Sukkerforum

Hei alle danseglade menn som bor på Østlandet.
Hvor går dere for å danse?

Hei :)! Jeg er litt nysgjerrig på hvordan dere treffer avgjørelser når dere skal date?

Jeg treffer egentlig ganske rasjonelle valg og vet hva jeg ønsker og treffer avgjørelser med hodet. Egentlig forklarer mye siden jeg skal treffe en kvinne som er flott på alle måter, men som jeg ikke har sett på som interessant før. Magefølesen sier "ingentig galt", hjertet sier "ja" og hodet sier "hmmm... skeptisk...".

Gleder meg å lese deres innspill :)!

Rart de ikke tar grundig "oppgjør" med status i denne saken internt, før de går ut i media med den. Det er uprofft og en smule bekymringsfullt.
Dette er jo en stor sak, selv om det skal vise seg at det er uheldigheter som har gitt denne positive dopingprøve.
Pressekonferansen framstod uproff i seg selv, alle har vel forståelse for at dette er et helvete å gjennomgå, men jeg forstår ikke at det å sutre seg igjennom en egen regissert pressekonferanse er særlig empatisk vekkende. Dette er da folk som er ekstremt profesjonelle, og får betalt deretter.

Denne saken, samt uregelmessigheter ved bruken av astmamedisin, gjør dessverre at jeg ikke blir like entusiastisk når sesongen starter igjen.

På 90 tallet er det visst også udiskutabel juks, med høye hemoglobinverdier og EPO.

Æshj,,,, makt, penger og status gjennomsyrer hele dritten.

Mange huker av for at de er ute etter langvarig forhold. Men, hva legger dere i dette? Hvor lenge er langvarig? Betyr det at dere er ute etter noen å bruke resten av livet med? Eller kan det også bety at man ser for seg å være sammen i noen år, men ikke nødvendigvis for evig og alltid? 1 år? 2 år? Hva tenker dere?

Jeg er noe utfordret på dette med dating og å være frampå ute i den virkelige verden. En kompis sier jeg må ta tak i dette og nevner i fleng at det er flere menn der ute som tar kontakt med damer de har kjennskap til på Facebook. Er dette stuerent? Hva syns dere damer om dette?

Hei dere

Jeg synes det er veldig vanskelig å finne en potensiell partner via nettsjekking. I det siste har jeg forsøkt å flørte mer IRL. Jeg har oppdaget at vinsmaking er en ypperlig arena for en liten flørt! Quiz-kvelder på diverse utesteder fungerer også OK.

Nå trenger jeg altså deres hjelp til å identifisere andre plasser/situasjoner der det er lett å komme i snakk med potensielle kandidater av det annet kjønn. Tips og forslag mottas med takk!

Noen som er utsatt for morsomme eller rare ultimatum?

Selv fikk jeg dette av min eks for noen år siden da vi diskuterte kjæledyr. Hun ville ha katt og jeg hund.

Ingen pus, ingen mus..

Tok ikke lang tid før vi hadde katt😱

er det noen utesteder i oslo hvor det er bedre sjanse å sjekke opp noen enn andre?

Jeg vil ha noe seriøst, trygt og godt, hvor samhold, integritet og stolthet er viktige ingredienser i det lange perspektiv.
Jeg må være en ønskedrømmende konservativ fjott!😀

Det viser seg å være lite spennende for mange kvinner 😛

Hva er god og hva er dårlig økonomi?
I dagens samfunn tjener ikke kvinner og menn likt, selv om vi jo burde. Dette gjør at man som enslig forsørger kommer ulikt ut.

Med en lang utdannelse i et yrke som samfunnet økonomisk anerkjenner dårlig, men som den enkelte samtidig ikke greier seg uten, så blir min yrkesgruppe for dyr for statskassa. Ergo: vi lønnes i himmelen? He he, nei da, eller jo forde himler og helveter oppstår mellom mennesker slik jeg ser det. På den måten kan jo alle velge seg rik, men målt i kroner og øre så er avkastningen tja under middels da eller?

Hva er middels?
Med eget hus til noen milioner, ny bil, 3 tenåringer og et matbudsjett som aldri kan konkurrere med hverken strømutgifter eller annet.....det blir vel dårlig råd det da eller?

Det er ikke da man prioriterer alt til eget bruk for tenåringer har behov for anerkjennelser og følelsen av velvære, og den burde være større enn mors behov😉

OK dårlig økonomi. Oi oi turn off.

