Sukkerforum

Mange er her inne,sender mld til de men gidder de svare neida.hva er vits å være her inne da? Gøy med de som er aktive :)

Jeg vil gjerne få invitere til jentetreff hjemme hos meg torsdag den 28. januar.

De som har meldt seg på så langt er:

Tatiana
Cirkeline
Oven12
Metwo
Villrosa
Meg
Tinka

Jeg kan nok få skviset inn et par til hvis flere har lyst til å komme. :-)

Og til orientering. De to forrige trådene ble slettet, den første ved en feiltakelse, den andre fordi det ble bare tull.

Jeg ville sette stor pris på om de som skriver her er de som har lyst til å komme. Andre synspunkter mottas på PM :-)

Da er dette min siste dag på forumet for en stund. Så får vi se hvor lang tid der tar før det klør i fingrene etter å svare på et eller annet innlegg igjen.

It's been fun :)

Hei :-P
Hvordan reagerer du om en dame skriver, at du er sexy i en melding?
Blokkerer du profilen hennes eller er det helt innenfor?
Vet mange ikke svare på meldinger, enten om man skriver noen hyggelig ord eller om han er sexy :-)
Fint om det holdes en hyggelig tone i tråden :)

Med fare for å virke sprøyte gal - jeg MÅ bare fortelle dere om en drøm jeg nettopp våknet av. Jeg håper dere, som meg, får dere en god latter, eller i det minste drar litt på smilebåndene. Da er min hensikt oppnådd.
For at ingen skal føle seg støtt, så må jeg poengtere at jeg aldri har vært inne på profilene til noen av de som er på forum, jeg kjenner heller ingen av dere privat eller har noen gang skrevet med noen av dere. Alt er bare fiksjon - bokstavelig talt.

Altså... folk kom i fra alle himmelretninger for å delta på nigmas forumfest. Det ble sett på som årets store happening. Han hadde lagt den til sin egen stue, i et hus med beliggenhet i naturskjønne omgivelser. Man kunne til og med høre elvebruset gjennom den åpne verandadøren.
Folk satt både i sofaer, på krakker og på gulvet. Stemningen var veldig god. Ingen kranglet (det gjør meg veldig sikker på at det var en drøm ;-)).
Exangel var den naturlige underholderen, noe som bidro veldig positivt til festen. Jeg tror Tempter prøvde å legge an på henne; uten å lykkes helt.
Kiara var veldig opptatt av nigmas taklampe, som var grønn og laget av tre. Hun anstrengte seg veldig for å finne ut hvilken aldersepoke den kunne tilhøre.
Damene fra Østlandet,lå i hagen og sov i et stort telt. De var så slitne etter reisen at de trengte å hente seg litt inn før de lovet å komme sterkt tilbake .Villrosa hadde tatt med tepper og puter til alle. Hovmesteren hadde også lovet å komme, vi antok at han var på vei.

Nigma hadde ikke forberedt annet enn teltet i hagen, og satt fyr på grillen. Men det tok han med knusende ro. Det virket ikke til å plage andre heller, bortsett fra Terje007, han var veldig utålmodig etter å komme i gang med grillingen, slik at vi kunne få spist. Jeg tror det var hamburger som sto på menyen.

Jeg våknet dessverre før festen var kommet skikkelig i gang. Så derfor skal jeg nå prøve å sove igjen, i håp om at fortsettelse følger.

Konklusjon: Å være på forum rett før sengetid kan gi merkelige drømmer.

Ser det er noen som kommer med flere treff i regi av Sukker her, som jentetreff, vors i forhold til fester osv. Har selv vært med på noe av dette, og det er utrolig bra mennesker som treffes med topp stemning....
Jeg hiver meg utpå og foreslår at vi arrangerer en sommercamp en langhelg ett eller annet sentralt sted. Får sikkert selveste Sukker himself med på å sette navnet sitt på det...?
Mange bra campinplasser med bålsteder og muligheter for litt av hvert....!
Hva menes der ute- er dere med?
Vi klarer til og med å nedsette en. Komite, ville jeg kunne tro......

