Sukkerforum

Er det bare jeg som synes det er blitt vanskeligere å skjønne prisene på abonnement her på Sukker? Informasjon om hva tjenestene (hhv. gratis, super og vip) gir av rettigheter det framkommer, men hva de koster (systemet for priser) nei det finner jeg ikke eller er veldig uoversiktlig. Det synes jeg burde bli bedre. Ha en fin dag.. :)

I godt voksen alder har mine mor nå funnet ut at hun vil gå fra min far.
Og jeg blir på en måte stående mellom dem, føler meg litt påtvunget mekler rollen....men jeg vet ikke hva jeg skal si til dem....
Så hva gjør man for å få liv i et 30 år gammelt forhold? Min mors grunnlag for å ønske å bryte opp er at det er bedre å føle seg ensom alene, enn å føle seg ensom i ett forhold....at de ikke prater sammen, men hva gjør man for å få liv i praten etter å ha vært sammen i 30 år....

Hvorfor er det slik at jenter skal alltid ha det siste ordet i en diskusjon? Hvorfor blir jeg svett i øra når jeg deler seng med en jente som skal prate når jeg vil sove? Kanskje det er en grunn til at Adam ble skapt først, så han skulle få en sjanse til å komme til ordet?

Leser du egentlig det som står på profilen? får så mange henvendelser som jeg ikke finner videre interessant.
Om jeg søker kjæreste så vil det ikke bety at jeg vil ha en elsker.. Hadde jeg ville hatt en elsker hadde jeg ikke vært her inne.
Er bare så utrolig lei..

Noen mennesker jobber for å vise andre hvem de egentlig er.
Noen mennesker jobber intenst for å skjule for andre hvem de er.

Jeg lurer på hvorfor det er sånn. Hva er det som preger dette bevisste eller ubevisste valget hos hver enkelt av oss?

The Best Relationship

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Templo

http://www.youtube.com/watch?v=iGO1M6a3op4

Et tørt stykke brød i ro og fred er bedre enn festmåltid med trette i huset.

Si du har et barn eller en ungdom 10år + som begynner å røyke, hvilke konsekvenser ville barnet fått hos deg? og hvordan ville du taklet situasjonen?
I hvilken alder ville du tillat ditt barn å røyke/drikke?

Så mye som folk reiser i verden nå til dags har vi sikkert alle prøvd litt morsom mat rundt omkring.. Hva er det særeste du har prøvd?

Selv har jeg akkurat vært ute og kost med med en nydelig middag her i sør-Kina, bestående av blandt annet en rett med slange (som jeg forøvrig hilste pent på i buret sitt på vei inn til restauranten). Her var både skilpadder, levende fiskerog forskjellige vanndyr i alle fasonger, skorpioner, duer, ender og forskjellige slanger pent stilt ut på vei inn i restauranten. Så var det bare og velge den og den og den. Ferskere mat er vel vanskelig å få.. :-)

Top 5 sanger man liker i forskjellige Sjangere..

1. Listepop/dagens låter
2. Gamle Slagere/oldies
3. Fineste sangen du har hørt
4. Sangen som du bare må spille flere ganger om dagen
5. Sangen som vekker gode/dårlige minner

Mine 5.

1. Right Round / Flo Rida
2. Good Golly Miss Molly / CCR
3. Last Drop Falls / Sonata Arctica
4. I Always Wanna Be With You / Volbeat
5. Shelalalalalala / Shaggy Gode minner :)

Slanker'n

Siste svar to. 23 april 2009 02:30 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym ID 14457

Nå har jeg vært på slanker'n i over en måned, og det går forsåvidt fremover, men jeg blir frustrert.......for det første som forsvinner er jo puppene, den eneste plassen jeg er veldig fornøyd med å ha litt for mye fett.... :(

Hadde en diskusjon i dag jeg finner veldig interessant. De aller fleste vet hva som skal til for å være en gentleman.. sende blomster, åpne dører, dra frem stolen, kle seg riktig til anledningen, alltid lar damene gå først, kjører på statoil kl. 3 på natta for å kjøpe sjokolade som hans fru akutt fikk lyst på osv..

