Sukkerforum

Ikke mist troen jenter fordi det er så mye ekle og slibrige stakkarer på sukker. Noen gutter er faktisk helt allright, men dere må sette ned foten tidlig når det bærer feil.

Vi gutter får også en del dritt, men kast ikke bort verdiful tid på gråstein sier nå jeg, let etter diamanter.

Koooos dere alle.
(Sorry om jeg er treig på å svare noen ganger, men som en gladgutt er jeg ute å titter på damerrrrr!
Hihi

Beist.

Vil bare ønske alle en alllright torsdag og god helg.

Flørt ja .. er mere rett frem å rett på liker ærlighet . Er forsiktig ? må bli kjent så er vel ikke så "tøff i trynet ".
Er dere alle treningsfantere ?? Ut å 🗻 hver eneste topp i kondomliknende treningstights å planlegger ny tur mens du peser å svetter i all slags vær? ??
Jeg er å trener på trenibgstudio med frodig rompe å rosa kinn ... elsker å være ute gå / sykle ... alt etter normale forhold.. passer på du får vann, gir deg klut å tørke 😅 svetten din.. omsorgsfull ute å inne i alle mulige aktiviteter. .😉

Vi kommer jo alle i den situasjonen at vi får henvendelser fra folk vi ikke tror er noe for oss, eller på et tidspunkt da vi allerede er i dialog med andre. Og de færreste ønsker jo å såre noen.

Så hva er da den mest skånsomme måten å avvise på?

Jeg pleier først å ta de objektive grunnene

- Du bor for langt unna
- Vi har dessverre feil alder for hverandre
- For ulike interesser

Og de gangene jeg er i dialog med noen, så sier jeg fra om det.

Men noen ganger er grunnene av en type som gjør at jeg ikke er så lysten på å si dem. For store tatoveringer, at de ikke ser noe snille ut, eller andre grunner som for meg er dealbreakere, og da pleier jeg å ta 'du er ikke den jeg søker', eller 'jeg tror ikke vi er noen god match'. Og ofte legger jeg til noe hyggelig eller takker for interessen, for de fleste som skriver er jo genuint flotte mennesker, de er bare ikke den rette for meg.

Jeg har selv fått noen avvisninger, og uten unntak har de lagt inn en del positive ting, og det er noe jeg har prøvd å ta med meg. Vi kan godt være litt snille med hverandre.

Så hva skriver dere, og hva vil dere oppfatte som den mest skånsomme avvisningen som minst ville såre dere?

Jeg har fått avvisninger som har fått meg til å gå smilende og løftet ut i dagen. Det burde være målet for oss alle. :-)

Jeg tror rett og slett jeg ikke behersker den. Kunsten å flørte, altså.
Hvordan starter man en flørt? Er det regler? Noe man skal si eller gjøre? Hvordan gir man signaler om interesse for en annen, dersom man skulle slumpe på å treffe han (eller henne) i det virkelige liv, og ikke på nettet?

For den saks skyld: Jeg tror kanskje jeg mangler vesentlige flørteevner også på nett. Veldig mange mailveskslinger (som det ikke er SÅ mange av i utgangspunktet) renner ut i sanden - og det er vanskelig å vite noe om årsaken. Kanskje er det rett og slett manglende flørteevner.

Jeg er (tror jeg) heller ikke spesielt flink til å plukke opp flørtesignaler dersom noen skulle forsøke å flørte med meg. Det siste er jeg ikke helt sikker på, for ærlig talt: Jeg vet ikke om noen har prøvd. Rent logisk er det vel, antar jeg, ganske usannsynlig at ingen har prøvd noensinne. Men hvis de har det, har jeg ikke oppfattet det.

Jeg liker best rene ord for penga, jeg. Men man våger jo ikke å si rett ut: Du var fin - deg liker jeg - er du single? - skal vi ta en kaffe?

Så kan noen gi meg et lynkurs? Flørting for nybegynnere?

