Sukkerforum

Jeg synes det er så mange her inne som klager og klager over manglende svar, og mislykka dater osv osv....
Hvorfor klage i det hele tatt?
Hvis du er en person som klager her inne, og folk SER at du klager, så er det jo ikke rart at man ikke får svar på sine brev heller. For hvem vil ha en person til partner, som klager og klager... Vær positiv isteden, så blir du kanskje overrasket. Vis at du faktisk har interesse for den personen du prøver å få kontakt med, les profilen og hvis du finner noe interessant, noe dere har til felles så kan du skrive om det.
F.eks: hvis ei/en er interessert i matlaging og du er det samme, så har dere noe til felles allerede, kan være mye å snakke om da, og matlaging ilag kan være romantisk og sensuelt, ren og skjær nytelse...
Jeg er bare så lei av å lese om folk som klager om diverse her inne, og folk legger merke til hvem som er klagete, det er sikkert.
Positivitet sprer positivitet. Og en annen ting som kan hjelpe, det er å la være å være så frampå, vær heller deg selv og bli kjent før man begynner med f.eks sexmeldinger. Jeg tror ikke noen som er interessert i å finne den rette, finner denne med å henvise til sex i første brev liksom...
Vær positive og hyggelige, vær deg selv, åpen og ærlig.
Og ikke undervurder hvem du kan skrive til eller ikke... Ikke undervurder folk, selv om de har utseendet med seg eller ikke. Kan jo bli vennskap av det for det. Og mennesker kan være vakre uansett åssen de ser ut, fotomodeller eller ikke ;)

Dumpa

Siste svar ma. 20 april 2009 21:19 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Dumpa

Det er frustrerende å ha langvarig kontakt med noen på mail og chatt, også bare \"forsvinner\" de! Fler som har opplevd det? Jeg synes det ville være greit med en avsluttende melding, hvor man sier noe om at tror ikke du er riktig for meg, eller snakker med noen andre som er mer interessante. Kan man forvente det? Det bygges noen forventninger ved langvarig kontakt, også renner det bare ut i sanden.. Skal man bare gå til neste? Uffa- liker ikke dette-

Refererer til en tilsvarendre tråd,- "menn og mote"

Hvordan liker dere gutta at vi kvinner er kledd da? Betyr det noe i det hele tatt? Eller tar dere det dere får, uten å tenke over innpakningen?

Dette utsagnet tror jeg går igjen på omtrent alle profiler jeg er innom. Hva legger dere i dette? Jeg tenker at hvis man ikke er i stand til å ta vare på seg selv så er man vel helst omringet av folk som kan gjøre det for deg - gjerne med polstrede celler og med fine hvite frakker med lange armer til utlån.

Eller er dette en dårlig skjult hentydning til at "alle" jenter (iallfall i 25-35-årsalderen med høy match med meg virker det som) egentlig er veldig opptatt av at typen skal være temmelig atletisk?

Fikk match på 86..med en ny bruker her.... Men har jeg krysset av for at jeg søker damer med skjegg og bart jeg da.....??!!!

Hvor er det spørsmålet hen ;-)..?

Jeg ser det er en lignende tråd som tar opp noe av det jeg også undrer meg over.
HAR FOLK MANGLENDE SELVINNSIKT? Eller er det faktisk slik at folk skriver at de trener, tar vare på seg selv, er opptatt av helse og livsstil,er sexy osv,- BARE for å lokke folk til å bli interesserte?
Har møtt flere menn som ikke samsvarer med beskrivelsen i det hele tatt. Eller de har sendt bilder som viser at beskrivelsen ikke stemmer.
Har dette med selvinnsikt å gjøre? Eller betyr veltrent for meg noe annet for andre? Slik at de har skrevet det i god tro?Altså de mener de er veltrente, sexy osv., men jeg ser noe annet.

Uansett så bør man være ærlig i beskrivelsen av seg selv:)

Hvorfor får jeg fler og fler antall treff på min profil, samtidig som siste treff er den samme personen? Altså det samme bilde i siste treff,samtidig som for eksempel antallet har økt fra 100-106?

