Sukkerforum

Ser de fleste i kategorien jeg søker etter ikke har vært pålogget på et par uker, kommer de tilbake?
-Ny bruker

Hei,

Et spørsmål til jenter:
Jeg er en mann på 40, er singel, har ikke barn og ønsker heller ikke barn.

Har fast, bra jobb, ryddig økonomi, trener regelmessig og innehar ellers normale/gode kvaliteter. Liker reise, mat, vin, er omtenksom, ærlig, trofast og "denslags".

Bor i Oslo og ønsker å bli værende her.

Er alt håp ute?

Prøver å bli kjent her tenkte jeg , da kan en alltids prøve med litt humor. Hvorfor fikk Askepott 3 nøtter utdelt?
Var det 1 eller 2 prinser som sto og ventet? Var den ene halvveis kastrert ? Bare fantasi som skal til for å fortsette eventyret......

Vet dere hvorfor dere ikke får no ?

Hei.
I det siste har jeg fundert mye på dette med særbo, og i starten når det ble snakket om her inne syntes jeg det var noe tøv.
Både fordi jeg mente at kjærester burde bo sammen (etter en tid selvsagt) og fordi om mange velger særbo vil det faktisk være med på å påvirke boligpriser. (noe som er dumt for de som skal inn på markedet)

Men, som sagt så har jeg fundert endel på dette i det siste, og må si at tanken om særbo er ganske forlokkende (om vi ser bort fra boligpolitisk problematisk)

Har et spørsmål til de som kanskje har prøvd dette med særbo. Får dere kjæreste følelsen? eller blir det litt mer som friends with benefits?
Og i et særbo, hvor ofte vil være naturlig å møtes? kun helger eller også i ukedagene?

Ny uke med mange nye muligheter. Hva gleder du deg til i dag da? Eventullt hva gruer du deg til??
Uansett ønskes alle en fil dag....

på lørdag er det fesjå i Oslo for mange håpefulle single og sosiale dyr. jeg ønsker dere lykke til. jeg er på lag med dere alle. samtidig er det jo en del tråder her inne om klisjeer og feil bruk av bilder. så da tenkte jeg at jeg kunne bidra med mitt innspill, etter morsomme, interne meldinger om hvilke typer bilder som går igjen.

jeg synes det er trangt mellom bildene av friskuser på fjelltopp. det er ikke noe galt med fjell. jeg har hytte der oppe selv, og trives godt. Besseggen er en fin tur, selv om Knutshø er kulere. men jeg tenker jo mitt: er det er slik at mange som tror jeg vil gifte meg med en som ikke klarer passere en varde uten å pepre FB med bevis? jeg bare lurer.

av andre gjengangere har vi Macchu Pichu. det er nok temmelig tett mellom de bildene, oxo. et innsider-tips til alle som skal dit: ligg unna vannmelonene. de dyrkes i nærliggede kloakk. jeg vet, trust me :)

det er sikkert andre gjengangere her. bli med å fortell om de bildene du er mest lei av. får vi vite hva vi bør unngå her inne, vil vi alle fremstå som enda deiligere, nå rett før skikkelig deilig kline irl.

* disclaimer: dette er ikke vondt ment. alle med fjellbilder er sikkert minst like gode samfunnsstøtter som alle andre her inne. dette er ment som tips for å skille seg litt mer ut, og ikke minst harmløs moro.
plis ikke ta det personlig. plis :)

Syns det er mye dans rundt grøten på disse nettdatingsidene (for langt ord?), og foretrekker en litt mer direkte approach selv. På den måten unngår man å måtte tolke så himla mye. Desverre virker det som om menn enten takler det dårlig, eller at du faktisk kun var et tidsfordriv (som brevvenn). Så hvordan er det med dere andre, direkte eller indirekte?

Nå er der søndags kveld,, og da er jeg alltid så savnfull etter noen "spesiell".

Jeg elsker gutter❤️

Det jeg vil fram til er RASISME.

