Sukkerforum

Jeg er ganske ny på dette, eller nesten helt ny faktisk. Jeg bare sitller meg undrende til når jeg går gjennom noen sider her, og får lyst til å skrive en liten linje til en person jeg synes ser hyggelig ut. Min erfaring så langt er at veldig få engang gidder å svare med en liten melding tilbake. Hva er grunnen til dette? Jeg synes jeg fortjener det. Man gjør vel ikke sånn i dagliglivet hvis en person henvender seg til en?

Som sagt, jeg er undrende og lurer på hvorfor det er slik? Bør kanskje si at jeg er gutt og skriver til jenter. Ps, jeg svarer alltid når noen henvender seg itl meg...

Hei!
Hvis man får en mail og har god match men synes ikke personen faller i egen smak skal man da si det eller la være å svare?

Hvorfor valgte du akkurat det nicket?
Sier det noe om deg.... eller er det tilfeldig valgt?
Jeg selv har valgt stjerne62..da jeg selv er veldig glad i natthimmelen. Tanken på varme sommerkvelder og krystall klare vinternetter..Litt romantisk,men det gjør meg på en måte glad.
62 er året jeg er født..og er altså 46 år.(har fått høre at folk tror jeg er 62 år) Så jeg tror nok jeg heretter bare skal bruke Stjerne.
Hva med deg??? Noen tanker rundt det? Eller bare ble det slik?

Er det noen som har full score?
Hvor store matchtall har dere?
c",)

Da er det snart til for denne på film. Såg den fekk bra kritikk.. Er igrunn veldig skeptisk, men må kanskje gi den en mulighet. Bøkene er jo utrolig bra. Lisbet Salander skal være veldig bra har jeg lest.. Begge dei neste går rett på DVD uansett da.. Noen som skal se filmen?

Sitter med en erfaring jeg gjerne vil dele med sukkerfolket .
Det å sende meldinger i lang tid før man møtes er stort sett en dårlig ide ..
Man blir "betatt" av en personlighet som ikke er "sann" .. man vet veldig lite om en person før man treffes.Uansett hva de sier vet man aldri hva som er sant eller at denne personen missforsår hva du har ment osv..osv...
Har nå brent meg noen ganger på dette ... Man kan ikke unngå å lage et bilde av personen man snakker med .. har prøvd.
Men dette bilde er et glansbilde av det man ønsker seg og stemmer aldri med virkeligheten.

Så litt meld frem og tilbake , så bestemme seg om dette er en du vil møte eller ikke og så avtal noe.....
Bare et tips.. hehehe

Er det andre som har noen erfaringer fra dette med nett-dating kom gjerne med det ... vet det er mange som vil sette pris på det .

Hvordan er du mot en kvinne du er forelsket i? Dere har kanskje vært på noen dater. Funnet ut at dere liker hverandre. Klint. Kanskje hatt sex. Du kjenner håp om noe mer.

Hvilke ting sier og gjør du som mann om du tror du virkelig er forelsket?

Ikke de tingene du skulle ønske du gjorde, men hvilke ting er det du virkelig gjør? Når du ringer? Når du sender mail? Når du sender sms? Når du treffer henne neste gang? Hvor ofte tar du kontakt? Hvor ofte forventer du at hun skal ta kontakt? Fint om du setter ca alder i innlegget for å se om hvordan menn uttrykker sin forelskelse er aldersbetinget.

Hilsen nysgjerrige Emma

Vi mennesker er ulike i hvordan vi forholder oss til våre egne behov.

Noen søker naturopplevelser, noen går på yoga, noen svetter bort bekymringer på spinning, noen søker stillheten, noen fordyper seg i en bok, noen ber, noen snakker med moren sin, noen prøver å skyve bort, noen snakker med venner mens noen ikke stoler på noen. Enkelte søker indre og ytre balanse mens andre ser rart på de som snakker om harmoni i kropp og sjel.

