Sukkerforum

Jeg fikk høre av en mann her om dagen at jeg ikke kunne forventer å få en kjæreste hvis jeg knuller rundt. Noe jeg ikke gjør, men har hatt noen elskere i løpet av tiden som singel... Er han sjalu, siden jeg har avvist han som elsker, eller mener han det tro? Har tenkt litt på den der, og lurer på om menn tenker sånn, Nå hører det med til historien at jeg har gått inn i disse forholdene med et åpent sinn, med ønske om å bli forelsket, men så¨har ikke det skjedd. Merker det fort om det kan bli noe mer fra min side, og da sier jeg raskt i fra. Men så har det vært noen som har vært så utrolige deilige i sengen, som har akspetert at det er sånn. Dessverre har det ikke vært like enkelt i praksis, som i teorien. De ville alle ha mer av meg enn det jeg kunne gi. Er det ikke litt naturlig da, at en kvinne også trenger sex og kos, og at det er vanskelig å si nei til noe veldig fint? Skal jeg leve i sølibat liksom inntil jeg finner meg en kjæreste jeg blir forelsket i..det kan bli lenge til i så fall...kjenner jeg meg selv rett :-)

Hva tenker du? Er det vanskelig for en mann å akseptere at kvinner også trenger sex? Hva er kvinnenes erfaringer?

Da jeg skulle fylle ut profilen her ba jeg noen venner og bekjente om å beskrive meg kort. Vennene mine ga nyanserte svar, men de bekjente tok en kort tenkepause før de svarte "snill". Å være snill som motsatsen til slem er jo en fin ting, så hvorfor føler jeg meg litt snurt? Var det nølingen før de svarte, eller har snill blitt et ord man bruker når man egentlig ikke kommer på noe annet? Jeg er altså ikke intelligent nok til å være intelligent, jeg er ikke pen/søt nok til å være pen eller søt, ikke tøff nok til å være tøff, ikke reflektert nok osv. Ofte når man beskriver noen som ikke har den mest behagelige personligheten prøver man å myke det opp ved å legge til "men h*n er jo snill da".

Så prøvde jeg å se for meg hva jeg ville tenke om en som ble beskrevet slik. Si at en venn har en venn han vil jeg skal treffe. Når jeg spør hvordan han er, svarer han snill. Ser jeg da for meg en varm person med omtanke for de rundt seg, eller ser jeg for meg en som rett og slett er litt vag, uten sterke karaktertrekk? Jeg blir ikke enig med meg selv...

Hva ser du for deg, når du får en person beskrevet som snill?

Jeg vil så utrolig gjerne ha en kjærest, jeg vil på date, jeg vil ha en mann som holder rundt meg, jeg vil ha en som sier jeg er fin selv om jeg er trøtt og fæl, en som kysser meg godnatt, en som sier god morgen, jeg vil bare så utrolig mye ha en kjærest....

Hvorfor er dette så utrolig vanskelig????

Gått så langt jeg er misunnelig på vennindene mine når dei ringer sure fordi dei har kranglet med kjæresten sin, jeg også vil det, jeg vil ha en jeg kan bli sint og irritert på og etterpå bli venn med igjen.

Hvorfor er det slik at noen mennesker har noe i seg som rører så utrolig ved sjelen min?

Flere ganger har jeg fått oppleve dette.
Både med mennesker jeg har truffet i levende live, eller over nett – og faktisk kun tastet med.

Det gjør godt og vondt på samme tid, og kan bringe frem utrolig sterke følelser hos meg. Jeg er ikke redd dette i seg selv, men synes det er litt skremmende og fasinerende at enkelte sjeler har slik innvirkning på meg.

Hva er det disse menneskene har, gjør og er, som ikke jeg er eller har.. eller enkelte andre jeg har truffet har?

Har du opplevd lignende? Noen som har fått deg til å felle stille tårer, eller fått deg til å gå rundt å tenke at ”så deilig denne verden er som lar meg møte slike mennesker”?