Frykter dere teknologien?

Jeg har gjennom hele livet hatt guttevenner.
Og ofte mistet disse vennskapene når en dame kommer inn i bildet. Sier ikke at det er pga damene, kan være guttenes valg.
(Så jeg ikke oppfattes som bitter på damer, det er jeg kun på de penesmartehyggelige)

Jeg tror ikke jeg ville hatt problemer med jentevenner for en kjæreste, men ville jo selvsagt møtt henne og ser på det som naturlig at vi alle tre kunne møttes ol. Noe annet ville jeg oppfattet som litt.. "shady".

Hvordan tenker andre?
Er det helt ukomplisert om kjæresten din drar på kino med venn/ venninne? At de drar på fisketur sammen, eller han/ hun hjelper vedkommende med hjemme?

Kjør debatt, bruk gjerne saftige uttrykk. Ukvemsord er godtatt hvis de er på sjarmerende dialekt.

Skitur i dag!

Siste svar on. 27 jan. 2016 11:54 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Hei, det blir det påskeføre i dag til Skjennungstua! :-)
Vi tar med litt klister, til dem som vil ha det, som vi kan legge på i bunn av bakkene. Hjem igjen faller det litt snø, så det blir topp steming!

Vi sees!
Hilsen Cecilie

Hvor mange av dere er oppriktig interessert i profiler utenom eget fylke? Viss en profil utenom eget fylke fanger oppmerksomheten er det da matchtall eller bilde som blir vektlagt mest for at dere skal kikke innom profilen?

Dag tre i horisontalen med pledd og te på sofaen. Dårlig samvittighet for at jeg er hjemme fra jobb, men kjenner alt at det nok er det klokeste. Skal proppe innpå med remedier, og håpe at jeg bare kan slappe av og kose meg i løpet av dagen. Sikkert mange andre som også er hjemme av forskjellige årsaker. Sykdom, turnus, skift eller andre typer jobbordninger... Da er det viktig å kunne dele plagene og gledene man har med noen andre. Her kan man det. 😊

I følge denne artikkelen så er menn over 40 engstelige for å date, og blir beskrevet som pingler.
Jeg kan ha mange grunner for å la være å dra på en date, men frykt har aldri vært en grunn.

Her er linken:
http://www.tv2.no/a/7360565

Jeg påvirkes av profilnavnet. I sær om man har valgt et navn jeg ser på som litt kleint, desperat eller klisjeaktig.

De følgende er hentet fra fantasien, og er ment som eksempler. Dersom noen faktisk har akkurat disse profilnavnene, så vil jeg på forhånd presisere at enhver likhet med virkelige profilnavn er ren tilfeldighet.

Men altså: Jeg påvirkes negativt av profilnavn som
- god armkrok
- kosebamse66
- singel80
- på leting
- stevnemøte 2016
- mannendin
- god og varm 78
- epleskrott
- villoggal
- sologsjø
-
- alle andre navn som assosieres med noe desperat, noe spiselig, narkotika, woksaus etc

Blir dere påvirket av profilnavn?

Jeg har datet ei jente og hva skal man gjøre når ho blir så sykt sinna for vi skulle utvalg spise middag og jeg måtte jobbe overtid blir ho sur på meg i et par dager men når vi skal ut igjen kan plutselig ikke ho og da kan ikke jeg bli sur noen forslag ?

Hvilke praktiske utfordringer og løsninger har dere på å holde i gang et langdistanseforhold? Jeg har i utgangspunktet ca 30 min fra Oslo som min øvre grense. Jeg har hjemmeboende barn og vil kunne se kjæresten min ofte hvis jeg skal ha en. Men det har jo forekommet at det har vært en profil eller menneske bak som gjør at jeg vurderer mulighetene, begrensningene, fordelene og ulempene.