Hva tenker dere andre, damer og menn?
Penger er jo en måleenhet for verdi i dette samfunnet....er det denne verdien vi lar veie tyngst?

Takke meg til en mann som er godt jorda i seg sjøl, har tak over hodet, mat til å fylle magen med, jobb, gleder og friheten inni seg. .....men leter han etter ei snelle med god økonomi?

Nå har jeg vært innpå her i 2 måneder for å gi nettdating ett forsøk. Er ikke akkurat av den mest aggressive sorten når det kommer til flørting eller sjekking da jeg faktisk kikker etter noe som kan utvikle seg til noe mer seriøst. Må si jeg sitter igjen med ett inntrykk av at jeg kansje er noe gammeldags i forhold til det jeg har sett innpå her. Er klar over at jeg ikke akkurat er noen modell, men hadde vel håpa å finne noen profiler innpå her det klaffa med. Er det blitt sånn at man nesten må være innpåsliten her for å få noe respons? For da er jaggu ikke dette noe for meg😊

Ser det er en del som har mistet troen på dating. Det å gå på date er jo ganske ambisiøst for mange. I løpet av en times tid skal man finne ut om den andre er "den eneste ene". Lett å begynne å tvile da, lete etter feil, eller tenke at man kanskje finner noe enda bedre rundt neste sving.

Jeg har møtt damer her tidligere på date og det har blitt kjæresteforhold ut av det også. Vil derfor fortsatt anbefale de som liker det å fortsette med tradisjonelle dater. For min egen del, vurderer jeg å endre strategi.

Lurer på om flere opplever samme problem som meg med sukkerappen. Det som skjer er at den ikke vil skrolle lengre enn ca et par sider. Når jeg trekker oppover så vises et symbol som tyder på at den prøver å laste flere meldinger.

Dersom jeg snur rekkefølgen og viser de siste innleggene, så får jeg se de siste som er kommet, men da skjer det samme men andre veien.

Vises best på lange diskusjoner der jeg ved å vise de eldste først kanskje ser det siste innlegget som er skrevet for et par dager siden, men når rekkefølgen snues, så er det eldste innlegget kanskje bare en halvtime gammelt.

Bruker Android versjon 5.0.2 på min telefon.

Å gå på date fra noen på sukker må være døfødtut i fra d som kommer frem på forum? Når du avtaler en date så blir du googlet i alle retninger å mål om du er god nok, så må du diskuteres med en venn om hva du har funnet ut om meg. så er det hvem som betaler som diskuteres, skal det deles eller skal jeg eller den som ba meg ut betale. Når jeg da endelig får min date ved bordet vet jeg at vedkommende har gjort seg opp en mening alt, så jeg ligger dårlig Ann allerede. Samtidig så vet jeg at vedkommende allerede har en ny date på lørdag og søndag med to andre, for vi har ikke tid til å prøve på en andre date, for neste er jo sikkert mye bedre. Tross alt så må det si klikk med en gang, om ikke finnes det ikke kjemi selv om den du datet var verdens flotteste og hyggeligste.
Ut i fra det som kommer frem på forum så er det jo d de fleste tenker ser det ut til. OK, jeg tror de fleste dater som virkelig kunne bli noe er tapt før man har møttes. Vi har jo allerede gjort oss opp en mening og avtalt nye dater. Blir ikke mye kjærlighet ut av det. Uansett hvor godt inntrykk man gjør er man allerede blitt en av date statistikken m ett treff og rett til neste.

Hjerter

Siste svar sø. 16 okt. 2016 18:43 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Irritert

Er det flere som har lagt merke til at Sukker setter hjerter på andre profiler? Tilogmed de du ikke har besøkt?

Har til nå kommer over noen profiler som søker etter et "koneemne". Lurer da rett og slett på hva menn i 2016 legger i ordet "koneemne"?

Merker jeg er litt spent på svarene deres her nå ;)

Dagsrevyen bekreftet nyss igjen at 🇳🇴 er 🔩.

Mange knasker såpass mengder med reseptfri smerte-💊 at de får hodepine🤕

Samtidig tar få influensa-💉. Til og med blant helsepersonell er det bare 1 av 10 som gjør.

Årsaken er myten om bivirkninger (ja det er vel sannsynliggjort noen alvorlige bivirkninger etter den opprinnelige svineinfluensavaksinen fra 2008, men ikke vaksinene i åra etter).

