Sukkerforum

Har begynt å kjede meg litt her inne. Har jeg mistet gnisten? Er det noen som har noen tips til hvordan jeg kan sprite opp interessen min? alt mottas med takk!

UNDRENDE mann...

Eg er så lei av å vere singel i Oslo! Eg er dritlei av å bu i eitt "bøttekott", lei av å gå ut på byen for å sjekke kjøttmarkedet, lei av overfladiske rundbreinnara som aldri blir fornøgd- eg vil skape meg ein heim og familie med ein snill "godkar".

Er det likar å bu på "bygda" lell? Har mulighet for å få jobb i Molde, er det verdt å flytte dit? Gi slepp på "alt" i Oslo?
Men, finst det nokon single, barnløse og kjekke karer igjen i Molde på ca 30 + år- he he:)

Er så lei at det kommer opp en god del yngre menn på machlista , er godt over 40 år og interesserer meg ikke for unge gutter på 16-30 år. Har skrevet ønsket aldersgruppe i profilen min. Kan Sukker gjøre noe med dette?

Har et lite dilemma her. Har etter hvert mailet fram og tilbake med flere veldig trivelige jenter. Stort sett bare pratet om løst og fast, og har funnet tonen med opptil flere. Så lenge det kun har vært snakk om litt meldinger har ikke dette vært noe problem. Men nå er det altså kommet dit at jeg gjerne vil møte med disse jentene (og de med meg), og da føles det litt som om jeg beveger meg inn i en gråsone.

Er det helt uproblematisk og bare en del av gamet om jeg dater fire forskjellige jenter i løpet av et par uker? Eller er det rett og slett ikke helt bra.

Takker for seriøse innspill

Jeg blir skremt over hvor utbredt utroskapen er i vår kultur, og hvor lav terskelen er for å systematisk bedra sine partnere. Mine erfaringer rundt dette, gjør at det skal veldig mye til for at jeg noensinne vil kunne stole på en kvinne igjen.

Jeg ble nylig singel etter nesten 9 år i fast forhold og med to små barn som nå opplever store omveltninger i livet sitt. Flere av mine tidligere forhold har vært til kvinner som jeg visste ikke var til stole på. De var i tillegg ganske åpne om at de likte "variasjon" så jeg la da heller aldri særlig følelser i disse kortvarige flørtene.

Så traff jeg ei som var annerledes. Hun var søt og snill, litt sjenert, men hadde alle de rette verdiene, trodde jeg. Nå, flere år senere, er idyllen brutt og jeg måtte gjøre det slutt med ei som over lang tid har pleiet kontakt med ekser og menn som hun har møtt på byen, bak min rygg. Ironien i det hele, er at hun på tidlig tidspunkt uttrykte sin bekymring for at *jeg* skulle være utro mot henne, så jeg tok hensyn og kuttet ut det meste av byturer med kamerater og arrangement med jobben hvor alkohol var i bildet. Hennes unnskyldning var at hun søkte spenning i hverdagen. Et stabilt familieliv, med god økonomi, ingen åpenbare konflikter, og to nydelige barn var visst ikke nok.

Nå har jeg vært singel i snart et halvt år. I løpet av denne korte tiden, med byturer ca annenhver helg, har 5 av de jeg har kommet i kontakt med vært gifte med barn. Dette er kvinner i midten av 30-årene som reiser på byen med venninneflokken, tar av seg gifteringene, og opptrer som single. Når dette faktum har kommet frem i lyset, har jeg kuttet kontakten tvert. Ikke fordi jeg mener jeg har spesielt høyere moral enn andre, men fordi jeg vet av erfaring hvor vondt det er å være den uvitende part på andre siden. Det er direkte hjerteskjærende å se på facebook-profilene deres, hvor de fremstår som lykkelige med bilder av mann og barn.