Det er en grunn til at jeg har ekstremt sterke motforestillinger mot et langdistanseforhold. Mitt livs store kjærlighet bodde bak jernteppet. Å ikke være kjærester var ikke noe alternativ, samtidig som vi var redde for vanskeligheter hvis noen fikk vite at han hadde nærkontakt med noen fra Vesten. Vi kjørte derfor et opplegg som var en spionroman verdig, med jeg som ringte fra en telefonboks her hver kveld kl 9, til en telefonboks i hans hjemby og han som sto klar til å gripe telefonen, brevveksling via poste restante og så videre. Sjeldne møter i storbyer i Europa når han fikk reise ut. Ligge å gråte i armene hans og ikke vite om, eller når, vi ville sees igjen. Vi knakk under presset til slutt, og jeg endte opp med å gifte meg i Norge.

Og så vet jeg jo at det er oseaner av forskjell fra den ekstreme situasjonen jeg var i da, og til å sette seg på nattoget til Bergen, eller ettermiddagstoget til Fredrikstad, eller et fly til Stavanger. Og at nå har vi SMS, Skype, What's up, e-mail og hundre måter å holde kontakten på. Jeg behøver ikke å vente en uke på brev, eller være redd for at det er noe galt hvis ingen svarer på telefonen, og det er i grunnen mest omsorgen for barn som setter begrensninger.

Men jeg lurer likevel på om noen av dere faktisk har klart å holde et avstandsforhold over tid - kanskje tre-fire år? Hvordan fungerer det? Reiser dere til hverandre annenhver helg og er sammen i de ferier dere kan? Mange telefoner og meldinger? Hvordan takler dere det over tid? Savnet ved å ikke ha noen å dele tunge dager med, og ikke bare kunne sykle ut på stranden sammen hvis man føler for det?

Gjennom sukker har jeg truffet flotte menn. Dessverre var det ingen som jeg følte noe mer enn vennskap for.
For noen uker siden fikk jeg øyekontakt med en mann på bussen på vei til jobben. Ble noen dager med deilig flørting og avtalte etter hvert å møtes.
Er forelsket.
Nå skal vi bli bedre kjent med hverandre.
Var litt uvant med flørting men bestemte meg for å ta en sjanse. Norhing ventured, nothing gained som de sier.
Da kan jeg endelig deaktivere proflen😀.

Hvorfor har jeg 90 i match med en dame på 44 som søker mannebein fra 32 til 42? Jeg er en eldre herremann på 47, snart pensjonist med andre ord.

http://www.tv2.no/v/1012096/

Ja, hva skal man si. Har datet en mann i noen mnd og klarer ikke helt å falle til ro. Jeg bør vel egentlig avslutte det hele. Hvordan gjør man det?

De som blir sure for at de ikke får svar...fordi de har skrevet på sin profil at de ikke skal vises for matcher under 70. Jeg kan faktisk ikke svare dere!!!! Så ikke bli så himla sure.

...Facebook!

Jeg ler så jeg holder på å daue noen ganger, over kommentarer som mine mannlige venner får på sine profilbilder. Om en mann legger ut et nytt profilbilde, så kommenterer andre menn "Fy fan så feit du har blitt", "Deilige Tom", "You sexy gay!" og profileier svarer "Dra til helvete!" etc. Dette er folk jeg vet er utrolig gode venner i hverdagen.

På damers facebookprofilbilder hagler det med følgende: "Så vakker du er", "Nydelig!", "Du er like vakker utenpå som inni"....

Må innrømme at jeg ville syntes det var flau å få kommentarer av sistnevnte type. Hva tenker dere? Kommenterer dere andres profilbilder?

Hei

Er det noen som bare søker helge kos eller er det bare det seriøse forholdet dere er ute etter?
Kan tenke meg begge deler,men aller helst det seriøse.
Og ja,eg tørr legge ut dett uten og være anonym.
Hvorfor skjule seg?
Håper dere alle har en fin kveld

Har single større behov for å bli sett i sosiale medier? Jeg skifter jevnlig profilbilder på facebook, deler det jeg gjør og ikke gjør. Laster opp mange bilder. Mest av natur og ting jeg synes er fint, men i det siste lastet jeg opp en del bilder av meg og barna mine fordi vi har vært på en tur.

