Sukkerforum

Dream

Siste svar to. 2 okt. 2008 12:45 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym she

I dream of a boyfriend?

Er avstandsforhold er vanskelig .. spesielt i begynnelsen av et forhold ..
Det kan selvsagt fungere for noen , men er det verdt det ??
Problemer som kan oppstå:

Den eneste måten der kommuniserer er over meldinger eller mail, og dere mister den personlige kontakten dere får ved å sees eller snakkes.

Dere får ikke sett hverandre så ofte. Enten fordi dere ikke har tid eller setter av tid til å sees.Det kan også fort bli for dyrt.

Dere kjenner hverandre ikke godt nok til at dere vet om dere kan stole på hverandre.

Dere holder tilbake på det dere egentlig føler for hverandre, fordi ingen vil risikere og bli såret. Istedet så ender det med at forholdet slutter før det får begynt, fordi begge tviler på at den andre føler det samme.

Dere kan ikke nødvendigvis sees når dere vil. Fordi det krever en fly-, tog- eller båttur.

Når dere sees, blir det lett til at man glemmer alt som er alvorlig. For så å angre etterpå, når man sitter med 1000 ubesvarte spørsmål.

En eller ingen av dere er villige til å satse 100% på at det blir dere to.Et forhold krever gjensidig innsats. Med andre ord, det kreves to for at man skal få det til å funke.

Dere blir sjalu på hverandre. Kanskje får han 10 nye jentevenninner på facebook en helg og så sitter du og lurer på hvem de er? Ellers så har en kjekkas skrevet på "wallen" din at han gleder seg til å se deg, hvor på avstandspartneren- eller daten din blir sjalu. (Selv om kjekkasen kun er en venn).

"The secret of a long term relationship is not in finding a perfect partner.
The secret is in finding the one that you will love enough to embrace and accept all of his/her imperfections."

Har du noe visdomsord som bør deles med oss? Vakre dikt? Gode tekster?

Er det en rolig kveld foran tv'en eller blir det en tur ut? :)

Jeg leste forrige uke at julemarsipanen nå er i butikkene. Riktignok er jeg glad i julemarsipan, men det blir i vel tidligste laget å utvide jula såpass at den begynner i slutten av september. Kommer jula for tidlig eller er det bedre enn å la julekvelden komme som et sjokk på kjerringa?

Er det tilfeldig at en så stor del av meldingene jeg får, er fra menn som er 8-15 år eldre enn meg, mens jevnaldrende skriver mindre?

Lurer på om gutter på min alder som ønsker seg damer fra 10 år yngre og opp til såvidt over sin alder, helst vil ha jenta en del yngre.

Er du gutt og mindre interessert i jevnaldrende enn yngre jenter? Og hva er i så fall grunnen til det?

Dette er tråden for glade, vakre og herlige sukker-folk! :)

Man kan jo bli deprimert av å lese alle disse frustrerende, triste, sure innleggene, så her kan man heller skrive om noe bra/morsomt som har skjedd deg!

Jeg begynner:
Idag når jeg ventet på trikken sto en middelaldrende dame og skuet bort på meg skikkelig lenge. Jeg tenkte bare, herregud, hva er problemet hennes? Til slutt kom hun bort til meg og sa; Jeg må bare få si det, jeg syns du er en skikkelig flott ung dame!
Hehe, det er ikke så mye som skal til, -she made my day!

Jeg synes at det går ann å se på matchen om vedkommende røyker eller ikke. Jeg synes ikke røykere kan være fanatiske og uhøfflige mange ganger. Jeg stor koser meg med en god cigarillo, og en god cognac noen ganger og synes dette er en glede i livet. Tobakks industrien har lange røtter og forskjeller på kvalitet på cigarillier er stor, og når man da bruker 50 kr på en veldig god cigarillo, akkurat har sjenket opp cognacen, og mener jeg skal kose meg. Så ønsker jeg ikke å få ørene fulle av "anti røyk kampanjer"
Jeg synes til og med det er uhøffelig å si fra om røykingen. Jeg respekterer de som ikke røyker og spør om det er greit at jeg tar en røyk før jeg gjør det, når svaret er ja, forventer jeg at det skal være et ærlig JA og ikke et med betenkeligheter.

