Sukkerforum

I disse miljøtider hvor alt skal resirkuleres. Er det ok å bruke på nytt de kallenavnene man hadde på tidligere kjærester når man får ny kjæreste?

Jeg kalte min forrige for snuppa og bølla, med litt søtere ting innimellom.. :)

Jeg sliter med en del tanker og føler meg ureal.. Jeg driver på med ei dame som er forelsket i meg, samtidig som jeg er på flørten med ei anna dame! Jeg har også knust et hjerte i året som gikk og dette året ser jeg for meg flere knuste hjerter! Jeg er nok ikke lenger monogam av meg. Føler meg kjip, men vet også med meg selv at dette er vanlig atferd både blant kvinner og menn! Det er synd at vi ikke finner hverandre og klarer å ende opp med en person. Snøballen begynte å rulle etter at jeg selv mistet dama jeg engang elsket og ble utsatt for masse løgner! En fordervet sjel kaster seg så ut i dette tøvete livet. Det gir meg en del fysisk deilig sex. Men innvendig råtner jeg opp etterhvert som jeg sårer de som forelsker seg i meg.....

Er det flere som har det slik?

Noen som har erfaring med rasen Eurasier?

Dette har slått meg flere ganger:

Hvorfor dukker det opp mange potensielle profiler som bor (veldig) langt unna? Sukker har presentert og presenterer drøssevis av høytrangerte profiler (93 og opp) fra alle mulige steder, eks Hordaland, Vest Agder, Trondheim, Troms og Finnmark for å nevne noen. Jeg bor til orientering rett utenfor Oslo og ønsker ikke å flytte over avstander. Paradokset er jo komplett når så og si ingen av damene heller ønsker å flytte på seg!

Mener Sukker virkelig at disse damene er aktuelle for meg?

Andre som opplever dette også?

Hei
Det er nok flere som opplever at dem finner "drømme partnere" som ikke bor hvor en selv bor, her inne på sukker. Er det noen gylden regel en bør se etter, slikt som. Dersom vedkommende ikke nevner ditt fylke, har status vil ikke flytte. Er det en blindvei uansett hvor seriøst det virker som?

Og hvordan blir et avstandsforhold. Kom med det positive. Har tenkt meg ut alt om det negative ;) Det koster jo f. eks å ta fly, båt, tog og lange bil turer. Tar vi oss råd til det? Er det slikt at en spleiser på reisene (dersom det blir slutt så var det ikke den ene som satt med alle utgiftene)? Hvor ofte møtes en normalt (si at en må ha en overnatting)?

Er det mange her som drar uten å kjenne noen? Føler at alle skal ha med ei vennine eller en venn. Er jo litt håpløst, hvis man kommer der, og bare dasser rundt, da gir du liksom bra førsteinntrykk til resten av forsamlingen. Noen som skjønner hva jeg mener? noen som har erfaring? er jo ikke ute etter å bli full.

Tips!

Siste svar sø. 4 jan. 2009 11:37 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym bare lurer

Hei!
jeg er ganke ny her, og lurer litt..
jeg leser at jenter får så masse henvendelser, men jeg får det ikke selv om jeg er jente!

Jeg vet at jeg har utseende med meg, så kan ikke være det..noen som opplever det samme, eventuelt har noen tips??

Hvor lenge skriver dere meldinger med personer før dere møtes?

OK! Nå har det vært en del tråder her om både de som har vært utsatt for playere og de som faktisk ER playere... Hvordan spotter man man de egentlig? Og hva i all verden gjør man for å unngå de - ?

Gå mer i høyhæla sko og vrikk på rumpa.....dere får den rette nydlige kvinnlige fasongen med heva skohæler.........er den noen som ikke er enig...så skrik ut

Deeeilig!

Siste svar sø. 4 jan. 2009 04:14 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym .Bra..

Fantastisk kveld med jentene

Nå avsluttes den med en skive m nøkkelost, en boks cola light og "dæns bænd svisj" og "jag trodde englane fants"

Så lite kritisk man blir i fylla...:P

Påmeldingene strømmer på til 10 januar!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Det renner på med påmeldinger! 25 bare i dag og vi kan bekrefte det vi regnet med, dette blir den største festen hittil. Kurven peker rett mot 600 :)

Nå er det nok av tråder her inne om historiske opplevelser. Nå er det et helt nytt år og tid for å tenke fremover, og hva året kan by på...

