Sukkerforum

Jeg skriver til deg her og håper at du leser det fordi jeg ser at du har slettet din profil etter lang tid her inne. Jeg har et håp om det, da sa du var ivrig forumsleser.

Jeg håper du ikke du slettet deg fordi du følte at du kom til kort i kommunikasjonen med meg. Du har opplevd så mye. Mye mer enn det de fleste kan forestille seg. Du vet så mye om smerte. Og så lite om jenter og forhold (sier du selv). Men du er slikt et bra mennekse! Og du har så mye varme, humor og selvinnsikt. Du har så mye å gi selv om du sikkert er en skygge av hva du kunne vært om du var frisk, og selv om du mangler selvtillitt. Husk at jeg var oppriktig da jeg sa at du skrev den beste førstemeldingen jeg noengang hadde fått. Jeg er nok ikke den eneste i verden som vil se at du har spesielle kvaliteter. Som vil kunne se en flott og reflektert person som dessverre livet ikke bestandig hadde fart så pent med. Men før eller siden vil det snu. Før eller siden blir det din tur! Det kommer alltid en vår etter vinter. Vit at jeg krysser fingrene for deg og ønsker deg alt godt fra dypet av mitt hjerte.

L

Mange jenter her inne skriver at de er lei av å bli sjekket opp/sjekke på byen, og at dere derfor forsøker nettet i stedet.....

Hvordan går det med den saken? Forholder dere til dette med sjekking på en annen måte her inne, kontra på byen? Mitt inntrykk er at det er samme type kjør her inne som ute. Fortell om din erfaring.

Jeg møtte en jente på sukker her for et par-tre uker siden etter å ha hatt en god tone på meldinger frem og tilbake. Vi bestemte oss for å møtes og hadde en veldig hyggelig date på en helt normal hverdag. Hun er nylig ferdig med et lengre forhold og jeg tenkte å ta det litt med ro med flørtingen for å ikke stresse unødvendig. Hun virket som en kjempejente og jeg tenkte at det "verste" som kunne skje var at vi ble gode venner. Så møttes vi igjen en uke senere og endte opp med "full pakke" på en helt vanlig hverdag. På hennes initiativ. Siden har jeg hørt svært lite fra den kanten. Regner med at jeg er en rebound (snufs) eller at jeg er elendig i senga. Hvem vet:)
En annen jente jeg møtte i november fikk jeg også en veldig bra tone med, og vi møttes ofte i et par-tre mnd og det rakk å bli involvert følelser og det hele. Viste seg at hun hadde kjæreste hele veien...
Jeg har enda et eksempel, men regner med at det holder med disse to.
Er en gutt på ca 30 og er ikke helt vant til denne oppførselen fra jenter. Nå skal det sies at jeg muligens har playet litt i mine år selv (aldri vært utro mot noen,) men aldri møtt jenter som player på den måten. Ingen bitre følelser fra min side, men jeg er bare litt nysgjerrig. Er det virkelig sånn at jenter har tatt over denne dårlige oppførselen for oss gutta???

Okay, så etter mine (ikke veldig presise) beregninger har jeg én uke igjen med full VIP-status og supermannmerke og greier. Men akk, fortsatt ser det ut til at jeg går et trøstesløst forlatt liv og en ensom død i møte. No luck på kvinnen-i-mitt-liv-fronten, her altså.

So, where did it all go wrong?

Eller snarere, hva må jeg gjøre rett på denne korte tiden?

Det er her dere kommer inn.

1) Begynne å sende ut kjipe standardbrev til 11-1200 nøye utvalgte sjelevenner? (jeg mener, de første par ukene her var jeg Dickens og Hamsun i en og samme person. Aldri før har noen klekket ut så omsorgsfulle komplimenter. Fat lotta good that did...)

2) Bytte profilbilde til ett med litt mindre påtagelig hangover?

3) Haikudikt i profilteksten?

4) Legge ut den siste kontoutskriften?

5) Ta bilde av meg selv i badespeilet? Eller i bilen? Virker å funke for et forbausende antall sukkermedlemmer. Eventuelt en kombinasjon? Pusse tennene i bilen? Henge wunderbaum fra dusjstangen?

.
.
.
.
.
.
.
.

