Sukkerforum

Er det mange som har møtt den dere har fått kontakt med inne her? Hvordan var møtet?

Hjerter

Siste svar on. 6 mai 2009 18:53 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Skrivekløe

Etter å ha vært her inne en stund,har jeg fått en del hjerter fra gutter,men jeg må tilstå at det gjør ikke noe inntrykk på meg.
Mener de som sender meg hjerter,at nå er det min tur til å ta kontakt? For det gjør jeg aldri.
Jeg skjønner ikke hvorfor de ikke heller sender en mail?
Har aldri gitt noen et hjerte,og kommer heller aldri til å gjøre det.
De som jeg finner interessante,sender jeg en mail,og håper jeg får en igjen.
Hva mener dere egentlig med å sende hjerter?

Er irriterende...! fortell meg heller at jeg er fæl!:)

Er forholdsvis ganske ny her inne, men har sett en god del kjekke menn her allerede.

Ser jeg en jeg liker, og som har høy match, sender jeg som regel en flørte melding.
Kommer det noe i retur??? Neida!!

Trodde de aller fleste likte å flørte litt ?

Jeg skal pusse opp badet mitt, men har bare 90 000, kan man flislegge oppå gamle fliser med varmekabler tro? Og på veggene? Noen som kjenner noen håndverkere som er eh..hva skal man si....sesongarbeidere... he he...for å si det sånn?

blinddate?!

Siste svar on. 6 mai 2009 00:09 (63 svar)
Skjult ID med pseudonym nysgjerrig

Fikk en melding i innboksen i dag fra en profil uten bilde og uten profiltekst, om jeg var gira på å treffe vedkommende... Kan jo ikke si annet enn at jeg ble ekstremt nysgjerrig.

Henvendelsen var seriøs nok den, så jeg vurderer det faktisk. Er jo litt spennende å prøve noe nytt. Vilkårene var imidlertid klare; jeg får ikke vite noe utenom navnet hennes på forhånd. Hun vet jo alt som står i profilen min (uten at det er ekstremt givende) samt at hun har sett bilder av meg.

Ser jo for meg at det kan bli litt kleint om jeg finner henne totalt uinteressant eller oppdager at hun ikke ser ut i måneskinn... Hva tenker dere? Opplevd lignende henvendelser her inne?

"Hei…jeg er en ung kjekk gutt fra Oslo (studerer i Bergen) med et kanskje litt uvanlig ønske:) La meg prøve å forklare kort. Jeg har kjæreste og vi har vært samme i tre år…forholdet er kjempe. Men jeg har alltid hatt en fantasi. Jeg ønsker å treffe en totalt ukjent jente for helt uforpliktende treff, du skjønner hva jeg mener:) Jeg har tenkt på det leeeenge, og fantasien kommer ikke til å forsvinne… derfor har jeg bestemt meg for å gjøre dette. Du ser ut som en pen og nydelig jente, så er du interessert så vær snill og la meg vite:) Selvfølgelig vil jeg vise mer av meg selv hvis du kunne tenke deg dette, men i starten ønsker jeg naturligvis å holde en litt lav profil."

Hva legger man egentlig i det utrykket ?

Må bare dra av en rant her.. og beklager om den støter noen.

Hvorfor MÅ jenter på død og fuckings liv lage trutmunn på alle bildene?
Hvorfor må de pose sånn? Eneste forskjellen fra bilde til bilde er klær og omgivelser for pokker!

Naturlige bilder vil alltid være best!
Dø trutmunn, DØ!

Det er lett å finne ulemper med det å være singel. Men hva er det dere LIKER ved singellivet?

Sender i dag ut en nabovarsel grunnet adresseforandring og innflyttning på forumet en stund fremover.
Jeg vil med dette advare dere mot høyt forbruk av mitt nick på forumet i en tid framover.Dette grunnet helsemessige årsaker.
De som etter en stund vil være lei av å se meg, eventuelt lese mine innlegg i alle tråder jeg finner og eventuelt lager selv, er herved advart .
Denne tråden kan brukes til alt.
Fjas og tull.
Personlige samtaler mellom gamle og nye bekjente.
Til å spre glede.
Er du sur? Kom med litt av det også...eller finn en annen tråd.

Jeg har tittet innom her og skrevet litt en stund her nå, men føler jeg faller litt utenfor. Noen flere enn meg over 50 her inne ? Mann eller kvinne.

...er det lett å glemme å få med seg hjertet i farta.