Hvilken type mennesker er de som fremstiler seg selv som annet en hva de er?
Har truffet noen her inne med profiler,bilder og alder som er helt fjernt fra virkeligheten av hva som er riktig.
Enkelte legger ut bilder av seg selv som er mer en 10 år gamle,samt at de trekker fra flere år på sin egen alder.
Profilen sier også at de er slanke og sporty,men virkeligheten når du treffer denne personen sier og viser noe helt annet.
Er disse menneske så dumme at de tror at dette ikke blir avslørt på første date ,når de ikke engang ligner profilbilde de annonserer med!

På tide å stå frem med ditt ekte jeg. Nytter ikke å late som du er i 40 årene, selv om du føler deg sånn, og se ut som du er 15 år eldre på bilde. Hvis du i det hele tatt har noe bilde !! Vi jenter (stort sett) er ikke helt fjerne her på sukker og har vært ute en kveld tidligere. ...

Her legger man sjela si i å skrive en personlig profil. Så skriver man med noen. Så oppdager du etterhvert at den sammepersonen fortsatt er pålogget etter at du har gått av. Det blir litt vanskelig å kunne bygge opp et tillittsforhold til en person som skriver med flere av gangen. Er litt interessert å få litt synspunkter fra dere her ute.

Lurer bare på en ting - hva får menn til å tro at "drikkebilder" som profilbilde er et godt sjekketriks? Det er jo så lite sjarmerende at man automatisk hopper over de profilene!

Jeg vil ha en super kjæreste:
Høy
Veltrent
Sterk fysisk og mentalt
Maskulin
Sexy
Flotte armer
Nydelig smil
Pene tenner
Varme øyne
Tykt hår,moderne sveis
Stilige klær
Fin bil
Fin jobb
Hytte
Båt
Ferdig med tidligere forhold
Store/voksne barn
Omsorgsfull
Oppmerksom
Ordensmenneske
Utadvendt
Stolt
Varm
Øm
God
Snill
Rolig
Hjelpsom
Sporty
Handy
Livsnyter

Lurer på om jeg har glemt noe nå jeg??? Finnes du?? Er dette å stille for store kav mon tro?
Hva synes gutta? Hva synes jentene?

Hvor ville du dratt??

Hei, vi har allerede nok påmeldinger til å holde en fest, men det er nesten 3 uker til 30. mai! Det ble litt crasy sist gang med badmintonturneringen der vinnerlaget vant 10 billettre til Operaen, for deltakerene strakk reglene ganske langt for å karre til seg premiene.. :) Er det derfor noen som har forslag til en annen konkurranse? Vinnerlaget vinner fortsatt 10 billetter til Operaen :)

Skriv norsk

Siste svar ti. 12 mai 2009 00:55 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym klara klok

Jeg er lut lei dette idiotiske språket som har blitt helt vanlig i dag. Nevner noen eksempler: oxo, snakes,oki osv. Dette er bare dumt, til og med godt voksne mennesker har kastet seg på denne moten. Mulig det er for å gjøre det lettere å kommunisere med sms o.l., da ordene ikke blir så lange, men jeg har uansett ikke sansen for det.

Hva mener andre?

folk som bruker PUA rådene vennligst svar her :)

Livet går så fryktelig fort! Når eldre mennesker forstår at de snart skal dø, sier de ofte at de ikke forstår hvor tiden ble av.......

Noen ganger virker det som om vi går oss helt vill i våre krav, fastlagte rammer, stigmatiserende holdninger og forventninger.
Vet vi egentlig alltid vårt eget beste - eller driver vi å villeder oss selv ved å gå i fortidens opptråkkede spor?
Hvorfor er det så vanskelig å "se" hverandre, forstå hva vi selv trenger - og tørre å satse på dette?

Hva skal til for at vi utilslørt kan finne hverandre og sammen skape en god tid for resten av dette korte livet som er vårt?

Det har hendt at jeg får svar eller mail med bare en "siklende smiley",slik: :)... i mailoversiken.

