Sukkerforum

Inspirert av vekttråden tenkte jeg jeg skulle benytte meg av det "faktum" at annenhver bruker her inne trener jevnlig;-)

Noen som har noen treningstips å komme med? Jeg har ikke tilgang til styrkerom/treningssenter, så jeg trenger "hjemmeøvelser".

Har gått mye ned i vekt de siste to åra, beveger meg mye på jobb og på fritiden. Spiser sunt, sukkerfritt og magert. Det jeg trenger er å få stramma opp problemområder som mage, lår og rumpe, men blir også glad for tips for muskelbygging i overkroppen. På et eller annet vis har muskelmassen i overkroppen minsket før fettreservene på rumpe/lår. Æsj, egentlig trenger jeg personlig trener, for her har jeg null snøring!

Ser at mange menn her har hunder eller katt, men jeg kan ikke klare noen av delene, så da undrer jeg over ,skal jeg lå vær å svare på mail fra dem? eller be en stille bønn om at de kvitter seg med dyret senere om kjemien skulle stemme?:-)

Jeg bare lurte litt:-)

Andre som elsker Zeromancer her? Selv elsker jeg Seigmen og Zeromancer, er helt forelsket i det nye albumet til Zeromancer, Sinners International! Sounds like love, (but it looks like sex) og my little tragedy, sinners international og doppeltgänger i love you! <3

Journalist Agnes Ravatn i vekeavisa Dag og Tid har ein spenstig serie kalla "Snarvegar", der ho "forbetrar livet sitt på lettvinte måtar". I førre nummer var temaet nettdating - og Sukker (og denne veka er det plastisk kirurgi). Ho skriv godt, Ravatn, og nokre av betraktningane kan vere vel verd å merkje seg. Kva meiner de om refleksjonane hennar? Her er nokre utdrag:

"Eg har ingen problem med å forstå at nettdating er utbreidd. I staden for å reke langs gatene og barane, i rakna strømpebukse, på utkikk etter ein partnar, kan ein sitje og velje og vrake blant titusenvis av menn på internett, like einsame og desperate etter kjærleik som du sjølv."

"Når folk skal skildre seg sjølve, oppstår noko forbløffande: Sjølv om ingen av dei mannlege brukarane har tilgang til profilane til dei andre mennene, er presentasjonane deira nesten identiske."

"Det er uklart om gutane skriv det som dei trur jenter vil like å lese, eller om dei skriv det dei verkeleg meiner er treffande skildringar av seg sjølve, eller om dei to er samanfallande."

"Dei fleste gutane har bilete av seg sjølv anten i berr overkropp på stranda, på fest med øl i handa eller i dress, i det som ser ut til å vere konfirmasjon. Det er frigjerande når mennene ein sjeldan gong berre ser litt vanlege ut. Eg vil nødig leve eit liv der eg heile tida må veksle mellom bikini og bunad."

"Etter nokre dagar har eg utvikla ei kald og umenneskeleg sorteringstenking: Sidan det ikkje er eitt menneske som presenterer seg sjølv på ein litt original måte, har det blitt slik at utsjånaden betyr alt."

"Den store feilen med nettdating er ganske enkelt at alle ein "møter", er rivne ut av sin eigen kontekst, og dei har full kontroll over si eiga sjølvframstilling."

"Den franske litteraturkritikaren og filosofen René Girard lanserte ein teori han kalla 'det mimiske begjær': Kort fortalt går teorien ut på at ein ikkje forelskar seg i, eller begjærer, nokon, før ein har fått ein garanti for at objektet verkeleg er åttråverdig - ein garanti ein først får dersom objektet er begjært av andre i tillegg til ein sjølv."

"Dersom dei er ekstra hyggjelege, blir eg straks mistenksam: Kva har me her? Eit desperat ulykkeleg menneske, mobba gjennom eit heilt liv? Derfor er arroganse den beste strategien, for arrogant blir ein berre av å vere umåteleg populær hos det motsette kjønn."

