Sukkerforum

Dikt trenger ikke å være så dølle som dem vi måtte analysere på skolen. Her er et som passer på Sukker. Eller gjør det det?

LIVET ER EI FLOTT JENTE

Livet er ei flott jente. Men ho vil ikkje noko med deg.
Ho ser fyrig på deg, ser du er viril. Så går ho.

Finn Øglænd: Poesi for desperados (2001)

Noen som har noen interessante forslag til sommermusikk?

Selv liker jeg "Sommernatt ved fjorden" - den er like kjølig og vemodig vakker som den norske sommeren.

Klassisk er den også - en av de gode, gamle, norske romansene. Så gammel at jeg bare var ti år gammel da den ble skrevet...:)

Vinteren i norge er laaaaang, Sommeren alt for kort. Hele vinteren drømmer vi om sol og varmt vær.
Er det lov å klage nå ?

Selv plages jeg litt om dagen. Orker ikke gjøre noe fornuftig. Sover dårlig, ikke matlyst og orker ikke tenke på sex.

Hva med dere andre her ?

Nå lurer jeg veldig her...

Jeg er ei jente som er trygg på meg selv og lever livet til det fulle. :-) Føler jeg kan det siden jeg ikke har barn og er singel, men vet jo at livet endrer seg over tid.
De som kjenner meg godt vet at jeg elsker utfordringer, og er ikke redd for å prøve nye ting.
Er nok hva de fleste vil kalle en feminin guttejente, som trives best med "gutteaktiviteter"..Men som er opptatt av å være jente.:-)

Nå har jeg sendt noen hilsener her inne til gutta, og får titt og ofte tilbakemelding om at jeg har en spennende profil osv...MEN...
Skremmer profilen min gutta??
Hadde virkelig satt pris på tilbakemelding på hvilket inntrykk den gir. Det er jo meg..hehe..Sikkert på godt og vondt.. Og alle kan jo ikke like alle, men jeg grubler litt på dette altså.. :-P

Kanskje jeg peiler ut "feil" karer? ;-)

Venter i spenning på "dommen". :-D

Leter etter musikk for sjelen og ikke rocke-foten, om du skjønner hva jeg mener?? Alle anbefalinger mottas med TAKK :))

Noen gode på hingste-massasje her inne??

Hingsty nyter etter å ha unnagjordt to behagelige uker lett blandet med forpliktende sol-slikking og en lenghelg
i sitt stenbrudd med hardt fysisk arbeid for å pynte terrenget med sten,
'ganske fornøyd men sitter her ganske positiv med lettere "smerter ala hekse-skudd" bak på ryggen.

Nå behøver selv hingsty noen trøstens ord eller gode "hopperåd" for å lindre og forebygge sin små-lidende rygg.

Noen som vil trøste hingsty litt den vakre sommer-kvelden.

Sitter og fundere på noe etter å ha lest mange profiler, ventet på svar fra fra mange profiler, ikke fått repons på egen profil, hvem er dere alle sammen eller mer spesifikt, hvorfor er dere her?? Og da kommer jeg i tanke av, er vi her på sukker (vi litt opp i alder 30 og over) er vi dem som ble forlatt i vårt forhold eller er vi dem som forlot vår partner?? Noen som har noen tanker om dette??

Damer:

Siste svar ti. 7 juli 2009 22:04 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym HUNK

Hva er det mest "sexy" plagget eller antrekket en mann kan ha på seg og hvorfor?

Alder

Siste svar ti. 7 juli 2009 21:00 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Løsbart

Hvordan kan jeg få vissen blomst på alder på ei som er litt under min grense når jeg er innenfor hennes aldersspenn, mens den er lys levende hos en kvinne som er like gammel, men der jeg er utenfor aldersspennet hennes???

Fikk et veldig hyggelig brev fra en mann her i går, og jeg takket for et hyggelig brev, men skrev at vi kanskje ikke passet helt sammen, og ønsket han lykke til videre og en fantastisk sommer....

Fikk svar tilbake der han kalte meg frøken OVERFLADISK, og at han ikke ønsket kontakt med sånne som meg uansett. Jeg skrev tilbake at jeg syntes han var for ung for meg, og at jeg er på utkikk etter en mann med barn, og at han helst burde være på min alder eller eldre. Jeg skrev at han burde tenke over hvordan han taklet avslag, men ønsket han masse lykke til videre, smiletegn ++.

Fikk til svar at jeg visste vel ingenting om hvordan han taklet avslag...