Og nå sitter jeg her. Med en sorg så stor at jeg ikke vet hvordan jeg skal komme meg igjennom. Og med fullstendig visshet om at jeg gjorde rett. Og at jeg hadde gjort det samme igjen.
Men når hjertet skriker at jeg gjorde feil...

Å bli var til slutt ikke et alternativ. Å gå viste seg også å være feil...
Hvordan i all verden finner jeg veien ut av mitt eget skapte moment 22?

Undrer ...

Siste svar ma. 4 mai 2009 20:02 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym påleit

Jeg har en stund undret meg litt over dere menn som sier dere skriver haugevis med mail, men får svært få svar. Jeg luer litt på hvem dere sender disse mailen til. Min postkasse er temmelig tom.. Kan det være sånn at også dere gutta går etter de samme jentene?

Hei, jeg er ikke så veldig vant med dating og slikt, så er nok litt sky for å ta kontakt. Noen som har noen gode råd på hvordan jeg skal ta kontakt med dem jeg syntes virker interresange her inne? Jeg er super bruker så kan chatte med de på chatten, men hvet liksom ikke helt hva jeg skal si.

Hjerter

Siste svar ma. 4 mai 2009 16:57 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Carrie

synes dere er ekstremt opptatt av dette med hjertene..
Er du opphengt i det?

Her er det bare å spørre. Ikke noe praktisk spørsmål er for dumt for .... "HANDYMAN" !!!!
(NB: "HANDYMAN" er dessverre veldig opptatt, så her er det åpent for alle å svare på praktiske spørsmål).

Har du noen gang blitt kjent igjen, f.eks på byen eller lignende?
Der det kommer bort noen og sier: har ikke jeg sett deg på Sukker?
Hvordan reagerer du på det? Blir du litt flau eller sier du, hm ja kanskje det?

Det er spørsmålet..
Vel egentlig ikke men kravene til de fleste.
Hvordan er det da at

Hei på deg :)
Hvordan holder du motet oppe?
Hva er din løsning?
Hvorfor gir du ikke opp?

Skulle tru att det vart enklere med alle de spm p[ sukker. Da mener jeg det med aa finne noen, men det er jo ikke det heller. Trur jeg har funnet to stk som ikke det blir mye konflikter eller gaar 99 prosent overens med paa papiret hehe...

Hvorfor har det seg at vi blir betatt/små forelsket i noen og ikke i andre ... ?
Hva er de avgjørende faktorene?

Jeg har nå møtt en flott mann ...
Men det at jeg liker han kom litt overaskende på meg. Han er ikke sånn , rent utseende messig , som det jeg vaneligvis faller for. Men vi har en veldig god kontakt og lik måte å tenke/tolke ting på. Har veldig høy match her inne. Har det veldig hyggelig sammen og jeg kjenner at han er noen jeg kan se meg selv sammen med.
Men hvorfor han .. ?
Det er ikke noe problem .. hehehehe .. men bare nygjerrig om det er noen teorier der ute...
Hvordan er det dette med hvem man blir betatt av kan komme så uventet på oss noen ganger ?

Har alltid trodd at det er utseende man faller for føst og så kommer det indre etterpå... men nå har jeg blitt bevist at det kan gå andre veien også. :o)

Svinepelsviruset kjem og tek oss!

Er dere forberedt?

Kyssing blir trolig forbudt og obligatorisk lovpålagt intimsone blir 2 meter.

Alt i følge våre temmelig etterettelige aviser :)

Er det noen som har noen steder det anbefales å reise i sommer?

Si litt om hvor du/dere var, når omtrent det var, hva dere gjorde, hva som anbefales på stedet, severdigheter, mat, restauranter, butikker......osv.
Og det er ingen begrensninger på steder. Det kan være i Norge, en festival, på fjellet, syden eller en by i Europa eller andre steder.

Kjekt med noen tips.

Bortsett fra tits and ass?
Kvinner liker ofte hender, underarmer, overarmer, bryst, hårene nederst på magen, fingre, smilehullene nederst på ryggen til en mann osv.
Har menn sånne tanker?

Jeg har oppdaget noe kjempeusjarmerende ved meg.

Jeg blir kun tiltrukket av menn som ser bra ut, har bra inntekt og gjerne overser meg for å få oppmerksomheten min, de er opptatt med sitt, men når jeg først får oppmerksomhet så blir jeg nesten litt betatt med en gang! Det er kjempeirriterende, siden jeg nå har møtt en mann som er kjempesnill, kjekk, har helt okei inntekt, men så er han litt oversnill. Han gjør det meste for å gjøre meg tilfreds, og er veldig snill mot alle rundt ham. Hvorfor er jeg så ekkel og blir ikke noe særlig tiltrukket av det?

