Sukkerforum

En fyr som lytter og deler
Som spiller gitar, og holder det han lover
Som duger med hammer og spiker
Som aldri streber og dine venner liker
Er i kontakt med seg selv
Og kan trives hjemme en lørdagskveld

eller

En kar som klatrer over fjell
Og reiser over store hav
Et postmoderne menneske
I et selvrealiserende jag
En som sier, å tro er ikke å vite
Men ikke vet hvem han ser i speilet
Og overlater vonde ting til andre

Ja da dro jeg kortet på sukker for en måne til, forumet er gøy når en kjeder seg:) Så ja?

Følger opp en tråd med samme tittel:) Men drister meg til å spørre kvinner og menn på forumet:

.........."på en skala fra 1 til 10, (der 1 er svært lite attraktiv og 10 er svært attraktiv), hvor attraktiv vurderer du deg selv til å være;)???"

Kun for moro skyld:))

Da var jeg tilbake. Etter et års dating-pause (som egentlig har vært veldig deilig) er tiden inne for å gjøre seg tilgjengelig igjen.

I den forbindelse har jeg tenkt en del på forhånd. Denne gangen har jeg ikke tenkt å sende mailer til alle jeg synes virker interessante. Jeg har erfart at det påvirker meg på en uheldig måte når de ofte ikke gidder å svare. Nå skal jeg bare sitte her på gjerdet og være synlig. NOEN må da være interessert i å treffe en ganske vanlig, ikke alt for pen, smart og snill jente?

I løpet av min forrige Sukker-periode registrerte jeg noe jeg fant litt forstemmende. Nokså mange menn i 40- og 50-årene var allerede opptatt på annet hold. Nei - ikke betydningen at de var gift eller samboende (selv om det finnes noen av dem også) men fordi de allerede var forelsket i "drømmedama". Henne har de ikke møtt, men de har et klart bilde av henne likevel. Hun er som regel ca 17 til 20 år yngre enn dem selv, slank, blond, morsom og sexglad. Jeg lurer på hvor mange av disse gutta som har tatt en reality-check i det siste. For hvor stor er egentlig sjansen for å treffe nettopp henne - drømmedama - og deretter holde på henne over tid? Problemet er jo at vanlige jenter ikke tåler sammenligning med henne de har sett for seg. Så går de rundt og blir frustrerte fordi de aldri finner henne, samtidig som en haug flotte damer er ledige.

Selv går jeg i store buer rundt de over-selvsikre og modellpene kjekkasene med stor båt og sportsbil i garasjen. Jeg har tenkt meg en helt vanlig, snill og stabil fyr med bakkekontakt. Han må gjerne ha noe i topplokket, selvfølgelig. Like barn leker best, ikke sant? ;-) Jeg tror man gjør lurt i å være realist.

I lys av en ganske lang rad av klinelåter på slutten av Sukkerfesten...

Hva er din klare favoritt?

Har egentlig lurt på hvorfor enkelte mennesker legger inn en side på møteplasser som dette, når de er livende redde for å svare på en enkel henvendelse??? En kan da ikke bli kjent om en bare skal dømme etter hva sukker kan gi av informasjon?? Jeg skjønner at det kan pirre interessen å være på en sånn plass... men jaggu er det ikke flere som faktisk er i forhold også. Det må vel være mer en missforstått??? Håper i alle fall at dette innlegget kan få NOEN tilå tenke seg litt om i alle fall :-)

Når jeg leser profiler dukker det stadig opp klisjeer jeg synes er oppbrukt , intetsigende og utdaterte. Hadde vært morsomt å samle flere erfaringer fra dere andre. Hva slags uttrykk reagerer du på med et laaaangt gjesp :-0?