Når jeg skifter bilder eller laster opp bilder, får jeg stort sett mange komplimenter og likes. Jeg velger selvfølgelig ut bilder jeg synes er fine. Helt ærlig blir jeg glad for komplimenter.

Nå fikk jeg akkurat en overhaling av en bekjent, fordi han mener jeg mister glansen ved VISE meg frem. Han mener jeg ville vært vakrere om jeg viste det på bakrommet. ( noe jeg antar er privat) Jeg kjenner jeg er en smule provosert, og også litt i forsvar for at single trenger å vise seg frem litt. Det er jo ingen som ser oss, når vi er hjemme eller alene. For meg har det faktisk betydd mye at jeg har hatt sosiale medier. Flere som opplever forskjell på single og "etablerte" der?

Jeg la ut albumbilder med meg i som både viser 'hele' meg, men ikke minst som illustrasjon på mine interesser. Mange damer legger ut kun bilder av seg, ofte kun ansiktet, med trutmunn. Ganske mange legger ut bilder av natur, interiør, sitater - bilder som ikke viser verken dem eller noen aktiviteter de er med på. De 'looks' jeg er interessert i er der hvor jeg ser noe mer. Det er mulig dette er fordi jeg er blitt middelaldrende. Selvfølgelig vil jeg gjerne bli kjæreste med en smellvakker dame, men langt det viktigste er kjemien og felles interesser. 90% av damene her er pene 'nok' for meg, men jeg kan ikke sveipe til høyre på alle disse - derfor blir det ofte albumbildene som skiller høyre eller venstre. Og ja, det er mange som kommer opp på looks hos meg fordi jeg har valgt et stort aldersspenn som er både yngre og eldre.
Hva mener resten av dere, hva er hensikten med albumbildene?

Utenriks

Siste svar ma. 25 jan. 2016 00:14 (173 svar)
Skjult ID med pseudonym tiketitake

Godt råd til guttene i Norge. Reis utenriks. Damene har bena på jorden, er familieorienterte, er fornøyd med likestilling, er som oftest ærlige.
JA jeg vet at en del av greia er at de vil komme til bedre kår, men behandler du kvinnen med respekt og er hengiven tilbake ( noe de som oftest er ) kan du lett få en nydelig dame som ikke ser ut som bestemora de.Jeg må nevne at jeg selv er opptatt av ikke å se ut som en feit slask, jeg er middels kjekk med orden på det meste, men for norske damer holder ikke dette. GJØR DET ENKELT FOR DEG SELV, REIS TIL THAILAND E.L......MEN VÆR SERIØS.

Føler at uten å kunne le av meg selv( og andre) blir livet veldig kjedelig:))

Jeg la ut albumbilder med meg i som både viser 'hele' meg, men ikke minst som illustrasjon på mine interesser. Mange damer legger ut kun bilder av seg, ofte kun ansiktet, med trutmunn. Ganske mange legger ut bilder av natur, interiør, sitater - bilder som ikke viser verken dem eller noen aktiviteter de er med på. De 'looks' jeg er interessert i er der hvor jeg ser noe mer. Det er mulig dette er fordi jeg er blitt middelaldrende. Selvfølgelig vil jeg gjerne bli kjæreste med en smellvakker dame, men langt det viktigste er kjemien og felles interesser. 90% av damene her er pene 'nok' for meg, men jeg kan ikke sveipe til høyre på alle disse - derfor blir det ofte albumbildene som skiller høyre eller venstre. Og ja, det er mange som kommer opp på looks hos meg fordi jeg har valgt et stort aldersspenn som er både yngre og eldre.
Hva mener resten av dere, hva er hensikten med albumbildene?