Jeg er som folk flest.
Noen dager vil jeg bare våse, andre dager knulle og le og atter andre dager snakke ekte. I dag har jeg lyst på noe for indre meg....

Kanskje noen føler for berike meg og eventuelt andre lesere med god musikk, fine tanker eller andre gode ting til felles glede?

Nå jeg åpnet e-posten min idag (altså min private e-post og ikke mail-boksen her på sukker) var det to e-poster fra sukker-brukere (begge engelsk-språklige).

Er det mulig å sende e-post direkte til min e-postadresse utenom sukker-systemet? Åssen funker det egentlig? Hvordan har de fått tak i min e-postadresse?

Samarbeid?

Siste svar ti. 3 mars 2009 16:13 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Libido

Mulig dette kan høres en smule paranoisk ut, men jeg har observert at når jeg avogtil får en besøkende, kommer det ofte et par andre besøkende til på rappen som er fra samme sted, og/eller tilogmed har samme gruppebilde. (Man får f.eks. ikke 4 20 åringer fra Finnmark på besøk, iløpet av 2 min, helt tilfeldig) Det kan avogtil føles litt rart hvis jeg sender en melding, eller mottar en, og alle vennene som er på sukker skal inn og sjekke profilen min, noe som kan oppfattes som at meldingene går på rundgang. Samme hvis jeg har pratet med en person en stund, og vennene sjekker profilen min like ofte som dem selv.

Jeg lurer derfor på hvordan dere bruker sukker? Er det slik at noen profiler og meldinger må godkjennes av en kompis/venninne og det er en del deling av erfaringer om enkelte brukere? Jeg kan til en viss grad skjønne det hvis venner ikke vil ende opp med å prate med og date samme person. Vil et avslag hos en enkelt person bety avslag hos alle de andre i "gjengen"?

Jeg har ved flere anledninger fått positiv tilbakemeldinger på post som jeg har sendt til andre, men selv om jeg får positiv tilbakemelding så ser jeg at de ikke har vært inne å sjekket profilen min?
Altså, er det så farlig å sjekke ut en profil når man i tillegg har svart på posten? Hvis noen har brukt tid på å lage en bra profil, så er det jo nesten litt trist hvis man skal bli dømt etter ett bilde og ikke inholdet.. :p

Er det noen tanker rundt det her, gi meg en liten forklaring a! ;)

Om dere har kommet så langt at dere skal møtes hjemme hos deg; hva serverer du? Grandis og Tuborg? Ingenting?

Selv om vinteren fortsatt ligger som et iskaldt teppe over landet, er det noen gode tegn å spore.
Dagen har blitt nesten 4 timer lengre allerede.
Solen varmer, om ikke mye, så litt. Prøv å kjenn etter.
Hva er det du gleder deg til med våren og sommeren som er i anmarsj....

Festen den 28. Mars runder straks 200 en måned før (!) så dette blir uten tvil den største festen så langt. Nå også med god plass :)
Prisene øker fra mandag..

Jeg skriver velger å være utro, fordi vi har alle et valg når vi gjør det.
Hvorfor tar vi dette valget?
Betyr det noe for oss?
Ønsker vi innerst inne å bli oppdaget, slik at det blir lettere å si goodbye,,,,,eller er vi så sikre på den vi "svikter" at vi bare ønsker å styrke vårt ego?
Ville du som har vært utro med tidligere kjærester vært åpen om dine sidesprang ovenfor en eventuell ny kjæreste?

Pua...

Siste svar sø. 1 mars 2009 21:05 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym perdita

...hva brukes det mest til,...seriøs personlig utvikling, eller mer for "picking up" flest mulig?
Vet ikke mye om fenomenet, så skulle gjerne hørt hva gutta selv mener. :-)

Jeg skal kjøre nedover i Europa i juni, og vurderer å ta med sykkelen på taket. Er det noen som har erfaring med hvor mye dette går ut over bensinforbruket?

