Sukkerforum

Om ikke så lenge er det igjen klart for Sukkerfest med masse herlige gjester. For dem som ikke har vært på festene tidligere kan vi informere om at det bugner over av mange koselige folk. Vår erfaring er at stemningen er eksepsjonelt god og at folk er veldig hyggelige. Rett og slett mange positive folk. Etter siste tid her på forumet, hvor tonen har vært røffere enn det det har vært, og kommer til å bli, kan noen tro at det er den harde bykjerne som er på festene våre. Vi kan bare si at dette ikke er tilfellet.
Festen begynner å fylles opp og hvis du vil være med på årest Valentinefest så bør du melde deg på før siste dagene ettersom det bare er plass til ca 300 stykker der.

Jeg blir litt skremt av det jeg leser i noen av trådene. Hva tror egentlig dere jenter om de guttene som har profil her? Dersom de er så dumme som noen av dere mener må det vel bedre å være alene enn å menge seg med en slik stakkar.

Nei; her er sikkert mange slags gutter (ser jo mye rart i "guttetrådene" og). Og mange slags jenter. Er dere sikker på at dere klarer å sortere ut den rette gjennom en rask kikk på profilen og bilde(ne). I så fall er dere unike. Men kanskje litt for unike siden dere faktisk har en profil på dette nettstedet. Dere burde vel ikke trenge det? Kanskje dere luker ut den dere egentlig søker etter 1 minutt. Ikke vet jeg.

Jeg har ikke vært særlig lenge på denne siden, og er ikke andre steder. Var skeptisk før jeg kom hit, og noe av min skeptisk mot slike steder ser ut til å stemme. Jeg går av og til gjennom online-lista og ser fine/interessante profiler. Jeg er opptatt av interesser, og ser selvsagt på bildene. Men jeg setter faktisk hjerter også på personer uten bilde. Et hjerte betyr ikke at jeg er forelsket. Det betyr akkurat det som står; svært interessant profil. Oppnår jeg kontakt dukker det nok opp et bilde til slutt, dvs. jeg har fått bilder av slike jenter. Jeg har også fått begrunnelser på hvorfor de ikke har bilde i profilen sin. Jeg er her inne for å finne den rette. Det finner jeg ikke ut gjennom å se i 1 minutt på en profil, om det så er bilde av en modell.

Derfor jenter. Ikke fokuser så mye på alle de dere ikke synes er interessante. Fokuser på å finne den rette, og gjerne på å gi folk en sjanse til å vise at de er den rette. Her er utrolig mange flotte jenter/damer. Fatter egentlig ikke at dere er på denne siden. Kanskje det er fordi dere er for kresne. Brad Pitt er opptatt han. Og det er ikke sikkert at de kjekke guttene dere umiddelbart faller for er den rette.

Og til slutt; Ser at dere klager på at mange gutter har kjedelige profiler. Vel; 70% av jentene har nesten lik profil. Så ikke klag for mye på gutter uten fantasi. Men dere trenger kanskje ikke så spennende profil når dere vet at dere er fine. Det er jo synd i dere som plages med så mange hjerter at hele kvelden går med til å svarte ut friere. Spørs om alle dere fortjener de hjertene dere har fått.

Jeg skriver ikke dette for å provosere. Men her er noen som bør tenke på at de faktisk er her for å finne den rette - den de skal leve med i lang tid. Eller er det ikke det?

I relasjonsprofilen så setter vi opp oss selv på en skal fra 1 til 10. Og så setter vi krav til hvor godt den andre skal matche til oss.
Når vi setter "Absolutt krav" så får vi kun match med de som har valgt likt eller +/- 1 i forhold til det tallet vi selv har markert. Og det medfører jo at mange forsvinner helt ut av matchelisten.

For meg så er dette med røyking det eneste punktet som passer å bruke "Absolutt krav" på. Jeg er ikke-røyker og ønsker kun å matche de som ikke røyker.
Å sette ett 1 tall på skalaen på dette punkter er noe som ikke er overlatt til noen subjektiv vurdering.

Hvilke andre punkter i relasjonsprofilen setter dere absolutt krav på, og hvorfor?

bløff

Siste svar to. 22 jan. 2009 22:05 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym bløff

Tar opp igjen en tråd som forsvant herfra ang. falske profiler og hvorfor ikke sukker gjorde mer for å få fjernet disse.