Hva er hensikten med albumbilder?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym T2T

Jeg la ut albumbilder med meg i som både viser 'hele' meg, men ikke minst som illustrasjon på mine interesser. Mange damer legger ut kun bilder av seg, ofte kun ansiktet, med trutmunn. Ganske mange legger ut bilder av natur, interiør, sitater - bilder som ikke viser verken dem eller noen aktiviteter de er med på. De 'looks' jeg er interessert i er der hvor jeg ser noe mer. Det er mulig dette er fordi jeg er blitt middelaldrende. Selvfølgelig vil jeg gjerne bli kjæreste med en smellvakker dame, men langt det viktigste er kjemien og felles interesser. 90% av damene her er pene 'nok' for meg, men jeg kan ikke sveipe til høyre på alle disse - derfor blir det ofte albumbildene som skiller høyre eller venstre. Og ja, det er mange som kommer opp på looks hos meg fordi jeg har valgt et stort aldersspenn som er både yngre og eldre.
Hva mener resten av dere, hva er hensikten med albumbildene?

...at en partner er en god kysser?
Ja det har vært en kysse-tråd her for ikke lenge siden, men jeg spør allikevel.
For meg er det å kysse veldig viktig i et forhold, det er derfor viktig at han jeg skal kysse er god til det!
Jeg har latt være å treffe flere igjen etter at vi har kysset og ikke gitt meg selv sjansen til å bli bedre kjent fordi de har kysset for "dårlig".....:-(

Er dette en sær greie jeg har?.....Er det flere som tenker sånn?

Er det bare meg eller er det flere som trives best i selskap med personer som er lik meg selv? Og med likhet da snakker jeg ikke nødvendigvis om lik personlighet eller lik væremåte, men like meninger som fks innenfor politikk, religion og andre ting som er viktig.

Jeg kunne fks ikke blitt venn med en som er rik, eller stemmer på et annet parti enn det jeg gjør. Kan godt hende vedkommende er hyggelig men jeg har ikke lyst til å finne ut av det, fordi jeg ikke har noe til felles med vedkommende.

Er det egentlig så galt med kritisk sans?

Her kan alle som har litt dårlig samvittighet legge ut sine unnskyldninger til alle eller til enkeltpersoner.

Jeg vil starte med å be om unnskyldning for noen veldig dårlige innlegg i fjor. Bør be om unnskyldning for litt tvilsom humoristisk sans også..)

Etter over en uke med temperaturer, rundt -20, er det nå tropiske +3 ute. Er det nå bare å grave frem grillen og nyte noen kalde pils? Eller fortsette med sofatjeneste og en god serie?

Hva er egentlig problemet? Jeg vil jo bare ha et kort og fint lite forhold som begynner på mandag og sluttes på torsdag sånn at ikke helga blir ødelagt.
Menn har blitt så snerpete *sukk*

Hvem flere enn meg føler seg alene og ensom i kveld?

Hva angrer vi mennesker mest på når vi ser tilbake?
Den australske sykepleieren Bronnie Ware, som i mange år arbeidet med døende mennesker, forteller at det var spesielt 5 ting menneskene hun arbeidet med og stelte for, angret mest på.
I et innlegg på sin blog oppsummerte hun disse 5 tingene, og hun har gitt ut en bok om det samme temaet også.

De 5 tingene vi angrer mest på er i følge henne:

"Tenk positive tanker, si positive ord, gjør positive handlinger, og det positive gror".

Jeg starter:

Velg å være positiv, det føles bedre..)

Har vært her nå i 2.5 uke og jeg synes ikke dette står til forventningene.
Jeg tror nok ikke jeg kommer til å finne noen her og er i den tro at mange er her kun som tidsfordriv... Ønsker dere alle lykke til videre. Jeg er på facebook under navnet mitt Bjørn Erik Sollien hvis noen ønsker å finne meg ;)

looks matcher

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym test2

Spørsmål.. via looks så svarer jeg vil vite mere.... disse finner jeg igjen på liste via vanlig web innlogg... men ikke på appen... der finner jeg kun look match dvs de som har sagt ja til meg også... Betyr dette at det kun kan sees via web ?

Når du møter noen og det er mulighet for sengehygge, pleier du da pynte godtebutikken? Forventer du da at det er ferdig pynta hos partneren å?

