Sukkerforum

Husk å få plass på Valentinefesten!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Stor påmeldingsrate gjør at det blir fullt før tiden. Vi bare minner om det :)

Ble jammen sent i natt, men så koselig det var! I dag er jeg litt trøtt, men blid og glad. Lillejenta forstuet en finger i går, den var mye bedre i dag. Bilen startet, trofast og snill. Samlet sammen ungene i nabolaget til bilen var full. Fikk en god porsjon "barneståk" og latter på vei til skolen. Og nå har jeg et par timer helt for meg selv før jeg må så veldig mye. Livet er jo ikke så verst når man tenker på det. Kjenner meg nesten helt lykkelig her. Flere som har hatt en fin morgen:)?

next!!

Siste svar ti. 27 jan. 2009 17:58 (81 svar)
Skjult ID med pseudonym Bowser

Forteste måte man kommer over noen på er med en ny.

Og da er det veldig greit å ha et par kyr på gress.

De blir så ivrig når man tar kontak også, det er nesten så de hopper ut av pc`n.

Når noen tilbyr seg å kjøre 40 mil for å treffe en takker man ikke nei.

Så da blir det nok sengekos neste helg også ;)

Ok, jeg har fått mye kjeft for at jeg er en utakknemlig og ovenpå person, siden jeg ikke svarer alle på mail, altså de jeg ikke finner interessante, eller de jeg glemmer å svare, eller at jeg bare rett og slett ikke gidder. Kanskje ille nok, men sånn er jeg bare.

Iallefall, jeg har prøvd å bli "snill", og svarer med sukkers høflighetsfrase når jeg ikke er interessert. Det var jo så mange som ønsket det sist jeg var med på denne diskusjonen.

MEN, når jeg bruker denne, eller på en eller annen høflig måte sier at jeg ikke er interessert, klikker det for enkelte.
Får sure kritiske, og mindre hyggelige mail tilbake, om at jeg er en tullig, utakknemlig, og at sånne som meg gjør sukker til et "helvete" å være.

Er dette standaren her inne? Er folk så patetsike at de ikke tåler et avslag? Jeg tar det iallefall ikke personlig de gangne menn gjør det samme mot meg, de fleste er jo her for å finne en flott partner, og oppfyller man ikke kriteriene til den enkelte, ja da gjør man bare ikke det. Betyr ikke at man ikke er god nok, men at den person leter etter noe annet, eller ikke er tiltrukket nok til å innlede et bekjentskap. Og man er ganske kresene her inne, og det synes jeg er en fordel.

Sånn, da har jeg fått ut litt frustrasjon, enkelte mennesker har et problem! (jada, har sikkert mine problemer selv)

hei. jeg er en mann på snart 23 år, kler meg ganske bra og er blitt ganske så utadvent med åra. Men det har jo ikke alltid vært sånn....

Det har tatt meg lang tid å bli klok på dere kvinner, og jeg kan med sikkerhet fastlå at jeg egentlig ikke er i nærheten av å bli klok på dere.

Nettdating har jeg holdt på med i flere år, og jeg har stort sett vært innom de aller fleste datingsidene.
Når er det jo sånn at jeg har blitt eller fortsatt blir veldig glad når en jente skriver til meg, eller for å forklare det på en annen måte. Jeg føler at jeg er i et følelsesmessig forhold når jeg prater med en kvinne på nettet.

Men som regel tar det slutt. De aller fleste kvinnene tar bare å leser hva jeg har skrevet til dem, de kikker ikke innom profilen min engang, hvis ikke jeg har vært hundrevis av ganger innom deres.

Jeg er heller ikke spesielt kjekk eller modellpen, en nå må jeg egentlig bare akseptere hvordan jeg ser ut og innse at det ikke er så mye jeg får gjort med det.

Før ble jeg forbanna på jenter, bare fordi de ikke ville chatte med meg. Jeg har i ettertid innsett at det bare er bortkasta tid... Sånn er det bare .... Jeg er alltid en av de guttene som havner i den såkalte vennesonen, altså en gutt som ikke er kjærestemateriale. Eller en tøffelhelt hvis det er bedre utrykk.

