Sukkerforum

Har vært her nå i 2.5 uke og jeg synes ikke dette står til forventningene.
Jeg tror nok ikke jeg kommer til å finne noen her og er i den tro at mange er her kun som tidsfordriv... Ønsker dere alle lykke til videre. Jeg er på facebook under navnet mitt Bjørn Erik Sollien hvis noen ønsker å finne meg ;)

looks matcher

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym test2

Spørsmål.. via looks så svarer jeg vil vite mere.... disse finner jeg igjen på liste via vanlig web innlogg... men ikke på appen... der finner jeg kun look match dvs de som har sagt ja til meg også... Betyr dette at det kun kan sees via web ?

Når du møter noen og det er mulighet for sengehygge, pleier du da pynte godtebutikken? Forventer du da at det er ferdig pynta hos partneren å?

Trenger fortsatt date den 17 April...

Hei. Jeg fikk beskjed om at den forrige Asperger/Autisme-tråden ble slettet, fordi noen ikke har klart å oppføre seg. Denne personen er nå utestengt.
Jeg søker en funksjonshemmed kvinne, helst med Autisme eller Asperger-syndrom, men hun kan også være uten funksjonshemning.
Det er bare å gå inn på min profil og sende meg en melding eller fler, hvis du mener vi er en bra match. :)

...til noen hvis navn ikke nevnes.

Men jeg har tatt vare på det mest verdifulle :)
Tusen takk Mr. Wanker!!!

Brødre og søstre!
Hoder skal rulle
Vi tåler ikke drittet
Ingen må tulle
Eller noen ut fritte

Da får ingen knu..e
Blir dårlig med fi..
P#kkene henger ned
Og F#ttene visner

Så lenge vi holder
På forum våre blikk

Dagene kommer
Og dagene går
Sålenge vi chipper oss
Der nede mellom lår

La oss sloss
Blodet renner
Med nypussa tenner
Sosiale antenner

Har du noe mellom øra?

Noen som har erfaring med store aldersforskjeller med partner? Jeg føler meg tiltrukket til yngre men. Vil gjerne finne noen på min egen alder men har vanskelig for å se alderen på menn. Det fører til at jeg tror de er mye eldre enn de er. Er det virkelig noen som er interessert i ei som er ti, femten år eldre? Synes de bare det er spennende eller er de nok reflektert til å vite hva de vil?

Jan 41 og Ole 42 sitter på 3 brødre Oslo kl 14... 😀 vi søker to morsomme venninner som ønsker å treffe oss... Da sees vi vel....?

Kjenner at sukker tidvis er litt slitsomt. Det er fryktelig mye klaging her på at damer ikke svarer. Så jeg prøver i den grad det er mulig å svare alle hyggelig (gitt at jeg har tid og anledning noe jeg ikke alltid har - og litt avhengig av hva vedkommende har skrevet - stygge ting fortjener ikke et svar for eksempel) Men når man svarer blir man noen ganger kalt både det ene og det andre. Det gjør jo ikke akkurat at man får veldig lyst til å svare, noe som er veldig synd for de som er hyggelige.

Det er vel ikke sånn at man MÅ se for seg en fremtid - eller er tilgjengelig for hva nå enhver måtte ønske fordi man er dame og singel. Når jeg svarer noen hyggelig forventer jeg at folk er hyggelig tilbake, dere ødelegger bare for dere selv. Jo flere sånne meldinger vi får, jo mindre slutter vi å sende de hyggelige meldingene...... Synd at noen tullinger skal ødelegge for så mange andre...

Jeg sitter her og skummer gjennom de siste diskusjonstrådene, og finner ingenting som handler om musikksmak. Tanken slo meg da jeg fant et gammelt Slayer-album på Youtube og ble skikkelig nostalgisk av å høre de gamle låtene fra tenårene på 80-tallet, såpass nostalgisk at jeg nå spiller hele albumet "Reign in blood" (og flere andre gamle Slayer-album) via Chromecast på full guffe på hjemmekinoen. Jeg formelig kjenner at skallebanken bygger seg opp sang for sang, men jeg kan ikke slå av!

Er det flere her som har det slik? Hva om en potensiell partner har totalt aversjon for din musikk, vil det påvirke valget ditt?

Trives greit med singellivet...MEN når det kommer til å planlegge ferier, så merker jeg at det blir litt kipt og skulle ønske jeg hadde en å drømme om deilige ferieturer med.

Og jeg er ikke tøff nok til å dra på ferie alene heller. Noen som har prøvd seg på aleneferie før?

For en følelse å være så vanvittig betatt av et menneske bare ved å skrive med hverandre. Men samtidig litt skremt fordi man ikke vet hva det fører til...

Takk til deg for hver morgen de siste dagene , hver kveld og for alle samtaler gjennom hele dagen...

