Sukkerforum

Jeg bruker en del tid på å finne menn jeg virkelig vil skrive til på Sukker. Flere ganger har jeg opplevd å få et begeistret svar fra disse mennene. De skryter av både profilen og bildet mitt, og mener til og med at vi passer sammen. Etter min neste melding, blir det bom stille. Jeg ser at mange menn her på forumet etterlyser at kvinner "i det minste kan gi et svar". Selv blir jeg veldig skuffet når jeg får ETT svar. Null svar ser jeg på som et ærlig uttrykk for manglende interesse. Det kunne heller ikke falle meg inn å skrive et begeistret svar til noen jeg ikke ville ha videre kontakt med. Hvis man bare har tenkt å skrive en gang, må det i så fall være en melding som uttrykker nettopp det: takk for meldingen din, men jeg ønsker ikke videre kontakt. Eller noe i den dur. Det er jo høflig og helt i orden å skrive. Men det er det visst ingen som tør.

"Er det slik at man blir skremt av et for pent bilde? At det blir for uoppnåelig for mange?"
Svaret er ja - når det er sagt er det er ordtak som sier; "Utenpå blank, inni krank" hvilket ofte stemmer. Selv har jeg eksempler på damer et tilsynelatende vakkert ytre, men så fort de åpner munnen faller kursen drastisk og det ytre var ikke lenger så vakkert som først antatt. Jeg anter det er her uttrykket "Skjønnhet kommer innenifra" - noe ikke bare mindre pene mennesker sier.
C'est la vie!

Noen som har peiling på hundeadferd her inne?

På den siste skituren min traff jeg på en hund som tydligvis hadde luntet litt fortere enn det eieren kunne stå på ski, og det så ut til at den midlertidig hadde kommet bort fra eieren så den tok følge med meg et stykke i steden for.
Dyregæærn som jeg alltid er, hilste jeg på hunden, og den svarte med å logre så hele bakenden svaia... og... gjett hva... han viste tenner?? Det skjedde hver gang jeg hilste på den og tok kontakt: vilter logring og vise tenner. Jeg ble såpass forfjamset at jeg lot være å klappe den.

Så lurer jeg på, var dette en veldig forvirret hund, eller en veldig klok hund som har fortstått at alle mennesker viser jo tenner når de hilser på (altså smiler) så hunden har ganske enkelt adoptert uttrykket?

Siden det er ganske så mange hundeeiere her inne, så lurte jeg på om det er noen som har en teori å komme med?

Hvis du ut fra en profil fikk greie på at en person ikke drikker alkohol, ville det vært en grunn for deg å ikke kontakte vedkommende?

Er det noe negativt ved å ikke drikke alkohol som dere (ikke andre) synes? Drar man automatisk andre slutninger?

Valget sto mellom en som ikke drakk, og en som drakk, hvem hadde du valgt?

Suksess på sukker kan sammenlignes med salg av et hvilket som helst annet produkt. Det handler om å lede ønsket kjøper gjennom en mental prosess for å gjøre en beslutning om hvorvidt det tilbudte produktet virker å være verdt kostnaden ved det. På engelsk, en "marketing funnel". I dette tilfellet er det deg som skal lede kjøper gjennom denne prosessen, som på Sukker består av noe sånt som 7 trinn:
1. Sikre oppmerksomhet/kjennskap til profil
2. Etablere interesse (besøke profil)
3. Etablere dialog (sende beskjed og motta svar)
4. Sikre gjentagende dialog (flere beskjeder sendes begge veier)
5. Vurdere om man er interessert i å møte vedkommend (denne prosessen kan starter på et tidspunkt mellom steg 2-4)
6. Avtale date
7. Faktisk gjennomføre date

Dette i seg selv er ikke særlig interessant, men mer spennende å skjønne er det hvor flink man er på de ulike stegene. Etter en uke på Sukker med testing gjør jeg meg følgende refleksjoner om egne resultater:

1. Her er det lite man kan gjøre uten
2. Vanskelig å bedømme hvor stor oppmerksomheten har vært da jeg ikke har noe referanseramme. Har hatt ca 100 besøkende og noen par som har tatt kontakt med meg.
3. Har sendt melding til en god del, og 80-90% svart tilbake innen første dagen. Taktikken her er selvfølgelig å skrive noe litt morsomt, holder meg langt unna den klassiske "synes du virker som en søt og interessant jente"-fellen. Føler meg ganske sikker på at dette også er det eneste riktige.
4./5. Her starter problemene. For det første er det ekstremt få av jentene her inne som skriver morsomme svar tilbake, og spør relativt kjedelige spørsmål som "hvor kommer du fra?" eller "hva driver du med?". Eventuelt har man bare fått et svar uten invitasjon/spørsmål tilbake (men da tar jeg jo hintet). Har prøvd å fortsette en frekk/morsom dialog med noen, og skrevet seriøse svar med andre, uten helt å komme frem til den vinnende taktikken.

