Sukkerforum

Kan alle som er her inne skrive noe positivt? Samme hva, men bare det er positivt. Alle negative svar skal bli bannlyst. La oss vise vår beste side for det andre kjønn :D (eller det samme kjønn, om du liker det)

Tror dere på kjærlighet ved første blikk? Må dere kjenne kribling på første date eller har dere tålmodighet til å vente på at kriblingen kan komme senere?

Jeg har kjent på det meste av følelser, men er fremdeles like singel...

Det har dukket opp et spørsmål om hvorfor folk bruker pseudonym, og det kommer frem av tråden at noen kan synes at det er litt plagsomt at vi gjør det. Hva er årsakene til at du mener vi bør droppe pseudonymet? Hvorfor er det "viktig"/ønskelig for deg at jeg, og de andre, gir opp anonymiteten og begynner å diskutere med bilde?

Hei! Venninna mi og jeg sitter og søndagsskravler i telefonen, og vi lurer på følgende: Hvilke utesteder i Oslo passer best for oss som er rundt 40? Vi har f.eks. gått ut på Kulturhuset, men der var de fleste 10-15 år yngre. Oslo Mekaniske er koselig, men kanskje litt samme greia der?

Er det noen som har tips til to voksne jenter som ikke er ute etter one night stands, som ikke trives i Bogstadveien, og som er på jakt etter et nytt stamsted der man kanskje kan bli kjent med noen etter hvert? Begge jobber i kulturfeltet og trives bedre i et lunt og hjemmekoselig lokale enn der det er strigla og minimalistisk.

Dere har vel like mye rett til det dere? Det MÅ ikke være sååå kjønnsdelt vel? Du baker, jeg banker(spiker).......ferdig prata.....? :-) Kjør debatt.

Ser at flere bruker forum for å få ut sin egen frustrasjon, og de gjør dette ved å bruke pseudonym. Dette kan skape en kjølig atmosfære på forumet, der nye deltakere vegrer seg for å komme innpå. Vil gjerne ha en diskusjon om hvorfor flere og flere bruker pseudonym i stedet for sitt egentlige navn her inne, når det nettstedet er lager for er å ordne dater/varige forhold. Ser helst at de som svarer, svarer uten pseudonym, men en trenger ikkje å relatere til eller navngi sine egne pseudonym.

Dette er noe jeg har tenkt på lenge! Jeg har til og med hørt om bedrifter i Frankrike som ansetter folk ut ifra stjernetegn.

Tullpreik eller er det noe i denne alternative tankegang?:)

Fikk match med DEN rypa på tinder. Garantert fake tenkte jeg. Så jeg gidda ikke sende melding engang, kynisk som jeg blir etterhvert.

Jeg fikk melding av "hu": I wanna meet today but we must wear condoms.

Nix, never ferbainna fan ailler! Æ bruke IKKE kondom! 😡

Kan det være et passende svar?

Jeg har vært en god stund på Sukker og datet mange menn. De fleste er enten bare ute etter "en ting", vet ikke hva de vil, vil plutselig ikke ha et forhold, er såret fra tidligere forhold og tør ikke inngå et nytt, er ikke klar for et fast forhold osv osv.... Hva gjør disse mennene her inne da? Bortsett fra de som er ærlige helt fra starten av og gir beskjed om hva de ønsker/ikke ønsker slik at man vet hva man har å forholde seg til. Noe annet er det jo selvfølgelig hvis det ikke er kjemi & tiltrekning på date. Begynner å bli lei:-) Flere damer som opplever det samme?

Siden det klages så mye over manglende respons fra damene her inne:
Her er noen gratis tips til åpningsreplikker og flørting fra det tiåret da menn var menn og damene elsket dem for det.

