Sukkerforum

Hei

Er det bare meg...
De aller aller fleste gangene jeg ser et bilde av et kjæreste par.
Så er det liksom mannen som skal holde rundt henne, gi henne en klem og vise at han er glad i henne...
Mens damen på en måte utrykker se på meg og se hvor glad menn er i meg (hint han på siden av meg).
Hvorfor er det så få bilder der det en bytter rolle?
Eller det beste hadde vel vært om det kunne se ut som begge er like glad i hverandre...
Dette gjenspeiler seg også i dagliglivet..
Hvorfor er det slikt?

Mange lurer på dette med antall matcher, hvor mye respons som er vanlig og hva de skal gjøre for å få mer fart på sakene. Vi kan dele opp i tre grupper som alle har forskjellige utfordringer:

1) Den sære (eller spesielle) som filtrerer bort de fleste:
Noen vet eksakt hva de vil ha. De bruker absolutte krav i profilen sin og svarer litt ekstremt på profilspørsmålene for å finne en kjæreste som ikke er ”main stream”. Dette resulterer fort i at man går fra 20.000 aktive potensielle kandidater og ned til et par tusen eller færre. Når man i tillegg skal finne noen som bor i nærheten så blir utvalget lite. I tillegg du vil normalt få lave matchtall med de fleste. Fordelen med å svare sært er at du får bonuspoeng (som øker matchtallet) med de du faktisk matcher med. Dette skiller "klinten fra hveten" for den spesielle.

2) Den kravstore som overvurerer sin profils attraktivitet:
Noen vet/tror at de har draget og regner med at det er nok å knipse et tilfeldig bilde av seg. De tar seg ikke bryet med å smile og har lagt lite arbeid i profilteksten sin. Samtidig så kikker de bare på de mest attraktive og sender ut kjappe meldinger. De glemmer at mottakerne har fått inn kanskje 100 meldinger den dagen og skanner over bildene fra avsenderne i håp om å finne noen som virker morsomme, blide, attraktive og seriøse. Hvis du faktisk er mer attraktiv enn det responsen skulle tilsi så jobb med profilen og bildene. Få hjelp av ærlige venner,gjerne av motsatt kjønn til å gå igjennom.

3) Den som blir oversett i konkurransen
Hvis man ikke er blant de mest attraktive så er det lett å bli oversett. For disse er det ekstra viktig å få fram det som er bra gjennom profilteksten, men det er fortsatt viktig å få til gode bilder. Et ansikt består av to ting: Masken og uttrykket. I uttrykket kommer personen bak frem og her der det mye å hente i venner som kan vurdere bildene. Kanskje er det også på tide å bli kjent med personene bak de profilene som ikke virker mest smaching i første øyekast? Husk at livet er kort og at det er vel så mye godt å hente hos dem som ikke går cat walk i gata.

Åpnet lista med nye brukere. 32 av 50 profiler er uten bilde og album. What gives?

har så jævla lyst på dame her inne at jeg holder på å dævve......

men samme hva jeg skriver til dem så blir jeg sett på som desperat. Er så jævla lei av å bli avvist..
Lurer på hva jeg skal gjøre.....

Det med økonomien er en mangeårig observasjon over nøyaktig når en date takker for seg. Min største svakhet er manglende finansielle muskler, og det er etter at dette punktet er avklart at daten takker for seg og forsvinner ut i natten. Da blir det _veldig_ tungt å utelukkende finne profiler som legger opp til en livsstil med meget høyt forbruk. Det vil si profiler med "Elsker å reise!", "Vil gjerne oppleve hele verden", "Elsker å seile!", "Elsker å være på (luksus)hytta mi!", "Reiser på fjellet hver eneste helg om vinteren og bor ved vannkanten om sommeren der jeg fiske fra båten og flikker litt på landstedet", "Vil ha en ambisiøs mann# (les: en mann med solid inntekt.) osv...