Er det flere som kjenner seg igjen i "funnelen"? Og hvilken dialog er det som fungerer best for dere i fase 4? Må man virkelig begynne å greie ut om seg selv? Og hvor mange meldinger frem/tilbake før man avtaler date? Andre som har erfaringer fra hva som funker/ikke funker på de ulike stadiene?

jeg har problemer for å finne den rette gaver til min spesiell venn.

han har 44 år..,er glad å gå på tur i skøgen,liker å lese og har bestemt at han skal bli en ungkar "forever" hehe...

Er det noen her som har noen forslag?

Er det bare hos meg eller er det flere som opplever at det er mer stille her inne på Sukker nå i desember? (Tenker ikke på forumet). Opplever selv langt færre besøk på profilen, færre brev, færre flørt....

Savner brev....

nå begynner det å bli kaldt

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym august

ønsker meg ei goood og varm dame jeg
så jeg slipper å kjøpe mer ved denna vintern

har jo ikke råd til å bruke opp penga på ved
nå i disse finanstider

Hei ,jeg er ganske ny her inne, og jeg lurte på om det er noen uskrevet regler om hvordan en kommer i kontakt med det motsatte kjønn på sukker.
Er det noen oppskrift for hvordan du kommer i kontakt med en jente her inne?
Er det vanlig at jenter tar kontakt og leverer ut hjerter, eller er det guttene som må gjøre dette i de fleste tilfellene?
Hvis en jente har vært inne på profilen min, kan jeg da forvente at hun sender et hjerte eller skriver en melding hvis hun er interessert, eller må jeg ta det som en selvfølge at hun er interessert og sende henne en melding eller hjerte hvis hun har vært inne på profilen min?
Hva hvis hun har vært inne flere ganger?
Hva er beste framgangsmåten, først hjerte(for å se om hun er interessert) og deretter melding, eller gå rett på en melding med engang?

Hovedspørsmålet er vel om det er en form for likestilling når det gjelder initiativ her inne?

(Mine kommentarer i parentes)

”Forskere har oppdaget at menn med en vanlig genetisk ”mangel” (mangel? – dette representerer en normal genetisk variasjon..) er langt mer skeptiske til ekteskap, selv om de har barn med sine partnere.

Vitenskapsmenn hevder at genet – som er linket til .. hormonet vasopressin, kan forklare casanova-tendensene.. (Tidligere har)dyreforsøk har vist at vasopressin påvirker muldvarpers evne til å være monogame.

Svenske forskere undersøkte arvestoffene til 500 tvillingpar, som alle var i langvarige forhold, og hadde barn. Enkelte var samboere - andre var gift. Mennene og kvinnene fikk en haug spørsmål om sine forhold, og svarene ble sammenlignet med deres genetiske profil.

Forskerne oppdaget at effekten av ”rundbrennergenet” bare gjaldt menn med to kopier av den skurkaktige ”334”-formen av AVPR1A genet.

Vasopressin blir produsert i hypotalamus .. (Hormonet) blir lagret i hypofysen .. (men også i andre deler av hjernen.. : “In recent years there has been particular interest in the role of vasopressin in social behavior. It is thought that vasopressin, released into the brain during sexual activity, initiates and sustains patterns of activity that support the pair-bond between the sexual partners; in particular, vasopressin seems to induce the male to become aggressive towards other males”)

Alle disse mennene (med to like kopier - "homozygote") innrømmet at de hadde vansker med langsiktige forpliktelser. De var også i langt mindre grad gift, til tross for langvarige forhold med både ett og to barn involvert.

