Sukkerforum

Ser det er mange som klager på at de ikke får svar når de skriver en melding til noen... Men er det sånn at dere som bare skriver en liten kommentar, ett ord eller noe forventer at man skal svare?? Hvorfor skal det være mottakeren som skal starte samtalen?? Er man intressert får man skrive litt mere da...
Jeg har prøvd å være flink å svare alle, men får veldig mange meldinger fra nye hver dag, og da er det ofte enklest å bare lime inn de ferdige avslagene som er her til de som ikke er intressante... Og da jeg får ett krast svar tilbake fordi jeg ikke er intressert, så mister jeg virkelig lysten til å svare alle...
Og til siste... Hvorfor kan ikke folk prøve å ha litt selvinnsikt når de sender en melding.... Er du virkelig mindre pen, så burde du vite at du har lite sjans hos en som er ganske mange kategorier høyere...Det er bare å innse at de fleste mennesker uansett alder, ser mye på utseende, om det er på nett eller på byen el.l.

Hei :)
Dem fleste opplever en eller annen gang et avslag når det gjelder jakten på kjærligheten. Dette skjer når en setter et hjerte på noen for å la dem vite hva en mener om dem. En ikke får svar på meldingene en sender. De gangene en skriver med vekommende også plutselig avsluttes samtalen. Når daten ikke møter opp. En dater og får høre at en ikke er det den andre vil ha.

Tanken bak denne tråden var at vi kan hjelpe hverandre ved å komme med måter vi håndterer slikt. Dette vil støtte oss og vi vil slippe å føle "avslagende" så kraftige som vi kanskje føler dem nå. Alle har en måte å reagere på. Og alle kjenner til standard settninger og kan mange teorier. Men la oss diskutere og får frem forslag som kan kan være en tankevekker for flere.

Hvordan håndterer du et avslag?

Det er mange gutter som setter hjerter på meg, både gule og røde. De har ikke bilde i profilen og tar aldri kontakt. Hva er vitsen?
For meg er bildeløse profiler fullstendig uinteressante......

Vis dere frem gutter!!!

En dag uten å logge seg på Sukker...klarer dere det? Ser ut som om maaaange av dere er hekta! (er i ferd med å bli det sjøl) Mange er her time etter time kveld etter kveld (og dag!)
Hvor iherdig leter dere etter den ene perfekte? Har opplevd å være på en alle tiders drømmedate i 5 timer, der han flere ganger lot meg forstå at vi hadde kjempekjemi...og da jeg kom hjem koblet jeg meg opp på Sukker for å se på posten min..og der var han allerede....blir sliten, jeg....jeg har da et liv? (Eller ikke..?)

Hei! Nå har det seg liksom slik at jeg plutselig trenger ny mobil, og ettersom jeg har ikke vært på utkikk så lenge, lurer jeg på om dere har noen anbefalinger.

Har du en mobil du er veldig fornøyd med? Det viktigste er at det er god lyd, at den har gode knapper å taste meldinger på, og at den har greit brukegrensesnitt, og ikke må lades hele tiden.. Jeg brukte også "tidsbestemt lydløs"-funksjonen mye på den gamle jeg hadde...

Forslag tas i mot med takk... :-)

Fjas og fakta om å finne den rette

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Archer

Fant et litt morsomt program på NRKs nett-TV, "Fjas og fakta om å finne den rette", om bl.a. nettdating. Mest fjas, men med noen gullkorn innimellom. På ca 35 min er det en "kobler" som har en interessant kommentar: "Folk blir veldig kresne og stiller seg kritisk på avstand. Ingen er bra nok. Hvis ikke noen er bra nok, så må du ikke ha en kjæreste. Du kan ha rett, og være helt alene." Noen som kjenner seg igjen?

Fant forresten et annet morsomt et også: "Fakta på lørdag: Kan eg bli ein betre elskar?" Selvtillitboost til alle menn som noen gang har tvilt på seg selv! ;-) (Jeg vet ikke om jeg hadde tatt bryet med det trege kvinnfolket, men...)