Jeg har valgt at profilen min ikke skal være synlig for match under 70.

For en liten uke siden fikk jeg melding fra en anonym profil med match lavere enn 70.
Innholdet i meldingen var et kompliment til min profil (som ikke skulle ha vært synlig).
Forøvrig skrev også innehaveren av denne mannlige profilen at den var falskt opprettet av henne som ønsket å "titte på konkurransen", men det skulle vel være uten betydning for hvorvidt jeg var synlig for henne?

For noen dager siden fant jeg på søk en flott mann med match lavere enn 70.
Jeg åpnet synligheten på profilen min og sendte han en melding. Han tittet innom og svarte. Deretter stengte jeg igjen for match under 70. Vi skriver fortsatt, han synes i besøkslisten min og han har ikke blitt sperret av standardbeskjeden "Profilen du ønsker å se har match under 70..."

Noen som kan oppklare mysteriet?

Noen som har prøvd det her?
Hørt at det er mange bivirkninger?

Og jeg som trodde jeg hadde møtt drømmemannen! Og så dumper han meg, på den skikkelig kjipe måten (uten ord eller forklaring)

hvor høyt og hvor langt har du hatt sex?

Nå har jeg tenkt å skrive en hyggelig melding til den neste som er innom min profil....noen her som gjør det samme?

Hei gutter i voksen alder (40+) Hvordan tenker dere om ei nyskilt dame som vil ha en mannlig venn. Dra på kino, spise, kanskje også noe ekstra hvis begge er klar for det. Men som holder tiden med barna adskilt. Er det håp for sånne?

Er det noen som har fått 100% match

Ok, så jeg sitter og titter gjennom noen profiler i dag og, ser ei ganske søt ei og klikker meg innom. Profilen er vel ikke helt det jeg er ute etter (selvsagt sykt kresen som de fleste her ;-) ), men et av bildene i albumet hennes har med ei venninne...

Hvor frekt hadde det vært å sende en melding til sukker-dama og spørre om venninna er single? ;-p

(forventer meg selvsagt kun tunge, veloverveide svar her)

Når skal man bruke chatten.får min egen del synest jeg det er mye lettere å bli kjent med folk,ved å chatte kontra sende mail,men erfarer at det er svært få som svarer når du prøver å få igang en chatt med noen

Få silkemyke føtter med bakepulver i et fotbad....
Bakepulver har vel de fleste......:)

Jeg lurer på en ting. Det virker som at terskelen for å ta kontakt er ganske høy her inne. Jeg mener, jeg er en som godt kan begynne å snakke med fremmede folk på bussen, kafeen, puben eller hvor det skal være, og praten pleier å gå lett og uanfektet. Men her virker det nærmest som a man må ha ringen klar når man skriver en epost eller flørt, og at den som mottar eposten må være klar til å ta i mot ringen for å svare.. Jeg synes det er stas å treffe nye mennesker, og vil gjerne snakke med folk. Og er det en gnist der, er det fint, noen ganger tar det litt tid før gnisten kommer også. Men man må jo kommunisere, eller hva?

Godt nytt år! :))

Jeg ser at stort sett alle sukker fester etc arrangeres i tigerstaden (OSLO og omegn) Siden sukker svært sjelden gidder å bruke tid eller energi på oss her på vestlandet så kan vi kanskje lage et arrangement selv. Jeg går gjerne med på å arrangere en stor singelfest for om interessen er stor blandt oss flotte vestlendinger som tåler både vann og vind så kunne vi fått til en kjempefest:) Kan også ta med singelgruppen min fra facebook som begynner å bli en del om dette skulle være ønskelig.

Jeg tenkte en fest for de mellom 30 og 45 evt 50 år, er det noen som kunne være interessert i noe slikt i såfall skrik ut så skal mor se hva hun kan gjøre for å tilfredstille single fest stemte vestlendinger:)

Har vært her ca 2 mnd nå......og hatt greit med besøk og brev på min profil.
Har jo ikke peiling på hva som er ett "normalt" anntall....men ltt over 3000 har vært innom så langt.

Det jeg lurer på,eller vil frem til,er at det i det siste har blitt mye mindre besøk,og brev.
Lurer rett og slett på om "alle" mine matcer har vært innom??Jeg er liksom "brukt opp"??
Og er jeg blitt så kresen at jeg ikke finner noe interessant blandt 3000 menn da???Eller er det menna her inne som er litt tafatte......?Forventes det at jeg skal bli bergtatt av linjer som "du er deilig" eller "fine bilder"?

