Sukkerforum

...Lurer på om det er noen som virkelig har noen skikkelig gode opplevelser i fra Sukker ..eller andre nettsider , som de kan dele med oss andre som fremdeles er på leit . . . ??

Hei,

(kresen mann her, som har lyst å dele betraktninger.)

Jeg setter nysgjerrighet høyest.

Utenom det har jeg mange rare små ønsker...
- Jeg liker den som har lyst til å lære hele livet.
- Jeg liker evne til refleksjon. Etter å ha lest utallige profiler på Sukker og andre steder...så begynner jeg å få en følelse av at de som reflekterer mye.....kanskje ikke benytter dating på nettet?
- Jeg liker engasjement. Om det er engasjement i Røde Kors, eller om du sitter i styret for en danseklubb, så går det for det samme. Så lenge du brenner for noe! Og jeg begynner å tro, at de som er på min alder (30-40) og faktisk brenner for noe.... de har ikke tid eller lyst til å drive med nettdating. De skaffer seg venner og partner gjennom det temaet de brenner for (eller jobben).

Hei.
Jeg er ganske ny her og syns det er veldig spennende å være her.
Jeg har kontakt med flere her men ikke møtt noen enda. En mann som jeg
har hatt omtrent daglig kontakt med kjenner jeg at jeg kunne tenkt med å bli bedre kjendt med.
Han virker veldig hyggelig og jeg får et bedre inntrykk av han enn endel andre jeg har hatt kontakt med på andre nettsider. Jeg syns det virker som om vi har en god tone og han var den første til å markere min profil som interessant.
Siste kontakt vi hadde var i helgen og nå ser jeg at han ikke har svart på en melding jeg har sendt selv om han har vært logget på noen ganger i uken.
Er jeg kjempeteit som i det hele tatt tenker på dette eller kan jeg forberede meg selv på at han kanskje snart gir meg beskjed om at han ikke er interessert i videre kontakt? Kanskje jeg heller bør le av meg selv i denne saken?:)

Jeg tenkte at gutter var som Rema 1000 prinsippet; det enkle er ofte det beste. Men jeg får litt inntrykk av at mange av guttene her inne liker store, svulstige ord? Ja ja...skal pugge fremmedord og ordtak...da blir det vel bra;-)

.....og min profil? Jeg leser her at noen kvinner får så mange meldinger at de ikke har tid til å
svare på alle? Jøss, er det mulig, tenkter jeg da.....jeg får jo aldri noen nesten......?
Men "in real life" får jeg veldig mange komplimenter om både det ene og det andre, så
hva er galt? Jeg er ikke så veldig fotogen, gjør meg nok best "live", men alikevel......??

Kan noen gi meg noen tips om profilen min? Er den helt idiotisk og hva bør jeg skrive
om meg selv om drømmepartneren osv. HJELP!!!!

Vi kvinner har ingen mulighet til å se på andre kvinners profiler for å få noen tips,
så jeg trenger hjelp av dere Sukkermenn.
HVA MENER DERE SKAL TIL FOR AT PROFILEN MIN OG MEG BLIR MER ATTRAKTIV???

Er det noen over 60 på sukkerfestene? Står at det er mest 30 - 40 og opptil 50+ Er vi over 60 helt ute der?

Er det noen hobbypsykologer her? (Eller noen helt 'ekte', for den delen.)

Jeg var gjennom et brudd for en tid tilbake, og jeg var den som ble dumpet. Jeg tok bruddet svært tungt, enda min eks gjorde det slutt på en slik måte at jeg burde blitt forbannet og ingenting annet. Han var egentlig ikke verdt en eneste tåre! Men på tross av at fornuften min sa dette til meg, ble jeg mer trist enn sint, og jeg fokuserte hele tiden på alt det som var flott, fantastisk og riktig i den tiden vi var sammen (var et langvarig forhold - over mange år). Hvorfor er det sånn, at vi ofte husker de gode tingene?

Gå ned på siste rad under Post/Forum/Chat der finner dere Sukkers nye magasin. Hva synes dere?

