Sukkerforum

Påskemorgen slukker sorgen!!!
Er det sånn for Sukkerfolket også?

Hvem er våken?
Opp med hånda!

Jeg har snakket i ca 2 mnd med en mann, liker han veldig godt.. Nå er det endelig snakk om date, men jeg bare gruer meg.. Liker han så godt, er redd for å bli skuffet, eller at han ikke liker meg IRL.. Har sett at mange anbefaller å date raskt forstår hvorfor.. Nett-forelskelse. Har du rådkommentarer?

Jeg bare tenker på hvor lenge man skal prøve her inne. vært her siden en stund før jul og ikke funnet det helt store enda. Truffet noen, men ikke klikket på den riktige måten ennå.

Hvor lenge skal man prøve?
noen som har noen historier om noe positivt herfra?

takker for svar:D

K

Eller er alle stukket på fjellet?

Vil bare ønske alle ein god påske i drittveret..............-kjekt å vere heime å fyre i ovnen da :)

Hei!!

har vært innpå her en stund nå, og det som jeg synes er litt rart er at det hele tiden virker som om gutten må ta initativet.. akkurat som på byn, hvertfall i min aldersgruppe. Trodde også at jentene var her for å finne noen spennende nye mennesker og snakke med/møte? eller tar jeg helt feil her?

Litt mange jenter som skriver på profilen sin "Send meg gjerne en melding hvis du lurer på noe!" Hvis de så gjerne vil ha meldinger... hvorfor svarer de så sjelden på dem da?

Vi må da ha en uoffisiell kåring av beste påskegodteri?? Kan godt være "helårsgodteri", men hva er din favoritt i disse dager?

Min favoritt er uten tvil SMASH!! ingen over, ingen ved siden.. Pluss for påskegul innpakning ;)

Visste dere at menn tenker på chips hvert 30.sekund? Leste det akkurat i en annonse i VG,(reklame).
Resten av tiden tenker de på sex:) Sprøtt, spør du meg;)
Har menn egentlig kapasitet til noe annet lurer påskehøna på;)) Høna er i humør i kveld, gitt:)

Flere som er her i påska? Skal vi finne på noe gøy til fredag? Jenter og gutter er velkomne med forslag :-)

Hva skal en egentlig si når en prøver å få kontakt? På den første mld mener jeg,, årsaken til at jeg spør er at det oppleves som frustrerende å ikke få svar, noen svarer-og det er fint,avslag er helt ok. men det er vanskeligere å forstå de som ikke gidder å svare engang..
Og det gjør at jeg nesten ikke gidder å sende flere mld til andre, iallfall blir de kortere å kortere..for hva er vitsen med å skrive ei koselig mld når mottaker ikke engang gidder å sende ett høflig avslag?

Sextelefon

Siste svar fr. 10 april 2009 18:40 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym påskehøna

Sukker som sex telefon. Har noen av dere opplevde det?
Har selv opplevd massevis av ganger at det første menn spør etter er hva du liker i senga, hvordan du liker det, når du hadde sex sist osv. Og om jeg er klar for han................
Dette kan være pr mail eller i første telefonsamtale. Opplevde å få en mail som var mer enn discusting.

Sex er IKKE det FØRSTE jeg prater med fremmede menn om. Jeg søker et varig forhold, ikke en elsker:))

Hey høpp Sukker følket!
Hvordan har påsken vært så langt? Sitter å pleier ettervirkningene av gårsdagens strabaser. Utrolig at man ikke lærer av sine feil på alkoholinntak med ettervirkninger, men men!

Sitter å lurer litt på hvordan svargaranti "klausulen" fungerer. Vet dere om det er krav om å svare på ALLE meldinger man får, med andre ord. Si at jente X sender melding til meg. Jeg svarer, hun sender ei ny med MSN ell no i den duren. Da er det jo ikke no stort poeng å svare på denne, men ta opp praten på messengeren isteden. Vil man da miste svargaranti statusen på profilen, eller gjelder den kun for førstegangs meldinger? :)

Ønsker dere en fortsatt god påske! :D

Jeg har satt et rødt hjerte på ei jeg synes virker svært interessang. Hun har vært innom profilen min, men ikke satt noe hjerte tilbake.

