Sukkerforum

Hei

Det er xxxxx av tråder om hvorfor ikke få svar på mail osv.
Og ja jeg er enig i alt det der, ikke lett.
Men ......

jeg ønsker egen barn... jeg har ikke barn fra før. for meg er et hovedpoeng å finne en å stifte familie med her.
er det noe i samme situasjon??

jeg lurer litt på....
jeg gikk en komplent til en mann i dag, og fikk som svar: "hehe du tuller... du har dårlig smak! "

er unormal gi en kompliment til en mann? er folk ikke spontan og naturlig? mmm...

etter på han beggynt og si mange kompliment tilbake... selv jeg synes kompliment er ikke pingpong baller. jeg kunne føler meg glad bare en en smile og en "takk som svar"

Bryllupp :)

Ingen svar
(kvinne 54 år fra Østfold) Privat melding

Hei :)
Må bare fortelle at venninnen min, som var her inne på Sukker i 9 måneder, for en tid tilbake, snart skal gifte seg.
De fant hverandre her.
Noen fler som kjenner til slike historier?

Fint :P

Siste svar sø. 14 sep. 2008 17:37 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Normalgutt

Kom over denne artikkelen.. Er dere jenter virkelig så blinde? En slesk kar med rosa jakke og solbriller på utested (!) kommer med et par selvgode, slibrige kommentarer og det er bare ut med tungen og pinch my nipples. Fint. Spennende med frekke og slemme gutter vettu, helt til dere nærmer dere 30 og vil slå dere til ro med en normal, norsk mann med stasjonsvogn, hus og ryddig økonomi. Tror det er greit man ikke kjenner "historikken" deres når man blir kjent.

http://www.klikk.no/samliv/dating/article323693.ece

Til alle gutta her inne ..
Dette kommer til å bli bra !! Mange damer !!! De gutta som kommer kan bare velge og vrake blandt øverste hylle .
Det er mange flotte damer som kommer .. blandt annet meg ;oP
Kommer du?

Det er umulig å ikke legge merke til en del skrivefeil på sukker sine sider, og en del rett og slett dårlige formuleringer..

Er dette noe folka bak sukker har vurdert å gjøre noe med?

Vet ikke helt hva jeg skal si, men er vel litt håples med hele denne greia å bli kjent og komme innpå nye folk.

Så lurer på om noen har noen ekspert tips til meg?
Hvordan holde en samtale gående og slike ting?

Kan være det er jeg som har litt for lett for å føle at folk ikke er interesert i å snakke med meg, vet ikke helt.

Etter 2-3 måneder her inne har jeg blitt mer og mer klar over at hva man skriver i første mail er VELDIG utslagsgivende for den videre kommunikasjonen - OG resultatet av den.

Hvordan går dere fram når dere skal ta kontakt med en potensiell drømmepartner i første mail?

Humor, seriøs, fleipete?

Få høre!:-)

Kanskje det bare er meg, men jeg begynner å lure på poenget med medlemskapet her inne.

Man bryr seg jo som regel med de man har en god match med, naturlig nok. Men jeg undres om de har en god match med veldig mange. Og man kan være selektiv på mer enn utseende og/eller profiltekst. Høflighet for eksempel.

Jeg har vel fått svar fra ca 40% av de jeg har sendt melding til, om jeg må gjøre et overslag. Og det klager jeg for så vidt ikke over, men..
punkt 1; Om man leser melding fra en ukjent, og finner på å sjekke vedkommendes profil, koster det mye mer av ens unike og dyrebare tid å gi tilbakemelding om at "Sorry, takk for hyggelig melding. Men, det er mulig matchen spiller oss et puss.."?

punkt 2; Man mottar en melding fra en ukjent, svarer denne og sender noen linjer frem og tilbake, hva skjedde med å bli taus som en østers? Hva faen skjedde med den tidligere nevnte høfligheten?

punkt 3; Hvor mye kan man forlange? Om en profil er uten bilde, men markert med innhold i album, oversees dette helt og holdent? Jeg fikk svar fra ei om at hun ikke skrev med profiler uten bilde, hvorpå jeg påpekte mitt album og fikk til svar at det brydde man seg ikke om i det hele tatt..