Som trøst til kvinner som er bekymret for om kjæresten bærer på ”rundbrennergenet”, ... dette genet er bare en liten del av kjærlighetsprosessen – det er mange forskjellige ingredienser i et lykkelig forhold. Sex for eksempel, og her er de evige ungkarene (ofte) noen racere

(Konklusjon fra studien: "The relatively small effect size of the AVPR1A polymorphism on traits tentatively reflecting pair-bonding in males observed in this study clearly does not mean that this polymorphism may serve as a predictor of human pair-bonding behavior on the individual level. However, by demonstrating a modest but significant influence of this gene on the studied behavior on the group level, we have provided support for the assumption that previous studies on the influence of the gene coding for V1aR on pair-bonding in voles <8muldvarper) are probably of relevance also for humans.")

90 prosent i skatt

En liten gutt ønsket seg virkelig 1000 kroner, og ba til Gud i ukevis, uten at noe skjedde. Til slutt valgte han å skrive et brev til Gud for å be om 1000 kroner.

Postvesenet mottok brevet, som var adressert til "Gud, Oslo", og besluttet å videresende det til statsminister Jens Stoltenberg. Statsministeren moret seg virkelig over brevet, og videresendte det til Kristin Halvorsen med beskjed om å sende gutten penger.

Kristin Halvorsen synes 1000 kroner var i meste laget for en liten gutt, så hun sendte 100 kroner.

Den lille gutten jublet da han fikk pengene, og han satte seg ned og skrev et takkebrev til Gud: "Kjære Gud, tusen takk for pengene du sendte meg. Jeg har forresten merket meg at du sendte det via regjeringen, og de drittsekkene trakk 90 prosent i skatt!"

Noen forslag?

Hvor mange ganger skal dette sies her : DET ER KUN BILDENE SOM BETYR NOE HER INNE. Det hjelper ikke å klage over hvorfor ingen svarer deg da.... Om du har 99 eller 72 i match har INGEN betydning...... Ser en ut som ett juletre så får man ingen svar.. hehe Enkelt & greit...

DinSide
"Menn vil gjerne ha yngre kvinner, og jo eldre gubbene blir, jo yngre kvinner vil de gjerne ha. Kvinner på sin side, vil gjerne ha eldre menn - men når damene blir eldre og mindre fruktbare, vil de gjerne ha yngre menn."

Ikke så veldig overraskende, men

"Slik får du napp på nett

Forskerne har studert i alt 400 annonser. De har sett på hva annonseinnrykkeren sier om fysisk attraktivitet (egen eller ønsket attraktivitet hos det motsatte kjønn), ressurser (egne eller ønskede ressurser hos det motsatte kjønn) og alder (ønsket alder hos det motsatte kjønn: yngre, lik som egen eller eldre)."

http://dinside.no/helse/sex-og-samliv/andre-saker/de+vil+ha+yngre+kvinner/art796778.html

For dere som måtte lykkes : )

men jeg synes den er verdt å få med seg alikevell!:-o)

http://bewareofthedoghouse.com/videoPage.aspx

Hei!

Min første tråd her og jeg er en fersking på sukker! Jeg er veldig nysgjerrig på hva dere jenter har å si om slik oppførsel som jeg kom utfor i dag, og håper på innspill om hvordan jeg tolker det i forhold til hvordan jeg BURDE tolke det. Prøver å finne ut hvordan jeg skal forholde meg til situasjoner her ettersom det hele foregår på internett. TAKK!

Jeg tok kontakt med ei jente og kom inn i en skikkelig god samtale og hun synes tydligvis at jeg var morsom. Jeg fikk tanker om å be hu med ut. Det var dag 1.
Dag 2 LESTE hun den siste meldingen jeg hadde sent dagen før og var pålogget i timesvis uten å svare. Jeg sente en melding der jeg sa med munter tone at den siste spøken min tydligvis ikke var så morsom alikevel. Etter en times tid svarte hun og sa hun var så opptatt med å svare på andres meldinger, at de svarte så fort og hun da også svarte med en gang. Videre sa hun at hun var overasket over så mye positiv feedback på sukker og hun sa at det ikke var meningen å gi meg inntrykk av at hun hadde gitt meg opp. (Det var dumt å bry seg i det hele tatt, jeg vet, men hva har man å tape tenker jeg).
Jeg sente nok et svar der jeg latet som at jeg ikke synes det var kjipt å bli lest og lagt til siden i køen av meldinger hun tydligvis måtte ha fått, og svarte med munter tone på et spørsmål hun også hadde med i den siste meldingen.

Jeg regner med grunnen til at muligheten for å se om de andre har lest meldingen din er så du skal kunne "ta et hint" lettere.