Ja, dette er sant :) jeg skal på 1st date i utlandet, eller for å si det slik på flyplassen :) vi skal bestille flybiletten og alt på forhånd.
Vi har snakket sammen et par uker på msn og sendt litt meldinger, slik at vi kjenner vel hverandre litt ( selv om nett er nett)

flere som tør dette? hadde vært morsomt om de som eventuelt gjør dette, forteller om hvordan det gikk. =)

gleder meg noe utrolig, selv om jeg har masse nerver :)

Er det 30, 300 eller 1000 liksom?
Og finnes det bare kikkere her, jeg mener lesere?

Ja,,no sitt eg her i min siste time i trettiåra,,,
Bør eg få panikk,,,eller bare nyte det å være førti, flott og frodig ??
Trur eg velger det siste,,, bare å hive seg inn i virvelen av flotte folk i førtiåra,, alternativet er så mykje værre. Skål folkens. :o)

Det dummeste en jente gjør er å gjøre en mann oppmerksom på sine cellulitter.
Det dummeste en jente gjør er å fortelle en mann at hun har fått litt mage.
Det dummeste en jente gjør er å i det hele tatt fortelle en mann hva hun ikke trives helt med.

Menn ønsker jenter som er fornøyd med hele seg og som ser lett og lyst på livet.
Spar menn for "negative bagateller" og en mann er glad!
Spar en mann for problemer og gi ham gode blowjobber og mannen er lykkelig!

Da glemmer nemlig en mann å i det hele tatt vurdere hvordan kvinnen har det......og forstår ingenting når hun da går fra ham.....

Noen som har erfaring med Kayland Apex Rock eller Scarpa Ladakh GTX eller begge....
Erfaringer i kupert vs flatt terreng, i varmt - kaldt og tørt - vått klima....?

Aha !

Siste svar to. 11 juni 2009 23:59 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Gammel

Nå vet jeg hvorfor dere er single jenter , dere vil jo bare ha karer som er yngre jo !! ihverfall flere her enn når jeg er på by,n , eller ??

som er like henførende som en arie av Mozart?

Har menn begynt med fake-profiler, tro? Jeg tror egentlig dette er en person som ikke kan språket, men som har brukt ordboken flittig. Dette fordi bildene virker veldig ekte. Men man kan jo begynne å lure. Det står ingenting om at han ikke snakker norsk. Likevel finner vi setninger som:

"Jeg liker om å være leken og åpen".
"Begge to et telt og en godt hotell er som jeg liker i ferien".
"Du kjære å nyte livet din".

Har andre jenter funnet profiler med merkelig språk?

Om han er seriøst på leit, hadde det vel vært bedre å skrive på engelsk? :-)

Jeg her helt ny på sukker.no. Vet egentlig ikke helt hva det går i. But here goes: Noen jenter som vil være med på en middag og noen drinker på lørdag? Skrik ut!

Hei. Jeg er en supertøffel og jeg skulle gjerne hatt litt bedre selvtillit...

Hva er beste måten å starte på?

Så var sommeren her... Nakne legger og lår skal holdes glattbarberte og brune...

Håper flere kan komme med gode tips angående barbering av bikini området og hvordan man unngår nupper.

Har dere prøvd voks?
Får meg liksom ikke til å bestille time for å ligge foran en totalt fremmed og ta det aller helligste.... brasilian eller ikke da går jeg heller med noen nupper...
Men ingen erfaring der så kanskje noen kan overbevise meg om noe annet?
Prøvd hårfjerningskrem men der får man mange inngrodde hår etterpå..

Kom igjen da jenter? sommertips til oss sukkerjenter for den beste pleien :))

God sommer til dere alle:)))

Beklager litt skrivefeil men jeg er trøtt å burde ha hvert i seng for lenge siden :)

Unger

Ingen svar
(mann 52 år fra Rogaland) Privat melding

Vel dette med bilder går begge veier .
Jeg synes personlig vi skal holde barna våre utenfor diss sidene . De har ingenting her å gjøre .
Har man barn skal man introdusere dem til partneren til det er en trygg kontakt for begge parter å der er snakk om å gå videre i livet med dinå å mine å kansje våres :)
Vel det er nå mitt syn på saken :)
R

Løst og fast, om vær og vind!