Økt vaksineringsgrad reduserer spredning og varighet i befolkningen. Du blir heller ikke 'mer immun' av å hangle gjennom influensa, og influensaen er ikke 'herdende'.

Gjør som pensjonistene og 🙃 (på 12 -13 året) 💉.

Mer 💉 mindre 💊 👍🏼

'Vær ikke en pling - gjør som bling'👍🏼

'😎 - ikke redd et stikk'

Hei

Jeg synes dette er litt vanskelig. Spesielt å svare på henvendelser, som er hyggelige, hvor jeg ikke har ønske om å treffe personen.

Hva gjør man ?

Føler meg litt ukomfortabel med dette nett-datings greiene, det er på en måte ingen god måte å si, hyggelig at du tok kontakt, men jeg ønsker ikke mer kontakt på ? Eller ?

Vi er vel alle på søken etter en livsledsager men man trenger litt nærhet også mens man venter på den store kjærligheten. Jeg har det iallefall sånn og kunne godt tenkt meg en slik venn.

Kyss

Siste svar lø. 15 okt. 2016 09:48 (112 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvor viktig er kyssekjemien, eller mangelen på den, for deg?

Hvordan er et godt kyss?

Kan man lære opp noen til å kysse godt, eller er løpet kjørt hvis du ikke liker måten h*n kysser på når dere kysser første gang?

Å som jeg savner freddan. Lande i sofaen, spise god mat, plukke på og kysse litt.

Pokker altså.

Sett meg i sukkerkarusellen og la det snurre rundt og rundt. Vift med hjertene og la hyggelige komplimenter hagle. Dette er meg og jeg forlater ikke vognen. Still deg i kø og la meg bestemme.

Ja, hvorfor ikke...

Tro det eller ei men dette er for meg en gladsak.

Jeg har endelig kommet til det punktet der jeg ikke lar det gå inn på meg hvis meldinger ikke blir besvart. Har helt siden jeg ble medlem her inne kviet meg for å sende mld av frykten for å bli avvist.
Men nå har jeg kommet til det punktet der det ikke betyr noe lenger. Og da kan jeg sende enda fler mld som igjen øker sjansen for tilbakemld.

Så det er mitt råd hvis det er noen der ute som kvier seg:
Send mld til du blir vant til det. Vi har ingenting å tape og alt og vinne. Men viktig: ikke bli sur om noen ikke er interessert :)

God fredag :D

looks

Siste svar fr. 14 okt. 2016 15:26 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym nadsi

Jeg skulle ønske at Sukker kunne gjøre noe med denne funksjonen. Hvis folk liker meg, så burde jeg kunne klikke på dem og komme direkte på deres looks profil, eller direkte til profilen. Andre dating forum klarer dette, men ikke sukker =( Da må man først sveipe igjennom en haug med andre profiler først.

Var innom listen over de som har fornyet sitt medlemskap, evt betalt for å være aktiv i sukkerverden.
Pussig tilfelle, mann med samme bilde, to profiler og fornyelse som supebruker på begge to..og grunnen til at jeg så det, de var rett ved siden av hverandre på listen.
Hadde han nu enda hatt to forskjellige bilder og ulike nick, men neida.
Ha en vakker dag

Jeg er en ganske sjenert person, og merker at med en gang det blir snakk om å møte noen jeg liker, så har jeg nesten lyst å logge av sukker og aldri komme tilbake igjen.
Har noen noen gode, beroligende råd?
Er jo ganske lite poeng i å være her inne hvis jeg ikke tør å møte noen, da det ikke er en internettkjæreste jeg er på jakt etter 😜

Er mannfolk livredde for å bli utfordret eller er de på jakt etter trofédame?

For moro skyld har jeg kikket innom 10 profiler som har følgende til felles:
- de er fra Oslo
- de er mellom 45 og 50
- de har barn
Samtlige søker yngre damer, og bare det. Altså mann på 48 søker dame fra 26 - 40. Mann på 45 søker dame 30 - 42.
Argumentet om at det er så viktig pga fruktbarhet tror jeg ikke gjelder her, for alle har barn allerede. Ja, jeg vet at tema har vært luftet mange ganger før. Men det er like fullt fascinerende. Og ja, selvfølgelig skal folk få søke hva de vil!