Her er mine:
- Jeg er både (whatever) og (whatever), men er (whatever) når det trengs!
Eller en litt artig vri:
- Jeg er både (whatever) og (whatever), men er (whatever) når det er påkrevet!
- Jeg har både bortoverski og nederoverski
- (whatever) skog og mark. (Hva er skog og hva er mark, hvorfor ikke bare si skogen eller i naturen, eller i marka?)
- (whatever) en armkrok å ligge i/å tilby. (Kan levende forestille meg: - Vil du sitte i armkroken min jenta mi? NOT! Ingen jeg kjenner bruker det uttrykket hvertfall :-)))
- Jeg er en oppegående mann/kvinne (selvfølgelig er du det, og hadde du ikke vært det, ville du sikkert ha skrevet det likevel)
- Jeg liker å ferdes både til lands og til vanns... (er du med i norske folkeeventyr eller?)
- Jeg er en oppegående gutt på 44 (Du er da MANN når du er 44?? Eller?)
- Jeg liker å holde kroppen i form, men er ingen fanatiker (Nei, hvorfor skulle jeg tro det, sannsynligvis ville det i så fall ha vist seg på bildene dine)
- Jeg liker en romantisk middag med rødvin og stearinlys (Nææææhhhh!!!!!!)
- Jeg trives i mitt egen selskap, men savner en å dele hverdagen med (Call your Mama!)
- Jeg har både leilighet, båt og bil (jeg leser: Jeg har et sted å bo (nææææh?), kjører bil, og har en daycruiser i indre Arnevik) Uansett, helt uinteressant.....

osv...har sikkert mange fler som jeg kan komme på etterhvert. Men flere som opplever at dere henger dere opp i ord og uttrykk som dere har lest alt for mange ganger? Dette er ikke ment som kritikk, det er faktisk ganske vanlig at mennesker skriver profiltekster med slike uttrykk, men poenget mitt med dette innlegget er å reflektere rundt hva som er klisjeer og intetsigende setninger som ikke forteller noe om en person. Kanskje vi kan lære noe av dette alle sammen?

Synes det er masse flotte jenter her inne på Sukker, men litt for mye "gjøre seg kostbar" hehe:) Er kanskje å kaste tennveske på grillen dette, men slik er det jo. Ett tips er å svare på seriøse henvendelser.......og ja, jeg er ikke desperat.....

man når en gutt/jente er "out-of-your-league" ?

Ser at det har vært diskutert i tidligere tråder,med tanke på det å ta kontakt ...

I noen profiler står det "er en vanlig jente", "er en helt normal jente", "har helt vanlige interesser", eller litt forskjellige formuleringer som i esens betyr det samme. Det vekker ikke akkurat den store interessen for personen, men hva er egentlig et normalt menneske eller vanlige interesser?

Hvis du kommer før henne, hva gjør du da?

Hei
Opplever ofte at både jenter og gutter. Jepp begge kjønn for det er jo dem som er sammen :p
Har vært i forhold som er på mange mange år. Ja snakker da om 3-4, 7-8 og 10+

Det jeg ikke har spurt om er hvorfor det ble slutt..
Jeg synes det er litt rart. Fordi på de årene der burde en kjenne vedkommende og en bør ha opplevd oppturer og nedturer med vedkommende. Så liksom hva går galt?
Forståelig de gangene en krysser grensen. Da er en bare tulling uansett, da fortjener en å være singel.

Alt var så mye bedre før. Er vi inne i en tid hvor vi ser på bonderomantikk, ungkaren, og alle programmene, samt leser i alle sladder blad. Slikt er ekte kjærlighet, sjekklisten for om alt er bra, jente/guttekveldene hvor en sammenligner forhold, bøker, media, internett ja alt.
Er det så normalt nå med å skille seg, ha barn å slep at en bør se for seg at et forhold blir ikke maks 10år?
Slikt som før så hadde en samme jobb fra en var 15 til 60. (Forhold livet ut) Nå bytter en ca 5-8 ganger på den perioden ("korte" forhold)?

Er det slik at kvinner holder seg bedre enn menn? Er kvinnene mer ungdommelige enn menn?
For meg så virker det sånn, -når vi bikker 40 og nærmer oss middagshøyden:)
I tilfelle det er slik.............Hvorfor??

Tro det eller ei, jeg har forstått noe. Om jenter! En bitte liten bit. Deres hjertelige frustrasjon!

Har overbevist en venninne om at hun burde lage profil på sukker. Hun har kommet igjennom relasjonstesten og mens vi sitter å snakker om hva hun bør skrive i profilteksten dukker det opp en mail om at noen har merket henne som intresant. Hun har altså en profil uten bilde, uten tekst, kun et tre og hurtigfakta.
Hvem er så denne Don Juan? Han har en profil uten tekst, uten bilde og bare delvis utfyllt hurtigfakta. Og matchtall? 78!