Jeg begynner å lure på hva som er spesielt med jentene på Sukker. Fra andre sider har jeg langt nær samme erfaring, der svares det oftere (selv om det kan være i mindre pene ordlag) at jeg ikke er Prince Charming. Det kan jeg leve med.
Nicket mitt er en ironisering over min kontakt med jenter jeg finner en veldig god tone med. Go figure..
Når dere sjekker en manns profil, tre og bilder, og synes det ser bra ut med enkle unntak, er det de negative unntakene som får dere til å gi blaffen fremfor å bli kjent med de resterende 90-95% av vedkommende for så å bringe unntakene på bane og kanskje avklare disse? Treet er slettes ikke dårlig, men husk at hvert blad kan nyanseres av noen få ord i forklaring..

Jenter, om en fyr kommer opp til deg på gata eller på byen.. klink edru eller kanskje lett beruset, opptrer høflig og ikke overdrevent frempå, legger dere pekefinger og langemann som et V-tegn over tunga før dere snur dere og går eller gjenspeiler dere høflighet og "belønner" interessen i det minste med et høflig avslag?

Og jo da, hehe.. jeg har tenkt tanken om at jenta jeg har denne gjensidige kjemien og klikken med faktisk ikke er her inne. Men, there's hope in a hanging snore.. ;-) Og jenter, må det krible, klaffe eller "klikke" umiddelbart, eller bruker dere noen da

Du som "undrer" på det med Match her inne. HALLO ?????? Det er jo kun en ting som gjelder her inne & på andre nettdatingsider, nemlig BILDENE. Ingenting annet. Har INGENTING å si om du/dere har 80-90 eller 100 % i Match....

Bare lurer litt for jeg er ikke av den mest aktive...Kanskje litt vel forsiktig av meg :)

Hei

Når ønsker du å få oppmerksomhet?
Hvem ønsker du å få oppmerksomhet ifra?
Hvilkem type oppmerksomhet ønsker du å få?
Hva slags oppmerksomhet forventer du å få?
Får du den oppmerksomheten du ønsker?

jeg tar en pausa nå....

jeg pleier å ha alt under kontrol, og nå har helt KAOS her.
jeg skal dra utenlandsk, i uka og finner ikke pass...

har jeg sove litte? er jeg for gammel ? eller fremdeles har tequila i kroppen??

Jeg og en kamerat tenkte vi skulle melde oss på treffet på Stratos 4. oktober, og lurer enkelt og greit på om vi må kjøpe billetter hver for oss eller kan jeg kjøpe for begge to? Det finnes ikke noe "antall" når man skal bestille.

Jeg sitter her naken (som vanlig), og tar meg i å undres over livets små nyanser av fargesprakende vidunderligheter.

Det første som slår meg er; Kanskje jeg egentlig skulle vært fotomodell? Jeg har absolutt alt som skal til, pluss litt ekstra + litt til. Indre og ytre skjønnhet, utsråling, positive egenskaper, jeg kan nevne i fleng, men det føler jeg blir å skryte av seg selv.

Spørsmålet er; orker jeg å bruke så mye energi på å glede andre med mitt vakre vesen, eller burde jeg bruke mer tid på meg selv?

Det andre som slår meg; jorden er mitt midlertidige oppholdsted, og livet på den andre siden kanskje ikke er så glamourøst som jeg skulle ha det til. Jeg har derfor bestemt meg for å ta imot de utfordringer jeg måtte møte på mens jeg fortsatt er på jorden.

Jeg er derfor åpen for forslag og nye muligheter som skulle falle ned i innboksen min.

Vet ikke om dette er et nytt fenomen eller om det har vert slik.
Det har vert innlegg her om fake profiler og utenlandske damer som har mange profiler og tilslutt ber om penger osv. Jeg har nå for tredje gang fått mail fra menn. Billedskjønne/fotomodellpene menn som snakker i så store ord at de avslører seg selv.. Her er et lite utdrag ::::Dette må jo være fake??