Jeg vet hva jeg ønsker meg. En kjæreste for livet! Lett å svare på, men samtidig litt vanskelig. For jeg lurer på om punktet med varighet kanskje skremmer vekk noen? Og er det mulig at noen tenker: Hvis vi kliner på første date, tror hun sikkert vi skal gifte oss til sommeren, så det er nok best å la det være?

Hvordan tenker dere andre? Blir dere skremt av de som har gult eller rødt blad på varighet? Er det noen her som egentlig er ute etter varig forhold, men som toner ned varigheten for å ikke skremme bort noen?

Som mange frustrerte her inne uttrykker om manglende tilbakemeldinger.
Mange er nok berettiget av ulike årsaker som manglende bilde og lignende men.
hingsty har nok en formening om at forholdsvis mange her inne har et stort behov
for å kuppe individer ala sexy stjerner.(som for øvrig finnes i fåtal her inne, noe annet ville være utenkelig)

Mange suser rundt bærenede med på grensen til tvangstanker, i alle fall i underbevisstheten hos flertallet:

For kvinnenes del,
Min neste børvære feilfri, med den utstrålende sjarmen, helst en Brad Pit med bedre egenskaper enn Pit selv der kjendisen ikke er perfect , Jobb, sosialt, sex-appel, gentlemann og akkurat sånn naugty som jeg ønsker,
alleovernevnte egenskaper er en selvfølge.

Tror de fleste menn med noen unntak lettere kan overse følgende:

Hennes kurver var ikke like perfecte som de beste kvinnene jeg har cruiset med,
Hennes underliv var verken like duftende eller figurmessig på langt nær de beste jeg har stelt.
Hennes tegn til rynker var mer markert enn de beste damene mine på samme alder.
Hennes barn var noen bortskjemte små-håvne fjolls som helst vil andre vondt.
Hennes krav til perfekt klesstil, sex nor det passer henne, utflukter og rutiner var nok på grensen til litt vel overdreven selvopptatthet.
Hennes bestemte holding til hvor skapet skal stå var nok ikke like avslappende som det behagelige samarbeidet jeg har opplevd i lange perioder..
So on, so on.

Om ikke vi menn (som hingsty ofte gjør spesielt ute i det virkelige)
overser mange negative trekk vi godt kunne ta med i ballasten som damene,
ville jo helge-sex i mørket (som tidligere nevnt om munkene og nonnene i en annen tråd)
Med bismak om munenen når man våkner og umulig dagligliv, i dagslys
bare øke de neste år i vårt samfunn.

Eller er hingsty litt på hæla her nå.

- Å gi en trøstende skulder er ok, men klarer hun seg ikke uten deg, er det lett å føle seg kvalt. Jenter med egen personlighet, økonomi og orden på følelsene er lettere å ha med å gjøre.
- Bimboer taper seg fort, så styr unna. En dame som stadig overrasker deg er godt å ha.
- En perfekt kjæreste er seksuelt kompatibel. Det betyr at et forhold med en rosa plysjdame kan bli komplisert hvis du liker best lakk, lær og pisk.
- En super kjæreste er en som tiltaler deg, og tar seg godt ut. Dette betyr ikke at hun må være supermodell, men at hun er perfekt i dine øyne.
- Hun lytter til hva du sier, selv om hun ikke nødvendigvis er enig. Hun lager ikke scener eller henger deg ut foran venner eller familie.
- Alarmklokkene bør ringe hvis hun allerede tidlig i forholdet prøver å tvinge i deg sin slankemat til frokost eller få deg til å droppe guttekveldene. Etter hvert vil du bare hate henne for det.
- I en perfekt verden maser ikke kjæresten på deg. I den virkelige verden gjelder det å finne en dame som velger sine slag, slik at ikke hver dag går med til krangling.
- En perfekt kjæreste kommer over ens med dine foreldre, hjelper til og tar utfordringen med et smil. Hun har også empati med kamerater som har blitt dumpet og foreslår at gjengen må ta seg ekstra godt av dem.
- En kvinne som elsker deg for den du er bør du holde på. Du ser det i blikket hennes, og merker det på hvordan hun behandler deg.
- En mann som har funnet en perfekt kjæreste eller kone vil ha den følelsen – det kalles kjærlighet.