Det siste året har jeg fått flere venner som er helt utrolige med kvinner. En av vennene mine viste meg hvordan han sjekket opp en dame ute på byen, enn annen viste meg hvordan det fungerte på nettet, og en annen av vennene var bare arrogant og frekk mot de, og slang bare spydigheter...

Men selv om jeg har fått mange nye venner og blitt mere reflektert så er jeg livredd for å leve resten av livet med en jente jeg egentlig ikke vil ha eller i verste fall alene.

Er det sant at dere kvinner ikke vet hva dere vil ha? Er det opp til hos guttene å finne det ut?

--------------------------------------------------------------------------------

(Skjult ID med pseudonym he he) 20:26-26/1
ja ...

--------------------------------------------------------------------------------

(Skjult ID med pseudonym Pixie) 21:43-26/1
Men kjære deg, du er så ung ennå? Kvinner på din alder er desverre ofte litt overfladiske ja, men det kommer til å forandre seg!
ikke alle kvinner vet hva de vil ha, men det gjelder vel for dere gutta også? De av oss som vet hva vi vil ha er ikke redde for å gå for det... u

Finnes det noen her som leter etter sin første kjærlighet?

Hva ville du tenkt eller sagt hvis han/hun du møtte var helt ny i gamet. Og ville du satt en aldersgrense for når det er OK, eller er det alltid OK?

Det kryr av forumer på nettet med dette temaet, og da synes jeg det bør kunne snakkes om her også.

vil ha tilbake jezzy på forumet jeg !

Morten da , slipp inn jezzy igjen,
alle vi andre vet at jezzy skriver først
og eventuelt tenker en annen gang.

men jezzy er som et rognebær i mandelpuddingen,
en skikkelig fargeklatt på forumet.

Det hender jeg får mailer fra damer som jeg ikke synes noe særlig om. Jeg synes nesten det er verre å sende avslag, enn å la vær å svare.

Er det svært uhøflig å ikke svare her?

Jeg har vært på nettsjekker'n før for mange år siden, og det som overrasker meg mest på Sukker nå, er at folk faktisk ikke svarer på helt normale, noenlunde høflige meldinger. Jeg lever jo godt med det, for de som ikke svarer, er ikke noe å samle på (for meg) - men det harmonerer ikke helt med min forestilling om folkeskikk...

Hva kan dere fortelle, gutter - hvor høy er svarprosenten vanligvis?

Hadde søkt om en krisepakke i form av en høy kjekk mann og 2 enveisbilletter til Zanzibar. Fikk jeg det.... NEI !... makan...
Andre som trenger en utblåsning??

nå er jeg så dritlei av å være her inne og sende mange meldinger uten å få noen særlig god respons...

Hvorfor må det dreie seg om et spill,manipulering, jeg er så jævla av alt... Jeg er kanskje ikke verdens kjekkeste , man da får jentene være modige nok til å si det til meg.... jeg syns det bare blir så teit alt sammen.....

Det er en (liten) stund siden jeg brukte forumet og ser vi er mange nye forumsbrukere.
Det er gøy med så mange "ukjente" og morro med nye fjes.
Men hvor gamle/unge er dere....tenker litt på gjennomsnittet og er bare litt nyskjerrig.
Jeg er 46 år

søk

Siste svar ma. 26 jan. 2009 13:18 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym kula

lurer bare på hva profiler med svargaranti betyr. Det er i alle fall IKKE at de svarer. Har sent mail til svargarantier,men ingen respons.I det minste klikk ikke interessert på profilen min da.

Nå syns jeg vi begynner å bli passe sirumpa her inne..
Fins vel noen andre å gå på party med enn tuppene?

jeg har lyst på nye smaker. letter eller oppskrifter til mat med følgene kriterier:
1. max 20 min forberedingstid
2. små porsjoner sånn passe når man spiser middag alene.
kjenner dere til gode nettsider? der det er lett å søke?

Tror ikke jeg gidder dette lengre jeg !

Når jeg og en person har blitt enige om at det hadde vært hyggelig å treffe hverandre, kommer nesten alltid spørsmålet fra gutta:
Forslag til et ok sted?