Tenk om vi gutter hadde hatt det så lett for å vekke damenes interesse.... Eller er det bare meg som ikke er så populær? Ville jeg blitt mer tiltrekkende av å fjerne bildet? Kanskje også teksten? Litt mer mystisk og spennende kanskje? Hva mener dere, dere jenter som ikke trenger å være bekymra for å ta fra meg motet?

Flere fra sukker som skal på Konserten eller? Gleder meg såååå!!! :))
ha en fortsatt fin mandag og nyt fineværet :))

unger

Siste svar ma. 15 juni 2009 09:48 (55 svar)
Skjult ID med pseudonym nina

Si meg en eneste ting!
Er det bare jeg som syns det er patetisk - ser at så mange menn setter inn bilde av seg selv sammen med englebarna sine ! Tror de at de blir mer attraktive for oss damene eller?? HÆ?? Hva mener andre om dette?

Ja, hvorfor er jeg her? Ønsker jeg meg egentlig en kjæreste?
Eller er slik at jeg synes at jeg burde ha en kjæreste fordi jeg tror at jeg da blir sosialt akseptert?
Har jeg tatt grep i livet mitt med å melde meg inn på Sukker?
Nå har jeg meldt meg inn så nå har jeg gjort mitt?
Er det sexen jeg savner?
Noen som går i veien når jeg skal lage mat?
Trenger jeg noen å krangle med?

Synspunkter? ;-))

Still dere i kø jenter!! Båten er på vannet, og den som er tidlig ute kan få en gratis rotur. Trebåt selvsagt. Kan love svanesafari og hjemmelaget hvitvin:))

O dere orakler ut i kjærlighetens bratte og kronglete stier, her trenger jeg hjelp til å gjøre det rette. Eller snarere, gjøre det på den rette måten. Og problemet er altså helt motsatt av hva dette stedet handler om, her er oppgaven altså at vi miste noen.

Traff henne for et par uker siden, hos en felles venninne. Vi endte opp med å tilbringe helgen sammen, og har truffet hverandre et par ganger etterpå. Hun er verdens snilleste og beste jente, det føles allerede veldig naturlig å være sammen med henne og vi har det veldig hyggelig. Hun har vært singel en god stund, veldig klar for å treffe en. Jeg merker at hun er i ferd med å bli knyttet til meg allerede, men jeg kjenner at dette ikke er riktig. Og da har jeg ikke lyst til å la det gå videre, selv om jeg absolutt synes det er herlig med både kos og sex igjen etter noen måneder alene.

Sånt bør jo egentlig sies ansikt til ansikt. Pga avstand og at begge har barn, er det imidlertid ikke så enkelt å treffes, og det blir kanskje en uke eller to mellom. Blir liksom feil å avtale møte, la henne glede seg i flere dager, for så å dukke opp med et sånt budskap. Som menn flest er jeg ikke veldig flink til å uttrykke slikt, er redd for å mygge ut (ja, jeg vet jeg er feig...) på telefon eller ansikt til ansikt.

Så egentlig har jeg mest lyst til å skrive en hyggelig e-post, så jeg kan formulere meg på så ok måte som mulig. Jeg hadde foretrukket det selv også, for jeg da ville være alene med reaksjonen min. Men et problem er jo selvsagt at jeg ikke vet hvilken situasjon hun er i når hun leser den. Jeg tror ikke hun leser mail på jobb, men hun kan jo ha barna rundt seg.

Hva synes dere andre er det mest hensynsfulle og ok måten å gjøre dette på? Det blir jo ikke hyggelig uansett, men jeg ønsker å såre henne minst mulig.

Hei alle sammen!

Skal vi ta et glass vin? Her altså;)
Hatt ei barndomsvenninne på middag, flinksteik, kyllingfilet, hjemmelaget båtpoteter, gresk salat, og stekt champinjong og løk!
Til dessert, jordbær med mørk smelta sjokolade som har stivna i kjøleskapet. Deilig!
Ellers hjemmelaget iste! Hatt en koselig ettermiddag!

Nå kanskje et glass vin før sengetid?

Da er min tid på sukker slutt ^^
Ønsker dere alle lykke til videre ;)
Ha en strålende sommer alle sammen!

Chiao
gr8

Lørdag kveld

Siste svar lø. 13 juni 2009 21:37 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym Med ut...?

