Sukkerforum

Vi ruller i dag ut en større oppdatering for meldinger her på Sukker. Som dere sikkert ser så har vi lagt om til et mer moderne oppsett, samt lagt inn gif via Giphy, og ryddet bort en del mindre elegante flørter :-) Emoji er også lagt inn.

Det ligge mye arbeid bak å få dette så bra som mulig, men det kan fortsatt dukke opp feil eller problemer. Fint om dere sender tilbakemelding direkte til support@sukker.no. Ta gjerne med info om OS, nettleser og annen relevant informasjon. Skjermbilder setter vi pris på!

Tenker alt skal være klart ca 10:00.

PS: Dere vil nå få raskere beskjed om nye meldinger. Appen og mobil.sukker.no vil få tilsvarende oppdateringer snart.

Det var en tråd her i dag tidlig med tittelen "Alder". Den er nå borte, men jeg kan ikke skjønne hvorfor. Får ta opp igjen noe av temaet her da.

Jeg er i den situasjonen at jeg har blitt singel med barn. Ingen krise tenker noen. Krisen kommer når alderen blir offentlig. Da blir det vanskelig.
I hvilken alder har man barn i småskolen og når har man barn som har flyttet ut? Her er nemlig "krisen". Jeg er i begynnelsen av 50-årene og søker partner, men kvinner helt i slutten av 40-årene og starten av 50-årene har på en eller annen måte voksne barn. De er ferdige med småbarnstadiet og ønsker ikke en partner med små barn. Da blir alternativet en kvinne i slutten av 30-årene eller i begynnelsen av 40-årene. De har ofte barn i alder som kan passe med min livssituasjon (småskolen) og er vant med dette. Jeg blir, om ikke alltid, ofte avvist da de ikke vil ha "gamle" menn.
Jeg er ærlig, så jeg vil ikke lyve på alderen. Det er det ingen som tjener på. Kanskje noe av dilemmaet på nett er at man blir veldig selektiv og lite tolerant for stor aldersforskjell (Jeg er enig i at det ikke skal være et kjøttmarked der eldre menn peser etter yngre damer). Men hvor stor aldersforskjell er for mye? Det er det jo ingen fasitsvar på, men jeg opplever ofte at 49 er veldig greit, men 50 er helt uaktuelt. 51 og over er uhørt. Nå er det liksom slik at jeg er i den berømte situasjonen "mellom barken og veden"

Føler jeg det vanskelig å komme videre da det ikke finnes noen for meg. Tør ikke å ta kontakt fordi men blir avvist mer eller mindre hele tiden.
Noen som har et "fasitsvar" her?

Jeg liker i utgangspunktet å dele og å hjelpe folk, men nå hadde jeg en pussig opplevelse.

En mann hadde tittet på profilen min, og jeg trykket meg inn på siden hans. Jeg ble litt satt ut da jeg så at han har tatt seg friheten til å kopiert det jeg har skrevet om meg selv, mine kvaliteter og mine ønsker, når han skal beskrive seg selv.

Er dette "innafor", og er det andre som har opplevd dette?

Håper alle her inne har hatt en fin mandag ;)

i reprise!
Da er seff tråden med mitt jæ...la..lange innlegg slettet. Flott!! Tusen takk for den. Da forbeholder eg meg retten til å få lov å få ytre meg og nå frem til mottaker her, i en EGEN tråd. Og du som slettet... du kan i alle fall glemme å få respons fra undertegnede i fremtiden. Hensyn og respekt går begge veier champ!

Har dere først opprettet og deltatt og diskutert med undertegnede i en tråd håper eg ingen har noe i mot at alle får sagt sitt ferdig, inkl meg., I tilfelle burde dere ha tenkt på det før dere oppretter eller deltar i tråder, mener eg.
Det opprettes og slettes tråder over en lav sko for tiden,hva er greia? Er det kun @ts sin tråd..? når ts knapt deltar vil eg ikke si det nei...det blir fort alle sin tråd, alle har bidratt og blir involvert i diskusjoner og underdiskusjoner. Da er det ikke kun hensyn til @ts som teller lenger. Slutt å be folk om kommentarer, råd og what not hvis du har tenkt å slette før det er ferdig snakka! Det er egosentrisk, dårlig debattstil og til slutt vil det gå ut over motivasjon og engasjement i forumet.