Velbekomme, og god mandag.

https://www.youtube.com/watch?v=0bomkgXeDkE

Flere som mer eller mindre ufrivillig har hjemmekontor i dag ? :-)

Inspirert av Erikson, Freud og Jean Piaget tenkte jeg å ta et humoristisk skråblikk på kjærligheten for å se om det kan utarbeides en egen "stadie-teori" på dette feltet. Vil dere bli med å skissere opp de ulike fasene man går gjennom fra lynet slår ned og fram til hverdagstrøyta setter inn? :-)

Finnes det felles kjennetegn for oss alle? Opptrer forelskelse og kjærlighet ulikt utifra alder, eller finnes det likhetstrekk mellom 60-åringer som forelsker seg kontra 20-åringer?

Utgangspunkt: Man har truffet damen/mannen som slår beina under en og man går inn i forelskelsens første stadie. Jeg velger å kalle denne for :

1) HORISONTAL- FASEN (varighett: ca 0-6 måneder)
Kjennetegn: Når forelskelsen strutter så vil jeg påstå at man går inn i en såkalt "horisontal fase". Her vil man bare ligge. Ligge i armkroken, ligge på sofaen, ligge i sengen, ligge inntil. Sexen er mindblowing og man får ikke nok! Freud snakket om "Den orale fasen" - og den kan gjerne med letthet flettes inne her, for det kysses gjerne! Mye ! :)

Hvilke andre kjennetegn for denne berusende fasen vil dere tilføre?

looks

Siste svar ma. 23 nov. 2015 23:46 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Kvinne63

Lurer på en sak.. når jeg sjekker looks og trykker på nei...Så ligger de inne på sist besøkende...hvorfor...Har ikke sett på profilen..

Jeg blir bittelitt oppgitt - og undrer meg litt på om det er noe ved min profil som får det til å virke som om jeg er fryktelig i beit...? I så fall mottas profiltips med takk.

Det er hyggelig med komplimenter - men når man ser etter mr. Right er det nesten bare litt trist med en haug med meldinger fra mr. Right now :/

Noe for oss som blir avviste gang etter gang ... og mellom avvisingerne sitter man og lurer på om man egentlig blev avvist, eller om man selv var den som avviste ... eller ... huff ... ikke enkelt dette nei ...

Blue Highway - Still Climbing Mountains
https://www.youtube.com/watch?v=ot7iW1VEUfo

...
I've been up and down so many times who's counting
And even after coming down from you
I'm still climbing mountains
...

:-D

Hvorfor er det så mange av guttene/mennene her inne som man såvidt har chattet litt med som skal gå rett på å fortelle hvor kåt de er? Er det en test eller hva? Jeg synes det blir litt teit, er det bare meg?

Dette er den eneste dagen i sitt slag. Tider frem og tilbake kan minne om hverandre. Vi skriver ikke bok om hver eneste dag - og fattige enkeltord kan ikke få frem nyanser nok uten å koble tusener sammen. Alt er uansett helt forskjellig.
- - - -
Men innad kontrastene rundt nyansene blåser en stabil vind. Rundt jorden holdes et fast grep.
- - - -
Idag skal jeg treffe venner. Imorgen også. Gleder meg. Og det skjedde noe unikt imorges som gjør at jeg gleder meg enda mere.

Det har stått et lite lekestativ ute i hagen i borettslaget noen måneder. Iblant brukes det. Imorges kom en mann med en 3-årig jente ut i hagen for å lufte seg. Og jeg fikk lov til å sitte inne og fryde meg over det lille barnet som utforsker omgivelsene. Det kriblet i meg.

Barna er oppskriften. Frø. Lys. Varme. Mirakel. Hemmeligheter. Mening.

(Hvorfor? Det er jeg ikke så opptatt av. Det bare Er sånn.)

Det ville i alle tilfelle bli kjempeflott å møte alle voksne venner idag og imorgen, men nå er min indre kraft ytterligere stimulert. Bare noen minutters beskuelse utenfor vinduet...

