Sukkerforum

her kommer ikke nok et sutreinnlegg, og jeg sier ikke dette for å være bitter..... men nå er det helt slutt for meg på dette stedet!!

jeg syns generelt at mange jenter er noen bortskjemte drittunger, men jeg har egentlig skjønt at jeg bare må innfinne meg med det):

Sånn på sikt, er det bare jeg som er drittlei forsidebildet på sukker.no nå?
Med hu litt halvtriste dama og han "veldig overraska" duden med midtskillen?

En kjapp liten fornyelse hadde jeg satt pris på i alle fall :)

Vi i Sukker har slettet en tråd som gikk på å skaffe stemmer til et Sukkermedlem som ville vinne en turopplegg. Turen var et rent reklameopplegg fra en teleoperatør som hadde funnet ut at dette var en smart måte å skaffe gratisreklame i mange medier. For å vinne turen skulle man sanke stemmer og det kan kun gjøres ved å fortelle om turopplegget til teleoperatøren til venner, og i sosiale medier. Ettersom det er mange som melder seg på slikt vil reklameomfanget bli stort og dermed i henhold til opprinnelig tanke til arrangøren. Ettersom dette er en trend som kommer mer og mer må vi, dessverre, være konsekvente på hvordan vi håndterer denne type saker. Dette er ikke ett innlegg som har noe på et forum å gjøre, og det vil lett øke i omfang hvis vi tillot denslags markedsføring. Håper at damen som postet her ikke blir for lei seg :)

Hei!

Er det flere som opplever at de man har gitt sort hjerte ikke lenger forsvinner fra diverse lister (sist besøkende osv)?
Det jeg nå virkelig lurer på, er om min profil ikke forsvinner fra deres lister heller (på tross av at jeg har markert dem som ikke interessant), og om det sorte hjertet fra meg står og lyser mot dem til daglig...

Noen som vet?

Jeg har gjennom årenes løp eksperimentert en del med å middagslagingen. Selvfølgelig. Det som er viktig for meg er at maten kommer FORT på bordet uten at jeg har rukket forbedredt tining og at maten er SUNN og GOD. Jeg tenker nå å forklare en av fremgangsmåtene på en ca 12 min kokking med tradisjonelle plater:

1) Fyll varmtvann (varmt som mulig) i en kasserolle og hiv frossen gourmettorsk(selve bitene), vakumpakket laks eller vak.pak.ørret oppi varmtvannet. ->
2) Skru på store plate på full gass og sett på teflonstekepanne. (vær rask med å hive oppi kalde ting (pkt.3) ellers kan overopphetet teflon gi giftig gass!) -> umiddelbart til 3.
3) Hiv oppi rapsolje og wokgrønnsaker, brokkolibiter, paprikabiter og sett på lokk på pannen. Sett mellomste panne på full gass.
4) Ta fisken ut av kasserollen direkte eller ved å klippe opp vakuumlommene og legg nedimellom grønsakene. Hvis laks har skinn på, legg dette ned og rull av med gaffel etter ca ett minutt. På med lokket og skru ned effekten avhengig av tilstand oppi der (mengde mat). Skal være fuktig så ha oppi litt vann (ca 3 ss) hvis det er for tørt. Dampkokes mer enn det stekes oppi der. -> kjør på til neste punkt for nå er den mellomste plata snart gåen av varme hvis du ikke er superkjapp!
5) Skyll kasserollen og fyll med ikke for mye kaldtvann og sett straks på den glohete plate. Når det begynner å boble i bunn (luft løst i væsken utgasses) hiv oppi La Collezione tagliatelle (ca 4 ruller per pers). Skru ned effekten til 20% og ha på lokk. Pass på at det ikke koker over. Middag er ferdig om 7 minutter.
6) Åpne lokket til wokkefisken og dryss over urtesalt, lit pepper, provance krydder (og Santa Maria Cacao og Chili krydder hvis laks eller ørret). Hvis du skal breie litt så ha oppi bittelitt creme fraishe, rømme eller fløte.
7) Slapp av i 3 minutter.
8) Hiv oppi noen cherrytomater under lokket i woken
9) Server etter ytterligere 2 minutter: Olivenolje i pastaen, saltbøsse på bordet, litt rødvin i glasset/ene er supert til laks og ørret!