Enorm var derfor skuffelsen når jeg så at alle mailoverskrifter får tilført tre punktumer etter overskriften uansett om den fyller hele feltet eller ei. De siklende smileyene har således vært helt ordinære smileyer og ikke noe uttrykk for et sikleproblem eller et begjær helt uten tøyler. Jeg har levd i denne villfarelsen, om dette siste, i noen måneder nå og jeg må innrømme at dette kom som et sjokk. Egoet har nå fått en knekk som det nok tar en viss tid å bearbeide, de som ikke har fått adekvat svar eller oppfølging må ha meg unnskyldt og jeg ber dere å se min tilsynelatende arrogante oppførsel i lys av villfarelsen som nevnt i denne post.

Unnskyld :) ...

Er det sant at det er kommet noe som heter The Shame? En jente jeg kjenner fortalte meg det etter at jeg nevnte at de 5 siste jentene jeg har truffet på byen som har tatt kontakt med meg iløpet av vinterens utelivsturer og gitt meg nr slik at jeg kan bli kjent osv har hatt type. Hun sier det er kommet en motpart av guttenes "the game" der jenter med kjæreste aktivt går ut i helgen og jakter og bruker diverse teknikker/strategier. Dette har også mine kamerater opplevd, og i enda litt mer ekstreme former.

Har lest litt om det før men bare trodd at det er tull, på Lørdag ringte det en bjelle når en jente plutselig kom bort til meg og sa noe jeg har lest i forbindelse med the shame på et annet forum.

Men det kan godt være jeg er helt på jordet at det bare er tull.

Kan man se om man har fått eit svart hjete eller noen har markert deg som ikke interesan???

Hei! Jeg lurer på hva man kan gjøre hvis man hat truffet en mann på date her inne som plutselig ikke viser seg å være den han sier. Da i forhold til utdanning, alder, utseende o.l. Kan dette meldes til noen, eller må det bare være sånn? Synes det er litt ekkelt...

Ex

Siste svar ma. 11 mai 2009 20:49 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Wolverine

Det nærmer seg et halvt år siden jeg ble singel igjen, jeg føler at jeg har kommet over det endel nå, men av og til tenker jeg tilbake på exen og savner henne. Så folkens, hjelper det å date noen nye, kommer en seg mer over exen da? Og hvor lang tid skal det egentlig ta, er irriterende og ikke ha kommet over exen, gidd liksom ikke bruke mer tid på det og vil komme meg videre.

Tidligere forhold kan være så mangt.

Hva er deres erfaringer og holdninger til tidligere forhold ved en ny flamme?
Hva anses som akseptabelt?
Selv sliter jeg med en eks som jeg har et hus sammen med. Jeg er så ferdig som jeg bare kan få blitt, men det virker som om han har en slags syk glede av å dra ut salgsprossessen så mye som overhodet mulig.

Dette stiller meg i en vanskelig situasjon ettersom at jeg er veldig klar for å gå videre med livet mitt, men det føles ikke som noe bra potensmiddel å si til typen jeg er på date med at: -Ja, jeg er singel jeg, men eksen min tar ikke de grepene vi er enige om at han skal gjøre før vi kan legge ut huset. Så ja, jeg har hvert singel i 4 månder, men gudene skal vite at jeg er forpliktet i forhold til min eks....

Evt om noen har noen tips for hvordan jeg kan få fart på sakene?
En av problemstillingene er at jeg har et lite fysisk handicap som gjør at jeg ikke kan male selv...

Har noen av dere noen gang opptrådd på en unødvendig vanskelig måte ovenfor en eks bare for å plage?

Lurer på om det er noen andre som har opplevd å få stygge meldinger her inne?
Snakker om virkelig hets som at,
Du er så stygg at jeg syns synd barna dine..
Du kommer til å dø en sakte pinsom død alene fordi ingen vil ha deg..osv osv... Fått minst 20 slike og har selvsagt rapportert det til sukker, som var raske med å stenge personen ute heldigvis..
Men jeg blir jo sittendes å lure på hvilke mennesker som finner glede i å sitte å skrive slikt, og hva de vil oppnå??