Jeg har ikke foto på min profil her inne, det er ikke noe problem for meg. Men det som jeg syntes er dumt, er at når jeg har skrevet noen brev med en mann, og han da spør etter bilder, sender jeg det til ham på mobil. Får tilbake svar " Du er en fin/flott dame" eller
" Deg vil jeg ha mer kontakt med og håper vi kan treffes snart" Så kommer det 2-3 brev etterpå, så siden ingen...

Jeg må jo se helt forferdlig ut!! kompleksene popper opp.

"Alle har sin sjarm", sa grisen da hun tok på seg korsett. Det er jo en liten trøst :)

Så min konklusjon på dette er to ting. 1. Om jeg hadde et bilde på profilen, ville jeg ikke fått noen svar :(
2. Menn har som hobby og samle foto fra "Sukker"

Fikk denne på jobben i dag. Den satte alt på spissen:o)

Hvorfor er det så mange (?) menn her som det står "har ikke barn" på i sin profil? Jeg har oppdaget opp til flere... Vil dere ikke vedkjenne dere barnet deres, eller er det for å få ett større utvalg blant damene som ikke ønsker seg en mann med "ferdigpakke"?
Og hvordan er resultatet for dere? Biter damene på?

Litt nysgjerrig på hva som kan komme av arenaer her....

festivalmusikk

Ingen svar
(mann 54 år fra Østfold) Privat melding

Årets festival i Askim ble en suksess med Postgirobygget i føring.
Nå er vi i gang med å planlegge neste års festival,
og tar gjerne imot tips om hvilke norske musikere publikum ønsker å se...

Jeg
1) har flest kompiser som bor i oslo
2) har familie som bor nærmere oslo enn her jeg bor nå
3) arbeider i et firma som har kontorer i oslo (distriktskontoret vårt :-))
4) registrerer at det er utrolig mange søte jenter fra oslo her inne på sukker

Så, er det noe bra å bo i oslo? ..

Jeg har aldri bodd i byen, men har vært der mange ganger og det virker i grunnen at byen er en liten storby (i motsetning til her jeg bor nå som er en stor småby).Det virker som om byen har de negative sidene til en storby, og i tillegg mangel på de koselige sidene en småby har. Overbevis meg gjerne om det motsatte :-)

Tja

Siste svar sø. 28 sep. 2008 04:22 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym frøken

Alle mine venner er opptatt med andre ting og her sitter jeg og er klar for moro og sprell.
I stedet for å henfalle til selvmedlidenhet og ensomhet gjør jeg noen grep og tar ansvar!
Så jeg har satt på Jokke og skjenket meg et stort glass white russian. Resultatet er at jeg begynner å bli full, gauler Jokkesanger og koser meg glugg i hjel. Og etterpå, ja da tenkte jeg gå ut på byen. Mitt elskede Oslo holder meg sikkert med selskap når jeg beveger meg ut av døra. I mellomtiden er det kanskje noen her som har det som meg?

Etter å ha tastet litt frem og tilbake tok vi i bruk telefonen. I løpet av en ikke så lang første samtale spurte han: "Jeg traff en her inne, det kom frem at hun var på jakt etter en å dele en trekant med. Du er ikke på jakt etter noe slikt du?" Jeg svarte at nei det var ikke mitt ønske. Kort etter avsluttet han samtalen. Siden det har han ikke tatt kontakt, svarer ikke osv.
Noe får meg til å tro at han var den som var på jakt etter en å dele en trekant med, og da jeg svarte nei forsvant interessen.

Hei.
Jeg er kommet i kontakt med en mann her inne som virker ålreit og jeg har lyst å bli kjent med han.
"Problemet" mitt er at han svarer kun på mine spørsmål uten å stille noen tilbake. Jeg vet av erfaring at jeg greier å holde liv i kontakten en stund, så stopper spørsmålene mine, fordi det er begrenset hvor mye spørsmål og livshistorier jeg greier å komme på. Skal jeg gjøre han oppmerksom på at det er vanskelig å kommunisere uten å få noe spørsmål eller fortellinger fortalt på eget initiativ.