MEN

her kommer spørsmålet, hvis du er en mann som VET disse tingene og GJØR de, er du da automatisk en gentleman??

Eller er en gentleman en som genuint setter kjæresten sin foran seg selv som en selvfølge uten å faktisk tenke over at han gjør det, som oppriktig har LYST å gjøre alle disse tingene, han lytter med oppriktig interesse, ikke bare fordi han vet han må gjøre det og egentlig sitter og tenker på hva han skal si selv.

Eller er det nok at han faktisk gjør det, uavhengig om han egentlig er sånn?

Spørsmål2, er en gentleman også en generell oppførsel ovenfor andre? f.eks kelnere, venninner, familie o.l.

For noen dager siden skrev jeg et lite kort innlegg her om at jeg var veldig frustrert fordi at ikke alle menn svarer på et hyggelig brev. Men skulle du ha sett på maken, allerede dagen etter fikk jeg flere brev!!! Dette er kjempehyggelig. Så alle koselige menn, Fortsett å skriv til meg :-)

http://www.cultureu nplugged. com/play/ 1081/Chicken- a-la-Carte

http://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPah-o

Dette er en liten og uhøytidelig undersøkelse over de som skriver eller leser i forumet :)

Røyker du? Svar JA eller NEI

Altså mulig jeg har et lite blondt øyeblikk her:P Men, uansett hvor ofte jeg trykker start chat så skjer det ikke en drit.
Og ja jeg er superbruker:p

I dag tenkte jeg å gi flørt en sjanse IRL. Været var fint og jeg gikk til Grunerløkka og spaserte rundt, satte meg litt på cafeer, og forsøkte å møte noens blikk, forsøkte å smile til verden, og da helst noen gutter, men egentlig til alle.

Jeg følte meg som luft hele dagen. Det var bare solbriller og flettede hender så langt øye rakk.

Kom hjem og følte meg ensom. Flere som har hatt den følelsen på Løkka eller andre steder?

Jeg så bilder av en demonstrasjon på en nyhetsside idag, der var flertallet jenter som demonstrerte utenfor UDI.

Jeg har 2 gode venninner jeg har hatt siden ungdomsskolen, de er blonde og normalt pene og norske.

De har fortalt meg mange ganger at de aldri får gå ifred i Oslo, spesielt i sentrum. Flere ganger har jeg opplevd at innvandrer menn tar tak i dem, truer dem eller roper ekle ting etter dem.

Jeg har også vært sammen med en jente som jeg fulgte stort sett overalt, siden det rett og slett ikke gikk for henne å gå hjem alene fra byen og fester osv..det var ALLTID en eller annen kar fra et annet land med kvinnesyn fra helvete som skulle markere seg, og desverre fysisk.

Jeg vet også av erfaring, observasjoner og via andre kameraterskjærester at dette skjer ofte, det er dagligdags.

Hvorfor er det ingen jenter som demonstrerer mot det? Hvorfor sier ikke SV noe der?

Jeg har vokst opp med stort sett flest innvandrer kamerater i OsloØst, og vet at det varierer veldig..men vet at mange grupperinger lærer ting om norske jenter som er helt forkastelige.

Samtidig så har jeg også sett nok av norske gutter ikke forsvare kjærestene sine når slike ting skjer, de bare står der helt molefonk...hva er det for noe? for meg er det mye mer usivilisert å overse medmennesker i smerte enn å faktisk slåss for noe du tror på.

2 hypoteser:

1. Uvitenhet trigger unødvendige spørsmål - derfor er ting enklere enn man tror.

2. Jo mer man setter seg inn i et tema, jo mer innfløkt ser man at temaet er - derfor er ting vanskeligere enn man tror.

Dette har jeg lurt på mange ganger og brukt mye tid til å tenke over. Hvilken hypotese støtter du?
Tilbakemeldinger ønskes. Ikke vær redd for å tenke høyt, alt mottas med takk.