Hva er det du skriver på første melding, til en personen du liker godt?

Merker at det er veldig mange menn på sukker som har passert 40 år, og som har huket av et "NEI" angående opplysninger om barn.
Og så lenger nede i teksten sin har noen (få), skrevet om sine voksne barn som har flyttet ut... (?).
Betyr dette at mannfolk bruker opplysning om barn rubrikken til 2 (?) ting:
1) angi de er barnløse
2) angi at de ikke ønsker barn
3) annet?

Jeg forstår ikke dette helt, men det er jo usedvanlig mange menn her inne som har passert 40, og som oppgir "nei" under barn..?? Hva legger dere egentlig i dette?

Hei, jeg meldte meg inn her som medlem og har betalt for å kunne benytte meg av alle funksjoner.
Men må si jeg blir litt skuffet over denne store Dating siden.
Jeg søker etter kjærest som kan bli et langvarig forhold. Men det virker som at menn sitter på gjerdet, og jeg vet jeg har sendt hjerte og vist interesse for å komme i kontakt.
Men meget dårlig respons fra seriøse menn.
Jeg er ikke ei sur pumpe eller negativ person, har masse humor og positiv. Mulig det er jeg som bruker denne dating siden feil.

...er 5,5 gjennomsnitt!

Litt inspirert av en annen tråd hvor en kvinne som plasserer seg på en 6-er (= ca. gjennomsnitt) påstår at sukkermenn på 50+ er 4-ere. Vi er enige i at mange over- og undervurderer seg selv. Og det er vanskelig å finne n universell skala som plasserer folk riktig, så derfor er plasseringen på en skala fra 1 - 10 høyst subjektiv.
Gå inn på datingprofil - ytre faktorer
Utseende, utstråling og fremtoning (attraktivitet)

Noen som tør å fortelle hvor dere har plassert dere selv?

Svar gjerne med pseudonym.

..når man e sammen med en dame i datingfasen.
E kvinner så vanskelige/kravstore, eller menn så redde for å feile, at man må spørre om man gjør det rett hele tiden?
Hvordan skal salaten kuttes? Hvordan stekes kjøttdeigen, hvordan skal puten ligge i sofaen, hvilken side skal man ligge i sengen, er man for grov i kjeften?
Og sånn gikk no dag'an...

Kanskje dette gjelder begge kjønn?

Fant en artikkel om hva vi kvinner ser etter når vi treffer en mann for første gang, det var to scenarier som var omtalt.

Første settingen: Når vi møter en mann tilfeldig i en hverdagssituasjon (dette var hva de sa de så etter).

1 Øynene
2 Smilet
3 Høyden
4 Hendene
5 Klesstilen
Andre setting: på ei badestrand hvor mannen har badetøy på
(her hadde de fått koblet på en eller annen installasjon som målte øyebevegelsene, og viser hva de virkelig så etter.)
1 Magen
2 Ansiktet
3 Skuldre og biceps

Og til dere menn, damene i undersøkelsen var ikke spesielt opptatt av å se etter hva som befinner seg inni den badebuksen/shortsen.
I tillegg var det kommentert at hvis dere var selvsikker/trygg når dere møtte nye mennesker så skåret dere høyt på rankingen.

Så dette er en uhøytidelig undersøkelse blant sukker sitt ekspertpanel.
Stemmer det som var observert?

For tidlig?

Siste svar on. 12 okt. 2016 23:07 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Gavegamer

På date nr. 2, om man går på kino, er det for tidlig i dateprosessen å legge armen over skulderen hennes, eller er det på sin plass?

I mitt hode er det for tidlig, for det er noe man gjør når gjensidig interesse alt er helt sikker. Men, jeg er nok den fyren som ikke gjør nok "moves", og dermed blir sett på mer som venn enn kjærestemateriale. Er dette et slik tilfelle hvor man bare bør "go for it"?

Jeg må si jeg er dypt skuffet over enkelte, vel, store deler av "befolkningen" her inne når det kommer til det motsatte kjønn. Jeg har hørt mye negativt om oss mannfolk, og hvordan vi kan være idioter, men nå må dere kvinnfolk ta en realitetsjekk med dere selv. Jeg har vært en "beboer" her nå i snart 2 år, og bare møtt de som er ute etter en kjappis, kort fortalt, uansett hva man skriver, mener og jatter med, så er det bunn og grunn det mange er ute etter. Jeg er lei, jeg er lei av useriøse kvinnfolk som ikke tror at det finnes noen bedre enn de selv. Ja, det er mange fisk i havet, men det gjelder også for dere.