Min beste venn, som selv er singel, har over flere år hatt et forhold med ei jente på jobben. Når hun begynte å jobbe der, hadde hun en kjæreste, men min venn var på det tidspunktet ikke klar for noe fast forhold. Hun giftet seg etterhvert med kjæresten, og de har nå to barn sammen. Det ektemannen ikke vet, er at min venn og hans kone, avslutter alle sosiale arrangement i forbindelse med jobben (julebord mm.), på et hotellrom nede i sentrum.

Dette er bare noen eksempler fra mitt liv, men jeg har dessverre langt fler. Er det håp for livslang kjærlighet i vår kultur

...på en god dag:-)

Velg fra øverste hylle og kjør debatt!

hva skjer? Det er vinter, klokka er ett på natta og fuglene kvitrer ute! Er det jeg eller dem som er gal?

Er livet en transformasjon?

Noen som skal noe spennende fremover?
Selv skal jeg sånn ca... ingenting :P

Ønsker å gratulere alle Sukkerdamene med dagen i dag:) 8.mars, den internasjonale kvinnedagen:)
Selv om jeg er litt for ung til å ha opplevd å stå på barikadene i 60 og 70 åra så er jeg opptatt av bl.a. lik lønn for likt arbeid m.m.

Stå på damer,- dagen i dag er vår:))

Er det noen som skal være med ?

Jeg har meldt meg på hotellturen 17-19 april …
Dette tror jeg blir kjempegøy.. Kan ikke stå på slalåm men har bestemt meg for å hoppe i det.. skal leie meg utstyr og kaste meg ut i bakken og håpe på det beste … hehehe
Så saken er det at hvis jeg ikke skulle komme meg helskinnet ned, håper jeg det er noen tøffe menn som kan munn mot munn- metoden som skal dit … så en kan puste litt liv i meg igjen ;oP

jaja.. da var den helga gått... altfor fort!! men må se fram til påskeferie:) ikke lenge til!!:)

Alder

Siste svar sø. 8 mars 2009 18:59 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym noia 2

Lyver folk på alderen? Sutsser litt på noen bilder og oppgitt alder må jeg si.. Skrev med en, fikk tilsendt fler bilder og det viste seg at profilbildet var 8 år gammelt,, Juks vel, kanskje det er det jeg skal gjøre...

Jeg har vært medlem her i halvannet år snart, og vært litt på og av dette stedet. Jeg har vært litt oppgitt over en del profiler skrevet av menn. Ofte har det vært lite tekst, ord og vendinger som "jeg savner en jente i armkroken", "jeg liker å ferdes i skog og mark", "jeg har både nedoverski og bortoverski", "jeg går gjerne ut, men en middag hjemme med stearinlys er heller ikke å forakte", "jeg er oppegående", "jeg er ingen motløve, men kler meg når det er påkrevet"...bla bla... Men den gledelige nyheten er at jeg har sjekket litt profiler i det siste, og mange menn har blitt mye mer kreative!

Jeg vet ikke hvor mange fisker jeg har sett i menns album (hvor interessert er jeg i det liksom?), og mange bilder av fjell og vidder, med mannen nederst i høyre hjørne med slalombriller (jeg kan google på alpene hvis jeg har behov for å beskue fjell). Likeledes har jeg også sett uttallige bilder av menn på jakt med kamuflasjeutstyr og primus, og bilder av biler, båter og motorsykler...GJESP!!!

Men den gode nyheten er: Mennene her har blitt flinkere til å skrive profiler, og til å vise ordentlige bilder av seg selv. Hva skjera? Har vi kvinner blitt bønnhørt?

Svar på innlegget

Promp!

Siste svar sø. 8 mars 2009 00:03 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Skyldfri

I gamle dager var det lett å gå på byen. Røykteppet lå tjukt i lokalet, og kamuflerte alle andre lukter. Men nå er røyken borte, og det er dessverre ikke bare god parfyme som avsløres. Det åpner for pinlige situasjoner: Her om dagen danset jeg med en dame på et overfylt utested, da jeg plutselig kjente etterdønninger fra en indisk middag rive i nesa. Det eneste jeg visste, var at det ikke var meg. Men om det var dama eller hvem som helst av de rundt oss var et helt åpent spørsmål. Så første tanke er jo selvsagt "hjelp, nå tror hun sikkert det er meg". Andre er "kanskje det er henne, hvordan unngår jeg å gjøre det pinlig for henne" (man er da gentleman). Så hva gjøre?