Og for ordens skyld....er selvfølgelig bra menn her også......noen som har vekket interesse.......men store avstander.

Har merket ganske mange med sånne hjerter for å vise min interesse overfor profilen,men har ikke fått et eneste selv.er det etter man har vert i kontakt med en profil lenge man skal bruke det eller hvordan funker det.ps er en gutt som alltid har hatt bra drag på damer og føler på ingen måte jeg har plukket ut "de flotteste"vist man kan vurdere det utifra et bilde.

er det mange som opplever at dates på sukker fører kun til one night stands

Er det noen som har tips om hvordan man skal få på mansjettknapper når man ikke er utstyrt med tre hender? Trøste og bære!

Dessuten: Enkel eller dobbel windsor? Jeg kjører dobbel, den er enklere å få symmetrisk :)

Eh.

Hvor mange sexpartnere er mange? Ev. for mange??

Hei
Da jeg fikk det for meg for lenge siden at jeg skulle ta vare på de flaskene jeg drakk. Også gjøre noe med dem. Men nå har det hopet seg opp i noen esker. Kommer ikke på noen ideer. Det snakkes om vodka flasker, vin flasker osv. Uten innhold. Har vel nå over 50 forskjellige typer. Mottar med glede tips om hvordan jeg kan gjøre noe stilig med dem. Behøver ikke bruke alle. Jeg er tom for ideer selv. Har du?

Opptar den forrige du var forelsket i tankene dine inntil du treffer en annen du blir forelsket i? Og er dette likt for kvinner og menn?

mens jeg sitter på jobben og venter på varene som aldri kommer :))

Jeg liker Sukker må jeg si. Mest sosiale og innholdsrike nettdating siden jeg har sett så langt. Ordentlig inspirerende å være her.

Virker som en koselig liten familie som holder til her og. Ludo er vel Onkel til alle, eller?

Håper å bli kjent med mange her, og håper hun som kontaktet meg sier hei igjen snart ;)

Ok, nok misbruk av jobb PC`n.

Vi snakkes folkens.

Hilsen MJ :)

Leser en masse om att viss du ikke for respons her er det bare å sikte lavere, etter jeg ble superbruker og fikk tilgang til alle som har album,oppdaget jeg at det å sikte lavere er å sikte etter noen som ikke har lagt ut profilbildet der de var mest heldig!!!!!!Ser også en masse jenter som ser kunstig vakkre ut på profilbildet men sannheten er en annen i albumet,ser det vamskelig å sikte etter en profil eller bildet om hvor attraktiv kvinnen egentlig er !!!!!!1

Jeg fikk så lyst til å si takk for året 2008, og takk for at det kommer et nytt år med 365 nye dager, og et hav av nye muligheter!

Det kan bli et år for glede, latter, nytenkning, refleksjon, vekst, utvikling, skjønnhet, godhet, kjærlighet, varme, empati, aksept, undring, nærvær, utadvendthet, nye bekjentskaper, spennende opplevelser, positivitet, optimisme, snuprosesser, nye valg, vennskap, åpenhet for livet

Det kan også bli et år med pessimisme, sorg, ensomhet, destruktivitet, vonde tanker, stagnasjon, tap, kritikk, skepsis, dårlig selvbilde, selvopptatthet, navlebeskuelse, selvmedlidenhet, lukkethet, fortvilelse, gråt, tårer

Jeg tror nok at alle vil oppleve litt av alt dette, men kanskje handler det litt om hva vi velger å fokusere på! Hva vi ønsker å bygge inn i livene våre? Jeg tror mer og mer på det bevisste valget, og at livet ofte blir et resultat av hvordan vi selv velger det.

Da handler det ikke om alt det vi går gjennom i løpet av en dag, for det kan være litt av hvert av alt dette og mer- men det handler vel om hva vi selv velger å bære med oss videre av dette, og hva vi ønsker å løfte opp og sette ord på og bringe videre til andre mennesker. Det handler vel også om hva vi velger å tenke om oss selv...