Jeg har klaget litt over pysete menn på 40+, som ikke ha turt å invitere på date.

Det har (av ukjent årsak) skjedd en endring og jeg har plutselig et luksusproblem; nå er det nemlig tre stykker som har invitert meg ut. Det er håp!

Som en spinoff av tråden om 2. date i Haugesund, tenkte jeg at jeg skulle høre hva dere liker å gjøre på andredate rent generelt?

Middag, tur i skog og mark, bowling, middag hjemme - hva fungerer og hva er de sprøeste tingene dere har vært på?

Hva skal jeg gjør? Er så lei at så mange damer skriver til meg, de maser om alt mulig fra sex til hvor jeg bor. Jeg byttet profilbilde til ett dårligere ett å det hjalp en god del, men forsatt har jeg 5-6 mail som ligger i innboxen min hverdag. Andre som har det sånn? ;)

Etter en flott tur i fjor med biltur på måfå (hadde et mål og det var prekestolen) der jeg bare kjørte og stoppet der jeg fikk lyst slik som Grimstad og Lindesnes osv for så og slå opp teltet der jeg ville.

I fjor tok jeg bare en uke, men i år vil jeg ta minst to uker og lurer på hva er verd å se? turen starter la oss si Oslo og vil innom Bergen, Ålesund og Molde.. utover dette har jeg ikke andre planer.

Så godtfolk.. gode ideer? og de opprinnelige planene kan forandres om gode innspill kommer?

Når jeg skal på date, eller treffer en hyggelig dame, får jeg jernteppe. Finner ikke ord, kommer ikke på noe å snakke om, blir «stotrete». Ganske frustrerende, og blir nok oppfattet som en med lite selvtillit. Virker som damene er flinkere til dette, har dere funnet fasiten her? Har noen menn funnet fasiten?

titt tei

Ingen svar
(kvinne 42 år fra Vestfold) Privat melding

God torsdag rundt omkring .straks den beste dagen i uka nemlig FREDAG 😀

Psssst... hei! (*hviskestemme*) Nå har alle de voksne gått og lagt seg 😊 Bare meg igjen her. Stillhet og ro på forum.
Så nå kan dere komme luskende frem fra skyggene, alle dere som leser på forum, og har lurt litt på om dere skulle skrive noe, men latt det bli med tanken.
Her er det boltreplass, fritt frem, skriv om hva som helst du har på hjertet. Nattevakter og andre nattugler, med lakenskrekk eller strekklaken, velkommen, velkommen! Stig på, her er rikelig plass til nye skribenter, med eller uten pseudonym. Tull og fjas, alvorsord, en presentasjon av deg selv, poesi eller prosa, det er helt opp til deg! 😊
Så - terningen er kastet, ordet er fritt...

Det er en kjennsgjerning at flere, både hokjønn og hankjønn, skriver med flere samtidig, selv om de dyrt og hellig påstår de ikke gjør det. Akkurat dette er jeg ikke for, men gir nå i grunnen beng i det for det kan ikke kontrolleres uansett.
.....hvis da ikke dette skjer......
Har to venninner som begge er her på Sukker. Av ren nysgjerrighet kikket de på hverandres matchlister. Samme mann dukker opp, ingen bombe, og ingen av dem kunne vente med å fortelle den andre om han......ojojoj......Ja begge skrev med han. Å det var helt tydelig at han tilpasset svarene han gav ut fra hva de hadde skrevet først.
En date er avtalt med den ene av dem, en halvveis date er planlagt med den andre.
Dette synes begge to i grunnen er ganske festilg, for de skjønner jo begge to at dette ikke er en ærlig og redelig fyr.
Så nå har de rottet seg sammen for å se hvor langt de kan dra den....

Vet ikke helt hva jeg synes om dette....Han får jo som fortjent, samtidig som det er litt uetisk.....eller er det det? Uetisk?