Problemet med nett-dating, er at det skaper et klasseskille, hvor man lett kan ignorere, slette, blokkere og rett og slett gi blanke i andres følelser eller måtehold. Ja, trynefaktor er en stor greie, selvfølgelig skal man være grei å se på og ikke skjemmes av en person, men tro meg, utseendet har ikke alt å si. Sjarmen og det å prate sammen har også mye å si. Jeg bryr meg ikke om du er verdens peneste person såfremt du ikke kan prate eller opprettholde en vettug diskusjon. Akkurat det problemet har jeg møtt mye av, de som tror de er de beste og har sikkert 1 000 meldinger i innboksen.

Dette er ikke en utblåsning i noen form, men vær så snill kvinnfolk, ta en runde med dere selv og spør dere selv "Hva gjør jeg her" - "hva er mitt formål?" - "Hva ønsker jeg?".
Er litt for mange av dere som ikke tenker godt nok, og innser først i etterkant at man ikke er klar for et forhold.

Sjokkerende nyhet: Uansett hva du selv mener, så er det ikke realistisk å mene at du er klar for et forhold, etter å ha gått ut av et XX antall år forhold, etter en kort stund.

Bruk huet, tenk, trykk, tal.

Hva betyr det når noen skriver at de er eventyrlystne?

Betyr det at de ikke er ute etter noe fast forhold, eller betyr der at de liker å reise og oppdage spennende ting (sammen med sin kjære, eventuelt)?

Ønsker egentlig kun uforpliktende treff..,

Er i gang, og vi leder 0-1 etter selvmål. Skal vi klare å snuble oss til seier mot amatørlaget til lilleputtnasjonen San Marino?

Huff, dette er tragisk...

Et spm. til Sukker om online-listen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym TipsTore

I Online-liste, hvis man sorterer etter "Aktuelle", så sorteres profilene tilsynelatende tilfeldig, ikke i synkende rekkefølge etter match-tall - noe som betyr at det dukker opp profiler uten match innimellom profiler med høyere matchtall.

Og hvis jeg har satt for eksempel Oslo, Akershus og Østfold som områder under "jeg søker", så dukker det likevel opp profiler fra Møre og Romsdal. Hva gjør at disse profilene er aktuelle?

Nå har jeg en av mine diskusjoner med X. Barna hadde spart seg opp til å kjøpe classywalk, en motorisert ståhjuling. Jeg googler litt, og ser da at det er 16 års aldersgrense, selv om produsenten har modifisert disse til en fartgrense som skal unnvike reglene.
Min eks har ikke skrupler mot å kjøpe en slik til barna, jeg synes i utgangspunktet det er noe tull at de skal ha en sånn duppedings, som jeg anser som et motehysteri. Ikke tror jeg de er helt ufarlige heller, uansett fartsgrense. Når det etter regelverket i tillegg er ulovlig, synes jeg det blir helt feil å overlate styringen på en slik en til barna.

I samtale med min eks, forstår jeg at jeg ble oppfattet som veldig vrang og firkantet. Det var mange som hadde slike nå forstod jeg.

Si meg er jeg veldig vrang og firkantet ?

Jeg kan forstå at jeg framstår slik for henne, fordi jeg er som oftest mye "strengere" og har en ganske annerledes filosofi en henne når det gjelder barneoppdragelse.

Noen som er i lignende dilemma ? Dette var jo bare et konkret eksempel, det finnes mange andre :)

Date 1: Kjekk mann, vi møttes enda en gang før vi møttes hjemme hos meg med vin. Da han skjønte at jeg ikke kom til å ha sex med han ble han sur og ville bestille taxi hjem.
Date 2: Vi fant tonen, avtalte date nr 2. Dagen etter første date ringte han fra en fest, beruset, og etterhvert la han ut om hvor mye han gledet seg til vi skulle ha sex og at han trodde jeg var en villkatt i sengen.
Date 3: Hadde to fine dater uten pushing på sex/ prat om at jeg muligens var en villkatt i sengen. Tredje date hjemme hos han. Var forberedt på at det var forventninger om sex, og var litt keen på det selv. Etter noen innledende runder på sofaen måtte jeg innse at jeg ikke kjente noen som helst sex- kjemi med denne mannen. Jeg ryddet klærne mine på plass, og selv om han ikke ville gi seg på første tilbaketrekning endte jeg opp med å takke for meg og gå hjem. For meg var dette "the end of" dette prosjektet, men dagen etter tikket det inn en melding fra han med spørsmål om når vi skulle møtes igjen, og hva han ville gjøre med meg da.
Date 4: Kaffedate, hyggelig mann. Jeg kjente ikke helt kjemien, men vi avtalte et treff nr 2. Da jeg kom hjem tikket det inne en "takk for i kveld"- melding med et bilde av penis vedlagt.