Hvor er selvinnsikten til enkelte menn? Her prøver jeg å være høflig, men får bare drit tilbake, ikke særlig hyggelig synes jeg. Jeg skriver ikke mer med han nå, det er sikkert, men føler meg egentlig litt trampet på.

"Hvorfor har jeg ingen kjæreste?
Jeg kan ikke se noen god grunn.
Folk som er langt mindre sympatiske enn meg har kjæreste.
Idioter har kjærester.
Jeg burde absolutt hatt en kjæreste."

Nå begynner jeg å bli lei assa! Jeg vil ha en sånn deilig mann jeg kan sitte ute på terrassen og drikke vin sammen med på lyse sommerkvelder nååååååå!

(Helt nødvendig utbrudd)

Ville bare si fra jeg..... sansynligvis mange fan her....

1) Super, vip eller ikke betalende. ?
Det å betale for et medlemskap har jo tydelige fordeler. Det beste med å være super er at alle kan se dine bilder, og du kan se alle bildene, i albumet. Som alle vet er jo bildene det viktigste i denne overfladiske nettverden. ;oP Men også teksten i profilen blir synelig.
Så får du fordelen av at alle kan kontakte deg uansett om de er super, vip eller ikke betalende.
Og når man allikevel skal betale kan man like greit satse på Super, det er stort sett billigere enn hva man finner andre nettsteder.

2) Røde, gule og svarte hjerter …
Sett gjerne et hjerte på en du liker, men forvent ikke noen respons på det.
Det er ikke alltid like lett å få med seg alle hjertene som dukker opp. Så om du ikke hører noe eller får et hjerte tilbake kan det være at mottaker ikke har sett det. Det beste er å sende en melding også og fortelle hvorfor du likte profilen. Noen bruker også hjerter som post-it lapp på dem de har vært innom. Svarte hjerter er greit å gi til de som faller helt utenfor det du søker av forskjellige grunner. Men hvis du setter det på alle uten bilde, så husk at bilder kan komme senere..

3) Meldinger (/ Flørter):
Ikke for lang eller for kort. Noe sånn midt i mellom … akkurat den beskrivelsen passer til så mye.. også til meldinger. ;oP
Hver forsiktig med ironi og for drøy humor, ikke alle skjønner den.
Send gjerne noen linjer med tekst med en Flørt.
Tenk deg nøye om før du sender meldingen … er du fornøyd med den?? Hva er mine forventninger til svar fra denne personen? Er de for høye?
Det er noen som går inn på besøkende for å se profilbilde til avsender. Om de da ikke liker det de ser leser de ikke meldingen og bare sletter den. Da vil den stå som ulest hos avsender
Mottar du meldinger har du to valg:
Å svare eller ikke svare … Det er spørsmålet.
De fleste setter pris på et svar om det bare er et ferdig laget. Men de fleste ser jo en ubesvart tilnærming som et negativt svar.

4) Ikke snakk for lenge før et første møte… Du setter deg selv opp til å bli skuffet. Det er vanskelig å ikke ha forventninger til en date, men har man snakket sammen i måneder i forkant er de uvanelig høye. Man lager en person i sitt eget hode som egentlig ikke eksisterer.
Etter hvert som man snakker sammen føler man en tilknytting til denne personen. Man kan t.o.m. bli en smule betatt. Nedturen blir da bratt om han/hun ikke skulle stille til forventningene.

Forts. følger :

Hjertebom

Siste svar ma. 6 juli 2009 23:46 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym frøken

Etter å avsluttet et elskerforhold som har strukket seg over 11 år, dvs felles single perioder, ramlet jeg innom profilen hans her på sukker. Greia er at den siste tiden har jeg ønsket mer enn sex fra fyren. Tror det egentlig handler om at jeg er kjærlighetsnøden og blanda kortene litt. Vi er ingen god match på annet enn fysisk kjemi. Han har såra meg mye i det siste og i går sa jeg endelig hadet. Så slo skjebnens ironi inn og jeg havna på hans profil som ikke har profilbilde, men album. Tenkte være lur og sette sort hjerte med en gang så han ikke kunne se min. Også gjør jeg noe så dumt som å bomme med pila og trykker interessant. Retta opp feilen fortere enn svint, men han får vel likevel en melding om at noen har merket som interessant. Så da er spørsmålet om han ser at det kommer fra meg?
Og selvom dette ble aldri så kleint så kan jeg jo ikke gjøre annet enn å le heller..