Jeg vet ikke hva barnet tenkte på. Jeg vet ikke hvordan humøret var. Hun sa ingenting trur jeg. Men bare hennes tilstedeværelse gjør så det spirer i meg. Og jeg trur jeg sender noe tilbake også.

Takk for alt. Ønsker alle andre en like herlig dag :-)

Etter å ha lest litt her, så virker det som om alle også kjenner hverandre IRL. Joda, jeg har fått med at det har vært både forumfester og vors. Og damene skryter hemningsløst av hvor kjekke mannfolkene er, mens mennene (og damene) sier at alle var mye penere enn profilbildet. For oss utenforstående er det veldig tydelig at dere har veldig god tone dere imellom.

Det store spørsmålet mitt er derfor: Hvorfor sitter dere her på forum fremdeles? Var det absolutt ingen som fant en match på festen??? Det virker nesten som om det er mer gøy å være single sammen enn å prøve å finne kjærligheten 😳

Correct me if I am wrong 😌

Ønsker dere en din dag 😊

En uke igjen til advent. Skulle romstert litt hjemme, men i dag er det ridestevne. Var oppe kl 06:00. Henta dattra kl 7:00
Er vel ikke hjemme før på ettermiddagen.

-2,5 grader og tynt snølag. Hadde vært en fin dag for jakt i skogen 😜

Rolig enda. Sitter i bilen og bælmer kaffe. Er oppsatt som banemannskap utpå dagen.

Ukeplan ...

Ingen svar
(mann 45 år fra Akershus) Privat melding

E'kke jul enda ! Skulle ikke vært lov og nevne jul før desember ... :-)

Noen andre som tenkt seg til Union Scene i Drammen på tirsdag ?
Konsert med Drolsum Stasjon ! :) Har selv sett dem 10 ganger live, så jeg tenkte dra bare for å sjekke om jeg forstatt liker dem ! :-)

Mulig det blir en tur til Buckleys i Oslo på onsdag ... vet ikke enda ...

Og på fredag spiller jo undertegnede selv banjo (og kanskje triangel) et sted i Oslo med et eller ant band ... ;-)

Har planer om å skrive ny profiltekst siden den begynner å bli litt gammel. Er noen år siden jeg skrev den nå så den trenger fornyelse. Problemet er at jeg finner ikke på noen god åpningsreplikk.

Trenger litt inspirasjon til teksten, så jeg håper at det går fint om jeg smugtitter litt på profilen til dere sukkerdamer.

Dette kan forresten være en debatt.
Hva er turn-on i en profiltekst? Og hva er turn-off?
Hva får deg til å få lyst til å ta kontakt (i teksten)?

Grrrr... nesten -4 ute, og jeg skal tilbringe hele dagen utendørs i stallen :-))
Håper dere holder varmen og koser dere alt dere kan :-))

Mrt folk julebord, representerer vardekomiteeleder tur i Molde, Møre og Romsdal. Spise god julemat, kjempe kjekt. Hilsen fra kjekk ungkar Handy mann, God jul snart.

Har her foran meg et skriv fra legen som kanskje kunde virke som profiltekst ?

------------------
Vesentlig frisk mann med venstresidige skulder- og armsmerter. MR skulder viser tendinoser i supraspinatussenen, lettgradig bursitt og begynnende artrose i AC-ledd.
--------------------

Så, 44 år gammel, gjeldfri, tendinoser i supraspinatussenen og, ikke minst, lettgradig bursitt !!

How about that ! ? :-D

He he ... go helg !

Hei,

Noen her inne som har tips til profiltekst? Hva bør man ha med og ikke?

Hva tenker folk om gamle og photoshoping av bilder.. ?
Så en gammel bekjent på en datingside, som hadde fixa på bildene sine med Photoshop så han så nesten ugjenkjennelig ut..
Må jo være flaut å møte på en date, å se helt annerledes ut enn hva bildene viser.. Rynkete og mange år eldre.. :)
Hva tenker dere?