Det er helt latterlig hvor mange blondiser som lager trutemunn og "poser" som om de var Paris Hilton på bildene sine her ! Skjønner dere ikke at det vitner om lavere iq enn en brødskuff?

Hvor har alle de normale menneskene gjemt seg?,...

Noen flere som savner en felleschat her inne?

Hello hello =)

Jeg trenger så sårt noe inspirasjon nå, så lurte på om noen av dere hadde noe tips til musikk?? Kan være hva som helst egentlig, men må ærlig si at jeg ikke er så spesielt fan av "dunkadunka" =P Lytter veldig på tekster, gjerne noen skikkelige klisselåter :) Driver og skriver låter om dagen, så da hjelper det alltid på med litt nye innspill :)

Kenneth

Hva er det viktigste for deg når du velger deg en kaffebar ? God kaffe, hyggelig miljø,maten, eller personalet?

Beskriv gjerne hvordan du ville ha gjort om du skulle starte en kaffebar.

Utfordre

Siste svar sø. 19 april 2009 13:24 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym jadda så..

Hei
Er ei helt normal jente som får napp på byen, er humørfyllt, sprudlende og blid. Hva gjør dere gutter der ute, online hele tiden men tar ikke kontakt, er dere såååå slappe og bare venter på at damene skal ta kontakt eller har dere bare veldig dårlig sevtilitt??

Og noen skriver at man liker å bli utfordra, hva mener dere med det??

Ønsker iallefall alle sammen masse lykke til..klem

Initiativ

Siste svar sø. 19 april 2009 12:51 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym initiativ

Hei
Jeg lurer. Liker menn at damene tar den første kontakten?
Ønsker gutta å være jegere, er det spennende med litt utilgjenglige damer?
Hva sier dere gutter og jenter?

Spørsmålet er altså enkelt: Hva synes du er sexy hos det motsatte kjønn?

Sukker suger og er bare rør hele greia. Det er ikke andre enn brukernes sin feil da. Konseptet er i grunn ok, men de som er her er jo helt håpløse!!!!! Bare tittere her jo.......

Ingen fjasere på sukker i dag???

Skulle vært en plass man kunne hake av for Ønsker IKKE at tråden skal være seriøs

Nå er jeg skikkelig frustrert
Jeg lurer på hva jeg gjør galt
Jeg finner en profil, skriver noen ord. Noen ganger får jeg svar, andre ganger ikke...Hvorfor kan ikke dere menn svare på et hyggelig brev? Men Mr, Right...Hvor er du?

Vi er tre snille, pene og rene gutter på 24ish som har tenkt oss ut i oslo ikveld.

Noen som vil være med å treffe nye mennesker? Hadde tenkt oss på fridays så kult om dere vil det samme :)

Hvordan kjenner du på kroppen at det er vår?

Så derfor har jeg noen spørsmål til dere??

Blir en person mere attraktiv av å ha mye penger??

Kunne du hatt sex med en person bare fordi han/hun er kjendis?

Kunne du hatt sex men mor eller far til en venn/venninde?

Kunne du stjelt/tatt penger frå arbeidsplassen din?

God aften, alle sammen. Jeg ønsker bare å minne på noe som er oppe ved ujevne mellomrom og som det er skrevet ca 382.492.443 innlegg om, allikevel vil jeg gjerne dra dette opp igjen:

Hvorfor er det så veldig vanskelig å svare på en henvendelse? I verste fall koster det ikke mer enn 1 tastetrykk ("Lim inn høflig/uhøflig avslag"-knappen) Er man kanskje litt interessert, men ønsker å teste ut de 17 som er foran i køen først, så skriv det, da. Bare ikke unnlat å svare!