Selv har jeg hatt et år hvor jeg nok må innrømme å ha være innom alle disse tingene jeg har nevnt, og mere til... Men jeg ønsker virkelig å bringe meg selv videre til et høyere nivå i 2009

Tusen takk for at hver enkelt av dere finnes her inne, og er med og lage dette nettstedet til det det er!!
Jeg stryker hver og en av dere forsiktig på kinnet, smiler og

Ønsker dere:
GODT NYTTÅR!
Må all mulig lykke og glede ramme dere i det nye året
KLEM

Spent!

Siste svar fr. 2 jan. 2009 00:48 (68 svar)
Skjult ID med pseudonym spent!

Jeg vil bare si at jeg akkurat har kommet hit som superbruker og er veldig spent..
Håper virkelig verdens beste og mest kosete kjæreste finnes her for meg!

Lykke til alle sammen i 2009 inkludert meg selv!

Så merka dere no' til finanskrisa igår folkens?

Og vår ny funnede miljøbevisthet?

Jeg opplever meg selv som en sterk kvinne, har opplevd mye i livet mitt, men har klart meg bra til tross for det. Har opplevd et par ganger nå at menn ikke helt vet hvordan de skal håndtere dette. Blir jeg for kompleks?

Her er to av de morsommte nyttårs hilsnene jeg har fått hittil i år.
Nb: Ikke for sarte sjeler!

Godt Nytt År! Ny muligheter og nye utringninger. Får håpe at vi begge treffer den rette.... og ikke de krokete i år.

Og denne:

Skattemyndighetene har fått tips om at du utfører 69% av sine samleier bakfra. Derfor har man bestemt at du skal betale hundeskatt fra år 2009. Godt Nytt År!

Noen flere bidrag?

Har lyst å komme på sukkerfesten, men er ny i gamet. For dere som har vært med en stund.....er det folk i alle aldre? &00 er mye folk, pleier det å være opp i mot fullt. Hvordan har stemningen vært på tidligere treff?

utståling?

Siste svar to. 1 jan. 2009 14:35 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym christine

Det er en ting jeg lurer på.. dette er ikke for å klage eller virke deppa, er superfornøyd med livet mitt:)
Men er det tilfeldigheter som gjør at mennesker finner hverandre? eller er det skjebnen? eller noe annet...?
Er nå snart 24 år,(veit at det ikke er mye), aldri blitt snakket til av en gutt som ikke har vært interessert i noe annet en one nighter.. har ikke telling på hvor mange fester eller andre tilstelninger der venninne mine har blitt skjekket opp en etter en og jeg har sittet der aleine i hjørnet og bare sett på og vært jakke og veskepasser.. for det er faktisk kjedelig å danse og sånn alene.. men jeg klarer da det og hehe:) Flere ganger har jeg prøvd å være\"in\" å vært den som har tatt det første skrittet.. men ikke særlig vellykket nei..
Nå er jeg den eneste i vennegjengen som er singel, men for all del, vennene mine og dems kjærester er veldig flinke til å ta meg med på ting, men det blir igrunn litt kjedelig når de begynner å prate om huskjøp, barn, bryllup og andre ting de må være to for å gjøre.. ender som regel opp med at jeg drar hjem.. føler at de tar meg med fordi de må..
Må jo innrømme at jeg ikke er av de peneste her på jord..

Det jeg lurer på er om noen mennesker bare har en positiv utstråling og er veldig populære? og noen har en negativ utstråling og dømt til å være aleine...?

I don`t beleave in love

Etter et laaangt besøk av noen av mine aller beste venner, befinner jeg meg nok en gang i en tilstand av takknemlighet. Takknemlighet for at jeg har mennesker i livet mitt som kan gi meg så mye, kun i kraft av å være seg selv. Når "kveldsmaten" blir ryddet av bordet rett før halv tre om natten, ingen vil bryte opp før klokken nærmer seg 05 og det er konsumert nok te, gløgg og kaffe for en bataljon med mennesker, så vet man at man har hatt det hyggelig. Nyttårsaften de siste årene har, for meg, vært preget av mer ettertanke og takknemlighet, enn av fest og moro. Nok en gang opplever jeg at jeg har så mye å være takknemlig for - fremfor å fokusere på det negative.