Du må være rik og gavmild:)

Jeg fikk meg en overraskelse for ett års tid siden når exen takket for seg og flyttet inn til den nye dama. Etter 5 år, fremtidsplaner og hus, så takket han for seg. Brutale greier!
Men da jeg sto der alene så tenkte jeg at søren ta... der dro fremtida... alle andre er jo lykkelige med gubbe og barn. Får dra til Danmark å lage meg ett barn jeg da...

Når sjokket senket seg så lagde jeg meg en profil på ett av disse nettstedene... og da gikk det opp for meg... Fy søren så mange vakre mennesker som er single! Er det virkelig mulig! Trodde det bare var meg...!
Selvtilliten er tilbake, det er vår, går fort mot sommer og jeg er faktisk SINGEL!!

Dette blir en bra sommer!!

Lykke til alle som er på leting! Jeg vet min dukker opp en gang.. ;o)

Jeg har vært en 6 uker i Kina nå, og har tullet en del med jentene på hotellet her. Vi har tolk så det har funka bra. Jentene snakker ikke noe særlig engelsk foruten å telle litt og by på te eller kaffe.. Så jeg tenkte at nå skulle jeg imponere dem litt med mine "kinakunnskaper". Jeg har noen papirer på kinesisk og trodde jeg hadde funnet frem til en setning "Du har stjålet mitt hjerte". Desverre, når jeg tullet med jentene nede i restauranten så hadde jeg litt problemer med uttalen og presterte å si til jentene,gjentatte ganger: "Du har stjålet mine penger".

Hvilket ikke er et godt sjekketriks.

Fritt fram
Jeg har ingen planer enda, men skal snart begynne å "tenke". Kanskje jeg får noen ideer her ????

"Sukker.no"
Behov for nærhet og tosomhet- egentlig.....
Øyeblikkets behovtilfredsstillelse
Raske løsninger, liten investering, fast food
Erotikk-takk, tikk-takk, tikk-takk..........
Tomt

April 2009

Håper de fleste har samlet energi og nyter tilbake-lagt helg ikveld.

Hingsty skulle ønske for alles del at kommende uke bar preg av noe mer positivitet og opptimisme,
snart 17.mai og sommerlige temperaturer og greier.

De fleste av oss her inne leter forhåpentlig etter en behagelig soul-mate en kan slappe av og nyte med,

hingsty minner derfor på de sprer litt gulp (også dyret selv) om å ta en liten
vår-rengjøring av sin indre sjel, rydde og kaste litt agressjon og bitterhet i beste rusken stil,
og strål litt munter og tilfreds rundt dine omgivelser.

Hingsty skal forsøke å ikke bli eplekjekk her inne,
men klager slett ikke over sin helg, som riktignok gav det motsatte utfallet av en annen tråd.

Så til de som skulle være litt frustrerte etter tidligere nedturer.

Se frem og opp og vær litt løsningsorienterte, en god egenskap dine nære og ukjente vil merke og beundre.

Så får vi se om forum kan være litt mer positivt den kommende uke.

Eller står hingsty i glass-hus her nå??

Høyde

Siste svar sø. 10 mai 2009 18:39 (75 svar)
Skjult ID med pseudonym Mannn

Hvor viktig for dere er det med høyde på partneren? For meg føles det at en ca par og tyve cm lavere, og opp til litt under min egen høyde er "grensen" min.
Hvilke høyde foretrekker dere på partneren?