De utelukker svarte, hvite, brune, samt flesteparten av oss.
Dessuten så finnes ikke grønne damer. Bare grønne menn.
Er ikke dette et aktuelt tema i dagens forvridde samfunn?

Hilsen hvit mann

Der jeg studerer sier folk at det er "kjærestegaranti". Jeg har gått i fire år uten hell og lar dette gå innover meg. Er jeg virkelig håpløs?

I går morges kl 07 skjedde noe helt spesielt... Jeg satt ved vinduet og jobbet. Plutselig hører jeg et kraftig dunk tvers over gården. Jeg kikker ut og det ser ut som en død katt blir slengt ut av et vindu fra 4 etg tvers over hagen i borettslaget. Den krasjer ennå en gang på kanten på en veranda nedenfor før den treffer bakken. Jeg går ut for å se om den lever. Etter å ha rotet litt i buskaset finner jeg den; en levende rovfuglunge (musvåk) som har fløyet rett på et vindu som sto åpent. De har 100-120 cm vingespenn som voksne. Denne var ca halvparten (men like skarpe klør :p), født i år og hadde ennå ikke lært at glass = pang. Jeg ville den alt vel så klart, men kunne ikke dy meg: Tok den med inn på kjøkkenet mitt, frem med lyskaster filmstativ og kameraer og filmet noen usedvanlig gode opptak. Alt fra næropptak av ansikt til at den flyr der inne. De beste opptakene er som fra BBC eller AnimalPlanet :) Ved bruk av sterkeste teleoptikk er bakgrunner komplett uskarpe, så det er umulig å se at det foregår innendørs. Jeg fikk litt dårlig samvittighet av å holde den der inne en halvtime og prøvde å si noen godord til den :P før den slapp ut. Det var sååå deilig å slippe den ut. -Men også sååå deilig å se på opptakene etterpå.

Noen andre som har sett slike fuglearter? Det var litt vanskelig å se om det var musvåk eller hønsehauk. De kan ligne på hverandre - særlig når de er små.

Lørdag 24 september holder Sukker historiens største singelfest. Over 500 har allerede betalt og de fleste melder seg på siste ukene og siste uken spesielt. Hvis dere vil bli kjent så beregn å komme tidlig. Da kan man ta det litt kuli og unngå en del kø, samt få smakt litt på Libericoskinken til selveste Serrano som deler ut smaksprøve fra det beste han har :-)
Lokelene er ganske intime i formen selv om de er store så det er lett å komme i prat med folk. Mange forskjellige musikkstiler og god stemning. For dere utenbys fra så er selvfølgelig Cochs pensjonat billigst og nærmest, men det er kanskje utsolgt allerede? Det er Justin Bieber konsert denne dagen så om man ikke bor i Oslo er det lurt å skaffe seg hotellrom nå.

I dag er det mandag. Hvem skal på date denne uken?

God kveld!
Sitter her å funderer på en ting...
Når en gutt/mann innleder en samtale, hvor han ønsker å bli bedre kjent, aldri spør om noe som helst, hva er da greia?
Han innleder, jeg spør, han svarer, jeg spør osv. Gidder ikke mer etter 2-3 spørsmål jeg da..

Haha! 99% av dere er fukka opp! Velkommen til "Verden"!

Hvorfor dukker det opp damer i Looks hos meg, som selv er dame? Har de registrert seg feil, eller er dette damer som virkelig er på utkikk etter damer?

Sitter her og skulle vært i butikken og kjøpt noe mat til i kveld. Klokken tikker og går. Hadde sååå god tid for "en stund siden", og no har eg plutselig dårlig tid.

I går skulle eg ta meg en løpetur rundt kl 18. Utsatte det til 19.30 og kom nesten for sent til en avtale.

E du typisk en av de som i utgangspunktet har god tid, som allikevel klarer å havne i siste liten, eller for seint?

Hva er din tyliske last når det kommer til sommel? Kallss bermerkninger har du fått? Konsekvenser?

