Sukkerforum

Ok, jeg har møtt ei jente. Ikke gjennom Sukker, men like fullt.

Hun er rett og slett nydelig og jeg har tryna som jeg aldri har tryna før. Møttes i forbindelse med et arrangement og vi hang sammen hele dagen, kvelden og til tidlig morgen. Prata om alt og alle og hadde en kjempetone. Vi snakka om ting jeg aldri ville snakket med en "ukjent" om, og av og til virket det litt som hun "testet" meg på enkelte temaer, siden hun har litt "bagasje" med seg i form av to barn. Hun er også noen år eldre enn meg.
Snakka med venninna hennes noen dager etterpå (felles bekjent) og hun sa "du og XX fikk ganske god tone, eller hva?". Her snakker vi en av XX sine beste venner. Hun hadde vel aldri sagt noe sånt om hun og XX ikke hadde snakket litt sammen, eller er jeg på viddene her?

Vi møttes på en lørdag, og traff hverandre så litt dagen etter og sendte noen meldinger søndag kveld. Det skjedde aldri noe denne helgen, ikke klining, ikke i seng sammen.

Onsdagen etter mannet jeg meg opp og ringte hun, og da ble vi sittende og prate i halvannen time, igjen med en helt fantastisk tone. Skjebnen ville ha det til at hun nå har vært i utlandet en uke, så kontakten har vært så som så. Vet hun kom hjem i kveld, og har tenkt å ta kontakt igjen over helgen.

Poenget er at jeg har så lyst å si hva jeg føler for henne, at jeg har tryna helt og bare MÅ treffe hun igjen så snart som mulig. Hun bor også ganske langt unna meg. Det er jo en og ikke et problem, tenker jeg, men en utfordring. Samme som med barna hennes.

Men, nå begynner det å bli en syv-åtte år siden jeg var skikkelig forelska, så jeg er utrolig usikker på hvordan jeg skal te meg framover. Skal jeg være åpen om følelsene mine hele veien, eller skal jeg holde litt igjen og se hva som skjer?

Har vondt i magen, på en god måte, hver gang jeg tankene flyr til denne skjønnheten. Og, de flyr ganske ofte:)
Samtidig blir jeg litt usikker siden det er jeg som har tatt kontakt de tre siste gangene. Er det liksom sånn at jeg som mann må ta kontakt hver gang? Gir hun signaler om at hun ikke er så interessert som hun har gitt inntrykk av, eller hva er greia?

Håper noen har ett og annet innspill til meg i alle fall, om ikke annet for å bli litt beroliget :)

På forhånd takk!

skjer a folkens?:)

Jeg reagerer noen ganger her på forum på at endel damer synes å bli så lett provosert over det som skrives.
Det blir litt kjærringfære. Da tenker jeg at uff hu der er for sint til at jeg ville være gift med hu!
Ka ni trur?

Åhh.. helt utrolig! Jeg har vært på sikkert 6-7 dater her inne, og alle jeg har datet har vært flotte snille og pene jenter, men hadde ikke fått noe gnist for å dra det videre. så var jeg på date nå nettopp og herregud, jeg ble så ekstremt betatt.

Både utseende og personligheta var HELT HELT utrolig unik og fantastisk, nesten at jeg kan si at jeg ble forelska vetu..

nå er jeg livredd for å drite meg ut å miste henne videre i datinga ( typ alle "reglene" som ble listet opp her om dagen.
hun likte meg også virket det som, og vi kysset på date 1.

hvordan går jeg videre? altså vi skal ut på date nr 2 nå snart, men er så utrolig spent! tok meg faktisk fri fra jobb for å ikke virke helt utslitt på daten:P

vi sender litt sms, om veldig generelle ting, kanskje 2-4 sms om dagen, jeg er veldig vant til få mye sms fra jenter som liker meg, men dette er ikke tilfelle nå. bør jeg være laidback og la henne "jakte>" meg ? redd for at det ska kjølne for hennes del da, og det vil jeg jo ikke!

forresten jeg bor i oslo, og lure på nå spennende forslag å gjøre på div dater?

og du finner personens ytre tiltrekkende, hva er det verste h*n kan gjøre som bare gir deg total avtenning igjen?