Hva er greia med alle mannfolka som ikke har bilde i profilen men som gjerne kan sende bilde pr mail, eventuelt msn? Hvorfor ikke bare ha bilde i profilen sin? Det er jo mye enklere. Bør jeg styre unna disse mennene? Aner "ugler i mosen". Har frem til nå valgt å ikke ha videre kontakt med disse profilene. Noen som har erfaring med denne måten å gjøre det på?

Noen av dere husker kanskje at jeg hadde en tråd ang. en jente jeg møtte på byen? (http://www.sukker.no/dating-forum/121458-Hva+n%E5.....html)

Vel, nå tenkte jeg at jeg skulle gi dere en oppdatering.
....

Vi bestemte oss for å gå på en date. Det ble kino.
Etter flere utsettelser fra hennes side kom endelig dagen.
Så jeg tok på meg min beste sjarm og reiste inn til byen.
Jeg ventet... og ventet... og ventet...

Faen... hun kommer ikke???
Sendte noen meldinger, ikke noe svar.
Jaja, vist hun vil sitte der hjemme og le av meg skal hun få gjøre det tenkte jeg og reiste hjem.
Da jeg kom hjem fikk jeg noen meldinger om at hun hadde forsovet seg og var fryktelig lei seg osv osv..

..greit, jeg velger å tro på henne.
Vi avtalte en ny dag..
Da denne dagen kom, fikk jeg en melding om jeg ikke heller ville være med å se fottball?
Joda, det kunne jeg vel gå med på.
..men det var vist ilag med noen venner... inkludert broren hennes...
..Ikke helt som jeg hadde planlagt... ..jeg blir litt satt ut av slike situasjoner...
ble ikke så mye mer en at jeg kunne gått på pubben for å se fottball alene..

Da jeg kom hjem sendte jeg henne en melding om at jeg gjerne ville møte henne igjen en gang. bare oss to liksom.
Fikk til svar at det var så lite fritid, og så mye jobbing....

og det var det...

vi har ikke sms'et eller noe siden den gang.

...men, nå er jeg klar for nye eventyr.. :)

Er det noen som har gjort noen tabber på en date, som de skulle ønske ikke hadde skjedd:P? hehe

Etter en heller fjasefri uke, og hører abstinensene begynner å bli uholdbare, er det på tide å slå ut håret og ta en skål :-)

Hmmm, lurer egentlig på hva det er med disse klemmene som deles ut i øst og vest. Nå høres jeg sikkert sånn passe sær ut, men jeg synes det er veldig feil å avslutte et brev til en du skriver til for første gang (eller egentlig alle de første brevene) med "klem". Man går da vel ikke rundt og klemmer fremmede mennesker hverken på byen eller i butikken.....

For orden skyld tar jeg med at jeg er veldig så kosete og fysisk i et forhold og gir gjerne venninner en god klem :)

Skulle leie meg film i dag, men kunne ikke finne noe jeg ville se. Ingen ting virket inspirerende. For å unngå samme situasjon senere; kan du anbefale en film du likte godt, en som traff deg på et eller annet vis, en du tror få andre har sett? Kanskje greit å legge ved en imdb referanse.

Jeg kan begynne: Best in show
http://www.imdb.com/title/tt0218839/

Dette opplever både jeg selv og kammerater/kolegaer.
Men vi er for tøffler til å spørre jentene hva dem forventer.

Det er så lett å tro at mange tilsynelatende velfungerende famileir har alt man skulle ønske seg. Men jeg har noen ganger fått "tilståelser" i fortrolighet fra gifte veninner, eller fra nyskilte, om endel problemer som de har holdt skjult i årevis. Feks labert sexliv, tiltaksløse partnere, kjedsomhet, uenighet og irritasjon over økonomiske prioriteringer, forferdelig svigers og unnfallenhet fra partner etc. Jeg lurer derfor noen ganger på om single har urealitiske forventninger i lengden, og feilaktig tror at de varige forholdene er mye bedre enn det man selv har hatt. Jeg vet at man ikke kan dele folk inn i par/single, men noen trekk vil være mer fremtredene hos de lengtidsetablerte versus hard core single.