"i am trying my luck on this site and i hope i have found something more precious than life and that is you.i can spend all my life knowing you and i will be glad to hear more from you. If you are mine for real, I'll put you on top of my most valuable goods, my antiques, diamonds, pearls and riches; I'll put you in a glass showcase by yourself, and polish you every day, keep you glittering and I will honor, cherish, squeeze and hold you tight. At night, I'll let you carry me and place me on your pillow, right by your side, and after wards, kiss you goodnight, and hold you all through the night, and do it right. I'd give all I can to keep you.let me know if you got this mail so we can get to know ourselves the more.thank you bye for now"

Haha,, han har aldri sett meg eller snakket med meg....og vil elske meg for allid...
Dette er fra en annen nettside, men jeg har opplevd det en gang her inne.

Etter ca fem mnd på sukker tør jeg nå konstantere: Sukker er et sted med ekstremt mange desperate single!

Damer som blir sure hvis man ikke svarer på timen. Damer som ikke forstår at man kanskje vil lære noen å kjenne litt bedre før man setter vedkommende som interresant.

Synes konseptet er knall, med machtall og hele den greia der.

men jeg blir rett og slett litt stressa av hele greia jeg. Skulle egentlig ønske at man ikke kunne se at man hadde lest meldingen. Da hadde det kanskje blitt litt mindre mas og kanskje litt mer interresant å gå inn her oftere..

Tar sukker.no mye tid fra andre aktiviteter?

Tar det mye tid, middels, lite? Dette blir jo subjektivt, men ratet ut fra den tiden det trekker fra andre syssler etter din mening.

(eks på bekostning av tv, bøker, venner, søvn....)

OG

Gir det deg egentlig noe tilbake?

:-)

Det kan være utfordrende å være singel i dagens samfunn. E-post, sms, nettet og mobiltelefoner er supre hjelpemidler, men med langt mindre hjertevarme enn nære møter.
Da kan det være godt å minne seg selv om at det slett ikke stemmer at ”alle de gode er tatt”. Det er nå flere enn noen gang som bor alene...
I følge Statistisk Sentralbyrå består nærmere 40 prosent av alle privathusholdninger av én person, så det er faktisk et rikt utvalg rundt deg.

Hmmm ..dette var jo intresangt .. da er det håp alikevel da :o)

</b/ skrev:
<For all del, det er søtt med barn,
<men med tanke på overbefolkningen vi har er det
<en ok løsning med abort.

<<Smily skrev
<<Værden er overbefolket , norge er ikke det .
<<I norge synker statestikken over barn som blir født .
<<Folk velger karriere eller annet foranet liv med barn .

Nei faktisk ikke, men veksten i Norge isolert sett er mindre enn snittet i resten av verden.
Befolkningsveksten i norge ligger for øyeblikket på ca 0,7% i året og for verden ca 1,3%.
Det betyr at hvis det tallet ikke synker blir jordas befolkning fordobblet om ca 50år, Og i norge ca 100år.
Og hvis verden er overbefolket, så gjelder det også norge. Norge er jo en del av verden.

Alle problemer vi har i samfunnet vi lever i idag kommer av overbefolkning, være seg menneskeskapte miljøproblermer,
energi krise eller sult katastrofer.

********************************************************************************************************
* Denne tråden innheolder ingen fakta selv om det kan se slik ut, bare teorier. *
* Vil du ha påståtte absulutte fakta får du gå i kirka. *
* Alle meninger er velkommne, og særlig subjektive obervasjoner men også *
* selvsagt motargument. *
* OP skriver fra en manns ståsted. Jenter må gi sin versjon og/eller motarumentere/forklare. *
*********************************************************************************************************

Sukker samfunnet 1.:
Sukker jenter er delt i fire grupper. Gjengangerne, søkende nymedlemmer, sukker blinde og shop'erne.