Leter og leter, hvor er drømmemannen? Har det meste, kan mye, flink, snill og har ok utseende.
Er det meg? Eller deg det er noe i veien med?
//

Er man rasistisk hvis man foretrekker menn som er litt mørkere i huden enn gjennomsnittsnordmannen?? Så verdens peneste mann i dag...og selvfølgelig var han mørk. Basert på utseendet hadde jeg likt å bli kjent med han. Eller...hadde kanskje blitt litt slitsomt med hjerteklapp hele tiden, sommerfugler som gjør kolbøtte i magen og ilinger ned ryggen hele tiden. Og ikke morsomt å stamme og famle etter ord for å greie og komme frem med en hel setning som er nogenlunde fornuftig. Litt utover: Du er fiiiiiin ja! Menn er uansett fantastiske skapninger!! :) Og han her reddet min dag. Man kan jo drømme...

Hei

Hvor stor betyning har yrket for ditt valg?
De fleste ønsker, fin bil, stort hus, ferie hus, ferie leilighet, båt, ut å spise fint, ut å reise å leve godt, heve standeren i forhold til andre.
Blir det slikt at jenter gutter vurderer det når en møter "lavt" lønnede yrker..
At drømmen ikke kommer til å gå i oppfyllelse?
At om en har litt selv, så har den andre for lite, en var over de fleste men den andre drar en ned....
En må enten jobbe 12-14 timer for å få rå til den stilen en ønsket....

jeg savner en kjæreste å har hørt at han kanskje er her inne?men virker ikke sånn hva er det med dere mannfolk?er dere redde for å ta kontakt?det er jo bare å hive seg ut i det:)

Jeg har sett på profilene til en del jenter her inne at de skriver om sin drømmepartner at han må ha utdanelse, og da gjerne en høyere utdanelse for at de skal være interesert...

Dette får meg virkelig til å lure på hva det er dere tror er så mye bedre med en mann som har utdanelse kontra en som ikke har det?

Som dere sikkert skjønner så har ikke jeg så mye å skryte av i den sammenhengen, jeg ble utvist etter et halvt år på folkehøgskole som jeg gikk på rett etter niende klasse, deretter jobbet jeg til jeg var 22 og begynte så på elektronikk. Etter VK1 så bestemte jeg meg for å slutte på skolen fordi jeg da jobbet så mye at jeg måtte ta et valg om hva jeg ville fortsette med.

I dag driver jeg mitt eget firma, og gjør det bra innen bransjen min. faktisk bedre en mange av mine venner som har årevis med skole og universitet under beltestedet. Det eneste de har som jeg ikke har er et skyhøyt studielån! ;-o)

Så jenter, ikke misforstå meg, for jeg prøver ikke å sette dere til veggen her, og påstå at det er feil av dere å stille de kravene dere gjør! Men jeg er veldig nysgjerrig på hva det er som er så viktig med denne utdannelsen?

Hvorfor er det helt ok for norske jenter å forherligere sydlandske konebankere som sjarmens krumtapper, men en norsk ensom trailersjåfør som henter seg kone fra Thailand og betaler for hennes velferd er en gris? Er det ikke like grisete å pule 50år gamle tyrkere på stranda for så kreve å bli sett på som yndigheten selv når de kommer hjem? mister jenter retten til å gå først av båten når de har seg i det grenseløse med hvem som helst hvor som helst og kaller det språkreise eller er det bare sånn det skal være?

Hvilke tre egenskaper ser du hos deg selv som er positive, viktige - eller som du selv liker godt?

Selvmord?

Siste svar fr. 26 sep. 2008 20:44 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym GoodGuy

Er dette sant? Har hørt om gutter som prøver å ta selvmord eller tar selvmord etter at de har brukt datingsider en stund. De greier ikke å takle avvisningene og "dritten" de får tilsendt som svar av jenter.....??????

Kjenner en av modsene på en annen stor norsk datingside og det var visst samtalemne hos dem..................

Eller er det bare hearsay?

Jeg synes det høres ekstremt ut men har jo sett gutter takle avvisning veldig dårlig på byen, ganger du den ene avvisningen med 100ganger i uken så blir det vel en eller annen mentalreaksjon ut av det hos de "svakeste" gutta..??