Hei
Alle her stiller krav til kommende kjæreste.
Høyde, vekt, bygning, hud, farge, form
Frisk, god helse, god fysikk, sunn, usunn inimellom
Naturlig god lukt, frisk pust, flott hår, hår på de rette plassene
Stort nok, store nok, riktige former
Klær som passer kroppen, anledningen, mote, tidsriktig, vær riktig, passer sammer
Myk, sterk, muskulær, fleksibel
Røyke vaner, snuse vaner, drikke vaner
Barn, forlovet, samboer, gift, erfaringer, forhold
Partnere, situasjoner, tenner, liker
Badboy, handy, løs, luremus, trofee, får alle
Jobb, utdannelse, lønn, fritid, ferie, yrke
IQ, EQ, syn på seg selv, syn på andre, måten en er på
Verdier, interesser, aktiviteter, hobbyer
Venner, bekjente, nye, familie, slekt, folk
Hjemmekjær, på farten, spontan
Osv osv osv

Hva gjør dere når dere skal ha alt. For det vil dere.
Når dere søker og søker, finner. Finner feil og mangler. Her og ute.
Satser, finner feil og mangler.
Møter andre når en er opptatt, som ikke har feilene og manglene.
Hvordan skal en bli evig fornøyd?
Hvordan skal en finne denne når det ser bra ut også finner en feilene?
En senker noen krav men finner ut det kompenserer for mye og det blir jo ikke en 10'er.
Så da vil du mer ha en 8-9,5 så hva senker du på da og kan du leve med det i evig tid?
Eller blir det bare for å være sammen, for å ha det bra så lenge en gidder. Og er klar for en ny runde på jakt stien?

http://www.youtube.com/watch?v=-S8pW74t2QQ

Hingsty møtte på en litt sær situasjon for en stund siden.

Dyret kom i kontakt med en vakker spennede skapning,
og fant straks tonen på telefon og pratet i timesvis.
edru eller lett beruset, og de ble ofte lange behagelige ble de.

Hingsty kjørte en sen kveld 18 mil, og ankom residensen rundt midnatt,
iløpet av 15 minutter fulgte hingsty opp den behagelige tonen,
og stod nesten fritt til å rampe med hva han ville, og det edru..
Nakke,ører,mage eller hvasonhelst fikk gjennomgå av avslappede hingsty..
hingstys tunge bare nøøt..
vips så fikk tungen litt konkurranse..
og hingsty nøt mer.. men med ett ble hingsty bittelitt stoppet..
med lett gråtende/ hviskende..ikke helt i....er du snill, jeg er ikke helt klar med tidligere???.

Uten å dra detaljer..
hingstys datt jo nesten rett til jord..
og avsluttet forholdsvis raskt i denne settingen, og forsvant.

Regnet hun med at dyret i medlidenhet skulle stått i sin tettsittende sorte skinnende sal og skutt 3 x 3 opp i luften??

Andre som har slike erfaringer eller liknende herfra tro .???

Hvem er drømmemannen din?

Husk ikke juks……..

1: Tenk på et tall mellom 1-9
2: Multipliser tallet med 3
3:Legg til 3
4: Multipliser tallet med 3

(Det er ok å bruke kalkulator ;-))

Du har nå fått et tosifret tall.

5:Legg sammen de to sifrene

Nå kan du se med ditt tall hvem som er drømmemannen din..

1. Brad Pitt
2. Johnny Deep
3. Charlie Sheen
4. Justin Timberlake
5. David Beckham
6. Mel Gibson
7. Ben Afleck
8. Jude Law
9. The One
10. Sean Connery

jeg hat fest i kveld! full som få ;) noen andre som også er det? ;D

Hva betyr det å bli deaktivitert og usynlig. Er jeg da avbestillt av vedkommende, har hun meldt seg ut, kan alle andre se hennes profil, et spørsmål bare.

Hvis jeg ikke logger meg helt inn, ser jeg menn som når jeg er innlogget med høy match, som jeg aldri har sett før ?De kommer ikke opp i min matchliste !