Jeg gjorde tydeligvis noe dumt. Vi var nær baren, hvir det sto tett med folk. Tenktde oddsen var stor for at det kom derfra, og førte damen bestemt bort. Da slapp hun meg som om hun hadde brent seg, sa på meg med et spydig blikk og et "hah", snudde på helen og forsvant.

Hvordan skulle jeg taklet det, bare latet som ikke noe?

TERROR

Siste svar lø. 7 mars 2009 23:22 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym ripset

Nå har jeg blitt superbruker igjen og er klar for å bli en skikkelig møteplager på forumet. Noen ønsker? Jeg kommer ikke til å ta opp at jeg får for få svar på henvendelsene mine, eller at alle menn er noen beist (dette vet jo allerede), eller at det er for mange bilder (evt for få) med bar overkropp. Men jeg kan jo for eksempel by på traurige opplevelser fra barndommen, eller jeg kan gneldre litt over regjeringens horrible prosedyrer rundt håndteringen av hijabspørsmålet, eller jeg kan ta opp "hva i helvete er det som foregår i det bergenske samtidskunstmiljøet". Det siste vet jeg jo ingenting om, men det burde ikke være noen hindring.
Noen ønsker?

Måte bare ta det opp.. Noen damer som skal gå tog?
Ønsker egentlig damer helt likestilling? Husker det var en laaang diskusjon om hvem som skal betale på første date.. Mange mente det var helt naturlig at mannen som skulle gjøre det?? Så der er det ikke likestillig, Mange synest vel det er naturlig at mannen skifter dekk, fikser bilen eller båten and so on.. Får en følelse at enn del damer ønsker likestiling der det passer de best. Så var det lik lønn for lik jobb da.. Er vel en brannfakkel, men jeg jobber innen IT verden, der er det nok veldig naturlig med individuell lønn etter erfaring og utdanning og hvordan enn forhandler lønna. Sikkert dumt av meg å ta dette opp.. som gutt, men,men... Så forresten et innslag på nyhetene i dag. Det er jo sånn at vi fra fødselen viser hva som er gutteting og hva som er jenteting. Det er vel mer på papiret det kan bli likestilling og ikke i denne virkelige verden eller??

Ja, jentene har sikkert noen kommentarer.
Jeg har en ganske god profil ute syns jeg, men opplever for det meste å få henvendelser som bare er for sex.
Det er greit nok det, fint å kunne være der litt også.
Men her er spørsmålet som jeg håper noen gutter kunne svare på, og spesiellt de som kjenner seg igjen:
Hvorfor er det så mange som går ut med seriøse henvendelser, og bruker masse tid på oss og virkelig får oss på gli....for så å ikke ringe etter er date eller to. Og nå snakker jeg om gode dater, hvor man diskuterer og planlegger litt fremover. Hva er poenget?
Jeg setter mye mer pris på en som er ute etter sex, og sier det. Eller en som sier etter daten at dette var ikke det jeg ønsket.
I stedet for å bare bli helt taus å ikke svare på henvendelser.

Jeg skal tilstå at jeg har kun en opplevelse med dette selv, og brydde meg ikke så mye,
men vi jenter prater sammen, og dette opplever endel jenter både her og på andre sider ganske mye.

Jeg må tilstå at jeg nå er ganske skeptisk til konseptet, for på meg virker det som at man tror man skal finne en som er enda bedre hele tiden. Og da blir man jo aldri ferdig. Man kan jo ikke bli fornøyd da, eller gi noen flere sjanser.
Jeg er ganske ny på nett-dating forresten.