Skjer'a? Jobbesøndag? Ryddesøndag? Tursøndag? Tv-søndag? Bakfullsøndag? Skulle hatt en Kjærstesøndag... 😍 hva m dere? Ble det no'n hyggelige møter i helgen?

Ny her, og må si jeg stusser over at så mange ikke har bilder på profilen. Oppfatter de som useriøse og svarer ikke jeg da 😁

Epleslang

Siste svar sø. 9 okt. 2016 21:16 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym på date

Kjørte til gården min i dag, hadde skaffet meg ny epleplukker fra nettet og gledet meg til å plukke både epler og plummer. Tenkte jeg kunne få med meg de som hang litt høyt også for en gang skyld.

Strålende vær, gledet meg....14 dager siden siste gang.

Da jeg kom opp var alle epletrærne og plummetreet støvsugd......skuffa.

Jeg blir så tung i ræva av å surre rundt hele helga alene. Har planer om å ordne opp i ditt og datt, men ofte ender det opp i ikke noe :P

Tror jeg hadde vært raskere i vendinga hvis jeg hadde noen å pusle med :)

Middagen er klar kl.20.
Hvem kommer? 😉

Hei. Fått litt dilla på det å røyke mat. Tidligere har jeg kaldrøkt fisken min hos andre, men nå har jeg bygget en kaldrøykeovn og er i gang med en varmrøykovn.
Så sitter jeg her og funderer på hva jeg kan røyke, det vil si. Jeg vet jo at det meste kan røykes, men vet ikke så mye om hvor lenge. Fisk har jeg full kontroll på, så der trenger jeg ikke tips. Har også prøvd meg på ost nå, men svaret får jeg ikke før om noen uker når den er ferdig modnet. Har du gode tips blir jeg veldig glad.

I en ideell verden uten sykdommer og sjalusi ville jeg hatt en elskerinne på 20, en på 30, en på 40 og en på 50.

Det hadde vært noe, det! Både ungdommelig råskap og kåtskap og mer modne og erfarne kvinner.

Hei og takk for sist! ASM3 ble meget folksom, for å si det slik :-)
Det har kommet en del tilbakemeldinger og de fleste var happy. Som noen var inne på i en annen tråd her er der mange hensyn å ta når vi disponerer store lokaler midt i Oslo og behovene er mange. Om vi skal holde en lav inngangspris er det vanskelig å leie noe stort dersom vi skal være helt alene. De fleste steder har sine stamgjester som vil bli sure om de ikke får slippe inn ca 2330. Derfor starter vi kl 19. Så enten masse folk og rimelig pris, eller dyrere og færre. Det vi kanskje kunne forsøke er å ha eksklusiv tilgang til deler av lokalet etter kl 23.30, men det er usikkert om det vil fungere fordi de fleste heller synes det er greit at det kommer nye såpass sent. Det koster en del å bemanne opp så mange barer som var i sving på lørdag så vi må vite hvordan flyten blir i god tid på forhånd.

Vi jobber nå med en kveld med mer innhold og forsøker å få kabalen til å gå opp. Kommer tilbake straks vi har noe konkret der :-)

Da jeg for en tid tilbake ikke fornyet mitt abonnement pga en seriøs date fikk jeg omtrent følgende mld fra Sukker.

"Så synd å se deg dra. Håper å se deg igjen ved en senere anledning."

Hva i heite, hule, teite, gule?? Ønsker dem ikke at jeg skal finne kjærligheten? Er alt dem unner meg et liv i ensomhet på stadig søken etter noe der ute som, hvis Sukker fikk velge, aldri finner min vei?

Ironisk nok vil jo dette si at sukker indirekte/direkte(stryk det som ikke passer) ønsker å feile som datingside.

Noen tanker rundt dette? :)