Sender en stor hilsen til alle deltagerene som var på Sukker festen den 30 Mai.
Dette var en utrolig gøy fest.
Jeg hadde det utrolig gøy, å snakket med mange hyggelige personer.
Og mojitoen (drinken for å ikke lage noen misforståelser) var vannvittig god hilsen NUE

Hvorfor i all verden er alle kvinnfolka på Sukker så betatt av dette bandet? Det er jo snart flere som nevner dem enn at de liker peiskos og en tur i skog og mark, jo...

har fått en jente på telefonen nå..

hva skal til for å få samtalen til å gå som smurt?

skulle ønske vi hadde hatt en i trondheim ;)

med dette systemet med å si at en profil er interessant? Har gjort det på ganske mange profiler, men har ikke fått mye respons på det, gitt. Er det slik at de som har gratisprofiler ikke kan svare på dette, eller?
I det hele tatt, ikke mye action her inne, gett..

Hvis en jente sier at en gutt er søt, blir han ofte fornærmet. Det er det ingen mening i. For det er bare godt ment, Og det betyr slett ikke at dere er pusekatter uten sex-appeal. Søt beskriver en sjarmerende personlighet som også svært maskuline gutter kan ha.

Første gang jeg hørte nordlendinger snakke om kjerringa si hjemme, trodde jeg det var nedsettende omtale. Nå vet jeg at hva som ligger i "kjerring" i ulike landsdeler kan variere. Det er ikke alltid mottaker oppfatter det samme som avsender. Sånn tror jeg det er med ordet søt også.

Poenget er: Søt er bra, når en jente sier det om eller til en gutt. Så da vet dere det! :-)

Mytene om at damer ikke blir tiltrukket av hyggelige fyrer, men at de foretrekker rasshølene/drittsekkkene har vel irritert mang en mann, men jeg kan si at det ikke er sant.

Det går ikke på forskjellen mellom snille og slemme fyrer. Det går på forskjellen mellom svake og sterke. Kvinne blir tiltrukket av menn som viser styrke, ikke nødvendigvis fysisk styrke, men evnen til å få dem til å føle seg trygge.

Hyggelige fyrer kan altså ikke bare være hyggelige, men sterke.
Mange fyrer som definerer seg som" veldig hyggelige", oppfører seg hyggelig bare fordi de gjerne vil at alle skal like dem, og at ikke noen skal synes ille om dem.

Så til alle dere "hyggelige" menn. Hvis dette er deg, kom deg ned av din hyggelige høye gest. Å være engstelig og ettergivende kan ikke forveksles med å være hyggelig.

Skrivefeil i Operaprogrammet!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi oppdaget pluteselig at det sto en litt kritisk feil i Operaprogrammet. Det står at etter pausen 21.05 blir den en pause med to påfølgende intense timer . Men først kl kvart over ti går Bo Kaspers på scenen. Dette er feil.

Det er kun ett rent klavernummer, og kun to korte klaver og operaarier sammen, deretter. Dette er ferdig allerede kl 21 så vi nå har kanskje folk sett for seg over en time med opera.. Det er jo Bo Kaspers som skal spille i to intense timer og dette kom veldig dårlig fram av teksten dessverre. Klaver og Operaen er jo mer som en oppvarming å regne så hovedvekten er altså Bo Kaspers..

Håper i ikke dette skuffer for mange. Samtidig så kan det jo da være at noen som er redd for Opera likevel tør driste seg med :)

Noen som skal?

Hva er vitsen med dette?? Trodde det var for å komme i kontakt med andre jeg? Har jeg missforstått noe?? Hvorfor svarer ikke folk? Finnes det ikke normal høflighet her? Har prøvd å sende noen mailer, men ikke mye svar. Et kort nei hadde holdt fint det!
Jeg føler meg veldig på utrygg grunn her med bilde og prøver å være så ærlig som mulig..... men nei ikke noe! Alle er nok ikke her med ærlige hensikter.... Jeg tror ikke noe på at alle er det, så kan ikke alle være så snille å skrive et bitte lite svar! Jeg føler meg veldig sårbar i denne settingen. Og tror nok mange er det. Det sitter mennesker på den andre siden!