Og det da enten er slik at

1) forholdene vi ser som varer er svært gode og har få svakheter

eller

2) forholdene er langt fra perfekte og kanskje med flere "feil" enn mange av dem som ryker men at
a) de som velger å bli/forbli single er mindre tolerante og ville ikke tatt til takke med det, mens folk i langvarige forhold er rausere og rudnere i kantene
b) elerl de som er single er modigere, da mange par dekker over problemer, holder tett pga fasaden og skrekken for å være alene, manglende evne til å gripe tak i situasjonen eller resignasjon.

Noen som har tanker om det?

Hvilken rolle mener du dagens menn skal ha i samfunnet?
Dette være seg i famileforhold med barneoppdragelse og husarbeid o.l. - til andre områder som f.eks på sjekkearenaen.

Hvordan føre oss ovenfor dere kvinner?

Har likestillingen gått for langt, eller har man bare feildefinert den?

Før var rollene mellom mann og kvinne mer faste. Det er ikke sånn lenger, og det er ikke så lett å vite hva slags rolle det forventes av mannen egentlig :-)

Hei

Ønsker ikke størrelse, klaging og fremhevelse av egne attributter i denne tråden. Det er ikke det som er poenget.

Jenter kan kle seg i tettsittende klær, push up og vise hud for å se attraktive å sexy ut.
Dem kan fortelle om sin kropp og hva de gjør med den for å pirre/erte mannen (spesielt bryst og munn).

Synes ikke det blir så hetrofilt om mannen skal gjøre det samme.
Hva kan mannen spille på?
Som oftest blir underlivet mannens området, men om en ser bort ifra dette, hva..?

ønske alle sukkerfolk en riktig god helg og dele ut en stooor og god KLEM :)

Et rent hypotetisk spørsmål – iaf for meg: Hva om du kjenner igjen noen du har sett på sukker ute i verden... Ville du sagt noe? Og hva om noen hadde sagt noe sånt til deg?

:-)

I morgen er jeg ikke lenger superbruker, og siden jeg en ganske så god stund allerede har hatt pause på profilen min, så er jeg nå på vei til å forlate nettdatingverdenen, i hvertfall for en god stund framover.

Å taste her på forumet er faktisk ganske gøy, og det viste seg etterhvert å bli et ganske så vanedannende tidsfordriv, så kanskje det er en smart ting for meg å lage en avskjedstråd her, slik at det ikke blir så lett å kjøpe en ny superperiode bare for å ha mulighet til å fortsette å taste på sukkerforumet... for det vil jo bli litt dumt ;-)

Så fra i morgen av er det ingen som får verken dumme, oppløftende, idiotiske, fordomsfulle, provoserende eller andre mer eller mindre gjennomtenkte eller ikke sælig gjennomtenkte, og ellers motiverte/umotiverte innlegg fra meg :-)

Anonyme profiler

Siste svar fr. 27 feb. 2009 23:14 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Skrivekløe

Har ikke vært med på Sukker så lenge,men det har da blitt en del henvendelser.. Noen av de som har tatt kontakt har ikke bilde,og ikke skriver de noe særlig om seg selv heller.. Kanskje bare at de ønsker å treffe en grei jente..Til dere det gjelder: hvorfor skriver dere ikke en mere utfyllende profil? Det er jo komplett umulig å få noe som helst inntrykk av hvordan dere er..
Får mest lyst til å ikke svare,men som det høflige mennesket jeg er,sender jeg et svar,og det som regel ikke en invitasjon til mere kontakt.
Skrivekløe

Kanskje et tips for damer som kommer til date'en før mennene og som er litt skeptiske/ikke føler kjemien....LMAO
http://www.youtube.com/watch?v=McI39EsiMZY&feature=related

Ved nærmere ettertanke så er jo dette ganske tragisk for oss menn da.....