Hei.
Jeg forundrer meg over noe "småplukk" på matching treet.
Jeg er kvinne . Får en del post. Men 90% av "gutta " som svarer så er det rødt blad på leseglad.
Si meg gutter leser dere ikke bøker ????

Skriv ned en ting du synes er superduperdigg da vel?

Jeg starter: Klining er digg!

Når man ikke akkurat er noen damemagnet, ender man da med russianbrides.com o.l.?

Jeg er en mann på 28år, men dette gjelder nok for begge kjønn

Har du blitt tiltrekt av et skikkelig fint profilbilde og noen tvilsomt bra albumsbilder, snakket drømmende i timesvis for så å møte en person du ikke gjenkjenner fra bildene i det hele tatt.
Vel det har jeg og jeg har blitt så skuffet at jeg nesten har lagt meg ned for å gråte, men jeg fullfører ihvertfall en date uten dårlige unnskyldninger eller avvisning bare så det er sagt.

Det er noen ting som går igjen på de fleste profiler, det er liker å trene, familieliv, venner, reising, mat, vin, øl, liker barn bla bla.
Og alle har enten Normal, muskuløs eller en slank kroppsbygning.

Hvordan skal man da skille de ekte fra de falske og unngå bommerter?

1. Ting som ike er utfylt: dette er ikke bra, er det ikke utfylt kroppsbyggning, så er de feite.

2. Uten bilde: ikke undervurder dette, mange pene som rett og slett ikke har digitale bilder som de klarer å laste opp, men kan også være mindre pene, spør hvorfor de ikke har bilde, be om bilde. (ellers se punkt 1)

3. Profilbilde: det eneste du kan se her er om de definitivt ikke er noe for deg, hvis du tror de er pene så må du minst se 5-6 andre bilder, uklare bilder og bilder fra avstand tells ikke. Photoshop, sminke og lys kan gjøre utrolige ting med bilder.
Har du en drink i hånda på hvert bilde så vet du hva du får, og kan like gjerne finne 100 sånne på byen.
Er ikke kroppen med på noen av bildene så vær skeptisk, og husk at trikset med å holde inn magen, stramme musklene eller tildekking er brukt på TV-shop i tiår allerede

4. Kroppsbyggning: står det slank så er de neppe feite, står det normal så kan de være hva som helst, står de par kilo for mye så er de feite siden par kilo for mye er normalt for de fleste.

5. Trening: Liker å trene: hvem faen liker å trene, skal du trene så er det blod svette og tårer til du spyr, de som virkelig trener liker at de akkurat har trent. Har treningskort på elexia: Ja det har de, men de bruker det faen ikke. Prøver å trene: de skulle ønske de hadde trent, tenker på det, men trener ikke

6. Fritidsinteresser: Liker å gå turer: neppe. Venner: ja hvem har ikke det?. Reise: De fleste bare drømmer om å reise, få som virkelig gjør det. Og har du bilde fra du var i Ibiza som 19åring så tells ikke det.

7. Forhold: Flørt som kan utvikle seg: de er kun ute etter sex, men ikke noe forhold.

8. Beskrivelse av drømmepartner: JA nettopp DRØMMEpartner.
Da får jeg ikke skrevet mer :P

Oslo

Siste svar sø. 5 juli 2009 20:06 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym danserose

Hei , lurer på om det er noen som kan komme med noen tips til hva man kan finne på i Oslo , med barn , når det regner ?

Skal på hotell-tur med barn til oslo til uken , men det er jo spådd regn alle dagene ...
Tenkte å ta en tur til Tusenfryd ,men det frister ikke når været er så dårlig.

Jeg føler meg som verdens mest uheldige...................!

Var ute med noen kompiser i kveld og der møtte vi tre jenter. Problemet var at hun jeg hadde et godt øye til valgte en av mine kompiser.

Vel............man kan vel si at sånt skjer. Men faktum er at jeg ikke har noen problemer med å skaffe meg damer, men bare de jeg er interessert i.

Det er vel ikke så masse å gjøre egentig. Bare håper at det klaffer for meg en gang................!

Svært mange jenter her inne har ønske om at mannen må være det de kaller 'trygg på seg selv'.
Min første assosiasjon er American Psycho, en selvsikker overlegen klyse (for å sette det på spissen), men jeg skjønner jo at det må være noen annet.
Så jenter, hva legger dere i dette uttrykket og hvorfor er det viktig for dere at mannen er i den kategorien?