Men i dette tilfellet er jeg usikker. Allikevel synes jeg det er totalt idiotisk å ikke bare kunne sette folk på uinteressant når det faktisk er slik det er. Kan ærlig talt si at jeg ble brått skuffet og såret av henne når hun sa det hun sa. Er det bare jeg eller er dette totalt på jordet? Kanskje bare "totalt på internett"?

- Skal jeg reagere på at hun igjen gjør det samme og ikke svarer selvom min mail igjen er lest og hun er pålogget i timesvis?
- Sette hu på "svartlista", og håpe at hun forstår at JEG synes det er dust.
- Gi faen og "stay positive" vente i dagesvis på svar og håpe hun til slutt innser jeg faktisk er verdt litt oppmerksomhet?
- Samme mynt: Ikke svare henne om hun sender meg svar igjen, bare lese den.

Vi har alle vært på den typiske kaffe/tea- daten ...
Har du problemer med å finne på noe annet ? Eller er det noen som har gode forslag på en litt andeledes date ?

Noen eksempler :
Tur langs Akers elva
Gå på teknisk museum
Norsk folkemuseum på Bygdøy
spille bowling
dra på fotball kamp
konsert
stand up
ta båten over til nesodtangen for å se oslo fra et annet perspektiv
Gå tur i skogen
Bingo

Disse passer best på andre årstider :
Sykle til sjøen
plukke sopp
gå på epleslang
Fisketur til et skogs vann

Hei, nå har jeg vært medlem en stund (vi prater nesten ett år), så hvorfor ser jeg knapt nye fjes her inne, har snart ingen å kikke på!!Ja ikke at jeg har vært innom alle, men kun de som er interessante for meg og med matchtall fra 90-95. Bør jeg gå ned på kravene til drømmemannen min her inne??

Tips til bra filmer, gjerne grøssere/thrillere/komedier, tas imot med takk.

Forstår du hvordan du skal fylle ut skjemet?
Hvor ofte endrer du og kjører ny match?

Er mange fremmedord ute og går i ulike media på nettet og i f.eks. diskusjonsspalter. Her er en liste på noen og en alternativ forklaring på disse...

Intolerant = innmari tolerant
Permanent = vedvarende hårfasong m/lim
Permanentspoler = permanent vha. høy spenning
Hjemmepermanent = hjemmekjær
Navlebeskuende = mennesker med fetisj for navler
Treningsnarkoman = uerfaren narkoman m/ambisjoner
Bildebank = noen som får bank pga. sitt bilde
Ironi = det å stryke
Selvironi = det å stryke ens egne klær mens man har dem på seg
Hårsår = sår eller skader på det enkelte hårstrå
Misunnelse = det at man feilaktig unner noen noe
Kjærlighet = Fra dansk: glad i likhet

;-)

Forslag til flere?

JEG FIKK FRI FRA JOBB I DAG !!!
Jeg ska vaske huset og begynne med kakebaking.... Hvilke sorter av julekaker bruker du ???
Hva er din favoritt ... ??

Har en deilig serinakake oppskrift :
150g margarin
125g sukker
1 pisket egg
1ts vaniljesukker
1/4 ts hornsalt
ca 3-4 dl hvetemel .... til deigen er fin

Må ligge minst 4 timer i kjøleskap( helst et døgn)
Lag runde kuler og klem de ned med en gaffel ...
Pensle med egg og strø over kokos
stekes i 10 min på 180-200 grader
lykke til :o)

Flere oppskrifter på julekaker mottas med en stor takk .... !!

Sitter her med et spørsmål etter 2 dater på kort tid...
En kan jeg snakke med, vi har samme interesser og er avslappa sammen. Men den fysiske tiltrekningen er nærmest ikke-eksisterende...
Den andre er motsatt... fysisk tiltrekning så det holder fra begge parter, er trygge og lekne med en gang... men har ikke så mange felles interesser og må jobbe litt for å unngå pinlige pauser i konversasjonen...

Så det jeg spør meg selv om er om jeg bør satse på alternativ 1, og håpe på at det fysiske kommer etterhvert? Eller gå for alternativ 2, og satse på at vi snakker lettere sammen etterhvert?

Er nemlig ikke naiv nok til å tro at om jeg bare leter videre vil jeg finne en der kjemien er perfekt fra første date:-)

Derfor søker jeg innspill fra dere, kanskje deres erfaringer kan gjøre valget lettere for meg?