Eg gidder iallefall ikke det her tullet mer. Det blir siste gang eg engasjerer meg på den her måten for det er vitterlig lite interessant å bruke mye tid, skrive lange engasjerte innlegg, bli angrepet og misforstått for så ikke få muligheten til å respondere.
Eg poster derfor mitt grundige og lange svar som var hovedsaklig til deg @apache her, men andre som fulgte debatten må mer enn gjerne lese. For at det skal gi mening må eg nesten ta med noe av forløpet, men regner med de involverte fremdeles kan og vil stå for det de hadde skrevet ..også i denne spinn-off tråden.
På forhånd takk.

Aprilsnarr

Siste svar ma. 4 april 2016 17:41 (78 svar)
Skjult ID med pseudonym blingbling

Trengs hevet stemning visstnok.

Her kan du formidle alle typer aprilspøk du har konstatert i dag.

Et bryggeri på Voss har planer om å lansere øl med helium..

Arrangørene av sykkel-VM i Bergen vil rive stadsporten siden den er veien for rittet - og selge som souvenirer..

Min arbeidsgiver skal gå over til kjøttfri kantine. Unntaket er at viltpåkjørsler serveres etthvert som de tilfeldig kommer inn..

Bedriftsidrettslaget mitt sliter økonomisk, og har fått lov til å kreve inn kr. 5 i bompenger. Trekkes rett fra kantinekontoen på nøkkelkortet hver gang en passerer sikkerhets-sluse/-dør mellom åpen og lukket sine (avdeling - jada...)

Selvsagt er dette en seriøs 1. april tråd.

Har du en tatoo, uansett hvor og hva, er det ut for deg, beklager...
Klarer ikke å tenne på kvinnfolk som har tatovert seg/ødelagt kroppen sin.

Har dere noengang blitt medlem her pga en profil kun..., )?
Altså vært inne som ikke medlem,men bli medlem pga en spesiell profil.., )?

Kom igjen ,Nå synes jeg det er nok .humor på denne tråden .La oss alle forene oss og krangle så busta fyker .Her skal det ikke skrives et hyggelig ord .Så av med silkehansker .....

Nettvett

Siste svar sø. 3 april 2016 20:27 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Haakon

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oekonomisk-kriminalitet/209-norske-nettdatere-ble-svindlet-for-280-millioner-kroner/a/23639670/

Hva om jeg sa til deg, at M.J., faktisk er i live, han er her på sukker!

Du er et kort steg fra å få en date med MR. M.TO.THE.J girl!

Tar du en date med MJ, da har du noe å si til jentene på neste kaffeslaberas!

Leste nettopp en bitte liten små artig artikkel på sol.no, Jada, jada vet at dette ikke er en seriøs artikkel/side basert på forskning ;) Ha, ha bare føre var her :)

Men hvor mange tror dere faktisk blir gift hvis disse spørsmålene blir stilt og avklart ;)

1. Hvorfor vil du tilbringe resten av livet sammen med meg?
(og det holder ikke med svaret "fordi jeg elsker deg")

2. Er du «all in» uansett hva som skjer?
(Arbeidsledighet, sykdom, eller hvis man ikke kan bli gravid)

3. Hva er dere villig til å ofre?

4, Skal vi ha barn?
(muligens den letteste å svare på...)

5. Hvor mange «samboerkilo» er for mye?

6. Er min gjeld din gjeld?

https://www.sol.no/helse/2016_04_01_83094_vil-du-gifte-deg-dette-bor-du-sporre-partneren-om-forst.html

Vi har vel alle vært på en date som skilte seg ut fra "normalen", eller opplevd ting i datingsammenheng som var litt utafor det vanlige. Jeg har UTALLIGE slike historier fra min forrige "singelperiode" som man ikke kan annet enn å gapskratte av i ettertid (skal ta noen av dem senere i tråden).

Har du vært utfor noe eller noen, som i ettertid har blitt en god historie?

Har begynt med båt-pussen og ser frem imot en herlig sommer. Sjøsetter i løpet av april :-) Er det noen damer som savner båtlivet?