Og for å ikke virke tafatt, eller vanskelig kommer jeg gjerne med et forslag. Og det blir gjerne sånn.
Men helt ærlig. Jeg hadde satt stor pris på et forslag fra ham i stedet. Om jeg synes forslaget er dårlig, kan jeg jo heller foreslå noe annet selv. Men jeg begynner å bli lei av å få ansvaret for å finne en koselig ramme kastet over på meg. Hva tenker andre om dette? Setter dere pris på å få et forslag til sted fra den som vil treffe dere?

Hvordan tenker du mht. de som har vært innom din profil og ikke sendt melding.....Tenker du som så at de er ikke interessert i meg eller tar du selv kontakt hvis de virker interessante for deg?

På fredag var jeg ute...vi hadde det kjempegøy, danset og koste oss. Plutselig, mens jeg sto på dansegulvet, fikk jeg blikkontakt med en mann på andre siden av lokalet. Det var helt utrolig...jeg klarte ikke slippe øynene hans. Vi gikk mot hverandre helt til vi møttes mitt på gulvet, og slapp aldri blikkene til hverandre. Det slo gnistrer, det var et sekund med fyrverkeri, lyn og kometer...så kysset vi!!! Tiden sto helt stille, kjemien gnistret i luften rundt oss, og jeg tenkte aldri på at det kan virke merkelig å kysse en vilt fremmed mann på den måten. Jeg svevde!
Så kom venninna mi, som tydeligvis ikke fikk med seg gnistrene, stjernene, lynet og magien! Hun dro meg bort, og før jeg fikk summet meg var det over. Jeg snudde meg for å se hvor han gikk, men han var forsvunnet. Jeg lurte et øyeblikk på om jeg hadde drømt alt sammen, men venninnen min forsikret meg om at det faktisk hadde skjedd...

Nå sitter jeg her og tenker at DET er den berømte kjemien jeg leter etter, og som alle skriver om i profilene sine. Det går an, og jeg skal finne den igjen!

Noen flere som har opplevd noe lignende?

Det snør det snør,tidelibum, det er så utrolig stille og vakkert ute !

Kjære gutter/menn...(gjelder sikker også jenter)
Hvorfor lyve om ting som man vil finne ut av ved første øyekast på første daten?

Vi har hatt kontakt ca en uke og vi bestemte oss for å ta en kaffe i dag,
kanskje med påfølgende middag. -Om vi fant tonen.
Jeg var spent og gledet meg.Tenkte kanskje,kanskje denne gangen.

Men er nå hjemme igjen etter at daten varte bare i knappe 5 min.
Hvorfor?
Bilde i profilen var sikker 10 år gammelt og han var sikkert 10 cm lavere enn meg!
Jeg ble sint og fortalte hva jeg mente om løgner og lurte på hvorfor han gjorde slikt.
Da svarte han at jeg aldri ville ha gått med på å møte ham om han hadde vært ærlig!
Hva tenker slike dere på?
Er det en måte å starte et forhold på?

LETTHET !!

Siste svar sø. 25 jan. 2009 12:55 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym ...Andy70

Dette er en tråd for letthet...uten forpliktelser og for oss som ser livet som en dans... :-)
ØNSKER AT TRÅDEN SKAL VÆRE USERIØS MED MASSE SMÅPRAT OG MED LANGE OG KORTE SVAR

Jeg vet dere er pene, men for pokker skriv noe om dere selv.

"Oh look at me, I`m so pretty".

Dere tiltrekker dere jo bare lassaroner og hengerumper. Og dere er de samme som klager på de dumme mennene som ikke bryr seg om dere.

Vis litt personlighet i profilen og bidra. Ellers synes jeg dere kan stå i baren og se deilig ut istedet for å være på nettdating.

hei... er dt noen som kan hjelpe meg her.... jg sitter helt dønn fast, og aner ikke hva jeg skal skrive til jenter ......
hva er den beste måten å komme i gang på.....?????

Jeg er 35 år, har alltid hatt glatt hud uten rynker. Aldri brukt annet en vanlig fuktigheteskrem. Men nå ser jeg rynkene rundt øynene begynner komme. Er ikke SÅ redd for litt rynker, men har kanskje ikke lyst på for mange allerede nå.

Finnes det kremer som VIRKELIG fungerer? Ser jo masse reklame for kremer som lover at de fjerner rynker. Men er det noen som har erfaring at de virkelig fungerer. Er det verdt å bruke penger på liksom?