Litt spent på hvor mange som kjenner seg litt igjen i denne teksten:

http://www.youtube.com/watch?v=AKioF1FOEpE

Jeg fikk en mail fra ei jente, og svarte på den. Så går det en stund uten svar, noe som jo ikke er så merkelig. Men så går jeg inn på innboksen min, og der står det "Nei" under "Svart?". Altså så det ut som jeg ikke hadde sendt noe svar. Men svarmeldingen lå i utboksen, som "Ikke lest". Jeg tenkte først at det kunne hende det sto at jeg ikke hadde svart før vedkommende hadde lest svarmeldingen, men sånn er det jo ikke.

Så jeg endte opp med å slette meldingen som lå i utboksen, og sende den på nytt. NÅ står meldingen jeg fikk, oppført som besvart.

Så... Fikk denne jenta nå den samme mailen to ganger, eller var den faktisk ikke sendt første gang?

Flere som har hatt det samme?

Å sitte i skyggen under et tre og lese en god bok, det er digg det!
boka "Øya" av Victoria Hislop kan hermed anbefales både for de som skal til hellas og de som ikke skal. Men men men nå er jeg ferdig med denne supre boka, hva skal jeg lese da? Tar gjerne imot forslag (er stort sett altlesende)

Detter er da selvfølgelig ikke en offisiell tråd, jeg er ikke på noen måte tilknyttet Sukker.no!!!
Men det er jo en del "informasjon" som svirrer rundt i de forskjellige trådene her, og jeg tenkte kanskje at det kunne være greit å "samle" noe av informasjonen i denne tråden... ;-)

fritt sakset fra nettet:

jeg mener mye av dette er reelt, ha synes dere?

1. Du klamrer deg til venninnene
En av de fremste flørtetabbene er at kvinner har det med å støtte seg til venninnene sine når de liker en mann. Uten å være klar over det klamrer de seg til jentegjengen for ikke å gjøre seg sårbare, men det er faktisk veldig vanskelig for ham å infiltrere seg i en slik klikk.
2. Du flørter med alle andre
Motsatt flørting er typisk kvinner. Dette vil si at de flørter med absolutt alle andre enn ham de er interessert i. Kanskje ikke så rart at han blir litt forvirret og kanskje oppfører seg litt overlegent tilbake?
3. Du gir ham råd
For å sitere John Gray fra boken Menn er fra mars, kvinner er fra Venus: «Å uoppfordret gi en mann velmente råd er det samme som å anta at han ikke selv vet hva han bør gjøre eller hvordan han skal løse et problem. »Ikke prøv å være snill med andre ord..
4. Du lukker deg inne
Mange kvinner gjemmer seg bak en «mur» når de er interessert i en mann for å unngå å bli såret. Men alle opplever å bli avvist på et tidspunkt og nervøse signaler kan bli feiltolket som at man er totalt uinteressert. Prøv i stedet å vise diskret med kroppsspråket ditt at du er mottagelig for flørtingen hans, og du skal se at det blir fortgang i sakene.
5. Du spiller kostbar
En av de klassiske flørtetabbene kvinner gjør er at de ignorerer ham de er forelsket i. I stedet for å gi nettopp ham litt ekstra oppmerksomhet, så overser de ham av frykt for å gå på en smell. Dette fungerer sjelden, skriver Top Flirting Tips.com

Hei dere alle her inne!

Jeg bor for tiden i Bergen og er ikke så godt kjent i området rundt her.
har møtt en utrulig herlig og voksen jente her inne på sukker.
det er første daten for oss begge på mange år etter lange forhold for oss begge.
så målet til oss begge er egentlig bare å møtes i en uformell setting hvor vi kan prate og bli kjent med hverandre uten at det legges for mye press på at daten skal være optimal eller ikke.