Album bilder.

Ingen svar
(mann 50 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Hei legger ut bilder fra det som jeg bedriver mitt liv med. Fritidsaktiviteter, friluftsliv og vise at jeg er en kjekk Handy ungkar på 47 år. Har ett praktisk arbeid
Skriver til damer i Molde og Møre og Romsdal. Men lite respons. Vært på Sukker I mange år. Savner ei dame å prate med. Opplevelser sammen. Ei å Være god mot. Stryke ho på håret. Gi gode kommentarer til. Ærlig og snill kar. Vel, ha en god helg. Vært på jobb hver dag I hela august og til nå. Oppussing og maling og praktisk arbeid. Beriker mitt liv med gode opplevelser. Kulturelle og annet som er kjekt. Kino og annet. Helga friluftsliv foredrag på kultur huset i Molde og noe annet. Fritida tar jeg også på meg ekstra arbeid hos folk. Vel, slik er livet mitt. Har også vært i Førde Urfolkets festivalen musikk. Det er viktig å få gode påfyll i livet sitt. Er nå blitt 48 år, uten barn. Men har opplevd noen romanser I livet mitt. Kjærleiken er ikke lett å finne.

Jeg er 67 år, men er frisk som en fisk. Føler meg ikke en dag over 55 år.
Tør påstå at jeg ser bedre ut enn mange menn her inne som er 10-12 år yngre enn meg. MEN, nei, de er overhode ikke intr.,og det føler jeg er på grunn av min alder. Hvorfor er dere så redde for å ta sjansen på å treffe en kvinne som kanskje kan gi dere det som vil berike livs situasjonen deres.?? Er det bedre å være evig søkende etter en som er yngre ??
Håper på noen seriøse svar her. Ikke en haug med svada

Hei jeg er ny her og ønsker å høre , er det noe jeg må passe meg for, da tenker jeg på useriøse personer, Er det noen gyldne regler her inne jeg må forholde meg til. En ønsker ikke å dumme seg ut mer enn nødvendig.

Dette er jo litt rart for meg da. Aldri vært på datingside før. Da en kamerat mente det var på tide å finne en bedre halvdel😳😂😂.
( skjønner ikke helt hva han mente der. Liker begge sidene av meg jeg😂).
Men er jo ikke red for noe nytt. Så spent er jeg jo😬
Hadde jo vært koselig å treffe noen her. Selv om det tilfelle skulle bli nye venner😀. Så bare å spørre å grave hvis du er inntresert å møte/chatte 😀😀

Hva skjer. Er det frislipp av hormoner.

Litt mange damer som vil date og alt for mange meldinger til at jeg kan/orker å svare alle.

Hva gjør dere?

Angre

Siste svar fr. 9 sep. 2016 15:16 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Hva er det fæleste, villeste eller rareste du har gjort, som du angrer på i dag ?

https://www.youtube.com/watch?v=lEC67UXr4Es
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Sangen har eksistert fra lenge før den ble født.
Fuglen flyr hjem til det opprinnelige kontinent.
Jeg kjenner den men vet ikke hvem den er.
Den har en gang ført meg hjem, men hvor lå stedet?

...ikke i mannen / dama ....har du opplevd det ?

Matchtall

Siste svar to. 8 sep. 2016 23:33 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Trusekrek

Nevner dere noen ganger matchtall under flørten?

Hvor går grensen mellom kjedelig/ordinær og creepy på Sukker?

Hvor stor andel av damene på Sukker har noensinne blokkert en eller flere menn? Og hvor stor andel av menn har blokkert en eller flere damer?

Hvilken prosentfordeling tror du det er hos hhv kvinner og menn og har du selv noengang blokkert?