Våkn opp alle sammen og innse at dette her er en gedigen bløff. Det er som pyramidespill, nettpoker eller forsåvidt lotto. Man kan ikke vinne. Sukker skal tjene penger og det er deres mål, ikke at folk skal finne sin livsledsager. Så jo flere profiler, falske eller ekte jo flere betalende kunder. Enkelt og greit. Fremgansmåten er kjent fra blant annet nettpokersidene..de markedsfører seg ved å trekke frem store kjente navn som alle har tjent millioner av kroner. Mens over 95 prosent av alle som spiller taper, taper og atter taper. Sukker viser til en 8-10 som har funnet lykken gjennom nettsiden deres, 8 av 20000??Hva er det?
Hvis man går inn på forskning.no ligger det mange linker til forskning gjort på internettdating og viser hvor forsvinnende liten del som faktisk lykkes. Så poenget mitt er at sukker selger en drøm og gjør gode penger på det, spiller ikke neon rolle om profilene er falske eller ei.
Men nå skal det jo sies at jeg slenger inn en lottokuppong innimellom selv om sjansen er 1: 6-7millioner;-)

Til dere andre som har tenåringsunger (eller mening om emnet uten å ha slike unger). Hvis du skulle råde dine unger til en spesiell retning innen utdannelse, hva ville dere sagt i dag? Selvfølgelig er det noe avhengig av ungenes talent og interesser. Noen er praktiske av seg mens andre er kanskje mer teoretiske av seg. Noe av problemet med yrkesvalg er jo ofte at en ser litt på yrker som er ettertraktede i dag, men når de er ferdigutdannet så er det ikke jobber igjen i dette yrket. Det er viktig å være litt forutseende kanskje. Ideer?

Klagemur

Siste svar to. 22 jan. 2009 21:51 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi

Hva skjer med at forumet har blitt en klagemur for bittre mannfolk ?

Forhold, være sammen med samme person lenger enn en mnd med kjærlighet som hensikt.
Hvor mange korte og hvor mange lange?

Hva synes du om din neste date har hatt mange korte?
Hva synes du om din neste date har hatt mange lange?
Hva synes du om din neste date har vær gift en eller flere ganger?
Hva synes du om din neste date har vært forlovet en eller flere ganger?
Hva synes du om din neste date ikke har hatt seriøse forhold og aldri vært samboer?

Vi har nå slettet noen tråder der det går i lengden på tissen, puppestørrelser, vidden på musen osv. Disse temaene burde vært ferdigdebattert på ungdomstrinnet og vi håper de som skriver på forumet kan heve nivået noe. Det er viktig at forumet er et sted der voksne trives og da må vi ha noen grenser vi bør holde oss innenfor.

Skulle dere bli lei av stillhetstråden, inklusive mine (kremt) veltalende bidrag, kan dere jo kose dere med dette:

http://www.youtube.com/watch?v=nn9zkKA3FPI&feature=related

Finnes andre og mer interessante musikkvideoer, men denne hadde flotte bilder.:)

Noen av damene jeg skriver med her vil ha en date samme uka man får første melding, mens andre aldri klarer å få ut fingern. Så da lurer jeg på om det er noen her som ikke VIL ha date, men bare ønsker noen å skrive med?

Vi hadde en oppgradering i dag og fikk noen ustabiliteter som tok lengre tid enn antatt å ordne opp i. Nå er vi heldigvis oppe igjen, men noen må fortsatt vente litt på å få matchen sin. I løpet av to timer så skal alle ha fått matchlistene sine tilbake. Vi beklager ulempene dette har medført for våre kunder.

Kom igjen, bli med på leken! haha.. Kjeder meg:P Men reglene er sånn: Jeg sier et ord, så skal neste person si det første ordet man tenker på når man hører det ordet jeg sier.. Så hvis jeg sier Bil, så sier kanskje en annen Bil - vei, så sier neste Bil - vei - grøft osv. Så ser vi hva det fører til=P hihi kom igjenn lek med meg hihi=)

Første ooord eeeeer:

- Sky!

Etterhvert som jeg dumper innom diverse matchtrær, blir forvirringen større.
Søker herved oppklarende veiledning, og håper dere føler dere kallet ? ;)

Første spørsmål: Økonomi.
Hvordan skal forbruk relativt alder forståes? Er det meningen at jeg skal ha oversikten over andres økonomi FØR jeg svarer på hvordan min kan relateres?
I dag fikk jeg grønt økonomiblad med en som har høyere inntekt og et voldsomt forbruk i sammenlikning med meg.
Hvordan skal min økonomi klassifiseres? Jeg har slik jeg selv ser det; Ordnet økonomi med eiendom og eiendeler, kun ett lite lån, resten gjeldfritt. Lav inntekt per d.d. men balansert privatøkonomi uten alt for mye slingringsmonn.
Når banken eier lite, jeg eier mye, men inntekten er lav, hvordan skal min økonomi best avkrysses da?
For her blir det visst mange misvisende matchtrær...