Misforstå meg rett. Jeg og eksen var ferdig med hverandre i flere år før det ble brudd. Men jeg synes allikevel at det er vanskelig å komme videre.

Han er allerede en erfaren "dater" og er nå inni sitt andre forhold etter skilsmissen. Selv føler jeg at det er litt vanskelig å gå videre. Jeg kan fremdeles føle et slags nederlag over at vi ikke fikk det til, at ungene må ukependle, at jeg havnet i skilsmissestatistikken, at vi/jeg ikke prøvde nok etc. Jeg vet at jeg ikke har følelser for eksen lenger, men jeg klarer liksom ikke helt å se for meg å falle for en ny med det første. Eller bare venter jeg på at den rette skal komme og ta pusten fra meg. Jeg er nok derfor en av mange på sukker som bare er her sånn halvhjertet.

Hvordan er det med dere?

med en av mine favorittartister. Og jaggu fant jeg ikke live-versjonen også.
Flere som vi dele? Alt fra klinelåter, via black metal til ukuleleschlagers er tillatt.

https://www.youtube.com/watch?v=tKQSlH-LLTQ

hva mener folket er akseptabelt ang aldersforskjell ? :-) hvor mange år opp eller ned er greit ?;-)

Hvorfor er så mange redd av utlendinger? Hvorfor blir dem ekskluderte?

Gullrekka rødvin og minigris i fanget... What else

Ålesund

Siste svar fr. 20 nov. 2015 21:08 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym heihei

noen i ålesund?

Er det rart det blir så mange sure introverte menn? Deriblant meg selv?
Nei.

Fordi introverte, oppegående menn ikke får seg dame. De blir hele tiden fortalt at introverte smarte kvinner liker introverte oppegående menn, men sannheten er at man må opptre overfladisk for å få napp.

Oppegående introverte menn opplever stadig at introverte oppegående kvinner med alle de rette verdiene og egenskapene stikker av med eksteoverte, overfladiske og egoistiske menn.

At ekstroverte kvinner liker overfladiske, ekstroverte menn har jeg ingen problemer med. De passer sammen og jeg har null interesse av å date en for ekstrovert dame, det hadde blitt for mye forskjeller i forhold til verdisyn og andre ting som er viktige.

Men at disse såkalt oppegående, introverte kvinnene med alle de gode verdiene og egenskapene dater disse ekstroverte, egoistiske mennene med alle de dårlige egenskapene begriper jeg ikke. Hva er det de ser i dem? Burde ikke de være smarte nok til å stå imot?

Og hva ekstroverte, egoistiske menn ser i introverte kvinner skjønner jeg heller ikke.

Når er det greit å begynne å pynte til jul?
Jeg klarte ikke å motstå fristelsen og kjøpte 3 julestjerner i dag, hvilket som medførte at jeg byttet de sennepsgule putene med juleputene !
Og siden jeg var litt i farta ble det røde kubbelys også :-))
Ble sinnsykt koselig, så da måtte jeg bare ta meg ett glass rødvin og bare nyte litt julestemning :-))
Nissene får vente 1 uke tenker jeg ;-))

Ordet jeg leter etter husker jeg ikke i farta. Men situasjonen er slik. Du har funnet en dame, men avstand gjør at man ikke kan treffes daglig, men ikke for langt unna.

Jeg er uansett slik at jeg liker å ha daglig kontakt å sende en mld og litt daglig prat. Men alle mennesker er forskjellige, noe som er bra. Men dama her er litt annerledes og kan godt gå flere dager før hun tar kontakt. Så blir ho lei i lengden eller er det innafor?

Har du noe hyggelig å si😊
Bare generelt eller til en spesiell😍

Jeg har opplevd flere ganger at jeg har blitt blokkert av de som har sendt meg melding fordi jeg ikke har svart med en gang.
Sendte flere meldinger frem og tilbake med en hyggelig fyr, men etter å ha vært bortreist i en uke, og derfor ikke fått svart, har han blokkert meg.
Er det slik at flere av dere menn føler de blir avvist om de ikke får svar med en gang?

