Sukkerforum

Hvor går grensen mellom lav, middels og høy årslønn? Har lagt merke til at mange skriver høy årslønn og lurer derfor på om de % i Norge som tjener over snittet i stor grad befinner seg på sukker....

Jeg er litt forundret over at endel menn som over 40 virker utrolig trege her på nettet.

De kikker på profil, setter hjerte, melder en søt intromail, og svarer når jeg skriver tilbake, men tempoet er veldig lavt - det går flere dager mellom hver gang, de gir fra seg veldig lite "personlig informasjon", og innen de kommer dit at de spør om et treff har i alle fall jeg funnet ut at de har altfor lite drive for meg. Dette er menn som har krysset av at de vil ha barn, og et ute etter langvarig forhold. Man skulle jo tro de da hadde motivasjonen i orden og ikke har allverdens tid. Hadde jeg vært i deres sko, hadde jeg vært mye mer "på" og jeger. (Det er jeg jo nesten allerede, og jeg er mange år yngre).

Er de desillusjonerte og derfor halvhjertet, eller bare veldig veldig trege? Og er det kanskje derfor de er single og barnløse; de er egentlig ikke så motiverte eller de har ikke drive nok?

Kan jo hende jeg ikke har er representativt utvalg, men jeg nevnte det for en venninne som har vært på nettet en lengre periode, og hun hadde akurat samme erfaring, så hun peilet seg heller inn på menn under 40 de over som var uten barn (og ergo uten påviselig erfaring fra forhold) var blitt for sære og trege og "lost case". Det er jo litt brualt da, men jeg begynner å skjønne hvorfor. Selv åpner jeg for de med barn også.

Men hadde vært interessant å høre fra noen av de mennene som er over 40 og har vært lenge på nettet, men som trenger uker eller måender for å avtale en kaffe.

Gjentatte ganger hører jeg fra Oslo-gutta at jeg bor alt for langt borte. Jeg har for lengst avfunnet meg med det, og protesterer overhodet ikke. Men stusse har jeg jo lov til å gjøre. For jeg bruker temmelig nøyaktig en time fra min egen dørstokk til Bjørvika, men den andre veien har jeg forstått er omtrent en dagsreise. Det er en lengre ekspedisjon som må planlegges nøye. Man bør pakke det nødvendige, deriblant nødrasjoner og førstehjelpsutstyr. I tillegg kan det være lurt å ta med seg tolk, slik at man kan gjøre seg forstått overfor urbefolkningen her nede i bushen. Alternativt kommer man langt med en lommeparlør.

By the way: Hvor lang tid tar det omtrent å kjøre fra den ene ytterkanten av Oslo til den andre?

(PS: Jeg bor i Horten.)

huff..får ikke sove og må opp klokken 4:30...ajajaj trenger litt moralsk støtte her nå altså. det er jammen meg....

Jeg leste et sted at de fleste menn foretrekker jenter med "vanlige" yrker - lærer, sekretær, regnskapsfører - framfor de som driver med noe litt mer uvanlig. Selv anser jeg at jobben min er nokså uvanlig, men stemmer det virkelig at mange hannkjønn lar seg skremme av det? I så fall: Hvorfor er det slik?

Helt topp kveld ! Hilser til alle de hyggelige jeg traff . Sukker har gjort en super innsats. Takk og takk

Opera fest

Ingen svar
(mann 74 år fra Oslo) Privat melding

Hei. Takk for en herlig kveld i Oslos storstue Operaen.
Jeg søker den flinke dansepartner som fra Ski ( Fredrikstad) ga meg en veranda leppe i premie.
Håper du vil ta kontakt.

Dette har sikkert vært diskutert før, men jeg synes nyansene er litt uklare. Selv har jeg krysset av for "langvarig forhold", men det er jo vanskelig uten først å være gjennom en "flørt som kan føre til noe". Så jeg lurer vel først og fremst på hva folk mener med "flørt som kan føre til noe".

Noen ganger blir jeg tørr i munnen og stiv som en stokk. Det skjer særlig når en vakker kvinne viser meg oppmerksomhet. Hvorfor er det slik i en alder av snart 50 år?

Jepp, da har BaoWoW fått susen på sukker

Kan noen rate profilen min å fortelle hva de syns? Gjerne feedback

God helg

jeg kunne godt tenkt meg en sommerflørt med ei søt jente her i kristiansand!

hva er andres håp å planer for sommer da?