Agurknytt

Siste svar lø. 4 juli 2009 21:14 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Kokosøster

Merker godt at det er sommer nå. Ramler plutselig inn besøk av matcher på 70- og 80-tallet. Er det slik å forstå at man beveger seg nedover på lista i ren desperasjon for å finne noen nye fjes i denne TØRKETIDA? :o)

Nei, det er egentlig ikke jeg som spør meg selv dette; ikke enda ihvertfall.

Inspirert av 'for rask til å dømme?'-tråden tenkte jeg på dette:

De som har vært her inne en god stund og har datet mange og fortsatt er single; spør dere dere selv om det kan være noe galt med dere selv, eller "børster dere støvet av klærne" og går på med godt mot hver gang det ikke skjer noe mer, og tenker som så at "ja ja - det var visst ingen match det heller"?

Jeg har vel tenkt sånn så langt, men jeg vet ikke...

Jeg har ikke vært her så lenge, men har da vært på noen få dater, ingen av dem ble til et ordentlig forhold. Så det kan jo tenkes at jeg etterhvert vil spørre meg selv dette spørsmålet også.

FOR... jeg tenkte på det her, at når det gjelder omgangskretsen min og alle jeg kjenner som ikke driver med nettdating (de fleste), så har jo de funnet sin partner nesten uten unntak på fest/byen, eller på jobb. De har altså bare levd et normalt liv, truffet en eller annen som det klikket med på flørter'n, og så har det blitt et forhold. Ingen 'matching' på forhånd, eller peiling på interesser og hobbyer og jobb og utdanning.

Så - - er det noe 'galt' med oss nettdatere? Som sagt; inspirert av 'lett for å dømme'-tråden; er det sånn at vi nettdatere krever mer? At vi er ute etter 'drømmepartneren' i større grad enn de som ikke bruker nettdating? At vi føler vi lett kan gå videre til "neste på listen", noe andre folk ikke føler at de kan (og dermed prøver litt hardere når de først treffer noen)?

Eller er det bare sånn at alle disse andre bare har hatt griseflaks og kommet på akkurat dén festen, dén baren, eller jobbet med akkurat de kollegaene, der 'drømmepartneren' tilfeldigvis var?

Plutselig slår det meg at min eneste date-erfaring er noen dårlige blinddates i alder av atten og en svært mislykka date i reptilparken da jeg var tjue. Det er 10 år uten en date det. Har vært i noen forhold, hatt noen elskere på min vei men den date greia har jeg aldri helt fått til. Jeg er egentlig bare hypp på å møte på date uten for mye prat i forkant, er så mye som kan feiltolkes i skrift.
Ikke er jeg så veldig god på å åpne meg for fremmede på nettet med en gang heller. Kunne vel tenke meg å bare møte en fyr til kaffe kl 10 på en lørdag, funker det ikke så har jeg hele lørdagen. Funker det har vi hele lørdagen.
Hva sier dere, tør dere stille opp om en dere ikke har prata med inviterer på tidlig kaffedate?

I en av de siste trådene skriver en mann at det er noen som får sååååååå mange meldinger at de klarer ikke å svare. Er det bl.a. deg? Selv får jeg ca. 18 - 26 mailer og jeg svarer alle

asilf åp unS

Siste svar lø. 4 juli 2009 13:05 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym fali d ^-^

Etter så mye prat om uhøflighet og slikt....

Her er scenarioet;

DU har hatt besøk på din profil, det første du tenker er:Oi, skulle ønske H*N sendte meg en melding.

Men dere er begge lei av å ikke få svar, så ingen av dere gjør akkurat det.......

Hvordan formidles denne interessen mellom 2 personer som kanskje er litt for tilbakeholdne???

Glem hjerter og bikkjer som lukter hverandre i rom.. :p det er enten for useriøst eller for farlig hehehe

(noen som skjønner hva jeg spør om her??)

Selv om det er lengre siden jeg meldte meg inn, er det vel snart to år siden jeg begynte å bruke Sukker. Det har blitt en håndfull dater og to personer jeg har forsøkt å gå videre med, dog uten å lykkes. Men jeg ser jo at jeg ikke er alene - det er fortsatt i stor grad de samme ansiktene jeg får opp på matchsøk, noe som vel ikke akkurat tyder på at de har lyktes heller. Men det får meg til å tenke på hvor mange som faktisk finner lykken på Sukker eller tilsvarende tjenester.