Jeg vet det har vært snakk om at jenter liker gutter som behandler dem dårlig. Men med de førstnevnte mennene er det ikke snakk om å bli behandlet dårlig, men at man ikke er i sentrum i deres liv og at de kanskje kjører mer sitt eget løp enn å føye seg etter mine ønsker og behov. Dette gjør da at når de først setter mine ønsker foran, så oppleves det ekstra "søtt" enn en som gjør det for meg hele tiden. Jeg ville aldri blitt tiltrukket av en mann som konsekvent behandlet meg dårlig, bare så det er nevnt.

Hva er galt med meg, og jenter, er det flere som meg?

Vil du være med og date Pia eller Jasmin (Haraldsen), i sydlige strøk? I så tilfelle hvorfor?

Jeg har en del ganger kommet over korte profiler (alt som står av tekst utgjør under 5 linjer til sammen), hvorav det står noe sånt som "Send en mail hvis du lurer på mer". Det kan naturligvis være noe man skriver helt i begynnelsen før man rekker å få skrevet noen god profiltekst, men jeg har sett folk som jeg vet har vært der en stund som har det samme.

For moroskyld har jeg forsøkt å ta kontakt med personen bak slike profiler noen ganger, det kan jo hende det egentlig er en svært spennende person. Men siden det står såpass lite, så er det ikke spesielt mye å relatere en åpningsmail til, og derfor blir ofte den ganske kort. Og gjerne da med nettop et spørsmål om å få vite mer.

Men jeg har aldri opplevd å få svar på disse henvendelsene. Sliter vanligvis ikke med å få svar når jeg kommer over interessante profiler ellers, men det virker som at de som altså selv ikke gidder å skrive noe i profilen sin, forventer utfyllende og lange interessante brev når noen skal være kontaktsøkende i deres retning. Deler noen denne erfaringen, eventuelt kan komme med noe logisk svar rundt dette?

Avlyste nettopp en date når jenta foreslo sex på første møte. Trodde først at det var en spøk, men fikk "litt" panikk når jeg skjønte at forslaget var seriøst... Er jeg blitt gammel, pysete eller gal? Jeg er ikke usikker på legning!!

Les denne saken.

Stakkars menn som tror de har en mulighet.. stygt gjort!

http://www.kjendis.no/2009/05/01/kjendis/fredag/glamourmodeller/vertinner/6011854/

(fant linken på dagbladet.no....jeg henger ikke på kjendis.no!)

smurfen 09

Siste svar lø. 2 mai 2009 11:40 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym smurfen

par kilo for mye = Feit. Hva slags mål er det damene er programert med

Er det sånn at forbuden frukt smaker best? Jeg bare spør, siden jeg leste noe om det tidligere i dag.

I morra er det offentlig fridag. Hva skal du bruke 1. mai til?

Flere som synes synd på Margrethe og at Lene er verdens største psykobitch?

Glad i å trene?

Ingen svar
(mann 27 år fra Troms) Privat melding

Ser etter noen som liker å vere aktiv, til å bli med ut å jogge/løpe i bergen=)

For det første så må jeg si til deg som ikke får mail; Kom på sukker for kun 3-4 dager siden - uten bilde, har allerede fått masse mail, gleder meg bare til fortsettelsen....dette er jo gøy!
Skulle også gjerne vært med på 1.mai utepils, men skal snart på jobb - sykehus. Ha det fint dere andre da!

Dette er ikke et forsøk på og gå Sukker i næringa,men kun et forslag til årets utepils 1 mai.
Vi er flere venner som har bestemt og ta ferje fra Vippetangen og ut til Hovedøya på dagen 1 mai.
Der ute er det restaurant med både mat og drikke samt uteservering.
Gammel og ung,sliten og tung!
Bli med på tur!

Er 25 år og har aldrig hat en partner. er det fornuftig å si det første gang?. ser 2 mulige senarioer hær.

1. hun/han sier det går greit eller at det er bra man sier i fra.

2. hun/han lyver å sier det ikke betyr noe, å man får en ufin atmosfære av press og usikkerhet.

Man kan selvsakt få mange andre senarioer hær. omtrent så mange som det er jomfruer, men hva er best?

...svømmer med strømmen? Det går vel ikke an? Hvordan svømme når død? Mener man død i fremtiden?