Gutt og jente avtaler en kaffedate. De sitter og snakker noen timer til den ene må gå til en viktig avtale. Så skilles de:

J: Kanskje vi møtes igjen?
G: Ja, det ville vært trivelig. Det var så at du reiser bort noen dager nå?
J: Joda, det stemmer.
G: Da kan vi kanskje meldes når du er tilbake, da?
J: Det kan vi gjerne.

Gutt trodde dette betydde at jente ville treffe gutt igjen, jeg, men så feil kan man visst ta...

Slapp av

Siste svar ma. 3 aug. 2009 16:25 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym YogSothoth

Ingen er ute etter deg.
Big business vil ha pengene dine, men de passer på deg også.

Se litt på TV. Det er ikke bortkastet tid.
Du kan stole på mediene.

Ozonlaget, havene og atmosfæren har det alle helt fint. Miljøfolkene juger, ikke tro på de.
Staten tar vare på deg. De sier ifra om alvorlige problemer. De bryr seg om deg.

Alle kan bli lykkelige.

Kjæresten din har ikke andre forhold. Vennene dine ler ikke bak ryggen din.

Livet er ikke meningsløst.
Det er et liv etter døden, og det er mye bedre enn dette.

Slapp av.

Uff , siste dagen av ferien og så dårlig vær som det har vært ....
Det var flott føste uken i juli .....
Og så er det søndag ..den dagen man savner en kjæreste mest.

Men det er vel bare å brette opp armene og ønske høsten velkommen .... skjer noen spennende ting da også..
Målet for året som kommer må være å ikke være singel til neste sommer ..... For da har ikke været noe å si .. da kan man tulle seg inn i et teppe og kose seg sammen... ;o)

Hvor lenge blir dere sittende, hvordan avslutter dere, hva sier dere?
Er så redd for å bli "sittende fast" om det er tragedie, og hvordan å takle om den andre vil møtes igjen og ikke jeg....

Solstikk

Siste svar ma. 3 aug. 2009 00:38 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Løsbart

Hva har skjedd med kvinnfolka her i sommer? Jeg har jo fått flere henvendelser de siste to ukene enn de foregående nesten to årene til sammen på Sukker. Har damene fått solstikk, eller? Tidligere har bekymringen her vært å få folk i tale, nå er den hvordan jeg skal håndtere de ulike henvendelsene jeg får og dialogene jeg er involvert i - og det er jo heller ikke lett...

BT konkludere at kvinner har makta.

Etter lest på forumet her stemmer vel det ikke alltid...

http://www.bt.no/forbruker/samliv/Kvinner-har-makten-blant-nettsjekkere-899976.html

Heia ODD!

Siste svar sø. 2 aug. 2009 22:40 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym *NOT*Pingu

1 - 0 etter fantastisk mål av Bentley. Dette liker vi =)

Måker

Siste svar sø. 2 aug. 2009 22:21 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym ensiferrum

De tåler rottegift. Hvorfor det? Hva kan man knerte måker med?

Jeg har altfor mange måker som holder meg våken om natta... Er sterkt plaget av det.

før det er "greit" å ha sex?

Eller vis a versa ;-)
Tok meg friheten til å kopiere over et svar jeg ga i en annen tråd. Følte kanskje at den fortjente en ny.
Lett å skylde på M&M og forlange at Sukker skal løse knuten, men er ikke brukerne her inne til syvende å sist ansvarlig for "klima" som skapes mellom "oss" ?