Har noen 1 Prodigy billett å selge!!!

Jeg er en kvinne på 45 år som bor i en liten bygd på vestlandet. Her er utvalget av single menn begrenset, derfor er jeg her på sukker.no for å finne en venn/kjæreste/livsledsager.

Det jeg opplever som er litt vanskelig er at jeg får både hygelige brev og hjerter og flørtemeldinge fra menn som bor langt unna, men nesten ingen fra Bergen eller Sogn eller Møre :-(

Når jeg sender ut meldinger til menn på vestlandet opplever jeg å få korte svar. Og korte svar uten påfølgende invitasjon til videre kontakt tolker jeg som en høflig avvisning. (For eks. hvis jeg spør om noen har det bra, og vedkommende svarer : "Jeg har det bare bra, takk" ....uten å stille spørsmålet tilbake.... Da er det en avvisning, er det ikke?

Nå har jeg vært på en del dater. Men hver gang så har jeg ikke lyst til å gå videre med dem. Og den siste jeg har nå, (holder på fortsatt) men må nok si nei der og. Det er faktisk en jeg har lyst til å bli sammen med, men hvor jeg ikke klarer å få fram følelsen i meg for henne. Det er faktisk første gang jeg har skjønt hva ungkaren mente når han sa at han ikke kunne gifte seg med noen av dem, hvis noen fulgte med på den sesongen. Han sa vel mere enn han burde (er ikke poenget), men det er det å ville noe, men ikke kunne føle det, rar følelse det der, har aldri hatt den før. Har man fri vilje liksom?:P hehe
Mange andre som har opplevd det samme? Har liksom aalltid vært enten eller for meg.
Er det mange som blir sammen med en uten å føle noe, fordi man føler en viss kjemi når man henger sammen?
Og er det mest vanlig at det er jenter som gir avslag eller menn, på dater. Jeg har erfart at det virker som jenter har lyst på forhold uansett. Veit ikke helt, men er alltid jeg som har sagt nei, og alle jeg har vært med har alltid hatt lyst til å gå videre. Noen som erfarer det samme. Er jeg for kresen?
Så hvem er egentlig mest kresne av gutter og jenter, når det gjelder å skulle gå vidsere etter et par dater?

Derfor lurer jeg på:

Hva kan du bidra positivt med i et forhold, og hva gjør deg til en fantastisk kjæreste for drømmepartneren din? :)

Solarium

Blålig ligger jeg flatt
Litt ensom, litt forlatt
Og du i nabo båsen min
urørlig, myk og fin
Knirkende plast roper; varm!
Og hyller deg inn med viftens larm
Tuklende langstrakt og seiglivet yr
Igjen spreller jeg over styr
Og jeg flyter, svever og skyter gevær
når du forteller at du ligger der

Jeg spør om dette fordi jeg opplever at menn innerst inne ønsker å være den aktive part som tar initiativ. Jeg opplever at når det er jeg som tar kontakt så virker det som om menn føler seg ubekvem med det. Eg vi likestilte eller er det fortsatt slik at kvinnen skal sitte dydig å vente på at mannen skal ta kontakt? Jeg er en kvinne på 45 år som har forsøkt å forholde meg til at kvinner i vår moderne tid skal kunne ta initiativ og vise interesse for menn uten å skamme oss over det.

Tar jeg feil når jeg kaster frem en teori om at vi innerst inne er ur-kvinner og ur-menn?

Jeg lurer på om flere har det som meg? Når jeg er skikkelig forelsket, sånn type skjelven, da blir jeg keitete, sjenert og litt 16 år. Snakker her om den første gangen det blir aktuelt med intimitet. Jeg fikser ikke full pakke i sengehalmen da, men er mest opptatt av personen jeg har foran/ved siden av meg(stryk det som ikke passer), snuse inn lukta av han, kline ømt og prøvende, håpe at han kan rolig prate ned hjerterytmen min ( som i gitte situasjon er faretruende høy). Må bli trygg i situasjonen først tror jeg. Er jeg sær mon tro? Er det igjen kjønnsforskjeller? Bør kanskje opplyse om at jeg er en voksen kvinne på 41 år (sånn ellers, hehe)

... jeg ble litt forvirret når jeg nå for første gang fikk en melding i innboksen min som helst burde vært et svar på et foruminnlegg jeg hadde, og slettes ikke hadde noe å gjøre i min private innboks å gjøre.

