Sukkerforum

Bare for å ta opp et spørsmål fra en annen tråd her..

På de datene du har hatt, der det har blitt forhold/kjæreste ut av det.. Dvs de "vellykkede" datene. Eventuelt et flertall av dem for å oppsummere.. Har dere kysset på første date? Interessant å se hva som er mest vanlig her

Hei
Har et lite dilemma.
Hva er ca. grense for hva som skal skrives på en profil uten at noen hopper av halveis?? Sliter litt med å begrense meg.
En annen ting er for mange bilder som bør legges ut?? Skal jo ikke være mer enn noen år gamle og ihvertfall ikke bilde av kjæledyr eller deg på toppen av et fjell! ;)

Hei

Jeg har vært endel utenlands (både europa og ellers) jeg føler de norske jentene er litt prippne og bortkjemte i forhold til andre? Noen som føler det samme??

De har åpnet en storbutikk i Berlin der kvinner kan velge seg en ektefelle.

Ved inngangen står to enkle bruksavisninger:
1) du får besøke butikken bare en gang. Det er 6 etasjer i butikken, og på hver etasje øker kvaliteten av varene.
2) du kan velge akkurat den mannen du vil så lenge du går opp, men du mister din sjanse til å kjøpe noen i de forrige etasjer.

- Ved 1. etasje står en plakat som sier:
Disse menn har jobb.

- Ved den 2. etasje står en plakat som sier:
Disse menn har jobb og elsker barna.

- Ved den 3. etasje står en plakat som sier:
Disse menn har jobb, elsker barna og er sexy.

- Ved den 4. etasje er en plakat som sier:
Disse menn har jobb, elsker barna, er sexy og hjelper med husarbeidet.

- Ved den 5. etasje er en plakat som sier:
Disse menn har jobb, elsker barna, er sexy, hjelper med husarbeidet og er i tillegg veldig romantiske.

- Ved den 6. etasje står en plakat som sier:
Du er den 31.456.012 besøkende på denne etasje.
Her er det ikke noe menn. Den eksisterer bare for å bevise at det er umulig å tilfredestille dere kvinner.

Takk for din besøk hos Ektemennsmagasine.

Her gir jeg dere damer sjansen til å "ta litt igjen".......

Hvilke tanker har dere om brukere som "alltid" er pålogget?

Uansett når du logger deg på så er de der. Det spiller nesten ingen rolle når på døgnet, DE er der. For meg er det noe som ikke helt "går opp" når jeg leser at de også er veldig aktive i hht til profilteksten. Er det bare meg, eller er det noe som skurrer...?

Når jeg skulle føre opp høyde og vekt ble jeg faktisk litt usikker på om jeg skulle skrive ett par kilo for mye eller ikke.
For hva er ett par kilo for mye? Er det overvektig - stor - veldig stor ?
Jeg har født ett barn og har "love handels" og noe godt å ta i, men jeg er ingen "dundre" - kunne sikkert trimmet litt mer og spist sunnere, men mange sier jeg er normal. Ligger over idealvekten i følge BMI.
Hva skal en skrive da ?
Gutta som vil ha slanke jenter ser jo ikke to ganger på min profil når det står ett par kilo for mye. Men de er kanskje ikke verdt å satse på alikevel :)

Den ser ut til å ha ikke fulgt med i de siste timene....rabling på bilder...
Lover og regler er kun til for å brytes helt til man blir tatt eller oppdaget.....

seriøst har jeg faktisk lyst til det. Jeg opplever av verden forøvrig at jeg faktisk ikke er avskrekkende på noen måter... men her på nett når jeg ikke opp? Hvilke kriterier stiller dere menn for å faktisk svare på et kontaktforsøk? Mine bilder er ærlige, men bare brøkdeler av min helhet... Og de menn jeg faktisk har forsøkt kontakte er ikke glansbilder, men høyst ordinært utseende menn... er jeg for krevende i mine ord? Ikke pen nok for enhver? Noen som kan gi meg noen konstruktive tilbakemeldinger?? :)

Ble tråden slettet ?

Mange (menn, sikkert damer også) skriver at de alltid er i godt humør. Hva er dette slags mistenkelige greier?

denne dama er etter eget utsagn ukysset ,og ble mobbet som barn... noe å tenke på
http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Hei på dere!

Jeg er en person som synes nettdating er en fin ting. Kort sagt fordi det lille utvalget av steder jeg får sett personlig fra dag til dag er forholdsvis begrenset, så jeg tror jeg øker sjansen for å finne en "utvalgt" betraktelig ved å være åpen for denne formen for kontaktskaping også.

Men jeg er ute etter litt erfaringer og sammenlikning med med egne erfaringer. Det gjelder den berømte første fasen. Jeg liker å ta kontakt med de av motsatt kjønn her på nett, og får en del svar også. Og når de man finner ut i løpet av kort tid ikke er noen man vil passe sammen med er ute av veien, så er det den lille veien videre etter det. Det første jeg har tenkt en del på i det siste, er hvor fort møtes. Om man snakker lenge på nett på forhånd, kanskje går over fra meldinger her og til msn osv, så kan det hende man blir veldig godt kjent og finner ut mye om hverandre, ulempen med det er naturligvis at kanskje man allerede har funnet ut av mye av det man ellers ville brukt første date til. Og det er far for at praten kan "dabbe litt av" om den går over for lang tid uten at man møtes personlig. På den annen side er det litt skummelt å foreslå et møte for tidlig også, for den andre kan føle det er for tidlig, føle man trenger seg på, tro man er ute etter noe annet enn man er (noe jenter fort kan tenke om gutter har jeg merket), osv.

Og når man først kommer på date, så er det den berømte kjemien. Jeg regner ikke med at jeg skal finne en rett utvalgt i løpet av en date eller to, men likevel når man går hjem fra en date og føler at man bare satt der og pratet som noen tilfeldige hvem som helst, så lurer man fort på om man gjør noe galt. Har man snakket om feil ting? Var ikke sjarmen i riktig gir?

Det er slike ting jeg har tenkt på etter jeg har møtt et lite knippe personer gjennom sukker den siste tiden. Hva er dine største erfaringer rundt dette? Do's og dont's etc. Hva har vist seg å fungere best for deg?

Bohemen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Ctöu

Ja nei! Sitter på Bohemen i godt lag og venter i spenning på at Enga skal ta avspark!
Noen likesinnede som vil møte opp med øl og god stemning?

Må nesten bare spørre, hvor viktig syns "lekmann" at utdannelsen er?
Personlig har jeg ingen, ikke VGS heller. Er selvlært IT-konsulent og tjener greit over gjennomsnittet i landet. Føler allikevel jeg blir sett ned på når jeg fortellerjeg droppet ut av videregående. Er det virkelig så big deal å ikke ha en allmen utdannelse å falle tilbake på? Hvor mye lengre er en som har disse 3 årene?
Jeg har mer eller mindre alltid hatt jobb, siden jeg var 17, og får stadig jobbtilbud som både matcher og overgår min nåværende jobb, både når det gjelder ansvar og lønn.

Hva mener dere?
Er det en dealbreaker å ikke ha papirer?

Vil ikke flytte over avstander, men søker varig forhold med kvinner fra alle fylker.
Snakker vi her om postordre kjæreste? Eller er det en selvfølge av kvinnen må flytte?

Synes egentlig det er litt rart at man søker kjæreste for varig forhold, fra hele landet ,hvis man selv ikke er flyttbar.
Men det er jo lov å prøve seg,- selvfølgelig:)

Hva syntes egentlig vi damer om en mann med bart ? Sexy eller skikkelig turn off !

nå er jeg bare rett og slett veldig nysgjerrig... hvordan kan man vite ut fra noen ord og et fåtall bilder (gamle/nye) at man ikke passer sammen???
Jeg har svart på noen profiler som har (iflg sukker) veldig god match.... men så får jeg en kort avvisende melding tilbake om at jeg nok ikke passer...
Er det sukker som tar feil, eller de personene som ikke gidder bruke noen stunder på å bli kjent?
Hva vet vel jeg. Er ingen racer på nettdating.....

Nå er påskeferien snart over og i dag er siste muligheten til å møtes, finne på noe morsomt enten på dagen eller ta en øl til kvelden. Kjenner at jobben roper på meg og merker at jeg ikke liker det så godt.

Håper det blir en fin dag for alle sammen og finn ut om det er noen du kan bruke siste ferie dagen med :)

Hey

Hvorfor er det slikt at når menn prater sammen.

Hvorfor er det så mange damer som syntes det er så viktig å legge inn bilder av hunder og/ eller hester?

Skulle bare et lite gult hjerte til så måtte jeg nesten bare kjøpe meg muligheten til å snakke eller bli snakket med ;)

Så nå kan jeg begynne å skravle useriøst med dere igjen! ;)
Nå er jeg superbruker, så da kanskje jeg får mail? ;)

Hei:)
Er det noen fra Hedmark og Oppland som kunne tenke seg å være med å danne en lokal Sukker/singel klubb?

Hvorfor vil mange på msn når det er chatt på Sukker?

....."har funnet ut at i min alder er det like bra å gå uten BH - da forsvinner rynkene i ansiktet!"

Påskemorgen slukker sorgen!!!
Er det sånn for Sukkerfolket også?

Hvem er våken?
Opp med hånda!

Jeg har snakket i ca 2 mnd med en mann, liker han veldig godt.. Nå er det endelig snakk om date, men jeg bare gruer meg.. Liker han så godt, er redd for å bli skuffet, eller at han ikke liker meg IRL.. Har sett at mange anbefaller å date raskt forstår hvorfor.. Nett-forelskelse. Har du rådkommentarer?

Jeg bare tenker på hvor lenge man skal prøve her inne. vært her siden en stund før jul og ikke funnet det helt store enda. Truffet noen, men ikke klikket på den riktige måten ennå.

Hvor lenge skal man prøve?
noen som har noen historier om noe positivt herfra?

takker for svar:D

K

Eller er alle stukket på fjellet?

Vil bare ønske alle ein god påske i drittveret..............-kjekt å vere heime å fyre i ovnen da :)

Hei!!

har vært innpå her en stund nå, og det som jeg synes er litt rart er at det hele tiden virker som om gutten må ta initativet.. akkurat som på byn, hvertfall i min aldersgruppe. Trodde også at jentene var her for å finne noen spennende nye mennesker og snakke med/møte? eller tar jeg helt feil her?

Litt mange jenter som skriver på profilen sin "Send meg gjerne en melding hvis du lurer på noe!" Hvis de så gjerne vil ha meldinger... hvorfor svarer de så sjelden på dem da?

Vi må da ha en uoffisiell kåring av beste påskegodteri?? Kan godt være "helårsgodteri", men hva er din favoritt i disse dager?

Min favoritt er uten tvil SMASH!! ingen over, ingen ved siden.. Pluss for påskegul innpakning ;)

Visste dere at menn tenker på chips hvert 30.sekund? Leste det akkurat i en annonse i VG,(reklame).
Resten av tiden tenker de på sex:) Sprøtt, spør du meg;)
Har menn egentlig kapasitet til noe annet lurer påskehøna på;)) Høna er i humør i kveld, gitt:)

Flere som er her i påska? Skal vi finne på noe gøy til fredag? Jenter og gutter er velkomne med forslag :-)

Hva skal en egentlig si når en prøver å få kontakt? På den første mld mener jeg,, årsaken til at jeg spør er at det oppleves som frustrerende å ikke få svar, noen svarer-og det er fint,avslag er helt ok. men det er vanskeligere å forstå de som ikke gidder å svare engang..
Og det gjør at jeg nesten ikke gidder å sende flere mld til andre, iallfall blir de kortere å kortere..for hva er vitsen med å skrive ei koselig mld når mottaker ikke engang gidder å sende ett høflig avslag?

Sextelefon

Siste svar fr. 10 april 2009 18:40 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym påskehøna

Sukker som sex telefon. Har noen av dere opplevde det?
Har selv opplevd massevis av ganger at det første menn spør etter er hva du liker i senga, hvordan du liker det, når du hadde sex sist osv. Og om jeg er klar for han................
Dette kan være pr mail eller i første telefonsamtale. Opplevde å få en mail som var mer enn discusting.

Sex er IKKE det FØRSTE jeg prater med fremmede menn om. Jeg søker et varig forhold, ikke en elsker:))

Hey høpp Sukker følket!
Hvordan har påsken vært så langt? Sitter å pleier ettervirkningene av gårsdagens strabaser. Utrolig at man ikke lærer av sine feil på alkoholinntak med ettervirkninger, men men!

Sitter å lurer litt på hvordan svargaranti "klausulen" fungerer. Vet dere om det er krav om å svare på ALLE meldinger man får, med andre ord. Si at jente X sender melding til meg. Jeg svarer, hun sender ei ny med MSN ell no i den duren. Da er det jo ikke no stort poeng å svare på denne, men ta opp praten på messengeren isteden. Vil man da miste svargaranti statusen på profilen, eller gjelder den kun for førstegangs meldinger? :)

Ønsker dere en fortsatt god påske! :D

Jeg har satt et rødt hjerte på ei jeg synes virker svært interessang. Hun har vært innom profilen min, men ikke satt noe hjerte tilbake.

Skal man da ta vekk det røde hjerte og bare gi faen? For hvis personen ikke har satt noen form for hjerte på deg så er det bare å glemme liksom?

Fyr løs

Jeg opplever til stadighet at menn oppgir nok info til at jeg raskt kan finne ut deres identitet.. det være seg jobb, mailadresse (med fullt navn.. smart...), telefonnummer osv.. Og dermed er jeg i gang med å google..
Rett og slett for å finne litt info om hvem dette er.. og hva finner jeg? Jo: at de har løyet om alder, hvor de jobber, bosted (!!), at de ikke bor alene osv.. er det flere som meg der ute, som snoker litt på egenhånd?

Et rookie spm: må man være superbruker får å svare på mail?

Prøver nå å samle flere som har lyst på en tur ut i Oslo i kveld.
(Dette er den samme tråden som heter Oslo...)Siden det nå har blitt flere tråder og noen synes det er litt rotete.
Her er altså en tråd som er for de som gjerne vil følge med ut.
Vi er 4-5 stykker fra Sukker som skal ut og vil gjerne ha med oss flere.
Vi begynner på "Per på Hjørnet" ved Oslo Tinghus kl.20.30.Dette er noe tidlig for noen og de dropper inn etterhvert...
Her er det flere som aldri har møtt hverandre ,så det er ikke farlig å komme alene...
Send meg gjerne en mld om du har lyst til å være med.

Vi nordmenn er vel det landet i verden som har lengst påskeferie............. I usa er det kun fri langfredag................ betyr påske noe mer for oss en ferie , fri fra jobb,ski, fjell, sol og påskeegg...........og muligens utepils ????

Hei, gutt mellom 20-30 med et spørsmål:

Jeg har vært på sukker en måned, og har fått mange henvendelser. Ofte en morsom kommentar til profilen + spørsmål. Men når man i utgangspunktet ikke er interessert i profilen som spør, hvilke svaralternativer synes dere jenter er mest ok/redelig? Mine erfaringer er omtrent disse:

1) Jeg takker for kompliment og svarer kort på spørsmålet = nytt og lengre spørsmål fra jenta (og jeg sender da enten nytt svar, svar +avslag, eller er umoden nok til å ikke svare - noe jeg skal skjerpe meg på).