Hvis tråden slår an, har jeg fler spørsmål på lur ;)

Ambisjoner

Siste svar on. 21 jan. 2009 17:18 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Solomann

Er det noen der ute som har opplevd livet ikke går helt etter ambisjonene?

At det gradvis danner seg et misforhold mellom hvordan man synes at livet ens burde være, og hvordan det faktisk er? Og videre at dette misforholdet skaper en frustrasjon i enselv?

(er det forresten kanskje dette konseptet som er en del av den såkalte "midtlivskrisen"? :-))

Selv er jeg ikke mer enn rundt 3 årtier gammel, men lurer ofte på hvor mye jeg skal vektlegge egne ambisjoner; dvs. om jeg bør gjøre alt for å strekke meg etter dem, eller om jeg heller bør lene meg tilbake å søke være fornøyd med ting som de er å finne glede i andre deler av livet enn det ambisjonene ville jobbet mot.

Er det å gi slipp på ambisjonene å gi slipp på en del av seg selv?

Er det naturlig at ambisjonene avtar etter hvert som man blir eldre?

Hvis du feks. ser tilbake på de siste 10 årene av ditt liv, skulle du ønske at du i større grad hadde fulgt dine ambisjoner?

Bilde

Siste svar on. 21 jan. 2009 08:25 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym lurer

Noen bytter bilde ofte....andre ALDRI.......hva er best??
Er det mer praktisk og ha samme bilde for å bli kjent igjen......legge nye i album?
Eller kan det være en fordel at noen kanskje stikker innom ern gang ekstra pga nytt bilde?
Hvor ofte skifter du bilde?

Har et inntrykk av at mange samfunnsvitere er inneffektive, kafe-studenter som snubler seg fram til en eller annen (u)frivillig mastergrad/ hovedfag etter x antall år seinere enn korteste vei til målet. Evighetsstudenter/drømmere er et annet begrep. Hva skal til for å få forandret denne innstillinga? som jeg antar ikke er helt korrekt. Hva er det jeg som ex profesjonsstudent med nøyaktige tilmålte timer undervisning pr semester ikke har skjønt?

Hvor lenge etter at noen har logget av står de fortsatt på online-lista?

Bergensværet slo helt om idag. Vinden forsvant, solen tittet frem, og gradestokken krøp opp mot 6 pluss. Varmt drag i luften
Kroppen skrek etter uteaktivtet, hev meg på sykkelen og fikk meg en fin tur ute i solen.
Nesten så hormonen tok feil og begynte å småbruse :D

Da er begeret fullt. Sukker har hatt motsatt effekt av det jeg trodde det ville ha; jeg har nemlig begynte å hate jenter etter å ha vært medlem en stund. Jeg er drittlei hele opplegget - så good bye og takk for alle de positive erfaringene.

Noen som har det, og funker det for begge parter? Må jo være leit om den ene blir forelsket da..

Er det bare meg ? eller er det flere som har bedre drag på damene IRL ?? ikke lett dette , bare damer som er eldre enn meg som sender meg en mail i ny og ne , kanskje det er blitt mote med yngre menn ?? ka du tru ??

Hvorfor er det sånn at man enten får oppmerksomhet fra "alle" eller så er det helt dødt fra alle kanter?
For meg gjelder dette både her og i virkeligheten. Treffer jeg en kjekk gutt, kan du banne på at det dukker opp en til...
Og når jeg har lyst på oppmerksomhet har alle tydeligvis mye annet å gjøre... hmm

Flere som kjenner seg igjen? :)

Hva prioriterer dere, ser først på bildene eller leser teksten i profilen ?

Selv ser jeg først på matchtre som oftest.

Det er helt usansynlig mange av dere jenter her inne som skal ha en drømmepartner som tar dere med storm...
Hva legger dere egentlig i det? Akkurat det er jo en ting som ikke er så enkelt å få til over nettet!:-o)

Sorry, måtte bare få det ut! :-o)

Hei. Lurer på om dere har opplevd å bli 100% betatt ved første blikk. Eller første kontakt. Her inne i sukkerland eller ute i den virkelige verden. Er det noe som kan beskrives i detalj, hvordan det føltes og hva som gjorde at dere falt pladask? Synes det er så hyggelig å høre folk fortelle slikt :)

Helt sjef !