Regner med at de fleste her inne bedriver en form for "teppebombing" av profiler, dvs man sender melding til en 3-4 stykker (minst) om gangen for å se hva som napper. Problemet blir jo at når man ikke hører noe så vet man ikke når man skal gi opp vedkommende, tildele dem et sort hjerte (i mangel på noen mer "snill" måte å sortere vekk uinteressante folk på) og kaste ut ny åte.

Jo da, jeg har hørt argumentet med at "får man ikke svar så er jo det et svar i seg selv" Dette er en sannhet med modifikasjoner siden tiden det tar for folk å svare kan variere ganske mye.

Vurderer nytt profilbilde og ønsker råd.

Hva slags stil har jentene som du oftest tar kontakt med eller leser hele profilen til?

Drakt og perle-øredobber? Vampete skinnjakke og kløft? Skolepikestilen? Goretex-jakke og fjellstøvler? Nyttårsaften-kjole og mye sminke? Spiller ingen rolle?

Hva slags erfaringer har jentene gjort seg?

Prøv dette - jeg fikk den i mail idag., og siden dere allerede sitter foran pc., kan dere jo bruke litt tid på "fotgymnastikk" :-)

1. Uten at noen ser hva du gjør (de vil tro du er litt GAL…),

mens du sitter der foran pc’en din så løfter du høyre fot fra gulvet og gjør sirkelbevegelser med klokken.

2. Mens du gjør dette, skal du tegne tallet ’6’ i luften med din høyre hånd. Foten din kommer til å skifte retning!!!


Jeg sa det jo! Og det er ingenting du kan gjøre med det! Både du og jeg vet hvor dumt det ser ut, men før dagen er omme kommer du sikket til å ha prøvd det igjen og igjen.

Vi har vel alle noen små "hemmeligheter" som svært få vet om.
En eller annen fobi, mani, tvangstanke, eller andre ting som først og fremst kaller på latteren.
Hva er din greie ?

Jeg må ha minst én is hver dag - hele året. Fullstendig hektet.
Jeg må alltid ta på meg høyre sokk først når jeg kler meg. Har prøvd motsatt, funker ikke.
Jeg har en mynt liggende under masten i båten min. Du kødder ikke med overtro på sjøen.
Jeg teller sekunder mellom lysstolper når jeg kjører bil. Heeeelt sykt !

Når en er lei av å være alene og ønsker "livet ut" er det da rett sted å være på nettet? Eller blir det for mange fisk i havet til at den ene rette napper?

Jeg har funnet ut at jeg er full av dobbelmoral...:-/

Jeg blir nesten litt sur når jeg merker at de jeg skriver med også skriver med en masse andre, men at jeg gjør det selv er heelt greit...:)) Noen som kjenner seg igjen??

Manglende bilde og tekstfelt fulle av svada trekker selvsagt ikke fluer til ruka. Men noen raske stavelser her ga god respons. Statestikken ser nå meget god ut.
Hm. Ser at de fleste er "anonyme" her, har jeg lurt meg selv?? Seriøse svar frabes på det sterkeste.

Hei alle menn
Er det et problem hvis dama er for smart?

Diskusjonsforumet her er et lite samfunn i seg. Viser det seg ganske fort. Akkurat som Andeby. Så hvem her på Diskusjonsforum er hvem i Andeby? God fornøyelse:-)

For eksempel, hvem er:

Mikke Mus

Bestemor Duck

Petter Smart

Klara Klok

Og så videre...

Jeg kom til å nevne tv`n jeg kjøpte meg for litt siden til noen på jobben, og fikk raskt litt tyn for å ha kjøpt for stor tv.
Jeg kjøpte meg nemlig 46 tommer.

Prøvde å forklare disse gammeldagse (!?) og konservative (!?) menneskene at folke-tv`n i dag er på nærmere 40 tommer. Dette hadde jeg selvsagt ikke noe grunnlag for å si.
Derfor er jeg litt nysgjerrig på hva folk her inne har.