Gjengangerne (GJ):
Jenter som har vært på sukker en stund og er egentlig mest aktive på som "lurkers" eller helst forumdeltagere.
De er også de som oftest dukker opp på sukkerfester for å treffe andre medlemmer av sukkersamfunnet.
De er søkende men er ekstremt varsomme med hvem de slipper inn i sin sfære.
Gjengangerne er oldschool sukkerbrukere som er en del av en sukker kultur eller sukker samfunn.
GJ er egentlig ikke søkende igjennom sukker og bare en uforklarlig sensasjon av superkjemi vil gi de
følelsen av at de muligens treffer noen. GJ svarer skjeldent på mail. Ofte brukt; sorte hjerter.

Søkende nymedlemmer (SN);
Vanligst de som nettopp har opprettet en profil og er mest opptatt av matchtall. fange en nymedlem må gjøres i løpet av de første
to dagene, for etter det har hun så mange tilbud at enten går over til å bli en shop'er eller en sukker blind.
SN har oppriktig opprettet en profil for å treffe den utkårede og har et åpent sinn de første 5 timene etter de har lagt ut bilde.
SN er de beste til å svare på mail. Kan ha en tendenst til å bruke gule hjerter som et arkiveringssystem, men da er de allerede
på vei til å bli shop'ere.

Nå har jeg vært med på noen av disse arrangementene.
Ender opp med å være alene og det gjør det ukomfortabelt.
Blir som å være ute med single foreldre.
Slikt at spørsmålet mitt er, hvorfor kommer ikke dere mellom 20-30år?
I tilfelle dere er med, hvilke arrangemter går dere på slikt at jeg også kan gå på de samme?

Jeg er sykemeldt 80 %, får ikke lov å drive med hobbyen min som vanligvis tar mange timer vær dag, får ikke trene eller belaste kroppen, og har ingen ekstra penger.

Hva kan jeg egentlig drive med? Er så lei så lei, og må faktisk bare gjøre noe snart....

Hva gjør jeg?

Her om dagen oppdaget jeg en kollega her inne! Vi kjenner hverandre ikke så godt men det har faktisk begynt å føles litt flaut å møtes i kantina. Jeg vet ikke om hun har sett meg her inne, men jeg vil tro det da vi har match på 92...!

Er nysgjerrig men kan liksom ikke klikke meg inn på hennes profil i frykt for å avsløre meg selv!! Heller ikke noe alternativ å gå bort til henne i kantina og si at kjenner henne fra sukker ?!

Synes dette er ekstra følsomt da vi omgås opptil flere ganger daglig og sjansen for blikkontakt er høy!

Har pendlet ut og inn fra sukker det siste året og for hver gang jeg kommer på igjen så merker jeg at jeg har blitt mer og mer kresen?

Har jeg ikke først oppdaget en fin jente så finner jeg noe "galt" med henne sammenlignet med en litt mer inreressant. Så finner jeg enda noen "feil" med denne sammenliknet med neste osv.....

Slitsomt! Sier til meg selv at nå får det være nok, men klarer ikke å komme ut av loopen.

Enden på visa = ingen "gode nok" på sukker =intet håp på sukker = tilbake til virkelighetens verden med tradisjonell sjekking?

Noen andre som har det sånn??

De fleste SKRIVER en er utadvent og SOSIAL.
LIKER å møte å bli kjent med nye folk.

Nå er det andre gang jeg blir kontaktet av noen som bare forsvinner i det øyeblikket jeg sier, joda jeg har barn...... Det er bilde av barna mine i profilen min. Det står ettertrykkelig "har barn" svart på hvitt..Når de attpå til gir deg røde hjerter, tror man jo at de faktisk har lest profilen før de setter på de hjertene, det ville iallefall jeg gjort. Vel disse 2 jeg snakker om som jeg tror har forsvunnet oppførete seg på en skikkelig dårlig måte. De kontakter meg, så bryter de samtalen mitt i der jeg er i ferd med å snakke om barna mine, og kommer ikke tilbake. Viss de vil avslutte samtalen er det høfflig å unnskylde seg for deretter å avslutte samtalen. Blir samtlen brutt, kan man skrive en melding etterpå og si at det var leit........Det har med ryggrad å gjøre. Jeg vil ikke ha menn som oppfører seg slik, men lurer på hvorfor det finnes menn som sier de har høy utdannelse som kan oppføre seg slik.
Finnes det ingen høfflige menn igjen??? Er det en udødd rase????