Og da mener jeg; hva er det som gjør at du får et godt øye til denne personen??
Hår, smil, øyne, klær, væremåte, stemmen, blikk, bil, rumpe, etc.......?
Er bare nysgjerrig:-))

Hva gleder du deg til?
Hvor bor dere?
Hva band skal du se?

Skulle gjerne ha "deffet" vekk litt underhudsfett før ferien om noen uker, Bare for å føle meg mer vel i bikinien:)) Antar at det er mange i samme båt!!
Det går greit å spise sunt og passe mye, helt til kvelden kommer......................:(

Gode, effektive råd til kosthold ønskes. Jeg trener mange ganger pr uke, men er det spesiell trening som trengs for å nå målet mon tro??

Slutt med det! La folk få en sjanse til å svare!
Ikke alle har anledning til å svare med en gang meldingen er lest, og kan lese meldingene for å senere sette seg ned å svare på de! :)

Dere må ikke være så utolmodig.
Men det er jo bare en gang jeg har blitt skjelt ut for ikke ha å ha svart en på to dager. To dager hvor jeg ikke en gang var pålogget.

Jeg liker Bo Kaspers - men jeg har aldri hørt dem live.
Jeg liker operabygget - det må da være tidenes location for en bra sommernatt?
Jeg liker mennesker - hit kommer det så mange at man kan velge å gjemme seg litt i mengden eller bli kjent med en hel drøss.

For første gang vurderer jeg å gå på en ekte sukkerfest! Flere som tenker som meg, eller? Noen som allerede vet at de skal? :-)

http://www.youtube.com/watch?v=Q4JzTSIbmmY&feature=related

vann

Siste svar lø. 27 juni 2009 20:46 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym seriøs

Hva jeg drikker ? Vann selvfølgelig......fordi vann er sundt og fordi det er den beste tørstedrikken i varmen.
GOD SOMMER.....

og jeg bruker den til å vaske leiligheten.. flytter ut imorgen.

trøste meg med taco og film =)

Skriver dere med flere samtidig som dere er interesserte i?

Er enig med deg Det er alt for mange menn som har kone eller kjæreste.
Lite seriøst syntes jeg....er jeg gammeldags eller bare gammel......

ang kjærlighet

Ingen svar
(kvinne 77 år fra Oslo) Privat melding

Til Valentino.
Du har ikke truffet den rette damen da forstår du.

Har hele 5 uker ferie og aner ikke hva jeg skal ta meg til. Noen som har noen tips til ei singel jente på 32 uten barn?

Hvorfor skal alle damer jeg treffer for tiden bare ha rå, hard sex? Greit nok å stemple henne oppover veggen av og til, men hva hendte med øm og kjærlig. latter og kos, lang rolig nytelse? Har jentene blitt så overlikestilte nå at dette må til for at de skal føle seg som ekte, småundertrykte kvinner igjen?

Hvordan få sove i varmen??

I Oslo er det en bar eller noe i den duren som heter Mao. Innimellom er moten også litt Mao-inspirert, og vi snakker gjerne om ham som om det var en tidligere nabo.
Mange går med t-shirts med motiv av Che Guevara. I manges øyne var han en folkets helt.
Stalin er også en kar vi stort sett trekker på skuldrene av.

Hvis jeg anla en liten sort bart, la håret sleiket over til den ene siden, og kalte meg Adolf, hadde antagelig mora mi fått hjerteslag. Hvis jeg i tillegg åpnet en café som het "Hitler's Home", hadde jeg sikkert blitt kastet i fengsel.

Hvorfor er de andre kule, mens AH er fobundet med pest og fordervelse?

Hvis alkohol hadde vært oppfunnet i dag, hadde det trolig blitt klassifisert som det farligste dopet som eksisterte. Cannabis er til sammenligning relativt ufarlig i seg selv.

Hvorfor blir det ene sett på som en sosial ingrediens, mens det andre blir betraktet som svartedauen?