Opplever at gutta har telefon med hemmelig nummer, er det vanlig? Har du jente det også? Kanskje jeg også bør beskytte meg mot alle de "gæerne" mannfolka?

Superbruker

Ingen svar
(mann 35 år fra Østfold) Privat melding

Da er jeg superbruker. Ganske så artig, hehe. Ønsker alle en fin helg :-)

Er den sermonielle utdelingen av kortene på matchfester med trompet fanfare og at én og én går opp på et stooooort podie imens
en uniformert sukker-soldat overrekker kortet?

Ser at Sukker har fått ny søkefunskjon på forumet. Den ser ut til å virke... !! BRA!
Overskriftene ble riktignok litt gråere og utydelige..... hmm. Ser at jeg kan velge om jeg vil at tråden skal være seriøs uten småprat eller ikke. Måtte bare velge seriøs tråd nå, for å se hvordan det kommer fram...

SÅ altså - IKKE NOE TØYS i denne tråden! :-)

1. Vær ren i ord.

2. Ta ikke noe personlig.

3. La være å forutsette ting.

4. Gjør alltid ditt beste.

Kjære akkurat deg!
Har du noen tanker om disse 4 levereglene som kan være verdt å dele med oss andre? :-)

En mann som blir Matchet med høy score... mannen er 1.70 høy, så er damen 1.80... hvor er Match hen her... damer vil vel ha mann som er høyere enn seg selv... litt irritert over sånt:-((((

KJEMI

Siste svar to. 6 nov. 2008 18:09 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym lura

De fleste profiler har med, at - kjemien må stemme... Det er også et uttrykk vi bruker sånn ellers... ja, det var en god kjemi.... nei, kjemien stemte ikke...
... jeg tenker.... og lurer på; hva er definisjonen på kjemi? Hva er kjemi for deg?
Fordi, jeg har ofte hørt etter en DATE at- joda, hun/han var veldig hyggelig, joda han/hun var skikkelig pen/kjekk.... men KJEMIEN stemte ikke. Så da lurer jeg på... hva er KJEMI? Er det hjerteflimmer og dånedippen som forventes... sånn med en gang?

Lenge siden vi har hatt en vitsetråd. Savner noe å le av. Jeg har funnet favorittvitsen min her inne, og med anlegg for teflonhjerne sier det ikke så lite at jeg fremdeles husker den. (Noen som gjenkjenner denne?

"Damen er i dildobutikken. Hun går dundt å studerer utvalget. Så peker hun på en rosa en og spør hva den koster.
195,- sier ekspeditrisen.
Damen går videre og virker ikke helt fornøyd, så hun peker på en diger en og spør hva denne koster.
495,- svarer ekspeditrisen.
Litt rastløs ser hun seg om og du kan formelig se at ansiktet hennes lyser op når hun peker på en av metall som står på disken, og spør hva _den_ koster.
Da snur ekspeditrisen seg ut på lageret å roper: "Ronny selger du termosen din??"

Hei BEGYNNER å bli LEI henvendelser som starter slik: Hei skal vi leke, hva slags Sexsuelle ting liker du etc. Er man ikke på Sukker for å finne noen å dele hverdagen med og finne kanskje den store kjærligheten???????? Begynner Søren meg å lure for å si det MILDT. Noen andre som opplever den samme dritten??????? Hilsen MEKTIG LEI dette her!!!!!!!

I morgen er det et historisk valg i USA som kan gi oss den første fargede presidenten i historien i USA....
Hva slags meninger og synspunkter har vi som er inne på sukker om dette .?

Hvem holdere DU med ...og hvorfor ???

Har nå lakt bort røyken for godt... Holdt opp i seks hele dager, uten problemer. Ved hjelp av Champix, røykeslutt piller som virkelig hjelper :-))

Men...... nå må jeg jo finne ei som ikke røyker også da..... fader å en kompliserer til livet sitt :-)))))

Ja eller nei?

Jeg trodde renslighet var en selvfølge.

Jeg traff en kjekk mann, det ene ledet til det andre. Men han ville ikke dusje etterpå.
For meg ble det helt feil. jeg liker han veldig godt, men jeg unngår nå å ha sex med han fordi jeg er livredd for at han skal ”lukte”.