Hei alle sammen!
Har noe jeg gjerne vil ha råd om. Jeg har vært alene med ungene leeenge, og er nå medlem på sukker siden nov. 08. Synes det er veldig koselig, og får en del mail og hjerter og sånt. Men derfra til å møte noen av disse søte karene, er det langt synes jeg. Liker liksom å flørte og tulle på mail, og kan og begynne å fantasere litt. Det jeg lurer på da er, skal man bare la det stå til og møte en man har en god kjemi med? Hvis man har lyst til å date en mann som er endel yngre f.eks., skal jeg da bare gjøre d, eller skal det forbli en uforløst fantasi? Da tenker jeg jo selvfølgelig hvis det skulle bli kroppskontakt liksom.. Har liksom så innmari lyst til å finne meg en som er endel yngre enn meg, sånn rundt 10 år.. Er vel mest redd for at jeg skal angre og føle meg billig..
Men nå er det bare så alt for lenge siden jeg har datet noen.. Hilsen frustrert ex-frue..

Er det fulstendig sexnekt her inne på forum ?
Er det ikke lov å diskutere /snakke om / utveksle erfaringer her inne hvis det har med sex å gjøre ?
Eller er det bare visse ord og visse tings størrelse som ikke er lov ?

Dette er jo en side for single mennesker og sex er en viktig ting for oss,
Mangelen på det kan jo være en naturlig årsak .. men vi har et sterkt behov for å kunne uttrykke oss.... om sex.
eller er det bare jeg som har det ? hehehe ;oP

Humoren her inne er en lett type humor og det syns jeg er flott .. man har nok av ting utenom nett som føles tungt innimellom.
Det er godt å komme inn hit for å le ,spøke... flørte ;o)

nyss kommet hjem..
freddan.. helg..
rigget meg til med en kald halvliter og bena på bordet

bare en ting jeg mangler.......

hvilke planer har dere andre for denne freddan...???

Det er mange meninger om hva som er uheldige bilder (badet, bar overkropp osv). Her kommer en til :-)

Det gjelder dere som har bilder der (det man kan anta er) en ex, vifter med noen krøller på skulderen deres, eller man ser halve kinnet mot ditt, eller der en person er sladdet vekk fra armkroken...

Har dere tenkt på at dere sender noen signaler om at enten er bildene nokså lite up to date, eller så er dere så nylig kommet ut av et forhold at det kan oppfattes som dere søker noen for å komme over en annen?

Ikke ment som kritikk, men kanskje verdt å tenke over?

Mmm... logget meg i dag og så på online listen at jeg scorer rimelig høyt med en herre?

Ønsker sukker at jeg skal prøve noe nytt i år?

mvh seksuelt forvirret

Jeg opplever å få endel mail fra menn som har deaktivitert profilen sin. Hva er da poenget med å skrive til meg?
Jeg sjekker alltid profilen til de som skriver til meg, og gir deretter et svar...positivt som negativt.
Men jeg blir jo forundret når de skriver til meg den ene dagen, og er borte den neste??????????
Noen som skjønner noe av det?

Får ny maskin på Mandan. Acer stasjonær maskin med Intel Quad Proccesor (4x2.4ghz), 4gb minne, 1300gb lagring, Blue Ray Disk kompitabel, DVI(HDTV) og seff Windows Vista medfølger. 9000kr på Komplett.no

Koblet til 32 tommer Sony Bravia LCD skjerm og 300 watt surround anlegg.

ai ai ai detta blir gøy.

Hadebra gamle møkkamaskin.

Noen som har bedre?

Er det mange som opplever at sukker har hengt seg litt i det siste, sånn at man må ta "oppgavebehandling" og avslutte hele nettleseren?

Godt å bli kvitt den mannen! Så får vi se da....

Noen som har sett filmen "Død snø"? Jeg har ikke sett den men har veldig lyst, syns zombier er kult.

Død snø av Tommy Wirkola: http://www.imdb.com/title/tt1278340

Jeg synes det er vanskelig å komme i kontakt med folk her, men det er mulig jeg gjør noe feil.

... noen som har vært her en stund og kan gi noen tips? :)

Det kan av og til bli slik at man blir sittende under bordet og klager på takhøyden.
Hva har du opplevd av positive ting i det siste?