Kan ikke se noen annen løsning enn at både jenter og gutter må ta en sjanse her. Date en dame eller mann som ikke passer 100% og se hva som skjer? Hva har man å tape, en time eller to på en cafe over en kopp te eller kaffe? Tipper de aller fleste single "kaster bort" adskillig flere timer på å ignorere de som ikke er 100% på nett..
Å svare noen er ikke det samme som å gifte seg å leve ulykkelig alle sine dager. Det må man ikke etter en date heller ;-)

Noen ganger er det desverre bare slik at avstanden er for stor, men da kan man jo sende et takk, men nei takk å vise såpass respekt for vedkommende at verdigheten består ;-)

Det alle burde lære så fort som F.. her inne er at man ikke kan kreve oppmerksomhet og at man ikke kan se på et avslag eller manglende respons som mer enn det er. Et ukjent menneske har av en eller annen grunn annet å gjøre enn å date "deg".
Kanskje har de andre på gang og ser an litt, kanskje er de på ferie eller bare "litt" trege med å svare.. Uansett er det ingen grunn til å ta det personlig all den tid de avviser en profil uten å vite hvem som egentlig ligger bak den ;-)

Å skjelle ut noen fører intet godt med seg, tvert i mot...

Tenk om det bak en litt uproff profil med dårlige bilder skjuler seg en svært så spenstig, spennende og morsom mann/dame som er nettopp det du trodde du så etter i utgangspunktet.

Eller har andre noen bedre forslag her inne?

--------------------------------------------------------------------------------

Hvordan gjør man det om man ikke vet kallenavnet?
Jeg har ganske liten tro på matchtall da motsetninger kan tiltrekke også, er det noen måte å gå rundt dette systemet?
Ba en venn gå inn å tite på en profil jeg fant interessant, men det gikk ikke. Personen fikk opp at nicket ikke fantes eller hadde for lav match. Hvorfor det?

Kanskje teit å spørre om dette på forumet da, siden kvinnene på forumet vel er mer aktive brukere enn de som ikke har peiling på at det finnes et forum her(!), men jeg spør nå allikevel...

I min ikke så voldsomt store erfaring etter å ha snakket med et par kvinnelige brukere av Sukker (som ikke bruker forumet, og ikke visste at det fantes før jeg nevnte det), så var fremgangsmåten deres omtrent som følger:

Opprette profil (ikke-betalende, selvsagt), legge ut et profilbilde men ikke gidde å legge noe særlig i albumet, svare ganske gjennomsnittlig på matchingen for å bli fort ferding med den kjedelige greia, skrive kjapt, kort og greit om egne interesser.

Og logge av.

"Agnet" er lagt ut, og dermed glemmer de hele Sukker for en stund. Helt til de får e-poster som sier de har fått meldinger. Så når de får tid / gidder går de inn på profilen sin, sletter de som ikke ser interessante ut, og svarer på den/de få som er interessante (kjekke).

Så logger de av igjen.

Er dette vanlig blant jenter/kvinner her tror dere?

I motsetning har jeg inntrykk av at mange av mennene legger mer i det enn som så; de sitter gjerne lenge på Sukker og oppfrisker Online-lista, de tråler igjennom profiler for å finne noen interessante, de foretar matchsøk, de graver litt nedover i lista for å se på de med ikke så bra match, de skriver meldinger, de setter hjerter, de bruker forumet og oppslagstavla, osv. osv.

Jeg har INGEN data som viser det ovenstående; kun det lille jeg har hørt fra et par jenter jeg kjenner som har profil her, det jeg kan innbille meg selv, og egne erfaringer.

Så jeg vet ikke; er det noe i dette tror dere? Eller er det mer jevnt fordelt enn som så? Hadde vært artig med statistikk på dette.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3197374.ece

Endret innstillingen på "sexlyst" og "porno." Tidligere har jeg hatt svar midt på treet (5) på begge disse, og fått mange røde blader på matchene. Nå endret jeg til 9 på begge - dvs veldig sexlysten og klar for porno -og fikk plutselig knallgrønne blader på de fleste profilene.

Er det sånn at damer faktisk er ganske hemningsløse, eller er det bare tilfeldig?

Barn ikke barn har vært diskutert. Muligens like greit å si ikke?

http://www.youtube.com/watch?v=-JvtlB_NzI8

Er det meningen at det er guttene som skal være initiativtakere? Er dagens jenter her i landet fortsatt relativt gammeldagse på dette punktet, slik at det forventes at guttene byr opp til "dans"? Eller synes jentene det blir mye mas om de får mailer?