Nå ja, får bidra med et innlegg på denne siden..:

Undres en smule på hvorfor jenter/kvinner legger ut så mange fotos av kjæledyr, naturfotografier og annet. Vel.., sikkert et uttrykk for å formidle interesse for natur og kultur, kjærlighet til dyr og livet i sin alminnelighet mm., men det burde dere vel greie godt nok å formidle i profilteksten?

For å sette det litt mer på spissen: jeg oppfatter at kvinner er veldig dyktige til å legge ut fordelaktige fotos av seg selv - og dét er selvsagt bra! Men som en litt naiv, romantisk fyr, blir jeg noen ganger litt "lurt" (sikkert min "feil"), - delvis pga disse natur- og estetiske fotoene, av hvem jeg eg. kommuniserer med. Ingen "stor sak", da..
God kveld til dere alle!
Runar

Ønsker alle her inne på sukker en fin lørdag og søndag?

Ønsker god helg og husk å ta vare på deg selv

Hvilken pub anbefales å gå innom? Hvorfor akkurat denne? Eventuelt til hvilken tid bør man være der?
PS! La oss si man skal ut å jabbe fra 17 og utover (begge kjønn/evt kameratgjeng/venninner), med mulig utfall til stenging nattestid.

Alt for masse fjas her inne. På tide med en viktig tråd. All natural eller med sjokolade? Andre ting??

Jeg fikk et gult hjerte fra en veldig kjekk mann, så jeg svarte med en melding og nå har vi en fin samtale på gang :-) På bilde ligner han på en nerdete versjon av vokalisten i weezer, men jeg tror ikke han spiller i band :-D Kanskje det er min tur å finne kjærligheten, kanskje ikke.

Noen flere som er ekstra håpefulle for tiden? :-)

Noen som skal på bootcamp 13 april? 💪💪💪

Andre som er oppe å suller?

Joda, sykkelen tok meg opp dit og jeg fikk spist en salat på kafeen. Den var faktisk veldig god!

Sånn. Nå kan dere herse med meg, gi meg kjærleik, spytte på meg og stryke meg varsomt over kinnet.

Dette er tråden for de sterke følelsene.

It's on! :)

Sånn. Da er det gjort. Men vennligst ikke komme med kritikk!
Profilen trenger ingen oppgradering.
Blir så dårlig stemning av sånt...

Vi er veldig ulike mennesker her. Noen skriver langt, noen er selvutleverende, noen fjaser, noen tar sex-hentydninger hele tiden, noen er selvmedlidende, noen synes agurker er høyden av humor, noen er for akademiske, noen må skrive bæsj og tiss i annethvert innlegg, noen er impulsive, noen kan ikke norsk og noen har ikke hørt om tegnsetting.

Og noen klarer ikke å la være å være ondskapsfulle, eller henge ut andre eller fortelle dem hvor kjedelige, dumme eller uinteressante innleggene deres er.

De i den andre kategoriene har jeg lite sans for, men når det gjelder de første kunne jeg tenke meg litt mer raushet og toleranse. Det er mange av de i første kategori som irriterer meg, men jeg har ikke tenkt til å bruke livet mitt på å løpe etter dem og fortelle dem det. Kan du ikke skrive riktig norsk? Ikke mitt problem. Skriver du langt? Det kan jeg hoppe over på et sekund, eller kose meg over hvis det er godt skrevet. Er du selvmedlidende? Jeg kan hoppe over, eller gi sympati. Koser du deg over agurker. OK. Ikke min humor, men det som kjeder meg vil sikkert more mange andre. Og det gjelder de fleste innlegg. Live and let live.

Man skal ikke plage andre, man skal være god og snill, og forøvrig kan man gjøre som man vil. Jeg tror vi trenger litt god gammel kardemommelov her.

For min del flørter jeg såpass heftig om dagen, at jeg i hvert fall ikke har tenkt til å bruke tid og energi på å tyne andre. Gå ut i livet, flørt, elsk, gå på date! Det er vår! Og neste gang du får lyst til å si noe som vil såre andre så skriv en førstemelding med sus i i stedet. Det er faktisk dating vi er her for.