Middagstips og hverdagssysler! :)

Fin dag?

Etter å ha lest en del tråder lurer jeg på følgende:

Er det virkelig så få på sukker som har positive erfaringer med det motsatte kjønn? På meg virker det som om sukker er som et fluepapir på mennesker som totalt mislykkes ute i det virkelige livet også. Er det bare en minoritet av menn som har trua på kvinnen eller visa versa.

Er det en gjengs oppfattning at sukker er en ”hallik” som skal ordne opp i problemene med manglende samliv og kjønnslig omgang, eller er det på tide å hoppe ned fra gjerdet og gjøre en innsats selv?

Om det er noen som ikke føler seg truffet, enser jeg håp for kongeriket og dets borgere :-)

Kom til å tenke på en ting når det kom med snakke om å legge ut barn... Det er jo mye snakk om å google folk og at arbeidsgivere Googler ansatte eller potensiele ansatte. Noen som har opplevd å bli Googlet eller har funnet noe gøy med å Google andre?

Hei på !!!

Er det mange fra Buskerud som vil holde sammen ???

To ting har slått meg ,etter å å vært her en stund nå: jeg er et gammelt skinn på 52 som ikke har noe her å gjøre...leser profiler i fleng der menn på min egen alder søker etter damer opptil 48 (aller nådigst) eller deromkring., (og helst under det også)..nesten ikke et eneste manneben vil ha noen over sin egen alder ...er det bare jeg som har lagt merke til dette merkelige fenomenet? Tør ikke engang svare på sånne innlegg, der mannen på 52 har satt sin strenge aldersgrense....blir bare deppa av å være her...
Hva tror de mennene egentlig skal skje hvis daten deres skulle passere den magiske grensen, - deres egen alder? At dama kommer vaklende med stokk på en eventuell date? Det er den ene betrakningen jeg har gjort meg...
Også:
Attpåtil så er det visst helt greit for 60 åringer å skrive til meg? Hva i hule er det med dere menn som har en sånn fiks ide i hodet om at dama MÅ være yngre enn dere? Det er faktisk en stor forskjell på det å være 50 og 60...Mange tar meg for å være mye yngre, og jeg ønsker ikke å tilbringe resten av livet med en alderspensjonist, jeg er sprek og ennå på toppen av livet....er det bare menn som har en eller annen uskreven "rett" til å se om etter noen yngre enn seg? Gidder ikke engang å snakke om de 50-60 åringene som gjerne vil ha seg ei på 20....
Ønsker bare å finne en hyggelig mann på ca min egen alder, jeg ...men er utgammel for 48-54 åringene her....

Tenkte jeg skulle starte en tråd om sex... men det er gjort for mye her inne...
men kanskje en om musikk.. men det er også gjort en del ganger så en kombinasjon kanskje?
sexmusikk..eller.. pulemusikk

har dere noen gode forslag/favoritter på musikk som kan passe til det?

Bolero er vel det første som kommer opp men hva med noe mindre slitt..

wilhelm-tell overtyren? http://www.youtube.com/watch?v=qau7lco5RlQ&feature=related
Champagnegaloppen?

noen forslag, noe mer ny musikk ?

Enig med "nina", ungene trenger vel ikke være med på bilder her inne, og mange damer og som har dem med ser jeg

Kan godt hende at dette støter visse mennesker her inne.. men jeg spør alikevell.

Jeg "dater" flere her inne, har møtt 2 stk og synes de er interessante nok til å fortsette å date de.
Jeg har også en god tone med en rekke andre jenter som jeg nok kommer til å date før eller siden om jeg ikke har fått følelser for noen enda. Jeg har ikke lyvd og sagt at jeg dater utelukkende de, og de har heller ikke spurt. Jeg har fortsattt til gode å kysse de på noe annet en kinnet.

Jeg har et langvarig forhold bak meg, og har nylig funnet ut at jeg vil date og møte andre kvinner. Jeg er ganske kresen av meg, og dermed tror jeg det tar ei stund før jeg finner den rette igjen.