KAN JEG IKKE FÅ BESTEMME SELV ???

fikk et gult hjerte av en kar her. siden jeg tilhører aldersgruppen kvinne over 36, ramler det ikke akkurat inn gule hjerter til meg, så jeg er en av dem som sjekker alle de komplimenter jeg får. bildene var helt ok. profilen begynte helt ok.men så står det: "jeg har nok en menneskelig innlevelses evne som ligger langt over gjennomsnittet"....hmmmm. da tenker jeg litt slik; hjelp, hvem er du for en. man kan da ikke skrive det om seg selv uten at det er ironi? jeg bare spør.tror ikke det var ironi. kanskje jeg burde spørre den det gjeder. eller er jeg bare litt kravstor, mon tro?

Mer humor coming up ! Det ble så god fart på den forje, da tar vi en til null-mening tråd ! I feel crazy today! Denne blir nok vrien... knus drømmen til personen over deg. Personen over deg skal få tingen han ønsker, men på en annen måte en han trodde!

Eksempler:

Person 1 skriver:
Jeg ønsker meg lilla hår.

Person 2 skriver:
Du får et lilla hår, men du fikk sår hodebunn etter alle fargestiftene du måtte bruke.
Jeg ønsker meg en kjæreste.

Person 3 skriver:
Det skal du få, men det blir en blå med hatt og nese på.

Osv, osv, og så videre... nå var disse eksemplene tørr humor, så finn på bedre !

...ønsker å kaste bort tiden sin på å lese meldinger av typen "God profil, men du er nok ikke helt min type, lykke til videre." Og hvem gidder å skrive dem?

Trenger folk å gjøre meg oppmerksom på at de ikke synes jeg er noe særlig?

Da er det bedre med en svart liten avskjedsgave..............

Alldri lurt på hvor mange svar det er plass med på en tråd? Finn det ut da vel! Skriv noe! Og første mann til siste ordet, sant??

Er i den alderen der de fleste har hjemmeboende barn, enten som hoved- eller samværsforeldre. Meg inkludert.
Å finne noen match i nærheten av der jeg bor kan jeg glemme. Å finne en på en annen kant av landet, som kan flytte på seg, er som å vinne i Lotto. Etter ett år her på Sukker har jeg ikke vært i nærheten av gevinst.

Interessant å høre hvordan dere ser på dette. Hvordan kan det løses...

Da prøver jeg meg her på sukker for å se hvilke mennesker jeg kan treffe :-) Men jeg syntes at det ikke er så lett å forstå seg på dette match-greiene....... hvor er alle sammen??????????? Håper ikke at jeg har en så sær profil at ingen liker meg..... Jeg har planer om å få lagt inn bilde etter hvert, men det går ikke særlig fort...(er ikke noen pc-fantast) HÅPER DET ER NOEN DER UTE SOM VIL TA KONTAKT MED MEG;-)

Da er det St. Hans, og i sørnorge har sommeren kommet. Det er mange ulike lokale tradisjoner for markering og feiring rundt om i landet - hva slags feiring og tradisjoner opprettholder dere?

For meg blir det å svi pølser på bålet på stranda og klaske knott mens jeg hyler hysterisk at nå må Pøbelaspiranten komme seg opp av vannet. Bøllespira kommer selvsagt til å nekte hardnakket på å fryse uansett hvor blåfrossen han er, og svidde bålpølser kommer til å gå i ham som gudsord i hedninger.

(Alt som gjentas blir automatisk tradisjon ;-D)

Hei alle! Hvordan i all verden fungerer chatten her (husk jeg er ny,,,) vil gjerne prate/chatte med noen jeg . kan jeg?

Så skjedde det noe som ikke har hendt meg før!
Jeg har plutselig blitt barnefri på en mandag og fri fra jobben i morgen!
Pleier ikke å ha vanskeligheter med å finne noe å gjøre,men ble litt satt ut her.Er det greit at jeg spretter en flaske god vin og tar en tur på byen etterpå?Alene,sånn på en mandag?
Eller sitte å surre på Sukker som vanlig?

Lurer bare på om det er vanlig å ta med en liten ting til 'partneren' på første date? Ikke noe gullsmykke eller noe sånt, men en liten gave?
Joda, jeg har hatt noen dater(!), men har vel som regel ikke hatt med noe annet enn meg selv. Forrige gang hadde jeg med en liten morsom ting (nei, ikke tenk grovt nå...), og det fungerte jo greit. Vel - ikke så greit at jeg ikke er her fortsatt(!), men isolert sett...

Så... hvordan er det med dere (menn hovedsakelig): Tar dere med en liten gave på første date?