Skal man da ta vekk det røde hjerte og bare gi faen? For hvis personen ikke har satt noen form for hjerte på deg så er det bare å glemme liksom?

Fyr løs

Jeg opplever til stadighet at menn oppgir nok info til at jeg raskt kan finne ut deres identitet.. det være seg jobb, mailadresse (med fullt navn.. smart...), telefonnummer osv.. Og dermed er jeg i gang med å google..
Rett og slett for å finne litt info om hvem dette er.. og hva finner jeg? Jo: at de har løyet om alder, hvor de jobber, bosted (!!), at de ikke bor alene osv.. er det flere som meg der ute, som snoker litt på egenhånd?

Et rookie spm: må man være superbruker får å svare på mail?

Prøver nå å samle flere som har lyst på en tur ut i Oslo i kveld.
(Dette er den samme tråden som heter Oslo...)Siden det nå har blitt flere tråder og noen synes det er litt rotete.
Her er altså en tråd som er for de som gjerne vil følge med ut.
Vi er 4-5 stykker fra Sukker som skal ut og vil gjerne ha med oss flere.
Vi begynner på "Per på Hjørnet" ved Oslo Tinghus kl.20.30.Dette er noe tidlig for noen og de dropper inn etterhvert...
Her er det flere som aldri har møtt hverandre ,så det er ikke farlig å komme alene...
Send meg gjerne en mld om du har lyst til å være med.

Vi nordmenn er vel det landet i verden som har lengst påskeferie............. I usa er det kun fri langfredag................ betyr påske noe mer for oss en ferie , fri fra jobb,ski, fjell, sol og påskeegg...........og muligens utepils ????

Hei, gutt mellom 20-30 med et spørsmål:

Jeg har vært på sukker en måned, og har fått mange henvendelser. Ofte en morsom kommentar til profilen + spørsmål. Men når man i utgangspunktet ikke er interessert i profilen som spør, hvilke svaralternativer synes dere jenter er mest ok/redelig? Mine erfaringer er omtrent disse:

1) Jeg takker for kompliment og svarer kort på spørsmålet = nytt og lengre spørsmål fra jenta (og jeg sender da enten nytt svar, svar +avslag, eller er umoden nok til å ikke svare - noe jeg skal skjerpe meg på).

2) Jeg svarer kort med innebygget avslag = som regel stillhet, men nokså ofte "halvbitter" mail om at de jo bare kommenterte noe og ikke ville "gifte seg akkurat".

3) Jeg svarer ikke = som regel stillhet, av og til mail om at det er "høflig å svare.", og ofte svart hjerte selvsagt.

Det jeg ikke gjør er å sette umiddelbart svart hjerte etter å ha lest en henvendelse jeg ikke er interessert i.

Så: Behandler jeg noen dårlig her? Gir jeg falske forhåpninger når jeg svarer noen jeg ikke vil ha kontakt med, uansett hvor "uskyldig" kommentaren deres er? Synes liksom det er litt drøyt å kontre et uskyldig spørsmål med "vi passer ikke sammen", og noen jenter har reagert på det samme.

Hva foretrekker dere: Kjapt svar, ikke svar, avslag etter uskyldig kommentar, eller direkte svart hjerte?

Jeg vil jo ikke sende ut feil signaler på dette stedet, men skjønner at jeg gjør det i blant.

Hva vil vi?

Siste svar to. 9 april 2009 20:21 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Isabjella

Hva er vi ute etter i valg av partner?
Den som gjør oss lykkelig, som gir oss en følelse av at livet er en dans på roser? Gir vi oss ikke før det er den helt store følelsen vi får, den som overmanner oss totalt, som rokkerer på dagliglivets leven og gjøremål, soom spenner beina vekk under oss på en flott måte?
Eller er det også de som søker tilfredsstillelse, ro og harmoni? Som er fornøyd med at livet fortsetter som vanlig, bare at det er med flere positive og gledelige tilskudd i hverdagen?
Egentlig så burde det jo ikke være så vanskelig å finne seg en partner, når en tenker seg om...
De greide det jo før, med langt mindre kriterier.. Men det er kanskje det som er greia.. Langt mindre kriterier :)

Noen tanker rundt det? :)

Bergens påske?