Hva godt kan komme ut av å date flere samtidlig, og omvendt? føler meg ikke desperat men vil veldig gjerne finne den rette!
Kanskje det at sukker gjør jentene så "tilgjengelig" for meg, gjør at det blir desto vanskeligere å bestemme seg?

Satt her om kvelden og tittet på profiler (jada, har intet liv). For en gangs skyld bestemte jeg meg for å starte i "gal ende", dvs. de med match på 70 og oppover.
Forventet med selvsagt en skog av røde blader, men: de fleste (selvsagt ikke alle, men alikevel mange) hadde hovedsaklig grønne, store blad. Et og annet gult dukket jo opp men ikke verre enn de jeg ser ved en match på ca 95.
Så hva i all verden var det som gjorde at vi passet så dårlig sammen tenkte jeg? Joda: høyden. Jeg er rimelig høy (over 1,90) og det viste seg jo at de fleste av de damene som var "grønne" men hadde elendig match med meg var lave (vi snakker 165 og nedover). Disse hadde da krysset av på at høydeforskjellen ikke kunne bli for stor og derfor: presto! Bad match.

Har aldri tenkt på at ei dame som er mindre enn meg ikke skulle passe sammen med meg _kun_ pga av at hun er lavere...

TURN OFF

Siste svar ma. 8 juni 2009 20:56 (92 svar)
Skjult ID med pseudonym solstråle

Har lest flere innlegg på forumet om hva som er turn off for folk.
Det kan være klær, hår, skjegg, bart osv.
Skikkelig turn off for meg er dårlig norsk gramatikk. For å være ærlig så visste jeg ikke at det sto så dårlig til med folks norsk kunnskaper. At det finnes 25 ulike måter å skrive ordet interessert på,- det tror jeg faktisk. Folk skriver vert om vært, sakt om sagt, negatift om negativt, tengt om tenkt, lysst om lyst, sykkle om sykle,kjelen om kjælen,innformere om informere, inlegg om innlegg,osv.Noen spør hvilken farge jeg har på øyene mine ,- jeg har ikke øyer men øyne.
For noen er dette sikkert bagateller, men for meg er det altså skikkelig turn off.
Jeg har stor forståelse for at det kan være fort gjort å taste feil, men alt dette er ikke tatefeil,- det er manglende gramatiske ferdigheter.
Jeg er imidlertid av den oppfatningen at det finnes noen for alle,- også for de som skriver dårlig norsk:) De passer bare ikke for meg:)

Skal til Tromsø onsdag, men det finnes ikke en hotellseng å få tak i! Noen damer her inne som har en sofa å låne bort en natt i bytte mot et hyggelig resturantbesøk?

Hingsty tenker litt tilbake på en erfaring fra sukker,

Matchtreet hos partene hadde to-tre ”knall-røde” blader.
Sex-lyst ,ryddighet og vil ha barn (og match 89).
Som så ofte før har røde blader blitt tema fra kvinnens side, noe hingsty ikke tar så høytidelig, handler vel om å jenke seg bittelitt om nødvendig for det behagelige selskap,
Hingsty fikk en sjanse til å vise seg frem, og hva ryddighet angår var nok frk noe mer ”ryddig” enn dyret(men ikke mye) men det ligger vel i sakens natur.. en herre som ikke tåler et støvkorn eller en skjev duk..det går vel ikke..
Hingsty har for øvrig et avslappet forhold til barn, og ville alltid lyttet til behagelige ønsker..
Sex-lyst var vist også en utfordring ifølge frk snupp, ”man kan ikke bare ha sex for ofte” eller jenke seg var hva dyret fikk lett informasjon om på telefon, og forsøkte derfor å ymte frem at dyret var ganske så lyttende og samarbeidende, og ytret forsiktig at sex muligens kan være på sin plass 2-3 ganger per uke om omstendighetene tilsier det og nær berøring daglig for ikke å fornærme frk.
Hingsty var tydeligvis intressant for den ungdommelige damen, (og hun var jo sogar ideell for hingstys smak,)som etter skilsmissen for noen år siden ikke hadde hatt intime forhold og var klar på at hun ønsket ikke å være ”løs”, hingsty ble bedt på middag en sen ettermiddag, og ba henne ta to glass vin før dyret ankom,. Hingsty stakk innom en forretning og kjøpte en innpakket knall-rød neglisje, for å lette på trykket.
Det var visst det og noen rette replikker (derav hviskende skal du ikke prøve den da kjære) som skulle til og kvelden var både vellykket og behagelig, sogar ”frokosten” neste morgen.
Det ble flere kvelder og den tredje var det hingsty som ganske så raskt ble avkledd og tatt litt for å si det sånn. Så sex var muligens iferd med å bli revurdert etter partnebyttet??
Nå er det jo sånn at avstand begrenset mye i tillegg til en del daglig-elementer men,
match-treet bør ikke vektlegges altfor meget og kan skifte farger i rette anledninger.
Hingsty ser seg tilbake og tenker litt forundret over de henvendelser som er altfor opptatt av
lyse-røde blader..