Hvordan skal jeg få sakt til han, uten at jeg fornærmer han at jeg syns han bør vaske seg litt oftere, og særlig etter sex.? For jeg orker rett og slett ikke runde 2, med luktende ”gammel moro”

Jeg tenker ikke på ham, den virile som aldri har problemer, men hva skjer når mannen er i et parforhold han ikke lengre synes fungerer? Eller går på det 14. året. Har hørt at menn kan få prestasjonsproblemer. Føle seg forpliktet til å "levere" selv når ting ikke fungerer så godt lenger. Noen som har lyst til å skrive noe anonymt om dette?

Jeg og en venn satt og snakket om jenter og hvordan singelstatusen var om dagen .. Typisk gutteoppdatering da, med andre ord :):)

Vi kom etterhvert inn på at han hadde meldt seg inn på sukker.no og hadde gode erfaringer med siden .. :):)

Så etter mye "du burde bli med" og "hvorfor ikke" -argumenter så er jeg endelig innmeldt jeg også .. hehe
Stikk innom min profil (lursey) og si hei dersom du føler for det :):)

Koselig med litt nye mennsker... :)

Hei alle som har tenkt seg på sukkerfest... !!
Har fått noen meld om spørsmål om det blir noe vorspill før denne sukkerfesten ...
Har sagt at vi blir sittende litt på samme sted som siste fest, hvis det er noen som har lyst å bli med så er det bare å slenge seg på...
Dere får sende meg meld så får dere vite hvor det er ,om dere ikke var med sist :oD

(PS: Her er det ingen aldersbegrensinger ,alle er velkommen ;oP)

Er det slik er her inne at menn bare "blir borte" dersom kvinnen ikke takker ja til date etter få dager? Hvor seriøse er egentlig folk her inne?

http://www.youtube.com/watch?v=sxjocYbbdsk&eurl=http://fb.rockyou.com/facebook_apps/rywall/mediaplayer.php?width=428&height=346&tag=fb-wall-video-view&vurl=ht

Denne er sterk og gir inntrykk.......

Hei. Er ganske ny her og lurer på om dere har noen tips til hva man ikke bør skrive i første melding til noen dersom man har som formål å spre god stemning. Kan dere være så snille å dele noen av de dårligste meldingene dere har fått i denne tråden? Eller si hva dere generelt ikke liker å få forsøplet innboksen deres med?

Hei! Det er lenge siden jeg sist var forelsket, var vel i 2. eller 3. klasse og det er jo lenge siden og husker liksom ikke ordentlig hvordan den følelsen var. Følger meg ganske unormal.

Men nå har det seg slik at jeg faktisk tror noen har blitt forelsket i meg, og selv det trodde jeg var umulig, dette har forresten ikke skjedd gjennom Sukker, men håper det går greit å spørre likevel.

Det som er problemet er at selv om vi har øyekontakt etc. føler jeg ikke at det er noe der, men det vil jeg veldig gjerne at det skal være! Går det an å gå inn for at jeg skal bli forelsket, eller er det bare å akseptere at denne personen har skjebnen bestemt seg for at jeg ikke skal kunne forelske meg i? :/

Jeg har generelt veldig vanskelig for det å forholde meg til jenter og vet liksom ikke helt hva jeg skal si eller gjøre når jeg er rundt dem. Føler liksom ikke at jeg behandler dem som jenter, er liksom ikke en slik tøff gutt som løfter dem opp, fikser håret deres, flørter vennskapelig etc.

Er det noen som kjenner seg igjen? Kan det skyldes noe som at jeg mangler hormoner el.?

Gullrekka

Siste svar lø. 1 nov. 2008 18:41 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Onkel Blå

Ble så stille her inne. Ser alle på gullrekka eller?