Siste svar sø. 18 jan. 2009 17:44 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym guttapåbyn

Når vi er i det erotiske hjørnet, hvem er sjef ?
Mannen eller dama ?

Jeg lurer på en ting. Jeg har skrevet at jeg søker jenter mellom 24 og 34. Hvordan kan det ha seg at blomsten for alder under matchtreet henger med hode når jeg kikker på matchen med en på 32 år mens den ikke gjør det på matchen med en på 20 år.

Noen som vet?

Sukker må gjerne komme med en forklaring.

Liker rock,metal (alla dragonforce), pop, trance, electronic, chillout, egentlig det meste utenom country, jazz og klassisk
Noen bra blimusikk hvis noen har lagd det og, hehe
Klarte¨å miste mesteparten av musikken min:\ og har glemt mange navn.
Så hvis noen har lyst til å hjelpe meg til å komme på noen, så er det veldig snilt. Bare nevn det dere kommer på:)

Etter en viss tid her inne ønsker jeg å publisere en sosial etiquette basert på lite dokumenterte men signifikante forskningsresultater.
Sukker: Rolig kontaktsform mot det andre kjønn! Ikke bare for folk som savner en date til skoleballet. Fare for galopperende kresenhet.

Noen observasjoner.
:-) Smiley Face. Mor av alle emosjoner, og den eldste, mest slitsomme, kjedeligste og ikke minst den desidert mest brukte. Bruks sarkastisk eller bare for å fortelle at du er OK.

;-) Blunk. Jaha, den sniken. Selv om denne ser veldig lik Smily Face, er den full av mening og undertoner. Denne bør helst ikke brukes til kamerater/venninner.. Om du da ikke liker dem veldig godt!

:-P Strekker ut tunge. Nei, dette er ikke ment seksuelt. Noen er rett og slett dust/teit - kan også brukes til "lugging", slik som lugging ble brukt på barneskolen. Fare for slutt i storefri.

:-D Latter greie: Brukes den til å ta vekk litt fokus fra all LOL bruk.

:-$ Ingen vet egentlig hva dette betyr. Sikkert en soss som tror han/hun er kul. Mitt råd, forlat fyren/dama, raskest mulig.

:-( Lei seg. Brukes for å forklare at ting ikke går som det skal, du er lei deg, eller at du rett og slett ikke treffer rett på tastene

:`( Gråter. Jenter, lite sympati for de som gråter via tastaturet. Skriv heller bok.

Se opp for disse.
ILYBYFIWH = I Like You But Your Friend Is Way Hotter.
YLBOM = You Looked Better On MySPace
PPTS= Please Pass The Sour Cream

Om du lurer på om han/henne er interessert kan du f.eks se etter følgende.

Han er ikke interessert om.
* Han ber deg om å dra på date med Hans Roger.
* Du sender et bilde av deg selv, han sender deg bilde av en fjellgeit.
* Om du prøver han på chatten, setter han deg på høytaler og går selv på byn.

Hun er ikke interessert om
* Hun svarerer kun om sender henne en melding fra profilen til en kamerat, aldri ellers.
* Hun er aldri innom din profil- selv ikke om du er ofte innom hennes
* Hun melder deg til politiet

Mulig jeg tar helt feil – rettelser tas i mot med takk.

Natta- dette var grei sovemedisin for en trøtt fyr.

Asus

Min erfaring er at de datene jeg har hatt hvor matchtalet er fra 93 til 97 er kjemien til å ta og føle på, og det har vært noen eventyrlige opplevelser.... Så nå er jeg hekta på matchtall da, har vært på date ned til 85, bomtur, er det forventningen om at det skal være bra som er med og drar lasset?

Gratulerer med dagen :-)

Egentlig ikke for at trådene her kun skal være klaging og syting, men bare _må_ spørre den samlede visdommen i forumet:

Hva er det med reise"kravet" til utrolig mange av de damene jeg "matcher" på?

Ikke misforstå, liker selv å ta en tur ut av landet, storby eller ei, men har ikke helt den fetischen endel damer ser ut til å ha.
Er villig til å vedde på at 1 av 2 profiler jeg leser snakker om hvor glade de er i å reise (og konsekvensen er selvsagt at "jeg" også må være det).
Selv har jeg kun 5 uker ferie pr år og rett og slett ikke ork til å skulle tilbringe hver bidige dag av disse traskende rundt i en eller annet storbyjungel eller historisk minnesmerke. Kunne godt tenke meg å sløve bort noen av dagene i parken eller på stranda.