Ingen svar
(mann 56 år fra Hordaland) Privat melding

Ville bare nevne det ; )

Men vet ikkje hva.............

Tror det er mat.....

Jeg har fått ett gult hjerte og pga jeg syns han virket litt spennende sendte jeg en mail til ham.. han hadde ikke sendt mail til meg.... Det rare, syns jeg, er at han er innom min profil flere ganger etterpå og så svarer han ikke....skjønner itt no, jæ...Har egentlig lyst til sette ett svart hjerte tilbake,, men så er han jo litt spennende da...Hva gjør man? ...Syns det er vanskelig å sitte utvirksom, er ikke av den tålmodige typen.. liker handling....)).. Gud, så frustrerende... grrr, hrmmm, grrrr )) Måtte bare få det ut...Hva har du gjort om du har opplevd det samme...?

Jeg har oppdaget at det er to veldig ulike måter å date på.

Noen er på date bare for å sjekke ut om dette kan bli kjæresten min.
Hvis de antar at det ikke blir det, tripper de og vil hjem fortest mulig, selv om man er ute og spiser middag, drikker vin og praten går lett, og det er hyggelig nok.

Mens den andre kategorien koser seg ute og har ikke noe hastverk med å dra. De har uansett ikke noe hyggeligere å gjøre akkurat nå, praten går lett, og det er alltid morsomt å blir kjent med nye mennesesker selv om de ikke ligger an til å bli kjærester.

Jeg er definitivt i den siste kategorien. Og om jeg avtaler pils lørsdag kveld, blir jeg opppriktig overrakset over at personen forsvinner etter en liten time, så lenge det virker som begge har det hyggelig nok. Jeg har alltid tenkt at jeg er mest høflig som setter av kvelden, og ikke stikker av. Jeg hygger meg fint på vennskapelig basis når det ikke er noen gnist der. Men kanskje er det den personen som så tydelig markerer at det ikke kommer til å blir oss, som er mest høflig?

Hva synes dere? Og hvilken av disse tilnærmingene har du til å date?

ha en kjempegod påske alle sammen:)

Går dere alene på sukkers singelfester, eller drar dere med dere kamerater og venninner (som også er på sukker)?

Vanligvis synes jeg at det er ganske deilig å legge meg alene. Det er deilig å få av seg tøyet. legge seg i kjølig sengetøy og kjenne søvnen komme og overta kropp og sinn. Deilig å ligge på tvers i sengen og ikke trenge å ta hensyn til at en eventuell sengpartner ikke liker å ha på radio om natten eller måtte høre på snorkingen.

Vel... i natt er det ikke sånn. Nå tenker jeg bare på å ha en arm og en brystkasse å ligge på, kjenne varm hud mot hud, å våkne midt på natten av han tar rundt meg i søvne, få kyss i nakken om morgenen og å kjenne på følelsen av å være to. Jeg kjenner et fysisk sug etter å ha en mandig kropp å ligge inntil - det er mer et behov for nærhet, enn sex - og selvom jeg vet at dette veldige behovet kan være borte i morgen, er det like kjipt å legge seg alene idag allikevel.

Det er sikkert flere enn meg som har det sånn?

Oslo

Siste svar on. 8 april 2009 17:10 (52 svar)
Skjult ID med pseudonym undrende

Hei, noe som skjer i oslo på onsdag kveld? Tips er tops!

Kanskje litt tidlig på dagen til å fastslå det her, men virker det som om det er roligere i dag enn ellers? Skal jo sies at jeg syns de siste ukene har vært litt stille, men i dag er det jo gravferd her inne.
Nesten så jeg får lyst til å utfordre folk litt...