Det skjedde fordi jeg i en tråd glemte å krysse av for å være anonym, og dermed var det fritt frem for alle/noen å fortsette forumdebatten i min profilinnboks... ( som jeg så langt har oppfattet som ganske så personlig)

Er dette noe dere som ikke er anonyme opplever ofte?
Han var ikke superbruker så han kunne ikke bruke forumet, men hadde veldig behov for å komme med en kommentar til et av mine foruminnlegg, så dermed sendte han meg en melding på profilen min.
For meg var det vel det minst sexy jeg har opplevd her inne.

Dersom dette er noe dere ikke-anonyme stadig må forholde dere til, så tar jeg hatten av for dere, altså!

Av alle som klikker seg inn på siden min, er bare 1 av 100.....sånn grovt estimert av interesse. For det første er halvparten uten bilde, da er det 50 av hundre igjen. For det andre bor sikkert 30% av dem aalt for langt fra meg (da snakker jeg om langt), da står vi igjen med 20 av 100 kanditater. 10 av disse er enten alt for gamle (ofte 10-15 år eldre eller 10-15 år eldre), og da har vi 10 av 100 igjen. Av disse 10, liker jeg bildene til halvparten kanskje.... Da har vi 5 igjen. Kanskje jeg skriver til den ene, men ikke får svar. Kanskje det står noe i profilen hans jeg ikke liker, kanskje hans syn på flere barn/ikke flere barn er feil for meg, kanskje han har en dårlig match med meg?

Å finne kjærligheten er som å lete etter nåla i en høystakk, på nettet, som i virkeligheten... Men det er viktig to have fun while you're waiting :-))))))
IKKE VISSTE JEG, AT DISSE DAGENE SOM KOM OG GIKK VAR SELVE LIVET!

Det er mange måter å gjøre det på når du handler kondomer.....noen gjør det på den direkte måten, inn i butikken og finner det man kom for, kondomer, og betaler.....Og lar andre kunder og kassereren tenke det de vil tenke....

Eller handler du en 6 pk øl, grandis og kondomer.....den hary måten?

Kanskje du kjøper tannbørste og kondomer....fotrelle hele verden at du har hatt hellet med deg måten?

Kondomer, bananer, vaselin, sjokoladepudding og surmelk.....den kinky måten?

Blomster og kondomer....den håpefulle måten?

Hva gjør du? :)

Livet er kort, ungdommen kommer aldri tilbake, det er forståelig at vi mennesker tyr til benektelse eller ulike livsløgner for å glemme de harde realiteter. Inntil en viss grense er dette en styrke og bidrar til at vi mestrer livet bedre. Men det kan også vippe over og bli ødeleggende, og dersom vi luller oss inn i troen på vår egen ubegrensede holdbarhet og evige ungdom kan vi gå glipp av de muligheter livet byr på. Rett og slett fordi vi ikke forholder oss til livets begrensning.

Siden jeg er mann er det uheldige trekk ved kvinnenekulturen jeg er mest opptatt av. Det er som kjent lettere å se splinten i sin søsters øye enn bjelken i sitt eget. ;-)

Uansett har jeg lyst til å pirke borti et par vedtatte kvinnelige sannheter.

Sannhet 1:
Om du så må vente til du er 40 før du finner den rette, er dette bedre enn å ta til takke med en av dem du har truffet så langt i livet.