Hei alle sammen :)
Jeg opplever at begge kjønn ønsker at en skal ha en del felles interesser. Men ar det også er veldig viktig at en har individuelle interesser.
Hva gjør du på fritiden som du ønsker at din kommende kjæreste også vil være med på?
Og hva ønsker du å gjøre på fritiden din uten kjæresten?

Roskilde?

Ingen svar
(mann 40 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Heihei! Bare lurte på om noen her inne skulle på roskilde i år? Ikke mange dagene igjen;)

Hvor mye hår synes gutta at jentene skal ha "der nede"? Jeg har opplevd noen gutter som sier at de synes det er ekkelt hvis det er for lite (de får assosiasjon til et barn), mens andre igjen synes at less is more... Meninger om saken?

Hei! Er det noen som skal ut på byen/livet i Oslo i kveld?

Ja, som sagt så skal jet ut i RL og tenkte meg gi dere noe råd som avskjedsgave. Først tenkte å skrive hva slags tekst var best å ha i profilen og hva for bildet som vekket mest interesse. Men så ombestemte jeg meg.
Sånne råd skal ikke frelse noen og ikke hjelpe heller å bli mere populær. Men det er noe jeg vil si : DET VIKTIGSTE ER Å VÆRE SEG SELV. Ærligheten både varer lengst og er meget lønnsomt på sikt.
Ha en fin sommer alle sammen og flott fest i Opera :) Lykke til til absolutt ALLE :)
Klem fra tante O;-

Er det andre som føler at man etter en håndfull nettdates føler at det hele er blitt rutine? Var på en date som det ikke ble noe mer ut av her om dagen, og jeg var ikke engang nervøs eller spent. Hun, derimot, som var på sin andre nettdate, var like spent som jeg var på de første jeg traff fra gode, gamle SprayDate for 5-6 år siden. Skal ikke si det var derfor det ikke ble noe, men det slo meg da jeg satt på banen ned til byen og merket at de gamle sommerfuglene i magen minst hadde gått i dvale.

tia som superbruker går ut om 2 dager.....
hvordan var det igjen...??Om jeg ikke fornyer så kan jeg ikke svare de som er superbrukere,bare de som ikke er....eller??

Hvor og hvordan var ditt beste første møte med en fra sukker?

Jeg begynte å kjede meg litt her i forrige uke. Det ganske stille i innboksen om dagen, og begynte å bli lei av å se de samme 50 menneskene på online lista mi hver dag, så jeg tenkte jeg skulle gjøre et eksperiment.

Jeg fjernet feltet for 'har du barn' i relasjonsprofilen, og kjørte ny match. Nå fikk jeg opp veldig mange nye fjes på lista. Jeg gikk vel fra ca 6000 til over 9000 profiler med match over 70.

Jeg er klar over at vi barneforeldre ikke er spesielt ettertraktet blant de yngre, og at kvinner helst foretrekker menn uten tidligere historie. Det som overrasket meg var hvor mange kvinner over 30 som overhodet ikke kan se for seg et forhold med noen som har barn fra før, og at mange av disse hadde egne barn selv.

Så dere kvinner som er i denne kategorien. Ser dere for dere at drømmemannen er 35år+, uten barn og lengre forhold bak seg? Dvs kapre den "evige ungkaren", og få han til å slå rot. Eller håper dere egentlig på å treffe noen som er en del år yngre enn dere, som ikke har all bagasjen?

Som mann er det liksom litt utopisk å utelukke kvinner over 30 med barn, for da er det ikke så mange igjen, men dere har kanskje større valgmuligheter og har råd til å være selektive...

1: Svarer dere alltid alle?
2: Hva svarer dere om dere ikke er interessert uten å virke uhøffelig?

Hvorfor er det så mange menn inne på Sukker som ikke har bilde av seg selv. Enkelte skriver at de er attraktive...men bilde mangler. Det må vel bli opp til oss å bedømme om de er attaktive. Hvilke menn gidder å skrive med kvinner uten bilde?

Har noen av dere noe hobby som grenser til lidenskap ???

Er det mange som er ute etter one night stands?

Er det bare meg eller er det også andre som har det den siste tiden blitt veldig mange leger/legestudiner her inne? Selvsagt har svært få av dem bilde eller noe særlig tekst i profilen sin.

Er dette en test/et forsøk? Blir jo småparanoid når det kryr av leger rundt meg...