Mange skriver at de ikke får svar på mailer de sender, og blir skuffet over manglende respons.
Plutselig en dag er man heldig og skriver bra med et menneske! Håpet stiger. Etterhvert møtes man. Endelig! Er det min tur nå? :-)

Så kommer nedturen?
Jeg leser i forumet at folk blir lurt av profiler som ikke er korrekte og at folk ikke utgir seg for å være den de er.
Jeg leser om folk som må stålsette seg gjennom en date fordi den ikke ble som man forventet på forhånd og skuffelsen lyser.
Man puster lettet ut når man kan takke for seg og komme seg på sukker på let etter en ny potensiell å finne tonen med.

Men si meg: Hvordan ORKER dere dette om ting ser så mørkt ut? Hvor finner dere motivasjon til å holde på?

Og ikke minst: Hva kan gjøres for å se på tingenes påståtte tilstand i et litt varmere og gladere sommerlys?

Jeg synes det er så mange her inne som klager og klager over manglende svar, og mislykka dater osv osv....
Hvorfor klage i det hele tatt?
Hvis du er en person som klager her inne, og folk SER at du klager, så er det jo ikke rart at man ikke får svar på sine brev heller. For hvem vil ha en person til partner, som klager og klager... Vær positiv isteden, så blir du kanskje overrasket. Vis at du faktisk har interesse for den personen du prøver å få kontakt med, les profilen og hvis du finner noe interessant, noe dere har til felles så kan du skrive om det.
F.eks: hvis ei/en er interessert i matlaging og du er det samme, så har dere noe til felles allerede, kan være mye å snakke om da, og matlaging ilag kan være romantisk og sensuelt, ren og skjær nytelse...
Jeg er bare så lei av å lese om folk som klager om diverse her inne, og folk legger merke til hvem som er klagete, det er sikkert.
Positivitet sprer positivitet. Og en annen ting som kan hjelpe, det er å la være å være så frampå, vær heller deg selv og bli kjent før man begynner med f.eks sexmeldinger. Jeg tror ikke noen som er interessert i å finne den rette, finner denne med å henvise til sex i første brev liksom...
Vær positive og hyggelige, vær deg selv, åpen og ærlig.
Og ikke undervurder hvem du kan skrive til eller ikke... Ikke undervurder folk, selv om de har utseendet med seg eller ikke. Kan jo bli vennskap av det for det. Og mennesker kan være vakre uansett åssen de ser ut, fotomodeller eller ikke ;)

Dumpa

Siste svar ma. 20 april 2009 21:19 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Dumpa

Det er frustrerende å ha langvarig kontakt med noen på mail og chatt, også bare \"forsvinner\" de! Fler som har opplevd det? Jeg synes det ville være greit med en avsluttende melding, hvor man sier noe om at tror ikke du er riktig for meg, eller snakker med noen andre som er mer interessante. Kan man forvente det? Det bygges noen forventninger ved langvarig kontakt, også renner det bare ut i sanden.. Skal man bare gå til neste? Uffa- liker ikke dette-

Refererer til en tilsvarendre tråd,- "menn og mote"

Hvordan liker dere gutta at vi kvinner er kledd da? Betyr det noe i det hele tatt? Eller tar dere det dere får, uten å tenke over innpakningen?

Dette utsagnet tror jeg går igjen på omtrent alle profiler jeg er innom. Hva legger dere i dette? Jeg tenker at hvis man ikke er i stand til å ta vare på seg selv så er man vel helst omringet av folk som kan gjøre det for deg - gjerne med polstrede celler og med fine hvite frakker med lange armer til utlån.

Eller er dette en dårlig skjult hentydning til at "alle" jenter (iallfall i 25-35-årsalderen med høy match med meg virker det som) egentlig er veldig opptatt av at typen skal være temmelig atletisk?