Prolaps...

Siste svar on. 10 sep. 2008 22:19 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Smertulf

Vell, etter lengre tid med skikkelig hodepine og nakkesmerter (over et år), fikk jeg idag svar på MR, cervikalt prolaps...
Gått til manuell terapuat i 3 måneder allerede, med diagnose dårlig musklatur i nakke og ømme muskler. Ikke blitt noe særlig bedre... Jeg har ikke hatt noen typiske prolaps symptomer, som utstårling i arm og sånt, bare vondt i hele området og hodet. Derfor var dette gansket uventet egntlig...

Hodepine hver eneste dag, og smerter i nakken hele tiden. Ridd aktivt i mange år, nå får jeg ikke lov å sette meg på en hest.

Får jobbe 20% for syns skyld, og glad for det. Legen sier dette ikke er farlig, så lenge jeg orker å ha det sånn. Noe jeg ikke gjør.

Noen som har erfaring med dette?!''

Skal til nevorkirurg for å vurdere videre, men det tar tid...

Er litt redd og lei det skal være sånn her resten av livet, orker jop ingen ting, hovedsaklig på grunn av hodepine...

Stadig leser jeg:

Mann 50 søker kvinne 30-40.
Mann 45 søker kvinne 20-35.
Mann 30 søker kvinne 40-50.

Så slår det meg:
Hva med livserfaring og ulikt ståsted i livet?
Hva med ønske om familie?
Hva med den gode samtalen og deling av tanker og følelser?
Hva med hun som statistisk sett kanskje vil bli enke relativt tidlig?

Jeg lurer rett og slett på hvordan dere menn (og kvinner) tenker, jeg. Er alder virkelig bare et tall? :-)

Virker på meg som om gutta her inne er så desperate etter å få mye respons og mange svar fra damene.
Jeg for min del trenger bare ett svar jeg, hvis det er DET svaret!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Etter benkeforslag i en tråd mettet med misantropi og pessimisme ble det besluttet å starte en ny tråd, hvis formål (og begrensning) er

- Å gi utelukkende positive tilbakemeldinger om andre medlemmer, dog anonymisert -

Følgelig skal det ikke være anledning til å komme med negative betraktninger, til tross for at de fleste nok har opplevd det diametralt motsatte av hva som kommer frem her. Så kan man kanskje reagere på negative innspill med å ignorere disse fullstendig. Om dette fortoner seg som helt meningsløst, så er det helt fint. Formålsparagrafen må vel tolkes til å skulle avskjære muligheter for innlegg som ”bra tiltak”, ”herregud så teit” og tanker om alt annet som også er positivt her i livet, det må jo være en hel del det også.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Dette er bare en chattetråd fordi jeg trenger noen å sitte på taket og prate skit med i kveld. Denne tråden slettes nok i morgen! :-)

Noensom har startet på sesongen enda....?
Har du i så fall noe godt å anbefale som drikke til, tenker da primært på hvit eller rød vin...
Kanskje du har en liten godbit og dele med oss andre...:)

Hvor mange var det som var på Mamma mia- singalong i Trondheim? Jeg var sammen med ei venninne, men synes det var dårlig oppmøte? Og de som var på puben var jo opptatt med å prate flere og flere sammen?

Jeg er en snill trivelig gutt med mange gode egenskaper.
Jeg oppfyller de fleste av kravene i profilene til jenter, med unntak av å være høy og mørk.
Jeg har god jobb og god inntekt, er flink med barn og har ingen skjelletter i skapet.
Jeg er en catch i følge mine venninner og venner kjærester.