Så, når sluttet evnen til å bry seg om sin partner å bety noe? Når sluttet det å være en god far å bety noe? Når sluttet det å være flink i sin jobb å bety noe? Når sluttet det å ha evne til å elske fullt og helt å bety noe? Når sluttet det å være prinsippfast (på tross av det betyr lavere inntekt) å bety noe? Kort og godt, når forsvant de myke og indre verdier sin betydning?

Jo flere profiler jeg leser her inne, jo mer jeg dater, jo mer mister jeg troen på at det å være et godt menneske faktisk har en verdi. Jeg føler meg mer målt etter fysiske verdier enn etter hvem jeg er som person.

Sånn tilfelle noen lurer: Jeg vasker meg hver dag, jeg pusser tenner to ganger til dagen, jeg klipper håret en gang i måneden, jeg går ikke med fillete og utslitte klær, jeg bruker deoderant og jeg smiler til folk rundt meg.

Når en har vært innom profilen din, men ikke lest meldingen din. Blir meldingen registret som lest hvis man sletter meldingen før man leser den? Synes det bare var litt rart at noen er innom profilen din uten å lese meldingen man har sendt. Hadde det vært motsatt så hadde jeg skjønt det. Hmm dette var et mysterium.

Og tror ikke at det alltid registrerer at noen har vært innom profilen din selv om personen har det.

Kunne du tenkt deg ett forhold med en partener som har barn fra før?
Hvorfor/hvorfor ikke?

Og dere som har kryssa av for at dere også vil møte mennesker med barn fra før, har dere tenkt igjennom hva dere egentlig begir dere ut på dersom dere skulle havne i ett forhold hvor det blir flere enn dere to som er involvert?

Selv ser jeg på det som ett stort pluss dersom en eventuell partner har barn, men det er ikke ett absolutt krav.
Dette kan selvsagt ha mye med å gjøre at jeg selv har en sønn.

Hva hører du på når du er på sukker.no? Eller har du det stille rundt deg? Jeg liker å ha på litt musikk når jeg er på nettet.

Akkurat nå hører jeg på Sting: Fields of Gold.

Etter litt tid av og på her, tror jeg at jeg kan kategorisere kvinnene her inne i tre:

Fjellaper
Disse har drøssevis med bilder av seg selv på en fjelltopp (og afterski), ikledd siste skrik innen skibekledning og virker nærmest klar for å gå i Roald Amundsens fotspor. De som befinner seg bak disse profilene, ser også ut til å ha et kjempebehov for trening, både 4 og 5 ganger i uka - vel å merke når de ikke befinner seg ute i ødemarka. Og så elsker de nedover- og bortoverski (men ikke oppoverski eller sidelengsski).

Festløver
Disse har drøssevis av bilder med seg selv med et glass øl, eller kanskje enda heller en drink, ikledd trange glinsende topper som ikke overlater mye til tilfeldighetene. De samme synes også å ha røde blader på porno og røyk, og søker sjelden mer enn en kort flørt.

Backpackere
Dette sier seg vel selv: "Har vært på flere kontinenter, sist sommer seks uker i Andesfjellene, og drar gjerne med en seksukers tur til Fiji - vil du være med?"

Kunne sikkert lagt til flere, for eksempel de treningsnarkomane, poenget mitt er at veldig mange av kvinnene her inne har profiler som er veldig like (jeg har krysset av for ikke å få opp kvinner med barn). Skulle ønske folk hadde litt mer individualitet, jeg...

og skryter av det i profilen sin. Skal man da bli sur og blokke noen også kalle dem snokere fordi personen blir googlet?