Å TENNE

Siste svar fr. 26 sep. 2008 12:22 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Logg ut

Hva legger du i ordene "tenne på"?

Hører ofte folk snakke om at de tenner på det ene eller det andre, f.eks overarmer, rumper eller pene tenner. Når jeg snakker om å tenne, mener jeg at jeg momentant blir skikkelig kåt av noe/noen, men enten lar andre det gå betydelig inflasjon i begrepet og også bruker det om hva de synes er estetisk, eller så går alle andre rundt og blir mye oftere kåte enn meg:-0

Jeg er jente, og er spesielt interessert i hvordan andre jenter har det. Gutters tenning har jeg mer erfaring med:-D

respons

Siste svar to. 25 sep. 2008 23:51 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym usikker

Er det bare meg,eller er dette som i den virkelige verden at jentene sitter og venter på respons fra oss gutta ,at vi må sende første brev for og få respons?hvor lenge skal man vente før man bare skal gi opp?Og til dere jenter er det sånn at dere venter noen dager før dere svarer hvis dere gjør det i det hele tatt? bare lurer

Ifølge Norges 400 rikeste-listen i Kapital er følgende kvinner Norges rikeste:

1. Helene Odfjell - formue: 6250 millioner kroner
2. Yuhong Jin Hermansen - formue: 5200 millioner kroner
3. Rannfrid Rasmussen - formue: 3900 millioner kroner
4. Marit Mohn Westlake - formue: 3875 millioner kroner
5. Marianne Odfjell - formue: 3150 millioner kroner
6. Anne Merete Steensland - formue: 3000 millioner kroner
7. Helene Else Sundt - formue: 2625 millioner kroner
8. Ruth K. Mustad Bevreng - formue: 2600 millioner kroner
9. Mille-Marie Treschow - formue: 2500 millioner kroner
10. Anne Catrine Møller - formue: 1950 millioner kroner

Kjente navn:

26. Karina Nagell-Ericsehn - formue: 650 millioner kroner
26. Margrete Nagell-Erichsen - formue: 650 millioner kroner
41. Tove E. Kvammen Midelfart - formue: 500 millioner kroner
50. Celina Midelfart - formue: 400 millioner kroner
50. Hermine Midelfart - formue: 400 millioner kroner

Inspirert av innlegget om partners yrke og viktigheten av dette, så lurer jeg litt på hva folk anser som luksus og hvor viktig dette er i hverdagen.
Luksus, er det en ny bil hvert 3. - 5. år? Flotteste huset i gata med gartner til hagen, king size-seng, boblebad og telefaks på do? Hytte på Hafjell, og hytte på Sørlandet. Om man ikke er i leiligheten på Brasil øst-kyst? Og en karriere som setter småen 9timer i barnehage, hjemmekontor etter Ride Ranke og 3 timer søvn?

Hmm.. er det meningen med livet og prioriteringer i livet jeg kanskje funderer over.. jeg er kanskje for vant med simple life, og at det er de små ting som betyr noe.

Hei
De aller fleste av oss kikker på beskrivelsen av drømmepartneren til den vi er inne på.
Vi sammenligner og sjekker om det stemmer med oss selv.
Når en faktisk vet at det er god match, alt stemmer eller mye, føler vi vel at her er det noe bra?
Vi tar kontakt også, skjer det ikke noe eller så blir det laber respons etc.
Hvorfor blir det det?
Når en jo er det den andre søker, og en kan ikke si at kjemi og lignende ikke stemmer, når en ikke har fått tid til å sjekke dette ut?
Hva skal til egentlig?

Vi jenter synes menn kan være helt fantastisk, unikt deilige og dere menn synes tidvis vi er søtere enn markjordbær!

Hvilken egenskap, kvalitet, særtrekk, fakter eller kroppsdel hos det motsatte kjønn setter du veldig pris på? Hva bare digger du? ;-)

Hvor kravstor er en?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Weeee

En søker han høye å han mørke å muskeløse, stort utstyr, er det bare dem en vil ha kontakt med?
Er det bare dem en vil ha som kjæreste?
Om en ender opp med noe annet, vil en da ikke være fornøyd, siden det ikke var det en ville ha?