Kvinnfolk som vil bli med?

Har nesten blitt en vane å logge seg inn på forumet her før jeg stikker inn i drømmeland.
Ler så jeg gråter av noen av kommentarene her.
Takk for at dere gjør slutten på dagen så festlig :)

Sov godt alle sukkervenner ;)

Hva er dine helgeplaner? Står en spennende date på trappene ? Eller skal du noe annet hyggelig i helga?

Jeg skal ha en super helge med mine faktiske småtasser. Så her blir det en helg med masse kos <3 Kanskje det blir en bowlingrunde på oss, eller en skitur :-)

Ser det er en tråd om når man skal ha sex, men hvor fort kysser dere når dere dater noen? 1.date? 2?3?

Til alle gutter/menn:

Syns dere det er finest med ei dame som sminker seg lite, med bare maskara og evt skjuler litt urenheter i fjeset eller ei dame som sminker seg med litt mer sminke med eyeliner, mascara og foundation i hele fjeset?

Lite sminke, middels eller mye? Er det finest med eller uten eyeliner?

Hva slags sminke liker du at ei dame bruker?

Mitt kjærlighetsliv gir meg ingen kvaler, jeg elsker meg selv og har ingen rivaler :)
Det er nok det enkleste i dagens samfunn (ihverfall på sukker)

Dette er tråden for positive og glade kommentarer. Si positive ord og det positive gror :o))
Nok krangling og sutring nå.

Goooood helg alle sammen :o)

Jeg satt en natt og leste en tråd ,om norske menn som sukket å akk å ve de kommer ikke til i norske kvinners mammalukker , noen ville sette seg på neste fly å reise langt av gårde til et mye varmere sted . å hente noen der som var klar til å lekes med .
Men selv vil de ikke date noen som bor et steinkast unna deres eget hus ikke rart en blir forvirret i dette gale hus

Så mine norske søstre som leter etter kjærlighet ,hva er løsningen på dette problemet er det noen der ute som vet :-P

Nylig så jeg en som skrev at han hadde senket kravene sine betydelig i det siste. Jeg vet ikke hva han la i det, men jeg tenkte at om jeg ikke finner den absolutte 'perfekte mann' så tenker jeg ikke på det som å senke kravene. Den 'perfekte' mann finnes ikke, og hvis han eksisterte hadde han sikkert ikke valgt meg, for jeg er heller ikke den 'perfekte kvinnen' (bestevenninnen min mener riktignok at jeg er det, men hun er inhabil :-)

Jeg deler opp ønsker i 'Must have' og 'Nice to have'.

Must have:
- Sans for humor
- Oppegående
- Nydelig smil
- Ferdig med tidligere forhold
- Ikke-røyker
- Ønsker ikke flere barn
- Ærlig
- Trofast
- Oppmerksom
- Orden på økonomien sin
- Overkommelig avstand
- Utseendet må appellere til meg
- Ikke-kontrollerende, ikke sjalu
- Snakke engelsk og like å være sammen med utlendinger
- Må like å reise

Så har vi en hel rekke 'Nice to have' som går på utseende og fysikk, ting han liker å gjøre og ikke å gjøre, handyman, utdannelsesnivå, felles interesser. For at det skal bli noe følelse av fellesskap og av å 'treffe meg' må en del av de tingene være der, men de kan variere fra mann til mann, og gjør at totalt ulike menn kan appellere til meg, uten at jeg fikk noen følelse av at jeg 'senket kravene' da jeg sa ja til å gå på date med noen av dem.

Og utseendet - han må være pen i mine øyne - det betyr ikke at han må være vakker i andres øyne. Høyde, bredde, hårfarge o.l. betyr ingenting så lenge smilet hans gjør meg myk i knærne :-)

- En var en fotograf som skulle flytte til Italia - og tilbød seg å lære meg å fotografere hvis jeg lærte ham italiensk (jeg sa fra at jeg var rusten :-)
- En hadde jeg en aldeles fantastisk kommunikasjon med, og han så meg og ga meg komplimenter som ingen annen mann jeg har truffet
- En hadde samme utdannelsesnivå som meg, bodde like i nærheten, og vi var begge like glade i å reise, og hadde et smil som sendte meg rett i bakken etter 90 sekunder

Hva tenker dere andre med dette området - tenker dere at dere senker kravene hvis den det gjelder ikke matcher kravene på idealmannen/kvinnen 2016, eller tenker dere som meg, at hver mann er som en forundringspakke, og at dere vil finne ulike trekk i en kombinasjon av must-have og nice-to-have hos hver enkelt som til sammen kan gjøre ham til drømmemannen?

er på forum hele tiden, i alle tråder, hele dagen... Hvorfor?
Er noen gjengangere, så jeg er bare nysgjerrig. Får dere ikke noe ut av resten av sukker?

