Sukkerforum

Ignorert

Siste svar to. 28 mai 2009 17:18 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym unggutten

Er det flere enn meg som har det slik at når de skriver en mail til en annen person så ender de opp med at status på mailen i utboksen er "lest", men får ikke noe svar, ikke en gang et uhøflig svar a la "Hvorfor sender du meg en mail? Gå ut i skogen og dø"? Tar vel egentlig bare 5 sekunder å gi et avslag der de sier "Takk, men jeg tror ikke det kan bli noe mellom oss" eller noe i den duren der.

Flere som har det samme problemet?

Nå trenger vi en liten lattertråd igjen, det er altfor mye seriøsitet ute og går ;)

Er det noe som alltid har engasjert oss og som alltid kommer til å engasjere, så er det det som foregår i halmen mellom både 1, 2 og flere :D
Det jeg nå er ute etter, hva er det flaueste og morsomste du har opplevd i halmen?

Kjør på, og åpne latterdøren i de norske hjem :)

Tips til damene før sukkerfest :o))

1. Skrubb leppene forsiktig med skrubbekrem eller en myk tannbørste.
2. Legg god fuktighet på leppene og la det gjerne trekke inn litt før du fortsetter.
3. Legg et tynt lag foundation slik at du får en god og nøytral base. Sveip over med litt pudder også.
4. Marker leppekonturene med en god lipliner. Eventuelt kan du bruke en god, tynn pensel og selve leppestiften.
5. Påfør så leppestiften med børstestrøk fra midten av leppen og ut.
6. Kyss en serviett slik at du kvitter deg med overflødig leppestift.
7. Legg til slutt et tynt lag leppestiftlag på dette igjen. Det gjør at fargen sitter enda lenger.

Alle kan bruke rød leppestift, men det er viktig og teste seg frem til den fargen som passer deg. Hvis du har tynne lepper, bør du unngå en farge som går over i brunt eller burgunder. Det kan få leppene til å se enda mindre ut

Det verserer noen stygge rykter om at jeg fyller 40 år i dag, og jeg føler at det er best gå ut å bekrefte disse.... :-)

Det er litt rart.... Jeg var som liten lenge sikker på at jeg kom til å gifte meg før jeg ble 25, og få de barna jeg skulle ha barn før jeg ble 30. Jeg skulle aldri skille meg, og ha mange dyr. Svært lite har blitt som jeg har tenkt meg det. Det betyr ikke at jeg ikke har satt pris på livet slik det har blitt så langt. Det er bare å ta til etterretning at "noe annet" kan være vel så bra. Og at det som regel er nytteløst å ha for rigide forestillinger om hvordan ting skal være... I livet som i kjærligheten! :-)

Jeg må bare få fortalt hvor morsomt det er å lese statuser på facebook og msn når Manchester United ligger under I CL..HAHAHAHA:)

Sjekkemarkedet flyter over av slitte klisjéer, fra pick-up lines til avslag. Fyller de fortsatt en funksjon, eller er de blitt for slitte? Noen som har suksess med å bruke dem?

I mine øyne er den mest slitte og intetsigende av dem alle "Det er ikke deg, det er meg." Uansett hvordan man ordlegger seg når man legger frem denne meldingen, vet begge parter at det er bullshit. Hvorfor er det så vanskelig å si ting rett ut? Hvorfor tyr vi til disse standardfrasene?

Er ny på diskusjonsforum (selv om jeg har vært sukkermedlem en stund), og ser det er en del gjengangere her inne. Det jeg lurer på er om dere faste skribenter makter å avslutte "forholdet" til forum og sukker, hvis dere får en kjæreste? Tror kanskje dere vil savne det ganske så mye.....hehe

Hvor er du? Ventet lenge på deg:) Flere som lurer på det samme eller???

Sleskhet!

Siste svar on. 27 mai 2009 22:54 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Townshend

Ganske standard spørsmål, men er sikkert fler som sliter med det samme ;)

Er ganske ny på nettdating, og støter på ett problem hver gang jeg prøver å skrive en førstemelding til en jente.