En søker høye, slanke (ikke sjelett med hud på), rette størrelser plasseringer og former på formene, er det bare dem en vil ha kontakt med?
Er det bare dem en vil ha som kjæreste?
Om en ender opp med noe annet, vil en da ikke være fornøyd, siden det ikke var det en ville ha?

Ja dere ser nok hva jeg er ute etter?
Jeg liker store pupper, slanke jenter, og høye, har bare erfaring med store pupper, veldig overvektige og lave jenter, selv så fokuserte jeg på "manglende" i situasjoner hvor det hadde betydning, som fysisk aktivitet, vond rygg ved lav klining etc. Men bet i det sure eple fordi det var kjærligheten som var størst, men etterpå har det vært fristende å sette det som krav, men har endt opp med samme type jenter på ny.

Alt man kan lære...gitt.
*ler*

Jeg er en mann på 37 år som er lykkelig gift med min deilige kone og vi har 2 barn.
Den seneste tid har min kone kjøpt mange nye klær og hun har også begynt å gå mye ut alene.
Når jeg spør hvem hun er sammen med svarer hun alltid "ikke noen du kjenner".
I forgårs ringte hennes mobiltelefon og da jeg skulle ta den freste hun at jeg aldri skulle røre hennes mobil.
Hver Torsdag når hun kommer hjem blir hun alltid satt av litt nede i veien. På Torsdag besluttet jeg meg for å finne ut hvem som kjørte henne hjem, så jeg gikk ut i innkjørselen og gjemte meg bak min Volvo rov70.
Da så jeg til min forskrekkelse at den lekker litt olje. Nå er mitt spørsmål:Er det normalt at en Volvo rov70 lekker olje når den kun har kjørt 120 000 km???

Hilsen Mann 37

Kjære Mann 37.

Dette ser ut til å være en kjent problemstilling. Det kan hende at objektet er brukt en del uten din viten og vilje, så det første jeg anbefaller er å ikke slippe objektet ute av syne ever (det forekommer at modeller kan ha fått justert tilbake km, slik at tilstanden ikke står i stil med kvaliteten).
Noen av disse modellene er også kjent for utflod på et tidlig stadie, jeg legger merke til at du ikke skriver om modellen er rævkjørt eller ei. For det kan ha stor betydning for saken serru.
Snakker vi om en garantisak her?, eller har du forsikring som kan dekke dette problemet? Er det snakk om garanti så vil jo dette sannsynligvis være 5 år eller 120000km, alt etter hvem som kommer først. Hadde jeg vært deg, ville jeg rettet mine spørsmål til produsent, importør eller selger.

Når det gjelder ditt andre spørsmål, så må jeg bare si at jeg ikke har greie på biler.

Hilsen

Dr. Phil

Ser det er veldig mange som er opptatt av å finne noen som "ikke følger" etter saueflokken, slik de skriver det i profilene sine.
Hva legges i saueflokk? Og er man da på utkikk etter en ulv?
;ø)

*Curiouse-Amourine...som hyyyyyyyyyler mot månen*

Påstand:
Gardskjerringas oppgaver er å være Vicepresident, CFO, Dep. Manager.....

Det er for tiden mye debatt om hjertenes funksjon og effekt, manglende svar på meldinger med mer.
Jeg kommer herved med et forslag til et nytt system, eller ny liste tilsvarende svargarantilisten.

*VIP-listen*
Alle du finner på VIP-listen har vært innom din profil og gitt den en vurdering.
Det kan gjerne være tilsvarende dagens sorte, gule og røde hjerter, men uten at dette er synlig for den som er gitt hjertet inntil vedkommende har vurdert din profil også og eventuelt gitt et gult eller rødt hjerte. Ett av problemene med hjertene idag er at folk nok ikke tør å sette hjerter av frykt for at dette for eksempel kanskje kan virke litt "optimistisk"? Mange har nok tanker om at nei, han eller hun er nok langt utenfor min rekkevidde og da blir det flaut å ha gitt vedkommende et hjerte. Kan man gi hjerter uten at den andre ser det før vedkommende eventuelt selv har gitt deg et hjerte blir jo saken en helt annen! Da kan man tillate seg å "sortere" profiler så mye man vil uten å måtte vurdere sannsynligheten for positiv respons først..
Dette medfører at i denne listen er alle mer eller mindre aktuelle for deg. De som ikke har vurdert deg, eller har gitt deg sort hjerte dukker da aldri opp på listen.
Ved å "tvinge" folk til å vurdere profiler reduseres "utvalget", og de profilene som er tilbake på "VIP-listen" eller "hjertelisten" har et visst potensiale. Og kanskje kombinert med svargarantilisten vil det da være mindre avskrekkende å vurdere å sende noen en melding også. Selvsagt vet vi alle at skal det opprettes kontakt må vi sende en melding, men mange tør nok ofte ikke å sende den første meldingen da de er redde for avslag. Jeg ser for meg større suksessrate med et slikt system hvor de som aldri ville vært aktuelle uansett er luket ut..