Sukkerfesten

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Fornøyd

Ønsker å gi litt tilbake melding om sukker festen på Stratos i går (14.2.09)

Først vil jeg skryte av sukker teamet, veldig bra jobbet, flott arrangement

Angående bildekortene, vel.... traff en av jente som jeg hadde på bilde, hadde ikke mye kjemi med henne, men snakket med mange andre og det var heldig vis en jente jeg fikk veldig god kjemi med :)

Men DJ’en var er katastrofe spør du meg. En DJ skal lage stemning, og dette var feil DJ på feil plass, når han drar i gang AC/DC og tømmer hele gulvet, eller spiller for mye gammel 70 talls musikk, så er dette floorkillere.
Han burde løftet blikket, sett alderssammensetningen og spilt musikk som funket, noen ganger var han heldig. En annen ting, en DJ skal mikse musikken, ikke bare stå der og spille av når den ene er slutt starter den neste, kunne like godt hatt en datamaskin…… Håper virkelig dere finner en ny DJ til neste gang.

Ellers gleder jeg meg masse til neste fest, og det tror jeg flere gjør ELLER?

Jeg gjør meg klar til å gå ut. Festmusikken dunker ut av stereoen. Jeg er på badet og napper, barberer, farger, fjerner, juksebruner, smører, jevner skjuler, fremhever. Jeg er også i ferd med å bli full. Innholdet i rødvinsflaska minker fort, men jeg kan ikke noe for det. Jeg er overspent og g l e d e r meg til å gå ut. Dypt inne i margen (og andre steder) har jeg følelsen av at det er i kveld d e t vil skje. KVELDEN da jeg kommer til å møte en nydelig, interessant, morsom, intelligent, ambisiøs og tvers igjennom fantastisk fyr. Borte er det at jeg har beklaget meg overfor venninner hele den siste uka over at det ikke fins en eneste single mann der ute. Over at jeg er tjukk/gammel/stygg/deprimert. I kveld er jeg full av optimisme og vin. Jeg kommer til å falle pladask for denne fyren. Alle mine problemer kommer til å forsvinne på mirakuløst vis. Moren min kommer aldri mer til å gi meg latterlige, dyre julepressanger, fordi ”kjære, du har jo ingen, og det har jo de andre”. Jeg skal på en stor fest. Det er menn overalt, o g vertinnen har lovet å skaffe til veie minst et dusin single sådanne sammen med rømme-dippen.

F a n t a s t i s k! Jeg hiver meg inn i taxien, smiler pent til taxisjåføren og tenker: ”Jeg er ikke desperat, bare håpefull.”

Opplever stadig vekk er problemer med sukker.no --irriterende ofte er sidene nede, eller at sukker faller ut når man er midt i en skriftelig dialog med noen.. flere som opplever dette ?? Kan man kreve penger tilbake ?

Har fundert på noe av dette i det siste:

Liker singellivet - hvorfor er en da på dating side?
Like handymenn - vil det si at vi skal få lov til å si at vi liker damer som er flink til å rydde og vaske?
Kjærestens lønn skal være over.. - Gold digger? Hva skal du bidra med? Hvorfor sette høyere krav om lønn enn den du selv har?
Høye menn - er ikke du for lav til å være med høye menn?
Hvem behøver menn - Ja hvorfor er du på dating side for hetrofile?
Sportsbil - Neida, vi skal ha familiebil som alle andre har, selv om vi ikke har planer om å udvide "familien" de neste årene...
Ny ps3 - Du har jo sp2 så nei. Men du skal ha nytt belte, som medfører at du må ha sko, bukse, topp annet stasj?
Egne meninger - Men det er din som teller?
Morsom, snill, hyggelig, trofast, ærlig, omtenksom - Er det mange som ikke ler, ikke er snille og hyggelige, utro, uærlig, driter i andre
Badboy - Men du er jo så frekk, gir meg ikke nok oppmerksomhet, så mange som prøver seg på deg, ser ikke ut som vi er et par

Her skal vi selvsagt være anonym og ærlig. Hvis det er noe du lyger om i profilen din, hva er dette og eventuelt hvorfor?!

Jeg skal ta noen timer på øyet og ønsker ei putepartner! ring 4 sex 6 tre 78 80

Mulig det er jeg som er snodig her, ønsker derfor litt innspill.

Observerer at flere jenter skriver i profilene sine at de skal studere ett eller flere år i utlandet, eller at de vil ut og reise (da tenker jeg ikke på 3 ukers ferietur) og lignende.