Når oppvasken er tatt og alt er ryddet vekk, sitter jeg igjen med en del tanker. Her inne er det tidvis en del negative tråder, i form av "jeg får ikke svar på meldingene mine" eller "menn/kvinner krever for mye" eller tråder i den kategorien. Dere vet alle hva jeg mener. Vi er med på det, alle sammen, inkludert meg selv. Idag synes jeg vi skal fokusere på det som er bra. Vi har alle mennesker/livssituasjoner/venner/familie vi kan prise oss lykkelige for at vi har. Vi lever i et land hvor det meste fungerer godt - ja, vi kan finne forbedringspotensiale overalt, men grunnlaget vårt er godt - og vi lever på lykkesiden av verden. Det er på tide å se det, verdsette det og å være takknemlig for det.

Jeg er så heldig at jeg har et stort antall venner som lever i velfungerende forhold. De er tilfredse med hvor de er, de lever et godt liv og de har barn som er både flotte og glade. Jeg er en av de få som er igjen som singel og barnløs - men jeg lever et liv med alle disse menneskene rundt meg. Jeg har glade barn på besøk, jeg har venner som setter meg høyt, jeg har familie jeg er glad i og jeg har en ro i meg selv. Ja, også uten kjæreste.

Jeg har heldigvis en evne til å se og føle på en lykke som ikke er min, i tillegg til å se min egen - jeg har forstått at ikke alle har det. Jeg ønsker at du også skal se det. Idag er det viktig for meg at du forstår hva jeg mener. Tenk på hva du har å være takknemlig for og fortell det i denne tråden :-)

Jeg kjenner deg ikke, men jeg ønsker deg et fantastisk nytt år. Et 2009 du aldri vil glemme og som vil tilføre deg det du ønsker. Jeg håper med dette at du kan tenke over det som er godt, positivt, deilig, fantastisk eller bare fint i det livet du allerede har. Så ønsker jeg deg på toppen av det en kjæreste :-)

Godt nyttår til deg...:-)

Jeg vil bare ønske allesammen et riktig godt nytt år!! Jeg får ønske at alle som vil ha seg en kjæreste får det i 2009! Vi får kalle det mulighetens år:-)

GOOOODT NYTTÅR!!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Prior

GOOOOOOODDDDTTTT NYYYYYYYYYTTTTTÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!

Bestemor foreslo at jeg skulle svare på en annonse i et ukeblad der jenter ville treffe menn via sms. Kun 49 kr pr melding.

Mor forelso at jeg burde begynne i sangkor (Har bare sangstemme etter 5-6 øl)

Noen andre som noenlunde uoppfordret har fått gode råd angående sin singeltilværelse i jula?

Jeg faller innenfor den kategorien av mange heldige som har god selvtillit(hurra for oss)

Men jeg faller og desverre innenfor kategorien av oss gutter/men som fungerer litt som roboter når det gjelder personligheter fra det motsatte kjønn.

Stort sett så fortoner det seg litt som dette..

"syntax error--^^--"
"does not compute--^^--"
"system shutting down"

Total streik og total vranglås fra den så ellers gode selvtilliten.

Hva i alle dager gjør man med sånt?

Jeg ser en del søte jenter/damer her inne som jeg mere enn gjerne ville tatt kontakt med, men som sagt.."syntax error".
Stort sett så har jeg sett at det blir sagt "du må bare go for it.. hopp i det"

Sorry, men det er ikke slik det funker alltid.
i mitt tilfelle handler det mere om at, JA jeg vet jeg har god selvtillit, så det er ikke der feilen ligger.. men god selvtillit kan ta en smell når man etter 30 år(i mitt tilfelle) har gjort det som blir annbefalt...Go for it.. og man gjør det og det ender med total fiasko.

Har nå kommet til det stedet hvor jeg har veldig lyst til å gi opp noen form for søken, ønske eller drøm om å finne "den ene"

Hvordan fortoner dette seg hos dere andre som har selvtilliten i orden men som ender opp med "system shutting down"?

Om du skulle være så heldig at du fant "drømme partneren", men det viser seg at han/hun er alergisk mot dine dyr....hvem får da bli? Din kjære trofaste venn, som du har valgt å ta ansvar for?...eller den nye kjæresten?

Råd fra mor

Ingen svar
(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Min mor sa ingenting, men fortalte høyt til hele familien at opptil flere av mine nylig skilte fettere nå hadde funnet seg dame -- på nettet! Kanskje jeg burde fortelle at jeg også nylig har slengt meg på leken?

begynner å bli lei av alle de som bare er ute etter en ting her!
bare prate sex, og ute etter one night stands!!!