Dessuten hvis det motsatte, å svømme mot strømmen, skal være mer positivt er det ikke underlig da at man ikke innser at det må gå gærent når man bare møter død fisk fra det holdet???

Blir det ikke mer riktig å si at kun død fisk flyter med strømmen (ikke makrellen da, den synker jo)?
Men selv da blir det jo dumt å oppsøke det skumle som dreper fisken oppstrøms.

Forslag til endring: "Lur fisk svømmer fortere enn sine døde kamerater" elns.

Tror jeg kan øyne torsken i det fjerne ... :)

Kallenavn

Siste svar to. 30 april 2009 13:43 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym nysgjerrig

Det hender at kjærester eller kollegaer bruker andre navn enn mitt egentlige navn når de snakker til meg. Antar at alle opplever det samme. Har du noen gang blitt kalt for kalt noe som du liker ekstra godt eller veldig dårlig? Hvilket kallenavn kan du ikke glemme å ha blitt kalt fordi det har såret deg eller fordi du liker det ekstra godt?

Sommer ferie

Siste svar to. 30 april 2009 00:51 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym utenentråd

Hei

Noen som har noen gode tips for hvor man skal reise i sommerferien. Jeg må komme meg bort, de siste 2 årene har jeg vært på hytta i svenskeland med familien, men jeg klarer kun 2-3 uker der uten å bli litt lei. Jeg hadde tenkt å ta turen til syden, ikke altfor langt vekk. Er ikke klar for 8 timer på fly. Normalt sett ville jeg valgt en storby ferie, men pga av et skadet bein er jeg mindre mobil en normalt. Tenkte derfor at en uke på stranda med garrantert godt vær hadde vært en god ide. Jeg er litt skeptisk til å reise alene, ser for meg at det kan bli litt rart å reise alene. Noen som har erfaring med å reise alene ?

-J

http://www.dagbladet.no/2009/04/29/nyheter/innenriks/bedrageri/svindel/tiltale/5974728/

Sjarm?

Kjære Sukker venner - Kvinner og menn
Jeg syntes 'lykke' er et veldig interessant tema og vil derfor at dere sier meg hvor lykkelig dere er fra en skal fra 1 til 10. (Hvor 1 er svært deprimert og 10 er svært lykkelig.)

Selvsagt også fint med liten forklaring men ingen must.

I Trondheim
(Om du ikke liker trance kan du sikkert finne en annen tråd å være useriøs i)

Etter å ha sett gjennom uttallige profiler ser jeg rett og slett behovet for at enkelte får seg en RealityCheck, Jeg tar herved på meg ansvaret og tilbyr denne tjenesten gratis og ekslusivt for sukkers medlemmer. Hvor er du på skalaen 1-10 ? Er det noen bilder du burde ha fjerna? Har du riktige bilder i forhold til hva du søker? Har du en håpløs tekst? Er du feit? Skriver du håpløse meldinger som er dømt til en svarprosent på 0-1% ?

Ask and you will be answered!

NB: Ikke spør hvis du ikke tåler et ærlig svar. Her pakkes ingenting inn.

snurr film!

Mannen !

Han har det samme etternavnet hele livet.
Garasjen er bare hans.
Bryllupsplanleggingen går av seg selv.
Sjokolade er et greit mellommåltid.
Han kan aldri bli gravid.
Han kan bruke en hvit T-shirt i badeland.
Eller han kan gå UTEN T-shirt i badeland.
Bilmekanikerne forteller ham sannheten.
Verden er hans urinal, han trenger aldri kjøre til neste

bensinstasjonstoalett fordi det første var motbydelig.
Samme arbeid, bedre betaling...
Rynker er distingvert.
Brudekjole kr. 20.000 - leie av smoking kr. 900,-
Folk stirrer aldri på hans bryst når han snakker med dem.
Alderstillegget er praktisk talt bare forventet.
Nye sko skader ham ikke, han får ikke gnagsår og føttene sovner ikke.
Ett humør - alltid.
Telefonsamtalene hans er over på 30 sekunder - nøyaktig.
En ukes ferie krever kun en koffert.
Han kan selv åpne alle korker og lokk.
Han får tilleggspoeng for det minste snev av omtenksomhet.
Om noen glemmer å invitere ham,