Prøv å skriv ned 3 grunner til at dere gidder å svare eller skrive til gutter/menn her. Alt er lov

Her på Sukker så har man jo en mulighet for å velge om man er intressert i å flytte på seg eller ikke.

Personlig så tenker jeg at ei eventuell jente er nødt til å bo forholdsvis nærme for at det skal være intressant.. Er ikke noe problem å kjøre i en time for å treffe noen som ser ut til å være interessant, men sånn i lengden må hun nok en av oss være interessert i å flytte på oss for å få litt mindre avstand mellom oss. Har prøvd avstandsforhold over tid før, og det er no go! :p

Men tenker sånn hvis to personer bor i Oslo og Trondheim, er det mulig at man kan bli godt kjent, få sansen for hverandre over nett for så å flytte nærmere hverandre - ene og alene pga ett forhold? Personlig så synes jeg det høres veldig skummelt ut. Meninger?

Hei,
jeg er ganske ny her! Så lurer på om noen av dere mer erfarne, vet om det kun arrangeres sukkerfester i Oslo- eller om det er en sjans til å få arrangert det også andre plasser i Norge?

hvorfor er det så vanskelig for damer og svare ? er det fordi dere ikke gidder eller ,og overlegne når dere ser profilene ???????????

Nå må jeg innrømme at jeg er i ferd med å gi opp her inne. Jeg har tidligere vært registrert på konkurrerende datingsider, men jeg har aldri opplevd maken til laber respons som her på sukker. En rask sjekk i utboksen viser meg at jeg i løpet av de snart 6 mnd jeg har vært her har kontaktet 38 jenter/kvinner. Av disse har jeg mottatt svar fra 4. Av disse fikk jeg kun en til to meldinger fra 2 av dem, mens ei av de fire svarte høflig at jeg dessverre ikke var hennes type. Den fjerde er den eneste jeg har møtt i det virkelige liv, men dette ble det dessverre ikke noe mer av.

Mange har til og med lest meldingene, men uten engang å besøke profilen min...

Jeg har en fyldig profil, flere bilder, og har slik jeg forstått det aldri skremt noen med mitt utseende. Jeg har ikke sendt masseproduserte meldinger til de jeg har kontaktet, men faktisk fått et personlig preg på hver enkelt melding. Jeg har kun sendt meldinger til jenter som oppriktig har interessert meg. Allikevel er det altså ingen respons å få. Alle jeg har kontaktet har også hatt matchtall på over 80, så jeg lurer på om det er noen som bryr seg om disse tallene overhodet??

Noen som har en forklaring på dette? mottar dere jenter enormt mange meldinger her? Noen forslag til hva man bør gjøre for å vekke oppmersomheten deres?

Er det virkelig sånn at dere kan fint ha sex med samme dame kanskje både ti og tyve ganger uten å ville noe mer? Eller er det da mulig at han er interessert men ikke nødvendigvis gidder ta steget inn i et forhold fordi han allerede får sex?

Og en som er i et avstandsforhold som egentlig akkurat nå er kun et forhold fra dama sin side - fordi han har lovet å holde seg unna andre damer uten å mene det han lovte, hvor seriøs tror dere han er med henne da? Hun skal flytte til samme by som han i mai, hvorfor vet jeg ikke, og frem til da sier han at han mener de ikke egentlig er sammen. Er han litt dust også kanskje?

Hehe, bare luuuurer:P Lurer veeeldig:)
Og skjønner at jeg sikkert får mange rare svar her nå, og mulig de fleste her inne er ute etter et forhold så det blir litt vanskelig å svare?

Dette med barn og varighet kan jo endre seg fort.

Men KAFELIV er grusomme greier. Hva er det damer synes er så fantasitsk med å sitte på kafe?

Masse folk som virrer rundt og lager støy, betale blodpenger for kaffeskvip og vonde stoler, ikke går det an å diskutere der heller, risikerer jo å bli angrepet om ikke ens synspunkter er 100% PK (og det er de jo selvfølgelig ikke).
Det eneste jeg kommer på som er verre er å bli klippet av en mannlig frisør....

Dette er for meg ubegripelig, så bladfargen vil nok dryppe blod vel og lenge.... :(

Nå har jeg prøvd alt jeg har skapet av kjoler ,men klarer ikke å bestemme meg......Hva skal jeg ha på meg i morgen kveld?