Noen forslag til flere vers på julebordssangen?

I disse førjulstider er det jo julebord over alt, og gir gud og hvermann en legitim grunn til å drikke seg bort med mer eller mindre gode kolleger. Har du forslag til flere vers i denne uhøytidelige julebordssangen i denne førjulstid?

Julebordssangen

Melodi: Glade jul

Julebooord, julebooord
kolleger raver i år som i fjor
Hit de kommer for nok en rølp
Fra firmaets avdelinger hver eeen tølp

Lønna i baren de speeenner
Penga i lomma de brenner

Julebooord, julebooord
Flekkete dress, tiss på lissesko
Røyke og hoste litt lungeblo'
Promille på det dødelige, da er'u go'

Lønna i baren vi speeenner
Penga i lomma de brenner

Julebooord, julebooord
Fylleskrål og jævlig lyd
Blanke never i sjefs mellombord
Sekretæren bakfra over kaffebord

./.Evig er dagen derpåååå ./.

;-)

HALLO.....................

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Match

Hvor mange ganger skal dette sies her : DET ER KUN BILDENE SOM BETYR NOE HER INNE. Det hjelper ikke å klage over hvorfor ingen svarer deg da.... Om du har 99 eller 72 i match har INGEN betydning...... Ser en ut som ett juletre så får mann ingen svar. hehe Enkelt & greit...

Google Chrom krasjer ca 8 av 10 ganger, når jeg forsøker å delta i diskusjoner eller skrive til noen Sukkervenner.
Virus? HJELP!!

avstand...

Siste svar lø. 6 des. 2008 17:11 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym mafalda

jeg tror at jeg har truffet en potensiel kjærester!
han er romantisk og jeg er realist.- problemet er avstand.
jeg kan ikke se han når jeg vil . Er kjempe frusterende å ikke kunne få en klem når man vil.-
hvordan kan få det til å funke? eller må ikke kontakte han lenge?

Fant denne på nettet , og husker det gikk en diskusjon om hva menn foretrekker ... hehehehe
Her er fakta ;oP :

Ønsker du mer moro i livet, ser det ut til at å farge håret blondt vil gjøre susen... Forskere ved Nottingham Trent University har nemlig funnet en forbindelse mellom seksuell aktivitet og hårfarge. Studien viser at kvinner som farger håret blondt er mer seksuelt aktive enn sine musegrå medsøstre. Forsker Dr. Mark Sergeant og hans kollegaer hevder at blonde kvinner har mer selvtillit og at de derfor tar oftere initiativet til sex.
Hårfarging er svært vanlig, og gjør håret mer glansfullt og spennende, i tillegg til å kunne endre folks utseendet totalt. I vrimmelen av fargevalg, er det imidlertid de lyse variantene som slår best ut på skalaen over selvtillit og tiltrekningskraft på det andre kjønn, viser undersøkelsen.
Etter å ha studert 205 kvinner i alderen 25 til 66 år, fant man ut at over halvparten av kvinnene i studien, farget håret sitt for å bli lagt merke til av fremmede, venner og kollegaer.
Kvinner som farget håret blondt oppga i større grad enn de som ikke farget håret at de ikke hadde problemer med å ta opp krav om lønnsforhøyelse på jobb, fremsette klager, eller be noen ut på stevnemøte. Både selvtillit og humør var bedre, i tillegg til at de følte seg mer attraktive og seksuelt tiltrekkende. Mye av grunnen til den økte selvtilliten blant de eldre kvinnene, var at de følte seg yngre etter å ha dekket sine grå hår.

Bare en positiv opplevelse som kan deles med alle

Hingsty gikk fra arbeid i ettermiddag og ute på parkeringsplassen
møtte han en "sukker-venn", som tviste seg å arbeide i bygget bortenfor og bruker samme
parkering. Som sukker-folket flest pratet vi selvfølgelig hyggelig avslappet
og positivt, som kotyme på sukker, selv om iallefall jeg har hatt enkelte ytringer her inne.

Hingsty har også møtt andre medlemmer og i andre tilfeldige sammenheng og som også har pratet om alt og ingenting.

Bare litt synd at det ikke var en matchende kvinne som dukket opp av intet med samme avslappede småsnakk,
men kanskje hun dukker opp i neste sving.