Ja, som dere skjønner er det dags for desperate tiltak. Hva er ditt beste forslag? :-D

Har fått tilsendt nakenbilder og griseprat fra en som kaller seg Nils Nakken eller noe sånt på hotmailen min. Nå irriterer det meg at jeg satte svart hjerte på han, for jeg kan ikke lenger huske nicket hans. Hadde lyst til å melde fra til sukker, men nå er det for sent. Har ignorert meldingene hans, men likevel fått flere. Han sender først et bilde fra Molde for å sjekke om det er riktig adresse, så sender han nakenbilder neste gang, også fikk jeg et brev med masssse grisprat.... Får ikke slettet han fra hotmailkontaktene mine, så lenge han har adressen min kan han fortsette å sende. Men: flere som har opplevd dette?

Er egentlig gode råd dyre, eller er det mulig å dele gode råd mellom oss smartinger på sukker? :-)

Hva er forskjellen på en vibrato og en vibrator?
Hvis du har en hel påskeferie til rådighet og ikke aner vet hva du skal fylle den med og har ikke lyst til å være alene. Hva gjør du?
Hvor er det fint å gå pilgrimstur om sommeren?
Hvordan få sår til å gro fortere?

Still spørsmål om det du måtte ønske å vite mer om - ordet er fritt og ingenting vil noen gang bli for dumt å spørre om!

Tenkte jeg ville dele mine ønsker for sukker.no ..

* Hadde vært bra om man fikk en litt mer live oppdatering av når man får post, folk har satt en som interessant og når folk har svart i en forumpost man har deltatt i. Feks i stilen av facebook og statusbar'n nede til høyre. Uvurderlig :)

* En slags live forum, et chatterom hvor man kan være bajas, og ett hvor man kan være seriøs. (evt starte sine egne rom) Oppslagsveggen er grei, men fortsatt ikke "live nok".

* Mulighet for å fjerne perosner som kommer opp på høyre side som "foreslåtte".

* Mulighet for å huke av en person som interessant, som samtidig forteller i et live view når personen er online. Uten nødvendigvis at personen får notifikasjon om dette. En slags favoritt-/buddy-liste

* Mulighet for å lage sin egen meny, hvor man har tingene man bruker ofte (Innboks, online nå, sist besøkende, diskusjonsforum)

* Mulighet for å foreslå en person for en på buddy-list'en.. har fler kompiser her inne, og finner iblant jenter jeg tror vil passe bra til dem.

Det var det jeg kom på akkurat nå.. har dere noen andre ønsker vi kan dele med utviklerne av siden? =)

Når jeg trykker på start chat så skjer det ingenting.. noen andre som opplever det?

Hva er planen deres i kveld??

Jeg har snopet, leid film og skal virkelig kose meg :)

Atter en gang har den første dagen i helgen kommet, hva skjer?
Full anledning til å kuppe tråden og spore helt av, bare se opp for motgående trafikk.... ;-)

Send et brev da vel..... :)

en dag skal jeg finne meg den rette. bare så dere vet det.

..men hvor er du søta?

Fortell meg/oss om dine hobbyer og litt om hvordan du bedriver disse?
Hvem vet, kanskje du kan finne en ny venn å bedrive den sammen med ,
eller enda bedre, en kjæreste som har samme interesser... ;-)

Jeg kan starte.
Jeg har nettopp, < 2 mnd siden, kjøpt meg et Nikon D40 digitalt speilreflekskamera.
Dette er "billig"-utgaven av speilrefleks, 6mp, to linser, 1stk 18-50 og 1 stk 55-200.
Har overhodet ikke peiling, men jeg syns det er morsomt å knipse.
Dette kameret har sine fordeler og ulemper, en av fordelene er at bildene mine blir mye "bedre" enn før.
"Bedre" er en subjektiv oppfatning, shit in = shit out... ;-)

En av ulempene er at jeg må lære meg om lukkertid, eksponering, hvitbalanse og
alt det andre som vil gjøre meg i stand til å ta bilder av det jeg vil.
Har veldig lyst til å ta bilder av vann/bekker i bevegelse, biler på motorveien om
natten og slike ting som gir "bevegelse" i et bilde.