Hva tror dere?

Hei!
Er det riktig at når menn har passert en viss alder så er de ikke interessert å finne en kjæreste m/barn.
Eller tar jeg grundig feil. Selv har jeg fått følelsen av at de ikke er interessert i jenter/damer som har barn.
Jeg bare undres.
Er det noen som har opplevd tilsvarende der ute?
Mvh
En jente på jakt etter kjærligheten

Har du sjekket om han er på listen som heter "svargaranti"? ;-) Min erfaring er at de som ikke stiller sp.mål tilbake ikke er interessert i lengden. Men nå tenker ikke gutter like mye over det der som vi jenter gjør... tror jeg da.

letter etter:

mann over 34, med sma barn...

ideal 100% ansvar.

I alt skriveriet om jobb og karriere...er det ingen som kunne tenke seg å hoppe av sine karrierer for å nyte livet med familien?
Jeg drømmer om en sånn tilværelse. Er anonym her siden jeg har en stilling med mye ansvar, høy lønn og mange utfordringer.
Grunnen til at jeg vil hoppe av er fordi jeg kjenner en verdikonflikt mtp pengefokuset. Jeg vil ha ro og fred, brygge og båt.
Et lite hus ved sjøen!

Noen som vil bli med meg?

Hilsen jente 30 som vil utforske livet!! :-)

Har du også lurt på hvorfor du har tatt så mange mystiske valg av menn iløpet av livet? :):) her er endelig svaret :)

Hei.. Lurer på hvordan dere bruker tiden deres når dere er logget inne på sukker..

Er selv superbruker og jeg har satt gule hjerter på dem få som jeg finner interessante. Så tiden min går mest på å titte på profiler og se på hvem som tar en titt på meg. Har fortsatt ikke skrevet noe mailer da jeg går og venter på å motta hjerter tilbake eller et hint på hvem som finner meg interessant (eks. hvem som har vært inne ofte og titte på meg). Men det har ikke blitt mye kontakt..

Dere gutter og jenter som ofte er logget på. Bruker dere tiden slik som meg, eller betyr det at dere er i dialog med noen?

Neon ganger er jeg på chatten for å se om noen vil chatte. Men det ender med at jeg kun er der og ikke chatter. Så da lurer jeg også på om dere som er på chatten er der som meg i håp på kontakt. Eller er dere der i aktiv dialog med andre??

Andre måter dere bruker tiden deres på??