Så det jeg spør dere her inne om er litt råd om hvor man evt. kan dra på piknikk i bergensområdet!?
hvor man kan nyte utsikten, spise litt medbrakt mat og nyte en ellers herlig solskinnsdag (ja de fins på vestlandet)

Håper virkelig på en snar tilbakemelding fra dere alle :D

Luringer

Siste svar sø. 31 mai 2009 14:24 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym Kokosøster

Bare lurer på en ting. Er det mange luringer her inne som gir inntrykk av at de søker etter noen å ha et seriøst forhold med, selv om de egentlig bare er her for å "teste farvannet"? Som attpåtil gidder å innlede et forhold IRL for så å plutselig "finne ut" at man kanskje ikke var klar for et nytt forhold likevel?

Eller er jeg bare blitt servert en lettvint måte å bli kvitt noen man ikke vil ha likevel. Det er så usselt gjort, kan man ikke bare isåfall si det som det er istedet for å ombestemme seg frem og tilbake mens man lar jenta gå rundt og lure..

Hvordan kan menn være så kalde og flinke til å spille snille og gode uten å ha respekt for at det faktisk er mennesker man har med å gjøre... du sier ikke du er glad i noen og kjører full gass på forholdet uten at du har følelser for dem vel? Hva er da poenget?

Nei det var ikke en typisk sleazy player men en helt normal voksen mann trodde jeg.. så hmm hvorfor :(

Lurer på en ting. Er det den samme typen menndere kvinner kommer i kontakt med IRL som her inne:

Min erfaring:
For å bli populær på sukker er det førstog fremst utseende som teller. Selvsagt. Da får du flere som gidder å lese profilen din|. Har du noe vettug og komme med der og skriver bra så får du mye kontakt. IRL er det først og fremst selvsikkerhet og pågangsmot som teller.......... IRL har jeg slitt med å være sjenert, her er ikke det noe problem. Dette er faktisk positivt for en del menn. Er det sånn at en del av "brøleapene" rykker bakover i køen her........... Da er det ihvertfall noe positivt med sukker for mange!

En liten tråd for alle oss som ikke er på sukkerfest! Kom gjerne med positive innspill:-)

Hva har gjort deg glad i dag? Vet du om ord som gjør deg glad bare fordi de høres morsomme ut? Og hva i all verden skal man bruke en skikkelig overtrøtt lørdagskveld til?

Hei på dere alle som er på Sukker av en eller annen grunn og vil legge inn kommentar/beskjed eller diskutere, kose seg meg småprat osv.... komm igjen folkens, GOD HELG !

HALLO I LUKEN.

Er det noen 48 pluss som skal på festen i kveld. Er ikke morro å bli sittende alene. :0))
MVH. DAME PÅ 50

Så bra at mange har klikka på den. Før hadde jeg bare en side, nå kom jeg ut av tellinga !! Nå kan jo vi som er seriøse og som har folkeskikk holde oss på de sidene, så kan de som ikke svarer på " uinteressante" profiler (for dem) holde seg på onlinen. Mitt syn er at alle som skriver skal få et svar, uansett om jeg er interessert eller ikke. Nå kan vi kanskje slippe gjenganger trådene som tar opp mangel på svar, kjempebra. Keep it up !

Hei alle sammen, nå sitter vi her å sjekker ut om det er noen som kan vær interressange å komme i kontakt med. Jeg for min del gjør det. Jeg har vært medlem en stund nå, men har liksom ikke turt å ta kontakt. Hva skal jeg skrive, hva skal jeg si...? Hmmm... jeg har jo prøvd, men har liksom ikke følt at jeg har snakket med min egen stemme, mer som en markedsfører, jeg er slik, du virker sånn, skal vi...?
Kanksje på tide å oppdatere profilen sin, ... jeg venter litt med det til jeg har fått en ny venning som gjør meg mere interresang...? Nei, det skjer ikke bare plutselig. Selvutvikling pågår hele tiden. Når jeg startet her, var jeg knust av mangel på kjærligheten, den jeg ønsket skulle vare, men ikke fikk jeg det til. Livet fikk en omvenning, jeg lever nå.
Hva med dere andre her, hvorfor endte vi her?