God morgen alle sammen håper alle får en fantastisk dag og ikke minst en fantastisk god helg til alle sammen!! 😊😄

Hmmm, sliter med å sove. Noen natte mennesker som vil skravle litt, eller synge 'lullaby' til jeg sovner'..

En liten

Ingen svar
(mann 22 år fra Vestfold) Privat melding

Ønsker alle en fin kveld, natt!;)

Ønsker alle en hyggelig kveld og god helg ;)

Hei, jeg ønsker så veldig og få kontakt med ei jente alder gjør ingen ting, men haster, slå på tråden med en melding, hvis du er intrisert i litt kose prat!

Prøver på nytt, tabbet meg ut, jeg er egentlig bare en guttevalp. Desperat dritt, jeg angrer på det forrige innlegg. Jeg er egentlig en glad gutt! Elsker natur! Egentlig bare ute etter venner! Har sliti mye i livet, prøvd og tatt livet et par ganger på grund av mobbing osv. Har aldri hatt det noe særlig godt. Takk for svar.

Media krisemaksimerer nok litt. Men det påpekes at enkelte steder er luftkvaliteten usunt dårlig for tida (enkelt formulert). Hvordan er det hos dere, overlever dere ute, eller har dere barrikadert dere inne? :) Her går det fint, selv med utslipp fra industri, trafikk etc.

Er itt nysgjerrig på hva damene/jentene her inne synes om bildene mine og om noen av dere vil ta en titt for såå gi meg en ærlig tilbakemelding?:) Kan sende dere profilnavnet på brev til dere som takker ja. Setter pris på det hvis noen vil.

Vi får ta fortsettelsen her så vi ikke ødelegger de seriøse trådene :o))

Har så lyst til å være litt rampete i dag.... Hva slags rampestrek har du lyst til å gjøre i dag ?

Sans for humor

Siste svar on. 20 jan. 2016 22:08 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym tiketitake

Mange som sier at det er useriøst når mannen vil pule ? det er jo helt naturlig, selv etter første daten.......vi er ikke noe annerledes enn dyrene, vi legger bare bånd på oss, for vi skal være så sofistikerte :-)

Hvorfor finner jeg aldri mannen i mitt liv?

Er jeg for kresen?

Jeg liker litt å være singel, men hadde vært koselig og møtt mannen i livet mitt..

Hvorfor tar det så lang tid?

Hvis man er interessert i noen og håper på noe mer, er flørting et "must"?. Jeg flørter aldri. For meg er det bare kleint og påtvunget, og jeg foretrekker å bare snakke naturlig, slik som med en venn. Altså om felles interesser og lignende. Men blir man da betraktet mer som KUN en venn enn kjærestemateriale? Eller som at man ikke er interessert? Hva sier dere jenter/kvinner, blir det rart uten flørting?

Blir frustrert. Mest over meg selv som nok en gang ikke klarer å gjennomskue en manns hensikter. Dette har sikkert vært tema på forumet før, men jeg er ny her. Man blir så glad når man merker at kjemien er der på den første daten. Og velger å tro på det du hører. Vil jo så gjerne være positiv. SÅ etter 2 - 3 dater...er det helt klart at det er kun sex de er ute etter. Dette er da ikke et dating sted som formidler sexpartnere ? Har jeg misforstått ? Jeg skriver i profilen min at jeg søker en kjæreste. Ikke kun en elsker.

...eller kommer det an på hvem avsenderen er?

Om du finner meg lite tiltrekkende; er det fremdeles hyggelig om jeg kommer bort til deg og sier at jeg synes du er en kjekk kar? Eller er det bare irriterende, støtende, you name it?

Jeg dro innom noen profiler nå i kveld. Vurderte å legge igjen en hyggelig kompliment til profilen selv om de ikke var min type. Er det ok, eller dumt?
Hva ville du tenkt om en slik "gest" enten live eller som pm?

Nok en quest fra meg dette. Får skylde på en rolig romjul ;)

Sånn, da har jeg hatt en hard arbeidsdag, måket tonnevis av snø, reparert bil så den starter igjen, laget middag og fått montert dekodere med nett i leiligheten. Vet jo at å være en selvstendig dame er fryktelig lite sjarmerende for menn, men hva i huleste skal man gjøre...snø inne uten hverken bil, mat eller tv????
Mer sjarmerende å sitte å hulke etter hjelp til det minste ting??

Jeg bare spør :o))

Godt å se at Carew ikke er på banen, til fordel for Moa.
Er lei av at enkelte har klippekort på landslaget.
Skadet ikke å se Riise-brødrene på tribunen heller.