Jeg har alltid vært en attraktiv kvinne og mener jeg er det fremdeles. Menn på egen alder og menn flere 10år yngre enn meg, synes jeg er attraktiv og spennende. Jeg ser bra ut, er inteligent, har en form for suksess og har venner og interesser, men vil gjerne ha kjærlighet fra en mann og en livspartner i tillegg.
Her inne på sukker får jeg ingen respons med mindre jeg selv er aktiv. Ingen har tatt kontakt med meg før jeg selv gjør det. Noen få dater har det blitt, men jeg hadde forventet flere. Når jeg tar kontakt får jeg ofte tilbakeholdne svar eller ingen svar. Jeg vet ikke helt om det bare er sjenerte, redde og sårete menn der ute, eller om dere er for kravstore og ute av sync. Kanskje er det slik at jeg bare er av interesse for menn som er minst 10 år eldre enn meg? Eller kanskje en dame på 50 rett og slett høres like trist ut som jeg selv synes tallet 50 høres ut..... nei gud forby, jeg tror mer på at 50 er de nye 40 og slikt... Ja, ja kanskje verden på nettet er slik da, like firkanta og konformt som mye annet i denne verden... Jeg synes det er stusselig hvis det er slik at jeg må lyve på alderen for i det hele tatt å komme på banen. Det kan da ellers ikke forklares at nettdating og virkelighet gir så ulike utslag? Ta dere sammen der ute dere søte, attraktive, oppegående menn med behov for kjærlighet og vennskap - der finnes en rekke damer der ute som er kule, lekkre, attraktive og søte men som ønsker å bli kurtisert. Må du prøve deg gjennom noen møter som ikke er etter forventningene, so what? Har du noenlunde god skår burde det uansett være hyggelig å treffe nye mennesker. Kanhende vi til og med har noe å lære av hverandre. Eller er det noen som vet om bedre nettdatingstjenester for kule, søte og intelligente mennesker på rundt 50 som ønsker å finne kjærigheten?
PS Jeg er også ungdommelig og har sjans på 10 år yngre menn i "real life". Det betyr ikke at jeg nødvendigvis søker menn som i alder er yngre, jeg vil ha noen på mitt nivå intelektuelt, sexuelt og sosialt, med noenlunde sammenfallende interesser. Synes også det er greit med felles referansebakgrunn. Sånn er det kanskje med flere.
: )

Hva pleier aldersfordelingen å være på sukkerfestene? Dette står kanskje en plass, men finner ikke noe om det. Er selv 23 og håper på mange under 30;)

Tidligere har jeg vært litt ovenfranedlatende ang. det ikke altfor imponerende intelligens- eller refleksjonsnivået hos en del av damene her. (De som er på ”min side av gjerdet” kan jeg ikke se, og dermed heller ikke mene noe om.)

Nå slår dette i og for seg tilbake på meg. Jeg har nettopp prøvd å gjennomgå listen over dem jeg har satt som ikke interessante. Jeg ga opp å telle da jeg var kommet til ca. 580. Hvor smart er man egentlig når man betaler flere hundre kroner hovedsakelig for å kunne sortere ut de mest håpløse tilfellene?

Men det er en annen ting også. Når jeg har eliminert noen har det vært på grunn av:

1)
Legitime forskjeller mht. livsmål og verdier. De fleste damer har jo f. eks. et sterkt ønske om å få barn – et ønske jeg ikke deler. Dette må man bare ta til etterretning, og gå videre.

2)
Motbydelige holdninger. Når damer vræler om (mannens) høyde og å ”ta vare på kroppen sin” skrur jeg av umiddelbart. Da skjønner jeg at det er en overflatisk, utseendefiksert, forvokst liten fjortis-jentunge jeg har med å gjøre. Andre eksklusjonskriterier er generell overflatiskhet (”glimt i øyet”) eller gnål om at mannen skal leve opp til tradisjonelle kjønnsroller, mens de kravstore damene aldri ville akseptert å ta på seg den tradisjonelle kvinnerollen, med husarbeid opp og i mente etc. Det er visst mange poser og sekker som skal fylles opp før disse bortskjemte små ”prinsessene” er fornøyde.

(I tillegg har jeg eliminert et par som sendte meldinger for å trakassere meg.)

Men nå legger jeg merke til noe rart. De jeg har luket ut er gjennomgående de peneste damene. Er det slik at vakre kvinner generelt føler at de kan være så ufordragelige de vil, fordi mennene uansett står i kø for å sjekke dem opp?

Merkelig, for i den virkelige verden synes jeg det er motsatt…

Er jeg bare ufatelig stygg eller har jeg totalt misforstått?

Lørdag og byen venter... Hvor drar folket??

Selv skal jeg ha et lite vors hjemme, og deretter blir det sannsynligvis grunerløkka..:)

Siden så mange er tørste her i dag så kan vi like godt lage en drikketråd. Her er det fjas og KUN fjas som teller! Om noen har en bankers oppskrift på Mojito sier jeg ikke nei takk til det heller. Eller mottas fylleråd og fylletips med takk :o)

Nå står kjelen på komfyren og putrer - fårikålsesongen er endelig i gang igjen, kan ikke vente på å få satt tenna i nydelig varmt sauekjøtt! Fårikål må være det beste med høsten!