Joda, jeg har lest "skrytelista" til Sukker, og det kan være at jeg får match med "feil" kvinner. Og selv kommer jeg vel egentlig kun på én person jeg kjenner som har funnet noe mer enn en flyktig flørt online, og selvsagt da også samboeren hennes, som jeg også har blitt kjent med. Hvordan er det med andre? Hvor mange lykkelige Sukker- eller tilsvarende historier har dere i deres omgangskrets?

Bo Kaspers på P1 nå

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Carmina02

Bare til orientering for de som likte konserten i operaen

Hingsty er en snartur innom, og har etter to uker utenlands et par minner han ikke vil glemme med det første,

ikke alle egner seg muligens på trykk men hingsty på rivieran fikk seg en positiv ?? overaskelse her forleden.

Dyret lå å slikket sol passe intetanende med sine venner rett ved et par spennede "kvinnelige skapninger".

Den ene toppløse francøsen hadde iført en bikini av det litt mindre slaget, der huun snudde og vendte seg for å bli gyllen.

plutselig var den lille stringen noget ute av drift og den nybarberte skapningen skinnte jo rett mot hingsty en stund..

den små-siklende uskyldige hingste-mulen nøt jo rivieranen og situasjonen som hingster jo hør og bør.

helt til kvinnen ble avbrutt av sin venninne og ble ganske så lyse-rød.

Hingsty har jo sett slikt før men det ble jo kanskje litt spesielt til en offentlig strand å være

På tide med en ny null-mening tråd... litt moro må det vel være lov å ha. Hva vil du si om bilde over deg? Med andre ord det bilde som ligger lengst ned i tråden. Svar med bilde. Bruk skala fra 1-10.

Tenker på en ting...

Jeg har sikkert datet nok i mitt liv, eller, jeg har iallefall fått en del erfaring på det området. Når jeg treffer en person, vet jeg i løpet av 2 sekunder om dette er et menneske det kan bli noe mer med. Det har aldri slått feil, bortsett fra engang, som får meg til å stusse.

Jeg var på date med en jeg ikke følte noen kjemi med, jeg syntes ikke han var attraktiv i mine øyne. Det ble med den ene daten, men har truffet han flere ganger helt tilfeldig etter det. På en måte synes jeg han har blitt mye mer tiltrekkende nå. Dette har aldri skjedd før. Man sier jo at man kan bli forelsket i venner etterhvert som man blir kjent med de osv, men sånn fungerer ikke jeg tydeligvis.

Jeg er nok ganske rask til å dømme, eller til å bestemme meg for at det ikke vil kunne fungere. Er jeg for kresen og kjapp i mine valg? De gangene jeg prøver å "holde ut", blir det bare helt feil,og jeg får en dårlig følelse. Jeg vil jo ikke ha det heller...

Hva nå?

Siste svar to. 2 juli 2009 14:41 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym sommerfri

Hva gjør jeg nå som jeg har sagt hei til jentene her jeg finner intressante (ca 15 stk) og det ikke hart ført til noe?

Føler sukker har gått tom nå.

Hvor mange her er det som faktisk ser på det matchtreet og tar avgjørelse om de vil ta kontakt/opprettholde kontakt basert på det. Er klar over at det avgjør hvem som kommer øverst på listen osv, men hvor mange er det som ser på det og tenker "oi, den personen matcher ikke meg på "kosete/varm"(for eksempel). Kan ikke bli sammen med slike folk"?

Hvor går grensen mellom lav, middels og høy årslønn? Har lagt merke til at mange skriver høy årslønn og lurer derfor på om de % i Norge som tjener over snittet i stor grad befinner seg på sukker....

Jeg er litt forundret over at endel menn som over 40 virker utrolig trege her på nettet.

De kikker på profil, setter hjerte, melder en søt intromail, og svarer når jeg skriver tilbake, men tempoet er veldig lavt - det går flere dager mellom hver gang, de gir fra seg veldig lite "personlig informasjon", og innen de kommer dit at de spør om et treff har i alle fall jeg funnet ut at de har altfor lite drive for meg. Dette er menn som har krysset av at de vil ha barn, og et ute etter langvarig forhold. Man skulle jo tro de da hadde motivasjonen i orden og ikke har allverdens tid. Hadde jeg vært i deres sko, hadde jeg vært mye mer "på" og jeger. (Det er jeg jo nesten allerede, og jeg er mange år yngre).

