeg har oppdaget noe kjempeusjarmerende ved meg.

Jeg blir kun tiltrukket av menn som ser bra ut, har bra inntekt og gjerne overser meg for å få oppmerksomheten min, de er opptatt med sitt, men når jeg først får oppmerksomhet så blir jeg nesten litt betatt med en gang! Det er kjempeirriterende, siden jeg nå har møtt en mann som er kjempesnill, kjekk, har helt okei inntekt, men så er han litt oversnill. Han gjør det meste for å gjøre meg tilfreds, og er veldig snill mot alle rundt ham. Hvorfor er jeg så ekkel og blir ikke noe særlig tiltrukket av det?

Jeg vet det har vært snakk om at jenter liker gutter som behandler dem dårlig. Men med de førstnevnte mennene er det ikke snakk om å bli behandlet dårlig, men at man ikke er i sentrum i deres liv og at de kanskje kjører mer sitt eget løp enn å føye seg etter mine ønsker og behov. Dette gjør da at når de først setter mine ønsker foran, så oppleves det ekstra "søtt" enn en som gjør det for meg hele tiden. Jeg ville aldri blitt tiltrukket av en mann som konsekvent behandlet meg dårlig, bare så det er nevnt.

Hva er galt med meg, og jenter, er det flere som meg?

Vil du være med og date Pia eller Jasmin (Haraldsen), i sydlige strøk? I så tilfelle hvorfor?

Jeg har en del ganger kommet over korte profiler (alt som står av tekst utgjør under 5 linjer til sammen), hvorav det står noe sånt som "Send en mail hvis du lurer på mer". Det kan naturligvis være noe man skriver helt i begynnelsen før man rekker å få skrevet noen god profiltekst, men jeg har sett folk som jeg vet har vært der en stund som har det samme.

For moroskyld har jeg forsøkt å ta kontakt med personen bak slike profiler noen ganger, det kan jo hende det egentlig er en svært spennende person. Men siden det står såpass lite, så er det ikke spesielt mye å relatere en åpningsmail til, og derfor blir ofte den ganske kort. Og gjerne da med nettop et spørsmål om å få vite mer.

Men jeg har aldri opplevd å få svar på disse henvendelsene. Sliter vanligvis ikke med å få svar når jeg kommer over interessante profiler ellers, men det virker som at de som altså selv ikke gidder å skrive noe i profilen sin, forventer utfyllende og lange interessante brev når noen skal være kontaktsøkende i deres retning. Deler noen denne erfaringen, eventuelt kan komme med noe logisk svar rundt dette?

Avlyste nettopp en date når jenta foreslo sex på første møte. Trodde først at det var en spøk, men fikk "litt" panikk når jeg skjønte at forslaget var seriøst... Er jeg blitt gammel, pysete eller gal? Jeg er ikke usikker på legning!!

Les denne saken.

Stakkars menn som tror de har en mulighet.. stygt gjort!

http://www.kjendis.no/2009/05/01/kjendis/fredag/glamourmodeller/vertinner/6011854/

(fant linken på dagbladet.no....jeg henger ikke på kjendis.no!)

smurfen 09

Siste svar lø. 2 mai 2009 11:40 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym smurfen

par kilo for mye = Feit. Hva slags mål er det damene er programert med

Er det sånn at forbuden frukt smaker best? Jeg bare spør, siden jeg leste noe om det tidligere i dag.

I morra er det offentlig fridag. Hva skal du bruke 1. mai til?

Flere som synes synd på Margrethe og at Lene er verdens største psykobitch?

Glad i å trene?

Ingen svar
(mann 27 år fra Troms) Privat melding

Ser etter noen som liker å vere aktiv, til å bli med ut å jogge/løpe i bergen=)

For det første så må jeg si til deg som ikke får mail; Kom på sukker for kun 3-4 dager siden - uten bilde, har allerede fått masse mail, gleder meg bare til fortsettelsen....dette er jo gøy!
Skulle også gjerne vært med på 1.mai utepils, men skal snart på jobb - sykehus. Ha det fint dere andre da!

Dette er ikke et forsøk på og gå Sukker i næringa,men kun et forslag til årets utepils 1 mai.
Vi er flere venner som har bestemt og ta ferje fra Vippetangen og ut til Hovedøya på dagen 1 mai.
Der ute er det restaurant med både mat og drikke samt uteservering.
Gammel og ung,sliten og tung!
Bli med på tur!

Er 25 år og har aldrig hat en partner. er det fornuftig å si det første gang?. ser 2 mulige senarioer hær.

1. hun/han sier det går greit eller at det er bra man sier i fra.

2. hun/han lyver å sier det ikke betyr noe, å man får en ufin atmosfære av press og usikkerhet.

Man kan selvsakt få mange andre senarioer hær. omtrent så mange som det er jomfruer, men hva er best?

...svømmer med strømmen? Det går vel ikke an? Hvordan svømme når død? Mener man død i fremtiden?

Dessuten hvis det motsatte, å svømme mot strømmen, skal være mer positivt er det ikke underlig da at man ikke innser at det må gå gærent når man bare møter død fisk fra det holdet???

Blir det ikke mer riktig å si at kun død fisk flyter med strømmen (ikke makrellen da, den synker jo)?
Men selv da blir det jo dumt å oppsøke det skumle som dreper fisken oppstrøms.

Forslag til endring: "Lur fisk svømmer fortere enn sine døde kamerater" elns.

Tror jeg kan øyne torsken i det fjerne ... :)

Kallenavn

Siste svar to. 30 april 2009 13:43 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym nysgjerrig

Det hender at kjærester eller kollegaer bruker andre navn enn mitt egentlige navn når de snakker til meg. Antar at alle opplever det samme. Har du noen gang blitt kalt for kalt noe som du liker ekstra godt eller veldig dårlig? Hvilket kallenavn kan du ikke glemme å ha blitt kalt fordi det har såret deg eller fordi du liker det ekstra godt?

Sommer ferie

Siste svar to. 30 april 2009 00:51 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym utenentråd

Hei

Noen som har noen gode tips for hvor man skal reise i sommerferien. Jeg må komme meg bort, de siste 2 årene har jeg vært på hytta i svenskeland med familien, men jeg klarer kun 2-3 uker der uten å bli litt lei. Jeg hadde tenkt å ta turen til syden, ikke altfor langt vekk. Er ikke klar for 8 timer på fly. Normalt sett ville jeg valgt en storby ferie, men pga av et skadet bein er jeg mindre mobil en normalt. Tenkte derfor at en uke på stranda med garrantert godt vær hadde vært en god ide. Jeg er litt skeptisk til å reise alene, ser for meg at det kan bli litt rart å reise alene. Noen som har erfaring med å reise alene ?

-J

http://www.dagbladet.no/2009/04/29/nyheter/innenriks/bedrageri/svindel/tiltale/5974728/

Sjarm?