En gang fortalte en mann meg at han ble helt satt ut hver gang han så en kvinne amme sitt barn. Problemet var at det hver gang oppsto et følelsesmessig kaos hos han. Stakkars, han visste ikke om han skulle bli sulten og tørst, ville gråte eller kose på puppene, bli kåt eller bare kikke på et vakkert syn. Noe av det samme opplever jeg med Sturla Berg-Johansen, vet liksom ikke om jeg ville ha kastet meg over han for å kline, pjusket i håret hans i fanget mitt (vekker morsinstinket mitt), bare le av han fordi han er morsom, være en beundrende fjortis for hans talenter, eller føle dyp respekt for et menneske med integritet og mot.... Kan vel ikke si at han vekker dype følelser i meg, men litt fascinert er jeg nok :-)

Hva tenker du om han?

Kyssing er ikke bare romantisk og digg, nå viser nye undersøkelser at det frigis en stor mengde hormoner i kroppen når vi ”bytter spytt”. Forskere har testet mengden av det stressfremkallende stoffet, kortisol, i blodet på kjærestepar både før og etter at de har kysset hverandre. Det viser seg at kyssing reduserer mengden kortisol i blodet hos både menn og kvinner.

Selv om litt leppekontakt virker såre enkelt er kyssing mer komplisert enn hva vi faktisk tror. Til nå har forskere hevdet at mengden hormoner i blodet henger sammen med antallet av feromoner vi utvekler gjennom spytt ved kyssing.Det siste nye er at omgivelsene i virkeligheten spiller en avgjørende rolle for produksjon av kortisol, i hvert fall hos kvinner. Kvinner har vanskeligere for å oppnå samme hormonvolum som mannene, når de kysser. Det betyr altså at vi må kysse lenger enn menn, for at samme nivå hormoner skal frigis.Det kan jo være derfor vi kvinner vil kline mens men ser på klining som vorspill til mer. hehehe

Til gjengeld kan kvinners hormoner narres til å grigi stoffene raskere hvis det er dempet belysning, stearinlys og musikk. Så vær romantiske! ;o))

Blir man noen gang for gammel for å leke?

Er det barnslig å lage snømann, stå på miniski, ha snøballkrig eller sumobrytering midt på natta?
Er det barnslig å stoppe ved bomringen, gå ut av bilen for å veksle en 20 kroning i kronestykker, for så å veksle de samme kronestykkene tilbake til en 20 kroning for å betale bomringen med?
Er det barnslig å stoppe ved de nye bomringene uten betjening, for å ikke skjønne en dritt, å prøve å kaste penger gjennom kamera?
Er det barnslig å synes at pingviner er noen kule fisker?
Er det barnslig å gå på krykker på byen, fordi du er en dverg uten?
Er det barnslig å grille grillpølser på 1.gangsgrill inne, fordi du synes det er for lenge til sommeren?
Er det barnslig å leie en bok på biblioteket, for så å prøve å selge den videre til en turist fra japan?
Er det barnslig å bestille en bigmac på Burgerking?

Hvor har all lekingen blitt av.. Ingen blir vel gamle av å leke, vi blir gamle fordi vi slutter å leke.

Mitt spørsmål: Er du for eller i mot mer leking i hverdagen?

Er du for? – forslag til kule leker?
Er du i mot? Kom gjerne med en god grunn.

Mann 33.

Vær ironisk.. (da får du ihvertfall et nummer) :))

Hei
Har helt siden tenårene hatt kviser/akner. I fjes, men største parten på rygg og skuldre. Har lagt opp kostholdet. Tatt sol. Drikker mye vann. Prøvd kremer. Fortsatt er dem der.

Jeg er interessert i å vite hva du som er singel og bor alene lager til middag i løpet av en uke. Er det fast food, frossen mat eller skikkelig hjemmelaget mat?

Selv liker jeg å lage mat, men innrømme med glede at det ikke er like spennende å lage middag til seg selv. Det hender det blir pizza, pølse-mat og noe annet frossen mat, mest pga for å bli fort ferdig (dårlig tid, sent hjem pga jobb eller sliten). Men når det er sagt så lager jeg også mat som gjerne tar litt lenger tid som poteter og kjøtt, lasagne/moussaka og kyllingfileet retter.