Ønsker alle en fin forjul

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=555112

Politiet ønsker en løsning med å sette ut alarmer på sentrale steder i Oslo sentrum, slik at folk lettere kan varsle politiet hvis de ser noen som utøver vold eller man selv føler seg utsatt. Videokameraer skal da rettes mot området volden utøves og politiet skal aggere raskere og ved å få handlingene på film vil gjøre det lettere å ta voldsmisbrukerne.

Er dette veien å gå?

jeg er syk, forkjølet.... noen råd?

Jeg ser at mange mammaer har bilder av sine barn her på sukker (-gjelder kanskje også pappaer?) . Er det nødvendig??

Barna har sannsynligvis ikke bedt om denne profileringen og det gjør deg heller ikke mer attraktiv. Det er helt fint at du har barn, men det er DU jeg har lyst å se og bli kjent med.

Beskytt barna, og forøvrig; ikke koble dem inn før du har gått inn i et seriøst forhold!

Trenger trøst!
Jeg har vært inne å Sukker nå i et par månder. Har brukt tiden godt, men liksom ikke funnet en jente jeg virkelig har trua på.... og det har føltes litt rart å sende meldinger til profiler som "bare er helt ok" og ikke toppers;-)

Så, i forrige uke skjedde det noe helt utrolig; Jeg fant en profil jeg umiddelbart kikka skikkelig på! Jenta var pen og hadde humor...og vi hadde 94 i match! Jeg skrev til henne med en gang og markerte henne som interessant....endelig skrev jeg mail med ektefølt glede og innlevelse! Jeg hadde fått tilbake troen på at sukker funker!

Noen timer senere fikk jeg svar! Hun var veldig interessert (markerte meg med hjerte!) og det var tydelig at hun hadde oppfattet humoren i min mail. Vi var liksom på nett med en gang;-) Jeg ble veldig glad! Utrolig glad og spent! Nå begynner det, tenkte jeg! Alle disse timene med profilsøk skal endelig betale seg! Så, jeg sendte en ny mail med tilsvarende innhold som den første...

... og dermed ble det helt stille!!!??

Nå har det snart gått en uke uten svar og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? Kan noen trøste eller komme med noen gode råd? Skal jeg sende henne en ny mail der jeg spør hvor hun ble av eller skal jeg play it cool og vente....?

Hilsen "frustrert som fy!"

Tom for pickup lines?

http://atvs.vg.no/player/?id=19744

Er det såååå vanskelig å finne noen her egentlig ??? er ikke alle ute etter å finne en eller annen ?
Synes det er håpløst når halvparten av gutta her ikke er over x'en!! kanskje greit å finne ut det før du innleder en annen dame i livet ?!? Så nå er det snart jul og da er det lov å ønske seg hva som helst!!! Jeg ønsker meg èn over 180 høy og som er klar for og ha det moro. trenger også å være kosesyk!!! men HELT ferdig med tidligere damer!!! hehe ... over og ut!

Pen eller vakker?

Hva er best folkens?

Jeg mener hvertfall: Litt mindre pen og heller en vakker personlighet. Dette er jenter som tenner meg fordi dem har en evne til å ikke spille på utseendet sitt men personligheten. Det fenger meg og gir oppmerksomhet.
Pene jenter, såkalte BABES har jeg hatt kontakt med andre steder. Dette er jenter som jeg mister interessen fort ofor og ofte gir dem svært lite av seg selv i et forhold.
Når en pen jente ikke har noe å gi så er det nesten bedre å slippe ha kontakt med dem. Dette er min mening!

kyss...

Siste svar fr. 5 des. 2008 13:54 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym zacha

Slik mennesker er forskjellige på andre måter , så kysser også alle forskjellige.

hva slag kyss gir du ??? hva kan det si om deg som person?

HUSK: kysse og klemme gi nærhet, intimitet og lidenskap i forhold.- er du enig?

I fjor bestemte jeg meg for å ta tak i livet mitt og gjøre noe bare for min egen skyld.

Jeg kjøpte større leilighet..Med 2 ungdommer i huset,.....Trengte jeg det...
Begynte å trene på Elexia for alvor........Jeg trengte virkelig det...
Fikk meg ny jobb.Gud så gøy!.......Dette trengte jeg virkelig.
Nå skal jeg vidreutdanne meg mer også.....Puh,trenger jeg det?

Meldte meg inn på Sukker.no.....Trengte jeg det?
Jaaaa....med så lite tid tilovers er dette en fantastisk mulighet...

Hva har du gjordt det siste året ,som er bare for din egen skyld?