Er det noen andre som har foto som hobby i Oslo-regionen, og som kunne tenke seg å gi meg et "lyn-kurs"?
Spiller ingen rolle om du er mann eller kvinne.... ;-)

1500 bokstaver da elendig valuta for ågerbetalinga jeg har punga ut med. Hvem er det som har et slikt fattig liv at de klarer å gi en brukbar beskrivelse av seg selv med slike begrensninger. Nå må jeg begynne å korte ned på setningene, bytte til kortere ord, utelate viktige aspekter, hendelser og andre fakta som selvsagt er essensielle for enhver som ønsker et snev av innblikk i mitt intrikate vesen og levesett. Det smaker av Fast-Food og Instant Coffee når jeg må amputere propagandakampanjen for meg selv og mitt lettere oppblåste ego til redikulære femtenhundre kråketegn. Det er nesten så man føler seg presset til å komprimere det glade budskap ved hjelp av animasjon eller regelrette bilder (1000 ord spart?). Bilder er av personlige grunner ikke egnet på eteren og må derfor utelates. Man kunne selvsagt tatt i bruk forumet som deponi for det en føler å skrive om men da blir det ikke lett å redigere når det etterhvert blir behov for det.

Hvem blir med på barrikadene under slagordet "5000 ORD MINST!! LEVE YTRINGSFRIHETEN (selv her på Sukker)" ?

Det er mange som skriver om seg selv i profilen at de er snille, gode eller både snill og god.

Hva legger du i disse ordene? Hva betyr "snill" for deg? Hva betyr "god" for deg?

:-)

Helg!

Ingen svar
(mann 34 år fra Oslo) Privat melding

Hva skal så den gemene hop kaste bort tia si på i helga? Bytur? Trening? Date? Jobb? Seventh Heaven-maraton? Møljepuling?

Selv skal jeg avslutte mitt lille opphold i Trondheim med et brak. Her skal det herjes og synges natten lang, alt vakkert akkompagnert av god drikke og enda bedre selskap.

Kvinde! Du med det merkværdige og forundelige Væsen! Dit smukke Lægeme, med de kunstfærdige Kurve, den Elegánce baroque, og de ædle Bryste, har at befinde sig paa BrugBar i Nidaros Centrum i Aften!
Aa, kan De forestille Dem de berusende Visioner? Se den Mand, med sin Hat og pussede Sko er han den rene Contraste til Omgivelsene; den snafsede trøndersque Proletar og Tumultvæsen, der ruller i sine Ghettoer, besudlet og hæmsk i Rændestenen. En riktig Homme Divine. Ah, hvor han er fortryllende! Hvem er saa den vælkledde Herre? Jo, kiære Leser, den polerte Mand er Undertægnede, Nationens fantastisque Ordensmand og Charmeur.

ehehe

leser en del innlegg her samt mellom linjer ( også gamle innlegg ) Nå er jeg ny her inne på sukker, tenkte jeg skulle se hva dette er, Virker for meg som en helt grei plass for alle mulige mennesker :-) Men,.. som overskriften sier,,det er masse klage på at man får lite svar på brev osv, Slikt er egentlig såre enkelt, alle kan ikke like alle, det første man legger merke til, Er å vil for altid, være det ytre, det er ikke til å komme fra, det gjelder oss alle, Så får man da ett flott brev fra en her inne, man tar en tur på dems profil, ser bilde, leser litt i profil, å finner dertil ut at man ikke ønsker noen forbindelse med vedkommende:-) å videre dertil, ikke ønsker å svare på brev, jeg selv har sendt flere brev her inne, men ikke bestandig det kommer svar, da forstår man hinte, ikke sant !!!

som sagt,,,,alle kan ikke like alle:-)

Bladde gjennom en del tråder her i går ble stadig mer forundret til lenger ned jeg leste i enkelte.

Det er skremmende få tråder som startes av noe annet motiv enn ønske om bekreftelse-selvsagt langt færre som inviterer til reell diskurs om et tema. Hvorfor ikke bare rope det ut!

Jgg vil ha mer oppmerksomhet-og jeg vil ha det NÅ!

Jeg er skrudd sammen omtrent slik jeg også-bare for å ha sagt det så halehengene ikke blir så kjedelige og så lange...

Men ærlig talt-skjerpings!

Denne profilen er en fake!!!!