Og er det stor forskjell på kjønnene her? :)

Påska er over for denne gang. For mange nordmenn har påska også betydd såkalt "harrytur" til Sverige:) (så TV bildene)

Hva er harry for Sukkerfolket?
Hvite tennissokker og dress?
Menn med store,fete gullkjeder,armbånd og ringer?
Rød sportsbil?
Wonderbaum og terninger i frontruta?
Flesketur til Sverige?
Dette er noen eksempler på noe jeg VET mange synes er harry.
Mere?? Kom igjen folkens.........:)

Bare for å ta opp et spørsmål fra en annen tråd her..

På de datene du har hatt, der det har blitt forhold/kjæreste ut av det.. Dvs de "vellykkede" datene. Eventuelt et flertall av dem for å oppsummere.. Har dere kysset på første date? Interessant å se hva som er mest vanlig her

Hei
Har et lite dilemma.
Hva er ca. grense for hva som skal skrives på en profil uten at noen hopper av halveis?? Sliter litt med å begrense meg.
En annen ting er for mange bilder som bør legges ut?? Skal jo ikke være mer enn noen år gamle og ihvertfall ikke bilde av kjæledyr eller deg på toppen av et fjell! ;)

Hei

Jeg har vært endel utenlands (både europa og ellers) jeg føler de norske jentene er litt prippne og bortkjemte i forhold til andre? Noen som føler det samme??

De har åpnet en storbutikk i Berlin der kvinner kan velge seg en ektefelle.

Ved inngangen står to enkle bruksavisninger:
1) du får besøke butikken bare en gang. Det er 6 etasjer i butikken, og på hver etasje øker kvaliteten av varene.
2) du kan velge akkurat den mannen du vil så lenge du går opp, men du mister din sjanse til å kjøpe noen i de forrige etasjer.

- Ved 1. etasje står en plakat som sier:
Disse menn har jobb.

- Ved den 2. etasje står en plakat som sier:
Disse menn har jobb og elsker barna.

- Ved den 3. etasje står en plakat som sier:
Disse menn har jobb, elsker barna og er sexy.

- Ved den 4. etasje er en plakat som sier:
Disse menn har jobb, elsker barna, er sexy og hjelper med husarbeidet.

- Ved den 5. etasje er en plakat som sier:
Disse menn har jobb, elsker barna, er sexy, hjelper med husarbeidet og er i tillegg veldig romantiske.

- Ved den 6. etasje står en plakat som sier:
Du er den 31.456.012 besøkende på denne etasje.
Her er det ikke noe menn. Den eksisterer bare for å bevise at det er umulig å tilfredestille dere kvinner.

Takk for din besøk hos Ektemennsmagasine.

Her gir jeg dere damer sjansen til å "ta litt igjen".......

Hvilke tanker har dere om brukere som "alltid" er pålogget?

Uansett når du logger deg på så er de der. Det spiller nesten ingen rolle når på døgnet, DE er der. For meg er det noe som ikke helt "går opp" når jeg leser at de også er veldig aktive i hht til profilteksten. Er det bare meg, eller er det noe som skurrer...?

Når jeg skulle føre opp høyde og vekt ble jeg faktisk litt usikker på om jeg skulle skrive ett par kilo for mye eller ikke.
For hva er ett par kilo for mye? Er det overvektig - stor - veldig stor ?
Jeg har født ett barn og har "love handels" og noe godt å ta i, men jeg er ingen "dundre" - kunne sikkert trimmet litt mer og spist sunnere, men mange sier jeg er normal. Ligger over idealvekten i følge BMI.
Hva skal en skrive da ?
Gutta som vil ha slanke jenter ser jo ikke to ganger på min profil når det står ett par kilo for mye. Men de er kanskje ikke verdt å satse på alikevel :)

Den ser ut til å ha ikke fulgt med i de siste timene....rabling på bilder...
Lover og regler er kun til for å brytes helt til man blir tatt eller oppdaget.....

seriøst har jeg faktisk lyst til det. Jeg opplever av verden forøvrig at jeg faktisk ikke er avskrekkende på noen måter... men her på nett når jeg ikke opp? Hvilke kriterier stiller dere menn for å faktisk svare på et kontaktforsøk? Mine bilder er ærlige, men bare brøkdeler av min helhet... Og de menn jeg faktisk har forsøkt kontakte er ikke glansbilder, men høyst ordinært utseende menn... er jeg for krevende i mine ord? Ikke pen nok for enhver? Noen som kan gi meg noen konstruktive tilbakemeldinger?? :)

Ble tråden slettet ?