Squirting, hva betyr det? Hva skjer? Har noen opplevd dette? ;)

Etter som tiden går får jeg mer lyst på omsorg enn sex. Utrolig. Eller kanskje det ikke er så utrolig? I allefall har jeg mer lyst på kos og klem, enn sex. Og i den grad jeg har lyst på det siste skulle det vært "slow sex" med masse varm omfavnelse og nærhet. Rampegutt trenger åpenbart trøst!!!

I den forbindelse lurer jeg på en ting, nemlig om kvinner greier seg bedre alene enn menn gjør? Det vil si om single kvinner i større grad en single menn, føler at de lever et godt og harmonisk liv? At de har det mentalt og sosialt bra selv om de lever uten en partner?

Personlig heller jeg til at livskvaliteten min forringes av å være singel. Altså at jeg føler at det å være alene er en eksplisitt dårlig ting for min mentale helse. Er det sånn "vi menn" har det, eller er det slik at kvinner har det på akkurat samme måten? Eller er det bare meg (det kan jo selvsagt ingen andre svare på..)

Squirting hva er det? Hva skjer? Hvordan er det? Noen som har opplevd?

Etter ca23 år med samboer sa d stopp. Så etter sorg skulle jeg ut på chekkern igjen! Men har jo glømt åssen man finner seg ei dame. Hva er en sikker vinner da jenter? Åssen går jeg fram? Flævt men sant. Helt på jordet er jeg!

Når jeg kommer over profiler der menn 50-60 år skriver at de blant annet ønsker en "rampejente", eller jente med rampete trekk,da kan jeg ikke annet enn å smile.Hva legger de egentlig i det tenker jeg.Hvordan er en godt voksen rampejente.Hvordan framstår hennes rampete trekk og hvorfor er det sjarmerende.Om jeg skulle ønske en rampegutt så ser jeg for meg at jeg hadde fått en ny sønn å oppdra.For meg så klinger "rampetrekk" i en mer umoden retning.Har vanskelig for å se meg selv som rampete i en alder av 55+.Tøyse er ok,men rampestreker!! Niks.

Om jeg går til trolltunga i år skal jeg ikke ta bilde og legge det ut på sukker 🙈 Noen andre enn meg som synes at dette er litt pinlig og mest sannsynlig et bevis på at personen "nyter turer i skog og mark" type 0-2 ganger i året? 😆

sånn er det...er det bare fysisk kontakt, eller hva??

Gutter, det er rått parti å posere med bedårende dyr. Jeg sveiper høyre langt oftere enn jeg burde bare fordi jeg ser kattunger og valper.

Ha en fortsatt strålende helg, sukkerbiter 😊

Skrivefeil

Siste svar ma. 23 mai 2016 01:25 (107 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Er det bare jeg som er for kravstor, eller er det flere som synes skrivefeil ikke er tiltrekkende?

Med det menes for eksempel;
- Feil bruk av doble konsonanter.
- Forskjellen mellom og/å.
- Tegnsetting.
- Preposisjoner.
o.s.v..

Mener ikke at man må være Knut Hamsun eller Amalie Skram for å skrive noe på profilen, på forumet, etc.
Det er allikevel de enkleste ting som kan få det man skriver til å henge sammen.

- og til dyslektikerne;
Nei, 80% av befolkningen har ikke dysleksi! :)

Kjekt å bli sjekket opp av menn ute på byen som er 2-10 år yngre enn meg, bare så synd at de har så små barn...

Venter på lynnedslaget når en mann i passende alder med alt det andre som passer inn i midt liv er på sjekkeren😉

Måtte bare få det ut😉😉😉
Ønsker dere alle en strålende søndag😊

Jeg vet jeg kan provosere med det spørsmålet, men det er påfallende mange som titter innom profilen min gang på gang uten å legge igjen noe som helst. Satser de på at jeg skal ta hintet og ta kontakt, eller har alle som en gullfiskhukommelse?