Du får en mail adresse i Ghana, du får da sendt nakenbilder tilbake og selvsagt beskjed om å betale
en flybillett for henne, disse pengene må da sendes via hennes kontakt....Need i say more!!

Etter å ha vært på første date, hvor lang tid går det som regel før du tar kontakt med vedkommende?
Skjer dette som regel i form av en sms eller en melding her på sukker? I såfall, hva skriver dere?

Og, er dere jenter slik at dere venter på at mannen tar kontakt først?

Johanna har bestemt seg for at superwomantrøya får ta en pause etter 6 mndrs bruk. Jeg har kost meg her og kommer kanskje til å savne det litt, tiden får vise om jeg dukker opp igjen her......:). *Vinker ha det bra til forumfolket*

Her kan du legge ut dine dikt, dine dypeste tanker i en stille hverdag, eller hektisk hverdag. Få det ut med ord og uttrykk den gleden eller den frustrasjonen du føler inni deg. Kanskje vi kan bli sukkers eget poetiske forum.
Fint hvis noen legger inn dikt her. Og at vi holder denne tråden igang. Husk vi kan jo faktisk inspirere andre til å få utløp for fantasien.

Hvorfor skjønner ikke noen mannfolk at når de trener seg FOR store, så syntes ikke de fleste jenter/damer dette er noe pent eller sjarmerende?

Jeg er ganske ny her inne og visste egentlig ikke hva jeg gikk til. Og nå er jeg litt skuffa...
For det er litt vanskelig å få kontakt med folk virker det som.... Eller er jeg kanskje ikke så
flink til å selge meg selv!? Angrer på at jeg har betalt for tre mndr ihvertfall!! :(

Er det noen som har erfaring med å sjekke opp andre personer midt på lyse dagen, eller å bli sjekket opp?

Både gutter og jenter, menn og kvinner.

På kafé, ute på gata, på skolen, på jobb....

Helt ukjent, lett bekjent, godt bekjent.....

Avtaler om senere dater, om date samme dag, like folk like interesser, me want - me take ..

Artig med innspill fra begge kjønn i alle aldre. Må jo være en del erfaringer her.. Er lei av sjekking på byen... Kjekt her, men har lyst å teste ut nye ting også :)

Ego?

Siste svar on. 18 mars 2009 21:59 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Trulta

Dette omhandler selvsagt kvinner og menn og greia mellom dem.

Har akkurat lest "Han er faktisk ikke intr i deg" Lettlest og enkel bok, ingen store oppdagelser for meg i den, men jeg hadde håpet på en teori/svar om det JEG lurer på..
Jeg forstår glatt når en type ikke er intr. Når han ikke gjør det han sier, når han ikke ringer etter noen dager, lar ting koke bort i kålen, kommer på teite unnskyldninger for å avlyse daten som HAN har invitert på osv.
Det jeg IKKE skjønner, er når jeg da går videre, ikke gir ham all min oppmerksomhet lengre osv.
DA kommer han for å booste selvtilliten sin eller noe sånn, har sporadisk kontakt osv.
Hvorfor ikke finne seg ei ny dame som gjør dette for ham?? For det er jo ikke meg han er intr i...
Så hvorfor opprettholde kontakten når jeg har "sluppet" ham av kroken, uten sure miner, uten store konfrontasjoner osv...

Kun for å booste egoet? Hvordan i alle dager gjør han det fra ei som har gått videre??

Jeg syntes det er så mange jenter her som klager på at gutta ikke svarer på meldingene de sender, men jeg må si at jentene ikke er det spøtt bedre.... Får jeg en hyggelig mld. så svarer jeg så snart jeg har anledning/tid. Er ikke det normal høflighet og vanlig folkeskikk da ? Eller er det bare meg som er oppdratt i "den gamle skolen" ?

Har ikke noe problemer med å forstå at man ikke kan svare på alt med en gang, for jeg vet at en del av jentene (nesten alle) får en masse med slibrige, ekle og ufine henvendelser fra en del (p)syke sjeler, men...... Uansett så blir jeg like skuffet hver gang jeg sender noen hyggelige ord/komplimenter og ser at meldingen er lest, men uten respons i det hele tatt.... Ikke en gang en "takk for meldingen" eller noe slikt !

Skuffende !