Er det noen som har lyst til å bli med ut på byen lørdag kveld? Jeg blir gjerne med ut på pub pg/eller nattklubb:) Kjenner ikke mange folk fra før i Oslo, men kanskje noen her har lyst til å bli med ut?

Føler at jeg går på det samme uttestende, ser derfor etter noen tips fra andre bytravere.

Selv går jeg på alt fra Tors Hammer- Mono til Circus - Donald. Men blir ofte en av disse 4 når man først kommer seg ut å skal danse.

Kom gjerne med forslag og kort anmeldelse om du gidder.

Problemet her inne og andre nettsteder for den sagt skyld, er at man får aldri jentene for seg selv. De får stadig vekk meldinger fra gutter (iallefall de mest interessante), og sånn sett blir det vanskelig å holde på hennes interesse.

Det er forsåvidt lett å forstå jentenes tankegang i en slik situasjon. Treffer du ei jente IRL ute på byen eller andre steder, så får man konversere uforstyrret. Man har oppnådd en kontakt, som, forutsatt at førsteinntrykket har vært bra, er noe helt annet enn hva det er mulig å få til ved å skrive til hverandre. Det siste er ganske åpenbart, men rådet mitt er da at man ikke nøler for lenge før man sjekker motpartens interesse for å møtes. Dersom man da ikke får en positiv respons, så er det bare å droppe vedkommende, da den personen nok ikke er her for å finne seg en kjæreste. Er mange nok som er her av ren nysgjerrighet.
Disse bør man luke ut fortere enn svint. ;p

Ser det er mange som klager på at de ikke får svar når de skriver en melding til noen... Men er det sånn at dere som bare skriver en liten kommentar, ett ord eller noe forventer at man skal svare?? Hvorfor skal det være mottakeren som skal starte samtalen?? Er man intressert får man skrive litt mere da...
Jeg har prøvd å være flink å svare alle, men får veldig mange meldinger fra nye hver dag, og da er det ofte enklest å bare lime inn de ferdige avslagene som er her til de som ikke er intressante... Og da jeg får ett krast svar tilbake fordi jeg ikke er intressert, så mister jeg virkelig lysten til å svare alle...
Og til siste... Hvorfor kan ikke folk prøve å ha litt selvinnsikt når de sender en melding.... Er du virkelig mindre pen, så burde du vite at du har lite sjans hos en som er ganske mange kategorier høyere...Det er bare å innse at de fleste mennesker uansett alder, ser mye på utseende, om det er på nett eller på byen el.l.

Hei :)
Dem fleste opplever en eller annen gang et avslag når det gjelder jakten på kjærligheten. Dette skjer når en setter et hjerte på noen for å la dem vite hva en mener om dem. En ikke får svar på meldingene en sender. De gangene en skriver med vekommende også plutselig avsluttes samtalen. Når daten ikke møter opp. En dater og får høre at en ikke er det den andre vil ha.

Tanken bak denne tråden var at vi kan hjelpe hverandre ved å komme med måter vi håndterer slikt. Dette vil støtte oss og vi vil slippe å føle "avslagende" så kraftige som vi kanskje føler dem nå. Alle har en måte å reagere på. Og alle kjenner til standard settninger og kan mange teorier. Men la oss diskutere og får frem forslag som kan kan være en tankevekker for flere.

Hvordan håndterer du et avslag?

Det er mange gutter som setter hjerter på meg, både gule og røde. De har ikke bilde i profilen og tar aldri kontakt. Hva er vitsen?
For meg er bildeløse profiler fullstendig uinteressante......

Vis dere frem gutter!!!

En dag uten å logge seg på Sukker...klarer dere det? Ser ut som om maaaange av dere er hekta! (er i ferd med å bli det sjøl) Mange er her time etter time kveld etter kveld (og dag!)
Hvor iherdig leter dere etter den ene perfekte? Har opplevd å være på en alle tiders drømmedate i 5 timer, der han flere ganger lot meg forstå at vi hadde kjempekjemi...og da jeg kom hjem koblet jeg meg opp på Sukker for å se på posten min..og der var han allerede....blir sliten, jeg....jeg har da et liv? (Eller ikke..?)

Hei! Nå har det seg liksom slik at jeg plutselig trenger ny mobil, og ettersom jeg har ikke vært på utkikk så lenge, lurer jeg på om dere har noen anbefalinger.