Er det ikke litt merksnodig å drive og lete etter en bedre halvdel på denne måten, hvis man omtrent står på trappene til å stikke utlands i ett eller to år? Eller?

Noen som skal på Sukkerfesten 14.02.2009?

hvor er du kvinnen i mitt liv?
stort savn!

Thomas

Hei jenter :)

Lurer på om dere kan hjelpe meg med en liten ting. Kan dere gå inn på favorittprofilen deres her inne på sukker. Den absolutt kjekkeste fyren dere finner, han som gjør dere så nervøs at dere kanskje ikke engang har turt å si hei.

Og fortelle her hva det er som gjør at dere digger akkurat den profilen?(uten å røpe hvilken profil det er)

Setter pris på om dere er ærlige. Uansett om det skulle være veldig overfladiske grunner.

Er egentlig bare litt nysgjerrig på hva dere virkelig tiltrekkes av når dere er her inne :)

Om jeg har åpnet min profil for de under 70 i match.Kan de som jeg har satt sort hjerte på se meg alikevel da?

Jeg vet sånn nogenlunde hva feminisme er, og at det er politisk korrekt å støtte den. Hva er det maskuline motstykket, og er det også moderne å gi sitt bifall til det?

Skal noen dit alene? Har lyst til å dra dit, men kjenner ingen andre som skal. Virker litt traust å dra alene..
Noen jenter som kanskje vil dra alene sammen? ; )

Har nettopp opplevd at jeg ikke turte å gå på date fordi jeg har fått munnsår!

Flere som har opplevd det, eller tar dere det ikke så seriøst? Hva vil gutta si om en jente kom på date med en bulkete overleppe?

Dette er et spørsmål jeg er litt lei av å svare på… gjerne fulgt med ” ...det er jo ikke noe vanskelig å finne seg en mann.”

Til tross for at vi faktisk ikke trenger en kjæreste, og livet er bra som det er, finnes det sosiale forventninger om at vi skal ha en å dele livet med. Fordi ikke legitimt å være singel. Samfunnet er ikke innrettet for single. Alt er dyrere om man er singel. Ingen å dele boutgifter, strøm eller vannregningene med. Og om du skal bestille sydentur må du betale ekstra for å ha et rom alene. Det er den ene siden. Den andre siden er holdningene vi møter. ”Hva er galt med deg da som ikke finner noen”, ”du må jammen være kresen som er singel ennå” osv….

Er vi single så:
1. Er det noe galt med oss.
2. Er kresne.
3. Ingen vil ha oss.
4. Vi er egoister som ikke klarer å innrette oss.

Jeg trenger ikke en mann for å få livet mitt til å bety noe, men jeg vil gjerne ha en å dele det med…
Og ja jeg leter , men det er ikke så lett som noen kan få det til å virke.

Så her er linken til alle oss som er single …. En onsdags-skål !!!

Stoler på de som har merket profilen med det å setter et svart hjerte siden jeg heler ikke har lyst å flytte.

lufter tanken her på forumet... (kan ikke huske å ha sett det som en egen tråd så lenge jeg har vært her)

tar meg selv i å la klesstilen telle nesten like mye som utseendet noen ganger... både her på sukker og IRL er kjipe klær turn-off..

får nok ikke de beste intrykkene fra bildene her, men noe avspeiles jo...

jeg innrømmer å være litt overfladisk... og setter kanskje litt for ofte likhetstegn mellom dårlig klessmak og kjipe menn

er det bare jeg som er sånn?? og gjelder det andre veien også- gutter??

Forrige dagen så var det noen som løftet frem en gammel tråd her. Jeg leste gjennom tråden og ble så glad av den. Den inneholdt mange dikt, hovedsaklig på norsk/svensk. Dette er upløyd mark for meg og jeg lurer på om det finnes noen her inne som kan "coache" meg litt når jeg har lyst til å lese mere slike ting. Diktsamlinger jeg bør kjøpe, forfattere jeg kan gå på biblioteket å låne? Takknemlig for repsons uansett.........:)

I all elendigheta ellers her inne, så er det sikkert behov for en tråd hvor man kan blåse ut om akkurat det man vil..
Solskinnshistorier mottas med takk!