Her er noe jeg har lurt på. Jeg får en god del meldinger som tilsynelatende er veldig personlige, velformulerte, genuine og tillitsvekkende - men som viser seg å være klipp og lim-fellesmeldinger. Har sjekket med venninna mi, og ofte har hun fått nøyaktig samme melding. Begynner gjerne med "Kjære xxx. Du har sikkert sett at jeg har vært innom profilen din flere ganger, så nå ble det nesten for dumt å ikke skrive noe" eller noe som "Profilen din traff meg skikkelig, føler jeg kunne skrevet det selv ..." Hvordan forventes det at man svarer på sånt? Er det ikke nesten litt kjipt å sende en melding som utgir seg for å være spesielt til deg, men som viser seg å være en masseutsendelse? Hadde vært interessant å høre hva dere andre regner som riktig respons. Kan man ignorere alt som ikke inneholder en tydelig referanse til noe i egen profil, eller er det for hardt?

På morgenkvisten i dag har jeg hatt en skikkelig opprydning i matchene mine. Jeg har klikket meg nedover på matchlisten og blokkert alle uaktuelle og alle de som har vært på den listen siden "tidenes morgen"selv om de egentlig er aktuelle. Hvis hverken jeg eller du har tatt kontakt til nå, så er det vel greit å rydde litt i køen.. ? No offense til omtrent halve sukker, I'm just not that into you ;)

Nåja, min knallharde virtuelle nedhugging av (ikke-)potensielle menn er ikke hovedpoenget med dette innlegget. Poenget er at bortimot halvparten av mennene ikke har vært aktive de siste to til 18 ukene. Hvis du er inaktiv lenger enn det står det "ikke aktiv på lenge" (eller noe i den dur) på profilen din.

Betyr det at det reelle antallet potensielle menn er mye lavere enn det sukker markedsfører? Det hjelper ikke med mange profiler hvis halvparten ikke er aktive..

Det er også veldig mange menn med lite (ingen) profiltekst og uten bilde(r), de har hverken profilbilde eller albumbilde. Av disse er det en stor andel som ikke har vært aktive på veldig lenge.

Min konklusjon er at det er betraktelig færre aktive profiler på sukker enn det kan virke som, og at bildeløse profiler som hovedregel er uinteressante fordi de fleste virker useriøse, og antagelig kun her for å "titte".

Av innlysende årsaker (jeg er på jakt etter mann, ikke dame) så aner jeg ikke hvordan andre damers aktivitet og profiler ser ut, men de er sikkert ikke bedre..

Hva tenker folket, lures vi til å tro at vi har et større utvalg enn vi har? Burde sukker deaktivere profiler etter en måneds inaktivitet?

Sitter å ser på jakten på kjærligheten. Den ene bonden har satt frem en flaske rødvin og to vinglass. Forklarer at han gleder seg til å dele den vinen med utkårede. Det som overrasker meg er at det står 2 champagneglass der. Hvorfor har ikke programverten klart å rydde opp i det på forhånd?
Hvor kravstor er DU på type vinglass?
God lørdag

Hvordan bytter man expo-bilde?

Lykke til med jakten. Imorga er eg ferdig med medlemskapet for denne gang og prøver nye jaktmarker. Sukker er ikkje plassen for ein bonde. For masse by elskandes damer her dessverre, trur det blir lenge til eg kjem innom igjen

Menn, når dere er i fast forhold. Hvor åpen er dere for at de vibrerende vennene våre får bli med på leken sånn av og til? 😉

(Overskriften spiller på han i Friends om dere husker 😆)

Sukker inviterer til kosetriatlon. Jeg tror jeg dauer. Hva med kosevinsmaking eller kose-TP? Eller kosesvømming med haier 😂

Kan jeg søke på alle som bor i et fylke ? Eller må det være ein spesiell match prosent før di dukker opp?