Føler at uansett hva jeg skriver så virker jeg så slesk, med tanke på de mest sansynlig 100 andre sleske gutta som har skrevet "Hei, fin profil, msn?" osv :p

Noen av dere jentene som kanskje har noen tips til hva man ikke skal skrive i en førstemelding?

ps, jeg er en 20år gammel gutt, og ikke veldig slesk :D

Finnes det en magisk grense som sier når det for seg selv er best å begynne å ha sex og innlede i nye forhold etter et endt et?

Kompis som sitter i en situasjon der han dater flere jenter, og har et par xer og veninner som han kan ha random sex med, det "vi" lurer på er da om det er smart for han å begi seg ut på dette føret? eller om han bør vente med å innlede flørt og romanser før et viss tidspunkt har gått? han savner jo xn enda og har sikkert ville gått tilbake om det var mulig..

hva mener dere?

Det snakkes mye om hvor viktig det er å ikke virke for ivrig, for desperat - eller virke for lett tilgjengelig.
VIktigheten av balanse, av å dyrke jaktfølelsen synes essensuell for at noe skal fungere og være interessant.

Men hva med tanken på det du kanskje gikk glipp av fordi du aldri turte å være helt DEG? Hva tenker du om dette? :-)

Ok......jeg er en dame i begynnelsen av 30 årene.
Ser for meg at fremtidig kjæreste er endel eldre enn meg....40 pluss.
Rett og slett forde det er de faller for.
Som mange andre er jeg glad i sex,og vet hvordan jeg like det...he he,
og de mennene jeg har datet som er i aldersgruppen jeg søker,ser ut til å ha litt "problemer" på det område.
For det første har de hatt mindre sex-lyst enn meg,og også problemer med varigheten på seansen.....

Ikke verdens undergang selvsagt,helt ok,men blir vanskelig når man er såpass forskjellige.
jeg vet at damer får større sex-lyst med årene.....
men når dabber mannens??
Og visst sex er viktig for meg i et forhold,bør jeg da se meg om etter menn på samme alder-eller er det fremdeles håp??
Mener ikke å kritisere menn over 40 her så det er sagt,men lurer.....
Er glansdagene i senga "over" etter fyldte 40...eller har jeg bare vert uheldig med de mennene jeg har truffet?

Nå hr jeg vært singel i åtte måneder, har i løpet av denne tiden ikke truffet noen jeg har syntes er interessante, og har derfor gått like lenge uten nærhet. Dette har gått ganske greit, men har i det siste merket at jeg higer etter oppmerksomhet og nærhet. Føler meg nesten litt desperat:P
Jeg har en kamerat som jeg treffer ett par ganger i året da han kommer til hjembyen. Han har lenge vært interessert i meg, men jeg har alltid tenkt at han ikke er min type. I helga etter en lang og koselig fest endte vi opp hjemme hos meg. Vi hadde fantastisk sex, og det var overhodet ikke kleint å våkne med han mens han holdt rundt meg. Heller tvert om ganske deilig:)

Jeg har tidligere ikke hatt problemer med å skille mellom sex og følelser, er ganske frisluppen og synes man skal ha det gøy:) (Kanskje det at jeg har blitt eldre påvirker at jeg endrer meg på den fronten. ) Problemet mitt er nå at jeg ikke har klart å slutte å tenke på ham siden han dro. Siden vi hadde så bra sex er det selvfølgelig en del dagdrømming rundt det tema:P , men jeg føler meg og nesten litt forelska. Det er flere måneder til han kommer tilbake, og jeg gleder meg allerede. Tror dere dette er en "falsk" forelskelse, noe jeg føler fordi det var etterlengtet og den første etter bruddet? Jeg tror vel kanskje det selv, men vil gjerne ha noen innspill da jeg ikke har lyst å evnt ødelegge vennskapet på noen måte.

Jeg er en "ung" mann på 57 år.Min hustru gjennom 23 år fant ut at ekteskapet var bortkastet. Ok, det var litt brutalt, men jeg kan leve med det.
Så her står jeg da, litt naken og 57 år gammel. Barna er jo forlengst dratt fra rede. Så hva er min fremtid? Jeg har kjøpt ex'en ut av bedrift og Barna er fornøyd, bedriften min er ikke så fornøyd. Men det går seg til over tid.
Dette er de enkle fakta og som ingen gidder å bry seg om om.
Men jeg som mann , bedriftseier, står litt alene

nr

Har vært superduperbruker her inne i en ukes tid nå, og har fått et skred av henvendelser, og har bitt meg merke i et par ting:

Inntrykket jeg har fått, er at de fleste som er her inne er mer fokusert på "å bli forelsket" enn å finne en evt drømmepartner/kjærste/one-nighter etc...