Tja, da var jeg blitt overbevist av 4-5 venner/venninner til å joine sukker ettersom de mente det var på høy tid at jeg også fant meg noen.
Needless to say, detta va litt nytt can you say.

Så... Karer. Hvordan fikser man seg en profil som faktisk får noe svar? Eller er vi dømt til å være initativskaperene med mindre man ser ut som Brad Pitt?
Hadde vært storstas med no tips, råd og vink!

Cheers!

Hva er det med menn (kanskje også kvinner) som oppgir fake alder og info om barn.. Også i mail gir de info som ikke stemmer med profilen. Hello it takes a bullshitter to.. Hva er poenget?

hvorfor bare bli taus

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym seriøs

Lurer faktisk på om du har vært borti samme person som meg?
Ville ikke sende mail til min private adresse,ikke fortelle sitt etternavn,skjulte sitt tlf. nr den ene gangen det ble ringt for å si at avtalen av vårt fjerde møte ble avlyst for deretter å bli helt taus.
Mine tanker er da at slike personer ikke har rent mel i posen eller fordi de ikke fikk det de var ute etter?
Ikke fordi jeg var så veldig interessert,men fordi det er en uhøffelig måte å avvikle et gryende forhold på..
Egentlig burde jeg være lettet ,så slapp jeg å si at jeg ikke ville ha noen flere møter.

Så var det klart for påske igjen!!

Skal folk på fjellet, eller bare være hjemme?

Selv reiser jeg en liten tur på en hytte tur på Fredag...God å kommer seg bort litt :)

Noen som har store planer for påsken?

Hei,

Har nå vært Sukkerbruker i noen par måneder, og erfaringene har stort sett vært veldig positive. Eller det vil si, som morsom underholdning i form av flørting og meldingsskriving har det vært over all forventning. Men i form av faktiske dater ikke det helt store (1 sukkerdate på samvittigheten så langt - og det ble med den ene daten for å si det sånn). Hadde vært morsomt å lære litt om andres erfaringer og hvordan dere går frem i forhold til dem dere møter fra Sukker

Hvor mange sukkerdater har du hatt?

Hvor mange av dem har du møtt mer enn en gang?

Hvor lenge har du kjent dem før du tar initaitiv til en date?

Hvem tar initiativet (han/henne)?

Trekantet?

Siste svar ti. 7 april 2009 18:51 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym gammeldags

Dere er pinadø runde alle sammen! :D

Ligget rett ut på sofaen i hele dag, sjuk, så nå er jeg lei av det som går på tv..Noen som har forslag til noen bra filmer jeg kan se? :) Bare ikke drama, western, sci-fi.... :)

Noen som har erfaringer for å få seg onenightstand her inne?
Bare litt kos og ikke noe mere.

Er menn redde for å ta kontakt tro eller er det bare jeg som er utålmodig?

.. når du åpner kjøleskapet ditt..... Hva er det viktigste der inne, som du helst aldri går tom for??

Jeg må ha appelsinjuice med fruktkjøtt, oliven og jordbærsyltetøy.... (hver for seg...!!)

Hvordan definerer du lykke?

For meg er lykken å føle at jeg lever, når jeg kjenner at det bobler i kroppen av noe jeg ikke helt klarer å sette ord på...

Ønsker du deg en prins/prinsesse som kommer ut av egget.eller bare litt "digg" ?... Fritt frem for ønsker

Det sies:
”Om magefølelsen ikke er riktig kan du like godt droppe det, ellers er det mest sannsynlig bortkasta tid.”
Stemmer dette? Stoler man så mye på den magefølelsen? Er den bestandig rett?
Det hender når jeg snakker med noen, kan ha snakket en stund også, hvor jeg plutselig får en dårlig følelse. De gangen jeg bare har oversett det, så kommer det som regel frem ett eller annet … som får meg til å angre på at jeg ikke hørte på magefølelsen.
Vet underbevisten hva som er rett og ikke.. eller er det bare noe tull ?