Jeg er litt usikker på om det kanskje heller lønner seg å avvente....tenker at om hun er interessert så tar hun sikkert kontakt, så det er ingen vits i å mase. Kanskje bare sette et gult hjerte og vente et par uker?

Ka dokke trur? :-)

Litt rare spørsmål, men jeg tenker mye på det for tida.
Når er man liksom kjæreste? Når starter forholdet? Åssen veit man at forholdet har startet?

Jeg traff en her inne for noen uker siden etter å ha vært medlem i 5dager, superbruker i 2dager =)
Vi har vært på et par dater og han har vært på besøk hos meg noen ganger nå (ettersom jeg har barn fra tidl. kommer han etter at barnet er lagt). Kjemien og tonen er fantastisk, jeg har blitt fullstendig forelsket. Når vi snakker så prater vi som om det er oss, hva vi skal finne på en annen gang. Vi planlegger litt sånn underbevist, samtidig som vi er enige om å ikke gå fort frem.

Men over til greia.. Får spørsmål om vi er sammen, da veit jeg egentlig ikke hva jeg skal svare.. Føler at med han er det riktig, men det har liksom ikke blitt "sagt/bestemt" at nå er vi sammen.. Han er drømmemannen jeg ikke trodde fantes..

Ble knotete dette her... jaja

Dette må være det minst viktige spørsmålet (nest etter om det heter hvitost eller gulost) som har kommet opp på lang tid her. Men likevel: jeg funderer stadig på det når jeg skal sende avgårde en melding, så derfor spør jeg:

Hva foretrekker du at det står i en melding eller i en SMS som du får;

1. Hadde vært hyggelig å møtes!

2. Hadde vært hyggelig å treffes!

3. Hadde vært hyggelig å sees!

Eller er det ingen nyanseforskjell her i det hele tatt?

6 ganger fler henvendelser - not...

Jeg har selv møtt foreldrene til motpart etter bare ett par uker, men også etter 2 måneder første gang.

Dette vil variere fra person til person, men det er vel allikevel anbefalt ei minstegrense for når man bør treffe foreldrene til hverandre? Hvor lenge bør man kjenne hverandre før man treffer foreldrene til motpart?

Gud så Kjedelig

Ingen svar
(mann 35 år fra Rogaland) Privat melding

Så satt jeg her da midt ute på havet og alle på msn-lista mi er enten på fylla eller så sover dem...

Jeg blir så "sur". Har mange fine bilder, men de er over 3MB. Får ikke lagt de inn her. Kan noen fortelle meg hva jeg skal gjøre ?

Madonna

Siste svar lø. 1 aug. 2009 21:54 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym mann40

Fryktelig lei for at jeg ikke er på Madonna-konsert nå, ja... :-)

Hvorfor er det sånn at mange gutter/menn ikke vil ha noe seriøst? Eller de vil kanskje ha det, men klarer ikke helt og holder kanskje på med flere likevel..?
Eller har jeg bare støtt på helt feil mennesker...?

Kan noen hjelpe meg med dette:

På siden med siste som beøkte din profil, står det at x antall har vært innom profilen min. La oss si at 100 har vært innom, og at siste er en som heter "Kvinn1". Neste gang jeg sjekker, står det at 110 har vært innom profilen min. Det betyr at 10 stykker har vært innom etter Kvinn1.Da burde det stå 10 navn før hennes på listen - men så står det bare tre?

Betyr det

a) at 7 stykker med match under 70 har vært inne og sett på profilen min eller

b) at de tre som har vært inne etter Kvinn1 har vært inne tilsammen 10 ganger?

Lurer jeg, siden dette har noe med interesse å gjøre...

Hæ?

Siste svar lø. 1 aug. 2009 20:40 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym sidonia

Hvordan kan jeg få meldinger fra folk som - ifølge besøkslisteoversikten - ikke har vært innom profilen min...? Er det en funksjon et sted her jeg har gått glipp av?

Blitt oppgitt og funnet det uinteressant når jeg får meldinger som:
- Hei hei, har du en fin sommer?
-Hallå sexy, åssen i alle dager kan noen som deg være singel?
- Heisann, fin profil. Hva driver denne frøkna med da?