Er det noen av dere som har blitt kontaktet igjen og igjen av en som ikke skjønner hintet?
Hva kan man gjøre?

Man er jo vant til at menn ofte er sammen med litt yngre damer, ikke så ofte motsatt. Men her inne ser det ut til at veldig mange jenter vil ha yngre menn enn seg selv, eller i alle fall ikke mye eldre. Typisk eksempel: Dame 38 søker menn 32 til 40. Er det noe som er i ferd med å skje i samfunnet, eller er det tilfeldig?

Flere enn meg som gleder seg til 15 mars..? :) Snart blir det fotball og full fest i årets tippeliga 2009:)

Vååårrenga , du er min rellion, en av en million, stoolt gaammal tradisjon:)

nevn en ting du alltid har hatt lyst til å gjøre, men aldri har gjort pga redsel??:::.

Men kan ikke si det noen gang har kommet noe svar på hvorfor :)

Hvorfor har så mange damer bilder fra feriene sine og ikke dagliglivet?
Er det fordi man kun tar bilder på ferie? Blir ferie bilder finere? Eller er det er budskap man prøver formidle?
At man liker å reise er vel greit, det er vel svært få som ikke liker det?

Uten å sammeligne denne med alle aktivitetsbildene som snakker for seg selv..
Er du en av de som har mest feriebilder? Finnes det noen fornuftige svar?

Lurer på en ting: Profilbilde med lua godt trukket ned i panna,og solbriller,er det egentlig noe å vise fram?
Eller en annen maskering,hvor bildet ikke sier noen ting.
Er det flaut å vise seg fram på Sukker?

Akkurat nå leste jeg en profil med en søt anektote fra hans liv. Jeg skrev at en som gjør noe sånt må være et godt menneske. Ikke noe mer enn det. Fikk tilbake: Koselig at du synes det. Men du er ikke min type. Lykke til! Pang - og der kom det sorte hjerte. Hjelp! I dette tilfelle ville jeg først og fremst uttrykke min sympati. Dermed ble jeg svartelistet... Synes det er rar oppførsel. Hva mener dere? Er gutter også plaget med jenter som aldri gir seg?

Hadde aldri ville ansette han som sitter i stolen, eller hatt ham som kjæreste, etter å ha sett det programmet...
Rett og slett dumt å være med på et slikt program.

Nå har jeg tittet side opp og side ned ,mange dager, på alle mulige kandidater mine på sukker, og fant veldig få som fanger min interesse. Har sendt hjerter og mail til dem som jeg har /kanskje har lyst ti å bli bedre kjent , men fikk nesten ingen response. Det betyr vel at jeg sikter for høyt? Men jeg har ikke lyst på andre ellers, vil heller leve alene ennå leve med noen som ikke er attraktiv nok for meg. Har også tittet mye ute IRL, fant heller ikke mange som kan vekke min lyst, jeg er håpløs....

Har sett Ungkaren. Syntes vi må ha en egen tråd å prate om dette programmet.

Sukkerdamer: Likte dere ungkaren?

Så til Sukkermennene - Ville du valgt ei fra 20-års gruppen eller fra 40-års gruppen? (Oppgi hvor gammel du selv er)

...jeg ser ikke hvor man sender hjerter....ser alle snakker om gule, røde og sorte hjerter....men jeg klarer ikke finne dem... noen som kan peke en stakkar i riktig retning?

Snakket med noen Danske venner av meg, de har kommet frem til at, vi du treffer noen på nette som du liker, må det ikke gå lang tid før man møtes. Ellers går det i vasken.
Hva mener du?

Har vært inne på disse sidene i en periode på snart 3 uker,men stiller meg nå sterkt tvilene til seriøsiteten til mange av det motsatte kjønn.
Har sendt mail til flere,men de har ikke engang giddet å svare.
Burde ikke være vansklig og komme med en tilbakemelding uansett svar.
Er de så useriøse her inne hvor de selv prøver og fremmheve seg så godt de kan,kan man kansje bare være glad man slipper å ha noe med dem i det virkelige liv.
Nei gutter,kast ikke bort tiden på mange av disse kreaturene,de er ikke verdt det.
Mye lettere og treffe seriøse damer i det virkelige liv en og kaste bort tid her inne.
Min siste mail er sendt og tiden skal nå brukes på mere seriøse ting en dette!
Lykke til til den som gidder!