Husk å få plass på Valentinefesten!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Stor påmeldingsrate gjør at det blir fullt før tiden. Vi bare minner om det :)

Ble jammen sent i natt, men så koselig det var! I dag er jeg litt trøtt, men blid og glad. Lillejenta forstuet en finger i går, den var mye bedre i dag. Bilen startet, trofast og snill. Samlet sammen ungene i nabolaget til bilen var full. Fikk en god porsjon "barneståk" og latter på vei til skolen. Og nå har jeg et par timer helt for meg selv før jeg må så veldig mye. Livet er jo ikke så verst når man tenker på det. Kjenner meg nesten helt lykkelig her. Flere som har hatt en fin morgen:)?

next!!

Siste svar ti. 27 jan. 2009 17:58 (81 svar)
Skjult ID med pseudonym Bowser

Forteste måte man kommer over noen på er med en ny.

Og da er det veldig greit å ha et par kyr på gress.

De blir så ivrig når man tar kontak også, det er nesten så de hopper ut av pc`n.

Når noen tilbyr seg å kjøre 40 mil for å treffe en takker man ikke nei.

Så da blir det nok sengekos neste helg også ;)

Ok, jeg har fått mye kjeft for at jeg er en utakknemlig og ovenpå person, siden jeg ikke svarer alle på mail, altså de jeg ikke finner interessante, eller de jeg glemmer å svare, eller at jeg bare rett og slett ikke gidder. Kanskje ille nok, men sånn er jeg bare.

Iallefall, jeg har prøvd å bli "snill", og svarer med sukkers høflighetsfrase når jeg ikke er interessert. Det var jo så mange som ønsket det sist jeg var med på denne diskusjonen.

MEN, når jeg bruker denne, eller på en eller annen høflig måte sier at jeg ikke er interessert, klikker det for enkelte.
Får sure kritiske, og mindre hyggelige mail tilbake, om at jeg er en tullig, utakknemlig, og at sånne som meg gjør sukker til et "helvete" å være.

Er dette standaren her inne? Er folk så patetsike at de ikke tåler et avslag? Jeg tar det iallefall ikke personlig de gangne menn gjør det samme mot meg, de fleste er jo her for å finne en flott partner, og oppfyller man ikke kriteriene til den enkelte, ja da gjør man bare ikke det. Betyr ikke at man ikke er god nok, men at den person leter etter noe annet, eller ikke er tiltrukket nok til å innlede et bekjentskap. Og man er ganske kresene her inne, og det synes jeg er en fordel.

Sånn, da har jeg fått ut litt frustrasjon, enkelte mennesker har et problem! (jada, har sikkert mine problemer selv)

hei. jeg er en mann på snart 23 år, kler meg ganske bra og er blitt ganske så utadvent med åra. Men det har jo ikke alltid vært sånn....

Det har tatt meg lang tid å bli klok på dere kvinner, og jeg kan med sikkerhet fastlå at jeg egentlig ikke er i nærheten av å bli klok på dere.

Nettdating har jeg holdt på med i flere år, og jeg har stort sett vært innom de aller fleste datingsidene.
Når er det jo sånn at jeg har blitt eller fortsatt blir veldig glad når en jente skriver til meg, eller for å forklare det på en annen måte. Jeg føler at jeg er i et følelsesmessig forhold når jeg prater med en kvinne på nettet.

Men som regel tar det slutt. De aller fleste kvinnene tar bare å leser hva jeg har skrevet til dem, de kikker ikke innom profilen min engang, hvis ikke jeg har vært hundrevis av ganger innom deres.

Jeg er heller ikke spesielt kjekk eller modellpen, en nå må jeg egentlig bare akseptere hvordan jeg ser ut og innse at det ikke er så mye jeg får gjort med det.

Før ble jeg forbanna på jenter, bare fordi de ikke ville chatte med meg. Jeg har i ettertid innsett at det bare er bortkasta tid... Sånn er det bare .... Jeg er alltid en av de guttene som havner i den såkalte vennesonen, altså en gutt som ikke er kjærestemateriale. Eller en tøffelhelt hvis det er bedre utrykk.