Klart at folk har forskjellige intensjoner og slikt, men for å dra alle under en kam, er dette inntrykket jeg har fått.

At hele opplegget blir en "katt og mus" jakt som gjør at man lever seg litt inn i en boble, der jakten på følelsen blir enormt større enn det å faktisk finne det man vil ha. Dette kombinert med at flere her har dårlig selvinnsikt, så kan det bli en farlig kombinasjon som ender i hjertesorg. Hater å si det, men det er faktisk det inntrykket jeg sitter igjen med. Dog, det er flere herlige kvinner her inne, så dette er noe jeg skriver som en generell bemerkning.

For min del, er jeg her dels for å eksperimintere litt, og dels for å holde alle dører åpne. Fokuset mitt ligger i å ikke forvente seg noe, men heller se hvordan folk er, og ta ting som det kommer, og det har fungert utmerket så langt.

Hvordan ser DU på dette?

Har nettopp sett over profilene på matchlista mi, og kom over en som fikk meg til å tenke. En mannsprofil uten bilde og nesten uten tekst, alt som står er noen få ord om drømmedama (søt, ung og hyggelig). Han er 40, men søker damer fra 16 (!) til 26 år. For meg fikk dette ham til å bli fullstendig uinteressant! Satte sort hjerte på ham jeg, får bare ekle assosiasjoner!

Hva tenker dere? Er det ok med så stor aldersforskjell?

Noen tar langhelg, andre skal jobbe på inneklemt dag.... Men "alle" har sikkert tenkt å finne på noe moro i forbindelse med helgen.... Fortell, fortell.... Eller gi lyd om andre ting du har undret deg over i løpet av uken....

Fjasing er TILLATT.... ;-)

Jeg fikk barn relativt sent i livet,og har en på ungdomskolen,og en i siste klasse på barneskolen.
Nærmer meg 50 år,og opplever at interesserte "beilere" blir fullstendig tause når jeg opplyser om alderen på barna mine
Hører rett og slett ikke mere fra dem.

Er det virkelig så vanskelig å date en jente som fremdeles har forsørgeransvar?
Hva er dere redde for?

Tenner menn på damer i uniform,,? eller ''skremmer'' den meire,,?
Lure litt på det ;))

Dette er et spørsmål til personer som mener at det er viktig at den første meldingen inneholder særdeles original tekst: Hvorfor?

Jeg har selv noen hypoteser:

a) Det første møtet bør være magisk, og den beste måten å sikre dette på er å bare svare på magiske meldinger.

b) For å slippe unna lange dialoger med kjedelige personer, kan den første meldingen brukes som en indikasjon på hva som er i vente.

c) Avsender betaler for mottakers tid ved å vise at han selv har investert tid i sin egen lingvistiske prestasjon.

d) Det er rimelig å ha veldig mye høyere krav til hva som blir sagt på Sukker enn på T-banen.

Det er kanskje lett å se at jeg ikke sympatiserer med noen av disse synspunktene. Hvis noen sender så lite som "Hei, hvordan går det?" til meg, tar jeg det for gitt at hun har lest profilen min og kommet frem til at det er en god mulighet for at vi passer sammen. Det vil ta enda et par utvekslinger før vi vet om dialogen flyter eller tanker, rett og slett fordi man ikke har noen form for "connection" tidligere.

Her kan alle skrive om ein ,,eller fleire posetive ting om seg sjølv,,eller andre som har gjort noke spesielt posetivt som du setter pris på :o) Vær posetiv,,det er snart sommer og vi kan nyte livet :o)

For at en person skal vurderes som kjæresteemne, og ikke bare venn/inne/knullekompis?

Det berømmelige IT? Og hvordan merker man det, når man absolutt liker noen andre i tillegg og fortsatt ønsker kontakt med vedkommende?!
Hva skal til for at du finner en person så alright at du går hen og forelsker deg?