Få høre! :-)

OPPGITT

Siste svar lø. 1 nov. 2008 18:10 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym strawberry

Si meg er det noen menn fra nordland her på Sukker, på min match liste har jeg bare menn fra østfold, oslo og sørpå... jeg tenker at sjansen er vel ganske liten for at jeg treffer en som bor så langt unna, uavhengig om man kan tenke å flytte på seg sånn etterhvert!
Finnes det noen måte å søke på fylker?
Ser ikke helt lys i tunnellen her inne nei:(

gir opp......nesten

Hei dere,
en tråd utenom main stream. For de som vil bruke toppetasjen i helga til å tenke kreativt:

1 2 3 4 6 ?
4 5 6 7 8 ?
6 5 6 9 4 ?

Du ser det når du ser det og sammenhengen er fantastisk perfekt.

Var en som klaget på lite bruk av oppslagstavlen nylig. Var inne nettopp og fant denne under kjøp og salg:

du ser på, og jeg selger
Er det et ordentlig kåt manne ben som liker kåt dame ???

Kanskje det blir mer fart på sakene der inne nå? Hva tror dere? Så useriøse og ensporede guttene her anklages for å være, så sitter vi kanskje på en gullgruve? Alle kvinner til oppslagstavlen! he he

Fant dynamitt i senga .

Rasisme??

Siste svar fr. 31 okt. 2008 19:34 (59 svar)
Skjult ID med pseudonym Hellige ku

Fordommer får være fordommer og jeg er forholdssvis nøytral.

Men stusser litt over enkelte minoritetsgruppers holdninger MOT ETNISKE NORDMENN,
spesielt på festlige tilstelninger og uteliv.

Når en minoritetsgruppe skuler på "normenn" som blir sammen med en minoritets-jente,
eller i ytterste konsekvens der familien straffer jenta, og skriker:
du aldri se på normann,
og kanskje gir "nordmannen" reprisalier og grov vold,fordi det er en normann.
og lista over eksempler er lang..

Er ikke det rassisme mot normenn.
eller er den "helliga kua " litt på tur nå.

Noe jeg undre meg veldig over:
Hva er det med mennesker som bare klager ,...er DET noe sjakktrekk liksom?
Hvem tror dere at dere får brev fra?
Greit nok at mange er anonyme,...men hva gjør det med hele konseptet her?
" Har du ikke noe godt å si, så hold kjeft" har jeg blitt oppdratt med.:-)))))
...så da tar vi den rosa sangen dere! :-)

H meei!det er veeeldig mange som ikke \"gidder\" svare engang hva er problemet?går ihvertfall å si at man ikke er innteressert.Har nettopp blitt \"superbruke r\" skulle liksom doble tjangsene for et treff.....helt tyst!bortkasta m noenedlemsskap spør du meg.Er det noen \"ekte\" menn som det kanskje går an å finne tonen med?eller er de fleste bare ute etter en \"flørt\"?

Oki, litt off sjekketopic...men det sier kanskje litt likevel?

Jeg står i køen på butikken. Mens jeg står der, står jeg og glor på altmulig...blant annet avisstativet.
Og folk plukker aviser og blader. Men så godt som ALLE, skal ha avis/blad nr 2 (ikke den forreste):
Why?

fordi:
a) den forreste er utlest (av de som har BLADD i den)
b) Så mange har kikket på den forreste, den er blitt litt "oppbrukt" - selv om ingen har RØRT den
c) den forreste er skitten (av alle som har TATT PÅ den)
?

Hm, dette skjønner jeg ikke. ;-)
Gjenspeiler det hvordan vi må ha det rene, urørte eller noe?

*Amo - tar den forreste, rufsete, utleste avisen - og får FORTSATT med seg nyhetene*

Har egentlig aldri vært borti det..Hvordan har det seg?
Prøvde å lese forklaringen under...men må innrømme at jeg ikke skjønte den...
Bare for info...jeg er ekte blond..(med spetter av grått..)
Noen som kan forklare meg?

Det er tydelig at det er damene – ikke minst de mest bortskjemte og kravstore av dem – som setter betingelsene her.

Jeg er tidligere blitt skjelt ut fordi jeg har gjort det tindrende klart at uintelligente, fjasete, utseendefikserte og generelt overflatiske damer er tvers igjennom motbydelige, og at de går rett i den virtuelle søplekassen min.