Men så fant jeg en jeg ville skrive til og skrek nesten høyt når jeg så at jeg skrev: Hei, likte profilen din..
Hva i alle dager skal man skrive? Man vil jo skille seg ut og vise personlighet, men det står heeeelt stille for meg. Det var visst ikke så lett som jeg trodde hehe ;)

Hva slags meldinger reagerer dere negativt/ positivt på? Eller er det kun bildet som teller?

Det er noe som jeg vet
Om bensin og kjærlighet
At det går fort tomt
Når du har for høy hastighet

Det er en ting jeg har lurt på en stund, og som jeg gjerne skulle hatt svar på:
Hva er greia med at dere menn tar med dere diverse lektyre på toalettet å blir sittende der inne i vinter og votter??

Når jeg selv, og de fleste andre damer jeg kjenner må "bummelumme" går vi inn, gjør det vi skal, vasker hendene, og så er vi ferdige! Mens menn ser ut til å gjøre det til en liten lese-fest??

Whats up with that?

Sommertid

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym molla

Mange som drar på Hawaii-party i sommer? Sett opptil flere menn med solbriller, singlet og Hawaii-krans rundt halsen på profilbildet sitt. Nesten så jeg trodde det var samme person, helt til jeg så dem samtidig på online-lista! :)

er det seriøst ingen jenter som svarer når de får mail.
denne sia virker ikke så seriøs som man skal ha det til...

Hva foretrekker dere gutter? Kjør debatt!! Dette blir jo nesten som ruglete eller glatte pomme frites:-)

Sånn, da har jeg vært gratismedlem her en god stund, og må prøve som "ordentlig" medlem også før jeg gir opp. Er dette alt som skal til for å finne drømmemannen, eller? =D

Reagerte på disse uttalelsene i Dating Magasinet:

"De normalt attraktive jentene, men som feilvurderer (feilerfarer) totalt sin attraktivtet som potensiell samboer/ektefelle. Et typisk kvinnelig fenomen siden helt normale jenter kan få masse oppmerksomhet og i utgangspunktet så mye sex de vil, også med attraktive menn. Men det betyr ikke at vi vil ha dere som samboere/ektefelle."

"...En nokså kjip konsekvens av dette er at kvinner gjerne får urealistiske forventinger til hvem de kan få som kjæreste. For når disse «drømmegutta» slutter å dele på godene og binder seg til en, står flere kvinner igjen og lurer på hvorfor menn ikke vil binde seg. Sagt på en annen måte. Kvinner kan ha sex med menn av en annen «kvalitet»...enn hvem de kan bli kjæreste og gifte seg med."

Skal man seriøst måtte godta å ha en partner man ikke tenner helt på eller er skikkelig forelska i? Ble helt redd jeg nå, hva om jeg er en av de kvinnene med "urealistiske forventninger" til egen partners attraktivitet?
Jeg er på ingen måte opptatt av hvordan en mann blir oppfattet som av andre, men i mine øyne skal da kjæresten min være den beste?!
Er jeg dømt til å leve alene om jeg har for god smak i forhold til eget utseende?
Hva skjedde med personlig match?

Noen her som liker trance/techno?
type:
Ronski Speed ft Mque - Are You(Sun Decade Mix)
http://www.youtube.com/watch?v=GRNzB53yz_w&feature=channel_page

James Wood pres Wandii - Kinetic Caper
http://www.youtube.com/watch?v=q015F-qtwGQ&feature=channel_page

Ashley Wallbridge & Andy Moor feat Meighan Nealon - Faces
http://www.youtube.com/watch?v=KuVFODl_Q5s

Gjerne legg til noen sanger (i samme sjanger) om du vil.
Vet dette ikke er noe musikk forum men kjeder meg vilt :P

http://www.youtube.com/watch?v=6T-dA1jH8QQ

Jeg synes det kan være vanskelig å lese folk når man møtes som dette, spesielt noen eksempler:

Om man skriver flere meldinger om dagen med noen og kontakten er god (de svarer raskt osv), så blir det plutselig bare helt stille. Hva skjer? Går vel an å si fra om man har møtt noen andre mer interessante eller om det er noe annet, men synes det er litt dårlig å bare forsvinne sånn...