Hva med deg?

Hvor mange gule og/eller røde hjerter har du satt på andre, og hvor mange har du fått fra andre? Blir du glad for dem?

Har vært her ganske kort tid, hatt over 1200 besøk og post. Fått 30 hjerter og gitt noen.. Har mailet frem og tilbake med noen få. Det er ingen jeg har lyst å treffe.. er det meg det er noe galt med eller? Synes det er merklig bli kjent først, treffes etterpå.. Mister jo noen ganger interessen før man ser personen live(kanskje mye mer sjarmernde irl?) Og så henger jeg meg opp i en som det ikke ser ut til å komme noen vei med. Synes dette er vansklig? Kommentarer, hjelp å få her?

Frekt??

Siste svar to. 5 mars 2009 22:32 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Thomas

Jeg ble stående i heisen sammen med en passe ok dame, sexy kledd med et frekt utseende i dag!
Tenkte lenge at jeg skulle spørre henne om hun ville kysse med med meg! he he!! sykt??

Hvordan ville du som dame/mann reagert om du fikk en sånn forespørsel i en heis fra en ukjent??

Gå inn her og lytt. Hører du lyden har du hørsel som en 25-åring (eller yngre.) Jeg hørte den faktisk. Helt j**lig lyd.
http://trainhorns.net/sound/

Jeg ser at mange bruker skjult ID når de skriver innlegg her på Sukker.....jeg trodde at vi var her for å vise "ansikt". Hva er poenget med å være på sjekker'n uten ansikt :o) ?
Jeg bare lurer, finnes sikkert noen gode svar :o).

Jeg er ganske ny på dette, eller nesten helt ny faktisk. Jeg bare sitller meg undrende til når jeg går gjennom noen sider her, og får lyst til å skrive en liten linje til en person jeg synes ser hyggelig ut. Min erfaring så langt er at veldig få engang gidder å svare med en liten melding tilbake. Hva er grunnen til dette? Jeg synes jeg fortjener det. Man gjør vel ikke sånn i dagliglivet hvis en person henvender seg til en?

Som sagt, jeg er undrende og lurer på hvorfor det er slik? Bør kanskje si at jeg er gutt og skriver til jenter. Ps, jeg svarer alltid når noen henvender seg itl meg...

Hei!
Hvis man får en mail og har god match men synes ikke personen faller i egen smak skal man da si det eller la være å svare?

Hvorfor valgte du akkurat det nicket?
Sier det noe om deg.... eller er det tilfeldig valgt?
Jeg selv har valgt stjerne62..da jeg selv er veldig glad i natthimmelen. Tanken på varme sommerkvelder og krystall klare vinternetter..Litt romantisk,men det gjør meg på en måte glad.
62 er året jeg er født..og er altså 46 år.(har fått høre at folk tror jeg er 62 år) Så jeg tror nok jeg heretter bare skal bruke Stjerne.
Hva med deg??? Noen tanker rundt det? Eller bare ble det slik?

Er det noen som har full score?
Hvor store matchtall har dere?
c",)

Da er det snart til for denne på film. Såg den fekk bra kritikk.. Er igrunn veldig skeptisk, men må kanskje gi den en mulighet. Bøkene er jo utrolig bra. Lisbet Salander skal være veldig bra har jeg lest.. Begge dei neste går rett på DVD uansett da.. Noen som skal se filmen?

Sitter med en erfaring jeg gjerne vil dele med sukkerfolket .
Det å sende meldinger i lang tid før man møtes er stort sett en dårlig ide ..
Man blir "betatt" av en personlighet som ikke er "sann" .. man vet veldig lite om en person før man treffes.Uansett hva de sier vet man aldri hva som er sant eller at denne personen missforsår hva du har ment osv..osv...
Har nå brent meg noen ganger på dette ... Man kan ikke unngå å lage et bilde av personen man snakker med .. har prøvd.
Men dette bilde er et glansbilde av det man ønsker seg og stemmer aldri med virkeligheten.