Samtidig er det ingen som reagerer når selvgode små jentunger luser ned forumet med ytringer av typen ”nesten ingen av guttene her er pene nok for meg”. En liten frøken med nesen pekende mot polstjernen vræler at hun naturligvis ikke svarer de som hun ikke finner ”FYSISK TILTREKKENDE.” Ja, det er selvsagt det alt handler om! Alle tenker jo som små fjortis-jentunger som har veggen full av popstjerneplakater og skånselløst mobber og fryser ut de stygge guttene i klassen?

For de som må ha det inn med teskje (og dem går det tolv tusen av på dusinet her inne): Jeg får høre at jeg er overlegen, mangler ”sosial intelligens” (imponerende at noen på Sukker har et slikt ordforråd) o.s.v. fordi jeg velger bort damer p.g.a. DERES EGNE HOLDNINGER OG VERDIER, SOM DE HAR VALGT SELV OG ER ANSVARLIGE FOR.

Samtidig er det helt legitimt at damene her nærmest skryter av at de velger bort menn utelukkende på grunn av utseendet – som man som kjent ikke kan så mye for.

Å sende meldinger til damer der man tydelig viser at man er opptatt av utseendet deres er fy-fy. De samme damene som ikke vil ha komplimenter for utseendet sitt, vræler om at det er for mange billedløse profiler.

Altså: Damer har rett til å være utseendefikserte og velge bort de som ikke er ”fysisk tiltrekkende.” Menn derimot skal vær så god lese profilteksten og ikke mene noe om verken ansikt eller utringning.

Det er så man får lyst til å rope på Mads Larsen.

Til de som måtte lure: Jeg har sendt en – 1 – melding til en som ikke kontaktet meg først. Og jeg tror neppe det blir fler.

Derimot vil jeg nok måtte dele ut langt flere svarte hjerter enn de 750 det har blitt hittil.

Hmmm.. Er det nesten ingen som bruker oppslagstavla ??

Gratis annonnser er vel greit , men er det noen inne å titter der?

Det var noen som lurte på det:

nå er det på tide at jeg også deler tankene mine med dere....... jeg er ikke norsk, så kommentarer om skrivefeil preller av her :-)

Jeg har vært på sukker en god stund. Jeg fant til og med en sukkerklump til meg. Takk for det sukker. Derfor ble det stille fra min kant de siste 6 måneder. Men nyskjerrig som jeg er, måtte jeg jo finne ut hvordan det går med sukkergjengen ellers. Og hva fant jeg ut......? Mange kjente nikk. Det er på en side hyggelig. Men det er også merkelig. Det er stortsett de samme som før som skriiiiiiver og svaaaaarer i forumet . Så ingen forandring der. Selvfølgelig synes jeg at det er viktig å prate eller snakke om ting. Det skulle bare mangle. Men ikke til krampen tar deg!!! Hva er målet?

Jeg har inntrykket at enkelte her er kun her for å skrive på forumet (eller svare for den del - nei begge deler!). Tanken er nær, for meg i hvertfall, at dette er livet for enkelte.

Så dem som føler seg truffet gi meg pepper. Men det er min ærlig mening. Det største mareritt mitt ville være, at noen sitter vis a vis meg ved frokostbordet og diskuterer meg i hjel om all mulig piss. Livet kan være herlig. Jeg ønsker alle en fin dag.

E

En del av oss har hatt langvarige forhold før. Hva er det som overrasker deg at du savner? Det du ikke hadde tenkt på før forholdet tok slutt? Det er sikkert lettest å tenke på forhånd hvis det er en selv som bryter ut, men prøv!

For meg var det det uforpliktende sosiale. Men det mener jeg at det var noen hjemme, eller kom hjem som en kunne veksle ett eller 100 ord med, hvis en ville. Eller ikke hvis det var det. Nå er det mer styr. Hvis en nå er sosial er det veldig forpliktende. En får besøk, går på besøk, treffes ute. Da er det eksplisitt sosialt, en kan ikke invitere folk til å lese avisen sammen og komme med oppgitte grynt over hva idiotene klarer å si...