Har vært på annet nettsted, der jeg føler at egentlig så sitter man i utstillingsvindu... Eller kall det gjerne en godteributikk.... At en ser på det fristende, smaker på noe men sikler på det man enda ikke har fått smakt... Blit nettdating seriøst nok for slike som meg som faktisk ønsker å finne en jeg kan ha et seriøst godt forhold med??

Er jo nok av de som sier at de søker "livet ut" - Men er det for å lettere lure folk?? For hører fra flere at gjengangeren er " Jeg er ikke klar for forhold jeg".....

Hei, jeg heter Einar og er sokkoholiker !
Flere som vil stå frem ???
:-))

Bildet ble tatt bort fra profil og hva som står ellers er bare ett minimum....det som forundrer meg er at plutselig så dumper det ned meldinger i postkassa her..

Hvordan tolker man det da? med bildet er det stille..bare folk som titter.. er det fordi jeg da er "mystisk"?
Ser da ikke så forferdelig ut til at det skulle være ett problem heller...
men å få meldinger som at du er søt når bildet ikke er der er litt rart ...de vet da ikke om jeg er søt eller om jeg har tre som vokser på nesa?

Men missforstå meg rett..er selvfølgelig veldig hyggelig å få post..( fortsatt plass..hint hint )...men forundrer meg.. det gjør det..

uansett post eller ikke..Ha en strålende God Påske!!

Operahuset

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gladvenn

Hei alle sammen!
Du som er redd for "over 60", ingen grunn til å være redd!

Møtes: mailet med verdens herligste jente en stund. Så møttes vi! Fint, men ante etter hvert at hun ikke var like interessert som meg. Dette fikk jeg så i klartekst. Men vi er verdens beste mailvenner og jeg angrer ikke på at jeg traff henne.

Så deilig med lange blikk fra gutta...varme øyne som møter dine...kroppsspråket som sier: jeg vil så gjerne være nær deg....livet står foran oss....så deilig du er....jeg savner også....kvinneligheten din....manndommen din......ååååååhhh, så herlig livet kan være!!!! Jeg begynner å tro at alt er mulig slik du får meg til å føle meg..!!!:)

(....skal vi møtes????...:))))))))))))))

Ser at det er utrolig mange jenter/damer i alderen 35-45 som ikke har barn.
Jeg lurer litt på hva det kommer av?

De aller fleste ønsker seg barn i den alderen.
Jeg forstår at et barn betyr mye. Men det vil kanskje gå ennå 2 år før man får det med den man tror man skal leve med.
Er dette rett og riktig i fohold til barnet? At foreldrene er 50-60 år når de er i tenårene?
Jada, jeg vet at man tenker, men det er ikke noe problem, for slik var det når vi var yngre..
Men tidene har forandret seg og ungdomskultur i dag og den gangen er ikke lenger hva den var.
Greier en på 50-60 holde stand på en tenåring i dag? Jeg sier ikke at det ikke kan gå. Men ser problematikken også.

En annen ting jeg lurer på er såkalte 'kjærlighetsbarn' Altså de som har barn fra før av men da ønsker seg nok et barn med den nye mannen i livet. Har de ikke lært av sist feil? Sier ikke at det skal gå galt denne gangen, men hvorfor sjanse på et barn til?
Hvor viktig er det med det barnet? Kan man ikke heller skaffe seg en hund? :P

Har mannen noe han skulle ha sagt i denne saken eller må han pent gå med på dette. Er damene veldig standhaftige på sine ønsker/krav? Eller kan man møtes halveis?

Hva synes gutta om disse tingene? For som oftest er det vi som er nødt til å gå med på disse kompremissene.
Take it or leave it, hehe....

Etter å ha sendt endel hyggelig mail og fått null respons, oppdaget jeg at ingen av dem jeg tok kontakt med var betalende medlem. Den som roper i skogen får nyte skogens ro? Hva er poenget med det? Bare se litt? Er utadvendt og får kontakt med folk i det virkelige liv, men her var det jaggu taust gitt... Dessuten virker det som det er full aksept for ikke å svare, så er det ok eller litt uhøflig? Er ganske fersk her så jeg er litt undrende i denne verden....