Jeg har nylig avsluttet et forhold til en jente jeg traff her på sukker. Vi hadde begge barn og jobber som krevde litt overtidsarbeid/reising innimellom. I begynnelsen var vi jo alltid glade fo å ha mulighet til å være sammen, men etterhvert ble det litt tiltak å pakke en bag for å reise på overnattingsbesøk. Avstanden oss imellom var ikke stor, men det ble litt pes allikevel. Når jeg hadde vært på jobbreise ventet hun ofte på at jeg skulle komme til henne direkte fra flyplassen. Normalt vil jeg si at det er hyggelig å ha noen å komme hjem til, men i økende grad syntes jeg dette ble slitsomt. Jeg hadde i økende grad lyst til å bare reise hjem og slappe av. Selv om hun hadde ett veldig hyggelig hjem og var kjempeflink til å lage mat osv. var det fortsatt ikke hjemme for meg. Det var også en praktisk ulempe med dette. Jeg har barn annenhver uke og hvis jeg var på jobbreise eller hos kjæresten i barnefri uken fikk jeg aldri tid til å vaske klær, husarbeid og div praktiske ting den uken. Grunnen til at jeg var mest hos henne var at hun hadde barn mer enn 50% og derfor ikke hadde barnefri så ofte.

Nå er jeg veldig i tenkeboksen iforhold til hvordan forhold jeg ønsker meg for fremtiden. Kanskje har jeg bare tid til kjæreste i helgene. Er det noen jenter som kunne tenke seg det? Innbiller meg at jeg vil skremme bort de fleste om jeg skriver det i profilen min:)

Sosial IQ ?

Siste svar to. 7 mai 2009 21:30 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Grubler

Jeg legger merke til at jeg matcher dårlig med ganske mange jenter/damer når det kommer til punktet "Sosial IQ", og dette synes jeg er "urettferdig". Grunnen til det, er måten teksten til dette punktet er utformet i matchtesten.

På den ene enden av skalaen (1), står det "Trives best med tydelige venner som er lette å forstå", og i den andre enden (10) står det "Jeg elsker sosiale spill og nyanser".

Vel - jeg kan se det positive i begge ender av skalaen, for slik JEG oppfatter dette, betyr den første teksten at man liker at folk sier det de mener og er åpne, slik at man stort sett slipper å 'tolke' dem og leke tankeleser, mens den andre teksten virker forlokkende fordi - vel, hvem vil vel klikke nei til å være opptatt av nyanser og det sosiale (sam)spillet?

Men siden jeg 'kræsjer' med en del jenter/damer her, tror jeg det må komme av en 'misforståelse'. Når jeg tenker på 'Sosial IQ', så setter jeg det i sammenheng med å være 'våken', ha 'antenner', vite hvordan man ter seg i det offentlige rom, og ha en viss evne til å se seg selv fra utsiden. Men det ser ikke ut til at det er dét dette punktet dekker, selv om det altså heter 'Sosial IQ'.

Da er det kjipt at dette punktet blir rødt på matchtreet med en del.

Hvem vil vel ikke ha venner som er tydelige og lette å forstå? Så jeg tror grunnen til at mange jenter klikker i den andre enden av skalaen må være at de tenker som så at "Jo, jeg har da sosial IQ, så jeg klikker på 10-tallet", og synes det høres bra ut at de er 'nyanserte'.

Mener forresten Sukker at dersom man klikker på 10 på dette punktet, så anser en at en har høy sosial IQ? For i så fall blir jeg 'tvunget' til å forandre, og klikke nærmere 10 selv. Men jeg liker altså klare, tydelige venner... Og jeg misliker å spille 'spill'. Men jeg ser ikke helt hva det å spille spill har med Sosial IQ å gjøre, slik jeg oppfatter frasen.

Jeg vet ikke om jeg helt klarer å få frem det jeg vil her, men håper dere skjønner. Det er forøvrig flere punkter i testen som er lignende problematiske; jeg kan egentlig klikke i begge ender av skalaen på flere av dem av lignende årsaker. Så jeg skulle vel ønske at de punktene kunne vært klarere. Men det er mulig det er jeg som mangler.... sosial IQ! :-)

Er det ikke et litt sykt paradoks at hun Monsen-dama blir hetset så fælt fordi hun mener noe ?
Jeg trodde den Fritt Ord-prisen var til for de som turde å si hva de mente, kanskje litt på tvers av den almenne oppfatning.
Men det er vel ikke helt bra å ha politisk ukorrekte holdninger. Så i stedet for å berømme henne for å våge og ytre en upopulær mening, prøver ekstreme krefter å kneble henne.
Drit i hva saken i utgangspunktet gjelder, det er ikke poenget her. Men det er i mine øyne en veldig viktig prinsipiell sak i forhold til det demokratiet vi i alle andre sammenhenger forsvarer så inderlig. Eller enda mer; de menneskerettighetene vi har krav på.
Fytte f.... så lite tolerante vi er !!!!