Jeg er redd for å skuffe å bli forlatt

Hei, er du i det poetiske hjørnet og har lyst å dele noen tanker og dikt med oss andre på Sukker, så kan du legge det inn her ;)
Kanskje vi får inspirasjon og glede ved å lese andres tanker om ting og tang i verden.

Da jeg meldte meg inn i Sukker-gjengen,kjøpte jeg meg like godt 6 mndr.medlemskap i Superbruker. Dette går ut i begynnelsen av mars neste år,og hittil har det resultert i litemye. Noen bekjentskaper har det blitt,men så langt ingen date.De fleste gjensidig interessante,bor som regel langt unna. Kvinner fra samme fylke som meg,har i de fleste godt matchende tilfellene lite utfyllte profiler uten bilder. Da faller interessen fra min side i hvert fall!
Nei,jeg er til å gi opp hele Sukker og angrer på at jeg kjøpte 6 mndr.
ER jeg den fødte pessimist????

En kaffe date kan være mer virkningsfult enn man tror :)
http://www.forskning.no/artikler/2008/oktober/198734

Hei hvorfor er det så mange Menn-Gutter som ikke legger ut bilder på profilen??Fått masse henvendelser, og det første de skriver er at jeg skal logge de inn på msn, så sender de meg bilde? Ellers er det også mange som sender nr med en gang også. Jeg for min del rygger unna da, er ikke interesert å verken logge de inn i min msn eller oppgi nr mitt. Er det mange som opplever dette? Og dere menn hvorfor tør dere ikke stå frem med bilde på profilen?
Venter på svar.

Har også lurt på det samme . . hvorfor i all verden det er SÅ mange menn uten bilde?? Vi damer liker helst at dere legger ut et helt fotoalbum vi ! Det gjør at man får et visst inntrykk i hvert fall. Og-noen har ikke engang fyllt ferdig profilen sin- den ligger der som et "tomt skall". Trist-når man først legger inn profil her, så burde man gjøre jobben ferdig. Jeg kontakter i hvert fall ingen av dem-det er sikkert. Så : Moralen er: Damer vil ha skikkelig profiler - helst med fotoalbum !

Når jeg nå bare skulle bry meg med en fotballkamp på TV denne høsten er jeg glad det var kveldens. :D

Staaaabæk!!

Nettet er kommet for å bli, og ja, det er verdt et forsøk, og det er spennende.

Her er likevel noen spørsmål vi bør stille oss før vi setter i gang:

Hvem er DU i "ditt nye liv"? Hva leter du etter? Er du virkelig klar for en ny partner? Hva vil du med en ny partner?

Dette er spørsmål det er viktig å ha tenkt i gjennom i en ny livssituasjon. Bruk tid på å finne ut av livet ditt. Det er ikke en partner som skal gjøre ditt liv fantastisk.
På nettet vil vi treffe alle slags mennesker. De fleste har fylt ut standardskjemaer, krysset av for hva de foretrekker, og sagt litt om seg selv, eller absolutt ingenting!!

Det er på mange måter en lek, noen ganger med ild, fordi ansikt til ansikt med et menneske, vil vi sannsynligvis reagere uavhengig av disse preferansene, og det som ble skrevet.

Vi vil også treffe på flotte personer, og det er mange av dem, også på nett. Det er lett å bli revet med, forelske seg, bli "opphengt" i en spesiell, og så kan det bli vondt når den andre ikke henger med i like stor grad.

Gå videre, bruk erfaringen aktivt til noe nyttig. Alt som skjer kan brukes positivt for å komme videre. Noen av dem vi møter på nett har flørten på nettet som sin "hobby", de kommer ikke videre, og vil det kanskje ikke heller.

Det er trygt å være på nett, og kunne si og vise at de flørter, leter, og oppnår en viss grad av tilfredsstillelse. Redselen for å endre noe i livet blir for stor, og så blir de der. Vi må nok være forberedt på å lete litt og kysse noen frosker før vi finner prinsen.

Så, jeg ønsker oss alle lykke til!