Mine svar: 80%-3%-Aldri

Jeg skal på tur i helgen, og tilfeldigvis blir det bare meg og fire menn. Jeg synes det ville vært underlig å ikke oppfylle en padledrøm, bare fordi det ikke er andre damer med og reiser selvfølgelig når jeg kan. Dersom jeg var i et forhold og min partner ikke padlet eller var opptatt med annet denne helgen, tenker jeg at jeg ønsker å at jeg fortsatt kunne levd ut en drøm på denne måten selv om jeg reiste med menn. Selv om jeg kan fleipe med at dette er en skikkelig mulighet til å bli kjent med nye menn og sjekke og bla bla bla, ville alt annet enn å blir regnet for å være en av gutta bli kleint og feil på en slik tur. Det er padlingen og sosial hygge som er greia. Ville du akseptert at partneren din dro på tur med andre enn deg, altså respektivt dame- eller guttetur? Eller er det en frihet man ikke kan forvente i et forhold?

Jeg er interessert i det indre liv, men ikke via neseborene. Jeg slutter ikke å undres over kameravinkelen enkelte bruker...

Hei
Holder på å vaske å rydder etter sommeren og gjør hjemmet klar for høsten.
Blant annet rydder jeg kraftig for å få bort unødvendige "ting og tang" som har en tendens til å samle seg (er vel litt samler i oss alle).

Så er spørsmålet mitt til dere her inne, er det noen som har tatt i bruk Feng shui for å rydde i hjemmet/kontoret for å få skikkelig energiflyt i rommene?
Og hva er deres erfaring med det?

Hvis du har opprettet en kontakt, begge sier at de ønsker å bli kjent.
Hvor lang tid er det akseptabelt å vente på svar når du har sendt en mail?

Bakgrunnen for spørsmålet er når jeg ser at melding er lest men at det kan ta flere dager uten svar.
Vil du droppe denne personen pga treghet eller manglende tempo i kommunikasjonen?

1. De som ikke oppgir venner/kontaktflate, har de ikke venner, og eller bryr de seg ikke om venner?
2. De som skriver at de er aktive og liker å holde seg i form, vil de ha en kjæreste, og eller en treningspartner?
3. De som skriver at de trives ute i naturen, gjene toppture, fisketurer osv, kan de også like en helg med kafé, ut og spise på byen, ta en fest osv?
Jeg er ganske god på å inngå kompromiss, men kjenner at jeg blir litt skremt av at ofte er det ene veldig fremhevet, og det andre ikke nevn 😊😊

Vel...alle har vel et ønske om å finne en å ligge i skje med og føle seg lykkelig, trygg, elsket og kåt... Det er ikke grønnere rundt hjørnet, husk å vanne akkurat der du er...akkurat nå :-D

Nå begynner denne festen å nærme seg. Litt overrasket over at den ikke diskuteres mer her inne. Jeg hører til blant de som synes dette er et veldig bra tilbud. Synd det ikke er oftere.

Det jeg liker er muligheten til å se folk i virkeligheten. Blikk kontakt viser jo fort om det er noe gjensidig. Å gå på date og bli skuffet over et utseende som ikke lever opp til bildene er jo slitsomt. De som klager over dette med match kort forstår jeg ikke. De er jo på telefonen og jeg la ikke merke til at folk brukte den særlig mye.

Lurer på hva andre tenker? Jeg forstår rett og slett ikke at alle som er single, har anledning og bor i Oslo området ønsker å gå.

Er det bare meg som ikke har noen visning av at jeg har mottatt ny post? Det skal vel være en eller annen form for symbol/rødt tall over den bobla, for det har det vært tidligere. Var innom innboksen nå, og der lå det uleste meldinger fra flere uker tilbake og frem til nå. Ny "Sukker-bug"??

Noen her som kunne vært intressert i et treff på Sørlandet, f.eks i Kristiansand ?
Og eventuelt forslag til en plass vi kunne møtes?