Til dette tillater jeg meg å si:
Selv om det selvsagt er ønskelig at det skal føles rett for deg når du går inn i et forhold, er det kanskje noe med deg dersom du går år etter år uten at en eneste av de menn du treffer føles rett? Eller er det kanskje slik at slike menn finnes, men at du sjelden har sjans på dem for annet enn sex? Hvor stor er i så fall sannsynligheten for at en av disse skal falle for deg etter at du har passert 40? Som kvinne har du opplevd noen fantastiske år tidlig i livet og hatt mange flere å velge blant enn jevngamle, tilsvarende attraktive menn. Hvis du ikke har greid å finne en mann som var deg verdig i denne gylne tiden, er vel ikke sannsynligheten så stor for at du skal finne ham senere, når dine beste år er tilbakelagt.

Men om vi så for argumentets skyld skulle tenke oss at det usannsynlige skjedde og du faktisk endelig fikk sjans på drømmemannen, er du nå så sikker på at han er verd å ha ventet bort den beste delen av livet på? Det er ikke bare at de årene dere får sammen er færre, dere er heller ikke helt unge lenger, det kroppslige forfallet har begynt, og selv om dere vel ikke kan kalles gamle ennå, er det ingen vei tilbake til ungdommens sult, livslyst og overskudd. 40-årene kan være en fin alder, men helst sammen med den man har opplevd gjennom 20- og 30-årene. Slik at man ikke har gått glipp av de beste år i den andres liv. 40-årene kan bli plagsomme dersom man liksom krampaktig skal være som 20-åringer igjen og prøve å oppleve hverandre på den måten.

(innlegget fortsetter i selve tråden)

Hei, jeg er ganske ny her og skulle gjerne hatt en liten opplæring i hva som er "skikk og bruk" når det gjelder nettdating.

Har lest litt om oss sukker-damer, som er så trege til å svare. Men min erfaring er at om man åpner døren litt på gløtt, så skaper man bare falske forhåpninger. Selv har jeg strevd med en litt for optimistisk beiler en god stund nå.

Er det noen som har noen gode råd?

At eldre menn kan få dreisen på yngre damer er ganske velkjent. Men det er nå blitt mer vanlig (iallfall i kjendisverdenen) med yngre menn og litt mer modne damer. Jeg befinner meg i 20 årene og har mang en gang sittet og siklet på damer i 30+, men har aldri vært den som har gått aktivt inn for å flørte, da jeg tror en slik henvendelse neppe ville blitt tatt seriøst.

En annen tanke har vært at jeg har tenkt på dem i 30+ kategorien som mer ivrige i å komme igang med seriøst forhold og stifte familie, noe jeg ikke tenkt så langt å begynne med ennå. Dessuten tenker jeg det er flauere for en kvinne å bli sett med 10 år yngre menn enn omvendt. Eller er det bare jeg som innbiller meg dette?

Hva er deres erfaringer og tanker omkring en slik situasjon?

Da har jeg nettopp kokt en saus bestående av 1 del honning, 1,5 del balsamicoeddik og 2 deler porter (et slags mørkt og kraftig øl). Kokt inn til en tredjedel. Til det skal det spises mango og en skikkelig feit og moden blåskimmelost. Mmmmm :o)

Kom over en tråd der det ble etterlyst "turn on" istedet for den motsatte negative varianten der vi prater om hva vi ikke liker....Sikkert mange tidligere tråder om dette, men på en snødag som denne starter jeg heller en egen positiv tråd:

Bring it on folks, what makes you turn on??

Jeg liker menn som smiler og prater- samtidig!! Det toppes hvis de i tillegg smiler med øynene og ler ofte....

Noen ord for dagen :)

Ingen svar
(mann 48 år fra Østfold) Privat melding

Starten på nok en ny dag
hvor vi alle spiller på samme lag

Starten på nok et nytt kapittel skrives
i livets bok skal det sies

Starten på nok et nytt liv
dagen er hva man gjør den til

Ta nå vekk all verdens hodebry
Og gi det en sjanse og en start på ny

Ha en fantastisk dag!

A. Gundersen 20©08

http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc