Sukkerforum

Hjelpe meg, jeg tror jeg har fått svineinfluensa - ihvertfall har jeg influensa - høy feber, vondt i lungene og hoster mye, vondt i hode og kropp, alle ledd verker - blir litt redd jeg - må heller komme meg til lege i morgen. Flere som har fått slike symptomer? Går det flere typer influensa nå - noen som vet?

Virkelig HATER å være singel og syk - nå skulle jeg hatt en som kunne gitt meg litt omsorg..... snufs snufs

Hva tenker dere? Opplevde å gi et sort hjerte uten å svare på en relativt hyggelig mail:-( Fikk jo nesten dårlig samvittighet.. Hmm..angret nesten litt etter på. Er det bedre å få et høflig avslag? Noen ganger har man bare ikke lyst til å svare!
Det har sikkert vært tatt opp før, men er ganske ny og naiv;-)

Profilbilde

Siste svar on. 22 juli 2009 23:30 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Løsbart

Jeg ser at det er flere som setter inn samme profilbilde både to og tre ganger i løpet av én dag. Er det noen annen grunn enn å komme øverst på "Nye profilbilder"?

Noen som vet om dette finnes? (begge kjønn)
F.eks.
Hvor mange aktive? (Aktiv = pålogget siste 2 uker?)
Hvor stor andel av disse er betalende medlemmer?
Gjennomsnittlig antall 1. henvendelser pr dag pr aktivt medlem?
Gjennomsnittlig antall visninger pr dag pr aktivt medlem?

Andre mer eller mindre seriøse forslag?
Er det mange fler enn meg som er nysgjerrige kan vi kanskje få admin til å legge ut litt data. Hvis ikke alt er forretningshemmeligheter da.

Har en høyst uhøytidelig, men sannsynligvis ikke helt vill, teori:
En gruppe på 10% av guttene står for 90% av alle 1. meldinger. Som de sender til en gruppe på 10% av jentene....
90% av jentene må så dele på 10% av totalen 1. meldinger som 90% av guttene tilsammen sender...

Omtrent samme fordeling andre veien bare at antall 1.meldinger er forsvinnende lite iforhold..

Når jeg gikk på ungdomsskolen, var alt jeg ønsket meg ei jente med store pupper.

Når jeg gikk på videregående, var jeg sammen med ei jente med store pupper, men der var ikke noen følelser, så jeg bestemte meg for å finne ei jente med følelser.

På universitetet var jeg sammen med ei med følelser, men hun hadde alt for masse av det. Alt var krise, og hun gråt hele tiden. Da bestemte jeg meg for å finne ei dame som var stabil.

Det fant jeg, men hun var altfor kjedelig. Hun var ikke begeistret for noen ting. Begeistring ble da mitt nye mål.

Min begeistrede dame ble dessverre for mye for meg. Jeg klarte ikke å henge med. Hun sprang fra det ene til det andre, og slo seg aldri til ro. Da bestemte jeg meg for å finne ei dame med ambisjoner, et mål å gå etter!

Etter universitetet fant jeg henne, og giftet meg med henne. Men hun var så ambisiøs at hun skilte seg, og tok alt jeg eide.

Nå er alt jeg ønsker meg ei jente med store pupper!!

en funksjon ala svart hjerte på forum?
Så kan man enkelt fjerne de trådene man ikke interesserer seg for....
Som de av privat karakter ala dyr/ada og andre agurker.

De har en tendens til å bli kommentert i det uendelige, og havner derfor på topp.
Jeg begynner å få seriøs yrkesskade i scrollefingeren, og trenger avlastning!!

Dagens hjertesukk!!

;-))

Hingsty fikk skikkelig gåsehud her nå..der en vakker minne-fyldt skapning med match 93 dukket opp på et avstandsbilde,,

dæv...så det minnet om kapteinsfrua som ble litt hypnotisert av små-uskyldige små-nautgy hingste-nykker jmf en tidligere tråd..
detaljene får skånes for nye sukker-brukere..
hingsty er litt lei av saue-flokker" og jante..
og velger å lide litt in silence...

Samle alle troppene!

Nå vil jeg at vi sammen skal forfatte et åpningsbrev. Vi må unngå å nevne profil-ting, i og med at det skal være generelt. Jenter kommer med innspill til hva de liker å høre, og gutter kommer med innspill om hva de har opplevd funker bra. Dette skal bli et brev som ikke bærer preg av å være et kjedebrev.

Jeg skal så sende dette brevet til ti vilkårlige jenter som er innenfor en matchskala på 80-100, så skal vi se hvor mange prosent som svarer. På tide at vi får et vitenskapelig svar på denne tilsynelatende uendelige gåten. Jeg skal forsøke å sende det til noen som ligger sånn nogenlunde på mitt eget ytre nivå, altså helt midt på treet.

Hva bør være med, og hva bør absolutt ikke være med. Her er ingen forslag for dumme.

Geografi

Siste svar ti. 21 juli 2009 23:40 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Løsbart

Hvorfor i all verden er alle de søte nye brukerne bosatt i Rogaland, Vest-Agder eller Sør-Trøndelag mens jeg bor i Oslo?

Grr... *freser i barten*

Jeg tror den ble opprettet en tråd omkring dette temaet en gang tidligere i venter, men jeg gidder ikke å finne den igjen...
Jeg har venner som er lærere på ungdomsskolenivå, og har i den forbindelse lyst til å gjengi en episode som tyder på at ikke alle har fått med seg hva som skjer rundt oss i disse dager. Den stakkars guttungen i sentrum for begivenhetene er nok ikke å skylde mest på, han forteller sikkert bare videre hva hans store mentor i livet, O Store Pappa, har sagt.
Det er samfunnsfag (eller hva det heter idag), og de har en relativt enkel og generell innføring i samfunnsøkonomi.
Halvveis ut i timen rekker en liten viktigper opp armen og ber om ordet - ja, han reiser seg til og med opp.
"- Hva i all verden tror du at du kan lære MEG om økonomi, jeg som har mer penger på kontoen min enn du tjener i året ?"
.........................................ehhhhh....
.........................................mmmmm....
...........................................vel....
Hva skal du svare da ?

Ok ny tråd! Tro om noen kan mene noe om dette? Om man skal date masse folk så er det stor sjangse for at man må dumpe noen eller selv blir avvist. Hva er den beste måten å opptre på i denne sammenhengen?

Er ny på sukker synes det er spennende absolutt, men hver gang jeg er pålogget så er de samme personene her!! Har ikke folk et sosialt liv?? De tilsynelatende på sukker 24 timer i døgnet kan det virke som!! Litt skremmende faktisk..

Reisetips?

Siste svar ti. 21 juli 2009 19:06 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym jente29

Tenkte jeg skulle gi meg selv en reise i 30 års-gave, og vurdere både en hopp-på-tur til sol og varme og en slags aktivitetsferie. Vet bare ikke hva aktiviteten da skulle være...Noen som har noen tips?? Både til aktiviteter og reisearrangører. Planen er å reise i september/oktober - alene eller sammen med en venninne. Og reisemålet bør helst involvere sol og varme... :)

En liten faktaopplysning i tilfelle noen av damene her inne skulle være i tvil:

En liten andel av mennene prøver seg på ALT. Er de på et utested vil de flørte med x-antall damer og totalt uavhengig av om de egentlig er interessert i den enkelte eller ikke. For disse er det altså en lav terskel for å prøve seg.

Når man flytter seg fra irl og inn på sjekking på nettet skjer akkurat det samme. En liten andel av menn (10-15% ?) prøver seg på ALT. Men forskjellen mellom irl og på nettet er at terskelen for å ta kontakt er nærmest totalt borte. Man blir ikke avvist ved bardisken og må i full offentlighet tusle slukøret tilbake til kompisgjengen. Ubesvarte meldinger på nettet medfører ingen offentlig ydmykelse. Resultatet? Man sender meldinger (i praksis spam) til så mange som mulig.

Konsekvensen er at nye kvinnelige sukkermedlemmer som er over gjennomsnittlig attraktive får fort 100-200 standardmeldinger på kort tid. Det gjelder å angripe mens de er på vei inn "døren" og før konkurrentene tar opp jakten.

Men viser dette ekte interesse fra avsendernes side? Hvor mange andre har de sendt akkurat samme melding til den dagen? Er dere her for å få en player eller for å få et langsiktig forhold?

Det er INGENTING man kan gjøre med dette. En liten andel av menn er nemlig skrudd sammen på den måten og har ingen forbedringspotensiale.

Rådet fra min side til jentene er å sende en "nei takk" til alle som sender standardmeldinger og heller satse på de som faktisk har lest profilen din og virkelig viser interesse for deg.

jeg pleier som regel å bruke mobilen til å koble meg på her men sliter med et problem.

så snart tlf går i hvile blir jeg frakoblet sukker og må logge meg inn på nytt. jeg mener dette ikke skjedde for en stund siden men er usikker. jeg har ikke opplevd at det skjer på andre nettsteder, kun her.

noen som har noen konstruktive tips til løsning?

Er det bare meg ,som syntes at gulrøtter er blitt veldig dyrt i det siste !

Jeg kjøpte en gullfisk for noen måneder siden, men nå syntes jeg ikke den er noe morsom og fin lenger, bør den få møte dovannet ?

Hei
Jeg har mye fri etter dagjobbingen og lite å gjøre på fritiden. Opplever ofte at de profilene som tiltrekker meg, har kvelds/natt jobber, arbeidsnarkomaner (dag og langt ut på kvelden), helgearbeidere og hobbyer som tar tiden når jeg har fri.
Hvordan ser dere på problemstillingen?
Er dere som meg at dere ønsker å være med kjæresten etter jobb og sove sammen om nettene. Samt være sammen i helgene og på fridagene?
Hvordan ser dere på problemstillingen?

Hvordan kan man vite at en profil er fake?? Vil tro at det finnes en del..

1. De har bestemt seg for at ingenting nytter og profilen og alt de sier preges av den holdningen
2. De søker noen som er utenfor alder- og bostedsønsker til jenta (dette skjer hele tiden, uten at det "unnskyldes eller forklares).
3. De har ikke bilde og ber om å sende på mail til jenter som har lagt ut bilde selv.
4. De har bare ett bilde, gjerne på litt avsatnd - og det er vanskelig å få noe inntrykk.
5. De har skrevet med deg før, men husker det ikke. (Joda, opplevd det flere ganger :)
6. De mener at nå er det på tide at kvinnene viser initiativ og lar være å skrive til de de liker.
7. De skriver bare: "Hei! Deg kunne jeg hatt lyst til å bli bedre kjent med... "(Det finnes ingen åpning for naturlig dialog).

Dette er ment som gode råd og ikke som klaging. Likevel spent på hvordan det blir oppfattet...

Hilsen en kvinne som ikke på noen måte har full innboks, men som av og til møter noen som gjør at jeg ikke gir opp...

Jeg er litt usikker ifht dette med aldersforskjell nedad,.. Jeg er over 40 selv og ser at menn på ca 35 er veldig ivrige på siden min. Jeg synes selvfølgelig dette er smigrende, men jeg har en liten sperre, merker jeg. Klarer liksom ikke ta dem helt seriøst på en måte. Jeg ser jo at enkelte av dem har et utseende som nesten tar pusten fra meg og da tar jeg også for gitt at jentene på 25 + allerede har kastet seg over dem her inne.
Jeg har derfor vanskelig for å tro jeg (40+)blir foretrukket fremfor flotte, veldreide unge kvinner på 25-30. Ikke for at jeg sitter her trillende rund selv, men dog.. jeg har jo gått fartstiden min,da..hehe.. Jeg mangler ikke selvtillit når det gjelder menn i "passende" alder, men når det blir for stort gap nedover i alderen, så mister jeg litt "pippen" for å si det slik..
Har noen erfaringer med dette?..

Har etter noen dater registrert at profil og virkelighet er to forskjellige ting.
Siste daten med en slank dame i ....alder viste seg og være fullstendig skivebom.
Profilen beskrev slank dame,(15 kg siden)samt at alderen i profilen var 5 år yngre en virkeligheten.
Vet at dette gjelder begge kjønn,men kan ikke se hensikten og bløffe om dette.
Man må jo være blind om dette ikke skal komme frem på en date.
Ser ikke helt hva man prøver å oppnå med dette,om man ikke bare er ute for en gratis middag eller kaffe!

Er det bare meg eller er diskusjonene her inne blitt mer og mer uforsonlige i det siste?

Skal ikke stikke under en stol at jeg også av og til kan slenge ut en setning som kanskje ikke var den mest gjennomtenkte i verden, men nå virker det som om folk går in for å provosere hverandre. Er det "tørken" på personer av det motsatte kjønn her inne i ferietiden som får det til å knyte seg litt for folk eller?

Jeg føler vi menn ikke burde skrive så mye brev til jentene . De sitter jo bare der å svarer å får ikke tid til å gjøre annet .
Kansje de også kan komme mer på banen etterhvert . Opplever ofte at man ikke får svar men skjønner det når man hører hvor mange brev jenter her inne får pr dag .
Kom ann vi er ikke så desperate vi menn ...... eller ????????

Du er på utkikk etter en kjæreste, og kommer over en profil med bilder av en person som matcher dine standarder - og vel så det. Du begynner så å lese profilteksten, og kommer over en del opplysninger du også må ta stilling til. Rangér følgende opplysninger fra verst (1- total turn-off og et uinteressant kjæresteemne) til best (10 - du liker det!).

Et lite utvalg av standardfraser fra ymse profiler:

- "Jeg sier aldri nei takk til en fest! Strawberry daiquiri<3<3<3"
- "Har ingen jobb akkurat nå, men er på utkikk;)"
- "Jeg har mange dårlige forhold i sekken. Altfor mange drittsekker der ute."
- "Har ADHD og er stolt av det!!!!!!"
- "Er alenemor/far til tre kjekke gutter."
- "Mistet dessverre beinet i en motorsykkelulykke for tre år siden, men er like aktiv som alle andre!"
- "Jeg har piercing på sju forskjellige steder. Elsker bodyart og kan aldri få nok."
- "Jg er en smart og veldig åppegående 28-åring med super humør."
- "Jeg har fire katter, to hunder, to hamster og mange fisker. Elsker dyr, og kan ikke leve uten dem!"
- "Vennene mine betyr alt for meg, og kødder du med dem kødder du med mg!"

Kan noen sende meg et frierbrev?

Du har beskrevet deg som muskuløs... men jeg SER ingen muskler på bildene i albumet ditt... Bare sånn en vanlig kropp liksom. Men mulig du er sterk for det :)

Er det noen som har merket at jenter mister litt interessen etter man har fortalt åssen jobb man har? Tror mange at alle ER jobben sin, og ikke driver me noe annet?

lurer på om d er flere her som deler min oppfatning at d er veldig mange useriøse folk her på sukker?????har vært her nå i snart 3 år og blir stadig vekk kjent med mange damer,men d blir bare skriving i noen dager,,,så dør det ut.....

På arbeidsplassen min er vi flere jenter som er på Sukker. En arbeidskollega har nå i flere uker vært høyt oppi skyene fordi hun har truffet en kjempehyggelig mann her. Her en dag hadde hun med et foto. Det var min ekssamboer, som jeg kastet ut for et år siden fordi han var en skikkelig drittsekk som løy, bedro meg og solgte flere av mine eiendeler bak ryggen på meg. Han bidro med ingenting, var en konstant unnasluntrer og forelskelsen som var så glødende den første tiden. sloknet fortere enn svint. Først i etterkant skjønte jeg at han utnyttet meg, både økonomisk og som menneske. Profilen hans her (visste ikke han var her engang, er ganske ny her) er så flott, der han fremhever ærlighet som noe av de viktigste, han elsker sine barn, som han også bruker mye tid på...( de har kuttet ham ut for flere år siden, jeg møtte de aldri da vi bodde sammen)...det står også andre ting der som er regelrett løgn...snakk om ulv i fåreklær.
Min arbeidskollega vet hva jeg har gått gjennom, hun har til og med trøstet meg flere ganger da jeg gråt av fortvilelse.... i fjor...
Til henne har han fortalt at HAN flyttet fordi JEG ikke hadde evne til kommunikasjon, og fordi jeg bare ville feste hele tiden (er nesten avholds!!!)...Jeg fikk nesten sjokk......
Hva ville dere gjort?

Her følger noen fine brev jeg har mottatt i løpet av helgen bare. Dette for å illustrere hvilke brev som ikke blir besvart (not a chance in hell). Skriver du dette, bør du skamme deg dypt og inderlig.

1. "du ær vaker"
2. "den er hard å klar, sitte på?;P"
3. "HEI eg er her ein mnd Hans"
4. "hei eg er ikkje bet medlem,finn seng du har"
5. "we are made for each other"
6. "HJELP, HAN HAR EN MOTORS"

Dette er faktisk hele meldinger, uten noe korrespondanse på forhånd, så hva disse personene forsøker å oppnå med disse er uvisst. Svar tas imot med takk.

Jeg har vært på en del dater med en fyr som jeg liker veldig godt, og har ikke vært inne på Sukker på en stund. Hadde inntrykk av at det var gjensidig egentlig. Logget meg på i går for å sjekke bildene hans på profilen og så til min store overraskelse at han var pålogget! Han har ikke vært inne på profilen min i det siste og har heller ikke sendt meg noe, så jeg kan ikke være grunnen til at han er her inne enda.

Er det ikke normalt at man dropper Sukker når man møter noen, selv om det er i startfasen og man vet ikke om det vil bli noe mer seriøst av det eller ikke, eller er det helt normalt at man fortsatt henger her inne? Bør jeg bare drite i dette, eller bør varsellampene lyse om at han ikke egentlig ønsker å date meg og driver og fisker etter flere damer her inne?

Jeg blir så usikker...

AKkurat nå kom jeg fra Oppslagstavelen, og noterte meg at de felste som skrev der var menn.
Hva sier dette om menn, og hva sier dette om kvinner?
Samtidig leser vi at kvinnene er i flertall på festene.

Kjære medhannkjønn! Kom dere på festene! Jeg har hatt lenge lyst til å dra på festene, men dessverre har det ikke passet helt, spesielt fordi jeg tross alt må bevege meg tvers over landet. Ja, nå har det vel vært arrangert fester nærmere også, men...

Hva er grunnen til at dere ikke drar? Ett svar vil nok være at de fleste av oss dessverre ikke kan underholde eller imponere kvinnene fordi kvinnene, eller jentene, som heldigvis flere og flere kaller seg, er så velutdannet at man vanskelig kan tilfredsstille underholdningsnivået som forventes.

Men morsom kan man være uten å ha toppkarakterer fra universiteter, her må man bare spille på det man er god på og se om ikke noen faktisk har sansen for det man tilbyr.

Fra Darwinistisk synspunkt har vel kvinnene faktisk bare gått "Back to nature" der det uten unntak er slik at hunnkjønnet velger den sterkeste, mest imponerende hannen. Gradvis fra Steinalderen har utviklingen vært slik. Så kanskje mannen skal ta seg selv i nakken og komme på likenivå med kvinnen.

Hva er kvinnens mening om at så mange menn er alene? Høer vi ikke nok på dere til å bli slik dere ønsker? Får vi være oss selv? SOm en følge av "den beste til meg" betyr jo egentlig at det er underskudd på "rette" menn. :-p

Når menn skriver de er både attraktive, kjekke og kule, og ikke har bilde, da er det noe som ikke stemmer. Det er opp til oss kvinner her inne og bedømme om de virkelig er attraktive, kjekke eller kule! Eller hva sier dere kvinner?

date

Siste svar lø. 18 juli 2009 13:41 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym date

noen som kan i meg et svar på hvor lang tid man bør skrive med hverandre,,før man treffer noen ....live?????

Dette gjelder ikke dating, men bare om livet generelt. Har du noen gang følt at du visste hvor du var på vei, at du er bestemt, vet hva du vil, og jobber med å komme dit? Uten å føle at du en gang nærmer deg målet...? Frustrerende, det er sikkert og visst! Plutselig en dag, når du føler at du nesten står ved stupet, i ferd med å gi opp, så finner du en løsning... Noe du aldri har tenkt på før som kan gi nye muligheter på vei mot målet. En god løsning som kan gi nye bekjentskaper, åpne nye dører og som gir ny motivasjon. Det er befriende! Det kaller jeg frihet. :)

Hjelp!

Plutselig dukket det opp en mann i den matchlista mi. Vi har 94 i match!

Det meste jeg har i matchpoeng med jenter er 95..

.. og jeg som trodde jeg var sikker på min fil..

Ordentlig turn-off alle de profil bildene på dere jenter med svære ølglass eller champagne glass i hånden. Vet ikke men det virker så ludder og billig ut. Nesten like ille som jenter med røyken i hånden.

Vi er vel alle enige om at det er den berømte kjemien som styrer mye av det som skjer når to fremmede møtes for første gang. Men jeg har også erfart at små, i utgangspunktet ubetydelige faktorer som dårlig dagsform, en litt nølende innledningsreplikk ev. et noe uheldig valg av møtested etc. kan velte hele greia. Jeg tror vi altfor ofte tror at det må gnistre skikkelig og at samtalen må flyte fullkomment fra første sekund for at det skal være noe å teste ut videre.... vi er da ikke maskiner? Hva mener dere?

Det er flere her som er usikre på om de har en bra profil eller ikke, men det er ikke mulig å lage en som tiltrekker seg alle.
Poenget med tråden er å komme med forslag, ris og ros til profilene til hverandre.

- Hvis du er redd for å vise hvem du er, så betyr ikke meningen din noe i denne tråden. Husk også på at det er en sjanse for å finne den rette via forumet, så ikke vær anonym om du vil ha muligheten til å bli kontaktet av andre her.

*HUSK* at sukker sletter tråden om dere poster nicknames til sukker brukere som ikke er i tråden.

hmmmmmmm

Ingen svar
Skjult ID

hvorfor er ca 90 % av inleggene her negative HALLO se lyst på livet da,VI lever tross alt bare en eneste gang :):): nyt det som det er:):) og smil:):)

Jeg har ikke vært på sukker så veldig lenge, men har likevel fått et inntrykk av at mange ikke dater noe særlig.

Nå må man jo være to for date, og jeg lurer egentlig på hvor keene vi som er her på sukker er på date?

Legger vi for mye i hva en date er? Så mye at vi faktisk treffer langt færre enn vi kunne, og dermed også går glipp av potensielle kjærester. Mennesker vi ikke klarer å lese godt nok her inne i den virtuelle verden?

Er det ikke bare hyggelig da å kunne treffe en potensiell partner en ettermiddag/kveld?

Det trenger jo ikke være verdens undergang hvis det ikke klaffer?

Hvor mange gule, eventuelt røde hjerter har du fått? Skriv antall og kjønn

Lykke til :)

fin sommer:):)

Ingen svar
(mann 36 år fra Telemark) Privat melding

herlig å feire at fredagen er her å vite at man har fri:):): og at det åpnes en iskal en og sommeren nytes:) og masse god musikk spilles høyt fra anlegget:):)god helg alle sammen :):) god sommer:):)

Bare et kjapt spørsmål....dersom jeg ser på en tilfeldig profil og den viser et matchtall på f.eks 92....vil vedkommende se meg også som 92, dvs samme nummer alltid?

chat

Siste svar fr. 17 juli 2009 23:46 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym chatt

Hei jeg og en vil chatte, men vi får ikke det til, Jeg er super medlem så det burde jo gå, men vi finner ikke hverandre på "chat"
Noen som har noen forslag? jeg har bare chattet en gang før, så er litt nybegynner på det hmm.

Dere har skrevet meldinger frem og tilbake over tid, du har sendt den siste og alt hviler på h*n, meldingen blir ikke lest før du logger av, når du logger på neste gang er den fortsatt ikke lest, men så er du innom og sjekker og meldingen er lest. Jippi tenker du...

Men hvor blir svaret av??

Hva tenker dere da? er det slutt på komunikasjonen eler sender du en ny melding?

På tide å starte fredagsfjasen

Har nå åpnet den første fredagsplisen etter tre ukers jobbing uten noe som helst fri
Pilsen nytes med god gammel rockemusikk selvfølgelig

Noen kjekke ting som skjer i Bergens uteliv i kveld da?

Hei dere der ute :-)
Jeg har forståelse for at man ikke får lagt inn et bilde sånn med en gang man legger seg inn her. Men, jeg synes alle burde vise seg frem. Hvorfor i all verden skal man ikke det ? Er man her for å få kontakt eller hvilke hensikter har disse gråe personene her inne ? Selvfølgelig vet man ikke om det man ser er hva man tror.... Men likevel, altså, maks 1 uke uten bilde - og så ut, synes jeg.
Huff