Har du en mobil du er veldig fornøyd med? Det viktigste er at det er god lyd, at den har gode knapper å taste meldinger på, og at den har greit brukegrensesnitt, og ikke må lades hele tiden.. Jeg brukte også "tidsbestemt lydløs"-funksjonen mye på den gamle jeg hadde...

Forslag tas i mot med takk... :-)

Fjas og fakta om å finne den rette

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Archer

Fant et litt morsomt program på NRKs nett-TV, "Fjas og fakta om å finne den rette", om bl.a. nettdating. Mest fjas, men med noen gullkorn innimellom. På ca 35 min er det en "kobler" som har en interessant kommentar: "Folk blir veldig kresne og stiller seg kritisk på avstand. Ingen er bra nok. Hvis ikke noen er bra nok, så må du ikke ha en kjæreste. Du kan ha rett, og være helt alene." Noen som kjenner seg igjen?

Fant forresten et annet morsomt et også: "Fakta på lørdag: Kan eg bli ein betre elskar?" Selvtillitboost til alle menn som noen gang har tvilt på seg selv! ;-) (Jeg vet ikke om jeg hadde tatt bryet med det trege kvinnfolket, men...)

Ja, dette er sant :) jeg skal på 1st date i utlandet, eller for å si det slik på flyplassen :) vi skal bestille flybiletten og alt på forhånd.
Vi har snakket sammen et par uker på msn og sendt litt meldinger, slik at vi kjenner vel hverandre litt ( selv om nett er nett)

flere som tør dette? hadde vært morsomt om de som eventuelt gjør dette, forteller om hvordan det gikk. =)

gleder meg noe utrolig, selv om jeg har masse nerver :)

Er det 30, 300 eller 1000 liksom?
Og finnes det bare kikkere her, jeg mener lesere?

Ja,,no sitt eg her i min siste time i trettiåra,,,
Bør eg få panikk,,,eller bare nyte det å være førti, flott og frodig ??
Trur eg velger det siste,,, bare å hive seg inn i virvelen av flotte folk i førtiåra,, alternativet er så mykje værre. Skål folkens. :o)

Det dummeste en jente gjør er å gjøre en mann oppmerksom på sine cellulitter.
Det dummeste en jente gjør er å fortelle en mann at hun har fått litt mage.
Det dummeste en jente gjør er å i det hele tatt fortelle en mann hva hun ikke trives helt med.

Menn ønsker jenter som er fornøyd med hele seg og som ser lett og lyst på livet.
Spar menn for "negative bagateller" og en mann er glad!
Spar en mann for problemer og gi ham gode blowjobber og mannen er lykkelig!

Da glemmer nemlig en mann å i det hele tatt vurdere hvordan kvinnen har det......og forstår ingenting når hun da går fra ham.....

Noen som har erfaring med Kayland Apex Rock eller Scarpa Ladakh GTX eller begge....
Erfaringer i kupert vs flatt terreng, i varmt - kaldt og tørt - vått klima....?

Aha !

Siste svar to. 11 juni 2009 23:59 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Gammel

Nå vet jeg hvorfor dere er single jenter , dere vil jo bare ha karer som er yngre jo !! ihverfall flere her enn når jeg er på by,n , eller ??

som er like henførende som en arie av Mozart?

Har menn begynt med fake-profiler, tro? Jeg tror egentlig dette er en person som ikke kan språket, men som har brukt ordboken flittig. Dette fordi bildene virker veldig ekte. Men man kan jo begynne å lure. Det står ingenting om at han ikke snakker norsk. Likevel finner vi setninger som:

"Jeg liker om å være leken og åpen".
"Begge to et telt og en godt hotell er som jeg liker i ferien".
"Du kjære å nyte livet din".

Har andre jenter funnet profiler med merkelig språk?

Om han er seriøst på leit, hadde det vel vært bedre å skrive på engelsk? :-)

Jeg her helt ny på sukker.no. Vet egentlig ikke helt hva det går i. But here goes: Noen jenter som vil være med på en middag og noen drinker på lørdag? Skrik ut!

Hei. Jeg er en supertøffel og jeg skulle gjerne hatt litt bedre selvtillit...

Hva er beste måten å starte på?

Så var sommeren her... Nakne legger og lår skal holdes glattbarberte og brune...

Håper flere kan komme med gode tips angående barbering av bikini området og hvordan man unngår nupper.