Jeg ser det er litt ulike definisjoner ute og går på hva som er en date. Noen mener at ethvert møte med noen man har møtt på sukker er en date, andre mener at første gang bare er et 'bli-kjent-møte', og at det først er andre date som regnes som date. For da har man likt hverandre såpass godt at det rent faktisk kan være grunnlag for noe mer.

Hva tenker dere?

Men det perfekte menneske finnes ikke , Finn noe som liker deg for den du er .som godtar deg med alle dine feil og mangler , dine pluss og minus med disse ord overlater jeg forum til de feilfrie :-D

Jeg har lagt merke til at på dette treet viser ofte røde, oransje og gule bladet på både porno, sexlyst og sextidsbruk. Hva er grunnen til dette? Jeg elsker sex, men er det bare tilfeldig at de profilene jeg besøker har motsetninger i forhold til meg når det kommer til sex.
mvh nysgjerrig jente

Hei.

Opplever at enkelte går inn og ser på profilen min, og så velger å blokkere meg.

Det må jeg si jeg ikke skjønner, spesielt siden jeg ikke klarer å se at jeg provoserer noen med hverken tekst eller bilder.

Greit du ikke synes jeg var interessant for deg, men er det alt som skal til for å blokkere noen?

Selv synes jeg det er frekt og uoppdragent. Og dårlig gjort mot vedkommende.

Tåler du ikke at jeg titter på din profil og kanskje sender en melding, som du kan velge å overse eller svare høflig nei takk til?

Selv mener jeg blokkering bør forbeholdes de som ikke klarer å ta et nei for et nei, eller som i profilen provoserer med tekst eller bilder.

Hva mener du?

Tru om her e ei trivelig kjekk jente som kunne tenke seg å joine meg på ein date i oslo i sommar? Helst bli kjent før selfølgelig, og bonusen vil da bli Bruce springsteen billett på ullevåll ;)

Ja eg har ein ekstra og eg er no litt kresen da :P

Seile noen??

Ingen svar
(mann 33 år fra Buskerud) Privat melding

Hei noen som har lyst til å bli med å seile fra Oslo til Kragerø i helga... Reise i kveld eller morgen tidlig... Transport til Oslo og området rundt på søndag med bil...
Kontakt for mer info.
Håvard

Er det ingen voksne damer (30-45år) som kunne tenke seg en noe yngre mann? Jeg er ikke ute etter en kort affære men noe mer seriøst eller ei å prate med. Håper noen tar kontakt:)

Sitter her og greier ikke slutte å forundre meg.....over menn på nærmere 50, som søker damer mellom 40-54, hvor begge bladene på matchtreet vedr barn er blodrøde(jeg ønsker ikke flere barn)😳 Viktighetsgraden hos mange sier enten at de bladene er viktige eller det er et krav....😱
Vi har en biologisk klokke, så hva er greia her?
Noen i denne kategorien som kan forklare meg det?

jeg vet ikke om det er lange vintre, russere som naboer, eller en nasjonaldrakt som ville fått Hugh Hefner proppa på Viagra til å gå å legge seg, som er årsaken? Jeg har spurt meg selv; er det Jesus som har temmet den norske kvinnen? Men, vi er ikke et spesielt religiøst folkeslag! Den Norske kvinnen scorer ikke høyt på knulle-statistikken (Sexual Attitudes of Females in Europe).
Ikke overraskende, for den bereiste mann, er det de italienske senioritas'ene som er de mest knullende i Europa.

Hva kan vi gjøre med dette damer?
Det er som kjent "typisk norsk å være best"! Hvorfor knuller dere ikke mer? Dere innehar faktisk sisteplass pr i dag - det blir ikke OL-gull av sånt! Hvor er konkurranseinstinktet! Liker dere ikke sex?