Er det greit å spise sau selv en ikke er en ulv?

Når en ser de samme menneskene her inne over laaaaang tid, bør det ikke bety at folk har urealistiske forventninger i forhold til en partner?

Jeg trenger litt hjelp her.

Noen som vet om Elixia opererer med angrefrist etter inngått avtale?
Jeg har ikke betalt noe ennå, bare skrevet under.

Anyone?

Hjerter

Siste svar to. 4 des. 2008 19:30 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym hjerte

Hva er poenget med å markere en person med et hjerte, når man så i neste steg ignorerer hjerte og melding tilbake?

Hørte at flere og flere velger pinnekjøtt på julaften, og hvis dette stemmer må jeg få rompa i gir kjøpe et par kilo før det blir tomt:)

Så dette er vel en liten meningsmåling for å se hvor fort det blir tomt.
Hva spiser dere på julaften?

Noen som kan fortelle meg hvorfor jeg ikke klarer å holde liv i basilikumen?
Noen ganger har`n forlatt de levende allerede før matposene er stablet inn fra bilen. Andre ganger kan det gå nesten en uke før siste bladet er garantert råttent.
Har forsøkt alle varianter av tilvenning til lys og temperatur, alt fra sjokkbehandling (tåler`n ikke dette er det dårlig kvalitet) til det mest skånsomme gradvise. Alle varianter av lyssetting er prøvd. Alle varianter av vanning og tørkeperioder er prøvd. Omplanting er prøvd.
Gressløken, timianen og oreganoen lever. Riktignok i litt vissen og høstmatt utgave, men det er liv. Men basilikummen er kl 07.38 idag nok en gang erklært stein dau.

Tips og råd?

Det jeg ønsker meg til jul er min drømmekvinne.

Hun skal:
Ha langt mørkt hår
Være pen, men ikke søt
Ha en formfull kropp med passe store flotte faste bryster
Ha en fast og fin, rund og litt større en normal rumpe.
Ha en whiskystemme
Være egenrådig og vanskelig å ha med å gjøre,
men kan samtidig være redd og ha behov for to sterke armer som kan holde henne.

Hvis mulig, så ønsker jeg henne pakket inn i en snerten nissekjole.

På forhånd takk

Ps. jeg har forsøkt å være snill i år og det er tanken som teller ikke sant?

Her kommer en liste over hva jeg har lært av min tid på sukker:

1. Ikke ha for høye forventninger
2. Send masse meldinger og vær aktiv, men ikke forvent mange svar
3. Svar på meldinger du får, selv om det er avslag du gir. Det sparer alle for venting og usikkerhet
4. Bruk hjerter som de er ment som, dvs å gi komplimenter og signalisere at du ønsker kontakt- ikke som bokmerker
5. Følg opp hjerter du sender med en melding
6. Følg opp hjerter du mottar med en melding, dersom du er interessert, ikke sett kun et hjerte tilbake, og spill kostbar
7. Spar tid ved å markere uinteressante med sort hjerte, det kan føles kjipt å gi dem, men du er ikke her for å ta hensyn til andre en deg selv. Dessuten, å gi sorte hjerter til en du ikke kjenner bør ikke gi mottaker nevneverdig knekk i selvbildet.
8. Svar positivt i meldinger, men vær deg selv
9. Når kontakt er opprettet ikke mail, sms, chat for mye, Det tapper forholdet før det kommer i gang, dessuten - hva skal dere snakke om på daten ?
10. Date så fort du kjenner det er "forsvarlig"
11. Bruk diskusjonsforumet mens du venter på den rette!

Det var vel alt!??

Takk for seg;-)

snufs.. hva har skjedd med den laaange fine listen med post jeg hadde i inn- og utboksen min? .. nå må jeg jo bla i masse sider jo.. sukk..

vil ha lang liste jeg :-(

Trenger nye idèer til musikk å sovne til...
Favoritten akkurat nå er Fabel med Mann i måne (Voggesong for nesten voksne menn)
Hva hører dere på for å sove godt?

Vi nærner oss allerede 100 påmeldte til festen den 10. januar. Dette er rekord i forhold til hvor lenge det er til. Tross det triste at tre takker for seg så er det flere folk enn noen gang både på Sukker og få festene! :)
Det ser altså ut til at de aller, aller fleste akter å ikke gå tomhendte herfra, hvilket er fornuftig.

Hva gjør en da?