Hvor mange personligheter har du her på forum?

Selv har jeg 5 :)

som når jeg stirrer inn i øynene til min venns labrador- slik ser vel mine øyner ut nå :-) halen henger litt ned nå, hun sviktet meg. Nei ikke min venns Labrador men hun med den nesten perfekte profilen, hun som satte ett rødt hjerte på meg(svarte med ett tilbake) hun som fikk meg til å bli superbruker så jeg kunne nå henne. Hun jeg fortalte alt dette- hun er borte, profilen er slettet! Var hun gift og mannen oppdaget henne mens hun skreiv det mest fantastiske /hengivne svar til meg, svaret hun pusset og rettet på i ukesvis. Tok ahn henne, drap henne i sjalusiens villskap, parterte henne og gravde henne ned på ekebergsletten.. Jeg sitter med et glass rødvin må tømme det først så ringer jeg politiet - De å bare sjekke, hun var jo så vakker, nydelige konturer av ansiktet , håret og den beige boblevesten hun hadde på seg. .. eller gadd hun ikke svare, at hun synes at meldingen min var komplett dustete, så full av dusterier at hun slettet profilen, ? eller at det var slik at hun hadde en mann og han tok henne..

det er så enkelt jkjære deg, du som får eller gir en hjerte, ta den bort om det var feil- send en melding- en standarfrase som sier beklager, men jeg går nok i en annen retning- eller noe slikt - vi er her fordi vi søker noen som skal gi oss detderre du vet- det vi ønsker oss, det vi mener selv vi mangler - det kan jo være den du drømmer om som du sårer- ha en aldeles fantastisk kveld/natt

han du veit som aldri...

Jeg blir alltid superklar for kos dagen etter stort alkoholinntak. Hører at mange har det på samme måte. Jeg lurer sånn på hvorfor? Har du en teori?

Her den siste tiden fått noen mailer direkte til min e-mail adresse fra rusisk jenter som påstår at de har vært inne på sukker å kikket??

Har noen erfaring fra hva dette er??
Nei har ikke svart på dette fordi det virker noe muffens.
Mailene er hyggelig å lese og mange flott bilder men føler det er bare for å være hyggelig i starten også kommer det spørsmål om penger snart?

Vett dere noe???

Mange takk.

hvis du ikke får svar på mail eller hjerter, må en bare gå videre!!
det er ingen vits i å spekulere på hvorfor!!!
hey.. dems tap, ikke sant!!!;)

Nå er det så mange filmer jeg ikke har sett, så jeg ønsker meg både anbefalinger og advarsler over aktuelle kinofilmer i denne tråden..

Har du vært på kino i det siste? Var det verdt pengene? Terningkast?

Jeg så Benjamin Button i går. Handler om en baby som blir født gammel og går baklengs gjennom livet. En original idé, noen gode karakterer og stemningsbilder, men utover det fikk jeg ikke så veldig mye ut av filmen. Tre timer ble lenge... Brad Pit er heller ikke den mest interessante skuespilleren jeg vet om, og selv om sminkøren hadde gjort en god jobb, var ikke innholdet nok til at denne filmen innfridde helt. Jeg skal ikke leie den på video for å si det sånn.. :) Terningkast: 3.

Rørt

Siste svar ma. 16 mars 2009 17:40 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Sara

For en utrolig fin film Patch Adams er. Sitter her rørt ennå...

Er dette forklaringen?

http://www.dn.no/borspause/article1631509.ece?WT.mc_id=dn_rss

Mitt nr er 4144 1604 Konrad og det er i dag!!!! Hvis du interesert ring nu;)) Fotografen kommer i morgen og det må blive idag!!

Peace

KW

Jeg får i blant et gult eller rødt hjerte. Utover å gå inn på profilen til vedkommende, foretar jeg meg ingenting, så lenge det ikke følges av en melding. Det rare er at når jeg en sjelden gang setter gult hjerte selv, så blir jeg nesten litt skuffet over at han ikke kommenterer det, eller takker for det på en eller annen måte. Jeg ser at det er helt ulogisk. Hvorfor skulle jeg forvente en annen reaksjon enn det jeg selv gir? Jeg har ikke noe svar, bare registrerer at det er slik....