For oss som har innsett at den store Kjærligheten er noe gudommelig (enten man er religiøs eller ei) og kjenner at det noe som er mye større en seg selv. Ja vi søker inten mindre. Og heldigvis så vet jeg at det har skjedd her inne. Da vet vi at det også vil skje oss. Kanskje har dere som meg, vært så heldige å oppleve den, og dere vet at man kan om man er heldig kan man oppleve den kanskje opptil 4-5 ganger i løpet av et liv.

Vi bør være åpne og se om faktisk det var akkurat hun, eller han som vi nettop ikke klikket oss inn på fordi vedkommende ikke så attraktiv nok ut i øyblikket og på akkurat det frosen halvsekundet.

Grunnen til at jeg skriver dette er at jeg har alltid hoppet over profiler uten bilde eller profiler hvor jeg ikke umiddelbart synes jenta er attraktiv... Skal prøve å forbedre meg :-)

Hva synes dere. Skal vi starte en:" Vi som vil oppleve Den Store Kjærligheten igjen" gruppe ?

Dette står ofte i profilene.....

"Er det noe du lurer på , så spør da vel?" o.l

Dette har jeg til å si til dere jenter...

"Bare svar da vel"

Dere burde egentlig skrive.."Hvis det er noe dere lurer på så spør. Jeg svarer kun hvis jeg synes du er noe"

I tillegg står det ofte i de samme profilene at, " jeg er ærlig, omtenksom og bryr meg om andre" osv Ironisk?

Folkens...litt ærlighet nå!

La oss si : du har møtt noen, vært på noen dater....det ser ut til at det kan gå riktig vei. HVA SØREN GJØR DU PÅ SUKKER DA?
Er det greit å være her...mens man har noe på gang? Og er man ærlige om det...sier du fra om at du fortsatt kikker litt på sukker? Eller er det noe man ikke prater om?

Gi noen gode grunner til hvorfor du vil ha en kjæreste...

1. En å sovne med
2. En å våkne med
3. En å kline med
4. En å elske med
5. En å komme hjem til
6. En å savne
7. En å reise sammen med
....
.....
....

Ser det er mange diskusjoner nedover her om alder. Både opp over og nedover i aldersrekken, men hva er ok? Hva tenker du på når du velger hvilke aldersgrupper det er ok å date?

Selv er jeg en relativt voksen jente på 20 år, hva er greit for meg å date? Hvilken aldersdifferanse er for høy?

Det er han som er beviset på at magi finnes.

Hva skulle vi gjort uten sukker...eller andre lignende (selvfølgelig litt dårligere) datingsider?

HJELP!

Da måtte vi jo rett og slett kommet oss opp fra sofaen...vekk fra pc'n...og gått ut og faktisk TRUFFET hverandre....

Det er bra vi har sukker, gitt....(Puh!)

Hallo! For en vidunderlig vakker iskald dag da! (Vestfold)

Er ganske ny i gamet, og klar for å se om det kan vente en eller annen drømmeprins på meg der ute.. Har vært lenge alene, prioritert ungene og hverdagslivets utfordringer.
Jeg lurer på følgende; Hvordan stiller dere menn dere til det faktum at det sitter unger i ryggsekken til damene? Er det noen som har erfaringer i å innlede nye forhold hvor det finnes opptil flere barn involvert.. Ønsker at dere svarer ærlig.

Veldig mange damer her inne har i sin kravspesifikasjon til mannen at han må trives med jobben sin.
Hvorfor?

Etter litt rettledning her, så prøver jeg igjen.

Vi er en gjeng som har planer om å møtes til vorspill/middag før Valentine festen på lørdag.

Her er følgende info:

Sted: Jamas i Torggata 8
Tid: ca 1700
Type restaurant: Gresk

Dette er en restaurant med god mat til en grei pris.