Andre med aha-erfaring på det røde området?? ( i positiv retning)

Ok, vet ikke helt hvor jeg skal starte, men traff den søteste, nydeligste, herligste lille skapninger i helgen.. Vi vekslet bare noen få ord, hun flørtet masse, mens jeg var ganske avvisende.. Jeg ble avbrutt av en kamerat som plutselig ville skravle, så da forsvant hun....!!! Nå har jeg hatt henne i hodet hele tiden..!! Vet ikke navnet hennes, vet ikke hvor gammel hun er, vet bare at det var noe med denne jenta !! Damn så mye jeg skulle ha gjort for og få vite hvem hun er altså.. Noen som har noe tips til hvordan jeg skal finne ut hvem denne jenta er? Eller er det like greit å glemme??

Hilsen en som har ei jente svirrende i hodet :D

Når en jente skriver til deg, hva skal man si? Jeg er kommentert utseende, hun sa vi kunne bli bedre kjent. men så da?? Hva skal jeg si? Det er som om hjernen tok pause. Det ble helt tomt for ideer. Sikkert det man kaller for hjernteppet, Vet tråden sikkert har eksistert før, men orker ikke bla igjennom så mange sider for å komme til den !

Hva bruker man for slags fugemasse for å tette en trebåt?
Evt. søker dame med sterke overarmer til å ro eller øse:)

Vi er noen her inne bosatt i Bergen som har funnet ut at vi skal ha en liten sammenkomst i byen førstkommende lørdag, 6 juni.
Så vil ville lufte ideen og høre om det var flere som var interessert i å dukke opp :-)

jeg lurer på hvorfor ingen vil skrive til meg jeg ,eller svare på mail er det andre som opplever det samme? så rart

Brått var jeg påmeldt operafesten jeg også. Er ingen stor fan av Bo, men så dem live på festival en gang og det må gjentas! Tror det blir stort med Operaen som lokasjon.
Men det jeg undres på - et spørsmål til dere som har vært på sukkerfest før - har det noen gang hendt at dere har sett snurten av en eller annen dere har fått bilde av? Noe sier meg at til større festen er, til mindre er sjansen for å finne noen av dem, og til mindre festen er til dårligere match er de man får bilde av.
En annen tanke er at de som har svart litt uvanlig på relasjonstesten risikerer vel at det ikke finnes et menneske på festen som har matchtall over 70. Hvordan arter det seg da når de skal få fotokortene? Hvis de mot formodning skulle finne en som liger på et bilde er man garantert at vedkommende ikke har en selv på sitt fotokort.

Tenk så kult å få trykket på glanset papir "Du er for spesiell. Av de 1253 tilstedeværende single er det ingen som matcher deg! Hilsen Norges største markedsplass for single.". En slikt skulle fått gullramme og hedersplass i ungkarsleiligheten :)

Poenget mitt er at jeg ikke ser nytten av fotomatchingen i den formen den ser ut til å være nå.
Et bedre alternativ hadde kanskje vært om de påmeldte noen dager i forveien fikk liste over de andre påmeldte og kunne sette en markering på de man likte. Da kunne overraskelsen på festen være om det var noen gjensidige merkinger. Kanskje en middagspremie til de som hadde merket hverandre?