Så litt meld frem og tilbake , så bestemme seg om dette er en du vil møte eller ikke og så avtal noe.....
Bare et tips.. hehehe

Er det andre som har noen erfaringer fra dette med nett-dating kom gjerne med det ... vet det er mange som vil sette pris på det .

Hvordan er du mot en kvinne du er forelsket i? Dere har kanskje vært på noen dater. Funnet ut at dere liker hverandre. Klint. Kanskje hatt sex. Du kjenner håp om noe mer.

Hvilke ting sier og gjør du som mann om du tror du virkelig er forelsket?

Ikke de tingene du skulle ønske du gjorde, men hvilke ting er det du virkelig gjør? Når du ringer? Når du sender mail? Når du sender sms? Når du treffer henne neste gang? Hvor ofte tar du kontakt? Hvor ofte forventer du at hun skal ta kontakt? Fint om du setter ca alder i innlegget for å se om hvordan menn uttrykker sin forelskelse er aldersbetinget.

Hilsen nysgjerrige Emma

Vi mennesker er ulike i hvordan vi forholder oss til våre egne behov.

Noen søker naturopplevelser, noen går på yoga, noen svetter bort bekymringer på spinning, noen søker stillheten, noen fordyper seg i en bok, noen ber, noen snakker med moren sin, noen prøver å skyve bort, noen snakker med venner mens noen ikke stoler på noen. Enkelte søker indre og ytre balanse mens andre ser rart på de som snakker om harmoni i kropp og sjel.

Jeg er som folk flest.
Noen dager vil jeg bare våse, andre dager knulle og le og atter andre dager snakke ekte. I dag har jeg lyst på noe for indre meg....

Kanskje noen føler for berike meg og eventuelt andre lesere med god musikk, fine tanker eller andre gode ting til felles glede?

Nå jeg åpnet e-posten min idag (altså min private e-post og ikke mail-boksen her på sukker) var det to e-poster fra sukker-brukere (begge engelsk-språklige).

Er det mulig å sende e-post direkte til min e-postadresse utenom sukker-systemet? Åssen funker det egentlig? Hvordan har de fått tak i min e-postadresse?

Samarbeid?

Siste svar ti. 3 mars 2009 16:13 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Libido

Mulig dette kan høres en smule paranoisk ut, men jeg har observert at når jeg avogtil får en besøkende, kommer det ofte et par andre besøkende til på rappen som er fra samme sted, og/eller tilogmed har samme gruppebilde. (Man får f.eks. ikke 4 20 åringer fra Finnmark på besøk, iløpet av 2 min, helt tilfeldig) Det kan avogtil føles litt rart hvis jeg sender en melding, eller mottar en, og alle vennene som er på sukker skal inn og sjekke profilen min, noe som kan oppfattes som at meldingene går på rundgang. Samme hvis jeg har pratet med en person en stund, og vennene sjekker profilen min like ofte som dem selv.

Jeg lurer derfor på hvordan dere bruker sukker? Er det slik at noen profiler og meldinger må godkjennes av en kompis/venninne og det er en del deling av erfaringer om enkelte brukere? Jeg kan til en viss grad skjønne det hvis venner ikke vil ende opp med å prate med og date samme person. Vil et avslag hos en enkelt person bety avslag hos alle de andre i "gjengen"?

Jeg har ved flere anledninger fått positiv tilbakemeldinger på post som jeg har sendt til andre, men selv om jeg får positiv tilbakemelding så ser jeg at de ikke har vært inne å sjekket profilen min?
Altså, er det så farlig å sjekke ut en profil når man i tillegg har svart på posten? Hvis noen har brukt tid på å lage en bra profil, så er det jo nesten litt trist hvis man skal bli dømt etter ett bilde og ikke inholdet.. :p

Er det noen tanker rundt det her, gi meg en liten forklaring a! ;)

Om dere har kommet så langt at dere skal møtes hjemme hos deg; hva serverer du? Grandis og Tuborg? Ingenting?