....før man blir autoutlogget her inne? Altså på telefon og pc/mac/whatever? Noen som vet?

http://www.oppfinnerkontoret.no/ipub/media/sytemeldingsskjema-2014-copyright-oppfinnerkontoret-no.pdf

For alle syterne er det nå laget eget sytemeldingssskjema.
Eget skjema for humøravklaringspenger.

Bruk de rette kanaler og spar oss her på sukker for fortsatt syting :-D

Hvis man deaktiverer kontoen og starter den opp igjen før 6 mnd, vil man da måtte betale full pris igjen?

Hei

Jeg er relativt ny her inne og lurer på hva folk flest liker... å sjekke opp eller bli sjekket?

Det er vel her som ellers i livet at gutter/menn er mer "på" enn det jenter/kvinner er. Men jeg vet også at mange jenter/kvinner liker å sjekke opp... Det er jo både spennende og gøy å ta initiativ, men hva en gjør er vel litt personlig avhengig.

Selv kjenner jeg mange jenter/kvinner som liker gutter/menn som er litt kostbare og hvor det er gode muligheter for jentene å ta initiativ...

Så jeg lurer egentlig på hvordan det fungerer her inne... Hvem liker å sjekke opp og hvem liker å bli sjekket?

Og er det sånn at de som liker å sjekke ikke svarer på andres initiativ og meldinger?

PS; Mulig det her vært mange tråder om dette tidligere, det har jeg ikke "sjekket" opp i...

Av og til ser jeg en venn eller bekjent i jobb-sammenheng som jeg ikke ønsker å se eller dele sukker-info med.

Hvis jeg trykker inn på denne profilen og blokkerer, vil da denne personen se meg under "besøkte profiler"? Vil de kunne se at jeg trykket blokkert?

http://www.dagbladet.no/2016/03/31/nyheter/utenriks/sverige/43704994/

Noen her som har vært borti lignende smell(ert)er som dette? ;-)

Litt tull og tøys på påskemorgen må være innafor ...😉
Jeg er kjempefan av snap og bruker det mye.. Veldig grei måte å sende bilder ( selvfølgelig like lett m SMS, messenger, mail osv..),- fordelen for mange kan jo være at man kan forbli ganske anonym. Men.. Så fort man begynner m snap, så blir det jo vare tull? Jeg tuller selv, men det slår meg at veien til "bare fjas" er kort på snap .. Det skapte jo litt rabalder for ikke lenge siden.. Noen som har virkelig "gjort bort seg" på snap ? Sånn skikkelig, altså?

Å være sjuk, og ihvertfall sånn pjuskesjuk, som man blir når snørra renner, halsen er sår og man bare blir sløv og treg , -det er driitkjipt når man er aleine .. Men var det egentlig bedre ( fra en kvinnes ståsted) når man var i et forhold? Husker ikke at jeg ble puslet spesielt m noen gang jeg var sjuk, egentlig .. Var (er) dere flinke til å stelle for damene deres,gutter, når de hangla og var/er pjuske?

Flirte litt første gangen jeg så denne her illustrasjonen: http://40.media.tumblr.com/tumblr_kpeh5u9ecw1qz4zoco1_400.jpg.

Det er jo ikke sånn at ingen har alle disse egenskapene, men det at ingen har ALT man vil ha, er jo faktisk sant.

Så hvilke to egenskaper av disse tre ville du valgt, om du måtte velge? (http://40.media.tumblr.com/tumblr_kpeh5u9ecw1qz4zoco1_400.jpg).

Egenskapene er: Intelligent, emosjonelt stabil og bra utseende (for de som ikke gidder se på linken).

Her er det ingen tanker som er for kloke eller dumme, bare noen som kan være for onde. Agurker og høner er fine tema.😄

Eg sitter og lurer litt på hvor mye de aktive faktisk sitter og skriver på forum? Ser at om eg er vekke noen timer, så er det ofte flere hundre nye innlegg i diverse poster. Om eg skal få med meg alt, så blir det jo mye det samme som å lese flere bøker i uken ;)

Gjennomsnittshøyden i Norge er 181 centimeter for menn, og 167 centimeter for kvinner. Gjennomsnittsvekt ved sesjon er 74 kg for menn og 62,5 kg for kvinner (SSB 2012)

Menn er tykkere enn de tror selv. Derimot oppfatter de kvinner som tykkere enn de virkelig er. http://forskning.no/overvekt-kjonn-og-samfunn-psykologi/2011/11/menn-tror-kvinner-veier-mye

Har vi krysset av for noe annet enn gjennomsnittlig?