Fikk match på 86..med en ny bruker her.... Men har jeg krysset av for at jeg søker damer med skjegg og bart jeg da.....??!!!

Hvor er det spørsmålet hen ;-)..?

Jeg ser det er en lignende tråd som tar opp noe av det jeg også undrer meg over.
HAR FOLK MANGLENDE SELVINNSIKT? Eller er det faktisk slik at folk skriver at de trener, tar vare på seg selv, er opptatt av helse og livsstil,er sexy osv,- BARE for å lokke folk til å bli interesserte?
Har møtt flere menn som ikke samsvarer med beskrivelsen i det hele tatt. Eller de har sendt bilder som viser at beskrivelsen ikke stemmer.
Har dette med selvinnsikt å gjøre? Eller betyr veltrent for meg noe annet for andre? Slik at de har skrevet det i god tro?Altså de mener de er veltrente, sexy osv., men jeg ser noe annet.

Uansett så bør man være ærlig i beskrivelsen av seg selv:)

Hvorfor får jeg fler og fler antall treff på min profil, samtidig som siste treff er den samme personen? Altså det samme bilde i siste treff,samtidig som for eksempel antallet har økt fra 100-106?

Jeg vet hva jeg ønsker meg. En kjæreste for livet! Lett å svare på, men samtidig litt vanskelig. For jeg lurer på om punktet med varighet kanskje skremmer vekk noen? Og er det mulig at noen tenker: Hvis vi kliner på første date, tror hun sikkert vi skal gifte oss til sommeren, så det er nok best å la det være?

Hvordan tenker dere andre? Blir dere skremt av de som har gult eller rødt blad på varighet? Er det noen her som egentlig er ute etter varig forhold, men som toner ned varigheten for å ikke skremme bort noen?

Som mange frustrerte her inne uttrykker om manglende tilbakemeldinger.
Mange er nok berettiget av ulike årsaker som manglende bilde og lignende men.
hingsty har nok en formening om at forholdsvis mange her inne har et stort behov
for å kuppe individer ala sexy stjerner.(som for øvrig finnes i fåtal her inne, noe annet ville være utenkelig)

Mange suser rundt bærenede med på grensen til tvangstanker, i alle fall i underbevisstheten hos flertallet:

For kvinnenes del,
Min neste børvære feilfri, med den utstrålende sjarmen, helst en Brad Pit med bedre egenskaper enn Pit selv der kjendisen ikke er perfect , Jobb, sosialt, sex-appel, gentlemann og akkurat sånn naugty som jeg ønsker,
alleovernevnte egenskaper er en selvfølge.

Tror de fleste menn med noen unntak lettere kan overse følgende:

Hennes kurver var ikke like perfecte som de beste kvinnene jeg har cruiset med,
Hennes underliv var verken like duftende eller figurmessig på langt nær de beste jeg har stelt.
Hennes tegn til rynker var mer markert enn de beste damene mine på samme alder.
Hennes barn var noen bortskjemte små-håvne fjolls som helst vil andre vondt.
Hennes krav til perfekt klesstil, sex nor det passer henne, utflukter og rutiner var nok på grensen til litt vel overdreven selvopptatthet.
Hennes bestemte holding til hvor skapet skal stå var nok ikke like avslappende som det behagelige samarbeidet jeg har opplevd i lange perioder..
So on, so on.

Om ikke vi menn (som hingsty ofte gjør spesielt ute i det virkelige)
overser mange negative trekk vi godt kunne ta med i ballasten som damene,
ville jo helge-sex i mørket (som tidligere nevnt om munkene og nonnene i en annen tråd)
Med bismak om munenen når man våkner og umulig dagligliv, i dagslys
bare øke de neste år i vårt samfunn.

Eller er hingsty litt på hæla her nå.