Alle er hjertelig velkommen, men gi meg en tilbakemelding på hvem som blir med. Veldig praktisk med tanke på bordreservasjon.

Da sees vi.

Endelig fant jeg en skikkelig MANN her inne....hvor også alt det praktiske passet.
Første date gikk bra.........men så blir det ikke flere......
Buuhuu......maks you wanna give up!

Bare lurer til deRe gutter. Hva er poenget med å kreve at jenta skal svare, hvis hun ikke er intrissert i førsteomgang? Da synes jeg helle det er bedre å ikke får svar. For det første, slipper du å skape en falsk følelse av at dama liker deg og for det andre slipper du å bruke unødvendig tid på noe som ikke fungerer alikavel.
SÅ SPØRSMÅLET MITT ER, HVILKEN FORDELER SER DERE MED AT JENTA SVARER?

En amerikansk undersøkelse sier at det er sant! Hva med norske menn, stemmer dette for dere?

Dette er et spørsmål til sukker.no. Og i tillegg lurer jeg på hvorfor man må komme så tidlig som mellom kl.19 og kl.20:30?
Kan vi ha en sukkerfest i Trondheim i mars/april? :-)
Det var 3 spørsmål i ett!

Jeg har for tiden ingen single venninner, og da er det vanskelig å komme seg ut av og til! Send meg en mail hvis du føler deg kallet!

Jeg reiser til Oslo neste helg. Har litt lyst til å delta på Stratos festen men er ikke interessert hvis det er kun østlendinger der. Så spørsmålet er: Skal noen menn fra Trondheim delta? Eller evt menn fra andre fylker villige til å flytte på seg? Glemte å si noe om aldresgruppen: 35-45 år

I dag måtte jeg kjøpe håndkle til en fremmed kvinne fordi jeg ved en feiltagelse tok feil håndkle når jeg var i svømmehallen.
Fant aldri igjen mitt eget...

:-D

Andre rariteter?

Jeg har også profil på Møteplassen, men siden jeg hadde hørt så mye skryt av dette stedet, tenkte jeg at nå skal jeg prøve her. men nøyaktig det samme skjer her. En sender brev og har en relativt grei kommunikasjon- brått blir alt stille .Ikke et pip.. ikke et ord om hvorfor sånn øredøvende taushet.

For meg virker det som folk som er på sånne steder har total mangel på folkeskikk!!!

Har observert at mange har liggende og stående bilder i skjønn forening på albumet. Hva er greia med det??? Et forsøk på å få stillesittende sukkermedlemmer til å røre litt på seg? En slags sukkertrim for eldre i alle aldre... eller har de rett og slett ikke funnet "roterbildetknappen" ennå? :-)

Er det overvekt av profilbilder her hvor man har klippet vekk eksen?? Som jente ser jeg jo bare gutta..... og det er mange av de som ikke har klart å beskjære bildet nok til at man ser sminkede øyne, øredobber og lange hårlokker- eller armer rundt halsen....

Hva sier dere- er dette noe legger merke til?? Hvis ja, er det helt ok??

Synest det virker som at guttene søker etter jenter som er yngre enn seg mens jenter gjerne søker etter både yngre og eldre. Jeg er selv ei jente på 32 år og har satt opp fra 27-44. På de 32 år gamle guttene står det som regel at de søker etter jenter fra 22-32. Er gutter så redde for å date jenter et par år eldre? Eller gjelder det bare jenter som akkurat har tippet 30 og er single og uten barn? De er kanskje redde for mas om å få barn og etablere seg? Jeg har vært her knapt en uke og har prøvd å være litt aktiv med å ta kontakt, for de som har tatt kontakt med meg har som regel vært for gamle, nærmere 50. De guttene jeg har tatt kontakt med har vært på min alder, men jeg får omtrent ingen respons. Er det alderen? Eller er vanlig med overlegne folk her inne? Er selv fornøyd med profilen min, er ei normalt søt jente. Noen tips?