Selv om vinteren fortsatt ligger som et iskaldt teppe over landet, er det noen gode tegn å spore.
Dagen har blitt nesten 4 timer lengre allerede.
Solen varmer, om ikke mye, så litt. Prøv å kjenn etter.
Hva er det du gleder deg til med våren og sommeren som er i anmarsj....

Festen den 28. Mars runder straks 200 en måned før (!) så dette blir uten tvil den største festen så langt. Nå også med god plass :)
Prisene øker fra mandag..

Jeg skriver velger å være utro, fordi vi har alle et valg når vi gjør det.
Hvorfor tar vi dette valget?
Betyr det noe for oss?
Ønsker vi innerst inne å bli oppdaget, slik at det blir lettere å si goodbye,,,,,eller er vi så sikre på den vi "svikter" at vi bare ønsker å styrke vårt ego?
Ville du som har vært utro med tidligere kjærester vært åpen om dine sidesprang ovenfor en eventuell ny kjæreste?

Pua...

Siste svar sø. 1 mars 2009 21:05 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym perdita

...hva brukes det mest til,...seriøs personlig utvikling, eller mer for "picking up" flest mulig?
Vet ikke mye om fenomenet, så skulle gjerne hørt hva gutta selv mener. :-)

Jeg skal kjøre nedover i Europa i juni, og vurderer å ta med sykkelen på taket. Er det noen som har erfaring med hvor mye dette går ut over bensinforbruket?

Hva er greia med alle mannfolka som ikke har bilde i profilen men som gjerne kan sende bilde pr mail, eventuelt msn? Hvorfor ikke bare ha bilde i profilen sin? Det er jo mye enklere. Bør jeg styre unna disse mennene? Aner "ugler i mosen". Har frem til nå valgt å ikke ha videre kontakt med disse profilene. Noen som har erfaring med denne måten å gjøre det på?

Noen av dere husker kanskje at jeg hadde en tråd ang. en jente jeg møtte på byen? (http://www.sukker.no/dating-forum/121458-Hva+n%E5.....html)

Vel, nå tenkte jeg at jeg skulle gi dere en oppdatering.
....

Vi bestemte oss for å gå på en date. Det ble kino.
Etter flere utsettelser fra hennes side kom endelig dagen.
Så jeg tok på meg min beste sjarm og reiste inn til byen.
Jeg ventet... og ventet... og ventet...

Faen... hun kommer ikke???
Sendte noen meldinger, ikke noe svar.
Jaja, vist hun vil sitte der hjemme og le av meg skal hun få gjøre det tenkte jeg og reiste hjem.
Da jeg kom hjem fikk jeg noen meldinger om at hun hadde forsovet seg og var fryktelig lei seg osv osv..

..greit, jeg velger å tro på henne.
Vi avtalte en ny dag..
Da denne dagen kom, fikk jeg en melding om jeg ikke heller ville være med å se fottball?
Joda, det kunne jeg vel gå med på.
..men det var vist ilag med noen venner... inkludert broren hennes...
..Ikke helt som jeg hadde planlagt... ..jeg blir litt satt ut av slike situasjoner...
ble ikke så mye mer en at jeg kunne gått på pubben for å se fottball alene..

Da jeg kom hjem sendte jeg henne en melding om at jeg gjerne ville møte henne igjen en gang. bare oss to liksom.
Fikk til svar at det var så lite fritid, og så mye jobbing....

og det var det...

vi har ikke sms'et eller noe siden den gang.

...men, nå er jeg klar for nye eventyr.. :)

Er det noen som har gjort noen tabber på en date, som de skulle ønske ikke hadde skjedd:P? hehe

Etter en heller fjasefri uke, og hører abstinensene begynner å bli uholdbare, er det på tide å slå ut håret og ta en skål :-)