Jeg er langt over middels interresssert i musikk. Det er jobben, hobbyen og livsstilen min. Musikk er jo veldig viktig for mange, men få kvinner skriver noe særlig om det i profilen. Jeg liker Kate Bush, Led Zepplin, Pink Floyd, Tori Amos osv + klassisk, jazz, worldmusic osv. Hva liker dere?

Leste boken for ti år siden, og fikk ikke noe ut av den, men leste den på nytt nå nylig. Da ga den meg masse, ble helt forelsket i boken og kunne ikke legge den fra meg. Vet ikke om dette er stedet man spør om dette, men det er noe som opptar meg, derfor spørsmålet over!

Er det noen her som har vært i Fransk Polynesia (Tahiti/Bora Bora)?

Hei alle sammen. Det nærmer seg årets Roskilde festival. Er det noen her inne som skal dit, og har lyst å ta en øl i løpet av festivalen så si gjerne fra!:)

Dette er en tråd for dere og meg som er her for å flørte og fjase litt

har du vær i antalya?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym zacha

kan du gi meg noen tips til hva jeg burde se der?

takk ;-)

Her om dagen fikk jeg høre av en sukkerbit at jeg ikke tar standpunkt i forhold til saker og ting! :-)

Det fikk meg til å tenke: Er det egentlig viktig å ta standpunkt og mene tydelig og bestemt om det meste?

Hva mener du?

13 år...

Siste svar sø. 24 mai 2009 10:23 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym kykeliko

http://www.youtube.com/watch?v=L49-c3LEdtI

Hei jeg er ny her. Problemet er at jeg er superbruker for en måned men jeg får ikke sett på mer en en eller to profiler så får jeg ikke sett på mer. Noen som har det samme problemet med dataen sin?

I dag her jeg sett to manns profilbilder der man bokstavelig talt kunne se det hvite i øya på dem. For ikke si kritthvite. I skarp krontrast til knallblå øyne - så azurblå at man skulle tro de var tatt rett ut av en Hellasreklame...

Er det folk her som flikker på bildene sine her, tro?

Hvis jeg slår av maskinen og slår på igjen så får jeg kanskje sett på en eller to profiler før den stopper igjen. :( Noen som kan HJELPE?

Er det komplett umulig å skrive til en jente på Sukker uten at henne skal tro at man liker henne? Innimellom er det noe jeg kommenterer på en profil, uten at jeg er noe spesiellt interessert i jenta. Etter noen mail idag fikk jeg

"Ikke kødd da, det er selvsagt noe ved min profil som vekker din interesse. Ellers hadde du da ikke giddet å skrive."

Før jeg ble svartelistet. Uten å ha gitt noen som helst inntrykk av at jeg er interessert i henne eller noe. Iallefall ikke med meningen.

Er jeg den eneste her som kan finne på å skrive til noen uten å være interessert?

Jeg lurer på disse sukkerfestene, er det mest de yngste som er der, eller er det eldre også?
MVH. jente kvinne dame på 50 som er ny her. Takknemlig for svar.

Hei
Det er et ord som går igjen. Hvor en faktisk om en tenker sg om kan betyr: Ja jeg har flere menn/damer jeg dater. Så du må sjønne du blir en av ballene. Den ballen som blir liggende igjen er den jeg vil ha.
Men kan så klart også bety at en er en aktiv person hvor det skjer mye.

Det er jo en kjent sak at flere sender ut meldinger til forskjellige. Hva gjør dere når dere plutselig får svar fra mer enn en person. Når en skriver med flere. Og dem virker bra alle sammen. På forskjellige måter. Det kunne vært fristende å tatt det ene fra den andre og noe fra dem andre. Så hadde en kanskje hatt the one. Hva gjør dere? Og hvordan vet dere om det er riktig? Hva om det var et dårlig valg? Hvordan går en tilbake til en av dem andre? Hvordan fungerer det? Vedlikeholder dere? Hvordan?

Jeg kjøpte superbruker saken her for noen dager siden, kanskje ikke for å treffe noen damer i det hele tatt, men ha noe å gjøre på natta, kanskje litt samtale.