Hvordan skal jeg få dette frem i profilen uten å være skrytete?
Hvordan får jeg dere jenter til å fatte interesse og møte meg, slik at jeg får vist frem hvem jeg egentlig er, og ikke bare en samling med ord og noen overfladiske bilder av meg på en og annen fjelltopp?

Hjerter?

Siste svar ti. 9 sep. 2008 20:52 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Single

Hvor står det beskrevet om farger og slikt på hjerter? Jeg finner det ikke? Gule hjerter? Svart? Jeg skjønner ingenting jeg.

Jeg skrev et lite notat på oppslagstavlen om at jeg synes dere mannfolk er veldig trege til å sette hjerter og evt sende meldinger.

Jeg har selv satt både gule og røde hjerter på flere, men får jo ikke noen "tilbakemelding" i form av et hjerte. Er det ikke det som er meningen med disse hjertene? Det er jo hjerte for "ikke interessert" også, og såpass tåler vi kvinner å få beskjed om. Det er faktisk bedre å vite hva dere synes enn å ikke vite.....

Det ender jo da med at jeg ikke tør å starte en chat eller sende en melding til vedkommende fordi jeg ikke vet om han er noe interessert i det hele tatt, om han gidder å chatte eller ikke. Og da sitter jeg her og kikker bare og er igrunn like langt, og får ikke konktakt med noen.......og det er JO IKKE DET SOM ER MENINGEN, VEL??

Hvorfor kan det ikke være sånn at får man et hjerte så setter man et hjerte tilbake, uansett??

Hva mener dere?? Anyone??

Viva la Vida

Siste svar ma. 8 sep. 2008 23:21 (64 svar)
Skjult ID med pseudonym timmi_81

Den nye cd'n til Coldplay er bare super, spesielt 'Viva la Vida', den får meg i så godt humør:-) Den anbefales på den sterkeste. Bare prøv du bli hekta;-) Noen andre som har en glad og super sang som de koser seg med om dagen?

Et sted hvor man rett og slett bare kan prate om slikt og ingenting.

Hvis noen har løst og tørr er det jo berre å hive seg utpå dypet, el hoppe i det med begge beina. Hva enn man foretrekker.

Som noen? andre damer ønsker jeg meg en handyman, men hvordan iallverden slår man kloa i en og beholder'n? Hva er det som skal til for å fange interessen til en sånn?

skal starte frisørsalong men sliter med å finne riktig navn....
men har funnet 2 navn....kom gjerne med forslag:)
lokalet er min bestefars gamle "snekkerbu" og kom da fram til frisørbua...?
så har vi navnet Rapunzel.....

Hva passer best?
¤ frisørbua
¤ Rapunzel

=)

Den vanligste av alle Sukker-klisjeer er den om ”uhøytidelighet” eller ”selvironi.” Ingen vil visst være ”selvhøytidelig”, og partner skal i hvert fall ikke være det.

Hvorfor er dette så viktig? Hvorfor er ”selvhøytidelighet” blitt en slags sosial AIDS?

Folk er ”selvhøytidelige” hovedsakelig av to grunner:

1):
Fordi de er blitt krenket. Mennesker som opplever ringeakt, mobbing etc. over lang tid blir opptatt av å verne sine egne grenser. I stedet for å møte dem med krav om ”å ikke ta seg selv høytidelig,” burde man – vi, jeg, dere – være empatisk nok til å sette seg inn i hvordan de ”selvhøytidelige” faktisk har det. Holdninger av typen ”jeg svever rundt i min egen lille lykkeboble og gir blaffen i alle som ikke er like heldige som meg selv” er faktisk ren menneskeforakt, og ikke det minste attraktivt.

2):
Fordi de er eksepsjonelt begavet og vil noe med livet sitt, og ikke legger skjul på det. Gnålet om selvhøytidelighet blir dermed en variant av en viss beryktet lov: ”Du skal ikke tro at du er noe...” Vi kjenner resten av regla. Den er, i lett omskrevet form, gjennomgangstemaet i svært mange av Sukker-profilene.