kan vedkommende fremdeles bli regnet som en venn.
Han kan kjøpe undertøy for kr. 20 - og det for en 3-pakning.
Han har nesten aldri string-problemer offentlig.
Han kan over hodet ikke se rynker på klær.
Alt i ansiktet hans - beholder sin opprinnelige farge.
Frisyren hans er moderne i flere år, kanskje t.o.m. i flere 10år.
Han trenger kun å barbere seg i ansiktet og nakken.
Han kan leke med sine leker hele livet.
En lommebok, et par sko - en farge for alle sesonger.
Han kan gå i shorts uansett hvordan bena ser ut.
Hans manikyr kan utføres med lommekniv.
Han har valgfrihet - om han vil el. ikke anlegge bart.
Han kan gjøre unna julegavene til 25 familiemedlemmer

på julaften, på under 30 minutter.
Og hybelkaniner er virkelige kjæledyr.

ER DET RART MENN ER LYKKELIGE INDIVIDER ??

Sitter med noen på 97 poeng, men klarer ikke å hanke inn de siste 3.
Er det noen her som har klart hundre i matchtall noengang?

Er kvinnfolka så selvsikre at de ikke poster bilde sammen med profilen sin fordi de tror seg så spesielle at det ikke er nødvendig? Jeg har ikke tittet på mannfolksidene, men tar det for gitt at det er likedan der...

Hva er det vi ser på og sjekker ut først...?
Bilde/album, eller leser vi introen først, og hvis den ikke viser seg å være interessant, "surfer avgårde til neste"?

Poenget mitt er at det er altfor mange som ikke poster foto, og det er nå engang slik at førsteinntrykket...det rent visuelle, vekker interessen snarere enn en intro med denne siluetten...

Det som skrives i en profil trenger ikke å være helt sant...hvem liker vel å være 100% ærlig om det er "noen kilo extra", strekkmerker etter svangerskap, små slappe pupper osv. osv.
Det som bleir beskrevet som "noen kilo extra" viser seg å være "ei dundre på hundre", eller ei ølvom blir beskrevet som en liten "pondus..."

Vi blir ført bak lyset...hvorfor ikke vise hva vi har å tilby med en gang istedet for å bli pinlig avvist ved første møte da det viser seg at det ikke var den hele sannheten...?

Jeg er blitt fortalt at noen, (kvinner) ikke ville legge ut bilder fordi noen kanskje kunne kjenne dem igjen...eller de hadde ikke helt "avsluttet" forhold/ekteskap" og kunne ikke risikere å bli gjenkjent.

Hallooooooo...hva har dere på dette eller andre datingsider å gjøre hvis dere ikke er klare for det, eller spiller med åpne kort...?
For min del velger jeg å ikke være anonym...jeg tør stå for det jeg mener, men respekterer de som velger motsatt.

Dette er en liten og uhøytidelig undersøkelse over de som skriver eller leser i forumet :)

Har du høyere utdanning? Svar JA eller NEI

Vet ikke om det er flere som meg her, men jeg merker meg at dette med å date er litt 'slitsomt' for meg av en spesifikk grunn:

Alle har vel kanskje 'noe' i fortiden som er litt vanskelig å snakke om. Noe man helst vil glemme eller slippe å nevne, men som bare dukker opp i samtalen etterhvert uansett. Jeg har en sånn ting. Det er ikke egentlig noen sånn voldsomt svær 'greie', men nok til at det er en liten barriere å komme over.

Så dater man litt da, og finner ei dame (i mitt tilfelle) som man liker veldig godt. Man blir bedre og bedre kjent, deler mer og mer om seg selv, og alt funker bra. Til slutt tar man mot til seg og legger hele sjela si på bordet, briste eller bære. Og som regel (i mitt tilfelle) viser det seg at det ikke er noe problem; det blir nærmest sett på som en bagatell, og jeg kan puste rolig ut og glede meg til fortsettelsen. Man føler at man er 'i havn'. Man er trygg. Man har funnet en person man kan stole på, er glad i, osv. - alt funker.

Men så - av diverse og andre årsaker - blir det ikke noe forhold ut av det allikevel til slutt. Så må man ut på 'markedet' igjen. Og igjen må man bygge opp mot til å ta kontakt, avtale møte, bli kjent, og endelig fortelle alt - igjen.

Selv om min 'greie' ikke er noe voldsomt stort problem, er det allikevel litt vanskelig. Hele prosessen liksom. Blir sliten av det. -Og det sier jeg selv om jeg ikke har datet så mange. Så jeg kan nok fort bli mye mer sliten etterhvert...

Noen som kjenner seg igjen? Hvordan gjør andre det?