Noen jeg skriver med svarer på meldingene etter et døgn eller tre hver gang, ennå jeg ser de er pålogget så godt som hele dagen og at mine meldinger blir lest nesten med en gang. Betyr det at jeg bare holdes på gress i tilfelle og at de egentlig ikke er så keen?

Hvis du som jente eller gutt møter noen, blir forelsket, eller venner først og så forelsket, og motparten sier de vil vente med sex.

Hva gjør du da? Sier det er ok eller snur og går din vei. Årsaken til å vente med sex kan være mange. Noen har hatt dårlige erfaringer med sex og forhold og vil vente med sex før man er et stykke inn i forholdet. Noen er jomfru og er ukomfortabel med å ha sex med en person de ikke kjenner. Noen er religiøse og vil vente til de er gift.

Uansett grunn, ville du avbrutt forholdet bare fordi partneren din vil vente med samleie? Eller ville du respektert denne personen og ventet?

Hilsen Gutt30

Hei
Er det slikt at du vil at utseende på din kommende kjæreste skal være finere enn dine venners kjæreste? Og at kjæresten skal være den fineste av dens venner?
Alle stygge h*n'er har fine h*n venner

Hva er galt med å bare være ærlig, si at man liker eller ikke liker noen, fortelle hva man føler (selvølgelig ikke i overdreven grad), og å drite i alle disse spillereglene med korrekt fremgangsmåte for dater?
Nå er jeg singel for første gang på veldig mange år, og blir helt matt av at dette amerikanske datehysteriet har inntatt Norge også.
Hva med å bare holde det naturlig, og når man møter noen så er det dere frem til man finner ut om det har en fremtid.
Finner det merkelig at man skal date flere samtidig og å få svaret "nei, vi er ikke sammen, vi bare dater".

Skal jeg kanskje skylde på Loreal fro at dagens kvinner "lever i tiden og forventer effektivitet"?
Lite romantisk...

Jeg er jente (+ - 40).
Av mine 50 beste matcher er det i dag bare 4 mannlige superbrukere.... !
Vel, vet ikke om jeg skal synes det er dumt eller bra....
Det er på en måte bra for meg - for de får jo ikke lest profilen eller skrevet til de fleste av mine rivaliserende medsøstre... Og ettter sigende er det enda færre superbrukere blant jentene. Eller er det kanskje ikke så bra? For jeg skjønner det ikke! Hva gjør de her? Og hvorfor vil de ha så lite utvalg? Hvor gøy er det å være her og ikke kunne lese mer enn et par profiltekster?

En og annen tar seg sikkert en pause, og en og annen er sikkert bare registrert for å ha mulighet til å gå fest osv. Men det sender meg likevel noen signaler om at det ikke er så mange som er på aktivt jakt etter sitt livs kjærliget. Da ville de nok spandert den lille ekstrakostnaden, tenker jeg...

Inntrykket blir lettere useriøst, med så mange som er avhengig av at jeg og noen få andre jenter tar kontakt med dem...

Noen fler som får ferie blues? Har gledet meg til feire en stund, men synes alltid det er vanskelig å finne ut hvordan jeg skal bruke den og så ender jeg med at jeg blir litt nedfor.

burde ikke Sukker ta initsiativ til å forbedre tilbudet sitt?

lage interaktive funksjoner for brukerne som kortspill, brettspill, interesse chat osv.

i tillegg er det sikkert en mengde andre funksjoner som kan utvikles for å tilfredsstille det behovet. som feks virituelle blinddates.

resultatet ville da kanskje bli et nettsamfun for single fult av trivelige aktiviteter og morro :-)

ville du brukt et slikt nettsamfunn?

Store tid nå er det mye rart som dukker opp på listen min du... Anser meg selv til å være passe godt til å tippe alder på folk. Og nå tror jeg det er særdeles mange som lyver fælt på alderen sin. Er DET noen vits??? Burde en ikke holde seg for god til å lyve dersom en ønsker å få en fresh start med blanke ark og farvestifter til???