Vennlig hilsen,
(tydeligvis) reisefobisk mann.

hva e vitsen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym will

er du der solheimskog

skjønner ikke match

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym will

skjønner ikke helt med match du får bra score men så er det noen som søker alder opptil 44 år og jeg søker fra 45 til 50 da ser jeg ingen match jeg? allikevel får jeg det som en stor score, hvorfor

Og det står småbarn og skriker i megafonen..

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=546260

Hei
Hvor viktig synes dere første melding er?
Dersom en sender en melding og mottakeren leser den, uten å svare og besøke deg. Da var det en dårlig melding?

Hvordan vite hva en skal skal skrive for å få responsen fra nettopp den en ønsker kontakt med?
Når det flere hundre menn/kvinner som sender melding til samme dame/mann. Vil mange mange av de meldingene være like. Og det som fungerer på ei/en jente/gutt fungerer ikke på ei annen.

Jeg sjønner rett og slett ikke hva som skal til. Det hadde vært spennende å sett hvilke meldinger dere får. Og hvilke av dem dere ignorerer og hvem om dem dere svarer.

mer frustrasjon....

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym easy2love

Har begynnt å sortere.....altså omsider kommet meg i gang med å dele ut hjerter.
Met sorte da....for å på en måte lage matchlisten litt mer spennende.Men selvfølgelig andre farger også......
Iallefall,det som irriterer meg er-hvorfor får jeg så bra match med noen som "ikke vil flytte over avstander" når jeg har krysset av for det samme???Burde ikke det automatisk blitt no match liksom??Ike veldig moro når 90 % av de som får et sort hjerte får det av den grund.....og da er jo på en måte hele lista feil da-vi er jo ingen bra match med en sånnen deal breaker som gjør det umulig!Finnes det måter.en eller annen plass jeg kan forandre innstillingene eller noe,sånn at de ikke kommer opp som mine matcher???

Jeg er innom noen profiler som har en lang liste over interesser, jeg kan bare ha fem, hvorfor er det da noen som har en liste på ti? Detter er irriterende, siden jeg faktisk har litt fler interesser som tar tid, og ønsker å se om kansje noen damer prioritere flere ting enn, shopping, trening, uteliv, venner, ekstremsport, etc, og kansje får plass til litt annet. damer er jo så forbanna enkle, selv om de tror det er vi som er det, det er jo faktisk fort gjort for mange å kutte ut ting siden man bare har fem alternativer. Halloooooooooooo.
Vil også slenge inn her at, alternativene er håpløse på mange områder, så ting som ikke nødvendigvis sier noe om en person er slått sammen, det er faktisk litt merkelig, Ekstremsport/klatring er en av de, man kan faktisk hoppe fra et fjell og ut i gjendevatn og kalle det ekstremsport, men å i det heletatt å måtte slenge på klatring er idiotisk, la det være separat for guds skyld.
Det er også nok ekstremsport å være her inne:P

Hiver ut en tråd jeg håper vil få frem noen smil i løpet av dagen!

Noen som husker Soho-sjokoladen? Eller Toblerone med mørk sjokolade?(Mulig den finnes ennå, har ikke vært innom ei sjokoladehylle på årevis.)
Om jeg finner bare en her som ikke hatet krystall-Pepsi blir jeg glad!

Hva slags digg er det du savner?

Hvor er dere jenter som kan tenke dere å flytte nordover - gjerne til Finnmark? Her er masse flotte jenter med "mine interesser" (friluftsliv), men flestparten bor i Oslogryta og vil ikke flytte over lange avstander. Dere aner ikke hva dere går glipp av mht. friluftsliv.

Selv bor jeg i Alta - 1 time og 50 minutter fra Gardermoen. Det er lett å reise mellom Alta og Oslo - gjør det masse ganger i året i jobbsammenheng.

Finnmark er en friluftsperle enten det gjelder skigåing, jakt, fiske, bærplukking, scooterkjøring eller hva det nå måtte være. Tror vi konkurrerer med det meste her i landet. Og det er ikke storm og uvær i hele Finnmark om vinteren. Dessuten er vi sjelden 1.65 og samisktalende (ikke noe galt om samene, har respekt for dem). Har dere vært på skitur i fjellet i slutten av mai i midnattsol? Det er en god del "søringer" i Alta. Mange av dem er større Finnmarkspatrioter enn de innfødte. Det er en grunn til det....