Trenger fortsatt date den 17 April...

Hei. Jeg fikk beskjed om at den forrige Asperger/Autisme-tråden ble slettet, fordi noen ikke har klart å oppføre seg. Denne personen er nå utestengt.
Jeg søker en funksjonshemmed kvinne, helst med Autisme eller Asperger-syndrom, men hun kan også være uten funksjonshemning.
Det er bare å gå inn på min profil og sende meg en melding eller fler, hvis du mener vi er en bra match. :)

...til noen hvis navn ikke nevnes.

Men jeg har tatt vare på det mest verdifulle :)
Tusen takk Mr. Wanker!!!

Brødre og søstre!
Hoder skal rulle
Vi tåler ikke drittet
Ingen må tulle
Eller noen ut fritte

Da får ingen knu..e
Blir dårlig med fi..
P#kkene henger ned
Og F#ttene visner

Så lenge vi holder
På forum våre blikk

Dagene kommer
Og dagene går
Sålenge vi chipper oss
Der nede mellom lår

La oss sloss
Blodet renner
Med nypussa tenner
Sosiale antenner

Har du noe mellom øra?

Noen som har erfaring med store aldersforskjeller med partner? Jeg føler meg tiltrukket til yngre men. Vil gjerne finne noen på min egen alder men har vanskelig for å se alderen på menn. Det fører til at jeg tror de er mye eldre enn de er. Er det virkelig noen som er interessert i ei som er ti, femten år eldre? Synes de bare det er spennende eller er de nok reflektert til å vite hva de vil?

Jan 41 og Ole 42 sitter på 3 brødre Oslo kl 14... 😀 vi søker to morsomme venninner som ønsker å treffe oss... Da sees vi vel....?

Kjenner at sukker tidvis er litt slitsomt. Det er fryktelig mye klaging her på at damer ikke svarer. Så jeg prøver i den grad det er mulig å svare alle hyggelig (gitt at jeg har tid og anledning noe jeg ikke alltid har - og litt avhengig av hva vedkommende har skrevet - stygge ting fortjener ikke et svar for eksempel) Men når man svarer blir man noen ganger kalt både det ene og det andre. Det gjør jo ikke akkurat at man får veldig lyst til å svare, noe som er veldig synd for de som er hyggelige.

Det er vel ikke sånn at man MÅ se for seg en fremtid - eller er tilgjengelig for hva nå enhver måtte ønske fordi man er dame og singel. Når jeg svarer noen hyggelig forventer jeg at folk er hyggelig tilbake, dere ødelegger bare for dere selv. Jo flere sånne meldinger vi får, jo mindre slutter vi å sende de hyggelige meldingene...... Synd at noen tullinger skal ødelegge for så mange andre...

Jeg sitter her og skummer gjennom de siste diskusjonstrådene, og finner ingenting som handler om musikksmak. Tanken slo meg da jeg fant et gammelt Slayer-album på Youtube og ble skikkelig nostalgisk av å høre de gamle låtene fra tenårene på 80-tallet, såpass nostalgisk at jeg nå spiller hele albumet "Reign in blood" (og flere andre gamle Slayer-album) via Chromecast på full guffe på hjemmekinoen. Jeg formelig kjenner at skallebanken bygger seg opp sang for sang, men jeg kan ikke slå av!

Er det flere her som har det slik? Hva om en potensiell partner har totalt aversjon for din musikk, vil det påvirke valget ditt?

Trives greit med singellivet...MEN når det kommer til å planlegge ferier, så merker jeg at det blir litt kipt og skulle ønske jeg hadde en å drømme om deilige ferieturer med.

Og jeg er ikke tøff nok til å dra på ferie alene heller. Noen som har prøvd seg på aleneferie før?

For en følelse å være så vanvittig betatt av et menneske bare ved å skrive med hverandre. Men samtidig litt skremt fordi man ikke vet hva det fører til...

Takk til deg for hver morgen de siste dagene , hver kveld og for alle samtaler gjennom hele dagen...