Er de desillusjonerte og derfor halvhjertet, eller bare veldig veldig trege? Og er det kanskje derfor de er single og barnløse; de er egentlig ikke så motiverte eller de har ikke drive nok?

Kan jo hende jeg ikke har er representativt utvalg, men jeg nevnte det for en venninne som har vært på nettet en lengre periode, og hun hadde akurat samme erfaring, så hun peilet seg heller inn på menn under 40 de over som var uten barn (og ergo uten påviselig erfaring fra forhold) var blitt for sære og trege og "lost case". Det er jo litt brualt da, men jeg begynner å skjønne hvorfor. Selv åpner jeg for de med barn også.

Men hadde vært interessant å høre fra noen av de mennene som er over 40 og har vært lenge på nettet, men som trenger uker eller måender for å avtale en kaffe.

Gjentatte ganger hører jeg fra Oslo-gutta at jeg bor alt for langt borte. Jeg har for lengst avfunnet meg med det, og protesterer overhodet ikke. Men stusse har jeg jo lov til å gjøre. For jeg bruker temmelig nøyaktig en time fra min egen dørstokk til Bjørvika, men den andre veien har jeg forstått er omtrent en dagsreise. Det er en lengre ekspedisjon som må planlegges nøye. Man bør pakke det nødvendige, deriblant nødrasjoner og førstehjelpsutstyr. I tillegg kan det være lurt å ta med seg tolk, slik at man kan gjøre seg forstått overfor urbefolkningen her nede i bushen. Alternativt kommer man langt med en lommeparlør.

By the way: Hvor lang tid tar det omtrent å kjøre fra den ene ytterkanten av Oslo til den andre?

(PS: Jeg bor i Horten.)

huff..får ikke sove og må opp klokken 4:30...ajajaj trenger litt moralsk støtte her nå altså. det er jammen meg....

Jeg leste et sted at de fleste menn foretrekker jenter med "vanlige" yrker - lærer, sekretær, regnskapsfører - framfor de som driver med noe litt mer uvanlig. Selv anser jeg at jobben min er nokså uvanlig, men stemmer det virkelig at mange hannkjønn lar seg skremme av det? I så fall: Hvorfor er det slik?

Helt topp kveld ! Hilser til alle de hyggelige jeg traff . Sukker har gjort en super innsats. Takk og takk

Opera fest

Ingen svar
(mann 74 år fra Oslo) Privat melding

Hei. Takk for en herlig kveld i Oslos storstue Operaen.
Jeg søker den flinke dansepartner som fra Ski ( Fredrikstad) ga meg en veranda leppe i premie.
Håper du vil ta kontakt.

Dette har sikkert vært diskutert før, men jeg synes nyansene er litt uklare. Selv har jeg krysset av for "langvarig forhold", men det er jo vanskelig uten først å være gjennom en "flørt som kan føre til noe". Så jeg lurer vel først og fremst på hva folk mener med "flørt som kan føre til noe".

Noen ganger blir jeg tørr i munnen og stiv som en stokk. Det skjer særlig når en vakker kvinne viser meg oppmerksomhet. Hvorfor er det slik i en alder av snart 50 år?

Jepp, da har BaoWoW fått susen på sukker

Kan noen rate profilen min å fortelle hva de syns? Gjerne feedback

God helg

jeg kunne godt tenkt meg en sommerflørt med ei søt jente her i kristiansand!

hva er andres håp å planer for sommer da?

Og da mener jeg; hva er det som gjør at du får et godt øye til denne personen??
Hår, smil, øyne, klær, væremåte, stemmen, blikk, bil, rumpe, etc.......?
Er bare nysgjerrig:-))

Hva gleder du deg til?
Hvor bor dere?
Hva band skal du se?

Skulle gjerne ha "deffet" vekk litt underhudsfett før ferien om noen uker, Bare for å føle meg mer vel i bikinien:)) Antar at det er mange i samme båt!!
Det går greit å spise sunt og passe mye, helt til kvelden kommer......................:(

Gode, effektive råd til kosthold ønskes. Jeg trener mange ganger pr uke, men er det spesiell trening som trengs for å nå målet mon tro??

Slutt med det! La folk få en sjanse til å svare!
Ikke alle har anledning til å svare med en gang meldingen er lest, og kan lese meldingene for å senere sette seg ned å svare på de! :)

Dere må ikke være så utolmodig.
Men det er jo bare en gang jeg har blitt skjelt ut for ikke ha å ha svart en på to dager. To dager hvor jeg ikke en gang var pålogget.