God morgen sukkerfolket 😃 titter ut av vinduet med litt trange trøtte øyne Kl 05.10 og hva ser jeg??? Alt er dekket av et hvit teppe 😀 kjenner faktisk at det gjør meg litt lysere til sinns 😄 vinteren er nå her for fult og det ble brått litt lysere og triveligere ute 👍
En fantastisk dag ønskes dere alle 😊

Snart helg...

Ingen svar
(mann 45 år fra Akershus) Privat melding

6.5 timer 'and counting'... :-)
Spilling i Horten i morgen, og "mengdeøving" på banjo infor neste fredags julespektakkel! :-)

Kaldt og friskt sykkelføre hjelper på humøret og motivasjon! :-)

...til å være her inne?

Eksen tok med katta, men musene danser ikke på bordet.

Her ligger jeg da med brukket ankel i en halvsvime av smertelindringen. Det er jammen meg ikke bare bare å holde seg på beina når de sklir unna på det glatte føre om morgnene. Så nå føler jeg at jeg trenger noen trøstende klemme

Hvem er din "celebrity crush" og hvorfor? Er dette noe som kan gjenspeiles i menn/kvinner du vanligvis tiltrekkes irl også?

Matchtre

Siste svar to. 19 nov. 2015 10:24 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym Brother

Hei damer:-)

Hvor mye vektlegger dere matchtreet når dere velger ut hvem dere kunne tenke dere å date?

Hei.

Kanskje litt tåpelig spørsmål. Men lurer rett og slett på hva som skal til for å få igang ein samtale/kontakt med noen på her?

Føler liksom jeg blir "avvist"/Ikkje svart (men mottaker har lest meldingen) uansett hva jeg prøver å skrive i meldingen. Har prøvd å "skreddersy" meldinger for å vise interesse, men syntes det blir håpløst og litt irriterende å ikkje engang få svar! Blir rett og slett motløs :( Da går det desverre over til at første melding ikke inneholder mer enn "Hei" fra meg, som sikkert er enda mer håpløst -_-

Så, hva er det som gjør at DU svarer positivt på en melding fra noen? =)

jo fullstendige ubrukelige. Får hjerter av flere jenter daglig og tar det som et hint for å bli bedre kjent, det gule hjertet betyr jo tross alt at vedkommende er nyskjerrig på meg.

Men flere av disse jentene gir ikke lyd fra seg, de bare forblir tause. Falsk profil tenker jeg, men flere av disse profilene er så godt skrevet og virker så troverdige at jeg ikke tror det er tilfellet.

Vær så snill. Hvis man ikke er interessert la vær å sett hjerte, trodde det var det som var meningen med disse at man skulle sette de som interessante de man ønsket å bli videre kjent med.

Våken?

Ingen svar
(mann 34 år fra Vest-Agder) Privat melding

Noen som er våkne og vil chatte litt? Var en ensom kveld i dag

Når det lykkes og en får stjerner i augo , hjerte hamrer på en ny måte en før , stenger en da av forum ,for seg selv eller blir vi her allikevel :-)

Ønsker dere alle frustrerte og mindre frustrerte helt vidunderlige mennesker ,en god dag ...

(Lettere inspirert av E47 sin tråd ... :-) )

November ... julegrantenning i fantastisk drittvær !

Kan ikke noe komme å holde meg med selskap. I sofaen i stua med en kopp kaffe eller et glass rødvin eller noe ...

Gjerne litt massering av vond skulder og slitne føtter ... og så kanske litt soneterapi til slutt ...

..eh? Noen ?

Det var egentlig bare en innbydelse ! Ikke en tanke ! :-)
Den som hadde noen som maste på en ... ;-)