Mange (menn, sikkert damer også) skriver at de alltid er i godt humør. Hva er dette slags mistenkelige greier?

denne dama er etter eget utsagn ukysset ,og ble mobbet som barn... noe å tenke på
http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Hei på dere!

Jeg er en person som synes nettdating er en fin ting. Kort sagt fordi det lille utvalget av steder jeg får sett personlig fra dag til dag er forholdsvis begrenset, så jeg tror jeg øker sjansen for å finne en "utvalgt" betraktelig ved å være åpen for denne formen for kontaktskaping også.

Men jeg er ute etter litt erfaringer og sammenlikning med med egne erfaringer. Det gjelder den berømte første fasen. Jeg liker å ta kontakt med de av motsatt kjønn her på nett, og får en del svar også. Og når de man finner ut i løpet av kort tid ikke er noen man vil passe sammen med er ute av veien, så er det den lille veien videre etter det. Det første jeg har tenkt en del på i det siste, er hvor fort møtes. Om man snakker lenge på nett på forhånd, kanskje går over fra meldinger her og til msn osv, så kan det hende man blir veldig godt kjent og finner ut mye om hverandre, ulempen med det er naturligvis at kanskje man allerede har funnet ut av mye av det man ellers ville brukt første date til. Og det er far for at praten kan "dabbe litt av" om den går over for lang tid uten at man møtes personlig. På den annen side er det litt skummelt å foreslå et møte for tidlig også, for den andre kan føle det er for tidlig, føle man trenger seg på, tro man er ute etter noe annet enn man er (noe jenter fort kan tenke om gutter har jeg merket), osv.

Og når man først kommer på date, så er det den berømte kjemien. Jeg regner ikke med at jeg skal finne en rett utvalgt i løpet av en date eller to, men likevel når man går hjem fra en date og føler at man bare satt der og pratet som noen tilfeldige hvem som helst, så lurer man fort på om man gjør noe galt. Har man snakket om feil ting? Var ikke sjarmen i riktig gir?

Det er slike ting jeg har tenkt på etter jeg har møtt et lite knippe personer gjennom sukker den siste tiden. Hva er dine største erfaringer rundt dette? Do's og dont's etc. Hva har vist seg å fungere best for deg?

Bohemen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Ctöu

Ja nei! Sitter på Bohemen i godt lag og venter i spenning på at Enga skal ta avspark!
Noen likesinnede som vil møte opp med øl og god stemning?

Må nesten bare spørre, hvor viktig syns "lekmann" at utdannelsen er?
Personlig har jeg ingen, ikke VGS heller. Er selvlært IT-konsulent og tjener greit over gjennomsnittet i landet. Føler allikevel jeg blir sett ned på når jeg fortellerjeg droppet ut av videregående. Er det virkelig så big deal å ikke ha en allmen utdannelse å falle tilbake på? Hvor mye lengre er en som har disse 3 årene?
Jeg har mer eller mindre alltid hatt jobb, siden jeg var 17, og får stadig jobbtilbud som både matcher og overgår min nåværende jobb, både når det gjelder ansvar og lønn.

Hva mener dere?
Er det en dealbreaker å ikke ha papirer?

Vil ikke flytte over avstander, men søker varig forhold med kvinner fra alle fylker.
Snakker vi her om postordre kjæreste? Eller er det en selvfølge av kvinnen må flytte?

Synes egentlig det er litt rart at man søker kjæreste for varig forhold, fra hele landet ,hvis man selv ikke er flyttbar.
Men det er jo lov å prøve seg,- selvfølgelig:)