Hva liker du meg ikke??

http://www.youtube.com/watch?v=qiKiAU3562g
Og gleder meg sånn til Operaen:-)

Er du her oppriktig for å finne noen?? eller bare enklere tilgang på et ligg??

Hvorfor er akkurat du her inne?

Så trenger dere ikke bry dere med oss som ikke alltid svarer:)

Er det mange som har møtt den dere har fått kontakt med inne her? Hvordan var møtet?

Hjerter

Siste svar on. 6 mai 2009 18:53 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Skrivekløe

Etter å ha vært her inne en stund,har jeg fått en del hjerter fra gutter,men jeg må tilstå at det gjør ikke noe inntrykk på meg.
Mener de som sender meg hjerter,at nå er det min tur til å ta kontakt? For det gjør jeg aldri.
Jeg skjønner ikke hvorfor de ikke heller sender en mail?
Har aldri gitt noen et hjerte,og kommer heller aldri til å gjøre det.
De som jeg finner interessante,sender jeg en mail,og håper jeg får en igjen.
Hva mener dere egentlig med å sende hjerter?

Er irriterende...! fortell meg heller at jeg er fæl!:)

Er forholdsvis ganske ny her inne, men har sett en god del kjekke menn her allerede.

Ser jeg en jeg liker, og som har høy match, sender jeg som regel en flørte melding.
Kommer det noe i retur??? Neida!!

Trodde de aller fleste likte å flørte litt ?

Jeg skal pusse opp badet mitt, men har bare 90 000, kan man flislegge oppå gamle fliser med varmekabler tro? Og på veggene? Noen som kjenner noen håndverkere som er eh..hva skal man si....sesongarbeidere... he he...for å si det sånn?

blinddate?!

Siste svar on. 6 mai 2009 00:09 (63 svar)
Skjult ID med pseudonym nysgjerrig

Fikk en melding i innboksen i dag fra en profil uten bilde og uten profiltekst, om jeg var gira på å treffe vedkommende... Kan jo ikke si annet enn at jeg ble ekstremt nysgjerrig.

Henvendelsen var seriøs nok den, så jeg vurderer det faktisk. Er jo litt spennende å prøve noe nytt. Vilkårene var imidlertid klare; jeg får ikke vite noe utenom navnet hennes på forhånd. Hun vet jo alt som står i profilen min (uten at det er ekstremt givende) samt at hun har sett bilder av meg.

Ser jo for meg at det kan bli litt kleint om jeg finner henne totalt uinteressant eller oppdager at hun ikke ser ut i måneskinn... Hva tenker dere? Opplevd lignende henvendelser her inne?

"Hei…jeg er en ung kjekk gutt fra Oslo (studerer i Bergen) med et kanskje litt uvanlig ønske:) La meg prøve å forklare kort. Jeg har kjæreste og vi har vært samme i tre år…forholdet er kjempe. Men jeg har alltid hatt en fantasi. Jeg ønsker å treffe en totalt ukjent jente for helt uforpliktende treff, du skjønner hva jeg mener:) Jeg har tenkt på det leeeenge, og fantasien kommer ikke til å forsvinne… derfor har jeg bestemt meg for å gjøre dette. Du ser ut som en pen og nydelig jente, så er du interessert så vær snill og la meg vite:) Selvfølgelig vil jeg vise mer av meg selv hvis du kunne tenke deg dette, men i starten ønsker jeg naturligvis å holde en litt lav profil."

Hva legger man egentlig i det utrykket ?