Stille dag med drittvær. Minerva1 om noen vil spille 😊

Denne tråden er for alle , Har lest om så mye misfornøyde mennesker i dag , eller misforståtte .Dere er alle like verdig fulle ,kan dere ikke begrave
stridsøksen og kose dere her inne på forum i påsken i stedet, lek og ha det litt gøy .pls

Ser at folk her inne planlegger å treffes rundt om i landet, og da lurer jeg på om det er noe respons på å ha ett treff på Sørlandet?
Jeg bor i Arendal, men tenker kanskje ett treff i Kristiansand, f.eks på Bakgården eller noe :-))
Er det noe interesse ?

Jeg har et særdeles svakt grunnlag for mine påstander, men jeg slenger de ut fordi jeg er nysgjerrig på om flere har sett det samme. Litt overdrevet, vel og merke...

20-årene: Det viktigste er at håret er perfekt. Hun kan jo alltids legge ut nærbilde-selfies på Insta.
30-årene: Hun gir egentlig litt f... i mote, men har hun råd til det så kjøper hun seg en dyr veske. Gjerne på nelly.com
40-årene: Hun tror at hun er like sprek som da hun var 20, og går gjerne i 2XU-tightsen halve dagen
50-årene: Hun føler at 50 er de nye 40, og kler seg i sjokkrosa boblejakke og matchende pannebånd
60-årene: Hun synes at hun ser mye yngre ut enn sine jevnaldrende venninner, og for å understreke at hun fremdeles har sexappeal, så kommer leopardmønsteret til sin rett
70-årene: For å vise at hun fremdeles følger moten, så er det kun ekte pels som gjelder - spesielt på vinterstid. Det er jo både feminint og elegant

Hei
Hvilke Topp 3 bilder tiltrekkes dere Menn av på en profil:)?
Personlig synes jeg et av kroppen bør vise, et sporty og et casual bilde.
Hva tenker dere?

Opplevde akkurat å bli blokkert etter å ha sendt en hyggelig melding til en person. Hva i alle dager er det for en slags oppførsel?? Går det ikke bare an å si kort og greit at man ikke er interessert? Tror man at man skal bli stalket eller noe?

Sønnen min elsker Star Wars, og ønsker seg veldig til dette spillet. Har snakket med foreldre til klassekamerater av ham som mener dette spillet ikke er skadelig for sjuendeklassinger. Spillet har jo 16årsgrense, så jeg er skeptisk.

Er det noen av dere som kjenner dette spillet som kan hjelpe meg? Jeg har sett Star Wars filmene sammen med sønnen min, men de har jo en lavere aldergrense.

*zinzira og jeg skal en tur ut i Tønsberg i kveld ...noen som vil bli med oss litt sånn på sparket .
Hilsen Oss😊

Har dere noen påsketradisjoner som dere bare må ha ?
Jeg må ha påskelam, og aller helst starte grillsesongen i påsken :-))
Og i år har jeg gjennomført begge med glans :-))

Prøver å laste et innlegg fra vår venn våren16, men den bare henger seg. Jeg får det ikke opp.
Innlegget heter "Hallo alle sammen" og handler om hvorfor han har lite bilder på profil. Er det noe galt med appen?

Kan noen fortelle med hvordan jeg sletter mld. Er helt ny bruker og strever litt😊

Føler meg som et sprøtt flak med potetgull nå!

Det hender ikke ofte, men noen ytterst få ganger skjer det at jeg finner en profil som får meg til å tenke: Må ha! Full klaff. Dette kan være drømmemannen.

To ganger har jeg opplevd at mine ellevilt begeistrede henvendelser ikke oppnår noen respons overhodet - og altså ikke fordi de har sett, lest og kommet til at de ikke er gjensidig interessert - men fordi det viser seg at profilen ikke er aktiv! De har altså aldri sett mitt forsøk på å oppnå kontakt.

Hva er greia med det?
Blir profiler, brukernavn og beskrivelser liggende også etter at man har avsluttet medlemskapet her - kanskje fordi man har funnet den man søkte?