Nå synes jeg det er på tide å skape et forum med mye harmløs moro, med gode diskusjoner og muligheten til å dele spennende tanker med hverandre.

På sukker finnes det mennesker med så mange ressurser, folk kan så mye om interessante ting, og vi har jo alle mye moro å dele!

Om alle bidrar med litt av seg selv, ville jo dette blitt helt utrolig bra! Vi er her for å finne kjærester, så la oss vise oss fra vår beste side! La oss flørte og le og ha det fint! Det er jo opp til oss brukere å skape et sted som er kult å være :-)

Hvor mange her har egentlig satt absolutte krav på noe?

Har selv ikke gjort det (men har nok noen der jeg har satt 2 eller 9 og "svært viktig") siden jeg jo ser at det ville kutte ut ganske mange. Men hvor vanlig er det egentlig? Og hva har _du_satt absolutt krav på? (Ikke det at jeg er nysgjerrig altså... :-) )

Hva er en Gentle kvinne?

Om ikke så lenge er det igjen klart for Sukkerfest med masse herlige gjester. For dem som ikke har vært på festene tidligere kan vi informere om at det bugner over av mange koselige folk. Vår erfaring er at stemningen er eksepsjonelt god og at folk er veldig hyggelige. Rett og slett mange positive folk. Etter siste tid her på forumet, hvor tonen har vært røffere enn det det har vært, og kommer til å bli, kan noen tro at det er den harde bykjerne som er på festene våre. Vi kan bare si at dette ikke er tilfellet.
Festen begynner å fylles opp og hvis du vil være med på årest Valentinefest så bør du melde deg på før siste dagene ettersom det bare er plass til ca 300 stykker der.

Jeg blir litt skremt av det jeg leser i noen av trådene. Hva tror egentlig dere jenter om de guttene som har profil her? Dersom de er så dumme som noen av dere mener må det vel bedre å være alene enn å menge seg med en slik stakkar.

Nei; her er sikkert mange slags gutter (ser jo mye rart i "guttetrådene" og). Og mange slags jenter. Er dere sikker på at dere klarer å sortere ut den rette gjennom en rask kikk på profilen og bilde(ne). I så fall er dere unike. Men kanskje litt for unike siden dere faktisk har en profil på dette nettstedet. Dere burde vel ikke trenge det? Kanskje dere luker ut den dere egentlig søker etter 1 minutt. Ikke vet jeg.

Jeg har ikke vært særlig lenge på denne siden, og er ikke andre steder. Var skeptisk før jeg kom hit, og noe av min skeptisk mot slike steder ser ut til å stemme. Jeg går av og til gjennom online-lista og ser fine/interessante profiler. Jeg er opptatt av interesser, og ser selvsagt på bildene. Men jeg setter faktisk hjerter også på personer uten bilde. Et hjerte betyr ikke at jeg er forelsket. Det betyr akkurat det som står; svært interessant profil. Oppnår jeg kontakt dukker det nok opp et bilde til slutt, dvs. jeg har fått bilder av slike jenter. Jeg har også fått begrunnelser på hvorfor de ikke har bilde i profilen sin. Jeg er her inne for å finne den rette. Det finner jeg ikke ut gjennom å se i 1 minutt på en profil, om det så er bilde av en modell.

Derfor jenter. Ikke fokuser så mye på alle de dere ikke synes er interessante. Fokuser på å finne den rette, og gjerne på å gi folk en sjanse til å vise at de er den rette. Her er utrolig mange flotte jenter/damer. Fatter egentlig ikke at dere er på denne siden. Kanskje det er fordi dere er for kresne. Brad Pitt er opptatt han. Og det er ikke sikkert at de kjekke guttene dere umiddelbart faller for er den rette.

Og til slutt; Ser at dere klager på at mange gutter har kjedelige profiler. Vel; 70% av jentene har nesten lik profil. Så ikke klag for mye på gutter uten fantasi. Men dere trenger kanskje ikke så spennende profil når dere vet at dere er fine. Det er jo synd i dere som plages med så mange hjerter at hele kvelden går med til å svarte ut friere. Spørs om alle dere fortjener de hjertene dere har fått.

Jeg skriver ikke dette for å provosere. Men her er noen som bør tenke på at de faktisk er her for å finne den rette - den de skal leve med i lang tid. Eller er det ikke det?