- Å gi en trøstende skulder er ok, men klarer hun seg ikke uten deg, er det lett å føle seg kvalt. Jenter med egen personlighet, økonomi og orden på følelsene er lettere å ha med å gjøre.
- Bimboer taper seg fort, så styr unna. En dame som stadig overrasker deg er godt å ha.
- En perfekt kjæreste er seksuelt kompatibel. Det betyr at et forhold med en rosa plysjdame kan bli komplisert hvis du liker best lakk, lær og pisk.
- En super kjæreste er en som tiltaler deg, og tar seg godt ut. Dette betyr ikke at hun må være supermodell, men at hun er perfekt i dine øyne.
- Hun lytter til hva du sier, selv om hun ikke nødvendigvis er enig. Hun lager ikke scener eller henger deg ut foran venner eller familie.
- Alarmklokkene bør ringe hvis hun allerede tidlig i forholdet prøver å tvinge i deg sin slankemat til frokost eller få deg til å droppe guttekveldene. Etter hvert vil du bare hate henne for det.
- I en perfekt verden maser ikke kjæresten på deg. I den virkelige verden gjelder det å finne en dame som velger sine slag, slik at ikke hver dag går med til krangling.
- En perfekt kjæreste kommer over ens med dine foreldre, hjelper til og tar utfordringen med et smil. Hun har også empati med kamerater som har blitt dumpet og foreslår at gjengen må ta seg ekstra godt av dem.
- En kvinne som elsker deg for den du er bør du holde på. Du ser det i blikket hennes, og merker det på hvordan hun behandler deg.
- En mann som har funnet en perfekt kjæreste eller kone vil ha den følelsen – det kalles kjærlighet.

Det er helt latterlig hvor mange blondiser som lager trutemunn og "poser" som om de var Paris Hilton på bildene sine her ! Skjønner dere ikke at det vitner om lavere iq enn en brødskuff?

Hvor har alle de normale menneskene gjemt seg?,...

Noen flere som savner en felleschat her inne?

Hello hello =)

Jeg trenger så sårt noe inspirasjon nå, så lurte på om noen av dere hadde noe tips til musikk?? Kan være hva som helst egentlig, men må ærlig si at jeg ikke er så spesielt fan av "dunkadunka" =P Lytter veldig på tekster, gjerne noen skikkelige klisselåter :) Driver og skriver låter om dagen, så da hjelper det alltid på med litt nye innspill :)

Kenneth

Hva er det viktigste for deg når du velger deg en kaffebar ? God kaffe, hyggelig miljø,maten, eller personalet?

Beskriv gjerne hvordan du ville ha gjort om du skulle starte en kaffebar.

Utfordre

Siste svar sø. 19 april 2009 13:24 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym jadda så..

Hei
Er ei helt normal jente som får napp på byen, er humørfyllt, sprudlende og blid. Hva gjør dere gutter der ute, online hele tiden men tar ikke kontakt, er dere såååå slappe og bare venter på at damene skal ta kontakt eller har dere bare veldig dårlig sevtilitt??

Og noen skriver at man liker å bli utfordra, hva mener dere med det??

Ønsker iallefall alle sammen masse lykke til..klem

Initiativ

Siste svar sø. 19 april 2009 12:51 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym initiativ

Hei
Jeg lurer. Liker menn at damene tar den første kontakten?
Ønsker gutta å være jegere, er det spennende med litt utilgjenglige damer?
Hva sier dere gutter og jenter?

Spørsmålet er altså enkelt: Hva synes du er sexy hos det motsatte kjønn?

Sukker suger og er bare rør hele greia. Det er ikke andre enn brukernes sin feil da. Konseptet er i grunn ok, men de som er her er jo helt håpløse!!!!! Bare tittere her jo.......

Ingen fjasere på sukker i dag???

Skulle vært en plass man kunne hake av for Ønsker IKKE at tråden skal være seriøs

Nå er jeg skikkelig frustrert
Jeg lurer på hva jeg gjør galt
Jeg finner en profil, skriver noen ord. Noen ganger får jeg svar, andre ganger ikke...Hvorfor kan ikke dere menn svare på et hyggelig brev? Men Mr, Right...Hvor er du?