Sukker-menneskene dyrker altså sin egen middelmådighet og overflatiskhet, og gir blaffen i alle som maler med rikere og mørkere farger på den mentale paletten. Denne holdningen er ikke bare frastøtende, den er grøssende kjedelig. Hvis det er så viktig med humor og ironi, hvorfor leser jeg ikke EN virkelig vittig og velskrevet profil? I stedet virker det som om det er en slags spammerobot som gjentar det samme skvalet ordrett fra gang til gang: ”God porsjon selvironi” og blablablaaa. En form for språklig muzak, med et refleksjonsnivå som knapt ville gått an i en Sputnik-låt.

Mitt spørsmål er: Er det ”danskebåtsegmentet”, de mest ufølsomme, fantasiløse og ressursfattige blant oss, som her har kastet seg over tastaturet? Eller er ALLE, på og utenfor Sukker, like totalt overflatiske?

Fornuften er en ensom ting – sa Fredrik Stabel.

Men hvor ensom?

Jeg har så lyst å ta meg en ferie nå utpå høsten, og har egentlig ingen jeg kjenner som bare kan dra sånn plutselig avgårde 2 3 uker. Så jeg vurderer å reise alene. MEN, jeg er livredd for å reise alene, tenk om det blir skikkleig asosialt, at jeg ikek trefefr noen hyggelige mennesker osv. Jeg har alltid reist masse med venner, og føler meg tryggere på alle måter da.

Men så er det det at jeg har lyst å utfordre meg selv litt, ved å faktisk gjøre noe jeg er redd for. tenker på Mexico/thailand noe sånt. Og der er det jo relativt sosialt... Men, jeg vet liksom bare ikke om jeg tør...

Noen som har noen erfaringer med dette?!

Heisann GUTTER!
Lurer på hva slags undertøy dere foretrekker på jenter?
Selv har jeg kommet over g-string fasen, og går for Bjørn Borg minishorts (hotpants) fordi disse er utroooolig behagelige og stilige. Truse som i bestemorstruse kommer jeg derimot aldri til å bruke:P

Jeg føler liksom det at bjørn borg boxere ikke er sexy eller forførende osv, men jeg gidder ikke gå i g-streng fordi disse gnager og er ekle. Bruker kun gstreng i spesielle tilfeller :P

Hva mener dere gutter? :) Nyskjerrig!

Denne siden er jokoslig og fin, og jeg har vert medlem her en stund. Men synes det er dumt at det ikke eksisterer en mulighet til å bli kjent med de andre single jentene også. Noen andre som synes det?

Leste en kronikk i Dagbladet der forfatteren, en kvinne i slutten av 30-årene, fortalte bakgrunnen for at hun valgte å få barn på egenhånd. Bl.a. skrev hun:

"Jeg har alltid håpet, men aldri trodd på, at jeg ville treffe en mann. Derfor skaffer jeg meg nå barn på egenhånd. Jeg har vært i utallige diskusjoner om livssituasjon. De fleste av mine venninner sier alltid «jo, men du treffer selvsagt noen»! Mens jeg standhaftig parerer med at jeg håper jo det, men det gjenstår å se. Jeg tviler sterkt på om jeg faktisk treffer noen jeg tror jeg kan klare å leve med resten av livet. Og ikke minst - noen som kan holde ut med meg. Det finnes en singelstatistikk, og det kan jo godt hende at jeg er en av dem som er skjebnebestemt til å opprettholde statistikken? Jeg ser ofte det hvite i øynene på venninnene mine når jeg lanserer denne teorien. De har ikke tenkt over denne sjokkerende muligheten. "
(Hele kronikken finnes på http://www.dagbladet.no/kultur/2008/08/30/545245.html)

Selv mener jeg ikke lykken er betinget av barn, men jeg tror det kan være starten på en demografisk endring; flere single, ressurssterke alenemødre med donorbarn, flere menn uten barn, og en haug med mennesker som forbli single gjennom livet.