I relasjonsprofilen så setter vi opp oss selv på en skal fra 1 til 10. Og så setter vi krav til hvor godt den andre skal matche til oss.
Når vi setter "Absolutt krav" så får vi kun match med de som har valgt likt eller +/- 1 i forhold til det tallet vi selv har markert. Og det medfører jo at mange forsvinner helt ut av matchelisten.

For meg så er dette med røyking det eneste punktet som passer å bruke "Absolutt krav" på. Jeg er ikke-røyker og ønsker kun å matche de som ikke røyker.
Å sette ett 1 tall på skalaen på dette punkter er noe som ikke er overlatt til noen subjektiv vurdering.

Hvilke andre punkter i relasjonsprofilen setter dere absolutt krav på, og hvorfor?

bløff

Siste svar to. 22 jan. 2009 22:05 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym bløff

Tar opp igjen en tråd som forsvant herfra ang. falske profiler og hvorfor ikke sukker gjorde mer for å få fjernet disse.

Våkn opp alle sammen og innse at dette her er en gedigen bløff. Det er som pyramidespill, nettpoker eller forsåvidt lotto. Man kan ikke vinne. Sukker skal tjene penger og det er deres mål, ikke at folk skal finne sin livsledsager. Så jo flere profiler, falske eller ekte jo flere betalende kunder. Enkelt og greit. Fremgansmåten er kjent fra blant annet nettpokersidene..de markedsfører seg ved å trekke frem store kjente navn som alle har tjent millioner av kroner. Mens over 95 prosent av alle som spiller taper, taper og atter taper. Sukker viser til en 8-10 som har funnet lykken gjennom nettsiden deres, 8 av 20000??Hva er det?
Hvis man går inn på forskning.no ligger det mange linker til forskning gjort på internettdating og viser hvor forsvinnende liten del som faktisk lykkes. Så poenget mitt er at sukker selger en drøm og gjør gode penger på det, spiller ikke neon rolle om profilene er falske eller ei.
Men nå skal det jo sies at jeg slenger inn en lottokuppong innimellom selv om sjansen er 1: 6-7millioner;-)

Til dere andre som har tenåringsunger (eller mening om emnet uten å ha slike unger). Hvis du skulle råde dine unger til en spesiell retning innen utdannelse, hva ville dere sagt i dag? Selvfølgelig er det noe avhengig av ungenes talent og interesser. Noen er praktiske av seg mens andre er kanskje mer teoretiske av seg. Noe av problemet med yrkesvalg er jo ofte at en ser litt på yrker som er ettertraktede i dag, men når de er ferdigutdannet så er det ikke jobber igjen i dette yrket. Det er viktig å være litt forutseende kanskje. Ideer?

Klagemur

Siste svar to. 22 jan. 2009 21:51 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi

Hva skjer med at forumet har blitt en klagemur for bittre mannfolk ?

Forhold, være sammen med samme person lenger enn en mnd med kjærlighet som hensikt.
Hvor mange korte og hvor mange lange?

Hva synes du om din neste date har hatt mange korte?
Hva synes du om din neste date har hatt mange lange?
Hva synes du om din neste date har vær gift en eller flere ganger?
Hva synes du om din neste date har vært forlovet en eller flere ganger?
Hva synes du om din neste date ikke har hatt seriøse forhold og aldri vært samboer?

Vi har nå slettet noen tråder der det går i lengden på tissen, puppestørrelser, vidden på musen osv. Disse temaene burde vært ferdigdebattert på ungdomstrinnet og vi håper de som skriver på forumet kan heve nivået noe. Det er viktig at forumet er et sted der voksne trives og da må vi ha noen grenser vi bør holde oss innenfor.

Skulle dere bli lei av stillhetstråden, inklusive mine (kremt) veltalende bidrag, kan dere jo kose dere med dette:

http://www.youtube.com/watch?v=nn9zkKA3FPI&feature=related

Finnes andre og mer interessante musikkvideoer, men denne hadde flotte bilder.:)

Noen av damene jeg skriver med her vil ha en date samme uka man får første melding, mens andre aldri klarer å få ut fingern. Så da lurer jeg på om det er noen her som ikke VIL ha date, men bare ønsker noen å skrive med?