Det siste året har jeg fått flere venner som er helt utrolige med kvinner. En av vennene mine viste meg hvordan han sjekket opp en dame ute på byen, enn annen viste meg hvordan det fungerte på nettet, og en annen av vennene var bare arrogant og frekk mot de, og slang bare spydigheter...

Men selv om jeg har fått mange nye venner og blitt mere reflektert så er jeg livredd for å leve resten av livet med en jente jeg egentlig ikke vil ha eller i verste fall alene.

Er det sant at dere kvinner ikke vet hva dere vil ha? Er det opp til hos guttene å finne det ut?

--------------------------------------------------------------------------------

(Skjult ID med pseudonym he he) 20:26-26/1
ja ...

--------------------------------------------------------------------------------

(Skjult ID med pseudonym Pixie) 21:43-26/1
Men kjære deg, du er så ung ennå? Kvinner på din alder er desverre ofte litt overfladiske ja, men det kommer til å forandre seg!
ikke alle kvinner vet hva de vil ha, men det gjelder vel for dere gutta også? De av oss som vet hva vi vil ha er ikke redde for å gå for det... u

Finnes det noen her som leter etter sin første kjærlighet?

Hva ville du tenkt eller sagt hvis han/hun du møtte var helt ny i gamet. Og ville du satt en aldersgrense for når det er OK, eller er det alltid OK?

Det kryr av forumer på nettet med dette temaet, og da synes jeg det bør kunne snakkes om her også.

vil ha tilbake jezzy på forumet jeg !

Morten da , slipp inn jezzy igjen,
alle vi andre vet at jezzy skriver først
og eventuelt tenker en annen gang.

men jezzy er som et rognebær i mandelpuddingen,
en skikkelig fargeklatt på forumet.

Det hender jeg får mailer fra damer som jeg ikke synes noe særlig om. Jeg synes nesten det er verre å sende avslag, enn å la vær å svare.

Er det svært uhøflig å ikke svare her?

Jeg har vært på nettsjekker'n før for mange år siden, og det som overrasker meg mest på Sukker nå, er at folk faktisk ikke svarer på helt normale, noenlunde høflige meldinger. Jeg lever jo godt med det, for de som ikke svarer, er ikke noe å samle på (for meg) - men det harmonerer ikke helt med min forestilling om folkeskikk...

Hva kan dere fortelle, gutter - hvor høy er svarprosenten vanligvis?

Hadde søkt om en krisepakke i form av en høy kjekk mann og 2 enveisbilletter til Zanzibar. Fikk jeg det.... NEI !... makan...
Andre som trenger en utblåsning??

nå er jeg så dritlei av å være her inne og sende mange meldinger uten å få noen særlig god respons...

Hvorfor må det dreie seg om et spill,manipulering, jeg er så jævla av alt... Jeg er kanskje ikke verdens kjekkeste , man da får jentene være modige nok til å si det til meg.... jeg syns det bare blir så teit alt sammen.....

Det er en (liten) stund siden jeg brukte forumet og ser vi er mange nye forumsbrukere.
Det er gøy med så mange "ukjente" og morro med nye fjes.
Men hvor gamle/unge er dere....tenker litt på gjennomsnittet og er bare litt nyskjerrig.
Jeg er 46 år

søk

Siste svar ma. 26 jan. 2009 13:18 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym kula

lurer bare på hva profiler med svargaranti betyr. Det er i alle fall IKKE at de svarer. Har sent mail til svargarantier,men ingen respons.I det minste klikk ikke interessert på profilen min da.

Nå syns jeg vi begynner å bli passe sirumpa her inne..
Fins vel noen andre å gå på party med enn tuppene?

jeg har lyst på nye smaker. letter eller oppskrifter til mat med følgene kriterier:
1. max 20 min forberedingstid
2. små porsjoner sånn passe når man spiser middag alene.
kjenner dere til gode nettsider? der det er lett å søke?

Tror ikke jeg gidder dette lengre jeg !

Når jeg og en person har blitt enige om at det hadde vært hyggelig å treffe hverandre, kommer nesten alltid spørsmålet fra gutta:
Forslag til et ok sted?