Hei godtfolk der ute:)
Nå er det jo veldig, veldig vanlig å være singel og ha barn, alt fra små til store. Derfor tenkte jeg at det ville være en god mulighet til å forhåpentligvis få noen av deres tanker:)

Eg har ikke egne barn og syns derfor det kan være litt vanskelig å vite hva en kan forvente av en deltidspappa. Men eg var sammen med en deltidspappa og forstår selvfølgelig at barna kommer først, de krever mye og tar mye tid osv. Han jeg var sammen med gikk fra å ha barna 50% til 100% på dagen, så også vet litt om hvor utrolig omfattende det å ha barn 100% kan være. Og respektere det selvfølgelig.

Casen er; Traff en herlig kar på byen. Fant han på face 1-2 dager etterpå og sendte melding. Fikk svar fra han 3 uker etterpå på en lørdag kl 00.00. (Han sier han ikke har sett den før nå, men facebook har en annen versjon) Selv om det kom på den tiden av døgnet var det et skikkelig hyggelig og koselige svar, og vi har sendt litt meldinger siden. Han virker fortsatt som en kjekk og morsom mann.
Eg tenker at når man sender så lenge etterpå, er man egentlig ikke interessert. Man for kanskje bare plutselig et innfall. Men eg vet jo at han skulle ha barna de to førstkommende ukene. De bor langt borte og han ser dem sjeldent. Eg har som sagt ikke barn selv, og vet derfor ikke om eg legger for mye i det. Det irriterer meg litt at det tok så lang tid å få svar, men samtidig vet jeg jo ikke om det var på grunn av barna. Er det ikke litt drøyt å vente 3 uker med å svare? Selv om man har barna er det vel mulig å legge inn en liten melding tilbake om man eventuelt er interessert?

God morgen alle sammen for alle :) 15 blå ute Idag kjedelig og jobbe ute Idag men håper alle får en fantastisk dag Idag

Date, 17.4.2016, i Oslo på Sentralen?

Tar noen forsiktige skritt inn på sukker forumet, og ønsker alle en riktig god dag :-) Hva er ditt ønske for denne kalde vinterdagen ?
Mitt ønske er noen varme armer å krabbe inn i....

Er egentlig veldig fornøyd med "Sukker", matcher og svar. Men sliter litt med at noen er litt seine med å opplyse egne barns alder. Får på en måte god kontakt på med chatt og har lyst til å gå videre. Er selv veldig glad i barn, men "det er ei tid for alt". Så når en selv har voksne barn, og i utgangspunktet ikke ønsker å involvere seg i ett forhold med noen som har små barn. Så hadde det vært flott om en opplyste alder på eventuelle barn tidlig i kontakten.

Heisann hoppsann folkens :)

Jeg skal tilbringe helgen i Oslo, og søker derfor deres kunnskap om utelivet der. Jeg er en singel kar på 33 som har nada peiling på hvor ting skjer i Oslo. Siden jeg har foredrag på fredag, så tenkte jeg at jeg like greit kunne bli helgen over. Hvem vet, kanskje traff man noen der ute :P

Har dere noen forslag til hvor jeg burde titte innom, jeg er ganske alt etende når det gjelder musikk. Tror også jeg er forholdsvis omgjengelig, så kommer overens men mennesker fra de fleste plasser i samfunnet.

Fyr løs :)

Fikk en Mail om fornyelse av medlemskapet ... og det blir jo rimeligere for hver måned for oss som ikke finner det vi leter etter her ...
Måten det fremstilles på synes jeg er morsom ! Og en go latter forlanger jo livet, så det er jo bra ! :-D

-
Med automatisk fornyelse vil du i løpet av kort tid enten få en kjæreste, eller havne på en eksepsjonelt god medlemskapspris!
-

Så ... ja ja .... er og forblir singel, men har jo i hvert fall havnet på en eksepsjonelt god medlemskapspris ! :-D
Varm og go trøst i ensomheten det !

Ho ho !
Ha en fin søndag !

Jo ... ja ... Dette skal jo da ikke tolkes som kritikk mot sukker på noen som helst måte, syntes bare det var litt morsomt ! ;-)

Hordaland? Ihvertfall flest... Kom selv på muligens en grunn... de kompaserer for dialekten😜

Arester meg hvis jeg tar feil😜

Er det slik at når dere får en craving på noe, så gir dere etter? Som oftes da...
Eller har dere alle en så sinnsyk stålkontroll på dere selv at dere klarer å overse slikt?

Jeg har sykt lyst på ostepop, men burde jo ikke. "Problemet" er at butikken er 50 meter bortenfor her, så veien er litt for kort.

Har lest en del her inne på forumet, og føler at man blir litt "kjent" men noen på et vis når man har smug-lest en stund. Syntes disse forums-møtene deres høres så veldig trivelige ut. Men jeg får litt inntrykk av at det er flest damer der, stemmer det? Og om det stemmer hvorfor er det større oppslutning blant damene?

Ha en riktig trivelig dag i sola alle fine sukkertopper :-)