Hei alle sammen! Vært litt av og på her inne de siste 3 årene, men nå vil jeg bare spørre; Er det fler som virkelig sliter med å finne kjærligheten??
Er en kvinne i min beste alder, ALT på stell i livet, inklusiv to barn som jeg har halve tiden. Problemet mitt er at de som ønsker å bli kjent med meg, klarer jeg ikke å føle noen tiltrekning for, og de jeg er tiltrukket av, er ikke interessert i noe annet enn å få med meg en runde i senga.
Har så mye å gi- til den rette.. Men hva er egentlig den rette? Må jo ærlig si at det ytre er jo noe man først legger merke til og som for min del er noe jeg må være tiltrukket av for at lysten til å bli videre kjent skal være tilstede. Tinder har jeg bare måtte legge vekk, ble alt for useriøst for meg..
Er det noen som sitter inne med de samme spørsmålene som meg-og som har lyst til å dele de her inne?☺️
Gidder ikke være anonym btw😜🙌🏻

Jeg tror han blir toppscorer i PL. Han scorer 25 mål.

Jeg lurer på synspunkt på hvor mye innhold det skal være på en profil etter ditt syn.
Kort og enkelt eller utfyllende og beskrivende?
Et eller flere bilder?
Hvor mye sier du om dine ønsker i forhold til en mulig venn/partner?

Feige?

Siste svar on. 7 sep. 2016 14:05 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Er vi single egentlig feige? Vil vi, og tør vi, gå inn i et forhold, sånn egentlig?

Hoyy!!!

Siste svar ti. 6 sep. 2016 22:01 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Hva surrer du med i kveld ?

Spør av åpenbare årsaker.

Flere her som har håpløse preferanser ? Samme hvor flotte kvinnene er , så kunne jeg ikke tenkt meg dem som kjærester hvis de er av typen rødhåret eller veldig blek ( ikke tar i mot sol ).

Muligens teit, men slik er det,,,

Vi mennesker er noen dekadente skapninger , så hva nyter du uten skam?

Över vida oceaner
emot fjärran horisonter
över hav och kontinenter
genom skymningar och dagar
har vi färdats med varandra
Vi har vandrat samma vägar
Vi har burit samma bördor
Vi har sett mot samma stjärnor
Vi har sjungit samma sånger
Vi har delat samma drömmar
Du är med mej vart jag går
Genom månader och år
Du är med mej alla dar
Du är med mej vart jag far
Du är den jag kunde va
Som broar över djupen
som skuggor under träden
som eldarna i natten
som stigar genom snåren
har vi varit för varandra
Vi har delat samma minnen
Vi har burit samma längtan
Vi har sett med samma ögon
Vi har trott på samma löften
Vi har stått på samma sida
Du är med mej vart jag går
Genom månader och år
Du är med mej alla dar
Du är med mej vart jag far
Du är den jag kunde va
Och ingenting kan splittra oss
och ingenting kan söndra oss
och ingenting kan slita oss isär
Och ingenting kan få oss
att överge varann
Stormar kanske tystar oss
Skuggor kanske slukar oss
Sorger kanske tvingar oss på knä
Men ingenting i världen
kan lösa våra band
Jag är med dig vart du går
Genom månader och år
Jag är med dig alla dar
Jag är med dig vart du far
Du är den jag kunde va
Du är med mej där jag e
Du är med mej vart jag ser
Du är med mej vart jag far
Du är med mej alla dar
Du är den, jag kunde va
Jag är med dig vart du går
Genom månader och år
Jag är med dig alla dar
Jag är med dig vart du far
Du är den jag kunde va

Honey Im waiting for you,,

Hvor ofte skjer dette til dere her?

finnmark

Siste svar ma. 5 sep. 2016 16:19 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym ensom mann

hei. jeg er en mann på 45 år som etter 27 års samliv er blitt singel. dette er fryktelig skremmende siden jeg ikke kjenner til et liv uten noen ved siden av meg. og nå kjenner jeg et sterkt behov for kvinnelig selskap men er redd det ikke blir så enkelt å finne noen til hverken det ene eller det andre.
er det flere som er i samme situasjon? det hadde vært koselig å høre andre sine synspunkter og erfaringer på området.