Så nå er jeg klar for en forklaring kjære jenter :-)

Hva pleier dere å gjøre på første date? Kino og middag er kanskje litt heavy? eller?
Eller kanskje ut på cafè?

Pleier begge parter å bli enig om hva man skal gjøre? Er det turnoff og spørre å treffe hverandre, og spørre etterpå hvor man vil dra?

Er det noen her inne som er gamle nok til at dere har barn som har flyttet ut? Min datter flyttet ut i fjor sommer, fikk seg en jobb, men måtte flytte da hun ikke klarte utgiftene der hun bodde. Flyttet inn i kollektiv, har siden i oktober i fjor ikke vært i jobb, så jeg har vært nødt til å betale husleie og mat for henne siden da. Alternativet er at hun flytter hjem igjen, og det vil hverken hun eller jeg.
Hun søker jobber hele tiden, men de fleste bryr seg ikke en gang med å svare. Hun gikk rett fra videregående og ut i jobb, så hun har ingen utdannelse sånn sett. Som arbeidsmarkedet er nå, er det ikke stort håp om å finne noen jobb med det første heller.

Jeg har aldri vært arbeidsledig, så jeg vet ikke hvilke rettigheter man har, trygder, sosiale stønader etc.

Dette begynner å tære på min økonomi også...sukk...får kjeft av venninner for at jeg er for snill, men vil ikke at hun skal måtte flytte hjem igjen eller sulte heller! Hva ville dere gjort?

Hvorfor har mange pene damer med seg en venninne på by'n som er minst ti divisjoner under henne selv ?
Er det barnevakten ?
Er det rådgiveren ?
Eller er det ren kynisme ? For å skinne mer selv i venninnens mindre funklende nærvær ?

Det har vært uendelig mange tråder her fra folk som ikke får svar på henvendelsene sine. Noen synes det er greit slik, andre mener man i det minste bør få et høflig avslag. Selv har jeg som "prinsipp" at jeg svarer alle. De (få, må jeg innrømme...) gangene jeg skriver selv, får jeg svar fra mennene.
Men i dag opplevde jeg en ny vri, som jeg bare må flire litt av.... ;-). Så en profil som ikke var aktuell for meg. Men jeg syntes den var så morsomt skrevet + at det var noe spesielt med ett av bildene, en felles referanse. Så jeg sendte en melding om dette (hvor jeg understreket at vi nok var litt langt unna hverandre i alder etc - Han var riktignok flere år eldre enn min siste kjæreste, uten at jeg nevnte det). Var rett og slett noe jeg skrev for å være hyggelig. Og hva gjør han straks han har lest meldingen: Markerer meg som uinteressant... jaja... ;-) - De kommer i alle utgaver!!
Er det forresten vanlig at folk mottar meldinger fra folk som kun vil være hyggelige og ikke egentlig er ute etter noe mer? Noen som har sendt/mottatt slike meldinger? Hvordan blir det tatt imot?

Hei,er jeg her sist måned,og fikk ikke noen serøs melldig,stakar det sted,penger kastet ut, ingen nyte, ingen bra treff.Aldrig mer hit.

Det er litt rart hvor raske folk er til å avvise folk her inne!

frustrert!

Siste svar fr. 16 jan. 2009 01:59 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym easy2love

Føler at "alle" de mennene jeg liker,får kontakt med eller ønsker kontakt med-bor PÅ ANDRE SIDEN AV PLANETEN!!he he
Ikke sååå ille da....men avstander er vanskelig-og ikke noe jeg har tro på.......
I tillegg har de ofte barn,noe jeg synes er positivt-men da kan de jo ikke flytte-og det kan ikke jeg heller!!
Så hva er vitsen??Noen hevder at de flytter "for den rette".....men hvem vil ha en mann som flytter fra barna sine??Eller....??
I tillegg gjør det jo dating ganske mye mer komplisert da......kjøre 150 km for en kaffi??Det får ingen gjøre for meg iallefall!!
Vrient......

Siden så mange snakker om antall gamle forhold, størrelser og andre intime ting, så regner jeg med at vi er mange som lider av vintersyka og lengter etter nærhet av både det ene og det andre slaget. Da lurer jeg seriøst på....hvor vanlig er det med one night stands, hvor ofte, hvor tilfeldig og ikke minst....er dere flinke til å bruke beskyttelse?

Seriøst...jeg vil bare se hvor vanlig/uvanlig jeg er her;-)