Nå er jeg fullt klar over at man må ta kontakt selv og sånn også, men Sukker lover jo en viss økning i henvendelser, hvor er dem?
Jeg mener, det er ikke det at profilen min er dårlig eller noe, men siden jeg kjøpte superbruker, så har hele _2_ personer vært innpå profilen min! Synes detter litt, vel ja, trassent.

Hva jeg tenker

Ingen svar
(mann 35 år fra Buskerud) Privat melding

Jeg syntes det var morsomt og riktig beskrevet av personen som legger fram fasene, nettsiden viser bildet og hvor du bor. Vi mennesker er ikke så enkle at 10 punkter forteller deg om det kan bli et forhold eller ikke. Et punkt tror jeg har veldig mye å si, økonomi. Jeg skulle ønske at vi hadde mer tillit til hverandre, vis begge likte bilde, avtalte de et sted å drikke kaffe eller noe lignende. Etter kaffe besøket vet man om det blir flere møter eller ikke, utseende er jo på plass.

tenke deg å bli sammen med en mann som ikke har noe særlig utdannelse? Som er postbud, taxisjåfør, bussjåfør, budbilsjåfør, trailersjåfør, renovasjonsarbeider, renholder, bagasjehåndterer, butikkansatt, selger, bartender, utkaster.... etc.?

Jeg spør fordi jeg legger merke til at - av naturlige årsaker - kvinner i min aldersgruppe (30+) her inne ser ut til å være gjennomgående ganske så 'realisert' når det gjelder utdannelse og jobb.

Er det 'turn off' om du går inn på en profil og det viser seg at karen har et 'lavstatus-yrke'?
Ville det være et problem eller en 'turn off' om det viser seg at du tjener mer enn han?

Svaret kan jo være "Det kommer an på personen", og det er nok et bra svar, men *kommer man* så langt her inne på Sukker? Eller hopper du glatt videre når en slik ting (eller lignende) dukker opp i profilen, fordi man lett kan gå til 'nestemann på lista' her inne?

Har disse mennene dermed større sjans IRL, der man kanskje blir kjent med personen først?
Eller teller ikke dette så mye?

(det er vel en sjans for at man får forskjellig svar for hver kvinne som svarer her, men tenkte det var et tema verdt å ta opp)

Jeg vurderer, men må sjå ann penger og barnevakt....

Skulle vært gratis inngang for oss som må komme med fly og bo på hottell......

Ja da er 17 mai vel overstått og jeg håper alle har hatt en strålende feiring :)

Noe av det jeg synes er stas med 17 mai ,er å titte på alle de kjekke mannfolka i bunad !!!
Hva synes dere andre ? Er bunad turn-on eller turn-off ?

Og til gutta,hva synes dere om bunad på oss jenter ?

Er det virkelig ingen som finner hverandre her på sukker.no ?

Har hatt et langt opphold herfra, men ser at de samme ansiktene er her inne ennå ... :-D

*Koselig*

Hehe..

Sjekka opp ei jente på byen . Fant ut at det var mye mere effektivt enn å sjante her på sukker...

Er folk for beskjedne til å finne folk andre steder ? Oddsen for å møte noen andre steder som en liker er større konkluderer jeg.

Tror jeg skl droppe henne jeg er med nå . Det har vært noen koselige måneder .. Får vel søke trøst i sukker.no .. Møter sikkert noen koselige jenter her inne.. Men som det vanlige er -- så blir det vel med det, inntil det dukker opp ei jeg liker IRL. =)

Dette var merkelig. Har gått en tur i skogen idag og sett på Matchtrærne, pornobladene vekslet fra rødt til gult på de fleste.
Husket ikke i farten hva jeg selv hadde satt opp og ble litt forundret når jeg så at jeg lå på andre hakket fra venstre med "Mindre Viktig".
Altså temmelig lite interressert.
Tenkte at kanskje damene nå om dagen tok sterk avstand til porno og flyttet siktet helt til venstre og satte til "Viktig".
Stor var derfor forundringen når de trærne jeg hadde kikket på nå hadde fått blodrøde pornoblader.

Er virkelig jentene interressert i porno i dag eller er det kun for å tekkes det motsatte kjønn???

Ops!