Og for å ikke virke tafatt, eller vanskelig kommer jeg gjerne med et forslag. Og det blir gjerne sånn.
Men helt ærlig. Jeg hadde satt stor pris på et forslag fra ham i stedet. Om jeg synes forslaget er dårlig, kan jeg jo heller foreslå noe annet selv. Men jeg begynner å bli lei av å få ansvaret for å finne en koselig ramme kastet over på meg. Hva tenker andre om dette? Setter dere pris på å få et forslag til sted fra den som vil treffe dere?

Hvordan tenker du mht. de som har vært innom din profil og ikke sendt melding.....Tenker du som så at de er ikke interessert i meg eller tar du selv kontakt hvis de virker interessante for deg?

På fredag var jeg ute...vi hadde det kjempegøy, danset og koste oss. Plutselig, mens jeg sto på dansegulvet, fikk jeg blikkontakt med en mann på andre siden av lokalet. Det var helt utrolig...jeg klarte ikke slippe øynene hans. Vi gikk mot hverandre helt til vi møttes mitt på gulvet, og slapp aldri blikkene til hverandre. Det slo gnistrer, det var et sekund med fyrverkeri, lyn og kometer...så kysset vi!!! Tiden sto helt stille, kjemien gnistret i luften rundt oss, og jeg tenkte aldri på at det kan virke merkelig å kysse en vilt fremmed mann på den måten. Jeg svevde!
Så kom venninna mi, som tydeligvis ikke fikk med seg gnistrene, stjernene, lynet og magien! Hun dro meg bort, og før jeg fikk summet meg var det over. Jeg snudde meg for å se hvor han gikk, men han var forsvunnet. Jeg lurte et øyeblikk på om jeg hadde drømt alt sammen, men venninnen min forsikret meg om at det faktisk hadde skjedd...

Nå sitter jeg her og tenker at DET er den berømte kjemien jeg leter etter, og som alle skriver om i profilene sine. Det går an, og jeg skal finne den igjen!

Noen flere som har opplevd noe lignende?

Det snør det snør,tidelibum, det er så utrolig stille og vakkert ute !

Kjære gutter/menn...(gjelder sikker også jenter)
Hvorfor lyve om ting som man vil finne ut av ved første øyekast på første daten?

Vi har hatt kontakt ca en uke og vi bestemte oss for å ta en kaffe i dag,
kanskje med påfølgende middag. -Om vi fant tonen.
Jeg var spent og gledet meg.Tenkte kanskje,kanskje denne gangen.

Men er nå hjemme igjen etter at daten varte bare i knappe 5 min.
Hvorfor?
Bilde i profilen var sikker 10 år gammelt og han var sikkert 10 cm lavere enn meg!
Jeg ble sint og fortalte hva jeg mente om løgner og lurte på hvorfor han gjorde slikt.
Da svarte han at jeg aldri ville ha gått med på å møte ham om han hadde vært ærlig!
Hva tenker slike dere på?
Er det en måte å starte et forhold på?

LETTHET !!

Siste svar sø. 25 jan. 2009 12:55 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym ...Andy70

Dette er en tråd for letthet...uten forpliktelser og for oss som ser livet som en dans... :-)
ØNSKER AT TRÅDEN SKAL VÆRE USERIØS MED MASSE SMÅPRAT OG MED LANGE OG KORTE SVAR

Jeg vet dere er pene, men for pokker skriv noe om dere selv.

"Oh look at me, I`m so pretty".

Dere tiltrekker dere jo bare lassaroner og hengerumper. Og dere er de samme som klager på de dumme mennene som ikke bryr seg om dere.

Vis litt personlighet i profilen og bidra. Ellers synes jeg dere kan stå i baren og se deilig ut istedet for å være på nettdating.

hei... er dt noen som kan hjelpe meg her.... jg sitter helt dønn fast, og aner ikke hva jeg skal skrive til jenter ......
hva er den beste måten å komme i gang på.....?????

Jeg er 35 år, har alltid hatt glatt hud uten rynker. Aldri brukt annet en vanlig fuktigheteskrem. Men nå ser jeg rynkene rundt øynene begynner komme. Er ikke SÅ redd for litt rynker, men har kanskje ikke lyst på for mange allerede nå.

Finnes det kremer som VIRKELIG fungerer? Ser jo masse reklame for kremer som lover at de fjerner rynker. Men er det noen som har erfaring at de virkelig fungerer. Er det verdt å bruke penger på liksom?