Har dere prøvd voks?
Får meg liksom ikke til å bestille time for å ligge foran en totalt fremmed og ta det aller helligste.... brasilian eller ikke da går jeg heller med noen nupper...
Men ingen erfaring der så kanskje noen kan overbevise meg om noe annet?
Prøvd hårfjerningskrem men der får man mange inngrodde hår etterpå..

Kom igjen da jenter? sommertips til oss sukkerjenter for den beste pleien :))

God sommer til dere alle:)))

Beklager litt skrivefeil men jeg er trøtt å burde ha hvert i seng for lenge siden :)

Unger

Ingen svar
(mann 51 år fra Rogaland) Privat melding

Vel dette med bilder går begge veier .
Jeg synes personlig vi skal holde barna våre utenfor diss sidene . De har ingenting her å gjøre .
Har man barn skal man introdusere dem til partneren til det er en trygg kontakt for begge parter å der er snakk om å gå videre i livet med dinå å mine å kansje våres :)
Vel det er nå mitt syn på saken :)
R

Løst og fast, om vær og vind!

Middagstips og hverdagssysler! :)

Fin dag?

Etter å ha lest en del tråder lurer jeg på følgende:

Er det virkelig så få på sukker som har positive erfaringer med det motsatte kjønn? På meg virker det som om sukker er som et fluepapir på mennesker som totalt mislykkes ute i det virkelige livet også. Er det bare en minoritet av menn som har trua på kvinnen eller visa versa.

Er det en gjengs oppfattning at sukker er en ”hallik” som skal ordne opp i problemene med manglende samliv og kjønnslig omgang, eller er det på tide å hoppe ned fra gjerdet og gjøre en innsats selv?

Om det er noen som ikke føler seg truffet, enser jeg håp for kongeriket og dets borgere :-)

Kom til å tenke på en ting når det kom med snakke om å legge ut barn... Det er jo mye snakk om å google folk og at arbeidsgivere Googler ansatte eller potensiele ansatte. Noen som har opplevd å bli Googlet eller har funnet noe gøy med å Google andre?

Hei på !!!

Er det mange fra Buskerud som vil holde sammen ???

To ting har slått meg ,etter å å vært her en stund nå: jeg er et gammelt skinn på 52 som ikke har noe her å gjøre...leser profiler i fleng der menn på min egen alder søker etter damer opptil 48 (aller nådigst) eller deromkring., (og helst under det også)..nesten ikke et eneste manneben vil ha noen over sin egen alder ...er det bare jeg som har lagt merke til dette merkelige fenomenet? Tør ikke engang svare på sånne innlegg, der mannen på 52 har satt sin strenge aldersgrense....blir bare deppa av å være her...
Hva tror de mennene egentlig skal skje hvis daten deres skulle passere den magiske grensen, - deres egen alder? At dama kommer vaklende med stokk på en eventuell date? Det er den ene betrakningen jeg har gjort meg...
Også:
Attpåtil så er det visst helt greit for 60 åringer å skrive til meg? Hva i hule er det med dere menn som har en sånn fiks ide i hodet om at dama MÅ være yngre enn dere? Det er faktisk en stor forskjell på det å være 50 og 60...Mange tar meg for å være mye yngre, og jeg ønsker ikke å tilbringe resten av livet med en alderspensjonist, jeg er sprek og ennå på toppen av livet....er det bare menn som har en eller annen uskreven "rett" til å se om etter noen yngre enn seg? Gidder ikke engang å snakke om de 50-60 åringene som gjerne vil ha seg ei på 20....
Ønsker bare å finne en hyggelig mann på ca min egen alder, jeg ...men er utgammel for 48-54 åringene her....

Tenkte jeg skulle starte en tråd om sex... men det er gjort for mye her inne...
men kanskje en om musikk.. men det er også gjort en del ganger så en kombinasjon kanskje?
sexmusikk..eller.. pulemusikk

har dere noen gode forslag/favoritter på musikk som kan passe til det?

Bolero er vel det første som kommer opp men hva med noe mindre slitt..

wilhelm-tell overtyren? http://www.youtube.com/watch?v=qau7lco5RlQ&feature=related
Champagnegaloppen?

noen forslag, noe mer ny musikk ?

Enig med "nina", ungene trenger vel ikke være med på bilder her inne, og mange damer og som har dem med ser jeg