Noen som har lyst på date i kveld ?

Noen som skal på date i kveld ?

Hva er en bra 1. date ?

Erfaringer ?

Gjelder både gutter og jenter i alle aldre =)

Lest på vg:

Forskning viser at kvinner som scorer høyt på tester på emosjonell intelligens har lettere for å nå orgasme enn andre.

Britiske forskere ga i overkant av 2000 kvinner en test for å vurdere deres såkalte emosjonelle intelligens (EI), og sammenlignet dette med spørsmål om deres seksualliv. De fant ut at de med lav EI hadde dobbelt så stor risiko for å ikke klare å nå orgasme, enten på egenhånd eller sammen med en partner, skriver BBC. Denne studien viser at emosjonell intelligens er en viktig faktor i mange områder av livet, også på soverommet, sier professor Tom Spector ved King's College London som har bidratt til studien.

Kan bedre sexlivet

At kvinner ikke makter å nå klimaks under sexakten er ifølge Spector svært vanlig, og rammer opptil 30 prosent. EI er neppe den eneste faktoren, men Spector tror funnene kan hjelpe flere til orgasme.

- Dette vil hjelpe enormt på å lage kognitive terapier for å bedre kvinners sexliv, sier han.

Forskningen er publisert i Journal of sexual medicine.

Forsker Andrea Burri tror at grunnen til funnene har sammenheng med kommunikasjon.

- Emosjonell intelligens ser ut til å direkte påvirke en kvinnes seksualfunksjon ved at det påvirker hennes evne til å kommunisere sine seksuelle forventninger og ønsker til sin partner, mener Burri.

Advarsel: Dette er en utblåsning, men forhåpentligvis også noe som kan være interessant for andre.

Grunnen til at jeg er en smule opgitt, er at jeg i dag, etter fire måneder med en hel del dating og treff, fikk en SMS (!) med avslag. Det er ikke bare feigt, men nesten frekt, synes jeg, å, på et slik tidspunkt ikke ta det face to face, eller i hvert fall over telefonen. Men det får være så sin sak, hadde jeg visst at hun var så feig/frekk, ville jeg aldri innlatt meg på henne.

Men, men - SMSen var et lærestykke i hva man ALD-RI skal si for å gjøre "fallet mykere".

"Du er en flott fyr, men..."
Så jeg er en flott fyr? Er det ikke noe å utsette på meg? Greit, la oss akseptere dette. Likevel må det ha vært noe. Er det fordi jeg har gått for sakte frem? Er det fordi jeg biter negler? Er det fordi jeg ikke sender nok SMS? Jeg er overbevist om at alle potensielt sett kan falle for hverandre, hva var grunnen til at du ikke falt for meg? Hva skal jeg jobbe med til neste gang? Jeg hører heller at jeg er en drittsekk enn at det ikke er noe galt. På mange måter er vel dette en variant av "Det er ikke deg, det er meg"-frasen. Og det kan jo ofte være slik, men det er ingen forklaring, ingenting å jobbe med.

"Jeg vil gjerne gjøre det og det, men bare som venner..."
OK, jeg har invitert til en tur på familiehytta eller en annen hytte en helg, og forhørt meg om hvorvidt det passer tidligere. Tror du det var fordi jeg ville spille yatzy? Fordi jeg ville se naturen? Nei, det var fordi jeg ville ha en mulighet til å ha deg helt for meg selv en helg. Denne "Kan vi ikke bare være venner?"-greia, er noe av det største tullet jeg vet om. Greit, krysser man hverandres spor jevnlig kan det være et poeng å, om ikke være venner, så i hvert fall forlikte. Men når flørten starter første gang man møtes, er det en umulighet - jeg tar ikke og ringer en jeg har blitt kjent med i det øyemed, som jeg nå vet ikke er interessert, og spør om hun vil bli med på kino eller ta en øl.

"Jeg har virkelig prøvd å finne gnisten, men..."
Joda, det er nok mulig, og det er ikke sikkert det er min skyld. Men når en som faktisk har prøvd hardt ikke har klart det, hva da med folk som ikke engang prøver?