Vi er tre snille, pene og rene gutter på 24ish som har tenkt oss ut i oslo ikveld.

Noen som vil være med å treffe nye mennesker? Hadde tenkt oss på fridays så kult om dere vil det samme :)

Hvordan kjenner du på kroppen at det er vår?

Så derfor har jeg noen spørsmål til dere??

Blir en person mere attraktiv av å ha mye penger??

Kunne du hatt sex med en person bare fordi han/hun er kjendis?

Kunne du hatt sex men mor eller far til en venn/venninde?

Kunne du stjelt/tatt penger frå arbeidsplassen din?

God aften, alle sammen. Jeg ønsker bare å minne på noe som er oppe ved ujevne mellomrom og som det er skrevet ca 382.492.443 innlegg om, allikevel vil jeg gjerne dra dette opp igjen:

Hvorfor er det så veldig vanskelig å svare på en henvendelse? I verste fall koster det ikke mer enn 1 tastetrykk ("Lim inn høflig/uhøflig avslag"-knappen) Er man kanskje litt interessert, men ønsker å teste ut de 17 som er foran i køen først, så skriv det, da. Bare ikke unnlat å svare!

Regner med at de fleste her inne bedriver en form for "teppebombing" av profiler, dvs man sender melding til en 3-4 stykker (minst) om gangen for å se hva som napper. Problemet blir jo at når man ikke hører noe så vet man ikke når man skal gi opp vedkommende, tildele dem et sort hjerte (i mangel på noen mer "snill" måte å sortere vekk uinteressante folk på) og kaste ut ny åte.

Jo da, jeg har hørt argumentet med at "får man ikke svar så er jo det et svar i seg selv" Dette er en sannhet med modifikasjoner siden tiden det tar for folk å svare kan variere ganske mye.

Vurderer nytt profilbilde og ønsker råd.

Hva slags stil har jentene som du oftest tar kontakt med eller leser hele profilen til?

Drakt og perle-øredobber? Vampete skinnjakke og kløft? Skolepikestilen? Goretex-jakke og fjellstøvler? Nyttårsaften-kjole og mye sminke? Spiller ingen rolle?

Hva slags erfaringer har jentene gjort seg?

Prøv dette - jeg fikk den i mail idag., og siden dere allerede sitter foran pc., kan dere jo bruke litt tid på "fotgymnastikk" :-)

1. Uten at noen ser hva du gjør (de vil tro du er litt GAL…),

mens du sitter der foran pc’en din så løfter du høyre fot fra gulvet og gjør sirkelbevegelser med klokken.

2. Mens du gjør dette, skal du tegne tallet ’6’ i luften med din høyre hånd. Foten din kommer til å skifte retning!!!


Jeg sa det jo! Og det er ingenting du kan gjøre med det! Både du og jeg vet hvor dumt det ser ut, men før dagen er omme kommer du sikket til å ha prøvd det igjen og igjen.

Vi har vel alle noen små "hemmeligheter" som svært få vet om.
En eller annen fobi, mani, tvangstanke, eller andre ting som først og fremst kaller på latteren.
Hva er din greie ?

Jeg må ha minst én is hver dag - hele året. Fullstendig hektet.
Jeg må alltid ta på meg høyre sokk først når jeg kler meg. Har prøvd motsatt, funker ikke.
Jeg har en mynt liggende under masten i båten min. Du kødder ikke med overtro på sjøen.
Jeg teller sekunder mellom lysstolper når jeg kjører bil. Heeeelt sykt !

Når en er lei av å være alene og ønsker "livet ut" er det da rett sted å være på nettet? Eller blir det for mange fisk i havet til at den ene rette napper?

Jeg har funnet ut at jeg er full av dobbelmoral...:-/

Jeg blir nesten litt sur når jeg merker at de jeg skriver med også skriver med en masse andre, men at jeg gjør det selv er heelt greit...:)) Noen som kjenner seg igjen??