Hvordan kan man rapportere en bruker,som man vet ikke er den han / henne sier at di er?

for å gi best mulig inntrykk.

http://bytbil.com/nyheter/bvg63kyg

Her har de jammen meg forsket på det også. Noen her inne som har spesielle preferanser eller meninger ellers om dette? ;)

Vennligst ikke hold denne tråden seriøs! :D

Som vanlig så har jeg lite gjennom trekk på profilen min, som jeg har sagt før så har utseende alt å si her inne på nettet.
Det jeg gjorde var at jeg la inn ett falskt profilbilde av en kjekk mann som jeg syntes er kjekk ihvertfall. Resultatet var litt sjokkerende!!
Fikk 12 besøk på en time av mange flotte damer!!
Så da skjønner jeg at jeg har ikke så mye på en dating side å gjøre med mitt tryne :) hehe
Andre som har prøvd på dette?

Har akkuart lest noen artikkler om ensomhet, og at denne føles spesielt på 17.mai. Det er vel noe sant i det. I den forbindelse har jeg følgende spørsmål: hvor mange her inne føler seg egentlig virkelig ensom? Jeg spør fordi dette egentlig bør resultere i mye er mer aktivitet, dvs. både å ta kontakt og å svare på meldinger.

Inntrykket mitt er at mange singler har kompensasjonsmuligheter i form er venner, familier, barn m.m. - men tenk deg at alle disse bli færre eller er borte etterhvert - for eksempel når man flytter eller venner blir mer og mer opptatt av sin egen familie. Hadde det da ikke vært fint å ha en partner / kjæreste? Skjønner at dette er et ikke-tema og at man fort kan bli kalt for desparat. Og ingen vil selvsagt ha følelsen av å være nest-beste alternativ til ensomhet.
Men spørsmålet mitt er altså: hvorfor er spesielt kvinnfolk her inne så passive? Trives dere med Single-tilværelsen? Hvorfor er ingen god nok?

Hvis noen sender meg enn melding.

Så svarer eg alltid. Det er normal høflighet.
Om det er takk for melding men tror ikke du er noe for meg.

Eller forsetter samtalen .

Det burde vært påbud å svare her inne. Og det så bare er ja eller nei.

Er det kun eg som iriterrer meg over dette.

Ha enn fantastisk dag videre.

...er til å bli gaaaal av!

Jeg surfer rundt i all overfladiskhet, og BANG der er det ei superhot wilf på 38...wooohooo...la oss se på treet...BANG...rødt på barnebladene...FAEN!

Hva eeeer det som skjer'a ladies? Skal dere ha kids til dere er langt oppi 60-åra eller!?

Børrezen vil ha en ny vår for pokker...ikke nytt valpekull.

Så...hva skjer...snurr debatt...

Jeg syns det er flott å leve i 2016 der det er akseptert at en kan ha forskjellige boforhold når en er kjærester. Flere av mine venninner ,og meg selv også, syns særbo er en fin ordning så lenge en har barn boende hjemme. Av erfaring føler jeg sterkt på at det er flere menn som helst vil flytte sammen asap med dine, mine osv. Hva tenker dere om å være fullverdige kjærester, men ha særbo?

Ærlighet

Siste svar ti. 17 mai 2016 00:49 (52 svar)
Skjult ID med pseudonym Frodigdame

Hvorfor kan ikke folk være ærlige??????? Nå har jeg skrevet med en mann i nesten en mnd, også viser det seg at han ikke har ærlige hensikter i det hele tatt. Bare tull fra ende til annen..... Og dette er en godt voksen mann. Blir helt oppgitt over folk som leker med andres følelser på dn måten !!!!!

Fikk ikke lov å skrive @ i tittelen. Hva er greia med å skrive @ foran et brukernavn når man svarer på innlegg her? Vet at man skriver det på Instagram slik at den det gjelder får melding om at man har blitt tagget, men her inne? Så det er slik at man kan få melding om svar her på forum også? Skjønner at det ikke gjelder de med anonyme innlegg da.