Si heller: "Sorry, det kan ikke bli noe, fordi..." Har du møtt en annen? Har Doffen daua? Er jeg en drittsekk? Skal du gå i kloster? Ja, men så si det, da, i stedet for forslitte fraser. Og si det rett til meg, ikke via en SMS.

Sånn - da var det gjort og jeg er klar for å fortsette jakt

Hva er egentlig den prinsipielle forskjellen mellom Sukker og ekteskapsformidlingsbyråer ? Bortsett fra at ikke alle på Sukker ser for seg ekteskap nederst i gata...
Jeg har sittet her en stund og prøvd å ramse opp ulikheter, men jeg finner nesten ingen.
Den eneste måtte være at de fleste fomidlingsbyråene blir sett på som litt snuskete, mens Sukker og andre nettbaserte sjekkesteder er "respektable".
Er det fordi ekteskapsformidling stort sett dreier seg om norske menn som søker utenlandske kvinner og vice versa, mens her på nettet kan også norske kvinner med god samvittighet melde seg på ???

Har stusset litt på en liten ting her inne.

Det hender sånn med ujevne mellomrom at en eller annen jente setter et hjerte på meg. Som regel er hjertet gult, et par stykker har satt røde hjerter.
Men, disse jentene tar sjelden kontakt. Altså, de setter et hjerte og forblir stillheten selv.
Jeg er sånn superduperbruker, så hvem som helst kan kontakte meg, så det kan jo ikke være grunnen?

Det hender, om hjertesetteren virker interessant nok at jeg da tar kontakt etter en stund (når nysgjerrigheten tar overhånd), men i 9 av 10 tilfeller forblir hjertesetteren stille. Hjertesetteren er gjerne innom profilen min flere ganger, jeg ser vedkommende har lest meldingen og hjertet forblir. Men svar? Nei, det kan jeg tydeligvis ta rennafart og drite i.

Andre som opplever dette noe spesielle fenomenet? Noen som har noen god forklaring på fenomenet?

PS: Om jeg velger å gå til skrittet å ta kontakt selv med en hjertesetter, så er jeg forholdsvis nøytral, og sender vel melding for å si "hei, hvem der?".

Synes det er rart at ingen søker en elsker her jeg, er det ingen som vil ha et uforpliktende forhold da?? En mann over 50 som så gjerne skulle hatt ei koselig dame å besøke til tider. Er både snill og grei og sosial. Har jo hus og bil og jobb og barnebarn , men mangler ei varm koselig dame å dele en teatertur med, en sydentur, en fjelltur og masse kose dager med mye elskov og glede. Hva sier dere?? Finnes hun????

Tror minst 30-40% av jentene på sukker røyker. Helseproblemer og tidlig død er ikke spesielt sexy...eller?

Dette er litt apropos til tråden "Kravene til jentene/damene".

Jeg er i midten av tredveåra, og har av diverse årsaker som jeg ikke har tenkt å komme innpå her ikke egentlig 'realisert' meg selv på samme måte som det ser ut til at de fleste andre har. Jeg har en relativt lavtlønnet jobb, og har ikke egen leilighet/hus, men leier et sted fordi det har vært både billig og praktisk for meg. Gammel bil har jeg óg.

Poenget er at jeg ikke har så mye å "by på" materielt sett. Jeg har lufta tanken for ei venninne, men hun mener det ikke er noe problem, fordi jeg har 'så mye annet' å by på. Men jeg vet ikke helt...

Kanskje litt "barnslig" å spørre om sånt når man er såpass gammel, men jeg har lyst til å lufte tanken og få feedback; er det litt turnoff å komme hjem til en kar som bor på 40 kvadrat han ikke eier (i denne aldersgruppen)? Føler meg nesten litt "George Costanza" her...

Så jeg lurer på om jeg skulle drøye hele flørte/date/samboer-opplegget til jeg har kjøpt meg noe eget og kommet et par skritt videre? Er det noe i det, eller er det bare noe jeg føler?