Er det noen her som tenker det samme?
Synes det er så mange (ikke bare på nettet) som virker så sikre på at en dag står Han/Hun der bare, i all sin perfeksjon.
Men det kan jo være man da venter på tidenes blåmandag når man en dag våkner gammel og grå og skjønner at veldig mye av det man ville dele med en kjær er forbi?

Og hva er best hvis man ønsker familie/barn; å settle for en partner less than perfect, eller vurdere denne muligheten (for oss som har en livmor)?

Det har vært oppslag på nettet og snakk om det på radioen i det siste:

Folk er utro på nett!!

Det sies at folk ser det som en lettvin måte å være utro. Det er mange som lager profiler på diverse sider selv om de er i et forhold.. de råder folk til å være åpen om å flørte på nett til partner ..
Altså: Hvis du driver med noe du ikke kan fortelle partner om , er det utroskap.

Hmmm . Er det utroskap??
Å flørte på nett ...? eller er det det samme som å flørte med en på byen ?... greit å se , men ikke røre .... vel det er jo ingen som rører noe hvis det er på nett.
Jeg har vært innom den nettsiden som det står om på nett og var overrasket over mengden menn og damer som var i et forhold og var ute etter noe mer.

Hvor går grensen på hva man kan akseptere i et forhold av flørt ??

Jeg var på Cafe Opera omkring 19:20. Jeg gikk opp i annen etasje som det stod, men om det var noen andre fra Sukker der var det umulig å vite. Det var ingen uvanlig stor samling folk ved noen av bordene. Jeg prøvde meg frampå med å spørre ved et par bord om det kanskje var her det var folk fra Sukker? "Hæ?" "Sukker dott enn-o." Etter to forsøk orket jeg ikke å bli stående som en idiot lengre. Jeg spurte i kassen om de visste noe. De satte på Abba, men det brakte heller ikke fram noen, så jeg kjøpte bare en pannekake og ventet på å se noen klare tegn på hvor resten av gjengen var. Til slutt ventet jeg på å se om det var noen som reiste seg for å gå klokken 20:30. Ikke? Neivel. Jeg gikk i alle fall til kinoen selv.

Jeg hadde fått meg billett til bakerste rad på KP2 klokken 21:15. Ingen tegn til den varslede allsangen der heller. Jeg så i alle fall ikke noe poeng i å fortsette tilbake til Cafe Opera etterpå.

Jeg vet ikke om folk regnet med at alle kjente hverandre allerede. Jeg trodde at noe av poenget nettopp var å bli kjent.

Du er visst en Mr Enten Eller du , Mr X. Går det ikke an å være selvhøytidlig samtidig som man er selvironisk ? Ekskluderer det ene det andre? Noe jeg personlig synes er det verste som finnes, er mennesker som generaliserer eller ser ned på andre mennesker som prioriterer annerledes eller lever et annet liv enn det man gjør selv.

Hva er "danskebåtsegmentet" ? Jeg tror jeg forstår hvilken type mennesker du sikter til. Er ikke det hyggelig da, at noen mennesker hygger seg og danser og synes det gjør livet verdt å leve? Jeg prøver også å krydre min tilværelse med ting jeg setter pris på, som å lese bøker, gå i teater eller se en film. Det er aktiviteter jeg setter pris på, men jeg synes ikke dermed at det er noe mer verdifullt enn mye andre mennesker gjør for å koble av.

Alle typer mennesker er viktige for å få til et mangfold av impulser og meninger. Vi trenger ikke bare en åndselite av intelektuell overklasse som skal sette en mal for hva som er viktig for å gi livet mening. Toleranse og inkludering er viktige stikkord å ha i bakhodet mens vi går gjennom livet, og prøver å gjøre livet godt både for oss selv og andre.

Jeg skal prøve å gi deg et råd Mr X. Bare vær selvhøytidlig, men bitterhet og forakt for andre gjør ikke deg lykkelig. En venn av meg sa en gang: " Jeg prøver å være slik at andre skal ha det godt i mitt selskap" Ta med deg den videre.