Hei alle sammen!
Har noe jeg gjerne vil ha råd om. Jeg har vært alene med ungene leeenge, og er nå medlem på sukker siden nov. 08. Synes det er veldig koselig, og får en del mail og hjerter og sånt. Men derfra til å møte noen av disse søte karene, er det langt synes jeg. Liker liksom å flørte og tulle på mail, og kan og begynne å fantasere litt. Det jeg lurer på da er, skal man bare la det stå til og møte en man har en god kjemi med? Hvis man har lyst til å date en mann som er endel yngre f.eks., skal jeg da bare gjøre d, eller skal det forbli en uforløst fantasi? Da tenker jeg jo selvfølgelig hvis det skulle bli kroppskontakt liksom.. Har liksom så innmari lyst til å finne meg en som er endel yngre enn meg, sånn rundt 10 år.. Er vel mest redd for at jeg skal angre og føle meg billig..
Men nå er det bare så alt for lenge siden jeg har datet noen.. Hilsen frustrert ex-frue..

Er det fulstendig sexnekt her inne på forum ?
Er det ikke lov å diskutere /snakke om / utveksle erfaringer her inne hvis det har med sex å gjøre ?
Eller er det bare visse ord og visse tings størrelse som ikke er lov ?

Dette er jo en side for single mennesker og sex er en viktig ting for oss,
Mangelen på det kan jo være en naturlig årsak .. men vi har et sterkt behov for å kunne uttrykke oss.... om sex.
eller er det bare jeg som har det ? hehehe ;oP

Humoren her inne er en lett type humor og det syns jeg er flott .. man har nok av ting utenom nett som føles tungt innimellom.
Det er godt å komme inn hit for å le ,spøke... flørte ;o)

nyss kommet hjem..
freddan.. helg..
rigget meg til med en kald halvliter og bena på bordet

bare en ting jeg mangler.......

hvilke planer har dere andre for denne freddan...???

Det er mange meninger om hva som er uheldige bilder (badet, bar overkropp osv). Her kommer en til :-)

Det gjelder dere som har bilder der (det man kan anta er) en ex, vifter med noen krøller på skulderen deres, eller man ser halve kinnet mot ditt, eller der en person er sladdet vekk fra armkroken...

Har dere tenkt på at dere sender noen signaler om at enten er bildene nokså lite up to date, eller så er dere så nylig kommet ut av et forhold at det kan oppfattes som dere søker noen for å komme over en annen?

Ikke ment som kritikk, men kanskje verdt å tenke over?

Mmm... logget meg i dag og så på online listen at jeg scorer rimelig høyt med en herre?

Ønsker sukker at jeg skal prøve noe nytt i år?

mvh seksuelt forvirret

Jeg opplever å få endel mail fra menn som har deaktivitert profilen sin. Hva er da poenget med å skrive til meg?
Jeg sjekker alltid profilen til de som skriver til meg, og gir deretter et svar...positivt som negativt.
Men jeg blir jo forundret når de skriver til meg den ene dagen, og er borte den neste??????????
Noen som skjønner noe av det?

Får ny maskin på Mandan. Acer stasjonær maskin med Intel Quad Proccesor (4x2.4ghz), 4gb minne, 1300gb lagring, Blue Ray Disk kompitabel, DVI(HDTV) og seff Windows Vista medfølger. 9000kr på Komplett.no

Koblet til 32 tommer Sony Bravia LCD skjerm og 300 watt surround anlegg.

ai ai ai detta blir gøy.

Hadebra gamle møkkamaskin.

Noen som har bedre?

Er det mange som opplever at sukker har hengt seg litt i det siste, sånn at man må ta "oppgavebehandling" og avslutte hele nettleseren?

Godt å bli kvitt den mannen! Så får vi se da....

Noen som har sett filmen "Død snø"? Jeg har ikke sett den men har veldig lyst, syns zombier er kult.

Død snø av Tommy Wirkola: http://www.imdb.com/title/tt1278340

Jeg synes det er vanskelig å komme i kontakt med folk her, men det er mulig jeg gjør noe feil.

... noen som har vært her en stund og kan gi noen tips? :)

Det kan av og til bli slik at man blir sittende under bordet og klager på takhøyden.
Hva har du opplevd av positive ting i det siste?