For min egen del - hvis det bare var mine egne tanker og behov jeg skulle lytte til, så er det ikke noe problem. Det er mest når jeg tenker på hva som forventes av en i samfunnet og muligens av kvinner at det blir et 'problem'. Så dersom jeg finner ei som kan leve med det kan jeg det også. Det vil si - hvis jeg finner ei som liker meg for den jeg er, og det 'funker', så kan vi jo slå oss sammen om å kjøpe leilighet etterhvert, og da er det ute av verden. Jeg har ryddig økonomi sånn ellers, men er altså ikke rik.

Så OK, for å oppsummere: Er jeg 'bra nok' for Sukker / dating når jeg i en alder av noenogtredve ikke eier egen leilighet engang? Eller burde jeg vente på "bedre tider"?

Er det noen andre ikke så velsituerte personer her?

Noen der ute i det langstrakte land som skal på Oxegenfestivalen i Irland i juli ?

Kult om det er flere av oss...

Jeg har merket ,og sikkert de fleste andre også, at jentene/damene (herved bare kalt jentene) stiller høyere krav til gutta (fellesbetegnelse på gutter/menn) her inne enn i det virkelige liv. Så kan man heller stille seg spørsmålet om hvorfor det er slik? Jo, for her ser de jo at det nesten er ubegrenset med tilgang på gutter. Noen lever nok i en drømmeverden og tror de skal ende opp med en drømmegutt (som det kun er et ganske fåtall av her inne). Andre igjen tror at de må bli sjarmert av gutta gjennom finurlige og kjempefantastiske meldinger. Og atter andre er ikke interessante.

Nå har jeg vært på sukker i sikkert et år (joda......jeg tar poenget, om det er noen som kommer med slikt), og konsekvent treffer jeg bedre jente-emner i det virkelige liv, uten bruk av sukker eller andre kunstige substitutter.

Moralen må være at du skal få øynene opp for å treffe jenter på andre måter (og her blir jeg vel sensurert/sletta).
Om jeg ikke da føyer til at du må iallefall tenke selv og ikke bare benytte deg av internettet fantastiske muligheter!

Og nå som sommeren er like om hjørnet. Løp ut og ha det gøy. Du kommer helt sikkert til å treffe noen, som det fort kan utvikle seg noe med. Bare vær deg selv og ikke bare et bilde sammensatt med noen kunstige og vage beskrivelser.

For meg er ordene elsker og hater noen av de sterkeste ordene man kan bruke for å uttrykke følelser. (jeg er 30 år med en "snopp" mellom bena)

Hva er ditt forhold til ordene? Bruker du de helt ukritisk?

Til alle som som meg surfer på sukker i stedet for å jobbe: kun én dag igjen denne uka så kan vi ta en pause i helgen:)

Ignorert

Siste svar to. 28 mai 2009 17:18 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym unggutten

Er det flere enn meg som har det slik at når de skriver en mail til en annen person så ender de opp med at status på mailen i utboksen er "lest", men får ikke noe svar, ikke en gang et uhøflig svar a la "Hvorfor sender du meg en mail? Gå ut i skogen og dø"? Tar vel egentlig bare 5 sekunder å gi et avslag der de sier "Takk, men jeg tror ikke det kan bli noe mellom oss" eller noe i den duren der.

Flere som har det samme problemet?

Nå trenger vi en liten lattertråd igjen, det er altfor mye seriøsitet ute og går ;)

Er det noe som alltid har engasjert oss og som alltid kommer til å engasjere, så er det det som foregår i halmen mellom både 1, 2 og flere :D
Det jeg nå er ute etter, hva er det flaueste og morsomste du har opplevd i halmen?