Siste svar fr. 22 mai 2009 19:06 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Kay

Hei...
Jeg har et spørsmål... egentlig til alle...
Det er jo en greie dette her at man skal "spille" dating...
Jeg tror jeg akkurat har gjort en stor blunder i spillet.
Jeg er ikke den som venter på svar når jeg liker noen, jeg kjører på... er det kjent som "innpåsliten"?
Hva om man virkelig liker noen og har den oppfattning av at den man møter på sukker virkelig liker deg og?? Må man da vente "obligatorisk til den andre svarer på en melding"?? eller er det greit at man legger seg selv langflat?? Både på godt og vondt??
Jeg personlig mener det er bedre å være ærlig fra starten, men hva mener dere andre??
(ps... nå inngår ikke dette i å sende masser av meldinger til en som aldri svarer...)

Dette er noe jeg har tenkt på, hva ser dere på hos det motsatte kjønn og hva tiltrekker dere??

Jeg oserverer at mange menn skriver på profilen sin at de har fått høre at de er sexy:) Så bra da!!!
Jeg har imidlertid møtt et par av disse mennene, og kan ikke si jeg synes de var sexy i det hele tatt.

Konklusjonen min blir derfor: Kommer an på øya som ser, og på den berømmelige kjemien:)

Hva mener dere andre??

Har vært her inne i det såkalte "søte" element et par mnd. Har sett masse herlige damer som jeg godt kunne tenke meg å bli kjent med og evnt møtt for en date etterhvert. Jeg tar meg god tid til å lese profilen deres, sender hyggelige mailer som også gjenspeiler ting de liker å holde på med eller interesser de har. Stiller gjerne spørsmål slik at de enklere kan svare tilbake osv, legger opp til en dialog eller samtale. Ja, jeg har bilde i profilen min. Jeg er passe direkte og overhodet ikke slibrig i måten å kommunisere på, men prøver å gjøre meg litt interessant utover det å forelle at man liker vedkommenes profil osv.

Problemet er at jeg får uten unntak ALDRI svar. Jeg ser i utboksen min at de har lest mailen og ser i besøksloggen at de har vært innom og tittet på min profil. Jeg følger opp den sendte mailen etter et par dager og spør om de har sett mailen osv osv og at det hadde vært hyggelig med et svar, selv også om jeg av en eller annen grunn ikke skulle være av interesse, det er en helt ærlig sak. Det er lov med et høflig avslag, det tar ca 22 sekunder å sende en mail i snitt. Men nei, fortsatt ikke noe svar. Jeg ser at disse jentene ligger online og er tilgjengelige via chatten, men de er tydligvis ikke interessert.

Det jeg lurer på er hvorfor er de her inne egentlig. Vasser de i så enorme mengder av sinnsvakt gode tilbud av menn som er så mye mer interessante enn en vanlig fyr som meg at de regelrett overser og sletter henvendelser, eller gidder de rett og slett ikke. Er det sånn at hvis man ikke ser ut som en modell og flekser muskler og ikke har seiling som interesse, så ligger de bare å venter på at det ene tilbudet skal overgå det neste osv osv. ? Er de blitt så blaserte og arrogante av dette hvite stoffet (sukker) at de driter i normal folkeskikk som å svare på henvendelser. De skriver i profilene sine at det viktigste for dem er en god kommunikasjon i forholdet. Akkurat, men mailutveksling er ikke kommunikasjon det altså?? Kjenner at jeg har tendens til å bli litt frustrert pga dette. Håper det ikke bare er meg, men at det også er noen andre der ute som kanskje sitter med noe av den samme følelsen? Tar gjerne i mot råd og kommentarer på dette. Takk

hurra-nå er jeg med. ble superbruker igjen inatt, etter flere mndr. uten. hovedsakelig for å bidra her inne, for jeg har vært innom forumet titt og ofte. og lest og ledd og blitt provosert. men dere er så søte og fine. jeg blir litt småglad i dere, scorpio, snupp og alle andre. er jeg rar? sikkert. men sånn er det med den saken. kan hende jeg blir tøff nok i trynet til å ikke være anonym her en dag. men et skritt av gangen. ha en strålende dag kjære medmennensker!

Virker det forlokkende når gutta skriver at de er glade i turer i skog og mark og camping og fisketur?