Hva mener dere erfarne sukkerfestere?

Sitter i senga og leser igjennom lørdagsbabbeltråden. Det ble en hyggelig kveld ut av det, akkurat slik en lørdagskveld bør være.

Solen skinner ute og om ikke lenge blir det tur på to hjul. Tar godfølelsen etter gårdagens sukkerprat med på veien og håper vi treffes på forumet igjen senere i dag.

Jeg er av den sorten som ikke er veldig begeistret for opera, merimot synes jeg klaver kan være flott og Bo Kaspers liker jeg godt.
Opprinnelig trodde jeg at det var over en time med opera, men nå ser jeg at det bare er littegrann. Jeg har aldri vært på en opera, men bare hørt bruddstykker på radio etc. Siden staten har brukt rimelig mye peng på dette operahuset så har jeg sagt til meg selv at jeg skal gi det en sjans. Har meldt meg på festen den 27. og tenker at uansett vil Bo oppveie hvis operaen ikke faller i smak hos meg. Hva tenker dere om opera? Er det forskjellig å høre på når man er i en operasal?

Jeg skrev:
Du har puttet et gult hjerte på meg og jeg på deg.
Skal vi finne noe mer ut av det?

Han svarer:
Selvsagt...en kveld for voksne...hvordan ser neste helg ut?

Hva ville du lagt i dette,
vi har kun lest hverandres profiler/bilder etter hva jeg vet?

Etter tråden om klisjeer føler jeg for å følge på med denne:)
Jeg ser at jeg noen ganger hopper til neste profil pga nicket... hehehe.. gjelder det deg også?

Beinhard? Hva fan betyr det? Loverboy? (ok, for en times tid eller) Catsh (ja med s) Etkupp? (joda, sikkert det)
Gentleman? idiooot? (huff da) MannmstorM, Superkupp, MrBig (ååå?)

Ser dere på nicket eller er det ubetydelig?

Hvem kan med hånden på hjerte si at de ville vurdert en date med en som sitter i rullestol?

Man ser jo ofte at det klages på lite svar her, så kom jeg til å tenke, er det noe vi menn gjør som virkelig irriterer dere jenter / kvinner.
Hva ville vært den beste måten å ta kontakt med dere på?
Hvor kort tid før dere er klare for å ta en øl / vin / brus ;P
Hva er de verste blunderne vi menn gjør? ( på sukker fronten;)

Den ultimate date, what would it be?

Hei :)

Sitter og hører på musikk, smaker på litt rødvin i dag også!
Får vel besøk av en venninne i kveld, så da blir det nok en tur ut! :)

Har dere det bra? :)

Ser at den øst-europeiske spam-brigaden er tilbake igjen. 4 nye profiler (med mistenkelig like profilbilder) dukket akkurat opp. Men norsken er litt bedre enn før da... Øvelse gjør tydeligvis mester...

Frister det?

Spesifisert bosted, 3248,- inkl frokost, 18 august og en uke!

Gammel fiskelandsby fra 600 år f Kristus. Bor folk der hele året! Helt utrolig billig der!
Her lever man som en konge!

Høres det gøy ut?

Har hatt en del tilfeller hvor noen jenter har gitt meg hjerter eller tatt kontakt
men når vi mailer med hverandre er det kun jeg som spør og forteller ting.
De svarer på det jeg spør om men med veldig få ord...
Føler det blir håpløst å føre en samtale når det er sånn.
hva gjør jeg?

Nå er det slik at jeg skal i bryllup i helga og bli rørt til tårer og hele den greia :) (Jada, jeg har huska vannfast mascara og Klenex)

Men nå sitter jeg og lurer på hva jeg skal skrive på kortet, og da på engelsk, siden piken er fra Brasil.
Noen som kan hjelpe meg med en fin tekst, et søtt rim, et lite dikt?

Supertakknemlig om noen kan hjelpe meg :)

Sett at en kvinne har 10-15 kg. for mye...
Kan det tenkes du hadde latt være å svare melding av den grunn?
Altså selv om hun ellers var søt og passet med dine kriterier/interesser?

Er virkelig nysgjerrig og håper på ærlige svar!