2) Jeg svarer kort med innebygget avslag = som regel stillhet, men nokså ofte "halvbitter" mail om at de jo bare kommenterte noe og ikke ville "gifte seg akkurat".

3) Jeg svarer ikke = som regel stillhet, av og til mail om at det er "høflig å svare.", og ofte svart hjerte selvsagt.

Det jeg ikke gjør er å sette umiddelbart svart hjerte etter å ha lest en henvendelse jeg ikke er interessert i.

Så: Behandler jeg noen dårlig her? Gir jeg falske forhåpninger når jeg svarer noen jeg ikke vil ha kontakt med, uansett hvor "uskyldig" kommentaren deres er? Synes liksom det er litt drøyt å kontre et uskyldig spørsmål med "vi passer ikke sammen", og noen jenter har reagert på det samme.

Hva foretrekker dere: Kjapt svar, ikke svar, avslag etter uskyldig kommentar, eller direkte svart hjerte?

Jeg vil jo ikke sende ut feil signaler på dette stedet, men skjønner at jeg gjør det i blant.

Hva vil vi?

Siste svar to. 9 april 2009 20:21 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Isabjella

Hva er vi ute etter i valg av partner?
Den som gjør oss lykkelig, som gir oss en følelse av at livet er en dans på roser? Gir vi oss ikke før det er den helt store følelsen vi får, den som overmanner oss totalt, som rokkerer på dagliglivets leven og gjøremål, soom spenner beina vekk under oss på en flott måte?
Eller er det også de som søker tilfredsstillelse, ro og harmoni? Som er fornøyd med at livet fortsetter som vanlig, bare at det er med flere positive og gledelige tilskudd i hverdagen?
Egentlig så burde det jo ikke være så vanskelig å finne seg en partner, når en tenker seg om...
De greide det jo før, med langt mindre kriterier.. Men det er kanskje det som er greia.. Langt mindre kriterier :)

Noen tanker rundt det? :)

Bergens påske?

Ingen svar
(mann 55 år fra Hordaland) Privat melding

Ville bare nevne det ; )

Men vet ikkje hva.............

Tror det er mat.....

Jeg har fått ett gult hjerte og pga jeg syns han virket litt spennende sendte jeg en mail til ham.. han hadde ikke sendt mail til meg.... Det rare, syns jeg, er at han er innom min profil flere ganger etterpå og så svarer han ikke....skjønner itt no, jæ...Har egentlig lyst til sette ett svart hjerte tilbake,, men så er han jo litt spennende da...Hva gjør man? ...Syns det er vanskelig å sitte utvirksom, er ikke av den tålmodige typen.. liker handling....)).. Gud, så frustrerende... grrr, hrmmm, grrrr )) Måtte bare få det ut...Hva har du gjort om du har opplevd det samme...?

Jeg har oppdaget at det er to veldig ulike måter å date på.

Noen er på date bare for å sjekke ut om dette kan bli kjæresten min.
Hvis de antar at det ikke blir det, tripper de og vil hjem fortest mulig, selv om man er ute og spiser middag, drikker vin og praten går lett, og det er hyggelig nok.

Mens den andre kategorien koser seg ute og har ikke noe hastverk med å dra. De har uansett ikke noe hyggeligere å gjøre akkurat nå, praten går lett, og det er alltid morsomt å blir kjent med nye mennesesker selv om de ikke ligger an til å bli kjærester.

Jeg er definitivt i den siste kategorien. Og om jeg avtaler pils lørsdag kveld, blir jeg opppriktig overrakset over at personen forsvinner etter en liten time, så lenge det virker som begge har det hyggelig nok. Jeg har alltid tenkt at jeg er mest høflig som setter av kvelden, og ikke stikker av. Jeg hygger meg fint på vennskapelig basis når det ikke er noen gnist der. Men kanskje er det den personen som så tydelig markerer at det ikke kommer til å blir oss, som er mest høflig?

Hva synes dere? Og hvilken av disse tilnærmingene har du til å date?