Kjør på, og åpne latterdøren i de norske hjem :)

Tips til damene før sukkerfest :o))

1. Skrubb leppene forsiktig med skrubbekrem eller en myk tannbørste.
2. Legg god fuktighet på leppene og la det gjerne trekke inn litt før du fortsetter.
3. Legg et tynt lag foundation slik at du får en god og nøytral base. Sveip over med litt pudder også.
4. Marker leppekonturene med en god lipliner. Eventuelt kan du bruke en god, tynn pensel og selve leppestiften.
5. Påfør så leppestiften med børstestrøk fra midten av leppen og ut.
6. Kyss en serviett slik at du kvitter deg med overflødig leppestift.
7. Legg til slutt et tynt lag leppestiftlag på dette igjen. Det gjør at fargen sitter enda lenger.

Alle kan bruke rød leppestift, men det er viktig og teste seg frem til den fargen som passer deg. Hvis du har tynne lepper, bør du unngå en farge som går over i brunt eller burgunder. Det kan få leppene til å se enda mindre ut

Det verserer noen stygge rykter om at jeg fyller 40 år i dag, og jeg føler at det er best gå ut å bekrefte disse.... :-)

Det er litt rart.... Jeg var som liten lenge sikker på at jeg kom til å gifte meg før jeg ble 25, og få de barna jeg skulle ha barn før jeg ble 30. Jeg skulle aldri skille meg, og ha mange dyr. Svært lite har blitt som jeg har tenkt meg det. Det betyr ikke at jeg ikke har satt pris på livet slik det har blitt så langt. Det er bare å ta til etterretning at "noe annet" kan være vel så bra. Og at det som regel er nytteløst å ha for rigide forestillinger om hvordan ting skal være... I livet som i kjærligheten! :-)

Jeg må bare få fortalt hvor morsomt det er å lese statuser på facebook og msn når Manchester United ligger under I CL..HAHAHAHA:)

Sjekkemarkedet flyter over av slitte klisjéer, fra pick-up lines til avslag. Fyller de fortsatt en funksjon, eller er de blitt for slitte? Noen som har suksess med å bruke dem?

I mine øyne er den mest slitte og intetsigende av dem alle "Det er ikke deg, det er meg." Uansett hvordan man ordlegger seg når man legger frem denne meldingen, vet begge parter at det er bullshit. Hvorfor er det så vanskelig å si ting rett ut? Hvorfor tyr vi til disse standardfrasene?

Er ny på diskusjonsforum (selv om jeg har vært sukkermedlem en stund), og ser det er en del gjengangere her inne. Det jeg lurer på er om dere faste skribenter makter å avslutte "forholdet" til forum og sukker, hvis dere får en kjæreste? Tror kanskje dere vil savne det ganske så mye.....hehe

Hvor er du? Ventet lenge på deg:) Flere som lurer på det samme eller???

Sleskhet!

Siste svar on. 27 mai 2009 22:54 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Townshend

Ganske standard spørsmål, men er sikkert fler som sliter med det samme ;)

Er ganske ny på nettdating, og støter på ett problem hver gang jeg prøver å skrive en førstemelding til en jente.

Føler at uansett hva jeg skriver så virker jeg så slesk, med tanke på de mest sansynlig 100 andre sleske gutta som har skrevet "Hei, fin profil, msn?" osv :p

Noen av dere jentene som kanskje har noen tips til hva man ikke skal skrive i en førstemelding?

ps, jeg er en 20år gammel gutt, og ikke veldig slesk :D

Finnes det en magisk grense som sier når det for seg selv er best å begynne å ha sex og innlede i nye forhold etter et endt et?

Kompis som sitter i en situasjon der han dater flere jenter, og har et par xer og veninner som han kan ha random sex med, det "vi" lurer på er da om det er smart for han å begi seg ut på dette føret? eller om han bør vente med å innlede flørt og romanser før et viss tidspunkt har gått? han savner jo xn enda og har sikkert ville gått tilbake om det var mulig..

hva mener dere?

Det snakkes mye om hvor viktig det er å ikke virke for ivrig, for desperat - eller virke for lett tilgjengelig.
VIktigheten av balanse, av å dyrke jaktfølelsen synes essensuell for at noe skal fungere og være interessant.

Men hva med tanken på det du kanskje gikk glipp av fordi du aldri turte å være helt DEG? Hva tenker du om dette? :-)